Top 10 najboljih krevetića za bebe u IKEA-u: pregled modela

Zasnivanje

Tvrtka IKEA proizvodi namještaj za cijelu obitelj. Proizvodi marke razlikuju se po optimalnom omjeru kvalitete i cijene. Prekrasna i funkcionalna kolijevka ključ je za potpuno spavanje i razvoj bebe.

Stoga se izbor djeteta za novorođenče mora približiti punom odgovornošću i preporuča se izvršiti kupnju prije nadopunjavanja u obitelji. Razmotrite detaljno prednosti i nedostatke 10 popularnih modela.

Značajke kolijevke za bebe

Možete pronaći jednostavnu kolijevku bez ladica i drugih funkcionalnih dizajna, kao i potpuni kut za dijete.

Glavni kriteriji za dječje krevete za jednogodišnju djecu iz IKEA su:

 • Modeli odgovaraju dobnim osobinama djeteta.
 • Svi materijali koji se koriste za izradu namještaja i ovu kategoriju djece su ispitali dermatolozi i pedijatri.
 • Dizajn je siguran i udoban za dijete.
 • Roditeljima je prikladno koristiti kolijevku u bilo kojem razdoblju nakon rođenja.

Izvorni IKEA proizvodi ne sadrže žbuke, ogrebotine, pukotine ili druge štete na površini. Dječji kreveti su prekriveni bojama ili lakovima apsolutno sigurno za dijete. Skupština majstora izrađena je s pouzdanim pričvršćivanjem svih dijelova. Ako bar nešto ne odgovara, takav namještaj može ugroziti sigurnost djeteta.

Osim udobnosti za dijete, IKEA kreveti za bebe predstavljaju radost roditeljima. S namještajem IKEA, dječja soba izgleda cozier, neater. Roditelji mogu lako prilagoditi visinu rukohvata ili madraca (ovisno o modelu, izgledu dizajna), modeli kolijevke su u različitom stilu, unutrašnjost svake dječje sobe lako će stati.

Funkcionalni elementi, kao što su prostrane kutije za pranje rublja, izvrsni su posao pri pohranjivanju najvažnijih stvari za dijete i deke ili jastuke.

Najboljih deset najboljih modela za djecu s fotografijama

IKEA tvrtka proizvodi dječja kolica takvih modela:

Prednost druge opcije je sposobnost da dobro vidite što se događa oko bebe, a roditelji - njihovo dijete u bilo kojem trenutku. Nema potrebe da se pojavi i zaviruje.

Sundvik

Krevet ovog modela je različita funkcionalnost i svestranost. Može se koristiti čak i prije teen dobi djeteta. Maksimalna duljina je 2,07 m, a kad je presavijena 1,37 m. Krevetić je širok - 80 cm i visina 0,8 m od podnice madraca.

Za letvice upotrebljavaju se višeslojne ljepljene šipke, završene bukovom i brezažom, prekrivene akrilnim lakom. Traka od 100% polipropilena i poliestera. Trošak modela uključuje dno tračnica Lura, ali se prodaje u zasebnom paketu.

Vrlo je lako sastaviti bez posebnih vještina. Uz krevet je detaljna uputa.

Glavna prednost je:

 1. niske cijene;
 2. izvorni dizajn;
 3. sposobnost promjene veličine kreveta kao što dijete raste.

Nedostatak: nedostatak visokih strana, za djecu od 4-5 mjeseci starosti je opasno ostati bez nadzora.

Prosječna cijena modela je 8.900 rubalja.

HENSVIK

Model je drveni okvir od krutog bukovog drveta, prekriven akrilnom bojom. Bočna ploča izrađena je od vlaknaste ploče i nadopunjena je tiskanim pokrovom s uzorkom. Na gornjoj strani izrađena je uredno oblikovana rezana koja čini krevetić dojmljivim i nježnim, što nadopunjuju figuralne noge. Okvir donjeg dijela bukve bez premazivanja dna i primjenom akrilne boje na gornjoj strani. Dolazi u jednom paketu sa svim dijelovima.

Jednostavno sastavljanje i prodaja zajedno s uputama za montažu. Duljina i širina kreveta je 1,2 m, odnosno 0,6 m, a visina kreveta 0,85 m.

Prednost je:

 1. podesivo dno;
 2. izvorni stil;
 3. jednostavnost njege: samo obrišite vlažnom krpom s ili bez deterdženta;
 4. prisutnost drvene podloge kroz koju možete vidjeti dijete.

Nedostatak: nema dodatne konfiguracije.

Prosječna cijena modela je 5.500 rubalja.

Nudimo gledati video o krevetu Henswick:

Gulliver

Za okvir kolijevke je niz breza s akrilnim lakom. Dno na vrhu vlaknaste ploče. Svi strukturni elementi izrađeni su od betonskog masivnog drveta: dno okvira, šipke, bočna stijenka je običan i sa šipkama, okvirom i nogama. Svi se prodaju u jednom pakiranju s uputama za montažu. Mali broj dijelova i njihovo lako pričvršćivanje s mogućnošću mijenjanja olakšavaju sastavljanje kreveta.

Glavne su prednosti:

 1. mogućnost podešavanja visine dna;
 2. mogućnost mijenjanja strane bočne strane ili potpuno uklanjanja;
 3. niske cijene

Nedostaci se mogu smatrati malom funkcionalnošću za dodatnu opremu ili pribor za dijete.

Cijena kreveta u prosjeku iznosi 5 000 rubalja.

Leskvik

Okvir dna, nogu, šipki i ostalih strukturnih dijelova krevetića sastoji se od balkonskog polja. Koristi se drvo prvo obrađuje bojom za izvornu teksturu i boju, a zatim je prekrivena čistim akrilnim lakom. Bočna ploča izrađena je od vlaknastih ploča, presvučena mrljama i gornjim slojem akrilnog laka.

Poteškoće u montaži, u pravilu, ne proizlaze, jer kit dolazi s uputama i nekoliko pojedinosti po krevetu.

Glavne prednosti:

 1. mobilnost;
 2. jednostavnost brige za vanjske dijelove kreveta;
 3. mogućnost prilagodbe položaja dna;
 4. dostupnost uklonjivih bočnih stijenki.

Nedostaci: relativno visoki troškovi, u prosjeku 9.000 rubalja.

Somnath

Okvir dna i glavni dijelovi krevetića izrađeni su od pune bukovine i prekriveni su akrilnim lakom za djecu. Materijal gornjeg dijela dna je vlaknasta ploča. Ukupne dimenzije kreveta su duljine 1.2 m i 0.6 m, odnosno širine.

Svi dijelovi kreveta se prodaju u jednom pakiranju i popraćeni su detaljnim i razumljivim uputama za montažu. Nema puno detalja i ne predviđa rastavljanje tijekom rada, stoga je ovaj model najlakše instalirati.

Obrišite ih suhom prije stavljanja djeteta u krevetić, budući da je premaz od lakiranja s vlagom posve određen broj.

Glavne prednosti modela:

 1. jednostavna montaža;
 2. ugodne boje za djecu;
 3. mogućnost prilagodbe visine dna.

Među nedostatcima je nemogućnost uklanjanja strane i nedostatak funkcionalnih ladica za pranje rublja.

Prosječna cijena je 4 500 rubalja.

Sundvik moderan

Izvrsna i višenamjenska kolijevka za novorođenče Sandwick. Ima sofisticirani dizajn i savršeno je kombiniran s drugim namještajem za dječje sobe iz IKEA. Svi glavni dijelovi izrađeni su od pune bukovine. Zahvaljujući profinjenom dizajnu, izgleda sjajno u dječjim sobama u suvremenim stilovima, na primjer, high-tech.

Glavne prednosti modela su:

 1. mogućnost rastavljanja bočne stijenke;
 2. zamjena strane;
 3. podesivo dno.

Među nedostatke relativno visoke cijene od 6.000 rubalja.

Stuva s ladicama

Izvorni krevet za novorođenčad, koji je opremljen s ladicama za odjeću i baby essentials. Podnožje i naslona namještaja izrađuju se od vlaknaste ploče, recikliranog papira u savijač, iverica i ABS plastiku. Sve površine su obložene akrilnom bojom. Glavni strukturni elementi okvira čvrste bukve.

Glavna prednost:

 1. visoka funkcionalnost;
 2. mogućnost podešavanja visine dna;
 3. prisutnost kutije za lan;
 4. jednostavnost njege.

Među nedostatcima neznatno kompliciranog sklopa zbog prisutnosti mnogih komponenti dizajna, relativno visoke cijene.

Prosječna cijena modela iznosi 11.000 rubalja.

Stuva obična

Glavni dijelovi okvira izrađeni su od pune bukve. Ploče i gornja ploča od vlaknaste ploče, savijač, iverica i ABS plastika.

Glavne prednosti:

 1. mogućnost uklanjanja bočne stijenke;
 2. podesivo dno u dva položaja;
 3. sigurnost svih komponenata.

Nedostatak: relativno visoka cijena i zasebna nabava dodatnih funkcionalnih dijelova.

Prosječna cijena iznosi 5 500 rubalja.

Mammoet

Izvorni dizajn ovog modela omogućuje vam da ga ugradite u dječje sobe sa svim vrstama dizajna. Vrlo dobro i neuobičajeno u kombinaciji s klasičnim stilom i visokotehnološkim rješenjima. Glavni strukturni dijelovi okvira izrađeni su od pune bukovine, bočne stijenke i podnožja od iverice prekrivene filmom i akrilnim lakom. Noge su izrađene od polipropilena, šperploča od bukovine koristi se u višeslojnim zalijepljenim letvama.

prednosti:

 1. stilski dizajn;
 2. svijetle boje;
 3. mogućnost prilagodbe visine dna;
 4. odvojive bočne ploče.

Nedostatak: nekoliko funkcionalnih detalja.

Prosječna cijena je 4.500 rubalja.

Singlar

Vrlo jednostavna oprema za krevet čini ga nesporni vođa. Funkcionalni krevet za novorođenče Singlar izrađen je od pune bukve. Vlakna su napravila gornju stranu dna, koja se može podesiti visinom.

Glavna prednost:

 1. niske cijene;
 2. jednostavna gradnja;
 3. mogućnost promjene visine dna.

Nedostaci: niska funkcionalnost i nedostatak dodatnih elemenata.

Prosječna cijena je 2 500 rubalja.

Savjeti za odabir

Odabir namještaja za dijete nije jednostavan zadatak. Potrebno je uzeti u obzir mnoge čimbenike koji će u budućnosti pružiti udobnost u korištenju kreveta za roditelje i udobnosti za bebu.

Potrebno je obratiti pozornost na takve aspekte:

 1. Nije potrebno razmotriti mogućnosti sa svim vrstama odjeljaka, police, ladica itd. Uvijek u tvrtki IKEA postoji namještaj iz linije, čiji je predstavnik kolijevka. Može se postaviti pokraj kreveta i koristiti kao stol ili kabinet.
 2. Gotovo je namještaj proizvođača istog tipa, pa se izbor može napraviti uzimajući u obzir mogućnost uređenja kolijevke s drugim elementima interijera.
 3. Dječji madrac mora biti točno iste veličine kao i krevet u krevetiću tako da leži ravno i ne klizi prema dnu.
 4. Za manje prostorije, kompaktni modeli trebaju biti odabrani bez ladica ili drugih kliznih elemenata koji zahtijevaju dodatni prostor za uporabu.
 5. Prilikom odabira kliznog kreveta treba voditi sigurnost djeteta.

zaključak

IKEA kreveti za bebe - kombinacija visokokvalitetnih, sigurnih materijala i niskih troškova. Namještaj tvrtke predstavljen je isključivo funkcionalnim i prikladnim modelima čak i za najmanja prostorija.

Prilikom odabira krevetića treba voditi ne samo izgledom i estetskim kvalitetama namještaja. Potrebno je uzeti u obzir njegovu funkcionalnost, dostupnost prostora u potpunosti iskoristiti sve komponente, dodatne značajke kao što su prijenosni bočni zid ili na dnu podesivi i udoban za dijete.

Dječji krevet Ikea

Izbor mjesta za spavanje za dijete veliki je događaj u životu za gotovo svaku obitelj. Postoji mnogo različitih vrsta Ikea kreveta i popularnih modela. U suvremenom svijetu, proizvođači su izumili takve modele koji mogu "rasti" s djetetom. Također nije neuobičajeno krevete, što može biti dnevna soba i stol. Da biste lakše razumjeli svu tu raznolikost, trebali biste znati o najčešće kupljenim modelima.

Popularni modeli

Kreter - krevet za jednu osobu, idealan za dijete mlađe od 8 godina. Dolaze s ukrasima u obliku štenci, mačića ili ovce u glavi. Takav namještaj je potpuno izrađen od pravog drveta. Neće raditi ako trebate kupiti dječji krevet za rast.

Minnen je jedan od najpopularnijih kreveta u trgovini Ikea. Izrađen je od metala, može biti u crnoj ili bijeloj boji, lagan za upotrebu i izdržljiv, duljina se može mijenjati. Nedostatak je u tome što je izrađen od metala i može biti hladno.

Sandvik - ovaj model je izrađen od drva s bazom od borova, a straga je od vlaknaste ploče, prekrivena folijom. Namještaj je bijel i sivo-smeđa. Krevet ima univerzalni dizajn - može se uklopiti u gotovo sve interijere. Ako je potrebno, može se promijeniti njezina duljina. Mali nedostatak je prisutnost filma na stražnjoj strani - može se na kraju ukloniti i izgledati ružno.

Lexvik je klasični model namještaja u Ikea. Izrađen od drva, dužina se može mijenjati. Naravno, to je trajni namještaj, ali je vrlo masivan, što često obeshrabruje roditelje. Takav model veza savršeno je pogodan kako za dječake tako i za djevojčice.

Gulliver je krevet koji je pogodan za dijete do 165 cm visok, od krutog breze. Postoji posebna zaštitna strana koja se može ukloniti u slučaju nepotrebnosti. Takav namještaj bez problema može biti pogodan za djevojčice i dječake.

Sniglar - jednostavan namještaj za djecu predškolske dobi ili malo stariji. Izrađen od pune bukovine, leđa je izrađena od vlaknastog drveta. Duga strana je 90 cm, koja se može postaviti na obje strane kreveta.

Stuva je krevet koji ima tavan i stubište. Polica ili ormar. I ispod toga je prikladan stol s noćnim stolom u kojem možete složiti knjige ili bilježnice.

Ovaj model može biti izrađen u bijeloj, bež, plavoj, ružičastoj, zelenoj i crnoj boji, čak su i modeli s vukovima. Ormar i noćni ormarići mogu se dodati ladicama ili vratima. Značajan nedostatak ovog modela je da je izrađen od iverice i fiberboard-a.

Hemnes je vrlo poznati namještaj iz Ikea kreveta asortiman, koji ima tri ladice. Dostupno je samo u bijelim bojama. Prednosti ovog kreveta su: slatka konstrukcija koja se uklapa u svaku sobu, uporaba ekološki prihvatljivih materijala u proizvodnji, dugotrajne uporabe. Uz to, osim prostora za pohranu, tu je i dodatni stupac za odlaganje.

Ovaj krevet može lako postati dvostruki. Osim toga, ako je potrebno, moguće je koristiti ovaj namještaj kao kauč na kojem možete sjediti s prijateljima. Najveći nedostatak je relativno visoka cijena takvog kreveta.

Krevet za spavanje

Ovaj krevet je idealan za dječake i djevojčice do 3 godine. Njegova prednost je da na "prvom katu" možete napraviti mini-dnevni boravak ili kreativno područje za dijete. Ovaj krevet je super u onim apartmanima gdje je prostor ograničen.

Krevet na krovu

Pogodan je ne samo za dijete nego i za odraslu osobu. Nedvojbena prednost je da kada se skupi, zauzima malo mjesta i služi kao dodatni prostor za sjedenje. Širok raspon stilova i boja.

Ulazni krevet za dvoje djece

Ovaj model je prikladan za obitelj u kojoj se nalaze dvije male djece. Ima dva veza, niska, što omogućuje djeci da se popnu na nju bez ikakvih problema. Donji vez se može potpuno izvaditi i koristiti kao odvojeni krevet.

Rastući kreveti

Takvi modeli su napravljeni tako da su u stanju "rasti" u duljini s djetetom. Zbog te sposobnosti mogu se zvati trajna. Dok krevet ima vremena za promjenu za dijete, nema potrebe za kupnjom novog.

Dječji kreveti s ladicama

Ladica se može staviti bilo gdje: u pravilu, u drvenim krevetima ispod madraca uvijek postoji mjesto za spremanje stvari, proizvođači često čine ladice. U krevetima, tavani ponekad sadrže ormar ili noćni ormarić, koji vam također omogućava pohranjivanje puno stvari.

Teenage kreveti

Duljina takvog kreveta je veća od 160 cm. Modeli mogu biti drveni ili metalni, dvostruki ili jednobojni, obojeni ili monofonični, s određenim oblikom - kako to želi tinejdžer.

Kreveti za djecu od tri godine

Obično za ovo doba koristite namještaj s bočnim stranicama ili dijelom kako bi spriječili pad bebe. Ovi kreveti mogu biti niski, tako da se djeca mogu sami popeti na njih.

I, naravno, možete odabrati krevete za djevojčice i krevete za dječake. Razlike će biti u bojama, ukrasima i dizajnu. U pravilu, za djevojčice, ružičasta se koristi s raznim princezama i lutkama, a za dječake plava je s automobilima i superherojima.

veličina

Veličina kreveta za dijete od 5-10 godina obično je 70 cm (širina) i 130-160 cm (dužina). Za dijete od 11 godina ili više, standardna veličina je 90 cm (širina) i 180 cm (duljina). Međutim, mnogi roditelji kupuju krevet od 90 cm (širina) i 200 (duljina).

materijal

Materijal iz kojeg Ikea sada izrađuje dječji namještaj je drugačiji. Ovo i polja raznih stabala, i željeza, često čine krevete od iverice i MDF-a, čak i kovanih modela.

Namještaj od MDF-a i iverice uvijek služe prilično kratkom vremenu: nakon nekog vremena, takav krevet više neće biti lijep ili se uopće neće slomiti. Smatra se da je namještaj izrađen od tih materijala izdržljiv i sposoban izdržati prilično veliku težinu. Nažalost, to nije uvijek slučaj. Korištenje nisko kvalitetnih materijala za proizvodnju MDF-a i iverice dovodi do nepouzdanosti kreveta.

Takvi kreveti i bilo koji drugi namještaj imaju prekrasan pogled. Namještaj od MDF-a može biti prekriven različitim bojama, slično drvetu, metalu ili bilo kojem drugom materijalu.

Postoji pogrešna pretpostavka da strukture od pločica i MDF-a mogu negativno utjecati na ljudske unutarnje organe. Ovo nije apsolutno slučaj, svi proizvodi se pažljivo provjeravaju radi očuvanja okoliša.

Drveni namještaj je pravi klasik. Ona izgleda svečano. Ovaj krevet izgleda sjajno u bilo kojem interijeru, postaje osnovom, a sve ostalo namještaja odabrano je ispod kreveta. Ovi kreveti su pogodni za djevojčice i dječake, kao mala dijete i odrasle.

Boja kreveta iz polja može biti samo drvena.

Drveni kreveti su najudobniji i izdržljivi za upotrebu. Oni jednostavno nemaju ravnopravno u ovome. Jedina neugodnost može biti drvena greška, koja je sposobna "jesti" namještaj za dvije godine. Da biste to izbjegli, neophodno je stalno pratiti stanje kreveta.

Željezo i kovanog kreveta su rijetkost. Oni izgledaju hladno, vrlo su pouzdani u radu i mogu dugo služiti.

Sada u Ikea postoji veliki broj različitih boja u kojima se mogu spustiti mjesta za spavanje. Naravno, nemojte zaboraviti da drveni namještaj može biti drven. Jedna od najpopularnijih boja među namještajem od iverice je bijela. Naravno, dijete ili njegovi roditelji bit će uključeni u izbor boja.

Recenzije

Naravno, izbor dječjeg kreveta vrlo je ozbiljan problem i treba ga tretirati s dužnom pažnjom. Prilikom odabira kreveta za dijete, roditelji su u pravilu vođeni željama svoga djeteta. Međutim, ako je dijete još uvijek mala, odrasli odabiru namještaj prema sljedećim kriterijima: jednostavnost korištenja, materijala i cijene.

Jednostavno odabrati krevet također nije posljednje mjesto. Vrlo je važno da je namještaj udoban za dijete i ne ometa njegovo kretanje. I za ovo morate odabrati pravo. Dječji kreveti Ikea mogu se prilagoditi rastu djeteta, a to je vrlo popularno kod roditelja i djece.

Prema korisničkim pregledima, najčešće roditelji kupuju drvene krevete za svoju djecu. To je razumljivo - drveni namještaj je najpouzdaniji i svestrani. Obično je cijela unutrašnjost prostorije izgrađena oko kreveta. Naravno, drveni krevet postavlja svoj ton.

Roditelji nazivaju njihovu cijenu, materijal "disanja", jednostavnost korištenja pozitivne točke takvih dječjih kreveta.

Roditelji također dragovoljno kupuju metalni namještaj za svoju djecu. Sudeći prema pregledima, glavna prednost takvih kreveta je lakoća montaže, nošenja, pristupačne cijene i sposobnosti izdržavanja težine ne samo djeteta, već i majki.

Ako kupite namještaj za malo dijete, onda roditelji uzimaju takve modele u kojima su strane nužno prisutne. Oni su u stanju zaštititi dijete od pada. A u slučaju beskorisnosti, strane se lako uklanjaju.

Odabir dječjeg kreveta nije jednostavan zadatak. Ali glavna stvar ovdje je, naravno, praktičnost i sigurnost djeteta. Stoga bi roditelji trebali ozbiljno pristupiti izboru namještaja za svoju djecu.

Opcije u unutrašnjosti

Izvrsno nadopunjavanje unutrašnjosti, ili čak njegov glavni dio, može biti Sandvik dječji krevetić iz Ikea. Takav krevet od bora i pletera i izrađen od bijele boje učinit će sobu laganim i prozračnim. Ne zauzima puno prostora, može se postaviti blizu zida, prozora ili u sredini prostorije, dok je izoliran s zračnim tulipanom tako da dijete bude udobnije.

Dječji krevet Minnen je najpopularnija Ikea posteljina. Privlači se svojim izgledom. U sobi bijele i svijetle boje, takav namještaj bi bio vrlo prikladan. Naravno, u slučaju da se spavaćica kupi za dječaka, bolje je odabrati crnu boju.

Critter je savršen krevet za djecu mlađu od osam godina. Bila je od borovine, savršeno se uklapa u unutrašnjost dječje sobe. Bijela boja namještaja je univerzalna i pogodna za bilo koji dizajn dječjeg vrtića.

Cots za novorođenčad Ikea

U svakoj obitelji bebe su spremne za izgled dugo prije rođenja. Budući roditelji pažljivo odabiru dječju opremu, namještaj, odjeću i posteljinu. Svaki detalj u vrtiću trebao bi biti udoban i siguran. Većinu vremena će beba provesti u uspavanku, pa bi izbor kreveta za novorođenče trebao biti svjesno.

Što treba uzeti u obzir prilikom odabira

Za novorođenče ne možete kupiti krevetić samo na temelju svojih želja ili izgleda. Za dijete, krevetić je mjesto u kojem će provesti veći dio svog nesvjesnog života. Stoga, namještaj za djecu mora zadovoljavati određeni popis zahtjeva:

 • Visoka kvaliteta. Nemojte spremati i kupiti uspavanku od recikliranih materijala. Slabiji krevet može početi trgati ili prekinuti prije razdoblja jamstva.
 • Trajnost. Dječji krevet od visokokvalitetnih i izdržljivih materijala dugo će trajati. Moguće je da će na njemu spavati više od jedne generacije vaše djece.
 • Sigurnost. Ovaj faktor je jedan od najvažnijih u popisu zahtjeva. To uključuje i kvalitetu gradnje i materijal baze i komponenti. Krevet za novorođenče trebao bi biti napravljen samo od ekološki prihvatljivih materijala koji tijekom rada neće uzrokovati alergije ili druge bolesti.
 • Comfort. Izuzetno, ako je krevet opremljen je visak kinetoza, te mehanizama za reguliranje visine dna (svaka mama treba napora za instalaciju i uklanjanje bebu iz krevetića).

Naravno, izgled krevetića treba biti izrađen u umirujućim bojama, kako ne bi smetalo djetetu.

Prednosti Ikea

Cots za novorođenče ikea izrađeni su prema GOST i TU, koji su dizajnirani posebno za bebe kolijevke. Glavna stvar pri kreiranju namještaja za djecu je sigurnost. Dakle, svaka pojedinost kreveta je hipoalergijska i netoksična. Niti jedan dio krevetića neće moći rezati ili ogrebati dijete, jer osim specijalnog brušenja, stručnjaci tvrtke opskrbljuju dječje strukture posebnom mekom plastičnom oblogom.

Programeri švedske tvrtke proizvode različite modele kreveta na temelju tri glavna parametra:

 1. Ekološka sigurnost. Tvrtka Ikea koristi samo prirodne i ekološki prihvatljive materijale.
 2. sigurnost od požara. Svi materijali prije sastavljanja namještaja šalju se za posebnu obradu, nakon čega se ispituju u nekoliko faza.
 3. Mala težina. Sve vrste dječjeg namještaja imaju relativno malu težinu, ali snaga i kvaliteta toga se ne smanjuju.

Ikea nije trgovina pojedinih komada namještaja, već tvrtka koja proizvodi modularne strukture. Odaberite odgovarajući krevet za bebu i dodajte nešto drugo bez ikakvih problema, jer Ikea nudi širok raspon boja i dizajna.

Cots za djecu. Što su oni?

Cots u Ikea su izrađene od dvije vrste: zatvorene i polu-otvorene. Što to znači? U zatvorenim krevetima, sve ploče imaju posebnu oblogu i nisu opremljene roštiljem. Polu otvoreni modeli imaju jednu ili dvije strane s rešetkama. Svaki model ima svoje prednosti i nedostatke.

Ikea ima nekoliko modela dizajna za novorođenčad, ovdje su glavni:

Hensvik

Ovaj model je izrađen od pune bukve. Vrh proizvoda prekriven je akrilnom bojom. Apsolutno su sve komponente dizajna sigurne za bebu. Bočna ploča izrađena je od vlaknaste ploče, na kojoj se primjenjuje tiskana slika.

Lijep i dječji model čini izvorni rez na vrhu bočne ploče. Dopunite nježnu sliku izvornih nogu. Krevetić ima ugodnu mliječnu boju, koja je idealna za uređenje novorođenčeta. Osim toga, bijeli namještaj skladno se uklapa u apsolutno bilo koji interijer.

Gulliver

Ovaj model je napravljen od breze i prekriven netoksičnim akrilnim lakom. Vrlo je pogodno da dno krevetića može biti podignuta i spuštena na željenu razinu. Također možete ukloniti jednu ploču s roštiljem, a umjesto toga postaviti poseban odbojnik. Izbor takvih pribora u Ikea je raznolik.

leksvik

Okvir i temelj ovog kreveta izrađeni su od prirodnog drva. U ovom slučaju, to je niz od bukovine, koji se obrađuje posebnim sredstvima za najveću sigurnost i izdržljivost. Razlika između ovog modela je prisutnost uklonjive bočne ploče, što je vrlo pogodno ako se isti namještaj koristi za spavanje od strane odraslog djeteta.

Somnath

Vrlo ugodan i veseli model. Izrađena je u različitim bojama: zelena, plava - za dječake i ružičaste - za djevojčice. Baza, kao u većini modela, sastoji se od bukovine obojene akrilne boje. Svijetle boje ovog modela idealno će se uklopiti u tematski interijer dječje sobe.

SNIGLAR

Model, sličan prethodnom projektu, prema osnovnim parametrima razlikuje se od više mutiranih boja. Kolijevci ovog modela imaju boju prirodnog drveta, jer su obojeni isključivo bezbojnim lakom.

Stuva

Vrlo moderan model kreveta za novorođenčad. Idealno se uklapa u unutrašnjost stana uređenog u visokotehnološkom stilu. Prednje i stražnje ploče sastoje se od ekološki prihvatljivog iverice, vlaknaste ploče i prirodnog drvenog punila. Okviri i pruttovidnye ploče izrađeni su od prirodne bukve. Model Stuva je najfunkcionalniji krevet za bebe iz švedske tvrtke, kao što je to u dizajnu ladica za pohranu, koje su obojene u raznim bojama.

Sundvik

Ovaj model izgleda vrlo elegantno i atraktivno. Krevet je izrađen u tri boja raznih umirujućih nijansi: mliječno bijela, taupe i čokoladni crni. Temelj izgradnje spavanja je prirodna bukva koja se razlikuje po svojoj posebnoj snazi.

Pretvaranje kreveta

Dolaskom djeteta u apartman potreban je mali dječji krevetić i dodatni prostor za pohranu hrpe odjeće i dječje odjeće. Izvanredno s dvije zadatke istodobno kabrioletni krevet, koji se može koristiti za spavanje bebe i čuvanje svoje miraz. Takvi su modeli vrlo prikladni, budući da kombiniraju obični krevet, komodalice s stolom za zamjenu i ormarićem. Značajno je da u ovoj vrsti kreveta može ugostiti bebu i više odraslog djeteta do 12 godina.

Prednosti i nedostaci:

 1. Prisutnost stol za mijenjanje i razne kutije za pohranu, ugrađeni pendulum za lulling, mogućnost povećanja kreveta.
 2. Velika veličina, visoka cijena.

Ikea tvrtka jako "voli" pretvarajući krevete, tako da proizvodi različite modele ove vrste. Za djecu, postoje i standardne opcije i rafinirani ovalni kreveti u kojima djeca mogu spavati do tri godine života. Vrlo zanimljive su Cura modeli, koji se mogu preokrenuti, uz pomoć kojih se dobivaju kreveti za različite dobi.

Odabir krevetića u IKEA: za novorođenčad i od 3 godine

Spavaonica za bebu je mjesto gdje provodi puno vremena. Zdrav san spušta kompetentni razvoj: fizički i psihički. Stoga, izbor dječjeg krevetića, čak i iz vrlo popularne tvrtke IKEA, trebao bi se pristupiti što ozbiljnije.

IKEA je od davnina vodeći proizvođač namještaja za sve apartmane, ali su oni prikladni za naše interijere i koji model odabrati?

Glavni kriteriji za dječje igračke ove tvrtke:

 • Udobnost i sigurnost.
 • Ekološki prihvatljivi materijali, testiranje pedijatara i dermatologa.
 • Prikladno za model dobi.

Prije kupnje, provjerite model. U krevetiću ne smije biti nikakvih čipova, pukotina ili ogrebotina, jer bi se dijete moglo ozlijediti. Također imajte na umu jesu li svi dijelovi čvrsto pričvršćeni za okvir.

Svi IKEA materijali su sigurni, tako da roditelji ne mogu brinuti o premazima lakovima - nema štetnih tvari.

5 savjeta za odabir

1. Bijela boja je najslabiji i svestrani, takav se krevet može kupiti unaprijed, bez da čak i znaju spol djeteta. Ovaj ton je također pogodan za tinejdžere.

2. Najlakši materijal za njegu je metal. Naravno, drvo je više ekološki prijateljske, ali sav materijal u proizvodima tvrtke su sigurne za djecu.

3. Ako želite krevet dugo služiti, odaberite model transformatora.

4. Funkcionalnost modela je važna, pogotovo ako postoji malo prostora u vrtiću. Izaberite kreveti s ormarićima i policama.

5. Kreveti za spavanje su popularni kod tinejdžera. Ovi modeli su dobri jer su proširiti prostor i istovremeno pomaže kako bi jedinstveni osobni zonu. Bolje je odabrati takav krevet za djecu mlađu od 6 godina.

Cots po dobi

1. Novorođenče

Jednostavan i koncizan model, savršeno prilagođen novorođenčadi. Da biste spriječili slučajno zaglavljivanje djetetovih ručica ili nogu između prečki, posebne mekane strane mogu se postaviti na krevetić.

Graciozan krevet u bijeloj boji savršeno će odgovarati novorođenčadi.

Kreveti bez bočne strane su bolje odabrati za stariju djecu. Neki drvene krevetiće za najmlađe također se mogu nadomjestiti za starije dijete uklanjanjem odbojnika.

Naravno, odabir krevetića za novorođenčad, morate shvatiti da će u početku većinu vremena provesti u njemu. Postoji nekoliko posebnih modela za djecu koja su prikladna samo za malu djecu.

Jednostavan drveni krevet ispod stabla.

Nadstrešnice i viseće igračke izgledaju šarmantno. Vrlo je važno da krevet bude što snažniji.

Ako želite raditi na rukavicama, ne propustite naše korak po korak upute o tome kako šivati ​​krović s vlastitim rukama.

2. Od 3 godine

Za djecu stariju od 3 godine već je moguće odabrati više modela odraslih s kliznim strukturama, ormarima i policama. Imajte na umu da djeca rastu vrlo brzo i, kako ne bi stalno promijenili namještaj, pokušajte odabrati krevet za rast. Također vodite računa o odabiru odgovarajućeg i prikladnog madraca.

Ugrađene ladice su stvarno prikladan pribor za krevetić. Mogu se čistiti krevet, pelene i igračke. Međutim, bolje je odmah odlučiti trebate li takav model: prašina se može nakupiti u kutijama, neće biti prikladno staviti ih na sve površine. Plus IKEA pohranjuje u tome što prikazuju već sastavljene modele s različitim brojem ladica i police.

Kauč ​​za stariju djecu s ladicama pomoći će uštedjeti prostor u malom stanu i naučiti djecu da ih stavljaju na mjesto.

Ovaj model je primjer štednje prostora. Pogodan je za dvoje djece odjednom, a najdublje stvari i posteljinu možete staviti u praktične ladice u donjem dijelu namještaja.

Bijela - vrlo elegantna i praktična boja, ali u vrtiću možete dodati boju.

Graciozne strane s zakrivljenim leđima pretvaraju krevet u mali čamac. Djeca će biti oduševljena!

Modeli odjeće omogućuju uštedu prostora dijeljenjem u zone za svako dijete.

Dva takva dizajna su idealna za blizance ili malu djecu s malom razlikom u dobi. Ovo nije samo krevet, ali i izvrsno mjesto za igru.

Pretvaranje kreveta

Modeli transformatora razlikuju se od klasičnog kreveta u prisutnosti ormara i police. Ponekad se u takvom krevetu nalazi stol za mijenjanje, a za starije osobe postoji stol za učenje za učenje. To je prikladna i praktična opcija za one obitelji koje ne žele ili ne mogu potrošiti mnogo novca za kupnju novog namještaja. Drugi plus je kompaktnost i multifunkcionalnost: dijete raste, a samo su transformatori sposobni prilagoditi veličinu starijih djeteta. Mogu se produžiti i podesiti u razinama.

U gotovo svim dječjim krevetićima možete promijeniti visinu dna. Situacija se razlikuje od dva do pet: to je osobito važno za one koji stavljaju krevet roditelju. Zatim ga treba prilagoditi na jednu razinu.

Što je mlañe dijete, to je lakše imati više. Tako se dijete lakše spustiti i podići. Ali strane ne bi smjele biti vrlo niske: potrebna visina - do pazuha djeteta.

Najpopularniji modeli

1. Critter je brijačnica od dvije sorte: s ovcama i mačkama.

2. Minnen - praktičan i popularan metalni model. Postoji crno-bijela inačica.

3. Sundvik od bora i vlaknaste ploče (natrag). Krevet može biti bijeli i sivo-smeđi.


4. Leksvik - klasični drveni krevet, "raste", vrlo pouzdan i izdržljiv, ali vrlo jednostavan u dizajnu.

5. Hemnes - bijeli kauč s tri ladice.

6. Cure je dvostrani krevet, koji može biti na kat ili potkrovlje.

7. Stuva - potkrovlje s ugrađenim garderobom ili stalakom sa strane, kao i sa stolom i krevetom na prvom redu.

8. Sturo - jedno i pol garsonjera, dostupan samo u bijeloj boji.

9. Tuffing - krevet s spuštenom visinom i središnjim stubištem dostupan je samo u srebrnoj boji.

Inspirirajte nas - dijelite materijal s prijateljima na društvenim mrežama:

Cots iz Ikea - kako napraviti pravi izbor? (40 slika)

Radi olakšavanja pronalaženja kreveta za dijete, ovaj članak predstavlja pregled namještaja IKEA i još 10 savjeta za pravilnu kupnju.

Opcije za jednu

Krevet s krevetom Critter je namijenjen djeci koja nisu starija od osam godina. Evo nekih primjera jasle za novorođenče Ikea ovog modela.

Bijeli je s različitim ukrasom:

 • s uzorkom "ovce" na glavi
 • s likovima mačaka i pasa na glavi.

Kao i svaki namještaj ima svoje prednosti i nedostatke. Prednosti uključuju:

 • Izrada prirodnog drva
 • Lijep dizajn za djecu

Minus - postoje ograničenja u dobi, što znači da kada dijete dosegne određenu visinu, krevet će postati malen.

Ako vam je potrebno dulje vrijeme, tada je model s kliznim umetkom, koji može biti 207 cm u ukupnoj duljini, savršen.

Takva dizala s mogućnošću uvlačenja su kreveti:

 • Minnen je popularni Ikea model. Izrađen je od metala u bijeloj boji. Prednosti prekrasnog izgleda estetike i prilagodbe duljine. Nedostatak je taj da metal ima tendenciju da se ohladi.

Nedavno je dizajn ovog modela ažuriran (2015.), a zrake sunca, a ne monogram, sada su umetnute u bočne zidove. Na donjoj slici možete vidjeti sve značajke.

 • Sandvik, izrađen od borova, leđa - Vlakna, film na vrhu. Shema boja je ili bijela ili siva-smeđa. Nije teška, ima dobru pojavu i promjene duljine. Među nedostatcima, leđa, koja ne izgleda tako estetski ugodna i može biti podvrgnuta mehaničkim oštećenjem.
 • Leksvik. Izvršen u klasičnoj inačici drva. Izdržljiva je, prirodna, mogućnosti dizajna, jedina dovoljno velika masa namještaja.

Kauče iz Ikea

1) Hemnes. Najčešći među kupcima Ikea, komplet sadrži tri ladice, izrađene u bijeloj boji. Njegov dizajn je univerzalan, model je kompaktan, privlači pozornost posjetitelja. Postoji dodatno valjanje iz sloja, može se pretvoriti s jednog na dvostruko. I izračunava se do 8 godina. Ima i nedostataka - nema zaštite od pada i prilično visoka cijena.

2) lan. Ima 2 ladice ili posteljinu. Njegova niska cijena, dizajn i funkcionalnost su prednosti. I poremećajima - ovo je materijal proizvodnje (ploča od čestica i fiberboard) i odsutnost barijere.

3) Brimnes. Na svim stranama ima niske stranice i dvije ladice koje se mogu izvaditi. Idealno za djecu stariju od 8 godina, ona ima iste funkcije kao i Hemnes, ali je niža u cijenu, jer je izrađena od ploča od čestica. Čak i zbog niskih strana nije prikladan za djecu.

Ispod su fotografije Ikea krevetića (kauči i jednokrevetni kreveti).

Kreveti za spavanje

1) Cure - krevet je namijenjen za dvije osobe, može biti i krevet na kat i potkrovlje. U proizvodnji koristi samo prirodno drvo, to je više prikladan za punjenje gorivom, jer visina od 116 cm, ima sposobnost da nadopunjuje krović u plavom ili ružičastom. Nedostatak u bočnim pločama vlaknaste ploče i jednostavan dizajn.

2) Trup - metal u srebrnoj ili bijeloj boji. Izdržljiv, funkcionalan i jednostavan za čišćenje. Ima mogućnost dodavanja kauča ili igrališta.

3) Stuva - odnosi se na potkrovlje, ima ugrađeni ormar ili stalak na boku, pa čak i noćni stol. Prednosti uključuju niz dizajn i opremu. Cons - ovo je materijal za proizvodnju pločica i fiberboarda i mogućnost postavljanja stepenica samo desno.

4) Sturo - bijela kamiona. Otpušten iz drveta. Dodatno možete napraviti igralište zahvaljujući širini kreveta (153 cm). Samo ovdje je prikladno ne za svaki apartman, opet, zbog širine.

Kreveti na kat

1) kolaps. Bijeli ili srebrni kreveti, vrlo izdržljivi i mogu imati dodatni vanjski ležaj.

2) Midal. Pokriva se samo lakom, tako da ima prirodnu boju drveta iz koje je izrađena. Niska cijena i omogućuje kreativnost, kao što odaberete boju sebe. Slijedi popis krova IKEA već u obojenom obliku ovog modela.

3) Tuffing - ima spuštenu visinu i središnje stubište, samo u srebrnoj boji. Iz ovog kreveta gotovo je nemoguće pasti, a spuštanje i uspon na drugi stup je vrlo povoljno. I zbog niske visine, pogodan za niske stropove. Minusi su tkanine koje se lako oštećuju.

4) Nordahl - samo tamno smeđe tonove. U budućnosti možete napraviti dva odvojena pokućstva iz jednog zajedničkog namještaja. Izrađen od drva, osim bočnih zidnih ploča, koji je zalijepljen na vrhu filma.

10 preporuka pri odabiru spavaćih soba namještaja za djecu Ikea

 1. Obratite pažnju na bijelu boju, odgovara bilo kojem interijeru i ne ukazuje na spol djeteta.
 2. Metalne konstrukcije lakše se čiste.
 3. Ako želite namještaj za rast, onda uzmite trajni materijal, bilo drvo ili metal.
 4. Također, klizni kreveti su prikladni kada postoje dvije djece u sobi, ali različite dobi.
 5. Ako je dječja soba male veličine, tada je kompaktan krevet s izvlačenjem ili šankom.
 6. Za jedno dijete u maloj sobi, potkrovlje je savršeno, jer na jednom mjestu možete opremiti i mjesto za spavanje i prostor za igru.
 7. Na drugom stupu kreveta, samo dijete starije od 6 godina može spavati, a djeci se ne smije igrati tamo zbog sigurnosnih razloga. Također biste trebali instalirati svjetiljku tako da možete spuštati noću.
 8. Uzimajući madrac za krevet s drugom razinom, pogledajte njegovu visinu i razinu bočnih strana.
 9. Ikea modeli imaju minus - njegovu ujednačenost, stoga nemojte se bojati eksperimentirati s kupljenim krevetom kako biste ga učinili individualnim.
 10. Odjeljci za stvari mogu se staviti pokraj kreveta i zamijeniti stol za kavu u vrtiću.

To su osnovni savjeti za odabir pravog namještaja za vrtić, nakon čega slijede fotografije IKEA krevetića.

Cots za novorođenčad Ikea

Ne mogu napisati vaše mišljenje o krevetima za novorođenče Ikea. Općenito, uvijek pažljivo odabire stvari koje koštaju više od 1000 rubalja, a ako se radi o namještaju ili opremi... ali onda sam napravio pogrešku u općem odabiru na mjestu, pa, sve je lijepo na slici, cijena nije mala, ali ne transcendentalna. Odlučili smo ići i kupiti krevet Gulliver white. Idemo s mojim mužem. Natrag u dućan, misao mi se uvjerila da je ona vrsta kratke (ne Gulliver, nego Lilliputian) dobro, mislim, u redu, događa se da trgovina ne procijeni ispravno veličinu... kao rezultat toga smo raspakirati u večernjim satima da pogledamo brak i boju kako bismo procijenili Pa, brak je bio, ali nije kritičan, ali visina kreveta kaže da je visina 800, u stvari, pokazalo se da oko 760... kao i za lutke, na nižoj razini ispada da će dijete ležati kao na podu... suzu kroz suze na web stranicama i vidjeti kakve su veličine ostalih kreveta... i još uvijek smo kupili visinu komode u Ikea ST 1100 ispada da je krevet na 35 cm ispod grudi... Na primjer, ovdje je slika, moja visina 168cm - Bed IKEA - krevet firma Alita

Ukratko, danas je moj muž otišao u Ikea na naše "divne" ceste i vratio krevet... a moja majka i ja smo otišli k kćerima i pogledali tamo. Model je odabran, a od web stranica ćemo naručiti samo od trgovina nije imala pravu boju... želim bijelu ili bukvu, ali više sam sklona bijelom nego u Ikea, jer s njihalom i ladicama, ali ne mogu dopustiti da moja dugo očekivana princeza spava u nerazumljivom krevetu..

Ukratko, ne preporučujem krevet za novorođenče Ikea!

Koktel Ikea

Zadnji dani ljeta promocije!

Najbolje cijene za krevete iz tvornice "Kolybelkin"

Dostupnost kreveta u Moskvi!

Ljetne promocije, popusti i darovi

Kupite ili naručite bilo koji mjesec po super cijeni od 13,890₽ s madracima do 1. rujna!

Zadnji dani ljeta promocije!

Najbolje cijene za krevete iz tvornice "Kolybelkin"

Dostupnost kreveta u Moskvi!

Ljetne promocije, popusti i darovi

Kupite ili naručite dječji krevetić za bilo koji mjesec od 2018. po super cijeni od 184 AUD AUD uz madrace do 1. rujna!

krevetići

madraci

Postavlja se u krevet (strane, krevet)

Pribor, čahure i pendulum

Zašto je vrijedno kupiti pregradni krevet naše proizvodnje?

Mi smo proizvođači, stoga smo uvjereni u naše proizvode: koristimo drvo visoke kvalitete, hypoallergenic boje za dječji namještaj i trajno spajanje. Nudimo izvrsne pregradne krevetije jeftino, jer nemamo trgovinsku marku za redovne trgovine. Ovdje možete odabrati pregradni krevet s njihalom i bez njega - jedinstveni model koji kombinira 8 komada namještaja, kao i madrace s prirodnim kokosovim punilom, posteljinom i mnogim drugim proizvodima za djecu.

Pretvorba kreveta 8 u 1

Svijet ne stoji mirno, a poslije kreveta, koje su visjele sa stropa i drugih opcija za krevetiće za novorođenčad, dolazi do jedinstvenog razvoja. Jedan od njih je 8 in 1 transformirajući krevet, koji možete kupiti pomoću usluga naše online trgovine.

Zašto je potrebno kupiti prigušni transformator 8 u 1?

Mnogi roditelji cijenili su naš pretvarajući krevet, koji se može preurediti u osam različitih varijacija i postati zasebni komadi namještaja. Kvaliteta dječjeg spavanja treba ostati na prvom mjestu, a krevet za preoblikovanje novorođenčadi to jamči.

Dijete je uvijek tu - ležaljke za novorođenčad

Ako dijete sama spava u zasebnom krevetu, to može stvoriti puno neugodnosti za mladu majku, ona mora rasti mnogo puta noću kako bi se hranila ili zaustavila bebu. Za potpuno opuštanje u takvim uvjetima gotovo je nemoguće. Kako bi nekako nadoknadila nedostatak sna, mlada majka često odluči spavati s djetetom, ali ta je mogućnost puna neugodnih posljedica: postoji otuđenje između roditelja, jer otac mora ići u drugu sobu za noć, a beba koja je navikla spavati pored nje, vrlo je teško spavati u odvojenom krevetu. Ali izlaz je, naravno. Moderni proizvođači dječjih krevetića nude posebne ležaljke za novorođenče koje će pomoći riješiti problem zajedničkog sna djeteta i majke.

Dječji krevetić i pogodnosti

Krevetić, koji se po prvi put pojavio u Americi, izumio je za mlade mame koje teško noću ustaju. No, s vremenom je takav prikladan izum postao vrlo raširen, ne samo među američkim građanima, nego iu europskim zemljama. Dakle, koje su prednosti ovih dječjih krevetića?

Glavna razlika između takvih modela krevetića od standardnih je odsutnost jednog zida. Prije toga, obični dječji krevet bio je pričvršćen na roditeljski okvir, a bočica je uklonjena iz njega. Noge su bile prilagođene željenoj visini, izmišljenim spajalicama. Sve je to bilo prilično složeno i neugodno. Moderni dodatni kreveti su puno kompaktniji, neće zauzeti puno prostora. Izvorni snažni zatvarači omogućuju sigurno povezivanje proizvoda s roditeljskim krevetom. Dijete u tako malom krevetu će biti udobno i ugodno. Postoje i drugi pozitivni trenuci koji dodani krevet daje:

 1. Mama je uvijek uz dijete. Rijetki to osjeća i spava mnogo smireniji.
 2. Lako je noću puniti novorođenče, to se može učiniti bez izlaska iz kreveta.
 3. Da biste smirili dijete iznenada se probudili, također ne morate ustati. Dovoljno je doprijeti do njega i malo ga ugušiti, dok ga stroking leđa.
 4. Kada je beba pored svoje mame, stalno čuje disanje, tako da možete izbjeći probleme vezane uz sindrom apneje - iznenadni potpun prestanak disanja u dojenčadi.
 5. Druga prednost može se smatrati zajedničkim spavanjem roditelja. Dijete je pored majke, ali istodobno ne postoji opasnost od slučajnog stezanja djeteta tijekom spavanja.
 6. Nakon toga, lakše je naučiti djetetu da zaspati samostalno (također pročitajte: poučavamo dijete da spava u svom krevetiću odvojeno od majke (video, stvarne priče)).

Zbog ovog broja prednosti, sve više roditelja odlučuje kupiti udoban i udoban krevet za bebu. Međutim, među ogromnim nizom sličnih proizvoda koje nude moderni proizvođači, vrlo je jednostavno odabrati nisku kvalitetu robe.

Što treba tražiti pri odabiru bočnog krevetića?

Svaka majka vjeruje da njezina beba zaslužuje najbolje, pa je odabir kreveta prilično težak zadatak. Prije svega, krevetić bi trebao biti:

 • ugodno;
 • ekološki prihvatljiv;
 • sigurno;
 • funkcionalna.

materijal

Često roditelji, odabirom ovog komada namještaja, zaustavljaju svoje oči na urednim krevetima s mekim stranama, tapeciranim tkaninom. Vrlo je zgodan. Meke pastelne boje, u kojima se obično izvodi dječji namještaj, pomažu bebi da se smiri i zaspati brže.

Materijal iz kojeg se krema za spavanje treba lako čistiti. Za proizvodnju dječjih kreveti proizvođači često koriste drvo. Ovo je ekološki prihvatljiv i siguran sirovina koja ne sadrži nikakve štetne kemijske spojeve. Lako je čistiti drveni proizvod od prašine i prljavštine. Usput, u zdravstvenim ustanovama instalirani su samo metalni kreveti. To je zbog mogućnosti njihova jednostavnog čišćenja i dezinfekcije.

Dobar savjet! Najbolje je odabrati krevet od hrastovine, breze ili bora. Za takvo drvo koriste se bezopasne impregnacije koje ne mogu negativno utjecati na zdravlje djeteta.

Obrasci i dodatne funkcije

U trgovinama, gdje se nudi širok raspon dječjih krevetića, možete pronaći dodatne modele različitih oblika. Obratite pozornost na odsutnost oštrih izbočina i kutova. Ako je moguće, dijete se lako može povrijediti ili ozlijediti. Svi postojeći pričvrsnici moraju biti čvrsto skriveni i dobro zategnuti.

Također biste trebali obratiti pažnju na interval između kojeg je proizvođač napustio trake. Ne smije prelaziti 70-80 mm. U tom slučaju, glava mrvica ne uklapa se u ovaj jaz, stoga brinite da će pasti ili zaglaviti ne vrijedi.

Postoje modeli dodatnih kreveta, gdje je uključena i nestala strana. Kada se mrvica odrasta, može se pričvrstiti na krevet. Zato se beba brzo navikni na spavanje sami. Također u kompletu za dječji kreveti, neki proizvođači nude mekane bočne madrace. Povezujući ih s rešetkama s unutarnje strane, možete spasiti dijete od slučajnih ozljeda. Vrlo udobni modeli s dodatnim zatvaračima od tkanine, zatvorivi s patentnim zatvaračem. Ako se majka bojao slučajno dotaknuti dijete dok spava, ova mogućnost kreveta je najbolji način izlaska. Za hranjenje bebe trebate samo otvoriti zatvarač zatvarača.

Uobičajeni modeli dodanih dječjih krevetića

 • Slonovi. Ovi proizvodi visokokvalitetnih i ekološki prihvatljivih proizvoda predstavili su na modernom tržištu proizvođač sibirski. Okvir proizvoda izrađen je od breze, koji je pažljivo poliran i impregniran posebnom bezopasnom kompozicijom. Približan trošak kreveta varira od 5 do 6 tisuća rubalja, što je pristupačno za mnoge roditelje s ograničenim proračunom. Model je namijenjen bebama od 0 do 9 mjeseci;
 • Najmanji pomoćni ležaj je napravljen u gradu Mozhga. Veličina takvog djeteta je 85x45 cm, stoga, mrvice mogu lako spavati u njemu od rođenja do 4-5 mjeseci. Njegova cijena počinje od 4000 rubalja;
 • Sleep Well kreveti su se dokazali. Ova veličina slična standardnom, priloženom modelu ima prilično zanimljiv dizajn. U njemu djeca mogu spavati do 2-3 godine. Ovaj proizvod izrađen je od kvalitetne bukve ili jasena, ali cijena je već znatno veća - od 12.000 rubalja;
 • Njemački modeli Tobi i Pinolino vrlo su rašireni. Za proizvodnju ovih linija kreveta koristi jele i smreke. Ako prvi ima klasični dizajn, modeli druge linije mogu zadovoljiti s razgranatim oblicima. Cijena od 10.000 rubalja;
 • Bednest, europska tvrtka, proizvodi stilski i udobne krevete za bebe od rođenja do 6 mjeseci. Prednost ovih proizvoda je kompaktnost. Ovi kreveti se lako mogu ukloniti u vrećici, pa čak i na cesti. Ovo je vrlo povoljno ako planirate dugo putovanje. Njihov je trošak od 20.000 rubalja;
 • Još jedan poznati proizvođač dječjih vrtića talijanska je tvrtka Cullabelly. Glavna je razlika jedna obojena pokrivača u kojoj je cijeli krevet potpuno skriven. Međutim, ne odgovara djeci starijoj od 5 mjeseci. Cijena takvih proizvoda od 15.000 rubalja;
 • Njemačka tvrtka Fabimax nudi dodatne modele kreveta, izrađene isključivo od prirodnog drveta. Uključena je i dodatna podjela od visokokvalitetnog tkanina, uz pomoć jednostavnog kombiniranja vrtića i odraslih kreveta. Troškovi od 9000 rubalja;
 • Korištenje dječje igrališta Malusha C751 je prilično prostrano, ali u isto vrijeme zauzima malo prostora. Prikladni su za bebe od rođenja do 8-9 mjeseci. Cijena od 5500 rubalja;
 • Krevetić Brod je zanimljiv dodatni model s originalnim dizajnom. Veličina kreveta može se mijenjati dok dijete raste, može spavati u svojoj djeci do 4 godine starosti. Trošak od 17.000 rubalja.

Krevetić je izvrstan izbor za mlade roditelje. Zahvaljujući ovom stjecanju, majka će uvijek spavati, beba je mirna, a moj otac neće morati spavati noću u drugoj sobi.

Recenzije

Oksana, 28 godina

Kupili smo dječji krevetić iz Roba. Poslužila nam je više od godinu i pol dana. Ovaj model je transformator. Može se koristiti kao dodatak i kao i obično. Veliki plus da paket sadrži dodatnu zavjesu od tkanine s patentnim zatvaračem. Čak i kada je uklonjen bočni zid, mrvice su lako bile zaštićene od pada, ako se krevet bijaše odvojio, a također da brzo dobije pristup bebi razgradivši ga.

Vitalij, 30 godina

Primio je kao dar za rođenje mrvica jedinstveni dodatni ležaj Sleep Well. Sve što mogu reći je praktično, praktično, nije jako skupo. Preporučujem svima koji žele biti bliže vašem djetetu.

Elena, 23 godina

Nakon mjesec dana mučenja, sada se osjećam kao prava mama. Spasio sam se dodatnim krevetom Mozhga. Mali dječak bio je nemiran, nestašan, morao ga je cijelo noću stjerati u svoje ruke. Da bi me odvelo u krevet, bilo je jako uplašeno. Sada nema problema. Dijete mi spava, a ne bojim se da ga slomim slučajno.

Sofija, 35 godina

Pristupili smo drvenom krevetu "Čudo". U sobi nije bilo dovoljno prostora pa nije bilo riječi o velikom dječjem krevetu i nije bilo želje da se dijete uopće premjesti u odvojenu sobu. Sada moja kći spava cijelo vrijeme pokraj mene. Hranjenje je postalo puno lakše, bez ikakvog ustajanja svaki put s kreveta, a beba, osjećajući svoju majku pored nje, spava puno mirnije.

Vlad, 31

Imali smo i krevetić. Sada je moj sin odrastao i iz njega smo napravili stol. A kad gosti dođu, lako se pretvara u maleni kauč, jer samo trebate spustiti dno i staviti male jastuke.

Možete pročitati recenzije, saznati cijene, odabrati i kupiti dječji krevetić (i pribor) u online trgovinama: