Ipak ne može odlučiti što kupiti? Pročitajte o prednostima Haggis pelena za novorođenče.

Bol

Huggies pelene, poznate svima mladoj majci, proizvode Kimberly-Clark, koja je na tržištu već više od 140 godina.

Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača proizvoda za osobnu njegu za novorođenčad, tvrtka ima vlastiti istraživački laboratorij i primjenjuje napredne tehnologije u proizvodnji proizvoda namijenjenih njezi bebe.

Značajke proizvoda

Tvrtka proizvodi Huggies je u velikoj potražnji na ruskom tržištu zahvaljujući sljedećim značajkama koje ga razlikuju od drugih proizvođača:

 • Svaka od jednokratnih pelena ima visokokvalitetni čičak za pričvršćivanje, koji ga sigurno pričvršćuje na trbuščićem bebe i sprečava klizanje čak i sa jakim punjenjem vlage.
 • Vanjski sloj pelene sastoji se od Air Dry pamučnog materijala. Značajka Air Dry je da ovaj materijal pomaže djetetovoj koži da "diše" i istodobno pouzdano zadržava vlagu.
 • Unutarnji sloj Huggies sastoji se od hipoalergenskog materijala Baby Soft. S vrlo osjetljivom teksturom, Baby Soft je mekan i ne uzrokuje nikakve nelagode osjetljivoj koži djeteta.
 • Absorbentni sloj se sastoji od superapsorbirajućih kristala. Kada se pelena napuni vlagom, kristali ga pretvore u gel i sigurno ga drže iznutra, sprječavajući istjecanje i moguće iritacije nježne kože novorođenčeta.
 • Proizvođač Kimberly-Clark ne koristi losione ili kreme u proizvodnji Huggies kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije i kontaktni dermatitis.
 • Huggies je jedan od prvih brendova na svijetu koji su pokrenuli pelene. Oni se lako uklanjaju, čak i malo dijete može skinuti i staviti gaćice, a to je vrlo važno za vrijeme školovanja djeteta u lonac.
 • Razumna cijena za visoku kvalitetu. Pelene za novorođenče Haggis dostupne su u malim pakiranjima (27 komada) i velikim kutijama (160 komada) po konkurentnim cijenama. Često, trgovine nude dobre popuste na Haggisove proizvode.

Što se razlikuje od drugih proizvođača?

Širok raspon pelene Haggis razlikuje ovaj proizvođač od drugih proizvođača.

kontra

Unatoč činjenici da pelene Huggies vjeruje ogromnom broju mladih obitelji, a sama tvrtka zauzima vodeću poziciju na tržištu, s vremena na vrijeme postoje negativne ocjene o iskustvu korištenja Haggisa.

Kritika roditelja uzrokuje proračunsku liniju Huggies Classic. Mnoge mlade majke vjeruju da jeftini niz ne bi trebao dati način skupljanju. Mišljenja o klasičnoj pelenskoj liniji često se razlikuju, ali glavne točke odnose se na sljedeće nedostatke Huggies Classic:

 • Pelene nisu pogodne za dugotrajno nošenje, one mogu curiti noću.
 • Može prouzročiti iritaciju kože.
 • Često se skuplja i gužva tijekom kretanja djeteta.
 • Loša apsorpcija vlage.

Ostatak linija pelene ima samo pozitivne kritike, ali nisu svi roditelji složni s cijenom premium serije Elite Soft, jedini nedostatak koji je u očima mnogih mama je preskup.

vrsta

Svaka obitelj može odabrati prikladnu liniju prema želji i obiteljskom proračunu. Dimenzije pelene se određuju na temelju trenutne težine djeteta i imaju ljestvicu od 1 do 5.

Elita meka

Vrhunska linija jednokratnih pelena Huggies Elite Soft od sto posto pamuka ima pet veličina i namijenjena je bebama od rođenja do trenutka kada počnu učiti lonac. Značajka Elite Soft (Elite Soft) do 5 kg je da su pelene izrađene od poroznog materijala koji se može prozračiti, vrlo mekan s elastičnim trakom i gumenim trakama oko nogu. Odmah apsorbirati vlagu, ne uzrokuju neugodnosti bebi tijekom kretanja.

Jedine pelene koje imaju unutarnji džep za labave stolice koja zadržava sadržaj unutra i indikator vlage pratiti punjenje pelena. Huggies Elite Soft linija je najskuplja od proizvođača, prosječna cijena, ovisno o veličini, iznosi 350r za mali paket (27 komada), do 3000 rubalja za veliku kutiju (132 komada).

Dimenzije pelene Haggis Elite Soft:

 • 1 - do 5 kg;
 • 2 - 3-6 kg;
 • 3 - 5-9 kg;
 • 4 - 8-14 kg;
 • 5-12-22 kg.

Pregled pelene Huggies Elite Soft:

Elite meke gaćice

Novo od Haggisa, nastavak vrhunske linije pelene Elite Soft, jednokratne gaćice za dječake i djevojčice koji počinju svladati lonac. Gaćice su dostupne u tri veličine.

Donje gaćice se lako stavljaju i odlaze, a meki pojas lako se rasteže bez stiskanja trbuha za bebe. Kada dođe u gaćice, vlaga se odmah apsorbira, a ne donosi nelagodu bebe, pokazatelj vlage mijenja boju kada se gaćice muče. Po trošku je isplativije kupiti veliki paket: u ovom slučaju, prosječna cijena će biti 2700r za 108 komada.

Huggies Elite Soft panty veličine:

Gaćice Huggies Elite Soft dizajnirane su za dječake i djevojčice.

Video pregledni gaćice od Huggies Elite Soft:

Ultra udobnost

Za gospodo

Pelene u potpunosti opravdavaju svoje ime - ultra udobnost. Apsorbirajući sloj je dizajniran na takav način da spriječi progib i oticanje pelene, gdje dječaci to trebaju. Jednokratne pelene savršeno se uklapaju zahvaljujući anatomskom obliku. Može se koristiti od rođenja do potpune prilagodbe loncu, kao i za odraslu djecu. Velika isplativa kutija (126 komada) u prosjeku iznosi 2200r.

Veličine Huggies Ultra Comfort za dječake:

Za princeze

Posebno namijenjeno djevojkama, mjesto sloja koji apsorbira u sredini čini pelenu ugodnim za nošenje, elastični zatvarači ne ometaju pokret. Ultra Comfort linija je obično jeftiniji od Elite Soft, ali njegova kvaliteta je gotovo jednako dobra kao i premija serije.

Veličine pelene za djevojčice:

klasik

Najjeftiniji i najpristupačniji red raspoloživih pelena u Haggisu. Unatoč činjenici da se klasik smatra ekonomskom opcijom, proizvođači su pokušali napraviti kvalitetu ostati u najboljem mogućem roku. U Classic rasponu, pelene su izrađene od mekog, prozračnog materijala i imaju prepreku za noge koje sprječavaju propuštanje.

Huggies Classic se može kupiti u velikom pakiranju (96 kom.), Prosječna cijena od samo 1000 rubalja. Klasične pelene su univerzalne, pogodne za dječake i djevojčice od rođenja do prelaska u lonac.

Huggies Classic imaju sljedeće dimenzije:

Pregled pelene Huggies Classic:

Mali plivači

Jedinstveni razvoj Huggies-a omogućit će djeci da uživaju u plivanju od samog rođenja. Jednokratne pelene ne propuštaju vlažnost i ne izlegu iz dugog boravka u vodi. Takve pelene su neophodne za razrede u bazenu ili za opuštanje uz bebu.

Huggies Little Swimmers dostupni su u 4 veličine:

 • 2-3 Za bebe težine 3-8 kg.
 • 3-4 Za bebe težine 7-15 kg.
 • 5-6 Za bebe težine 12-18 kg.

Koji je bolji izbor: Huggies ili Pampers?

U Rusiji su Haggis i Pampers najprodavanije marke bebine pelene. Svaki proizvođač stalno radi na poboljšanju proizvoda. Teško je reći koje su pelene bolje: najprije morate obratiti pažnju na pojedinačne karakteristike djeteta, težine, slučajeva alergijskih reakcija.

Preporuke za roditelje

 1. Da ne bi došli do lažnih kupovnih pelena u pouzdanim trgovinama. Često su trgovine zadovoljne promocijama i nude povoljne popuste na velike pakete.
 2. Ne kupujte pelene ako ne znate točno težinu bebe. Prevelika veličina će uzrokovati konstantno propuštanje i premalo - nemir i trljanje nježne kože bebe.
 3. Ovlaštene Haggis pelene imaju opis na ruskom i lako prepoznatljiv logotip na pakiranju. Svaki drugi obrazac može signalizirati varanje.

Mnogi roditelji danas odabiru Haggisa za omjer cijene i kvalitete. Doista, nakon ažuriranja linija proizvoda, kvaliteta Haggisa znatno je poboljšana, a prema rezultatima anketa i upitnika sve više i više majki odabiru tog proizvođača.

Korisni videozapis

Probne pelene Huggies Elite Soft 3, Huggies Ultra Comfort 3 i Huggies Classic:

Pelene "Haggis": pregled linija

Većina modernih roditelja u skrbi o djetetu koristi jednokratne pelene. Uštedjuju snage i vrijeme roditelja, pružaju suhoću i udobnost djeteta. Nema potrebe za stalnim pranje dječje odjeće. Dijete dobro spava noću, dopuštajući majci da se potpuno opusti. Haggis pelene su popularne kod roditelja. Pod tim markom dostupni su, dizajnirani za različite dobne karakteristike djeteta. Pelene su univerzalne i odvojeno za dječake ili djevojčice.

Značajke pelene "Haggis"

Huggies pelene mogu se pohvaliti visokokvalitetnim velcro i elastičnim vrpcama, hipoelergenskim unutarnjim pokrovom, vanjskim slojem pamuka i modernim modelima pelene.

Proizvodi ovog proizvođača imaju sljedeće značajke:

 • Pelene za novorođenčad ove marke izrađene su od vrlo mekog materijala koji prozračuje "Babysoft".
 • Tekućina u peleti se ravnomjerno širi u njemu.
 • "Haggis" opremljen je visokokvalitetnim zatvaračima koji ostaju pouzdani čak i pri korištenju praha, ulja ili vrhnja.
 • Unutarnji sloj je napravljen od posebnog materijala koji drži tekućinu i pretvara ga u gel.
 • Za bebe koji su naviknuti na lonac, oslobađaju abdomenske gaćice s obrascima koji nestaju dok se mokri.

pregled

Proizvođač proizvodi sljedeće retke:

 • Pelene "Haggis" za novorođenče Novorođenče osigurava suhu kožu bebe zahvaljujući posebnom premazu.
 • Ultra Comfort linija sadrži prozračni porozni sloj koji omogućava zračni pristup koži i potpuno suha.
 • Prirodni Fit razlikuje se od posebnog rezanja i elegantnog oblika.
 • "Haggis Classic" povoljno ističe ekonomičnu cijenu i prikladne reusable clasps.
 • Pull-Ups - posebni gaćice, pouzdani pomoćnici dječaka u sitnoj treningu.

Bez obzira na kojoj se liniji pelene otpušta, sastoji se od tri sloja:

 • Unutarnja - nježna, neizljivu nježnu dječju kožu.
 • Srednje upijajuće, izrađene od celuloze i posebnog sredstva za geliranje.
 • Vanjski - izrađeni od poroznog materijala. Zahvaljujući njemu, pelena pruža pristup zraku koži novorođenčeta i istodobno ne dopušta tekućinu da istječe.

Pelene ove marke ne sadrže mirise, kreme, tako da je vjerojatnost alergijske kožne reakcije kod korištenja haggisa minimalna.

Zagrlja elita mekana

Pelene Huggies Elite Soft postavlja proizvođač kao jednu od najprikladnijih opcija za osjetljivu kožu djeteta. Prednosti ove linije uključuju elastični remen, visoko kvalitetna pričvrsna sredstva, porozni materijal iz kojeg se vrši gornja prevlaka. Razlikuju se od proizvoda ostalih vladara po svojoj mekoći.

Zahvaljujući posebnom apsorbirajućem sloju, vlaga se za nekoliko sekundi pretvori u gel i čvrsto se drži unutar pelene. To je osobito istinito u skrbi za novorođenčadima, čije stolice su obično vrlo fluidne. Pelene "Haggis Elite Soft" imaju mokri pokazivač koji mijenja sjenu ovisno o količini zadržane vlage.

Dimenzije Huggies Elite pelene malo se razlikuju od ostalih linija, kao i njihove cijene. Visoke cijene opravdavaju njihova pouzdanost, kvaliteta, mekoća i hipoalergentnost. Stoga se pelene ove marke mogu sigurno preporučiti novorođenčadi.

Vladar se povoljno razlikuje od analoga konkurenata po tome što je struktura proizvoda jednaka u svakoj veličini. Visoka kvaliteta i mekoća Haggis Elite Soft pelene ne nestanu nakon 3 mjeseca života, velika veličina ove vrste nije niža od karakteristika pelena za novorođenčad.

Huggies Ultra Comfort

Proizvodi u ovoj liniji su u stanju odmah apsorbirati tekućinu, a ostali mekom.

Imaju sljedeće značajke:

 • Dizajnirana posebno za dječake i djevojčice.
 • Apsorbirajući sloj pelene "Haggis Ultra Comfort" izrađen je od fluff pulpe, koji jamči suhu kožu.
 • Na pelenama serije Huggies Ultra Comfort Disney izvučeni su smiješni Disney likovi.
 • Elastične elastične noge s nogama koje štite od vlage vrlo su prikladne.
 • Pelene imaju uspješan uzorak, zahvaljujući kojima se udobno smjeste.

Huggies Ultra Comfort pelene pozitivno su obilježene činjenicom da je tekućina unutar njih pravilno raspoređena, a kad se napuni, ona se ne smanjuju. Stoga će beba uvijek biti udobna.

Pelene za pakiranje Haggies za djevojčice ružičaste. Glavna razlika između njih od proizvoda namijenjenih dječacima, na mjestu sloja koji apsorbira. Proizvođač je uzimao u obzir anatomske razlike između dojenčadi različitih spolova i osigurao da se većina adsorbensa nalazi točno ondje gdje je to najpotrebnije. Apsorbirajući sloj Huggies Ultra Comfort pelene za djevojčice nalazi se ispod.

Diapers "Haggis" za dječake imaju iste značajke i prednosti kao i za djevojčice. Razlika u lokaciji apsorpcijskog sloja i boji pakiranja: adsorbent u Huggies Ultra Comfort za dječake nalazi se ispred pelena, ambalaža je plava, a ne ružičasta.

Klasični zagrljaji

Huggies Classic pelene su jeftinije od Huggies Ultra i proizvodi drugih linija proizvoda ovog proizvođača. Unatoč činjenici da pripadaju verziji gospodarstva, njihova je kvaliteta vrlo pristojna. Pelene "Haggis Classic" dobro apsorbiraju dugotrajnu vlagu, mekanu, napravu od materijala koji može disati, imaju elastične elastike koje štite od curenja i elastični remen.

"Haggis" proizvodi različite proizvode, pokušavajući uzeti u obzir anatomske osobine djeteta. Možete ostati na jeftinim pelenama, a vi možete odabrati "Elite Soft" premiju. I u njima, i druga udobnost i suhoća djeteta je zajamčena.

Pampers haggis vrsta

Huggies je brand koji dugo nije potreban nikakav uvod. Čak i oni koji nemaju djecu redovito vide svijetle pakete ugodnih boja na policama u supermarketima i ljekarnama širom svijeta. To nije prva generacija roditelja sretnih vjerovati brigu o udobnosti svojih dječjih pelena i gaćice Huggies: danas proizvodi marke zauzima vodeću poziciju u segmentu proizvoda za djecu.

Danas nam je već prilično teško zamisliti da dijete može biti uzdignuto bez takvih sredstava koje olakšavaju brigu o prirodnim potrebama djeteta. Koristite Huggies pelene i gaćice jednostavan i praktičan: nema potrebe da se prijave dodatni hidratantnu kremu na osjetljivu kožu bebe, oni štite od curenja i asortiman uzima u obzir različite potrebe djece različite dobi, s obzirom na sve veću motoričku aktivnost i zabavu.

Pročitajte više o robnoj marki Huggies

Tvrtka Kimberly-Clark oprezno je lansirala prvu testnu komad pelene pod markom Kimbies još 1968., a 1978. godine počeli su se proizvoditi pod sada poznatim imenom Huggies. Izum je pokazao izuzetno udobnim za upotrebu i postavljanje određenih standarda za dizajn pelena, koji su kasnije korišteni, bez većih promjena u našim danima.

Značajke Huggies pelene opravdani s fiziološkog stajališta: u obliku trokuta, kopiranje strukture tijelo djeteta, elastične vrpce oko nogu, sprječava protok tekućine prema van, to je lako za brtvljenje zatvarači, jednostavna i ugodna na dodir punjenje materijala pahuljaste jezgre. Ime Huggies može se slobodno prevesti kao "zagrljaje" ili "zagrljaje" - što, s obzirom na razinu udobnosti djece i pogodnosti za roditelje, više je nego opravdano.

Vrste pelene Huggies

Pelene Huggies Classic

Huggiesova klasična pelena nalazi se u pet mogućih veličina, ovisno o težini djeteta (od 3 do 25 kg). Ne postoje razlike u dizajnu i dizajnu pelena za proizvođače djevojčica i dječaka.

Obilježja Huggies klasika:

 • istezanje mekom koru;
 • elastični materijali koji dopuštaju bebinu kožu da diše;
 • osigurava suhu kožu djeteta do 12 sati;
 • meka "barijera", koja jamči zaštitu od curenja između nogu mrvica;
 • za kupce ruskog tržišta osigurava se program štednje koji omogućuje značajno smanjenje troškova kupnje higijenskih proizvoda za djecu.

Pelene Huggies Elite Soft

Model pelene Huggies Elite soft trenutno je postavljen od strane proizvođača kao najudobniji za djecu, što se očituje pozitivnim pregledima roditelja. Proizvodna linija sadrži raspon veličine od 1 (novorođenče težine do 5 kg) do 5 (djeca 12-22 kg).

 • "Nova riječ" u proizvodnji pelena: ovo je jedini model u proizvodnji kojeg koriste posebne mekane jastučići, osiguravajući najpotpuniju i nježnu apsorpciju;
 • mali džep unutar pelene osigurava dodatnu zaštitu od curenja tekućine prema van;
 • prozračni meki materijali koji su vrlo ugodni za dodir;
 • remen i zatvarači povećane mekoće i dvostruke elastičnosti u usporedbi s drugim modelima jamče savršeno pristajanje dijete s bilo kakvim strukturnim značajkama;
 • posebna struktura apsorbirajućih kanala omogućuju da pelena ostane dulje u usporedbi s drugim modelima da ne smanjuju ili ograničavaju kretanje djetetovih nogu;
 • Ovo je najmošnija od svega što je moguće u ovom trenutku pelene Huggies - i izvan i iznutra.

Huggies Elite Soft kreirana u istom konceptu što je više moguće mekana i udobna za njegu s nježnom brigom za kožu djeteta.

Line gaćice s elastičnim jednodijelnom bočnom poklopcu je dizajniran za djevojčice i dječake u jednom user-friendly modelu, predstavljena u trodimenzionalnoj varijanti: 6-11 kg, 9-14 kg, 12-17 kg, koja vam omogućuje da odaberete za pojedino dijete idealno sjedi gaćice.

Značajke koje čine Huggies Elite Soft gaćice ugodne i ugodne:

 • Model je napravljen od materijala koji može disati s posebnim mikroporama koji osiguravaju prirodnu ventilaciju kože djeteta;
 • Istezljivi pojas nježno se prilagođava mogućim promjenama u veličini djetetovog trbuha;
 • Gaćice su vrlo udobne za korištenje. Lako ih je staviti, povlačenjem i jednako lako zauzeti, rastrgajući bočni šav: čak se i starije dijete može samostalno nositi s ovim zadatkom;
 • Indikator vlage signalizira da je vrijeme za promjenu gaćica, promjena boje.

Pelene i kratke hlače Huggies Ultra Comfort

Unutar linije Huggies Ultra udobnosti postoje modeli za djevojčice i dječake.

Specifičnost leži u različitom rasporedu apsorbirajućih unutarnjih kanala - u sredini za djevojčice i bliže želucu za dječake.

Izgled modela također se razlikuje: proizvođač nudi dvije jedinstvene mogućnosti dizajna od Disney-ljubio jedan za "ženski" i "muški" modeli mladih dandies.

Vrlo udobni paketi razlikuju se po bojama: ružičasto - za djevojčice, plave - za dječake, tako da roditelji mogu jednostavno odabrati pravu mogućnost ovisno o djetetovom spolu, dobi i težini. Raspon veličina uključuje četiri opcije: 3 (5-9 kg), 4 (8-14 kg), 4+ (10-16 kg) i 5 (12-22 kg).

Gaćice hugs

Proizvodnjom Huggies kratke hlače primjenjuje se isti patentirani model uporabe posebnih kanala za apsorbiranje koji tvore jedinstveni zaštitni sloj. Struktura gaćica uzima u obzir anatomske značajke strukture ovisno o podu, a njihova je svrha također lako razlikovati boju pakiranja i uzorak na proizvodu.

U liniji su pelene u četiri veličine: 3 (7-11 kg), 4 (9-14 kg), 5 (13-17) i 6 (16-22 kg).

Značajke panty Huggies:

 • Jedinstveni patentirani sloj DryTouch odmah apsorbira vlagu i blokira u gaćice, a unutarnji kanali pomoć anatomski precizna raspodjela otečene unutarnje punjenje, bez gaćice sag kada postupno punjenje i tekućina teče prema van;
 • MotionFlex sustav omogućuje aktivno dijete koliko god je potrebno da se presele osigurati zaštitu i suhu kožu za vrijeme trajanja korištenja kratke hlače zahvaljujući širokim, meke i elastične manžete oko nogu, remenje i sa strane;
 • Mekani materijal koji prozračuje pouzdano pruža prirodnu ventilaciju kože djeteta: sada nema potrebe za upotrebom dodatnih vlaženja i prašaka.

Gaćice Huggies DryNights

Važno je! Ovaj se model s pravom može smatrati ekskluzivnim - ne svaka marka koja proizvodi higijenske proizvode može se pohvaliti takvim prijedlogom u liniji svojih proizvoda.

Huggies je smatrao da je potrebno brinuti o odrasloj djeci koja trebaju dodatnu zaštitu tijekom noći, bez obzira na razloge, bilo koji osjetljivi problem čak i velike djece (do 15 godina) bit će najučinkovitiji i pouzdanije riješen Drynights hlače. Ovaj model je prikazan u dvije veličine (4-7 godina i 8-15 godina) i ukazuje na razlike u konstruktivnom rezu gaćica na temelju spola. Panty DryNights što je moguće bliže izgledu i izrezati na uobičajenu rubnu odjeću koja može biti psihološki važna za starije dijete i njegove roditelje, nudeći nježnu zaštitu od mogućih neugodnih situacija u kojima se može pojaviti dijete s tim ili drugim značajkama fizičkog ili psihičkog razvoja.

Poseban najtanjivi apsorbirajući sloj uzima u obzir anatomske karakteristike djevojčica i dječaka, pravilno raspoređujući trenutno apsorbiranu tekućinu i izbjegavajući ružne i neugodne progibe gaćica i curenje tekućine vani. Dodatna zaštita od propuštanja zaštićena je posebnim mekim unutarnjim preprekama. To dopušta djetetu mirno spavanje tijekom noći, a roditelji se oslobađaju potrebe da se periodički probude da dijete odvede u zahod ili na lonac, ili da promijeni svoje pidžame i krevet. Gaćice se jednostavno stavljaju i uklanjaju, dijete ih može samostalno koristiti.

Huggies Little Swimmers swim kratke hlače

Ovaj model je jedan od lidera među pelene za kupanje među europskim potrošačima. Ona štiti dijete od malih problema tijekom posjeta bazenu, što potvrđuju mnogi zadovoljni kupci. Model nudi liniju od tri veličine: 2-3 (3-8 kg), 3-4 (7-15 kg), 5-6 (12-18 kg).

Mali plivačevi gaćice štite od curenja tijekom kupanja, izbjegavajući onečišćenje vode. Mekani pojasevi i rukavci oko nogu vam omogućuju prilagodbu stupnja prilagodbe i najpreciznijom prilagodbi gaćica za kupanje na bebi, vrlo je jednostavno staviti i poletjeti, a smiješni dizajn poboljšava raspoloženje i za dijete i za roditelje. Model kupaćih gaćica je vrlo ugodan vizualni i taktilni i jednostavan za uporabu.

Recenzije pelene Huggies

Mnogi roditelji pišu o prednostima pelene Huggies na forumima i web stranicama diljem svijeta. Evo nekoliko pregleda iz ruskog segmenta Interneta:

"Volim Huggies. Kupujem pelene u Dječjem svijetu, nisam došao do krivotvorenja ", piše korisnik ZaruNa.

"Pokušali smo s gomilom pelena i zaustavili se na ovoj marki. Sada moja beba ima 8 mjeseci, koristimo HuggisClassic 4 pelene za dijete mase 7-14 kg. U principu, pelene su dobre, ima plusa, ima minusa ", napominje Ejevi4e4ka.

"Koliko ljudi, toliko mnogo mišljenja! Moj sin je već gotovo 5 mjeseci, cijelo vrijeme svog života pokušali smo japanske pelene, Pampers i izabrali haggis. oni dobro "sjedaju" na djetetu, ne gube se nikamo, vrlo su ekonomični (tijekom dana upotrebljavamo 2-3 komada, a noću 1), kaže Oksana... M.

"Obično kupujem još jednu marku pelene, ali za promjenu odlučio sam pokušati s haggisom. Prva stvar koju sam primijetio kad sam otvorio paket bio je da su pelene teško. Velcro dobro pričvršćuje, ali najveći nedostatak je da se pojasevi ne protežu, "dijeli mišljenje Julije Savenkove.

"U svojoj prethodnoj recenziji napisala sam o Huggies Elite Soft pelene. Nedavno, kada sam kupio veliki paket (3 veličine, 80 komada), oči su se zaustavile na novom proizvodu - Huggies Ultra Comfort pelene za djevojke (5-9 kg, 94 kom.) Uzeo ih je. Po istoj cijeni imali su različit broj pelena. Za početak korištenja oba paketa odjednom "za usporedbu". Što mogu označiti. Haggis Ultra Comfort je vrlo lijepa, tako svijetla, "djevojčica", obično sam vrlo ravnodušna na takve stvari, posebno za pelene, ali ovdje sam jako zadovoljan. Prema taktilnim osjećajima, Haggis Elite je mekša, ugodnija, nešto debela. Haggis Ultra, odnosno, razrjeđivač i blagi miris (za razliku od prve). Pa, primer je suha, kao što mi se činilo, nakon elite. Stoga, koristim Elite za noć, a tijekom dana - Udobnost. Odabir između prvog i drugog, dok ću se prvo zaustaviti, možda kasnije, kad rjeđe stavimo na pelene, prebacit ćemo na "jeftiniji". (Shalme)

Huggies pelene, kao što se može vidjeti iz ovih pregleda, ponekad ne dobivaju najuspješniju ocjenu, što sugerira da će daljnji razvoj nastaviti s dolaskom novih tehnologija i materijala. Sve to nadahnjuje nade za novim, još povoljnijim i kvalitetnijim proizvodom, a sada nam ostaje da se radujemo prednostima koje su Huggiesove pelene već obećale i daju.

Sve o pelene Haggis za djevojčice i dječake

Gotovo svaka žena koja sakupi vrećicu u rodilištu odabire Huggies kao prvu pelenu. Ovaj izbor je diktiran činjenicom da mama želi napraviti prve dane svoje bebe posebne, okružuju mrvice samo kvalitetnim stvarima. Kao rezultat toga, mladi roditelji cijeniti rezultat korištenja haggis pelena.

Mnogi moderni roditelji u skrbi o djetetu koriste jednokratne pelene ili pelene. Time se štedi vrijeme i trud roditelja, osiguravajući udobnost i suhoću mrvica. Uklanja potrebu stalnog pranja bebe odjeće. Dopuštajući mami da se potpuno opusti, beba brzo spava noću. Pampers Haggis osobito su popularni kod roditelja. Ova marka proizvodi čitav niz pelena, dizajniran za dobne i spolne karakteristike djece. Postoje univerzalne pelene i zasebne pelene za djevojčice i dječake.

Povijest stvaranja

Njegovo suvremeno ime je Huggies, ili od engleskog. Pelene "Hugs" primljene su od američke tvrtke Kimberly - Clark, od osnivača, a prvi put su puštene na prodaju 1978. Unatoč činjenici da ti higijenski proizvodi za djecu nisu bili prvi na američkom tržištu, kupci su cijenili njihovu visoku kvalitetu i ubrzo su postigli brigu br. 1 u Sjedinjenim Državama.

Kimberly - Clark je puno, tako da je nekoliko desetljeća njihov novac bio vodeći položaj u Americi i Europi. Ova tvrtka posjeduje inovativne proizvode koji su napravili pelene tako udobne i pouzdane, što su danas. Tvrtka je razvila:

 • materijali koji mogu disati da čvrsto drže vlagu, ali istodobno omogućuju da koža diše;
 • kvačice za spajanje su ponovno upotrebljive, omogućujući pričvršćivanje pelene na trbuhu djeteta;
 • gaćice, pelene, koje pomažu roditeljima da poduče mrvice u lonac;
 • posebne gaćice za plivanje.

Tvrtka Kimberly - Clark je uspjela napraviti mnoga važna poboljšanja koja vam omogućuju da proširite asortiman proizvoda i još više poboljšate pelene za djecu. Ovo je ogroman proboj, jer ako 80-ih godina roditelji novorođenčadi jednostavno nisu imali što odabrati, danas postoje široke linije pelene Huggies koje olakšavaju život mladim majkama, omogućujući im da više vremena provode sa svojim bebama.

Sastav serije Huggies

Proizvođač uvijek nastoji osigurati da proizvodi koji se prodaju pod njegovim markom najbolji. Haggis nije izuzetak, jer svake godine pokušava poboljšati pelene dječaka i djevojčica, na temelju anatomske razlike, njihove težine i životnog stila. Svake godine milijuni roditelja se vraćaju iz supermarketa s paketima pelene Haggis, jer je ova marka idealna za svoju djecu.

Prilikom odabira vrste Haggisa, možete ga voditi po opisu, koji će vam pomoći odabrati najprikladniju inačicu pelene.

Elite Soft. Pogodno za dječake i djevojčice. Pelena sama po sebi je vrlo meka, uključuje pamuk. Unutar pelene je poseban unutarnji sloj Soft Absorb, odmah upijajući tekućinu. Ako se ova vrsta pelene kupi za novorođenčad, tada osim ultra-mekoće postoji rez za pupak, džep za tekuću stolicu i pokazatelj vlage. Pelena dolazi sa svijetlim dizajnom - Disney likovi.

Ultra udobnost. Odvojite odvojene pelene za djevojčice i dječake. Postoji poseban sloj Dry Touch i mekana površina. Proizvod apsorbira vlagu u sekundi i čuva ga iznutra. S obzirom na fiziološke karakteristike svakog djeteta, pelena ima široku gumu i Disney dizajn.

Klasik. Pogodno za djecu oba spola. Proces proizvodnje uključuje najnoviju tehnologiju zaštite koja omogućuje haggisu apsorbiranje vlage tijekom 12 sati. Pelena se sastoji od posebnih materijala koji dopuštaju dijete da diše, kao i blok-gel koji apsorbira vlagu. Proizvod ima pojas za rastezanje i elastične pregrade.

Gaćice Haggis. Jednokratne pelene, to su gaćice za dječake i djevojčice odvojeno. Proizvod se sastoji od 70% apsorpcijskog sloja, što povećava volumen i brzinu apsorbirane vlage. Unutarnji i gornji slojevi izrađeni su od posebnog materijala s mikroporama, kako bi se izbjeglo crvenilo i pelenski osip. Možete ga nositi i ukloniti preko nogu, što je vrlo pogodno za aktivnu djecu.

Suhi niti. Noćni upijajući gaćice za djevojčice i dječake tijekom 3 godine. Izvana se ne razlikuju od običnog platna, imaju sloj koji upija i barijere koje dopuštaju da se suše noću, jer dobro apsorbiraju vlagu. Na stranama gaćica su udobni elastični umetci.

Prednosti i nedostaci serije pelene

Svaka vrsta Haggisa ima, naravno, prednosti i nedostatke, ali svaka od tih serija ostaje jedinstvena. Elite Soft, na primjer, je najskuplji, ali i najučinkovitiji, jer je izrađen u cijelosti od 100% prirodnih hipoalergenskih materijala koji apsorbiraju svu vlagu na sekundu, ostavljajući kožu suhom i čistom.

Štoviše, Haggis je prepoznat kao najbolja pelena za novorođenčad, jer su opremljena posebnom dekolinom na pupku, džepu za labave stolice i pokazatelj vlage. Možda se takva kombinacija neće naći nigdje.

Također, kupci su vrijedni Ultra Comfort serije, koja uzima u obzir anatomske značajke beba različitih spolova. Oni također imaju šareni dizajn i savršeno apsorbiraju vlagu. Moguće je nazvati kompletan set ove pelene obično: celulozu, poliester i poliuretan.

Klasična serija ima cijenu koja je pristupačna, možda, svim mladim roditeljima, u usporedbi s Ultra Soft serijom, ali ipak ima svoje prednosti. U procesu proizvodnje haggis classica koristi se gel koji zadržava i pouzdano blokira vlagu. To štiti dijete od curenja dugo vremena. Praktično i pouzdano čine ga posebnim netkanim materijalima, materijalima koji apsorbiraju vlagu i fluff pulpom, koji su dio.

Roditelji koji žele poučavati dijete u lonac ili učiniti sve da dijete ne odstranjuje pelene, Haggis gaćice savršeno se uklapaju, jer apsorbiraju vlagu, odijevaju brzo i pogoduju aktivnom djetetu.

Suha pelena za suhu štiti djecu od 3 godine noću. U ovoj seriji, koja uključuje gaćice za djecu mlađu od 15 godina, sastav je uvijek isti: pahuljasta pulpa, pamuk i materijal koji apsorbira vlagu.

Proizvođač ne koristi nikakve okuse, mirise ili štetne boje, pa su pelene 100% sigurne za zdravlje djeteta. Nakon pregleda prednosti i sastava roditelji mogu odabrati najprikladniju seriju.

Mišljenja mama o pelene Huggies

Broj pregleda Haggisa se prevrnuo, tako da ih se može čitati beskrajno. Nemoguće je dati jednoznačnu procjenu proizvoda, budući da neke mame pišu o neslaganju između opisa i kvalitete, dok su drugi u potpunosti zadovoljni pelenama i neće razmjenjivati ​​haggis za bilo što drugo.

Zadovoljavajuće recenzije kažu da Haggis:

 • ne uzrokuje alergijske reakcije, nadražaje i pelensko osip;
 • zaštititi od curenja i dijete ne osjeća nelagodu u bilo koje doba dana;
 • dopustiti da koža dijete diše;
 • udoban za nošenje, imaju mekani unutarnji sloj;
 • imaju atraktivan sjajni dizajn;
 • su bez mirisa.

Na liniji Elite Softa možete naći osobito mnogo pozitivnih recenzija, što ne iznenađuje, budući da su najskuplje, a također su stvoreni najnovijim razvojem proizvođača. Haggis Classic također je u dobrom stanju s mamama.

Nažalost, svi roditelji ne mogu imati veliko iskustvo s haggisom. Negativna mišljenja o ovoj marki se uglavnom temelje na usporedbi haggisa s elitnim skupim pelenama stranih proizvođača.

U Haggisu nezadovoljni korisnici ne vole:

 • loše povući;
 • okuplja se u naborima tijekom hodanja;
 • izazvati iritaciju kože;
 • slabo apsorbiraju vlagu;
 • opremljena neudobnim ljepljenjem;
 • Najjeftiniji serija neugodna za dodir;
 • za dugo trošenje nije prikladno;
 • protoka noću.

Radi poštenja, valja istaknuti da je najjeftiniji serijski Haggis, u pravilu, podložan kritici, ali se uspoređuju s elitnim nizom drugih marki. Kupci su zadovoljni serijom Elite Soft, ali njihova cijena još uvijek je kritizirana.

O pelenama Haggis možete pronaći mnogo različitih pregleda, ali kako biste privukli pravedne zaključke, morate probati barem jednu pelenu svakog tipa. Ova metoda omogućit će izbor.

Cijene, veličine i ambalaža

Bilo koji roditelj ne samo da nastoji odabrati najprikladnije pelene za bebu, već i planirati svoj proračun na takav način da ostaje za male radosti. Haggis radi sve tako da potrošač može odabrati najprikladniju seriju pelena po najatraktivnijoj cijeni.

Svaki roditelj može odabrati odgovarajuću veličinu pelena. Svi proizvodi dolaze u pet veličina, a serije Huggies Ultra Comfort imaju dodatnu veličinu od 4+, što vam omogućuje da odaberete pelene za bebu koja se neće kliziti, kliziti, udubiti ili trljati. Ovo je vrlo važno za djecu s aktivnim životom. Pelene pelene prikladne su za djecu od 7 kg i počinju samo od treće veličine.

Također bih volio napomenuti DryNites pelene, koje su uistinu jedinstvene serije, jer su prikladne za djecu mase do 27 kg, pa se problemi noćnog curenja više ne brinu za roditelje djece od 4 do 15 godina.

Također je vrlo povoljno da proizvođač pelene Haggis svojim potrošačima omogućuje da odaberu najprikladniju veličinu paketa, odabiravši tako pravu mogućnost iz brojnih serija. Veliki paket sastoji se od 88 komada i pogodan je za one koji su sigurni da žele zaustaviti njihov izbor na Haggisu i svim sredstvima na odabranoj seriji. Mala paketa od 27 komada mogu kupiti oni koji još nisu sastavili svoj izbor, ili jednostavno žele malo spasiti. U svakom slučaju, proizvođač daje klijentu pravo izbora.

Što se tiče cijene pelena, najskuplja linija je Elite Soft. Cijena nije pretjerana, ali nešto veća od cijene sličnih paketa iz drugih Haggisovih serija. Mali paket, na primjer, koji se sastoji od 21 pelena, košta prosječno 380 rubalja za roditelje. Klasični od 18 komada može se kupiti za prosječno 200 rubalja.

Haggis gaćice za dječake i djevojčice također su vrlo skupe, kao i posebne pelene - gaćice. Mali paket od 17 komada košta oko 450 rubalja u supermarketima. Takva visoka cijena potpuno je opravdana, jer takav proizvod savršeno apsorbira vlažnost, dulje vrijeme žuri i pomaže pričvrstiti dijete u lonac. Zato mnoge mumije zamjenjuju niz pelene elitnog softvera i haggis gaćice, koristeći prvu za dom i drugi za hodanje.

Teško je odabrati proizvod kada se izlog prelijevanja asortimana, ali pažljivo čitajući preporuke i voditi majčinim instinktom, možete jednostavno odabrati pelenu koja će savršeno uklopiti bebu i učiniti njegove prve dane još ugodnijim i sunčanim.

Huggies pelene: značajke i vrste

Svaka majka želi odabrati najbolje higijenske proizvode za svoje voljeno dijete. Trenutno postoji ogroman broj pelena s različitim karakteristikama i cijenama. U ovom članku, brand Huggies podložan je pregledu.

Opis robne marke

Kimberly-Clark proizvodi higijenske proizvode više od 140 godina. Od 1968. godine korporacija je započela razvoj proizvodnje pelena za jednokratnu upotrebu. To je pomoglo istraživačkom laboratoriju. Prošlo je desetljeće, a Huggies ili Hugs prodali su se kao probni rad. Deset godina kasnije, pušteni su u masovnu proizvodnju. Proizvođač nije stajao, a iz godine u godinu Huggies je postao sve popularniji. Trenutačno se ti jednokratni higijenski proizvodi za bebe proizvode u više od 30 zemalja širom svijeta.

Glavni izumi marke:

 • Velcro pričvršćivači koji su sada nezamjenjivi;
 • stražnji džep za držanje tekuće stolice za dijete;
 • uporaba materijala koji može disati;
 • pomoću fluff pulpe kao punila;
 • anatomski oblik u obliku trokuta;
 • uređenje pelena s smiješnim slikama;
 • u njihovu liniju po prvi put na svijetu pojavio pelene za kupanje.

Ideja branda je poboljšati kvalitetu života roditelja pomoću najboljih higijenskih proizvoda za svoju djecu.

Prednosti i nedostaci

Svaka žena želi da joj dijete bude što je moguće zdravo, normalno se razvija i osjeća ugodno. Jedan od čimbenika koji utječu na dobrobit djeteta je suhoća unutar pelene. Da biste je odabrali, potrebno je analizirati sve prednosti i nedostatke određenog proizvoda za osobnu njegu. Kao i sve pelene za bebe, Haggis ima i prednosti i nedostatke za korištenje. Razmotrite glavna pozitivna svojstva nekih od najpopularnijih pelena na svijetu.

 • Hipoalergijske komponente. Proizvodi ne dodaju mirise, kreme i losione. Čak i najosjetljivije dijete može biti u tim pelenama dugo vremena.
 • Velik broj vrsta. Sve bebe se razlikuju u anatomskoj strukturi, tako da robna marka Huggies predstavlja kupac široku paletu proizvoda za gotovo svako dijete.
 • Udobno uklapanje. Trokutasti oblik ovih pelena čini najljepšim bebama u njima. Oni nikad ne propuštaju i ne tiskaju.
 • Velcro uboda. To je osobito važno za starije djece, nakon otprilike šest mjeseci. Pričvrščivači s okruglim rubovima prianjaju se manje, a također su teško skinuti s djetetom. Naposljetku, oni se ne odgajaju.
 • Dovoljno je dobro apsorbirati tekućinu i ostaviti ga unutar pelene. Gotovo svi kupci su zabilježili ovu prednost pelene. Proizvodi su posebni upijajući kanali koji sprječavaju curenje tekućine izvana. Kanalizacija je drugačija za dječake i djevojčice.
 • Tri sloja pelene izrađena su od materijala koji može disati.
 • Meka unutarnja površina ne utrlja i ne ostavlja tragove crvenila.
 • U seriji Huggies Elite Soft nalazi se poseban džep na poleđini za držanje izmeta, što je vrlo pogodno za bebe do šest mjeseci. To pomaže u izbjegavanju propuštanja.
 • Postoji pokazatelj vlage koji može odrediti puninu pelene, bez uklanjanja.
 • Razumna cijena i mogućnost kupnje u skoro svakoj trgovini.
 • Atraktivan dizajn: postoji čak i niz s Disney likovima.
 • Debljina higijenskih proizvoda je zanemariva.
 • Postoje pelene, kratke hlače za svaki dan i za kupanje u bazenu, karakterizira atraktivan dizajn i jednostavnost korištenja.
 • Bočne šavove na gaćicama lako su rastrgane na stranama pa ih je vrlo jednostavno ukloniti.

Unatoč velikom broju pozitivnih osobina haggisa, oni također bilježe neke značajne nedostatke:

 • malo manja. Polazeći od sredine raspona težine, pelene mogu biti male;
 • punije bebe mogu patiti od pritiska i gumenog vrpca;
 • njihov anatomski oblik ne odgovara svima: oni ponekad propuštaju, zbog čega je nemoguće nositi takve pelene tijekom noći;
 • znatno povećao veličinu kada se nosi, možda formiranje kvržice između nogu;
 • kao rezultat nedostatka parfema, pelene mogu početi proizvoditi neugodan miris dok nose kao što su obilje.

Općenito, može se reći da raspoloživi proizvodi Huggies imaju više pozitivnih osobitosti. Ove pelene mogu sigurno podnijeti suđenje čak i najprikladnijoj djeci i roditeljima.

vrsta

Bogati izbor pelene Huggies omogućuje individualno odabir najbolje opcije za svako dijete. Pelene ove poznate marke uključuju sredstva za djecu od rođenja do 15 godina. Takav raspon širokog raspona dokazuje da brand zaista pokušava uzeti u obzir interese svake djece i pratiti njihovo sazrijevanje.

Dostupne su sljedeće serije: Huggies Elite Soft Newborn, Huggies Elite Soft, Huggies Classic, Huggies Ultra Comfort, DryNites, Little Swimmers. No, u izobilju proizvoda lako se zbuniti. Da biste to izbjegli, trebate rastavljati svaku seriju zasebno.

Za svaki dan

Kada beba rodi, vrlo je važno odabrati posebne proizvode za higijenu. Moraju biti hypoallergenic, meke i udobne za mrvice. Huggies Elite Soft za novorođenče poslužit će kao primjer takvih pelena. Karakterističan paket blijedo žute boje odmah ulazi u oči. Ova sjena nije pronađena u dizajnu drugih pelena, tako da će izgubiti iz vida takav paket biti teško. Pelena sama po sebi je uglavnom bijela. Ukrašena je slikom Disney Winnie the Pooh. Žute oznake postaju tamnozelene kad su vlažne.

U njima mekani punilo predstavljaju jastučići koji daju dodirnu točku osjetljivoj koži. Ovaj sloj omogućuje da se vlaga apsorbira što je brže moguće. Rubovi oko nogu povećavaju se radi izbjegavanja propuštanja. Vlak je elastičan i ima džep za držanje izmeta. Paketi ovih pelena prikazani su u sljedećem rasponu veličina:

 • Huggies Elite Soft Newborn 1 (do 5 kg). Uključuje pakete s brojem 27 pelena i 84 pelena;
 • Huggies Elite Soft Newborn 2 (3-6 kg). Postoje paketi od 27 komada i 88 komada.

Jednako su prikladni za dječake i djevojčice. Mnogi uočavaju njihovu kvalitetu.

Sljedeća veličina je Huggies Elite Soft - 3 (midi), namijenjena bebama od 5 do 9 kg. Gaćice s brojem 3 iste serije prikladne su za bebe od 6 do 11 kg.

Pelene se prikazuju u sljedećim pakiranjima:

 • minimalno - 21 komada;
 • set od dva mala pakiranja - 42 komada;
 • srednji paket - 80 komada;
 • Megabox - 160 kom.

Huggies Elite Soft 4 Comfort Series dizajnirana je za djecu od 8 do 14 kg. Ovo je maksimalna veličina.

Sljedeći paketi se prodaju:

 • minimalno - 19 komada;
 • srednji paket - 66 komada;
 • Mega-boks - 132 komada.

Sljedeći Huggies Elite Soft 5 nosili su djeca od 12 do 22 kg. Prikazane su samo dvije opcije pakiranja:

 • medij - u iznosu od 56 komada;
 • veliki - 112 komada.

U seriji Huggies Elite Soft, tu su i svakodnevne kratke hlače za dječake i djevojčice. Veličine samo 3, 4, 5:

 • veličina 3 od 6 do 11 kg ima dimenzije od 25, 54, 108 komada;
 • veličina 4 od 9 do 14 kg prikazana je u pakiranjima od 21, 42 i 84 komada;
 • veličina 5 od 12 do 17 kg ima sljedeće vrste pakiranja: 19, 38, 76 komada.

Više proračunskih serija tvrtki za pelene je Huggies Classic. Oni također imaju širok raspon proizvoda i odgovaraju bebama od rođenja. Tutu izgleda slatko, uokvireno umirujućim crvenim i plavim tonovima. Higijena je sama po sebi bijela, s likom kralja lavova iz Disney crtića. Unutarnja površina je meka, kao da je mreža. Pelene su zastupljene sljedećim rasponima:

 • Huggies Classic 2. Dizajniran za djecu od 3 do 6 kg. Dostupno u pakiranjima od 16 i 88;
 • Huggies Classic 3. Za bebe od 4 do 9 kg. Tri vrste paketa: 16, 58 i 78 komada;
 • Huggies Classic 4. Kategorija težine od 7 do 18 kg. Prodaje se u 14, 50 i 68 komada;
 • Huggies Classic 5. Za dijete mase od 11 do 25 kg. Možete pronaći pakete od 11, 42 i 58 komada.

Mnogi roditelji vjeruju da je Huggies Ultra Comfort serija bolja od prethodne.

Prikazuje pelene dječaka i djevojčica, kao i gaćice. Kutije za djecu različitih spolova lako se razlikuju: obojene su u klasičnim ružičastim i plavim bojama. Razlike samih pelena su u dizajnu: one su različite boje i sadrže Disney likove. Minnie miš je prikazan na ženskim higijenskim predmetima, a Mickey Mouse i Pluton, odnosno, na prugastim pelene za muškarce.

Oni imaju apsorbirajuće kanale na različite načine: za djevojčice pelene, oni su sve na površini, a kod dječaka 'zupčanici - ispred. Ovo je prilično značajna prednost ove serije. Kanali pomažu da se tekućina ravnomjerno raspoređuje, čime se sprječava nastajanje vlažne grudi između nogu.

Raspon veličina pelena za dječake i djevojčice Huggies Ultra Comfort i broj komada u paketu prikazani su u nastavku:

 • Huggies Ultra Comfort 3 - za bebe težine od 5 do 9 kg. Paketi od 21, 80, 94 komada;
 • Huggies Ultra Comfort 4 - za djecu mase od 8 do 14 kg. U pakiranju ima 19, 66, 80 komada. Također se pojavio na prodaji Disney Box - velika ambalaža pelene, u kojoj je 126 komada;
 • Huggies Ultra Comfort 4+. Za djecu mase od 10 do 16 kg. Paketi uključuju slijedeći broj pelena: 17, 60, 68;
 • Huggies Ultra Comfort 5. Poslužite za bebe s težinom od 12 do 22 kg. U pakiranjima ima 15, 56, 64 i Disney Box - 105 komada.

Osim serije za djecu, Huggies je objavio liniju za stariju djecu DryNites. Te pelene su dizajnirane da spriječe neugodna iznenađenja usred noći. Te gaćice u obliku i boji su gotovo isti kao i obično donje rublje. Pampers također su podijeljeni u dvije kategorije: za djevojčice i dječake i imaju odgovarajuće značajke u strukturi apsorbirajućih kanala. Možete kupiti sljedeće veličine i ambalaže:

 • Panty DryNites za dječake i djevojčice od 4 do 7 godina, težine od 17 do 30 kg. Pakiranje od 10 komada;
 • Panty DryNites za dječake i djevojčice od 8 do 15 godina, težine od 27 do 57 kg. Pakiranje od 9 komada.

Očito je da su proizvođači pokušali ugoditi svima. Velika raznolikost vrsta higijenskih proizvoda i varijacije broja komada u pakiranju potiču kupce da se upoznaju sa svakom serijom zauzvrat.

Za kupanje

Ako dijete posjeti bazen, treba mu zaštitu od malih problema koji se mogu pojaviti u vodi. Doista, s aktivnim pokretom poboljšava pokretljivost crijeva, što može dovesti do zbrke. Kako bi se to izbjeglo, preporučuje se da bebe nose pelene za kupanje. Tvrtka Huggies proizvodi samo posebne pelene pod nazivom Mala plivači. Imaju sljedeća svojstva:

 • zadržati sadržaj bez stvaranja oteklina, koristeći poseban punilo;
 • imaju velcro, ali možete nositi bez njih otkopčati kao gaćice. Nema potrebe tražiti mijenjanje tablice ili staviti podlogu ispod djeteta;
 • oni imaju bočnu zaštitu od propuštanja u obliku ruba koji se proteže duž rubova područja u blizini nogu;
 • Elastični pojas neće trljati i pritisnuti. On čvrsto, ali nježno se uklapa u bebu;
 • Elegantan dizajn i svijetle boje s likovima Disney crtanih filmova izgledat će vrlo lijepo u vodi.

Na prodaji možete pronaći sljedeće varijacije veličine:

 • Pelene Huggies Little Swimmers 2-3 (žuta ambalaža) namijenjena djeci od 3 do 8 kg. U pakiranju od 12 komada;
 • Pelene Huggies Mali plivači 3-4 (zelena ambalaža) - za bebe od 7 do 15 kg. U pakiranju od 12 komada;
 • Pelene Huggies Little Floaters 5-6 (narančasti paket) - za bebe od 12 do 18 kg. U pakiranju od 12 komada.

Kod takvih pelena beba će uživati ​​u kupanju, a roditelji se neće brinuti o mogućim prirodnim procesima. Skice za bazen prvi su put pušteni u svjetlu ove marke. Njihova dugogodišnja povijest naglašava dobru kvalitetu zbog akumuliranog iskustva.

Recenzije

Većina roditelja je zadovoljna kvalitetom Huggies pelene. Posebno zabilježite kvalitetu serije Elite Soft. Većina zadovoljnih sljedećim prednostima:

 • vrlo mekan unutarnji sloj koji ne utrlja meku kožu;
 • suho u sebi čak i nakon pune noći spavanja bez mijenjanja pelene;
 • ne uzrokuje pelensko osip;
 • često na tim pelenama postoje popusti u trgovinama;
 • Vrpce su vrlo jake, ne boje se koristiti mnogo puta.

Njihovi nedostaci ne uključuju vrlo pristupačnu cijenu bez popusta i male veličine. Većina majki radije koristi ove higijenske proizvode od rođenja djeteta do šest mjeseci. Zatim se često prebacuju na jeftinije pelene.

Ostatak serije proračuna također je uspješan. U usporedbi s pelenama drugih marki, najmanje su vjerojatno da će izazvati alergijske reakcije kod beba. Međutim, jeftini "Haggis" nisu pogodni za noć, jer ne apsorbiraju previše tekućine.

Često se ističe da u Huggies Classic paketu postoji brak u obliku padajućih stickija. Ovo je značajan nedostatak kada kupujete takve pelene.

Najvažnije prednosti u proračunskoj seriji i dalje je njihov omjer cijene u odnosu na kvalitetu i odsutnost neugodnih mirisa.

U svakom slučaju, da biste dobili nezavisnu procjenu pelena, trebate pokušati dobiti najviše svake serije. Ne utječe na proračun, a te će stavke i dalje raditi. I možete vidjeti za to jesu li Huggies pelene prikladne za određenu bebu.

U sljedećem videu naći ćete pregled pelene pelene Huggies Elite Soft.