Ocjena najboljih univerzalnih invalidskih kolica 2 u 1. Top-10 (prema ocjenama)

Hrana

Oni roditelji koji prvi put kupuju kolica suočeni su s izborom između univerzalnih modela koji se mogu koristiti od rođenja djeteta do vremena kada počinju hodati sami ili prvo kupnjom kolijevke, a nakon otprilike šest mjeseci kupnjom kolica. Rekli smo o najboljim kolicima s kotačima, au ovom ćemo članku govoriti o najpopularnijem tipu univerzalnih invalidskih kolica: 2 u 1. Ovakva vrsta invalidskih kolica uklanja potrebu za kupnjom kolica 6-7 mjeseci nakon rođenja djeteta. 2: 1 kolica već imaju jedinicu za hodanje u kompletu, samo trebate ukloniti postolje i postaviti ga na kućište. Oni roditelji koji često nose dijete u automobilu, bolje je obratiti pozornost na univerzalnu kolica 3 u 1: osim blok-kolijevke i šetnice, imaju treći blok, koji je auto sjedalo. Tu su i invalidska kolica, koja se ne moraju potpuno demontirati uklanjanjem jedne jedinice i instalacijom drugog, ali su jednostavno položeni i pretvoreni s kolijevke u kolica i obrnuto. Međutim, transformatori nisu stekli tako popularnost kao kolica 2 u 1, zbog svoje težine, jer u ovom slučaju nema mogućnosti napuštanja jedne jedinice kod kuće i korištenja drugog, morate stalno nositi s tobom prilično težak dizajn. Osim toga, 2 u 1 kolica imaju veći izbor opcija dizajna, a majke uvijek mogu odabrati nešto najprikladnije.

U ovoj ocjeni gledat ćemo na top 10 najboljih 2 u 1 invalidskim kolicima. Ocjenjivanje se temelji na tehničkim karakteristikama, omjeru cijene i performansi i povratnim informacijama od korisnika Yandex-Market.

BeBe-Mobile Santana (2 u 1)

Prosječna cijena je 26.100 rubalja. Kolica iz poljskog proizvođača dobili su 40% od pet od recenzija u Yandex tržištu. Veličina kolijevke je 37x80 cm, težina 4,95 kg; veličina sjedala rekreacijske jedinice - 33x20, težina - 5,5 kg; težina podvozja - 8 kg. Dopuštena instalacija modula u oba smjera. Postoji pet pojaseva, kao i podesivo podnožje. Mreža za metalne stvari, u velikoj ćeliji. Kotači od gume, napuhani, ne rotirajući. Opremljen s centraliziranom kočnicom u obliku trake. Sastoji se od: sunčevog vizira, mreža protiv komaraca, rt noge, vrećice za majku, grijanog rukava za ruke, a također i adaptera za pričvršćivanje u automobilu.

* Lijep izgled;

* Dobra amortizacija (amortizacija utječe na udobnost djeteta u invalidskim kolicima, dizajn ne bi trebao prenijeti sve udarce na cesti, kao i ljuljanje.) Ovaj parametar je određen uključujući kotače - napuhavanje je ugodnije za kretanje, iako je sklon probušenju).

* Nepouzdani mehanizam prilagodbe dna kolijevke;

* Zategnuti elementi (pomoćni dijelovi i dijelovi);

* Guma može skočiti iz ruba.

Camarelo Pireus (2 u 1)

Prosječna cijena je 20.380 rubalja. Kolica iz poljske marke osvojila su 45% od pet od recenzija u Yandex-Marketu. Veličina kolijevke - 40x82 cm, težina - 4,1 kg; veličina sjedala rekreacijske jedinice - 30x30 cm, težina - 4,3 kg; težina podvozja - 9,5 kg. Vrh materijala - tkanina. Višesmjerna ugradnja blokova, čije se prijenos vrši pomoću ručke na poklopcu motora. Opremljen je s pojasevima od pet točaka, kao i podesivim nosačem. Visina ručke varira. Kotačići od gume, napuhani, prednji osovina okretni, s bravom. Uključeno: mreža protiv komaraca, sunčalište, rt za noge, kišni kaput i vrećicu.

* Dobar križ i amortizacija;

* Neodgovarajući pristup torbi za proizvode;

* Česta opsezivanja kotača.

Tutis Tapu-Tapu (2 u 1)

Prosječna cijena je 20.500 rubalja. Invalidska kolica iz litvanskog proizvođača dobili su 67% od pet, prema pregledima na Yandex-Marketu. Veličina kolijevke je 36x79 cm, težina 4,95 kg; širina sjedala štapnog hoda je 39 cm, duljina veza 95 cm, a težina 5,25 kg. Moduli se mogu postaviti duž staze i protiv kretanja. Postoji pet pojaseva s mekanim jastučićima. Kućište je opremljeno sunčevim zaslonom. Također su uključene: vrećica za mama, kišni ogrtač, mrežu protiv komaraca i rtu za noge. Gume za kotače, napuhane, zakretanje prednje osovine.

* Prostran kolijevka i šetalište;

* Moguća je lagana reprodukcija u ručki (tj. Kada je ručka lagana);

* Rt je često naboran, može izgledati neuredan;

* Nema dovoljno udobne amortizacije prilikom vožnje na lošim cestama.

Teutonija Mistral P (2 u 1)

Prosječna cijena je 55.610 rubalja. Kolica iz njemačkog proizvođača osvojila su 73% od pet, prema pregledima na Yandex tržištu. Veličina kolijevke je 37x80 cm, težina 4,2 kg; veličina sjedala ugode je 35x24 cm, težina 5,2 kg. Težina podvozja - 12,5 kg. Moguće je instalirati module na stazi i protiv pokreta. Postoji pet pojaseva s mekim oblogama, kao i podesivo podnožje. Opremljen s reflektirajućim reflektorima na stranama. Obje osovine su opremljene kočnicama. Kotači od gume, lijevane, fiksne. Uključeno: mreža protiv komaraca, kišni kaput, stopalo za noge, vizira i vrećicu.

Udoban položaj djeteta iznutra i kretanje nad nepravilnostima;

* Sastavljena ručka može se suzbiti tijekom rada;

Geoby C3018

Prosječna cijena je 15.000 rubalja. Ovaj jeftin kolica iz kineskog proizvođača osvojio je 80% od pet od recenzija u Yandex-Marketu. Težina kotača s kolijevkom - 16,5 kg, s jedinicom za hodanje - 16 kg. Sklopivi mehanizam je "knjiga". Vrh je izrađen od tkanine. Postoji sigurnosni pojas u pet točaka. Košarica za proizvode mrežaste. Uključeno: mreža protiv komaraca, sunčalište, kaput i kapu na nogama. Kotači od gume, lijevane, ne rotirajući. Kočnica je centralizirana, na stražnjoj osovini.

* Krovni materijal i podvozje;

* Dobra zaštita od vjetra i kiše.

* Košarica za kupnju je niska;

* Nedostatak torbi za mamu uključen;

Reindeer Style (2 u 1)

Prosječna cijena je 32.100 rubalja. Invalidska kolica iz njemačkog proizvođača osvojila su 75% od pet, prema pregledima na Yandex tržištu. Veličina kolijevke - 38x80 cm, težina 7 kg; dimenzije sjedala ugostiteljskog bloka su 33x30 cm, duljina veza 85 cm, a težina 4 kg; težina podvozja - 7 kg. Sklopivi mehanizam je "knjiga". Stražnji dio modula za hodanje je podesiv u 4 položaja, korak je 3. Vrhunski materijal - eko koža. Tkanina za košare. Kotači na napuhavanje, bez okretanja mehanizma. Postoji podesiva ručka, kao i centralizirana kočnica u obliku šipke. Komplet uključuje sunčalište, mrežu protiv komaraca, izoliranu omotnicu, kišu, prostranu torbu.

* Meko trčanje, udobna apsorpcija udarca, izvrsno rukovanje;

* Visokokvalitetni zatvarači, jednostavan mehanizam za sakupljanje u radnom stanju;

* Jednostavna njega zahvaljujući umjetnoj koži.

Lonex Bergamo (2 u 1)

Prosječna cijena iznosi 22 000 rubalja. Kolica iz poljske marke osvojila su 100% pet od recenzija u Yandex-Marketu. Veličina kolijevke je 34x78 cm, težina - 4 kg; širina sjedala štapne jedinice - 32 cm, duljina ležaja - 85 cm, težina - 4 kg; težina podvozja - 9,5 kg. Razvija se kao "knjiga". Modul za hodanje je fiksan u oba položaja. Amortizacijski pojas. Kotači na napuhavanje, ne-slewing. Postoji centralizirana nožna kočnica. Tkanina košare, s patentnim zatvaračem. Kućište ima tihu funkciju preklapanja. Uključeno: kaput za kišu, stopalo za noge, mreža protiv komaraca, torba za mamu.

* Podignuta na vrh ekrana koja štiti od vjetra;

* Glatki i tihi tečaj;

* Jednostavan tijek mehanizma nagiba leđa;

* Potpuno spušteni ležajni ležaj.

* Prljava munje na košari.

Lonex Cosmo (2 u 1)

Prosječna cijena je 29.300 rubalja. Kolica iz poljskog proizvođača osvojila su 100% pet od recenzija u Yandex tržištu. Veličina kolijevke je 39x95 cm, težina 4 kg; dimenzije sjedala ugostiteljskog bloka su 36x28 cm, težina 4 kg; težina podvozja - 8 kg. Gume za kotače, napuhane, zakretne, s mogućnošću ručnog zaključavanja u uspravnom položaju. Top tkanina s umetkom mreža protiv komaraca, skrivena iza zatvarača. Modul za hodanje može biti pričvršćen duž puta i protiv pokreta. Tu je vrećica za sitnice, platnene košare s gumbiranom šupljinom.

* Upravljivost i udobnost kretanja;

* Bez oznake, jednostavno čišćenje.

* Teško je staviti proizvode i stvari u standardnu ​​košaru ispod kolijevke.

Maxima Elite XL koža (2 u 1)

Prosječna cijena je 31.000 rubalja. Kolica iz njemačke marke osvojila su 100% pet od recenzija u Yandex tržištu. Veličina kolijevke je 40x84 cm, težina 6,5 ​​kg; širina sjedala hodnika - 34 cm; težina podvozja - 11,5 kg. Moduli se instaliraju u dva položaja. Vrhunski materijal - imitacijska koža. Postoji sigurnosni pojas u pet točaka. Moguće je podesiti visinu koraka. Komplet uključuje: toplu omotnicu, kišu, mrežu protiv komaraca, sunčevu vizu, rt na nogama i vrećicu. Kotači od gume, napuhani, ne rotirajući.

Visoka pouzdanost mehanizama;

Udoban pokret na svim vrstama površina;

Noordline Beatrice Classic (2 u 1)

Prosječna cijena iznosi 25.950 rubalja. Kolica iz njemačke marke osvojila su 100% pet od recenzija u Yandex tržištu. Veličina kolijevka je 34x81 cm, težina 3,5 kg. Dimenzije sjedala u hodniku su 30x27 cm, duljina veza 92 cm, a težina 5,9 kg. Težina šasije - 10 kg. Tapaciranje vanjske - tkanine, uklonjive, unutarnje - pamuk, uklonjive. Baza je formirana na principu knjige, moguće je montirati module i na putu i protiv pokreta. Dovršeno je s pojasevima od pet točaka, mekim odbojnikom, rešetkom komaraca, čepom na nogama. Prijenos blokova obavlja se ručkom na poklopcu motora.

Prednosti prema vlasnicima:

* Duboka i topla;

* Ovjes s podesivom krutost;

* Bez velikih kotača za najbolju prohodnost;

15 najboljih kolica 3 u 1

Ocjena značajki

Bebe koje su se pojavile na svijetu u potpunosti ovise o uvjetima koje stvaraju odrasle osobe. Ova izjava je posebno pogodna za djecu prve godine života. U ovom dobu dijete treba dugo spavati, oko 12 do 18 sati dnevno. Ali on također treba šetnje i svjež zrak. Bilo je to da zadovolje ove dvije potrebe da su kolica nekad izmislila.

Ako je ranije izbor između takvih vozila imao ograničenja kako u dizajnu tako iu skupu funkcija, sada, zahvaljujući napretku, imamo veliku raznolikost modela od jednostavnih rekreativnih do svih terenskih transformatora. Najsvestraniji se smatra 3 u 1 modularnom sustavu invalidskih kolica, a uključuju i jedinicu za hodanje, odvojivu kolijevku i sjedalo za automobil. Naša ocjena neće vam biti pogrešna u odabiru željenog proizvoda.

Top 7 najpopularnijih proizvođača 3 u 1 invalidskim kolicima dizajniranim za novorođenčad i djecu do 3 godine su kako slijedi:

 1. Verdi (Verdi), Poljska. Prema istraživanju, ovo je najpoznatiji proizvođač invalidskih kolica. Tvrtka je osvojila srca roditelja s ergonomijom, udobnošću i kvalitetnim modelima. Korisnici primjećuju da kolica imaju praktičnu presvlaku, izvrsnu su za sve sezone i savršeno prilagođavaju ruskim cestama.
 2. Peg-Perego (Peg-Perego), Italija. Besprijekoran stil i pouzdanost - ovako stručnjaci i korisnici reagiraju o invalidskim kolicima talijanske marke. Proizvođač se pridržava najviših standarda kvalitete i osjetljiv je na sigurnost novorođenčadi i djece mlađe od 3 godine. Dobra marketinška strategija pomogla je da se konsolidira uspjeh i donese brand na vrhunsku razinu: u poslovnoj konkurenciji, Miss Italija sama je prevozila invalidska kolica duž velikog stuba, koja je 1956. naravno izazvala bijes.
 3. Adamex, Poljska. Kolica ove marke zaljubila se u korisnike jednostavnosti i jednostavnosti korištenja. Stilnost modela je zbog korištenja u proizvodnji eko-kože i lanca na bazi prirodnog lana. Bez obzira na cijenu, svaki model ima kompletan set - kišni kaban, košaru za kupnju, vrećicu za mamu i druge lokalne dodatke.
 4. CAM (CAM), Italija. Jedan od najstarijih proizvođača invalidskih kolica u Europi. Posebnost robne marke je obvezna usklađenost proizvoda s međunarodnim standardima kvalitete, zaštite okoliša i sigurnosti. Unatoč solidnoj reputaciji i dugogodišnjem iskustvu, tvrtka se zalaže za inovaciju i prati modne trendove, nudeći najrelevantnije kolica za novorođenčad i djecu mlađu od 3 godine.
 5. Tutis (Tutis), Litva. Dječja kolica ove marke - jedna od najpopularnijih. Ekskluzivnost tvrtke leži u dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji i prodaji invalidskih kolica, uspješnim tehničkim rješenjima i inovativnim dizajnerskim idejama.
 6. Inglesina (Inglesina), Italija. Liviano Tomasi - osnivač tvrtke, u kombinaciji s ljubavlju za djecu i trkaće automobile, otkriva svijet jedan od najboljih na karakteristikama kolica. Trnka ovog proizvođača je skladan savez tradicije i modernosti. U recenzijama korisnici naglašavaju pokretljivost modela, stilski dizajn i vrhunsku kvalitetu.
 7. Riko (Rico), Poljska. Zahvaljujući elegantnom i inovativnom dizajnu, kolica ove marke imaju široku potražnju ne samo u svojoj domovini već iu cijelom svijetu. Visokokvalitetni proizvodi potvrđeni europskim certifikatima. Roditelji to radije preferiraju za tvrtku "off-road", eleganciju, pouzdanost i prilagodljivost lokalnim uvjetima.

Predstavljamo vam ocjenu najboljih invalidskih kolica 3 u 1. U raspodjeli kandidatura uzeti su u obzir slijedeći kriteriji:

 • obilježja invalidskih kolica;
 • omjer cijene i kvalitete;
 • korisničke recenzije;
 • stručni savjet.

Najbolje jeftine kolica 3 u 1: proračun do 25 000 rubalja.

Cijena jeftinih invalidskih kolica 3 u 1 kreće se od 15 do 25 tisuća rubalja. Slažem se, za univerzalni uređaj - nije tako skupo. Istodobno, njihova široka funkcionalnost bit će gotovo ista kao i vrhunska invalidska kolica. Ako ne želite overpay za korištenje skupe materijale, što nije uvijek opravdano, onda je ovaj odabir za vas.

5 Marimex Armel (3 u 1)

Praktična kolica 3 u 1 marki "Marimeks" privlače povoljnu cijenu i zanimljiv izgled. Kupnjom ovog modela postanete vlasnik auto sjedala, kolijevke i blok za šetnju - set za novorođenčad i djecu do 3 godine. Značajno je da se auto sjedalo može postaviti i na kućište - vrlo je prikladno jer kod vožnje automobilom s kasnijim šetnjom nećete morati nositi dodatnu kolijevku u prtljažniku. Dovoljno je preurediti auto sjedalo na kućištu i nastaviti putovanje kroz otvoreni zrak.

 • Leđa je regulirana u tri odredbe.
 • Sigurnosni pojasevi s pet točaka s mekim presvlakama.
 • Podesiva visina stopala za udobnu vožnju prema visini i dobi.
 • Fabric napa, koji lako pere daleko od raznih vrsta onečišćenja.

U recenzijama zabilježite dobru amortizaciju. Kao što kažu kupci, djeca spavaju u kolicima slatkim i udobnim. Kućište savršeno štiti od lošeg vremena, a umetak umetka u njoj pruža izvrsnu ventilaciju. Za svoj novac - dobar model!

4 Alis Berta (3 u 1)

Najbolju cijenu među svim nominiranima ocjenjivača nudi "Alice" kolica. Prije nego što je univerzalni model 3 u 1. Neka vam niska cijena ne uplaši, ova kolica nameću sve stvarne karakteristike, au nekim trenucima i nadilaze konkurente.

 • Nosač automobila je instaliran na kućištu.
 • Upišite "knjigu" - najbrži i najjednostavniji preklop.
 • 4 jednostruka napuhavajuća kotača. Prednji su blokirani, što ima pozitivan učinak na prohodnost snijega, pijeska i blata.
 • Prilagodljivost visine ručke, mogućnost preoblikovanja blokova na lice i dalje od vas, nekoliko kutova leđa, itd.
 • Paket sadrži kišni ogrtač, zaslon insekata, prostranu torbu za šetnju, rt na nogama itd.

Recenzije pozitivno ocjenjuju montažu i pouzdanost kolica. Ovo je pozitivan primjer kako jednokratna kupnja može napraviti život nekoliko godina unaprijed. Model je namijenjen novorođenčadi i djeci mlađoj od 3 godine.

3 Camarelo Carmela (3 u 1)

Treći položaj rejtinga ide na 3-in-1 kolica Camarelo Carmela, prepoznat kao najbolji model za kretanje u zimskim uvjetima. Zbog velikog promjera naplatnih kotača (stražnje - 35 cm), izrađen od gume, invalidska kolica prevladavaju čak i pomicanja. Istodobno, dječja unutrašnjost ne doživljava neugodu zbog tresenja, budući da opruga prigušenja djeluje.

 • Skupljeni dizajn teži 11 kg.
 • Položaj ručke kolica može se prilagoditi rastu roditelja.
 • Mehanizam "folding" svjetla za nekoliko pokreta kompaktno prikuplja proizvod koji će ga staviti u prtljažnik ili u ormar za skladištenje.
 • Stražnji dio hodnika je opremljen s nekoliko razina podešavanja. Maksimalni položaj 180 stupnjeva.
 • Auto sjedalo ima anatomski oblik.

2 Indigo Indigo (S) kolekcija kože (3 u 1)

Kolica 3 u 1 "Indigo" će biti po volji većine roditelja. Kada stilski dizajn nadopunjuje funkcionalno punjenje, zar to nije dobro? Obilježje modela je produženi vez (90 cm).

 • Faux kožna napa.
 • Svjetlije sjedalo za auto sjedalo u usporedbi s drugim modelima.
 • Kotači na napuhavanje, koji pružaju dobar križ na raznim cestama.
 • Podesivi nasloni za noge, nasloni za glavu, ručicu - kako bi se udobno svima, djeci i roditeljima.

U recenzijama pišu da se auto sjedalo može ugraditi na kućište, čime se štedi prostor u prtljažniku prilikom putovanja. Plus produženi krevet - jamstvo udobnog spavanja na svježem zraku i novorođenčeta i starijih djeteta.

Glavne karakteristike koje biste trebali pogledati prilikom odabira univerzalnog kolica (3 u 1):

 • Težina kolica sastavljena. Najlakši modeli se smatraju do 12 kg, srednje do 15 kg, ostali pripadaju teškim. Ovaj kriterij može biti kritičan. Previše teška konstrukcija neće se podizati za mamu. Ne zaboravite to zbog težine uređaja i težine djeteta, koje će biti iznutra.
 • Težina kolijevke. Imajte na umu da nosite kolijevku s djetetom trebate ruke. Što je niža, to bolje. Najbolja opcija su koljevi od 2 do 4 kg.
 • Promjer kotača. Iz ovog parametra ovisi brzina, glatkoća i lakoća kretanja u određenom području. Promjer do 15 cm pogodan je za hodanje invalidskih kolica invalidskih kolica. Kotači od 25 do 30 cm idealni su za modele dizajnirane za kretanje u proljeće, jesen i zimu.
 • Materijal kotača Plastični su dizajnirani za hodanje na glatkom asfaltu i čvrsti i gumeni gumeni napuhani nosači s bilo kojom off-roadom.
 • Podešavanje nagiba naslona sjedala. U modelima za hodanje (štapovi) obično postoji jedan položaj - sjedeći. Za univerzalne invalidske kolica, tipičan je izbor 3 - 4 položaja.
 • Sustav amortizacije. Vrijedno je odabrati sustave opruge. Oni su pouzdani i izdržljivi.

1 Verdi Pepe Eco Plus (3 u 1)

Nosač za bebe 3 u 1 Pepe Eco Plus poljskog proizvođača Verdi jedan je od najboljih događaja posljednjih godina. Model je opremljen mehanizmom prigušivača s 3 razine krutosti. Ovisno o situaciji, roditelji mogu odabrati bilo koju od njih, pružajući tako dijete maksimalnu udobnost bez nepotrebnog trese.

 • Prirodni materijali koji se koriste u izradi trim strollera pružaju priliku da ne brinu o zdravlju bebe. Madrac kolijevke ima punjenje sto posto bambusa, što osigurava potrebnu krutost za pravilan razvoj kosti djeteta.
 • Aluminijski okvir ne dodava nepotrebnu težinu na proizvod (14 kg montiran). Zahvaljujući lakoći i mehanizmu "knjiga", okvir se preklapaju / razvijaju jednim dodirom.
 • Gumjeni kotači na napuhavanje, promjera 30 cm, omogućuju vožnju čak i kroz pražnjenje snijega, bez ometanja ostatka bebe.
 • Šetnja stolica Verdi ima četiri razine prilagodbe leđa.

Najbolje kolica 3 u 1 srednjoj klasi: proračun do 40.000 rubalja.

Zlatna sredina - modeli 3 u 1 iz ove kategorije. Oni su napredniji od proračunskih invalidskih kolica, no ipak se mogu pohvaliti odgovarajućom cijenom, koju većina kupaca može priuštiti.

5 Tutis Zippy Orbit (3 u 1)

Pravi hit prodaja je univerzalna kolica iz Tutisa za novorođenčad i djecu do 3 godine. To je kompaktan i relativno lagan model 3 u 1. Na primjer, težina podvozja iznosi 8,9 kg, sjedalice automobila, koja se usput mogu montirati na njih - 2,85 kg, kolijevku - 4,3 kg, i jedinicu za hodanje - 4, 8 kg

 • Potpuno opremljeni - kišni ogrtač, ekran kukaca, stopalo nogu, sunčana sjena, torba, košara za kupnju.
 • Podesivi elementi dizajna - leđa, podnožja, ručka.
 • Mogućnost preurediti šetnju u smjeru ili protiv pokreta.
 • Proljeće amortizacija.
 • Prostrana torba i košarica.

Recenzije korisnika pune su pozitivnih. "Izvrsni križ, gdje jednostavno nismo vozili u bilo kojem vremenu!" - piše jedan od korisnika. Podupiru drugi komentatori, dodajući kako je kolica lako upravljiva i poznata je po manevriranosti. Prema riječima stručnjaka, ovaj model je najbolja kombinacija troškova, funkcionalnosti i kvalitete.

4 Noordi Polaris Udobnost (3 u 1)

Među najboljim kola za novorođenčad i djecu do 3 godine staro je i vjetrovito kolica Nurdi. Vozačke karakteristike modela 3 u 1 - na visini: izdržljiv i istodobno lagani okvir, manevrvnost, kotači se ne okreću i ne oslobađaju ništa na osovini.

 • Prostrana i duboka kolijevka u kojoj dijete osjeća udobno i ugodno.
 • Nosač automobila s anatomskim jastukom.
 • Sposobnost sklapanja kolica bez uklanjanja blokova.
 • Odbojnik je lako odmaknuti s obje strane.
 • Kvalitetni građevinski elementi i pribor.

U pregledima korisnici žele ponavljati da je kolica završena. Ovaj model može se kratko opisati - ništa suvišno. Čak i ako nema novih značajki i super opcija, to je ono što vam treba u smislu dječjeg prijevoza. "Jednom sam ga kupio i prekrižem putovanja i šetnju s popisa potencijalnih problema", kažu kupci.

3 Adamex Barletta Ecco (3 u 1)

Na trećem retku ocjene je model kolica 3 u 1 Barletta Ecco Adamex (Adamex). Ovaj se uređaj razlikuje od svojih analoga prisutnošću dodatnog sigurnosnog sustava. Na stranicama okvira su posebna blistava crvena ili plava svjetla. Proizvođači su sigurni da će njihovo uključivanje u mračno doba dana pomoći smanjiti rizik od nesreća prilikom prelaska ceste.

 • Kolica imaju najmanju težinu među onima predstavljenima u kategoriji - 10, 5 kg u sklopljenom obliku. Njegov super lagani okvir teži samo 5 kg. Glavni materijal u proizvodnji aluminija služio.
 • Kotači od gume, napuhani. Imaju drugačiji promjer. Dva prednja lebdeća, opremljena ručicom kočnice. To olakšava pričvršćivanje strukture u željeni položaj.
 • Leđa može biti instalirana na jednoj od četiri mjesta: sjedi, polu-sjedi, pola leži, leži.

2 Expander Mondo Ecco (3 u 1)

Nosač 3 u 1 branda Expander uključen je u popis najzahtjevnijih. Na prvi pogled korisnici primijetiti velike kotače, bogatu opremu i materijale koji se lako čiste (umjetna odjeća i plastika).

 • Atraktivan dizajn.
 • Dobar križ čak iu snijegu.
 • Topla i prostrana kolijevka.
 • Auto sjedalo s adapterima za ugradnju na kućište.

Recenzije potvrđuju upravljivost proizvođača i jednostavnost upravljanja. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, kolica ulaze u skučeni lift bez ikakvih problema. Svi blokovi karakteriziraju visoka mjesta za sjedenje - nema potrebe da se opet zavoja. Koš za stvari je prostran i, što je važno, zatvoreno. Veliki umetak s umetcima u poklopcu pružit će zračni pristup djetetu u toplini ljeta. Ukratko, izvrsna opcija za novorođenčad i djecu do 3 godine za novac!

1 Riko Bruno (Brano) Ecco (3 u 1)

Model "Rico" - predstavnik kolica s najboljom apsorpcijom udaraca. Proizvođač je opremio model s dodatnim amortizerima okvira, tako da dječji san neće biti poremećen ni na "mrtvoj cesti". Još jedna zanimljiva nijansa je prisutnost držača šalice među ostalim priborom (kišni ogrtač, mreža, vrećica itd.) - kao što je spomenuto u recenzijama, a prikladno je postaviti bocu za bebe i šalicu kave za mamu.

 • Kaput od umjetne kože, jednostavan za čišćenje.
 • Visoko kvalitetna montaža - dizajn nije slab, možete osjetiti pouzdanost i izdržljivost svih blokova i elemenata.
 • Model se ne škripi za vrijeme rada, ne krije se, nema zastoja.
 • Jednostavnost kontrole - doslovno s jednom rukom, izvrsna manevarabilnost.

Mnogi mame pojasniti da je napa je zatvorena do dna. Kolijevka je duboka i prostrana, čime se izbjegava mrzovoljno brbljanje prolaznika. Velika mrežasta prozor skriva bebu od sunca, pružajući pristup zraku. Većina elemenata modela 3 u 1 za novorođenčad i djecu do 3 godine starosti reguliraju se prema preferencijama i dobi djeteta - leđnom kutu, ručkom, smjeru kretanja, koraku.

Najbolje kolica 3 u 1 premium klasi: proračun od 40.000 rubalja.

U invalidskim kolicima 3 u 1 premium sve je u redu, osim za cijenu. Luksuzni modeli pokazuju najvišu kvalitetu gradnje, skup materijala, glatku vožnju, kompletni set. Ovi vagoni su lagani i kompaktni, svi tereni i ergonomski.

5 Vikalex Grata (3 u 1)

Zatvaranje kolica kategorije ocjena 3 u 1 Vikalex Grata. Prema proizvođačima, ovaj model ima bolju izvedbu. Materijali iz kojih je napravljen uređaj, imaju sve potrebne potvrde o okolišu i otpornosti na brzo habanje.

 • Težina kolica kada je montirana je 12 kg.
 • Četiri kotači na napuhavanje izrađeni su od gume visoke kvalitete. Njihov promjer omogućuje vam da ne koristite kolica samo ljeti na ravnoj cesti, ali i zimi.
 • Opruge jastuka zaštićene su pojedinačnim kapicama od plastike. To im omogućuje da dugoročno održavaju originalnu izvedbu.
 • Kolijevka ima posebne trkače i može se koristiti kao kolijevka.

4 Anex Sport (3 u 1)

Ako tražite kolica koja su značajna za njegovu posebno glatku vožnju i manevriranje, obratite pozornost na 3 u 1 Anex Sport modelu. Ovaj modularni uređaj izrađen je najsuvremenijom tehnologijom. Sadrži poboljšani sustav ublažavanja: četiri opruge pružaju vrlo učinkovito ublažavanje udaraca i udaraca čak i kada se kreće na neravnoj površini.

 • Težina u sastavljenom obliku - 12, 3 kg.
 • Sustav One Click Move omogućuje instaliranje blokova samo jednim dodirom.
 • Završna unutarnja tkanina je impregnirana srebrnim ionima. Ovo sprječava nastajanje bakterija.
 • Zaštitni sustav X-Lock osigurava sigurnost bebe, sprječavajući slučajno preklapanje okvira.
 • Napuhani kotači različitih promjera izrađeni su od izdržljive gume. Prednji - rotirajte 360 ​​stupnjeva, što je prikladno za okretaje. Sposobnost počinjenja pomaže pri vožnji ravno.

3 CAM Dinamico gore vrh (3 u 1)

Univerzalni brand 3 u 1 KAM je izbor onih koji žele biti sigurni u kvalitetu i ergonomiju kolica. Taj se model uspoređuje s konkurentima. Na primjer, proizvođač je osigurao traku za nošenje remena, što pojednostavljuje njegovo transportiranje.

 • 3 nagnuta kuta naslona ležišta, uključujući i potpuno horizontalnu poziciju, kao i 4 opcije naginjanja u hodniku.
 • Sustav sinkroniziranog kočenja nogom.
 • Auto sjedalo za novorođenčad s zaštitom od bočnog udara.
 • Ručka je izrađena od prave kože.

Ovaj model je jedan od najlakših. Kada se sklapaju, kolica (šasije + kolijevka) teže 12,4 kg, a kombinacija šasije + šetnju - 10,3 kg. Korisnici ostavljaju pozitivne preglede, ukazujući među prednosti odvojive poklopac s mogućnošću ljetnog moda, napa s mrežicom protiv komaraca, mekim prednjim i stražnjim apsorberima.

2 Peg-Perego knjiga Cross Modularni sustav (3 u 1)

Kolica "Peg-Perego" - talijanski klasici. Ovaj model od 3 in 1 je jedan od najboljih u kategoriji s tri kotača. Upravljivost osigurava stabilan podvozje i prednji kotač koji se zakreće izravno s okvira kolica kako bi lakše i udobno prolazilo nejednakih dijelova ceste.

 • Regulator kočenja postavljen je na ručicu kolica - ergonomski i pouzdani.
 • Stražnja strana "hoda" se spušta do potpuno horizontalnog položaja.
 • Kako bi se zaštitili od kiše i vjetra, oblikovani su vodootporni nosač stopala i kapuljača, koji se spuštaju sve do odbojnika.
 • Nosač djeteta i kolijevka, pored izravnih funkcija, također su prikladni kao nošenje djeteta.
 • Kompaktna šasija, presavijena u "ravnoj knjizi", zauzimaju minimalni prostor kod kuće iu prtljažniku.

U pregledima primjećuju da kolijevka za novorođenčad nadopunjuje posebnim skljevima za bolest kretanja, a zahvaljujući preklopnim nogama može se potpuno zamijeniti krevet, na primjer, na zabavi i na odmoru. Kako ne bi ometao san djeteta, proizvođač je napravio regulator naslona izvana. Veliki plus je da se uklonjivi vanjski pokrivači i presvlake lako brišu.

1 Inglesina trilogija (3 u 1)

Nezavisna omiljena ocjena je najlakši model 3 in 1 kolica Inglesina Trilogy. Njezina težina u sklopljenom obliku je samo 9, 5 kg. Isto tako, uređaj ima zamišljena tehnička rješenja koja roditeljima pomažu bez većih poteškoća da daju dulje šetnje djetetom.

 • Mehanizam dodavanja kolica "štapa" omogućuje brzo i jednostavno pretvaranje proizvoda u kompaktan dizajn koji se uklapa u prtljažnik automobila.
 • Kotači su izrađeni od trajne plastike. Promjer stražnjeg 20 cm, prednji - 17, 5. Postoji kočioni sustav.
 • Kontrole za blokiranje okretnog mehanizma kotača nalaze se pri ruci.
 • Stražnja stolica ima četiri položaja. Dijete može sjesti ili spavati dok je na ulici.
 • Kolijevka je opremljena posebnim slojem za novorođenčad. Omogućuje vam da zaštitite glavu bebe od udarca sa strane.

Najbolje kolica za novorođenčad: rang najboljih

Čekanje bebe je uzbudljivo vrijeme za buduće roditelje. Počinju se pripremati za izgled malog čovjeka unaprijed. Jedna od faza je izbor najboljeg kolica za novorođenče.

No, koji je kolica stvarno dobar? U ovom ćemo članku analizirati vrste invalidskih kolica i napraviti ocjenu najboljih.

Koje vrste kolica postoje?

Moderna dječja trgovina nude svojim klijentima širok izbor različitih kolica. I neiskusni parovi ponekad su izgubljeni iz velikog broja prijevoza za novorođenčad.

Moderne kolica su izrađene u različitim oblicima i bojama, s različitim šasijama i uzorcima. No kolica su razvrstana u sljedeće vrste:

• Kolica 2 u 1 ili 3 u 1.

Koja je osobitost svake od njih?

Transformatori - ovo je najbolja opcija za one koji žele uštedjeti. I nije toliko u cijeni kao kod ergonomije. Kolica se mogu prevoziti za najmlađe (djecu od 0 do 6 mjeseci) u kolica za bebe koje već sjedaju. Transformator će služiti na 3 godine.

Kolica, kolica s udobnom anatomski ispravnom površinom, koja će biti vrlo udobna za novorođenčad. Ali kolijevci imaju nedostatak: njihov je životni vijek relativno kratak - samo šest mjeseci. Ali to ne ovisi o kvaliteti, već o sazrijevanju djeteta. Jednom kad nauči sjesti, on će biti neugodno u takvoj kolicima.

Kolica 3 u 1 ili 2 u 1 - popularan izbor modernih roditelja. Prednost tih modela je njihova višenamjenska funkcionalnost: oni su reinkarnirani u kolijevku za novorođenčad, šetnju i nosač automobila.

Što je važno u invalidskim kolicima?

Mladi roditelji bi trebali odabrati kolica, oslanjajući se na nekoliko važnih kriterija koji će utjecati ne samo na izgled, već i na udobnost za dijete. Da biste odabrali najbolju kolica za novorođenče, obratite pozornost na sljedeće:

• Povećana sigurnost djece. Prijevoz djeteta treba biti sigurno. Podvozje mora biti stabilno i osjetljivo na cestu, kočnice moraju raditi bez kvara, kavez kaveza mora biti snažan i opremljen sigurnosnim pojasevima.

• Udobnost. Novorođenče se treba osjećati sjajno u kolicima. Amortizacija prijevoza mora biti glatka, tako da dijete ne tresti tijekom putovanja. Mjesto za laganje trebalo bi biti udobno, umjereno teško. Osim toga, trebala bi biti mreža protiv komaraca i kišni ogrtač tako da se novorođenče osjećaju ugodno u lošem vremenu.

• Upravljivost. Kontrola invalidskih kolica treba biti udobna: kotači se mogu lako rotirati, ručica se može namjestiti na različite položaje.

• Dostupnost dodatne opreme. Mnogi proizvođači invalidskih kolica ne opskrbljuju svoje uređaje s dodatnim priborom. Nužne dopune su: vrećica za mame, pumpa za gumene kotače, kišni ogrtač, zaslon insekata.

• Trošak. Mnogi roditelji su zabrinuti za cijenu kolica koju kupuju. To će ovisiti o marki proizvođača, funkcionalnosti i kvalitete.

Ocjena najboljih proizvođača

Najviše "trčanje" su invalidskih kolica od europskih proizvođača.

1. Engleski proizvodnja je poznata po modernom modnom dizajnu, kao i izvrsnoj kvaliteti. Sljedeći brandovi su u velikoj potražnji na ruskom tržištu: Happy Baby, Lonex, Bloom, Srebrni križ, Cosatto, Britax.

2. Kolica iz njemačkih proizvođača. Ovaj proizvod je poznat po visokoj kvaliteti i raznolikosti cijena. Najpopularniji su: FD-Design, Teutonija, Hartan, Hauck, Concord, Noordline, Zekiwa.

Kolica iz Norveške obdarena su izvrsnom kvalitetom i izvrsnim, suvremenim dizajnom. No, imaju jedan nedostatak - cijena. Vrlo je visoka. Norveške marke uključuju: Esspero, Stokke, Noordi.

4. Portugalski proizvođači proizvode invalidske kolica s dobrom kvalitetom i pouzdanosti već više od 30 godina. Najpopularniji model u Rusiji je proizvod Bebecar.

5. Kolica iz kineskih proizvođača nisu ni manje potrebna, jer je njihov trošak znatno niži od gore navedenih konkurenata. Ali kvaliteta nije uvijek dobra. Kineske kolica: Geoby, Jetem, Seca.

6. Ruske marke nešto gube od europskih tvrtki. Ali - ovo je dobar način za spremanje, jer je cijena domaćih kolica značajno niža, ali kvaliteta nije najgora. Predstavnici ruskih proizvođača: APEKS, Fairy, Little trek.

Kolica za transformatore: modeli 2017. godine

Transformatori, koji se ponekad nazivaju zimsko-ljetne kolica, iako su zastarjeli modeli, ne gube svoju popularnost. Njihova potražnja povezana je s brojnim vrijednim osobinama:

 • visoki promet u off-road uvjetima;
 • prikladno preklapanje u obliku "knjiga";
 • lako reinkarnacija kolica iz stanja "zime" do stanja "ljeta";
 • prostrano mjesto za mjesto bebe;
 • prikladan skladištenje i transport u presavijenom obliku.

Godine 2017., sljedeći proizvođači koriste tražene transformatorske vagone: Adamex, Bebetto, Slaro Capri.

Adamex

Odgovor na pitanje: "Koje je kolica bolja za zimu za novorođenčad?" Bit će Adamex kolica. Ovaj model je prikupio sve prednosti pretvorbe invalidskih kolica: kvalitetu, pouzdanost, praktičnost i cijenu.

Postoje modeli 2 u 1 i 3 u 1. Potonji se odlikuju samo prisutnošću u torbici za nošenje djeteta.

Adamex se nalazi gumiranim kotačima i plastikom. Međutim, bez obzira na to, podvozje se razlikuje po svojoj dobroj osjetljivosti na različite ceste.

Na osnovu recenzija klijenata, Adamex se smatra dobrom kolicima za novorođenčad jer ima relativno malu težinu (u usporedbi s ostalim transformatorima).

Bebetto

Još jedan predstavnik transformatora. Bez obzira na tešku težinu, kolica nisu bez svojih zasluga. Među njima su:

 • kompaktni sklop za prijevoz u automobilu;
 • vodootporni materijal presvlake koji dopušta udobnost djeci da prenosi lošu vremensku prognozu;
 • upravljivost na cesti;
 • dobar dizajn za transformatore.

Slaro capri

Ovaj model invalidskih kolica karakterizira prisutnost zakretnih prednjih kotača koji se mogu učvrstiti. Zahvaljujući tim kotačima, kolica se savršeno uklapaju i okreću se jednim okretajem.

Mjesto za smještaj bebe je prostrano i ugodno.

Materijal je izdržljiv, otporan na vlagu, sprječava prodor vjetra i crte unutar. Osim toga, presvlake kolica su dobro očišćene.

Kolica se lako reinkarniraju u verziju za šetnju, a bez problema se presavijeni i uklapaju u prtljažnik automobila.

Kolica - kolijevci: preferencije 2017

Pristupačna kolica su prikladna opcija za bebe od rođenja i dostizanje 6-8 mjeseci (sve dok dijete ne uči).

Možda takva ograničena operacija - ovo je jedini značajan nedostatak kolijevka.

Ipak, potražnja za modelima raste iz godine u godinu. A to pridonosi ugodnom boravku djeteta unutar kolica, kao i kvalitetnom modernom dizajnu.

Prema podacima prikupljenima 2016.-2017., Sljedeći su modeli postali najpopularniji dječji kolica:

 1. Navington Caravel.
 2. Navington Galeon.
 3. Inglesina Vittoria.
 4. Peg-Perego Culla-auto.
 5. Baby Care Sonata.
 6. Mali Trek Neo Alu.
 7. Cam Linea Sport.
 8. Inglesina Classica.

Ova ocjena najboljih kolica za novorođenčad izrađena je prema ocjenama kupaca. Koji su ti modeli privukli potrošače?

 1. Navington Caravel. Početni trošak iznosi 30.000 rubalja.

Ovaj je model najbolji kolica za novorođenče u kategoriji kolica. Dakle, kaže velika većina mladih roditelja koji su kupili ovaj prijevoz za dijete.

Objektivno ocjenjivanje kvalitete Navington Caravela, korisnici upućuju na prednosti sljedećeg:

 • Stabilnost na cestama, čak i uz njihovu lošu kvalitetu. Vlasnici kolica napomenuti da je dobro "drži" cestu, stvarajući učinak glatke ljuljačke na bumps. Dijete se osjeća ugodno bez osjećaja nepravilnosti.
 • Prohodnost. Prijevoz je pogodan za rad, i ljeti sa suhom cestom, au jesen-zimu, kroz blato i snijeg.
 • Glatko zakretanje kotača. Upravljanje Navington Caravel lako, ne zahtijeva dodatne napore. Kolica su dobro uključena u zavoje.
 • Oblikovanje i kvaliteta presvlake. Dizajn transporta izrađen je od materijala tkanine ili eko-kože, a mjesto za mjesto novorođenčeta prekriveno je pamučnom tkaninom. Dizajn je moderan i elegantan. Kolica se mogu odabrati u nekoliko razlučivosti boja.

Međutim, Navington Caravel ima nedostatke koji, međutim, ne utječu na potražnju potrošača.

 • Velika težina, zbog čega prijevoz kolica malo je teže;
 • Prljava. Prljavština koja je stigla na presvlaku odmah se smiri i teško je očistiti.

2. Navington Galeon. Ovo je još jedan model proizvođača Navington. Cijena počinje od 34 000 rubalja.

Ovi modeli se također smatraju najboljim kolicima za bebe. Imaju nekoliko prednosti:

 • Soba u kojoj dijete osjeća ugodno.
 • Potrebni pribor za udoban rad uključeni su u paket: vrećicu za majke, rt od kiše, rešetka od insekata.
 • Podešavanje visine ručke;
 • Elegantan dizajn.

Tu su i nedostaci: poteškoće u popravljanju sustava podvozja, kao i pričanja pri kretanju.

3. Inglesina Vittoria je skup, ali vrlo elegantan kolica za one koji cijene pouzdanost i moderan dizajn.

Ovaj model možete kupiti po cijeni od 60.000 rubalja. Međutim, troškovi u potpunosti opravdavaju kvalitetu. Struktura okvira i presvlake jamče pouzdanost kolica, koja omogućuje prijevoz do 3 godine.

Šasija je pokretljiv, opremljena glatkom apsorpcijom udaraca. Uprava će roditeljima donijeti jedno zadovoljstvo.

Kolijevka je prostrana, što je nesumnjivo dobro za dijete.

Ukras kolica izgleda moderno i skupo.

Nedostatci Inglesine Vittorie uključuju loše opreme (nedostatak mreža protiv komaraca i pokrivač kiše), nedostatak ručke na "krovu" kolijevke za nošenje, i crtanje kotača. Potonji se lako korigira podmazivanjem.

4. Peg-Perego Culla-auto.

Trošak ovog modela talijanskog proizvođača kreće se od 33 000 rubalja. Što joj daje pravo da uđe u kategoriju najboljih invalidskih kolica za dojenčad?

 • Prostran kolijevka, omogućujući djetetu da ne ometa njihova kretanja.
 • Prekrasan, moderan dizajn koji omogućuje korištenje kolica za dječake i djevojčice;
 • Odvojivi poklopac.
 • Mnogi džepovi za smještaj malih stvari.

5. Baby Care Sonata.

Na ljestvici najboljih dječjih kolica za novorođenčad, Baby Care Sonata nije slučajno. Jedna od glavnih prednosti je njegova cijena. Ovaj model proračuna u prosjeku iznosi 15.000 rubalja.

Osim toga, uživa popularnost zbog:

 • lagano tijelo;
 • prostrani kolijevka koja stvara prostor za dijete;
 • prisutnost mreže protiv komaraca;
 • izvrsni križ.

U svojoj cjenovnoj kategoriji, Baby Care Sonata idealna je za omjer cijene i performansi.

Osim toga, kolica su izrađena u modernom, modernom dizajnu.

Moduli 2 u 1 i 3 u 1

Za moderne roditelje, moduli 2 u 1 i 3 u 1 su najbolji kolica za novorođenčad. Naravno, trošak od njih je veći od transformatora i kolijevka, ali oni "podmićuju" svojim višenamjenskim učinkom.

Takvi moduli su relativno nedavno osvojili "srca" kupaca, doista je modernizirana vrsta invalidskih kolica.

Mnogi ljudi ih zbunjuju s transformatorima. Ali oni su slični maloj.

Moduli su kolica s izmjenjivim blokovima. Na okviru se može postaviti kolijevka (za najmanju) ili modula za hodanje (za bebe koji su naučili sjediti) ili dječji nosač (za bebe za ljetno razdoblje). U kolicima 2 u 1 nosaču automobila nedostaje.

Budući da su moduli vrlo popularni, valja razmotriti ocjena najboljih kolica za novorođenčad 3 u 1:

 1. Concord Neo Travel Set - kolica "izvršna klasa". Zadivljuje se svojim izgledom, zadovoljava kvalitetom. Za ovaj modul će morati "rasporediti" 70 000 rubalja.

Concord Neo Travel Set - dječja kolica na ljestvici najboljih 3in1. Prednosti modela su:

 • manevriranje na cestama i jednostavnost rada;
 • jednostavno preraspodjelu blokova kroz poseban gumb na okviru;
 • vrhunski, modernizirani dizajn;
 • modul za hodanje je obdaren leđima;
 • povećana sigurnost za dijete;
 • sjedalo je visoko iznad tla;
 • vodootporan materijal za presvlake;
 • jednostavnost - kolica teže samo 10,6 kg;
 • prikladan prijevoz u automobilu;
 • podešavanje kočnice nalazi se na ručici;
 • puni set koji se sastoji od 3 bloka, vrećice, pokrova djetetovih stopala, kišni ogrtač i mreža protiv komaraca.

2. Brevi Millestrade.

Još jedno remek-djelo talijanskih proizvođača je 3 u 1 modelu Brevi Millestrade, čija cijena varira od 40.000 rubalja.

Odgovor na pitanje: "Koje kolica bolji za novorođenče?" Očite prednosti Brevi Millestrade su:

 • kvalitetu i pouzdanost glavnog okvira, kao i dodatne nosače;
 • lagan, za invalidska kolica, težina - 14 kg;
 • prostrana kolijevka;
 • robusna košara za kupnju;
 • visokokvalitetni materijal vanjskog i unutarnjeg ukrašavanja;
 • visoka propusnost.

3. Peg-Perego Book Plus Pure Set Modular zauzeo je 3. mjesto na ljestvici. Trošak modela je u prosjeku 48 500 rubalja.

Boje u kojima su kreirane kolica su univerzalne, pogodne su za dječake i djevojčice. Dizajn je dizajniran u suvremenom stilu, uz "dodir" sofisticiranosti.

Peg-Perego Book Plus Pure Set Modular se smatra najboljim kolicima za novorođenče. Koje su prednosti ovog modela?

 • mekana prostrana kolijevka s kapuljačom, koja u potpunosti štiti dijete od sunca i vjetra;
 • glatko zakretanje vodilica kotača;
 • meki jastučić, dopuštajući bebi da ne osjeti buku na cesti;
 • odvojivi kolijevci se mogu koristiti kao kolijevka montirana pored kreveta;
 • masa kolica u kolu je 11 kg - model pripada kategoriji laganih kolica;
 • presvlake su izrađene od trajnih materijala koji sprječavaju prodor vlage i vjetra unutar kolica;
 • Kolijevka je opremljena sigurnosnim pojasevima i podesivim naslonom.

4. Noordi Sole Sport se može kupiti za 41.000 rubalja. Ova je opcija pogodna za ljubitelje sportskog stila, za one koji vole aktivnosti na otvorenom. Dijete će biti udobno od toga da bude u kolicima, roditeljima - od svojeg menadžmenta.

Noordi Sole Sport je cijenjen za:

 • prostrana kolijevka s visokokvalitetnim presvlakama i opremljena malim prozorima s efektom ventilacije;
 • pouzdani sigurnosni pojasevi;
 • visoka rukovanje i glatko kretanje;
 • odbojnik kožne obloge;
 • podesivi gumb.

5. Cosatto Woop - modularna kolica s tri kotača. Možete ga kupiti po cijeni od 52 000 rubalja.

Prema procjenama i recenzijama 2017, Cosatto Woop prepoznat je kao jedan od najboljih kolica. Postoji nekoliko razloga za to:

 • neobično šarene boje;
 • jednostavnost rukovanja i prijevoza;
 • nekoliko opcija za položaj leđa;
 • prikladnu transformaciju kolijevke u šetnju.

3in1 moduli razlikuju se po povećanju udobnosti i "držati korak s vremenom". Njihov je trošak nekoliko puta veći od ostalih vrsta invalidskih kolica, ali je cijena opravdana.

2 u 1: dječja kolica. Najbolje ocijenjene (s fotografijom)

Za razliku od 3 u 1, 2 u 1 modula, u setu nema avtolyulki. To su vagoni koji se sastoje od kolijevke i pješačkog bloka koji se s lakoćom uspostavljaju na jednom okviru za slijetanje.

Koje su 2 od 1 kolica - najbolje procjene 2017?

1. mjesto - MIMA XARI. Skupni opcijski modul 2 u 1, čija je cijena 83 000 rubalja. Model kombinira futuristički dizajn, eleganciju i status.

Kolica španjolske proizvodnje MIMA nevjerojatno je udobna za upotrebu. Kotači glatko izvode sve zavoje i pouzdano drže cestu. Izrađene su od gume, koja je vrlo izdržljiva i pouzdana.

Samo pomicanjem kolica s hodajućeg stanja u kolijevku.

Materijal s kojim su blokovi presvučeni je umjetna koža, a stražnja strana bassineta obložena je pamučnim madracem.

Osim toga, MIMA ima košaru za kupnju i poklopac.

MIMA XARI je utjelovljenje moderne i stvarne udobnosti za bebu.

Drugo mjesto zauzima Seed Pli Mg. Moguće je dobiti prijevoz po cijeni od 37 000 rubalja.

Izvorni dizajn razlikuje ovu kolica od ostatka. Lako je upravljati, lako se može smjestiti u prtljažnik automobila, a također ne zauzima puno prostora u stanu.

Okvir Seed Pli Mg izrađen je od izdržljive aluminijske i magnezijske legure, što osigurava pouzdanu montažu blokova za slijetanje i, prema tome, zaštitu djeteta.

Vožnja dječjem kolicima je užitak: lagano, glatka tijekom vožnje, brzo.

Jedini nedostatak je nedostatak dodatne opreme. Morat ćete ih kupiti zasebno.

Na 3. mjestu je 2 u 1 modulu Noordi Fjordi - norveškog favorita. Trošak je 39 000 rubalja.

Samo vizualno možete shvatiti da je ispred vas Noordi Fjordi 2 u 1, jer je dizajn dizajniran u zimskom stilu s odgovarajućim uzorkom.

Kotači su snažni, s dobrim križem u lošim vremenskim uvjetima. Izrađene su od izdržljive gume koja je otporna na probijanje i rezanje. Proljeće amortizacije stvara mekoću na cestovnim nepravilnostima.

Tkanina od koje je kućište napunjeno, izdržljivo, ne propušta vjetar i vlagu. Dijete će biti sigurno zaštićeno na hladno, jer je kolica dizajnirana za hodanje u lošem vremenu.

U invalidskim kolicima nema gotovo nikakvih nedostataka. Jedini razlog zašto se ne može kupiti - ovo je klasični dizajn podvozja i bloka koji možda ne odgovara vašem ukusu.

Potražnja za invalidskim kolicima

Dakle, koja je kolica bolja za novorođenčad? Ocjena korisnika sugerira da su modeli za kolica 2 u 1 ili 3 u 1 u velikoj potražnji. Unatoč visokoj cijeni, oni su opremljeni svim potrebnim dopunama koje će biti korisne kako za dijete tako i za roditelje. Osim toga, moduli su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji dostojanstveno izdržavaju čitav životni vijek.

Kolica, kolijevci i transformatori također uživaju potražnju potrošača, uglavnom zbog troškova proračuna.

zaključak

Izbor kolica je impresivan. Možete odabrati za svaki ukus i bogatstvo. Ocjena prikazana u ovom članku pomoći će odrediti, razumjeti što se modeli razlikuju i koje su prednosti svake od njih. Fotografija najboljih kolica za novorođenčad pomoći će da se vizualno razlikuju od drugih.