Ocjena jednokratne pelene - najbolje pelene za novorođenče

Hrana

Moderne obitelji s malom djecom više ne predstavljaju svoje živote bez jednokratnih pelena. Od rođenja djeteta i do dvije do tri godine, pelene svakodnevno olakšavaju život roditeljima, čime se u tom razdoblju štedi dragocjeno vrijeme (ne morate oprati pelene ili gaćice) i osigurati ugodan san i za dijete i svoju majku. Kod pelena dijete ostaje suh čak i tijekom najduže šetnje ili izleta. Ali koje odijeljive pelene odabrati za svoje dijete? Doista, na tržištu dječjih proizvoda tu su nevjerojatno mnogi od njih. I svi su različiti, iako su pozvani obavljati istu funkciju.

Pampers pelene

Nesporni voditelj već dugi niz godina proizvodi su pod markom Pampers iz tvrtke Procter Gamble. Te pelene dugo su osvojile povjerenje potrošača - napokon, cijela priča o pelenama započela je s njima. Prvi na svijetu koji je težak, ali častan. Štoviše, tvrtka svake godine dobiva samo zamah, stvarajući danas različite linije pelena, temeljenih na karakteristikama i potrebama postupnog razvoja bebe. Najčešće su posebne linije:

 • Pampers New Baby - pelene za novorođenče;
 • Pampers Active Baby - pelene za aktivnije mrvice, počevši od tri mjeseca;
 • Pampers Active Girl i Active Boy - posebno dizajnirani za odvajanje djece po spolu, kako bi se djeca osjećala lakše i slobodnije, a nedostajalo je neugodnosti;
 • Pampers Let's Go - odjenite pelene za više "starijih" beba;
 • Pampers spava Igra - pelene iz serije "economy".

Značajke Pampers pelena:

 • niz pelene modeli su prikladni za nisku težinu rođenja i prerane bebe, posebno onima koji trebaju zaštitu nježne bebe kože;
 • oni su tako udobni da ne ograničavaju dječje pokrete;
 • poseban unutarnji sloj pelene osigurava da se koža bebe ne utrlja;
 • Odmorljiva struktura pelene štiti djetetovu kožu od učinka staklenika;
 • Problem propuštanja riješen je dvostrukom zaštitom: ojačane manžete, kao i široke elastične bočne stijenke.
 • kod upotrebe pelene, preporučuju se ponovno upotrebljivi zatvarači;
 • i djeca i njihovi roditelji vole vesele, šarene dizajne pelene;
 • Neki su modeli impregnirani balzamom koji pruža njegu kože bebe.

Pelene Huggies

Iako proizvođači Huggies nisu uspjeli postati pioniri u ovom području dječjih proizvoda, ipak, nekoliko majki vjeruje da su u tim pelenama ostvareni njihovi snovi. Svakodnevno je postalo mnogo lakše i lakše pomoću pelene Huggies. Stručnjaci tvrtke pokazali su svijetu ono što su izvrsni zatvarači čičak, visokokvalitetne pelene, gaćice i prekrasan vanjski sloj temeljen na pamuku.

Značajke marke Huggies:

 • Nevjerojatno mekan, nježan i prozračan materijal nazvan "Babysoft" korišten je u modelima za novorođenčad;
 • tekućina koju izlučuje dijete (urin ili izmet) ravnomjerno se raspoređuje u unutarnjem sloju pelene;
 • čak i ako majka koristi prašak, ulje ili losion za zaštitu kože bebe, pelene za zatvaranje zadržavaju svoja svojstva;
 • Izuzetna suhoća tijela djeteta postiže se kombinacijom materijala pelene i apsorbirajućeg sustava - kao rezultat, sve tekućine pretvore u gel;
 • one djeca koja već nauče hodati na loncu sami preporučuju se posebni pelene, u kojima crteži nestaju.

Pelene se mogu kupiti

Postali su pokazatelj kvalitete proizvoda i njegove popularnosti među potrošačima. Japanski proizvođači Merries su prešli svoje zapadne kolege sa više mjesta odjednom, unatoč kasnom ulasku u pelene. I unatoč činjenici da je cijena njihovih proizvoda višestruko veća od ostalih, ovaj je proizvod cijenjen od majki cijelog svijeta.

Značajke pelene:

 • imaju glavnu osobitost i prednost nad svim ostalim pelenama - pokazatelj punine;
 • pelene su idealno pričvršćene na bebu, nemojte skliznuti od svećenika i ne odstupiti;
 • oni pružaju pristup zraku koži djeteta zbog mikropora na unutarnjem sloju;
 • oni su jasno podijeljeni u uporabi po "spolu": za djevojke donja zona je ojačana, za dječake, odnosno, prednja zona;
 • Sastav pelene uključivao je ekstrakt lužnjaka koji ima antibakterijska i antiseptička svojstva;
 • maksimalna udobnost i minimalni tlak postignuti su zbog elastične široke gume lycra.

Moony pelene

Druge japanske pelene, koje su postale za mnoge roditelje najbolje. Koristili su novi materijal Air Silky, koji je ovaj dječji proizvod učinio više nježnim i ugodnim za kožu, ne uzrokujući iritaciju, koja ima velika upijajuća svojstva.

Značajke pelene Moony:

 • njihova meka interijera na bazi pamuka eliminira rizik od iritacije kože;
 • pelene imaju inovativni sustav ventilacije sa stalnom izmjenom zraka;
 • visokokvalitetni čičak dizajniran je za ponovnu upotrebu;
 • u procesu korištenja (punjenja) pelena zadržavaju svoj oblik, apsorpciju i elastičnost;
 • superabsorbenti unutarnjeg sloja pelene pružaju izvrsnu apsorpciju i okreću tekućinu koju dijete dijeli u gel;
 • voluminozni nabori s nekoliko strana osiguravaju da se ne apsorbiraju samo urin, nego i tekuća stolica djeteta;
 • zahvaljujući mekanoj pamučnoj mreži, smještenoj na zadebljanom dijelu pelene (na strani gdje je leđa djeteta), znojenje leđa i svećenika, rizik od prištića i alergijski osip su isključeni;
 • Moony pelene novorođenčadi kreirane su uzimajući u obzir sve značajke novorođenčadi, problem neprijavljenog pupka je riješen zahvaljujući pelenskoj sekciji koja ima oblik polukruga, što je eliminiralo trenje o neozlijeđenoj rani;
 • što je tiho moguće, mijenjanje pelene djetetu koje je spavalo moguće zahvaljujući tihoj traci s zaobljenim rubovima;
 • prisutnost prikladnog pokazatelja zauzetosti nadopunjuje opsežni popis glavnih prednosti Moony pelene.

Pelene GooN

Za japanske, glavni uvjet u stvaranju pelene bio je osigurati maksimalnu suhoću i udobnost djeteta. Proizvodi brand GooN proglašen je funkcionalnim razlikama od ostalih pelena, što je utjecalo na njihovu potražnju i popularnost širom svijeta.

Značajke GooN pelena:

 • prirodni materijali s apsorbirajućim slojem, koji se sastoji od mješavine sredstava za geliranje i celuloze, koriste se u njihovoj proizvodnji;
 • pelene imaju razdjelni sloj, zbog čega materijal pelene nije zgužvan i sve tekućine koje ulaze u njega su ravnomjerno raspoređene;
 • pelene imaju indikator punine;
 • porozni, prozračni materijal dopušta slobodno kruženje zraka i mokru paru kako bi gurnula kožu djeteta;
 • GooN modeli imaju elastične kopče i remen;
 • kao dio unutarnjeg sloja GooN pelena nalazi se vitamin E

Pelene Libero

Ova marka ima dobar ekonomski model "Every Day", koji je vrlo mekan poput japanskih pelena. Obratite pozornost na prisutnost pera na pakiranju. Dakle, možete dobiti verziju ovih pelena, koje uključuju polietilen. Tutu je gotovo jednak, ali pero nedostaje.

Svaki od ovih proizvođača pelena ima svoje obožavatelje i sretne kupce, svoje razočarane kupce i nezadovoljne kupce. Koje pelene za vaše dijete odabirete?

Nekoliko jednostavnih pravila za kupnju pelena

Kupite proizvode koji odgovaraju težini i dobi bebe. Bolje je usredotočiti se na donju figuru težine navedene na pakiranju pelena. Na primjer, ako dijete teži 3,5-4 kilograma, bolje je probati pelene za 4-9 kilograma nego nositi pelene od 2 do 5 kilograma do pobjedonosnog kraja. No, naravno, lakše je i pouzdanije se usredotočiti na bebinu kožu nakon pelene: ako postoje karakteristična crvenila, trljanje ili duboki tragovi elastičnosti, onda je vrijeme da promijenite veličinu!

Recenzije mame malu djecu o pelenama novorođenčadi

Irina, 22 godina. Koristimo samo pelene Pampers. Prvi paket je bio poklon još u bolnici, a onda su i sami počeli kupovati. Imaju vrlo udobnu mrežu (tekući izmet savršeno se apsorbira). Za novorođenče - to je ono što vam treba. Mislim da je NewBorn najbolji. Ali brzo smo izrastao od njih i morali smo dati ostatke djevojaka.

Yana, 30 godina. Volim pelene više Haggisa. Pelene su također dobre, ali Haggis mi se činilo malo nježnije, nježnije ili nešto. Moj sin je rođen velik prijatelj, pa smo odmah uzeli pelene za 3-6 kg. Oni su super! Nakon njih ništa se nije htjelo poduzeti i promijeniti nešto. I kvaliteta je izvrsna, a cijena, u usporedbi s ostalima, je normalna.

Alina, 35 godina. Haggis se nije uklopio. Neprestano su se gurali, a gel je ušao u maleno kauzalno mjesto! Nije mi se svidjela kvaliteta, a vlaga je neravnomjerno raspoređena u njima. Ali kad su se preselili u Pampers - sve je bilo u redu za mene. Duže vrijeme je dosta pelene, svećenik ne prestaje, i sve se dobro apsorbira. Moja je kćer čak počela normalno spavati... Ugodno ih je držati čak iu njezinim rukama, glatka.

Tatiana, 28 godina. Po prvi put smo koristili Libero. To je sasvim normalno pelene. Iako je moje osobno mišljenje: pelene treba koristiti samo u ekstremnim slučajevima (klinika, hodanje, dobro, ponekad, spavanje). Bolje je ne poučavati djecu njima.

Julia, 21 godina. Čuo sam toliko pozitivnih mišljenja o Pampersu da su to oni koji su odlučili kupiti njezin sin nakon rođenja. A onda takvo razočaranje... Općenito, nisam im se sviđala. Dva dana korištenja pojavila se mala pelenska osip. Moj suprug i ja odlučili smo da nakon toga ne spasimo zdravlje djeteta i pokušali uzeti skupe japanske pjege. Za tjedan dana postalo je jasno da to nisu savršeni. Imamo ih glupo propušteno. Nova je kupnja u korist tajvanskih brtvila. I bilo je super! Oni dišu, apsorbiraju sve, ne propuštaju i megamykie. Preporučujem svima.

Svetlana, 41 godina. Kupili smo samo Blueberry. Smatram ih najboljim. Ništa ne teče, nema pelenskog osipa. Kasnije, gaćice iste marke su preuzete - i brzo učio dijete u lonac.

Eva, 22 godina. Uzimam samo japanske proizvođače! Merries ili Mooney. Oni su optimalni u kvaliteti. Neće ih zamijeniti Pampers i Haggis. Cijena, naravno, može biti za nekoga da ugriz, ali dijete je mirno i dobro spava. I ja sam s njim.

Anna, 32 godina. I odmah smo kupili "Goon". Smatram ih najboljim. Nemam pritužbi na njih. I nježna i nježna, a dno diše. Uopće ne kupujemo kremu ili prah s njima. U njima je jedan minus - cijena.

Elena, 34 godina. Haggis je strašno. Tekstura je takva da je izrađena od kartona. Absorbirajte odvratno. Asa kćer je stalno bila mokra. A ako se to dogodi u velikoj mjeri, onda općenito užas - sve to puze kroz pojas. Sad uzimam samo Pampers. Molfix je također dobar i jeftiniji.
Također čitamo:

Mišljenje. Što je bolje Haggies ili Pampers?

Nemojte pisati podatke s interneta.

To se pitanje ne odnosi na stavak 9.8 nacrta pravila.

Danas postoje različite pelene - jedna, obična, otkopčana na stranama, ostale gaćice (vrlo udobno kada dijete odrasta i izbaci iz svojih ruku, a da mu ne dopusti da obuče uobičajene pelene).

Dakle, među uobičajenim pelenama, "pelene" su izvan konkurencije, pokušale su sve, ali pelene su nježnije, udobnije, a ne vrećice, za razliku od drugih, od haggisa.

No, pelene, gaćice svih marki poput većine samo haggisa i pelene čudno su se pokazale najgore. Neka vrsta tvrdog, grubog, slabo sjediti.

Kada je naše prvo dijete rođeno 2000. godine, kupili smo i testirali oba proizvođača pelene na njemu. Haggis se nije mogao natjecati s tvrtkom Pampers. Za razliku od Pampersa, Haggis je bespomoćno protekao od leđa i prepona djeteta. A ovo je posebno važan čimbenik za odabir pelena.

Prošlo je 12 godina. Imali smo drugo dijete. Razmišljajući da je došlo do promjene za bolje, pelene koje je Haggis ponovno kupio za testiranje, ali rezultat je ostao na razini od 2000.

Dakle, naš kikiriki koristi pelene Pampers nego izuzetno zadovoljan.

Pelene Pampers Premium Care - Pregled

Istraživanje "što je bolje od Pampers ili Huggies"

Prilikom odabira pelene za naše bebe, uvijek želimo da budu udobni, dobro apsorbirani, nije bilo iritacije na koži bebe i, naravno, suhom svećeniku.

Čak i prije nego što je beba rođena, kad sam bila trudna, otišla sam u dječje trgovine i dotaknula sonde, koje obično objesivaju jednu za svaku marku pelena; Pročitao sam mnogo recenzija o različitim markama. I, kao što je vjerojatno većina mama zaustavila u tvrtki "Pampers", ili bolje u Pampers Premium care. Ali oni su skupi - ((Muž je ponudio da isprobaju druge za usporedbu, a mi smo se naselili na Huggiesu. U Trgovini smo kupili Huggies Ultra Comfort (uzeo mali paket)

Sada ćemo rastaviti svaku od marki, počevši od pakiranja i završavajući s kvalitetom sadržaja.

Na prednjoj strani Huggies pelena, naznačeno je da su pelene za dječake, težine 4-9 kg. Dalje na strani je informacija da se tekućina apsorbira za nekoliko sekundi i nježno štiti kožu dječaka. Dalje na leđima

Na ambalaži Pampersove pelene ispod je težina, u načelu, ništa više. Na stražnjoj strani, kao kod pelene Huggies, svojstva su obojana.

2. Sadržaj pakiranja

Izvadimo pelene Huggies i postoji čudna pelena s Mickey Mouseom

Zatim idite na inspekciju pelene Pampers, dobili smo i tamo

3. Eksperiment za suhoću.

U svakom od tipova pelene, moj sin je preuzeo točno 4 sata (promatrao sam učestalost eksperimenta) i to se dogodilo:

Nakon što smo proveli takav test, odabrali smo sve isto na Huggies, apsorbira na isti način, a svećenik je suh, a vi se slažete da je glavna stvar!

Ne tražim od vas da pokrenete i kupite te pelene, upravo sam opisao stvarnu situaciju, ali odlučite koje one koristiti.

Želim Vam sreću u pronalaženju i zdravlju vama i vašim obiteljima.

Pampers ili Haggis?

Molimo izaberite jedan od dva! Svatko tko koristi ove određene podskupine!

Ljubitelji "Muni, Guna, Merrisa, Mepsi", itd. - ovaj post nije za vas)

Mobilna aplikacija "Sretna mama" 4.7 Komunikacija u aplikaciji mnogo je praktičnija!

Ne razumijem, glasam za haggis, ali iz nekog razloga moj odgovor nije preuzet. Uživali smo i oni i oni. na kraju, izabrali su haggis, jer je sin imao strašnu alergiju na pelenicu, i usput, naš slučaj nije jedini, u bolnici sam čuo što se često događa pelene često.

Haggis je bolji, a pelene su niže kvalitete, a sada uzimamo Meris i Guna.

Haggis ultra udobnost za dječake volim malo više od pelena.

Haggis. Pampers nije ni dobio premiju. Djeca su velika i ti guma konstantno su iskopali i utrljali. Do godinu dana koristili su oružje, a zatim samo haggis.

haggis elitni softver i pampers skliznuti i igrati, koristiti one i one, ali češće još pelene

Huggies pelene: značajke i vrste

Svaka majka želi odabrati najbolje higijenske proizvode za svoje voljeno dijete. Trenutno postoji ogroman broj pelena s različitim karakteristikama i cijenama. U ovom članku, brand Huggies podložan je pregledu.

Opis robne marke

Kimberly-Clark proizvodi higijenske proizvode više od 140 godina. Od 1968. godine korporacija je započela razvoj proizvodnje pelena za jednokratnu upotrebu. To je pomoglo istraživačkom laboratoriju. Prošlo je desetljeće, a Huggies ili Hugs prodali su se kao probni rad. Deset godina kasnije, pušteni su u masovnu proizvodnju. Proizvođač nije stajao, a iz godine u godinu Huggies je postao sve popularniji. Trenutačno se ti jednokratni higijenski proizvodi za bebe proizvode u više od 30 zemalja širom svijeta.

Glavni izumi marke:

 • Velcro pričvršćivači koji su sada nezamjenjivi;
 • stražnji džep za držanje tekuće stolice za dijete;
 • uporaba materijala koji može disati;
 • pomoću fluff pulpe kao punila;
 • anatomski oblik u obliku trokuta;
 • uređenje pelena s smiješnim slikama;
 • u njihovu liniju po prvi put na svijetu pojavio pelene za kupanje.

Ideja branda je poboljšati kvalitetu života roditelja pomoću najboljih higijenskih proizvoda za svoju djecu.

Prednosti i nedostaci

Svaka žena želi da joj dijete bude što je moguće zdravo, normalno se razvija i osjeća ugodno. Jedan od čimbenika koji utječu na dobrobit djeteta je suhoća unutar pelene. Da biste je odabrali, potrebno je analizirati sve prednosti i nedostatke određenog proizvoda za osobnu njegu. Kao i sve pelene za bebe, Haggis ima i prednosti i nedostatke za korištenje. Razmotrite glavna pozitivna svojstva nekih od najpopularnijih pelena na svijetu.

 • Hipoalergijske komponente. Proizvodi ne dodaju mirise, kreme i losione. Čak i najosjetljivije dijete može biti u tim pelenama dugo vremena.
 • Velik broj vrsta. Sve bebe se razlikuju u anatomskoj strukturi, tako da robna marka Huggies predstavlja kupac široku paletu proizvoda za gotovo svako dijete.
 • Udobno uklapanje. Trokutasti oblik ovih pelena čini najljepšim bebama u njima. Oni nikad ne propuštaju i ne tiskaju.
 • Velcro uboda. To je osobito važno za starije djece, nakon otprilike šest mjeseci. Pričvrščivači s okruglim rubovima prianjaju se manje, a također su teško skinuti s djetetom. Naposljetku, oni se ne odgajaju.
 • Dovoljno je dobro apsorbirati tekućinu i ostaviti ga unutar pelene. Gotovo svi kupci su zabilježili ovu prednost pelene. Proizvodi su posebni upijajući kanali koji sprječavaju curenje tekućine izvana. Kanalizacija je drugačija za dječake i djevojčice.
 • Tri sloja pelene izrađena su od materijala koji može disati.
 • Meka unutarnja površina ne utrlja i ne ostavlja tragove crvenila.
 • U seriji Huggies Elite Soft nalazi se poseban džep na poleđini za držanje izmeta, što je vrlo pogodno za bebe do šest mjeseci. To pomaže u izbjegavanju propuštanja.
 • Postoji pokazatelj vlage koji može odrediti puninu pelene, bez uklanjanja.
 • Razumna cijena i mogućnost kupnje u skoro svakoj trgovini.
 • Atraktivan dizajn: postoji čak i niz s Disney likovima.
 • Debljina higijenskih proizvoda je zanemariva.
 • Postoje pelene, kratke hlače za svaki dan i za kupanje u bazenu, karakterizira atraktivan dizajn i jednostavnost korištenja.
 • Bočne šavove na gaćicama lako su rastrgane na stranama pa ih je vrlo jednostavno ukloniti.

Unatoč velikom broju pozitivnih osobina haggisa, oni također bilježe neke značajne nedostatke:

 • malo manja. Polazeći od sredine raspona težine, pelene mogu biti male;
 • punije bebe mogu patiti od pritiska i gumenog vrpca;
 • njihov anatomski oblik ne odgovara svima: oni ponekad propuštaju, zbog čega je nemoguće nositi takve pelene tijekom noći;
 • znatno povećao veličinu kada se nosi, možda formiranje kvržice između nogu;
 • kao rezultat nedostatka parfema, pelene mogu početi proizvoditi neugodan miris dok nose kao što su obilje.

Općenito, može se reći da raspoloživi proizvodi Huggies imaju više pozitivnih osobitosti. Ove pelene mogu sigurno podnijeti suđenje čak i najprikladnijoj djeci i roditeljima.

vrsta

Bogati izbor pelene Huggies omogućuje individualno odabir najbolje opcije za svako dijete. Pelene ove poznate marke uključuju sredstva za djecu od rođenja do 15 godina. Takav raspon širokog raspona dokazuje da brand zaista pokušava uzeti u obzir interese svake djece i pratiti njihovo sazrijevanje.

Dostupne su sljedeće serije: Huggies Elite Soft Newborn, Huggies Elite Soft, Huggies Classic, Huggies Ultra Comfort, DryNites, Little Swimmers. No, u izobilju proizvoda lako se zbuniti. Da biste to izbjegli, trebate rastavljati svaku seriju zasebno.

Za svaki dan

Kada beba rodi, vrlo je važno odabrati posebne proizvode za higijenu. Moraju biti hypoallergenic, meke i udobne za mrvice. Huggies Elite Soft za novorođenče poslužit će kao primjer takvih pelena. Karakterističan paket blijedo žute boje odmah ulazi u oči. Ova sjena nije pronađena u dizajnu drugih pelena, tako da će izgubiti iz vida takav paket biti teško. Pelena sama po sebi je uglavnom bijela. Ukrašena je slikom Disney Winnie the Pooh. Žute oznake postaju tamnozelene kad su vlažne.

U njima mekani punilo predstavljaju jastučići koji daju dodirnu točku osjetljivoj koži. Ovaj sloj omogućuje da se vlaga apsorbira što je brže moguće. Rubovi oko nogu povećavaju se radi izbjegavanja propuštanja. Vlak je elastičan i ima džep za držanje izmeta. Paketi ovih pelena prikazani su u sljedećem rasponu veličina:

 • Huggies Elite Soft Newborn 1 (do 5 kg). Uključuje pakete s brojem 27 pelena i 84 pelena;
 • Huggies Elite Soft Newborn 2 (3-6 kg). Postoje paketi od 27 komada i 88 komada.

Jednako su prikladni za dječake i djevojčice. Mnogi uočavaju njihovu kvalitetu.

Sljedeća veličina je Huggies Elite Soft - 3 (midi), namijenjena bebama od 5 do 9 kg. Gaćice s brojem 3 iste serije prikladne su za bebe od 6 do 11 kg.

Pelene se prikazuju u sljedećim pakiranjima:

 • minimalno - 21 komada;
 • set od dva mala pakiranja - 42 komada;
 • srednji paket - 80 komada;
 • Megabox - 160 kom.

Huggies Elite Soft 4 Comfort Series dizajnirana je za djecu od 8 do 14 kg. Ovo je maksimalna veličina.

Sljedeći paketi se prodaju:

 • minimalno - 19 komada;
 • srednji paket - 66 komada;
 • Mega-boks - 132 komada.

Sljedeći Huggies Elite Soft 5 nosili su djeca od 12 do 22 kg. Prikazane su samo dvije opcije pakiranja:

 • medij - u iznosu od 56 komada;
 • veliki - 112 komada.

U seriji Huggies Elite Soft, tu su i svakodnevne kratke hlače za dječake i djevojčice. Veličine samo 3, 4, 5:

 • veličina 3 od 6 do 11 kg ima dimenzije od 25, 54, 108 komada;
 • veličina 4 od 9 do 14 kg prikazana je u pakiranjima od 21, 42 i 84 komada;
 • veličina 5 od 12 do 17 kg ima sljedeće vrste pakiranja: 19, 38, 76 komada.

Više proračunskih serija tvrtki za pelene je Huggies Classic. Oni također imaju širok raspon proizvoda i odgovaraju bebama od rođenja. Tutu izgleda slatko, uokvireno umirujućim crvenim i plavim tonovima. Higijena je sama po sebi bijela, s likom kralja lavova iz Disney crtića. Unutarnja površina je meka, kao da je mreža. Pelene su zastupljene sljedećim rasponima:

 • Huggies Classic 2. Dizajniran za djecu od 3 do 6 kg. Dostupno u pakiranjima od 16 i 88;
 • Huggies Classic 3. Za bebe od 4 do 9 kg. Tri vrste paketa: 16, 58 i 78 komada;
 • Huggies Classic 4. Kategorija težine od 7 do 18 kg. Prodaje se u 14, 50 i 68 komada;
 • Huggies Classic 5. Za dijete mase od 11 do 25 kg. Možete pronaći pakete od 11, 42 i 58 komada.

Mnogi roditelji vjeruju da je Huggies Ultra Comfort serija bolja od prethodne.

Prikazuje pelene dječaka i djevojčica, kao i gaćice. Kutije za djecu različitih spolova lako se razlikuju: obojene su u klasičnim ružičastim i plavim bojama. Razlike samih pelena su u dizajnu: one su različite boje i sadrže Disney likove. Minnie miš je prikazan na ženskim higijenskim predmetima, a Mickey Mouse i Pluton, odnosno, na prugastim pelene za muškarce.

Oni imaju apsorbirajuće kanale na različite načine: za djevojčice pelene, oni su sve na površini, a kod dječaka 'zupčanici - ispred. Ovo je prilično značajna prednost ove serije. Kanali pomažu da se tekućina ravnomjerno raspoređuje, čime se sprječava nastajanje vlažne grudi između nogu.

Raspon veličina pelena za dječake i djevojčice Huggies Ultra Comfort i broj komada u paketu prikazani su u nastavku:

 • Huggies Ultra Comfort 3 - za bebe težine od 5 do 9 kg. Paketi od 21, 80, 94 komada;
 • Huggies Ultra Comfort 4 - za djecu mase od 8 do 14 kg. U pakiranju ima 19, 66, 80 komada. Također se pojavio na prodaji Disney Box - velika ambalaža pelene, u kojoj je 126 komada;
 • Huggies Ultra Comfort 4+. Za djecu mase od 10 do 16 kg. Paketi uključuju slijedeći broj pelena: 17, 60, 68;
 • Huggies Ultra Comfort 5. Poslužite za bebe s težinom od 12 do 22 kg. U pakiranjima ima 15, 56, 64 i Disney Box - 105 komada.

Osim serije za djecu, Huggies je objavio liniju za stariju djecu DryNites. Te pelene su dizajnirane da spriječe neugodna iznenađenja usred noći. Te gaćice u obliku i boji su gotovo isti kao i obično donje rublje. Pampers također su podijeljeni u dvije kategorije: za djevojčice i dječake i imaju odgovarajuće značajke u strukturi apsorbirajućih kanala. Možete kupiti sljedeće veličine i ambalaže:

 • Panty DryNites za dječake i djevojčice od 4 do 7 godina, težine od 17 do 30 kg. Pakiranje od 10 komada;
 • Panty DryNites za dječake i djevojčice od 8 do 15 godina, težine od 27 do 57 kg. Pakiranje od 9 komada.

Očito je da su proizvođači pokušali ugoditi svima. Velika raznolikost vrsta higijenskih proizvoda i varijacije broja komada u pakiranju potiču kupce da se upoznaju sa svakom serijom zauzvrat.

Za kupanje

Ako dijete posjeti bazen, treba mu zaštitu od malih problema koji se mogu pojaviti u vodi. Doista, s aktivnim pokretom poboljšava pokretljivost crijeva, što može dovesti do zbrke. Kako bi se to izbjeglo, preporučuje se da bebe nose pelene za kupanje. Tvrtka Huggies proizvodi samo posebne pelene pod nazivom Mala plivači. Imaju sljedeća svojstva:

 • zadržati sadržaj bez stvaranja oteklina, koristeći poseban punilo;
 • imaju velcro, ali možete nositi bez njih otkopčati kao gaćice. Nema potrebe tražiti mijenjanje tablice ili staviti podlogu ispod djeteta;
 • oni imaju bočnu zaštitu od propuštanja u obliku ruba koji se proteže duž rubova područja u blizini nogu;
 • Elastični pojas neće trljati i pritisnuti. On čvrsto, ali nježno se uklapa u bebu;
 • Elegantan dizajn i svijetle boje s likovima Disney crtanih filmova izgledat će vrlo lijepo u vodi.

Na prodaji možete pronaći sljedeće varijacije veličine:

 • Pelene Huggies Little Swimmers 2-3 (žuta ambalaža) namijenjena djeci od 3 do 8 kg. U pakiranju od 12 komada;
 • Pelene Huggies Mali plivači 3-4 (zelena ambalaža) - za bebe od 7 do 15 kg. U pakiranju od 12 komada;
 • Pelene Huggies Little Floaters 5-6 (narančasti paket) - za bebe od 12 do 18 kg. U pakiranju od 12 komada.

Kod takvih pelena beba će uživati ​​u kupanju, a roditelji se neće brinuti o mogućim prirodnim procesima. Skice za bazen prvi su put pušteni u svjetlu ove marke. Njihova dugogodišnja povijest naglašava dobru kvalitetu zbog akumuliranog iskustva.

Recenzije

Većina roditelja je zadovoljna kvalitetom Huggies pelene. Posebno zabilježite kvalitetu serije Elite Soft. Većina zadovoljnih sljedećim prednostima:

 • vrlo mekan unutarnji sloj koji ne utrlja meku kožu;
 • suho u sebi čak i nakon pune noći spavanja bez mijenjanja pelene;
 • ne uzrokuje pelensko osip;
 • često na tim pelenama postoje popusti u trgovinama;
 • Vrpce su vrlo jake, ne boje se koristiti mnogo puta.

Njihovi nedostaci ne uključuju vrlo pristupačnu cijenu bez popusta i male veličine. Većina majki radije koristi ove higijenske proizvode od rođenja djeteta do šest mjeseci. Zatim se često prebacuju na jeftinije pelene.

Ostatak serije proračuna također je uspješan. U usporedbi s pelenama drugih marki, najmanje su vjerojatno da će izazvati alergijske reakcije kod beba. Međutim, jeftini "Haggis" nisu pogodni za noć, jer ne apsorbiraju previše tekućine.

Često se ističe da u Huggies Classic paketu postoji brak u obliku padajućih stickija. Ovo je značajan nedostatak kada kupujete takve pelene.

Najvažnije prednosti u proračunskoj seriji i dalje je njihov omjer cijene u odnosu na kvalitetu i odsutnost neugodnih mirisa.

U svakom slučaju, da biste dobili nezavisnu procjenu pelena, trebate pokušati dobiti najviše svake serije. Ne utječe na proračun, a te će stavke i dalje raditi. I možete vidjeti za to jesu li Huggies pelene prikladne za određenu bebu.

U sljedećem videu naći ćete pregled pelene pelene Huggies Elite Soft.

Jednokratne pelene, što je bolje: Moony, Merries, Huggies, Pampers.

Prije više od 13 godina, izbor slobodnih pelena bio je znatno manji nego danas.

Odabrano po veličini (težina) od Huggies, Pampers, Libero. Podjela na "noć", "dan", "na posjeti", "na liječnika", "dom", itd. nije bilo, tj. prema količini apsorpcije i vremenu boravka djeteta u pelene.

Libero - bili su najjeftinije s "ne-disanje" bazom podmornica; Naravno, dječji svećenik za 1-2 sata bio je razdražen i crven (pokušali smo ih jednom, drugi primjeri od prijatelja).

Pampers - prosječna cjenovna kategorija, kao bez podmornice, ali svećenik je blistao i bilo je iritacija (nekoliko smo ih kupili u nedostatku Huggiesa u ljekarnama i trgovinama veličine koja nam je potrebna, ponekad je svećenik pocrvenio, ponekad i ne).

Huggies je najskuplji po cijeni, bez podmornice, savršene stražnjice, bogatyrsky spavanja (kći je spavala od 3. mjeseca od 23.00 do 7.00, od 6 mjeseci od 23.00 do 9.00, bez stanke, ponekad se mogla probuditi ako želi piti vodu).

Nisam nosio pelene cijelo vrijeme, a kod kuće moja kćer često piše "na slobodi". Na ulici, u posjetu, liječniku i noću - uvijek. Za više od 4 sata pokušao sam ne držati svoju kćer u jednoj pelenama, ali ne zato što je pelena postala ogromna ili curi, jednostavno nije mogla moralno mijenjati pelenu tako dugo (nakon svega, bilo je urina). Noću je pažljivo ustala i promijenila, ali ponekad se probudila i ne mijenjala, a jutro, naravno, pelena je bila poput ruksaka ili padobrana. Ponekad sam promijenio pelenu i za manje od 4 sata kad sam vidio da se to jako povećalo. Naravno, nakon što se odmah promijenio pokret crijeva.

Dragi moderni mame, sad što je novo u ovom području? Koje se pelene koriste i zašto, zašto takav izbor, što mislite da je savršena kombinacija kvalitete i cijena za jednokratnu pelenu, koliko često mijenjate (što je pokazatelj), bilo kakve vijesti i recenzije o pelenama, molimo napišite.

Mnogi prijatelji koriste samo Merries. Jesu li oni doista najviše ili je to mit?

Pelene "Haggis": pregled linija

Većina modernih roditelja u skrbi o djetetu koristi jednokratne pelene. Uštedjuju snage i vrijeme roditelja, pružaju suhoću i udobnost djeteta. Nema potrebe za stalnim pranje dječje odjeće. Dijete dobro spava noću, dopuštajući majci da se potpuno opusti. Haggis pelene su popularne kod roditelja. Pod tim markom dostupni su, dizajnirani za različite dobne karakteristike djeteta. Pelene su univerzalne i odvojeno za dječake ili djevojčice.

Značajke pelene "Haggis"

Huggies pelene mogu se pohvaliti visokokvalitetnim velcro i elastičnim vrpcama, hipoelergenskim unutarnjim pokrovom, vanjskim slojem pamuka i modernim modelima pelene.

Proizvodi ovog proizvođača imaju sljedeće značajke:

 • Pelene za novorođenčad ove marke izrađene su od vrlo mekog materijala koji prozračuje "Babysoft".
 • Tekućina u peleti se ravnomjerno širi u njemu.
 • "Haggis" opremljen je visokokvalitetnim zatvaračima koji ostaju pouzdani čak i pri korištenju praha, ulja ili vrhnja.
 • Unutarnji sloj je napravljen od posebnog materijala koji drži tekućinu i pretvara ga u gel.
 • Za bebe koji su naviknuti na lonac, oslobađaju abdomenske gaćice s obrascima koji nestaju dok se mokri.

pregled

Proizvođač proizvodi sljedeće retke:

 • Pelene "Haggis" za novorođenče Novorođenče osigurava suhu kožu bebe zahvaljujući posebnom premazu.
 • Ultra Comfort linija sadrži prozračni porozni sloj koji omogućava zračni pristup koži i potpuno suha.
 • Prirodni Fit razlikuje se od posebnog rezanja i elegantnog oblika.
 • "Haggis Classic" povoljno ističe ekonomičnu cijenu i prikladne reusable clasps.
 • Pull-Ups - posebni gaćice, pouzdani pomoćnici dječaka u sitnoj treningu.

Bez obzira na kojoj se liniji pelene otpušta, sastoji se od tri sloja:

 • Unutarnja - nježna, neizljivu nježnu dječju kožu.
 • Srednje upijajuće, izrađene od celuloze i posebnog sredstva za geliranje.
 • Vanjski - izrađeni od poroznog materijala. Zahvaljujući njemu, pelena pruža pristup zraku koži novorođenčeta i istodobno ne dopušta tekućinu da istječe.

Pelene ove marke ne sadrže mirise, kreme, tako da je vjerojatnost alergijske kožne reakcije kod korištenja haggisa minimalna.

Zagrlja elita mekana

Pelene Huggies Elite Soft postavlja proizvođač kao jednu od najprikladnijih opcija za osjetljivu kožu djeteta. Prednosti ove linije uključuju elastični remen, visoko kvalitetna pričvrsna sredstva, porozni materijal iz kojeg se vrši gornja prevlaka. Razlikuju se od proizvoda ostalih vladara po svojoj mekoći.

Zahvaljujući posebnom apsorbirajućem sloju, vlaga se za nekoliko sekundi pretvori u gel i čvrsto se drži unutar pelene. To je osobito istinito u skrbi za novorođenčadima, čije stolice su obično vrlo fluidne. Pelene "Haggis Elite Soft" imaju mokri pokazivač koji mijenja sjenu ovisno o količini zadržane vlage.

Dimenzije Huggies Elite pelene malo se razlikuju od ostalih linija, kao i njihove cijene. Visoke cijene opravdavaju njihova pouzdanost, kvaliteta, mekoća i hipoalergentnost. Stoga se pelene ove marke mogu sigurno preporučiti novorođenčadi.

Vladar se povoljno razlikuje od analoga konkurenata po tome što je struktura proizvoda jednaka u svakoj veličini. Visoka kvaliteta i mekoća Haggis Elite Soft pelene ne nestanu nakon 3 mjeseca života, velika veličina ove vrste nije niža od karakteristika pelena za novorođenčad.

Huggies Ultra Comfort

Proizvodi u ovoj liniji su u stanju odmah apsorbirati tekućinu, a ostali mekom.

Imaju sljedeće značajke:

 • Dizajnirana posebno za dječake i djevojčice.
 • Apsorbirajući sloj pelene "Haggis Ultra Comfort" izrađen je od fluff pulpe, koji jamči suhu kožu.
 • Na pelenama serije Huggies Ultra Comfort Disney izvučeni su smiješni Disney likovi.
 • Elastične elastične noge s nogama koje štite od vlage vrlo su prikladne.
 • Pelene imaju uspješan uzorak, zahvaljujući kojima se udobno smjeste.

Huggies Ultra Comfort pelene pozitivno su obilježene činjenicom da je tekućina unutar njih pravilno raspoređena, a kad se napuni, ona se ne smanjuju. Stoga će beba uvijek biti udobna.

Pelene za pakiranje Haggies za djevojčice ružičaste. Glavna razlika između njih od proizvoda namijenjenih dječacima, na mjestu sloja koji apsorbira. Proizvođač je uzimao u obzir anatomske razlike između dojenčadi različitih spolova i osigurao da se većina adsorbensa nalazi točno ondje gdje je to najpotrebnije. Apsorbirajući sloj Huggies Ultra Comfort pelene za djevojčice nalazi se ispod.

Diapers "Haggis" za dječake imaju iste značajke i prednosti kao i za djevojčice. Razlika u lokaciji apsorpcijskog sloja i boji pakiranja: adsorbent u Huggies Ultra Comfort za dječake nalazi se ispred pelena, ambalaža je plava, a ne ružičasta.

Klasični zagrljaji

Huggies Classic pelene su jeftinije od Huggies Ultra i proizvodi drugih linija proizvoda ovog proizvođača. Unatoč činjenici da pripadaju verziji gospodarstva, njihova je kvaliteta vrlo pristojna. Pelene "Haggis Classic" dobro apsorbiraju dugotrajnu vlagu, mekanu, napravu od materijala koji može disati, imaju elastične elastike koje štite od curenja i elastični remen.

"Haggis" proizvodi različite proizvode, pokušavajući uzeti u obzir anatomske osobine djeteta. Možete ostati na jeftinim pelenama, a vi možete odabrati "Elite Soft" premiju. I u njima, i druga udobnost i suhoća djeteta je zajamčena.

Potpuni pregled pelene Huggies

Gotovo svaka treća žena, koja ide u rodilište i odabire dječje prve pelene, pogoduje Huggiesu. I ovaj izbor nije slučajan - oglasi sada i tada podsjećaju mlade mame da samo "haggis" stvarno može skrbiti za kožu svojih beba. Kao rezultat toga, mnogi roditelji uistinu cijene kvalitetu pelene.

Što svi vole toliko obožavatelja ove marke? Jesu li ove pelene iste kvalitete kao reklamirane?

proizvođač

Svjetski poznati zaštitni znak "Huggies" (eng. "Hugs") pripada američkoj korporaciji Kimberly-Clark, a prve pelene ove marke prodale su se 1978. godine. Iako su ti proizvodi za higijenu djece bili daleko od prvog pojavljivanja na američkom tržištu, korisnici su cijenili njihovu visoku kvalitetu, tako da su uskoro postali najpopularniji u Sjedinjenim Državama.

Kimberly-Clark Corporation je puno učinila kako bi osigurala da su za nekoliko desetljeća njihovi proizvodi za higijenu djece zauzeli vodeće mjesto ne samo u Americi, već iu drugim zemljama. Ova tvrtka posjeduje mnoge inovativne događaje koji su napravili pelene udobne i pouzdane kao i danas. Uključivanje su razvijeni:

 • reusable Velcro fasteners koji vam omogućuju da pričvrstite pelenicu na bebu trbuščić;
 • posebni propusni materijali koji pouzdano zadržavaju vlagu, dopuštajući koži da diše;
 • panty pelene za podučavanje beznačajnih beba;
 • pelene, gaćice za kupanje.

Ukratko, Kimberly-Clark je napravio mnoga važna poboljšanja kako bi proširila asortiman proizvoda i donijela dječje pelene još bolje. Ovo je veliki proboj, jer ako ranije roditelji male djece nisu imali što odabrati, onda im se pojavila široka paleta Huggies pelena.

Huggiesova serija i njihov sastav

Proizvođač pelene Haggis je uvijek nastojao osigurati da proizvodi koji se prodaju pod tim markom najbolji i prikladni djeca svih dobi, težine i spola. I to je bilo moguće, jer sada u bilo kojem supermarketu ili dječjoj trgovini možete upoznati i Huggies pelene i pelene pelene, koji su posebno dizajnirani za djecu različitih spolova.

Kako odabrati pelene Haggis? To će pomoći u tablici 1 u nastavku.

Tablica 1 - Huggies pelene serije i njihov opis

Svaka serija Huggies pelena ima svoje posebne značajke koje ga čine iznimnim i jedinstvenim. Na primjer, serija "Elite Soft" je najskuplja, ali je posve opravdana jer su proizvodi izrađeni od 100% organskog pamuka i imaju poseban sloj koji upija, što vrlo brzo apsorbira svu vlagu.

Osim toga, to su najbolje Haggis pelene za novorođenčad, jer imaju izrez na pupku i pokazatelj vlažnosti, pa čak i džep za apsorpciju tekuće stolice (koju nećete naći možda negdje drugdje).

Serija Ultra Comfort također je dostupna kupcima, jer pod njom su raspoloživi pelene dostupni, uzimajući u obzir karakteristike djece različitih spolova. Također dobro apsorbiraju vlagu i imaju šareni dizajn. Sastav ovih pelena može se nazvati prilično standardnim: poliuretan, poliester, celuloza. Na primjer, natjecatelji imaju Libero pelene (pročitajte cijelu recenziju ovdje).

Što se tiče serije "Classic", iako ima prihvatljivu cijenu od "Elite Soft", još uvijek nije bez svojih prednosti. U procesu proizvodnje ovih pelena koristi se blok-gel, koji pouzdano blokira vlagu, štiteći dijete dulje od propuštanja. Osim toga, netkane tkanine, fluff pulpa i poseban materijal koji apsorbira vlagu u svom sastavu pomažu pri izradi ove pelene pouzdane i prikladne.

Na fotografiji - pelena Huggies Classic

Oni roditelji koji žele poučavati svoje dijete u lonac ili učiniti sve da beba ne može skinuti pelene, Huggies pelene-pelene su idealne - udobne, dobro apsorbirane, lagane za stavljanje i jednako brzo uklonjene.

Na fotografiji - Huggies pelene "denim" serije

Dječji proizvodi za higijenu iz serije "DryNites" pomažu u zaštiti djece od djece preko noći (od 3 godine i starijih). Sastav jednokratne hlače ove dvije serije je isti: pamuk, materijal koji apsorbira vlagu i fluff pulpa.

Proizvođač ne koristi biljne mirise ili okuse u pelene, pa bi se trebali uklapati u svako dijete. I roditelji, nakon što se upoznaju sa sastavom i prednostima svake serije, mogu odlučiti trebaju li odabrati skuplje pelene od čistog pamuka (kao što su Sun Herbal fito-pelene ili japanski MamyPoko) ili ne tako "prirodne" ali jeftinije Haggis pelene.

Huggies mišljenja i mišljenja

Možete beskrajno pročitati recenzije Haggis pampers, jer njihov broj samo prevrće. Neka kvaliteta tih pelena nije zadovoljavajuća, ali netko tvrdi da ne zadovoljavaju kriterije kvalitete i slabo štite od curenja.

Roditelji koji su zadovoljni kvalitetom Huggies tvrde da:

 • savršeno štiti čak i od curenja i dijete čak i noću ne osjeća nelagodu;
 • ne uzrokuju iritaciju kože ili alergijske reakcije;
 • meke su i udobne za nošenje;
 • dopustiti da beba koža diše;
 • su bez mirisa;
 • imaju atraktivan dizajn.

Posebno puno pozitivnih recenzija može se naći na liniji pelene Elite Soft, što nije iznenađujuće jer su najskuplje i koriste najnovije inovativne razvojne procese proizvođača. Iako pelene Haggis Classic recenzije zaslužuju prilično dobro.

Ali svi se roditelji ne slažu da bi jeftinije pelene trebale biti inferiorni u kvaliteti elitne serije. Kao rezultat toga, prisutni su i negativni pregledi o proizvodima ove marke, a kupci u pelene ne vole činjenicu da:

 • nije pogodno za dugotrajno trošenje i propuštanje noću;
 • jeftinija pelena serija ima neugodnu unutarnju površinu
 • slabo apsorbiraju vlagu i izazivaju nadraženost koži;
 • zgnječiti tijekom hodanja;
 • imaju neugodne naljepnice;
 • loše izvukao.

Valja napomenuti da je kritika, u većini slučajeva to je podvrgnut nizu jeftinih pelene, ali kvaliteta Huggies Elite Soft većina kupaca su zadovoljni, iako ne svi se slažu s njihovim cijenama.

Možete pronaći mnogo različitih recenzija o Haggis pelene, postoje negativni one među njima. Ali kako biste donosili konačne zaključke o njihovoj kvaliteti, trebali biste kupiti barem jednu pelenu iz svake serije. Zatim možete odlučiti hoćete li kupiti Huggies na sve ili bolje dati prednost proizvodima drugih proizvođača.

Veličine, cijene, ambalaža

Svaki roditelj ne samo da nastoji odabrati najprikladnije bebe pelene, već i planirati svoj obiteljski proračun. Proizvođač Huggies učinili sve što je moguće kako bi se odabrati odgovarajući niz pelene, veličine pakiranja i mogao cijenu svaki kupac, i što se podaci u tablici 2 pokazuju.

Tablica 2 - Raspon veličina raspoloživih pelena Huggies, broj komada u paketu i cijene

Test pelene: koje su marke bolje?

Današnji članak za web stranice za mame supermams.ru bit će posvećen pelenama, a temelji se na mojem osobnom iskustvu - oh, koliko brandova pelene smo pokušali u ovih nekoliko godina!

Nije nimalo tajna da bi pravilno odabrana pelena mogla lakše olakšati život mame i da će "nešto", u kojem ostaje samo pelene, dovesti mnogo nevolja. Želim olakšati život drugim majkama, govoreći o vlastitim "testovima" pelena - možda će moje riječi pomoći da napravite pravi izbor.

Tijekom godina smo pokušali različite marke pelena - poznat Pampers, Libero, Huggies, ne najpoznatijih u Rusiji i Meries Goo.N... I, naravno, određena količina zaborav pelene, imena kojih se sada ne znaju, jer oni su se u ekstremnim okolnostima. Sjećam se jednog slučaja, kada smo aktivno krenuli (pokušao sam vratiti lik nakon rođenja), a za vrijeme šetnje u parku postojala je "neugodnost", kuća je bila daleko, a sa mnom nisam imao zamjensku pelenu (to je bio kuhati!) U parku nisam bio sam s djetetom, ali majke su uglavnom bile suosjećajne.

Htio bih podijeliti svoja iskustva s čitateljima s različitim markama pelene, nadajući se da će moje riječi pomoći nekome.

Pelene Huggies

Zagrli se novo rođeno

Od ove marke pelene započeo je moj poznanik s njima - koristili smo ih u rodilištu. Priznajem, bio sam razočaran - odmah su se žurili da skliznu svoju bebu, a ovo nije moj najmanji - 3,5 kilograma pri rođenju! Također, pelene imaju vrlo neugodnu malu ljepljivu vrpcu koja se ne proteže dobro.

I, na vrhu toga, ispostavilo se da curi. Sada znam da je to gotovo sve pelene, ali tada su mi ove pelene izgledale kao noćna mora.

Klasični zagrljaji

Iskreno, nemam pojma kako netko koristi ove pelene - vrlo su grubi i teški (na papirnatu čašu!). Pa, zar to je stvarno moguće staviti bebu na ovo? Ovaj brand je jedini koji nije prošao test pelene moje sine, bio je nestašan sve dok ih nisu uklonili.

Jedino što je dobro o ovoj marki pelena široka je velcro (osim toga, savršeno se proteže!), Što savršeno drži sama pelena. Iskreno, ne razumijem zašto u drugim Haggis ima nekakve gluposti umjesto čičak, ako već u Haggis Classicu ima prekrasnu velcro.

Huggies ultra udobnost

Pelene kao pelene su najčešći. Iritacije nisu uzrokovale, utrljale, nisu trljati, a test pelene zbog propuštanja nije prošao, kao i svi ostali Haggis. Nastavljeni elastični pojas i kopče nisu opravdavali - pelena je stalno nestala od djeteta.

Na njima su nacrtani neki Disney likovi - dijete je bilo sretno i to je dobro.

Pampers pelene

Pampira novu bebu

Ovaj brand pelene drugi je pokušaj nakon Haggisa New Born. Poput New Bournea, površina pelene bila je ugodna i meka, međutim, za razliku od krutog velcro Haggisa, ova je markica pelene koje su se protezale i čvrsto držale, osim što su bile uske. Pa, standardni test pelene zbog propuštanja, nisu prolazili, što, priznajem, razočaran.

I nekoliko riječi o Velcro. Pa sjećam se da su mogli bez straha mnogi razrazleplyat i držati se zajedno (u početku ne znate koliko često morate mijenjati pelene, dakle, stalno je u potrazi da li je beba odlučila da njihov slučaj), te svojstva čičak nije izgubljeno, oni i dalje čvrsto drže pelena.

Pampers Active baby

Stvarno mi se sviđalo velcro na tim pelenama, koji blago, ali čvrsto pokriva bebu, a bočne stijene ovih Pampers su savršeno stegnute i rastegnute ako je potrebno i sve to - bez ograničavajućih pokreta.

Općenito, to su obične dobre pelene. Kao i svi, ponekad propuštaju.

Pampers SleepPlay

Kada kupujete, rekli su nam da ove marke pelene sadrže ekstrakt kamilice, koji, kažu, brine za bebinu kožu i ne izaziva iritaciju. Nadražaj bebe nije se doista pojavio, ali se pojavio na licu - na upornom mirisu pelene. Nije bilo nimalo lijepo - pelena je mirisala poput osvježivača zraka mirisa od kamilice. Ne razumijem zašto je tako jaka aromatizirati nesretnu pelenu.

Ako zaboravite na miris, onda su te pelene u potpunosti vosak - ne skliznuše dijete, ne cure ih tako često. Temeljne razlike od prethodnih nisu primijetile, obrazac je upravo isti. Možda se razlikuju u tehnologiji, a možda i samo mirisom.

Pelene Libero

Dovoljno dugo koristili smo marku Libero, uglavnom zbog činjenice da su pelene uspješno prevladale sve vrste testova (curenje, "upornost" na mjestu, iritacija kože, mekoću površine platna). Također su koristili Libero gaćice - bili su zadovoljni.

Ove pelene i dalje imaju nedostatak - one su prilično prostrane i guste, što nije uvijek prikladno.

U ovom trenutku moje iskustvo s zapadnim markama pelene završilo je, otkako sam otkrio nešto novo. Negdje na internetu (možda čak i na web stranici supermams.ru) saznao sam da japanske pelene hvale sve, kažu, apsorbiraju, drže i ne padaju, a općenito su dobre sa svih strana. Pronašao sam japanske pelene u Marries i Goo.N markama u trgovinama.

Pelene se mogu kupiti

Pelene se mogu kupiti

Prvi put nakon kupnje ovih pelene, samo sam letio i nisam mogao dobiti dovoljno. Pokušala sam pronaći njihovu kvalitetu ili dizajn i ne bih mogla. Oni doista ne propuštaju, a nakon svega, Merrisove pelene su "testirane" s "iznenađenjima" vrlo različitih veličina - i nikad odjeća i ruke nisu bili prljavi. Plus je činjenica da je debljina ovih pelene je potpuno smiješno, i oni apsorbiraju koliko thick gvozdenog.

Osim toga, oni su vrlo mekani, vrlo ugodni na dodir. Činilo mi se čak i da koža na dječakovu dupe postaje zdravije i nježnije.

Također je prikladno da pelene imaju posebne pruge, uz pomoć kojih je lako odrediti kada se pelena mora promijeniti.

Izvanredna široka elastična traka izrađena je na pojasu, a sve se ponovno upotrebljavaju velcro, tako da su pelene dobro poduprte na tijelu djeteta, ali ga ne stišću.

Imaju mali nedostatak - jesu li Japanci rađaju ogromnu djecu ili nešto drugo - ali uzorak ovih pelena je vrlo velik, ako ne i ogroman. Stoga veličina treba odabrati vrlo pažljivo.

Druga značajka - veliki broj pelena u paketu. I, kao i drugdje, što je veća veličina, manja pelena za iste troškove.

Najveći nedostatak ove marke pelene je njihova cijena. Ali vjeruj mi, to je vrijedno! Moj se muž odupirao kupnji ovih pelene (skupo), a onda je nekako ostao s dječakom dva dana s jednim pelenim Merrizom i snagom Haggisa, promijenio mišljenje.

Pruža gaćice

Nakon testiranja pelene Meriz je bio uspješan, usudili smo se kupiti gaćice iz ove tvrtke. I ne razočarani. Oni se razlikuju od pelena ove marke samo u činjenici da su gaćice. I po cijeni - to je veći, a manji gaćice u pakiranju nego pelene.

Dječja gaćica je vrlo zadovoljna. Bio sam iznenađen kada sam naučio da moja aktivna sestra može biti još aktivnija upravo zbog udobnosti Merrisa.

Pelene Goo.N

Pelene Goo.N

Te pelene su moje drugo iskustvo s japanskim brandovima pelene. Po njihovim osobinama, oni nisu gori od Merris pelena - oni dobro drže, dobro se apsorbiraju, mijenjaju lako, ne trljati. Oni su malo grublji od Merris pelena, ali puno (!) Mekši od raznih Haggis. Po prvi put, Goo.N pelene prošli su test na vlaku - nismo ih mogli dugo promijeniti, ali nisu propuštali, a beba nije počela biti nestašna zbog nelagode.

Ove pelene također imaju trake (postoje tri) s kojima možete saznati stupanj punine pelene.

Negativna strana ovih pelena je njihova cijena. Važno je zapamtiti da je ambalaža ovih pelena velika - vjerojatno u Japanu, to je bio običaj da se proda u jednom zamahu puno.

Gaćice Goo.N

Donje gaćice ove marke apsorbirale su sve osobine pelene: mekana, prozračna površina, dobra upijanja i izvrsna gumena struka.

Također, ove gaćice su znatiželjne jer imaju različite modele za djevojčice i dječake (počevši od 9 kilograma). I nikako se ne razlikuju crteži, provjerio sam!

Nedostatak gaćica - njihova cijena. Međutim, čak je i moja majka opravdala ove troškove.

Ovo je moj svakodnevni test pelene Pampers, Libero, Huggies, Meries i Goo.N. Ne namjeravam više eksperimentirati i testirati pelene - već sam pronašao ono što mi odgovara i moj sin (dobro, nakon nekog vremena ih uopće nije potrebno). Sada koristimo Meries i Goo.N kratke hlače, ponekad Libero, kad ne možemo pronaći japanske.

Mnogi moji poznanici kritiziraju me za pro-japanske izjave o pelenama, vjerujući da potrošnja na njih nije opravdana. Ali sada nemam nikakvih problema - siguran sam da je moj sin udoban, da ne pritišće bilo gdje, ne utrlja i ne pritisne. I siguran sam da u svakoj situaciji moja odjeća i odjeća ostaju čisti - i to vrijedi puno.

Nadam se da će moje malo iskustvo u testiranju pelene pomoći bilo kojem broju mladih majki koje, kao što znam, čitaju ovu stranicu. Ja znam da je iznimno teško odabrati nešto što nije za sebe, u takvoj situaciji samo životno iskustvo drugih sprema. Slušajmo se jedni drugima - puno je lakše napraviti pravi izbor nego pronaći suđenje i pogreške.

I konačno: sreća za tebe i lako majčinstvo, majke i one koji će ih tek postati. Neka vaša djeca budu sretna svaki sat, rastu lijepe, pametne, zdrave i ljubazne!

Ne trebate posebnu dozvolu za kopiranje ovog članka.
međutim, aktivna veza na našu stranicu koja nije zatvorena za tražilice je OBVEZNA!
Molimo poštujmo naše autorsko pravo.
Kopiranje članka bez navođenja autora i veze na web stranicu smatrat će se povredom našeg autorskog prava.