Ipak ne može odlučiti što kupiti? Pročitajte o prednostima Haggis pelena za novorođenče.

Liječenje

Huggies pelene, poznate svima mladoj majci, proizvode Kimberly-Clark, koja je na tržištu već više od 140 godina.

Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača proizvoda za osobnu njegu za novorođenčad, tvrtka ima vlastiti istraživački laboratorij i primjenjuje napredne tehnologije u proizvodnji proizvoda namijenjenih njezi bebe.

Značajke proizvoda

Tvrtka proizvodi Huggies je u velikoj potražnji na ruskom tržištu zahvaljujući sljedećim značajkama koje ga razlikuju od drugih proizvođača:

 • Svaka od jednokratnih pelena ima visokokvalitetni čičak za pričvršćivanje, koji ga sigurno pričvršćuje na trbuščićem bebe i sprečava klizanje čak i sa jakim punjenjem vlage.
 • Vanjski sloj pelene sastoji se od Air Dry pamučnog materijala. Značajka Air Dry je da ovaj materijal pomaže djetetovoj koži da "diše" i istodobno pouzdano zadržava vlagu.
 • Unutarnji sloj Huggies sastoji se od hipoalergenskog materijala Baby Soft. S vrlo osjetljivom teksturom, Baby Soft je mekan i ne uzrokuje nikakve nelagode osjetljivoj koži djeteta.
 • Absorbentni sloj se sastoji od superapsorbirajućih kristala. Kada se pelena napuni vlagom, kristali ga pretvore u gel i sigurno ga drže iznutra, sprječavajući istjecanje i moguće iritacije nježne kože novorođenčeta.
 • Proizvođač Kimberly-Clark ne koristi losione ili kreme u proizvodnji Huggies kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije i kontaktni dermatitis.
 • Huggies je jedan od prvih brendova na svijetu koji su pokrenuli pelene. Oni se lako uklanjaju, čak i malo dijete može skinuti i staviti gaćice, a to je vrlo važno za vrijeme školovanja djeteta u lonac.
 • Razumna cijena za visoku kvalitetu. Pelene za novorođenče Haggis dostupne su u malim pakiranjima (27 komada) i velikim kutijama (160 komada) po konkurentnim cijenama. Često, trgovine nude dobre popuste na Haggisove proizvode.

Što se razlikuje od drugih proizvođača?

Širok raspon pelene Haggis razlikuje ovaj proizvođač od drugih proizvođača.

kontra

Unatoč činjenici da pelene Huggies vjeruje ogromnom broju mladih obitelji, a sama tvrtka zauzima vodeću poziciju na tržištu, s vremena na vrijeme postoje negativne ocjene o iskustvu korištenja Haggisa.

Kritika roditelja uzrokuje proračunsku liniju Huggies Classic. Mnoge mlade majke vjeruju da jeftini niz ne bi trebao dati način skupljanju. Mišljenja o klasičnoj pelenskoj liniji često se razlikuju, ali glavne točke odnose se na sljedeće nedostatke Huggies Classic:

 • Pelene nisu pogodne za dugotrajno nošenje, one mogu curiti noću.
 • Može prouzročiti iritaciju kože.
 • Često se skuplja i gužva tijekom kretanja djeteta.
 • Loša apsorpcija vlage.

Ostatak linija pelene ima samo pozitivne kritike, ali nisu svi roditelji složni s cijenom premium serije Elite Soft, jedini nedostatak koji je u očima mnogih mama je preskup.

vrsta

Svaka obitelj može odabrati prikladnu liniju prema želji i obiteljskom proračunu. Dimenzije pelene se određuju na temelju trenutne težine djeteta i imaju ljestvicu od 1 do 5.

Elita meka

Vrhunska linija jednokratnih pelena Huggies Elite Soft od sto posto pamuka ima pet veličina i namijenjena je bebama od rođenja do trenutka kada počnu učiti lonac. Značajka Elite Soft (Elite Soft) do 5 kg je da su pelene izrađene od poroznog materijala koji se može prozračiti, vrlo mekan s elastičnim trakom i gumenim trakama oko nogu. Odmah apsorbirati vlagu, ne uzrokuju neugodnosti bebi tijekom kretanja.

Jedine pelene koje imaju unutarnji džep za labave stolice koja zadržava sadržaj unutra i indikator vlage pratiti punjenje pelena. Huggies Elite Soft linija je najskuplja od proizvođača, prosječna cijena, ovisno o veličini, iznosi 350r za mali paket (27 komada), do 3000 rubalja za veliku kutiju (132 komada).

Dimenzije pelene Haggis Elite Soft:

 • 1 - do 5 kg;
 • 2 - 3-6 kg;
 • 3 - 5-9 kg;
 • 4 - 8-14 kg;
 • 5-12-22 kg.

Pregled pelene Huggies Elite Soft:

Elite meke gaćice

Novo od Haggisa, nastavak vrhunske linije pelene Elite Soft, jednokratne gaćice za dječake i djevojčice koji počinju svladati lonac. Gaćice su dostupne u tri veličine.

Donje gaćice se lako stavljaju i odlaze, a meki pojas lako se rasteže bez stiskanja trbuha za bebe. Kada dođe u gaćice, vlaga se odmah apsorbira, a ne donosi nelagodu bebe, pokazatelj vlage mijenja boju kada se gaćice muče. Po trošku je isplativije kupiti veliki paket: u ovom slučaju, prosječna cijena će biti 2700r za 108 komada.

Huggies Elite Soft panty veličine:

Gaćice Huggies Elite Soft dizajnirane su za dječake i djevojčice.

Video pregledni gaćice od Huggies Elite Soft:

Ultra udobnost

Za gospodo

Pelene u potpunosti opravdavaju svoje ime - ultra udobnost. Apsorbirajući sloj je dizajniran na takav način da spriječi progib i oticanje pelene, gdje dječaci to trebaju. Jednokratne pelene savršeno se uklapaju zahvaljujući anatomskom obliku. Može se koristiti od rođenja do potpune prilagodbe loncu, kao i za odraslu djecu. Velika isplativa kutija (126 komada) u prosjeku iznosi 2200r.

Veličine Huggies Ultra Comfort za dječake:

Za princeze

Posebno namijenjeno djevojkama, mjesto sloja koji apsorbira u sredini čini pelenu ugodnim za nošenje, elastični zatvarači ne ometaju pokret. Ultra Comfort linija je obično jeftiniji od Elite Soft, ali njegova kvaliteta je gotovo jednako dobra kao i premija serije.

Veličine pelene za djevojčice:

klasik

Najjeftiniji i najpristupačniji red raspoloživih pelena u Haggisu. Unatoč činjenici da se klasik smatra ekonomskom opcijom, proizvođači su pokušali napraviti kvalitetu ostati u najboljem mogućem roku. U Classic rasponu, pelene su izrađene od mekog, prozračnog materijala i imaju prepreku za noge koje sprječavaju propuštanje.

Huggies Classic se može kupiti u velikom pakiranju (96 kom.), Prosječna cijena od samo 1000 rubalja. Klasične pelene su univerzalne, pogodne za dječake i djevojčice od rođenja do prelaska u lonac.

Huggies Classic imaju sljedeće dimenzije:

Pregled pelene Huggies Classic:

Mali plivači

Jedinstveni razvoj Huggies-a omogućit će djeci da uživaju u plivanju od samog rođenja. Jednokratne pelene ne propuštaju vlažnost i ne izlegu iz dugog boravka u vodi. Takve pelene su neophodne za razrede u bazenu ili za opuštanje uz bebu.

Huggies Little Swimmers dostupni su u 4 veličine:

 • 2-3 Za bebe težine 3-8 kg.
 • 3-4 Za bebe težine 7-15 kg.
 • 5-6 Za bebe težine 12-18 kg.

Koji je bolji izbor: Huggies ili Pampers?

U Rusiji su Haggis i Pampers najprodavanije marke bebine pelene. Svaki proizvođač stalno radi na poboljšanju proizvoda. Teško je reći koje su pelene bolje: najprije morate obratiti pažnju na pojedinačne karakteristike djeteta, težine, slučajeva alergijskih reakcija.

Preporuke za roditelje

 1. Da ne bi došli do lažnih kupovnih pelena u pouzdanim trgovinama. Često su trgovine zadovoljne promocijama i nude povoljne popuste na velike pakete.
 2. Ne kupujte pelene ako ne znate točno težinu bebe. Prevelika veličina će uzrokovati konstantno propuštanje i premalo - nemir i trljanje nježne kože bebe.
 3. Ovlaštene Haggis pelene imaju opis na ruskom i lako prepoznatljiv logotip na pakiranju. Svaki drugi obrazac može signalizirati varanje.

Mnogi roditelji danas odabiru Haggisa za omjer cijene i kvalitete. Doista, nakon ažuriranja linija proizvoda, kvaliteta Haggisa znatno je poboljšana, a prema rezultatima anketa i upitnika sve više i više majki odabiru tog proizvođača.

Korisni videozapis

Probne pelene Huggies Elite Soft 3, Huggies Ultra Comfort 3 i Huggies Classic:

Davanje 50% popusta na pelene za novorođenče Huggies Elite Soft!

U razdoblju od 15. ožujka do 30. lipnja 2018. idite na korablik.huggies.ru i nabavite promotivni kôd za popust, koji možete koristiti u online trgovini i maloprodajnim trgovinama Korablikovog lanca.

Broj promotivnih kodova je ograničen. Popust vrijedi za jedan paket pelena za odabir.

Sve su cijene u rublju, uključujući PDV. Cijene su označene za 1 jedinicu robe, fiksne, dodatni popusti se ne primjenjuju. Sve ponude robe vrijede u prisutnosti robe u mreži trgovina "Brod". Količina robe je ograničena. Rano ukidanje zaliha je moguće pri prodaji svih promotivnih artikala. Povratak politika odgovarajuće kakvoće za dionice 1 + 1, 2 + 1, 2 + 2, 3 + 1 popust na drugoj točki na provjeru: Ako je potrebno, razmjene kupca (povratni) je samo dio stavki kupljenih djelovanjem (djelomični povrat) primjerice: jedna haljina od dva kupljena za zalihe - kupac također vraća svu robu kupljenu u okviru ove promocije, a kasnije može kupiti preostalo robe nakon povratka iz svojeg čeka na opće uvjete po cijenama važećim u trenutku vraćanja / nove kupnje. Ako se akcija dionica ne odnosi na novu kupnju, tada se diskont na robu ne primjenjuje. Popis robe koji sudjeluju u akciji, veličina popusta, pojedinosti i pravila djelovanja, navedite u trgovinama "Brod", kao i pozivom (495) 009-04-98. Proizvodi koji podliježu obveznoj potvrdi u skladu s važećim zakonima Ruske Federacije su certificirani. Slike dobara mogu se razlikovati od specifičnih vrsta robe prikazanih u trgovinama. Promotor i prodavač: Otvoreno društvo "Brod-R" (117.639, Moskva, ulica Chertanovskaya, d IB, zgrada 1, drugi kat, soba XXII, Soba 4, BIN 5067746847482...).

Ocjena jednokratne pelene - najbolje pelene za novorođenče

Moderne obitelji s malom djecom više ne predstavljaju svoje živote bez jednokratnih pelena. Od rođenja djeteta i do dvije do tri godine, pelene svakodnevno olakšavaju život roditeljima, čime se u tom razdoblju štedi dragocjeno vrijeme (ne morate oprati pelene ili gaćice) i osigurati ugodan san i za dijete i svoju majku. Kod pelena dijete ostaje suh čak i tijekom najduže šetnje ili izleta. Ali koje odijeljive pelene odabrati za svoje dijete? Doista, na tržištu dječjih proizvoda tu su nevjerojatno mnogi od njih. I svi su različiti, iako su pozvani obavljati istu funkciju.

Pampers pelene

Nesporni voditelj već dugi niz godina proizvodi su pod markom Pampers iz tvrtke Procter Gamble. Te pelene dugo su osvojile povjerenje potrošača - napokon, cijela priča o pelenama započela je s njima. Prvi na svijetu koji je težak, ali častan. Štoviše, tvrtka svake godine dobiva samo zamah, stvarajući danas različite linije pelena, temeljenih na karakteristikama i potrebama postupnog razvoja bebe. Najčešće su posebne linije:

 • Pampers New Baby - pelene za novorođenče;
 • Pampers Active Baby - pelene za aktivnije mrvice, počevši od tri mjeseca;
 • Pampers Active Girl i Active Boy - posebno dizajnirani za odvajanje djece po spolu, kako bi se djeca osjećala lakše i slobodnije, a nedostajalo je neugodnosti;
 • Pampers Let's Go - odjenite pelene za više "starijih" beba;
 • Pampers spava Igra - pelene iz serije "economy".

Značajke Pampers pelena:

 • niz pelene modeli su prikladni za nisku težinu rođenja i prerane bebe, posebno onima koji trebaju zaštitu nježne bebe kože;
 • oni su tako udobni da ne ograničavaju dječje pokrete;
 • poseban unutarnji sloj pelene osigurava da se koža bebe ne utrlja;
 • Odmorljiva struktura pelene štiti djetetovu kožu od učinka staklenika;
 • Problem propuštanja riješen je dvostrukom zaštitom: ojačane manžete, kao i široke elastične bočne stijenke.
 • kod upotrebe pelene, preporučuju se ponovno upotrebljivi zatvarači;
 • i djeca i njihovi roditelji vole vesele, šarene dizajne pelene;
 • Neki su modeli impregnirani balzamom koji pruža njegu kože bebe.

Pelene Huggies

Iako proizvođači Huggies nisu uspjeli postati pioniri u ovom području dječjih proizvoda, ipak, nekoliko majki vjeruje da su u tim pelenama ostvareni njihovi snovi. Svakodnevno je postalo mnogo lakše i lakše pomoću pelene Huggies. Stručnjaci tvrtke pokazali su svijetu ono što su izvrsni zatvarači čičak, visokokvalitetne pelene, gaćice i prekrasan vanjski sloj temeljen na pamuku.

Značajke marke Huggies:

 • Nevjerojatno mekan, nježan i prozračan materijal nazvan "Babysoft" korišten je u modelima za novorođenčad;
 • tekućina koju izlučuje dijete (urin ili izmet) ravnomjerno se raspoređuje u unutarnjem sloju pelene;
 • čak i ako majka koristi prašak, ulje ili losion za zaštitu kože bebe, pelene za zatvaranje zadržavaju svoja svojstva;
 • Izuzetna suhoća tijela djeteta postiže se kombinacijom materijala pelene i apsorbirajućeg sustava - kao rezultat, sve tekućine pretvore u gel;
 • one djeca koja već nauče hodati na loncu sami preporučuju se posebni pelene, u kojima crteži nestaju.

Pelene se mogu kupiti

Postali su pokazatelj kvalitete proizvoda i njegove popularnosti među potrošačima. Japanski proizvođači Merries su prešli svoje zapadne kolege sa više mjesta odjednom, unatoč kasnom ulasku u pelene. I unatoč činjenici da je cijena njihovih proizvoda višestruko veća od ostalih, ovaj je proizvod cijenjen od majki cijelog svijeta.

Značajke pelene:

 • imaju glavnu osobitost i prednost nad svim ostalim pelenama - pokazatelj punine;
 • pelene su idealno pričvršćene na bebu, nemojte skliznuti od svećenika i ne odstupiti;
 • oni pružaju pristup zraku koži djeteta zbog mikropora na unutarnjem sloju;
 • oni su jasno podijeljeni u uporabi po "spolu": za djevojke donja zona je ojačana, za dječake, odnosno, prednja zona;
 • Sastav pelene uključivao je ekstrakt lužnjaka koji ima antibakterijska i antiseptička svojstva;
 • maksimalna udobnost i minimalni tlak postignuti su zbog elastične široke gume lycra.

Moony pelene

Druge japanske pelene, koje su postale za mnoge roditelje najbolje. Koristili su novi materijal Air Silky, koji je ovaj dječji proizvod učinio više nježnim i ugodnim za kožu, ne uzrokujući iritaciju, koja ima velika upijajuća svojstva.

Značajke pelene Moony:

 • njihova meka interijera na bazi pamuka eliminira rizik od iritacije kože;
 • pelene imaju inovativni sustav ventilacije sa stalnom izmjenom zraka;
 • visokokvalitetni čičak dizajniran je za ponovnu upotrebu;
 • u procesu korištenja (punjenja) pelena zadržavaju svoj oblik, apsorpciju i elastičnost;
 • superabsorbenti unutarnjeg sloja pelene pružaju izvrsnu apsorpciju i okreću tekućinu koju dijete dijeli u gel;
 • voluminozni nabori s nekoliko strana osiguravaju da se ne apsorbiraju samo urin, nego i tekuća stolica djeteta;
 • zahvaljujući mekanoj pamučnoj mreži, smještenoj na zadebljanom dijelu pelene (na strani gdje je leđa djeteta), znojenje leđa i svećenika, rizik od prištića i alergijski osip su isključeni;
 • Moony pelene novorođenčadi kreirane su uzimajući u obzir sve značajke novorođenčadi, problem neprijavljenog pupka je riješen zahvaljujući pelenskoj sekciji koja ima oblik polukruga, što je eliminiralo trenje o neozlijeđenoj rani;
 • što je tiho moguće, mijenjanje pelene djetetu koje je spavalo moguće zahvaljujući tihoj traci s zaobljenim rubovima;
 • prisutnost prikladnog pokazatelja zauzetosti nadopunjuje opsežni popis glavnih prednosti Moony pelene.

Pelene GooN

Za japanske, glavni uvjet u stvaranju pelene bio je osigurati maksimalnu suhoću i udobnost djeteta. Proizvodi brand GooN proglašen je funkcionalnim razlikama od ostalih pelena, što je utjecalo na njihovu potražnju i popularnost širom svijeta.

Značajke GooN pelena:

 • prirodni materijali s apsorbirajućim slojem, koji se sastoji od mješavine sredstava za geliranje i celuloze, koriste se u njihovoj proizvodnji;
 • pelene imaju razdjelni sloj, zbog čega materijal pelene nije zgužvan i sve tekućine koje ulaze u njega su ravnomjerno raspoređene;
 • pelene imaju indikator punine;
 • porozni, prozračni materijal dopušta slobodno kruženje zraka i mokru paru kako bi gurnula kožu djeteta;
 • GooN modeli imaju elastične kopče i remen;
 • kao dio unutarnjeg sloja GooN pelena nalazi se vitamin E

Pelene Libero

Ova marka ima dobar ekonomski model "Every Day", koji je vrlo mekan poput japanskih pelena. Obratite pozornost na prisutnost pera na pakiranju. Dakle, možete dobiti verziju ovih pelena, koje uključuju polietilen. Tutu je gotovo jednak, ali pero nedostaje.

Svaki od ovih proizvođača pelena ima svoje obožavatelje i sretne kupce, svoje razočarane kupce i nezadovoljne kupce. Koje pelene za vaše dijete odabirete?

Nekoliko jednostavnih pravila za kupnju pelena

Kupite proizvode koji odgovaraju težini i dobi bebe. Bolje je usredotočiti se na donju figuru težine navedene na pakiranju pelena. Na primjer, ako dijete teži 3,5-4 kilograma, bolje je probati pelene za 4-9 kilograma nego nositi pelene od 2 do 5 kilograma do pobjedonosnog kraja. No, naravno, lakše je i pouzdanije se usredotočiti na bebinu kožu nakon pelene: ako postoje karakteristična crvenila, trljanje ili duboki tragovi elastičnosti, onda je vrijeme da promijenite veličinu!

Recenzije mame malu djecu o pelenama novorođenčadi

Irina, 22 godina. Koristimo samo pelene Pampers. Prvi paket je bio poklon još u bolnici, a onda su i sami počeli kupovati. Imaju vrlo udobnu mrežu (tekući izmet savršeno se apsorbira). Za novorođenče - to je ono što vam treba. Mislim da je NewBorn najbolji. Ali brzo smo izrastao od njih i morali smo dati ostatke djevojaka.

Yana, 30 godina. Volim pelene više Haggisa. Pelene su također dobre, ali Haggis mi se činilo malo nježnije, nježnije ili nešto. Moj sin je rođen velik prijatelj, pa smo odmah uzeli pelene za 3-6 kg. Oni su super! Nakon njih ništa se nije htjelo poduzeti i promijeniti nešto. I kvaliteta je izvrsna, a cijena, u usporedbi s ostalima, je normalna.

Alina, 35 godina. Haggis se nije uklopio. Neprestano su se gurali, a gel je ušao u maleno kauzalno mjesto! Nije mi se svidjela kvaliteta, a vlaga je neravnomjerno raspoređena u njima. Ali kad su se preselili u Pampers - sve je bilo u redu za mene. Duže vrijeme je dosta pelene, svećenik ne prestaje, i sve se dobro apsorbira. Moja je kćer čak počela normalno spavati... Ugodno ih je držati čak iu njezinim rukama, glatka.

Tatiana, 28 godina. Po prvi put smo koristili Libero. To je sasvim normalno pelene. Iako je moje osobno mišljenje: pelene treba koristiti samo u ekstremnim slučajevima (klinika, hodanje, dobro, ponekad, spavanje). Bolje je ne poučavati djecu njima.

Julia, 21 godina. Čuo sam toliko pozitivnih mišljenja o Pampersu da su to oni koji su odlučili kupiti njezin sin nakon rođenja. A onda takvo razočaranje... Općenito, nisam im se sviđala. Dva dana korištenja pojavila se mala pelenska osip. Moj suprug i ja odlučili smo da nakon toga ne spasimo zdravlje djeteta i pokušali uzeti skupe japanske pjege. Za tjedan dana postalo je jasno da to nisu savršeni. Imamo ih glupo propušteno. Nova je kupnja u korist tajvanskih brtvila. I bilo je super! Oni dišu, apsorbiraju sve, ne propuštaju i megamykie. Preporučujem svima.

Svetlana, 41 godina. Kupili smo samo Blueberry. Smatram ih najboljim. Ništa ne teče, nema pelenskog osipa. Kasnije, gaćice iste marke su preuzete - i brzo učio dijete u lonac.

Eva, 22 godina. Uzimam samo japanske proizvođače! Merries ili Mooney. Oni su optimalni u kvaliteti. Neće ih zamijeniti Pampers i Haggis. Cijena, naravno, može biti za nekoga da ugriz, ali dijete je mirno i dobro spava. I ja sam s njim.

Anna, 32 godina. I odmah smo kupili "Goon". Smatram ih najboljim. Nemam pritužbi na njih. I nježna i nježna, a dno diše. Uopće ne kupujemo kremu ili prah s njima. U njima je jedan minus - cijena.

Elena, 34 godina. Haggis je strašno. Tekstura je takva da je izrađena od kartona. Absorbirajte odvratno. Asa kćer je stalno bila mokra. A ako se to dogodi u velikoj mjeri, onda općenito užas - sve to puze kroz pojas. Sad uzimam samo Pampers. Molfix je također dobar i jeftiniji.
Također čitamo:

Pelene "Haggis": pregled linija

Većina modernih roditelja u skrbi o djetetu koristi jednokratne pelene. Uštedjuju snage i vrijeme roditelja, pružaju suhoću i udobnost djeteta. Nema potrebe za stalnim pranje dječje odjeće. Dijete dobro spava noću, dopuštajući majci da se potpuno opusti. Haggis pelene su popularne kod roditelja. Pod tim markom dostupni su, dizajnirani za različite dobne karakteristike djeteta. Pelene su univerzalne i odvojeno za dječake ili djevojčice.

Značajke pelene "Haggis"

Huggies pelene mogu se pohvaliti visokokvalitetnim velcro i elastičnim vrpcama, hipoelergenskim unutarnjim pokrovom, vanjskim slojem pamuka i modernim modelima pelene.

Proizvodi ovog proizvođača imaju sljedeće značajke:

 • Pelene za novorođenčad ove marke izrađene su od vrlo mekog materijala koji prozračuje "Babysoft".
 • Tekućina u peleti se ravnomjerno širi u njemu.
 • "Haggis" opremljen je visokokvalitetnim zatvaračima koji ostaju pouzdani čak i pri korištenju praha, ulja ili vrhnja.
 • Unutarnji sloj je napravljen od posebnog materijala koji drži tekućinu i pretvara ga u gel.
 • Za bebe koji su naviknuti na lonac, oslobađaju abdomenske gaćice s obrascima koji nestaju dok se mokri.

pregled

Proizvođač proizvodi sljedeće retke:

 • Pelene "Haggis" za novorođenče Novorođenče osigurava suhu kožu bebe zahvaljujući posebnom premazu.
 • Ultra Comfort linija sadrži prozračni porozni sloj koji omogućava zračni pristup koži i potpuno suha.
 • Prirodni Fit razlikuje se od posebnog rezanja i elegantnog oblika.
 • "Haggis Classic" povoljno ističe ekonomičnu cijenu i prikladne reusable clasps.
 • Pull-Ups - posebni gaćice, pouzdani pomoćnici dječaka u sitnoj treningu.

Bez obzira na kojoj se liniji pelene otpušta, sastoji se od tri sloja:

 • Unutarnja - nježna, neizljivu nježnu dječju kožu.
 • Srednje upijajuće, izrađene od celuloze i posebnog sredstva za geliranje.
 • Vanjski - izrađeni od poroznog materijala. Zahvaljujući njemu, pelena pruža pristup zraku koži novorođenčeta i istodobno ne dopušta tekućinu da istječe.

Pelene ove marke ne sadrže mirise, kreme, tako da je vjerojatnost alergijske kožne reakcije kod korištenja haggisa minimalna.

Zagrlja elita mekana

Pelene Huggies Elite Soft postavlja proizvođač kao jednu od najprikladnijih opcija za osjetljivu kožu djeteta. Prednosti ove linije uključuju elastični remen, visoko kvalitetna pričvrsna sredstva, porozni materijal iz kojeg se vrši gornja prevlaka. Razlikuju se od proizvoda ostalih vladara po svojoj mekoći.

Zahvaljujući posebnom apsorbirajućem sloju, vlaga se za nekoliko sekundi pretvori u gel i čvrsto se drži unutar pelene. To je osobito istinito u skrbi za novorođenčadima, čije stolice su obično vrlo fluidne. Pelene "Haggis Elite Soft" imaju mokri pokazivač koji mijenja sjenu ovisno o količini zadržane vlage.

Dimenzije Huggies Elite pelene malo se razlikuju od ostalih linija, kao i njihove cijene. Visoke cijene opravdavaju njihova pouzdanost, kvaliteta, mekoća i hipoalergentnost. Stoga se pelene ove marke mogu sigurno preporučiti novorođenčadi.

Vladar se povoljno razlikuje od analoga konkurenata po tome što je struktura proizvoda jednaka u svakoj veličini. Visoka kvaliteta i mekoća Haggis Elite Soft pelene ne nestanu nakon 3 mjeseca života, velika veličina ove vrste nije niža od karakteristika pelena za novorođenčad.

Huggies Ultra Comfort

Proizvodi u ovoj liniji su u stanju odmah apsorbirati tekućinu, a ostali mekom.

Imaju sljedeće značajke:

 • Dizajnirana posebno za dječake i djevojčice.
 • Apsorbirajući sloj pelene "Haggis Ultra Comfort" izrađen je od fluff pulpe, koji jamči suhu kožu.
 • Na pelenama serije Huggies Ultra Comfort Disney izvučeni su smiješni Disney likovi.
 • Elastične elastične noge s nogama koje štite od vlage vrlo su prikladne.
 • Pelene imaju uspješan uzorak, zahvaljujući kojima se udobno smjeste.

Huggies Ultra Comfort pelene pozitivno su obilježene činjenicom da je tekućina unutar njih pravilno raspoređena, a kad se napuni, ona se ne smanjuju. Stoga će beba uvijek biti udobna.

Pelene za pakiranje Haggies za djevojčice ružičaste. Glavna razlika između njih od proizvoda namijenjenih dječacima, na mjestu sloja koji apsorbira. Proizvođač je uzimao u obzir anatomske razlike između dojenčadi različitih spolova i osigurao da se većina adsorbensa nalazi točno ondje gdje je to najpotrebnije. Apsorbirajući sloj Huggies Ultra Comfort pelene za djevojčice nalazi se ispod.

Diapers "Haggis" za dječake imaju iste značajke i prednosti kao i za djevojčice. Razlika u lokaciji apsorpcijskog sloja i boji pakiranja: adsorbent u Huggies Ultra Comfort za dječake nalazi se ispred pelena, ambalaža je plava, a ne ružičasta.

Klasični zagrljaji

Huggies Classic pelene su jeftinije od Huggies Ultra i proizvodi drugih linija proizvoda ovog proizvođača. Unatoč činjenici da pripadaju verziji gospodarstva, njihova je kvaliteta vrlo pristojna. Pelene "Haggis Classic" dobro apsorbiraju dugotrajnu vlagu, mekanu, napravu od materijala koji može disati, imaju elastične elastike koje štite od curenja i elastični remen.

"Haggis" proizvodi različite proizvode, pokušavajući uzeti u obzir anatomske osobine djeteta. Možete ostati na jeftinim pelenama, a vi možete odabrati "Elite Soft" premiju. I u njima, i druga udobnost i suhoća djeteta je zajamčena.

Huggies kratke hlače i pelene

Pelene su postale jedna od najprodavanijih pribora za brigu o djeci. Nudimo razne pelene i gaćica, zadatak roditelja može samo odabrati jedan. Zahtjevi uključuju kvalitetu, apsorpciju, dizajn i cijenu. Huggies pelene imaju visoke performanse u svim tim parametrima i zato su toliko popularne kod roditelja svih zemalja.

O huggies

Svi Huggies proizvodi proizvodi Kimberly-Clark, poznati stručnjak za higijenu. Haggis pelene prvi put su puštene 1978., a od tada su atraktivni dizajn i meke gumene trake postali zaštitni znak robne marke. Prve Huggies gaćice puštene su 11 godina kasnije i brzo su stekle povjerenje potrošača.

Asortiman pelene Huggies

Huggies stalno poboljšava pelene i nadopunjuje asortiman proizvoda, uključujući eksperimentiranje s dizajnom. To vam omogućuje da stvorite ne samo moderne i funkcionalne, ali i prekrasne pelene. Možete naručiti bilo koje vrste pelena na našoj web stranici.

Danas tvrtka ima sljedeće vrste Huggies:

 • Za novorođenče - Elite Soft. Maksimalna briga i nježnost postižu se organskim pamukom i posebnim jastučićima. Soft Absorb pruža čist i suh izgled, a indikator vlage će vam reći kada se pelena mora mijenjati. U dizajnu serije možete prepoznati bebu Winnie the Pooh.
 • Za dječake i djevojčice - Ultra Comfort. Apsorbirajući sloj DryTouch apsorbira fluid koji je ravnomjerno raspoređen duž duljine pelene. Anatomski oblik, široki superelastični remen i pričvršćivači pružaju potpunu udobnost kada se koriste. Za modne sladokusce pelene ukrašeni slikama Minnie Mouse, a za kicoša - Mickey Mouse.
 • Za zaštitu od propuštanja 12 sati - Classic. U pelenama, sve je dostupno za potpunu udobnost i suhoću, uključujući curenje zahvaljujući tehnologiji od 360 °.
 • Za aktivne bebe - gaćice, pelene. Brzo mijenjanje pelene i udobnost nošenja. Absorbentni sloj uzima u obzir potrebe dječaka i djevojčica.
 • Od mokrog noći do odraslih djece - Dry Nites. Izgledaju poput običnog rublja i štite od problema s mokrim posteljama. Postoje veličine do 7 godina.

Da biste saznali o dostupnosti Haggis pelene, možete ih kupiti na 8 (800) 555-699-4.

Huggies (Haggis)

Huggies je jedan od najpopularnijih proizvođača diapers i panty za djecu. Njihov raspon je toliko ogroman da doslovno svaka majka može pružiti svoje dijete bilo koje dobi s Huggiesovim proizvodima.

Majke ih odabiru iz više razloga: to su visokokvalitetni materijali, šareni dizajn, elastični pojasevi i čičak, pod kojima koža ne podnosi, različita namjena robe - za kupanje, navikavanje na lonac, za novorođenčad itd.

Raznolikost veličina i namjena

Huggies ima mnoge serije (od proračuna do elita), u kojima su pelene i gaćice podijeljene u proizvode za dječake, djevojčice i unisex. U našoj mrežnoj trgovini, među ostalim, su sljedeće opcije:

Huggies Classic pelene - ne zahtijevaju zamjenu do 12 sati, u proizvodnji se koriste patentirane tehnologije.

 • Veličina 2, od 3 do 6 kg
 • Veličina 3, od 4 do 9 kg
 • Veličina 4, od 7 do 18 kg
 • Veličina 5, od 11 do 25 kg

Pelene Huggies Ultra Comfort - niz različitih posebnih pristupa spolnim razlikama, podijeljeni su na pelene dječaka i djevojčica.

 • Veličina 3, od 5 do 9 kg
 • Veličina 4, od 8 do 14 kg
 • Veličina 4+, od 10 do 16 kg
 • Veličina 5, od 12 do 22 kg

Pelene Huggies Elite Soft - skupi niz pelena, koji koristi samo prirodni pamuk i gumu za istezanje elemenata, posebni upijajući sloj.

 • Veličina 1, do 5 kg
 • Veličina 2, od 4 do 7 kg
 • Veličina 3, od 5 do 9 kg
 • Veličina 4, od 8 do 14 kg
 • Veličina 5, od 12 do 22 kg

Huggies Little Walkers kratke pelene - serija posebno za aktivnu djecu, s posebnim slojem za upijanje (za dječake i za djevojčice).

 • Veličina 3, od 7 do 11 kg
 • Veličina 4, od 9 do 14 kg
 • Veličina 5, od 13 do 17 kg
 • Veličina 6, od 16 do 22 kg

Gaćice Huggies DryNites - za djecu stariju od 3 godine, imitiraju uobičajeno donje rublje, ali imaju sva svojstva pelene.

 • 4-7 godina, 17-30 kg
 • 8-15 godina, 27-57 kg

Cijene za pelene i gaćice "Haggis"

Pelene "Haggis" imaju drugačiju cjenovnu kategoriju, od najjeftinijih dostupnih svima, do elite, koje se razlikuju po posebnim svojstvima. Na našim stranicama možete kupiti pelene Huggies Classic od 46 rubalja za 3 komada, i Huggies Haggis novorođenče pelene 2-5 kg ​​- od 305 rubalja za 28 komada. Pelene Huggies Elite Soft 4-7 kg - od 399 rubalja za 27 komada, gaćice Huggies DryNites (za djevojčice 4-7 godina) - od 545 rubalja za 10 komada.

Sve to i još mnogo toga prikazano je u našem katalogu, isporuka se provodi u Moskvi i diljem zemlje. Nigdje drugdje u Rusiji nećete naći širi raspon jeftinih dječjih proizvoda. Imamo takve "divove" na svjetskom tržištu kao GooN, Merries i Pampers, što ukazuje na visoku razinu trgovine. Nazovite nas, napišite - i uvjerite se!

Najbolje pelene za novorođenče

Čitatelji pozornosti predstavili su najbolje pelene za novorođenčad. Ocjena se temelji na pregledima mama.

YokoSun otvara prvih deset najboljih pelena za novorođenče. Imaju vrlo mekanu i fine teksture, zahvaljujući korištenju modernih japanskih materijala. Apsorbirajući unutar pelene, ostavlja bebinu kožu suhom zbog maksimalne apsorpcije i sposobnosti zadržavanja vlage dulje vrijeme. Mekani elastični remen čvrsto prekriva bebinu struku, sprečavajući tekućinu da teče po leđima dok dijete laže. I nježan na dodir prilijepim lisicama, pouzdano štite od propuštanja ruba u blizini nogu.

Molidge Novorođenčad posebno su dizajnirane za osjetljivu kožu novorođenčadi i zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. Zahvaljujući posebnom rezu za pupak i nedostatku okusa, ove pelene štite osjetljivu kožu djeteta od mogućih iritacija i pomažu osigurati pravilnu njegu područja pupčane vrpce.

Huggies su na popisu najboljih pelena za novorođenče prema mama. Haggis se izrađuju na osnovi troslojnog materijala: vanjskog sloja, unutarnjeg sloja, koji je usmjeren na apsorpciju vlage i prevlake. Posebna se pozornost posvećuje srednjem sloju koji je izrađen od posebnog gela. Ovaj gel ima apsorbirajuću funkciju u odnosu na tekućinu. Kao rezultat toga, vlaga se može brzo apsorbirati, a zatim zadržati u pelene dugo vremena. Pokrovni sloj je izrađen od posebnog materijala s visokokvalitetnim karakteristikama. Ima posebnu mekanu pamučnu teksturu. Vanjski sloj ima za cilj osigurati funkciju disanja, tako da materijal ima veliki broj malih pora. Omogućuju da svježi zrak prodre u unutrašnje slojeve pelene. Zbog toga vlaga ne može proći kroz proizvod.

DaDa Premium zauzima sedmi redak na popisu najboljih pelena za novorođenčad. Zemlja podrijetla je Poljska. Dada nije samo izvrsna kvaliteta proizvoda i niska cijena, nego i proizvod s izvrsnim potrošačkim svojstvima. Dada pelene su mekane, vrlo udobne, savršeno apsorbiraju vlagu i potpuno su hypoallergenic. Daju beba potpunu slobodu djelovanja, ne pritišćite na želucu, a pojas uz tijelo, tako da se dobro drži pelenu na dijete. Vanjski sloj Dade je pamučni materijal koji omogućuje pristup zraku. Unutarnji sloj - materijal koji impregnaciju ekstrakta Aloe, posjeduje baktericidna svojstva i pružanje ovlaživanje učinak na koži bebe.

Ponovno upotrebljive pelene GLORYES prepoznale su mame među najboljima za novorođenčad. Oni su stvoreni na temelju tkiva uz korištenje novih tehnologija. Jedna od glavnih prednosti koje motivira roditelje zaustaviti izbor na GLORYES, njihova je gotovo apsolutna identitet jednokratnu proizvoda, koji osigurava udobnost nošenja i savršeno prianjanje uz tijelo. Međutim, oni mogu biti oprana bez previše poteškoća, biti sigurni da će se materijal zadržati izvorni apsorpcijska svojstva i propusnost zraka, što je posebno važno za zdravlje djece.

Libero Newborn je četvrti među najboljim pelene za novorođenče. Libero novorođenče ponavljaju krivulje tijela djeteta zbog mekih materijala, elastičnog pojasa i elastičnih traka oko nogu. Za dodatnu zaštitu od propuštanja, pelene imaju visoku i meku stranu prepreku. Libero Novorođenče imaju poseban isključivanja pupochka koji štiti ranu od trljanja, a gornji sloj od tankog materijala ga zatvara od vlage i prljavštine. Pokazivač u obliku trake kod punjenja pelene mijenja boju, koja postaje signal za njegovu zamjenu.

Pampers Premium Care

Pampers Premium Care zauzima četvrti redak na popisu najboljih pelena za novorođenčad. Imaju upijajuće kanale koji daju do 12 sati suhog. Nježna dijamantna struktura unutarnjeg sloja stvara osjećaj prvoklasne mekoće i lakoće. Zahvaljujući posebnim mikroporama, vanjski sloj Pampers Premium Care osigurava prirodnu cirkulaciju zraka, smanjujući razinu isparavanja unutar pelene i smanjujući rizik od dermatitisa. Posebna traka koja mijenja boju od žute do plave govori kada treba promijeniti pelenu. Rez u prednjem dijelu pelene omogućuje pupčanu ranu da "diše" i ostane suha, zahvaljujući kojoj se pupak bolje iscjeljuje.

GooN otvara prva tri najbolja pelena za novorođenče. Dizajnirani su od strane japanskih znanstvenika za bebe s vrlo osjetljivom kožom. Plava pelena imaju indikator punjenja. Ako tri pruge postanu plave, onda je vrijeme da ih promijenite. Unutarnji sloj Goona sadrži vitamin E koji sprječava nadraživanje kože mrvica. Stanična struktura unutarnjeg sloja pelene brzo apsorbira ne samo vlagu, već i mekanu izmet novorođenčeta. Kroz kroz pore zraka struji slobodno na kožu djeteta.

Merries - japanska markica, koja je jedna od najboljih za novorođenčad prema ocjenama mame. Pojedini pelene su izrađene od prirodnog, vrlo mekog do dodirnog pamuka. U usporedbi s analognim, oni su delikatniji i tanki s izuzetno visokom sposobnošću apsorpcije. Mekani pamuk ne propušta i savršeno štiti kožu bebe od pojave pelenskog osipa. Pelene su idealne za spavanje i duge šetnje. Jedinstvena impregnacija s ekstraktom biljke lijeske, poznata u medicini zbog antiseptičkog djelovanja, neće dopustiti upalu i iritaciju kože djeteta. Stoga je najbolji izbor za bebe čija je koža sklona alergijskim manifestacijama. Pokazivač punjenja prolazi kroz cijeli opseg u obliku tri žute okomite pruge. Budući da je pelenina Merries ispunjena, oni mijenjaju boju.

Moony je vrh ranga najboljih pelena za novorođenče. Ova marka proizvodi japansku tvrtku Kao Corporation. Proizvod za najmlađe Moony pripada proizvodima premium klase i vrlo je popularan diljem svijeta. Pelene se proizvode samo od prirodnih materijala i tehnologija koje nemaju analoge u svijetu. Među obilježjima Moonya postoji i postojeći prekid na pupku, što je vrlo važno za bebu koji je upravo rođen. Također, roditelji imaju mogućnost kontrolirati stupanj punine pelene, zahvaljujući posebno predviđenom pokazatelju.

Sve o pelene Haggis za djevojčice i dječake

Gotovo svaka žena koja sakupi vrećicu u rodilištu odabire Huggies kao prvu pelenu. Ovaj izbor je diktiran činjenicom da mama želi napraviti prve dane svoje bebe posebne, okružuju mrvice samo kvalitetnim stvarima. Kao rezultat toga, mladi roditelji cijeniti rezultat korištenja haggis pelena.

Mnogi moderni roditelji u skrbi o djetetu koriste jednokratne pelene ili pelene. Time se štedi vrijeme i trud roditelja, osiguravajući udobnost i suhoću mrvica. Uklanja potrebu stalnog pranja bebe odjeće. Dopuštajući mami da se potpuno opusti, beba brzo spava noću. Pampers Haggis osobito su popularni kod roditelja. Ova marka proizvodi čitav niz pelena, dizajniran za dobne i spolne karakteristike djece. Postoje univerzalne pelene i zasebne pelene za djevojčice i dječake.

Povijest stvaranja

Njegovo suvremeno ime je Huggies, ili od engleskog. Pelene "Hugs" primljene su od američke tvrtke Kimberly - Clark, od osnivača, a prvi put su puštene na prodaju 1978. Unatoč činjenici da ti higijenski proizvodi za djecu nisu bili prvi na američkom tržištu, kupci su cijenili njihovu visoku kvalitetu i ubrzo su postigli brigu br. 1 u Sjedinjenim Državama.

Kimberly - Clark je puno, tako da je nekoliko desetljeća njihov novac bio vodeći položaj u Americi i Europi. Ova tvrtka posjeduje inovativne proizvode koji su napravili pelene tako udobne i pouzdane, što su danas. Tvrtka je razvila:

 • materijali koji mogu disati da čvrsto drže vlagu, ali istodobno omogućuju da koža diše;
 • kvačice za spajanje su ponovno upotrebljive, omogućujući pričvršćivanje pelene na trbuhu djeteta;
 • gaćice, pelene, koje pomažu roditeljima da poduče mrvice u lonac;
 • posebne gaćice za plivanje.

Tvrtka Kimberly - Clark je uspjela napraviti mnoga važna poboljšanja koja vam omogućuju da proširite asortiman proizvoda i još više poboljšate pelene za djecu. Ovo je ogroman proboj, jer ako 80-ih godina roditelji novorođenčadi jednostavno nisu imali što odabrati, danas postoje široke linije pelene Huggies koje olakšavaju život mladim majkama, omogućujući im da više vremena provode sa svojim bebama.

Sastav serije Huggies

Proizvođač uvijek nastoji osigurati da proizvodi koji se prodaju pod njegovim markom najbolji. Haggis nije izuzetak, jer svake godine pokušava poboljšati pelene dječaka i djevojčica, na temelju anatomske razlike, njihove težine i životnog stila. Svake godine milijuni roditelja se vraćaju iz supermarketa s paketima pelene Haggis, jer je ova marka idealna za svoju djecu.

Prilikom odabira vrste Haggisa, možete ga voditi po opisu, koji će vam pomoći odabrati najprikladniju inačicu pelene.

Elite Soft. Pogodno za dječake i djevojčice. Pelena sama po sebi je vrlo meka, uključuje pamuk. Unutar pelene je poseban unutarnji sloj Soft Absorb, odmah upijajući tekućinu. Ako se ova vrsta pelene kupi za novorođenčad, tada osim ultra-mekoće postoji rez za pupak, džep za tekuću stolicu i pokazatelj vlage. Pelena dolazi sa svijetlim dizajnom - Disney likovi.

Ultra udobnost. Odvojite odvojene pelene za djevojčice i dječake. Postoji poseban sloj Dry Touch i mekana površina. Proizvod apsorbira vlagu u sekundi i čuva ga iznutra. S obzirom na fiziološke karakteristike svakog djeteta, pelena ima široku gumu i Disney dizajn.

Klasik. Pogodno za djecu oba spola. Proces proizvodnje uključuje najnoviju tehnologiju zaštite koja omogućuje haggisu apsorbiranje vlage tijekom 12 sati. Pelena se sastoji od posebnih materijala koji dopuštaju dijete da diše, kao i blok-gel koji apsorbira vlagu. Proizvod ima pojas za rastezanje i elastične pregrade.

Gaćice Haggis. Jednokratne pelene, to su gaćice za dječake i djevojčice odvojeno. Proizvod se sastoji od 70% apsorpcijskog sloja, što povećava volumen i brzinu apsorbirane vlage. Unutarnji i gornji slojevi izrađeni su od posebnog materijala s mikroporama, kako bi se izbjeglo crvenilo i pelenski osip. Možete ga nositi i ukloniti preko nogu, što je vrlo pogodno za aktivnu djecu.

Suhi niti. Noćni upijajući gaćice za djevojčice i dječake tijekom 3 godine. Izvana se ne razlikuju od običnog platna, imaju sloj koji upija i barijere koje dopuštaju da se suše noću, jer dobro apsorbiraju vlagu. Na stranama gaćica su udobni elastični umetci.

Prednosti i nedostaci serije pelene

Svaka vrsta Haggisa ima, naravno, prednosti i nedostatke, ali svaka od tih serija ostaje jedinstvena. Elite Soft, na primjer, je najskuplji, ali i najučinkovitiji, jer je izrađen u cijelosti od 100% prirodnih hipoalergenskih materijala koji apsorbiraju svu vlagu na sekundu, ostavljajući kožu suhom i čistom.

Štoviše, Haggis je prepoznat kao najbolja pelena za novorođenčad, jer su opremljena posebnom dekolinom na pupku, džepu za labave stolice i pokazatelj vlage. Možda se takva kombinacija neće naći nigdje.

Također, kupci su vrijedni Ultra Comfort serije, koja uzima u obzir anatomske značajke beba različitih spolova. Oni također imaju šareni dizajn i savršeno apsorbiraju vlagu. Moguće je nazvati kompletan set ove pelene obično: celulozu, poliester i poliuretan.

Klasična serija ima cijenu koja je pristupačna, možda, svim mladim roditeljima, u usporedbi s Ultra Soft serijom, ali ipak ima svoje prednosti. U procesu proizvodnje haggis classica koristi se gel koji zadržava i pouzdano blokira vlagu. To štiti dijete od curenja dugo vremena. Praktično i pouzdano čine ga posebnim netkanim materijalima, materijalima koji apsorbiraju vlagu i fluff pulpom, koji su dio.

Roditelji koji žele poučavati dijete u lonac ili učiniti sve da dijete ne odstranjuje pelene, Haggis gaćice savršeno se uklapaju, jer apsorbiraju vlagu, odijevaju brzo i pogoduju aktivnom djetetu.

Suha pelena za suhu štiti djecu od 3 godine noću. U ovoj seriji, koja uključuje gaćice za djecu mlađu od 15 godina, sastav je uvijek isti: pahuljasta pulpa, pamuk i materijal koji apsorbira vlagu.

Proizvođač ne koristi nikakve okuse, mirise ili štetne boje, pa su pelene 100% sigurne za zdravlje djeteta. Nakon pregleda prednosti i sastava roditelji mogu odabrati najprikladniju seriju.

Mišljenja mama o pelene Huggies

Broj pregleda Haggisa se prevrnuo, tako da ih se može čitati beskrajno. Nemoguće je dati jednoznačnu procjenu proizvoda, budući da neke mame pišu o neslaganju između opisa i kvalitete, dok su drugi u potpunosti zadovoljni pelenama i neće razmjenjivati ​​haggis za bilo što drugo.

Zadovoljavajuće recenzije kažu da Haggis:

 • ne uzrokuje alergijske reakcije, nadražaje i pelensko osip;
 • zaštititi od curenja i dijete ne osjeća nelagodu u bilo koje doba dana;
 • dopustiti da koža dijete diše;
 • udoban za nošenje, imaju mekani unutarnji sloj;
 • imaju atraktivan sjajni dizajn;
 • su bez mirisa.

Na liniji Elite Softa možete naći osobito mnogo pozitivnih recenzija, što ne iznenađuje, budući da su najskuplje, a također su stvoreni najnovijim razvojem proizvođača. Haggis Classic također je u dobrom stanju s mamama.

Nažalost, svi roditelji ne mogu imati veliko iskustvo s haggisom. Negativna mišljenja o ovoj marki se uglavnom temelje na usporedbi haggisa s elitnim skupim pelenama stranih proizvođača.

U Haggisu nezadovoljni korisnici ne vole:

 • loše povući;
 • okuplja se u naborima tijekom hodanja;
 • izazvati iritaciju kože;
 • slabo apsorbiraju vlagu;
 • opremljena neudobnim ljepljenjem;
 • Najjeftiniji serija neugodna za dodir;
 • za dugo trošenje nije prikladno;
 • protoka noću.

Radi poštenja, valja istaknuti da je najjeftiniji serijski Haggis, u pravilu, podložan kritici, ali se uspoređuju s elitnim nizom drugih marki. Kupci su zadovoljni serijom Elite Soft, ali njihova cijena još uvijek je kritizirana.

O pelenama Haggis možete pronaći mnogo različitih pregleda, ali kako biste privukli pravedne zaključke, morate probati barem jednu pelenu svakog tipa. Ova metoda omogućit će izbor.

Cijene, veličine i ambalaža

Bilo koji roditelj ne samo da nastoji odabrati najprikladnije pelene za bebu, već i planirati svoj proračun na takav način da ostaje za male radosti. Haggis radi sve tako da potrošač može odabrati najprikladniju seriju pelena po najatraktivnijoj cijeni.

Svaki roditelj može odabrati odgovarajuću veličinu pelena. Svi proizvodi dolaze u pet veličina, a serije Huggies Ultra Comfort imaju dodatnu veličinu od 4+, što vam omogućuje da odaberete pelene za bebu koja se neće kliziti, kliziti, udubiti ili trljati. Ovo je vrlo važno za djecu s aktivnim životom. Pelene pelene prikladne su za djecu od 7 kg i počinju samo od treće veličine.

Također bih volio napomenuti DryNites pelene, koje su uistinu jedinstvene serije, jer su prikladne za djecu mase do 27 kg, pa se problemi noćnog curenja više ne brinu za roditelje djece od 4 do 15 godina.

Također je vrlo povoljno da proizvođač pelene Haggis svojim potrošačima omogućuje da odaberu najprikladniju veličinu paketa, odabiravši tako pravu mogućnost iz brojnih serija. Veliki paket sastoji se od 88 komada i pogodan je za one koji su sigurni da žele zaustaviti njihov izbor na Haggisu i svim sredstvima na odabranoj seriji. Mala paketa od 27 komada mogu kupiti oni koji još nisu sastavili svoj izbor, ili jednostavno žele malo spasiti. U svakom slučaju, proizvođač daje klijentu pravo izbora.

Što se tiče cijene pelena, najskuplja linija je Elite Soft. Cijena nije pretjerana, ali nešto veća od cijene sličnih paketa iz drugih Haggisovih serija. Mali paket, na primjer, koji se sastoji od 21 pelena, košta prosječno 380 rubalja za roditelje. Klasični od 18 komada može se kupiti za prosječno 200 rubalja.

Haggis gaćice za dječake i djevojčice također su vrlo skupe, kao i posebne pelene - gaćice. Mali paket od 17 komada košta oko 450 rubalja u supermarketima. Takva visoka cijena potpuno je opravdana, jer takav proizvod savršeno apsorbira vlažnost, dulje vrijeme žuri i pomaže pričvrstiti dijete u lonac. Zato mnoge mumije zamjenjuju niz pelene elitnog softvera i haggis gaćice, koristeći prvu za dom i drugi za hodanje.

Teško je odabrati proizvod kada se izlog prelijevanja asortimana, ali pažljivo čitajući preporuke i voditi majčinim instinktom, možete jednostavno odabrati pelenu koja će savršeno uklopiti bebu i učiniti njegove prve dane još ugodnijim i sunčanim.