Značajke pelena za prerane bebe. Pregledajte popularne robne marke, savjete o odabiru

Hrana

Novorođene bebe su osjetljive na vanjski svijet u prvim mjesecima života. Svaka mala stvar je važna, uključujući kvalitetu pelene.

Kada se mrvica rodi red veličine prije vremena, njihova važnost doslovno se diže prema nebu. Uostalom, u preuranjenim bebama termoregulacija još nije uspostavljena, a koža je mnogo osjetljivija od novorođenčadi.

U ovom članku ćemo govoriti o tome kako odabrati pravi model pelene među popularnim proizvođačima.

Izvanredne osobine

Zadatak pelene za obične bebe samo je malo drugačiji od istog proizvoda za prerane bebe. Prije svega, higijenski proizvodi moraju ispunjavati sve zahtjeve, ali moraju biti potpuno sigurni u sastavu.

 1. Pelene za prerane bebe su čak i manje od onih za novorođenčad. Ako za obični beba težak 3-5 kilograma, kupi veličina "1" se kupuju, a zatim za prerane mrvice "0" će učiniti.
 2. Koža djeteta koja se pojavila ranije je nekoliko puta osjetljivija od one koja se odnosi na punopravno dijete. Stoga, pelene s nultom veličinom izlaze iznimno mekane.
 3. Rana pupčane vrpce ne smije biti nadražena, stoga proizvođači izrađuju posebne "džepove" koji štite pupak.
 4. Važno i apsorbirati. Dijete ne samo da peče, već i poops (ponekad češće nego što svi mi zamislimo), dakle, prve pelene moraju apsorbirati i stolicu.

Apsorbirajući dio unutar pelena može biti od dvije vrste:

Gel granule, iako skuplji, ali odmah apsorbiraju otpad djece. Vlakna su mnogo jeftinija, međutim, može malo poboljšati svoj posao.

Pregled najpopularnijih modela

Čak i danas, kada su police u ljekarnama, supermarketima i raznih dječjih dućana puna pelena, djeca rođena prerano su dobre mogućnosti za izabrati je vrlo teško.

Broj onih koji su rođeni prerano raste iz godine u godinu, i udaljenih područja, a neki regionalni centri čarapa pelene „neobične djece” putem online dućana. Ali što je bolje odabrati i postoji li razlika između njih?

pelene

Pelene Pampers ili, kako se često nazivaju "Pampers" - ovo je najpopularniji proizvod među majkama. Na policama tih pelena također su jasni vođe.

Za bebe, sve veličine su dostupne od 0 do 20 kilograma. Postoje mogućnosti gospodarstva i skuplji modeli. Za bebe koji su ranije rođeni, postoji i nekoliko opcija kvalitete.

Premium Care 0 do 1 kg

To su najmanji i definitivno najbolji pelene unutar linije Pampers. Kako prerano dijete zahtijeva nježan odnos prema sebi, pelene Premium Care najčešće su osjetljive i pružaju najbolju zaštitu.

Važne prednosti uključuju:

 • apsolutna lakoća, higijenski proizvodi ove linije gotovo su bez težine;
 • pupak nije nadražen, prednji dio se razlikuje od ostalih modela;
 • pelene dišu, nema učinka staklenika;
 • postoji indikator (kada je dijete u inkubatoru, lako je vidjeti razinu bez da ga ometa).

Zahvaljujući tri tubule koja apsorbiraju pražnjenje, vlaga se ravnomjerno raspoređuje unutar pelene i ne ometa bebu. Ne bez pelene i mrežice, sloj koji brzo apsorbira labave stolice.

Od minusa, možete odabrati pristojan trošak jednog paketa. Također je alarmantan vrlo jak, neprirodni miris parfema.

Do 2 kg

Ovaj model pogodan je za prerane bebe težine do 2 kilograma. Pampers Pro Care 0 (1-2,5 kg) procjenjuje se u prosjeku od 4 boda. Naravno, brand se utvrdio kao očigledan profesionalac u stvaranju povoljnih i sigurnih higijenskih proizvoda za djecu, ali još uvijek ima nedostataka:

 • samo se prodaje u malim pakiranjima (38 komada);
 • vrlo skupo;
 • U pregledima mnogi se žale da pelena apsorbira dugu tekuću stolicu, a svi sadržaji jednostavno slijede.

Inače, ovaj model nije lošiji od ostalih. Ovdje i meke gume na leđima i na stranama, i usjek za pupak. Između nogu izgleda prilično masivno, ali prilično je iluzija zbog malenosti malog čovjeka.

Do 3 kg

Pampers New Baby-Dry (od 2 do 5 kg) - u svom izgledu je apsolutno normalna pelena dobre kvalitete. Iako veličina ovih pelena je "1", prikladna su za bebe s težinom do 3 kilograma. Recenzije to potvrđuju. > Pelene sjede dobro i prilagođavaju se reljefu tijela.

Prednosti uključuju:

 • apsorpcija je vrlo visoka;
 • velika pakiranja, cijena je vrlo lijepa;
 • mekani, baršunasti učinak, meka površina iznutra i izvana.

Među nedostatcima može se istaknuti nedostatak pokazatelja i neugodnih mirisa. Mame koji koriste te pelene označavaju neprirodan miris. Također nema rupa za umbilikalnu ranu, morate saviti prednji rub.

Helen harper

Helen Harper Prije novog rođenja (32 komada u paketu) dobro su za djecu čija je težina pri rođenju do 1 kg. Pelene su vrlo sitne i, iako je na paketu navedeno da su do 3 kilograma, često se u revizijama često pojavljuju fraze da su mali za djecu.

 • veličina je idealna za težinu i prerano;
 • bez mirisa;
 • rezinochki nije čvrsto, i stane snugly bez rizika od propuštanja;
 • Za pupak je izrez, volumen tumora je reguliran.

Libero novorođen 0

Za vrlo sitne bebe nalazi se Libero Newborn 0 (maksimalna težina do 2,5 kilograma). Ove neobično mekane pelene napravljene su za bebe koje prerano odlučuju susresti svoje roditelje. Posebice su dobre jer vrlo brzo apsorbiraju urin i labave stolice.

Glavne prednosti su:

 • točan oblik, ne pritisne između nogu, guma ne ulazi u kožu;
 • zaštita od perkoliranja na stranama i leđima;
 • strane također s elastičnim trakama;
 • Postoji indikator punjenja pelene.

Glavni nedostatak je taj da ne možete koristiti do 2,5 kg, kako je naznačeno na pakiranju. Među recenzijama često se utvrdi da djeca prestanu uliti u Libero veličine "O" čim rastu na 1,9-2 kilograma.

Kako odabrati?

Stručnjaci se slažu o jednoj stvar: odabrati ispravan i prikladan za određenu bebu pelene može samo do iskustva. Pelene za prerane bebe moraju zadovoljavati osnovne zahtjeve.

 1. Sigurnost. To je prije svega. Bolje je izbjegavati okuse, mirise, bilo koje kemijske sastojke. Da biste to učinili, ne biste trebali birati među nepopularnim proizvođačima.
 2. Comfort. Koža preuranjenog djeteta je previše nježna čak i za minimalnu hrapavost. Što je mekši interijer, to bolje.
 3. Dimple ispod pupka. Da bi dijete moglo spavati i ne brinuti zbog pelene koja pritisne ranu, potrebno je odabrati modele s posebnim usjekom.
 4. Veličina. Ne možete odabrati pelene, veličine "1+" za prerano dijete. Ispuštanje djeteta će teći, grumen između nogu utječe i izaziva iritaciju kože.

zaključak

Dijete, rođeno prije nego što su njegove obitelji očekivalo, treba posebnu brigu. Pelene za prerane bebe - neophodne za miran san. Nadamo se da je pregled bio koristan i jedna od najpopularnijih opcija će biti korisna roditeljima malog blaga.

Pelene Pampers Premium Care - Pregled

Većina osjetljiva pelena u veličini 0. Razlika između veličine 0 i 3.

Imali smo Libero, neke od prvih pelena, veličine 1 (3-5 kg), o sljedećim pregledima, no budući da je naše dijete težilo manje od 3 kg, morali smo tražiti manje pelene, pokazalo se da nije tako lako pronaći, Samo Pampers Premium Care veličina 0 (0-2,5 kg) u paketu od 30 komada. Nakon Libero, bio sam iznenađen što ima takvih mekanih pelena. Dugo smo ih koristili dok se ne prebacimo na sljedeću veličinu i nismo razumjeli da pelene krive za osip na pape, a ne kremu i česte stolice. Sada usporedite pelene veličine 0 i veličine 3, dvije i tri nisu različite osim veličine, ali postoje 0 razlike.

Pogled na prednju stranu Pelena nije mala, uzorak je vrlo udoban, visina je visoka, ne propušta. Malo je ugodnog mirisa. Iznutra, vidljivost prisutnosti impregnacije u većoj veličini odmah je vidljiva, mislim da zbog nje nije radila s pelenama ove serije, u veličinama veće od 0. U triu miris je jači, ali miris naranče Pampers daleko je. Ne svijetli uzorak pelene se čuva u drugim veličinama, jednostavno su svilenkaste na dodir, indikator mijenja svoju boju kada se pelena vlaži.

Iza proizvođača očito spremljene na indikatoru, nema leđa na leđima, ali prisutnost bočnih stranica koje se protežu sprema situaciju, iako tekuće stolice nekoliko puta propuštaju. Čvrsto držite čvrsto i možete ih ponovno držati onoliko puta koliko je to potrebno, neće biti gori.

Unutar mekane i nježne teksture u iznosu od 0, u prva tri je samo malo teža i prisutnost impregnacije je već vidljiva. Apsorbira puno i brzo, koža je suha, jedna pelena je dovoljna za noć, tekuća stolica apsorbira vrlo brzo, što je vjerojatno razlog zašto se unutarnja površina drži na koži. Punilo se ravnomjerno apsorbira, gel se ne nabubri, čak niti puna pelena ne izlazi ispod odjeće.

Ako nije bilo alergijske reakcije na impregnaciju u sljedećim veličinama, tada bi koristili samo te pelene i vrlo su dobre. Pampers Premium Care Ja savjetujem samo u veličini 0. Uklonim zvijezdu zbog naše reakcije na impregniranje u drugim veličinama.

Veličine Pampers 0

Najmanja veličina pelena, Pampers 0 Newbaby Premium care series, dostupne su posebno za novorođenče težine od 0 do 2,5 (kg).

Značajke pelena Pampers 0 Newbaby:

 • pogodno za bebe do 50 (cm);
 • imaju elastične strane za pouzdano pričvršćivanje na tijelo;
 • osigurati do 12 sati suhog.

Kako odabrati veličinu:

Pri odabiru veličine pelene trebate obratiti pažnju na osnovne parametre:

 • težinu djeteta, koja određuje veličinu pelene.
 • Dob djeteta, što određuje vrsta pelene.

Na primjer: novorođeno dijete mase 1,5 (kg) odgovara veličini pelene veličine 0 Pampers Premiumcare 0 Newbaby.

Veličina pelene, vrsta i broj proizvoda te težina djeteta navedena su na prednjoj strani pakiranja.

Pelene Pampers Premium Care 0 (1-2,5 kg) 30 kom.

Načini za dobivanje ovog proizvoda:

Pelene Pampers Premium Care. Savršena zaštita kože za bebu. Mekane kao svilene pelene tako su udobne da ih vaša beba jedva može osjetiti.

Značajke:

 • 3 apsorbirajuća kanala ravnomjerno rasprostiru vlagu preko pelene i čvrsto ga drže unutra, osiguravajući nenadmašnu suhoću.
 • Indikator vlage će vam reći kada je vrijeme za promjenu pelene.
 • Pampers Premium Care meke elastične strane pelena pomažu pri održavanju pelene na mjestu, istezanje svakom pokretu djeteta.
 • Dizajniran posebno za savršenu zaštitu za bebinu kožu.
 • Pampers Premium Care pelene su preporučene od strane Udruge pedijatara iz zemalja ZND-a.
 • Koristite pelene Pampers Premium Care za bebu.

Pelene Pampers Premium Care Novorođenčad 0-2,5 kg (30 komada) Veličina 0

Obavijestit ćemo vas poštom,
kada je proizvod na zalihi

Pelene Pampers Premium Care 0-2,5 kg 30 kom (veličina 0) Novorođenče

Oblažite bebu savršenom udobnošću i zaštitom pomoću Pampers Premium Care pelene koje preporučuju ruski pedijatri.

To su meke, bešavne pelene za disanje. Njihov jedinstveni gornji sloj posebno je dizajniran za brzo apsorpciju i zadržavanje vlage i labav stolice.

 • Preporučujemo ruski pedijatri
 • Jedinstveni gornji sloj: brzo apsorbira vlagu i labave stolice
 • Mekani poput dlake: okružuje dijete s nenadmašnom mekoćom
 • Posebni prekid pupka: savršeno prianjanje štiti bradavicu vašeg djeteta
 • Kanali za zrak: sušenje zraka i zaštita do 12 sati
 • Indikator vlage: pokazuje kada je vrijeme za promjenu pelene

Želite li znati više o materijalima od kojih su napravljene Pampers pelene? Posjetite pampers-gorodok.ru

Proizvođač: Pampers (Poljska).

Spol: univerzalno

Primjena: Dnevno

Vrsta: Pelene

Zbirka Pampers: Premium Care

Težina: Za lagane bebe, do 5 kg

Pelene Pampers Premium Care 0 (1-2,5 kg) 30 kom

Savršena zaštita kože za bebu.

 • Mekane kao svilene pelene tako su udobne da ih vaša beba jedva može osjetiti.
 • 3 apsorbirajuća kanala ravnomjerno rasprostiru vlagu preko pelene i čvrsto ga drže unutra, osiguravajući nenadmašnu suhoću.
 • Indikator vlage će vam reći kada je vrijeme za promjenu pelene.
 • Meke, elastične stranice Premium Premium Care pelene pomažu pri održavanju pelene na mjestu, istezanje svaki put kad se dijete kreće.
 • Dizajniran posebno za savršenu zaštitu za bebinu kožu.
 • Pampers Premium Care pelene su preporučene od strane Udruge pedijatara iz zemalja ZND-a.
 • Koristite pelene Pampers Premium Care za bebu.

Pelene Pampers Premium Care 0 (1-2,5 kg) 30 kom.

Načini za dobivanje ovog proizvoda:

Pelene Pampers Premium Care. Savršena zaštita kože za bebu. Mekane kao svilene pelene tako su udobne da ih vaša beba jedva može osjetiti.

Značajke:

 • 3 apsorbirajuća kanala ravnomjerno rasprostiru vlagu preko pelene i čvrsto ga drže unutra, osiguravajući nenadmašnu suhoću.
 • Indikator vlage će vam reći kada je vrijeme za promjenu pelene.
 • Pampers Premium Care meke elastične strane pelena pomažu pri održavanju pelene na mjestu, istezanje svakom pokretu djeteta.
 • Dizajniran posebno za savršenu zaštitu za bebinu kožu.
 • Pampers Premium Care pelene su preporučene od strane Udruge pedijatara iz zemalja ZND-a.
 • Koristite pelene Pampers Premium Care za bebu.

Veličine diapers različitih marki: kako odabrati

Moderna žena ne može zamisliti da se brine za malo dijete bez jednokratnih pelena. Jedna od najvažnijih nijansi u njihovoj uporabi je ispravna veličina koja se određuje na temelju težine mrvica u kilogramima. Ako je pelena mala ili prevelika, beba će doživjeti nelagodu i može doći do iritacije kože i crvenila. Kako se ne biste izgubili u predloženom nizu proizvoda od renomiranih proizvođača?

Koje su osnove za veličinu pelena različitih marki?

Danas u trgovinama možete naći ogroman broj jednokratnih pelena različitih marki. Razlikuju se ne samo u zemlji proizvodnje, već iu kvaliteti, materijalima i, naravno, cijenama. Čak i prije rođenja djeteta, budući roditelji gledaju razne svijetle pakete s nasmiješenim mrvicama. I ovdje se postavlja glavno pitanje: kako odabrati pravu veličinu? Odgovor je vrlo jednostavan i jasan: sve tvrtke su vođene težinom djeteta, a ne dobi. Svaka paketa sadrži kategoriju težine: neke tvrtke broje pelene od 0 do 7, drugi koriste slovne simbole (S, M, L, itd.)

Četiri - najpopularnija veličina (broj) jednokratnih bebenih pelena.

Također treba napomenuti da se dimenzije međusobno preklapaju. Na primjer, ako su dva izrađena za 3-6 kg, tada trostruko ne počinje od sedam, ali se označava 5-9 kg. To je učinjeno jer djeca s istom težinom mogu se razlikovati u svojoj gradnji. Neke bebe su mršave, a druge su dobro hranjene. A ako je u prvoj verziji, dijete mase 6 kg također je prikladno za drugu veličinu, au drugom slučaju roditelji trebaju kupiti više pelena jer mala pelena može trljati kožu i izazvati neugodnosti djetetu.

Najpopularnije marke pelena danas:

 • povoljan Libero i Bella Happy;
 • skuplje i, prema brojnim testovima i ocjenama roditelja, visokokvalitetne Huggies Elite Soft i Pampers Premium Care;
 • Najskuplje i najkvalitetnije marke (prema brojnim recenzijama), zastupljene u Rusiji - Merries i Goo.n.

Prilikom odlučivanja koje bi marke trebalo dati prednost, roditelji su vođeni mnogim kriterijima, posebice reakcijom njihove kože bebe. Ako je dijete udobno i nije alergično, odabir je ispravno.

Kako odabrati pelene za novorođenčad

Prva veličina pelena, namijenjena novorođenčadi, jednaka je za sve marke: one su dizajnirane za težinu do pet kilograma.

Iskustvo pokazuje da nije vrijedno kupiti puno najmanjih pelena. Novorođene bebe brzo rastu i za 1-2 tjedna trebaju veće pelene.

Pelene za novorođene japanske i europske proizvođače - foto galerija

Pregled pelena za novorođenče - video

Koje pelene prikladne za prerane bebe?

U nekim situacijama, prva veličina može biti velika za dijete. To se događa kada beba rodi prerano. Stoga, Libero, Pampers Premium Care i Goo.n proizvode pelene označene s "0" posebno dizajniranima za takvu djecu.

Male pelene za prerane bebe - foto galerija

Koliko su različite veličine pelene različitih marki.

Iako veličine svih marki pelena za jednokratnu upotrebu imaju približno jednaku kategoriju težine, postoje neke manje razlike. Zbog toga proizvodi jednog proizvoda tvrtke za higijenu mogu biti samo vaša beba, a ostale marke bit će male ili velike. Stoga morate pažljivo razmotriti koliko kilograma koje kupujete izračunate.

Pelene Pampers 0 veličine u Moskvi

Oblažite bebu savršenom udobnošću i zaštitom pomoću Pampers Premium Care pelene koje preporučuju ruski pedijatri. Meka je, kao što je dolje, disanje i savršeno upija vlagu i labav stolice pelene. Njihov jedinstveni gornji sloj stvoren je posebno za savršen.

Kćeri i sinovi

Saznajte zašto se nova generacija beba sretna. Nema ništa bolje nego vidjeti svako jutro radosno svako dijete. Uostalom, to znači da je dobro spavao. Nova generacija pelena Pampers Active Baby-Dry pruža izvrstan noćni san za bebe.

Kćeri i sinovi

pelene su, je, 1 - 2,5 kg, 30 kom. u paketu

Oblažite bebu savršenom udobnošću i zaštitom pomoću Pampers Premium Care pelene koje preporučuju ruski pedijatri. Meka je, kao što je dolje, disanje i savršeno upija vlagu i labav stolice pelene. Njihov jedinstveni gornji sloj stvoren je posebno za savršen.

Pampers 0 veličina

Pampers 4 veličine do kojeg mjeseca približno

Tape trgovina. Postoje li velike pelene (do 30 kg)?

Različite pelene) 4 veličine.

Samo je promijenio tehnologiju i dizajn. Mi smo se razlikovali od jednog mjeseca - i bili su stari i novi dizajn.

Oni s prugama su novi dizajn i nova tehnologija - oni su zaista bolji

I iz nekog razloga sam se svidjela vrhu više?

Pampers dolazi u veličini L

Pampers Merris? Kako je to? Ili pelena ili merris.

Kirov, gdje je vječni plamen

Pampers u veličini trebaju

Gledajte što pelene. Ako gaćice, onda je naša veličina mala. Moramo uzeti više o veličini. A ako je uobičajeno 7-8 kg, trebate uzeti 4, ponekad i 5 je bolje. Čak i ako će biti slobodnije. Tako smo udobni) i ovisno o tvrtki. Vidim da noge ne bi udarale i trbuhom. Viša ili niža bez razlike. Ovo je vrijeme kada se pupak ne izliječi, čak i tada, da.

Podigla sam Pape i noge s težinom od 6 kg pelene, od kojih su tri snažno stisnute noge, preseljene u četiri

Pogledajte noge kako ne biste ostavili tragove (ne slomili)

Pelene, koja veličina treba poduzeti?

5 veličine već kod 6 mjeseci, ali imam 6 mjeseci težine 10500gr. Sada 6 veličina. Općenito, kupiti gaćice, a ne velcro, ja ih kupiti od 3 mjeseca i bez tragova, u gaćice rezinochka mekana

Uopće nismo blijede (sin od 6 mjeseci teži nešto više od 7 kg), uzimam gaćice s oznakom od 9-15 kg, možda sam ostavio tragove manji i nije mi odgovaralo, ništa nije savršeno.

Haggis malomerki, oni su već denar sigurno mogu poduzeti. Za nas, Merris 4 se također počinje kretati;

Pelene i veličina

Kupili smo nešto veće, sva su pravila bila. Naravno, izgledalo je čudno) ali se suočila sa svojom funkcijom, nije propuštala

Težimo 10.600, jučer smo kupili pelene 4 pelene, a općenito svi nosimo pelene 4.

Uzimamo pelene zelenim gaćicama za omatanje 4 i vole do 14 kg? A što su vaši 5 do 12?

Samara! Ja ću dati pelene za GRATIS veličine nb do 2.5kg

što pelene kupiti? Veličina?

Pelene i veličine

Četiri. Nekad sam kupovao besplatan, ali sada je na vrpci 365 dana. Oni također imaju gaćice i podguzy. Mnogo jeftinije

Sada smo uskoro 10 mjeseci, težimo 11 kg i nosimo 6 do 7 Libero udobnu veličinu, 6 Pampers-gaćice s 16 kg?

Pampers u narančastoj ambalaži, 4 veličine.

Prodajem pelene 4 veličine

Pampers 5 veličina

1,5 paketa 5, za jedan veliki 6. Bibirevo, ugodno.

Pampers muni. Veličina. Trebate pomoć

Više. Koliko se sjećam malomerki. Ako vidite da je veličina velike veličine manja. A onda su kriviti. A onda ako postoji malo tuga

Slažem se s nekim iznad, uzmi više, ako će veće

S 6 kilograma koje su muni kupili veličinu M

Jesu li Muna pelene XL veličine veoma velike?

nije mala, nekako smo imali pet pampers, utopili u njoj

Ja ću dati dar pelena Merris veličine m

Ako me ne podignu, također sam u redu. Podgozy je potrošni materijal)

Dobar dan Ako još niste dali, pitat ću za nas, ja ću ga uzeti navečer.

Pampers 3 veličina

Također smo već na 3. Zelene pelene tragove lijevo, slučajno me uhvatio haggis. Tragovi ne napuštaju i ne miriše toliko. Oboje, i drugi na nas nastavljaju, možda neispravno stavljam))))

Zelene pelene su više ili manje moje NRA, ali oni ponekad teče, ali onda sin pokušava, kad se puno optereće))) i ne trljajte se na 2-ke, iako je težina jednaka vašoj

Libero propuštanje, imam tako)
Uzmite pelene, gumu je mekša i proteže se
Ako su sjajni, možete se zapeti

Pampers Meris Veličina

Ako paket onda M-ku uzeti.

4-9 kg uzeti, mi smo 6500

Koliko pelena kupiti veličinu 1?

Sve ovisi o vrsti djeteta. Najstariji na 3800 je rođen, bili smo u dvostruko odjednom. Mali na 2500, počeli smo od 0, 1 nastavio na nogama. A onda ćete rasti))).

Uzeo sam samo 2 pakiranja, a zatim sam kupio još par. Trebalo mu je jedno i pol na dva mjeseca da se opterećujemo i promijenili smo veličinu.

pelene 4 veličine slobodne

Pampers koje veličine

Uzeo sam u bolnicu 1, 26 komada. I već će se vidjeti)) u bolnici više i ne trebaju. Sumnjam da će se beba roditi više od 5 kg. I nakon pražnjenja vidjet ćete koliko i koliko ćete ih kupiti)

Ako se približi 4 kg djeteta, onda bi bilo smisla uzeti dvostruko))) Još se bojim da će moj veliki biti.

Dugo smo se koristili 1, ali rođeni smo 2730), tako da u svakom slučaju ne postoji predvidljiva vatra.

Tko koristi gaćice Pampers (zeleno) veličine 3

Mala. Mi smo 10.5 četvrti već blizu

majstorske klase radova od pelena, a ne samo

kako cool Ljepota. to je šteta samo novim pelenama, ali je moguće napraviti jedan od onih malo koristi)

o pelenama

Koristim pelene, vrlo sam osjetljiv na mirise, ali ne osjećam to neugodno i odbojno miris. Mislim da bi, ako bi bilo štetno, ne bi bilo tako popularno. Jednostavno nisam razumio, ali slično, haggis izgleda kao da je napisan ništa, to mi se nije svidjelo leđa, leđa dijete je pričvršćena na tvrdu traku koja ogrebotina... Ali mnogi ne obraćaju pažnju na to..

Ne, dobro, trebalo je nazvati temu O raspoloživim dijamantima. A Pampers je tvrtka od pelene.

Torta od pelena na ekstraktu

Hvala za članak... u oznake

veličine cipela

O pelenama

Kupujem samo japanske. Za novorođenčad sam uzeo samo merriz 90 kom, ali to je otprilike mjesec dana Oni su male veličine. I tako, ovisno o težini, vodim me. Haggis, pelene uvijek kucaju, ali ovo je izbor svake majke, što će vam točno odgovarati. S mojom kćerkom općenito sam koristio 4 mjeseca. i gotovo do 1,6 godina, ponovno podguzov i hlače za trening u loncu jer pitala me za lonac od 6 mjeseci do jedne godine. Zatim podguz samo noću i za šetnju i kliniku, ili na dugo putovanje, samo u slučaju, i lonac s njim. Moj sin nije preusmjerivao, a mi smo samo na kratkim hlačama za sitne treninge i sada su mega paketi po težini

Ljeti su pelene bolje, svijetle, ne propuštaju, a svećenik se ne znoji. Uzeo sam Merries, oni nažalost teče. Pokušao sam haggis-tozh dobro. I o iznosu, ovisno o tome koliko ćete koristiti. Mjesec sam propustio mali paket, jer Ja samo hodam u njima i noću. Istodobno provjeriti odgovaraju li nam ili ne. A onda kad sam pokušao, počeo sam uzeti velike pakete pelene. Koristim ih.

Da biste započeli, uzmite 1 mali paket veličine 1, a zatim kupite više
Ne biste trebali uzeti veliku odmah, možda vam se ne sviđa, alergije, a za tjedan ili dva možete se prebaciti na parnicu, a ne na činjenicu da ćete potrošiti cijeli veliki paket. Na primjer, dugo sam imao 1 redoviti paket.