Potpuni pregled pelenskih pelena Pampers

Liječenje

"Pampers" je svjetski poznati brand, čije postojanje nije poznato samo ženama koje podižu malu djecu, već i muškarcima, tinejdžerima, pa čak i starijim osobama. Popularnost ove marke toliko je velika da su "pelene" postale generalizacijski koncept za sve pelene, a to igra važnu ulogu u odabiru dječjih higijenskih proizvoda za većinu roditelja.

Međutim, mogu li pelene Pampers biti referentni proizvod na koji svi drugi proizvođači trebaju biti jednaki? Ili rezultat takve zapanjujuće popularnosti bila je nadležna politika oglašavanja tvrtke? Shvatimo!

Proizvođač i povijest robne marke

Tijekom većine poznatih marki pelena od početka radnog velikih poduzeća, na primjer, preko Libero dizajn radio švedska tvrtka, SCA, na sanjarski - japanska tvrtka Unicharm preko Huggies - Kimberly-Clark, ali baby pelene Pampers su izmislili djeda, koji je često morao ostati s malim unucima i pranje prljavih pelena. Ovaj sretni djed bio je poznati američki kemičar Victor Mills, koji je radio u ProcterGambleu i bio je angažiran u izumu deterdženata i proizvoda za čišćenje.

Po prvi put, Victor Mills pokušao je izmisliti pelene 1950. godine. U tu je svrhu pozvao još nekoliko zaposlenika koji su radili na stvaranju jednokratne pelene. Krajnji cilj bio je stvoriti proizvod koji je karakteriziran visokom apsorpcijom vlage. Međutim, prvi je pokus bio neuspjeh - nekoliko je roditelja htjelo staviti plastične hlače na svoje bebe u kojima je brtva postavljena. A te majke i očevi, koji su ipak odlučili na sličan doživljaj, primijetili su da im je bebe gotovo odmah imale iritaciju na koži.

No i unatoč očitom neuspjehu, Mills nije odustao od ideje da stvori pogodne higijenske proizvode za jednokratnu higijenu. Godine 1959. tvrtka ProcterGamble je pripremila eksperimentalnu seriju pelena kako bi dobila mišljenje potencijalnih kupaca. Roditeljska povratna informacija zadovoljila je razvojnog programera - zaista su se sviđale meke pločice s udobnim kopčama. Odobrenje kupaca i bio je odlučujući poticaj za pokretanje masovne proizvodnje pelena za jednokratnu upotrebu.

Godine 1961. PG je lansirao novi američki proizvod pod markom Pampers. Iznad imena proizvoda, agencija za oglašavanje BentonBowles radila je, a bio je i kreativni direktor ove agencije koji je izmislio kako bi stvorio Procter Gamble i riječi "Pelene" (pelene) naziv "Pampers" (od Engleske. Pamper - indulge).

Proizvođač pampers učinio je sve tako da su jednokratne pelene udobne za bebe i oslobodile roditelje od beskrajnih pere, sušara i problema s odijevanjem. Zato:

 • u sedamdesetim godinama pelene s udobnim čičakom počele su se prodavati;
 • u 80-ima je puštena prva tanka pelena s posebnim gel punilom koja je postala još ugodnija zahvaljujući elastičnim umetcima oko nogu, velcro, omogućujući vam da prilagodite veličinu i indikator vlage. Također tijekom tog razdoblja, proizvođač Pampers je bio prvi koji je prodavao velike, ekonomične pelene pakete;
 • U 1990-ima su se pojavile ultra tanke pelene koje su mogle apsorbirati još veću vlagu i zadržati duboko u sebi.

Proces poboljšanja pelene nastavlja se do danas. Rezultat kontinuiranog rada bio je pelene za disanje s zaštitnim slojem losiona, koji će biti detaljnije opisan u sljedećim odjeljcima.

Serije Pampers

Kao i svaki drugi proizvođač dječjih higijenskih proizvoda, PG je svoje pelene stavio na raspolaganje svim kupcima. Zato postoje serija vrhunske klase i jeftine pelene dostupne svima. Značajke svake serije opisane su u tablici 1.

Tablica 1 - Pampers pelena serija i opis

Proizvođač svojim kupcima nudi 3 serije jednokratnih pelena i 2 serije pelene, pampers pelene. Istodobno, samo gaćice Pampers Pants uzimaju u obzir anatomske osobine djece različitih spolova - proizvođač je razvio liniju pelena za dječake (Pampers Active Boy Pants) i za djevojke (Active Girl Pants).

Te gaćice proizvode od 3. veličine, tj. Mogu se kupiti za djecu od 6 kg. Dakle, u ovom slučaju, tvrtka "PG" ne zaostaje za svojim glavnim konkurentima. Na primjer, možemo se prisjetiti pelene Huggies (Ultra Comfort series) i Moony (pelene Moony Man).

PG je također osigurao da su oba pelena i gaćice dostupni roditeljima s različitim prihodima. Zato se kupcima nudi premium serija Premium Care (ima pelene i gaćice s treće veličine). Tada je više proračuna serije - pelene Pampers Active Baby i pelene Pampers Hlače. I najviše proračuna - Spavanje i igranje.

struktura

Da bismo shvatili kako se jedna pelena razlikuje od druge, morate razmotriti njihov sastav. Svi roditelji iz oglasa više puta su čuli kako su natprirodni i prozračni skuplji pelene Pampers Premium Kea. I ove pelene su stvarno vizualno različite od jeftinijih pelena Pampers Sleep Play - bijele su, mekše na dodir, a također su mirisne. No, njihova vizualna atraktivnost opravdava cijenu, koja je nekoliko puta veća od cijene pelene Pampers Slip And Play?

Proizvođač na pakiranju upućuje samo na sastav balzama, a za sve serije pelene isti je:

 • Vazelin - ova mast se često koristi za njegu dječje kože, jer sprječava pojavu nadraživanja i čini zaštitnu barijeru između pelene i nježne kože djeteta;
 • kozmetičko mineralno ulje je petrokemijski proizvod koji se često koristi u kozmetici i pelene. Ovo ulje prolazi kroz mnoge faze čišćenja i dodaje se kozmetici proizvedenim u Europi i SAD-u. Koristi se za zaštitu kože od gubitka vlage, ali ima i nedostatak - na istoj koži stvara film koji sprječava disanje;
 • stearilni alkohol - je napravljen od kokosovog ulja, igra ulogu strukturiranog i emolentnog u dječjim pelenama, to jest masnoća koja vlaži i omekšava kožu;
 • Barbados Aloe je prirodna tvar za liječenje rana s antialergijskim, baktericidnim i antiseptičkim svojstvima;
 • CI 61565 je sintetička boja zelene boje, onaj koji čini unutarnju površinu zelenkasto. To je kancerogen i stoga može uzrokovati alergijske reakcije.

PG osigurava roditeljima da su svi materijali koji se koriste u proizvodnji Pampers pelene ispitani i potpuno su sigurni. Što se tiče boje, tada (prema programerima) koristi se u vrlo malim količinama kako bi pelene izgledale poput odjeće. Ali roditelji moraju sami odlučiti vjeruju li da je pigment CI 61565 siguran za kožu bebe...

I skupo Pampers Premium Care i više pristupačne Active Baby Dry imaju istu višeslojnu strukturu:

 • zaštitni sloj - sadrži tanki sloj losiona (sastav koji je gore opisan), koristi se za zaštitu kože od vlage;
 • Absorbentski sloj - izrađen od poliesterske tkanine. Ovaj se sloj koristi za trenutnu apsorpciju vlage i ne dopušta osjetljivoj koži bebe da dođe u dodir s urinom i izmetom;
 • razdjelni sloj - usmjerava vlagu na upijajuću jezgru. Suhi granularni apsorber pretvara se u gel kada dobiva vlagu. Može apsorbirati veliku količinu urina (30 puta vlastitu težinu). Proizvođač ne označava sastav superabsorbensa na ambalaži ili na web stranici, ali osigurava roditeljima da su superabsorbentne pelene koje daju kožu bebe i čine ga zdravima;
 • vanjski (donji) sloj - sprječava protok pelena i sprečava da vlaga ne dođe na odjeću.

Ovo je opis pelena koje je proizvođač davao na svojoj službenoj internetskoj stranici. Međutim, malo je vjerojatno da će roditelji moći razumjeti iz ovog opisa koji sastav tog higijenskih proizvoda. Najvjerojatnije, tvrtka «PG» samo je odlučio da će roditelji pročitati dio o zapanjujućim svojstvima njihovih pelena (vrlo mekane, dobro upijaju, sigurno, hypoallergenic, itd D.), nego uzeti u obzir kompoziciju u kojoj su svi materijali su sintetički. Srećom, sastav svih raspoloživih pelena je gotovo isti, pa možemo sigurno preuzeti sljedeće:

 • gornji sloj (onaj koji dolazi u dodir s kožom djeteta) je netkani materijal od polipropilena, tj. poliesterske tkanine. Poliesterska tkanina je sintetička tkanina načinjena od poliesterskih vlakana koja su složeni spoj naftnih derivata. Često se koristi za šivanje donjeg rublja i proizvodnju pelene. Razlikuje se u visokoj nepropusnosti, mekoći i trajnosti vode. Nije identificiran negativan učinak na djetetovo tijelo;
 • razdjelni sloj - "Thermobond" materijal izrađen od vlakana od polipropilena i poliesterskih vlakana;
 • unutarnji sloj - bijeljena fluff pulpa s dodatkom SAP. SAP - superabsorbent, koji je polimer. Najčešće je izrađen od natrijevog poliakrilata. Sigurnost ovog materijala potvrđuju liječnici i znanstvenici širom svijeta;
 • vanjski sloj - netkani materijal laminiran s polietilenskim filmom.

Nakon što je detaljno proučavao sastav Pampers pelene, može se napraviti samo jedan zaključak - ne razlikuje se ni na koji način od dječjih higijenskih proizvoda drugih bliskih konkurenata (Huggies, Libero, itd.). Po istom sastavu i unutar raspona koji nije prikazan Bude nešto drugo, samo skupi niz beba pelene Kea se koristiti neznatno različite boje i arome, dodao je pokazatelj strip vlagu, a pupak rez napravili mekši rezinochki.

Ostatak pelene sastoji od istog poliester polimera, polietilen... No ljuta i uplašena da to nije potrebno, jer su sva sredstva skrbi za djecu napravio prema GOST i provjerava usklađenost.

Analiza pregleda pelena Pampers

Koliko roditelja, toliko mnogo mišljenja o Pampersu, jer gotovo sve mame ikad, ali su kupile te pelene. Netko je jako zadovoljan svojim izborom, a netko nakon prve pelene osjeća veliko razočaranje i žuri se da podijeli svoje negativno iskustvo. Budući da su recenzije na forumima najbolji pokazatelj kvalitete robe, vrijedno je razraditi kako su mame ocijenile ovu ili onu Pampersovu seriju pelena.

Pampers Premium Care je premium serija pelena koje proizvođač može ponosno ponijeti. Iz oglašavanja možete saznati o mnogim prednostima ovih pelena:

 • uporaba materijala koji može disati;
 • indikator vlage i izrezivanje pupka (u veličinama za novorođenčad);
 • elastične bočne stjenke koje se protežu dobro;
 • inovativni absorbentni sloj (pelena ima tri kanala koji omogućuju ravnomjerno raspodjelu tekućine preko cijele površine);
 • (proizvod je dizajniran tako da savršeno odgovara djetetovom tijelu, ali ga ne gura nigdje).

Naravno, neki roditelji cijenili su sve prednosti navedene ovdje, ali vjerojatno neće biti u većini. U pregledima o Pampers Premium Kea, možete pronaći dovoljno ozbiljne kritike, a mame ne vole sljedeće:

 • značajna razlika između pelene za dojenčad i za stariju djecu - posvećena znalci pelene Premium Care, koji je kupio svoju djecu od rođenja, napominje se da iz 4. veličini, oni su ne tako meka, oni nemaju indikator vlage i izrezati u pupku, na koje su tako korišteni;
 • jak aromatizirani miris - proizvođač piše na mjestu koje, prema istraživanju, apsolutna većina kupaca želi da pelena ima ugodan, osvježavajući miris. Ali praksa pokazuje da roditelji ne osjećaju užitak o tome kako pelena miriše i naziva taj miris "gadan", "kemijski", "previše aromatičan" itd.;
 • ne štite od propuštanja - zbog toga što je pelena dovoljno tanka, ima mali sloj koji apsorbira, a ne može apsorbirati i zadržati veliku količinu tekućine;
 • ne spriječava crvenilo kože - ovaj nedostatak izravno je povezan sa stavkom koja je gore diskutirana. Ako se dijete drži dugo u mokrom pelenama, tada će imati dermatitis;
 • visoka cijena - budući da je ova serija premium, izravno se prikazuje na cijenu pelena. No, mnoge majke nisu spremne platiti takvu cijenu za njih i misle da je bolje platiti više, nego da kupi MamyPoko, Merries, Moony ili druge japanske pelene.

Roditelji beba, čija je težina već dosegla 6 kg, mogu kupiti pelene Pampers Premium Kea. U stvari, oni se ne razlikuju od premium serije pelena, jedina razlika je u tome što su nosili kao normalno donje rublje, te stoga ne treba širiti bokovinki pelene i rovnenko ljepilo čičak. Takve gaćice omogućuju majkama nemirnih beba da štedi vrijeme, ali mnogi mame misle da za takvu cijenu mogu pronaći bolju alternativu.

Praktično, svi roditelji koji su imali negativne kritike o pelene Pampers Premium Kea bili su nezadovoljni visokom cijenom pelene. Možemo reći s velikom pouzdanošću da bi, ako bi vrijedili isto kao i Active Baby, kritičari bi bili mnogo manje.

Budući da pelene Pampers Aktiv Bebi pripadaju većoj proračunskoj seriji, vrijedno je upoznati s time kako su roditelji koji su se bavili ocijenili njihovu kvalitetu. Mnogo je pozitivnih recenzija o Pampers Active Dryu, a korisnici su se svidjeli činjenici:

 • meke i ne ometaju dijete da se pomakne;
 • Dobro apsorbiraju vlagu;
 • ne ostavljajte nadražaj na osjetljivoj koži;
 • imaju elastična učvršćenja;
 • su jeftini.

Isti pozitivni pregledi mogu se pročitati o New Baby Dryu - to je ista linija Active Baby, ali namijenjena novorođenčadi (1. i 2. veličina).

Naravno, postoje negativne recenzije. Mnoge majke osobito se nisu svidale činjenici da pelene pelene za pelene imaju izražen miris mirisa, padaju u tolikoj mjeri kao što su napunjene i nisu uvijek u stanju zaštititi od curenja. No, roditelji bi se trebali sjetiti da će se pelene propustiti ako se ne mijenjaju dugo.

Pročitajte kako spriječiti curenje pelene u našem članku.

Pelene i igra pelene imaju najisplativiju cijenu, tako da ih mnogi roditelji kupuju. Zbog činjenice da te pelene pripadaju proračunskoj seriji, vrlo malo ljudi očekuje od njih nešto posebno, a većina smatra da pelene i igra pelene personificiraju dobru kvalitetu po pristupačnoj cijeni. I pored niske cijene, roditelji u njima kao i činjenica da:

 • svjetlo i meko;
 • zadržavanje vlage iznutra, kao i skuplje pelene istog proizvođača;
 • Nemojte trljati kožu i ne uzrokovati alergije.

Nedostaju i negativne ocjene o Pampers Sleep i Playu. Na primjer, mnoge mumije se žale da te pelene ne štite od curenja u noć. Također, kupci ne vole činjenicu da te pelene nemaju elastične zatvarače i rastezljive elastične na leđima, ali imaju prilično jak aromatizirani miris.

Općenito, svaki roditelj daje svojstvo Pampers, ali ne uvijek procjena ovisi o objektivnoj kvaliteti proizvoda. Puno ovisi o fiziološkim karakteristikama djeteta i zdravstveno stanje, jer ako dijete ne pate od trajne probavne smetnje ili alergijske reakcije, a mama i tata pažljivo pratiti svoje higijene, vjerojatnost da određeni beba pelena stane značajno povećana.

Veličine, cijene i ambalaža

Danas se Pampers može kupiti u bilo kojem supermarketu, dječjoj trgovini ili ljekarni. Proizvođač je doista brinuo za svoje kupce, tako da roditelji uvijek mogu kupiti Pampersove pelene odgovarajuće veličine (od veličine 0 do veličine 6) u bilo kojem prikladnom pakiranju (malom, srednjem, velikom, gospodarstvu, pa čak i u kutiji). A kako bi se olakšalo upoznavanje s dimenzijskom rešetkom i izborom paketa, trebate razmotriti tablicu 2.

Tablica 2 - Raspon veličina jednokratnih pelena Pampers (broj komada u pakiranju i cijene)

Pampers pelene

preporuke

Nije pronađen nijedan proizvod za ovaj kriterij.

Riječ "pelena" odavno je postala naziv kućanstva, a to, možda, najbolje od svega govori o tome kako su pelene Pampers poznate i popularne među stanovništvom.

U dječjem dućanu "Brod" možete kupiti Pampers za dječake ili djevojčice. Ovisno o spolu djeteta, boja modela i lokacija apsorpcijskog sloja su različiti.

Pampers Active Baby pelene najbolji su izbor za ugodan san, sadrže mikrogranule koje apsorbiraju tekućinu 30 puta teže od vlastite težine. Super Pampers Nova beba dizajnirana za novorođenče (2-6 kg). Pampers Active Boy / Girl gaćice dizajnirane su za aktivnu djecu mase 9-16 kg. Također za aktivne bebe 2-25 kg, preporuča se Pampers SleepPlay s dvostrukim upojnim slojem ili Premium Care sa Dry Max tehnologijom.

Veličine Pampers 1

Pampers pelene veličine 1 novorođenčad su posebno dizajnirane za bebe težine od 2 kg do 5 kg i rastu od 50 do 57 cm.

Što tražiti:

 • Pri odabiru veličine pelene morate uzeti u obzir:
 • težinu djeteta, koja određuje veličinu pelene.
 • Dob djeteta, što određuje vrsta pelene.

Važno: Pampers 1 Novorođene pelene dolaze u dvije verzije - Pampers Premium Care i Pampers New Baby.

Neki aspekti:

 • pelena koja se prilagodila veličini trebala bi čvrsto stati do struka, dopirući do pupka;
 • manžete od curenja treba čvrsto stati na noge djeteta;
 • pričvršćivači se simetrično pričvršćuju na pojasu.

Važno: pelena Pampers 1 Novorođenčad treba mijenjati svakih 1,5 do 2 sata zbog česte stolice djeteta.

Pampers pelene

preporuke

Nije pronađen nijedan proizvod za ovaj kriterij.

Riječ "pelena" odavno je postala naziv kućanstva, a to, možda, najbolje od svega govori o tome kako su pelene Pampers poznate i popularne među stanovništvom.

U dječjem dućanu "Brod" možete kupiti Pampers za dječake ili djevojčice. Ovisno o spolu djeteta, boja modela i lokacija apsorpcijskog sloja su različiti.

Pampers Active Baby pelene najbolji su izbor za ugodan san, sadrže mikrogranule koje apsorbiraju tekućinu 30 puta teže od vlastite težine. Super Pampers Nova beba dizajnirana za novorođenče (2-6 kg). Pampers Active Boy / Girl gaćice dizajnirane su za aktivnu djecu mase 9-16 kg. Također za aktivne bebe 2-25 kg, preporuča se Pampers SleepPlay s dvostrukim upojnim slojem ili Premium Care sa Dry Max tehnologijom.

Pelene "Pampers": kako odabrati pravo

Jednokratne pelene široko se koriste u skrbi bebe više od 50 godina. Danas mnogi proizvođači proizvode takve proizvode, stalno unapređuju i razvijaju nove modele. Pionir u tom smjeru bio je tvrtka Procter Gamble, koji je objavio prve pelene na prodaju ("maziti" - upuštati se (engleski)). Pelene "Pampers" danas su predstavljene u različitim redovima i veličinama, vodeći računa o karakteristikama zbog starosti i spola djeteta.

Pelene ili pelene?

Nijedna jednokratna ili ponovljiva pelena nema medicinske kontraindikacije. Odluka o odabiru majke, koja vrednuje prednosti i nedostatke svakog tipa.

Prednosti pelena:

 • Osušite nekoliko sati. Dijete se osjeća ugodno, a mama štedi malo vremena. Njihova velika upijanja pomažu u sprečavanju razvoja dermatitisa, pelenskog osipa, iritacije kože djeteta.
 • Dijete bolje spava bez buđenja svaki put kad pelena dobiva mokro.
 • Nema problema kod šetnje, odlaska u kliniku, u posjetu trgovini.

Nedostatak može biti identificiran samo jedan - veliki teret na obiteljski proračun.

Ako majka ne želi trošiti novac na pelene, možete koristiti pelene za gaze. Ne zagrijavaju bebu, čak ni na vrućim danima. Njihova glavna prednost je profitabilnost.

No gaze pelene imaju negativne strane:

 • Koža bebe često postaje mokra, a ako promjene pelene nisu pravovremene, dermatitis se brzo razvija.
 • Gaze pelena ne ostavlja šanse za odjeću, namještaj, tepisi da ostanu suhi. Stoga će majci trebati dodatno vrijeme za čišćenje stana.
 • U raspoloživim pelenama beba spava. Vlaženje je jedan od glavnih uzroka djetetova buđenja i anksioznosti.
 • Šetnja vani tijekom hladne sezone mora biti prekinuta za promjenu pelene.

Odlučiti o upotrebi jednokratnih pelena ili gaze bi trebao mama, težak sve prednosti i mane. Možete ih kombinirati. Na primjer, šetnje, noćni san, putovanje do liječnika - u pelene, a kod kuće možete nositi gaze pelene u posebnim gaćicama.

Dimenzije "Pampers"

Da bi pelena dobro sjedila, ne trljajte ga i ne propustite, trebate odabrati pravu veličinu za njega. Često roditelji kažu da je dječja pelena počela curiti. Glavni razlog je pogrešna veličina. Trebate kretati po težini i starosti djeteta.

Pampers pelene dostupne su u sljedećim veličinama:

 • Novorođenče - namijenjeno novorođenčadi. Oni se koriste dugo vremena, mrvica vrlo brzo raste iz ove veličine.
 • Veličina 2 - za bebe težine od 3 do 6 kg. Obično se koristi do 2 mjeseca života djeteta.
 • Veličina 3 - za bebe od 4 do 7 kg, koristi se do 7 mjeseci.
 • Veličina 4 - najpopularnija, namijenjena djeci mase do 18 kg. U većini slučajeva, mrvice se podučavaju na lonac u pampers ove veličine, i potreba za njima uskoro će nestati.
 • Veličina 5 - za djecu mase do 25 kg.

Glavno pravilo pri odabiru veličine - određeno u korist većih. Ako mrvica teži 5 kg, za njega je bolje kupiti Pampers 3 od 2.

pregled

Pod markom "Pampers" izlazi iz mnogih vrsta pelena. Razumjet ćemo što je razlika između njih.

Pampers Premium Care

Pampers Pre pelene su najbolja linija proizvoda ove tvrtke. Pozitivno se razlikuju po posebnoj mekoći, nježnosti, dobre upijanje, elastičnim bočnim stjenkama, pouzdanim zatvaračima. Dostupni su u dimenzionalnoj rešetki od 1 do 5, imaju gornji sloj za disanje i indikator punjenja.

Pelene "Pampers Premium" imaju značajku. Na unutarnjem sloju od 1 do 3 veličine nalazi se posebna mreža koja drži tekuću stolicu novorođenčeta. To omogućuje da ne dodirnete osjetljivu kožu bebe s otpadnim proizvodima. Za razliku od pelene kao što je Pampers Premium Care mini, proizvodi veličine 4 i 5 su ljubičaste, a ne bijele.

Pampers Premium Care pelene dolaze u obliku gaćica.

Nije u korist ove linije, kaže visoki troškovi proizvodnje. Zbog nedostatka, možete navesti oštar miris pelene u veličinama 4 i 5.

Pampers Active Baby Dry

Pampers Active Baby Dry pelene - dostojan Procter proizvod Gamble.

Prednosti ove linije su:

 • Pouzdan dvostruki upojni sloj.
 • Anatomski uzorak.
 • Proširene strane.
 • Gornji, mekan unutarnji sloj koji diše s osjetljivom površinom.
 • Dvostruka polica koja povećavaju pouzdanost pelene.
 • Impregnacija aloe pelenskog osipa.

Pampers Active Baby Dry Junior - prikladne pelene za aktivne bebe. Zahvaljujući biser mikrosfera, vlaga se čvrsto drži unutra. Elastične bočne stijenke i anatomski uzorak jamče praktičnost malog nestašnog.

Pampers Active Baby pelene dostupne su u sljedećim veličinama:

 • 3 - od 4 do 9 kg;
 • 4 - od 7 do 18 kg;
 • 4+ - od 9 do 20 kg;
 • 5 - od 11 do 25 kg;
 • 6 - od 16 kg.

Pampers Active Baby maxi pelene su namijenjene aktivnoj djeci. Njihova glavna prednost je da se apsorbirajući sloj ne gubi tijekom kretanja djeteta. Istodobno ostaje pouzdanost i mekoća.

Djeca koja počinju hodati, u ovoj liniji pripada pelene, gaćice. Vrlo su prikladne za podučavanje mrvica u posudu. Mogu se lagano staviti i isključiti, kao i redoviti gaćice. Dostupna je posebno za dječake i djevojčice. Apsorbirajući sloj u njima je drugačije raspoređen, uzimajući u obzir anatomske značajke.

Kamperci spavaju igrati

U proračunskoj liniji su pelene "Pampers Slip and Play". Prednosti uključuju veliku upijanje, mekoću i nisku cijenu.

No, često se roditelji žale da pelene Pampers Sleep Ignite curenje, nemojte držati unutarnju stranu tekuće stolice za bebe. Osim toga, proizvod ove serije ima veću vjerojatnost da uzrokuje reakcije kože, budući da je zasićena losionom i sadrži mirise. Pampersova pelena za spavanje Igra ne dopušta da zrak bude jako dobro, pa se na koži može pojaviti osip kože. Čičak i pojas u proračunskoj verziji nisu elastični, pridonosi propuštanju.

S obzirom na ove pelene, može se primijetiti da njihova kvaliteta odgovara cijeni. Stoga, ako su prikladni za dijete i ne uzrokuju alergije, onda je sasvim moguće koristiti ih s ograničenim obiteljskim proračunom.

Pampers Novi Baby-Dry

Pampers Novi pelene za bebe dizajnirani su posebno za novorođenčad. Namijenjeni su za prerane bebe malih porođaja, kao i za bebe samo do 6 kg.

Oni su proizvedeni u dvije veličine - 1 i 2. Prvi broj je namijenjen za prerane bebe ili bebe s niskom težinom. Dvoechka pogodna za normalna novorođenčad dok ne dosegnu težinu od 6 kg.

Ako usporedite liniju s nizom "Slip and Play", onda se bolje razlikuju. Te pelene su vrlo mekane, dobro apsorbirane, imaju udoban uzorak. Od minusa može se identificirati ograničeni raspon veličina, jak miris i sposobnost izazivanja iritacije kože.

Među proizvodima za njegu bebe mogu se zabilježiti pelene Pampers Hlače. To je upijajući gaćice, pogodni za dječake i djevojčice. Ove "pelene" imaju veliku sposobnost apsorpcije, anatomski rez, zahvaljujući kojima se mogu nositi ispod bilo koje odjeće. Značajke uključuju biserne mikrogranule u adsorpcijskom sloju, što povećava brzinu apsorpcije i sprječava pojavu neugodnog mirisa. Cijena za njih odgovara kvaliteti. Kao iu drugim redovima, isplativije je kupiti veći paket nego mini.

Pampers pelene prikladne su za bebe različitih dobi i razine tjelesne aktivnosti. Svaka serija ima svoje prednosti i nedostatke. Poznavajući značajke linija "Pampers", s obzirom na njih, u širokom rasponu možete odabrati upravo ono što je prikladno za bebu.

Pelene Pampers Premium Care - Pregled

nije puno drugačiji od Pampersovog novog baby-suha

Pampers Premium Care pelene, 1 (2-5 kg) i 2 (3-6 kg)

Dok sam otišao u dječje trgovine s trbuščićem i antenatalnoj klinici, dobila sam besplatne uzorke tih Pampers od 1. i 2. veličine. Akumulirano je čak 2 dana neprekinute smjene.

Svi testovi provedeni su na mjesečnoj djevojci 5-6 kg.

Pelene su predstavljene u dva kratka nacrta. Postoji mali rez za pupak, koji se pokazao vrlo korisnim, budući da je naš pupak gust, tako da rana zacjeljuje mnogo dulje nego obično.

Na dodir, oni su blago mekši i malo gušći od Pampersovog novog sušjeg djeteta, na japanske (na primjer, Goo.N NB) ne drže se malo.

Ispred njega se nalazi indikator vlage - okomita crta u sredini - koja je obojena žutom na čistu pelenu.

Pelene imaju mali miris ako stavite nos.

Sastav balzama: vazelin, stearil alkohol, mineralno ulje, aloe barbados.

Komarovsky kaže da ulje za novorođenče treba biti jestivo. I ovdje je mineral. Općenito, ovu mi se ideju ne sviđa balzama. Ne razumijem zašto su im potrebne ako bilo koja majka koristi kremu ispod pelene. Iako nije uzrokovana alergijama.

Proizvođač kaže da imaju

prozračni mikroproizvodi, koji dopuštaju svjež zrak i ispuštaju vlažni zrak.

Ako se uspoređujete s Goo.N NB, koji su zbog toga bili jako mokra, onda ih ne možete nazvati disanje njihovim jezicima. Iako je bilo jasno da je stanje kože bebe čak i nakon 12 sati korištenja bilo bolje nego nakon korištenja Pampersovog novorođenog sušenja. Koža je pregrijana gotovo jednako.

Apsorbirajući sloj je neravnomjerno raspoređen. Na donjem leđima uopće nije. Ispred toga je mnogo deblji, ali unatoč tomu pelene obje veličine nikada nisu propuštale. Sadrže puno tekućine. Distribuira se ravnomjernije nego, primjerice, Happy 3D Flexi System.

Unutar pelene nalazi se mreža, poput Pampersovog novog baby-suha, dizajniranog da učinkovitije apsorbira tekuće stolice. Žao nam je zbog intimnih detalja. Imamo vrlo jaku nadutost, stoga u izmetu ima puno graška. Mesh stvarno radi.

Spojnice se mogu ponovno upotrijebiti, postoje lingering strane.

Prepreke su dvostruke i vrlo visoke. Držite kalorije savršeno. Visina: 4 cm.

Opći zaključak: malo bolji Pampers novi bebinom suhom. Ali ne bih ih kupio, jer postoje jeftinije i manje vrijedne kolege, na primjer, Happy 3D Flexi System. Pelene nisu loše, ali nerazumno skupi.

Još nekoliko recenzija o ostalim pelenama i gaćicama:

Kako odabrati jednokratnu pelenu

Moderne žene ne razmišljaju o svom majčinstvu bez takvih zgodnih sitnica kao jednokratnu pelenu. Njihov odabir na tržištu dječjih proizvoda je upadljiv u svojoj raznolikosti, ali postoje određene poteškoće pri kupnji pelena. Koja je veličina najprikladnija za dijete na temelju broja kilograma koji teži?

Ono je uzrokovalo razliku u veličini raspoloživih pelena

Danas je tržište ispunjeno pelenama brojnih proizvođača i različitih proizvodnih linija iste marke:

U takvoj varijanti vrlo je lako zbuniti, pogotovo ako niste nikada prije naišli na potrebu korištenja pelena.

Prva marka slobodnih pelena, koja se pojavila na ruskom tržištu, je Pampers. Ime je zvučno, proizvod je neophodan i posve nova, pa se riječ "pelene" čvrsto koristi. Kasnije, proizvodi iz drugih svjetskih proizvođača pojavili su se u trgovinama, ali iz navike, popularno nazivaju pelene, što je u osnovi pogrešno.

Koja je razlika između higijenskih proizvoda velike i male veličine?

Postoje dvije razlike između velikih i malih pelena.

 1. Stupanj apsorpcije. Količina urina djeteta je proporcionalna masi njegova tijela, kao i volumen potrošene tekućine (uključujući mlijeko), koja je međusobno povezana. Stoga, u smislu stupnja apsorpcije, trebali biste se usredotočiti na težinu mrvica.
 2. Veličina pelena u centimetrima. Ovaj aspekt je također izravno povezan s tjelesnom težinom, na temelju koje je lako odrediti prosječne vrijednosti u struku i potrebnu duljinu pelene za jednokratnu upotrebu.

Stoga je logično da je glavni pokazatelj za određivanje veličine objekta dječjeg WC-a tjelesna težina djeteta. Jedine iznimke su pelene namijenjene mlađim studentima i tinejdžerima. Oni se usredotočuju na dob, a ne na težinu.

U prvih jednokratnih pelena, piljevina se pojavila kao apsorbirajući sloj. Danas su izrađene od celuloze, što je mnogo pogodnije za one koji ih izravno koriste.

Na mnogim pakiranjima jednokratnih pelena vidjet ćete i dob za koji je namijenjena ta veličina. No, ovaj pokazatelj često je beznačajan jer se mala čak i novorođena djeca mogu jako razlikovati, a proces razvoja i rasta odvija se na različite načine, zbog čega težina mrvica uvijek ne odgovara normama i standardima.

Koje se druge pelene temelje na njihovoj svrsi i načinu korištenja?

Ako ćemo detaljnije razgovarati o rasponima veličina raspoloživih pelene za pelene različitih proizvođača, onda bi također trebalo spomenuti da postoji još jedna klasifikacija koja određuje njihov izgled:

 • higijenski proizvodi, gdje se čičak koristi kao pričvršćivač;
 • gaćice dizajnirane za podučavanje djeteta za korištenje WC-a. U biti, to su iste pelene, ali umjesto kopči, imaju elastičnu gumu;
 • hlače s takozvanim mokrim učinkom, u kojem je apsorpcija vlage spora. Dakle, dijete osjeća nelagodu i potrebu za rješavanjem, no ako se dijete već neko vrijeme ne riješi zaprljane pelene, dođe do pune apsorpcije urina, što neće dopustiti da se na koži pojavljuje iritacija;
 • pelene hlače za upotrebu tijekom noći;
 • apsorbeno taljenje.

Komparativne karakteristike najpopularnijih pelena različitih proizvođača prema težini djeteta u kilogramima, dobi i veličini

Ovisno o tipu pelene za jednokratnu upotrebu, raspon veličine istog proizvođača može imati različite pokazatelje. Posebnu pozornost treba posvetiti proizvodima za novorođenčad jer se mogu znatno razlikovati od svake marke. Na primjer, neke tvrtke proizvode dvije verzije toaletnih artikala za bebe samo rođene:

 • namijenjene punoj djeci s normalnom težinom;
 • pogodan za prijevremeno i vrlo malu tjelesnu težinu.

Veličina pelena za novorođenče - stol

Parametri robe prodane pod trgovačkim nazivom Pampers, Libero, Bella Happy i Haggis - stol

Parametri jednokratnih pelena za djecu stariju od tri godine iz Haggim zaštitnog stola

Parametri japanskih Mooney, Gong i Merries pelene za jednokratnu upotrebu - stol

Pelene Libero, Bella Heppi, Muni, Gong, Pampers, Meries i Haggis - foto galerija

Kako odabrati prave bebe pelene

Čak i ako navedete samo najpoznatije robne marke raspoloživih pelena, sorta je vrlo velika i možda nije lako odrediti što vam je potrebno. Stoga, da se ne biste zbunili u širokom rasponu, morate se usredotočiti na nekoliko nijansi.

 1. Prvi parametar koji treba uzeti u obzir kod odabira pelene je tjelesna težina djeteta. Veći proizvodi više upijaju, a njihove vrijednosti u centimetrima su također veće. Čak i ako je beba rođena prerano i težina je vrlo mala, za to možete pronaći odgovarajuću veličinu.

Ne biste trebali koristiti pelene dizajnirane za dijete s većom težinom od tvoje, jer će se beba osjećati neugodno u njima i postoji velika vjerojatnost curenja zbog nedostatka udobnosti.

 • Aktivnost bebe predstavlja još jedan pokazatelj koji će vam pomoći u izboru određene vrste pelene. Djeca se razvijaju drugačije. Mnogi počinju sjesti samo za šest mjeseci, što je savršeno normalno. Ali ti rokovi često odstupaju i prema gore i prema dolje. Isto vrijedi i za sposobnost stajanja i hoda. Budući da jedna dječja gaćica, pelene možda trebaju ranije od drugih.
 • Obratite pažnju na moguće dodatke. Mnogi proizvođači impregniraju jednokratne pelene s raznim losionima za ublažavanje. No, koža beba vrlo je osjetljiva i, ponekad, točno neugodni mirisi mogu uzrokovati alergije. Ako mrvice imaju tendenciju alergijske reakcije, bolje je napraviti izbor u korist higijenskih proizvoda bez impregnacije.
 • Procijenjeno trajanje uporabe pelene. Neki proizvođači, kao što su Gong i Mooney, pokrenuli su niz higijenskih proizvoda s povećanom upijanju. Može ih se koristiti 10 sati, što omogućava da noću ne promijeni toaletni element, ili će biti korisno u slučaju dugog putovanja, kada ga nećete moći mijenjati na cesti.
 • Razlike između dječje higijene iste veličine, ali različitih proizvođača

  U praksi, može biti da pelene imaju istu veličinu, ali ih proizvode različiti proizvođači mogu se razlikovati po širini i visini. To je zbog prisutnosti ili odsutnosti elastičnih umetaka i elastičnih traka na pojasu.

  Što je područje remena jednokratne pelene zaštićeno elastičnom gumom, to se više pouzdano uklapa u tijelo djeteta, čime se eliminira vjerojatnost curenja.

  Pregled beba pelene - video

  Jednokratne pelene olakšavaju život roditeljima i daju bebu osjećaj udobnosti ako možete odabrati pravu veličinu za svoje dijete. Slijedeći gore navedene savjete, lakše ćete napraviti pravi izbor.

  Pampers pelene Premium Care 1 (2-5 kg) 22 kom. u Moskvi

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  u 5 online trgovina

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  u 6 online trgovina

  u 7 online trgovina

  u 11 online trgovina

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  u 10 online trgovina

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

  u 13 online trgovina

  Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

  Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Na zalihi. Dostava iz Moskve

  Pod redoslijedom. Dostava iz Moskve

  Cijena pampers pelena vrhunska skrb 1 (2-5 kg) 22 kom. u trgovinama Moskve

  Na web stranici možete odabrati pampers pelene premium care 1 (2-5 kg) 22 kom. o značajkama, pogledajte detaljne fotografije, pročitajte recenzije i usporedite cijene u online trgovinama Moskve. Kupite pelene za njegu kože 1 (2-5 kg) 22 kom. jeftin (uključujući i na kredit) je jednostavan! Trebate samo otići na svoju omiljenu ponudu, pročitati uvjete plaćanja i ostaviti zahtjev za isporukom u Moskvi.

  Pelene Pampers: sve prednosti i mane

  ProcterGamble Pampers nisu jedine pelene koje moderno tržište nudi roditeljima bebe. Međutim, među svim raznolikosti, to su pelene koje su stekle najpopularniju. Ono što zaslužuju prepoznavanje širom svijeta? Jesu li sigurni kao proizvođač obećava?

  Danas, bez jednokratnih pelena, teško je zamisliti sretno majčinstvo. Zahvaljujući pelenama, žene imaju više slobodnog vremena, koje mogu potrošiti samo za sebe, a briga za bebom postaje ugodnija. Ali kako odabrati pravu pelenu za svoje dijete? Uostalom, raznolikost robnih marki različitih proizvođača jednostavno je impresivna. A ako iskusni roditelji barem razumiju nešto u izboru ovog higijenskog proizvoda za djecu, tada parovi koji su prvo rodili dijete često su izgubljeni u tom pitanju.

  Danas želim ostati u jednoj od najpopularnijih marki pelene, a to je Pampers iz tvrtke ProcterGamble. Zašto proizvodi ove robne marke? Jednostavno je: danas mnoge pelene nazivaju mnoge pelene, jednokratne i ponovno upotrebljive. Ali pelene (Pampers) - ovo je jedna od marki jednokratnih pelena, i nazovite ih sve pelene nije u redu! Međutim, ovo je ime apsolutno sve pelene čvrsto ušle u naš svakodnevni život pa stoga nitko ne obraća pažnju na ovu netočnost.

  U arsenalu branda Pampers nekoliko vrsta pelena. Razlikuju se po cijeni, svojstvima i kvaliteti. Sve pelene imaju i prednosti i nedostatke. Detaljnije razmotrite njihove karakteristike.

  Pampers SleepPlay

  Ova vrsta pelene tvrtke Pampers pripada brojnim proračunskim mogućnostima. Njihova cijena je najniža - pakiranje za 50 pelena (veličina 4 Maxi) košta između 600-700 rubalja. (oko 14 rubalja po komadu). Dostupne su veličine od 2 do 5. Prema mišljenju potrošača, Pampers SleepPlay (pelene skliznuti i igrati) je prilično mekan, ne gusta, dobro apsorbira vlagu, ugodan na dodir. Međutim, ima i onih koji su nezadovoljni kvalitetom pelene: neki od njih cure, drugi jednostavno ne vole, drugi imaju alergiju.

  Pa što su Pampers SleepPlay? Za malo novca dobivamo:

  1. Mekani proizvodi od ugodnog materijala koji ne utrljaju osjetljivu kožu djeteta. Mnoge majke se slažu da pelene ove serije nisu dovoljno mekane i tanke, ali za 14 rubalja. Ova je opcija sasvim prihvatljiva.
  2. Izvrsna kvaliteta proizvoda. To je stvarno. Gotovo da nema pritužbi na kvalitetu pelene.
  3. Dobra higroskopnost. Drže i dobro upijaju vlagu. Međutim, još uvijek postoje neke pritužbe: Pampers SleepPlay ponekad propušta, loose stolice su posebno loše zadržao. Ali ti trenutci ne moraju biti povezani s kvalitetom proizvoda, ali, na primjer, s nepravilnom upotrebom, odabirom veličine ili dugog boravka djeteta u pelenskoj peleti, zbog čega jednostavno nema mjesta za izlučivanje.

  Obratna strana novčića je sljedeća:

  • Na pelene ove vrste, djeca često razvijaju alergije, a razlog tome je impregnacija složenih pelene s mirisima i losionom kamilice. Nakon uporabe jednokratnih pelena, neki roditelji primjećuju neugodan miris, iako za neke, aroma novih pelena izgleda prilično oštro;
  • pelene "loše dišu", zbog onoga što dječja magarca znoji;
  • dugo apsorbirati izmet: zbog toga, beba kože za dugo vremena u kontaktu s vlagom, koji može izazvati iritaciju na koži, dermatitis. Ako promijenite pelenu odmah nakon što je dijete izbrisalo, vidjet ćete da je unutarnja strana SleepPlaya vlažna;
  • neugodne ljepljive paste - nemaju istezanje. Na pojasu nema leđa na leđima, zbog čega je pelena slabo prilagodljiva, stoga trebate uzeti težinu djeteta po težini. Inače su moguće curenje. Kada dijete leži na leđima, tekuća stolica može proći kroz stražnji gornji dio pelene;
  • pelene su često rastrgane, kao što su izvijestili neki potrošači.

  Nitko nema pravo savjetovati roditelje o tome koriste li Pampers SleepPlay pelene. Međutim, ako su nastale privremene financijske poteškoće, ova je mogućnost prilično prihvatljiva.

  Pampers Active Baby

  Ova serija je malo skuplja od prethodne - za paket od 87 komada (5. veličina), morat ćete platiti 1500-1700 rubalja. (oko 19 rubalja po komadu). A cijena se smatra glavnim nedostatkom tih pelena. Dostupno u veličinama od 3 do 6.

  Prednosti Active Baby proizvoda uključuju takve trenutke:

  • meke, apsorbiraju vlagu i tekuću stolicu, prilično tanke: neki roditelji napominju da pelene za bebe ostaju suhe do 12 sati, što kaže proizvođač. Međutim, drugi dio potrošača tvrdi da je Active Baby zastrašujuće. Ovdje su moguće sljedeće mogućnosti: pelena se ne podudara s veličinom, a može biti i mala i velika, ili je došlo do lažnog prekoračenja potrošaču, od čega na otvorenim prostorima modernog tržišta postoji ogroman iznos;
  • pelene nisu naborane i deformirane tijekom nošenja i aktivnog kretanja djeteta, jer proizvodi imaju anatomsku formu. I dvostruke manžete oko nogu štite od curenja, čak i kada je dijete aktivno što je više moguće;
  • elastična strana, koja vam omogućuje da Velcro podesite na željenu dužinu. Osim toga, regulacija čičak na željenu duljinu omogućuje vam da nosite pelenicu udobnu, jer ne pritišće bebin trbuščić dok jede ili se aktivno kreće.

  Negativne kvalitete serije, osim cijene, uključuju oštar miris proizvoda i česte alergijske reakcije.

  Općenito, dobar izbor. Osim toga, u ovoj seriji za starije djece postoje udobne pelene, gaćice. One se lako nanose na bebu, dobro apsorbiraju vlagu, ne bore se i ne ometaju djetetu da se aktivno kreću.

  Pampers Premium Care

  Prema mnogim roditeljima, najbolji niz marke Pampers je pelene Premium Care. Vrlo su mekani, nježni, dobro apsorbiraju i dobro "dišu". Dostupne veličine od 1 do 5. Cijena je malo drugačija od prethodnih pelena (paket od 104 komada četvrte veličine trebao bi biti plaćen oko 1900-2000 rubalja, što je oko 20 rubalja po komadu), ali njihova visoka kvaliteta opravdava takav trošak.,

  Prednosti Pampers Premium Care:

  • mekana, prozračna, nježna;
  • imati indikator punjenja;
  • do treće veličine, na unutarnjoj strani pelene nalazi se mreža koja savršeno omogućuje labave stolice. Dakle, koža djeteta s otpadom života praktički ne dodiruje, što eliminira izgled iritacije na osjetljivoj koži djeteta. U 4 i 5 veličina ova mreža je odsutna;
  • bijele pelene, a od 4. veličine imaju ljubičastu boju, koju mnogi potrošači ne vole.

  Negativne točke:

  • visoke cijene;
  • izazvati alergijske reakcije;
  • oštar miris.

  Prema mišljenju korisnika, postalo je jasno da serije Pampers Premium Care do 3. veličine inkluzivno odgovara i roditeljima i djeci. Međutim, s tim pelenama 4 i 5 veličina se dogodilo nešto: korisnici primjećuju da je kvaliteta znatno lošija od prve tri veličine, a miris iz njih postaje oštar i neugodan.

  Pampers Premium Care serije imaju pelene za gaćice. A recenzije o njima vrlo su dobre. Od nedostataka, samo visoka cijena - za 22 pelena (4 veličine) morate dati 600-800 rubalja. (oko 32 rubalja za jedan proizvod).

  Pampers New Baby-Dray

  Ova serija dizajnirana je posebno za novorođenčad. Pampers New Baby-Dray proizvedena u dvije veličine - 1 i 2. Veličina 1 je namijenjena za bebe koje su rođene prerano ili s malom težinom. Veličina 2 će se prilagoditi novorođenčadi težine do 6 kg.

  Cijena novog Baby-Dray pelena je vrlo atraktivna - za paket pelena (94 komada), druga veličina će morati platiti oko 1100-1200 rubalja. (oko 14 rubalja za 1 pelenu). Korisnici primijetiti da je New Baby-Dray prilično mekan, dobro apsorbiran i čvrsto sjedi na bebi. Općenito, oni su bolji od serije SleepPlay.

  Međutim, nove Baby-Dray pelene imaju nedostatke:

  • izazvati alergije;
  • samo 2 veličine;
  • poprskati miris;
  • ako kupite mali paket pelene, onda je cijena previsoka.

  Možete kupiti bilo koju od ponuđenih opcija za pelene Pampers u apoteku, mrežnoj trgovini ili specijaliziranoj trgovini. Takva dostupnost čini pelene Pampers popularnim među stanovništvom naše zemlje. Glavna stvar je unaprijed odrediti veličinu proizvoda i njihovu seriju.

  Pampers Active Girl i Active Boy

  Dizajniran je posebno za odvajanje djece prema spolu, tako da bebe osjete svjetlije i slobodnije, a nema neugodnosti

  • Dvostruko upijajuća prednja strana za dječake i u sredini za djevojčice;
  • Elastični umetci na stranama omogućuju brzu promjenu pelene;
  • Istezanje pojasa za udobnost djeteta, kao na ovim gaćicama;
  • "Duhoviti" vanjski sloj;
  • Svijetli dizajn posebno za dječake i djevojčice.

  Počevši od 8 mjeseci, dijete se toliko pomiče da je teško zadržati na mjestu mijenjanja pelene. Dječak voli igrati, jer je kroz igru ​​otkriva puno novih, neočekivanih i uzbudljivih. Zato ne želi biti rastresen. Pampers Active Boy i Active Girl gaćice protežu se sa svih strana kao pravi gaćice, tako da ih možete jednostavno i brzo staviti na. Osim toga, to su jedini gaćice s dvostrukim apsorbirajućim slojem koji se nalazi ispred za dječake i u sredini za djevojčice - upravo tamo gdje djeca najviše trebaju.

  Osnovne "FOR" i "PROTIV" pelene Pampers

  Kao rezultat gore navedenog, predstavljamo glavne argumente pozitivne naravi, zašto je vrijedno koristiti pelene.

  1. Korištenje pelene uvelike olakšava njegu djeteta. Sada su moguće duge šetnje ili duge vožnje, jer ne morate uzeti cijeli hrp odjeće u slučaju da dijete "nečisto" posluje u najnepovoljnijem trenutku.
  2. Proizvodi Pampers ne nadražuju nježnu kožu djeteta, mekani su, dovoljno tanki, dobro upijaju vlagu.
  3. Neki modeli (osobito serije gaćica) vrlo su udobni za nošenje, nisu deformirani tijekom aktivnosti djeteta, ne propuštaju zbog dvostrukih prstiju.

  Zašto neki roditelji ne preporučuju proizvode marke Pampers (pelene)?

  1. Prečesto, pelene ove marke uzrokuju alergijske reakcije kod djece.
  2. Mnogi roditelji primjećuju da je miris pelene bilo koje serije previše oštar.
  3. Neki modeli pelene, osobito onih koji pripadaju opcijama proračuna, ne dopuštaju da se zrak uopće ili uopće stvara, što čini efekt staklenika ispod pelene. Zbog toga, ako dugo ne mijenjate pelenu, beba će imati pelenskog osipa, iritacije, dječaci će pregrijati testise, koji u budućnosti mogu imati loš učinak na zdravlje muškaraca, a djevojke imaju rizik od zaraznih bolesti.

  Naravno, zadnji nedostatak ovisi o tome koliko se dobro koriste pelene. A ako roditelji mijenjaju pelenu na vrijeme za dijete, dajući kožu beba najmanje 20 minuta, tada se takvi problemi mogu izbjeći.

  Kao što možete vidjeti, pelene Pampers zastupljene su mnogim vrstama. Takav širok raspon vam omogućuje da odaberete točno one proizvode koji će vašem djetetu odgovarati kvaliteti i cijenama. Svaka serija ima svoje osobine. Međutim, oni imaju iste nedostatke - alergenost i jak miris. Stoga je važno u početku odrediti da li dijete ima negativnu reakciju na komponente Pampers pelene i njezin miris, a tek nakon toga treba kupiti.