Pluto traje 35 tjedana

Zdravlje

Pozdrav, kod mene 26.07 14 sluzni čep bez dodatka krvi počeo je odlaziti na razdoblje od 35 tjedana. Dijete je mobilno.

Ovo je 2 generacija, razlika od 6 godina. Vrlo sam zabrinut, ali vode se nisu pomaknule, nema boli.

Tražimo autore!

Znaš li kako napisati zanimljive tekstove i razumjeti temu web mjesta?

Molim te, molim te, nema razloga. Pretpostavimo da će rođenje uskoro početi. Izraz nije došao i još je nekoliko tjedana u zalihi. Pogledajte ovdje http://puziko.online/rody/podgotovka/othodit-probka-pri-beremennosti.html. Ali odlazak liječniku još uvijek nije suvišan. Nakon pregleda, on vas može uputiti u bolnicu.

Sa ili bez krvi, ovaj se fenomen smatra normalnim, budući da je maternica pripremljena za nadolazeće rođenje bez vidljivog rasklapanja kapilara, nelagode i boli koju ne osjećate kao što sam shvatio. Imate negdje tjedan dana, možda dva vjerojatno napustila prije rođenja!

Oksana Vladimirovna, nisi oprezan. Rekao sam da je situacija normalna, uobičajena. A prisutnost krvi nakon ispuštanja cijevi bi bila patologija i zahtijevala bi neposredno promatranje stručnjaka.

Samo prisutnost krvi znak je neke patologije. U tom slučaju odmah se obratite ginekologu. Imate normalnu i normalnu situaciju za svoj termin. Listovi listopada i nekoliko dana prije rođenja, i 3-4 tjedna. Pažljivo pratite svoje stanje bez straha. U bolnici bi trebao ići u prisustvu kontrakcija.

Lyudmila, za koga patologija govoriš? Cork može imati krvne tragove i nema se čega brinuti. Počinje postepeno otvaranje maternice i kapilare su raspršene - dakle krv.
Pluton bez krvi u takvom trenutku također pokazuje samo da je započela priprema za porođaj. Samo priprema, a ne sama rođenja. Pluto može odlaziti nekoliko tjedana, nekoliko sati prije porođaja, ili se uopće ne smije ukloniti, a ponekad žena čak ne primjećuje proces iscjedak.
U svakom slučaju, tijekom ispuštanja pluta, morate obavijestiti svog liječnika.

35 tjedana nestalo pluta, kontrakcije

Ništa nije predvidjelo.

Navečer smo hodali s djecom, otišli u krevet. Noću je osjetila bol u njezinoj bok na lijevoj strani, idući u nogu. A kako bi trzalo trbuh kao u frustraciji. Otišao sam u WC. Otišao sam u krevet. Nakon nekog vremena opet u WC-u. Već ujutro osjetio sam nešto zakaljeno u donjem dijelu trbuha i prestalo. Ali jedva sam se izvukao s kreveta kako bih hranio djecu. Potpuno slomljena. Opet, zahod i osjećao se kao nešto slično, izgledalo je - čašica sluzi krvi. Shvatio sam da je plut. Naravno, uplašen. Ali, uhvativši se u ruci, otišao sam skupljati torbe u RD. Tada sam se ponovno osjećao povlačenjem boli od struka na abdomenu i odlazim na noge. Nakon 10 minuta opet. Sjetio sam se kakva borba. U tom ritmu, nastavio je sakupljati stvari, djeci baku. mentalno se priprema za operaciju, reanimaciju. i već prije nego što sam izašla, val me je suzama pokrio. Čekam ovo malo čudo, a sve je bilo u redu, trčala sam skoro cijelu trudnoću. Općenito smo se približili maternističkoj bolnici s kontrakcijama od 7 minuta. Brzo sam se sastavio, liječnik na stolici uredno je gledao i osjetio trbuh, ali nisam osjetio nikakvu bol. Podignut u rodzal i zakačen na KTG. Naredio sam se smiriti, ne plačem, gledaj. Možda čak možete spavati, a zatim pogledati i sve će se mirno smiriti pa ćemo stići do 38. tjedna. Glavna stvar je ne biti nervozna i da je sve dobro s djetetom.

Ležim na ktg, čitanja su dobra, smirim se. i primijetio da su i kontrakcije prestale, bol je otišao.

Sada je došao liječnik, rekao je da se prenose na patologiju i odatle se ne mogu roditi. Preporuča se lijek sedativ.

Sada mislim što da učinim sljedeće, koje radnje liječnika mogu biti, što se složiti, a što ne?

Čitaj također

sretno

Komentari za objavljivanje

Samo članovi grupe mogu komentirati.

Što učiniti ako je plutao s 35 tjedana?

35 tjedna trudnoće - ovo je zapravo posljednja faza, konačna sazrijevanje fetusa. Dijete je već prilično razvijeno, težina je relativno velika, pluća su djelomično formirana. Žena koja je podnijela dijete prije 35 tjedana trudnoće smatra se iskreno ispunjenom dužnosti. Ostaje čekati samo rođenje.

Visina maternice majke iz pupka je 15 cm, a dno maternice po ovom vremenu raste na najvišu točku u cijelom tijeku trudnoće. U ovom trenutku, želudac je pritiskom na prsa, što je teško disati i jesti ispravno. Stoga je najbolje jesti mamu u malim dijelovima i pauze. Do tog vremena, dobitak težine žene je do 13 kilograma. Manifest poteškoća u spavanju. Uostalom, česti poriv uriranja (otprilike svakih 40 minuta) ne dopušta mirno spavanje. Da ne spominjem bol u leđima. U borbi protiv nesanice pomoći će manjoj količini vode konzumirati, kao i tijekom dana neke jednostavne, ali značajne vježbe. U ovom trenutku, majka, kao i prije, treba više odmarati, dobiti snagu, ne biti nervozna i češće biti na svježem zraku. 35 tjedna - ovo je vrijeme kada trebate zalijevati grudve za hranjenje i početi pohađati tečajeve za žene u porođaju.

U tom razdoblju svi organi i sustavi djeteta već postoje, ali se i dalje razvijaju. Ubrzo će fetus početi padati. Zidovi maternice ograničavaju dijete jer je već prilično velik. Težina bebe u 35 tjedana trudnoće nešto je više od 2,5 kilograma. Zbog činjenice da se dijete kreće, više se ne toliko često i tako žestoko kreće, a sada se čini da se valja. Od ovog tjedna, dijete će dodati 220 grama svaki tjedan. Poboljšanje unutarnjih organa nastavit će se. Puna visina djeteta je do 46-50 centimetara.

Rođenja u 35 tjedana su moguća, iako nisu standard. Najvažnija stvar u određenom vremenskom razdoblju je ne propustiti trenutak početka rada. Propuštanje vode je jedan od mnogih simptoma nastupa. Ako je žena primijetila jednostavno propuštanje amnionske tekućine, čak i ako ništa nije uznemirujuće i ništa ne boli, odmah se javite bolnici.

Sada je potrebno naglasiti koliko dugo pluta odlazi. Čep mucusa je sluz koji proizvodi cerviks, koji "začepljuje" maternicu, štiteći bebu od svih vrsta infekcija. Nema određenih rokova za taj proces, ali, u pravilu, odlazi na kraju trudnoće, počevši od 34 tjedna. Pluto izgleda kao gusta hrpa sluzi s prugama sive-žute krvi. Ako se pluta počne odmaknuti, to ne znači da će porođaj uskoro početi. Pluto može nestati neko vrijeme (do nekoliko tjedana), za nekoliko sati. Ako je čep prestao kad je rad već započeo - to nije norma i ne utječe na proces. Buduća majka treba pažljivo pratiti svoje stanje zdravlja, ona bi trebala znati sigurno da je plut je vrlo mala i da se krv ne otpušta nakon odlaska. Ako primijetite veliku količinu krvi ili tekućine - odmah se obratite opstetričaru i ginekologu. Što učiniti ako je plut krenuo? Ovo pitanje muči žene koje nisu osobito upoznate s procesom porođaja i prvi put će roditi. Ako je plutač izišao u 35. tjednu trudnoće, u načelu je savršeno normalno. Uostalom, ako se dogodi prerano rođenje, beba je gotovo potpuno formirana i ništa to ne ugrožava. No, postoji velika vjerojatnost da žena i dalje stigne do kraja, čak i nakon što je zastoj u prometu. To se događa kad se plut zatrpava postupno, u takvom trenutku može se previdjeti ili zbuniti s običnim vaginalnim iscjedakom.

Godine 2004., u procesu prijevremenog rada u Illinoisu, rođena je djevojka težine samo 260 grama. Ovo je dijete malo manje od svoje blizanke, rođeno s težinom od 600 grama. Djevojčice su uzdignute uz pomoć posebne opreme, a sada se potpuno ne razlikuju od svojih vršnjaka.

35 tjedni proces nošenja djeteta - ovo je posljednja faza u razvoju bebe i rasta. U ovom trenutku, možda se čak i rodio, nema ništa opasno, jer je dijete spreman vidjeti svijet. Ipak, najbolja stvar je kada se dijete pojavi na vrijeme. Mama bi trebala brinuti se za svoje zdravlje, ali, naravno, zdravlje njezinog djeteta, tako da ništa ne može biti tužno zbog radosti majčinstva. Važna pouka za budućnost je obrazovanje o procesima trudnoće.

Zaustavio je čep na 35

Pa, nitko ti neće reći, netko nakon zastoja u prometu će se roditi za sat vremena, a netko drugi hoda mjesec dana

Ja povraćam nakon prometne gužve (

Jeste li bili u bolnici?

Nakon zastoja u prometu?)

Općenito nakon što je čep prestao,

I kako se dijete normalno kretati?

Liječnici kažu da ne rade ništa u vezi s tim što? )) način kreveta?

Pa. Da, u načelu) postoji manji ples, ponekad i malo više))) Mislim da ne biste trebali brinuti o tome ako se kreće 10 puta)

Da, stalno leći ili sjediti.

Oo treba reći mom mužu))))))))

još uvijek trebate najmanje dva tjedna da se protežu, promatrate svoje stanje i, ako ništa, idite ravno u bolnicu

rođendan uskoro)))))

Zašto su čak i pustili dom?

A što mjesec ležati u bolnici?

A što da radim u bolnici? oni su htjeli otići, ali moj muž i ja inzistirali smo na kućnom modu. Moj suprug radi sve u kući, a ja bih također ležao kao kod kuće.

Zašto svi imaju isti mjesec na drugačiji način, imao sam sat vremena nakon što je izbio kontrakcija

Pa, ako jeste, da

Otišao sam jučer, ali ni voda se nije pomakla, niti je bilo trzanja), tako da ispuštanje pluta ne znači ništa)))

ista priča... vježbe mučene, pluta u komadiće odlazi... rekli su, čekati dok krvni čepnik odlazi i odlazi odmah da rodi.

I ja sam jučer pokazao ktg treshniki, i liječnik mi je rekao da ne previše trudim, a bolje je da ne previše kretamo :(

U 35 tjedana trudnoće, zastoj u prometu

Što učiniti ako je plutao s 35 tjedana?

35 tjedna trudnoće - ovo je zapravo posljednja faza, konačna sazrijevanje fetusa. Dijete je već prilično razvijeno, težina je relativno velika, pluća su djelomično formirana. Žena koja je podnijela dijete prije 35 tjedana trudnoće smatra se iskreno ispunjenom dužnosti. Ostaje čekati samo rođenje.

Visina maternice majke iz pupka je 15 cm, a dno maternice po ovom vremenu raste na najvišu točku u cijelom tijeku trudnoće. U ovom trenutku, želudac je pritiskom na prsa, što je teško disati i jesti ispravno. Stoga je najbolje jesti mamu u malim dijelovima i pauze. Do tog vremena, dobitak težine žene je do 13 kilograma. Manifest poteškoća u spavanju. Uostalom, česti poriv uriranja (otprilike svakih 40 minuta) ne dopušta mirno spavanje. Da ne spominjem bol u leđima. U borbi protiv nesanice pomoći će manjoj količini vode konzumirati, kao i tijekom dana neke jednostavne, ali značajne vježbe. U ovom trenutku, majka, kao i prije, treba više odmarati, dobiti snagu, ne biti nervozna i češće biti na svježem zraku. 35 tjedna - ovo je vrijeme kada trebate zalijevati grudve za hranjenje i početi pohađati tečajeve za žene u porođaju.

U tom razdoblju svi organi i sustavi djeteta već postoje, ali se i dalje razvijaju. Ubrzo će fetus početi padati. Zidovi maternice ograničavaju dijete jer je već prilično velik. Težina bebe u 35 tjedana trudnoće nešto je više od 2,5 kilograma. Zbog činjenice da se dijete kreće, više se ne toliko često i tako žestoko kreće, a sada se čini da se valja. Od ovog tjedna, dijete će dodati 220 grama svaki tjedan. Poboljšanje unutarnjih organa nastavit će se. Puna visina djeteta je do 46-50 centimetara.

Rođenja u 35 tjedana su moguća, iako nisu standard. Najvažnija stvar u određenom vremenskom razdoblju je ne propustiti trenutak početka rada. Propuštanje vode je jedan od mnogih simptoma nastupa. Ako je žena primijetila jednostavno propuštanje amnionske tekućine, čak i ako ništa nije uznemirujuće i ništa ne boli, odmah se javite bolnici.

Sada je potrebno naglasiti koliko dugo pluta odlazi. Čep mucusa je sluz koji proizvodi cerviks, koji "začepljuje" maternicu, štiteći bebu od svih vrsta infekcija. Nema određenih rokova za taj proces, ali, u pravilu, odlazi na kraju trudnoće, počevši od 34 tjedna. Pluto izgleda kao gusta hrpa sluzi s prugama sive-žute krvi. Ako se pluta počne odmaknuti, to ne znači da će porođaj uskoro početi. Pluto može nestati neko vrijeme (do nekoliko tjedana), za nekoliko sati. Ako je čep prestao kad je rad već započeo - to nije norma i ne utječe na proces. Buduća majka treba pažljivo pratiti svoje stanje zdravlja, ona bi trebala znati sigurno da je plut je vrlo mala i da se krv ne otpušta nakon odlaska. Ako primijetite veliku količinu krvi ili tekućine - odmah se obratite opstetričaru i ginekologu. Što učiniti ako je plut krenuo? Ovo pitanje muči žene koje nisu osobito upoznate s procesom porođaja i prvi put će roditi. Ako je plutač izišao u 35. tjednu trudnoće, u načelu je savršeno normalno. Uostalom, ako se dogodi prerano rođenje, beba je gotovo potpuno formirana i ništa to ne ugrožava. No, postoji velika vjerojatnost da žena i dalje stigne do kraja, čak i nakon što je zastoj u prometu. To se događa kad se plut zatrpava postupno, u takvom trenutku može se previdjeti ili zbuniti s običnim vaginalnim iscjedakom.

Godine 2004., u procesu prijevremenog rada u Illinoisu, rođena je djevojka težine samo 260 grama. Ovo je dijete malo manje od svoje blizanke, rođeno s težinom od 600 grama. Djevojčice su uzdignute uz pomoć posebne opreme, a sada se potpuno ne razlikuju od svojih vršnjaka.

35 tjedni proces nošenja djeteta - ovo je posljednja faza u razvoju bebe i rasta. U ovom trenutku, možda se čak i rodio, nema ništa opasno, jer je dijete spreman vidjeti svijet. Ipak, najbolja stvar je kada se dijete pojavi na vrijeme. Mama bi trebala brinuti se za svoje zdravlje, ali, naravno, zdravlje njezinog djeteta, tako da ništa ne može biti tužno zbog radosti majčinstva. Važna pouka za budućnost je obrazovanje o procesima trudnoće.

Cork 35 tjedan trudnoće

35 tjedna trudnoće - ovo je zapravo posljednja faza, konačna sazrijevanje fetusa. Dijete je već prilično razvijeno, težina je relativno velika, pluća su djelomično formirana. Žena koja je podnijela dijete prije 35 tjedana trudnoće smatra se iskreno ispunjenom dužnosti. Ostaje čekati samo rođenje.

Visina maternice majke iz pupka je 15 cm, a dno maternice po ovom vremenu raste na najvišu točku u cijelom tijeku trudnoće. U ovom trenutku, želudac je pritiskom na prsa, što je teško disati i jesti ispravno. Stoga je najbolje jesti mamu u malim dijelovima i pauze. Do tog vremena, dobitak težine žene je do 13 kilograma. Manifest poteškoća u spavanju. Uostalom, česti poriv uriranja (otprilike svakih 40 minuta) ne dopušta mirno spavanje. Da ne spominjem bol u leđima. U borbi protiv nesanice pomoći će manjoj količini vode konzumirati, kao i tijekom dana neke jednostavne, ali značajne vježbe. U ovom trenutku, majka, kao i prije, treba više odmarati, dobiti snagu, ne biti nervozna i češće biti na svježem zraku. 35 tjedna - ovo je vrijeme kada trebate zalijevati grudve za hranjenje i početi pohađati tečajeve za žene u porođaju.

U tom razdoblju svi organi i sustavi djeteta već postoje, ali se i dalje razvijaju. Ubrzo će fetus početi padati. Zidovi maternice ograničavaju dijete jer je već prilično velik. Težina bebe u 35 tjedana trudnoće nešto je više od 2,5 kilograma. Zbog činjenice da se dijete kreće, više se ne toliko često i tako žestoko kreće, a sada se čini da se valja. Od ovog tjedna, dijete će dodati 220 grama svaki tjedan. Poboljšanje unutarnjih organa nastavit će se. Puna visina djeteta je do 46-50 centimetara.

Rođenja u 35 tjedana su moguća, iako nisu standard. Najvažnija stvar u određenom vremenskom razdoblju je ne propustiti trenutak početka rada. Propuštanje vode je jedan od mnogih simptoma nastupa. Ako je žena primijetila jednostavno propuštanje amnionske tekućine, čak i ako ništa nije uznemirujuće i ništa ne boli, odmah se javite bolnici.

Sada je potrebno naglasiti koliko dugo pluta odlazi. Čep mucusa je sluz koji proizvodi cerviks, koji "začepljuje" maternicu, štiteći bebu od svih vrsta infekcija. Nema određenih rokova za taj proces, ali, u pravilu, odlazi na kraju trudnoće, počevši od 34 tjedna. Pluto izgleda kao gusta hrpa sluzi s prugama sive-žute krvi. Ako se pluta počne odmaknuti, to ne znači da će porođaj uskoro početi. Pluto može nestati neko vrijeme (do nekoliko tjedana). za nekoliko sati. Ako je čep prestao kad je rad već započeo - to nije norma i ne utječe na proces. Buduća majka treba pažljivo pratiti svoje stanje zdravlja, ona bi trebala znati sigurno da je plut je vrlo mala i da se krv ne otpušta nakon odlaska. Ako primijetite veliku količinu krvi ili tekućine - odmah se obratite opstetričaru i ginekologu. Što učiniti ako je plut krenuo? Ovo pitanje muči žene koje nisu osobito upoznate s procesom porođaja i prvi put će roditi. Ako je plutač izišao u 35. tjednu trudnoće, u načelu je savršeno normalno. Uostalom, ako se dogodi prerano rođenje, beba je gotovo potpuno formirana i ništa to ne ugrožava. No, postoji velika vjerojatnost da žena i dalje stigne do kraja, čak i nakon što je zastoj u prometu. To se događa kad se plut zatrpava postupno, u takvom trenutku može se previdjeti ili zbuniti s običnim vaginalnim iscjedakom.

Godine 2004., u procesu prijevremenog rada u Illinoisu, rođena je djevojka težine samo 260 grama. Ovo je dijete malo manje od svoje blizanke, rođeno s težinom od 600 grama. Djevojčice su uzdignute uz pomoć posebne opreme, a sada se potpuno ne razlikuju od svojih vršnjaka.

35 tjedni proces nošenja djeteta - ovo je posljednja faza u razvoju bebe i rasta. U ovom trenutku, možda se čak i rodio, nema ništa opasno, jer je dijete spreman vidjeti svijet. Ipak, najbolja stvar je kada se dijete pojavi na vrijeme. Mama bi trebala brinuti se za svoje zdravlje, ali, naravno, zdravlje njezinog djeteta, tako da ništa ne može biti tužno zbog radosti majčinstva. Važna pouka za budućnost je obrazovanje o procesima trudnoće.

Pluto traje 35 tjedana

Nema ništa loše, pustite da se ova cijev odmakne. Ako nemate drugih prekursora, medvjed i dalje ćete dva tjedna http://puziko.net/rody/podgotovka/othodit-probka-pri-beremennosti.html. Ali, morate biti spremni: prikupiti stvari, pripremu dokumenata, obratite se liječniku koji će roditi se podsjetili kako gurnuti tijekom poroda http://puziko.net/rody/podgotovka/kak-tuzhitsya-vo-vremya- rodov.html. Čak i ako se početi roditi upravo sada, najvjerojatnije neće biti zaustavljen, višerotke mogu se pojaviti nešto ranije generacije. Stoga se smirite, nemojte se bojati ničega ni lagodnog rođenja.

Samo prisutnost krvi znak je neke patologije. U tom slučaju odmah se obratite ginekologu. Imate normalnu i normalnu situaciju za svoj termin. Listovi listopada i nekoliko dana prije rođenja, i 3-4 tjedna. Pažljivo pratite svoje stanje bez straha. U bolnici bi trebao ići u prisustvu kontrakcija.

Lyudmila, za koga patologija govoriš? Cork može imati krvne tragove i nema se čega brinuti. Počinje postepeno otvaranje maternice i kapilare su raspršene - dakle krv. Pluton bez krvi u takvom trenutku također pokazuje samo da je započela priprema za porođaj. Samo priprema, a ne sama rođenja. Pluto može odlaziti nekoliko tjedana, nekoliko sati prije porođaja, ili se uopće ne smije ukloniti, a ponekad žena čak ne primjećuje proces iscjedak.

U svakom slučaju, tijekom ispuštanja pluta, morate obavijestiti svog liječnika.

Oksana Vladimirovna, nisi oprezan. Rekao sam da je situacija normalna, uobičajena. A prisutnost krvi nakon ispuštanja cijevi bi bila patologija i zahtijevala bi neposredno promatranje stručnjaka.

Sa ili bez krvi, ovaj se fenomen smatra normalnim, budući da je maternica pripremljena za nadolazeće rođenje bez vidljivog rasklapanja kapilara, nelagode i boli koju ne osjećate kao što sam shvatio. Imate negdje tjedan dana, možda dva vjerojatno napustila prije rođenja!

Molim te, molim te, nema razloga. Pretpostavimo da će rođenje uskoro početi. Izraz nije došao i još je nekoliko tjedana u zalihi. Pogledajte ovdje http://puziko.net/rody/podgotovka/othodit-probka-pri-beremennosti.html. Ali odlazak liječniku još uvijek nije suvišan. Nakon pregleda, on vas može uputiti u bolnicu.

35 tjedana trudnoće

Pozdrav, buduće mame! Drago mi je što vas pozdravljam na posjeti. I danas ćemo razgovarati o vašem blagostanju i razvoju bebe u 35. tjednu trudnoće.

 • Kako ne bi bio prestrašen sluznica
 • Dobitak težine bebe je smrtonosna stopa.
 • Priprema za putovanje u bolnicu
 • Video o pripremi tijela za porođaj

Sada kada ste trudni za 35 tjedana, u bilo kojem trenutku možete vidjeti ono što se zove "krvava emisija", ne brinite, to nije tako loše kao što zvuči! Ovo je mali, krvavi čep koji se može pojaviti dok idete u kupaonicu.

Nakon što je vaše tijelo gubilo sluz, rad može započeti nakon nekoliko sati ili dana ili se može dogoditi nakon nekoliko tjedana. Ovo je jedan od načina vašeg tijela, koji vas upućuje na to da će se dijete uskoro pojaviti!

Neke žene nemaju čašicu sluzi prije poroda, a to je apsolutno normalno.

Ako je sluzni čep svijetle crvene boje ili više od dvije žlice, to može ukazivati ​​na probleme, stoga obavezno obavijestite svog liječnika.

Dijete se bavi činjenicom da fatalna stopa povećava masni sloj na 200 g tjedno. U stvari, u posljednjih šest tjedana trudnoće, beba može dobiti više od kilograma.

Kako bi se osiguralo da je dijete u dobrom stanju, liječnik može slušati bebu vašeg srca pomoću stetoskopa ili auskulta. Tijekom ovog postupka, na vašem trbuhu stavite senzor maternice i senzor srčanog ritma. Nakon toga, stručnjak će pratiti dijete brzinu otkucaja srca kao odgovor na njegovu zavoju i pletiva.

Tipično, brzina otkucaja srca raste kad se dijete pomiče.

Ako niste skupili stvari u bolnici, sad je vrijeme. Uostalom, bolje je da stvari stoje i čekaju točno onaj sat X, nego u žurbi da bacaju stvari u torbu i nešto zaborave.

Osim očite stvari kao što su četkice za zube, možete donijeti svoj ogrtač nositi nakon rođenja. Također osigurajte odjeću za bebe i higijenske predmete. Ručnici su također važna točka, a poželjno je da su najmanje dva komada. Staviti i odjeću za dojenje, barem grudnjak.

Jedna od važnih točaka. Savjetujem vam da kupite i uzmete sa sobom mast poput bepantena. Često, buduće žene u porođaju ne razmišljaju o tome, ali mnogi ljudi imaju pukotine u bradavicama zbog nepravilnog priveza djeteta na prsa. Ova mast je dobra i brzo liječi rane i sigurna je za dojenčad.

Tijekom poroda poželjno je imati vodu s vama, pa čak i nekoliko sendviča ili voća. Budući da su kontrakcije zamoran posao, a također treba puno energije i trebat će vam energija za vrijeme pokušaja.

U članku o 34 tjedna već sam bacio video o tome što se stvari dostavljaju ženama u bolnici. Ako ste zainteresirani, idite na ovu stranicu.

Izvori: http://www.pinetka.com/beremennost/shkola-buduschih-mam/chto-delat-esli-otoshla-probka-na-35-nedele.html, http://puziko.net/question/othodit- probka-na-sroke-35-nedel, http://mami.by/35-nedel-beremennosti/

Još nema komentara!

Pluta se pomiče u 34. tjednu

35 tjedna trudnoće - ovo je zapravo posljednja faza, konačna sazrijevanje fetusa. Dijete je već prilično razvijeno, težina je relativno velika, pluća su djelomično formirana. Žena koja je podnijela dijete prije 35 tjedana trudnoće smatra se iskreno ispunjenom dužnosti. Ostaje čekati samo rođenje.

Visina maternice majke iz pupka je 15 cm, a dno maternice po ovom vremenu raste na najvišu točku u cijelom tijeku trudnoće. U ovom trenutku, želudac je pritiskom na prsa, što je teško disati i jesti ispravno. Stoga je najbolje jesti mamu u malim dijelovima i pauze. Do tog vremena, dobitak težine žene je do 13 kilograma. Manifest poteškoća u spavanju. Uostalom, česti poriv uriranja (otprilike svakih 40 minuta) ne dopušta mirno spavanje. Da ne spominjem bol u leđima. U borbi protiv nesanice pomoći će manjoj količini vode konzumirati, kao i tijekom dana neke jednostavne, ali značajne vježbe. U ovom trenutku, majka, kao i prije, treba više odmarati, dobiti snagu, ne biti nervozna i češće biti na svježem zraku. 35 tjedna - ovo je vrijeme kada trebate zalijevati grudve za hranjenje i početi pohađati tečajeve za žene u porođaju.

U tom razdoblju svi organi i sustavi djeteta već postoje, ali se i dalje razvijaju. Ubrzo će fetus početi padati. Zidovi maternice ograničavaju dijete jer je već prilično velik. Težina bebe u 35 tjedana trudnoće nešto je više od 2,5 kilograma. Zbog činjenice da se dijete kreće, više se ne toliko često i tako žestoko kreće, a sada se čini da se valja. Od ovog tjedna, dijete će dodati 220 grama svaki tjedan. Poboljšanje unutarnjih organa nastavit će se. Puna visina djeteta je do 46-50 centimetara.

Rođenja u 35 tjedana su moguća, iako nisu standard. Najvažnija stvar u određenom vremenskom razdoblju je ne propustiti trenutak početka rada. Propuštanje vode je jedan od mnogih simptoma nastupa. Ako je žena primijetila jednostavno propuštanje amnionske tekućine, čak i ako ništa nije uznemirujuće i ništa ne boli, odmah se javite bolnici.

Sada je potrebno naglasiti koliko dugo pluta odlazi. Čep mucusa je sluz koji proizvodi cerviks, koji "začepljuje" maternicu, štiteći bebu od svih vrsta infekcija. Nema određenih rokova za taj proces, ali, u pravilu, odlazi na kraju trudnoće, počevši od 34 tjedna. Pluto izgleda kao gusta hrpa sluzi s prugama sive-žute krvi. Ako se pluta počne odmaknuti, to ne znači da će porođaj uskoro početi. Pluto može nestati neko vrijeme (do nekoliko tjedana). za nekoliko sati. Ako je čep prestao kad je rad već započeo - to nije norma i ne utječe na proces. Buduća majka treba pažljivo pratiti svoje stanje zdravlja, ona bi trebala znati sigurno da je plut je vrlo mala i da se krv ne otpušta nakon odlaska. Ako primijetite veliku količinu krvi ili tekućine - odmah se obratite opstetričaru i ginekologu. Što učiniti ako je plut krenuo? Ovo pitanje muči žene koje nisu osobito upoznate s procesom porođaja i prvi put će roditi. Ako je plutač izišao u 35. tjednu trudnoće, u načelu je savršeno normalno. Uostalom, ako se dogodi prerano rođenje, beba je gotovo potpuno formirana i ništa to ne ugrožava. No, postoji velika vjerojatnost da žena i dalje stigne do kraja, čak i nakon što je zastoj u prometu. To se događa kad se plut zatrpava postupno, u takvom trenutku može se previdjeti ili zbuniti s običnim vaginalnim iscjedakom.

Godine 2004., u procesu prijevremenog rada u Illinoisu, rođena je djevojka težine samo 260 grama. Ovo je dijete malo manje od svoje blizanke, rođeno s težinom od 600 grama. Djevojčice su uzdignute uz pomoć posebne opreme, a sada se potpuno ne razlikuju od svojih vršnjaka.

35 tjedni proces nošenja djeteta - ovo je posljednja faza u razvoju bebe i rasta. U ovom trenutku, možda se čak i rodio, nema ništa opasno, jer je dijete spreman vidjeti svijet. Ipak, najbolja stvar je kada se dijete pojavi na vrijeme. Mama bi trebala brinuti se za svoje zdravlje, ali, naravno, zdravlje njezinog djeteta, tako da ništa ne može biti tužno zbog radosti majčinstva. Važna pouka za budućnost je obrazovanje o procesima trudnoće.

Cork je otišao u 34. tjednu

Objavio Helen71 1. veljače 2016. - 21:44

Term 33 + 3. Od jučer, početak pluta malo, danas je pristojan dio pala. Zapravo, pitanje je: tko je imao istu količinu vremena i onda? Čep je samo sluzav, bez krvnih prikaza (jasno je da ako je riječ o krvi, onda je to točno). U proteklih trudnoća, nakon takvog zastoja u prometu, prošlo je točno dva tjedna, ali vrijeme je već bilo dobro, a nešto je nekako prilično rano.

U 36, ona je otišla, otišla više na više od 4 tjedna, jeli

Cork ne utječe na vrijeme isporuke, pa, ili vrlo malo. Imam zastoj u prometu na različite načine, ali sam rodio prvi i drugi u 40 + 2 dana. Ne brinite se unaprijed.

Moj plut je tanak na 35 + 4. Dan kad sam rodila. Zato bih otišao liječniku samo u slučaju da provjerim.

Priključim oba preminulog B 35 nedele.Pervy samo rodila na 39, po drugi put u 42 nedeli.Ona obnovljeno i datum isporuke ne utječe.

Rođena je na 35 tjedana, nije primijetila prometne gužve

U prvoj trudnoći, cjevčica je nestala u 35 tjedana, rađala čak 42 godine. Drugi put dva sata prije rođenja kćeri.

U drugoj trudnoći, čep je također rano da se počnu maknuti. 33-34 tjedna (ne znam točno). Otišao sam kod liječnika. Vrat se skratio i postao mek. Sadrženo na genipral i najslabiji način bez opterećenja. Moj je sin rođen točno 38 tjedana.

Ja, također, dugo odlazim, 2-3 tjedna

Moja prva trudnoća otišla je u 30. tjednu. rodila se u roku od 5 dana. na 31. tjedan, borba je tek započela noću. Bilo je 2000. godine. nije bilo interneta. Nisam čak ni znao što je pluta)

Djevojke, puno vam hvala na vašoj podršci, ne vjerujem da je to trudnoća, vjerojatnije je da je trag iz uboda, znak.

ECO u UKRAINIJA Prethodna ECO tema u UKRAJINI. ECO u Ukrajini. ECO u Ukrajini.

Trombofilija i mjesec trudnoće, Clexane na LCD-u može dati, iako ne redovito, ali barem neku vrstu uštede. Također je moguće.

Premještanje u Moskvu..

Konačno, odlučio sam... Uskoro o meni: 28 godina, živim u malom gradu Rostov Obl, razveden 4 godine.

Briga za bebe: moje nekoliko razloga za iznenađenje nikako ne tvrdim da se sljedeće odnosi na svu djecu i roditelje. Ovo je samo m.

HRT → OK → povratni efekt →? HRT → OK → Rebound efekt → Ciklička hormonska terapija tijekom jednog ciklusa je propisana: 5-15 d.t.

Šarm moje princeze)) Nije stvarno moja kćer pokazala maca. Vrlo smo sretni što ćemo imati kćer. Dugo smo čekali.

Pozitivna dinamika testova trudnoće Čini se da su shvatili kada se javlja ovulacija) Ako je bilo 8 hCG na 34 dts, i s obzirom da hCG udvostručuje.

Kako vratiti menstrualni ciklus bez hormonske terapije?

Prema statističkim podacima, oko polovice žena barem jednom u životu suočene su s menstruacijskim poremećajem.

Endometrija: debljina i abnormalnosti Endometrija je unutarnja sluznica maternice koja prekriva šupljinu i obilno se isporučuje.

Čekanje potomstva: prvi mjesec, ali kako bolno dugo traju dani nakon ovulacije... S odzvanjanim dahom slušate svima.

Cork tijekom trudnoće

Razdoblje čekanja bebe je vrijeme promjene u ženskom tijelu. Oni donose puno novih stvari u svoj život: način, dijeta, senzacije, pojave. Jedan od tih neobičnih pojava je prometno zastoj u trudnoći.

Što je zastoj u prometu?

Malo ljudi misli prije nego što shvati što je pluta, žene imaju veću vjerojatnost zamisliti slatki trbuščić, prvi ultrazvuk i šarmantnu novorođenčad. Zubni čep jedan je od mnogih mehanizama za zaštitu fetusa, koji je izumio nježna priroda. Ona štiti buduće bebe od okoline i prodiranje patogenih mikroorganizama u maternicu.

Tijekom oocita sazrijevanja teško tijelo počinje pripremati za mogućnost začeća: cerviks je malo omekšala, a zidovi su aktivno stvaraju tajnu koja će vam pomoći da sperma lakše prodrijeti. Jednom je došlo do oplodnje, žensko tijelo početi događati velike promjene i restrukturiranja, na primjer, nakon samo par dana od začeća cervikalne sluzi zgusne i pouzdano pokriva ulaz u maternicu, formiranje tzv zaštitnu kapicu. Ona ostaje u ženi gotovo do rođenja.

Kada se čep prestane?

Mnoge trudnice koje su bliže porođaju brinu se o istom pitanju: što izgleda sluzni čep i kada se odlazi? Prolaz pluta je jedan od nagovještaji dolazak brzu isporuku, ali svaka žena se događa na različite načine: netko u par sati prije početka rada, neke žene imaju par tjedana prije rođenja, i od koga, i izravno u procesu porođaja.

Cork je ugrušak sluzi žućkaste smeđe ili ružičaste, prozirne boje. Krvne crte mogu također biti prisutne u sluzi, što ukazuje na rupturu malih krvnih žila u procesu skraćenja i otvaranja vrata maternice. Ali ako ima puno krvi, trudnica treba kontaktirati svog liječnika što je prije moguće, budući da to može ukazivati ​​na placentalni prekid i zahtijeva hitnu medicinsku pomoć!

Često, ginekolozi moraju čuti pitanje, kako razumjeti što se zaustavlja? Posebno često to traže žene koje čekaju rođenje prvog djeteta. Teško je opisati koji osjećaji to može biti. U nekima, to uopće nije popraćeno nikakvim osjećajima, u drugima ovaj se proces odvija bolnim povlačenjem u donjem dijelu trbuha i donjem dijelu leđa, nalik menstrualnoj boli - svaki je organizam individualan. Osim toga, pluta se ne može potpuno odstupiti, već samo čestice koje budućna majka ostaje neprimjetno.

Što učiniti ako se pluta već odmakne?

Ako ste pronašli dijelove sluzi na rublju, nalik na gustu mliječi konzistenciju i izgled, to znači da je susret s mrvicama nije daleko. Nemojte paničariti, provjerite je li sve pripremljeno za porođaj. Imajte na umu da može potrajati još nekoliko dana ili čak tjedana prije isporuke. U tom razdoblju pokušajte više paziti na osobnu intimnu higijenu:

 • Idite često na tuš, morat ćete se odreći kupanja;
 • Nemojte plivati ​​u otvorenim ribnjacima ili bazenima;
 • Nosite samo prirodne tkanine;
 • Koristite dnevne sanitarne jastučiće, koje treba redovito mijenjati.

Ako do ove točke ste seksualno aktivni, da je bolje da se suzdrže jer maternica više nije zaštićen nakon pražnjenja umetka sa seksualnim odnosima, a preko vrata maternice može prodrijeti bakterije, što nepovoljno utječe na dijete.

Također se događa da je radna aktivnost već počela, a sluzni čep žene još nije napustio. Prvo, možda ga nećete primijetiti, pogotovo ako je otišao česticama ili tuširanjem, a drugo, njegovo čuvanje dok je amnionska tekućina također norma!

Izvori: http://www.pinetka.com/beremennost/shkola-buduschih-mam/chto-delat-esli-otoshla-probka-na-35-nedele.html, http://www.babyplan.ru/questions/ 121321-otoshla-probka-na-34-nedele /, http://club-mam.com/beremennost/tube-pregnancy.html

Još nema komentara!

Pošaljite 35 tjedana trudnoće iz vode

Nema ništa loše, pustite da se ova cijev odmakne. Ako nemate drugih prekursora, onda ćete se roditi u sljedećem tjednu na dva http://puziko.online/rody/podgotovka/othodit-probka-pri-beremennosti.html. Ali, morate biti spremni: prikupiti stvari, pripremu dokumenata, obratite se liječniku koji će roditi se podsjetili kako gurnuti tijekom poroda http://puziko.online/rody/podgotovka/kak-tuzhitsya-vo-vremya- rodov.html. Čak i ako se početi roditi upravo sada, najvjerojatnije neće biti zaustavljen, višerotke mogu se pojaviti nešto ranije generacije. Stoga se smirite, nemojte se bojati ničega ni lagodnog rođenja.

Samo prisutnost krvi znak je neke patologije. U tom slučaju odmah se obratite ginekologu. Imate normalnu i normalnu situaciju za svoj termin. Listovi listopada i nekoliko dana prije rođenja, i 3-4 tjedna. Pažljivo pratite svoje stanje bez straha. U bolnici bi trebao ići u prisustvu kontrakcija.

Lyudmila, za koga patologija govoriš? Cork može imati krvne tragove i nema se čega brinuti. Počinje postepeno otvaranje maternice i kapilare su raspršene - dakle krv. Pluton bez krvi u takvom trenutku također pokazuje samo da je započela priprema za porođaj. Samo priprema, a ne sama rođenja. Pluto može odlaziti nekoliko tjedana, nekoliko sati prije porođaja, ili se uopće ne smije ukloniti, a ponekad žena čak ne primjećuje proces iscjedak.

U svakom slučaju, tijekom ispuštanja pluta, morate obavijestiti svog liječnika.

Oksana Vladimirovna, nisi oprezan. Rekao sam da je situacija normalna, uobičajena. A prisutnost krvi nakon ispuštanja cijevi bi bila patologija i zahtijevala bi neposredno promatranje stručnjaka.

Sa ili bez krvi, ovaj se fenomen smatra normalnim, budući da je maternica pripremljena za nadolazeće rođenje bez vidljivog rasklapanja kapilara, nelagode i boli koju ne osjećate kao što sam shvatio. Imate negdje tjedan dana, možda dva vjerojatno napustila prije rođenja!

Molim te, molim te, nema razloga. Pretpostavimo da će rođenje uskoro početi. Izraz nije došao i još je nekoliko tjedana u zalihi. Pogledajte ovdje http://puziko.online/rody/podgotovka/othodit-probka-pri-beremennosti.html. Ali odlazak liječniku još uvijek nije suvišan. Nakon pregleda, on vas može uputiti u bolnicu.

Što učiniti ako je plutao s 35 tjedana?

35 tjedna trudnoće - ovo je zapravo posljednja faza, konačna sazrijevanje fetusa. Dijete je već prilično razvijeno, težina je relativno velika, pluća su djelomično formirana. Žena koja je podnijela dijete prije 35 tjedana trudnoće smatra se iskreno ispunjenom dužnosti. Ostaje čekati samo rođenje.

Visina maternice majke iz pupka je 15 cm, a dno maternice po ovom vremenu raste na najvišu točku u cijelom tijeku trudnoće. U ovom trenutku, želudac je pritiskom na prsa, što je teško disati i jesti ispravno. Stoga je najbolje jesti mamu u malim dijelovima i pauze. Do tog vremena, dobitak težine žene je do 13 kilograma. Manifest poteškoća u spavanju. Uostalom, česti poriv uriranja (otprilike svakih 40 minuta) ne dopušta mirno spavanje. Da ne spominjem bol u leđima. U borbi protiv nesanice pomoći će manjoj količini vode konzumirati, kao i tijekom dana neke jednostavne, ali značajne vježbe. U ovom trenutku, majka, kao i prije, treba više odmarati, dobiti snagu, ne biti nervozna i češće biti na svježem zraku. 35 tjedna - ovo je vrijeme kada trebate zalijevati grudve za hranjenje i početi pohađati tečajeve za žene u porođaju.

U tom razdoblju svi organi i sustavi djeteta već postoje, ali se i dalje razvijaju. Ubrzo će fetus početi padati. Zidovi maternice ograničavaju dijete jer je već prilično velik. Težina bebe u 35 tjedana trudnoće nešto je više od 2,5 kilograma. Zbog činjenice da se dijete kreće, više se ne toliko često i tako žestoko kreće, a sada se čini da se valja. Od ovog tjedna, dijete će dodati 220 grama svaki tjedan. Poboljšanje unutarnjih organa nastavit će se. Puna visina djeteta je do 46-50 centimetara.

Rođenja u 35 tjedana su moguća, iako nisu standard. Najvažnija stvar u određenom vremenskom razdoblju je ne propustiti trenutak početka rada. Propuštanje vode je jedan od mnogih simptoma nastupa. Ako je žena primijetila jednostavno propuštanje amnionske tekućine, čak i ako ništa nije uznemirujuće i ništa ne boli, odmah se javite bolnici.

Sada je potrebno naglasiti koliko dugo pluta odlazi. Čep mucusa je sluz koji proizvodi cerviks, koji "začepljuje" maternicu, štiteći bebu od svih vrsta infekcija. Nema određenih rokova za taj proces, ali, u pravilu, odlazi na kraju trudnoće, počevši od 34 tjedna. Pluto izgleda kao gusta hrpa sluzi s prugama sive-žute krvi. Ako se pluta počne odmaknuti, to ne znači da će porođaj uskoro početi. Pluto može nestati neko vrijeme (do nekoliko tjedana). za nekoliko sati. Ako je čep prestao kad je rad već započeo - to nije norma i ne utječe na proces. Buduća majka treba pažljivo pratiti svoje stanje zdravlja, ona bi trebala znati sigurno da je plut je vrlo mala i da se krv ne otpušta nakon odlaska. Ako primijetite veliku količinu krvi ili tekućine - odmah se obratite opstetričaru i ginekologu. Što učiniti ako je plut krenuo? Ovo pitanje muči žene koje nisu osobito upoznate s procesom porođaja i prvi put će roditi. Ako je plutač izišao u 35. tjednu trudnoće, u načelu je savršeno normalno. Uostalom, ako se dogodi prerano rođenje, beba je gotovo potpuno formirana i ništa to ne ugrožava. No, postoji velika vjerojatnost da žena i dalje stigne do kraja, čak i nakon što je zastoj u prometu. To se događa kad se plut zatrpava postupno, u takvom trenutku može se previdjeti ili zbuniti s običnim vaginalnim iscjedakom.

Godine 2004., u procesu prijevremenog rada u Illinoisu, rođena je djevojka težine samo 260 grama. Ovo je dijete malo manje od svoje blizanke, rođeno s težinom od 600 grama. Djevojčice su uzdignute uz pomoć posebne opreme, a sada se potpuno ne razlikuju od svojih vršnjaka.

35 tjedni proces nošenja djeteta - ovo je posljednja faza u razvoju bebe i rasta. U ovom trenutku, možda se čak i rodio, nema ništa opasno, jer je dijete spreman vidjeti svijet. Ipak, najbolja stvar je kada se dijete pojavi na vrijeme. Mama bi trebala brinuti se za svoje zdravlje, ali, naravno, zdravlje njezinog djeteta, tako da ništa ne može biti tužno zbog radosti majčinstva. Važna pouka za budućnost je obrazovanje o procesima trudnoće.

Što učiniti ako se voda preusmjerava, ali nema kontrakcija?

Vode padaju po kapima ako se formira minijaturna rupa u mjehuru i može se povećati kod hodanja, ali se ne mogu zamijeniti za obične iscjedak. Za povjerenje, možete koristiti jastučići: ako otpadne vode, a često često ne samo brtvilo, već i odjeća je natopljena vlagom. Netko otpadne vode događa se spontano i bolno. U svakom slučaju, ako se voda preusmjerava, ali nema kontrakcija, potrebna je hitna medicinska intervencija.

Amnionska tekućina je bezbojna, ponekad zelenkasta, koja daje mekonij, one su bez mirisa, za razliku od mokraće, a moguće ih je odrediti posebnim testom. Ako je voda ružičasta ili smeđa, to je vrlo nepovoljan pokazatelj.

Vrsta liječničke skrbi ovisi o trajanju trudnoće.

Rana otpadna voda je komplikacija koja se događa u 10% slučajeva. Ako se to dogodi, proces porođaja neće nastaviti ispravno kao što bi trebao. Počevši od razdoblja od 20 tjedana, liječnici će se boriti za produljenje trudnoće, u ranijim razdobljima otpada amnionske tekućine može značiti pobačaj.

Počevši od razdoblja od 35 tjedana, ako se vode povuku, zadatak liječnika je da izazove porođaj, budući da je život majke i djeteta u opasnosti, a pojam ga već dopušta da se rodi. Bez amnionske tekućine, dijete je podložno uzlaznim (od vagine) infekcije, potpuno je ograničeno i osjeća se vrlo neugodno.

Nakon otpadne vode, ako termin rada nije došao, onda je propisana pojedinačno, u skladu s ultrazvučnim podacima. Pacijent mora leći nekoliko tjedana i proći kroz tijek liječenja s pripremama za opuštanje maternice, uzimati antibiotike kako bi zaštitili fetus od infekcije, što može koštati život majke i djeteta.

Nekoliko desetljeća, u medicinskoj praksi, nastojali su sačuvati trudnoću u bilo koje vrijeme, za razliku od sada, kada inzistiraju na poticanju rada, carskog rezima ili pobačaja. Liječnik je prisiljen slijediti upute kako bi zaštitio zdravlje žene i njezin profesionalni ugled od posljedica, a to ne znači uvijek održavanje trudnoće, posebno u ranim fazama do 20 tjedana.

Ako žena ostaje kod kuće

U pravilu, naknadni grčevi nakon otpadnih voda započinju strujom od 12 sati, dani ili više. Ali postoje slučajevi u kojima je potrebno sedam dana dok se vrata maternice ne otvore, a potom počinje intenzivna radna aktivnost. Neke se žene ne boje biti kod kuće u tom razdoblju, nastavljajući se pripremati za porođaj uz pomoć posebne masaže i vježbi. Naravno, nemaju tendenciju panike kada dođe trenutak rođenja i hitno moraju nazvati taksi.

Ako žena uzme svjesni rizik i ostaje nakon što voda napusti kuću, najprije se ne brine o smanjenju vode, već o zaštiti njezinog tijela od infekcije. U tom se slučaju odljev vode javlja u prisilnom položaju, a nakon nekoliko sati vraća se njihov volumen. Ako se donese odluka da se poduzme tako presudan korak, onda se ne može učiniti bez ispunjavanja nekoliko obveznih uvjeta.

 1. Stručni nadzor i njegu kod kuće za trudnicu. Postoji rizik u ovom slučaju, a također morate imati na umu da ako dugo ležete, mišići će se atrofiraju, nije lako održavati higijenu, morate koristiti klistire za bowel movements i druge njege).
 2. Pravilno odabrani antibiotik kako bi se spriječila infekcija fetusa.
 3. Pijte puno vode.
 4. Pravilna prehrana.
 5. Tamponi ili sterilni jastučići.

Zabranjeno nakon otpadnih voda:

 1. Kupanje u kupaonici.
 2. Seksualna intimnost
 3. Ostani sam.

Ako postoje slučajevi kada je pobačaj neizbježan, a žena, s velikim naporima u ranijim fazama, uspjela spasiti dijete, onda to zahtijeva odgovarajuću obuku i kvalificiranu medicinsku pomoć. U slučaju trajne trudnoće u slučaju rane otpadne vode, pitanje poticajnog rada može se pojaviti samo, ali je sigurno za život majke i djeteta.

35 tjedana nestalo pluta, kontrakcije

Ništa nije predvidjelo.

Navečer smo hodali s djecom, otišli u krevet. Noću je osjetila bol u njezinoj bok na lijevoj strani, idući u nogu. A kako bi trzalo trbuh kao u frustraciji. Otišao sam u WC. Otišao sam u krevet. Nakon nekog vremena opet u WC-u. Već ujutro osjetio sam nešto zakaljeno u donjem dijelu trbuha i prestalo. Ali jedva sam se izvukao s kreveta kako bih hranio djecu. Potpuno slomljena. Opet, zahod i osjećao se kao nešto slično, izgledalo je - čašica sluzi krvi. Shvatio sam da je plut. Naravno, uplašen. Ali, uhvativši se u ruci, otišao sam skupljati torbe u RD. Tada sam se ponovno osjećao povlačenjem boli od struka na abdomenu i odlazim na noge. Nakon 10 minuta opet. Sjetio sam se kakva borba. U tom ritmu, nastavio je sakupljati stvari, djeci baku. mentalno se priprema za operaciju, reanimaciju. i već prije nego što sam izašla, val me je suzama pokrio. Čekam ovo malo čudo, a sve je bilo u redu, trčala sam skoro cijelu trudnoću. Općenito smo se približili maternističkoj bolnici s kontrakcijama od 7 minuta. Brzo sam se sastavio, liječnik na stolici uredno je gledao i osjetio trbuh, ali nisam osjetio nikakvu bol. Podignut u rodzal i zakačen na KTG. Naredio sam se smiriti, ne plačem, gledaj. Možda čak možete spavati, a zatim pogledati i sve će se mirno smiriti pa ćemo stići do 38. tjedna. Glavna stvar je ne biti nervozna i da je sve dobro s djetetom.

Ležim na ktg, čitanja su dobra, smirim se. i primijetio da su i kontrakcije prestale, bol je otišao.

Sada je došao liječnik, rekao je da se prenose na patologiju i odatle se ne mogu roditi. Preporuča se lijek sedativ.

Sada mislim što da učinim sljedeće, koje radnje liječnika mogu biti, što se složiti, a što ne?

Čitaj također

sretno

Komentari za objavljivanje

Samo članovi grupe mogu komentirati.

35 tjedana trudnoće

Trideset i petog tjedna trudnoće... Granični put, prag, prešli su da su rođena djeca potpuno zdrava i ne trebaju inkubator ili kisik. Težina bebe već je velika, pluća su tako dobro oblikovana da djeca bez ikakvih poteškoća mogu sami disati i više ili manje lako održavati tjelesnu temperaturu. Ako otkazati svoje dijete prije toga, morate biti čestitao - sa zadatkom ste nosile briljantno, ostaje samo čekati za isporuku i završiti posao - roditi novorođenčeta mrvicama.

U trideset petog tjedna trudnoće, aktivnost vaše bebe značajno se smanjila. Ne treba se bojati toga - to je sasvim normalno za ovaj period, jer je vaše dijete teži više od dva kilograma, a trbuh samo tijesan. Ali komuniciranje s njim svaki tjedan postaje sve više i više kompletan i zanimljiv: mrvica često odgovara, gurajući rukom ili nogom u mjesto koje pritišćeš rukom. Jednostavno možete razlikovati ne samo pete i laktove bebe, ali čak možete uhvatiti obrise prstiju.

Poziv je previše jednostavan i ugodan za vas, naravno, nemoguće - buduće majke muče kratkoća daha, bol u leđima, učestalo mokrenje, osjećaj nelagode... Općenito, popis onoga što vam uzrokuje nelagodu u ovom trenutku je vrlo dugo. Međutim, to nije razlog da se oprosti od aktivnog načina života koji mnogi trudnice u ovom razdoblju nastaviti hodati na bazenu (ne samo ugodan nego i korisno), i naravno, nemojte se uskratiti u šetnji parkovima, trgovima i tako dalje.

Pokušajte stvoriti način vašeg dana kako biste uvijek osjećao osvježenje i odmaranje, leći na počinak u popodnevnim satima. Rodjenje može početi malo prije datuma liječnika, a to je već značajan teret ženskog tijela i ako će vam se umoriti...

U ovom trenutku, vaš želudac već je pao, što je donijelo neko olakšanje: kratkoća daha boli vas manje i manje, ali poticaj za mokrenje postaje češći.

Vrlo je važno tijekom tog razdoblja pažljivo pratiti vašu prehranu, pogotovo ako je težina tijekom trudnoće premašila 15 kg. Čak i ako imate višak kilograma jednostavno „gorged”, razmislite o tome da ih bacaju nakon trudnoće će biti vrlo teško, pogotovo odmah nakon rođenja početka dojenja, te o bilo dijete misliti nije potrebno - dijete treba dobiti sve tvari koje je potrebno za rast i razvoj, vitamine, minerale i tako dalje. Općenito, u posljednjim tjednima trudnoće, pokušajte jesti u manjim količinama, ali broj obroka može se lagano povećati.

Oko tog vremena mnogi trudnice početi povlačenje tzv sluzi utikač (može kretati i 3-4 tjedna prije poroda i neposredno tijekom procesa poroda). Dakle, ako primijetite grumen sluzi prošarana krvlju - to ne znači da morate hitno leti u bolnicu roditi, moguće je da je do trenutka rođenja još uvijek imate dovoljno vremena.

Tvoja beba. U trideset petog tjedna trudnoće, težina vašeg djeteta i dalje raste: sada vaša mrvica teži oko 2100-2500 grama, visina je oko 43-45 cm.

U 35 tjedana vaša beba izgleda gotovo isto kao i svi novorođenčadi, samo malo mršavija. U tom slučaju, potkožne masnoće Vaše dijete je gotovo svugdje: okruglo lice, bucmast obraze, osim što su ruke i noge čini malo tanka, ali još uvijek nekoliko tjedana u trbuhu, a beba će biti kao i sve novorođenčadi.

U stvari, rođenje djeteta u trideset i peti tjedan, ne predstavlja nikakvu opasnost za zdravlje i život djeteta (bez veći rizik od rađanja u 38-40 tjedna trudnoće), ali idealno, nekoliko tjedana intrauterinog života svoje mrvice i dalje ne boli, jer težina bebe je još uvijek nedovoljno da bi se osiguralo da se dijete može slobodno i lako pratiti, regulirati vlastitu tjelesnu temperaturu, nakon čega je rizik od hipotermije nešto viša u odnosu na djecu rođenu na par tjedana kasnije.

Natal razvoj djeteta ne prestaje jednu minutu, a beba već može pohvaliti novim dostignućima u 35. tjednu trudnoće: dijete je gotovo u potpunosti je dobio osloboditi od lanugo (pištolj koji je pokrivao svoje tijelo za dugo vremena), nevena dijete u potpunosti narasla, a sada se dijete može slučajno ogrebotina. Vaša se dijete sigurno može pohvaliti dugim trepavicama, obrvama, pravom kosom na glavi.

Stalno osjećate prisutnost bebe. Sada više nije riječ o slabim pokretima, već o težim trzajima, udarcima, pokretima koji uzrokuju da se cijeli trbuh pomakne, a to je vidljivo čak i kroz odjeću. Mnoge buduće majke često uočavaju u tom razdoblju da je njihova beba zujanje normalna pojava, beba je upravo imala gutljaj amniotskih tekućina, to ne predstavlja nikakvu opasnost.