Najbolje dječje čahure za novorođenčad: odabiremo udoban krevet za malu djecu

Bol

Izgled malog djeteta je nova i vrlo ugodna pozornica u životu svake obitelji. Pripremajući se za rođenje djeteta, roditelji pažljivo proučavaju sve što može biti korisno za njegu bebe i nastoje stvoriti maksimalnu udobnost za njega.

Jedan od važnih trenutaka u organizaciji života novorođenčeta je izbor kreveta. Različite robne marke proizvode mnogo različitih varijacija kreveta i bouncers za spavanje. Među raznolikosti postoje klasični kreveti, kolijevci za bebe, mali kolijevci i postignuće posljednjih godina - kolijevka za novorođenčad.

imenovanje

Cocoon obećava stvaranje osjećaja coziness i comfort za dijete od prvih dana života, omekšati prilagodbu u novom prostoru. U samom se smislu naziv uređaja - "čahura" u potpunosti karakterizira proizvodom, jasno je da će dijete biti što udobnije u njemu, kao što majka ima u trbuhu. Cocoon će omogućiti djetetu da se osjeća potpuno sigurno i da se ne boji velikog prostora na koji se beba tek počinje koristiti.

Možete koristiti čahuru od prvog dana beba života i do 4 mjeseca. Madrac je prilično mekan prema dodiru. Ne ograničava kretanje mrvica i potpuno ponavlja oblik njegova tijela. Dijete koje spava u čahuri osjeća se udobno, mirno i sigurno.

Čahura se može nazvati uistinu jedinstvenim izumom. Pomaže bebi da spava u grupiranom položaju s lagano savijenom kralježnicom. Ova pozicija je vrlo pogodna za dijete. Dakle, mrvica može mirno dodirnuti sebe, lice. Anatomski položaj u kojem dijete živi uz pomoć čahure pruža manje bolne senzacije tijekom kolike i smanjuje nelagodu.

Prisutnost povećanog mišićnog tonusa u mrvicama često negativno utječe na njegov psihološki i fizički razvoj. Krevet pomaže u izbjegavanju pojave tonova zbog ergonomije.

Također je važno da je čahura dizajnirana za prerane bebe težine do 3 kg. Uređaj se može staviti u glavni krevet, pa čak i kolijevku kolica. U bolnici će postati neophodna, gdje će mama i beba morati provesti neko vrijeme.

Preporučujemo da pogledate videozapis o imenovanju čahure za novorođenčad:

Malo povijesti

Kinesiterapist, specijalist specijalnih fizioterapeutskih tehnika u liječenju mišićno-koštanog sustava - Daniel Suldiuksi i njegov tim neonatologa, razvili su uređaj za 10 godina, koji sada nosi naziv "Cocoon". Cilj stručnjaka bio je stvoriti anatomski oblik pozicioner sposoban "pamtiti" oblik djeteta tijelo, pružajući ga s prethodno poznatom okruženju, što je prilagodba na vanjske okoline glatka, pomaže da se omekša stanje stresa stanje nakon rođenja.

Na prodaju, čahura se pojavila 2008. godine, a od tada samo dobiva popularnost među liječnicima i roditeljima diljem svijeta. Madrac je postao neophodan asistent ne samo za mame i tate, nego i za liječnike, jer koristi se u nekim klinikama za novorođenčad.

Veličina stolnog kreveta

Postoji nekoliko veličina kolijevke - čahura za djecu:

U Francuskoj se ležajna čahura koristi u više od 100 domova za majčinstvo. U Rusiji su takvi kreveti već uspješno korišteni u Moskvi i moskovskoj četvrti, Habarovsk, Khanty-Mansiysk i drugim gradovima.

Top 5 najboljih modela

Moderno tržište nudi veliki broj različitih modifikacija pozicionera. Svaka ima svoje prednosti i značajke, ali glavni zadatak kvalitetne čahure je poticanje djeteta emocijama i stvaranje fiziološke udobnosti u prvim mjesecima života. Možete odabrati najpopularnije i najpopularnije.

RedCastle Cocoonababy

Napravio je krevet u Francuskoj, a težina je samo 1 kg. Čahura je napravljena od posebnog materijala koji, zbog elastičnosti, stvara senzacije koje dijete osjeća u maternici.

Sam madrac izrađen je od visokokvalitetne pjenaste pjene od 100%, list je izrađen od pamuka, kao i zaštitni pojas od pamučne i poliesterske vune. Visina čahure je 19 cm, a duljina 69 cm.

  • podsjeća na stanje fetusa u djece;
  • smanjuje rizik od straha od velikog prostora;
  • smanjuje rizik od povećanog tonusa;
  • smanjuje nelagodu iz crijevne kolike;
  • pogodno za prerane bebe;
  • minimizira rizik od plagiocefalije (ravna glava);
  • osigurava uravnotežen razvoj djeteta u prvim mjesecima života.

Minus: visoka cijena. Prosječna cijena: 11.000 rubalja.

Preporučujemo gledanje videozapisa Cocoonababy Cocoon iz RedCastlea:

Farla beba ljuska

Cocoon je izrađen pomoću tehnologije supernove u Rusiji, proizvodni pogoni nalaze se u St. Petersburgu. Visina kolijevke je 19 cm, duljina 69 cm, a širina 40 cm.

Proizvod se temelji na pjenastoj pjeni, koja omogućuje "pamćenje" oblika djetetovog tijela. Dovršeno je s odstranjivim vodootpornim pamučnim jastucima, velcro valjkom za regulaciju veličine, zatezačem pojasa i posebnom vrećicom za transport proizvoda.

  • uporaba supernova materijala;
  • MemoryFoam sustav omogućava pamćenje oblika tijela;
  • produljuje prenatalne senzacije bebe, pozitivno utječu na prilagodbu vanjskom svijetu;
  • smanjuje grčeve i bolove od crijevne kolike;
  • smanjuje refleks nehotičnih treskanja;
  • smanjuje rizik od deformacije lubanje.

Cons: Prema roditeljima koji su se odlučili za Farla baby Shell, kontra nisu pronađeni. Prosječna cijena: 6 500 rubalja.

Kolijevka "Zevushka"

Proizvod je izrađen u Rusiji od fleksibilne poliuretanske pjene (PUF). Anatomska čahura ima nestandardne dimenzije: dužine 70 cm, širine 43 cm i visine 20 cm.

Dovršen je s čahurama s listom pamuka, držeći remen i poklopac otporan na vlagu. Težina proizvoda iznosi 2 kg.

  • smanjuje crijevnu koliku;
  • smanjuje rizik od deformacije lubanje;
  • ima anatomski ispravan oblik, zauzima zavoje tijela djeteta;
  • dodatni list uključen;
  • visoka kvaliteta.

Cons: teži od analoga. Prosječna cijena: 6000 rubalja.

Preporučujemo da gledate videozapis o čahuri Yawn:

DolceBambino

Cocoon je izrađen u Rusiji od pjenastog polimera, poklopac je izrađen od 100% pamuka. Veličina madraca je prilično standardna: visina 18 cm, duljina 70 cm i širina 41 cm. Čahura težak 2 kg.

  • ponavlja oblik djetetovog tijela;
  • pruža udoban san;
  • smanjuje bol od kolike;
  • ima odgovarajući sustav cirkulacije zraka pod djetetom;
  • minimizira rizik promjene oblika lubanje;
  • prisutnost dodatnih listova različitih boja.

Cons: Prema brojnim recenzijama od roditelja, nema stvarnih nedostataka korištenja ovog proizvoda. Prosječna cijena: 6000 rubalja.

BabySit ("bun")

U Rusiji je napravljen čahura, a proizvođač opisuje uređaj kao kolač - to se ime može naći u svim online trgovinama gdje se prezentira madrac ove tvrtke. Ima punilo, naime polistirolne kuglice.

Dimenzije "buns" premašuju standard: 80 cm je dužina, 45 cm širine i visine 35 cm. Kućište od čaše izrađeno je od laganog velura.

  • niska cijena;
  • mogućnost prikladnog hranjenja djeteta;
  • prisutnost "vlastitog" udobnog prostora za dijete.
  • nema mogućnosti spavanja;
  • nedostatak ergonomije;
  • velike veličine;
  • Funkcije su slične funkcijama ležaljke.

Prosječna cijena: 3000 rubalja. BabySit je jedan od najpopularnijih modela kokosovih kolijevki.

Upute za uporabu

Korištenje madraca nije teško. Prije početka korištenja, trebate "prilagoditi" madrac prema rastu djeteta. Sve čahure opremljene su ograničivačem koji kontrolira veličinu proizvoda. Roditelji bi trebali slijediti ove korake:

  1. Uklonite jastuk iz čahure.
  2. Stavite dijete natrag na madrac.
  3. Glava djeteta treba biti blizu gornjeg dijela za sužavanje.
  4. Ograničivač bi trebao biti smješten odmah ispod dječjeg plijena kako bi se dijete spustilo.
  5. Položaj djeteta treba biti takav da su noge malo podignute.
  6. Izvucite dijete iz čahure i stavite jastuk na proizvod.

Bez obzira na proizvođača, svaki proizvod je opremljen širokim pojasom. Ne drži pokrete djeteta, ali istodobno popravi svoj položaj. Remen se može koristiti ili ukloniti.

Kako koristiti pojas?

  1. Rasporedite oko madraca tako da je kratki dio otvoren prema roditelju.
  2. Koristite čičak za spajanje krajeva remena.
  3. Stavite dijete u čahuru i sastavite velcro kratkih dijelova.
  4. Provjerite je li remen ispravno pričvršćen na bebu.

Sigurnosne mjere tijekom rada

Unatoč činjenici da je proizvod siguran za dijete, vrijedi razmotriti neke sigurnosne preporuke za upotrebu:

  • Ako je čahura instalirana u krevetiću, vrijedi paziti da se dno čvrsto uklapa u površinu krevetića i ne može se kretati. Stranice kreveta trebaju biti 20 cm veće od samog proizvoda.
  • Neophodno je položiti dijete u čahuru na leđima, isključujući nepotrebne stvari u bliskom pristupu s lica djeteta.
  • Nemojte stavljati čahuru na visoku površinu, u nosače ili tkanine.
  • Odmah provjerite položaj graničnika djeca brzo rastu i moraju se prilagoditi s vremena na vrijeme.
  • Ne koristite čahuru u autu. Takva uporaba proizvoda neprihvatljiva je od Madrac je izrađen od mekog materijala koji ne može držati kralježnicu u ravnoteži s djecom dok se vozilo kreće. To zauzvrat može dovesti do negativnih posljedica.

Uz rast djeteta njegove noge mogu visjeti s dna, ali ne brinite, sasvim je prihvatljivo. Potrebno je odustati od korištenja dječjeg čahura, ako dijete počinje pokušavati samostalno kotrljati na trbuhu.

Savjeti za odabir i brigu o proizvodu

Cocoon ne zahtijeva složenu njegu ili posebne kemijske čistače. Kao što je prljavo, čizme se mogu očistiti blagim deterdžentima. Dopušteno je pranje jastučnica i uklonjivih remena u pisaćem stroju u ručnom načinu pranja na temperaturi koja ne prelazi 30 stupnjeva.

Čahura za novorođenčadi prilično je skupo. U slučaju pozitivne odluke o potrebi kupnje takvog kreveta za bebu, vrijedi odgovoran pristup izboru.

Što treba uzeti u obzir prilikom odabira kolijevke:

  • kakvoća materijala koji se koristi za sam madrac i njegov pribor;
  • prisutnost čepa i pričvrsne trake modela;
  • mogućnost cirkulacije zraka unutar proizvoda;
  • težinu proizvoda (najbolje ako ne prelazi 2 kg).

Pravi otkriće suvremenog svijeta - ležaj čahura za novorođenčad. Cocoon je u stanju pružiti djetetu udobnost i miran san, osloboditi trzaja i nelagode tijekom intestinalne kolike.

Osim toga, dijete u čahuri ne ograničava ništa, a anatomsko ispravno pozicioniranje tijela omogućuje vam da promatrate što se događa dok ste budni. Unatoč činjenici da je trošak takve kolijevke teško pozvati proračun, pomaže majkama i bebama širom svijeta, jer je mirno dijete mirna i sretna majka.

Čahura za novorođenčad

Djevojke, pronašao analogni čahura Red Castle COCOONaBABY. Želim čuti vaše mišljenje. Možda je netko ovo imao. Razlika u cijeni - točno 2,5 puta.

U kolijevci YEAR, dijete je u položaju koji ponavlja njegovo držanje u maternici: leđa i ramena su malo zaobljeni, noge su blago privučene trbuhu, a glava lagano naginje prema naprijed. U tom slučaju, zidovi kolijevke u kontaktu s tijelom novorođenčeta. Ovo ima pozitivan učinak na zdravlje, stanje i razvoj bebe. Dijete se osjeća sigurno i sigurno, vjerojatnost straha ili tjeskobe se smanjuje, a bebinu se lakše naviknuti na novo okruženje i ljude.

KAKO SE ODGOVORI NA PONAŠANJE VAŠEG BABA:

- u kolijevci YEAR, beba spava brže nego u redovitom krevetu ili na bilo kojoj drugoj ravnoj površini;

- beba spava jače i duže, što daje mamu vremena za opuštanje ili raditi druge stvari;

- smanjuje rizik od razvoja plagiocefalije (sklonište kosti zbog pritiska na tvrdu površinu) zbog materijala iz kojeg se proizvodi NORSEAR. Lako se gubi pod pritiskom i zadržava oblik koji potpuno ponavlja klupe glave i tijela djeteta;

- U vezi s udobnim osjećajem sebe u FALLENGERU dijete mnogo manje plače.

FIRST NINE, prije svega, služi za zdravlje vašeg djeteta, njegovo smireno i skladno upoznavanje s vanjskim svijetom. Ali pored toga, donosi pozitivne promjene u vašem životu:

- Imate vremena za sebe: odmor, čitanje, gledanje filma.

- u GEEK-u Vaše dijete je zaštićeno od opasnih udara ili pada s njega. Za potpuni povjerenje, možete ga pričvrstiti posebnim remenima.

- ŽUTA je oko dva kilograma. Možete je prenijeti iz sobe u sobu, ili čak ići s njom posjetiti.

- miran samosvijest djeteta u FALLEN olakšava pregled djeteta od strane liječnika.

- ako je beba napunjena bocama - vrlo je pogodno da ga hranite izravno u kolijevci: ruke ne umore, beba je udobna, poza je ugodno za jelo.

- ŽUTA nije samo za spavanje. U njemu beba je budna dok ste zauzeti.

Madrac za djecu Tvornica oblaka Cocoon Zevushka - pregled

Dostojan odgovor Crveni dvorac

Pronađeno na Avito analogni Cocoonababy čahura iz Red Castle.

Tvornica proizvođača ortopedskih proizvoda u Čeljabinsku "Tvornica oblaka", distributer LLC Healthy Baby. Kupio sam novu za 5.000 rubalja (usporediti s Red Castle, koji sada prodaje od 11.000 do 15.000).

To uključuje topli pamučni list i tanak pleteni pamuk (poput majica) s elastičnim. Dobro se protezite (na posljednjoj slici list se ne nosi, samo se raširi, jer ga je oprati). Sama čahura izrađena je od poliuretanske pjene (poput ortopedskih jastuka), na vrhu je kućište vodonepropusne tkanine koja se može prozračiti (postoje pelene kao što su ljepila, a na njima su frotir, ispod je membrana), valjak pod koljenima također je u takvoj tkanini, pričvršćen je s velcroom.

Prema karakteristikama cocoonababy različite veličine - dulje od 2 cm i sastavu (ne pjenaste gume).

Već tri dana koristim ga, vrlo sam zadovoljan. Dijete (1,5 mjeseci) postalo je smireno, ne treba ga nositi na rukama ili u prstenu cijelo vrijeme, on je počeo burp manje, manje uznemiren od strane kolike. Pogodno je uzeti vas u kuhinju (staviti na stol ili stolice, a on me samo gleda ili drijemaju). Lakše je hraniti, samo staviti čahuru s djetetom na krilu, a leđa i ruke su slobodni. Spavao je u nju i stavio na krevet. (Spavao sa mnom, ali na uzvisini. Nije nužno pomaknuti dijete, ako je zaspao dok je hranio.)

Pišu da je oblik čahure za dijete fiziološki, položaj je blizak državi u maternici. I pedijatri kažu da spavanje treba polagati samo na čvrstu ravnu površinu. Mislim da je istina negdje u sredini, glavna stvar je ne da se odvede i širi dijete na ravnu površinu i leži na leđima, na trbuhu. U invalidskim kolicima opet, točno. Ali činjenica da je dijete postalo mirnije i može jednostavno lagati i ne vrištati, ali pogledati sve oko sebe, činjenicu.

O činjenici da je dijete vruće u sličnim čahurama. Čahura akumulira toplinu kao što je navedeno u uputama, pa ću lagano odjenuti dijete, pokriti ga tankim pokrivačem ili flanelskim pelenama. Zimske djece najviše to. Ljeti, vjerojatno će biti vruće.

Među nedostatcima, pričvrsni remen s velcro je namijenjen za masnoće ili fiksiranje zajedno s ručkama. Naše je dijete vitko, široko je. Možete ga uzeti.

Na internetu sam našao video koji je uspoređivao samo našu čahuru Zevushka i Crveni dvorac.

Razvijena kao medicinska, kao i uvozna, ne znam tko je "posudio" ideju od koga)))

CRISTALNI SREĆAK

5850 rubalja

od 20.05.2018 do 20.06.2018. postoji posebna ponuda - "Besplatna dostava u apartman *"

"ŽUTO" - VAS I VAŠA DJEČICA.

Nedostatak sna nakon porođaja često postaje norma za mlade roditelje, a kolika i regurgitiranje zasjenjuju život beba. Vrlo je teško za njih ući u pravi svijet nakon udobne majčine utrobe.

Predlažemo olakšavanje ovog perioda života za roditelje i bebe uz pomoć našeg madraca za novorođenče "GEL".

"ŽUTO" je udoban čahurski kolijevac u kojem zaspaju brže, bolje spavaju i prilagođavaju se novom svijetu lakši za njih.

Učinite bežično život lakšim od prvog dana! Pomozite mu da se udobno upoznaju s vanjskim svijetom.

Mala priča

Ideja "krevetne čahure" potječe od zapadnih znanstvenika koji su tražili udoban prostor za prilagodbu preranog beba. Kao rezultat dugoročnih promatranja zdravlja i ponašanja novorođenčadi, stvorena je ergonomska kolijevka koja potpuno ponavlja položaj djeteta u maternici i nastaje od materijala koji su vrlo pažljivo u kontaktu s krhkim tijelom djeteta. Nakon uspješnih testova krevet je prilagođen za bebe koje su rođene na vrijeme. Rezultati korištenja "čahure" premašili su očekivanja liječnika i majki. Konačno, djeca su spavala, bila su mirna i nepretenciozna, a roditelji su mogli naći vremena za sebe.

Proizvodimo poboljšanu verziju takvog krevetića - madrac "GUM". Njezina kvaliteta odgovara zapadnom prototipu i zahtjevima za zdravim položajem djeteta, a cijena je nekoliko puta niža od cijene europskog proizvoda.

CRISTALNI SREĆAK

U njemu dijete je u položaju koji ponavlja položaj u maternici: leđa i ramena su malo zaobljeni, noge su malo privučene trbuhu, a glava lagano naginje prema naprijed. U tom slučaju, zid madraca u kontaktu s tijelom novorođenčeta. Ovo ima pozitivan učinak na zdravlje, stanje i razvoj bebe. Dijete se osjeća sigurno i sigurno, vjerojatnost straha ili tjeskobe se smanjuje, bebu se lakše naviknuti na novo okruženje i ljude.

AKO JE DOUBT:

1. Da li vaše dijete više voli spavati na svojoj strani?

Iskustvo drugih roditelja pokazalo je da je prizor koji nalikuje novorođenčadi u svojoj materiji u utrobi vrlo ugodno, čak i za one djece koje prije nisu voljele spavati na leđima. Istovremeno, za sigurnost djece, liječnici preporučuju točno mjesto na leđima.

2. Neujednačena pozicija kralježnice neće biti korisna za zdrav rast djeteta?

Pozicija u kojoj se dijete nalazi, ponavlja položaj u maternici i stoga je prirodna i preporučuje sama priroda. Liječnici su ga desetljećima ponovno stvorili, a zatim se i dalje poboljšavaju. Pokusno je dokazano da je položaj u Zevushki siguran i koristan za bebe.

3. Hoće li se dijete dugo naviknuti na krevet nakon "Goofy"?

Brojne recenzije mladih roditelja koji su koristili krevet u obliku "čahure" pokazuju da se u budućnosti djeca mogu lako naviknuti na uobičajenu površinu. Tek su sada sigurni u sigurnost okolnog svijeta.

4. Jeste li čuli za visoku cijenu "čahure" i nisu spremni potrošiti takav iznos za 6 mjeseci nakon rođenja djeteta?

"GRAIN" je jeftiniji od svojih stranih kolega, a nakon upotrebe je vrlo lako prodati. Zbog svojstava elastične poliuretanske pjene, zadržava se njegova funkcionalna svojstva i prezentacija.

KAKO ĆE BITI REFLECTIRAN NA PONAŠANJE VAŠE DJEVOJKE:

  • U madracu "ŽUTI" beba spava brže nego u redovitom krevetu ili na bilo kojoj drugoj ravnoj površini.
  • Dijete spava jače i duže, što daje mamu vremena za opuštanje ili obavljanje drugih stvari.
  • Pozadina dopušta djetetu da dođe do vlastitog lica i usta, kao što je to učinio u maternici.
  • Značajno je smanjena vjerojatnost gastroezofagealnog refluksa (regurgitacija) i kolike. To je olakšano prikladnim oblikom "ŽUTA", u kojem su dječje noge podignute iznad zdjelice.
  • Rizik od razvoja plagiocefalije (skliznuti kost zbog tlaka na njemu tvrde površine) se smanjuje zbog materijala iz kojeg se proizvodi "ŽUTI SPOT". Lagano oblikovan pod tlakom potpuno ponavlja klupe glave i tijela djeteta.
  • Aktivnost i mobilnost djeteta slična je onoj kojoj je navikao prije rođenja, što osigurava bebu protiv rizika povećanog mišićnog tonusa.
  • U vezi s udobnom samosvjesnošću u "GERL" dijete plače mnogo manje.
  • Lako naginjanje glave olakšava percepciju roditelja, rođaka i objekata svijeta.
  • "ŽUTO" pomaže novorođenom da se riješi preostalih posljedica nakon teškog porođaja, na primjer, iz osjećaja tjeskobe.
  • "ŽUTO", prije svega, služi za zdravlje vašeg djeteta, njegovu smirenost i skladnu poznanicu s vanjskim svijetom. Ali pored toga, donosi pozitivne promjene u vašem životu:
  • Imate vremena za sebe: odmor, čitanje, gledanje filma, razgovor s mužem ili razgovor s majkom. Stalni nedostatak sna i stresa ne čine vas jačim, mlađim ili ljepšim. Definitivno je potrebno odmor. Mnogi to neće priznati, ali sreća izgleda nasljednika može biti zasjenjena kroničnim umorom, što može uzrokovati postpartumnu depresiju.
  • Osjećate se uvjereni i smireni. U ZYVUSHKA, vaše dijete je zaštićeno od opasnih udara ili pada s njega. Za potpuni povjerenje, možete ga pričvrstiti posebnim remenima.
  • "ŽUTA" teži oko dva kilograma. Možete je prenijeti iz sobe u sobu, ili čak ići s njom posjetiti. To uvelike pojednostavljuje rješavanje kućanskih poslova i organizaciju noćenja s baka.
  • Mirna samosvjesnost djeteta u "FRAZTER" olakšava pregled djeteta od strane liječnika.
  • Ako se vaš tata boji da ga dijete uzme u naručje, onda ga sigurno može okretati u "Zevushki".
  • Ako je vaša beba hranjena bocama - vrlo je povoljno da ga hranite izravno u "Zevushku": ruke ne umiru, beba je udobna, držanje je udobno za jelo.
  • "ŽUTO" nije samo za spavanje. U njemu beba je budna dok ste zauzeti.

"ŽUTA" je izrađena od fleksibilne poliuretanske pjene (PUF). Sposobnost materijala da ponovi oblik tijela povećava razinu udobnosti i blagotvorno utječe na stanje djeteta. Potpuna kondicija stvara dodatni učinak "zaštite", što je tako važno za novorođenče. Materijal se sastoji od mnogih mjehurića zraka koji osiguravaju njegovu samo-ventilaciju. Osim toga, poliuretanska pjena odbija vlagu i ne apsorbira mirise. Prema tome, lako se opere i dezinficira. Sve to ima povoljan učinak na higijenu kreveta i djeteta. Posteljina koja se isporučuje s kolijevkom također je otporna na vlagu.

Vi ste majka 21. stoljeća. Imate prilike koje roditelji nisu imali. Kako bi rođenje djeteta donijelo radost i ne bi potkopalo vaše dobro, multimilijuna vojska znanstvenika iz cijelog svijeta radi za vas. Učinite bežično život lakšim od prvog dana! Pomozite mu da se udobno upoznaju s vanjskim svijetom.

* - s izuzetkom udaljenih regija Rusije. Grad, grad, itd. Provjerite odgovarajuće uvjete za promociju tako da nazovete besplatni broj 8800-505-80-23

Recenzije kolijevka zijevanje

Poruka lendos »Mon Jun 04, 2012 11:13

Poruka Yulia Shubine »Mon Jun 04, 2012 14:46

Poruka lendos »Mon Jun 04, 2012 18:01

Poruka Julia Shubina "Tue Jun 05, 2012 13:47

Poruka lendos »Tue Jun 05, 2012 19:40

Poruka Julia Shubina »Thu Jun 07, 2012 07:59

Poruka lendos »Thu Jun 07, 2012 18:56

Poruka MaxMam »Sub Sep 08, 2012 19:39

Poruka lendos »Wed 28.11.2012. 22:12

Recenzije kolijevka zijevanje

"ŽUTO" - ZDRAVI DJETET DJETETA I MOMA

Cijena kolijevke "ŽUTO" - 5850 rubalja.

  • pri primitku nazovite besplatni broj 88005058023 (tijekom radnog vremena od 8 do 18 do 18 do 00 sati ujutro) ili Viber ili WAppovdje ili Instagram Instagram "_fabrika_oblakov_"
  • putem gumba "Kupi" na donjoj web stranici. Nakon plaćanja, očekujte poziv na isporuku (tijekom radnog vremena od 8 do 18 do 18.00 ponedjeljkom).

Komplet uključuje: bazu kolijevke, dva uklonjiva poklopca s elastičnom trakom, vodonepropusni poklopac s patentnim zatvaračem, valjak, sigurnosni pojas, torbu za nošenje. Pročitajte više ovdje.

Osim toga, možete kupiti:

Biti u Zevushki pomaže:

Poboljšati san, trajanje sna i njegovu kvalitetu.

Prikladan oblik "čahure" smanjuje vjerojatnost kolike i gastroezofagealnog refluksa (regurgitacija).

Smanjuje rizik od plagiocefalije (lubanja ili ravne asimetrije glave)

Dijete će se riješiti mnogih posljedica teškog rada, na primjer, od osjećaja tjeskobe.

Dijete manje plače, aktivno je i može doprijeti do vlastitog lica i usta, kao i prije rođenja.

Sigurnost bebe kontrolira posebne trake koje štite od pada.

U "ZYVUSHKA" lako je rock, što je vrlo pogodno za one djedove koji se boje podnijeti bebu u svoje ruke.

Ugodan osjećaj samouprave i blago nagnuta glava olakšavaju komunikaciju s roditeljima i rodbinom.

Ugodno je hraniti bebu na umjetno hranjenje u kolijevci.

Posebni pokrivač za "ŽUTO" neće se skliznuti i vaše bebe neće zamrznuti.

Poboljšava kontakt između djeteta i okoline.

Koje je postalo kolijevka?

"ŽUTO" je izrađena od fleksibilne poliuretanske pjene visoke gustoće (PUF) - materijala iz kojeg izrađuju ortopedske jastuke. Sposobnost materijala da ponovi oblik tijela povećava razinu udobnosti i blagotvorno utječe na stanje djeteta. Potpuna kondicija stvara dodatni učinak "zaštite", što je tako važno za novorođenče. Materijal se sastoji od mnogih mjehurića zraka koji osiguravaju njegovu samo-ventilaciju. Osim toga, slučaj uključen u komplet odbija vlagu i ne apsorbira mirise. Tablice koje dolaze s kolijevkom izrađene su od 100% pamuka. Sve to ima povoljan učinak na higijenu kreveta i djeteta.

Jeste li još uvijek u zabludi?

Je li dijete spavanje na svojoj strani?

Prema liječnicima, leđa je sigurna za bebe. Pozadina blizu države u maternici korisna je i udobna za bebe i sigurno zaspati.

Kolijevka će negativno utjecati na mrvice kralježnice?

Prema istraživanju, "čahura" pridonosi zdravom rastu djeteta, štiteći ga od stvaranja netočnog stava. Biti u njoj prirodno i preporučeno od strane prirode.

Dijete neće moći spavati u krevetiću nakon "FALLER"?

Iskustvo mnogih obitelji dokazuje da nakon "čahure" djeca bez manje zadovoljstva spavaju na običnim površinama. Tek su sada mirni i uvjereni u okolni svijet.

Je li kolijevka samo 6 mjeseci nakon rođenja?

"ŽUTA" nakon upotrebe prilično je lako prodati. Zahvaljujući materijalu, dugo je čuva prezentaciju. Osim toga, ruski je proizvod jeftiniji nego inozemni.

RECENZIJE

Kupnja sretna. Kreveti su bili vrlo dobro upakirani. Probirali su ih i pregledali sve - temelj poliuretana (stvarno vrlo elastičan materijal, homogeni u strukturi, nema vanjskih nedostataka), pokrivači na kolijevci dobro su povezani. Uključena je i detaljna uputa (sa slikama) i dopis o uporabi "Zevushka" kolijevke. Dijete mu se svidjelo. Mora imati sve moderne mame!

Izvrsna kolijevka, Postoji rezervni pokrov pamuka. Razlikuje se od uvoza samo u cijeni - mnogo jeftinije. Beba će biti udobna. Kreveti su bili dobro napunjeni, a nisu bili naborani. Preporučujem. Dijete želi spavati u njemu.

Naručio sam čahuru za novorođenčad. Izvedba je vrlo zadovoljna! Djevojka imala Farla Beby Shel, pedijatar mu nije dopustio da ga koristi, jer ima učinak pamćenja, i to je opasno! Zajedno smo kupili "Zevushku"! Osim toga, uključena je rezervna pelena. Preporučujem!

Neophodna stvar, nisam razumjela kako sam živjela bez nje. Dijete je vrlo udobno, tamo smo spavali i ostali budni i jeli) !! Ne znam je li to od njega ili ne, ali uopće nismo imali kolik, a glava je ravna! Ja sam 100% zadovoljni madracom. Koristit ću za drugo dijete.

Hvala vam na predivnom daru bebe! Kolijevka je samo klasa! Posebno zadovoljan s omjerom cijene i kvalitete

Sviđa mi se usluga u tvrtki! Vrlo osjetljiv, pomoć, savjet, ali i popust! Krevetić je samo divan, pomaže nam jako puno! Savjetujem svima.

DAJITE BESPLATNO SAVJETOVANJE

Zašto je vrijedno odabrati kolijevku "DJEVOJKA"?

PROIZVOĐAČ - "Cloud Factory" LLC

  • Proizvodna licenca i PATENT. Cocoon kolijevku za novorođenče proizvodi samo tvrtka "Tvornica oblaka" pod najstrožim nadzorom i ispunjava sve standarde kvalitete.
  • Bazu kolijevke izrađena je od ekološki prihvatljivijih materijala od umjetnog lateksa (poliuretanske pjene visoke gustoće), za razliku od inozemnih kolega, što je omogućilo stvaranje ekološki prihvatljivijih uvjeta za dijete i omogućava korištenje čahure ne samo za jedno dijete.
  • Raspoloživost. U usporedbi s sličnim proizvodom inozemne proizvodnje, 46% jeftinije.

PROPLANACIJA PROIZVODA - najpotpuniji set. Uz kompletan set dječjeg madraca "Zevushka" možete upoznati ovdje.

udoban
madrac čahura
"Zevushka"

Promocije iz spavanja i osmijeha do 05/12/2018

  • čaura
  • Dodatni jastučnica
  • Nosite koš

Pogledajte videozapis
i saznati sve
koristi od čahure
ispred tradicionalnih madraca

Jedan set kolijevke uključuje:

Pročitajte recenzije - više
180 zadovoljnih mama

Ovaj put sam ozbiljnije došao do rasporeda krevetića, kako bi dijete moglo biti udobno i ugodno u njemu.

Za to sam naručio pretinac za super krevetić 7 u 1. Dok je okrugli - stavila je čahura u nju, u kojoj beba preuzima položaj kao u majčinom trbuhu. I položi ležaj lijep i kvalitetan set posteljine.

Sve sam ovo naručio od @krovatka_kruglay

Imaju vrlo povoljne cijene i izvrsnu kvalitetu.

Cocoon kolijevka Newbie za bebe i ortopedske jastuke za sve

  • Volite ovu stranicu!
  • Skupina: Organizator JV
  • Prijava: 13. veljače 11
  • Poruke: 4,994
  • Hvala vam: 45
  • Ugled: 289

Post je uređenInok08: 21. veljače 2017. - 12:35

  • Volite ovu stranicu!
  • Skupina: Organizator JV
  • Prijava: 13. veljače 11
  • Poruke: 4,994
  • Hvala vam: 45
  • Ugled: 289

Post je uređenInok08: 21. srpnja 2016. - 11:16

Dječji čahura za novorođenčad + ortopedski jastuci analoge u trgovini od 10 tisuća

Cijeli katalog robe po narudžbi može se vidjeti na web stranici dobavljača:

Primanje naloga: Distributivni centar (Heroes of Russia, 2, 3 kat)

"ŽUTO" - VAS I VAŠA DJEČICA.

Razdoblje neposredno nakon rođenja teško je za većinu roditelja. Nedostatak sna postaje normom života, a kolika i regurgitacija bebe smanjuju život djeteta, a time i majku. O tome smo govorili puno prije nas, uključujući učinkovito i korisno. Ali problem je ostao, jer su djeca tako uređena: nije lako ući u pravi svijet nakon udobne utrobe majke.

Predlažemo da se ovo razdoblje olakša za majku i dijete uz pomoć našeg jastuka za novorođenčad. "ŽUTO" je udoban krevet za djecu mlađu od 6 mjeseci, u kojima brže spavaju, bolje spavaju i lakše se prilagode novom svijetu.

1. Minimalno 50 000, bez redaka.

2. Organizacijska naknada 23% (sve uključeno)

3. U prodajnoj cijeni s orgom, isporuka se podijeli na sve jednako!

POZOR: KADA PLAĆANJE KROZ SBERBANK-ONLINE je zabranjeno pisati komentare na plaćanje. Zbog toga ću staviti minus, odgoditi vašu narudžbu i podsjetiti na plaćanje. ČAK I AKO SU VAMA VAMA, I PRIJATELJI ILI RELATIVE - VAŠE NARUDŽBE, PLAĆANJE I VAŠA ODGOVORNOST. SPRJEČAVANJE PLAĆANJA. ZA NJIH, KARTICA JE BLOKIRANA, TAKO JE SIGURNO!
7. Nemojte sami odgovarati modelima. Svatko bi trebao shvatiti da je SZ rizik. Ja nisam prodavatelj, ali isti sudionik u nabavi i ja sam rizik s tobom!

10. Roba se isporučuje iz Čeljabinskog 3-5 dana.
11.V REGIONS POSLUŽAJ! Poštom, TC Energy, Boxberry Service

možete pročitati recenzije na ležajevima čahura


Post je uređenTokarevaMG - 25. kolovoz 2016 20:06

Mala priča

Ideja "krevetne čahure" potječe od zapadnih znanstvenika koji su tražili udoban prostor za prilagodbu preranog beba. Kao rezultat dugoročnih promatranja zdravlja i ponašanja novorođenčadi, stvorena je ergonomska kolijevka koja potpuno ponavlja položaj djeteta u maternici i nastaje od materijala koji su vrlo pažljivo u kontaktu s krhkim tijelom djeteta. Nakon uspješnih testova krevet je prilagođen za bebe koje su rođene na vrijeme. Rezultati korištenja "čahure" premašili su očekivanja liječnika i majki. Konačno, djeca su spavala, bila su mirna i nepretenciozna, a roditelji su mogli naći vremena za sebe.

Nudimo domaću verziju takvog krevetića - jastuk "GEL". Njezina kvaliteta odgovara zapadnom prototipu i zahtjevima za zdravim položajem djeteta, a cijena je nekoliko puta niža od cijene europskog proizvoda.

"ZOVUSHKA"

U kolijevci dijete je u položaju koji ponavlja položaj u maternici: leđa i ramena su malo zaobljeni, noge su blago privučene trbuhu, a glava lagano naginje prema naprijed. U tom slučaju, zidovi kolijevke u kontaktu s tijelom novorođenčeta. Ovo ima pozitivan učinak na zdravlje, stanje i razvoj bebe. Dijete se osjeća sigurno i sigurno, vjerojatnost straha ili tjeskobe se smanjuje, a bebinu se lakše naviknuti na novo okruženje i ljude.


Post je uređenTokarevaMG - 23. siječnja 2016. 10:04

KAKO SE ODGOVORI NA PONAŠANJE VAŠEG BABA:

  • U kolijevci "ŽUTI" beba spava brže nego u redovitom krevetu ili na bilo kojoj drugoj ravnoj površini.
  • Dijete spava jače i duže, što daje mamu vremena za opuštanje ili obavljanje drugih stvari.
  • Pozadina dopušta djetetu da dođe do vlastitog lica i usta, kao što je to učinio u maternici.
  • Značajno je smanjena vjerojatnost gastroezofagealnog refluksa (regurgitacija) i kolike. To je olakšano prikladnim oblikom "ŽUTA", u kojem su dječje noge podignute iznad zdjelice.
  • Rizik od razvoja plagiocefalije (skliznuti kost zbog tlaka na njemu tvrde površine) se smanjuje zbog materijala iz kojeg se proizvodi "ŽUTI SPOT". Lagano oblikovan pod tlakom potpuno ponavlja klupe glave i tijela djeteta.
  • Aktivnost i mobilnost djeteta slična je onoj kojoj je navikao prije rođenja, što osigurava bebu protiv rizika povećanog mišićnog tonusa.
  • U vezi s udobnom samosvjesnošću u "GERL" dijete plače mnogo manje.
  • Lako naginjanje glave olakšava percepciju roditelja, rođaka i objekata svijeta.
  • "ŽUTO" pomaže novorođenom da se riješi preostalih posljedica nakon teškog porođaja, na primjer, iz osjećaja tjeskobe.
  • "ŽUTO", prije svega, služi za zdravlje vašeg djeteta, njegovu smirenost i skladnu poznanicu s vanjskim svijetom. Ali pored toga, donosi pozitivne promjene u vašem životu:
  • Imate vremena za sebe: odmor, čitanje, gledanje filma, razgovor s mužem ili razgovor s majkom. Stalni nedostatak sna i stresa ne čine vas jačim, mlađim ili ljepšim. Definitivno je potrebno odmor. Mnogi to neće priznati, ali sreća izgleda nasljednika može biti zasjenjena kroničnim umorom, što može uzrokovati postpartumnu depresiju.
  • Osjećate se uvjereni i smireni. U ZYVUSHKA, vaše dijete je zaštićeno od opasnih udara ili pada s njega. Za potpuni povjerenje, možete ga pričvrstiti posebnim remenima.
  • "ŽUTA" teži oko dva kilograma. Možete je prenijeti iz sobe u sobu, ili čak ići s njom posjetiti. To uvelike pojednostavljuje rješavanje kućanskih poslova i organizaciju noćenja s baka.
  • Mirna samosvjesnost djeteta u "FRAZTER" olakšava pregled djeteta od strane liječnika.
  • Ako se tvoj otac boje podnijeti bebu u svoje ruke, onda ga može sigurno zakrenuti u kolijevku.
  • Ako je vaša beba hranjena bocama - vrlo je prikladno da ga hranite izravno u kolijevku: ruke ne umiru, beba je udobna, poza je ugodno za jelo.
  • "ŽUTO" nije samo za spavanje. U njemu beba je budna dok ste zauzeti.


Post je uređenTokarevaMG - 23. siječnja 2016. 10:04

"ŽUTA" je izrađena od fleksibilne poliuretanske pjene (PUF). Sposobnost materijala da ponovi oblik tijela povećava razinu udobnosti i blagotvorno utječe na stanje djeteta. Potpuna kondicija stvara dodatni učinak "zaštite", što je tako važno za novorođenče. Materijal se sastoji od mnogih mjehurića zraka koji osiguravaju njegovu samo-ventilaciju. Osim toga, poliuretanska pjena odbija vlagu i ne apsorbira mirise. Prema tome, lako se opere i dezinficira. Sve to ima povoljan učinak na higijenu kreveta i djeteta. Posteljina koja se isporučuje s kolijevkom također je otporna na vlagu.

AKO JE DOUBT:

1. Da li vaše dijete više voli spavati na svojoj strani?

Iskustvo drugih roditelja pokazalo je da je prizor koji nalikuje novorođenčadi u svojoj materiji u utrobi vrlo ugodno, čak i za one djece koje prije nisu voljele spavati na leđima. Istovremeno, za sigurnost djece, liječnici preporučuju točno mjesto na leđima.

2. Neujednačena pozicija kralježnice neće biti korisna za zdrav rast djeteta?

Pozicija u kojoj se dijete nalazi, ponavlja položaj u maternici i stoga je prirodna i preporučuje sama priroda. Liječnici su ga desetljećima ponovno stvorili, a zatim se i dalje poboljšavaju. Pokusno je dokazano da je položaj jaslica siguran i koristan za bebe.

3. Hoće li se dijete naviknuti na krevet nakon dugo vremena "čahura"?

Brojne recenzije mladih roditelja koji su koristili krevet u obliku "čahure" pokazuju da se u budućnosti djeca mogu lako naviknuti na uobičajenu površinu. Tek su sada sigurni u sigurnost okolnog svijeta.

4. Jeste li čuli za visoku cijenu "čahure" i nisu spremni potrošiti takav iznos za 6 mjeseci nakon rođenja djeteta?

"GRAIN" je jeftiniji od svojih stranih kolega, a nakon upotrebe je vrlo lako prodati. Zbog svojstava elastične poliuretanske pjene, zadržava se njegova funkcionalna svojstva i prezentacija.

Vi ste majka 21. stoljeća. Imate prilike koje roditelji nisu imali. Kako bi rođenje djeteta donijelo radost i ne bi potkopalo vaše dobro, multimilijuna vojska znanstvenika iz cijelog svijeta radi za vas. Učinite bežično život lakšim od prvog dana! Pomozite mu da se upoznate s vanjskim svijetom bez osjećaja straha ili opasnosti.


Post je uređenTokarevaMG - 23. siječnja 2016. 10:05


Post je uređenTokarevaMG - 23. siječnja 2016. 10:05

Liječnici širom svijeta govore jednim glasom o prednostima čahure za fizički i psihički razvoj.

Natalya, neurolog: Nedavno su se rodile mnoge bebe s povećanim tonusom mišića. To ih spriječava da se udobno rastu i razvijaju. Takva djeca su vrlo sramežljiva i ne spavaju dobro. Čahura će omogućiti djetetu da se osjeća udobno i udobno, oslobađa strah, vraća se u poznato okruženje u kojem je proveo 9 mjeseci. Moms kažu da je dječji spavanje u čahuri postao duži i mirniji. Broj noćnih buđenja se smanjio. Takva akvizicija omogućuje svim članovima obitelji da se odmore i uživaju u zdravom i snažnom djetetu.

Tatjana, pedijatar: Cocoon je savršen za prerane bebe koje trebaju posebnu zaštitu. Zbog jedinstvene tehnologije i ergonomskog madraca beba se osjeća sigurno i pouzdano. Dobiva ono što mu nedostaje. No beba rođena na vrijeme bit će sretna u takvom uređaju. Crijevna kolika, koja se brine za djecu mlađu od tri mjeseca, minimizirana je. Rizik glave asimetrije svodi se na nulu. Broj regurgitacije značajno se smanjuje.

Olga, ortopedski kirurg: U cijelom svijetu razgovaraju o opasnostima pokvarenja i hlađenja. Dijete bi se trebalo slobodno kretati. Treba imati na umu da se dijete može bojati ruku ili nogu. Sa čahura, svi takvi rizici su minimizirani. Prvo, dijete može slobodno pomicati dijelove tijela, što doprinosi normalnom tvorbi zglobova. Drugo, zauzima udoban položaj, kojeg karakterizira mala okrugla kralježnica. Takav položaj omogućuje mu udobno kretanje, dodirujući mu lice rukama, a da se ne povrijedi. Treće, opterećenje na tijelu je ravnomjerno raspoređeno, što u budućnosti eliminira probleme s kralježnicom.

Cocoon za novorođenčad liječnici recenzije

Pelene s čičakom - pregledajte i fotografirajte SwaddleMe.

Počnite još jedan hvalisanje o kupnji djeteta. Zadrži mi tetku. Samo sada razumijem žene koje djeci ne mogu proći ni u kakvu svrhu. Nedavno sam dodao garderobu malene nećakinje čudesnu pelenu s velcroom. To se zove SwaddleMe, omotnica za swaddle, koju proizvodi tvrtka Summer infant. Čim sam pokušao na novu stvar za bebu, odmah sam žalio što sam kupio samo jednu. Uzalud sam se bojao uzeti.

Omotnica za zatvaranje zatvarača - pregled i fotografija.

Saznao sam o postojanju omotnica za tjedan dana nakon rođenja mog unuka. Kada sam morao otići na Internet za savjet - što učiniti ako beba protivi pelene. Složimo se, ali on ne zaspati dok ne otpušta olovke. Ili nećemo napraviti ustupke i pustiti ih. Ali također s otvorenim ljudima on dugo ne spava, počinje drhtati, plaši se i vrišti. Na jednom od majčina foruma dobio sam raspravu o ljetnom djetetu koje mijenja omotnicu. I naučio sam to sada, ispada, ne.

I imamo čahure za djecu koja prikupljaju stvarne? SP: okupljanja

Mislim na novorođenče kao što su ko * kon be * bi od re * dc * astl ili analogni? Ili na prijateljskoj može netko vidjeti? I još jedno pitanje) Nismo rodili nikoga u 7. porodnoj bolnici? Kako je to? Recenzije su vrlo kontroverzne. Unaprijed vam hvala za odgovore))

shnyaga za novorođenčad. Trudnoća i porod

Postoji nekoliko proizvoda za novorođenče koje su potonule u moju dušu, ali ne znam jesu li potrebne ili ne: 1.Cokon za novorođenčad: http://mothercare.ru/?id=146id1=2003 2. Sleeper: http://mothercare.ru /? id = 146id1 = 2004 3. Magična pelena: http://mothercare.ru/?id=146id1=1307 Tko razmišlja o tim pozicijama?

Najmanji Za novorođenče. SP: okupljanja

Uskoro će unuk biti rođen :))) dobro, ne uskoro. Ali vrijeme je da se pripremite. Kakav savjet imate za uzimanje Saaaamooe Little Romper s vrhom ili bez vrha? Kulirka tkanina, runo, nešto drugo?

Madrac za prelet i još uvijek u pitanju o čahuri. SP: okupljanja

Se netko prikuplja od nas? Nešto mi je cijena na internetu za komad pjene s pjenom koja me iznenadila. Pa ipak - je li netko koristio čahuru? Zanima vas osobna pojavljivanja. Sjećam se da je oglašavano kada je stariji rođen, ali čak i onda je cijena bila prostor i služi do 4 mjeseca. Sada opet, spotaknuo se na ozon.

Novorođenče - dijelite iskustvo! Dijete od rođenja.

Djevojke, molimo vas da savjetujete stručnjaka GW koji bi mogao doći kući i reći mi sve što je više moguće. Zabrinut sam da možda griješim i ne znam mnogo. A ako petodnevno dijete vuče olovke u usta i usisava ih, znači li to gladan? Još jedno takvo pitanje, kupilo je COCOONaBABY, ali dijete krikne u njemu i ne želi lagati. :-( I preporučujem, molim vas, dobar vanjski ležaj - čuo sam da je to udobna stvar, ali ne znam koji odabir.

Pelene pelene. Trudnoća i porod

Djevojke, dobro poslijepodne. Želim naručiti u stanjima pelene za pelene, sada imamo zalihu veličine za novorođenče na 18 dolara, naručujete jednu sekundu kao dar, pogledajte u odjeljak popusta. Drugi se mogu naručiti, ali su bez popusta. No s web-mjesta možete naručiti samo putem posrednika u državama, a postoji minimalna plaća za 100 USD. Tko može biti zainteresiran, pridružite se. Jedina isporuka je sada iz SAD-a je duga, zbog novogodišnjih praznika (: [link-1], napiši dnevnik, sve ću napisati!

Savjetovati neurologa za novorođenče. Druga djeca

Savjetovati neurologa za novorođenče. Sestrom mog supruga bio je uplašen užasnim nedosljednostima u razvoju. Govor mužjaka odvezli ih je u studiju. Istraživanja su pokazala da je sve normalno. Dostavio je dokumente ovom liječniku. što je uplašeno. Pogledala je i rekla da ovaj pristanište ne znači ništa piti nootropni lijek, kao preventivnu mjeru. (.) Ne razumijem ništa, osim ako nisu propisane kao prevencije? Ukratko, savjetovao sam ih da traže savjet od drugog stručnjaka.

Cocoon baby. Trudnoća i porod

Djevojke koje su koristile ovo čudo? Bacite recenzije pliz.

Novorođenče: ležao i pumpa. Što kupiti osim vrtića.

. Posljednjih godina, maserovi su počeli uživati ​​u fizičarima - to su stabilnije kugle napuhavanja u obliku kikiriki oraha ili figure osam. Sve te lopte su višenamjenski. Tijekom trudnoće i nakon poroda, žena može koristiti ovu kuglu kako bi ublažila napetost od lumbalne leđa, a kasnije, bez napuštanja doma, da učini fitness. Kad dijete stari tri ili četiri mjeseca, nakon odobrenja liječnika i pod nadzorom stručnjaka za vježbanje ili masažnog terapeuta, roditelji počinju koristiti lopte za "dječju kondiciju". Dijete trenira mišiće, ravnotežu, koordinaciju, dobiva jedinstven doživljaj i različite senzacije povezane s novom percepcijom okolnog prostora. Više od jednom čuo sam od svojih roditelja dostojanstvene odes do fitball kada je to jednostavna i jednostavna.

Dječji krevetić: što je unutra? Madrac, pelena, pozicioner.

Dječji krevetić protiv regurgitacije: zašto podići jedan kraj madraca

Recenzije o bolnici u GKB №7 Moskvi. Dijete od rođenja.

Djevojke, napišite recenzije o bolnici u 7 GKB. Zainteresirani ste za sklapanje ugovora. Planiramo roditi svog supruga. Pitanja: 1. Koliko je koštalo društvo za osiguranje? 2. Odvojite generičke kutije? 3. Želim povratne informacije o liječniku (FULL NAME) 4. Koje testove trebam dati mom mužu?

Dječji krevetić: kako kupiti pogodno za vas i dijete.

Dječji krevetić za novorođenče: što treba tražiti prilikom kupnje

trebate povratne informacije o liječniku. Druga djeca

Djevojke, reci mi, molim te. S bliskim prijateljima mlađi sin je pomalo čudan. Prema njima, došlo je do regresije. govorio je - sada ne govori. ne uvijek odgovara na ime. ne ispunjava zahtjeve. dječak je 2,5. Nisam ga vidio dulje vrijeme i ne mogu reći koliko je dalekovidan ili stvaran problem. dijagnoze u odsutnosti teško je staviti. oni su zabrinuti. Pedijatar upućuje na autizam. Poslali sam ih da provjeravaju glasine (idu jedan dan), a zatim su me savjetovali da pokažem dijete Natalia Simashkova. recite mi što.

Svjedočanstva roditelja o kampu "Constellations".

Vrlo smo zadovoljni primati dobre i tople povratne informacije od roditelja po dolasku iz kampa. Ponosni smo što se naša djeca, koja se vraćaju iz kampa, troše manje vremena na televiziji i računalnim igrama, te se prijavljuju na vlastiti zahtjev u kreativnim krugovima i sportskim klubovima, zanimaju nešto novo i korisno. Recenzije se objavljuju uz dopuštenje onih koji su pisali. Neki su roditelji naznačili svoju kontaktnu e-poštu. adrese i / ili tel. i spremni su odgovoriti na sva vaša pitanja o nama. *** Kćer odlazi.

EtnoArt kaput "čahura" - Pregled. SP: okupljanja

Uzeo je kaput "čahura" trešnje boje. Veličina: 42-44. Obično nosim 42 veličine. Slobodno mi sjedne, ali samo sam htjela, ovaj model sugerira neku vrstu "vrećice"). Kvaliteta je izvrsna, tanka, neobložena, boja je zasićena, na temperaturi od + 8-12 grama. prema mojim osjećajima. Zahvaljujući organizatoru za kvalitetne predmete i dobrom odnosu prema sudionicima. Fotografije s mjerenjima, koje su zainteresirane, u albumu.

Trebamo povratne informacije o liječnicima Kopanev Y. i Chuvirov G.N.

Možda je netko liječio Kopanev Yuri Alexandrovich (pedijatrijski gastroenterolog u Gabrievki) i imunolog Gennady Nikolayevich Chuvirov (imunolog)? Obavijestio sam ih o atopijskom dermatitisu.

djevojke koje koriste čahuru? Dijete od rođenja do jedne godine

Ne razumijem, jesmo li ga već prerasli (težina 7, visina 63, mjesecima nemamo referentnu točku. U čahuri beba bi trebala leći u čahuru :) I imamo noge koje se guraju. Da li je vrijeme za napuštanje? (Ne stvarno s nama, jer razvija sa svim vrstama pomoćnih sredstava: (Rocking je vrsta super-duper 4 mama, previše, nije išao previše ((Volite li ga i ne volite kiddies? Kupio sam krevet neki dan, Naša, cijena je ugodna i dvije strane

Ljuljanje nije pri ruci. Kolijevka, chaise, swing - što odabrati?

Pregled uređaja za dijete

Optimizacija i majčinski kapital. Hoće li um pobijediti?

Tisak nastavlja raspravljati o mogućnosti optimizacije izdataka za proračun kroz program rodiljnog kapitala. Ovaj program vrijedi do kraja 2016. godine i osigurava dodjelu sredstava za obitelji koje su rodile drugu i kasnije djecu, sredstva za poboljšanje životnih uvjeta, obrazovanje djece ili za financirani dio majčinske mirovine. Čini se da je nakon što je vlada odbila mogućnost da se taj program (koji je slijedio odgovarajući prijedlog Ministarstva gospodarskog razvitka) usprotivio, bilo je moguće.

Motilium kada se regurgitirati. Dijete od rođenja do jedne godine

Djevojke! Kako se nešto događa s nama, odmah vam savjetujemo. Imamo 3,5 mjeseca, čekamo, događa se čak i sat vremena nakon hranjenja, kada se jako trudimo, to se događa upravo takvom. Propisani motilium sirup. Pročitao sam upute, napisano je da je djeca do 5 godina zabranjena. Netko je već to propisao? Reci mi kako biti?

Bojačka djeca su moderna opcija.

Matryoshka pelena (pelena za bocu s patentnim zatvaračem) je omotnica za swaddling s dvoslojnim zatvaračem i trakom za leptir s gumbom. To daje osjećaj udobnosti i sigurnosti novorođenoj bebi, pojednostavljuje proces pranja. "Pampusiki je poput majke u mraku!" Komercijalna ponuda za otvaranje Karakteristike matričnih gnijezda lutke Pampusiki elastična pletiva pjevanja srednje gustoće smiruje i pomaže vam spavati udobno udobnu sigurnu kopču koju preporučuju pedijatri 5 opcija.

Dječji krevetić: kolijevka, kolijevka, šank - što odabrati?

Krevet za novorođenče: krevet ili majčino krevet

Lactase-baby-koliko dugo treba uzeti? dojenje

Prije mjesec dana, liječnik je sumnjao u LN, prošli su testove za ugljikohidrate - rez-tat 0.75. Oslobodio Laktazu-baby 2 kape. 3 r / d. Sada je završio čašu, liječnik koji je napravio imenovanja otišao, novi pedijatar (25 godina nakon ustanove) bio je iznenađen uopće zbog čega ga dajemo. A što učiniti, ne znam. Nastavite piti, smanjite dozu, prestanite uzimati. Čini se da je stolica normalizirana, ali za dva dana bila je zelena. Zajedno s laktacijom prihvaćaju Primadofilus. Čini se da na internetu čitam da se postupno otkazuje. Možda.

Ja stvarno trebam podršku.. SP: sit-rounds

Prvi put ovdje pišem. Ne za mene, molim vas, za jednu dobru osobu. Naš zaposlenik za Novu godinu ušao je u neugodnu situaciju, zbog čega su se dva cervikalna kralješka slomljena. Sada su pozvali, danas će biti operacija. Kamere su vrlo potrebne, situacija je vrlo ozbiljna. Znam da su čarobni.

Što mislite, Cocoonababy iz Red Castle? Trudnoća i porod

Djevojke, hello! Ali tko može reći o takvoj stvari? (vidi vezu) Čini se da je tako ergonomija, a novorođenčad je vrlo udobna u njemu, on je u njoj kao u majčinom trbuščiću, a kolik ne toliko muče, pa čak i naši ortopedski kirurzi ne kunu i na svojoj strani u njemu, ne zastrašujuće, jer glava mu se podigla tamo, pa ako ga stane, neće se gušiti. I općenito, čudo tehnologije! Inicijalno je izumio za prerane bebe, ali je uspješno primijenjen.

Bebinos - ne za nos. Dijete od rođenja do jedne godine

Pa, ovaj problem nije prolazio ni - Kolijina kolika je počela: (i gaziki, pa, kad se trudi, vikne, ali ona ne može pokvariti, naravno, pomogla nam je masaža, ali ponekad ga nismo mogli smiriti zbog promjene vremena. Nisam ga koristio sa starijim, ali od tada sam čuo mnoge dobre recenzije o ovom drogom od mojih prijatelja i kupio sam ga, ali kemičar je predložio još jedan lijek - ovo sam Bebinos. Nikada nisam čuo za to.,

Liječnici su rekli da autogrom može. automobil

Liječnici su rekli da bi nosilac beba mogao trljati novorođenče (s trakama), ali za mene to nije razlog da ga ne koristite. Samo tko ima bilo kakvih mišljenja i jesu li takvi slučajevi

O nosaču ruksaka. Nosači, klokani i drugi

. 11/12/1999 15:17:40, Ani s krutom leđom. S gumbima po cijelom mjestu, tako da je dijete manje lijen, s dvostrukim remenima, u slučaju da je gumb otključan. Ali samo trebamo zmaj kangrove? 15.10.15. 15:38:25, Ani Nosila u klokanu od mjesec dana (na leđima nije bilo jako teško). Vidio, sve novorođenče su tako. Ali preporučujem da ne kupujem klokan, nego nosilac zakrpe. jer klokan se ne nalazi dugo (naša Malasha već ima 5 mjeseci, noge imaju zvecku na gravitaciji), a sjajni držač je do 2 godine (i ugodniji i jeftiniji). 10/16/1999 20:38:13, Inna Točan obrazac i opis šivanja je u "Fashion Magazine" br. 4 Moskva 1988. 24.2.2000 1:51:23, Yevgenyja To je korisnije što omogućuje djetetu privlačenje što bliže.
. Kao rezultat toga, kupio sam kengurusku u kojoj se dijete može nositi vodoravno, pokazalo se vrlo udobno, sve je bilo učinjeno oko kuće. Zato me vozio do šest mjeseci, sve dok nije letio. A sada sve nije zainteresirano za njegove ruke :-). 7.5.2000 16: 55: 4, Nastyusha I zašto je dopuštenje liječnika? Za nas, naprotiv, liječnik preporučuje da kaže, vrlo je korisno, ako postoji neko neotkriveno subluksaciju zgloba, onda će pasti na svoje mjesto i doista. Zgodno sam kuhala u klokanu (Zhenka je bila iza njega) i čitala s njim i trgovinom. Neobično na početku. Da nije bilo za našu operaciju, to bi trebalo dulje trajati - onda sam se bojao svemu, uključujući i činjenicu da ću na polusjedu staviti pritisak na shovchik. 6.5.2000 20:28:54, NatashaV Sling je praktičniji i služi duže. Leđa ne boli. 8.5.2000 7.

Bilježi mladu majku. Dio II. Kupnja novorođenčeta

. Da, a pedijatri kažu da voda osuši kožu beba. Pedijatrijska medicinska sestra odobrila je brisanje Haggisa i Pampersa. Koristili smo oboje. Zadovoljni. Kupili smo kutiju salveta natopljenih u kremi za bebe i pokušali smo i čistiti, hidratizirati, s uljem pšeničnog klica, kalendulom i kamilicom. Za novorođenčad je bolje uzeti bez ikakvih aditiva. Izaberite odjeću koja je prilično gusta, tako da ne pucaju tijekom uporabe (s tim da su se neka od marki salveta dogodila) i mekana, ugodna na dodir, što je važno za dijete. Brišući kožu s brisevima, moja se beba doista svidjela. Ponekad ih koristimo i sada za šetnju. Voštano platno. Kupili smo nekoliko. U krevetiću, u kolicima, u svlačionici.
. Izaberite podlogu koja se ne hladi (stavlja ruku na nju i postaje topao pri ruci). Dijete je toliko ljepše i zdravije. U načelu, možete to učiniti s 1 podmazivačem, ako već imate stol za prebacivanje s površinom presvučenom uljem, a vi ćete ići na šetnju, nositi jednokratnu vodonepropusnu pelenu. Torba za nošenje djece - "Kenguru". Ja sam bez nje. Mišljenje pišem prema prijateljima. Prednosti: praktičnost, jednostavnost, osjećaj smirenosti - dijete je uvijek s vama. Više sposobnosti da se presele nego s kolicima, ruke ne "padaju" nakon šetnje. Možete ići u trgovine, muzeje, izložbe, zdravstveni centar, bazen, bez straha da će se nešto dogoditi s kolicima. Beba čvrsto, n.

Zbogom, dušo, trese se. Odabir kolijevke.

. Istovremeno, oni imaju više od pristupačne cijene - od 4.000 do 7.000 rubalja, ovisno o modelu i konfiguraciji, što uključuje krov i tronožac za njega, mekani "branik", madrac. Ali ovalni krevet SLEEPI (Stokke) za novorođenčad postaje sama kolijevka. Da bi se to postiglo, samo su ekstremni dijelovi kreveta (bez srednjeg dijela) povezani, a noge s kotačima dodane su. Kasnije, kolijevka s krevetom na dva nivoa sastavljena je od kolijevke, koja se, pak, pretvara u kauč. Kada se krevet prestane koristiti za namjeravanu svrhu, ona ponovno razumije i okreće se.

Kako odabrati krevetić. Kupnja novorođenčeta

. Neki ljudi misle da sada samo u inozemstvu čine krevete od prirodnih materijala. To nije tako - domaća industrija proizvodi puno drvenih krevetića. Nisu svi onaj kolijevci koji ljuljaju Komforan i prostran krevet - idealan. Osim toga, ona mora imati dvije razine. Visina kreveta nije važna za novorođenče. Iako je bolje da krevet nije jako dubok, onda je puno lakše staviti dijete bez da je probudi. Kad dijete odrasta i počne ustajati, dubina kreveta već je važna, tako da mali čovjek, poznajući svijet, nije mogao pasti iz njega. Udaljenost od gornje tračnice do madraca u svom najnižem položaju mora biti najmanje.
. Na deku za bebe treba nositi oprati, glačati lagani pokrivač. Trebat će vam dva pokrivača i dva donja platna više i tri ili četiri manja gornja platna. Listovi mogu biti pamuk, flanel, frotir. Tkanina mora biti mekana. Škrobna posteljina za bebe ne vrijedi. Jastuk. Djeca ispod dobi liječnika ne preporučuju, ili bolje, zabrane spavanje na jastuku. To je štetno za nerazvijenu kralježnicu bebe. Bebe trebaju ravnu površinu. Ako ste već toliko nemirni da beba spava bez jastuka, onda stavite preklopljenu pelenu ili salvete ispod glave, samo to mora biti vrlo meka tkanina. Deke. Jedno svjetlo poplun i tanak vuneni deka. U.

Espumizan ili plantex?. Dijete od rođenja do jedne godine

Djevice, pomoći mi da to shvatim. Što je bolje od kolika i gazikova? Pročitao sam i shvatio da su potpuno različiti lijekovi različiti u akciji. Plantex iz kolika Espumizana iz plina. Tvoje misli? Plantex International naziv: Plodovi komaraca (Foeniculi fructus) Grupa afilijacija: Antispazmodični Opis aktivnog sastojka (INN): Klimansko voće Oblik doziranja: granule za pripremu oralne suspenzije [za djecu], ulje za oralno davanje, biljne sirovine.