Pouzdano određivanje spola djeteta krvlju - je li moguće?

Rođenja

Čak i prije početka planirane trudnoće, mnogi muškarci i žene pokušavaju "programirati" sebe za rođenje djeteta određenog seksa i stoga pokušavaju provesti brojne "dokazane" prakse seksualnog odabira djeteta već stoljećima.

I skoro svi roditelji zainteresirani su za pitanje - je li moguće pouzdano odrediti spol djeteta tijekom trudnoće, kako odrediti spol djeteta krvlju i rezultate kojih se metoda najčešće podudaraju s realnošću.

Većina naših sunarodnjaka zainteresirana je i zbog toga što miraz novorođenčeta mora odgovarati njegovu spolu: djevojke kupuju ružičaste stvari, dok za dječake boja ostaje plava.

Naravno, sljepoća boja koja se prenosi iz kromosoma X može se smatrati neugodnom preprekom u budućem životu, dok hemofilija je opasna bolest u kojoj najmanje krvarenje može uzrokovati da umru pacijent zbog kršenja zgrušavanja krvi.

Koja je bit metode?

Do nedavno, liječnici su imali veću vjerojatnost utvrditi spol djeteta pri obavljanju drugog ultrazvuka - obično se izvodi u 19-22 tjedana trudnoće, a po ovom trenutku su vanjske genitalije fetusa u potpunosti formirane i dobro vizualizirane ultrazvukom.

Sve do nedavno, određivanje spola djeteta krvlju pripada samo području nadležnosti stručnjaka za alternativnu medicinu, koji su procijenili vjerojatnost da se djevojčica ili dječak rodi na temelju odnosa roditeljske grupe ili "rezultata" obnove krvi.

Suvremene dijagnostičke metode omogućuju nam da odgovorimo na pitanje - kako odrediti spol djeteta krvlju u najranijim uvjetima, iako to nije dovoljno jeftin užitak.

Zahvaljujući analizi genetskog sastava majčinske krvi već 6 tjedana, moguće je utvrditi tko će se roditi i psihološki pripremiti za to.

U nekim se slučajevima takva studija treba provesti u prisustvu genetskih bolesti u obitelji - naravno, njegova učinkovitost je nešto niža (85-95%) nego u proučavanju korionskih živica posteljice koja 100% vjerojatnosti određuje spol djeteta, ali rizici nisu usporedivi.

U proučavanju krvi potrebno je uzeti malu količinu venske krvi, koju buduća majka neće trpjeti od posebne nelagode, dok s biopsijom korionske vilus postoji veliki rizik od spontanog pobačaja.

Zato genetičari preporučuju, ako je moguće, prvo odrediti spol djeteta analizom krvi majke, a samo na temelju tog rezultata odlučuje o potrebi daljnjeg ispitivanja trudne žene.

Bit ove metode je da u ženskom tijelu mogu postojati samo X kromosomi, koji se nalaze u svim stanicama tijela.

Dokazano je da se fetalni krvotok i maternalni cirkulacijski sustav povezuju u jednu cjelinu, a kroz posteljicu koja sprečava njihovo miješanje, mali broj fetalnih (fetalnih) krvnih stanica još uvijek prodire.

Ova mala količina može se odrediti provođenjem odgovarajuće studije, a otkriće Y-kromosoma dokazuje da trudna majka nosi dječaka pod srcem.

Ovo istraživanje može se provesti od šestog tjedna trudnoće, ali rezultati mogu biti upitni, a do devetog tjedna jamče se pouzdane informacije.

Čak i žene koje iz jednog ili drugog razloga ne pozdravljaju ultrazvuk, mogu proći ovaj postupak i poznavati i spol svog nerođenog djeteta, kao i svi drugi.

Koje druge metode postoje?

Određivanje spola djeteta krvlju majke jedan je od najsigurnijih načina, čija je glavna prednost u ranim fazama, što omogućuje trudnici da razmišlja o tome da li napusti dijete određenog seksa.

To se može dogoditi ne samo zbog medicinskih problema, već i zbog moralnih i kulturnih, jer istočni muškarci preferiraju da se njihovi nasljednici rađaju, barem, prvi.

Zato se rezultati nacionalnog određivanja spola djeteta krvlju mogu smatrati samo zabavnim testom, ali svaka trudnica može iz znatiželje izvesti i usporediti rezultat s realnošću.

Prilikom korištenja Rhesus metode, vjeruje se da u slučajevima kada roditelji imaju Rhesus faktor krvi je isti, onda će biti djevojka, i ako je drugačije, onda dječak.

Kada se koristi "metoda krvne grupe", procjenjuje se omjer krvi prema ABO sustavu. Ako oba roditelja imaju jednu grupu - djevojku, 2 - djevojku, 3 - dječaka, 4 - dječaka.

U slučaju da majka i budući otac (bez obzira na točnu pripadnost) 1. i 2. skupine imat će dječaka, 1 i 3 su djevojčica, 1 i 4 su dječak, 2 i 3 su dječak, 2 i 4 su djevojčica, 3 i 4 - dječak.

Nemojte zaboraviti da negativni Rh faktor u majci i pozitivan u djetetu mogu dovesti do Rh-sukoba, koji se mora unaprijed predvidjeti i uzeti u obzir pri planiranju trudnoće.

Kada se koriste "tehnike obnove krvi", oni uzimaju u obzir tradicije istočne medicine, za koje se vjeruje da je moguće predvidjeti spol djeteta promjenom bioloških procesa u ljudskom tijelu tijekom vremena.

Bit ove tehnike temelji se na činjenici da se svake 4 godine za muškarce i svake 3 godine za žene ponovno obnavlja krv i koja će imati "svježu" krv u vrijeme začeća i imati će dijete.

Da bi se dobio rezultat studije, potrebno je podijeliti dob žene za 3, a starost budućeg oca za 4 i usporediti dobivene rezultate.

Pouzdanost i informacijski sadržaj ove metode je minimalan, stoga nemojte previše nadati njemu.

Zapravo, praktički svi mogu provjeriti ispravnost svih tih metoda - i onih parova koji planiraju samo trudnoću i začeće, i one koji čekaju nadogradnju obitelji u bliskoj budućnosti, i one koji će uskoro imati unučadi. Pitam se što ste dobili?

Kako krv može odrediti spol djeteta?

Krvlju je moguće odrediti spol budućeg djeteta u tim slučajevima kada je potrebno saznati tko će se roditi u prvom tromjesečju. To može biti banalno zanimanje majke i medicinske indikacije. Naime - nasljedne patologije koje se prenose putem spolnih kromosoma. Postoje bolesti koje se odnose samo na dječake ili djevojčice.

Je li moguće odrediti spol fetusa krvlju?

Postoji opće prihvaćeni stav da je spol djeteta određen ultrazvukom. Međutim, to se može učiniti samo s ponovljenim ultrazvukom, to jest ne ranije od 19. tjedna trudnoće. U tom je razdoblju fetus u potpunosti formirao genitalije.

U mnogim slučajevima (s nasljednom predispozicijom djetetovog spola na ozbiljne patologije) ova tehnika nije prikladna, jer u drugom tromjesečju više nije moguće prekidati (pobačaj) umjetnu trudnoću umjetno. Stoga je važno odrediti spol u ranoj fazi trudnoće.

Prije je bilo moguće saznati više o seksu pomoću krvne tekućine pomoću nekonvencionalnih metoda, ali danas je razvijena tehnika za koju je dovoljno prikupiti materinski biološki materijal. Konkretno, to je genetsko testiranje krvi, koje se može provesti već šest tjedana nakon početka trudnoće.

Koje su tehnike?

 1. Definicija krvi dvojice roditelja prije začeća. Da biste to učinili potrebno je temeljito proučiti komponente biološkog materijala.
 2. Izračunati spol bebe može se temeljiti na broju od vremena ovulacije do vremena začeća. Na primjer, ako se oba ova razdoblja podudaraju istoga dana, postoji veliki postotak vjerojatnosti rođenja djeteta. Možete razgovarati o djevojci kada se pojave začeća 3 ili 4 dana prije aktivnosti jaja za gnojidbu. To je zbog činjenice da kromosom X (ženka) ima duži period života.
 3. Spol bebe može se otkriti ažuriranjem krvi, o čemu će se raspravljati dalje.
 4. Možete upotrijebiti vrstu krvi majke i oca, kao i faktor rhesusa.
 5. DNA test (fetalna krv).

Pouzdanost metoda

100% jamči točnost otkrivanja seksa djeteta uz pomoć krvne tekućine je nemoguće, jer postoje neke frakcije pogreške. Ako napravite izračune na temelju tablica, onda uzmite u obzir pojedinačne karakteristike svakog organizma. Točnost je pod utjecajem čimbenika kao što su preteško razdoblje, krvarenje rana, niska zgrušavanja krvi i čak prisutnost endometrioze, dijabetesa.

Druga metoda temelji se na vrsti krvi oba roditelja. Mnogi liječnici su skeptični prema njemu. Činjenica je da u ovom slučaju isti par može imati djecu samo istog spola. Stoga su najpouzdanije metode obnova krvi i genetska analiza, koja se provodi u laboratorijskim uvjetima.

Metoda ažuriranja krvi

Poznato je da se stanice u unutarnjim sustavima i organima redovito ažuriraju, stoga krvna tekućina može biti staro ili novo, ovisno o životnom ciklusu. Ažuriranje se može usporediti s kožom, kada se mrtve stanice epiderme uklone. Na njihovom se mjestu pojavljuju novi. Isto se događa i krvlju - njegove su stare stanice uklonjene iz tijela, dajući priliku razviti nove.

Pomoću staničnog sastava ovog biološkog materijala može se saznati o stanju organizma određene osobe. Ali to nije glavna stvar - ispostavilo se da krvne stanice nose informacije na genetskoj razini. Stoga, čak i kada se zače, genoinformacija o svojim roditeljima prenosi se na fetus.

Male i ženske fiziološke osobine razlikuju se, dakle, ciklička priroda obnove krvnog materijala razlikuje se. Za muškarce, krv se obnavlja jednom u 4 godine, au prelijepoj polovici čovječanstva - 3 godine. To je zbog mjesečnog protoka krvi kroz menstruaciju.

Kako ispravno izračunati spol djeteta, na temelju ažuriranja biološkog materijala roditelja, pročitajte u nastavku.

Metoda broj 1

Načelo izračuna je jednostavno. Potrebno je uzeti starost roditelja i podijeliti ga u prva tri (za ženu) i, prema tome, četiri za čovjeka. Zatim se uspoređuje rezultirajući ostatak, na temelju kojeg se detektira pod. Dakle, ako žena ima manje ostataka, onda je krv mlađa. Slijedom toga, djevojka će se roditi.

Primjer. U trenutku začeća, otac ima 27 godina, a majka 22. Podijelimo 27 za 4, ispada 6, a ostatak 3. Sada podijelimo 22 za 4, ispada 5, a ostatak ostaje 2. Stoga, prema ovoj teoriji, dječak će se roditi. Postoje i drugi slučajevi, na primjer, kada je otac 26, a majka je 23. U takvoj situaciji ostaci su isti - 2. Stoga postoji mogućnost da rodite dječaka ili djevojčicu, ili mogu biti heteroseksualni blizanci, jer je krv roditelja jednako mlada.

Imajte na umu da morate računati samo na ručni način, jer kalkulator ne daje ostatak, a pomlađivanje krvi određuje samo ostatak, a ne rezultat.

Metoda broj 2

Ako su roditelji imali značajan gubitak krvi, kirurgije, pobačaja, pobačaj ili je jedan od njih donator, tada prethodna metoda proračuna nije prikladna. Činjenica je da kad se izgubi gubitak krvi od najmanje 1 litre, ažuriranje se događa spontano. Isto se odnosi i na slučajeve gdje je, naprotiv, takva količina biološkog materijala bila ulivena u čovjeka.

Primjer: ako je čovjek imao gubitak krvi u dobi od 29 godina, onda možemo razgovarati o obnovi, usprkos činjenici da se krv promijenila prije otprilike godinu dana.

Kako odrediti spol fetusa po vrsti krvi i Rh faktoru?

Ukupno ima 4 krvne skupine i 2 Rh faktora, na temelju kojih se može identificirati spol buduće bebe. Na primjer:

 1. Ako mama ima prvu grupu, tata ima treću ili identičnu, može se roditi djevojka.
 2. Ako žena ima 2 grupe, a partner ima 2 ili 4, onda će se roditi i ženski spol.
 3. Ako čovjek ima 1 ili 3 krvne grupe, a majka ima 2, onda će se pojaviti dječak.
 4. Uz prisutnost 3 grupe, mama i tata 1 će imati djevojku.
 5. Ako žena ima 4 grupe, muškarac ima 2, onda će se pojaviti i jedna djevojka.

Na temelju toga možete dobiti sljedeće:

Važnu ulogu igra Rh faktor:

Metoda određivanja spola nadolazećeg djeteta na Rh faktor nije opravdana, budući da većina čovječanstva ima pozitivan Rh.

Određivanje spola djeteta analizom laboratorija krvi

Najpouzdanija i točnija metoda je genetsko probira krvi u laboratoriju. Krajem prošlog tisućljeća fetalna DNA otkrivena je u krvi majke. Oni se nalaze unutar stanice jezgre u kromosomima (spiralne niti). Od četrdeset i šest kromosoma ljudskog tijela, samo su dvije osobe odgovorne za spol. Ovo je X i Y. Postoji takva stvar kao genotip, na temelju kojeg se određuje spol. XX kromosomi upućuju na to da je nosač žena. Kada se kombinira XY - nosilac čovjeka.

Po prvi put, fetalne stanice su otkrivene u krvi tekućine majke na početku trudnoće, ali njihov udio je beznačajan. Stoga je potrebno koristiti vrlo osjetljive tehnike detekcije kromosoma. Dakle, ako se pronađe fetalni kromosom s X vrijednosti, tada će biti djevojka, ako je Y dječak.

Budući da fetalni DNA javlja samo 7. tjedna trudnoće, do 9 tjedana možete dobiti točan rezultat s najviše 95%. Nakon tog razdoblja točnost određivanja povećava se na 100%, jer broj kromosoma fetusa postaje veći.

Liječnici moraju uzeti u obzir čimbenike kao što su broj rođenja, specifična obilježja određenog ženskog tijela, trajanje trudnoće, višestruke porođajnosti, proces razvitka nerođenog djeteta. Na temelju toga je potreban visoko kvalificirani pristup. Tj. Potrebno je uzeti DNK test u specijaliziranoj zdravstvenoj ustanovi gdje se koriste najnovije metode dijagnosticiranja seksa pomoću bioloških materijala.

Kako se krv prikuplja na fetalnoj DNA i kako se istraživanje provodi, naučite iz ovog videozapisa.

Postoji mnogo načina kako odrediti spol djeteta krvlju. Možete koristiti posebne tablice stavljene na Internet, izračunati spol krvne grupe i Rh faktor, vrijeme začeća, itd. Ali moramo se sjetiti da se najpouzdaniji rezultati mogu dobiti samo dajući krv za laboratorijska istraživanja.

Kako odrediti spol nerođenog djeteta krvlju i stolovima?

Budući roditelji su zabrinuti puno: tko će to izgledati kao dijete, kada će se točno roditi i što će biti njegov lik? Ali oni su posebno zainteresirani za to hoće li biti dječak ili djevojčica.

Je li moguće predvidjeti pod dijete prije rođenja?

Određivanje roda nerođenog djeteta danas je moguće prije rođenja. Međutim, moguće je dobiti pouzdani rezultat na planiranom ultrazvučnom pregledu samo od 21. tjedna trudnoće (ranije, beba jednostavno "neće prikazivati" spol).

Najčešće, nestrpljivi roditelji nisu zadovoljni time i pokušavaju svim sredstvima pronaći druge metode za određivanje spola budućeg člana obitelji.

Ako ste jedan od njih i pitali ste se tko će se roditi, možete koristiti metode određivanja spola na temelju vaše krvi. Uz veliku točnost, dopuštaju određivanje spola nerođenog djeteta.

Odredite spol prema metodi ažuriranja krvi.

Možete saznati spol bebe na temelju metode obnove krvi, prema kojoj se krv trudnice promijenila svake tri godine, a otac - svake četiri godine.

Da bismo razumjeli tko će se roditi kao posljedica, potrebno je podijeliti proteklih godina (njihov ukupan broj) po četiri, ako govorimo o ocu, a tri, ako govorimo o majci. Kao rezultat toga, ako se čovjekovo ažuriranje krvi dogodilo kasnije od žene, dječak će se roditi u obitelji.

Također, pri određivanju spola djeteta vrijedi obratiti pažnju na sljedeće: ako je rezultat izračuna broj koji nije cijeli broj, već frakcijski broj, onda je potrebno odrediti spol usporedbom vrijednosti "ostataka". Mladi krv u ovom slučaju će biti onaj u kojem se ovaj ostatak ispostavlja da bude manji.

Osim toga, morate uzeti u obzir činjenicu "nevolja" koje bi se mogle dogoditi za zdravlje budućih roditelja: operacije, nesreće, donacije. U tom slučaju potrebno je izračunati obnovu krvi na temelju datuma nastanka gubitka krvi.

Izračunajte spol prema skupini krvi

Moguće je predvidjeti spol bebe prema krvnoj skupini roditelja, što je u prirodi, kao što znamo, odjednom četiri. Potrebno je raditi s krvlju majke - ona je osnova ove metode, kojoj se krvlju očeva "pridružuje".

1 grupa

Ako budući roditelji imaju prvu grupu krvi ili je treći (od oca), par će najvjerojatnije "otkriti" djevojku svijetu. Ako je s grupom 1 majke, otac drugi ili četvrti, imat će dječaka.

2 grupe

2 mama krvna skupina, povezujući se s prvim i trećim očevima, daju priliku rađati dječaka, a drugi i četvrti - beba.

3 skupine

Ako buduća majka ima krvnu grupu 3, a njezin otac ima prvu, par će "roditi" djevojci. U svim ostalim slučajevima (2, 3 i 4 skupine oca) spol djeteta bit će "dječaci".

4 grupe

Konačno, ako majka ima 4 grupe, a njezin otac ima drugu, tada će se roditi djevojka. U slučaju da budući otac bude nositelj 1, 3 i 4 skupine, par će imati sina.

Predvidjeti seks prema Rh faktoru

Načelo "Rhesus metode" temelji se na običnoj koincidenciji. To jest, ako je rhesus isti, onda će vjerojatno par biti blagoslovljen rođenjem kćeri, a ako ne, sina.

Međutim, ne smijemo zaboraviti da sukob Rh faktora dovodi do "spora" krvi i pojave anomalija u djeteta, jer ta činjenica također mora biti uzeta u obzir pri planiranju trudnoće.

Prepoznajemo spol testa krvi

Pouzdanija metoda za određivanje spola je uzorkovanje krvi od očekivane majke i naknadne analize. Danas, ovu uslugu nude mnogi medicinski laboratoriji. Možete se pridržavati ove metode već u šestom tjednu trudnoće, kako biste imali vremena za mentalno pripremiti za koga se točno roditi u obitelji (ponekad se to događa).

Za studiju, venska krv je poduzeta kako bi izolirala X ili Y kromosoma od njega. Uostalom, protok krvi fetusa i krv majke usko su povezani, a određeni broj plodnih stanica još uvijek prodire u posteljicu, što sprečava miješanje kromosoma.

Ako se Y-kromosomi nalaze u majčinom pregledu, tada će ona biti blagoslovljena rođenjem svog sina.

Odredite spol prema tablici Vanga

Uz metode za predviđanje spola bebe, na temelju krvi roditelja, postoji nekoliko nekonvencionalnih metoda "nagađanja" spola djeteta. Na primjer, oni uključuju tablicu Vanga, koju Lyudmila Kim, učenik vidioca, nudi za buduće roditelje.

Rad sa stolom Vanga je jednostavan: morate međusobno povezati dob od majke na kojoj je bila u trenutku začeća i mjesec u kojem je bio sretan.

Vidite li tamno zelenu ćeliju na raskrižju? To znači rođenje dječaka. Ispalo je svijetlo zeleno - to znači da će biti djevojka.

Težina metode leži u činjenici da ne svaka žena zna koja je određena dana nastupila. Ponekad se ovaj datum podudara s mjesecom njezinog rođenja, što točnost izračuna čini nepouzdanim.

Izračunajte spol kineskog stola

Druga metoda prepoznavanja roda je rad na kineskom stolu, što je drevni izvor svetog znanja velike istočne zemlje.

Da biste razumjeli tko ste rođeni, morate znati mjesec zacrtivanja. Ali ovo je najveći problem jer, kao što smo već rekli, svaka majka ne može točno naznačiti datum začeća bebe i, posebno, točan dan ovulacije.

Međutim, ako je moguće utvrditi tu činjenicu, jednostavno trebate odabrati dob majke u okomitoj traci, a mjesec začeća u vodoravnoj traci. Na raskrižju se pojavljuje očekivani seks djeteta.

Predviđajte spol prema japanskom stolu

Vrijedi malo drugačije za izračunavanje roda djeteta: prvo, pronađite prvu tablicu lik koji se pojavio na raskrižju mjeseca rođenja majke i oca, a drugo da se pronađe potreban stup.

Vjerojatnost pojave djeteta "nužnog" spola izražena je u cijenjenim slovima: simboli koje vidite u tabletu odredite svoju priliku da rodite sina ili kćer.

Ukratko

U svakom slučaju, neće biti suvišno reći da posljednje tri metode ne mogu točno reći da je spol budućeg djeteta, jer svi oni mogu biti u krivu.

Najvažnije je voljeti bebu kao on, bez obzira je li jaki i hrabar dječak ili nježna i romantična djevojka.

Izračun spola djeteta za ažuriranje krvi

Rođenje djeteta vjerojatno je najsvjetliji događaj u životu muškarca i žene. Čak iu prvim mjesecima trudnoće, svaki od njih je toliko zainteresiran da zna tko će njihovo dijete biti: dječak ili djevojka će se roditi? To se posebno odnosi na parove koji već imaju dječaka, ali žele djevojčicu i obrnuto. Iznenađujuće, možete planirati pod budućeg djeteta i još više - kako biste izračunali spol djeteta za ažuriranje krvi.

Zašto je važno znati spol djeteta prije zamišljanja?

Izračun spola djeteta za ažuriranje krvi

Prognoze liječnika i suhe statistike ne zadovoljavaju sve roditelje. Mnoge majke iz djetinjstva sanjale su o djevojci, a san o muškarcima - ribarenje zajedno s njezinim sinom, igranje nogometa. Izračunavanje spola djeteta na osnovi ažuriranja partnera na krv je siguran način da dobijete "zlatni par" - prvo dječaka, a zatim djevojku ili obrnuto.

U svakom slučaju, suvremene tehnologije i digitalizacija starih, ali istinitih načina određivanja spola omogućuju planiranje tko će to biti dijete. I ažuriranjem krvi, svaki par može izračunati spol djeteta, čak i trudnoća je zabavnije: došlo je do istine ili nije bilo točno, i tako dalje do prvog ultrazvuka!

Kalkulator za izračunavanje

Metoda ukorijenjena u antici

Drevni ljudi su vjerovali da svi sustavi u ljudskom tijelu djeluju poput sata i nitko ih ne može mijenjati. Svakih nekoliko godina gotovo se sve ažurira u tijelu: krv, stanice, pa čak i duša. U tijelu muškarca, takav kastriranje se javlja jednom svake četiri godine, au ženskom tijelu jednom svake tri godine.

Na toj je teoriji konstruirana metoda određivanja spola djeteta za obnovu krvi roditelja. Kažemo da teorija nije neutemeljena, a mnogi parovi čak uspjeli podgadati tako da zamišljaju željeno muško ili žensko dijete.

Znanstvenici napominju da vjerojatnost slučajnosti varira između 68-88%, što već potiče povjerenje. Kako odrediti spol obnove krvi? Ovdje će nam pomoći posebni stolovi.

Tablice tijekom godina obnove krvi

Ova metoda je vrlo drevna, tablice s krvnim skupinama i godine obnove dosegle su naše vrijeme. Jesu li istinite? Nije poznato, jer tablice pokazuju izračune za djevojčice iznad 15 godina, iako je u proteklim stoljećima porođaj u dobi od 13, 14 i 15 godina ne smatra se pogrešnim.

U svakom slučaju, slučajnosti s izračunima su toliko česte da po krvi roditelja određivanje spola djeteta svakako zaslužuje pozornost. Prije nego što prođete ovaj test je da se upoznate s ovom metodom bliže.

Snaga i mladi krvi - asistent u planiranju

Kako odrediti spol dijete krvlju oca i majke? Postoje dvije opcije za brojanje, a mi ćemo sada razmotriti svaku od njih. Prema teoriji, krv žene se obnavlja svake 3 godine, počevši od 15 godina. To jest, 15, 18, 21, itd. I krv buduće pape jednom svake 4 godine je 16, 20, 24 i više.

Prva metoda izračuna: dječak ili djevojčica?

Pogledajmo primjer kako izračunati spol djeteta za obnovu krvi:

 1. Buduća majka je 22, a budući je tata 28 godina.
 2. Mama mama podijelimo: 22: 3 = 7.3.
 3. S dobi, daddies učiniti isto: 28/4 = 7.
 4. 7.3 je više od 7, dakle, prema teoriji, dijete našeg para je dječak. Čiji je pokazatelj za starost manji - postaje "donator" poda.

U nekim slučajevima, kao iu našem kalkulatoru za izračunavanje spola djeteta za obnovu, također se navodi i datum začeća.

Druga metoda izračuna poda

Također se vjeruje da je izračun u načelu neophodan i možete jednostavno pogledati godinu rođenja i datum začeća. Određujemo spol djeteta po datumu rođenja: naša je budućnost mama rođena 1994., a tata je 1998. Mama krv je ažurirana 2015., a tata samo 2016. godine.

Određivanje spola djeteta da ažurira krv za ovaj par je jednostavno: beba će se roditi ako dođe do začeća 2016., jer je krv oca "svježa", a mama je ažurirana prošle godine. Ova je opcija vjerodostojnija i točnija, a za njega je moguće saznati tko će vaše dijete biti uz pomoć online kalkulatora.

Ako se krv obnovi u jednoj godini, a ponekad i to, nemoguće je izračunati spol. Vjerojatno je da dijete u 50% dječaka, a djevojčice u 50%. Ali možete očekivati ​​više trudnoća blizanaca ili blizanaca.

Preporučujemo da jednostavno upotrijebite kalkulator na mreži kako biste saznali što će seks vaše dijete biti rezultat ažuriranja krvi!

Drevna teorija, koja je primila opravdanje u modernoj znanosti

U antici se vjeruje da je dijete bilo pomoćnik i, iskreno, tada su radne ruke dječaka bile više cijenjene od djevojaka koje su napustile obitelj nakon 10-15 godina. Stoga je relevantno pitanje kako izračunati spol djeteta uz pomoć ažuriranja krvi.

Danas nastojimo planirati pod dijete, jer netko želi dijete da bude dječak, a netko želi vezati djevojčice lukove. Bilo dijete će biti voljeno, ali ako možete izračunati njegov spol, zašto ne?

Teorija o tome kako odrediti spol vašeg djeteta da ažurira krv, idući prema poznatim pravilima, dobio je znanstveno opravdanje, potvrđujući proces obnove tkiva i krvi u našem tijelu. Postupno se vjerovalo da se ženska krv se ažurira svakih 36 mjeseci, a 48 muškaraca. Tehnika se odmah proširila putem Interneta, a danas svatko ima priliku upoznati spol djeteta ili planirati dječaka ili djevojčicu.

Kako računati ako je došlo do velikog gubitka krvi ili operacije?

Govoreći o tome kako odrediti dijete rod po krvi roditelja, nemoguće je ne zabilježiti činjenicu da ćete dobiti točan rezultat pod uvjetom da nema takvih čimbenika:

 1. Transfuzija krvi
 2. Donacija, transplantacija (zamjena) unutarnjih organa kao posljedica operacije.
 3. Gubitak krvi tijekom porođaja, pobačaj, pobačaj, ozljeda itd.

Kako izračunati ažuriranje u ovom slučaju? Izračun se temelji na datumu operacije ili transfuzije kod mijenjanja krvi (više od 1 litre). Ažuriranje počinje od nule, odnosno ako je žena transfuzira krv na 22 godine, onda se sljedeće ažuriranje odvija na 25 godina. Također je vrijedno gledati kalendar jer je transfuzija na početku i na kraju godine drugačiji vremenski okvir.

Prednosti metoda nad drugim načinima određivanja spola djeteta

Prednosti metode određivanja spola bebe nakon krvi roditelja otkrivene su kako slijedi:

 1. Često pouzdani rezultati.
 2. Znanstveni razlozi.
 3. Svjetska praksa. Uostalom, žene iz Amerike, Europe, Australije, CIS zemalja i Japana izračunavaju spol budućeg djeteta prema shemi za obnovu krvi.
 4. Ranije je bilo pitanje kako se upotrebljava ručno prebrojavanje, a danas možete upotrijebiti kalkulator koji obrađuje vaše podatke za 3 sekunde.
 5. Metoda je besplatna, možete izračunati pomoću kalkulatora ili ručno. Ali ako vam se ponudi prvo plaćanje, a tek tada saznajte spol djeteta - to treba biti upozoreno.

Ukratko

Rano planiranje i određivanje spola je metoda koja je primila oko 80% pozitivnih recenzija na webu.

U očekivanju očekivanja bebe, muškarci i žene su uronjeni u napore. Potrebno je pripremiti vrtić, kupiti planinu odjeće, voditi brigu o bolnici, uzeti vremena za razmjenu užitaka i nježnosti jedni s drugima. A čak iu ovom užurbanom vremenu, zabrinuti su za pitanje: dijete koje će se roditi biti će dječak ili djevojčica? To je prirodno, a svatko preferira izračunati metodom kojom vjeruje.

Određivanje spola djeteta za ažuriranje krvi roditelja je sjajan način. Predlažemo da sada koristite on-line kalkulator. Beba, bez obzira na to kakav ste se rodi - to će biti najbolje, a želimo vašu bebu dobro zdravlje, a pluća ispunjena ljubavlju devet mjeseci čekanja!

Određivanje spola djeteta za ažuriranje krvi

Rođenje djeteta je najduže i čekajući trenutak u životu svakog bračnog para. Čak iu procesu planiranja, budući roditelji znatiželjni su tko će njihova mrvica biti - zaštitnik za sina ili lijepa kći. Od davnih vremena, naši preci znali su kako, po razdoblju obnove krvi, možete pogoditi spol bebe.

tehnika

Naši daljnji preci također su znali da sve na našem planetu podliježe cikličkim promjenama: obnavljanju stanica unutarnjih organa i kože, krvi itd. Prema ovoj metodi, ovisno o životnom ciklusu, imamo dvije vrste krvi - "stare" i "svježe" ”.

Druga tkiva tijela također se obnavljaju uz krv. U postupku takvih ažuriranja, osoba poput gmaza "ispire" stare ćelije. Krvne stanice su zadivljujuće po tome što ne samo po njihovom kemijskom sastavu oni odražavaju stanje ljudskog zdravlja, nego i nose sve genetske informacije o toj temi. Kroz krv nerođenog djeteta, u procesu začeća i prenosio genetske informacije o svojim roditeljima.

Zahvaljujući cikličkoj obnovi krvi, danas možete odrediti spol djeteta.

Informacije Zbog fizioloških karakteristika organizama muškarca i žene, ciklička priroda obnove krvi u oba spola razlikuje se od drugih. Kod žena, obnova se javlja jednom u 3 godine, kod muškaraca - u 4 godine. To je zbog prisutnosti mjesečnih menstruacija kod žena. Neki znanstvenici pretpostavljaju da tajna dugovječnosti žena leži u činjenici da obnavljaju krv češće od muškaraca.

Izračun spola djeteta za ažuriranje krvi

Djetetov spol se izračunava ažuriranjem krvi roditelja s prilično jednostavnim principom - roditelj koji je bio mlađi od djeteta u vrijeme koncepcije djeteta prenosi svoj spol djetetu.

Ako je u vašem interesu znati koju boju kupiti dječje stvari, planirajući da dijete dobijete prema metodi obnove krvi. Da biste to učinili, upotrijebite sljedeću shemu izračuna:

 • Očev dob je podijeljen stupom za 4;
 • Dob mame podijeljen s 3;
 • Usporedite ostatke: onaj roditelj, koji ima manje ostataka (krv je mlađa) i prenijet će svoj spol na bebu.

PrimjerPotencijalni otac djeteta u vrijeme začeća je 34 godine. Dijelimo svoje dobi za 4, dobivamo 8. Tako je ostatak 2. Recimo da je majka namijenjenog djeteta 25 godina. Podijelimo njezino doba za 3, imamo 8, a ostatak imamo 1. Na taj način, iz izračuna možemo vidjeti da bi bračni par trebao očekivati ​​rođenje dječaka, od "najmlađe" krvi oca.

Ako se za izračun pokaže da su ostali jednaki jedan drugom, tada je vjerojatnost rođenja dječaka ili djevojčice za ažuriranje krvi roditelja 50/50. Osim toga, ako postoji slučajnost ostataka krvi, par ima priliku postati roditelji blizanaca!

Informacije Zapamtite da se izračuni koji su napravljeni za određivanje spola ažuriranja krvi trebali provoditi samo u stupcu, a ne na kalkulatoru. Inače, dobiveni rezultati mogu biti vrlo različiti od stvarnih.

nijanse

Važnu ulogu u obnovi krvi igraju porod, kirurgija, tj. Neki čimbenici koji dovode do gubitka krvi.

Ako je jedan od budućih roditelja bio donator, bio je transfuzioniran krvlju ili je došlo do još većeg gubitka krvi (operacija, trauma, porođaj, pobačaj, pobačaj itd.), Ažuriranje krvi za određivanje spola budućeg djeteta trebao bi se izračunati na neki drugi način.

Primjer Ako ste izgubili više od 1 litre krvi ili ste unijeli taj iznos, smatrajte da imate potpunu nadogradnju. Na primjer, žena je imala transfuziju krvi u dobi od 25 godina. Sljedeće ažuriranje krvi dogodit će se na 28 u rasporedu.

Ne treba zaboraviti da gubitak krvi od menstruacije ne utječe bitno na obnovu krvi. Zbog svoje prisutnosti kod žena, obnova se događa 1 godinu češće od muškaraca.

Kako odrediti spol djeteta bez izračuna krvnog ažuriranja?

Moguće je odrediti spol djeteta metodom obnove krvi bez samog izračuna. Možete koristiti gotove tablice i kalkulator koji će vam izvršiti sve proračune.

Odnose li se na stol, oni mogu potencijalni roditelji, u čijoj povijesti nije bilo mnogo gubitka krvi i transfuzije krvi. Inače, tablični podaci nisu relevantni za određivanje spola djeteta.

18

18

19

19

20

20

21

21

22

22

23

23

24

24

25

25

26

26

27

27

28

28

29

29

30

30

31

31

32

32

33

33

34

34

35

35

36

36

37

37

38

38

39

39

40

40

41

41

42

42

43

43

44

44

45

45

Određivanje spola bebe prema načinu ažuriranja krvi ne daje 100% jamstvo. Ipak, kao u točnim znanostima, ova metoda daje svoje male pogreške. Izračunavanje poda djeteta na stolu, sjetite se nijansi i njihovih pojedinačnih karakteristika. Na primjer, možemo imati veliki gubitak krvi (više od 1 litre) tijekom menstruacije, endometrioze ili niskog zgrušavanja krvi, zbog čega vaše rane krvare duže vrijeme.

Informacije Kod osoba s dijabetesom koagulacija krvi u osnovi se razlikuje od zdravih ljudi.

Japanski kalendar

Muškarac iz davnih vremena bio je zainteresiran za znanost o numerologiji. U davna vremena, naši preci su to shvatili ozbiljno kao i ti i ja za matematiku, fiziku ili kemiju. Znanstvenici tih vremena vjerovali su da nije slučajno da se osoba rodi na određeni dan, mjesec, godinu, sat. Pretpostavili su da su brojke čarobna formula, nakon čega možete saznati kako će biti vaša sudbina.

Numerologija kao znanost nije mrtva. Danas mnogi ljudi to ozbiljno shvaćaju. Japanski kalendar temelji se na numerološkoj metodi za određivanje spola djeteta, izračunate usporedbom mjeseci rođenja roditelja.

Utvrditi spol novorođenče može biti na posebnom stolu. Za početak, u prvom stupcu odaberite mjesec rođenja buduće majke, a od prvog reda, otac. Slika na spoju dviju ćelija i naznačit će pod budućeg djeteta.

Zatim tumačite dobiveni broj. Zbog toga se okrećemo drugoj tablici. U tablici odaberite mjesecom začeća mrvica. Na vrhu tablice odaberite prethodno dobiveni rezultat. Od njega crtamo vertikalnu liniju do procijenjenog mjeseca začeća. Zatim nacrtati vodoravnu crtu. Križevi ispod stupaca "dječak" i "djevojka" ukazuju na vjerojatnost da će imati dijete bilo kojeg spola. Na primjer, u primjeru koji razmatramo, u stupcu "djevojka" ima najviše svih križeva. To sugerira da će se najvjerojatnije roditi beba.

Spol kalkulatora za obnovu krvi

Pretpostavka da se u ženskoj krvi ažurira svake 3 godine, a kod muškaraca u 4, temelj je ove metode. Cikličko stanje krvi označeno je koeficijentom ostatka. Što je mlađa krv, to je manje ostataka. Pavao prenosi djetetu roditelj koji ima krv "mlađi". Prije 90-ih godina, u inozemstvu u centrima za planiranje obitelji, genetika je samostalno sastavila stol za bračni par koji je pomogao u planiranju seksa njihovog nerođenog djeteta. Takva je tablica izračunata na temelju datuma rođenja obaju roditelja.

Danas, zahvaljujući velikom proboju računalne tehnologije, potreba za takvim konzultacijama potpuno je nestala. Izračunati i planirati spol djeteta postao je moguć na mreži. Vjerojatno, mnogi to neće vjerovati, jer su ranije u SAD-u parovi pružali mnogo novca za takve konzultacije. I danas, zahvaljujući posebnim online kalkulatorima, postalo je moguće besplatno planirati seks djeteta.

InformationWorking kalkulatora za određivanje spola za ažuriranje krvi izračunava u kojem vremenskom razdoblju par može biti rođen dječak i u kojoj djevojci. Program se temelji na ciklusu obnove krvi i datumima rođenja oba roditelja.

Ako izračun rukom ili pomoću tablice uzima u obzir dob od roditelja, onda online kalkulator, također datumi i mjeseci rođenja. Takav detaljni izračun daje puno točnije informacije, jer ažuriranje krvi svake osobe odvija se pojedinačno, ovisno o njegovu biološkom dobu.

Pouzdanost metode

Znanstvenici danas, ne daju definitivan odgovor o tome koji čimbenici uglavnom utječu na spol djeteta. Govoreći o izračunu spola bebe prema metodi ažuriranja krvi, ginekolozi se ne slažu. Neki kažu o hitu 50/50, drugi vjeruju da je u 80% slučajeva metoda opravdana. Pogledajmo što genetika kaže o formiranju spola djeteta.

Tijekom gnojidbe dolazi do spajanja dvije stanice - muškog i ženskog. Ženska stanica jaja nosi samo X kromosoma, dok spermatozo može sadržavati bilo koji skup X i Y kromosoma. Ako u spermi postoji najmanje jedan Y-kromosom, rodilo se muško dijete.

Informacije Na taj način, može se reći da obnova krvi ni na koji način ne utječe na proces formiranja spola djeteta. Genetski znanstvenici vjeruju da sve metode: tablice, online kalkulatori i samooblikovanje u stupcu ne daju istinite informacije.

Unatoč negativnim kritikama genetičara, bračni parovi tvrde suprotno. Štoviše, američki odbor za opstetriciju i ginekologiju, proveo je nezavisni anketu prema kojoj je 65% ispitanih roditelja potvrdilo učinkovitost metode određivanja spola djeteta na ažuriranju krvi.

Uz cikličku prirodu obnove krvi, biokemijski sastav krvi također ima važnu ulogu. Grupa i Rh faktor krvi roditelja također utječu na formiranje djeteta.

Spol djeteta prema vrsti krvi

Metoda se temelji na hipotezi da krvna skupina budućih roditelja igra važnu ulogu u oblikovanju spola djeteta. Omjer krvnih vrsta jedni drugima utječe na spol embrija. Naravno, službena je medicina pod velikim kritikama. U svakom slučaju, ova hipoteza ima svoje pristaše.

Spol djeteta da ažurira krv

Upozorenje! Veliki gubitak krvi također dovodi do obnove krvi, pa kada popunjavate obrazac za ispitivanje, označite datum zadnjeg gubitka krvi (transfuzija, davanje krvi, operacija, isporuka) ili datum rođenja.

O metodi

Prema ovoj metodi: spol djeteta ovisi o tome koji od roditelja ima više "svježe" krvi. U čovjeku krv se obnavlja svake 4 godine, u žena - svake 3 godine.

To jest, ako tata ima datum zadnjeg ažuriranja krvi kasnije od datuma svoje majke, onda će imati dječaka. I obrnuto.

Je li moguće odrediti spol djeteta ažuriranjem krvi roditelja i načinom korištenja tablice za izračun?

U sadašnjem stoljeću, razumni pristup svim ključnim pitanjima u životu parova uzima odgovorniji pogled na pitanje planiranja djeteta, budući da je rođenje djeteta važan korak u postojanju obitelji. Ako postoji dječak, a ja želim neku djevojku, ili obratno - djevojka raste, ali želim dječaka, dječak je jako zabrinut za mamu i tatu. Čim žena shvati da je u "zanimljivom položaju", glavno pitanje počinje biti mučeno - kako odrediti tko će biti rođen: sin ili kći?

Jedna od mogućnosti za to je provesti rutinski pregled kod liječnika - stručnjaka za ultrazvučnu dijagnostiku, ali prvi rezultati nisu uvijek točni. Dogodilo se da liječnik izvještava o nastanku nasljednika, a ispada djevojka ili suprotna situacija. Ako je želja da otkrijete kakav je dopunski doživljaj dovoljno velik, ne želite čekati nekoliko umornih mjeseci, postoji način da se djetetu utvrdi ažuriranjem krvi. Hoće li moći izračunati moguće opcije? Koliko su pouzdani rezultati? Pojedinosti su navedene u članku.

Što je ažuriranje krvi?

Prema teoriji o tome kako odrediti spol fetusa, s određenom periodicnošću imamo pomlađivanje krvi, tkiva i sluznica, zbog čega ljudi postaju fizički ažurirani. To se događa cijelo vrijeme dok osoba živi. Pojam nakon kojeg slijedi ažuriranje je drugačiji za oba spola: jaka polovica čovječanstva - nakon 4 godine, lijepe žene - nakon 3. Ti podaci čine osnovu za pretpostavku da postoji prilika da se spozna spol djeteta ažuriranjem krvi.

Koliko je ta teorija istinita i može li predvidjeti nešto?

Dakle, pretpostavka obnove krvi u 3 ili 4 godine ne odgovara modernim znanstvenim podacima i nije istinita.

Teorijsko opravdanje metode

Postoji teorija o određivanju spola djeteta za ažuriranje krvi roditelja. Bit ove praznovjerje je kako slijedi: dijete ponavlja rod roditelja čija je krv bila mlađa u vrijeme oplodnje. Ako roditelj - onda će biti sin. Ako roditelj ima kćer.

Da biste utvrdili krv koja je mlađa, možete trikove opisati kasnije u članku. Preporuča se usporediti datume i koristiti tablicu za ažuriranje krvi kako bi se utvrdio spol djeteta. Potrebno je napraviti male izračune ili upotrijebiti rezultate navedene u tablici ili odrediti kalkulator, unosom dobi roditelja i datuma oplodnje. Postoji prilika da saznate, bojite vrtić u ružičastoj ili plavoj boji. U nastavku razmatramo detaljnije kako odrediti spol djeteta krvlju roditelja metodom ažuriranja.

Prema znanstvenim istraživanjima biologa koji su primili svjetsko priznanje, to se događa ovako: ako je otac Y kromosoma zajedno s majčinim X kromosomom sudjelovao u oplodnji, tada će fetus biti muški. U slučaju X kromosoma oca i X kromosoma majke, to je žensko. I krv ili dob nema nikakav učinak na ovo.

Kako odrediti?

Postoje dva načina za određivanje tko će se pojaviti u paru - pomoću tablice i izračuna.

Tablica za određivanje spola djeteta

Korištenje sheme omogućava vam da saznate spol djeteta ažuriranjem krvi roditelja. Vodoravna pokazuje puninu doba oca, okomito - puni dob majke. Kako odrediti spol djeteta za ažuriranje krvi? Na sjecištu linija su ćelije s odgovorom.

Određivanje spola djeteta prema tablici ažuriranja krvi i dobi roditelja

Dajemo primjer kako izračunati djetetov spol u smislu ažuriranja krvi roditelja prema tablici. Kada je planirana oplodnja oca okrenula ili pretvorila 36 godina, a majka je 32 godina, potrebno je odrediti željeno raskrižje okomitog stupca ispod vrijednosti "36" i linija nasuprot vrijednosti "32". Tabela ažuriranja krvi za određivanje spola djeteta pokazuje rezultat da će se dječak pojaviti.

Kako računati?

Glavne odrednice teorije o tome kako odrediti spol djeteta ažuriranjem krvi roditelja su kako slijedi: fetus nasljeđuje spol mlađeg pretka. Kako izračunati spol djeteta za ažuriranje krvi? Sljedeći izračuni su potrebni da bi se to odredilo.

Zbroj punih godina svake odrasle osobe mora biti podijeljen na takve brojeve: za muškarce za 4, a za djevojčice do 3. Postoje aritmetički uspoređeni brojevi: tko će imati manje od djelomičnog, roditelj će imati novorođenče.

Za dostupnu percepciju izračuna, dat ćemo primjer u obliku kako odrediti spol fetusa za obični par. Kako izračunati spol djeteta za obnovu krvi, kada je na datumu začeća djevojka 22 godina, a muškarac je 27:

 1. Podijelivši broj 22 s brojem 3, vidjet ćemo da je njezin kvocijent jednak broju 7.3.
 2. Njegov kvocijent, podijeljen brojem 4, bit će jednak broju od 6,75.
 3. Vrijednost 6,75 je manja od 7,3, što znači da će u trenutku djeteta rođati u obitelji odlučiti imati dijete.

Pojavljuje se jedno pojašnjenje: ako se prema rezultatima izračuna dobivaju jednake vrijednosti od roditelja, kako onda možemo izračunati spol djeteta? U takvoj situaciji još je lakše utvrditi: u ovoj obitelji, šansa za blizance je super.

Na temelju izračunatih brojeva tablice i izračuna, stvorena je zgodna usluga koja vam omogućuje pronalaženje spola - kalkulatora. Izvorne varijable ostaju jednake kao i izračunavanje spola roditeljske obnove krvi: broj godina mjesečno kada se oplodnja dogodila ili je planirana.

Kako planirati pod na temelju teorije krvarenja?

Dolazeći blizu pitanja rođenja, možete koristiti jednu od gore navedenih dviju metoda, kako odrediti spol nerođenog djeteta, razumjeti - bit će sin ili kći.

Ali postoje neki uvjeti koji utječu na rezultate izračuna. To su transplantacije organa, traume, porođaj, pobačaji, transfuzije, što je dovelo do smanjenja volumena krvi za više od jedne litre. Preporučuju se izračuni o određivanju spola prema tablici, uzimajući u obzir datum operacije, kada se ciklusi ažuriranja poništavaju. Da biste potvrdili ili uskratili ove informacije, provodi se test krvi kako bi se odredio spol djeteta.

Što je prikladnije za izračunavanje spola djeteta - odrediti kvocijent od podjele i usporediti dobivene vrijednosti ili primijeniti shemu - svatko odluči za sebe.

Koliko je ova metoda pouzdana?

Vjerojatnost dobivanja točnog odgovora, to jest utakmice, iznosi oko pedeset posto, što se očituje u pregledima ažuriranja na temelju spola. Predstavnici znanosti skloni su vjerovati da je proces biološke krvarenja mnogo složeniji, a povezan je s informacijama zabilježenim u makromolekulama ljudske DNK koja nije ovisna o razdobljima obnove.

Da biste provjerili ili poništili metodu ažuriranja, izračunajte spol ili provesti test - postoji izbor. Moguće je da se za određivanje slučajnosti djetetovog spola s rezultatima izračuna jednostavno utvrditi nesreća. Broj takvih hitova raste svake godine. Ali ako odlučite koristiti preporuke o tome kako izračunati poda u tablici, možete dobiti odgovor, a zatim, usporedbom s činjenicom, postati pristaša te teorije, kako planirati seks djeteta.

Korisni videozapis

Postoje razni načini za dobivanje odgovora na pitanje "Tko će se roditi?". Jedan od njih je provesti planirani ultrazvuk s liječnikom, ali u ovom slučaju dobit ćete pouzdani rezultat samo do kraja trećine cijele trudnoće. Videozapis detaljno govori i pokazuje kako možete pokušati odrediti spol bebe, a ne pozivajući se na stručnjake, ali koristeći posebnu tablicu:

Kako odrediti spol djeteta za ažuriranje krvi roditelja?

Često mlada obitelj snima o dječaku ili djevojčici. A kad se dijete rodi, određeno razočaranje dolazi zbog nejednakosti između željenog spola. Mnogi se pribjegavaju poznatim metodama koje imaju medicinsku racionalnost i veću vjerojatnost uspješnog izračuna - to je određivanje spola djeteta da ažurira krv roditelja.

Liječnici mogu prije rođenja djeteta tijekom trudnoće izjaviti spol nerođenog djeteta sretnicima. Stroj ultrazvuka omogućuje vam da izvodite takvo čudo. No, nažalost, to može biti pogrešno i ne jamči točnost podataka na 100%.

Ali ovo čudo nije dovoljno za mlade obitelji. I danas, planiranje poda vrlo je povoljno, jer, doista, uvijek je bio na raspolaganju. Određivanje spola embrija ažuriranom krvi za 90% daje točan rezultat. U 90% slučajeva, djeca su programirana kao dio parova krvi.

Izračun spola djeteta za ažuriranje krvi - jednostavan proces. Krv ima svojstvo obnove.

Ženski ciklus ažuriranja je 1 puta u 3 g. Muški ciklus ažuriranja je 1 puta u 4 g. U slučaju kada je ženski ciklus prošao ranije - spol embrija će biti ženka, ako mu je prošlo muški ciklus - spol embrija će biti muški.

U ovom slučaju važnu ulogu igra Rh faktor. Ako je majka nosilac negativnog Rh faktora, onda će spol bebe ovisiti o tome tko ima više ustajale krvi (ažuriranje bilo je prije 2,5-3 godine).

Nije teško izračunati spol djeteta za obnovu krvi, ali treba napomenuti da rođendan roditelja možda nije uvijek broj početaka izračuna. To nije moguće ako:

 • bilo je operacija;
 • roditelj donatora;
 • majka je rodila;
 • mnogo je krvi ikad izgubljeno (u nesreći ili drugom);
 • izvršen je pobačaj;
 • imao je pobačaj.

Ako se dogodila jedna od tih točaka, izračun počinje od datuma posljednje promjene krvi.

Da bi slika određivanja spola djeteta krvlju bila jasna, dan je primjer.

Rođenje majke 2.09.1995 g. Krv nije uklonjena iz majčinog tijela zbog gore navedenih razloga.

Rođenje oca 24. 2. 1993. U 2008. godini izvršena je operacija. To jest, došlo je do intervencije u krvnom sustavu.

Počevši od izračuna, treba imati na umu da je ciklus obnove kod žena češći (1p / 3g.), Kod muškaraca se pojavljuje rjeđe (1p / 4d.). Nakon jednostavnih izračuna, može se reći da je krv majke svježa. Posljednji ciklus bio je 2016. godine.

Moj otac je bio na operacijskom stolu u 2008. To je datum kada je krv trebala biti ažurirana posljednji put. Uz to, i morate početi. Do datuma godine dodamo 4 ciklusa godišnje, dobivamo 2016. U ovom se slučaju uzima i mjesec, budući da su godine iste. Čovjek je rođen u veljači, a žena u rujnu. Tako majka ima svježu krv. Trebate čekati djevojku.

Ispada vrlo jednostavna formula koja otkriva tajnu kako planirati pod:

referentni datum + 3 (žene) / 4 (muškarci) godina = datum ažuriranja.

Postoji još jedna formula pomoću koje možete izračunati ažuriranu krv parova i reći kako odrediti spol djeteta. Godina mama ili tata su podijeljena na 3 ili 4 godine. Smatramo lik, što je rezultiralo zarezom. Ako otac ima manje, onda će se dijete roditi, i obrnuto. Primjer: majke su 22 godine, otac 27. Podijelimo 22/3 i 27/4. Dobiveni su sljedeći rezultati: 22/3 = 7.3, 27/4 = 6.7. Ispalo je broj 3 za majku i 7 za oca za zarez. Više "svježe" će biti majčinska krv, dijete će biti žensko.

Starost majke i oca podijeljena je za 3 godine (žene) / 4 godine (muškarci) = manji broj nakon što zarez određuje spol.

Ako je razlika između brojeva mala, roditelji će ostati u istom neznanju. Dijete se može roditi i muško i žensko, a ova tehnika neće pomoći roditeljima razjasniti situaciju. Moguće je da je jedan i drugi roditelj nula - onda postoji mogućnost blizanaca.

Da biste utvrdili seks djeteta da ažurirate krv roditelja je lako, ali važno je znati neke od nijansi. Danas se prepoznaju 4 antigena. U nekim povijesnim izvorima naznačeno je da prije nego što su svi ljudi imali samo grupu I. Povezan je s životnim i halo staništima. Možda je zato I-Rh faktor najstariji. Kasnije su ljudi imali priliku da se naseljavaju na druge zemlje. Promjene u prehrani, opći klimatski uvjeti uzrokovali su promjene u sastavu krvi, pojavile su se druge skupine II i III. Nastavljeno je miješanje i mijenjanje antigena. Kao rezultat toga, pojavio se IV - najmlađa krvna skupina.

Tijekom jednog ljudskog života takve ozbiljne promjene u krvi ne mogu se pojaviti, pa se ljudi usredotočuju na moguće i pristupačne metode izračuna, omogućujući planiranje seksa djeteta. Motivirajući faktor je činjenica da ih lijekovi ne zaniječe.

Obnova krvi u žena javlja se češće, s obzirom na trogodišnji ciklus i moguće različite intervencije u krvnom sustavu: operacije, prvo, drugo itd. generacije.

Žene s grupom I imaju značajan prioritet nad svim muškarcima. Takva žena će roditi djevojku ako muž ima II, III ili IV grupu. Ako su i majka i otac najstarija grupa, onda je vjerojatnost rođenja djevojke veća, jer se obnova krvi u ženskom seksu češće javlja.

Kako otkriti spol djeteta po skupinama krvi:

 1. 1. mama II gr. + Tata ja gr. = muški (ako otac ima više "svježe" krvi).
 2. 2. mama II gr. + Tata ja gr. = žena (ako je majčinska krv više "svježa").
 3. 3. mama III gr. + Tata I gr. = uvijek muško (otac I gr. - najstariji. Ako je to drugo dijete, a prvo rođeno prije više od godinu dana, tada će djevojka vjerojatno, budući da je majka ažurirala krvne stanice).
 4. 4. mama IV gr. + Tata I gr. = uvijek dječak (bez izuzetaka).

Na temelju kronologije pojave Rh faktora lako je izvući sljedeće zaključke:

 • žena s I gr. ili II c. roditi djevojku u braku s muškarcem s III gr. ili IV gr;
 • žena s III gr. roditi djevojku u braku s muškarcem s IV gr.
 • žena s II gr., III gr., IV gr. roditi dječaka u braku s nekim muškarcem;
 • žena s III gr., IV gr. roditi dječaka u braku s muškarcem s I gr., II gr.;
 • žena s IV. c. rađati dječaka u braku s muškarcem s I, II, III c.

Dakle, u većini slučajeva, žena je veća vjerojatnost da će roditi njezin pomoćnik, pogotovo ako ne napravite preliminarne izračune na podu. Možda je zbog toga na zemlji broj žena više nego muškarac. Prva krvna skupina uvijek ima prednost nad svojim antikom, a ako je njezin vlasnik ženski, to je odlučujući čimbenik. Ako je krv roditelja istog Rh faktora, žena je još uvijek na nadmorskoj visini, jer je ažuriranje češće. Čovjek samo pobjeđuje ako se njegova krv osvijestila ranije.

Način određivanja spola djeteta krvi roditelja ima značajne prednosti:

 • pouzdanost do 90%;
 • metoda je znanstveno utemeljena;
 • prevalencija (mnogi parovi širom svijeta upotrebljavaju ovu metodu prije zamišljanja);
 • može se koristiti za određivanje spola djeteta online kalkulator;
 • dostupnost (besplatno se može izračunati ručno ili online).

Druga je metoda izračunati poda pomoću dvije tablice. Prva sadrži podatke o dobi roditelja i stopi obnove krvi, drugi je mjesec rođenja jednog od roditelja i mjesec koncepcije djeteta. Ali ova metoda prebrojavanja omogućuje utvrđivanje tko će biti - dječak ili djevojčica, već kada je dijete zamišljeno, a ne da "modelira" njegov spol.

Donja tabela crta vodoravno i okomito. Prikazuje se brojka: mjesec rođenja majke + mjesec koncepcije, mjesec rođenja majke i mjesec koncepcije. Zatim trebate dodati koeficijent iz prve tablice s brojem u drugom. Tko ima manje od toga i imat će dijete.