Uključite iPhone u monitor za bebe

Rođenja

Od trenutka pojavljivanja djeteta, žena se potpuno posvećuje njemu, a ona nema vremena za sebe i komuniciranja s drugima. Ali ne ograničavajte se toliko. Molim vas, komunicirate s prijateljima, a vaš iPhone će voditi brigu o djetetu. Postavljanjem aplikacije "baby monitor" na iPhone i stavljanjem bebe u krevet možete sigurno sjediti u susjednoj sobi.


I pomoću funkcije majčinog glasa, možete snimiti na svoj uređaj kao omiljenu pjesmu bebe i vaš glas. Kad vaša beba počne plakati, pjesma će se automatski uključiti i ako se ponovno lako spava, pjesma neće doći na vaš telefon.

Baby monitor!

Aplikacija Baby Monitor omogućuje vam da čujete i vidite bebu s udaljenosti pomoću 2 mobilnog uređaja na temelju iOS ili druge popularne mobilne platforme.

Ključne značajke uključuju:
* Kontinuirani prijenos zvuka s uređaja Child na roditelj, čak i iz telefona u načinu zaključavanja.
* Sposobnost prilagodbe osjetljivosti mikrofona, kako ne biste propustili trenutak kad se dijete probudi
* Prijenos videozapisa od djeteta do roditelja
* Informiranje roditelja o glasnim zvukovima, opasnosti od pražnjenja baterije i gubitka komunikacije
* Radi s bilo kojom vrstom internetske veze: Wifi, 3G, LTE, GPRS itd.
* Sposobnost sviranja melodije ako dijete ne može zaspati ili je već budno i dosadno
* Raspored posljednjih nekoliko minuta opsega uređaja Child na roditelju - ne propustite ništa!
* Sposobnost odgovaranja na dijete s vašeg telefona (analogni radio)
* Sposobnost povezivanja više roditeljskih uređaja s jednim djetetom
* Jednostavan i jednostavan proces sinkronizacije uređaja putem QR koda
* Pokazivač razine djeteta na matičnoj ploči

Dodamo nove značajke i rado ćemo čuti vaše prijedloge za poboljšanje!

Cijeli pregled Baby Monitori za iPhone

Mnogo je uređaja izumljeno kako bi život olakšao život za suvremene moderne roditelje. Mnogi su već cijenili prednosti dječjih monitora. Ali vrijeme leti, a video monitori se sve više nude, što omogućuje praćenje vrtića oko sat pomoću pametnih kamera.
Također su razvili modele u kojima je roditeljska jedinica uspješno zamijenila iPhone. A što je, uvijek je pri ruci, a vi ne morate ništa nositi. Na svom zaslonu možete vidjeti sve informacije o tome što je dijete zauzeto. Također je prikladno i daljinski upravljati fotoaparatom beba monitora. Razmislite o nekim od najpopularnijih modela.

Zvuk Smart Baby Monitor

Jedna od najskupljih ponuda je Baby Monitor Baby Monitor, od američkih hitova. Proizvod je predstavljen u Appstoreu i prilagođen je za upotrebu na iPhone uređaju. Trenutačna konfiguracija i intuitivno sučelje neće uzrokovati poteškoće čak i za vrlo napredne korisnike. Jednostavno povežite Baby Monitor na mrežu (kabel, Wi-Fi ili Bluetooth) i pokrenite besplatnu aplikaciju WithBaby na pametnom telefonu. I gdjegod ste, uvijek možete kontrolirati stanje bebe, bez obzira na udaljenost.
Ovaj multitasking uređaj opremljen je dobrom 3 megapikselnom kamerom, koja pruža sliku odlične kvalitete. Za maksimalnu pokrivenost dječje sobe osigurane su daljinske postavke za panoramski prikaz i mogućnost četverotrega približavanja "slike". Također možete prilagoditi kut nagiba jednostavnim dodirivanjem zaslona iPhonea.
Zahvaljujući zvučnoj funkciji, roditelji mogu komunicirati na daljinu s djetetom i čuti njegovu krivnju kao odgovor. U izborniku gadgeta su unaprijed instalirane četiri mirne melodije, koje se mogu pokrenuti kako bi opustile ili smirivale bebu.

Također u tijelu je izgrađen mala noćna svjetlost koja mijenja boje. Zanimljivo je gledati ga i ne možete se bojati mraka. Baby Monitor glatko radi u bilo koje doba dana. Nećete imati problema s promatranjem noću, jer poseban način snimanja na infracrveno svjetlo daje jasnu sliku. To je ono što će biti vidljivo znatiželjnom roditelju na zaslonu iPhonea pri snimanju noću. Senzori buke i pokreta mogu odmah prepoznati što dijete radi. I pokazatelji vlažnosti i temperature omogućuju prilagodbu atmosfere u vrtiću na vrijeme. Istodobno, ako se njihovi pokazatelji nadilaze okvire koje je postavio korisnik, odgovarajuća upozorenja bit će poslana na iPhone.
Prikladno je uzeti ovaj uređaj s vama na bilo kojem putovanju - kompaktno je presavijeni. U Apstoru cijena na gadgetu naravno prelazi - čak 22.590 tablica (gotovo pola cijene samog iPhonea). Na web stranici proizvođača navedene cijene iznose 249,95 HRK, a na Amazonu s popustom - 199,07 dolara.

BabyPing

Izvrstan je izbor BabyPing baby monitor, od britanskog developera Y-cam Solutions Ltd. Izvanredna kvaliteta gradnje i bogata funkcionalnost razlikuje ga od drugih. Uređaj je već uspio primiti nekoliko zasluženih nagrada i dobrih recenzija od zahvalnih roditelja.

Pakiranje proizvoda ima slijedeći oblik: U njemu ćete dobiti sve što vam je potrebno za potpuno funkcioniranje uređaja, a osnovna konfiguracija je sljedeća: kabeli, zagrade za sve površine, punjač s utikačima različitih tipova. Sve što trebate je preuzeti besplatnu korporativnu aplikaciju prilagođenu za iPhone priručnik. Postoje dvije varijacije softvera:
- jedan - ne zahtijeva pristup Internetu i radi unutar kućne Wi-Fi mreže; odnosno slika dolazi izravno na vaš iPhone (ili tablet) u stvarnom vremenu;
- druga, označena "+" - podržava daljinsku distribuciju putem interneta, a možete gledati bebu s drugog kraja svijeta.
Program BabyPing stalno je u pozadini i uopće ne ometa normalno funkcioniranje pametnog telefona - možete upućivati ​​pozive, slušati glazbu ili gledati videozapise. Ako dijete zahtijeva vašu pažnju, aplikacija će odmah obavijestiti o tome.
Podržava noćni način rada s infracrvenim svjetlom. Njihovu aktivaciju dokazuju ugrađeni svjetlosni senzori. I možete se pobrinuti da dijete mirno spava bez da uznemiruje svoj san. Zahvaljujući korištenju tehnologije vlasnika - Smart Filter ™, sve neobične zvukove se odvajaju i jasno čujete plač djeteta. Postoji i mogućnost glasovne komunikacije - uvijek možete reći nešto mrvicama ili pjevati uspavanku, a nastavlja raditi kućanske poslove, na primjer.
Za razliku od "braće", ovaj video beba ne izgleda kao sredstvo za bliske praćenje, već kao dio interijera vrtića ili kao noćno svjetlo. Glavni nedostatak ovog modela, prema našem mišljenju, relativno je mali kut gledanja - do 60 ° - vodoravno i do 45 ° - okomito. I nema mogućnosti za okretanje leće za promatranje kretanja odraslog djeteta. No, kao izlaz, možete spojiti kameru u kut ispod stropova, uz maksimalnu pokrivenost vrtića.
Na web stranici tvrtke proglasila je vrijednost od 149,95 funti. Na Amazonu - 190,55 dolara. Cijena, naravno, "ugriza", ali sigurnost djeteta i vaš mir uma vrijedi!

Ramili RV800

RV800 video monitor, od britanskog proizvođača Ramili, ima moćnu funkcionalnost. S takvim asistentom možete gledati dijete s vašeg iPhone uređaja, daleko izvan granica ne samo domova, već i zemlje. Jedinstvena ponuda za roditelje koji su na dugogodišnjem poslovnom putu. Za to je dovoljno omogućiti pristup uređaju putem interneta putem Wi-Fi veze ili kabela. Bežični monitor je powered by PlugPlay self-tuning tehnologija i uz pomoć besplatne aplikacije Ramili Baby Pro.

Osigurava izvrsne kutove gledanja jer rotira vodoravno (350 °) i okomito (140 °). A možete daljinski upravljati kamerom - prijeđite prstom po iPhoneu ili računalnom mišu (uređaj je kompatibilan s računalom i pametnim telefonima). Tako se ništa neće sakriti od roditelja. I sve to u izvrsnoj HD kvaliteti. Također je moguće montirati gadget izravno iznad dječjeg krevetića. Ramili RV800 koristi učinkovito smanjenje buke i podršku glasom. Stoga će biti moguće ne samo čuti bebu, nego i nešto mu reći.

Postoji mogućnost daljinskog digitalnog zumiranja. Noću se aktivira noćna vidljivost, a unutar radijusa od deset metara soba će biti savršeno vidljiva.
Zahvaljujući ugrađenom senzoru, monitor za bebe će vas obavijestiti o otkrivenim kretanjima djeteta za vrijeme spavanja. Njegova je osjetljivost prilagođena karakteristikama aktivnosti svakog pojedinog djeteta.

Možete započeti automatsko snimanje i aktivirati distribuciju obavijesti o fotografijama (videozapisa) svih događaja na e-poštu ili iPhone. Priključak dodatnih fotoaparata dostupan je u ostalim sobama i na više načina prikaza na bilo kojem uređaju.
Uz sve prednosti modela možete pronaći u pregledu videozapisa.


Cijena Ramili RV800 (WiFi HD) je oko 10390 str.

Medisana Smart Baby Monitor

Ako tražite neiskusan model, ali s odličnim karakteristikama, obratite pozornost na njemački Smart Baby Monitor tvrtke Medisana. Njegova funkcionalnost nije gora od časnih verzija. Za početno podešavanje morate povezati uređaj s kabelom na kućnu mrežu. Preuzmite sa službene web stranice http://www.medisana.com/en/SBM-Software/ i instalirajte na iPhone odgovarajuću aplikaciju - Medisana za iOS, koji se isporučuje besplatno i započeti uslugu.
Dok dadilja radi, zeleni indikator ispod oka fotoaparata ritmički treperi, ako postoje problemi s mrežom - počinje treperiti brže - to je razlog za provjeru pristupa internetu. Uključeni su posebni nosači za pričvršćivanje na bilo kojoj površini, svi kabeli i antena.
Ovaj dječji monitor ima sve potrebne funkcije za udobno daljinsko praćenje djeteta. Oko kamere može se okrenuti oko 270 ° u vodoravnom smjeru i do 120 ° u okomitom smjeru. Tu je senzor koji je pokrenuo bilo koji zvuk u vrtić - odgovarajuća obavijest će biti odmah poslana na iPhone, a možete brzo odgovoriti na događaj. Unutra se ugrađuju zvučnici i mikrofon, pa je podržana glasovna komunikacija između roditelja i djeteta. Sve se može čuti, iako čistoća zvuka ostavlja mnogo na želji.
Kako bi se osiguralo dobru vidljivost noću, infracrvene LED diode se nalaze oko kamere. I na dobivenoj crnoj i bijeloj slici možete jasno vidjeti kako se dijete ponaša. Ako se počinje uznemiriti ili plakati, zvukovi senzora beba odmah šalju hitnu obavijest roditeljskim smartphone uređajima.

Ako nema potrebe za video nadzorom, jednostavno ga možete koristiti kao kao tradicionalni bebin monitor.

Upravljanje resursima je što je moguće jednostavnije, svatko će se suočiti. Dovoljno poznati svaypov na ekranu iPhonea, a Medisana Monitor će daljinski izvršavati narudžbe korisnika. Izbornik je ruski i intuitivan.
Zanimljiva značajka je sposobnost povezivanja do osam različitih uređaja na jedan takav video monitor, uz sposobnost upravljanja njima. Dovoljno je unijeti pojedinačnu pristupnu lozinku. Tako će svi vaši rođaci moći osobno promatrati dijete.
Među nedostatcima je vidljivo obilježje "buzz" kada se kamera okreće u pravom smjeru. Noću, u tišini, jasno se čuje. Malo nezgodno i potreba za povezivanjem baterije s mrežom.
Cijena Medisane iznosi oko 7400 - 7990 rubalja. Za ovaj novac dobivate "neraspoloživu" njemačku kvalitetu, s trogodišnjim jamstvom. Takav uređaj se ne boji povjeriti sigurnost djeteta.

iBaby Monitor M3

Pristojan model - beba monitor iBaby Monitor M3s, američka proizvodnja. Također radi na bežičnom Wi-Fi mreži i podržava kontrolu nad iPhone uređajem. Kamera ima veliki raspon kutova gledanja - ugrađeni senzori odmah reagiraju na bilo koji zvuk u vrtiću, a "oko" odmah se okreće u smjeru zvuka. U tom slučaju svi pretplaćeni korisnici dobivaju obavijest o promjeni aktivnosti djeteta. Vrijedno je zabilježiti besprijekorno tihi rad okretnog mehanizma, tako da se noću, u apsolutnoj tišini, ne bi probudio i plašio dijete mehaničkim zujanjem. IBaby M3 Video Baby Monitor podržava dijeljenje više podataka - četiri osobe mogu istovremeno pristupiti komunikacijskoj sesiji. Vremenski razmak između stvarnih događaja i podataka prenesenih roditeljskim uređajima je 1-2 sekunde - tj. u stvari, distribucija je u stvarnom vremenu. I videozapis dolazi u izvrsnoj kvaliteti. Jednostavan i jasan izbornik besplatne aplikacije - iBaby View App predstavljen je standardnim ikonama. Suočavanje s njihovim upravljanjem je pitanje minuta. Fotoaparat implicitno pokorava daljinskom upravljaču, okreće se pod pravim kutom, aktivira zvukovnu komunikaciju, fotografiju ili videozapis. Nećete propustiti jedinstvene trenutke kratkog vremena djetinjstva. Rezultirajuće slike i video datoteke mogu se spremiti i pregledati kasnije arhivirane obiteljske mape. Možete ih i dijeliti na društvenim mrežama, izravno bez napuštanja aplikacije. Podržan noćni način promatranja. U tu svrhu dobivaju se ugrađene diode oko kamere - svjetlosni emiteri u infracrvenom spektru, s rasponom raspršivanja do 5 metara.
Općenito, ovo je još jedan pristojan i pouzdan stroj - pogledajte sami gledanjem videa. To će koštati prosječno oko 9.000 rubalja. Možete ga naručiti od Amazon za 89,99 dolara. Jamstvo proizvođača - 1 godina.

Philips In.Sight B120S / 10

Video monitor za bebe In.Sight B120S / 10 iz Philips je još jedan dostojan model koji možete sigurno povjeriti odgovornom slučaju za brigu o djetetu. Ima čitav niz značajki koje korisnici danas prikazuju na ove vrste uređaja. In.Sight radi na temelju bežičnih mreža, podržava daljinski prijenos audio i video signala, odmah obavještava roditelje o bebi buđenja ili plakati. Ugrađeni senzori pokreta, buka pružaju potpune informacije o njegovoj aktivnosti. Štoviše, obavijesti se stalno primaju, čak i ako je smartphone blokiran ili zadužen.
Uređaj također stalno mjeri temperaturu i vlažnost u vrtiću, a uz značajna odstupanja, obavještava roditelje da poduzmu pravodobne mjere da bi se ovi pokazatelji normalizirali.
Uz to, uvijek možete mirno svirati bebu tako što ćete mu nešto pričati - funkcija glasa funkcionira u oba smjera: prijemu i prijenosu. Da biste to učinili, jednostavno dodirnite odgovarajuću ikonu na iPhoneu i govorite. Zbog prisutnosti različitih tipova pričvršćivanja, uređaj se može postaviti na bilo koje površine koje su najprikladnije za praćenje stanja djeteta. Kamera možete zakretati u željenom kutu. I dok beba spava, mama ili tata mogu mirno raditi druge stvari, a ne odlaziti svako pet do deset minuta do vrtića kako bi provjerili kako je on tamo.

Samonamjenska aplikacija omogućuje vam da lako svladate vještine upravljanja djetinjem In.Sight. Da biste postavili, samo trebate pročitati QR kôd koji generira aplikacija, a uređaj se automatski povezuje s mrežom.

Izvrsno kvalitetan HD video format i stalni signal uvijek će biti na opremi i odmah doći do spašavanja ako je potrebno. Signal je sigurno šifriran, tako da možete biti sigurni da to neovlaštene osobe mogu pristupiti.
I tata i mama mogu odmah vidjeti podatke koji dolaze iz baby monitora. Moguće je omogućiti pristup za 16 korisnika.
Proizvođač naglašava apsolutnu sigurnost proizvoda tijekom boravka u sobama s djecom. Svi materijali koji se koriste u proizvodnji ne utječu na zdravlje.
Cijena gadgeta je prikladna - oko 17.000 rubalja.

Baby monitor!

Developer Academtech LLC

 • Kategorija: Životni stil
 • Datum izdavanja: 2016-03-22
 • Trenutna verzija: 1.10
 • Ocjena za odrasle: 4+
 • Veličina datoteke: 93.93 MB
 • Razvojni programer: Academtech LLC
 • Kompatibilnost: zahtijeva iOS 8.0 ili noviju verziju.

Opis aplikacije

Aplikacija Baby Monitor omogućuje vam slušanje i gledanje bebe s udaljenosti pomoću 2 mobilne uređaje na temelju iOS ili druge popularne mobilne platforme. Ključne značajke uključuju: * Kontinuirani prijenos zvuka s uređaja Child to Parent, čak i od telefona u načinu zaključavanja. * Sposobnost podešavanja osjetljivosti mikrofona kako ne biste propustili trenutak kada se dijete probudi * Video streaming od djeteta do roditelja * Informiranje roditelja o glasnim zvukovima, opasnost od pražnjenja akumulatora i gubitka veze * Radi s bilo kojom vrstom internetske veze: WiFi, 3G, LTE, GPRS i td * Mogućnost igranja melodije ako dijete ne može zaspati ili je već probudilo i dosadno * Raspored posljednjih nekoliko minuta opsega uređaja Child u roditelju - ništa vam neće nedostajati! * Sposobnost reagiranja na dijete s vašeg telefona (analogni voki-toki) * Sposobnost povezivanja više roditeljskih uređaja s jednim djetetom * Jednostavan i jednostavan proces sinkronizacije uređaja putem QR koda * Pokazivač razine baterije roditeljskog uređaja za dijete Dodamo nove značajke i rado ćemo čuti vaše prijedloge o poboljšati!

Baby monitor za iPhone

Jednostavan program za uporabu "Baby Monitor" s luksuznim originalnim značajkama. Izrađene od strane roditelja i roditelja; testiran na svojoj djeci.

Znaš kako se to događa - dijete je zaspao i nakon cijelog dana brige za njega konačno imaš priliku uzeti pauzu i provesti vrijeme s prijateljima. Međutim, što ako se beba probudi, počinje plakati i zahtijeva vašu pažnju? Pomoću aplikacije Baby Monitor više ne morate provjeravati svakih 10 minuta ako beba spava i sve je u redu.

Ključne značajke:
● Upozorenje telefonom - čim se u sobi u kojoj dijete spava, program će detektirati buku, odmah će uputiti poziv na prethodni telefonski broj (ne nužno na iPhoneu!).
● Majčin glas - ako je dijete budno i počinje stvarati šum, monitor za bebe može reproducirati bilo koju pjesmu iz biblioteke vašeg iPod-a ili čak vašeg prethodno snimljenog glasa. Obično, to je dovoljno da dijete ponovno zaspati.
● Havika - svako dijete voli zaspati na zvuk uspavanke ili bajke. Najnovija inačica našeg programa i može to učiniti! Jednostavno odaberite bilo koju multimedijsku datoteku iz biblioteke iPod ili snimite vlastiti glas, a Baby Monitor prvo će reproducirati ovu datoteku, a zatim se prebaciti na automatski način praćenja.
● Zapisnik događaja - pomoću ovog zapisnika znat ćete točno kako je prošla noć. Dječji monitor bilježi buku u sobi, tako da možete slušati sve to, pa čak i poslati e-poštom.
● Mnoge postavke programa - svako dijete je jedinstveno i vaše je posebno. To znamo dobro, budući da smo mi roditelji. Stoga smo u programu pripremili dovoljan broj različitih postavki tako da Radionianu možete prilagoditi što je više moguće vašim potrebama.

Zahtjevi: Kompatibilan s iPhoneom, iPod touchom i iPadom. Zahtijeva iOS 5.0 ili noviji. Ova je aplikacija optimizirana za iPhone 5.

Preuzimanje Baby Monitor za iPhone / iPod Touch AppStore

IP Baby Monitors - Baby Monitori za iPhone i Android smartphone

Danas je takav up-to-date i funkcionalni uređaj kao monitor IP-beba, koji ima mogućnost gledanja slika s bebenog monitora preko Interneta, postaje sve popularniji. Ova oprema, koja je osmišljena kako bi roditeljima bilo lakše gledati svoje dijete, jer majka ne može uvijek biti blizak bebi, ali je opasno ostaviti dijete za vrijeme razdvajanja. Da biste bili apsolutno sigurni što se događa s bebom dok niste u blizini njega, definitivno biste trebali dobiti video-medicinsku sestru za iPhone ili Android - ovo je jedan od najopsežnijih pomoćnika koji mogu dati odgovarajući signal o svakom pokretu i zvuku bebe zbog prisutnosti ugrađenih senzora zvuk i pokret.

Moderni IP video monitor povezuje se s kućnom mrežom pomoću ugrađenog Wi-Fi modula ili pomoću standardnog kabela izravno na usmjerivač. Nadalje, ako vaša kućna mreža ima pristup Internetu, automatski ćete moći vidjeti sliku s medicinske sestre putem interneta. Istodobno, gotovo svi modeli omogućuju simultano korištenje nekoliko IP monitora, kao i daljinski upravljač rotacije i nagiba leće, tj. Istovremeno možete gledati što se događa u vašem domu, čak iu nekoliko soba, kao i, primjerice, pratiti vaše starije rođake koji žive s druge strane grada. I sve to - biti na vašem radnom mjestu!

Povezivanje s monitorima IP-bebe pomoću uobičajenih uređaja kao što su pametni telefon, tablet ili prijenosno računalo.

Trenutni modeli IP bebi monitora za nadzor putem Interneta

Razmotrite najinovativnije i najprodavanije kupce IP modela beba. Takvi se uređaji pokazali na izvrsnoj strani, nakon što su stekli povjerenje mnogih kupaca.

Prvi model koji treba obratiti pažnju je bežični bežični bežični monitor tvrtke StarCam. Ovaj bebin monitor prikladan je za iPhone, Android i PC, a ima i mnoge prednosti:

 • Wi-Fi povezivost
 • Besplatne aplikacije za iPhone, Android i PC
 • Daljinski upravljač za okretanje i naginjanje kamkordera
 • Visoka kvaliteta slike
 • Pristupite apsolutno s bilo kojeg mjesta na svijetu putem Interneta
 • Postojanje snažnog noćnog osvjetljenja
 • Dostupnost dvosmjerne audio komunikacije
 • Postojanje senzora pokreta s funkcijom slanja poruka e-poštom
 • Postavljanje u 2 jednostavna koraka
 • Prisutnost utora za memorijsku karticu

Takav bebin monitor za iPhone postat će vaš pouzdan pomoćnik, uz pomoć kojih uvijek možete biti svjesni onoga što vaša beba radi sada i je li sigurna.

Drugi, ne manje popularan model, je Motorola MBP85 video baby monitor. Budući da bebu prati izravno putem Interneta pomoću aplikacije Hubble Motorola na vašem iPhoneu ili iPadu. Imate priliku odmah gledati dijete s nekoliko uređaja, dok je bilo gdje. Glavni uvjet je pristup Internetu. Takav dječji monitor za smartphone već je uspio osvojiti srca mnogih i pokazao svoju superiornost.

Treći uređaj je Switel BSW200 wireless swivel IP video bebin monitor. Njegove prepoznatljive značajke su prisutnost senzora kretanja, mogućnost snimanja fotografija i videozapisa na memorijsku karticu za buduće pregledavanje, mogućnost slanja fotografija i videa na e-poštu, prisutnost načina rada s više zaslona i još mnogo toga.

I naravno, trebate obratiti pozornost na izvrstan model IP-baby monitora svjetski poznatog proizvođača Samsung - SmartCam SNH-V6410PN.

Na našoj web stranici uvijek možete odabrati model bežične IP video medicinske sestre za pametni telefon koji vam odgovara, ili možete koristiti kvalificirani savjet naših menadžera ili stručnjaka za tehničku podršku.

Soft health: Baby monitor za vaš iPhone

Posted by albert · Objavljeno 2008/11/16 · Ažurirano 2015/11/15

unos:

Jednom kada smo imali samo jednu Danku (prije 9 godina, prošlo stoljeće!) I živjeli smo u Brnu (Češka), prijatelji iz Petrograda došli su do nas. Potrebno je pojasniti da su u početku prijatelji letjeli u Prag i prije nego što smo dobili euro-vlak. Prošle smo cijeli grad cijeli dan, lutali po trgovinama i nismo htjeli toliko dijeliti da je odlučeno voziti natrag, odvesti prijatelje u Prag automobilom i družiti se u glavnom gradu Češke u isto vrijeme. U Pragu smo se naselili u hotelu u kojem su ostali prijatelji, ali pod iznad, i pijani Planiraju razgovarati u jednoj od soba prijatelja (na donjem katu). Danka ima samo jednu godinu, vrijeme je oko ponoći, odrasli žele viski i cigarete, a mi (mladi, zeleni roditelji) riskirali smo ostaviti Danku spavajući samo u hotelskoj sobi na gornjem katu, ali s otvorenim prozorom pratiti noćni prostor za dječje plač.

Noćni skupovi u Pragu bili su lijepi! Daniel je dobro i slatko spavao. Međutim, mama je redovito trebala trčati za svog sina u sobi kako bi provjerila je li spavao ili probudio sve gladne. Ako bismo tada znali da će u sljedećem tisućljeću takvi problemi biti riješeni vrlo jednostavno, oni će biti ljubomorni!

A sada, zapravo, vrlo korisna stvar:


Baby Monitor za iPhone, takozvani "Baby Monitor", koristan je alat za vaš iPhone na samo 99 centi! Preuzeto sam, instalirao, pokrenuo i koristio na zdravlje. Samo stavite iPhone pokraj beba. Čim se pojavi bilo kakva buka ili plače dijete, telefon će nazvati navedeni broj i pružiti vam priliku da slušate što se događa u sobi. Mega-zgodna stvar prilikom posjeta prijateljima i putovanjima! Pa, drugi mobilni telefon (koji će primiti poziv) u naše vrijeme pronaći - apsolutno nikakav problem. Ovo može biti tatinov telefon. Samo ne zaboravite prenijeti mu sve dolazne pozive na iPhone.

Jao, ne vlasništvo iPhone, ne mogu ništa reći o iskustvu praktične primjene takav baby monitor. Ako netko pokuša otkazati pretplatu. Ako netko pronađe nešto slično za PDA, napiši više!

Dobri prijatelji i zabavni susreti! I nećete morati voziti mamu na gornjem katu (da, tata?).

ps: Kad je Masha dojila, često je zaboravila vrijeme posljednje hranjenja i kakvu je dojku učinila. U tu svrhu čak sam na posebnom lijevku nacrtao lijeve i desne polovice dojke, koju je majka skrbnika izmjenjivala. :) Ispada da nismo sami! Aplikacija za njegu iPhonea riješit će ovaj problem s dva dodirna mjesta! Za samo 7,99 dolara. Ti isti programeri također imaju program za praćenje manipulacija pelenama. Ali ovo je, IMHO, poprsje. Međutim, to može poslužiti kao prekrasan dar za mladu obitelj geek!

Konačno, ako se djetetu treba zabavljati (za promjenu pozornosti), upotrijebite iChalky čovjeka:
[youtube] MOP2oSkRHzI [/ youtube]

Svjetsko vrijeme praćenja

Govoreći o paru mobilnih telefona. Kao bonus, korisna stvar poslana našim redovitim čitačem Coolerom. Navodim:

Svi imamo nekoliko starih mobilnih telefona i postoje različiti načini za njihovo korištenje. Najpopularnije - dati baku ili dijete.

Ali još uvijek postoji: za one koji moraju komunicirati s drugim zemljama:

3G baby monitor | Bežični monitor 3G (4.9.2)

Držite audio i video nadzor bebe pomoću nove aplikacije "Baby Monitor 3G". Pazi na najmanju buku, gledajte videozapise uživo i smirite bebu s daljine. Aplikacija radi na mrežama WiFi, 3G i LTE, vjeruje mu stotine tisuća roditelja širom svijeta.

- Uključeno u Top 5 aplikacija iz kategorije Lifestyle u 40 c suvišnih zemalja!

LAKO KORIŠTENJA
Dvije uređaje na iOS-u nevjerojatno su jednostavne i za nekoliko se sekundi pretvaraju u pravi monitor za bebe. Za to nisu potrebne postavke registracije ili veze.

NEOGRANIČEN RADIUS AKCIJE
3G Baby Monitor je jedan-of-a-vrste aplikacija koja radi na WiFi i 3G mreže. Koristite ga svugdje i ne brinite o snazi ​​WiFi signala.

POKUŠAJTE najmanji šum
Zahvaljujući iznimno modernom dječjem pojačalu, jasno ćete čuti svaki zvuk u dječjoj sobi.

Zapis akcije
"3G Baby Monitor" omogućuje vam da provjerite koliko se često dijete diže, utvrditi njegov način mirovanja i reproducirati zvukove iz tekućeg ili bilo kojeg od prethodnih opažanja.

GOVOR s bebom
Samo pritisnite gumb i počnite razgovarati. Vaša beba će uvijek biti jedan dodir od vas.

VIDEO U REAL VRIJEME
"Baby Monitor 3G" vodi vas do uživo emitiranja videa iz vrtića. Zahvaljujući noćnom načinu rada, možete pogledati bebu čak iu mraku.

vibrirati
Pomoći će vam da saznate da je beba budna, čak i kada vam je bučno oko vas.

POUZDANOST
Ako nešto pođe krivo (na primjer, dođe do pogreške mreže), 3G Baby Monitor će vas odmah obavijestiti o tome.

MAC VERSION
"Baby Monitor 3G" radi ne samo na uređaju iPhone, iPad i iPod touch. Također možete koristiti svoj Mac kao roditeljsku stanicu. 3G Radionian za Mac može se preuzeti s Mac App Storea (trenutno radi samo kao roditeljska stanica i treba ga kupiti zasebno).

404: Stranica nije pronađena

Ova stranica ne postoji

Zašto vidim ovo?

Nije moguće pronaći 404 pogrešku. Ovo je pogrešan URL. Provjerite jeste li upisali točan URL.

Kako to popraviti?

Za više informacija, molimo kontaktirajte nas.

25 najneobičnijih načina za korištenje iPhone uređaja

IPhone je postao sastavni dio našeg svakodnevnog života. Teško je zamisliti naš svijet bez omiljenog uređaja. Popularnost uređaja uvelike je posljedica velikog broja aplikacija za tu platformu i prikladnog načina pristupa njima pomoću App Storea. Mnoge neobične aplikacije za iPhone primaju povećanu medijsku pozornost, ali postoje i programi koji nemaju veliko ime, ali su za nas apsolutno neophodni.

Danas vam predstavljamo 25 najneobičnijih načina za korištenje vašeg iPhone uređaja, od prve pomoći u potresu do daljinskog nadzora vašeg doma! Ostavite u komentarima imena programa, koja se mogu dodati na naš popis najoriginalnijih aplikacija na iPhoneu.

1. Preživjeti potres

Mislim da počinje s najdramatičnijom primjenom. Zamislite kako zahvaljujete svom malom iGadgetu za spašavanje života. Predstavljena? Upravo se to dogodilo američki redatelj Dan Wooley. Aplikacija ga je spasila od brane nakon potresa na Haitiju. Program ga je potaknuo i da podsjeća da ne izgubi svijest od bolnog šoka.

2. Medicinski Registrar

LifeRecord je mali zahtjev za liječnike i liječnike. Ona prati stanje bolesnika i pruža liječniku pristup tim informacijama koristeći tehnologiju EMRAnywhere. Liječnik može napisati recept ili fakturu klijentu i saznati stanje svog zdravlja, bez obzira na mjesto promatranog jednog dodir. Aplikacija iPhone sinkronizira sve unose s programom na stolnom računalu.

3. Trudnoća

Da, to je istina. iPhone pomaže ženama da ostanu trudne! Gospa iz Britanije (Lena Bruce) pokušala se zatrudnjeti četiri godine, sve dok nije kupila iPhone i preuzela besplatnu aplikaciju Menstrual Calendar. Dva mjeseca nakon kupnje, Bruce je zatrudnjela i bila je na dan kada je program predvidio. Dijete je nazvano "baby iPhone".

4. "Baby Monitor"

Vrlo zanimljiva ideja da iPhone koristite kao monitor za bebu za spavanje djeteta (ako ste, naravno, spremni dijeliti s vašim omiljenim uređajem već dugo!). CodeGoo's Baby Monitor može upozoriti roditelje da se njihovo dijete probudilo pozivom na određeni broj. Program bilježi zvukove i kretnje djeteta.

5. Topla ruka

Jeste li hladno? Onda ovo rješenje je za vas! Aplikacija Hands Heater će uključiti vaš iPhone i zagrijati ga tako da možete zagrijati ruke. Mislim da troši veću snagu baterije nego da zagrijava uređaj - ne biste trebali očekivati ​​čuda od nje. Međutim, aplikacija spada u naš popis neobičnih.

6. Pocket DJ

Mix Deck ili džepni DJ nije najozbiljnija aplikacija na našem popisu. Mix Deck omogućuje reprodukciju s glazbom na iPhone uređaju: promijenite brzinu reprodukcije, ogrebotine i nametnite neke unaprijed određene efekte. Igranje s aplikacijom je sjajno. Tko zna, možda Mix Deck će vas potaknuti da kupite logiku.

7. Ugađanje gitare

Ja osobno koristim aplikaciju Guitar Toolkit. Nakon nekih pretraživanja na App Storeu, pronašao sam najcjenjeniju i skupu rješenje. Mogu reći da je super! Sada podešavam bas za par minuta. Program također ima funkciju metronoma i akordnu knjižnicu.

8. Definicija pjesama "uho"

Aplikacija Shazam pratio je svaku glazbenu ljubavnicu. Dovedite iPhone na zvučnik radija 10 sekundi, a aplikacija će ne samo odrediti pjesmu koja zvuči, nego i prikazati album izvođača i omogućiti vam da kupite pjesmu u iTunes Storeu.

9. Vratite ukradenu robu

Kevin Miller iz Gizmodoa ispričao je kako je pronašao svoj iPhone kradljivac pomoću MobileMea. Millerov iPhone je ukraden u američkoj Chicagu. Sljedećeg dana, koristio je funkciju Find My iPhone kako bi pronašao kradljivca. Jednostavno ga je ubacio i vratio uređaj.

Miller nije prvi, a ne posljednji sretnik. Zamislite da ste bili opljačkani i izgubili, između ostalog, i iPhone. Imat ćete priliku oporaviti ukradene stavke koristeći MobileMe.

10. Izračunavanje razine alkohola u krvi

Želite li izračunati koncentraciju alkohola u krvi? iPhone na spašavanje! Postoji nekoliko primjena koje na ovaj ili onaj način određuju razinu alkohola u krvi. Jedan takav program je iAlcohol. Korištenje knjižnice alkohola i najnovijih znanstvenih istraživanja za izračunavanje vremena kada možete ponovno zaustaviti volan.

11. Antiradari

Trapster.com radi i na računalu i na mobilnom uređaju. Ova je usluga sustav širenja društvenih informacija u kojem korisnici izvješćuju o zasjedi DPS-a ili otkrivaju radare na cesti. Aplikacija vam omogućuje da upoznate takve "cestovne zamke" na autocesti ili postanete sudionik u borbi protiv samovolje na cestama.

12. Izjava računa i praćenje vremena

App Store ima različite aplikacije za naplatu i vremenske aplikacije iPhonea koje pojednostavljuju papire. Billings je vrlo popularna aplikacija za Mac koja se može sinkronizirati s mobilnom verzijom na iPhoneu. Aplikacija radi sasvim dobro i iako je program besplatan, morate izvršiti kupnju iz aplikacije kako biste omogućili funkciju sinkronizacije.

13. Brze isplate

Zapamtite osjećaj kada ste prvi put naučili o bankama na internetu - bili ste oduševljeni što imate pristup vašem novcu bilo gdje u svijetu. Trg može vas ponovno iznenaditi. Usluga vam omogućuje uplate (u gotovini ili kartici) bilo gdje na vašem iPhoneu.

Nakon registracije na trgu, bit ćete poslani mali čitač kartica koji se povezuje s iPhone uređajem u priključnici za slušalice i omogućuje vam plaćanje po stopi od 2,9%. Također možete poslati fakturu svojim klijentima, tako da nema potrebnih papirologija. Nažalost, to je još uvijek moguće samo u Australiji, ali mislim da se usluga može široko rasporediti.

14. Daljinski upravljač kući

Postoji nekoliko rješenja (Lifeware, Crestron, iHome ili Smartunity) za daljinsko upravljanje vašim domom. To može biti alarmni satovi, kava makeri, brave, svjetiljke, klima uređaji - sve. Neki programi mogu čak kontrolirati potrošnju električne energije, tako da možete uštedjeti na komunalnim računima.

15. Najam automobila

ZipCar je usluga za stanovnike Sjedinjenih Država, Kanade i Velike Britanije. Vrlo povoljna usluga koja vam omogućuje brzo i jednostavno iznajmljivanje automobila. Sada programer nudi mogućnost rezerviranja automobila pomoću računala i "ZipCard" (čip kartica).

Ideja je prilično originalna. Vrlo je prikladno iznajmiti automobil izravno s iPhonea bilo kada, bilo gdje. Nakon što ste naručili automobil (s računala ili iPhone), možete uključiti zvučni signal u automobilu da biste ga pronašli na usluzi koju je naznačila usluga, pa čak i otključati.

16. Tipka za automobil

Viper SmartStart pruža istu funkcionalnost kao i ZipCar (i još više), ali za vaš automobil! Možete otvoriti brave na automobilu, otvoriti prtljažnik, uključiti rog ili pokrenuti automobil na daljinu! Trebao bi biti vrlo prikladan, iako bih sa sobom uvijek držao rezervne ključeve u slučaju da se nađem na terenu bez interneta.

17. PC / Mac daljinski upravljač

TeamViewer je savršeno rješenje za daljinski pristup vašem Mac ili PC računalu. Aplikacija je prikladna za upotrebu i ne treba dodatnu konfiguraciju. TeamViewer je dostupan na iPhone uređaju, tako da možete pristupiti svom računalu s bilo kojeg mjesta na svijetu.

18. Bežični miš za računalo

App Store predstavlja brojne aplikacije koje obavljaju ulogu miša, ali najbolje je, naravno, Air Mouse Pro. Air Mouse Pro pruža mnoge značajke, čak i više od vašeg MacBook trackpad. Osim toga, može se koristiti za zamjenu tipkovnice i oponašati Doc. Osim toga, Air Mouse Pro omogućuje daljinsko upravljanje programima medija.

19. Automatsko zaključavanje računala

AirLock zaključava i otključava računalo ovisno o tome koliko je daleko od iPhonea ili iPod-a (preko Bluetootha). Napravili smo detaljan pregled AirLocka u našoj recenziji iu članku "6 načina za brzo zaključavanje Maca".

20. Kulinarska knjiga

Ne znam što bi večeras kuhala za večeru? Zašto to ne povjeravate iPhoneu. Zbirka recepata iz Foodclub će vam pomoći. Priloženi su više od 460 jedinstvenih korak po korak recepata s visokokvalitetnim fotografijama. Pomoću Foodclub možete pronaći recept za bilo koje jelo pomoću ugrađenog pretraživanja.

21. Digitalni platno

Pomoću tehnologije za višestruko dodirivanje iPhone uređaja možete pretvoriti svoj mobilni uređaj u digitalni platno. Zapravo, George Colombo to je već učinio crtanjem pokrova The New Yorker. Upotrijebio je popularnu aplikaciju Četke. Mnogi su ljudi eksperimentirali s programom, a čak su i prikupili nekoliko galerija na Flickru.

22. Kalendar rada računala

FlipTime je mali program za iPhone koji može poslužiti kao zamjena za desktop kalendar. FlipTime jasno prikazuje trenutno vrijeme i kalendar za mjesec dana, ako imate stan za iPhone.

23. Detektor metala

Ova mala aplikacija pretvara iPhone 3GS (ili iPad) u metalni detektor. Za rad koristi se ugrađeni magnetometar. U mreži možete pronaći brojne oduševljene recenzije o radu ove aplikacije. Program uspješno otkriva metale, uključujući srebro.

24. Speedometri

Dobar GPS u iPhoneu. Funkcija je omogućila iPhone da se pretvori u elektronički brzinomjer i mjeri brzinu, ubrzanje, nadmorsku visinu, udaljenost itd. Njemačka tvrtka xGadgets predstavila je program za iPhone, koji izračunava sve te brojke odjednom.

App Store ima mnogo sličnih aplikacija, ali nijedan od njih ne nudi isti set mjerača.

25. Razina zgrade (razina duhana)

iHandySoft je razvio razinu zgrade koja koristi akcelerometar ugrađenu u iPhone. Ova besplatna i korisna aplikacija naziva se iHandy Level. Ako vam treba više funkcionalno rješenje, onda postoji još jedan program iste tvrtke Carpenters toolkit.

zaključak

Ovo zaključuje naš članak. Nevjerojatno je što se aplikacije mogu naći za iPhone, oslanjajući se na tehnologiju. Svaki put kada se iznenadite intuicija i genijalnost programera programa u App Storeu. Siguran sam da ćemo u sljedećim modelima iPhonea vidjeti još više funkcija, što znači više neobičnih načina upotrebe ovog uređaja.

Koje neobične iPhone aplikacije upotrebljavate? Ostavite komentare imena vaših nalaza u trgovini App Store.

Pridružite nam se na usluzi Twitter, VKontakte, Facebook, Google+ ili putem RSS kako bismo pratili najnovije vijesti iz svijeta Apple, Microsoft i Google.