Popularne pelene za novorođenče Moony: značajke proizvoda i raznolik raspon modela

Bol

Moderno tržište daje neograničen izbor pelena. Glavni zadatak svih je isti - apsorbirati vlagu, stvoriti udobnost za bebu i majku.

No, raznolikost pelena čini roditeljima prave razmišljanje o izboru, jer cijena ne odgovara uvijek kvaliteti, a različiti materijali različito utječu na kožu djeteta.

Japanske pelene Moony (Mooney) tijekom posljednjih nekoliko godina osvojile su srca mnogih mama širom svijeta. To je ovaj brand koji je u više navrata nagrađen prvim ocjenama na međunarodnim natjecanjima.

Proizvođač i značajke proizvoda

Sanjarski (Muni) pelene za novorođenčad učinio dug put da je poboljšanje pojaviti prije modernih roditelja na takav način kao što je sada. Unicharm Corporation Corporation (Društvo Yunisharm), danas proizvodi sanitarije za djecu sanjarski (Muni) osnovana je 1961. godine, kako bi se ponovno kvalificirati tvrtku za prodaju građevinskog materijala, tvrtka specijalizirana za proizvodnju ženskih higijenskih proizvoda.

Nakon 13 godina, 1974. godine, uspjeh tvrtke je stekao veliki zamah, a time i odluka o proširenju asortimana. Prve Moony pelene (Mooney) isporučene su u trgovinama 1981. godine.

Od tada, tvrtka kontinuirano radi na poboljšanju i poboljšanju proizvoda Moonya (Mooney). Tvrtka Unicharm (Unisharm) stvorila je poseban laboratorij s jedinstvenom opremom i lutkom mobilnog djeteta, što je omogućilo da se u obzir uzmu sve nijanse rasta aktivnog djeteta u različitim fazama svog života.

Također je omogućila pažljivo ispitivanje punjenja proizvoda kako bi se izbjeglo propuštanje, kako bi se utvrdilo stupanj prikladnosti, mogućnost klizanja, razumijevanje potrebne razine elastičnosti trake i još mnogo toga.

Proizvođač je također brinuo o slatkom juncu za proizvod Moony (Mooney) - Muni-Chan, stvarajući čitavu legendu svog izgleda. U početku, brižna majka dala je medu medvjedu svojoj maloj kćeri, od kojega je dobio tako slatko ime - Muni Chan. I tijekom vremena, pomažući djeci da odrastaju, Muni Chan pretvorio se u apsolutno basnoslovno stvorenje koje se brine za djecu cijelog svijeta. Ovim pristupom proizvođač jasno pokazuje da su pelene Moony (Mooney) usmjerene na brigu o djetetu, njegovoj udobnosti i miru.

Koji se materijali koriste u proizvodnji?

Prolazeći nevjerojatnih faze izmjene prema poboljšanju sanjarski (Mooney), proizvođač pelena je bila u obliku pješčanog sata sa čičak, kratke hlače s elastičnim strukom na pelene s trodimenzionalnom Air Fit sustava, koji nije cijeđenje bebinu kožu i sprječava curenje. Njihove glavne značajke su:

 • U Moonyu (Mooney) koriste se ultra tanke vlakna koja ne iritiraju osjetljivu kožu djeteta, stvarajući slobodnu cirkulaciju zraka između kože i materijala proizvoda. Ovaj sustav omogućuje vam potpuno uklanjanje pelenskog osipa, osipa ili smeća. Proizvod sadrži poliolefinski materijal za gornji sloj, organski pamuk i pamučna vlakna za apsorbirajući sloj.
 • U unutrašnjem sloju koriste se suvremeni apsorberi koji, što je brže moguće, pretvore vlagu u gel, sprječavajući istjecanje tekućine.

Razlike od analoga

 • Specifična tekstura. Unutar Moony (Mooney) ima olakšanje, zbog čega koža može disati.
 • Pelene su slične redovitom rublju u kontaktu. Elastične trake koje se koriste na pojasu i u području prepona osiguravaju uštrcavanje proizvoda od ostalih. To eliminira klizanje pelene.
 • Poseban trodimenzionalni oblik omogućuje vam da se potpuno prilagodite fiziologiji djeteta.
 • Prisutnost indikatora boje je lijep bonus za mame. Ako je potrebno zamijeniti pelenu novim, indikatorska traka će promijeniti boju od žute do plave boje.
 • U usporedbi s ostalim pelenama japanskih brandova, Moony (Mooney) vode u smislu upijanja tekućine.
 • Fiziološke razlike za dječake i djevojčice u rasporedu upijajućih slojeva.

Pro i kontra

Naravno, brand Moony (Mooney) danas je jedan od najpopularnijih i najpopularnijih. Proizvodi se uspoređuju s premium segmentom drugih proizvođača ili s pelenama drugih japanskih marki. Nedvojbene prednosti Moonya (Mooney) su:

 • Lakoća.
 • Suptilnost.
 • Brzina apsorpcije vlage, u prosjeku, proizvođač obećava djecu udobnost i mir uma za 12 sati.
 • Odsutnost bilo kojeg mirisa, što je važno za mame.
 • Apsorbirajuća površina apsorbira i labave stolice.
 • Minimalni kontakt s kožom bebe, koji pruža posebnu reljefnu površinu unutarnjeg sloja. S druge strane, to vam omogućuje da izbjegnete pelensko osip, divokozu i iritaciju na koži djeteta.
 • Elastična traka na struku i oko nogu ne stišću kožu.
 • Apsorbirajuća punila ne skupe; imaju dodatne odbojnike koji štite od curenja.

Govoreći o nedostatcima pelene Moony (Mooney), nije lako naći. Ovdje treba napomenuti:

 • pelene mogu biti male, što znači da roditelji moraju pažljivo odabrati veličinu;
 • Cijena Moony (Mooney), tk. ona premašuje cijenu pelene premium klase bilo kojeg drugog proizvođača.

postrojavanje

Red Moony (Mooney) je prilično širok. Postoje samo dvije vrste pelene:

 1. jednokratne velcro pelene;
 2. gaćice.

Moony modeli ovise o fiziološkim potrebama djece. Svaki je model stvoren uzimajući u obzir visinu i težinu djeteta.

Jednokratni čičak

Velcro pelene su jednokratne i podijeljene su na:

 • NB (Newborn) - namijenjen novorođenčadi težine do 5 kg;
 • S za djecu težine od 4 do 8 kg;
 • M - od 6 do 11 kg;
 • L - od 9 do 14 kg.

Koje su njihove osobine:

 1. Cijeli raspon modela izrađen je pomoću sustava Moony Air Fit. Ovaj sustav je dizajniran posebno kako bi se povećala udobnost bebe. Upotreba ovog posebnog dizajna omogućuju vam da osjetite dodir s pelenama na donje rublje.
 2. Leđa je izrađena od elastičnih materijala, jer stražnji dio djece je mobilniji. Svaki model u ovoj seriji ima C oblika, koji omogućuje pelene da lako uzmu zavoje djetetova tijela. Leđa je pouzdano zaštićena od propuštanja zbog udobnog pribora elastičnog pojasa.
 3. Koristi dvostruki volumen upijajućih materijala, što omogućuje trenutnu apsorpciju tekućine.
 4. U modelu Moony (Mooney) za novorođenče nalazi se posebna dekoltea u prednjem dijelu pupka. Time se uklanja kontakt materijala s neželjenim pupkom i ozljedom.
 5. Pelene imaju dugotrajni čičak, koji se može više puta otkopčati i zalijepiti.
 6. Ovaj model također ima pokazatelj boje koji će odmah ukazati na potrebu zamjene pelene.
 7. Pelene koriste prozračnu svilenkastu građu i moderne upijajuće materijale.

Prodaju se u sljedećim količinama:

 • u pakiranju za novorođenčad 90 komada;
 • u pakiranju veličine S - 81 kom.;
 • pakiranje veličine M sastoji se od 62 komada;
 • U omotu najvećih pelena ove vrste ima samo 54 komada.

Cijena varira od 1300-1800 rubalja.

gaćice

Raspon veličina pelene za pelene je mnogo širi i klasificira se na sljedeći način:

 • S (4-8 kg);
 • odvojeni pogled za indeksiranje beba u dvije veličine S / M (5-10 kg);
 • veličina M (6-11 kg);
 • L (9-14 kg);
 • XL (12-19 kg).

Koje su njihove osobine:

 1. U svim gaćicama Moony Man koristi se poseban džep za tekuće stolice, koji je zaštićen od leđa uskim elastičnim pojasom. Prisutnost takvog znanja može značajno smanjiti ili čak eliminirati tijek kada su najpotpuniji (na primjer, u ležaju ili sjedećem položaju).
 2. Model Moony Man koristi materijal s posebnim svilenim vlaknima zvanima Air Silky, zahvaljujući kojima su pelene stekle savršenu mekoću. Materijal je ultra tanak, što također omogućuje da vlaga vrlo brzo dosegne upijajuće materijale.
 3. Leđa je "pojačana" od nekoliko slojeva odjednom, što dodatno isključuje propuštanja čak i za vrijeme najaktivnijih akcija djece.
 4. Ove pelene također imaju indikator boje u punoj veličini.
 5. U veličini M, L i XL, gaćice imaju kategoriju za dječake i za djevojčice. Ako, za većinu pelena, takve razlike često sugeriraju drugačiji izgled, a za Moony Man razlike se temelje na fiziološkim značajkama. Radi se o različitim razinama apsorbirajućih slojeva. U dječjim gaćicama takvi slojevi se nalaze u višim, u djevojčicama u sredini.

Zahvaljujući posebnim šavovima na gaćicama Moony Man, oni su vrlo lako lomiti i zamijeniti čistim. Istodobno nema mogućnosti da se prljave. Također, pelene su opremljene posebnom ljepljivom vrpcom, koja im omogućuje da budu što je moguće kompaktnije moguće nakon upotrebe, izdvajajući neugodne mirise.

Prosječni trošak proizvoda na promotivnim danima može početi od 999 rubalja. U običnim danima, 1300-1500 rubalja.

Kako razlikovati izvornik od varalice?

Kao i bilo koji proizvod, odabir pelena Moony (Mooney) može dobiti varanje. Ali to je rijetkost nego norma. Da, Moony (Mooney) može reći ne.

Prisutnost izraženog mirisa i grublji, gusti unutarnji sloj može pokazati lažnu. Također, postoji jedna značajka u produkciji Moonya (Mooney). Proizvodi su podijeljeni na one koji se proizvode za domaće tržište Japana i izvoz. Za drugu kategoriju koriste se jeftiniji materijali, međutim, ne može se reći da to mijenja kvalitetu proizvoda.

 • Ono što biste trebali obratiti pozornost na prvo je prisutnost ili nedostatak engleskog teksta na paketu. Sve informacije o pakiranju, osim zaštićenog znaka, moraju biti napisane na japanskom.
 • Drugi indikator nije izvorni proizvod - niske cijene. Ako paket košta manje od uobičajene cijene, valja razmišljati o tome da ne kupujete robu niske kvalitete.

Korisni videozapis

Pogledajte film Moony (Mooney) pelene pelene:

zaključak

Prisutnost pouzdanih proizvoda na modernom tržištu proizvoda za djecu ne može se radovati. Možemo reći da su Moony pelene (Mooney) idealne na mnoge načine. Mnoštvo značajnih prednosti, nježni pristup poboljšanju proizvoda i njegovoj najvišoj kvaliteti nemoguće je sumnjati u suprotno. Osobine Moonya (Mooney) uvjeravaju roditelje cijeloga svijeta da sigurno mogu povjeriti najvredniju stvar - bebu.

Moony Air Fit za novorođenčad do 5 kg

Preporučujemo ove trgovine za
Stjecanje službenih Moony proizvoda.

O proizvodima

Zaštita od curenja čak i kod labavih stolica!

Ugradite, ali nemojte stisnuti kožu

Novi zakrivljeni oblik glatko ponavlja krivulje tijela djeteta!
Cijeđenje u području struka djeteta tijekom hodanja smanjuje se za 50%!
★ Nježno stane na tijelo!

★ 1 Usporedba s našim tradicionalnim proizvodima (prihvaćene vrijednosti za veličinu S)
★ 2 Postoje individualne razlike ovisno o vrsti tijela djeteta i načinima na koji se pelene stavljaju.
* 1 Jednokratna pelena zakrivljenog oblika, formirana od rastezljivog materijala oko struka i u području prepona, kao i izrezani dio u apsorbirajućem sloju.
* 2 Studija modela pelenskih pelena s velcro velikih svjetskih marki, koju je proveo Unicharm u rujnu 2012. godine

Moony pelene

Stjecanje popularnosti

U ovom odjeljku naći ćete Moony pelene različitih veličina:


 • od malih, za prvih tjedana beba života (0-5 kg);
 • dovoljno velik za djecu mase od 9 do 14 kg.

Ovdje možete kupiti Moony za djevojčice i dječake - ovaj proizvođač nema specifično izdvajanje prema spolu djeteta, apsorbirajući sloj je ravnomjerno raspoređen, a univerzalni oblik dozvoljava djetetu oba spola da ne osjeća neugodnosti.

Mnogi roditelji primjećuju Munijeve pelene za njihovu suptilnost i izdržljivost, a posebno za nošenje udobnosti, čak i kad dijete počinje puzati ili uči hodati.

Rangiranje najboljih japanskih pelena za novorođenče: Merries, Moony i Goon

Jednokratne pelene pravi su spas za roditelje iz cijelog svijeta. Mama i tata pokušavaju pronaći najbolje pelene za bebu - sigurne, udobne i hipoalergene. Japanske pelene su popularne na domaćem tržištu. Prednosti i nedostaci pelena iz Japana i popis popularnih marki mogu se naći u ovom članku.

Japanske pelene zbog visoke kvalitete i udobnosti su u velikoj potražnji

Prednosti i nedostaci japanskih pelena

Japanske pelene brzo osvajaju tržište. Zašto su tako popularni? Tajna leži u složenim prednostima i malom broju nedostataka. Nedostaci japanskih pelene su relativno visoke cijene, kao i rizik od kupnje lažne kvalitete. Što se tiče pogodnosti, oni su mnogo više:

 1. osjetljiva tekstura koja vam omogućuje da pružite maksimalnu udobnost za bebu;
 2. Prirodni materijali;
 3. prisutnost indikatora punjenja;
 4. pouzdano pričvršćivanje;
 5. razdvajanje po spolu.

Najbolje pelene iz Japana

Koji su proizvodi odabrani u Japanu? Nedvosmislen odgovor na ovo pitanje je nemoguće. Model koji je idealan za bebu možda neće biti udoban za drugu.

Za sve navedene marke pelene karakterističan je kompleks karakterističnih osobina karakterističnih za japanske proizvode. Prije nego što kupite slobodne pelene za bebu od japanskog proizvođača, svakako se svakako upoznajte s njima i uzmite u obzir sve nijanse s izravnom uporabom:

 • s povećanjem veličine, broj pelena u paketu se smanjuje, tako da cijena paketa ostaje gotovo nepromijenjena;
 • indikatori punjenja izrađeni su u obliku žutih pruga koje postaju plave dok se pelena napuni;
 • modeli bi trebali biti odabrani prema spolu djeteta - apsorbirajući elementi su raspoređeni uzimajući u obzir anatomske značajke tjelesne strukture dječaka i djevojčica;
 • pelene za novorođenčad imaju poseban udubljenje za pupak, daje mogućnost da se bolje rukuje bez uklanjanja proizvoda i sprječava čest kontakt s nježnom kožom novorođenčeta.

Merries

Za pelene Japan Merries, duljina od leđa do trbuha (oko 10 mm) je velika u usporedbi s ostalim proizvodima. Modeli ove marke razlikuju se u jednostavnosti i maloj debljini, unutarnja površina je prekrivena prirodnim antibakterijskim ekstraktom. Pelene su dobro apsorbirane, ali su uvelike povećane u volumenu.

Cijena Goon pelena je najniža od tri predstavljena robna marka. Veličina pelena je malo širi od modela natjecatelja (vidi također: gdje pronaći najbolje reusable pelene?). Unutarnja površina je meka, ima ugodnu teksturu i reljefnu površinu. Punilo je slično materijalu koji je dio Meries, uz dodatno uključivanje adsorpcijskih kuglica.

sanjarski

Kada kupujete japanske Moony pelene, morate odabrati model koji je veći od onoga što je potrebno u teoriji - sudeći prema pregledima, ova marka nudi pelene, "niske masnoće". Kako bi se smanjio rizik od iritacije, unutarnja površina je rebrasta. Svi modeli imaju prednji i stražnji rezinochki. Prema proizvođačima pelena apsorbira tekućine do 10 sati zaredom.

Ostali proizvođači

Još jedan popularni brand iz Japana je Doremi. Proizvodi ovog proizvođača ni na koji način nisu niži od analoga konkurenata. Glavna značajka Doremija je da su izrađeni od eukaliptusnog drveta, što sprječava neugodne mirise. Osim toga, proizvođač je podijelio adsorbense za izmet i urin, što značajno smanjuje rizik od iritacije na osjetljivoj koži.

Kako razlikovati izvozni niz pelena od japanskih?

Neki se roditelji suočavaju s činjenicom da kupljene pelene apsolutno nisu u skladu s visokim standardima kvalitete. U takvim slučajevima mnogi sumnjaju na varanje. Tajvanske, indonezijske ili kineske pelene često se prodaju pod krinkom japanskih proizvoda, pa kada kupite, trebate obratiti pozornost na informacije o proizvođaču.

Također treba imati na umu da japanski proizvođači obično proizvode 2 linije pelena iste marke. Kakva? Jedan od njih namijenjen je domaćem tržištu, drugi - za izvoz. Unatoč činjenici da su oba od njih izvorni proizvod, kvaliteta prve je znatno veća od one koja je posljednja.

Ako roditelji žele kupiti za bebu "one" japanske pelene, koje su daleko nadmoćnije od kvalitete za sve analoge, trebate potražiti unutarnju seriju pelena. Vizualno se možete upoznati s načinom na koji bi trebao izgledati ambalaža unutarnje serije, moguće je na fotografiji u članku

Izbor visokokvalitetnih pelene omogućit će bebu da se uvijek osjeća ugodno

Sljedeći znakovi će također pomoći u prepoznavanju "ispravnog" paketa:

Kontaktirajte nas

Roba se ne vraća.

Roba dobre kvalitete koja se ne može razmijeniti (vraćena) navedena je na Popisu odobrenom po nalogu Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine. 55. Pročitajte više

 • opis
 • parametri
 • dostava

Japanske pelene Moony - apsolutno hipoalergenske. Dojenčad raste brzo, tako da su pelene Moony veličine prema razvoju djeteta. Proizvodi tvrtke Moony koriste samo visoko kvalitetne materijale. Količina 90 kom.

SHARE WITH FRIENDS:

Pravila za pitanja i povratne informacije

Potrebno je napisati recenziju
registracija na mjestu

Prijavite se na svoj Wildberries račun ili se prijavite - to će trajati najviše dvije minute.

PRAVILA ZA PITANJA I REZULTAT

Recenzije i pitanja trebaju sadržavati informacije samo o proizvodu.

Recenzije mogu ostaviti kupce postotak otkupa od najmanje 5%, a samo na naručenu i isporučenu robu.
Za jedan proizvod kupac može ostaviti najviše dvije recenzije.
Možete dodati do 5 fotografija na recenzije. Proizvod na fotografiji mora biti jasno vidljiv.

Sljedeće recenzije i pitanja ne smiju biti objavljeni:

 • ukazujući na kupnju ovog proizvoda u drugim trgovinama;
 • koji sadrže sve podatke za kontakt (telefonske brojeve, adrese, e-poštu, veze na web stranice trećih strana);
 • s kažnjavanjem, vrijeđanjem dostojanstva drugih kupaca ili trgovine;
 • s velikim slovima velikih slova (velika slova).

Pitanja se objavljuju tek nakon što dobiju odgovor.

Zadržavamo pravo uređivanja ili ne objavljivanja pregleda i pitanja koja nisu u skladu s utvrđenim pravilima!

FULL informacije o japanskim pelene (gaćice) u usporedbi.

* Napominjem unaprijed - ove detaljne informacije o japanskim pelenama. Preuzeto na jednom mjestu. Iz sebe - u potpunosti se slažem s autorom.

dakle,

Koja je razlika između pelena, GooN i Moony pelene?

I mi kao Moony, pokušali smo i Gunas i Merris, ali me ne uspoređuju s Munima. I nema iritacije. Kao što kažu, svima svojim.

Oba pakiranja otvorena, priložena su ista. Čudno, iako su u članku napisali da je Merris mali.

Recite mi, težimo 6 kg, želimo kupiti Gunu. Koja veličina treba poduzeti?

Osobno, svi smo se više približili oružju, nakon što su ih počeli koristiti, zaboravili su kakvo nadraživanje i pelensko osip. Magarica je suha, bez problema, dobro sjede, s našim debelim magarcem, ne pritišću nikamo i ne ograničavaju njihova kretanja. Općenito, vrlo smo zadovoljni s njima i nećemo ništa razmjenjivati!

I mi, također, samo Guna kupiti. Od svih ostalih podguzova imali smo takav osip na magarcu, da su se čak i rane pojavile. U Gunsima spavamo cijelu noć bez buđenja. Ujutro smo zadovoljni, suhim i čistim, lijepim dupe. A ono što ja osobno volim o njima jest da oni nemaju miris.

Pa... ako nije bilo cijena svih ovih japanskih podguzija... prije toga su uvijek koristili merris, sada se prebacujemo na načine.

Dijete nije naviklo na lonac, a sada u procesu školovanja traje 3 podguza dnevno... pa smatram 3 * 30 dana = 90 hlača, a u pakiranju ima 38 komada, tj. 2,5 pakiranja mjesečno, po tekućim cijenama - 3750 rubalja - Ovo je crijevo skupo (((


Mommies, vidio sam pelene momi, piše hipoalergenski. Možda je netko pokušao? Nešto sumnjam da je cijena previše jeftina.


O, oni su tako cool. Činjenica da je hipoalergenski je da. Ali oduševljen sam svojim spajalicama. Dijete konačno ne može ukloniti pelene za sebe. Moj je blagdan došao ravno. )

Ovo je Kina. Sada najsigurniji i najsigurniji su Beffies i Kibi. Doneseni su iz Koreje.

Pokušajte Beffis ili Kibi. Oni imaju rezinochki i oni su hypoallergenic. A oni su jeftiniji od Merris. Koristimo ga sami.

Možda se nešto promijenilo od 2011., pa tražim savjete od onih koji kupuju japance. Kako razlikovati podvare za domaće tržište (nakon čitanja recenzija, shvatila sam da riječ "lažna" ovdje nije prikladna, budući da pelene nisu lažne, samo čine iste tvrtke, ponekad u Japanu, ali iz jeftinijih materijala). Pitao sam mnoge trgovine, čitala recenzije i cijele članke. A, na primjer, Gradient je službeni dobavljač Meries u Rusiji, a 99% trgovina kupuje od tih dobavljača, a oni isporučuju samo izvoznu verziju (tj. Ne na domaćem tržištu). Jedna je trgovina uvjerila da je sada gradijent napustio ured. pismo koje obvezuje sve njih da izdaju pakete s natpisima potpuno ruski. Mogu pretpostaviti da postoje web stranice koje osiguravaju da su kupljene upravo ovdje u Japanu za domaće tržište, to jest, neslužbeno, izravno nas krijumčare stvarne. Postoji članak o Muni da Winnie the Pooh može biti korišten samo u Japanu po ugovoru. A djevojka za natpis u Japanu potvrda je da nisu na domaćem tržištu Japana. Otišao sam na mjesta, trgovine, a tu sve takve pakete bez medvjeda. Sada postoji samo nekoliko veličina s Winnie Pooh, sve trgovine imaju istu vrstu M i L. A članci koji su objavljeni su upravo isti, ali bez pute, ali mnogi pišu "nije isti, krutiji"

Na mom mjestu sam stvorio članak o ovoj temi, "bacili su neke rajčice na mene", gotovo svi su pisali da kupuju haggis pelene i ne vide razliku. Budući da je ovdje jednostavan članak o Japama, a zatim podijelite:

1. Jeste li zabrinuti za temu "domaćeg tržišta", "krivotvorina" i tako dalje, ili je to neka vrsta reklamnog poteza, tajna zavjera i nema razlike?

Možda prije nego što je doista bilo puno prodaje za domaće tržište, a nekako je službeno postalo nemoguće, pa stoga postoji toliko mnogo proturječnih stavova poput: "Ne razumijem što ste pronašli na tim japanskim, bez obzira na razliku, oni teče, miriše, skupo"

2. Ako koristite samo Japke, kako odabrati? Gdje kupiti? Koje trgovine vjerujete?

Nemojte uopće dotaknuti Internet, nemojte vidjeti paket

Odgovorite na one koji stvarno kupuju Meries, Muni, Gong, pokušali sve, provjerili sve i postali stručnjak :)

FULL informacije o japanskim pelene (gaćice) u usporedbi.

* Napominjem unaprijed - ove detaljne informacije o japanskim pelenama. Preuzeto na jednom mjestu. Iz sebe - u potpunosti se slažem s autorom.

dakle,

Koja je razlika između pelena, GooN i Moony pelene?

I mi kao Moony, pokušali smo i Gunas i Merris, ali me ne uspoređuju s Munima. I nema iritacije. Kao što kažu, svima svojim.

Oba pakiranja otvorena, priložena su ista. Čudno, iako su u članku napisali da je Merris mali.

Recite mi, težimo 6 kg, želimo kupiti Gunu. Koja veličina treba poduzeti?

Osobno, svi smo se više približili oružju, nakon što su ih počeli koristiti, zaboravili su kakvo nadraživanje i pelensko osip. Magarica je suha, bez problema, dobro sjede, s našim debelim magarcem, ne pritišću nikamo i ne ograničavaju njihova kretanja. Općenito, vrlo smo zadovoljni s njima i nećemo ništa razmjenjivati!

I mi, također, samo Guna kupiti. Od svih ostalih podguzova imali smo takav osip na magarcu, da su se čak i rane pojavile. U Gunsima spavamo cijelu noć bez buđenja. Ujutro smo zadovoljni, suhim i čistim, lijepim dupe. A ono što ja osobno volim o njima jest da oni nemaju miris.

Pa... ako nije bilo cijena svih ovih japanskih podguzija... prije toga su uvijek koristili merris, sada se prebacujemo na načine.

Dijete nije naviklo na lonac, a sada u procesu školovanja traje 3 podguza dnevno... pa smatram 3 * 30 dana = 90 hlača, a u pakiranju ima 38 komada, tj. 2,5 pakiranja mjesečno, po tekućim cijenama - 3750 rubalja - Ovo je crijevo skupo (((


Mommies, vidio sam pelene momi, piše hipoalergenski. Možda je netko pokušao? Nešto sumnjam da je cijena previše jeftina.


O, oni su tako cool. Činjenica da je hipoalergenski je da. Ali oduševljen sam svojim spajalicama. Dijete konačno ne može ukloniti pelene za sebe. Moj je blagdan došao ravno. )

Ovo je Kina. Sada najsigurniji i najsigurniji su Beffies i Kibi. Doneseni su iz Koreje.

Pokušajte Beffis ili Kibi. Oni imaju rezinochki i oni su hypoallergenic. A oni su jeftiniji od Merris. Koristimo ga sami.

Možda se nešto promijenilo od 2011., pa tražim savjete od onih koji kupuju japance. Kako razlikovati podvare za domaće tržište (nakon čitanja recenzija, shvatila sam da riječ "lažna" ovdje nije prikladna, budući da pelene nisu lažne, samo čine iste tvrtke, ponekad u Japanu, ali iz jeftinijih materijala). Pitao sam mnoge trgovine, čitala recenzije i cijele članke. A, na primjer, Gradient je službeni dobavljač Meries u Rusiji, a 99% trgovina kupuje od tih dobavljača, a oni isporučuju samo izvoznu verziju (tj. Ne na domaćem tržištu). Jedna je trgovina uvjerila da je sada gradijent napustio ured. pismo koje obvezuje sve njih da izdaju pakete s natpisima potpuno ruski. Mogu pretpostaviti da postoje web stranice koje osiguravaju da su kupljene upravo ovdje u Japanu za domaće tržište, to jest, neslužbeno, izravno nas krijumčare stvarne. Postoji članak o Muni da Winnie the Pooh može biti korišten samo u Japanu po ugovoru. A djevojka za natpis u Japanu potvrda je da nisu na domaćem tržištu Japana. Otišao sam na mjesta, trgovine, a tu sve takve pakete bez medvjeda. Sada postoji samo nekoliko veličina s Winnie Pooh, sve trgovine imaju istu vrstu M i L. A članci koji su objavljeni su upravo isti, ali bez pute, ali mnogi pišu "nije isti, krutiji"

Na mom mjestu sam stvorio članak o ovoj temi, "bacili su neke rajčice na mene", gotovo svi su pisali da kupuju haggis pelene i ne vide razliku. Budući da je ovdje jednostavan članak o Japama, a zatim podijelite:

1. Jeste li zabrinuti za temu "domaćeg tržišta", "krivotvorina" i tako dalje, ili je to neka vrsta reklamnog poteza, tajna zavjera i nema razlike?

Možda prije nego što je doista bilo puno prodaje za domaće tržište, a nekako je službeno postalo nemoguće, pa stoga postoji toliko mnogo proturječnih stavova poput: "Ne razumijem što ste pronašli na tim japanskim, bez obzira na razliku, oni teče, miriše, skupo"

2. Ako koristite samo Japke, kako odabrati? Gdje kupiti? Koje trgovine vjerujete?

Nemojte uopće dotaknuti Internet, nemojte vidjeti paket

Odgovorite na one koji stvarno kupuju Meries, Muni, Gong, pokušali sve, provjerili sve i postali stručnjak :)

RJEŠAVANJE IZMEĐU MOONY, GOON AND GARRIES

Koja je razlika između Muni, Merris i Gong pelene?

Mooney pelene

Najuže pelene gore navedenih proizvoda su Merries pelene. Gong i Mooney pelene su nešto deblji. Upravo zbog toga pelene pelene apsorbiraju manje od ostalih pelena. Moony pelene apsorbiraju vlagu mnogo brže od svojih konkurenata. Ne morate čekati da se pelena potpuno napuni, jer su neke djece sklona alergijskim reakcijama, tako da se na koži može pojaviti crvenilo ili prigušena vrućina. Svaki roditelj mora odlučiti za sebe kakav će rezultat postići. Ako koža bebe podnosi dugu vezu s pelenama, trebate odabrati Goon ili Moony. Česta promjena pelena će ometati vašu bebu. Ako dijete reagira loše na pelene pelen, onda je potrebno odabrati tanke pelene Meries. Zdravlje djece skuplje je od bilo kojeg novca.

Pelene se mogu kupiti

Za novorođenče je najbolje odabrati Merries pelene, jer su najprikladniji za malo dijete. Na bilo kojoj od pelena postoji posebna depresija u kojoj se apsorbira dječja stolica. U tom slučaju beba će ostati suha i čista.

Na pelenama Merries u veličini NB i S nema elastičnosti oko dječjeg trbuha. Ako tekućina curi, to je s leđa. Na veličini pelene M, takav guma je prisutan, tako da se ne možete bojati tekućine.

Mooney pelene s veličinama NB i S imaju poseban utor u pupku. To je neophodno kako ne bi oštetili nežive pupak.

Pojedini pelene su male veličine, kao i za druge pelene, one su malo više. Ako su Merries pelene postale premale, tada će Gong i Mooney pelene morati biti korištene neko vrijeme. Što je veća veličina pelene, manji su u pakiranju. Među tri japanske pelene, najmodernije pelene su Muni.

Gong, Muni i Merris razlike

Na svim pelenama unutarnja i vanjska površina su gotovo jednake. Kada se gaćice trebaju ukloniti, lako ih je rastrgano na stranama na području šavova. Gunne gaćice puno teže suziti, ali Muni i Merries su gotovo podjednako poderane.

Gaćice Gunn imaju najžešći elastičnost oko trbuha. Na drugom mjestu su gaćice Meries. Mooney se može smatrati najluksuznijim gaćicama. Ti će podaci biti potrebni prilikom odabira kratke inačice jer je gradnja svakog djeteta drugačija. Treba imati na umu da se nakon obroka promijeni veličina trbuha.

Gaćice Meries su najtanji gaćice, oni apsorbiraju i manje vlage. Najgušće su gaćice Gong. Gong i Mooney apsorbiraju istu količinu vlage istom brzinom. Gotovo je teško osjetiti razliku u gustoći.

Važno je napomenuti da su gaćice Gunn i Mooney dostupne za djevojčice i dječake. Razlika je mjesto apsorpcijske zone. U kratkim hlačama za djevojčice ova zona je nešto niža.

Proizvodi Merries, Moony i Goon dostupni su ne samo za japansko tržište, već i za druge zemlje. Na primjer, Kina, Tajvan, Rusija. Postoje legende da se gaćice i pelene, koje se proizvode za domaće tržište, izrađuju od nižeg kvalitetnog materijala. Zapravo, nije.

Za novorođenče, najbolje je odabrati Merries pelene, prije svega je povezan s protokom drugih pelena. Noću, bolje je da se dijete ne probudi.

Kada je beba previše aktivna, teško je nositi pelenu. U ovom slučaju, najbolje gaćice, umjesto pelene. Najbolje je koristiti proizvode tvrtke Meries. Ako vam nije važna materijalna strana, možete koristiti Mooney gaćice.

U tom slučaju, ako gaćice ne mogu nositi s velikom količinom tekućine tijekom noći, onda biste trebali koristiti pelene velikih veličina.

Za dojenčad s medijem tijela, najbolje je odabrati i Meries pelene. Na temelju težine vašeg djeteta, trebate se usredotočiti na prvu znamenku dometa pelene. Na primjer, za bebe težine veće od 6 kg, veličina M će biti prikladna za djecu mase 6-11 kg. Najbolje je ići na sljedeću veličinu nakon što dijete teže 9 kilograma. U ovom slučaju, pelena L pogodna je za djecu mase 9-14 kg.

Uspoređujući pelene i veličine pantyja Mooney, Gong i Merris

Sada je potrebno razmotriti raspon proizvoda koji postoje na našem tržištu. Veličine pelene za Merries:

• NB - novorođenče - pelene za novorođenče čija masa ne prelazi 5,0 kg;
• S - pelene za djecu 4,0-8,0 kg;
• M - pelene za djecu od 6,0 ​​do 11,0 kg;
• L - pelene za djecu 9,0-14,0 kg.

Gaćice za dječake i djevojčice
• M - gaćice za djecu 6,0-10,0 kg; Merris:
• L-gaćice za djecu 9,0-14,0 kg;
• XL - gaćice za djecu 12,0-22,0 kg;
• XXL hlače za djecu 15,0-28,0 kg.

Dopušta gaćice 9-14 kg (44 komada) velike Merries gaćice od 6 do 10 kg medija (58 komada)

Merris Wet Sanitarije:

• Zamjenjivi blok ružičaste boje u iznosu od 54 komada;

• ružičasta zamjenjiva jedinica u plastičnoj kutiji u iznosu od 54 komada;

• Zamjenjivi blok zelene boje u iznosu od 64 komada.

Goon pelene u sljedećim veličinama:

• Pelene za novorođenče čija masa ne prelazi 5,0 kg;
• S - pelene za djecu 4,0-8,0 kg;
• M - pelene za djecu od 6,0 ​​do 11,0 kg;
• L - pelene za djecu 9,0-14,0 kg;
• BIG - pelene za djecu 12,0-20,0 kg;
• Super BIG - pelene za djecu 15,0-35,0 kg.

Gaćice za djevojčice i dječake:

• M-gaćice za djecu mase 7,0-12,0 kg;
• Super velika veličina - za djecu mase 15,0-35,0 kg.

Goon gaćice za dječake:

• L-gaćice za dječake težine 9,0-14,0 kg;
• XL - gaćice za dječake težine 12,0-20,0 kg;
• XXl - dječaci gaćice 13,0-25,0 kg.

Goon gaćice za djevojčice:

• L-gaćice za djevojčice mase 9,0-14,0 kg;
• XL - gaćice za djevojčice mase 12,0-20,0 kg;
• XXL - gaćice za djevojčice težine 13,0-25,0 kg.

Mokri gong higijenski brisači:

• Zamjenska jedinica u iznosu od 70 komada;

• Zamjenjiva jedinica u plastičnom kućištu u iznosu od 70 komada;

• Zamjenjiva jedinica u trostrukom pakovanju. Svaki paket od 70 komada.

Moony pelene dolaze u sljedećim veličinama:

• novorođenče - pelene za novorođenče čija masa ne prelazi 5 kg;
• S - pelene za djecu 4,0-8,0 kg;
• M - pelene za djecu od 6,0 ​​do 11,0 kg;
• L - pelene za djecu 9,0-14,0 kg.

Muni gaćice za dječake i djevojčice:

• M - za indeksiranje djece mase 6,0-10,0 kg:
• M - za stojeću djecu 6,0-10,0 kg.

Muni gaćice za dječake:

• L-gaćice za dječake težine 9,0-14,0 kg;
• XL - gaćice za dječake težine 12,0-17,0 kg;
• XXL - gaćice za dječake težine 13,0-25,0 kg.

Mooney gaćice za djevojčice:

• L-gaćice za djevojčice mase 9,0-14,0 kg;
• XL - gaćice za djevojčice mase 12,0-17,0 kg;
• XXL - gaćice za djevojčice težine 13,0-25,0 kg.

Mony Wet Sanitarije:

• Moony Wet mekani maramice rezervnu jedinicu 80 kom;

• Moony brisači za djecu u kontejneru (50 kom.);

• Moony mokri wipes za djecu, rezervnu jedinicu (50 kom.).

Sada možete sažeti razlike. Panti Moony i Goon, počevši od veličine L, izrađuju se posebno za djevojčice i odvojeno za dječake, uzimajući u obzir anatomsku osobinu svakog seksa. U ženskim gaćicama, apsorbirajuća zona je nešto niža nego kod dječjih gaćica. Pojedine gaćice marke prikladne su za djevojčice i dječake. Još jedna prednost od veličine M je da možete odabrati gaćice za dijete koji stoji ili puzeći. Također možete vidjeti realnu popularnost japanskih pelena, koja dodaje informacije njihovoj usporedbi: ocjena pelene.

Mooney, Merris i Gong usporedni grafikon

Raspodjela po spolu

dječaci / djevojčice / unisex

dječaci / djevojčice / unisex


Razlika između vlažnih maramica Moony, Goon i Merries

U Rusiji su vlažni maramice prikazane pod brandom Goon i Merries.

Oženjeni brisevi u ružičastoj ambalaži opremljeni su posebnim utorima koji mogu zadržati izmet i onečišćenje. Zato kontaminirano područje kože mora se brisati manje puta, a ponekad i samo jedna dlačica je dovoljna. Dječja koža neće biti nadražena pretjeranim trenjem. Napitci u zelenoj ambalaži mogu se bacati u WC, jer se otapaju u vodi.

Mokri wipes od Goona lako uklanjaju nečistoće s bebe kože. Ove briše gotovo nikakav miris.

Gong-pelene, kao i Meries-pelene, imaju plastično tijelo koje se može koristiti mnogo puta. Kad se salvete istroše, umetnite nove u plastičnu kutiju.

Možete koristiti Meries brisače u ružičastoj ambalaži kako biste uklonili onečišćenje s kože bebe. Na površini tih salvama nalaze se žljebovi koji mogu zadržati guste čestice i dječju stolicu. Napitci Meries u zelenoj ambalaži mogu se otopiti u vodi tako da se mogu bacati u WC.

Gongove su natopljene tekućinom koja je vrlo slična vodi. Ova tekućina pomaže u izbjegavanju neugodnih reakcija na koži.

Ako usporedite omjer kvalitete i cijene, onda su idealni salveti Gongovi. Ove salvete su praktički bez mirisa. Što se tiče Meries brisača, njihov miris je vidljiviji. U svojoj strukturi, salvete nalikuju prozirnoj tkanini. Ako je potrebno, salvete se mogu razbiti na nekoliko komada. Zbog svoje impregnacije, tkanina uklanja bilo kakvu kontaminaciju.

Zaključno, možemo reći da su japanske pelene najbolji pelene među postojećim proizvodima na ruskom tržištu. Izbor pelene ovisit će o raspoloživoj gotovini, kao io izboru novorođenčeta.

Svaki roditelj voli određene pelene, a teško je uvjeriti osobu da su drugi proizvodi bolji. Postoje roditelji koji isprobavaju različite pelene, ali na kraju se vraćaju na svoj prvi izbor.

MIJENJALIŠTA ZA SLIJEDEĆE ZRAKOPLOVE ZA NEWBORN do 5 KG N90

Ukratko o proizvodu

Moony pelene su prikladne za novorođenčad do 5 kg n90 uputa za uporabu

Oblik doziranja

Dječja odjeća za jednokratnu uporabu

struktura

Vanjski materijal - poliolefin i poliester netkani materijal.

Farmakološko djelovanje

Opis i svojstva

Mogućnosti prodaje

svjedočenje

Pelene su posebno dizajnirane za novorođenče težine do 5 kg (veličina NB NewBorn)

kontraindikacije

Pojedinačna netrpeljivost, teške alergijske reakcije, bolesti vanjskih genitalnih organa

 • Možete kupiti pelene Moony zračne kondicije za novorođenčad do 5 kg n90 u Moskvi u vašoj trgovini stavljanjem narudžbe za Apteka.RU.
 • Cijena Moony zračnih pelene za novorođenčad do 5 kg n90 u Moskvi iznosi 1320,00 rubalja.
 • Upute za upotrebu za pelene Moony za novorođenčad do 5 kg n90.

Ovdje možete vidjeti najbliže točke isporuke u Moskvi.

Online trgovina dječjih dobara s isporukom doma u Moskvi

Više od deset godina, naša online trgovina dječjih dobara odmah je isporučila japanske pelene i druge proizvode za novorođenče i mlade majke u vaše domove. Počeli smo s malim katalogom japanskih higijenskih proizvoda za malu djecu s najpoznatijim brendima Mooney, Merries i Gong / Goon. Postupno, raspon je rasla japanska kozmetika za djecu i kućanske kemikalije. Mi uvijek stavljamo glavnu stvar za sebe da vam ponudimo kvalitetan proizvod od pouzdanih proizvođača.

Danas naš katalog sadrži više od 18.000 proizvoda, aktivno nastavljamo izravno raditi s japanskim tvrtkama UNICHARM, KAO Corporation, Daio papir i Nepia, koji su nedvojbeno vodeći na domaćem tržištu Japana. Sada smo spremni ponuditi vam manje manje poznate robne marke u Rusiji, ali su ih jako voljeli kupci u Japanu, kao što su MamyPoko / MamiPoko, Genki / Genki, Ultra Plus. Također nudimo i reusable pelene za dječake, zahtjevni roditelji će pronaći premijere od Pampers, Moony, Goo.N i Whito.

Kupnja japanskih pelena mora biti

 • oni dopuštaju bebinu kožu da diše
 • sve pelene sadrže hipoalergijske komponente
 • nemojte ometati kretanje djeteta
 • Japanske pelene su drugačiji izvorni dizajn zabave

Pripremili smo odjeljak o materijalima japanskih proizvođača pelena - Savjeti za mame o upotrebi japanskih pelena

Još jedan dio o materijalima japanskog proizvođača Wakodo - S majkom o glavnoj stvari - Sve o dojenju beba

Kozmetika i proizvodi za djecu i majke iz Japana i Njemačke

Japanska kozmetika i kemikalije za domaćinstvo široko su poznate na našem tržištu kao visoko kvalitetne proizvode. Odabrali smo najbolje marke za vas: Kumano / Kumano, Kracie, Saraya, Marna, Pigeon. Znamo da je mladoj majci osobito važno spasiti svoje vrijeme na čišćenju kuće i brigu o sebi, koristeći najučinkovitije sredstvo i posvetivši više vremena svojoj dragocjenoj bebi.