Hrana

Kalcijev glukonat tijekom pregleda trudnoće

Hrana

Kalcijev glukonat tijekom trudnoćeTijekom trudnoće, tijelo buduće majke i djeteta treba vitamina i mikroelemenata. Da bi se dijete rodilo snažno i zdravo, trebalo bi imati dovoljno kalcija u tijelu buduće majke.

Žene cijepljenja preuranjenih beba: raspored cijepljenja, kontraindikacije

Hrana

U suvremenom svijetu, brigu o zdravlju i dobrobiti djeteta rođen je primarni zadatak za novopriječen roditelja. Jedna od ključnih uloga u formiranju imuniteta nesumnjivo se odvija cijepljenjem, sprečavanjem infekcije najopasnijim infekcijama, a isto tako dopuštajući smanjenje negativnih učinaka bolesti, ako se ipak dogodilo.

Memo mama mama. Normalni i patološki iscjedak nakon porođaja

Hrana

Trudnoća i porod - izazivaju velike promjene u ženskom tijelu. Stoga ne čudi da će trebati vremena da se vrati u uobičajeno stanje. Zbog činjenice da su mehanizmi oporavka aktivno uključeni u proces, postoje iscjedak nakon poroda - lochia.

Kako razlikovati trudnoću od PMS-a

Hrana

Kratica PMS čim se ne iskoriste i čim se ne dešifriraju. Od svih simptoma koji su karakteristični za ovaj fenomen, samo se razdražljivost i promjene raspoloženja fiksiraju u javnom mnijenju.

Kada novorođenče možete kupati sapunom

Hrana

Je li moguće pranje novorođenčeta sapunom, kako odabrati sapun? Kako prati novorođenče i kako koristiti sapunImanje bebe je nova odgovornost za roditelje. Vraćanje iz majčinog bolnice označava novu pozornicu u životu obitelji, a mladi roditelji suočavaju se s mnogim pitanjima.

glavni

Hrana

Popularne kolica za bebe Online trgovina Angellux.ru predstavlja samo najpopularnije luksuzne kolica vrhunskih poznatih proizvođača zemalja Nizozemske, Norveške, Engleske, SAD-a i Njemačke.Širok raspon modela, boja i pribora uvijek je dostupan po povoljnim cijenama.

Učimo dojenčad da pliva i zaroni: kako i kada započeti nastavu s novorođenčadi kod kuće u kadi. Mnoge video upute

Hrana

Većina modernih roditelja voli rane razvojne tehnike, uključujući podučavanje novorođenčadi koje plivaju.

Mogu li piti analgin prilikom dojenja?

Hrana

Analgin za lijek (metamizol natrij) pripada skupini ne-narkotičkih analgetika. Kemijski sastav lijeka ne utječe na hormonalnu ravnotežu i ljudsku psihu.Svaka osoba se suočava sa stanjem kao što je glavobolja ili zubobolja, a žene koje dojilju nisu iznimka.

Koliko krvi ide nakon rađanja? Priroda krvarenja u razdoblju nakon oporavka

Hrana

Bilo koja žena koja rodi ne bi trebala biti uplašena postpartum lochia. Taj proces je planiran samo po prirodi, a tijelo mlade majke spremno je za to.

Može li se anafrenirati tijekom dojenja?

Hrana

Tijekom razdoblja dojenja, žena je vrlo osjetljiva na razne viruse. Akutne respiratorne infekcije i prehlada rijetko zaobilaze bilo koga. Da ne bi naškodila djetetu, majka pokušava koristiti najsigurnije droge.

Što je opasna angina tijekom trudnoće i kako se liječiti?

Hrana

Bilo koji upaljeno grlo karakterizira akutni upalni proces u grlu. Nepravilno liječenje je opasno jer infekcija lako prodire u lubanju i prsima, uzrokujući najopasnije komplikacije.

Nestlé NAN Antikoliki - pregled

Hrana

NAN "Antikoliki" - bajka ili stvarnost. Reći ću našu priču o upoznavanju ove mješavine i podijeliti: ono što stvarno pomaže u borbi, kakvi "neugodni trenuci" pomažu eliminirati.

Pazi, ljudi! Utjecaj zaušnjaka na razvoj neplodnosti

Hrana

Epidemijski parotitis je akutna zarazna (infektivna) bolest koju je Hipokrat opisao. Za muškarce je ispunjen mogućim razvojem neplodnosti zbog okolnosti prijenosa bolesti i komplikacija.

Kada se prijaviti za trudnoću

Hrana

Trudnoća je čitava "znanost". Toliko različitih nijansi u kojima se tako lako zbuniti ili propustiti nešto važno. Na primjer, registracija. Svatko zna da trudnice moraju ići liječniku i registrirati se.

Pojedinosti prehrane djeteta u 4 mjeseca

Hrana

Četverogodišnje dijete već se prilagodilo vanjskom svijetu. Razviti sve sustave tijela. Gastrointestinalni trakt je prilagođen apsorpciji i apsorpciji hrane, kolika je nestala, ne pati od zatvora i nadutosti, nadutost se više ne očituje.

Kikirikija tijekom trudnoće

Hrana

Jedva da znaju o trudnoći, vjerojatno, svaka žena počinje brinuti o pitanju pravilne prehrane. Naravno, i za vlastiti mir i zbog budućeg zdravlja djeteta morate znati o proizvodima koji se trebaju izbjeći (ili smanjiti) tijekom trudnoće.