BrandReport

Bol

Marka u kojoj se proizvode razni higijenski proizvodi za djecu. U vlasništvu Kimberly-Clark Corporation, koja posjeduje mnogo inovativnih zbivanja u dječje zdravlje (to je Čičak na pelene, a posebna prozračni materijali koji omogućuju koži da diše, a opet su neki od tih rješenja). Možemo slobodno reći da je Huggies - jedan od najpoznatijih brandova u svijetu su čuli sve to, a ne nužno roditelje s malom djecom.

Tvrtka Kimberly-Clark počela je razvijati jednokratnu bebu pelene već 1968. godine. Taj je proces bio težak i trajao je cijelo desetljeće. Prve HUGGIES pojavile su se 1978. godine. Naziv marke može se prevesti kao "zagrljaj".

To nisu bili prvi odloživi peleni. No, njihova visoka kvaliteta i agresivno oglašavanje je igrao ulogu, po 1982 Huggies je postao jedan od najpopularnijih pelene u Sjedinjenim Američkim Državama. Nekoliko godina kasnije, uspjeli smo preuzeti vodeću poziciju među higijenskim dječjim proizvodima, koji su skuplji od prosjeka.


Postupno, Kimberly-Clark Corporation započela širi raspon ne samo pelene, ali i prodaju pod markom Huggies ostali higijenski proizvodi -vlazhnye salvete, plahte za jednokratnu upotrebu, proizvode za njegu kože, za jednokratnu washcloths i još mnogo toga. Dakle, u 1989. je došao prvi pelene-gaće za wc trening Huggies Pull-Ups, 1994. godine asortiman je proširen pelene za starije djece (Huggies GoodNites i DryNites, za dječake i djevojčice), a 1998 bila je obilježena pojavom Huggies Little plivače - gaćice-pelene, u kojima možete plivati. Kimberly-Clark Corporation je bio jedan od prvih koji je pokrenuo oslobađanje pelena, koje nisu samo bijele, već imaju atraktivan dizajn. Danas je HUGGIES jedina marka s takvim širokim rasponom.

Do 2001. godine gotovo pola milijarde ljudi diljem svijeta koristile su higijenske proizvode HUGGIES-a. Njegova je produkcija uspostavljena u tri desetine zemalja.

Usput, u ovom članku možete saznati povijest slobodnih pelena.

Ipak ne može odlučiti što kupiti? Pročitajte o prednostima Haggis pelena za novorođenče.

Huggies pelene, poznate svima mladoj majci, proizvode Kimberly-Clark, koja je na tržištu već više od 140 godina.

Kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača proizvoda za osobnu njegu za novorođenčad, tvrtka ima vlastiti istraživački laboratorij i primjenjuje napredne tehnologije u proizvodnji proizvoda namijenjenih njezi bebe.

Značajke proizvoda

Tvrtka proizvodi Huggies je u velikoj potražnji na ruskom tržištu zahvaljujući sljedećim značajkama koje ga razlikuju od drugih proizvođača:

 • Svaka od jednokratnih pelena ima visokokvalitetni čičak za pričvršćivanje, koji ga sigurno pričvršćuje na trbuščićem bebe i sprečava klizanje čak i sa jakim punjenjem vlage.
 • Vanjski sloj pelene sastoji se od Air Dry pamučnog materijala. Značajka Air Dry je da ovaj materijal pomaže djetetovoj koži da "diše" i istodobno pouzdano zadržava vlagu.
 • Unutarnji sloj Huggies sastoji se od hipoalergenskog materijala Baby Soft. S vrlo osjetljivom teksturom, Baby Soft je mekan i ne uzrokuje nikakve nelagode osjetljivoj koži djeteta.
 • Absorbentni sloj se sastoji od superapsorbirajućih kristala. Kada se pelena napuni vlagom, kristali ga pretvore u gel i sigurno ga drže iznutra, sprječavajući istjecanje i moguće iritacije nježne kože novorođenčeta.
 • Proizvođač Kimberly-Clark ne koristi losione ili kreme u proizvodnji Huggies kako bi se izbjegle moguće alergijske reakcije i kontaktni dermatitis.
 • Huggies je jedan od prvih brendova na svijetu koji su pokrenuli pelene. Oni se lako uklanjaju, čak i malo dijete može skinuti i staviti gaćice, a to je vrlo važno za vrijeme školovanja djeteta u lonac.
 • Razumna cijena za visoku kvalitetu. Pelene za novorođenče Haggis dostupne su u malim pakiranjima (27 komada) i velikim kutijama (160 komada) po konkurentnim cijenama. Često, trgovine nude dobre popuste na Haggisove proizvode.

Što se razlikuje od drugih proizvođača?

Širok raspon pelene Haggis razlikuje ovaj proizvođač od drugih proizvođača.

kontra

Unatoč činjenici da pelene Huggies vjeruje ogromnom broju mladih obitelji, a sama tvrtka zauzima vodeću poziciju na tržištu, s vremena na vrijeme postoje negativne ocjene o iskustvu korištenja Haggisa.

Kritika roditelja uzrokuje proračunsku liniju Huggies Classic. Mnoge mlade majke vjeruju da jeftini niz ne bi trebao dati način skupljanju. Mišljenja o klasičnoj pelenskoj liniji često se razlikuju, ali glavne točke odnose se na sljedeće nedostatke Huggies Classic:

 • Pelene nisu pogodne za dugotrajno nošenje, one mogu curiti noću.
 • Može prouzročiti iritaciju kože.
 • Često se skuplja i gužva tijekom kretanja djeteta.
 • Loša apsorpcija vlage.

Ostatak linija pelene ima samo pozitivne kritike, ali nisu svi roditelji složni s cijenom premium serije Elite Soft, jedini nedostatak koji je u očima mnogih mama je preskup.

vrsta

Svaka obitelj može odabrati prikladnu liniju prema želji i obiteljskom proračunu. Dimenzije pelene se određuju na temelju trenutne težine djeteta i imaju ljestvicu od 1 do 5.

Elita meka

Vrhunska linija jednokratnih pelena Huggies Elite Soft od sto posto pamuka ima pet veličina i namijenjena je bebama od rođenja do trenutka kada počnu učiti lonac. Značajka Elite Soft (Elite Soft) do 5 kg je da su pelene izrađene od poroznog materijala koji se može prozračiti, vrlo mekan s elastičnim trakom i gumenim trakama oko nogu. Odmah apsorbirati vlagu, ne uzrokuju neugodnosti bebi tijekom kretanja.

Jedine pelene koje imaju unutarnji džep za labave stolice koja zadržava sadržaj unutra i indikator vlage pratiti punjenje pelena. Huggies Elite Soft linija je najskuplja od proizvođača, prosječna cijena, ovisno o veličini, iznosi 350r za mali paket (27 komada), do 3000 rubalja za veliku kutiju (132 komada).

Dimenzije pelene Haggis Elite Soft:

 • 1 - do 5 kg;
 • 2 - 3-6 kg;
 • 3 - 5-9 kg;
 • 4 - 8-14 kg;
 • 5-12-22 kg.

Pregled pelene Huggies Elite Soft:

Elite meke gaćice

Novo od Haggisa, nastavak vrhunske linije pelene Elite Soft, jednokratne gaćice za dječake i djevojčice koji počinju svladati lonac. Gaćice su dostupne u tri veličine.

Donje gaćice se lako stavljaju i odlaze, a meki pojas lako se rasteže bez stiskanja trbuha za bebe. Kada dođe u gaćice, vlaga se odmah apsorbira, a ne donosi nelagodu bebe, pokazatelj vlage mijenja boju kada se gaćice muče. Po trošku je isplativije kupiti veliki paket: u ovom slučaju, prosječna cijena će biti 2700r za 108 komada.

Huggies Elite Soft panty veličine:

Gaćice Huggies Elite Soft dizajnirane su za dječake i djevojčice.

Video pregledni gaćice od Huggies Elite Soft:

Ultra udobnost

Za gospodo

Pelene u potpunosti opravdavaju svoje ime - ultra udobnost. Apsorbirajući sloj je dizajniran na takav način da spriječi progib i oticanje pelene, gdje dječaci to trebaju. Jednokratne pelene savršeno se uklapaju zahvaljujući anatomskom obliku. Može se koristiti od rođenja do potpune prilagodbe loncu, kao i za odraslu djecu. Velika isplativa kutija (126 komada) u prosjeku iznosi 2200r.

Veličine Huggies Ultra Comfort za dječake:

Za princeze

Posebno namijenjeno djevojkama, mjesto sloja koji apsorbira u sredini čini pelenu ugodnim za nošenje, elastični zatvarači ne ometaju pokret. Ultra Comfort linija je obično jeftiniji od Elite Soft, ali njegova kvaliteta je gotovo jednako dobra kao i premija serije.

Veličine pelene za djevojčice:

klasik

Najjeftiniji i najpristupačniji red raspoloživih pelena u Haggisu. Unatoč činjenici da se klasik smatra ekonomskom opcijom, proizvođači su pokušali napraviti kvalitetu ostati u najboljem mogućem roku. U Classic rasponu, pelene su izrađene od mekog, prozračnog materijala i imaju prepreku za noge koje sprječavaju propuštanje.

Huggies Classic se može kupiti u velikom pakiranju (96 kom.), Prosječna cijena od samo 1000 rubalja. Klasične pelene su univerzalne, pogodne za dječake i djevojčice od rođenja do prelaska u lonac.

Huggies Classic imaju sljedeće dimenzije:

Pregled pelene Huggies Classic:

Mali plivači

Jedinstveni razvoj Huggies-a omogućit će djeci da uživaju u plivanju od samog rođenja. Jednokratne pelene ne propuštaju vlažnost i ne izlegu iz dugog boravka u vodi. Takve pelene su neophodne za razrede u bazenu ili za opuštanje uz bebu.

Huggies Little Swimmers dostupni su u 4 veličine:

 • 2-3 Za bebe težine 3-8 kg.
 • 3-4 Za bebe težine 7-15 kg.
 • 5-6 Za bebe težine 12-18 kg.

Koji je bolji izbor: Huggies ili Pampers?

U Rusiji su Haggis i Pampers najprodavanije marke bebine pelene. Svaki proizvođač stalno radi na poboljšanju proizvoda. Teško je reći koje su pelene bolje: najprije morate obratiti pažnju na pojedinačne karakteristike djeteta, težine, slučajeva alergijskih reakcija.

Preporuke za roditelje

 1. Da ne bi došli do lažnih kupovnih pelena u pouzdanim trgovinama. Često su trgovine zadovoljne promocijama i nude povoljne popuste na velike pakete.
 2. Ne kupujte pelene ako ne znate točno težinu bebe. Prevelika veličina će uzrokovati konstantno propuštanje i premalo - nemir i trljanje nježne kože bebe.
 3. Ovlaštene Haggis pelene imaju opis na ruskom i lako prepoznatljiv logotip na pakiranju. Svaki drugi obrazac može signalizirati varanje.

Mnogi roditelji danas odabiru Haggisa za omjer cijene i kvalitete. Doista, nakon ažuriranja linija proizvoda, kvaliteta Haggisa znatno je poboljšana, a prema rezultatima anketa i upitnika sve više i više majki odabiru tog proizvođača.

Korisni videozapis

Probne pelene Huggies Elite Soft 3, Huggies Ultra Comfort 3 i Huggies Classic:

Pelene "Haggis Classic": recenzije

Suvremeni roditelji su vrlo odgovorni pristup izboru dječjih proizvoda. I to je u redu, jer ponekad proizvođači, pokušavajući varati, ne proizvode vrlo kvalitetne proizvode. Danas će naš pregled biti posvećen pelenama "Haggis Classic". Razmotrit ćemo ne samo sve nijanse njihove proizvodnje, već i pošten revizije potrošača.

proizvođač

Huggies za pelene proizvođača Kimberly-Clark. Na tržištu je već više od 145 godina i danas je jedan od najvećih svjetskih proizvođača robe za osobnu higijenu.

Uz zaštitni znak Huggies, Kimberly-Clark predstavlja tako poznate robne marke kao što su Kleenex, Kotex, Scott i drugi. Ova tvrtka bavi se ne samo proizvodnjom potrebnih dobara za osobnu higijenu, već i razvoja inovativnih proizvoda na ovom području. Malo je ljudi znaju, ali moderni ženski jastučići su samo rezultat ovih razvoja Kimberly-Clark.

Glavni ured ove tvrtke nalazi se u Dallasu, Texas. Proizvodni i sekundarni uredi zastupljeni su u 37 zemalja. Danas je Kimberly-Clark zaposleno 58.000 ljudi. Ruski sjedište nalazi se u Moskvi, a Haggis Classic pelene pelene se nalazi u gradu Stupino u Moskvi regiji.

Malo povijesti

Povijest pelene "Haggis" datira iz 1968. godine. Tada je Kimberly-Clark objavila probnu seriju proizvoda za higijenu djece. Ali prodali su se samo 10 godina kasnije. Točno toliko vremena koje su programeri trebali donijeti kako bi svoje proizvode ispunili zahtjevima tih godina.

Nažalost, te pelene nisu bile među prvima koji su se pojavili na američkom tržištu. Ali visoka kvaliteta proizvoda potpuno je opravdavala, a uskoro su pelene "Haggis" počele uživati ​​u širokoj popularnosti među potrošačima.

Postupno, Kimberly-Clark počeo je širiti svoju paletu proizvoda, a već 1989. godine na tržište je ušao i prvi brand Huggies za kratke hlače. Zatim dodaju pelene za stariju djecu i pelene za kupanje. Kimberly-Clark je radio ne samo na praktičnost proizvoda za higijenu djece, već i na njihov dizajn. Stoga su pelene "Haggis" među prvima bile ukrašene svijetlim i šarenim crtežima.

Proizvodi TM Huggies

Trgovački znak Huggies ima prilično širok raspon. Ima i proračunske linije za djecu i skuplje. Što se tiče diapers, oni dolaze u četiri imena:

 • Elite Soft;
 • Ultra udobnost;
 • Klasična;
 • Mali plivači.

Prva tri pelena za pelene su za svakodnevnu upotrebu, a mali kupači samo za kupanje.

Najskuplja je linija "Elite Soft". Visoku cijenu opravdava činjenica da se za proizvodnju koristi samo 100% pamuk. Drugo mjesto na ljestvici vrijednosti je Ultra Comfort. Pelene "Haggis Ultra Comfort" su dvije vrste: za dječake i za djevojčice. Ova značajka ne ovisi o estetskim svojstvima i anatomskim značajkama bebe. Na primjer, u pelenama za dječake, apsorbirajući sloj se nalazi bliže trbuhu.

Pelene "Haggis Classic", recenzije koje ćemo razmotriti danas, najviše su proračunske linije u proizvodima branda Huggies. Ali to ne znači da imaju najnižu kvalitetu. "Classic" linija ima svoje posebne prednosti, koje možete saznati u jednom od odjeljaka naše recenzije.

Pelene "Haggis Classic": opis

Crta proizvoda za higijenu djece "Classic" jedan je od najpristupačnijih među proizvodima branda Huggies. I to ne utječe na njihovu kvalitetu. Pelene "Haggis" - klasični omjer "cijene kvalitete" na tržištu dječjih proizvoda.

Ravnalo "Classic" ima širok raspon veličina. Veličina pelena ovisi o dobi i težini djeteta, te je označeno na slikama 1 do 5. pelene „Huggies Classic” 5, na primjer, namijenjen za djecu čija težina je u rasponu od 11 do 25 kg. Ove vrijednosti odgovaraju dobi djeteta od 1 do 3 godine.

Broj pelena po pakiranju varira od 11 do 88 komada. Proizvođač je odredio da u starijoj dobi djeca već mogu kontrolirati svoje prirodne potrebe, stoga, što je veća veličina pelene, manji njihov broj sadržan je u pakiranju.

Proizvodnja "Classic" linije razlikuje se od ostatka prepoznatljive kombinacije bijele, crvene i plave boje. Pelene "Haggis Classic" osmišljene su za svakodnevnu uporabu i vole svako dijete.

prednosti

Koje su prednosti koje čine Haggis Classic pelene tako popularne? Komentari, naravno, preciznije mogu odgovoriti na ovo pitanje, ali prvo saznajemo koje prednosti proizvođač djeluje.

Prednosti pelene "Haggis Classic":

 • pojas za istezanje;
 • meki i prozračni materijali;
 • posebne prepreke koje štite dijete od curenja između nogu;
 • pristupačnost;
 • ekskluzivni dizajn s crtanim likovima iz Disneya.

Kao dio pelene "Haggis Classic" koristi se posebni blok-gel koji, prema proizvođaču, može zadržati vlagu do 12 sati. Nadalje, moguće je pripisati posebnu tehnologiju koja se koristi za njihovu proizvodnju u prednosti ove linije. Tehnologija od 360 ° sprječava mogućnost curenja čak i uz visoku aktivnost djeteta tijekom dana.

Huggies Classic vs Pampers SleepPlay

Među roditeljima, nedvojbeno popularna dva globalna brandova pelene - Huggies i Pampers. Obojica imaju u svom arsenalu proračunsku liniju proizvoda koji su dostupni roditeljima s bilo kakvim financijskim statusom. Ali koji je od njih još bolji?

Bez sumnje, oba modela imaju svoje pro i kontra. No, prema ocjeni kvantitativnog pokazatelja pozitivnih ocjena, "Haggis Classic" potiče povjerenje u veći broj modernih roditelja. Činjenica je da je proračun linija pelene "Pampers" poseban miris, čiji je uzrok ekstrakt kamilice.

Ako usporedite "Haggis Classic 4" i "Pampers Slip and Play 4", vizualne pelene "Haggis" izgledaju veće u veličini. Umjesto gela, Pampersova linija koristi se posebni apsorber kao punilo, zahvaljujući kojoj je pelena lakša i tanji od Haggisa. Klasična izvedba (foto prilogu) u bilo kojoj od pelena nije slomljena - pojas se proteže, elastične trake su guste, materijal je ugodan dodira. Stoga će se ta dva globalna robna marka dugo natjecati jedni s drugima.

Alergija pelene

Još je teže odrediti izbor proizvoda za higijenu djece, kada dijete ima predostrožnost za alergije. Stoga, prije nego što kupite drugi paket pelena, što može oštetiti dijete, trebali biste proučiti recenzije ljudi sličnog problema.

Diapergija alergija može se pojaviti iz tri razloga:

 1. Niska kvaliteta.
 2. Pojedinačna netolerancija prema okusima i mirisima.
 3. Neispravno veličine pelene.

Zbog činjenice da pelene "Haggis Classic" ne uključuju različite okuse i sintetičke mirise, postavljeni su kao hipoalergijski. Ali zar ne?

Pelene "Haggis" za djecu s alergijama

Da biste saznali istinitost takve izjave, trebate znati mišljenje onih koji su već koristili Haggis Classic pelene. Recenzije roditelja ne isključuju pojavu alergija na ovu marku dječjih higijenskih proizvoda. Mnogi kažu da je nakon prve primjene na koži djeteta pojavio osip, crvenilo i mrlja. Možda je to zbog pojedinačne netolerancije materijala od kojeg je pelena napravljena.

Međutim, postoje dobri dojmovi roditelja o korištenju ovog proizvoda, pa pohvaljuju pelene "Haggis Classic". Recenzije - izravna potvrda toga. Mnoge majke kažu da nakon prvog ispitivanja ove marke pelene nije došlo do alergijske reakcije kod djeteta. Iako su ostali brandovi dječjih proizvoda koji su u istoj cjenovnoj kategoriji s Haggis Classic pelene, izazvali su svrbež, crvenilo i iritaciju.

Stoga, kako bi bili sigurni da su ti pelene stane svoje dijete, potrebno je steći uzorak na najmanji paket pelena „Haggis Classic” i pratite naknadnu reakciju beba organizma na njihovu uporabu.

Potrebno je uzeti u obzir da su pelene "Haggis Classic" malo zamjetljive. I ovo, kao što je ranije spomenuto, može izazvati iritaciju. Zato razmotrimo kako odabrati pravu veličinu pelene.

Kako odabrati pravu veličinu pelene?

Kada se rodi prvoćno dijete, vrlo je teško odmah kretati u svim nijansama ispravnog izbora dječjih potrepština. Pelene nisu iznimka. Neispravna veličina ne samo da može donijeti nelagodu na mrvice, već i izazvati alergijski dermatitis. Stoga, trebate obratiti pozornost na nekoliko čimbenika uspješnog odabira pelene za jednokratnu upotrebu:

 1. Težina djeteta. Raspon veličina pelena je indiciran na temelju težine djeteta. U pravilu, veličine se međusobno preklapaju, jer s istom težinom, visinom i obim bokova bebe mogu se razlikovati. Na primjer, „Haggis Classic 2” namijenjen je djeci težine od 3 do 6 kg, a treća dimenzija ne počinje s 6 kg, što je, naravno, bilo bi logično i 4 kg.
 2. Apsorpcija pelene. Ako dijete apsorbira puno tekućine tijekom dana, pelena može i curiti. Stoga, za djecu s naklonostima za jako pijenje, bolje je odabrati pelene koje su veće u veličini.
 3. Gustoća gume. Ako guma ostavlja karakteristične oznake na nogama djeteta, to znači da je ta veličina pelene već mala za njega.

Slijedite ove smjernice i nećete imati problema pri odabiru jednokratnih pelena. U svakom slučaju, ne ustručavajte se pitati za pomoć prodajnog asistenta koji će vam pomoći u rješavanju svih sumnji.

Pozitivne recenzije

Pelene "Haggis Classic", recenzije koje su uglavnom pozitivne, dulje se vrijeme pokazale samo od najboljih strana. U potvrdi toga, može se navesti kao primjer stotina, da tamo, tisuće pozitivnih ocjena zadovoljnih potrošača.

Iz prednosti, prema mišljenju kupaca, moguće je razlikovati cijenu, kvalitetu i stupanj apsorpcije. Na primjer, "Haggis Classic" 4, recenzije opisuju tu veličinu, ni na koji način niži od elitnih vladara pelena. Ugodne su na dodir, dugo vremena sposobne pružiti osjećaj suhoće, a ne mnogo "pogoditi mjesto".

Mnogi kažu zanimljiv dizajn diapers, koji prikazuju likove popularnog crtića "The Lion King". Istodobno, crtež nije previše svijetla, što ukazuje na sigurnost boja kojom se nanosi. Općenito, roditelji se slažu da cijena odgovara deklariranoj kvaliteti.

Negativne ocjene korisnika

Negativne recenzije u odnosu na ovu marku pelena mnogo su manje nego pozitivne. A neki od njih nisu posve razumni.

Na primjer, neke žene se žale da pelene klasične linije neprestano propuštaju. Ove su recenzije neosporne u pozadini mnogih drugih koji govore suprotno. Možda je problem da veličina pelene nije točna.

Ali postoje fer komentari o ovom proizvodu. Neki potrošači govore o alergijama na "Haggis Classic 4." Fotografije s dokazima često se nalaze na webu. To objašnjava da djeca imaju takvu reakciju na mnoge poznate brandove pelene pa nemaju posebnih pritužbi na proizvod.

zaključak

Uzevši u obzir Huggiesovu marku pelene Classic, možemo zaključiti da oni zauzimaju vodeću poziciju u segmentu cijena. Vrijednost za novac uvelike olakšava živote suvremenih roditelja, bez obzira na njihove financijske mogućnosti.

Potpuni pregled pelene Huggies

Gotovo svaka treća žena, koja ide u rodilište i odabire dječje prve pelene, pogoduje Huggiesu. I ovaj izbor nije slučajan - oglasi sada i tada podsjećaju mlade mame da samo "haggis" stvarno može skrbiti za kožu svojih beba. Kao rezultat toga, mnogi roditelji uistinu cijene kvalitetu pelene.

Što svi vole toliko obožavatelja ove marke? Jesu li ove pelene iste kvalitete kao reklamirane?

proizvođač

Svjetski poznati zaštitni znak "Huggies" (eng. "Hugs") pripada američkoj korporaciji Kimberly-Clark, a prve pelene ove marke prodale su se 1978. godine. Iako su ti proizvodi za higijenu djece bili daleko od prvog pojavljivanja na američkom tržištu, korisnici su cijenili njihovu visoku kvalitetu, tako da su uskoro postali najpopularniji u Sjedinjenim Državama.

Kimberly-Clark Corporation je puno učinila kako bi osigurala da su za nekoliko desetljeća njihovi proizvodi za higijenu djece zauzeli vodeće mjesto ne samo u Americi, već iu drugim zemljama. Ova tvrtka posjeduje mnoge inovativne događaje koji su napravili pelene udobne i pouzdane kao i danas. Uključivanje su razvijeni:

 • reusable Velcro fasteners koji vam omogućuju da pričvrstite pelenicu na bebu trbuščić;
 • posebni propusni materijali koji pouzdano zadržavaju vlagu, dopuštajući koži da diše;
 • panty pelene za podučavanje beznačajnih beba;
 • pelene, gaćice za kupanje.

Ukratko, Kimberly-Clark je napravio mnoga važna poboljšanja kako bi proširila asortiman proizvoda i donijela dječje pelene još bolje. Ovo je veliki proboj, jer ako ranije roditelji male djece nisu imali što odabrati, onda im se pojavila široka paleta Huggies pelena.

Huggiesova serija i njihov sastav

Proizvođač pelene Haggis je uvijek nastojao osigurati da proizvodi koji se prodaju pod tim markom najbolji i prikladni djeca svih dobi, težine i spola. I to je bilo moguće, jer sada u bilo kojem supermarketu ili dječjoj trgovini možete upoznati i Huggies pelene i pelene pelene, koji su posebno dizajnirani za djecu različitih spolova.

Kako odabrati pelene Haggis? To će pomoći u tablici 1 u nastavku.

Tablica 1 - Huggies pelene serije i njihov opis

Svaka serija Huggies pelena ima svoje posebne značajke koje ga čine iznimnim i jedinstvenim. Na primjer, serija "Elite Soft" je najskuplja, ali je posve opravdana jer su proizvodi izrađeni od 100% organskog pamuka i imaju poseban sloj koji upija, što vrlo brzo apsorbira svu vlagu.

Osim toga, to su najbolje Haggis pelene za novorođenčad, jer imaju izrez na pupku i pokazatelj vlažnosti, pa čak i džep za apsorpciju tekuće stolice (koju nećete naći možda negdje drugdje).

Serija Ultra Comfort također je dostupna kupcima, jer pod njom su raspoloživi pelene dostupni, uzimajući u obzir karakteristike djece različitih spolova. Također dobro apsorbiraju vlagu i imaju šareni dizajn. Sastav ovih pelena može se nazvati prilično standardnim: poliuretan, poliester, celuloza. Na primjer, natjecatelji imaju Libero pelene (pročitajte cijelu recenziju ovdje).

Što se tiče serije "Classic", iako ima prihvatljivu cijenu od "Elite Soft", još uvijek nije bez svojih prednosti. U procesu proizvodnje ovih pelena koristi se blok-gel, koji pouzdano blokira vlagu, štiteći dijete dulje od propuštanja. Osim toga, netkane tkanine, fluff pulpa i poseban materijal koji apsorbira vlagu u svom sastavu pomažu pri izradi ove pelene pouzdane i prikladne.

Na fotografiji - pelena Huggies Classic

Oni roditelji koji žele poučavati svoje dijete u lonac ili učiniti sve da beba ne može skinuti pelene, Huggies pelene-pelene su idealne - udobne, dobro apsorbirane, lagane za stavljanje i jednako brzo uklonjene.

Na fotografiji - Huggies pelene "denim" serije

Dječji proizvodi za higijenu iz serije "DryNites" pomažu u zaštiti djece od djece preko noći (od 3 godine i starijih). Sastav jednokratne hlače ove dvije serije je isti: pamuk, materijal koji apsorbira vlagu i fluff pulpa.

Proizvođač ne koristi biljne mirise ili okuse u pelene, pa bi se trebali uklapati u svako dijete. I roditelji, nakon što se upoznaju sa sastavom i prednostima svake serije, mogu odlučiti trebaju li odabrati skuplje pelene od čistog pamuka (kao što su Sun Herbal fito-pelene ili japanski MamyPoko) ili ne tako "prirodne" ali jeftinije Haggis pelene.

Huggies mišljenja i mišljenja

Možete beskrajno pročitati recenzije Haggis pampers, jer njihov broj samo prevrće. Neka kvaliteta tih pelena nije zadovoljavajuća, ali netko tvrdi da ne zadovoljavaju kriterije kvalitete i slabo štite od curenja.

Roditelji koji su zadovoljni kvalitetom Huggies tvrde da:

 • savršeno štiti čak i od curenja i dijete čak i noću ne osjeća nelagodu;
 • ne uzrokuju iritaciju kože ili alergijske reakcije;
 • meke su i udobne za nošenje;
 • dopustiti da beba koža diše;
 • su bez mirisa;
 • imaju atraktivan dizajn.

Posebno puno pozitivnih recenzija može se naći na liniji pelene Elite Soft, što nije iznenađujuće jer su najskuplje i koriste najnovije inovativne razvojne procese proizvođača. Iako pelene Haggis Classic recenzije zaslužuju prilično dobro.

Ali svi se roditelji ne slažu da bi jeftinije pelene trebale biti inferiorni u kvaliteti elitne serije. Kao rezultat toga, prisutni su i negativni pregledi o proizvodima ove marke, a kupci u pelene ne vole činjenicu da:

 • nije pogodno za dugotrajno trošenje i propuštanje noću;
 • jeftinija pelena serija ima neugodnu unutarnju površinu
 • slabo apsorbiraju vlagu i izazivaju nadraženost koži;
 • zgnječiti tijekom hodanja;
 • imaju neugodne naljepnice;
 • loše izvukao.

Valja napomenuti da je kritika, u većini slučajeva to je podvrgnut nizu jeftinih pelene, ali kvaliteta Huggies Elite Soft većina kupaca su zadovoljni, iako ne svi se slažu s njihovim cijenama.

Možete pronaći mnogo različitih recenzija o Haggis pelene, postoje negativni one među njima. Ali kako biste donosili konačne zaključke o njihovoj kvaliteti, trebali biste kupiti barem jednu pelenu iz svake serije. Zatim možete odlučiti hoćete li kupiti Huggies na sve ili bolje dati prednost proizvodima drugih proizvođača.

Veličine, cijene, ambalaža

Svaki roditelj ne samo da nastoji odabrati najprikladnije bebe pelene, već i planirati svoj obiteljski proračun. Proizvođač Huggies učinili sve što je moguće kako bi se odabrati odgovarajući niz pelene, veličine pakiranja i mogao cijenu svaki kupac, i što se podaci u tablici 2 pokazuju.

Tablica 2 - Raspon veličina raspoloživih pelena Huggies, broj komada u paketu i cijene

Plava Huggies Ultra Udobnost za dječake - Pregled

haggis haggis sukoba, ili kao proizvođač izlaže svoje kupce. (Ovo se ne odnosi na različite tipove pelene, već o Huggies Ultra Comfort za dječake iz različitih paketa.)

Obrativši se na veličinu 3 (troechku), uzeo sam bebu nekoliko paketa pelena različitih proizvođača, uključujući i Huggies Ultra Comfort za dječake (zašto samo nekoliko pakiranja - bilo je lakše za kućnu isporuku, ali željela sam eksperimentirati.)

Užitak nije bilo nikakvih ograničenja - nakon naših prethodnih pelene, ti Huggies Ultra Comfort za dječake sjeli su poput rukavice! Nigdje se ne povlači, ne sliči "drugoj koži". debela druga koža)))

U izgledu - gusta i čvrsta! na širokom elastičnom pojasu širokog lumbala, čvrsto na tele. Osim toga, traka koja se nalazi blizu čičak također se proteže, što omogućuje još bolju prilagodbu. Čičak za pričvršćenje ponovno se mogu koristiti i zaobljeni. ali ponekad dolazi preko trga! Proizvođač je bio previše lijen i nije rezan škarama;))))

Apsorbirajući sloj nalazi se na pravom mjestu - lumbalni "prazni", ali ispred njega je dvostruko i zbog toga malo zgušnjava. iako se zapravo ne osjeća. Ova unutarnja apsorbirajuća kugla bila je položena s pravokutnikom sjeckanim, a ne zaobljenim, a ne izglađivši rubove. Unutarnja površina nije iskrivljena, ali ako je koža gruba (poput, primjerice, mina zimi), vrlo je prianja.

Na prednjoj strani, blizu pojasa, čupava kugla koja se drži pod velcro ide u jednu kontinuiranu traku, vrlo je prikladna - možete podesiti kako čvrsto zategnuti pojas))

Pelena Huggies Ultra Comfort za dječake diše, ispituje! (ime eksperimentalnog miša, čije je lice bilo analizator, nećemo navesti;))

Elastična oko nogu je dvostruka, ne pukotina, ali ako ostavimo pelenu više od 3 sata, tamo dolazi do curenja **. ušli su u neugodne situacije u bolnici i daleko, nemaju vremena za tamo - tako dobar dječak. i sa žutom točkom na svećeniku)))

Boja je vrlo mekana, pastelna, boja minimalna (ovo je plus), tako da slika može izgledati oprano i dosadno mnogima. Disney motivi - Mickey Mouse i Donald Duck su vrlo svijetle boje, Mickeyjevi uši nisu crni, ali sivi, ali ovo je malo neugodno.

Mali, stvarno. i svaka nova veličina nije mnogo veća od prethodne!

Zašto Huggies?

Kimberly-Clark, jedan od najvećih svjetskih proizvođača proizvoda za osobnu njegu, postojao je već više od 140 godina. Tvrtka se od samog početka oslanja na razvoj inovativnih proizvoda koji zadovoljavaju najudaljenije očekivanja potrošača. Godine 1914. otvoren je prvi istraživački laboratorij Kimberly-Clark: napredne tehnologije od tada do danas pomogle su nam u poboljšanju kvalitete i raznolikosti svojstava proizvoda.

Huggies priča

Huggies® priča započinje probnim setom raspoloživih pelena 1968. godine. Pokušaj je prepoznat kao uspješan, a nakon deset godina, pelene Kimberly-Clark ponovno su ušli na tržište pod brandom koji je danas poznat roditeljima beba širom svijeta.

Neke od inovativnih značajki tih prvih Huggies® kasnije postale su standardom za bebe pelene. Među njima su:

 • trokutasti oblik koji prati konture tijela,
 • elastične elastike oko nogu,
 • Novi upijajući materijal - labav celuloz umjesto prešanih,
 • ljepljive kopče.

Huggies® danas

Danas je teško zamisliti kako su djeca odgojena prije dolaska ovih jednostavnih i korisnih poboljšanja.

Pelene haggis koji proizvođač

Tijekom svih godina kada su mame koristile pelene za brigu o bebama, u ovoj skupini potrošača formirana je određena ocjena diapersa, koja je prikazana ispod u smislu popularnosti.

Sadržaj članka:

Baby pelene Pampers

Proizvođač: ProcterGamble, SAD.

Prve jednokratne pelene počele su se proizvoditi 1961. godine. Naravno, tijekom svih ovih godina proizvodnja, tehnologija i materijali za proizvodnju pelena postali su posve drukčiji. Tvrtka pokušava ispuniti sve zahtjeve mame za tako važnu stvar, kao rezultat stvaranja pelene izvrsne kvalitete, koje nikad nisu napustile časno prvo mjesto u svim ocjenama pelena. Zahvaljujući pelene "Pampers", sada svi pelene za malu djecu, čak i druge marke, obično nazivamo pelene.

Cijena pelena "Pampers" u Rusiji (po 1 jedinici) varira od 8 do 21 rubalja (ovisno o vrsti).

 • Najčešći - možete kupiti bilo gdje.
 • Pampers Premium Care ima ugodan miris, štiti od iritacije kože bebe.
 • Pampers Premium Care je pelene za disanje, dobro prozračne za tijelo djeteta.

kontra:

 • Pampers Active Baby ima vrlo jak miris.
 • Najjeftiniji tipovi ovih pelena nemaju elastično na struku i mogu propuštati.
 • Pampers Active Baby ima vlažnu površinu unutar koje pelena dolazi u dodir s kožom djeteta.

Roditeljski pregled o pelenama "Pampers":

Anna:

Za dijete koristimo samo japanske marke pelene. Nekako su otišli roditeljima, a ispostavilo se da naša "Merries" nije bila u trgovini - uzeli su "Pampers Active Baby". Odjednom, navečer, moj sin posipao je nabore u prepone, kao i na trbuhu, gdje je remen. Sada za protekla dva mjeseca, dok tretiramo ovu iritaciju.

Maria:

Vrlo je važno pronaći upravo one pelene koje su prikladne za dijete. Imamo istu priču, samo s točnosti "da obratno". Koristili su "Pampers", a kad nisu bili tamo - brzo su stekli "Molfiks". Moja kći je razdražena, dijete je nemirno s tim pelenama, sve dok se opet ne prebacimo na Pampers.

Dijete pelene Pijte

Proizvođač: Kao Group, Japan.

Također u velikoj potražnji s mama. Oni dobro apsorbiraju vlagu, udobni, sadrže sloj vrlo mekog pamučnog vlakna, impregniranog protuupalnim ekstraktom lijeske. Te pelene su osobito dobre za one bebe čija je koža vrlo osjetljiva.

Cijena Merries pelena u Rusiji (po 1 jedinici) varira od 10 do 20 rubalja (ovisno o vrsti).

 • Ove pelene imaju veliki izbor pelena i gaćica veličine.
 • Vrlo meka tkanina.
 • Zaštićeno od curenja.
 • Sjedili su vrlo udobno na tijelu djeteta, imaju mnogo elastičnosti.

kontra:

 • Potrebno je uzeti u obzir da pelene japanskih marki su male, morate uzeti bebu veću veličinu.
 • Ove pelene su suhe unutra, ali mokre i hladne vani.

Roditeljske recenzije o pelenama:

Olga:

Te pelene izvana ostaju neugodno vlažne, iako su me kvalitetne, dijete je udobno u njima.

Anna:

Pričao mi je prijatelj da je na tim Merris pelene naljepnica ljubičasta. Ako nije tamo, to je lažna.

Natalia:

Volim te pelene, alergični smo na sve ostale marke. Nisam vidio vlagu vani... I dijete spava u njima cijelu noć bez buđenja - meka i udobna, dobro upijena.

Huggies

Proizvođač: Kimberly Clark, UK.

Vrlo su popularni u mnogim zemljama, također u našoj zemlji. Pelene ove marke savršeno apsorbiraju vlagu, sprječavajući joj curenje. Tvrtka ne proizvodi samo velcro na stickies za bebe od rođenja i pelene, gaćice, ali i higijenski proizvodi za bebe delikatna koža.

Cijena pelena "Huggies" u Rusiji (po 1 jedinici) varira od 9 do 14 rubalja (ovisi o vrsti).

 • Šire se distribuira u mnogim zemljama.
 • Dostupno po cijeni.
 • Mekani materijal.
 • Veliki izbor pelena za cjenovni raspon, kao i kvalitetu.

kontra:

 • Ponekad uzrokuje osip od pelene.
 • Jeftine pelene mogućnosti mogu curiti.
 • Mali uzorak, i često se moraju premjestiti na drugu veličinu za bebu.
 • Za punu bebu, pelene mogu utrljati kukove.

Roditeljski pregled Haggis pelena:

Maria:

Ova marka ima jednu tajnu. Roditelji bi se trebali sjetiti barkod partyja koji im se sviđaju i samo ih kupiti kasnije. Ispada da se te pelene mogu proizvesti u različitim granama, a njihova kvaliteta može biti različita.

Natalia:

U Haggisu beba je imala vrlo jaku alergiju i nakon prve uporabe.

Libero

Proizvođač: SCA (Svenska Cellulose Aktiebolaget), Švedska.

Možete kupiti u mnogim zemljama, oni su široko poznati i zahtijevani. Imaju elastičnu gumu i kopču, napravljenu od vrlo mekog materijala. Tvrtka proizvodi velcro pelene za mrvice od rođenja, pelene, gaćice, kao i širok raspon proizvoda za njegu djeteta. Pelene su dostupne u nekoliko verzija - Libero Babysoft (bebe iz rođenja), Libero Comfort fit (bebe starijih godina), Libero UpGo (gaćice) s poznatom "Fashion Collection", Libero Everyday (za mrvice s vrlo osjetljivom kožom).

Cijena Libero pelena u Rusiji (po 1 jedinici) varira od 10 do 15 rubalja (ovisi o vrsti).

 • Ove pelene imaju izbor veličina.
 • U srednjoj cjenovnoj kategoriji.
 • Zajednički brand.
 • Veliki izbor i veličina, te modeli pelena.

kontra:

 • Grubo.
 • Vrlo jako s okusom.
 • Nije baš dobro za upijanje vlage.

Roditeljski pregledi na pelene Libero:

nadam se:

Imajte na umu da se na pakiranju ovih pelena vrlo često izvlači pero. Pokušavam kupiti samo u takvim pakiranjima. Gdje "pero" nije - u sastavu pelene postoji polietilen, može uzrokovati alergije.

Yaroslav:

Dijete je u tim pelenama posve neugodno - pelensko osip, propuštanje. Prebacio sam Merris, zadovoljan, ali skup.

Olga:

Libero ima dobru svakodnevnu seriju s kamilicom, vrlo mekanim pelenama - isprobajte ih. Štoviše, cijena je mnogo ljepša od japanskih.

sanjarski

Proizvođač: UNICHARM, Japan.

Popularno u inozemstvu iu Rusiji. To su vrlo izdržljive pelene koje štite od curenja.

Cijena Moony pelena u Rusiji (po 1 jedinici) varira od 13 do 21 rubalja (ovisno o vrsti).

 • Pa sjedi na bebu.
 • Najlakši među svim pelenama.
 • Imaju dobre pouzdane spojnice.
 • Zaštićeno od nepropusnosti pouzdano.
 • Postoji poseban prekid za pupak novorođenčeta.
 • Ljepljiva traka se tiho pričvršćuje.

kontra:

 • Visoka cijena
 • Treba imati na umu da su japanske pelene male.

Roditelji recenziraju o Moony pelenama:

Ludmila:

Vrlo prozračna! Moja kći nikad nije bila razdražena dok smo ih nosili.

Anna:

Pelene imaju indikator punjenja - vrlo je prikladan, lako je kontrolirati vrijeme promjene pelena.

Pelene, Goom, Bosomi, Bella, Genki, Molfiks, Nepia, Helen Harper, Fixies, DoReMi, Nannys, Mamang također su poznate u Rusiji, "Sealer", "Prokids".

Ako vam se svidio naš članak i imate bilo kakve misli o tome, podijelite s nama! Vrlo je važno da znamo vaše mišljenje!

Pelene haggis koji proizvođač

Žene predindustrijskog društva stvorile su nešto slično njima, koristeći travu, mahovinu, vunu, lan, lišće kao apsorbirajući sloj, dok je koža životinja služila kao vanjski sloj.

Prototip suvremenih pelena dolazi iz Europe i Sjeverne Amerike.

Krajem 1800. godine napravljen je uzorak u obliku trokuta od pletiva, pamuka ili lana. Meka vuna je igrala ulogu upojivača.

U pedesetim godinama prošlog stoljeća, žene su koristile platnenu pelene za brigu o bebama. Njihova glavna prednost bila je brzina sušenja i ekološki prihvatljivost materijala.

Prve slobodne pelene izumljene su 1961. godine u SAD-u.

Od tada su se brzo počeli razvijati, tehnologija se stalno poboljšavala, poboljšala se apsorpcijska sposobnost.

Postupno, udobni elementi za pričvršćivanje i opsežna veličina pojavili su se.

Moderne jednokratne pelene prikladne su za korištenje, pružaju maksimalnu udobnost bebi i majci, štedi joj vrijeme i trud.

Opis, povijest robne marke

Uvođenje mnogih inovacija na području higijene djece mlade majke dužne su tvrtki Kimberly-Clark, koja posjeduje mnoge inovativne događaje, uključujući:

 • voljeni mnogim čičakima;
 • posebni materijali koji disati mogu disati dječju kožu;
 • druge slične odluke.

Kimberly-Clark Corporation posjeduje zaštitni znak HUGGIES - jedne od najpoznatijih robnih marki na svijetu. Prve pelene pod imenom ove marke puštene su 1978. godine. U prijevodu, naziv TM može se shvatiti kao "zagrljaj".

Iako ove pelene nisu bile prve u povijesti, njihova visoka kvaliteta, podržana agresivnim oglašavanjem, već je 1982. godine donijela naslov najpopularnijih u SAD-u. Potrebno je još nekoliko godina da preuzmu vodeću poziciju među higijenskim proizvodima za djecu.

Prva pelena Haggis se pojavila 1989. godine. Namijenjeni su za laganu vježbu s toplom. Godine 1994. Haggisove pelene proširene su za starije dječake i djevojčice.

Marka je otišla dalje, a 1998. godine pušten je u pelene, u kojima možete plivati.

Jedna od prvih je ova tvrtka počela proizvoditi pelene s atraktivnim dizajnom.

Proizvodnja pelena širi se diljem svijeta: Haggis NewBorn, Ultra Comfort i Natural Fit izrađeni su u Velikoj Britaniji, a Premium i Little u Češkoj Republici. Zemlja podrijetla, prema predstavnicima tvrtke, ne utječe na kvalitetu robe. Ovaj parametar određen je specifikacijom proizvoda.

Razveselite bebu, gledajte videozapis s ponavljanjem hrčaka. Želite imati takvu životinju kod kuće: ne morate se brinuti o tome i zabavu za djecu i odrasle. Znate li kako odabrati kvalitetnu igračku reproduktora hrčaka?

Sve o poznatom proizvođaču invalidskih kolica i drugih dječjih proizvoda tvrtka Geoby, čija službena web stranica ima nekoliko varijacija ovdje pročitati.

Pampers Haggis

Jednokratna pelena zadržava bebu suhom zbog činjenice da tekućina prolazi brzo kroz prvi sloj, apsorbira se apsorbirajući materijal koji se nalazi unutar pelene i čvrsto se drži, čime se jamči da nema kontakta s kožom dugo vremena.

Tvar koja formira gel koristi se kao apsorbirajući materijal - smjesa kristala i celuloze.

Baby Soft se koristi za unutarnji pokrovni sloj. Ima nježnu teksturu pamuka i nevjerojatno je mekana.

Kao vanjski sloj pelene koristi se zračni suhi. Ovaj materijal omogućuje da osjetljiva koža djeteta "udahne", dok istodobno čvrsto drži tekućinu.

Kreme ili losioni se ne koriste u Haggis pelene za novorođenče kako bi se izbjegle alergijske reakcije. To otvara mogućnosti za majke koje mogu pokupiti krema ili prah za bebu, ovisno o karakteristikama djetetove kože i osobnim sklonostima majke.

S obzirom da je cijena za Haggis pelene vrlo povoljna, proizvođač ih ne preporučuje da kupuju po komadu.

Osim toga, tvrtka savjetuje prilikom kupnje:

 • provjeriti integritet ambalaže;
 • pobrinite se da ambalaža nije pohranjena na vlažnom mjestu;
 • pronađite informacije o proizvodu na ruskom.

Haggis službena web stranica

Prilikom izrade službene web stranice, tvrtka je pronašla prilično originalno rješenje za svaku zemlju u kojoj su distribuirani njezini proizvodi razvila zasebni resurs, svaki s vlastitim jedinstvenim nazivom domene.

Na primjer, u Rusiji službeni resurs robne marke nalazi se na adresi https://www.gorodmam.ru/, u Ukrajini djeluje predstavništvo. Između ostalog, pelene Haggis mogu se naručiti u drugim online trgovinama, na primjer ovdje.

Osim opisa proizvoda, na ovim stranicama možete naći mnogo korisnih informacija o brigu o djetetu, njegovu odgoju od rane trudnoće.

Jeste li znali da Viking zimska djeca obuća mogu zaštititi dječje noge čak iu najtežim mrazima zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji membrane koja se koristi u njegovoj proizvodnji?

Saznajte sve o Adidas zimskim tenisicama na ovoj stranici.

Možete se upoznati s dimenzionalnom mrežom Kotofey i saznati više o tvrtki i njenim proizvodima na http://www.wikitopbrand.com/tovary-dlya-detej/detskaya-obuv/vse-o-kompanii-kotofej.html.

Diaper Haggis Recenzije

Ove pelene su ugodne na dodir, imaju elastični pojas u pojasu, savršeno štite od curenja.

Međutim, prema mišljenju potrošača, u usporedbi s drugim robnim markama, proizvodi tvrtke Huggies imaju prilično mali uzorak, što zahtijeva brže približavanje sljedećoj veličini.

Čini se da je u redu, jer rad za kupnju većeg paketa neće napraviti, ali pelene u paketu će biti manje. To jest, što je veća njihova veličina, skuplje su trošak roditelja.

Unatoč uvjerenjima proizvođača da kvaliteta proizvoda ne ovisi o zemlji proizvodnje, u stvari ispada da tvrtka nije uspostavila jasnu kontrolu nad identitetom robe i njihovoj kvaliteti među stranim granama.

To je dovelo do činjenice da se proizvodi mogu razlikovati i možete se "probiti". Postoje slučajevi kada postoje različite veličine uzoraka, pelene procurile, pa čak i uzrokovane teške alergije.

Kako biste izbjegli neugodna iskustva, ako naiđete na kvalitetne pelene, sjetite se njihovog crtičnog koda.

Naravno, postoje slučajevi besprijekorne kvalitete. Ali ovdje je "snaga" uhvaćeno, a ne svatko je spreman riskirati, tako da roditelji često preferiraju druge marke zbog ove značajke HUGGIES proizvoda.

Pogledajte zanimljiv video: "Huggies!"

Ovaj članak glasi:

Poput ovog članka? Pretplatite se na ažuriranja web sučelja putem RSS ili ostanite ugošćeni Vkontakte, Odnoklassniki, Facebooku, Google Plusu ili Twitteru.