Hrana

Ne mogu kupiti bebu nakon cijepljenja? Mišljenje pedijatri i mame

Hrana

Kao preventivna mjera protiv različitih virusa i bolesti, bebe su cijepljene od ranog doba. Nakon cijepljenja, mnogi se roditelji pokušavaju suzdržati od vodenih postupaka kod djeteta, jer postoji percepcija da je bebinu nakon postupka nemoguće kupati najmanje 48 sati.

Trudnoća 21 tjedan

Hrana

21 tjedna trudnoće - koliko mjeseci?Požurite se da uživate u trudnoći, sjetite se svakog trenutka, održavajte dnevnik trudnoće, jer će se tjedan dana nakon tjedna krenuti na kraj i nikada više neće biti.

Trudnoća i sport

Hrana

Vremena se vraćaju kada se sport održava u visokom poštovanju. Danas, zdrav stil života je u modi, a bez barem tjelesne vježbe, to je jedva moguće. Sve više i više žena susreće se s redovima "sporta", a svaka od njih nalazi nešto za sebe: trčanje, plesanje, oblikovanje i dvorane.

Značajke pelena za prerane bebe. Pregledajte popularne robne marke, savjete o odabiru

Hrana

Novorođene bebe su osjetljive na vanjski svijet u prvim mjesecima života. Svaka mala stvar je važna, uključujući kvalitetu pelene.

Cezarean u trudnoći od 38 tjedana

Hrana

38 tjedana trudnoće znači da će se sastanak s bebom dogoditi vrlo brzo. Potrebno je pripremiti sve što je potrebno za putovanje u rodilište i svaki put, ostavljajući kuću, uzmi mjenjačnicu s vama, jer rođenje može započeti svaki dan.

Kako nositi zavoj tijekom trudnoće

Hrana

Kada žena pod njenim srcem nosi bebu, njezino se tijelo suočava s mnogim promjenama. Ponekad otežavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti i ometanje aktivnog načina života.

Kako napraviti izbornik za beba s umjetnom hranom za 4 mjeseca: savjeti i tjedni grafikon

Hrana

U dobi od 4 mjeseca, beba postaje aktivnija, svjesnost se povećava, a mali broj pokušava znati sve više i više novih i zanimljivih stvari.

Dummy: Pros i Cons

Hrana

Soother smiruje bebu, bolje spava i ne smeta roditeljima. Zadovoljava refleks sisanja djeteta. Međutim, neke majke i liječnici tvrde da lutka vodi do abnormalnog ugriza. Pored toga, dijete je teško odvojiti i umiriti bez bradavica.

Kako napraviti izbornik za beba s umjetnom hranom za 4 mjeseca: savjeti i tjedni grafikon

Hrana

U dobi od 4 mjeseca, beba postaje aktivnija, svjesnost se povećava, a mali broj pokušava znati sve više i više novih i zanimljivih stvari.

Određivanje dana ovulacije uz test Eviplan: upute i učinkovitost

Hrana

Najbolja opcija za odabir najboljeg dana za začeće je napraviti test ovulacije. Pronalaženje pravog dana, početak željene trudnoće postat će puno realniji i bliži.

Zdrava hrana za bebe: opis Hipp mješavina za novorođenčad

Hrana

Majčino mlijeko je najbolja hrana za novorođenčad, jer sadrži ogromnu količinu hranjivih tvari. Nažalost, nisu sve mame dobili dojiti bebu, tako da roditelji imaju izbor: što hraniti bebu?

Učiteljska klasa
Organizator za krevetić / džepove za male predmete

Hrana

Pojavom djeteta u kući postoji mnogo različitih stvari koje se trebaju brinuti za njega (to su različite dječje kreme, prašci, salvete, bradavice i još mnogo toga) koje treba negdje presavijati.

Voda aerobika za trudnice: pro i kontra

Hrana

Aerobik u vodi - skup fizičkih vježbi koje se izvode u bazenu. Nastava je usmjerena na nježnu studiju svih mišića i korisna je za buduće majke, kao i za sve žene koje žele ostati u formi.

Crveni kavijar tijekom dojenja

Hrana

Poznato je da su HB-u zabranjene delicije i egzotična hrana. Je li moguće mamac crvenog kavijara? Uostalom, ovaj proizvod je bogat vrijednim hranjivim tvarima i mikroelementima.

Pregled dječje formule "NAS"

Hrana

Sažetak člankaNAN ("NAN") dječja formula proizvodi Nestle zabrinutost, koja ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji takvih proizvoda od 1867. godine, kada je osnivač tvrtke Henry Nestle stvorio prvi prototip moderne zamjene dojke.

Može li majka skrbnika avokada dojiti?

Hrana

Tijekom razdoblja dojenja, postoji akutno pitanje o prehrani majke koja izravno utječe na kvalitetu mlijeka i, prema tome, opskrbu bebe s potrebnim vitaminima i hranjivim tvarima.