Hrana

Testovi za određivanje ovulacije - suvremeni pristup problemu koncepcije

Hrana

Ovulacija je glavna faza menstruacijskog ciklusa. Ovo razdoblje je najpovoljnije za dijete. Žena koja sanja o bebi, poželjno je točno znati kada se u njoj javlja ovulacija.

Pampers - to je lako, ili kako pravilno staviti novorođenče u pelene

Hrana

Što mladi roditelji misle kad im je beba kod kuće? Naravno, kako pravilno nositi pelene vašem djetetu. Istodobno, mladi očevi, u pravilu, potpuno nisu svjesni ovog pitanja.

Aritmija u trudnica

Hrana

Trudnoća je proces ozbiljnih fizioloških promjena u ženskom tijelu. Svi sustavi počinju jednako osigurati majku i fetus. Tijekom trudnoće pokazuje kako se dobro priprema za majčinstvo i povećano opterećenje pacijenta opstetričar-ginekolog.

Određivanje trudnoće s jodom

Hrana

Danas nećete iznenaditi nikoga s testom trudnoće - test trake, inkjet testove, kasete, u drugom dizajnu. Ali to nije bilo uvijek slučaj, ali žene su u svakom trenutku pokušale provjeriti svoje pretpostavke o mogućoj koncepciji žene.

Gaze pelene. Trebam li ih koristiti za jednokratnu upotrebu?

Hrana

Koje pelene pristaju djetetu - pitanje koje se svaka majka pita. Mnogi roditelji kupuju slobodne pelene. Osjećaji tih higijenskih proizvoda poznati su svima, ali bake ne odobravaju takav izbor.

Je li beba potrebna lutka i kako odabrati pacifier za novorođenče?

Hrana


Kada trudna majka napravi popis potrebnih stvari za novorođenče, lutka može stajati na kraju popisa ili biti potpuno odsutna. Postoji toliko mnogo nesuglasica oko ovih bradavica da roditelji ne mogu uvijek shvatiti da dijete treba "trikove" ili je bolje odbiti ih.

Acyclovir from herpes: značajke korištenja tijekom dojenja

Hrana

Herpes je virusna bolest koja je karakterizirana osipom u obliku blistera na površini kože ili sluznice. Dojenje herpes je čest i opasan problem.

Mjesečno tijekom trudnoće

Hrana

U ranom razdoblju pojavljuje se menstruacija tijekom trudnoće, što se može smatrati fiziološkim ili patološkim procesom. Trudnice žurno trebaju kontaktirati ginekologa kako bi prolazile potpuni pregled organa zdjelice.

Mogu li jaja s dojenjem?

Hrana

Dok dojite bebu, mama treba pažljivo odabrati hranu koju će jesti. Od njih će ovisiti o kvaliteti majčino mlijeka, donoseći sve korisne vitamine i minerale u tijelu djeteta. Zahvaljujući pažljivo odabranoj hrani, žensko tijelo može se brzo oporaviti od poroda.

Sedmoricu sedam mjeseci

Hrana

Sve bebe rođene između 28-37 tjedana smatraju se preuranjenima. Roditelji sedmomjesečne i osmomjesečne bebe prirodno su zabrinuti kako se pravilno brinuti o djetetu, hraniti ga, i kakvu rehabilitaciju je potrebno za to kako bi se sedmoročlano dijete moglo održati u razvoju i imati normalno zdravlje.

Česti mokrenje u ranoj i kasnoj trudnoći

Hrana

Ako osoba ne pijete puno tekućine i ne koristi lijekove s diuretskim učinkom, onda se često posjećuje soba za WC, a to postaje uzrok za alarm. Često, u ovom slučaju, žene počinju sumnjati da imaju hipotermiju zdjeličnih organa, infekcija mokraćnog sustava i moguće trudnoće.

"Cocoon Baby" za novorođenče: opis, prednosti i recenzije

Hrana

Što bi moglo biti ljepše od one vrste slatkog i spokojnog beba koja spava? Bilo koja mama će dati puno za to. Svijet se brzo razvija i novi uređaji i uređaji dolaze u pomoć roditeljima, osmišljeni kako bi olakšali odgoj djece.

Oblaganje tijekom trudnoće: kako ga podići i pravilno nositi?

Hrana

Budući da nošenje djeteta nije lagan zadatak, većina proizvoda za trudnice podvrgnuta je ublažavanju tog stanja. Zavoj tijekom trudnoće jedan je od onih: inovacija je uvedena nedavno, ali već je postala predmetom rasprave i dobila je i negativne i pozitivne kritike.

Zavoj nakon porođaja

Hrana

Gotovo 100% žena tijekom trudnoće barem jednom, ali razmislite o tome mogu li se vratiti na svoje bivše oblike nakon rođenja. Mnogi se toga brinu zbog gotovo cijelog razdoblja trudnoće, pokušavajući se ograničiti na hranu, a ne smanjiti tjelesnu aktivnost.

Da pomogne majci aktivnoj bebi - umirujućim bebama

Hrana

Uzbudljiva, hiperaktivna djeca često ne daju malo odmora svojim roditeljima. Za normalizaciju živčanog sustava i mirne bebe, možete se posvetiti vodenim postupcima pomoću posebnih biljaka.

Ne mogu kupiti bebu nakon cijepljenja? Mišljenje pedijatri i mame

Hrana

Kao preventivna mjera protiv različitih virusa i bolesti, bebe su cijepljene od ranog doba. Nakon cijepljenja, mnogi se roditelji pokušavaju suzdržati od vodenih postupaka kod djeteta, jer postoji percepcija da je bebinu nakon postupka nemoguće kupati najmanje 48 sati.