Avent Digital Baby Monitor

Bol

Uvijek budite u blizini djeteta

Beba monitor prenosi jasnu sliku.

Automatski odabir kanala za povjerljivu vezu

Pouzdan i siguran način za praćenje bebe zahvaljujući tehnologiji digitalnog video nadzora

Infracrveni noćni sustav za dnevno i noćno praćenje

Sustav infracrvenog noćnog vijeka omogućava praćenje djeteta tijekom cijelog dana

Bežična prijenosna roditeljska jedinica

Roditeljska jedinica na baterijama omogućava vam slobodno kretanje po kući, bez ometanja djeteta.

Automatsko uključivanje zaslona sa svjetlinom i zvukom

Automatski uključujte zaslon kad u dječjoj sobi ima buke. Podešavanje zvuka i svjetlosti omogućuju jednostavnije pregledanje djeteta.

Potvrda digitalnog signala i indikacija razine svjetla

Digitalna potvrda signala za dodatno uvjerenje da ste uvijek u kontaktu s djetetom i svjetlosni pokazatelj razine zvuka.

Visoki rezolucijski zaslon od 61 mm

Prikladno gledanje djeteta zbog digitalnog zaslona u boji visoke razlučivosti

Umirujuće uspavanke i noćno svjetlo

Tri umirujuća uspavanka i noćna svjetlost pomoći će bebu

Jednostavno postavljanje fotoaparata

Ovaj monitor za bebe tvrtke Philips Avent opremljen je kamerom koja se može lako ukazati na željenu točku kako bi odabrali najbolji kut gledanja za praćenje bebe.

Philips SCD600 / 00

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike. Ako je odgovor točan, na mjestu slike će se pojaviti gumb za primanje datoteke.

Ako u polju postoji datoteka "Prikaz", to znači da možete pogledati upute na mreži, a da je ne morate preuzeti na računalo.

Ako vaš materijal nije potpuna ili vam je potrebna dodatna informacija o uređaju, kao što je upravljački program, dodatne datoteke poput firmvera ili firmvera, možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pogledati upute na uređaju sa sustavom Android.

Philips Avent video monitor za bebe SCD600 / 00

Zaslon: 2,4 inča
Raspon: do 150 m
Članak: RAD027

Zaslon: 2,4 inča
Raspon: do 150 m
Članak: RAD027

 • opis
 • dostava
 • Recenzije (0)

Philips Avent SCD 600/00 pomaže vam da vidite i čujete bebu tijekom dana, pa čak i noću zahvaljujući infracrvenom sustavu noćnog viđenja za nadzor cijelog dana!

Dječji monitor opremljen je ugrađenim noćnim svjetlom i može igrati tri umirujuće melodijske melodije. Možete uživati ​​u jasnoći slike i jednostavnom pregledu vašeg djeteta zahvaljujući digitalnom zaslonu visoke razlučivosti u boji Philips Avent SCD 600/00, zaslonu od 61 mm.

Raspon od 150 m:
• Philips Avent SCD 600/00 bežični prenosivi roditeljski monitori omogućuju vam slobodno kretanje po kući bez ometanja djeteta.
• Potvrda digitalnog signala i osvjetljenje razine zvuka radi dodatnog uvjerenja da ste uvijek u kontaktu s djetetom i svjetlosni pokazatelj razine zvuka.
• Jednostavno postavljanje fotoaparata omogućuje vam odabir optimalnog kuta gledanja.

Aktivacija zvuka:
• Automatsko uključivanje zaslona Philips Avent SCD 600/00 monitor za bebe s svjetlinom i zvučnim kontrolama pri buku u dječjoj sobi. Podešavanje zvuka i svjetlosti omogućuju jednostavnije pregledanje djeteta.

Značajke Philips Avent SCD 600/00:

Tuner / Prijem / Prijenos:
• Raspon frekvencija: 2,4 GG
• Automatski odabir kanala

Pribor:
• Kvačica za pričvršćivanje na remen pruža slobodu ruke i kretanja.
• Korisnički priručnik

Kontrolne funkcije:
• Nizak indikator baterije
• Indikator napajanja
• Kontrola glasnoće
• Automatsko upozorenje izvan raspona
• Pokazivači glasnoće
• Indikator napunjenosti baterije
• Noćno svjetlo

Prilikom narudžbe do tri stavke mjesečno:
290 rubalja u Moskvi unutar Moskve prstenasta cesta (plaćeni gotovinu dostavljaču).

Prilikom naručivanja više od tri proizvoda mjesečno:
BESPLATNO unutar Moskve Ring Road (ne kumulativno s ostalim dionicama).

Nakon završetka razdoblja najma ili zamjene:
BESPLATNO u Moskvi Ring Road

Polazak putnika izvan Moske Ring Road (do 20 km):
od 590 rubalja (izračunava se pojedinačno).

Kurva:
BESPLATNO od 10:00 do 19:00 u našem uredu po dogovoru.

Da biste mogli napisati recenziju, morate se prijaviti ili registrirati.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

* U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

Pomoći ćemo vam da pronađete sličan proizvod!

Prijavite potvrdu o proizvodu

Po vlastitoj volji iu mojem interesu, pristajem na obradu, uklj. prikupljanje, sistematiziranje, akumulacija, skladištenje, (nadogradnja, nadogradnja, promjena), korištenje, prenijeti trećim stranama (popis od treće strane mogu se pronaći na stranicama www.eldorado.ru/club), depersonalizacija, blokiranje, uništavanje osobnih podataka, ovisno o dokumentu (prijavni obrazac, prijava itd.) uključuju, ali nisu ograničeni samo na sljedeće osobne podatke: puni naziv, datum rođenja, spol, podatke o putovnicama (serija, broj, kome i kada je izdana) smještaj), telefonski broj za kontakt, e-mail adresa pošte, Društvo sa ograničenom odgovornošću "Eldorado" BIN 5077746354450 (Rusija, 105066, Moskva, ul. Donja Krasnoselskaya, d. 40/12, zgrada 20, Kat 5, II, soba 3), s ciljem davanja mi svoje roba i usluga (proizvoda), uključujući, ali ne ograničavajući se na: identificiranje sudionika u programu lojalnosti, osiguravanje postupka za evidentiranje akumulacije i korištenja bonusa, isporuka, pružanje usluga, distribucija oglašavanja (uključujući o tekućim promocijama i posebnim ponudama putem bilo kojeg komunikacijskog kanala, uključujući poštom, SMS-om, e-mailom, telefonom, drugim načinima komunikacije), prikupljajući mišljenja o poslovanju ELDORADO LLC.

Slažem se (na) da će se moji osobni podaci obrađivati ​​na način koji ispunjava ciljeve obrade osobnih podataka, uključujući uz korištenje alata za automatizaciju ili bez uporabe takvih alata. I ja se slažem da je pristanak koji mi je dano u elektroničkom obliku na web mjestu pristanak koji u potpunosti udovoljava zahtjevima zakonskih propisa o osobnim podacima i omogućuje vam da potvrdite činjenicu o primitku od strane tvrtke LLC ELDORADO.

Slažem se prijenos i / ili dodjelu „Eldorado” za obradu podataka partner LLC „Uvijek Da!” I partner banka „Home Credit i financije banke”, Glavna licenca Središnje banke Ruske Federacije № 316 od 15.03.2012, na 125040, Moskva, str. Pravdy, d.8, b.1, kako bi ih potvrdio i procijenio svoju solventnost za sklapanje ugovora o kreditu i bankovnom računu s Bankom.

Suglasnost mi daje cijelo vrijeme trajanja Programa.

U isto vrijeme sam informiran (a) i složiti (a) da je pregled ovog sporazuma će se automatski prekinuti svoje sudjelovanje u programu lojalnosti, moj bonus program vjernosti račun će biti zatvoren i brava će značiti nemogućnost njegovog korištenja, uključujući Ukidanje bonusa dostupna na bonus računu, kao i da ću morati ponovno pristanak na liječenje PD, ako opet odlučim koristiti usluge ili proizvode LLC „Eldorado”, koji zahtijevaju popunjavanje obrazaca, aplikacije, itd.pc koji sadrži moj PD.

Upute: Philips Avent Baby Video SCD 600

Nažalost, proizvod je trenutno out of stock.

Online trgovina vijesti "Laukar":

Dodatne informacije u kategoriji Baby Monitor:

Proizvođač zadržava pravo izmjene u dizajnu, dizajnu i opremi proizvoda: Video monitor Philips Avent SCD 600. Provjerite informacije o proizvodu s informacijama na službenoj web stranici proizvođača.

Zapravo u odjeljku "Radio medicinske sestre u Krasnojarškom"

Radio medicinska sestra nesumnjivo je inovativni uređaj koji olakšava mladim roditeljima da rade svoj naporan rad u njegovanju djeteta. Radio medicinska sestra namijenjena je kontroli aktivnosti djeteta u vašoj odsutnosti. Dvosmjerna komunikacija je vrlo povoljna i omogućuje vam da čujete što dijete radi dok kuhate večeru, na primjer. Nakon instalacije bebenog monitora u spavaću sobu djeteta, uvijek možete znati da li dijete spava u trenutku ili je već probudilo i treba li vaša prisutnost jako puno.
Online trgovina kućanskih aparata "Laukar" predstavlja izvrstan izbor radija po niskim cijenama. Visokokvalitetni kućanski uređaji, povoljna cijena i prikladni uvjeti isporuke - to je ono što razlikuje online trgovinu "Laukar" od ostalih trgovina na tržištu kućanskih aparata.

Video Baby Avent Philips - pregled

Povratne informacije za sumnjive. Pro i kontra. FOTO slike na zaslonu beba monitora

Svi poznanici kojima sam rekla da želim kupiti video-medicinsku sestru, autoritativno su izjavili da je u ploči tri rublje to bilo ćud i samopouzdanje, zapravo, sve se pokazalo pogrešnim. Kupio sam Philips AVENT SCD600 / 00, postoje novi modeli, ali cijena je previsoka.

Koja je razlika između njega i beba monitora - naravno na slici, jer većina roditelja zna da kad dječak plače, želiš ga čuti odakle, a kad sumnjičavo tišina moraš trčati čak brže nego kad plače).

 • digitalni baby monitor
 • aktiviran je glas
 • noćna vizija
 • izlazni signal
 • noćno svjetlo
 • melodije uspavanke
 • kontrola glasnoće
 • indikator baterije

Djetetov majmun je odmah po dolasku iz maternice, ali u stvarnosti je došla praktično, od 4 mjeseca, kada je dijete počelo zaspati odvojeno u krevetiću, a poslije 6, bila je posve sama u svojoj sobi. Budući da je maleni imao osjetljiv san, da ne bi hodio i ne probuditi dijete, uvijek je bilo moguće vidjeti je li negdje negdje zakopao lice (sin voli spavati na trbuhu). Čak sam išao u tuš s njom, jer zbog buke vode nisam mogao čuti plakanje! Noću, slika je dovoljno čista da vidi što dijete radi, no tijekom dana to je bolje.

Ugrađene uspomene su vrlo ugodne, volio sam se, šteta sam ih otkrio tek kad je dijete bilo pet mjeseci. Noćna svjetlost, nisam se svidjela, nisam koristila.

Od prednosti: stvarno pomaže pratiti dijete, baterija roditeljske jedinice traje 8 sati (samo noću i ujutro za punjenje), ugodne melodije uspavanke, dobru vidljivost noću.

Od minusa: veza može nestati, s upozoravajućim zvučnim signalom, vrlo, vrlo dobro, vrlo neugodnom montažom, morali ste ga popraviti na krevetu (tj. Samo spuštanjem na mekane strane):

A cijena također nije sretna, pogotovo sada. Sada dijete ima 9 mjeseci i monitor za bebu mislim da će nam više nego jednom biti korisno.

Sažeti gore: U nedostatku djedova ili bilo koga drugoga, netko može paziti na bebu, pogotovo ako planirate da će dijete zasebno zaspati, a ako ima više od jedne sobe u vašem stanu, monitor za bebe može postati stvarno koristan gadget. Za vlasnike velikih kuća savjetujem vam da testirate prije kupnje, jer me i iritirajuće periodično odspajanje, kako se ovaj uređaj ponaša u velikom prostoru, nemoguće je predvidjeti.

Pogreška 404: nije pronađena

razlog

Ova je datoteka premještena ili nikada nije postojala.

Imate netočnu ili pogrešnu vezu.

Za posjetitelja

Provjerite pravopis adrese.

Kontaktirajte administratora i recite mu o toj pogrešci.

Za administratora

Provjerite postoji li datoteka.

razlog

Datoteka je izbrisana ili nije dostupna.

Koristite netočnu vezu.

Za posjetitelje

Pokušajte ponovno učitati stranicu.

Obavijestite administratora web mjesta o ovom problemu.

AVENT Philips 85180 video monitor (SCD600 / 00) digitalni (Avent Philips)

AVENT Philips 85180 video monitor (SCD600 / 00) digitalni (Avent Philips)

Proizvođač: AVENT Philips (UK)

Ključne značajke:

 • visoko osjetljiv tehnološki uređaj za daljinsko praćenje videa i praćenje djeteta
 • Digitalni signal koji odašilje sliku roditeljskoj jedinici video sustava radi na frekvenciji od 2,4 GHz i pouzdano se štiti od utjecaja neovlaštenih radnih električnih uređaja. Zbog zaslona u boji monitora, koji ima visok stupanj razlučivosti, slika je kvalitetna i čista
 • tehničke mogućnosti kamkordera omogućuju promatranje na udaljenosti od 150 m
 • Na prednjoj ploči monitora nalaze se gumbi za ručno upravljanje, podešavanje načina i prebacivanje kanala
 • za provedbu nadzora tijekom cijelog dana, možete koristiti način noćnog gledanja Zahvaljujući infracrvenom sustavu osvjetljenja, objektiv fotoaparata može slati sliku čak i noću unutar radijusa od 5 m od promatranog područja
 • automatsko odabir kanala za povjerljivu vezu
 • jednostavna instalacija fotoaparata omogućuje vam odabir najboljeg kuta gledanja
 • roditeljska akumulatorska baterija omogućava vam slobodno kretanje po kući bez ometanja djeteta
 • isječak za pričvršćivanje na pojas, pruža slobodu ruku i pokret
 • 3 umirujuće uspavanke i noćna svjetla
 • Automatsko uključivanje zaslona pri pojavi buke u sobi djeteta. Kontrola zvuka i svjetline olakšava gledanje bebe.
 • Digitalna potvrda signala za dodatno uvjerenje da ste uvijek u kontaktu s djetetom i svjetlosni pokazatelj razine zvuka
 • upozorenje automatskog izvan raspona
 • indikator napunjenosti baterije
 • indikacija niske baterije
 • indikator napajanja
 • indikatora glasnoće
 • kontrola glasnoće

Ugodne značajke AVENT Philips 85180 beba monitora (SCD600 / 00): zahvaljujući AVENT Philips SCD600 / 00 monitoru bebe možete nakratko ostaviti bebu, ali istovremeno budite sigurni da je u kontroli. Kamera instalirana uz kolijevku prenosi sliku i zvuk na monitor. Zato možete raditi kućanske poslove ili se opustiti, a AVENTov monitor SCD600 / 00 odmah će prijaviti sve promjene u dječjoj sobi.

Automatski odabir frekvencijskog kanala za povjerljivu vezu omogućuje pouzdan i siguran način praćenja bebe zahvaljujući tehnologiji digitalnog prijenosa videozapisa AVENT Philips SCD600 / 00. Kvalitetan zaslon u boji s dimenzijom od 61 mm pruža jasnu i oštru sliku na roditeljskoj jedinici uređaja. Sustav infracrvenog noćnog vijeka omogućava praćenje djeteta 24 sata bez obzira na uvjete osvjetljenja djeteta. Odličan raspon video monitora, do 150 metara, i roditeljska jedinica na baterijama, omogućuju vam slobodno kretanje po kući bez ometanja djeteta. Novi AVENT video monitor tvrtke Philips SCD600 / 00 daje roditeljima još veći mir i samopouzdanje u sigurnosti bebe, što znači da se lako mogu nositi s kućnim poslovima i uzeti vremena za sebe, a beba će roditeljima vidjeti više radosti i odmora!

Philips Avent SCD 600/00 monitor za bebe

Opis: Philips Avent SCD 600/00 - suvremene tehnologije na području roditeljske kontrole videa pomoći će vam da vidite i čujete bebu. 100% povjerljive veze: • Automatski odabir kanala za konfidenciju. Pročitajte više

Isporuka kurirske isplate po primitku

preko Sankt Peterburga i Moskve

Online plaćanje bez provizije

Otplata sredstava tek nakon potvrde narudžbe

Dostava u cijeloj Rusiji

Dostava obavljaju prijevoznici

Opis: Philips Avent SCD 600/00 - suvremene tehnologije na području roditeljske kontrole videa pomoći će vam da vidite i čujete bebu.

Philips Avent video monitor za bebe SCD600 / 00 bijeli

Ovaj proizvod još nije ocjenjen.

Osim toga:

Jamstvo: 12 mjeseci.

Opis Bežični monitor Philips Avent SCD600 / 00 bijeli

Philips AVENT SCD600 digitalni monitor za bebe pruža vam priliku da čujete i vidite bebu na udaljenosti do 150 metara. Zahvaljujući 100% povjerljivoj komunikaciji, jasnoj slici i kristalno čistom zvuku, uvijek znate što se događa s bebom. Zahvaljujući umirujućim uspavanima i noćnom svjetlu, lako možete ugušiti dijete.