Potpuni popis stvari koje svakako trebate u krevetiću za novorođenčad i to može biti korisno

Liječenje

Rođena beba najprije zahtijeva pažnju i ljubav odraslih, njege i strpljenja. No, u ovoj seriji znanje nije nevažno: kako stvoriti udoban, udoban i siguran gnijezdo za novorođenče.

U članku će vam reći što vam dječja oprema treba u krevetiću, tako da bude zdrav i sretan. Također možete pogledati korisni videozapis o toj temi.

Popis onoga što bi trebalo biti u kolicima za bebe

madrac

Izbor madraca na krevetu za novorođenče odgovorno je zanimanje. Na ovome ovisi položaj tijela djeteta, a time i zdravlje.

Preporuke za odabir:

 1. Glavna je imovina ortopedska. Madrac ne bi trebao biti mekan - wadded, pjena. Opterećenje leđnih mišića bebe treba ravnomjerno rasporediti. Vrlo je važno da dijete leži vodoravno, budući da su mu kosti još u procesu formiranja.
 2. Od prozirnih madraca stane onima koji su napunjeni tvrdim materijalom. Može biti kokosov vlakno, heljde od hajdina, morska trava, lateks, konjski junak. Oni su otporni na vlagu, čine izvrsni madraci.
 3. Od proljeća morate odabrati madrace s neovisnom jedinicom. Ovaj dizajn će omogućiti bebi da preuzme savršeno vodoravni položaj.
 4. Mogućnost dvostrukog madraca (s jednim - mekim, s drugom - teško) je ekonomski korisno. Odrasla beba može se postaviti na mekšu površinu.
 5. Veličina donjeg dijela kreveta ne smije prelaziti veličinu madraca za više od 1-2 cm, tako da između njih ne postoji jaz. Ako je madrac veći, tada se može pojaviti pristranost, u kojem se slučaju ne može reći vodoravni položaj djetetovog tijela.
 6. Ako madraci nisu uključeni prilikom kupnje madraca, trebali biste je kupiti. Bolje je vodootporno. Ona će zaštititi od prašine.

Preporučujemo da gledate videozapis o odabiru madraca u krevetiću:

pokrivač

Tanjure će trebati nekoliko. Izbor pokrivača ovisi o temperaturi u vrtiću.

Ako je iznad + 24 ° C, beba bi trebala biti prekrivena pelenama, ako je + 21 ° C, onda deka može biti tanka, bočno, na + 18 ° C trebate uzeti gustu pokrivač.

Vuna može uzrokovati alergijsku reakciju kod dojenčadi, to je bolje ako je od sintepona. Uobičajena veličina deke za novorođenče je od 90 * 90 cm do 120 x 120 cm.

U prvih tjedana možete koristiti omotnicu za novorođenče umjesto deka. Budite oprezni s donje rublje: oni mogu uzrokovati pregrijavanje bebe.

Kreveti na rasklapanje

Posteljina za novorođenče trebat će najmanje dva seta. Izbor lanenog rublja na dječjem krevetu treba pažljivo promišljati:

 • Potrebno je obratiti pažnju na materijal iz kojeg je izrađen. Tkanine bi trebale biti udobne i prirodne: krzno, pamuk, saten, lan. Oni imaju dobru apsorpciju i prozračnost. Treba izbjegavati sintetička vlakna tretirana kemijskim bojama.
 • Budite sigurni da ste hipoalergenski.
 • Bez grubih šavova.
 • Sve stavke u kompletu ne smiju imati gumbe, kopče i ostale male ili oštre dijelove.
 • Dimenzije seta posteljine i ostalih elemenata kreveta (madraca, deka, jastuka) trebali bi stati zajedno.
 • Pravilno odabrana boja (osjetljive nijanse svjetlo zelene, plave, ružičaste, bež boje) osigurat će vam zdrav san za vaše dijete.

jastuk

Novorođenčad ne treba obični jastuk. Dijete može malo podići glavu, na primjer, nakon hranjenja, tako da ne regurgitirati mlijeko.

Razmislite o nekoliko vrsta jastuka za djecu:

 1. Jednostavna pelena jednostavno presavijena u nekoliko slojeva.
 2. Sklon. Ovo je posebna vrsta jastuka od poliuretanske pjene ili lateksa. Ona malo podiže glavu, tako da dijete bude udobno.
 3. Anatomski jastuk. Od dva tjedna možete ga koristiti. Izrađen je uzimajući u obzir anatomske i fiziološke značajke i specifičnosti vratne kralježnice novorođenčeta.

Preporučujemo da gledate videozapis o odabiru jastuka za bebu:

štof za suknju

Strane jasle sastoje se od tkanine, te su pričvršćene na letvice sa vrpcama. Ovaj jednostavan uređaj ima niz prednosti:

 • Nemojte dopustiti da dijete gurne noge između rešetki jasle i zaglavi se u njih.
 • Će zaštititi odrastao dijete od nepoželjnih udaraca o drvenim rubovima na pada.
 • Stvorit će udobnost: dijete je u zatvorenom prostoru.
 • Isključite svijetlo svjetlo sa bočnih stolnih svjetiljki.
 • Svijetle slike na tkanini - sredstvo za razvoj, osposobljavanje gledanja.
 • Pomozite zaštititi od nacrta.

Mobil

Suspenzija-Carsel (mobitel) može se koristiti od prvih tjedana života bebe. Fiksiran je uz pomoć nosača i nalazi se iznad dječjeg kreveta tako da vidi cijeli niz višebojnih igračaka. Udaljenost od lica djeteta do igračaka u vrtuljku treba biti oko 40 cm.

Zakretanje mobitela popraćeno je miranom prirodnom melodijom. Dijete uči da se usredotočite na temu, ugodni zvukovi smiruju i opuštaju dijete. U mobitelu se mogu ugraditi svjetla, stvarajući čarobne sjajne efekte. U budućnosti, pojedini dijelovi mobitela mogu se koristiti kao jednostavna zvečka.

Mobil može biti jednostavan: svijetle, svijetle figure vezane su za vrpce i obješene od baze. Karoser protoka zraka rotira, privlačeći pažnju bebe.

Ovjesni karusel koristan je u pomaganju novorođenčadi u razvoju:

 • vizija, učenje da percipiraju boju i oblik;
 • vještine fokusiranja;
 • vještina praćenja pokretnog objekta;
 • sposobnost prepoznavanja subjekta;
 • koncentracije i pozornosti.

Kakva vrsta ovjesa vrtuljka može biti opasna:

 • postoji neugodan miris - otrovni materijali mogu sadržavati otrovne polimere;
 • pričvršćivanje nije čvrsto - dijete može razbiti strukturu i ozlijediti;
 • igračka se kupuje iz ruke - u tom slučaju treba temeljito oprati (sapunom);
 • shema boja je neugodno, melodija je pretjerano glasna;
 • pojedinosti o vrtuljku su vrlo male ili teške, velike.

Preporučujemo da gledate videozapis o izboru ovjesa-karusela (mobitela) za dječji krevetić:

Potrebni pribor

igračke

Među dodatnim priborom posebno je mjesto igračkama. Nužne su za novorođenče od prvih dana života.

Igračka suspenzije

Pričvršćena na krevet po vrsti mobitela. Redak ove vrste igračaka je vrlo raznolik, razlikuju se: u obliku, veličini, boji, u teksturi materijala. Ako igračka pokazuje ljudsko lice (može biti sunce ili cvijet), onda će oduševiti bebu, podučavati komunikaciju.

Pokušavajući uhvatiti, povući, uhvatiti igračku koja visi nad njim, klinac usredotočuje pozornost, korelira zvuk i pokret, time razvijajući svoju koordinaciju. Druga vrsta teksture će razviti taktilne senzacije.

Preporučujemo da pogledate videozapis o razvojnoj igračkoj suspenziji za bebu:

Krivulje ili zveckanje - vijence

Uz pomoć čvrstih kuka, vijenac je obješen na krevet s jedne strane na stranu, tako da beba lako dodiruje nogu ili ručkom. Vrlo su slični privjescima, sastavljenim od zasebnih multibojnih elemenata igranja djeteta koji se naliježu na kabel ili elastičnu traku.

Može se lako ukloniti tako da ne ometa dijete kad spava ili ne sprječava majku da izvadi dijete iz krevetića.

Zlatna vijenac razvija sluh, taktilnu i vizualnu percepciju svijeta oko novorođenčeta, ona uči:

 • premjestiti, izvlačiti, približiti se predmetu i ukloniti ga od sebe;
 • usredotočite se i držite pogled na svijetle igračke treperene u zraku;
 • razne oblike i boje okolnog prostora;
 • odgovoriti na zvuk, koji može biti drugačiji: zvono zvono, kucati drveni dijelovi, plastične kugle unutar figure;
 • na dodir taktilne raznolikosti (toplo hladno, struktura materijala).

Luk s igračkama-privjesci pričvršćena je na krevetić, niska tako da dijete lako može igrati s njima. Možda s rotirajućim mehanizmom.

Ovaj proizvod s nizom raznih igračaka koji su pričvršćeni za višebojni luk. Polako se ljuljaju i zabavljaju dijete. Skup elemenata može biti vrlo raznolik: medvjedi, slonovi, ptice, zrcala s džepom, zvečke, jaki voće itd. U zrcalu dijete može vidjeti njegov odraz, a zubalo će pridonijeti prvih zubi.

Luk je dobar za dijete - razvija viziju i sluh, taktilnu percepciju i fine motoričke sposobnosti.

Džepovi i organizatori

Za krevet je pogodan za korištenje organizatora ili posebnih vješalica s vrpcama. Vrlo su praktični i racionalni. S jedne strane, ovaj je proizvod prekrasan element dekora, s druge strane, dobar je pomagač za mamu.

To se provodi od guste lijepe tkanine i pričvršćuje se na krevet s vanjske strane. U stanicama takvog organizatora ormara možete staviti puno stvari koje se neprestano koriste i trebaju biti pri ruci: setovi vlažnih maramica, pipeta, bočica, čekinja, sigurnih škara i još mnogo toga.

zavjesa

Korištenje nadstrešnice je kontroverzno. S jedne strane, to stvara udobnost, štiti bebu od svijetle unutarnje svjetlosti ili buke, od insekata. Ali, s druge strane, skuplja prašinu i ometa cirkulaciju zraka.

Ako su roditelji odlučili kupiti krovište, trebali biste biti sigurni da su optimalne duljine (do sredine strana kreveta) higroskopne, hipoalergene, umjereno guste. Također bi trebalo biti lako uklonjivo tako da se može oprati, kao i ostatak posteljine.

voštano platno

Potrebno je kupiti pelenu za podlogu ili uljnu platnenu podlogu ili podlošku za madrac. Oni će zaštititi madrac od curenja.

Ekološka opcija može biti posteljica od ovčje vune.

Biti čak i mokar, dobro upija vlagu i zadržava toplinu. To je vrlo važno za zdravlje i dobrobit bebe.

Noćno svjetlo

Potrebna je noćna svjetlost u vrtiću u prvim mjesecima života djeteta, budući da beba, buđenje u noći, zahtijeva pažnju. U mraku, majke teško pronalaze određeni objekt (pelene, dude, salvete), a ako uključite osvjetljenje, to može još više uzbuđivati ​​dijete.

Na tržištu dječjih dobara, uz tradicionalne tradicionalne modele, noćne su svjetiljke prikazane na različite načine:

 • u obliku zabavnih mekih igračaka koje se mogu staviti na stol, pričvršćene na zid ili krevetić;
 • u pratnji glazbenih ili drugih specijalnih efekata (osvjetljavanje sobe s raznobojnim sjajom);
 • u obliku projektora za noćno svjetlo, koji projektiraju šarene poglede, slike iz crtića i sl., na bijele zidove ili strop

perla

Jastuk je uski dugi platnenasti jastuk. Dizajniran za oblaganje pod djetetovom stranom, kao graničnik.

Liječnici preporučuju s vremena na vrijeme postavljanje bebe. U tom slučaju valjak će biti koristan. Poput jastuka, valjci moraju imati bakteriostatska svojstva kako bi spriječili rast gljivica. Izrađena od prirodnih tkanina (pamuk, pamuk, saten) s punilom (na primjer, holofiber). Na njemu možete nositi poklopac (kako ne biste izbrisali cijeli valjak).

Bočica s toplom vodom

Čolić u novorođenčadi čest je fenomen: dječja plač, ne spava puno, hirovita je. Da biste se lakše nosili s crijevnom kolikom, pomoći će bocu s toplom vodom.

Njegov učinak leži u činjenici da je pod utjecajem topline širenje krvnih žila, ubrzanje cirkulacije krvi, uklanjanje grčeva i boli. Čak i ako grijaći jastučić ne pomaže bebini da ukloni bolove, od toplog grijaćeg jastuka lakše će se smiriti i spavati u krevetiću.

Postoje različite vrste grijača:

 • Voda. Najjednostavnije. Izrađen od gume. Može uzrokovati opekline ako se ne obrađuju bezbrižno. Toplina se zadržava loše. Zahtijeva stalnu promjenu vode.
 • Soli. Sigurno. To je zatvoreni PVC kontejner. Unutar slane otopine. Zagrijava se 4 sata. Može biti u obliku igračke.
 • Toplije jastuk. Izrađen je u obliku igračke s punilom. Posteljina ili pamuk kućište. Punilo: trešnja, heljda, lavanda. Drži toplinu do 3 sata. Sigurno i hipoalergensko.
 • Gel. Podsjeća sol. Ispunjena hipoalergenskim gelom. Grijanje je brzo, do +60 ° C, ali temperatura ostaje samo sat vremena.
 • Električni. Powered by mains. Tu je regulator temperature. Pokrivanje - prirodne tkanine, topli vodovi su ušivenim unutra.

Zagađivače za novorođenče trebaju se kupiti u ljekarnama ili specijaliziranim prodavaonicama. Neprihvatljivo je prisustvo neugodnog mirisa ili curiće ograde.

utičnica

Gnijezdo je tijesno prijanjanje s sigurnim branicima. U malom udobnom prostoru gnijezdo je topao i ugodno za dijete, u njoj se stvara atmosfera koja je što je bliža onoj u kojoj je bio u majčinom trbuhu. Ovaj krevet potiče psihički, emocionalni i fiziološki razvoj bebe.

Posebno se preporuča koristiti za prerane bebe. Stajanje embrija će omogućiti djeci da izbjegavaju probleme vezane uz mišićno-koštani sustav. Gnijezdo je dobar pomagač za mamu kako bi stvorio ugodan i prijateljski svijet za bebu.

Horizontalna traka

Turnpike - jednostavna poprečna šipka, koja je pričvršćena na krevet, na određenoj visini. Razina pričvršćivanja postavljena je tako da dijete dođe do horizontalne trake. Ovaj uređaj razvija snagu, spretnost novorođenčadi od prvih tjedana. Od beba grabbing refleks - najrazvijeniji.

Odrasla osoba najprije mora ponuditi prst djetetu, i lagano povući dijete, podižući ga preko jastuka. Kada dijete uči da dobro drži tračnicu, možete podesiti razinu tako da on vježba, dostižući tračnicu.

Dodatni pribor za dječji krevetić može biti:

 • Pokrivač. Ona obavlja funkciju prekrasnog ukrašavanja, ako se krevet treba napraviti kada beba ne spava u njemu.
 • Okvir ispod dna. Prikladan za pohranu dječje odjeće (deke, deke, posteljina, itd.).
 • Mreža protiv komaraca od kukaca. U slučaju da nema mreža zaštićenih od komaraca i muha u vrtiću na prozorima, takav uređaj na krevetu može biti koristan.
 • Valance Čipka se nabila, vješala s madraca na pod. Njegova je funkcija ukrasna. No, to može biti korisno samo za krevete na kotačima, na transformatorima, zidane stolice će ometati.

zaključak

Naoružan znanjima, mlada obitelj može kupiti sve dodatke na popisu, ili može zbuniti svoje rođake i poznanike, usmjeriti ih, kakav dar kupiti. Roditelji će, nakon stjecanja estetskih hipoalergenskih nadstrešnica i deka, elektronskih mobitela i noćnih svjetiljki, dekorativnih organizatora i drugih važnih stvari, rado stvoriti za bebu čarobni šareni svijet pun njege i ljubavi.

Dodatni pribor za krevetić

 • Dužina, cm: 120
 • Širina, cm: 60
 • Dužina, cm: 120
 • Širina, cm: 60
 • Veličina: 120x60cm
 • Baza: bez štapa
 • Čvrstoća: visoka, srednja
 • Veličina: 120x60x14cm
 • Baza: bez štapa
 • Čvrstoća: srednja
 • Veličina: 125x65x10cm
 • Baza: bez štapa
 • Čvrstoća: srednja
 • Veličina: 119x60x8 cm
 • Baza: bez štapa
 • Čvrstoća: srednja

Zdravo spavanje djeteta u mnogočemu određuje dinamiku svog razvoja, spremnost da percipira nove, da doživljava svijet. Ključ za pravilan ostatak djeteta nije samo pravilno odabrani dječji namještaj, već i pribor za dječji krevetić, kao što su posteljina i pribor.

Moderno tržište za dječje proizvode nudi rješenja za svaki ukus i proračun.

Stoga je posteljina za krevetić predstavljena kao kompletan set za novorođenčad ili stariju djecu, te pojedinačne elemente tekstila: platno za pomak, sve vrste odbojnika, pokrivači, deke, ploče, džepovi za krevet, nadstrešnice i druge stvari.

8 (495) 245-00-92 (višekanalni)

Fotografije dječjih dobara

Hit prodaja

Nove stavke

Dječja soba

Kreveti na rasklapanje

Ovdje ste

Posteljina za bebe

stranica

Jedan od potrebnih dodataka u krevetiću, to je svakako dječja posteljina.

flagcount

Prijavite se na stranicu

koš

U vašoj košarici nema stavki.

Na našu internetsku stranicu možete naručiti u bilo koje doba dana,

7 dana u tjednu.

Možete kontaktirati naše menadžere na gore navedenim kontaktnim brojevima dnevno.

od 10-00 do 22-00.

8 (495) 245-00-92

Popularni brandovi

Službena skupina VKontakte

Roba za bebe

Za naše klijente

Informacije za kupca

Dječja robna marke

Kontakt informacije: +7 (925) 362 60 10 +7 (965) 281 69 66 +7 (495) 245 00 92

© Sva prava pridržana. Dječji online hipermarket Roba za djecu 2011-2018

Adresa: Rusija, Moskva, sv. Klochkova, 4

Želimo Vam samo pravu i neophodnu kupnju!

Materijali na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima i srodnim pravima i ne mogu se koristiti bez pismenog dopuštenja vlasnika autorskih prava!

Proizvodi dostupni: 6878 stavaka na 20.08.18

Posteljina za novorođenče

kategorija

Po cijeni

Pletena omotnica za spavanje "Zvijezda"

- U snu dijete može odbaciti deku i zamrznuti, ali u vreći za spavanje "Star" to se neće dogoditi!
- Vreća za spavanje od pletiva održava svoj oblik dobro, proteže se malo, dobro zagrijava, a također je vrlo ugodna za dodir
- Model se lako pričvršćuje na ramena djeteta uz pomoć žica
- Vreća za spavanje može se kombinirati s dekom ili koristiti umjesto toga.

Popunite se u krevetu "Sintepon" u kovčegu

- Pod ovom dekom vaše dijete će biti udobno u bilo koje doba godine iu bilo kojem vremenu.
- Model je izrađen od prirodnih pamučnih niti, koje su toliko ugodne za dodir, ne uzrokuju iritaciju kože i savršene su za dječju odjeću.
- Dajte bebu udoban san!

Blanket u krevetiću "Bambus"

"Bambus" (bambus vlakno uz dodatak poliesterskih vlakana)
Prilikom obrade bambusovih vlakana, ispada da je vrlo tanka i izdržljiva. To ga čini trajnim proizvodima. Ima malu težinu, dobro održava oblik određen tijekom proizvodnje, što omogućuje lagane, mekane i elastične jastuke i deke. Bambus sadrži posebnu tvar koja štiti biljke od štetnih bakterija i mikroba. U proizvodnji bambusovih vlakana za punjenje posteljine ova tvar se ne gubi, tako da bambusni jastuci i deke dobivaju antibakterijska svojstva. Posteljina od bambusa je dobro prozračena i sposobna je brzo apsorbirati višak vlage iz tijela. Bambus deka je savršen za vruću sezonu, zbog svoje lakoće, protoka zraka i higroskopnosti. Za zimu možete odabrati bambus deku s maksimalnom količinom punila - 300 g / m2. Punilo u zimskim pokrivačima bambusa pravilno je "poprskano", što znači da pokrivač može akumulirati i zadržati veliku količinu zagrijanog zraka. Higroskopnost toplog pokrivača od bambusa daje učinak "suhe topline", što je najpovoljnija mikroklima za spavanje.

Pokrivač u krevetu "Swan's down"

- Pokrivač "Swan's down" će djetetu dati najslađe snove, jer je tako mekan, topli i izrađen od 100% pamuka, što ne uzrokuje alergije i iritacije
- Model je praktičan i jednostavan za čišćenje.
- Savršeno je u kombinaciji s jastukom "Swan's down"!

Blanket i jastuk u krevetiću "Swan je dolje"

Jastuci, deke, postavlja "Swan Down".
Mnogi kupci pogrešno vjeruju da trgovine za slaganje u ponudi im nude jastuke i deke od prirodnih labudova. Međutim, labudovi su navedeni u "Crvenoj knjizi", a natpis "labud na dolje" na tekstilnom proizvodu znači upotrebu visoko silikoniziranog mikrovlakana kao punila, što je slično svojstvima od vodenih ptica. To je ekološki prihvatljiv, hipoalergenski materijal koji ne apsorbira neobične mirise. Pokrivač s punilom od umjetnog labudova dolje ima svojstva toplinske izolacije, ne dopuštajući mu da se smrzne pod njom čak i na najhladnijim noćima. U jastucima, labud je dolje cijenjen za mekoću, volumen, otpornost i obnavljanje oblika, što eliminira uporni glavobolje. Ovi jastuci ne zahtijevaju posebnu njegu i ne počinju grinje.

Višenamjenski jastuk za trudnice

Ovaj prekrasan jastuk je posebno dizajniran uređaj koji vam omogućuje da:

-prije nego što zaspi, prihvatite najudobniji položaj, osiguravajući tako dug i ugodan san, kao i tijekom ostatka tijekom dana, čitanje literature, gledanje televizijskih programa;
-smanjiti tjelesno naprezanje na ženskom tijelu tijekom razdoblja kada je trbuh posebno uvećan i sprečava bilo kakve akcije (valjak se koristi za postavljanje ispod struka ili nogu);
-zaboravite na nelagodu i brojne neugodnosti koje su karakteristične za standardne modele, ako ih stavite pod trbuh;
-kako bi značajno smanjili težinu tresenja ceste tijekom izleta, budući da možete staviti jastuk ispod kralježnice ili zamotati trbuh s njom.

Pokrivač i jastuk u krevetiću "Holofiber"

- Skup pokrivača i jastuka će se uklopiti u bilo koji krevet i dati bebu udoban san.
- Model je izrađen od prirodnog pamuka s punjenjem holofibera. Hypoallergenic holofiber ne skoči, savršeno isparava vlagu i zagrijava dijete čak iu hladnom vremenu

Pokrivač i jastuk u krevetiću "Bambus"

"Bambus" (bambus vlakno uz dodatak poliesterskih vlakana)
Prilikom obrade bambusovih vlakana, ispada da je vrlo tanka i izdržljiva. To ga čini trajnim proizvodima. Ima malu težinu, dobro održava oblik određen tijekom proizvodnje, što omogućuje lagane, mekane i elastične jastuke i deke. Bambus sadrži posebnu tvar koja štiti biljke od štetnih bakterija i mikroba. U proizvodnji bambusovih vlakana za punjenje posteljine ova tvar se ne gubi, tako da bambusni jastuci i deke dobivaju antibakterijska svojstva. Posteljina od bambusa je dobro prozračena i sposobna je brzo apsorbirati višak vlage iz tijela. Bambus deka je savršen za vruću sezonu, zbog svoje lakoće, protoka zraka i higroskopnosti. Za zimu možete odabrati bambus deku s maksimalnom količinom punila - 300 g / m2. Punilo u zimskim pokrivačima bambusa pravilno je "poprskano", što znači da pokrivač može akumulirati i zadržati veliku količinu zagrijanog zraka. Higroskopnost toplog pokrivača od bambusa daje učinak "suhe topline", što je najpovoljnija mikroklima za spavanje.

Pokrivač i jastuk u krevetiću "Aloe Vera"

Postavite "Aloe Vera" (poliester vlakno impregnirano s "Aloe Vera").
Posteljina "Aloe Vera" je novost u proizvodnji posteljine za djecu. Papir i jastuci "Aloe Vera" će odgovarati apsolutno svim bebama zahvaljujući hipoalergenskim i antimikrobnim svojstvima punila. Impregnacija aloe zadržava svoj blagotvorni učinak i nakon brojnih ispiranja.

Posteljina u krevetiću za novorođenčad

Roditelji koji njeguju trebaju osigurati dubok i zdrav san djeteta. Nakon pojave djeteta, ili možda čak i prije rođenja, roditelji traže krevetić, posteljinu, čavle i ostale pribor za bebe u trgovinama. Ako ste već kupili krevetić - to je samo pola puta kako bi se osigurala udobnost bebe.

Dječja odjeća za kućne ljubimce Roditeljski izbor 2017

U našoj online trgovini "Sleepy Gnome" naći ćete široku paletu visokokvalitetnih posteljina za novorođenčad, a to su:

 • Jastuci. Mnogi roditelji sumnjaju da li je potrebno kupiti za djecu. Sam jastuk ima mnoge prednosti: ima pozitivan učinak na stvaranje kralježnice, podupire glavu i vrat djeteta u traženom položaju, normalizira cirkulaciju krvi i održava mišiće u dobroj formi;
 • Jastučnice. Svaka jastučnica u online trgovini ima ne samo originalan i lijep dizajn, visoku razinu snage, otpornost na habanje, već i pamučne materijale, kvalitetne perkalice, ekološki prihvatljive i sigurne. Brisanje jastuka više puta, možete biti sigurni da ona neće sjesti, izblijediti i izgubiti boju;
 • Pokrivač. U procesu odabira pokrivača trebate uzeti u obzir sezonu, jer postoje 2 vrste - zima i demi-sezone. Usput, u hladnom vremenu, sačuvana je zimska deka s izvrsnom apsorpcijom vlage, propusnošću i temperaturom tijela. Osim toga, glavni dio stjecanja je hipoalergenski. Pokrivač za bebu, kao i ostatak odjeće, mora biti ekološka, ​​sigurna i izrađena od prirodnih materijala;
 • Duvet pokriva. Njegov pravilan odabir će imati pozitivan učinak na mentalno stanje djeteta, pastelne nijanse će imati smirujući učinak, a šarena slika će privući pažnju bebe. Gledajući ih, dijete uči prepoznati različite nijanse i predmete;
 • Madraci. Samo rođeni i djeca mlađa od tri godine liječnici preporučuju kupnju madraca na osnovi kokosovog kokosovog kokosa. Omogućuju da kralježnica pravilno oblikuje, podupire ga za vrijeme spavanja, pravilno raspodjeljuje opterećenje zbog elastičnosti, savršeno osigurava preventivne radnje;
 • Plaids. Pri odabiru pokrivača za bebe potrebno je uzeti u obzir činjenicu da je dužan zadržati dijete toplo i prozračno, kao i održavati konstantnu temperaturu kada vlaga isparava, da se lako brine, imaju odgovarajuće veličine, da budu hipoalergijski;
 • Krevetić u krevetiću. Meke strane - važan element posteljine u krevetu, savjetuje se da ih instaliraju i ne uklanjaju tijekom prvih dvadeset i četiri mjeseca od pojave djeteta. Njihov glavni zadatak je zaštititi dijete za vrijeme spavanja, jer se može ozlijediti zbog neugodnih pokreta. Dijete može kucati na ogradu njegova krevetića, a također, što je posebno zastrašujuće, staviti bilo koji od udova između njih. Iz tih razloga, odbojnici su cjelovita sigurnosna mjera opreza.

Dječji tekstil

Napraviti krevet i napraviti tekstil što je udobnije što je više moguće. Kao standard, roditelji daju nalog za potpuni set za bebe, postoje i slučajevi kada krevet pada na ukus, a pribor ne zadovoljava želje kupaca. U ovoj situaciji, u našoj online trgovini "Sleepy Gnome" možete iskoristiti priliku i osobno stvoriti set platna, kupiti pojedinačno sve potrebne dodatke za posteljinu. Jednostavno korištenje sučelje omogućuje odabir željene teksture, nijanse i uzorke. Osim toga, imate priliku staviti narudžbu za set u krevetiću za bebu, a naši stručnjaci će, pored jastuka i pokrivača, napraviti i dodatnu opremu za krevetić, prema osobnim parametrima i dizajnu.

Kupnja posteljine za djecu znači pružiti vašem djetetu udobnost i coziness, jer u tako udobnom krevetu svako dijete će voljeti okus i možete se odmoriti lako.

Što vam treba u kreveti novorođenčadi

U početku, dijete će provesti najveći dio vremena u svom krevetiću. Stoga je važno da sve što ga okružuje nije samo lijepo i slatko, već i sigurno za njegovo zdravlje. O tome kako odabrati i što stvarno treba kupiti za dječji krevetić i razgovor.

Dječja posteljina Elodie Detalji

Kraljevski san

madrac

Kupili su jasle i postavlja se pitanje - koji madrac za novorođenče bira? Mnogo ih je na tržištu, a ne samo cijena, ali i kvaliteta je drugačija. Budući da svi želimo vidjeti svoju djecu zdravi prije svega, to znači da odaberemo dobar madrac i ne spasimo. Mrlje bi trebale spavati na prilično čvrstoj površini, koja će zadržati kralježnicu čak i. Stoga, za djecu mlađu od godinu dana, pazite da odaberete tvrdi madrac. Skupo je kupiti ortopedski madrac za novorođenčad, a općenito je neopravdano. Ortopedski madraci uzimaju najudobniji oblik pod težinom spavača. U slučaju novorođenčadi - njihova težina je premala za dovršetak rada takvog madraca.

Još jedno važno pitanje je koji sadržaj odabrati? Najbolje za madrac novorođenčeta stane kokosovo vlakno. Ne uzrokuje alergije, sprečava nastajanje raznih bakterija i "diše". Coconut madrac u ovoj dobi - najbolja kombinacija cijene i funkcionalnosti. Poklopac treba biti izrađen od prirodnih tkanina.

Obično veličina dječjeg madraca u krevetiću odgovara veličini dječjeg krevetića. Stoga, treba odabrati madrac kada ste već odlučili o modelu kreveta. Ne brinite ako je madrac manji od 1-2 cm od duljine ili širine kreveta. To neće utjecati na udobnost dječjeg spavanja. Ali veći madrac, barem 1 cm, jednostavno se ne uklapa i više nije moguće smanjiti gotov proizvod. Debljina madraca za novorođenčad ne prelazi 8 cm. Proizvođači moraju uzeti u obzir standarde. Međutim, veličine kreveta i madraca proizvedenih u različitim zemljama mogu varirati, obratite pozornost na to.

Pročitajte više o madracima za stariju djecu ovdje.

Newjoy madrac za novorođenče

Coconut Mattress Filler

Madrac u Anđeo jaslica

Pokrivač madraca

Nevjerojatno je kako su naši roditelji učinili bez ove korisne stavke. Dobar poklopac madraca neće samo sačuvati i produžiti rok trajanja bilo kojeg madraca, već i osigurati zdravo i ugodno spavanje za bebu. Stoga, nakon kupnje madraca, odmah odaberite madrac podlogu. Može biti od dvije vrste - poklopac i pokrivač. Poklopac ima gumenu traku oko perimetra, a zahvaljujući strani pokriva cijelu visinu madraca. Oblogje ima gumene trake na četiri strane i pokriva madrac samo odozgo, ali je mnogo praktičniji za promjenu. Što se tiče punjenja, pokrivači madraca mogu biti prirodni, s sintetičkim punilom, kombiniranim i lateksom. Svaka ima svoje prednosti, ali prirodno je da je bolje. Jedna od glavnih funkcija madraca je otpor vlage sa strane koja dolazi u kontakt s madracom. Strana na kojoj dijete spava treba dobro apsorbirati tekućinu i ostati suha, kao i spriječiti pojavu bakterija i "disati".

Zapravo, madrac jastučić je moderna verzija podmornice koja je bila postavljena u krevetić djeci prije. Ako iz bilo kojeg razloga sumnjate u potrebu kupnje madraca, možete kupiti medicinsku podlogu raznih veličina u bilo kojoj ljekarni.

TM Sweet Sleep krevet za spavanje

Pokrivač madraca TM Come-For

TM vodonepropusni pokrivač za fleece madrac

Zamrzivač u kreveti novorođenčadi

Kreveti na rasklapanje

Dječji krevet postavljen u krevetiću mora biti izrađen od prirodnih materijala: calico, calico, satin. Ne biste trebali odabrati donje rublje s jakim, urlikanim uzorkom, ali mirne, pastelne nijanse pomoći će djetetu da mirno spava. Kada se mrvica počne aktivno okretati, dječja ploča na elastičnom pojasu ublažit će nelagodu, jer se neće baciti. U hladnoj sezoni odaberite frotirne i pletene ploče.

Dječja posteljina Elodie Detalji

Posteljina za bebe Goforkid

Pribor za posteljinu Elodie

jastuk

Stručnjaci kažu da je jastuk za novorođenčad nepotrebna stavka najmanje 2 godine. Zašto? Budući da je kralježnica beba prilično fleksibilna i lako zakrivljena. Stoga, kako bi se izbjegla pojava zavoja, dijete ima bolji san na ravnoj površini. Vjerujte mi, on je udoban i ne osjeća nelagodu bez jastuka.

Jastuk za novorođenče Clevamama

Ortopedski jastuk za novorođenčad pojavio se ne tako davno, a prema proizvođačima ima niz prednosti, ali pedijatri se ne slažu s tim. Iznimke mogu biti slučajevi kada takav jastuk preporučuje liječnik određenom djetetu da riješi postojeće probleme s vratnom kralježnicom. U ovom slučaju, amaterske aktivnosti mogu naškoditi, stoga ne kupujemo jastuk i posavjetujmo se s našim pedijatarom.

Ortopedski jastuk za novorođenče TM Timed

Madrac za novorođenče

pokrivač

Unatoč činjenici da djeca ne vole deke i stalno se otvaraju, ionako ih ne možete bez njih. Morat ćete zalihe na najmanje tri za različite sezone - toplu zimu, prosječnu toplinu za jesen i proljeće, a svjetlo za ljeto. Pedijatri upozoravaju da pokrivač za novorođenče nikako ne bi trebao pregrijati mrvicu, stoga odaberite jedno od njih - bilo toplo odijevanje i prekrivanje debelim pokrivačem, ili lako odijevati i prekriti toplim pokrivačem. Vuneni pokrivači su prikladniji za hladnu sezonu, ali dijete može biti alergično na njih pa proizvođači nude lagane deke sintetičkim punjenjem - poliesterskim vlaknima ili holofiberom. Za toplu sezonu, razne deke će biti idealne - vunu, deva ili kozje dolje, merino vune, lama i flannelette deka.

Kako odabrati jastuk i deku za stariju djecu ovdje

Royal Dream bambus plaid

Pletena dječja pladnja karapuz.org.ua

Bambus pokrivač Little Linen Company

Pokrivač za novorođenče BabyLuna

štof za suknju

Trebam li odbojnike u krevetiću? Potrebni su. Oni će zaštititi bebu od mogućih udara ili modrica tijekom spavanja. Oni će spasiti od dislokacija, jer djeca toliko vole tijekom svog aktivnog poznanstva sa svijetom oko njih, da guraju ruke i noge između ograde. Dijete će biti u mogućnosti zaspati brže, jer neće vidjeti pokret u sobi, a prašina će se smjestiti na stranama, što znači manje pasti u krevetiću. Zaštita na krevetu je mekani pravokutnici koji su montirani oko ruba kreveta na tri ili četiri strane. Kao i kod svega za djecu, materijal za strane mora biti prirodan, raspon boja mora biti neutralan. Što se tiče crteža koje se često mogu naći na obrani, najbolje je odabrati crno-bijele crteže koji će novorođenče uvesti u točku, liniju i njihove varijacije.

Kreveti za krevetić

Džepni džepni džepoviKidsdom

Winstanleys Pramworld krevetić strana

Vertbaudet dječja strana

Kolica za BabyLemon krevetić

zavjesa

Dječja nadstrešnica na krevetu - kontroverzna stvar. Kako bi dijete moglo biti udobno za boravak u prostoriji, mora biti zaštićen od svih vrsta sakupljača prašine (a krovni pokrov je jedan od njih) i pružiti svjež zrak - stalno ventilirati sobu u bilo koje doba godine. S druge strane, baldahin može zaštititi bebu od neugodnih insekata - muha i komaraca. Zapravo, glavna funkcija krovišta je ukrasna, što nije važno za dijete. Ali ako ukupni stil sobe još uvijek podrazumijeva krov, postavlja se pitanje - kako ga pričvrstiti na krevetić? Jednostavno: tamo, gdje se kreveti prodaju, možete kupiti držač za krović. Najbolji univerzalni model koji se sastoji od metalne cijevi i prstena. Spojen na takav držač za trake samog kreveta.

Držač Trollonline krova

Krevetić za krevetić

Erenatepaa krevet s baldahinom

Prilikom odabira najboljeg za vaše dijete uvijek pazite na sastav i ne vjerujte u privlačne slike i svijetle boje. Dijete ih jednostavno ne treba, jer nakon rođenja beba ne razlikuje nijanse, ali osjećaj toplog, nježnog materijala pomoći će mu da čvrsto i dugo spava.

Kreveti za krevetić imaju 6 predmeta

Nakon kupnje kreveta i madraca, roditelji razmišljaju o tome kako pravilno organizirati mjesto za spavanje za bebu, tako da nije samo udobno, ali također ima besprijekoran dizajn. U tom slučaju, pomoći će vam set od 6 stavki za novorođenče. Sastoji se od svih potrebnih elemenata, može biti ugodno i elegantno u isto vrijeme.

Što je uključeno u skupinu od 6 stavki?

Takva posteljina u krevetiću je skup svih potrebnih pribora. Sastoji se od deke, jastuka, listova, pokrivača, jastučnice i mekog zaštitnog odbojnika za sve strane kreveta.

Parometar se može sastojati od 4 ili 6 dijelova, pričvršćenih na mjesto za spavanje uz pomoć brave, velcro, gumbi ili lukovi. Kompleti se razlikuju u oba dizajna i proizvodnom materijalu. Tipično, proizvođači koji proizvode setove u krevetiću, koriste saten, lan i pamuk. Ovi materijali daju bebu zdravim snom, dopuštaju zrak i apsorbiraju znoj djeteta. Dječja posteljina od satena dobro je oprana i glačana, praktična i izdržljiva.

Što se može nadopuniti skupom od 6 stavki?

Kada kupujete jedan set od 6 stavki, smatrajte da to neće biti dovoljno. Preporučljivo je kupiti 2 takva seta i još 2-3 plahte. Druga mogućnost je kupiti posteljinu za bebe za dječaka ili djevojčicu od 6 predmeta, set od 3 stavke (jastučnice, pokrivač i plahte) i još 2 plahte.

Na mjesto za spavanje beba je udobna i elegantna, nemojte zaboraviti na krović. Ona će štititi dijete od jakog svjetla, prašine i insekata, a proizvodi od guste tkanine će spriječiti propuste i postati nezamjenjiv zimi. Razmislite unaprijed kako ćete pričvrstiti krov na krevet. Postoje opcije za montažu na strop.

Obratite pozornost na deku koja dolazi u kompletu. Za ljeto je bolje odabrati flaneletu, a za zimu - plamenu. Drugi pribor možda će vam trebati bočni zidovi. Oni bi trebali biti smješteni na vanjskoj strani kreveta, namijenjeni za pohranu bebe pribora i igračaka.

U online trgovini "Baby 190" naći ćete ogroman asortiman posteljine od 6 predmeta. Da biste kupili set u krevetiću za novorođenče s nama, dovoljno je da naručite pomoću posebnog obrasca na web stranici. A naš menadžer će vas nazvati i pojasniti detalje narudžbe. Ako imate dvojbe o izboru ili imate pitanja, uvijek smo spremni pomoći vam.

Dodaci za dječji krevetić

Stjecanje popularnosti

Kupnja pribora za dječje krevete u brodovima, dobivate:

 • - Najbolje jamstvo cijene: pronađeno je jeftinije - snižite cijenu!
 • - Mogućnost kupnje dodatne opreme za dječje krevete s isporukom u Moskvi i cijeloj Rusiji,
 • - Sudjelovanje u programu lojalnosti: povrat do 5% od nabavne cijene,
 • - Povratak i razmjena robe - brzo i jednostavno.

Naši menadžeri su uvijek sretni što vam mogu pomoći - ☎ 8 (800) 775-44-98

Kvaliteta posteljine u krevetiću za novorođenčad - ključ za zdravu bebu

Pravilno odabrana posteljina za bebe u krevetu pozitivno utječe na raspoloženje djeteta tijekom dana.

sadržaj:

Odabir kompleta

Rezultati brojnih studija stručnjaka pokazali su da je dubok i ugodan san najvažniji uvjet za zdravlje, tjelesni i emocionalni razvoj bebe. Tijekom dana i noći odmaraju se živčani sustav, zasićuje tijelo s pravom energijom.

Pravilno spavanje - zdravstvena zaštita

Novorođenčad spava više od tinejdžera i odraslih. U krevetiću beba raste, dobiva snagu, trenira se. U snu, njegov mozak obrađuje pojavljivanja, prilagođavajući se uvjetima okoline. Dobro spava beba sretno pozdravlja novi dan i spremna je za svoje znanje.

Sleepy baby - radosno dijete

Kupiti ili šivati ​​svoje ruke?

Ako želite, možete sami šivati ​​krevet. Ovo, naravno, uvijek je isključivo, ali zahtijeva puno vremena i određenih vještina. U modernim trgovinama izbor je ograničen samo mogućnostima obiteljskog proračuna, raznovrsnom kvalitetom posteljine i osobnim preferencijama.

Izaberite set za vaš ukus.

Možete kupiti posteljinu kompletno ili odvojeno. Veliki set za dječji krevet može se sastojati od 10 predmeta. Standardni set je dovršen:

 • listova;
 • pokrivni pokrivač;
 • jastučnica;
 • deka;
 • zaštitna strana;
 • nadstrešnica;
 • bočnih stranica.

Krevet u krevetu od 10 predmeta

Za novorođenčadi trebaju nekoliko listova, jer se brzo prljave. Pokrovni poklopac može biti s donjim vijcima ispod, bočno, u sredini.

Pokrivni poklopac s patentnim zatvaračem

Osnovni zahtjevi kvalitete

Svi tekstilni proizvodi za dječji kreveti trebaju biti:

 • sigurno;
 • hypoallergenic;
 • apsorbiraju vlagu;
 • disati;
 • lako;
 • meka;
 • ugodan za dodir;
 • izdržljiv.

Izaberite sigurno rublje

Prije stjecanja upoznajte se sa sastavom tekstila, punila, kvalitete i karakteristika pribora.

Veličina mora odgovarati veličini kreveta.

Setovi posteljine za novorođenče razlikuju se od setova za tinejdžere.

Postavite krevet za novorođenče

Za krevet za jednu osobu standardna veličina posteljine je širina 100 cm i dužina 145 cm, pokrivni poklopac je 110 cm širok i duga 145 cm, a jastučnica 40 cm širine i 60 cm duga.

Dječji listovi veličine 100 do 145

Ako je jastuk veći od jastuka, tada će površina biti čvrsta. Mala veličina pokrivača duvet će stisnuti pokrivač, stvarajući nabore i grudice. I u posteljici velike veličine, dijete jednostavno može biti zbunjeno.

Jastučić 40 do 60 s velcroom

Ako je krevet nematerijalne dimenzije, prije kupnje ili narudžbe, potrebno je izmjeriti njezine parametre i dodati ih 5 cm kako bi dobili optimalne dimenzije kompleta.

Razmislite o veličini kreveta pri odabiru skupa

Glavni kriterij je kvaliteta materijala.

Komplet kreveta treba biti izrađen od prirodnih vlakana tako da tkanina ne postane uzrok alergijskih iritacija na koži, ne akumulira statističku električnu energiju. On mora "disati", osiguravajući cirkulaciju zraka. Zahvaljujući tome, dijete se ne suočava s pregrijavanjem. Na naljepnici proizvođači naznačuju svojstva tkanine.

Donje rublje prirodnog vlakna

Koji set je bolji

Za dječji krevet, poželjno je kupiti kit za proizvodnju koji je korišten:

 • čašica bez sjajnog sjaja s grubom površinom i gusta struktura, savršeno prozračna i apsorbirajuća vlaga;

Dječji grubi kalici

 • prirodni pamuk ne klizi, ne drži se tijela, apsorbira vlagu i prolazi zrak;

Sjajni set pamuka u krevetiću

 • mekan puplin, otporan na istezanje, ne ometajući cirkulaciju zraka, propusnost vlage;

Mekani krevet za udoban san

 • sjajni saten za dobru prozračnost i zadržavanje topline;

Krevet s sjajnim satenom u dječjem krevetu

 • mekom i toplom flanelu.

Skup mekanog kreveta za zvučni san

Posteljina novorođenčeta često se opere, tako da mora biti čvrsto i izdržljiva. Opcija set satena, koja je mekša, jača gruba.

Odaberite opciju odjeće donjeg rublja

Modni lanski setovi također su lijepi, izdržljivi, mekani, apsorbiraju vlagu i antiseptici. Ali brzo su zgužvani i teško se mogu glačati, pa dodaju sintetičke niti, čija prisutnost je nepoželjna za dijete.

Izaberite strane za lanenu krevetić

U trendu i prirodni bambus. Meka je, ugodna na dodir, ima izvrsnu toplinsku vodljivost i antiseptička svojstva, hipoalergenska. Međutim, vrlo skupo.

Od hipoalergenskih bambusa

Oprez - sintetički i miješani tekstil

Pamučne uklopljene tkanine s sintetikom su jeftinije, ali brzo gube boju i ometaju pravilnu razmjenu zraka. Općenito, sintetici su cijenjeni zbog nepretencioznosti, dugog vijeka trajanja, niske cijene, no bolje je da ih ne koristite za bebe za spavanje. Proizvodi od poliestera:

 • tvrd;
 • vremenom nakupljaju statički napon;
 • loše dopusti protok zraka.

Ponekad strane u krevetiću sadrže sintetička vlakna

Mješovita verzija - polycotton od poliestera s pamukom je ugodan na dodir, ne raste, ne deformira se nakon pranja. Moguće je da beba doživljava iritaciju kože kada se odmaraju na proizvodima.

Shema boja - jamstvo ugodnih snova

Prema riječima psihologa, boja posteljine utječe na kvalitetu noći i dana ostatka bebe. Za kvalitetan set posteljine karakterizira nepostojanje urlikanja, tamnih, previše svijetlih nijansi. Poželjno je obilje breskve, blijedo ružičaste ili blijedo plave, karamele, bijele tonove. Kao opcija - jedva zamjetljiv cvjetni crtež ili s crtanim likovima ili njegovom potpunom odsutnosti.

Različiti likovi i boje za dječji krevetić

7 boja savjeta

 • Za aktivnu, lako uzbuđenu djecu, mekani plavi, plavi tonovi ili pijesak, oker i terakota sjenila na posteljinu su poželjni. Ova gama pomaže ublažavanju napetosti i smirenosti.

Plava rublje za aktivnu djecu

 • Mala bračna krevet može ispuniti posteljinu zasićenu narančastu, zelenu jabučnu boju. Oni doprinose razvoju mašte, napunjenosti energije i dobrom raspoloženju.

Narančaste boje u dječjem krevetiću

 • Plava boja pomaže smanjiti napetost emocija akumuliranih u djeteta tijekom dana.

Plava boja za emocionalni iscjedak djeteta

 • Za bebe s lošim apetitom, set s nježnim nijansama sličit će ukusu.

Nježne nijanse koje oduševljavaju apetit djeteta

 • Smeđe donje rublje ima smirujući učinak na živčani sustav, pomažući opuštanju djeteta.

Smeđa je mješavina s bijelom

 • Da beba nije jutra nedodirljiva, bolje je imati žuti set koji doprinosi razvoju kreativnosti i želji da nauče nove stvari.

Osjetljivo žuto u posteljici

 • Zelene boje imaju opuštajući učinak, probuditi interes za okolni svijet.

Zelena boja za mirno dijete

 • Ružičaste nijanse smanjuju stres.

Ružičaste nijanse za malu princezu

 • Bijela paleta potiče djelovanje vizualnih organa, pomaže u poboljšanju dobrobiti.

Pretežno bijelom energijom

 • Nijanse ljubičaste gama inhibiraju živčani sustav.

Razrijedite ljubičasto s bijelom

Odbojnici za sigurnost, udobnost i skladan razvoj

Brtvena zaštita treba biti izrađena od istih kvalitetnih materijala kao što je lan. To su ravne jastučiće pričvršćene s vrpcama na stranicama kolijevke oko perimetra.

Oni pridonose spavanju djeteta, izdvajajući se iz okoline. Postoje modeli čvrste ili se sastoje od četiri dijela. Njihova svrha je zaštita od skica i sprečavanje mogućih modrica na drvenoj konstrukciji, jer dijete baca, pomiče se tijekom razdoblja aktivnosti i može pogoditi.

Na podnožju ruba je materijal koji ne stvara grudice. Veličine modela su različite, pa moraju odgovarati parametrima kreveta.

Krevetić za dječju postelju

Sekundarna funkcija branika je pomoć u razvoju djeteta. S obzirom na ispise u boji na tkanini, dijete uči koncentrirati izgled, brže detalje razlikovati. S istom svrhom proizvođači ih opremaju prijenosnim dijelovima zvučnim efektima, elementima koji razvijaju fine motoričke sposobnosti.

Odbojnici koncentriraju izgled djeteta na detalje

Podmazivač - zaštita od neugodnih nesreća

Ova posteljina bi trebala biti jaka i elastična, napravljena od hipoalergenskih materijala. Poželjno je postaviti medicinsku podlogu ili higijenski proizvod za jednokratnu upotrebu s materijalom za punjenje koji se koristi za pelene u krevetu novorođenčeta.

Plava pelena za dječju nesreću

Baldakhin - "za" i "protiv"

Glavna funkcija elegantnog krovišta je ukrašavanje kreveta, zaštita od prevelikog svjetla, vanjskih zvukova. Za seoske kuće - ovo je vrsta komaraca. No, baldahina ima iste minuse. Lagana tkanina brzo sakuplja prašinu, čak i uz česte mokro čišćenje u sobi i stoga zahtijeva tjedno pranje. Štoviše, takva zaštita od insekata krši razmjenu zraka, što negativno utječe na zdravlje djeteta.

Nadstrešnica kao ukras interijera sobe

Još 9 tajni za odabir kvalitetnih proizvoda

 • Rijetko tkanje niti - znak da kit neće trajati dugo.

Izaberite čvrsto, čvrsto tkivo.

 • Sirovi rubovi i uglovi izgledaju ne samo neuredno, ali nakon pranja oni se pretvaraju u rub.

Obrada rubova mora biti

 • Tkanine od komada materijala - ovo su dodatne šavove.

Ugodna odjeća za bebe

 • Posteljina iz cijele krpe je ljepša, udobnija i jača.

Čvrsta posteljina

 • Nedostatak potpune informacije o označavanju i neujednačenim šavovima - signal za sumnju.

Kvaliteta šavova kreveta

 • Boja niti i tkanina drugačija je - kršenje tehnologije šivanja.
 • Strožen proizvođač ne štedi ambalažu pa izgleda elegantno i svijetlo.

Svijetla ambalaža za bebe

 • Kod šivanja kvalitetnih setova koriste se šavovi dvostrukog donjeg rublja.

Dvostruko rublje

 • Indikator trajnosti trajnosti ne smije biti ispod četiri.

Vrpce, čipke, jastučići, gumbi često se koriste za dekoriranje krevetića. Sve ukrasne predmete trebaju biti zalijepljene izvana, nisu zalijepljene. Bolje je izbjeći ukrase u obliku konveksnih aplikacija i vezova.