Philips Avent prekrasan monitor za bebe SCD505 / 00: značajke, operativne značajke i savjeti za kupnju

Rođenja

Dolaskom djeteta, roditelji se pojavljuju mnogo nevolja, a majka ne može provoditi vrijeme s djetetom za vrijeme spavanja. Stoga su Philips proizvođači izradili Philips Avent SCD 505/00 Digital Baby Monitor, koji će omogućiti roditeljima da se ne brinu za bebu kada su u drugoj sobi ili čak napuštali kuću za namirnice. To će omogućiti potpuni mir uma za dijete tijekom svog odmora i osigurati da roditelji budu potpuno uvjereni da se njihova beba nije probudila. Radijski monitor može se koristiti od rođenja do 3 godine.

Parametri uređaja

 1. Radno vrijeme Do 24 sata kontinuirani rad beba monitora.
 • Automatski odabir kanala je.
 • Raspon frekvencije - DECT.
 • Broj kanala - 120.

Udobna upotreba

Roditeljska jedinica dječjeg monitora upozorava vas na nisku razinu napunjenosti baterije i upozorava vas kada je izvan dometa s jedinicom za bebe. Ako je jedinica za bebu napajana akumulatorom, pokazatelj baterije je zelen, ako je baterija slaba, indikator baterije trepće crveno. Moguće je podesiti razinu zvuka i razinu glasnoće kako bi čuli bilo koji zvuk koji se izdaje u vrtiću.

Na roditeljskoj jedinici postoje pokazatelji glasnoće ili osjetljivosti mikrofona, kao i razinu glasnoće zvuka koju percipira dječja jedinica. Podaci o logistici (dimenzije F-kutija): (WxDxD) 220x156x94 milimetara.

Dodatna oprema

Baterije - četiri komada u dječjoj jedinici i dvije baterije u roditeljskoj jedinici. AC / DC adapter - ulazna struja: AC 100-240 V, izlazna struja: DC 6.0 V 500 mA. Ne postoji ništa teško instalirati uređaj, ona mora biti uklonjena iz pakiranja, uključena, uključena i korištena.

Dječja jedinica može se utaknuti u utičnicu, ali za dodatnu sigurnost preporučuje se umetanje baterija koje se ne mogu puniti, što će poslužiti kao dodatni izvor napajanja u slučaju nestanka struje.

Za udoban nošenje, komplet sadrži remen za nošenje za roditeljsku jedinicu.

Upute za uporabu

Za upotrebu uređaja trebate:

 1. pritisnite gumb napajanja na jedinici za bebu i držite je nekoliko sekundi dok se uređaj ne uključi;
 2. pritisnite gumb napajanja na roditeljskoj jedinici i držite je nekoliko sekundi dok se uređaj ne uključi;
 3. nakon toga će indikator uparivanja postati crvena i roditeljska jedinica će početi tražiti jedinicu za bebe;
 4. kada je uparivanje uspostavljeno, pokazatelj će postati zelen;
 5. ako se na roditeljskoj jedinici pojavi crveno svjetlo i čini zvuk, to znači da uređaji nisu upareni;
 6. potrebno je da dječja jedinica i kabel napajanja budu najmanje 1 metar od djeteta;
 7. kako bi se izbjegle akustične povratne informacije između djeteta i roditeljske jedinice, udaljenost između njih treba biti najmanje pola i pola metra.

Baza za punjenje roditeljske jedinice:

 1. poklopac odjeljka za bateriju mora biti uklonjen;
 2. Umetnite punjive baterije, promatrajte polaritet (+/-);
 3. zamijenite poklopac;
 4. Povežite adapter s roditeljskom jedinicom i izlazom za početak punjenja (tijekom punjenja indikator napunjenosti baterije treperi zeleno).

Posebne značajke

DECT tehnologija - jamči odsutnost smetnji s bilo kojeg drugog uređaja za odašiljanje. Digitalna DECT tehnologija pruža kristalno čist zvuk. Ako se monitor za bebe upotrebljava na maloj udaljenosti od bebe, možete uključiti pametni ECO način rada koji štedi energiju.

Umirujuće svjetlo noćne svjetiljke i uspavanke na dječjem bloku pomoći će bebi da mirno i brzo zaspati.

Broj kunića - 5 komada. Radni raspon u sobi između jedinice roditelja i djece iznosi 50 metara.

Radni raspon na otvorenom je 330 metara u normalnom načinu rada, u ECO načinu rada je 260 metara. Ponekad sve što dijete treba za utjehu je čuti glas majke. Funkcija povratne veze pomoći će komunicirati s djetetom.

Dodatne značajke

Radio medicinska sestra može raditi na temperaturi - od +10 do + 35 ° C. Ne izlažite monitor za bebe izravnoj sunčevoj svjetlosti. Možete pohraniti monitor za bebe na istoj temperaturi.

Cijena monitora za bebe kreće se od 3.840 do 6.800 rubalja.

Savjeti za roditelje o kupnji uređaja "Avent Philips"

 • Uređaj se mora kupiti u specijaliziranim prodavaonicama, potrebno je provjeriti kvalifikacije i potvrde trgovine u kojoj ste kupili monitor za bebe.
 • Kada kupujete monitor za bebe tvrtke Philips Avent SCD 505/00, morate biti sigurni da je kvalitetan proizvod. Mora postojati izjava o sukladnosti.
 • Dostupnost ISO 9001 ili CENELEC-a.
 • Obratite pozornost na broj modela: u Velikoj Britaniji - SSW-1920UK-2; u drugim europskim zemljama - SSW1920EU-2.
 • Provjerite dostupnost svih uputa (korisnički priručnik, korisnički priručnik), jamstvena kartica, koja je u kutiji s uređajem, koja bi trebala biti u skladu s međunarodnim standardima 24 mjeseca i ne manje.
 • Provjerite u trgovini radni status uređaja: radno svjetlo, da li sve melodije igraju uspavanku, radno stanje glasnoće, provjerite povratnu informaciju.
 • Možete šetati trgovinom na udaljenosti od 50 metara i provjeriti čujnost glasa na suprotnom uređaju, radu dječje jedinice i roditeljske jedinice.
 • Provjerite kabele za punjenje kako ne bi došlo do oštećenja i provjeriti njihovo radno stanje na licu mjesta.
 • Provjerite uključeni roditeljski remen, baterije, AC / DC adapter, bazu za punjenje roditeljske jedinice.
 • Ako trgovina ima priliku unajmiti monitor za bebe prije kupnje, preporučljivo je uzeti ga i detaljnije proučiti kod kuće, pronaći nedostatke ili nedostatke, to će biti najprikladnije to učiniti kod kuće.

U ovom su članku naučili kako pravilno i točno odabrati Philips monitor Avent SCD 505/00. Beba monitor je dobra kupnja koja omogućuje majci mirno za bebu kada se odmara. Kao i uređaj služi kao pomoćnik u lulling beba i služi kao noćna svjetlost noću.

Korisni videozapis

Nudimo vam gledanje videozapisa o monitoru za bebe tvrtke Philips Avent SCD 505/00:

Upute: beba Philips Avent SCD 505

Nažalost, proizvod je trenutno out of stock.

Online trgovina vijesti "Laukar":

Dodatne informacije u kategoriji Baby Monitor:

Proizvođač zadržava pravo izmjene u dizajnu, dizajnu i opremi proizvoda: Philips Avent SCD 505 baby monitor. Molimo provjerite informacije o proizvodu s informacijama na službenim web stranicama proizvođača.

Zapravo u odjeljku "Radio medicinske sestre u Krasnojarškom"

Radio medicinska sestra nesumnjivo je inovativni uređaj koji olakšava mladim roditeljima da rade svoj naporan rad u njegovanju djeteta. Radio medicinska sestra namijenjena je kontroli aktivnosti djeteta u vašoj odsutnosti. Dvosmjerna komunikacija je vrlo povoljna i omogućuje vam da čujete što dijete radi dok kuhate večeru, na primjer. Nakon instalacije bebenog monitora u spavaću sobu djeteta, uvijek možete znati da li dijete spava u trenutku ili je već probudilo i treba li vaša prisutnost jako puno.
Online trgovina kućanskih aparata "Laukar" predstavlja izvrstan izbor radija po niskim cijenama. Visokokvalitetni kućanski uređaji, povoljna cijena i prikladni uvjeti isporuke - to je ono što razlikuje online trgovinu "Laukar" od ostalih trgovina na tržištu kućanskih aparata.

Uputstvo PHILIPS Avent SCD505 / 00 - monitor za bebe

Evo pdf datoteke priručnika za uporabu PHILIPS Avent SCD505 / 00 na ruskom jeziku. Pročitajte upute kako biste se upoznali s funkcijama i uvjetima rada, karakteristikama i metodama otklanjanja kvarova. Korisnički priručnik će vam pomoći da iskoristite sve funkcionalnosti proizvoda i povećate vijek trajanja dok poštujte sva pravila navedena u dokumentu.

Opis datoteke:

Vrsta objekta: baby monitor

Proizvođač firme: PHILIPS

Model: PHILIPS Avent SCD505 / 00

Upute na ruskom jeziku

Format datoteke: pdf, veličina: 6.18 MB

Da biste vidjeli upute, morate kliknuti vezu "DOWNLOAD" kako biste preuzeli pdf datoteku. Ako postoji gumb "VIEW", možete jednostavno pregledati dokument na mreži.

Radi praktičnosti ovu stranicu možete spremiti s datotekom uputa (priručnik) za rad na popisu "favorita" izravno na web stranici (dostupnim registriranim korisnicima).

Priručnik za Philips AVENT SCD505

AVENT audio monitori

 1. dom
 2. Dječja monitora
 3. Philips AVENT
 4. SCD505

S desne strane pronaći ćete svoj Philips AVENT SCD505 priručnik. Ova je usluga potpuno besplatna. Ako imate bilo kakvih pitanja o svom proizvodu - Philips AVENT SCD505 - javite nam na dnu stranice. S desne strane, naći ćete priručnik za Philips AVENT SCD505. Ova uputa je potpuno besplatna. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s proizvodom Philips AVENT SCD505, obavijestite nas na dnu ove stranice.

Imate li pitanja o Philips AVENT SCD505?

Ako imate pitanja u vezi s uputama za aplikaciju Philips AVENT SCD505, slobodno pitajte. Opišite svoj problem detaljno kako bi drugi korisnici mogli dati odgovor.

Nakon uparivanja blokova, zvuk se čuje nekoliko sekundi, a zvuk nestaje i utihne.

Philips SCD505 / 00

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike. Ako je odgovor točan, na mjestu slike će se pojaviti gumb za primanje datoteke.

Ako u polju postoji datoteka "Prikaz", to znači da možete pogledati upute na mreži, a da je ne morate preuzeti na računalo.

Ako vaš materijal nije potpuna ili vam je potrebna dodatna informacija o uređaju, kao što je upravljački program, dodatne datoteke poput firmvera ili firmvera, možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pogledati upute na uređaju sa sustavom Android.

Philips AVENT baby monitor SCD501 / 00

Philips AVENT baby monitor SCD501 / 00, kratki opis.

Digitalna DECT tehnologija potpuno uklanja sve vrste smetnji i Philips AVENT beben monitor prenosi apsolutnu čistoću signala, pružajući vam priliku da saslušajte djetetovo savršeno i da ga ne ometajte neobičnim zvukovima. Roditeljska jedinica savršeno funkcionira i iz mreže i od običnih baterija s prstima (baterije nisu uključene u paket). Smart ECO način rada vam daje mogućnost da povećate vijek trajanja baterije, a posebna svjetla će vas obavijestiti o pojavi buke u vrtiću. Ugodna luminescencija noćne svjetlosti ugrađena u dječju jedinicu stvara umirujuću atmosferu, postavljajući dijete za dobar san.

Tablica s glavnim karakteristikama Philips AVENT SCD501 / 00 beba monitora

Potpuni opis funkcija Philips AVENT SCD501 / 00 beba monitora

1. Raspon prijema ovisi o uvjetima okoline i drugim čimbenicima koji mogu prouzročiti smetnje. U prisutnosti smetnji uzrokovanih vlažnim materijalima, smanjenje raspona može biti do 100%. Prema uputama, raspon za izravnu liniju vidljivosti između blokova je do 300 metara.

Podaci o smanjenju raspona u prisutnosti smetnji uzrokovanih suhim materijalima:

2. Digitalni DECT tehnologija - uklanja sve vrste buke i osigurava kristalno čist zvuk visoke kvalitete, tako da uvijek možete čuti čak i tihi smijeh, zvuk bebe štucanje i najmanji drhtaj sa savršenom jasnoćom.

3. Ušteda energije Smart ECO - funkcija "auto sound off" ugrađena je u ovaj radio monitor, tj. Ako beba spava u sobi, apsolutnoj tišini, a onda 10 sekundi kasnije, zvuk matičnog izgubio blok, dok buka u bebinoj sobi, ova značajka omogućuje dulje trajanje baterije, a onemogućiti to ne može, čak i ako je monitor punjenje još uvijek radi.

4. Upozorenje o izlazu iz područja prijema - ako udaljenost između blokova premašuje najveći dopušteni, roditeljski modul će o tome obavijestiti zvučnim signalom.

5. Pokazivač razine buke - pored glavne prijenos zvuka buke u vrtić će vam reći daljnje Indikator, glasnije od buke, više indikatori upaliti samo 5 LED diode.

6. Noćna lampa - Dječji modul je opremljen malom noćnom svjetiljkom smještenom u donjem dijelu modula koji se uključuje pritiskom na gumb na samom modulu. Noćno svjetlo će pomoći mama i tate da gledaju bebu noću, a da ne uključe svjetla u sobi.

Mogućnosti:
1. Roditeljska jedinica
2. Dječja jedinica s adapterom za napajanje
3. Power Adapter
4. Upute na ruskom jeziku
5. Jamstvena kartica.

_____________________________________________________

Philips AVENT SCD501 / 00 beba monitor za kupnju jeftino u SPb.

Baby monitor tvrtke Philips AVENT SCD501 možete kupiti u St. Petersburgu na dva načina:
- samoupravljanjem iz našeg ureda na Engels Ave. 33k1, uredu 405, Svetlanovsky Business Centru
- naručite besplatnu dostavu u stan ili posao pozivom 8 800 511-93-95 ili stavljanjem narudžbe na web stranicu videoteka-expert.ru.

Ako niste sigurni da je beba monitor Philips AVENT SCD501 / 00 će vam pomoći ili vam se svidio ostale modele, možete staviti vaše narudžbe direktno na nekoliko modela baby monitor, pa čak i za kućnu dostavu uključuju i odaberite iz modela odredi gleda na radu jednog jedinog najbolje za vas baby monitor.

Philips AVENT SCD501 / 00 mali monitor jeftino kupuju u Moskvi, Yekaterinburgu, Nizhny Novgorodu ili nekom drugom gradu Ruske Federacije.

Kupi beba monitor Philips AVENT SCD501 / 00 u Moskvi, Novosibirsku, Ekaterinburg, Nižnji Novgorod, Kazan, Chelyabinsk, Omsk, Samara, Rostov na Donu, Krasnodar, Ufa, Krasnojarsk, Tyumen, Perm, Voronjež, Volgograd ili bilo koji drugi grad u Rusiji, Možete učiniti sljedeće:
- S 100% plaćanjem unaprijed na naš bankovni račun besplatno ćemo isporučiti monitor za bebe u vaš grad
- kada naručujete gotovinu po isporuci, plaćate monitor za bebe po primitku. Trošak isporuke možete izračunati u vaš grad zamjenom podataka u kalkulatoru za izračun troškova isporuke.


Podizanje u St. Petersburgu

Adresa ureda:
Engels ave., 33 korp.1, poslovni centar Svetlanovsky, ured 405 (4. kat)
Radno vrijeme: ponedjeljak - nedjelja od 10.00 do 22.00

Važno je! Za samopokretanje morate predbilježiti narudžbu na web stranici ili se dogovoriti o dostupnosti robe i datumu vašeg posjeta uredu s upraviteljem na navedenom telefonskom broju.

Dostava u St. Petersburgu

- Pri narudžbi od 1500 rubalja kurirske dostave u St. Petersburgu - BESPLATNO.
- Kada naručujete iznos od manje od 1500 rubalja, trošak isporuke bit će 200 rubalja.
- Hitna isporuka unutar metroa je 400 rubalja.
- Trošak isporuke na udaljena područja dogovara se s upraviteljem prilikom naručivanja - od 200 rubalja.
- Dostava narudžbe "iz dana u dan" je moguća uz prethodnu suglasnost s upraviteljem.
- Dostava se od ponedjeljka do nedjelje od 11.00 do 21.00 sati. Vrijeme isporuke pregovara se pojedinačno.
- Možete naručiti isporuku do 3 modela za odabir, našim kuririma pomoći će vam odrediti izbor i postavljanje radijske ili video medicinske sestre (ako je potrebno).

Dostava u Rusiji

Kalkulator za izračun troškova prijevoza

Dostava obavlja tvrtka Sjedište:
- Courier do kuće.
- Uzimanje iz točke izdavanja u vašem gradu.

Prilikom naručivanja gotovine na isporuku:
- Pretplata je potrebna od 500 do 1500 rubalja *
- Trošak isporuke plaća kupac.

AT 100% PLAĆANJE, ISPORUKE BESPLATNO. **

Važno je! Prilikom narudžbe svakako navedite Email ***

Naše prednosti prilikom slanja narudžbe u Rusiji:
- Slanje robe obavlja se u roku od 1-2 radna dana od trenutka primitka predujma.
- Može se poslati na dan narudžbe.
- Dostava se obavlja u roku od 2-10 radnih dana, ovisno o konačnom odredištu.
- Prije isporuke robe se provjeravaju.
- Ambalaža visoke kvalitete.

Napomena: Adresa za dostavu uključuje grad, ulicu, kućni broj, zgradu i stan (uredski) broj.
U slučaju kvara na robu poĸypatel ĸompencipyet ​​ppodavtsy pacxody, ponecennye nA doctavĸy tovapa (CT zahtjev 3 497 PF (GK). CT ΠΠTDC 21 PF).

* Količina prijevremene otplate ovisi o vrijednosti robe, a plaćanje se vrši na web stranici putem kreditne kartice ili putem Yandex.Money sustava.

** Besplatna dostava za narudžbe od 5 000 rubalja.

*** Vaša e-pošta će dobiti informacije:
- nakon potvrde narudžbe dobit ćete link za uplatu / prijevremenu otplatu naloga;
- broj zapisa za praćenje vaše narudžbe.

Opcije plaćanja prilikom prijema narudžbe u St. Petersburgu:

1. Novac za kurirske usluge
2. Bankovna kartica na web mjestu *
3. Putem Yandex.Money sustava

Opcije plaćanja prilikom prijema narudžbe u Rusiji:

1. gotovina na isporuku - plaćanje narudžbe dostavljaču ili pri polijetanju (plaćanje unaprijed od 500 do 1500 rubalja **)
2. 100% prijevremene otplate na web mjestu putem kreditne kartice * ili putem Yandex.Money sustava
_________________________________________

* Veza do uplate dolazi na vašu e-adresu navedenu tijekom procesa naručivanja.
** Količina prijevremene otplate ovisi o vrijednosti robe, pretplatu se vrši na web stranici putem kreditne kartice ili putem Yandex.Money sustava

AT 100% PLAĆANJE, ISPORUKE BESPLATNO.
_________________________________________

Plaćanje kreditnom karticom

Da biste odabrali plaćanje robe pomoću bankovne kartice na odgovarajućoj stranici web mjesta, morate kliknuti gumb "Plaćanje kreditnom karticom".

Plaćanje se vrši preko autorizacijskog poslužitelja Centra za obradu Banke pomoću kreditnih kartica banaka sljedećih platnih sustava:

VISA International MasterCard World Wide

Opis postupka prijenosa podataka

Da biste platili kupnju, bit ćete preusmjereni na pristupnik za plaćanje tvrtke Sberbank of Russia PJSC za unos podataka o vašoj kartici. Pripremite plastičnu karticu unaprijed. Povezivanje s pristupnikom za plaćanje i prijenosom informacija provodi se u sigurnom načinu rada pomoću SSL protokolom šifriranja.

Ako vaša banka podržava tehnologiju sigurnih online plaćanja Verified By Visa ili MasterCard Secure Code, možda ćete morati unijeti posebnu lozinku za plaćanje. Metode i mogućnost dobivanja zaporki za izradu online plaćanja koje možete provjeriti kod banke koja je izdala karticu.

Ova stranica podržava 256-bitnu enkripciju. Tajnost prijavljenih osobnih podataka pruža PJSC "Sberbank iz Rusije". Unesene informacije neće se dostavljati trećim stranama, osim kako to zahtijeva zakonodavstvo Ruske Federacije. Plaćanja bankovnim karticama obavljaju se u skladu sa zahtjevima Visa Int. i MasterCard Europe Sprl.

Opis postupka plaćanja

Prilikom odabira oblika plaćanja pomoću plastične kartice plaćanje se vrši na nalogu odmah nakon njegovog izvršenja. Nakon što izvršite narudžbu u našoj trgovini, morat ćete kliknuti gumb "Plaćanje kreditnom karticom", a sustav će vas prebaciti na stranicu poslužitelja autorizacije, od vas će se tražiti da unesete podatke o plastičnoj kartici, pokrenete njegovo odobrenje i vratite se u našu trgovinu "Povratak u trgovinu." Nakon povratka u našu trgovinu, sustav će vas obavijestiti o rezultatima autorizacije. U slučaju potvrde autorizacije, vaša će se narudžba automatski izvršiti u skladu s vašim uvjetima. U slučaju odbijanja autorizacije kartice, možete ponoviti postupak plaćanja.

Prilikom otkazivanja narudžbe

Ako otkazate pozicije s plaćene narudžbe (ili ako otkazate narudžbu u cjelini), za taj iznos možete naručiti drugi proizvod ili vratiti cijeli iznos na karticu tako da pošaljete e-mail na: [email protected]

Plaćanje bankovnom karticom obavlja se nakon provjere narudžbe od strane upravitelja internetske trgovine.

Plaćanje VISA bankovnim karticama

Sve vrste VISA platnih kartica su prihvaćene za plaćanje, osim Visa Electron. U većini slučajeva Visa Electron kartica nije primjenjiva za plaćanja putem Interneta, osim kartica koje izdaju pojedine banke. O mogućnosti plaćanja putem Visa Electron kartice, morate saznati od banke izdavatelja vaše kartice.

Plaćanje MasterCard kreditnim karticama

Sve vrste MasterCard-a prihvaćene su na web mjestu.

Što trebate znati:

1. broj vaše kreditne kartice;
2. datum isteka vaše kreditne kartice, mjesec / godina;
3. CVV kôd za Visa / CVC kartice za Master Card: posljednje 3 znamenke na traci potpisa na stražnjoj strani kartice.

Ako na vašoj kartici nema CVC / CVV koda, kartica možda neće biti pogodna za transakcije s CNP-om (tj. Takve transakcije u kojima kartica nije prisutna, ali se upotrebljavaju njezine pojedinosti), a za detaljne informacije obratite se banci. informacije.

PLAĆANJE NALOGA KROZ SBERBANK

Plaćanje narudžbi putem SBERBANK-a vrši se nakon što je provjerio nalog od strane upravitelja internetske trgovine. Da biste platili narudžbu, morate ispisati potvrdu o plaćanju s web mjesta trgovine. Upozoravamo vas da Sberbank naplaćuje naknadu za uslugu platnog prometa.

PLAĆANJE NALOGA BANKOVNIM KARTICAMA Sberbank

Kako platiti kreditnom karticom.

Klikom na "Idi na web stranicu Sberbankovog platnog sustava" bit ćete preusmjereni na pristupnik za plaćanje Sberbank Rusije, gdje možete navesti pojedinosti o vašoj bankovnoj kartici *. Povezivanje s pristupnikom za plaćanje i prijenosom parametara plastične kartice izvodi se u sigurnom načinu rada pomoću 128-bitnog SSL protokolom šifriranja.

Ako izdavatelj Banke vaše plastične kartice podržava tehnologiju sigurnih online plaćanja ovjerenih od strane VISA ili MasterCard SecureCode, budite spremni pružiti posebnu lozinku potrebnu za uspješno plaćanje. Metode i mogućnost dobivanja zaporke za plaćanje putem interneta možete provjeriti kod banke koja je izdala vašu karticu.

Prilikom odabira oblika plaćanja putem bankovne kartice, plaćanje se izvršava na nalogu odmah nakon potvrde od strane upravitelja. Nakon što potvrdite nalog od strane upravitelja, morat ćete otići na osobni račun vaše narudžbe (koristeći 20-znamenkasti jedinstveni broj narudžbe dobivenu tijekom registracije) i kliknite gumb "Plaćanje kreditnom karticom", a sustav će vas odvesti na stranicu Sberbank autorizacijskog poslužitelja gdje bit će ponuđeno da unesete podatke plastične kartice, da biste pokrenuli njegovo odobrenje, nakon čega ćete se moći vratiti u našu trgovinu klikom na gumb "Povratak na trgovinu". Nakon povratka u našu trgovinu, sustav će vas obavijestiti o rezultatima autorizacije.

Do uspješne potvrde plaćanja, narudžba će biti u stanju čekanja, a nakon pet dana čekanja uplate, narudžba će se automatski otkazati. Nakon uspješne potvrde plaćanja, vaša će se narudžba prebaciti na način isporuke na navedenoj adresi. U slučaju odbijanja autorizacije kartice, možete ponoviti postupak plaćanja.

Sberbank dodjeljuje 20 minuta plaćanja, stoga unaprijed pripremite svoju plastičnu karticu. Ako nemate dovoljno vremena za plaćanje ili u slučaju odbijanja autorizacije kartice, možete ponoviti postupak plaćanja.

* Tajnost prijavljenih osobnih podataka osigurava Sberbank iz Rusije. Unesene informacije neće se dostavljati trećim stranama, osim kako to zahtijeva zakonodavstvo Ruske Federacije. Plaćanja putem bankovnih kartica obavljaju se u skladu sa zahtjevima platnih sustavaVisa Int. i MasterCard Europe Sprl.

Otkaži narudžbu

Prilikom uklanjanja robe s plaćene narudžbe ili otkazivanja narudžbe u cijelosti možete naručiti drugi proizvod za isti iznos ili vratiti cijeli iznos natrag na karticu uz pomoć svog upravitelja.

Isporuka ili izdavanje proizvoda plati s plastičnom karticom kada se sam izvozi vrši se od dana kad je novac upisan na naš račun.

Kako bi primili robu, privatni kupci moraju predočiti putovnicu vlasnika plastične kartice na kojoj je plaćena narudžba.

Predstavnik pravne osobe mora imati punomoć ovjerenu od strane platitelja ili samog pečata.

Pregled Philips AVENT beba monitora SCD501 / 00

Prosječna ocjena gostiju (na temelju 1 mišljenja) (5.00 od 5)
- 1

Pregled monitor za bebe Philips AVENT SCD-525

Danas, bez bebenog monitora, teško je zamisliti da mladi roditelji podižu svoju malu djecu. Ovaj prikladan i funkcionalan uređaj za potpunu kontrolu nad djetetom ima puno prednosti, od kojih su najvažniji roditelji uvijek svjesni onoga što njihova beba radi. Moderni proizvođači sada nude uređaje s mnogim dodatnim funkcijama: kontrola disanja, povratne informacije, nadzor temperature i još mnogo toga. Takav popis funkcija omogućava roditeljima da ne brinu o sigurnosti djeteta, čak i dok su na nekoj udaljenosti od njega.

Prilikom odabira bebenog monitora, klijent uvijek nastoji pronaći, prije svega, kvalitetni uređaj za kontrolu djece. Razne dodatne funkcije ne utječu na izbor jer je sigurnost djeteta - glavna stvar koja se brine za svoju majku i tatu. Nizozemski proizvođač Philips uvijek je obratio pažnju na faktor sigurnosti, koji je zapravo unaprijed odredio svoju veliku popularnost.

Prednosti dječjih monitora

Postava tvrtke Philips stalno se ažurira novim uređajima, a razlika između kojih je napredniji dizajn i dostupnost novih korisnih značajki. A danas je jedan od najboljih modela Philips AVENT SCD-525. Ovaj uređaj ima niz prednosti koje ga razlikuju od ostalih uređaja:

 • Prisutnost uštede energije. Ova korisna značajka znatno smanjuje potrošnju energije, a uređaj se može koristiti dulje vrijeme bez preuzimanja.
 • DECT tehnologija jamči privatnost. Drugim riječima, tehnologija štiti uređaj od smetnji mobitela i drugih bežičnih uređaja.
 • Apsolutno jasan zvuk. Roditelji mogu čuti najmanje kretanje djeteta, zvukove koje stvara, kao i zvukove okoline (razina glasnoće je podesiva). Kristalno čist zvuk dopušta roditeljima da uvijek osjećaju blizinu svog djeteta, čak i ako udaljenost između njih prelazi stotinu ili dvjestotinjak metara.
 • Posebni pokazatelji pokazuju koja je razina buke u vrtiću. Čak i ako je roditeljska jedinica isključena, zvučni signal će vas upozoriti da je razina buke u dječjoj sobi prekoračila dopuštenu frekvenciju.
 • Prisutnost roditeljske jedinice koja se može puniti eliminira potrebu stalnog punjenja uređaja. Roditelji imaju priliku kontrolirati bebu gotovo jedan dan, bez brige oko činjenice da će monitor bebe biti iscrpljen.
 • Raspon rada uređaja iznosi 330 metara. A prisutnost trake za vrat omogućit će vam slobodno kretanje pomoću bebenog monitora u blizini kuće ili unutar njega.
 • Uređaj ima elektronički senzor za kontrolu temperature, zahvaljujući kojem će roditelji uvijek biti svjesni promjena temperature u dječjoj sobi. Ako postane previše vruće ili hladno, senzor će odmah obavijestiti o tome (informacije na zaslonu).
 • Dječji monitor daljinskog upravljača. Na primjer, majka ima sposobnost da uključi laganu ili umirujuću melodiju, budući da je na pristojnoj udaljenosti od svog djeteta. Osim toga, uređaj ima funkciju povratnih informacija: nakon svega, iznimno je važno da dijete uvijek čuje glas svoje voljene mame.

Nedostaci dječjih monitora

Veliki popis prednosti bebenog monitora ogleda se u njegovoj cijeni - Philips AVENT SCD-525 model je vrlo skup u usporedbi s drugim uređajima (oko pet do šest tisuća rubalja). Ovo je prvi nedostatak. Drugi minus koji su mnogi korisnici primijetili jest da ruski jezik nije uključen u izbornik roditeljske jedinice. Do određene mjere, neke teškoće nadoknađuju dostupnost instrukcija na ruskom jeziku. Konačno, treći nedostatak: smanjeni opseg armiranobetonskih materijala.

Zaključimo

Ovaj uređaj razlikuje se od mnogih drugih Philipsovih modela zahvaljujući prisustvu DECT tehnologije koja jamči povjerljivost i pruža kristalno čist zvuk. Ako usporedite Philips AVENT SCD-525 s proizvodima drugih proizvođača, možete vidjeti da cijena ovog modela ozbiljno premašuje trošak monitora za bebe Maman ili Tomy koji su bez mnogih korisnih značajki. Po cijeni s AVENT SCD-525 modelom, Tefalovi proizvodi mogu se usporediti, čija se značajka razlikuje od velikog raspona (do 400 metara). Ali u isto vrijeme, Philips ima mnogo bolji zvuk.

Ako usporedite proizvode tvrtke Philips s monitorima beba Chicco, Nizozemci imaju prednost u čistom zvuku i većem radijusu uređaja. No, u isto vrijeme, Chicco je jeftiniji, a njihovi modeli izrađeni su u obliku raznih igračaka, što je vrlo zadovoljan djetetom.

Philips Avent baby monitor: recenzije roditelja

Svaka majka ima puno briga koje zahtijevaju dnevno vrijeme za njihovu provedbu. Posao je lakše kada dijete spava i Philips Avent baby monitor će vam pomoći da čujete najmanji pomak bebe i stignete je na vrijeme. Ovaj uređaj ima čitav niz korisnih funkcija i rješava sve zadatke.

definicija

Radio medicinska sestra je izvorna mini-stanica koja se sastoji od dva uređaja. Jedna majka je pored nje (prijemnik), a drugi (hvatač) ugrađen je u dječju sobu. Postoji digitalna veza između njih. Da treba platiti posebnu pozornost prilikom kupnje. Dobar uređaj ne reproducira neobičnu buku, usredotočuje se samo na dijete i omogućuje majci da čuje što radi kad je sama u sobi.

Vrste modela

Jedan od najvećih proizvođača svih vrsta opreme, uključujući medicinsku opremu, Philips je odlučio posvetiti više pozornosti isključivo majkama i njihovim bebama. Tako je 1984. prvi Philips Avent bebonski monitor oslobođen, što se brzo uvažilo. Proizvod je bio u dobrom zahtjevu, a tvrtka je počela razvijati nove, naprednije i relevantnije modele za majke. Najpopularniji i zahtjevniji bio je Philips Avent SCD dječji monitor pod sljedećim brojevima:

 • 470 - jedan od prvih modela u kojem je proizvođač pokušao ukloniti vanjski šum, osiguravajući dobru kvalitetu komunikacije unutar radijusa od stotinu pedeset metara;
 • 480 - poboljšana verzija koja vam omogućuje neovisno podešavanje željene frekvencije kanala, jasnoća signala se podešava pomoću brojeva na prednjoj ploči, raspon se povećava na dvjestotinjak metara;
 • 485 - Ovaj Philips Avent bebin monitor kombinira verziju u kojoj se svi zvukovi generirani od bebe pretvaraju u svjetlo i zvuk;
 • 505 je već potpuno moderniziran uređaj koji zadovoljava sve potrebe potrošača, uključuje funkciju zaštite okoliša i rad na novoj DECT tehnologiji.
 • 525/100 - raspon je tristo metara, omogućuje namještanje temperature u dječjoj sobi, prikazuje sva očitanja na zaslonu, fino podešavanje omogućuje izuzimanje svih zvukova iz drugih izvora.

Tvrtka proizvodi sve nove tipove ovog proizvoda, no danas je, prema njihovim roditeljima, najvjerojatnije tražilica za bebe Philips Avent SCD 505.

Opis uređaja

Uređaj se sastoji od djeteta i roditeljske jedinice, pakirane u kartonsku kutiju s detaljnim uputama za njegovu upotrebu. Veza između njih temelji se na tehnologiji DECT, koja eliminira sve moguće vanjske zvukove i osigurava potpunu zaštitu podataka od korisnika treće strane. Čistoća signala neće utjecati na obližnje mobilne ili bežične telefone. Instalacija se obavlja istodobno uključivanjem tih uređaja, bez dodatnih radnji, sve se automatski događa. Frekvencijski raspon na otvorenom prostoru je 330 metara. U zatvorenom prostoru, proizvođač jamči jasnu vezu u radijusu do 50 metara.

Roditeljska jedinica

Radi se o uređaju male veličine s praktičnim, ojačanim oblikom, savršeno uklapa u vašu ruku, opremljen je posebnim ključem s petljom koja štiti uređaj od mogućeg pada tijekom prijenosa. Philips Avent digitalni monitor za bebe vrlo je jednostavan za korištenje.

Prednja ploča ima niz gumba:

 • na isključivanje;
 • podešavanja zvuka;
 • ECO režim.

Bočna ploča je opremljena s dvije sklopke:

 • talk - omogućuje vam da koristite ovaj uređaj kao voki-toki, vrlo prikladnu značajku za mame;
 • osjetljivost - odgovorna je za osjetljivost signala, a kad se postavke povećaju, čak i dijete za vrijeme spavanja se čuje savršeno.

Dodatni pokazatelji omogućuju praćenje napona akumulatora, glasnoće i signala pristupne zone. Roditeljska jedinica opremljena je priključkom za dvije AA baterije, a proizvođač ih uključuje u komplet, ali može raditi s mreže koja je vrlo povoljna i ekonomična.

Dječja jedinica

Izrađen je u obliku male stabilne kuglice, opremljene zvučnicima, mikrofonom, noćnim svjetlom i nizom potrebnih gumba. U svojoj bilješci proizvođaču uređaja naznačuje da je bolje da se na udaljenosti od jednog metra od djeteta. Radna ploča opremljena je:

 • veliki gumb napajanja;
 • svjetlosni pokazivači koji signaliziraju ispravnost rada uređaja i trenutnu razinu napunjenosti.

Osim toga, Philips Avent 505 monitor za bebe opremljen je glazbenom jedinicom koja uključuje pet vrlo lijepih i opuštajućih melodija. Pomoću posebne ploče možete promijeniti njihov redoslijed i prilagoditi glasnoću zvuka. Na vrhu dječje jedinice je gumb za uključivanje pozadinskog osvjetljenja. Može raditi i iz mreže ili dvije AA baterije.

Pluses uređaj

Avent bebin monitor ima niz značajki koje su jedinstvene za njega, kao što je naznačeno mišljenjima roditelja:

 1. Mobilnost - zbog prisutnosti baterija i dobrog radijusa uređaja, može se koristiti apsolutno bilo gdje.
 2. Izvrsna baterija - zadržavanje napunjenosti oko 3-4 sata, omogućuju da ne izgubite signal čak i kod dugotrajne uporabe i na velikim udaljenostima.
 3. Prisutnost noćne svjetlosti - dijete voli mračno pozadinsko osvjetljenje, koje ne samo da provodi svoje osnovne funkcije, nego i jako distracts svoju pozornost.
 4. Prisutnost voki-talkija - sposobnost razgovora s djetetom ili prenošenje odgovarajućih uputa za njega vrlo su cijenjeni od strane roditelja.
 5. Odsutnost vanjske buke omogućuje vam da nakratko napustite dijete na ulici ili balkonu i pomno pratite njegove najmanji pokreti.
 6. Glazbeni blok je dobra kvaliteta glazbe, pod kojima djeca dobro spavaju.

Nesumnjive prednosti ovog uređaja, roditelji također uključuju mogućnost povezivanja s mrežom, prisutnost svijetlih indikatora, vrlo detaljne upute i automatsko ugađanje vala.

Mogući nedostaci

Avent bebonski monitor tvrtke Philips vrlo je dobar kod jakosti signala, dugog raspona i izvrsne kvalitete poziva. Roditeljske recenzije o njemu su iznimno pozitivne, no neke od njih upućuju na niz nijansi koje se mogu pripisati nekim od nedostataka proizvođača:

 1. Različita snaga zvučnika - velika je u dječjem vrtiću, a nešto manje kod roditelja. Evo, majke primjećuju da, budući da su u tušu, ne čuju dijete uvijek zbog zvuka vode i smatraju to velikom neugodom.
 2. Ponavljanje kratkog zvučnog signala s niskom baterijom koja se ne može isključiti.
 3. Ponekad je teško uspostaviti komunikaciju između blokova na velikoj udaljenosti.
 4. Nema funkcije za uključivanje glazbe na roditeljskoj jedinici, može se reproducirati samo kada ste u blizini djeteta.
 5. U dječijoj jedinici proizvođač nije osigurao prisutnost baterija.
 6. Cijena - vrlo visoka, obično iznosi 4500-4600 rubalja, ali mnoge se majke slažu da se u potpunosti opravdava.

Uređaj je konfiguriran isključivo za snimanje zvukova koji potječu od djeteta, kompaktan, mobilan, vrlo osjetljiv i jednostavan za korištenje. S takvim dječjim monitorom svaka će majka moći pravilno i produktivno planirati svoje slobodno vrijeme.

Philips Avent SCD520 / 00 Baby Monitor

SCD520 / 00 Baby Monitor

Bez ikakvih smetnji s bilo kojeg drugog uređaja (ostali baby monitori, bežični i mobiteli) zajamčena je. Šifriranje podataka osigurava sigurnost i povjerljivost veze. Raspon monitora za bebe od 330 m osigurava pouzdan prijem u kući i oko nje.

Philips Avent baby monitor: potpunu slobodu kretanja ui oko kuće

 • Raspon od 330 m osigurava pouzdan prijam ui oko kuće. S rasponom od 330 m, možete biti sigurni u pouzdan prijem unutar i izvan kuće.
 • Roditeljska jedinica s punjivom baterijom omogućuje praćenje djeteta 24 sata. Jedinica s mogućnošću punjenja omogućuje vam slobodno kretanje, zahvaljujući bežičnoj komunikaciji i bez potrebe za punjenjem 24 sata.
 • Isječak za pričvršćivanje trake i remena za prsluca osigurava slobodu ruke i pokret.
 • Nogomet i noćno svjetlo. Ugrađena noćna svjetlost i posebno odabrane uspavanke opuštaju dijete.
 • Prilika za razgovor s djetetom. Pruža mogućnost da čuje dijete i da mu odgovori.

Philips Avent baby monitor: senzor temperature

Temperaturni senzor za održavanje optimalnih uvjeta u vrtiću. Dijete se navikne na kapljice temperature duže od odrasle osobe. Tunable senzor prati temperaturu u sobi i signalizira je li potrebno podesiti ga kako bi održavala udobne uvjete.

Philips Avent baby monitor: ostale značajke

 • Označavanje kontinuiteta između dviju jedinica Philips Avent baby monitora Kontinuirana komunikacija između djeteta i roditeljskih jedinica s audiovizualnim pokazateljima.
 • Svjetlosni pokazatelj dječjeg glasa, čak i kad je nijemi.
 • Podesiva osjetljivost zvuka. Funkcija prilagodljive osjetljivosti zvuka omogućuje vam da smanjite ili povećate osjetljivost mikrofona kako biste mogli čuti vaše bebe disanje.
 • Jednostavan za čitanje prikaza roditeljskog bloka

Stvoritelji su pokušali prilagoditi sve potrebe mama i njihovih beba. Odabirom Philips AVENT-a odabirete najkvalitetnije proizvode prilagođene vašim potrebama i onima vašeg djeteta.