Uputa: Maman FD 2800 monitor za bebe

Hrana

Nažalost, proizvod je trenutno out of stock.

Online trgovina vijesti "Laukar":

Dodatne informacije u kategoriji Baby Monitor:

Proizvođač zadržava pravo na izmjene u dizajnu, dizajn i montažu proizvoda: Dječji monitor Maman FD 2800. Please pomirenja na informacije o proizvodu s informacijama na službenim stranicama proizvođača.

Zapravo u odjeljku "Radio medicinske sestre u Krasnojarškom"

Radio medicinska sestra nesumnjivo je inovativni uređaj koji olakšava mladim roditeljima da rade svoj naporan rad u njegovanju djeteta. Radio medicinska sestra namijenjena je kontroli aktivnosti djeteta u vašoj odsutnosti. Dvosmjerna komunikacija je vrlo povoljna i omogućuje vam da čujete što dijete radi dok kuhate večeru, na primjer. Nakon instalacije bebenog monitora u spavaću sobu djeteta, uvijek možete znati da li dijete spava u trenutku ili je već probudilo i treba li vaša prisutnost jako puno.
Online trgovina kućanskih aparata "Laukar" predstavlja izvrstan izbor radija po niskim cijenama. Visokokvalitetni kućanski uređaji, povoljna cijena i prikladni uvjeti isporuke - to je ono što razlikuje online trgovinu "Laukar" od ostalih trgovina na tržištu kućanskih aparata.

Pregled modela dječjih monitora iz Maman - opis, značajke, recenzije.

Pregled modela dječjih monitora iz Maman - opis, značajke, recenzije.

Radio-medicinske sestre Maman je izvrstan uređaj za roditelje koji žele uvijek ostati u kontaktu sa svojom djecom bez obzira na to jesu li u susjednoj sobi ili u dvorištu. Uvijek čujete li beba počinje plakati ili se probuditi i počne igrati u sobi. Mamanova radio-medicinska sestra upozorava vas o tome ili uz zvučni signal ili s svjetlosnim pokazateljima, koji se aktiviraju kada zvukovi izađu iz dječje sobe. Možete postaviti minimalnu glasnoću na roditeljsku jedinicu, a ne brinite o tome da nedostaje alarm.

Ključne značajke i specifikacije

Mamanova radiologija može raditi na udaljenosti od jednog bloka od drugog za udaljenosti do 300 metara, uzimajući u obzir otvoreni prostor. Pomoću dva kanala možete smanjiti pojavu smetnji treće strane. Proizvođač je postigao smanjenje potrošnje energije korištenjem stanja čekanja i aktiviranja pomoću glasa. Svjetlo pokazivača radi kada naznačite razinu zvuka, napuštanje komunikacijskog područja, kao i kada se baterija isprazni. Na LCD zaslonu, koji Mamanovi dječji monitori su nužno opremljeni, možete vidjeti prikaz piktograma, pokazivanje sobne temperature itd. Roditeljska jedinica može se montirati na odjeću, na remen ili objesiti na vrat. Obje jedinice imaju mogućnost rada i iz napajanja i iz baterija.

Napravimo zajedno s vama mali popis najpopularnijih modela Maman baby monitora, koji se danas mogu kupiti u našim trgovinama.

Maman FD-DBM01

Maman FD-DBM01 baby monitor je uređaj postavljen kao bežični nadzorni sustav, koji košta oko 4 tisuće rubalja. Uređaj se odlikuje rasponom od 200 metara, dvosmjernom komunikacijskom tipu "Push to Talk", kao i visokokvalitetnim zvukom, koji se osigurava automatskim odabirom najprikladnijeg komunikacijskog kanala. Osjetljivost bebenog monitora je podesiva.

Maman AA3100

Medicinska sestra Maman AA3100 čija je cijena u trgovinama Ruske Federacije na razini od 3000 rubalja osigurava visoku kvalitetu komunikacije na udaljenosti do 300 metara. Među dodatnim značajkama želim spomenuti kompaktnost, jednostavnost transporta, sposobnost upravljanja volumenom, korištenje svjetlosnih pokazatelja, kao i lijep dizajn.

Maman FD-2800

Maman FD-2800 je dječji monitor nove generacije, čiji dizajn može privući vašu pažnju zaobljenim oblicima i ugodnim bojama. Značajka ovog uređaja je raspon do 400 metara, što se smatra vrlo dobar pokazatelj za uređaj u kategoriji do 3 tisuće rubalja. Kompaktni sustav djeluje na temelju dva komunikacijska kanala, od kojih je svaki potpuno zaštićen od smetnji. Uređaj se može aktivirati glasom i obavijestiti dijete o akcijama indikatora.

Maman FD-D601

Maman FD-D601 je high-tech baby monitor koji se može kupiti u našim trgovinama do 3,5 tisuće rubalja. Uređaj osigurava stabilan signal bez smetnji na udaljenosti do 300 metara, pod uvjetom da se nalazi na otvorenom prostoru. LCD zaslon prikazuje ikone koje možete pročitati sve potrebne informacije, uključujući i temperaturu zraka u dječjoj sobi. Radio medicinska sestra radi i od akumulatora i od napajanja.

Maman WT-446

Dječji monitor Maman WT-446 je uređaj koji pokriva raspon do 300 metara (nešto manje u odnosu na stanove i kuće) i radi na dva kanala i četiri koda. Cijena opreme za prijenos je do 3 tisuće rubalja. Tu je sustav aktivacije glasa i sposobnost upravljanja zvukom. Indikator svjetlosti neće vam dopustiti da propustite signal čak i ako uređaj radi minimalno.

Ja raste BM-146

Uređaj Rastem BM-146, kojeg zastupa Maman i nalazi se u cjenovnoj kategoriji do 2 tisuće rubalja - to je budžetski bebonski monitor koji može raditi na maksimalnoj udaljenosti do 100 metara. Unatoč niskoj cijeni, uređaj ima elegantan dizajn, svjetlosnu signalizaciju, podesivu osjetljivost i sposobnost napajanja baterija. Postoji sigurna meka antena koja ni u kom slučaju neće naštetiti djetetu.

Ja Grow WT-448

Baby Monitor I Grow WT-448 nastavlja liniju jedinstvenih beba monitora za roditelje, ali, za razliku od prethodnog modela, to nije proračunski uređaj. Uređaj, koji se prodaje po cijeni od 3 tisuće rubalja, može emitirati signal na udaljenosti od 800 metara koristeći 15 kodova i dva kanala. Postoji funkcija aktivacije glasa i indikatora svjetla, koja se aktivira kada je baterija slaba ili je izvan pokrivenosti. Vizualne informacije prikazuju se na LCD zaslonu.

Ja raste VM-152

Ja sam raste VM-152 - baby monitor po cijeni od najviše dvije tisuće rubalja, što omogućuje audio kontrolu i malu djecu i starije osobe kojima je potrebna redovita briga. Indikator svjetlosti omogućit će vam da odredite kada vas dijete poziva iz svoje sobe, bez potrebe za uključivanjem zvuka pri punom glasnoću. Uređaj radi na udaljenosti do 300 metara, a uporaba dvokanalne tehnologije osigurava visoku kvalitetu zvuka i zaštitu od smetnji.

Maman BM-148

Moderan digitalni monitor za bebe Maman BM-148 moderan je uređaj za nadzor aktivnosti djeteta, koji se prodaje po cijeni od oko 3,5 tisuća rubalja. Idealan dar za mlade roditelje koji omogućuju popravljanje plače djeteta na udaljenosti od 300 metara. Maman BM-148 pruža visokokvalitetnu dvosmjernu komunikaciju, što znači da možete razgovarati s totom, ne samo osobno, već i kroz roditeljsku jedinicu.

Hoće li odrediti izbor ocjene hladnjaka?

Kako transportirati hladnjak, točan transport.

Kako odabrati novi TV - o suvremenim tehnologijama od A do Z.

Testiranje Kenwood, Braun, Brand i Zdrava Juicer kućanskih sokova.

Kako napraviti sok od jabuka i rajčice za zimu kroz sokovnik?

Popravak stroja za kruh i kante s vlastitim rukama, moguće štete.

Pregled hladnjaka Atlant XM 6126 131, opis, karakteristike.

Kako odabrati hladnjak za krznene kapute, čuvanje proizvoda od krzna kod kuće.

Koje su razlike između LCD (LED) televizora i plazma ploča?

Tehnologija Waterwall u Samsung perilicama posuđa.

Maman FD2800 baby monitor

Glavna prednost beba prati Maman FD-2800 dalekometno pouzdan prijem / prijenosa, omogućujući vam da se odsutni, ne samo sa susjedima oko kuće, ali i do najbliže trgovine. Ona djeluje dvije radio stanice, koji zanemaruju akustične smetnje. Opremljen LED i senzora koji signaliziraju vrijeme povlačenja raspona, niske baterije i razine buke u vrtić.

Ako se bojite da će Maman FD-2800 moći nekako naštetiti vašem djetetu, a zatim ništa! Istraživanja su pokazala da je beba monitor apsolutno sigurna za odrasle i djecu. On ispunjava sve propisane zahtjeve i međunarodne standarde komunikacije. Ima malu snagu (manje od 10 mW) i djeluje u službeno dopuštenoj paleti radijskih frekvencija. Tijelo dječjeg monitora je apsolutno neotrovno i napravljeno je uzimajući u obzir sve mjere opreza: nema oštrih rubova, kutova, dijelova koji bi se mogli pojaviti na dječjoj strani.

Nakon što ste povjerili svoju malu djecu, budite mirni - neće mu naštetiti!

 • Raspon sigurnog prijema signala iznosi 400 metara.
 • Obje jedinice rade u autonomnom i stacionarnom načinu rada. U prvom slučaju, baterije ili baterije koje se mogu puniti djeluju kao izvor napajanja, au drugom slučaju 220 V mreža.
 • Uštedite energiju baterije u pripravnom stanju.
 • Aktiviranje glasa - u trenutku kad beba počne plakati ili napraviti neke zvukove, beba se aktivira i počinje emitirati signale kao i obično.
 • Prisutnost 2 radio kanala eliminira zrak od akustičkih smetnji.
 • Podesivi osjetljivi mikrofon koji obuhvaća bilo koji, čak i najznačajniji zvuk.
 • Indikator razine svjetla (kada je zvuk na prijemniku isključen). Što je glasniji zvuk koji se zvuči u prostoriji gdje se odašiljač nalazi, to više žarulja na roditeljskoj jedinici.
 • Naznaka izlaska iz zone prijema / prijenosa signala i pražnjenja baterija.
 • Visoka ergonomija. Uređaj je vrlo kompaktan i jednostavan za korištenje.
 • Izvorni dizajn: monitor za bebe napravljen je u obliku malog radija s igračkama, zahvaljujući kojemu se skladno uklapa u unutrašnjost dječje sobe, bez iritacije bebe.
 • Posebni uređaj za nošenje roditeljske jedinice (prijemnika) na remen.

Tko treba monitor za bebe i zašto?

Digitalni monitor za bebe Maman FD-2800 je neophodan za roditelje i njegovatelje - omogućava kontinuirano daljinsko praćenje djece, starijih i bolesnih ljudi.

Odaberite bebin monitor jer je ona.

 • najbolji asistent koji vam omogućuje da se nosite s odgovornostima "dadilja" i "sestre", čak i sami. S Maman FD-2800 možete raditi kućanske poslove (radite posuđe, kuhajte, čistite) i ne ostavljajte bebu ili pacijenta bez nadzora na sekundu.
 • upozorit će vas ako je netko ušao u dječji vrtić bez vašeg znanja (na primjer, ako je znatiželjna mačka ušla u krevetić, a dijete se počelo miješati i plakati, ili neka druga djeca nekako poremeti malu, itd.).
 • Dijete podučava na neovisnost "od kolijevke" - jer niste uvijek izravno s njim, iako ga neprestano kontrolišete.

Kako koristiti bebin monitor?

Vrlo jednostavno! Sve što je potrebno je postaviti odašiljač pored bebe i držati prijemnik s vama. Oba modula mogu raditi na mreži i samostalno. Od trenutka kada stavite i uključite dadilju, čut ćete sve što se događa u vrtiću.

Preporuka: da biste postigli optimalnu sluh, zamijenite jedinicu za bebe na udaljenosti od 1,5-2 metra od djeteta. Istodobno, jedinica mikrofona treba pogledati bebu, a ne "na stranu".

Ako trebate ići negdje drugdje - bez problema! Jednostavno umetnite u prijemnik 3 AAA baterije / baterije i po potrebi idite. Na to se pridonosi i 400 metara raspona pouzdanog prijama signala.

Sposobnost samostalnog rada (napajaju baterije / punjive baterije) također je vrlo povoljna jer vam omogućuje zanemarivanje nedostatka struje i prekida u radu.

Ogroman raspon!

Daljinski odašiljač (dječja jedinica) može emitirati radio signal preko udaljenosti od 400 metara! Takav širok raspon zbog prisutnosti ugrađenih teleskopskih antena, što povećava snagu i osjetljivost obje jedinice. Ako je udaljenost između prijemnika i odašiljača manja i nema prepreka, tada nema potrebe za otkrivanjem antene. Ako je udaljenost dosta velika (na primjer, 250-300 metara) ili postoje prepreke (na primjer, zidovi), tada je smisleno proširiti obje antene kako bi se poboljšala kvaliteta prijema signala.

Dobra kvaliteta poziva

Ovaj model radi na dva radio kanala, što jamči ne samo učinkovitu zaštitu od akustičnih smetnji, već i dobru komunikacijsku kvalitetu.

Napomena: pobrinite se da obje jedinice rade na istim kanalima.

Osim toga, uređaj podržava funkciju podešavanja: glasnoću zvučnika roditeljske jedinice i osjetljivost mikrofona dječje jedinice. Možete prilagoditi oba modula tako da ni najmanje zvuk ne prođe od vas, čak i ako ste u bučnom mjestu (primjerice, blizu ceste ili u trgovačkom centru). I možete, naprotiv, smanjiti glasnoću ako netko spava ili odmara.

Maman FD-2800 monitor za bebe radi u dva načina rada:

 • Normalni način - tj. kontinuirani prijenos signala (zvuk).
 • VOX - aktiviran glas.

Kada uređaj radi u prvom načinu rada, neprekidno ćete čuti sve što se događa u dječjoj sobi. Međutim, nije uvijek prikladan i vrlo brzo stavlja baterije. Stoga je ovaj način prikladan za vrlo malu djecu (do 1 godine), kada je važno da roditelji čuju bilo koji uzdah djeteta. VOX omogućuje emitiranje signala samo kada se u dječjem vrtiću pojavi glasan zvuk (plakanje, kašljanje). Preostalo vrijeme (tj. Kada je dječja soba tiha) bebin monitor je u "stanju mirovanja". Način mirovanja štedi baterije / akumulatore, znatno produljujući njihov život.

Tihi rad

Ako imate goste ili jednostavno odlučite malo leći i malo se opustiti, ne samo da možete smanjiti zvuk zvučnika nego i potpuno isključiti! U isto vrijeme, učinkovitost kontrole neće se smanjiti. Svi zvukovi i njihov volumen bit će prikazani indikatorima buke koji se nalaze na prednjoj strani prijemnika; Postoji 4 od njih (djelujući na principu: "što više LED dioda svijetli, to je jači zvuk").

LED indikator kada je baterija niska

Oba uređaja, koja su roditeljska, za djecu, mogu raditi i iz napajanja (220V) i od autonomnih baterija - od 3 "mizinchikovogo" baterije (AAA). Za njih, i prijemnik i odašiljač imaju odgovarajuće pretince (nalaze se na stražnjoj strani modula). Da bi se izbjegle više sile, kada je monitor za bebe vrlo potreban i napunjenost je sjela, proizvođači su na prednjim pločama svake jedinice donijeli svijetle LED diode koje pomažu u određivanju radnog kapaciteta baterija. Signal za zamjenu je žuti sjaj ove LED.

Poseban uređaj za roditeljsku jedinicu - isječak

Da ne biste ostavili dijete bez nadzora za samo jedan trenutak, uvijek morate imati prijemnik pri ruci. Naravno, kad ste kod kuće bez ikakvih problema s tim - stavite ga na stol i sve je u redu. Ali zamislite da morate ići negdje drugdje. Kako biti?

Proizvođači monitora za bebe predvidjeli su takav trenutak i opremili roditeljsku jedinicu s posebnim uređajem - isječkom. Nalazi se na stražnjoj ploči modula i omogućuje vam da ga pričvrstite na remen ili, kroz kabel, objesite ga oko vrata.

Signal o napuštanju recepcije

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, maloj težini i mogućnosti autonomne snage, možete pratiti monitor za bebe gdje god idete: prirodi, posjetu, zemlji itd. Ako se dogodi da ste daleko od djeteta ili zbog nekih prepreka signal je prekinut, Maman FD-2800 će vas obavijestiti o tome: odgovarajući indikator će zasvijetliti.

Ova opcija je vrlo korisna, jer daje vam povjerenje da nećete izgubiti bebu na trenutak.

Izvorni dizajn i zamišljen dizajn

Oba dječja monitora su vrlo pokretna, što se postiže zbog njihove male težine i kompaktne veličine. Ako, recimo, morate ostaviti svoje susjede, uzeti roditeljsku jedinicu s vama, vješanjem na remen (na štetu posebnog uređaja - isječaka). Nećete izgubiti dodir s bebom i uvijek mu možete doći u pravo vrijeme! (Ova će se potreba prijaviti zvukom koji dolazi iz dinamike prijemnika ili pomoću indikatora buke koji se nalaze na prednjoj ploči).

Prilikom izrade bebenih monitora, kreatori su stavili određeni naglasak na dizajn. Uostalom, izgled uređaja je važan. Istraživanja su pokazala da su neki modeli dječjih monitora zastrašujući i neugodno djeca pa su proizvođači osmislili obje jedinice dadilje u obliku radio igračaka. Oni su više nalik igračkama nego elektroničkim uređajima, tako da ne samo da se skladno uklapaju u unutrašnjost dječje sobe, nego također uzrokuju djetetu more pozitivnih emocija!

Maman FD-2800 baby monitor je izvrstan dar za roditelje i one koji se tek pripremaju za ovu ulogu!

 • raspon pouzdanog prijema signala - 400 metara (u otvorenim prostorima)
 • optimalna osjetljivost mikrofona - unutar radijusa od 2 metra
 • broj kanala - 2
 • kanala - 40,685 i 40,665 MHz
Napajanje:
 • Roditeljska jedinica: 3 AAA baterije / punjive baterije ili mrežni kabel (preko AC adaptera)
 • jedinica za djecu: 3 AAA baterije / baterije ili mrežni napon (preko AC adaptera)

Materijal: ekološki prihvatljiva plastika

 • digitalni monitor za bebe Maman FD-2800
 • roditeljska jedinica (prijemnik)
 • dječja jedinica (odašiljač)
 • mrežni adapteri - 2 kom.
 • detaljna uputstva
 • pakiranje
 • garancija

Detaljni pregled popularnih modela dječjih monitora koje proizvodi Maman

Život suvremenih roditelja postao je mnogo lakši, jer je moderna industrija pojednostavljena za djecu. Sada roditelji ne moraju brinuti o tome što se događa s bebom dok čiste ili opuštaju u drugoj sobi. Ovaj je problem osobito značajan za ljetne stanovnike, jer većinu vremena odrasli provode svoje vrijeme u vrtu ili verandi.

To je za takve namjene da je moderni baby monitor je namijenjen. Ovo je kompaktan bežični uređaj koji prenosi zvukove preko prilično velikih udaljenosti. U današnjem članku ćemo napraviti detaljan pregled dječjih monitora koje proizvodi Maman. Modeli dječjih monitora ove tvrtke zadovoljit će i najzahtjevnije roditelje, a cijene vaših proizvoda bit će vam ugodan bonus.

Značajke tvrtke Maman

U velikom asortimanu Mamanovih dječjih monitora možete pronaći i najjednostavnije modele i složene multifunkcionalne uređaje koji imaju mnoge dodatne funkcije. Proizvodna linija ovog proizvođača omogućit će roditeljima da odaberu vrstu uređaja koji će zadovoljiti njihove zahtjeve i biti prikladan za cijenu. Radio-medicinske sestre Maman mogu se kupiti u specijaliziranim prodavaonicama iu mnogim trgovinama na mreži koje surađuju s ovom markom.

Pregledaj popularne modele

FD-2800VA

Ovaj model dječjeg monitora ima prilično pristojnu težinu, međutim, također ima dovoljan broj funkcija koji će omogućiti uspostavljanje kontrole nad djetetom dok majka ide o svom poslu ili se odmara.

Ključne značajke:

 • Težina - 640 grama.
 • Veličina je 14/14/20 cm.
 • Proizvodni materijal - plastika.
 • Raspon frekvencije - 2 kanala kako bi se smanjile smetnje koje se javljaju tijekom rada uređaja.
 • Raspon: raspon do 400 metara.

Ostale značajke:

 1. Kompaktnost.
 2. Podesiva razina osjetljivosti.
 3. Ona ima funkciju čekanja, što smanjuje potrošnju energije uređaja, pa će uređaj morati biti naplaćen rjeđe.
 4. Sustav glasovne aktivacije uređaja.
 5. Signalizacija svjetla omogućit će razumijevanje na vrijeme da je vrijeme da se uređaj stavlja na punjenje.
 6. Također u ovom uređaju postoji indikacija svjetla koja obavještava korisnika o napuštanju komunikacijske zone.
 7. Razina buke odražava i indikatorsko svjetlo.

Komplet uključuje:

 1. Roditelj i dječji blok.
 2. Mrežni napajanje.
 3. Držač za pričvršćivanje na struku.

Cijena uređaja: od 3149 rub. do 3300 rubalja

Preporučujemo da gledate videozapis o značajkama Maman FD-2800VA bebenog monitora:

FD-D601

Ovaj model dječjih monitora također ima prilično impresivnu težinu, što je za mnoge potrošače prilično minus od plus. Međutim, proračun i funkcionalnost ovog modela uspješno nadoknađuju ovaj mali nedostatak.

Ključne značajke:

 • Težina - 700 grama.
 • Veličina je 70/50/125 cm.
 • Proizvodni materijal - plastika.
 • Opseg frekvencije je 2 kanala.
 • Radijus radija: u sobi 100 m., Na otvorenom području 300 m.

Ostale značajke:

 1. LCD zaslon s ikonama.
 2. Zaslon također odražava temperaturu prostorije u kojoj se dijete nalazi.
 3. Postoji posebni isječak koji vam omogućuje da ovaj uređaj priključite na remen ili odjeću roditelja.

Komplet uključuje:

 1. Jedna jedinica za roditelje.
 2. Dječji blok.
 3. Baza za punjenje.
 4. 2 prilagodnika napajanja.
 5. Upute za uporabu.

Cijena uređaja: od 3489 rub. do 3998 ruba.

Preporučujemo da gledate videozapis o značajkama monitora bebe Maman FD-D601:

BM-2000

Kupci primjećuju da ovaj model ima mnoge prednosti. Model je vrlo kompaktan i ima dobru funkcionalnost.

Ključne značajke:

 • Težina - 500 grama.
 • Veličina - 23/18/8 cm.
 • Proizvodni materijal - plastika.
 • Opseg frekvencije je 2 kanala.
 • Raspon: na otvorenim površinama do 300 metara.

Ostale značajke:

 1. Prije svega, korisnici primjećuju izvrstan zvuk, bez ikakvih smetnji, što nesumnjivo predstavlja veliki plus ovog modela.
 2. Uz svjetlosnu signalizaciju, ovaj uređaj ima i signal zvuka koji će s vremenom potaknuti roditelje da bi bilo lijepo napuniti uređaj ili da su napustili komunikacijsku zonu.
 3. U ovom modelu postoji povratna informacija.
 4. Postoji IVF način.
 5. Uređaj ima funkciju dodatnog punjenja baterije.
 6. Radio medicinska sestra ovog modela ne može samo mjeriti temperaturu u prostoriji u kojoj se dijete nalazi, već i melodije, a također ima i funkciju noćne svjetiljke.

Komplet uključuje:

 1. Prijemnik (roditeljska jedinica).
 2. Prijenosnik (dječja jedinica).
 3. Mrežni adapter u iznosu od 2 kom.
 4. AA baterija za roditeljsku jedinicu u iznosu od 2 kom.
 5. Upute za uporabu.

Cijena uređaja: od 3399 krivulje. do 3567 ruba.

RD-2820

Ovaj model također ima veliki popis korisnih značajki. To se sigurno može pripisati kategoriji novorođenih modela radio-medicinskih sestara, međutim, cijena za to je prilično proračun u usporedbi sa svojim kolegama. Slični radijski monitori drugih proizvođača 2-3 puta su skuplji.

Ključne značajke:

 • Težina - 200 grama.
 • Veličina - 9/9/5 cm.
 • Proizvodni materijal - plastika.
 • Opseg frekvencije je 2 kanala.
 • Raspon: 300 metara na otvorenim površinama.

Ostale značajke:

 1. Roditeljsku jedinicu možete pričvrstiti bilo na pojasu ili na stolu, a za dječju ima samo stalak za stol.
 2. Roditeljska jedinica može raditi izravno s mreže i iz konvencionalnih baterija.
 3. Postoji moderna tehnologija prijenosa podataka koja omogućuje skoro potpunu odsutnost bilo kakvih smetnji.
 4. Postoji način čekanja koji je namijenjen smanjenju potrošnje energije uređaja.
 5. Na uređaju možete podesiti razinu zvuka.
 6. Tu je aktiviranje glasa.
 7. Postoji svjetlosna i zvučna oznaka koja vam omogućuje otkrivanje niske napunjenosti uređaja ili izlazak iz komunikacijske zone u vremenu.
 8. Uređaj ima ugrađeni punjač koji vam omogućuje punjenje baterija.
 9. Postoji povratna informacija koja omogućuje majci komuniciranje s bebom s udaljenosti.
 10. Uređaj može reproducirati melodije.
 11. Tu je LCD zaslon.
 12. Uređaj određuje temperaturu u prostoriji u kojoj je dijete, a mjerni rezultat je prikazan na roditeljskoj jedinici.
 13. Tu je noćno svjetlo koje se može upaliti u plavoj, narančastoj ili zelenoj boji.
 14. Postoji naznaka vremena i datuma.
 15. I tu je i mjerač vremena za hranjenje beba.
 16. Izbornik uređaja na 16 jezika.
 17. Ako ste izgubili roditeljsku jedinicu, uvijek ga možete pronaći pomoću funkcije pretraživanja na dječijoj jedinici.
 18. Uređaj radi i iz mreže i iz baterija.

Komplet uključuje:

 1. Odašiljač.
 2. Prijemnik.
 3. Stanite s adapterom za roditeljsku jedinicu.
 4. 2 baterije za roditeljsku jedinicu.
 5. Mrežni adapter za dječji blok.
 6. Vodič za korisnike.

Cijena uređaja: od 4759 rubalja. do 5340 rubalja.

BM-1000

Također dobar model, koji ima nekoliko prednosti u odnosu na prethodno opisane analoge.

Ključne značajke:

 • Težina - 500 g
 • Veličina je 23 x 7 x 18 cm.
 • Proizvodni materijal - plastika.
 • Opseg frekvencije je 2 kanala.
 • Raspon: 300 metara.

Ostale značajke:

 1. U ovom modelu postoji sustav postavki, kao i traženje komunikacijskih kanala.
 2. Aktivacija uređaja glasom.
 3. Način čekanja
 4. Indikator zvuka i svjetla, koji se aktivira pri napuštanju zone komunikacije i niske baterije.
 5. Na roditeljskoj jedinici možete podesiti razinu zvuka.
 6. Također na roditeljskoj jedinici nalazi se indikator svjetla koji puni bateriju uređaja.
 7. Za punjenje baterije ima ugrađeni punjač.
 8. Taj prijemnik možete koristiti i trajno i pričvrstiti na odjeću pomoću posebnog elementa za pričvršćivanje.

Komplet uključuje:

 1. Prijemnik (roditeljska jedinica).
 2. Prijenosnik (dječja jedinica).
 3. Mrežni adapter - 2 kom.
 4. AAA baterije za roditeljsku jedinicu - 2 kom.

Cijena uređaja: od 3165 kr. do 3430 rubalja.

FD-DBM01

Potrošači razlikuju ovaj model baby monitora zbog izvrsnog, visokokvalitetnog signala, velikog komunikacijskog polumjera, kao i napajanja svih jedinica s baterijom. Također treba zabilježiti malu težinu i veličinu ovog uređaja, što je nedvojbeno plus tog modela.

Ključne značajke:

 • Težina - 200 g
 • Veličina 9/9/5 cm.
 • Proizvodni materijal - plastika.
 • Opseg frekvencije je 2 kanala.
 • Raspon: 200 metara.

Ostale značajke:

 1. Postoji dvosmjerna komunikacija, tj. Uz pomoć ovog baby monitora, majka može razgovarati sa svojim djetetom dok mu je daleko od njega.
 2. Aktivacija uređaja pomoću glasa.
 3. Izgrađeno noćno svjetlo.
 4. Uređaj ima ugrađene melodije uspavanke.
 5. Postoji indikator koji vam omogućuje da vidite razinu napunjenosti baterije.
 6. Podesiva glasnoća.

Komplet uključuje:

 1. Roditeljska jedinica.
 2. Dječji blok.
 3. Baza za punjenje.

Cijena uređaja: od 3500 do 3890 rubalja.

BM-2300

Ovaj model ima neobičan dizajn koji će privući i odrasle i djecu.

Ključne značajke:

 • Težina - 500 g
 • Veličina - 23 x 7 x 18 cm.
 • Proizvodni materijal - plastika.
 • Opseg frekvencije je 2 kanala.
 • Radijus djelovanja: 300 mjera.

Ostale značajke:

 1. Blokovi, i roditelj i dijete, izrađeni su u obliku slatkih sova.
 2. Ovaj uređaj radi na suvremenoj bežičnoj tehnologiji. To vam omogućuje da osigurate čistoću i LCD slike i zvuka, te kako biste izbjegli nepotrebne komunikacijske smetnje.
 3. Da biste konfigurirali monitor za bebe, ne trebate dodatne vještine jer se postavka uređaja izvodi u automatskom načinu rada.
 4. Uređaj ima nekoliko načina: aktiviranje glasa, IVF, čekanje.
 5. Možete sami podesiti glasnoću signala.
 6. Postoji isječak koji vam omogućuje montiranje uređaja ne samo na stol, već i na odjeću.
 7. Ako je potrebno, također možete podesiti razinu osjetljivosti instrumenta.
 8. Jedinica za roditelje može raditi i iz mreže i iz baterije.
 9. Indikator svjetla će vas obavijestiti o potrebi punjenja baterija ili o napuštanju zone komunikacije.
 10. U ovom modelu, dječja jedinica može raditi isključivo na mreži.
 11. Također, ovaj model opremljen je sljedećim funkcijama: melodije, mjerenje temperature u sobi gdje je dijete, noćno svjetlo i način vibracija.

Komplet uključuje:

 1. Prijemnik (roditeljska jedinica).
 2. Prijenosnik (dječja jedinica).
 3. Mrežni adapter - 2 kom.
 4. Baterija.
 5. Vodič za korisnike.

Cijena uređaja: od 3460 do 3870 rubalja.

"Ja raste" BM-152

Ovaj je model široko korišten na ruskom tržištu, jer ima vrlo malu snagu (manje od 10 mW), a također radi i na sigurnom frekvencijskom području. Prednost ovog modela dječjih monitora je više nego pristupačna cijena, što je dobra vijest, jer se u smislu njegove funkcionalnosti ovaj model gotovo ne razlikuje od svojih kolega.

Ključne značajke:

 • Težina - 500 g
 • Veličina je 27 18 7 cm.
 • Proizvodni materijal - plastika.
 • Opseg frekvencije je 2 kanala.
 • Raspon: 300 metara.

Ostale značajke:

 1. Kao i kod ostalih sličnih modela, postoji mogućnost self-adjusting osjetljivosti.
 2. Također možete prilagoditi zvuk uređaja ili ga potpuno isključiti, u kojem se slučaju audio kontrola izvodi pomoću ugrađenog svjetlosnog pokazivača.
 3. Tu je i svjetlosni pokazatelj koji pokazuje razinu napunjenosti.
 4. U ovom modelu antena je mekana, tako da se dijete ne može slučajno ozlijediti.
 5. Ova jedinica nije samo pričvršćena na stol, već može biti obješena na zid ili na odjeću roditelja.
 6. Ovaj model radi i iz mreže, iz baterija ili akumulatora.

Komplet uključuje:

 1. Roditeljska jedinica.
 2. Dječji blok.
 3. 2 adaptera za povezivanje s mrežom.
 4. 4 baterije.
 5. Jamstvena kartica.
 6. Upute za uporabu na ruskom.

Cijena uređaja: od 1990. do 2180 rubalja.

Savjeti za odabir

Suvremena prodajna mjesta dječjih proizvoda, kao i veliki broj online trgovina, nude svojim kupcima veliki izbor različitih dječjih monitora. I prirodno je da su potrošači izgubljeni u izboru s takvim obiljem. Odabir bebenog monitora trebao bi se temeljiti prvenstveno na njihovim životnim uvjetima (morate znati točno koliko vam je potrebno) i, naravno, ne zaboravite na financijsku komponentu, naime cijenu uređaja.

Najsofisticiraniji modeli imaju funkciju vremena za hranjenje i mogu obavijestiti mamu da je vrijeme da se dijete ponovno hrani. Postoje i uređaji koji prikazuju datum, vrijeme i ugrađeni alarmni sat.

zaključak

Do danas, takav uređaj kao monitor za bebu ima veliku, povećanu popularnost. Uostalom, ovaj uređaj može uvelike olakšati svakodnevni rad roditelja u skrbi o djetetu. Na današnjem tržištu možete kupiti modele s niskim sadržajem koji imaju minimalne funkcije i naprednije. Koji model baby monitora odabire samog roditelja, ali ne zaboravite da ni najsuvremenije monitor za bebe neće zamijeniti blizak kontakt s majkom.

Maman fd-2800

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike. Ako je odgovor točan, na mjestu slike će se pojaviti gumb za primanje datoteke.

Ako u polju postoji datoteka "Prikaz", to znači da možete pogledati upute na mreži, a da je ne morate preuzeti na računalo.

Ako vaš materijal nije potpuna ili vam je potrebna dodatna informacija o uređaju, kao što je upravljački program, dodatne datoteke poput firmvera ili firmvera, možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pogledati upute na uređaju sa sustavom Android.

Maman FD-DBM01 baby monitor

Proizvođač: Maman (Koreja) Materijali: tijelo - ekološki prihvatljiva plastika Glavne osobine: visoko osjetljivi tehnološki uređaj za daljinsko upravljanje h. Pročitajte više

Isporuka kurirske isplate po primitku

preko Sankt Peterburga i Moskve

Online plaćanje bez provizije

Otplata sredstava tek nakon potvrde narudžbe

Dostava u cijeloj Rusiji

Dostava obavljaju prijevoznici

Proizvođač: Maman (Koreja)

materijali:

 • tijelo - ekološki prihvatljiva plastika

Ključne značajke:

 • visoko osjetljiv tehnološki uređaj za daljinsko upravljanje djetetom
 • Atraktivan dizajn i zamišljen dizajn. Oba su modula kompaktna i izuzetno prikladna za upotrebu. Dječji blok karakterizira pojačana stabilnost od ima uravnotežen oblik i široko "dno", roditeljska jedinica je mobilnost, jer opremljen s funkcionalnim kvačicom za nošenje na pojasu, ima malu veličinu i težinu
 • potpunu sigurnost (čak i za sisanje) - sve dadilje komponente izrađene od ekološki prihvatljivih materijala, a ne uzrokuju nikakvu štetu za zdravlje djeteta. Osim toga, obje jedinice za čuvanje djece strše i oštrih kutova, rubova, rupa i izbočene elemente
 • veliki raspon od 200 metara i izvrsna kvaliteta zvuka - omogućuje vam slobodno kretanje po kući i otići u posao bez gubitka dodira s djetetom
 • dvosmjerna komunikacija ("press and talk" funkcija)
 • u stanju pripravnosti za smanjenje potrošnje energije, možete smanjiti količinu potrošnje energije (pogotovo kada nema potrebe za stalnim praćenjem djeteta)
 • jednostavna instalacija i postavljanje - kako bi dadilja radila, dovoljno je staviti dječju jedinicu na dječju krevetić, priključiti ga i pritisnuti gumb za uključivanje (roditeljska jedinica ne mora biti povezana s mrežom, ima bateriju). Programeri su se pobrinuli da dadilja bude najlakši za korištenje.
 • funkcija igranja uspavanke na jedinici za bebu
 • ugrađena noćna svjetlost na dječjoj jedinici
 • automatsko odabir kanala za prijenos podataka kako bi se osigurala kvaliteta zvuka
 • funkcija glasovne aktivacije - tako da je dadilja ONLY uključena kada je buka u vrtiću - funkcija VOX (aktivacija glasa) vrlo je prikladna za noću i praćenje odrasle djece kada nema potrebe čuti gotovo svaki dah djeteta. Uz aktivaciju glasa, trajno emitiranje je isključeno i monitor za bebe počinje s prijenosom samo kad se u vrtiću čuje glasan zvuk.
 • svjetlosni pokazatelj razine zvuka i niske baterije - monitor za bebe radi čak i kad je zvuk isključen. Na roditeljskoj se jedinici nalaze brojne LED diode koje se upale u slučaju djetinjstva (na primjer, ako se dijete probudilo i počelo plakati). Istodobno, broj žarulja izravno ovisi o razini zvuka: što je buka veća, više žarulja se upali. Ova opcija jednako je korisna kada je zvonjena i u bučnim okruženjima.
 • podesiva razina osjetljivosti i zvuka
 • Obje jedinice se pokreću ne samo od mrežnog napajanja od 220 V, već i iz baterija: dječje jedinice s Ni-MH AAA baterija i roditelja iz Li-Pol baterije
 • pager funkcija za pronalaženje roditeljske jedinice. Uključen je iz jedinice za bebu i kada je aktiviran, roditeljska jedinica počinje glasno cvrčati.
 • prekrasan poklon paket

Ugodne značajke monitora za bebe Maman FD-DBM01: monitor za bebe osigurava stabilnu dvosmjernu audio komunikaciju s dječjim vrtićima, tako da ne samo da možete čuti bebu, već i razgovarati s njim! Glasnoća zvučnika i osjetljivost mikrofona lako se mogu podesiti, što jamči odličnu kvalitetu poziva. Načelo rada bebinog monitora je vrlo jednostavno. Instaliramo blok-odašiljač pored bebe (ili pacijenta s krevetom) - on će prenijeti signal koji je primljen preko ugrađenog mikrofona u blok primatelja. Roditeljska jedinica prima signal i omogućuje vam da čujete sve što se događa u kontroliranoj sobi. To jest, čak i ako se nalazite u drugoj sobi ili u nekom drugom stanu (na primjer, kod susjeda), uvijek ćete biti blizu djeteta i u slučaju bilo čega ćete imati vremena za pomoć.

Iskrena briga za vašu bebu: noćna svjetlost, uspavanke i dvosmjernu audio komunikaciju s dječjim vrtićima - dječja jedinica dječjeg monitora ima ugrađenu noćnu svjetlost, stvarajući udobnost i ugodnu atmosferu s dječjim vrtićima. Ugodno meke svjetlo će rastjerati tminu i pomoći beba beba zaspati: zvijezde projicirane na stropu će privući pozornost i smiriti malo. Ova noćna svjetlost pravi je spas za one roditelje čija se djeca boje mraka!

S Maman FD-DBM01 monitorom za bebe uvijek ćete dobro čuti bebu!

uključeno:

 • roditeljska jedinica (prijemnik)
 • dječja jedinica (odašiljač)
 • AC adapter - 2 kom
 • baza za punjenje (za punjenje baterije roditeljske jedinice)

Radioman Maman FD-2800 - pregled

Opcija proračuna korisni uređaj

Dobar dan, dragi čitatelji! Danas je moj pregled namijenjen novim ili budućim roditeljima beba. Bit će to takav mega-korisni i neophodni uređaj kao bebin monitor.

Mamanovu radio medicinsku sestru dali smo roditi dijete, prije toga nisam čuo ništa o ovoj marki. Kada je naše dijete bilo u dobi djetinjstva, aktivno smo koristili dječji monitor dok smo spavali bebu na balkonu. Čim je beba malo odrastao, aplikacija na ovaj uređaj pronađena je na dasci, zahvaljujući kojoj je moj muž i ja imali priliku obavljati posao na ulici u vrijeme kad je dijete mirno spavalo u kući.

Roditeljski prijemnik ima kontrolu glasnoće i indikatorsku buku koja svijetli crveno kada stigne signal.

Sumirajući pregled, valja reći da s ispravnim ugađanjem medicinske sestre Maman u potpunosti obavlja svoj zadatak, pomažući roditeljima da razumiju na vrijeme da se dijete probudilo. Od minusa uređaja, zapažem samo malu zvižduk od roditeljske jedinice, što ne boli priznati da dijete plače ili mirno spava.

Radio-dadilja Maman nam je dala rođenje djeteta, ali za one koji sumnjaju u kupnju ovog uređaja, mogu s povjerenjem reći da je njihova cijena oko 3.000 rubalja. Ovaj uređaj u potpunosti opravdava dobre performanse u proteklih godinu i pol dana.

Maman BM2000 baby monitor

Bežični sustav za nadzor zvuka za dijete s dometom do 300 metara, s LCD zaslonom - monitor za bebe maman BM2000.

Moderna tehnologija prijenosa podataka - bez smetnji.

Automatski sustav za postavljanje komunikacijskih kanala.

Načini i dodatne funkcije:

 • aktivacija čekanja i glasa;
 • EKO;
 • „Povratne informacije”;
 • mjerenje temperature u sobi;
 • igranje uspavanke;
 • noćna svjetla.

Roditeljska jedinica radi s AC adapterom i baterije (uključeno). Ugrađeni punjač za punjenje baterija roditeljske jedinice.

Dječji blok radi od mrežnog adaptera hrane (uključeno je u paket).

opis

Bežični sustav za nadzor zvuka za dijete s dometom do 300 metara, s LCD zaslonom - maman BM2000 baby monitor

 • Moderna tehnologija prijenosa podataka - bez smetnji
 • Raspon do 300 metara na otvorenom prostoru
 • Automatski sustav za postavljanje komunikacijskih kanala
 • LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem
 • ECO način rada Čekanje i aktivacija glasa
 • Ugrađeni punjač za punjenje baterija
 • Način povratne veze
 • Mjerenje temperature prostorije
 • Igranje uspavanke
 • Noćna svjetla

Bežični nadzorni sustav "Baby Monitor" dizajniran je za daljinsko praćenje zvuka djeteta. Sastoji se od dvije jedinice: Prijenosnik (Dječja jedinica) i Prijemnik (Roditeljska jedinica).

"Baby Monitor" opremljen je sljedećim funkcijama:

 • „Povratne informacije”
 • prilika da razgovarate na daljinu s djetetom ili pacijentom koji se prati;
 • mjerenje i kontrola temperature u vrtiću;
 • igranje melodije uspavanke (5 vrsta);
 • noćna svjetla;
 • ECO način - mogućnost minimiziranja snage odašiljača kako bi se osiguralo minimalno izlaganje radijskim signalom;
 • radi i od mrežnog adaptera hrane i iz punjivih baterija (uključeno u paket);
 • opremljen ugrađenim punjačem za punjenje baterija;
 • opremljen svjetlosnim i zvučnim znakom izlaza iz zone komunikacije, slabim punjenjem i punjenjem baterija;
 • omogućuje vam odabir parametra osjetljivosti ovisno o razini buke u sobi;
 • omogućuje podešavanje glasnoće zvuka;
 • pričvršćuje se na remen ili odjeću s isječkom.
 • omogućuje vam da prilagodite glasnoću zvuka u načinu "Povratne informacije", kao i glasnoću melodijalnih uspavanih zvukova;
 • opremljenu gumba za omogućavanje i zaustavljanje igranja melodije;
 • omogućuje vam da omogućite i onemogućite noćna svjetla;
 • radi iz mrežnog adaptera hrane (uključeno je u paket).

Upute MAMAN FD-2800 - monitor za bebe

Ovdje je datoteka pdf MAMAN FD-2800 uputa na ruskom jeziku. Pročitajte upute kako biste se upoznali s funkcijama i uvjetima rada, karakteristikama i metodama otklanjanja kvarova. Korisnički priručnik će vam pomoći da iskoristite sve funkcionalnosti proizvoda i povećate vijek trajanja dok poštujte sva pravila navedena u dokumentu.

Opis datoteke:

Vrsta objekta: baby monitor

Model: MAMAN FD-2800

Upute na ruskom jeziku

Format datoteke: pdf, veličina: 3,50 MB

Da biste vidjeli upute, morate kliknuti vezu "DOWNLOAD" kako biste preuzeli pdf datoteku. Ako postoji gumb "VIEW", možete jednostavno pregledati dokument na mreži.

Radi praktičnosti ovu stranicu možete spremiti s datotekom uputa (priručnik) za rad na popisu "favorita" izravno na web stranici (dostupnim registriranim korisnicima).

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

* U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

Klub Eldorado

Bonusi se dodjeljuju nakon kupnje i postaju dostupni za upotrebu nakon 2 tjedna.

Oni mogu platiti do 100% od kupnje prilikom naručivanja u online trgovini, pri kupnji u trgovinama i trgovinama Eldorado.

1 akumulirani bonus = 1 rublje!

Da biste postali članom Programa, morate besplatno platiti Bonus karticu od blagajnika u trenutku plaćanja kupnje i ispunite obrazac za prijavu.

U bonus programu mogu sudjelovati samo pojedinci.

Kreditna kartica "Home Credit Eldorado"

Bonusi se odmah knjiže na aktivni račun i postaju dostupni za upotrebu nakon 7 dana od datuma kupnje.

Oni mogu platiti do 100% kupnje prilikom naručivanja u online trgovini, pri kupnji u trgovinama i artiklima online trgovine Eldorado. U ovom slučaju, sudionik programa mora platiti u gotovini ili elektronskim putem plaćanja 1 rublje za svaki proizvod / uslugu u čeku od 01.02.2017.

1 akumulirani bonus = 1 rublje!

Da biste postali članom Programa, trebate dobiti kreditnu karticu Home Credit Eldorado od specijalista Home Credit bankarstva u trgovini Eldorado i ispunite obrazac za prijavu sudionika. Pročitajte više

U bonus programu mogu sudjelovati samo pojedinci.

Pronašli ste ovaj artikl jeftiniji?

Pošaljite nam link na ovaj proizvod u drugoj trgovini, a unutar 72 sata dobit ćete SMS s jedinstvenim promotivnim kodom.

U slučaju odbijanja, informacije će biti poslane vašoj e-pošti.