Chicco Baby Control Klasični bebin monitor - pregled

Rođenja


Želim dati sestri za rođenje djeteta

Mobilna aplikacija "Sretna mama" 4.7 Komunikacija u aplikaciji mnogo je praktičnija!

onda donirajte video) Žao mi je što bez komentara o chicu, video je samo bolji, možete vidjeti sve.

jer se novac ne povlači. Videozapis koji imamo je 150 $ nije loš, ali radio je 60 $

imali smo ovo i to, s radijem u privatnoj kući, vrlo su osjetljivi, dijete se okrenulo, a zvuk je kao da je pao), tako da trčite - trčite - svi spavaju)))))))

A onda možete upotrijebiti videozapis, sad ga kupujem u kadi)

privatna kuća i to je potrebno, ja znam od sebe. Bila sam zabrinuta za kupnju, iako ću dati svoju sestru

Chicco Audio klasični monitor za bebe (Chicco)

Chicco Audio klasični monitor za bebe (Chicco)

Tvrtka "Chicco" (Italija) jedan je od zaštitnih znakova talijanske tvrtke "Artsana", osnovana 1946. Danas, asortiman proizvoda pod markom "Chicco" namijenjen trudnicama i majkama, novorođenčadi, djeci predškolske dobi obuhvaća više od 4.000 predmeta. Nijedna tvrtka u svijetu ne proizvodi tako široku paletu visoko kvalitetnih i suvremenih proizvoda za te kategorije potrošača. U razvoju i stvaranju proizvoda sudjeluju zaposlenici vlastitog centra za istraživanje i razvoj i najpoznatijih stručnjaka iz područja pedijatrije, kozmetologije i dermatologije. Svi materijali i sastojci koji se koriste za proizvodnju prolaze kroz nekoliko faza kompleksnih laboratorijskih istraživanja i različitih testova. Zato su proizvodi Chicco ekološki prihvatljivi i sigurni, što potvrđuju i odgovarajuće certifikate u Italiji i Rusiji.

Chicco Audio Classic bebin monitor pruža pouzdani kontakt s bebom.
Uređaj koristi dva paralelna komunikacijska kanala, prebacivanje između njih omogućuje održavanje visoke kvalitete prijema. Svjetleće diode (LED) pokazuju razinu buke u dječjoj sobi, govoreći vam da se intervenira Zahvaljujući senzoru zvuka, roditeljska jedinica će se automatski uključiti svaki put kada se neki zvuk prenosi iz dječje sobe. Maksimalni radijus djelovanja između odašiljača i prijemnika je oko 150 metara na otvorenom prostoru bez prepreka. Oba uređaja (jedinice dječje i roditeljske jedinice) mogu raditi na baterijama i mrežama.

Značajke:

Dječja jedinica:
hrana
Interno: 3xAAA 1,5 V
Vanjski: mrežni adapter 100-240V

50-60Hz / 6.0V, 300mA
prijenos
Jačina signala: maks. 10MW
Frekvencija kanala: 40.665 MHz, 40.695 MHz

Roditeljska jedinica:
hrana
Interni: punjive baterije 3xAAA 1,2 V, 700mA / h
Vanjski: mrežni adapter 100-240V

50-60Hz / 6.0V, 300mA
recepcija
Frekvencija kanala: 40.665 MHz, 40.695 MHz

uključeno:

 • 2 adaptera;
 • Baterije su uključene samo u roditeljsku jedinicu.

Proizvođač: Chicco (Italija).

Kako odabrati Chicco baby monitor koji vam odgovara?

Suvremene tehnologije svake godine poboljšavaju i pojednostavljuju naše živote. I kako bi mlade majke izveli danas inventure. Sada se sigurno možete odmaknuti od jasle i voditi kućanske poslove i sebe, dok vaše dijete spava jer će se uvijek čuti. To je osobito važno kada nije u istoj sobi sa svojim roditeljima.

Također, nije uvijek moguće primijetiti kada je dijete počelo skočiti ili sniffirati - i nakon svega, prvi znak bolesti u bebi je vrlo važan za ulov i eliminiranje u početnoj fazi. Za stalnu komunikaciju s djetetom, izumio je bebin monitor.

Koje su razlike i značajke uređaja proizvođača Chikko?

Tvrtka "Chicco" - jedna od najpoznatijih robnih marki koja se bavi rodom za djecu i njihove roditelje. Korijeni tvrtke rastu od talijanske tvrtke "Artsana", koja je osnovana 1946. godine. Do danas, asortiman proizvoda i proizvoda tvrtke pod brandom "Chicco", ima više od četiri tisuće predmeta.

Više od 60 godina rada, tvrtka je stekla povjerenje diljem svijeta i otvorila je velik broj svojih poslovnica u različitim zemljama, uključujući Rusiju (Moskvu). Sa svojim glavnim zadatkom, Chicco je odredio brigu o kupcima. Uostalom, glavna ciljna publika tvrtke su roditelji male djece. A djeca su naša budućnost, čije zdravlje i razvoj trebaju biti zbrinuti.

Tvrtka tvrdi da je njegova kvaliteta činjenica da proizvodne tehnologije dobivaju informativnu podršku koja se temelji na proučavanim podacima, metodama, vještinama i iskustvu vodećih europskih znanstvenika i stručnjaka iz područja medicine i pedagogije.

Nedavno su baby monitori vrlo popularni.

Popularni modeli

Kontrola klasične bebe

Ovaj uređaj će vam omogućiti stalno čuti bebu s udaljenosti: u kući i na ulici. Držanje roditeljske jedinice pored vas (prijemnik koji prenosi zvukove) možete slušati kako dijete spava, kako se igra i kako počinje izgovoriti svoje prve riječi dok je u drugoj sobi.

Svjetleće diode (LED) koje se nalaze na senzorima pokazuju razinu buke u dječjoj sobi, što ukazuje na moguću intervenciju u tom procesu. Uređaj radi pomoću dva paralelna komunikacijska kanala. Prebacivanjem između njih možete upravljati kvalitetom prijenosa zvučnog vala u različitim dijelovima prostorije.

Značajke uređaja:

 • FM predajnik.
 • Snaga prijenosa: max. 10 MW.
 • Frekvencija kanala: 40,67 MHz - 40,69 MHz.
 • Dječja jedinica:

 1. Snaga.
 2. Interno: 3xAAA 1,5 V.
 3. Vanjski: mrežni adapter 100-240V

50-60Hz / 6.0V, 650mA.

 • Tekuća potrošnja: maksimalno 130 mA.
 • Roditeljska jedinica:

  1. Snaga.
  2. Interno: 3xAAA 1,5 V, 600 mA / h.
  3. Vanjski: mrežni adapter 100-240V

  50-60Hz / 6.0V, 650mA.

 • Tekuća potrošnja: max 270mA.
 • Uključeni su 2 adaptora.
 • Baterije su priključene samo na roditeljsku jedinicu.
 • Cijena zapošljavanja na različitim mjestima varira u prosjeku od 4.000 do 5.000 rubalja.
 • Audio digitalni kompaktni

  Uređaj omogućuje pouzdani kontakt s djetetom. Komplet uključuje: jedinice roditelja i djeteta koje su međusobno povezane (za jednostavnu pohranu). Poseban senzor zvuka ugrađen u jedinicu za bebe brzo reagira na najmanju aktivnost bebe i šalje signal roditeljskoj jedinici.

  Također je važna razlika od prethodnog modela funkcija "Talk", s kojom ne možete samo čuti dijete, već i odgovoriti na njega, razgovarati s njim. Uz pomoć takvih "povratnih informacija" dijete može čak i pjevati uspavanke. Kvalitetni zvuk stvara učinak prisutnosti roditelja i dijete će se brzo smiriti. Dječji dio jedinice također je opremljen malom noćnom svjetlošću.

  Značajke:

  • Digitalna DECT tehnologija jamči visoku stabilnost prijema. Ne daje nikakve smetnje i najsigurniji je bežični komunikacijski sustav.
  • Raspon djelovanja - 300 metara.
  • Frekvencija signala je 1880-1900 MHz.
  • Zvučni alarm za aktivnost djeteta.
  • Izvori napajanja - Blokovi mogu raditi i na baterijama ili iz mrežnog napajanja (2 adaptera za obje jedinice su uključene u paket).
  • Vrsta hrane.
  • Dječji blok 3xAAA 1,5 V.
  • Roditeljska jedinica 3xAAA 1,5 V, 600 mA / h.
  • Dimenzije: 10 x 4 x 10,5 cm.
  • Cijena online trgovina je u rasponu od 5000 do 6000 rubalja.

  Ostale opcije

  Upravljajte zvukom

  Ovo je inovativni model digitalnog bebenog monitora, opremljenog noćnom svjetiljkom i automatskim uključivanjem uz pomoć glasa. Kontrola djeteta će se odvijati bez nepotrebnog stresa na daljinu. Uzimajući se na kućanske poslove, znat ćete što se događa u njegovoj sobi.

  Cijena modela iznosi 6000 rubalja.

  Digital plus

  Napredni digitalni bebin monitor. Ima temperaturni senzor u dječjoj sobi, postoji povratna informacija između blokova, tj. roditelji ne mogu samo čuti dijete nego i razgovarati s njim. Ugrađene su 5 kunića za djecu, a opremljene su i noćnim svjetlom.

  Minimalna cijena za baby monitor je 6 200 rubalja.

  Klasično Analogni

  Ovo je monitor za bebe koji se temelji na analognoj tehnologiji. Obje jedinice (roditelji i bebe) mogu raditi na baterijama. LED diode pokazuju razinu buke u dječjoj sobi, maksimalni radni raspon iznosi do 150 m.

  Cijena u online trgovinama od 4 000 rubalja.

  Hi-Kontakt

  Idealno za roditelje koji žele imati kontakt s djetetom, čak i kad je izvan kuće, na primjer, u vrtu. Beba monitor ima malu veličinu koja vam omogućuje da ga nosite sa sobom, stavljate ga u džep ili čvrsto pričvrstite na remen.

  Dva veza smanjili interakcije babyphones s drugim uređajima koji su u dometu uređaja, prikaz informacija tekućih kristala na roditeljsku jedinicu, prikazuje sve indikatore (prijenosni kanal, razina baterije i razinu signala), obje jedinice mogu raditi na adapter, tako i od baterija.

  Cijena uređaja od 4000 rubalja.

  Savjeti za kupnju: gdje kupiti i kako razlikovati izvornik od lažnog?

  Bolje je kupiti dječji monitor na službenim stranicama tvrtke, kao i na online trgovinama koje surađuju s tvrtkom. Popis tih trgovina se stalno mijenja, tako da je možete pogledati u bilo kojem trenutku na službenoj web stranici. Tako možete dobiti uređaj po prihvatljivoj cijeni (bez oznaka), dobre kvalitete s jamstvenim rokom od 2 godine.

  Stoga osnovna pravila o tome kako razlikovati originalni proizvod od lažnog:

  • Veliki popust - prvi poziv na razmišljanje o autentičnosti robe.
  • Nemojte naručiti robu na sumnjivim mjestima. To također može omogućiti oglašivačima fraze na stranicama polja, koji ne može biti pouzdana: „Izvoz iz skladišta”, „Izravna isporuka iz skladišta”, „preprodaje po niskim cijenama Plant” - sve ove mami slogan je ništa drugo nego miruje lupetati privlačenja lakovjeran kupce,
  • Najlakši način kupnje izvornika je provjeriti popis ovlaštenih prodavaonica na web stranici robne marke i kupiti se na navedenim adresama. Na uličnim štandovima ili prijelazu iz podzemne željeznice prilika da se upali u varalicu je znatno veća nego u velikim mrežama. Potonji uvijek može tražiti potvrdu o sukladnosti: potvrđuje da točka ima pravo trgovati proizvodima marke.
  • Zanimljivosti na pakiranju često daju lažni: na primjer, referenca u naslovu dodatni slovo „s” u riječi „Chicco” ili, obrnuto, njegov izostanak - znak parodija trgovine. Zamjena pravi cvjećarnice ili pisana slova marke - dakle zamjena originalnih lažnih dobara.

  Ako ste u nedoumici, nazovite Chicco službenu trgovinu na Internetu - i usporedite ga s proizvodom na pultu. A slika i sve karakteristike moraju se podudarati.

 • Osim toga, autentičnost tehnologije može se provjeriti serijskim brojem: mora se naći u opisu ili na dokumentima priloženim u pakiranju i punch na službenim stranicama trgovine. Univerzalno pravilo "provjeriti logotipe i dizajn s izvornikom" također radi ovdje.
 • Ako imate bilo kakve sumnje - primjerice, upute imaju pogreške i pogreške pri upisu, ili izgleda da je pakiranje već otvoreno - zatražite od zaposlenika trgovine potvrdu o sukladnosti robe. Ovo pravo daje vam odlukom Vlade Ruske Federacije od 01.1.1998. N 55 (od dana 12.23.2016.), Stavak 4 "Značajke prodaje tehnički složenih kućanskih dobara".
 • Radio medicinska sestra je neophodan elektronički asistent za suvremene roditelje. Neka vaše dijete bude u drugoj sobi, uvijek ćete čuti kada se probudi. Možete se sigurno udaljiti od kreveta na posao i ne brinuti se o svom djetetu. Unatoč takvom prikladnom izumu kao monitor za bebe, ne zaboravite da je neophodna izravna komunikacija s djetetom. Dječji monitori Chicco osmišljeni su kako bi pomogli mama koji su zauzeti kućanskim poslovima.

  Baby chicco recenzije

  Budžet 2000-2500r. Udaljenost rada nije ogromna - max 40mI može netko imati takve, želio bih povratne informacije:

  Zanima vas recenzije o radijancima "Digital Baby Control" (Chicco 71800), gdje kupujete rezervne baterije za majčinu jedinicu? Hvala ti.

  Prva kupnja Chicco proizvoda, imali smo bebin monitor! I to mi je pomoglo da kupi osvrti od druge majke koje su pisali o svojim iskustvima u korištenju beba monitor. Dakle, uspoređujući različite tvrtke i modele, odabrali smo Chicco radio monitore! Od prednosti, želim primijetiti da ovaj model ima povratne informacije! To znači da kada se dijete probudi, a ja sam na primjer na ulici, i moram se nešto da će doći do rebonku- mogu otići i razgovarati s njim! Stvarno.

  Sve rusko istraživanje roditeljskih sklonosti otkrilo je nove trendove na tržištu dječjih proizvoda. Roditeljska marka, istraživačka tvrtka za tržište dječjih dobara, provela je četvrto istraživanje diljem zemlje od 1.467 ispitanika u svim regijama Rusije. U istraživanju je sudjelovalo 13,4% budućih majki, 55,1% s jednim djetetom, 32,1% s dvoje djece i 9,5% majki velikih obitelji. Ispitanici su identificirali najpopularnije robne marke u Rusiji u trideset pet kategorija dječjih proizvoda. Na predstavljanju rezultata studije, koja je održana 28. travnja na izložbi WanExpo, marke koje su dobile najviše glasova ispitanika bile su.

  Želim podijeliti moj popis miraz s djetetom. Sve je već kupljeno, ostaje za prijevoz do renoviranog stana. Još uvijek je potrebno razmjestiti, oprati, sterilizirati, oprati i pomilovati. Ne samo nekoliko stvari koje treba učiniti! Nije sve kupljeno bilo je kupljeno novo u trgovini. Neke stvari BU s Avitom - ne vide ništa loše s tim. Nemojte suditi strogo. Ako ste zaboravili, prijavite! Ako je to s viškom - dijete je voljeno, prvo, dugo očekivano. Bez rubova =))) Višestruki slovo i fotografija VELIKI VELIČINA i pribor: - sjedalo za automobil i kolica.

  Pisanje raspoloženja i htjela je podijeliti (ako netko dolazi u ruci). Pa, podsjetnik za moju budućnost (što ako?) U vremenu, što je bilo korisno tijekom trudnoće i nakon poroda:

  Počnite dijeliti moje iskustvo, kao što je obećano. Mislim da morate kupiti miraz u unaprijed, nakon rođenja djeteta / djece neće biti do šetnje. A što zvuči trudno prošetati trgovinama i kupiti slatku dječju odjeću. Ali kupio sam samo odjeću neutralnih boja))), nekoliko pelena i ručnika, tako i na sitnicama. Vraćajući se iz Kijeva, otišao u kupnju, bilo je 33 tjedna. Pitao sam cijenu, pogledao krevete i kolica, odmah pogledao kolica za blizance)) Nekako nismo bili osobito napeti zbog mirazine i napravili smo pravu stvar gdje se žuriti.

  Kako odabrati Chicco baby monitor koji vam odgovara?

  Suvremene tehnologije svake godine poboljšavaju i pojednostavljuju naše živote. I kako bi mlade majke izveli danas inventure. Sada se sigurno možete odmaknuti od jasle i voditi kućanske poslove i sebe, dok vaše dijete spava jer će se uvijek čuti. To je osobito važno kada nije u istoj sobi sa svojim roditeljima.

  Također, nije uvijek moguće primijetiti kada je dijete počelo skočiti ili sniffirati - i nakon svega, prvi znak bolesti u bebi je vrlo važan za ulov i eliminiranje u početnoj fazi. Za stalnu komunikaciju s djetetom, izumio je bebin monitor.

  Koje su razlike i značajke uređaja proizvođača Chikko?

  Tvrtka "Chicco" - jedna od najpoznatijih robnih marki koja se bavi rodom za djecu i njihove roditelje. Korijeni tvrtke rastu od talijanske tvrtke "Artsana", koja je osnovana 1946. godine. Do danas, asortiman proizvoda i proizvoda tvrtke pod brandom "Chicco", ima više od četiri tisuće predmeta.

  Više od 60 godina rada, tvrtka je stekla povjerenje diljem svijeta i otvorila je velik broj svojih poslovnica u različitim zemljama, uključujući Rusiju (Moskvu). Sa svojim glavnim zadatkom, Chicco je odredio brigu o kupcima. Uostalom, glavna ciljna publika tvrtke su roditelji male djece. A djeca su naša budućnost, čije zdravlje i razvoj trebaju biti zbrinuti.

  Tvrtka tvrdi da je njegova kvaliteta činjenica da proizvodne tehnologije dobivaju informativnu podršku koja se temelji na proučavanim podacima, metodama, vještinama i iskustvu vodećih europskih znanstvenika i stručnjaka iz područja medicine i pedagogije.

  Nedavno su baby monitori vrlo popularni.

  Popularni modeli

  Kontrola klasične bebe

  Ovaj uređaj će vam omogućiti stalno čuti bebu s udaljenosti: u kući i na ulici. Držanje roditeljske jedinice pored vas (prijemnik koji prenosi zvukove) možete slušati kako dijete spava, kako se igra i kako počinje izgovoriti svoje prve riječi dok je u drugoj sobi.

  Svjetleće diode (LED) koje se nalaze na senzorima pokazuju razinu buke u dječjoj sobi, što ukazuje na moguću intervenciju u tom procesu. Uređaj radi pomoću dva paralelna komunikacijska kanala. Prebacivanjem između njih možete upravljati kvalitetom prijenosa zvučnog vala u različitim dijelovima prostorije.

  Značajke uređaja:

  • FM predajnik.
  • Snaga prijenosa: max. 10 MW.
  • Frekvencija kanala: 40,67 MHz - 40,69 MHz.
  • Dječja jedinica:

  1. Snaga.
  2. Interno: 3xAAA 1,5 V.
  3. Vanjski: mrežni adapter 100-240V

  50-60Hz / 6.0V, 650mA.

 • Tekuća potrošnja: maksimalno 130 mA.
 • Roditeljska jedinica:

  1. Snaga.
  2. Interno: 3xAAA 1,5 V, 600 mA / h.
  3. Vanjski: mrežni adapter 100-240V

  50-60Hz / 6.0V, 650mA.

 • Tekuća potrošnja: max 270mA.
 • Uključeni su 2 adaptora.
 • Baterije su priključene samo na roditeljsku jedinicu.
 • Cijena zapošljavanja na različitim mjestima varira u prosjeku od 4.000 do 5.000 rubalja.
 • Audio digitalni kompaktni

  Uređaj omogućuje pouzdani kontakt s djetetom. Komplet uključuje: jedinice roditelja i djeteta koje su međusobno povezane (za jednostavnu pohranu). Poseban senzor zvuka ugrađen u jedinicu za bebe brzo reagira na najmanju aktivnost bebe i šalje signal roditeljskoj jedinici.

  Također je važna razlika od prethodnog modela funkcija "Talk", s kojom ne možete samo čuti dijete, već i odgovoriti na njega, razgovarati s njim. Uz pomoć takvih "povratnih informacija" dijete može čak i pjevati uspavanke. Kvalitetni zvuk stvara učinak prisutnosti roditelja i dijete će se brzo smiriti. Dječji dio jedinice također je opremljen malom noćnom svjetlošću.

  Značajke:

  • Digitalna DECT tehnologija jamči visoku stabilnost prijema. Ne daje nikakve smetnje i najsigurniji je bežični komunikacijski sustav.
  • Raspon djelovanja - 300 metara.
  • Frekvencija signala je 1880-1900 MHz.
  • Zvučni alarm za aktivnost djeteta.
  • Izvori napajanja - Blokovi mogu raditi i na baterijama ili iz mrežnog napajanja (2 adaptera za obje jedinice su uključene u paket).
  • Vrsta hrane.
  • Dječji blok 3xAAA 1,5 V.
  • Roditeljska jedinica 3xAAA 1,5 V, 600 mA / h.
  • Dimenzije: 10 x 4 x 10,5 cm.
  • Cijena online trgovina je u rasponu od 5000 do 6000 rubalja.

  Ostale opcije

  Upravljajte zvukom

  Ovo je inovativni model digitalnog bebenog monitora, opremljenog noćnom svjetiljkom i automatskim uključivanjem uz pomoć glasa. Kontrola djeteta će se odvijati bez nepotrebnog stresa na daljinu. Uzimajući se na kućanske poslove, znat ćete što se događa u njegovoj sobi.

  Cijena modela iznosi 6000 rubalja.

  Digital plus

  Napredni digitalni bebin monitor. Ima temperaturni senzor u dječjoj sobi, postoji povratna informacija između blokova, tj. roditelji ne mogu samo čuti dijete nego i razgovarati s njim. Ugrađene su 5 kunića za djecu, a opremljene su i noćnim svjetlom.

  Minimalna cijena za baby monitor je 6 200 rubalja.

  Klasično Analogni

  Ovo je monitor za bebe koji se temelji na analognoj tehnologiji. Obje jedinice (roditelji i bebe) mogu raditi na baterijama. LED diode pokazuju razinu buke u dječjoj sobi, maksimalni radni raspon iznosi do 150 m.

  Cijena u online trgovinama od 4 000 rubalja.

  Hi-Kontakt

  Idealno za roditelje koji žele imati kontakt s djetetom, čak i kad je izvan kuće, na primjer, u vrtu. Beba monitor ima malu veličinu koja vam omogućuje da ga nosite sa sobom, stavljate ga u džep ili čvrsto pričvrstite na remen.

  Dva veza smanjili interakcije babyphones s drugim uređajima koji su u dometu uređaja, prikaz informacija tekućih kristala na roditeljsku jedinicu, prikazuje sve indikatore (prijenosni kanal, razina baterije i razinu signala), obje jedinice mogu raditi na adapter, tako i od baterija.

  Cijena uređaja od 4000 rubalja.

  Savjeti za kupnju: gdje kupiti i kako razlikovati izvornik od lažnog?

  Bolje je kupiti dječji monitor na službenim stranicama tvrtke, kao i na online trgovinama koje surađuju s tvrtkom. Popis tih trgovina se stalno mijenja, tako da je možete pogledati u bilo kojem trenutku na službenoj web stranici. Tako možete dobiti uređaj po prihvatljivoj cijeni (bez oznaka), dobre kvalitete s jamstvenim rokom od 2 godine.

  Stoga osnovna pravila o tome kako razlikovati originalni proizvod od lažnog:

  • Veliki popust - prvi poziv na razmišljanje o autentičnosti robe.
  • Nemojte naručiti robu na sumnjivim mjestima. To također može omogućiti oglašivačima fraze na stranicama polja, koji ne može biti pouzdana: „Izvoz iz skladišta”, „Izravna isporuka iz skladišta”, „preprodaje po niskim cijenama Plant” - sve ove mami slogan je ništa drugo nego miruje lupetati privlačenja lakovjeran kupce,
  • Najlakši način kupnje izvornika je provjeriti popis ovlaštenih prodavaonica na web stranici robne marke i kupiti se na navedenim adresama. Na uličnim štandovima ili prijelazu iz podzemne željeznice prilika da se upali u varalicu je znatno veća nego u velikim mrežama. Potonji uvijek može tražiti potvrdu o sukladnosti: potvrđuje da točka ima pravo trgovati proizvodima marke.
  • Zanimljivosti na pakiranju često daju lažni: na primjer, referenca u naslovu dodatni slovo „s” u riječi „Chicco” ili, obrnuto, njegov izostanak - znak parodija trgovine. Zamjena pravi cvjećarnice ili pisana slova marke - dakle zamjena originalnih lažnih dobara.

  Ako ste u nedoumici, nazovite Chicco službenu trgovinu na Internetu - i usporedite ga s proizvodom na pultu. A slika i sve karakteristike moraju se podudarati.

 • Osim toga, autentičnost tehnologije može se provjeriti serijskim brojem: mora se naći u opisu ili na dokumentima priloženim u pakiranju i punch na službenim stranicama trgovine. Univerzalno pravilo "provjeriti logotipe i dizajn s izvornikom" također radi ovdje.
 • Ako imate bilo kakve sumnje - primjerice, upute imaju pogreške i pogreške pri upisu, ili izgleda da je pakiranje već otvoreno - zatražite od zaposlenika trgovine potvrdu o sukladnosti robe. Ovo pravo daje vam odlukom Vlade Ruske Federacije od 01.1.1998. N 55 (od dana 12.23.2016.), Stavak 4 "Značajke prodaje tehnički složenih kućanskih dobara".
 • Radio medicinska sestra je neophodan elektronički asistent za suvremene roditelje. Neka vaše dijete bude u drugoj sobi, uvijek ćete čuti kada se probudi. Možete se sigurno udaljiti od kreveta na posao i ne brinuti se o svom djetetu. Unatoč takvom prikladnom izumu kao monitor za bebe, ne zaboravite da je neophodna izravna komunikacija s djetetom. Dječji monitori Chicco osmišljeni su kako bi pomogli mama koji su zauzeti kućanskim poslovima.

  Kontaktirajte nas

  Roba se ne vraća.

  Roba dobre kvalitete koja se ne može razmijeniti (vraćena) navedena je na Popisu odobrenom po nalogu Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine. 55. Pročitajte više

  • opis
  • parametri
  • dostava

  CLASSIC bebin monitor vam omogućuje da ostanete u kontaktu sa svojim djetetom i čujete ga cijelo vrijeme. Svjetlina LED trake na roditeljskoj jedinici ovisi o razini zvuka koju prima dječja naprava. Kada je aktivacija glasa aktivira, blokat roditelja aktivira se samo kada uređaj prepozna uređaj smješten u blizini djeteta. Postoje dva kanala koji osiguravaju komunikaciju između dviju jedinica i minimiziraju smetnje. Obje jedinice (za roditelja i dijete) napajaju baterije (3 AAA Ni-MH baterije, baterije za roditeljsku jedinicu) ili AC adapter (dva, isporučena). * U optimalnim uvjetima bez prepreka

  SHARE WITH FRIENDS:

  Pravila za pitanja i povratne informacije

  Potrebno je napisati recenziju
  registracija na mjestu

  Prijavite se na svoj Wildberries račun ili se prijavite - to će trajati najviše dvije minute.

  PRAVILA ZA PITANJA I REZULTAT

  Recenzije i pitanja trebaju sadržavati informacije samo o proizvodu.

  Recenzije mogu ostaviti kupce postotak otkupa od najmanje 5%, a samo na naručenu i isporučenu robu.
  Za jedan proizvod kupac može ostaviti najviše dvije recenzije.
  Možete dodati do 5 fotografija na recenzije. Proizvod na fotografiji mora biti jasno vidljiv.

  Sljedeće recenzije i pitanja ne smiju biti objavljeni:

  • ukazujući na kupnju ovog proizvoda u drugim trgovinama;
  • koji sadrže sve podatke za kontakt (telefonske brojeve, adrese, e-poštu, veze na web stranice trećih strana);
  • s kažnjavanjem, vrijeđanjem dostojanstva drugih kupaca ili trgovine;
  • s velikim slovima velikih slova (velika slova).

  Pitanja se objavljuju tek nakon što dobiju odgovor.

  Zadržavamo pravo uređivanja ili ne objavljivanja pregleda i pitanja koja nisu u skladu s utvrđenim pravilima!

  Baby chicco recenzije

  Budžet 2000-2500r. Udaljenost rada nije ogromna - max 40mI može netko imati takve, želio bih povratne informacije:

  Zanima vas recenzije o radijancima "Digital Baby Control" (Chicco 71800), gdje kupujete rezervne baterije za majčinu jedinicu? Hvala ti.

  Prva kupnja Chicco proizvoda, imali smo bebin monitor! I to mi je pomoglo da kupi osvrti od druge majke koje su pisali o svojim iskustvima u korištenju beba monitor. Dakle, uspoređujući različite tvrtke i modele, odabrali smo Chicco radio monitore! Od prednosti, želim primijetiti da ovaj model ima povratne informacije! To znači da kada se dijete probudi, a ja sam na primjer na ulici, i moram se nešto da će doći do rebonku- mogu otići i razgovarati s njim! Stvarno.

  Sve rusko istraživanje roditeljskih sklonosti otkrilo je nove trendove na tržištu dječjih proizvoda. Roditeljska marka, istraživačka tvrtka za tržište dječjih dobara, provela je četvrto istraživanje diljem zemlje od 1.467 ispitanika u svim regijama Rusije. U istraživanju je sudjelovalo 13,4% budućih majki, 55,1% s jednim djetetom, 32,1% s dvoje djece i 9,5% majki velikih obitelji. Ispitanici su identificirali najpopularnije robne marke u Rusiji u trideset pet kategorija dječjih proizvoda. Na predstavljanju rezultata studije, koja je održana 28. travnja na izložbi WanExpo, marke koje su dobile najviše glasova ispitanika bile su.

  Želim podijeliti moj popis miraz s djetetom. Sve je već kupljeno, ostaje za prijevoz do renoviranog stana. Još uvijek je potrebno razmjestiti, oprati, sterilizirati, oprati i pomilovati. Ne samo nekoliko stvari koje treba učiniti! Nije sve kupljeno bilo je kupljeno novo u trgovini. Neke stvari BU s Avitom - ne vide ništa loše s tim. Nemojte suditi strogo. Ako ste zaboravili, prijavite! Ako je to s viškom - dijete je voljeno, prvo, dugo očekivano. Bez rubova =))) Višestruki slovo i fotografija VELIKI VELIČINA i pribor: - sjedalo za automobil i kolica.

  Pisanje raspoloženja i htjela je podijeliti (ako netko dolazi u ruci). Pa, podsjetnik za moju budućnost (što ako?) U vremenu, što je bilo korisno tijekom trudnoće i nakon poroda:

  Počnite dijeliti moje iskustvo, kao što je obećano. Mislim da morate kupiti miraz u unaprijed, nakon rođenja djeteta / djece neće biti do šetnje. A što zvuči trudno prošetati trgovinama i kupiti slatku dječju odjeću. Ali kupio sam samo odjeću neutralnih boja))), nekoliko pelena i ručnika, tako i na sitnicama. Vraćajući se iz Kijeva, otišao u kupnju, bilo je 33 tjedna. Pitao sam cijenu, pogledao krevete i kolica, odmah pogledao kolica za blizance)) Nekako nismo bili osobito napeti zbog mirazine i napravili smo pravu stvar gdje se žuriti.

  Chicco Audio klasični monitor za bebe 02563.00

  Intercom CHICCO klasični audio bežični monitor

  Klasični Chicco interkom omogućuje vam da ostanete u kontaktu sa svojim djetetom i čujete ga u bilo kojem trenutku. LED indikator na roditeljskoj jedinici kao intenzitet dolaznog zvuka iz jedinice za bebe postupno povećava intenzitet.

  Obje jedinice (roditelj i dijete) rade s baterijama (3 AAA baterije uključene) ili s AC adapterom (dvije su uključene).
  Frekvencija prijenosa: kanal 1: 40.695 MHz, kanal 2: 40.665 MHz
  Radni raspon: 150 metara *
  * U optimalnim uvjetima bez prepreka.

  Podaci o mjestu nisu iscrpni. Izgled, tehnička svojstva i kompletan set proizvoda mogu se razlikovati od informacija prikazanih na web mjestu. Prije kupnje provjerite specifikacije i opremu upravitelja.

  Radio dadilja Classic Chicco 6516.00 (06516.00)

  Na karti: 6.597 rubalja.

  Odredite prisutnost i boju

  Radio Nanny Classic vam omogućuje stalno čuti dijete.

  Držite roditeljsku jedinicu s vama i poslušajte pospano njuškanje djeteta ili zvukove svoje igre bez ulaska u dječju sobu.

  Glowing LCD zaslon će vam pokazati razinu buke u dječjoj sobi, rekavši da se intervenira.

  Uređaj koristi dva paralelna komunikacijska kanala, prebacivanje između njih omogućuje održavanje visoke kvalitete prijema.

  Maksimalni radijus djelovanja između odašiljača i prijemnika je oko 150 metara na otvorenom prostoru i 40 metara u zatvorenom prostoru.

  Prijenosnik (dječja jedinica)

  Napajanje: Interno: preko 3 AAA alkalne baterije

  Vanjski: preko mrežnog adaptera 100-240V

  Tekuća potrošnja: maks. 130mA

  FM odašiljač - prijenosna snaga: maks. 10 MW - frekvencija kanala: 40,67 MHz - 40,69 MHz

  Prijemnik (jedinica roditelja)

  Napajanje: Unutarnje: 3 rechargeable Ni-MH baterije AAA 1.2V, 600mA / h

  Vanjski: preko mrežnog adaptera 100-240V