Zaslon za prikaz

Zdravlje

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

* U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

Klub Eldorado

Bonusi se dodjeljuju nakon kupnje i postaju dostupni za upotrebu nakon 2 tjedna.

Oni mogu platiti do 100% od kupnje prilikom naručivanja u online trgovini, pri kupnji u trgovinama i trgovinama Eldorado.

1 akumulirani bonus = 1 rublje!

Da biste postali članom Programa, morate besplatno platiti Bonus karticu od blagajnika u trenutku plaćanja kupnje i ispunite obrazac za prijavu.

U bonus programu mogu sudjelovati samo pojedinci.

Kreditna kartica "Home Credit Eldorado"

Bonusi se odmah knjiže na aktivni račun i postaju dostupni za upotrebu nakon 7 dana od datuma kupnje.

Oni mogu platiti do 100% kupnje prilikom naručivanja u online trgovini, pri kupnji u trgovinama i artiklima online trgovine Eldorado. U ovom slučaju, sudionik programa mora platiti u gotovini ili elektronskim putem plaćanja 1 rublje za svaki proizvod / uslugu u čeku od 01.02.2017.

1 akumulirani bonus = 1 rublje!

Da biste postali članom Programa, trebate dobiti kreditnu karticu Home Credit Eldorado od specijalista Home Credit bankarstva u trgovini Eldorado i ispunite obrazac za prijavu sudionika. Pročitajte više

U bonus programu mogu sudjelovati samo pojedinci.

Pronašli ste ovaj artikl jeftiniji?

Pošaljite nam link na ovaj proizvod u drugoj trgovini, a unutar 72 sata dobit ćete SMS s jedinstvenim promotivnim kodom.

U slučaju odbijanja, informacije će biti poslane vašoj e-pošti.

Pregled popularnog uređaja koji olakšava život roditeljima - Motorola beba nadgleda mbp160

Popularnost "dječjih monitora" objašnjava se sposobnošću da radi bez zanemarivanja djeteta. Crumbe većinu svojih problema govore o zvukovima: plačući ili vrišteći. Radio medicinska sestra vam omogućuje da na daljinu saznate da je dijete nezadovoljno odsustvom majke, očito čuje sumnjivu buku ili vidi alarmni signal.

Jedan od popularnih modela ovakvog roditeljskog nadzora je Motorola MBP 160. U našem ćemo članku detaljnije opisati karakteristike ovog modela. Također možete pogledati korisni videozapis o toj temi.

Koliko je godina?

Motorola MVR160 besprijekorno je koristio razborite roditelje od prvog dana života bebe. Nije neobično - žaljenje odraslih da je Motorola MBP 160 kupljen kasno: za dvomjesečno ili šestomjesečno dijete. Doista, u praksi se ispostavlja da je monitor za bebe vrlo prikladan.

Ona ne samo da spasi majku od stalnog naprezanja ušiju, ponekad se dovodi u akustične halucinacije, već i pridonosi zaštiti mrvica od buke tijekom spavanja. Uz uključeni bebonski monitor, ništa vam ne sprječava da zatvorite vrata u dječju sobu i tiho obavljate čišćenje, pranje rublja ili prigušivanje u kuhinji. Naposljetku radite.

Motorola mbp160 se sastoji od dva modula (blokova): roditelja i djeteta. Glasovna tehnologija (VOX) pruža zvuk "izvješće" s djetetovog mjesta slanjem obavijesti s mikrofona dječjeg modula - roditelju. Kao rezultat toga, sve što se događa s mrvicama roditelja čuje od zvučnika na svojoj jedinici. Zvučnik i zvučni dio strujnog kruga - ne trošite energiju baterije sve dok se ne uključi ulazni signal. To povećava vijek trajanja baterije uređaja.

Trajanje rada uređaja ograničeno je samo individualnim potrebama potrošača. Proizvođačevo jamstvo vrijedi godinu dana, iako uređaj može raditi bez oštećenja i kvarova mnogo puta duže. Neke majke i očevi ne žele odbiti pomoć dječjih monitora čak i kod djece starijih od dvije i tri godine ako im je potrebna veća pažnja: na primjer, kada beba nije dobro.

Opće značajke

Model je kompaktan i lagan. Roditeljska jedinica u duguljastom obliku podsjeća na prvi mobilni telefon i teži 85 grama dimenzija 63 x 125 x 30 mm. Ima sklopivi okvir za vertikalno postavljanje na ravnu površinu. Nema posebnog zatvarača za pričvršćivanje pojasa ili džepa za zakrpe. Težina jedinice za bebe iznosi 60 grama. Izrađen je u obliku krnje polutke veličine 85 x 85 x 40 mm.

Slučajevi modula dječjih monitora izrađeni su od plastike otpornog na udarce. Postoje slučajevi pada roditeljskog bloka na beton bez ikakvih posljedica za rad. Kombinirana boja. Glavni je bijeli, s umetcima crnim i tamnosivim. Mrežni adapteri se nalaze u bijeloj i crnoj boji.

Uređaj koristi digitalnu naprednu bežičnu tehnologiju (kratica - DECT). Ovo je najčešći standard na svijetu. U Rusiji je otvoren raspon od 1800 do 1900 MHz. Pouzdanost prijenosa podataka između blokova Motorola MBP 160 baby monitora je osigurana korištenjem 10 kanala. Komunikacija u ovom modelu je jednosmjerna. To jest, čuti dijete koliko god želite, ali razgovarati s njim neće raditi.

Funkcionalnost blokiranja roditelja

Ograničavajuća udaljenost (radijus) na kojem roditeljska jedinica prima signal od djeteta je čvrsta od 300 metara. To je u savršenim uvjetima. U stvarnosti - signal je oslabljen zidovima, komunikacijama i visinskim razlikama, tako da će udaljenost biti manja.

No, smanjena komunikacijska zona je dovoljna za neke roditelje da hodaju psa i istodobno prate bebin san. Zbog nedostatka autonomne napajanja u dječjem modulu, ovaj model neće biti moguće uzeti zajedno na "vanjski" putovanje. No, unutar granica stana ili seoske kuće s vrtnom parcenom, služit će savjesno.

Roditeljska jedinica opremljena je s tri LED indikator boje:

 • komunikacija s dječjom jedinicom;
 • razina zvuka;
 • napunjenost baterije.

Roditeljska jedinica obavještava o izlazu iz područja prijema glasnim zvučnim signalom i trepćućim zelenim LED indikatorom koji se nalazi u donjem desnom dijelu crne obloge na prednjoj strani. Isti treptaj nastaje tijekom uspostavljanja veze s dječjom jedinicom. S uobičajenom vezom - LED svijetli u postojanoj zelenoj boji.

Svjetlosna signalizacija zvuka korisna je opcija koja vam omogućuje određivanje glasnoće plače ili plače djece pomoću vizualne kontrole kada je zvučnik isključen. Na vrhu prednje ploče je duguljasta ljestvica. Prve dvije trećine ljestvice ispunjene su svjetlosnom zelenom trakom.

Izvješćuju da se dijete probudilo, razgovarao sa zviždanjem, zabrinuto ili je počelo plakati tiho. Posljednja trećina najprije postaje žuta i onda postaje crvena. To je područje "podizanja anksioznosti" u kritičnom povećanju nezadovoljstva djeteta sa stanjem stvari.

Glasnoća zvučnika ugrađena u roditeljski modul na stražnjoj strani ima tri razine i postavljena je velikim ravnim gumbom na samom dnu prednje ploče. Gornji dio gumba treba dodati, donji dio je smanjiti ili potpuno isključiti zvučnik. Pritiskom i držanjem središnjeg dijela iste tipke za dvije sekunde aktivira ili deaktivira roditeljsku jedinicu.

Kako biste naznačili napunjenost baterije, LED se nalazi u donjem lijevom kutu. Kada nisko punjenje svijetli crveno svjetlo. Ovo je rano upozorenje, nakon čega monitor beba može raditi oko 20 minuta.

Mrežni adapter roditeljske jedinice služi istovremeno za punjenje baterije i spajanje uređaja na mrežu napajanja od 220 V. S pravilnim punjenjem baterije traje 8 ili više sati neprekidnog rada. Ako se monitor za bebe uključi svaki dan ne dulje od 3-4 sata, možda je potrebno samo jedan ili dva terećenja tjedno.

Rijetke pritužbe o kratkom trajanju izvanmrežnog motora Motorola MBP 160 bebe gotovo su uvijek povezane s nepravilnim rukovanjem baterije. Prilikom kupnje trebali biste provjeriti kod konzultanta koliko dugo treba prvo napuniti bateriju koja dolazi u kompletu. Ne zaboravite proučavati upute kod kuće.

Značajke dječjeg modula

Dječji modul se napaja samo iz mreže - pomoću adaptera. Nepropusne gumene noge na dnu kućišta daju stabilnost na bilo kojoj pouzdanom ravnoj površini. Iz funkcionalnih elemenata na gornjoj ploči nalazi se samo jedan gumb napajanja, LED indikator zelenog stanja i mala rupa iza koje je mikrofon skriven.

Prema kriterijima potrošača, osjetljivost ugrađenog mikrofona omogućuje čuti čak i jednostavnu zabrinutost djeteta ili mirno hrkanje s udaljenosti od oko metra.

Što je uključeno u paket?

Motorola MBP160 bi trebao biti u jednoj kopiji u izvornoj kutiji s monitorom za bebe:

 • roditeljski modul;
 • dječji modul;
 • mrežni adapter modula roditelja;
 • mrežni prilagodnik dječjeg modula;
 • punjiva Ni-MH akumulatorska baterija;
 • korisnički priručnik.

Adaptori s istim naponom i strujnim parametrima koriste se u jedinicama roditelja i djeteta. Ali oni nisu međusobno zamjenjivi, što naglašavaju različiti priključci.

Nikal-metalni hidrid (Ni-Mh) baterije "ne vole" snažno zagrijavanje, potpuno pražnjenje i pretjerano izlaganje u punjaču. Potrebno je razjasniti preporuke za rukovanje baterijom iz pribora prije nego što uključite monitor bebe.

Upute za montažu

Optimalna udaljenost za postavljanje jedinice za bebe je između 1 i 2 metra između njega i dječjeg krevetića. Odijelo stol ili noćni ormarić. U neposrednoj blizini je nepoželjan nalaz mobilnih komunikacija i uređaja za grijanje. Nemojte koristiti produžni kabel.

Mikrofon na Motorolaovom dječjem modulu MBP 160 nalazi se na vrhu, na blago nagnutim površinama. Bilo bi bolje "čuti" odjel, ako ga uredite u ravnini s djetetom ili malo niže. Nagib prednje ploče, iako mala, omogućuje vam da uključite mikrofon prema djetetu ili ga odmaknete od njega.

Nije potrebno uključiti roditelje i dječje blokove na udaljenosti manjoj od metra. To može uzrokovati neugodni zvuk koji će prestrašiti dijete.

Troškovi Motorola MBP 160 beba monitora ga rangiraju među vodećim u smislu cijene i kvalitete. Raspon je od 2490 do 2990 rubalja. Sve alternative u ovoj cjenovnoj kategoriji imaju nižu ocjenu potrošača.

Savjeti za kupnju

Dječji monitor nije samo kupnja visoke tehnologije, već utječe na dobrobit djeteta. Takve akvizicije najbolje se obavljaju u trgovinama specijalizirane za uređaje za život i udobnost, uključujući elektroničku i digitalnu. U Rusiji postoji nekoliko takvih velikih mreža. Budući da su izravni konkurenti, uvijek se natječu u cijenama, uslugama i bonovima.

Kada kupujete u trgovini s ozbiljnim ugledom, rizik od trčanja u lažnom ili popravljenom proizvodu nestaje. Ali znajući što biste trebali obratiti pažnju da nikada ne boli. Loši znakovi su:

 • kršenje cjelovitosti ambalaže (vlasnički okvir);
 • fuzzy ispis niske kvalitete;
 • prisutnost jezičnih pogrešaka u ruskim dokumentima;
 • loše prezentacije, pukotine, ogrebotine;
 • tragovi rastavljanja i montaže uređaja;
 • čudne zvukove mehaničke prirode;
 • nepotpuna cjelovitost.

Korisni videozapis

Preporučujemo da gledate videozapis o značajkama monitora za bebu tvrtke Motorola mbp160:

zaključak

Monitor za bebe Motorola MBP 160 izvrstan je izbor za one koji trebaju osnovnu funkcionalnost uređaja za kontrolu djeteta - bez prekomjerne plaće za mnoge dodatne značajke. Ostali razlozi za obzir ovog modela su pouzdanost koju potvrđuju mišljenja potrošača, kao i čvrsta reputacija proizvođača čija je specijalizacija izvorno bila radiokomunikacija.

Motorola MBP140

Beba monitor za Motorola MBP140 jedan je od najpristupačnijih i istodobno jednostavnih modela Motorola bebanih monitora. Kao skuplji modeli, monitor za bebe Motorola MBP140 ima vrlo osjetljivi mikrofon, kao i značajke za suzbijanje pozadinske buke i zaštitu od smetnji, što jamči savršen zvuk bez obzira na okoliš i kućanske aparate. Raspon rada dječjeg monitora u isto vrijeme doseže 300 metara na otvorenom prostoru.

Glavne razlike ovog modela su, prvo, lagana roditeljska jedinica male veličine s ugrađenom baterijom koja je prikladna za nošenje. Drugo, dječja jedinica ima ugrađeni adapter za napajanje, zbog čega je veza izrađena izravno u utičnicu u vrtiću, bez dodatnih žica - to je prikladno i sigurno za dijete. Motorola Motorola MBP140 ima dvosmjernu audio funkciju koja vam omogućuje smirivanje djeteta u svoju sobu.

Slike dječjih monitora Motorola MBP140

Značajke Motorola MBP140

Dajemo glavne specifikacije i opis konfiguracije, koji ima bežični bebin monitor Motorola

Tehničke specifikacije

 • 1. Frekvencija prijenosa: 1881.792 MHz - 1897.344 MHz
 • 2. Radna temperatura: + 5 ° C

+45 ° C

 • 3. Baterija prijemnika: 2.4V, 400 mAh, baterije nikl-metalnih hidrida
 • Kompletan set

  • 1. Bežični monitor primatelja.
  • 2. Baterija za prijemnik
  • 3. Monitor djeteta za odašiljanje.
  • 4. Adapter napajanja za prijam i prijenos uređaja od 220V.
  • 5. Korisnički priručnik na ruskom jeziku.

  Upute za uporabu beba monitora Motorola MBP140

  Što je to?

  Prijemnik za bebu za bebu tvrtke Motorola

  Beba beba monitor tvrtke

 • 1. Noćno svjetlo.
 • 2. Dvosmjerni zvučnik.
 • LED indikator napajanja. Svijetli kad je jedinica za bebu uključena. Ne svijetli ako je jedinica za bebu isključena.
 • 4. Upravljačka ploča.
 • a. Tipka za uključivanje / isključivanje za noćno svjetlo.
 • b. Gumb uključivanje / isključivanje bebe jedinice. Pritisnite i držite za uključivanje ili isključivanje.
 • c. Tipke za povećavanje / smanjivanje glasnoće.
 • 2. Mikrofon.
 • 3. Adapter za napajanje.
 • Motorola MBP85SN projektor za noćno svjetlo s funkcijom praćenja beba

  Motorola Wi-Fi Motorola MBP85SN, kratki opis.
  Višenamjenski Model Motorola MBP85SN je beba monitor, noćno svjetlo, projektor i glazbeni player te je dizajniran kako bi se povećala jednostavnost skrb za djecu i za ublažavanje roditelje od potrebe da stalno biti u blizini djeteta. Ovaj model ne samo da pomažu odrasli pratiti što se događa u dječjoj sobi na daljinu, ali i smiriti dijete, ako je on plakati - lijepo svjetlo projekcija pomoći će smiriti mrvice, a uspavanka napjeva će ga brzo pomoći na spavanje.
  Značajka MBP85SN je mogućnost povezivanja bebenog monitora s IOS ili Androidovim mobilnim uređajem, tako da gadget prenosi zvučne, temperaturne i vlažne vrijednosti pomoću interneta ili Wi-Fi mreže.

  Tablica s glavnim značajkama motora za bebu MBP85SN

  Potpuni opis funkcija MBP85SN motora tvrtke Motorola

  1. Raspon prijema - beba monitor omogućuje primanje zvuka iz jedinice za bebu na svoj gadget (telefon, tablet) s bilo kojeg mjesta u svijetu, glavni uvjet za postojanje interneta i instalirati besplatnu aplikaciju Hubble Connect za Smart rasadniku.

  2. Rad noćnog svjetla iz mreže od 220 V - potrebno je umetnuti adapter za struju (duljina 2,7 m) u posebni priključak na tijelu jedinice i priključiti ga u utičnicu.

  3. Dvosmjerna komunikacija - dopušta vašem glasu da smiri bebu ili razgovara s njim. Da biste aktivirali funkciju povratne veze, trebate pritisnuti i držati željeni gumb na telefonu i govoriti u mikrofon trenutačno. Ako otpustite gumb, povratna informacija prestaje.

  4. Razina zvuka - u programu možete podesiti glasnoću od koje će zvuk biti prenesen sa jedinice za dijete na telefon i obrnuto. S volumenom koji ste podešavali, melodije će se reproducirati i vaš će se glas prenijeti u dječju jedinicu s telefona.

  5. Noćno svjetlo - ona se nalazi na temelju dječje jedinice koja se aktivira pritiskom na dječju jedinicu ili daljinski iz vašeg pametnog uređaja. Noćna svjetlost postupno zasja različitim bojama (samo 5 boja), možete odabrati određenu boju ili odabrati automatski način rada. Možete postaviti automatsko uključivanje noćnog svjetla kada se otkrije plač. Isključivanje noćnog svjetla može se postaviti na mjerač vremena odabirom vremena od 5 do 60 minuta.

  6. Projektor - na dječjem modulu, uz noćnu svjetlost, nalazi se projektor s tri različite projekcije animiranih slika: "Podvodni svijet", "Letenje u svemir", "Jungle". Kut projiciranja se može ručno podesiti: na zid ili na strop. Projektor se može uključiti na dječjem modulu ili na daljinu s pametnog uređaja, a projektor se može automatski uključiti kada je otkriven plač. Isključivanje projekcije može se postaviti na timer odabirom vremena od 5 do 60 minuta.

  7. Melodije jezero - u aplikaciji su dostupne 10 melodija (uspavanke i zvukovi prirode). Zimske se mogu omogućiti na modulu za bebe ili na daljinu s pametnog uređaja, također možete postaviti automatsko aktivaciju melodije kada se prepozna plač. Shutdown se može postaviti na timer odabirom vremena od 5 do 60 minuta.

  8. Mjerenje temperature i vlage u zraku - senzori temperature i vlage ugrađeni su u dječju jedinicu, čiji se podaci prenose na vaš telefon kao digitalne vrijednosti. Novorođenče treba ugodnu sobnu temperaturu, tako da će senzori za okoliš zasigurno biti korisni.

  9. Postavljanje razine maksimalne i minimalne temperature i vlage - program omogućuje vam da odredite maksimalnu (na primjer 25 ° C) i najmanje (npr 18 ° C) na razini temperatura na izlaznim vrijednostima određenog raspona na telefon će dobiti obavijest.

  10. Zvučni upozorenje - možete primati upozorenja kada se u dječjem vrtiju otkrije buka. Kada je program zatvoren, upozorenja će se pojaviti na radnoj površini telefona.

  Mogućnosti:
  1. Dječji blok projektor
  2. Power Adapter
  3. Upute na ruskom jeziku
  4. Jamstvena kartica.

  _____________________________________________________

  Motorola beba monitor MBP85SN jeftino kupiti u online trgovini St. Petersburgu.

  Možete kupiti motorolu mbp 85 SN u St. Petersburgu na dva načina:
  - samoupravljanjem iz našeg ureda na Engels Ave. 33k1, uredu 405, Svetlanovsky Business Centru
  - naručite besplatnu dostavu u stan ili posao pozivom 8 800 511-93-95 ili stavljanjem narudžbe na web stranicu videoteka-expert.ru.

  Ako niste sigurni da je beba monitor Motorola mbp85SN će vam pomoći ili vam se svidio ostale modele, možete staviti vaše narudžbe direktno na nekoliko modela baby monitor, pa čak i za kućnu dostavu uključuju i gleda u, izaberite iz modela naručio jedan, najbolje za Vi pratite bebu.

  MBP85SN bebin monitor za kupnju jeftin u Moskvi, Yekaterinburg, Nizhny Novgorod ili neki drugi grad Ruske Federacije.

  Kupi beba monitor Motorola MBP 85 SN u Moskvi, Novosibirsku, Ekaterinburg, Nižnji Novgorod, Kazan, Čeljabinsk, Omsk, Samara, Rostov na Donu, Krasnodar, Ufa, Krasnojarsk, Tyumen, Perm, Voronjež, Volgograd ili bilo koji drugi grad u Rusiji, te Možete na sljedeće načine:
  - s 100% plaćanjem unaprijed na naš bankovni račun besplatno ćemo isporučiti video-medicinsku sestru u vaš grad
  - Prilikom naručivanja gotovine na isporuku, plaćate beben monitor nakon primitka. Trošak isporuke možete izračunati u vaš grad zamjenom podataka u kalkulatoru za izračun troškova isporuke.


  Podizanje u St. Petersburgu

  Adresa ureda:
  Engels ave., 33 korp.1, poslovni centar Svetlanovsky, ured 405 (4. kat)
  Radno vrijeme: ponedjeljak - nedjelja od 10.00 do 22.00

  Važno je! Za samopokretanje morate predbilježiti narudžbu na web stranici ili se dogovoriti o dostupnosti robe i datumu vašeg posjeta uredu s upraviteljem na navedenom telefonskom broju.

  Dostava u St. Petersburgu

  - Pri narudžbi od 1500 rubalja kurirske dostave u St. Petersburgu - BESPLATNO.
  - Kada naručujete iznos od manje od 1500 rubalja, trošak isporuke bit će 200 rubalja.
  - Hitna isporuka unutar metroa je 400 rubalja.
  - Trošak isporuke na udaljena područja dogovara se s upraviteljem prilikom naručivanja - od 200 rubalja.
  - Dostava narudžbe "iz dana u dan" je moguća uz prethodnu suglasnost s upraviteljem.
  - Dostava se od ponedjeljka do nedjelje od 11.00 do 21.00 sati. Vrijeme isporuke pregovara se pojedinačno.
  - Možete naručiti isporuku do 3 modela za odabir, našim kuririma pomoći će vam odrediti izbor i postavljanje radijske ili video medicinske sestre (ako je potrebno).

  Dostava u Rusiji

  Kalkulator za izračun troškova prijevoza

  Dostava obavlja tvrtka Sjedište:
  - Courier do kuće.
  - Uzimanje iz točke izdavanja u vašem gradu.

  Prilikom naručivanja gotovine na isporuku:
  - Pretplata je potrebna od 500 do 1500 rubalja *
  - Trošak isporuke plaća kupac.

  AT 100% PLAĆANJE, ISPORUKE BESPLATNO. **

  Važno je! Prilikom narudžbe svakako navedite Email ***

  Naše prednosti prilikom slanja narudžbe u Rusiji:
  - Slanje robe obavlja se u roku od 1-2 radna dana od trenutka primitka predujma.
  - Može se poslati na dan narudžbe.
  - Dostava se obavlja u roku od 2-10 radnih dana, ovisno o konačnom odredištu.
  - Prije isporuke robe se provjeravaju.
  - Ambalaža visoke kvalitete.

  Napomena: Adresa za dostavu uključuje grad, ulicu, kućni broj, zgradu i stan (uredski) broj.
  U slučaju kvara na robu poĸypatel ĸompencipyet ​​ppodavtsy pacxody, ponecennye nA doctavĸy tovapa (CT zahtjev 3 497 PF (GK). CT ΠΠTDC 21 PF).

  * Količina prijevremene otplate ovisi o vrijednosti robe, a plaćanje se vrši na web stranici putem kreditne kartice ili putem Yandex.Money sustava.

  ** Besplatna dostava za narudžbe od 5 000 rubalja.

  *** Vaša e-pošta će dobiti informacije:
  - nakon potvrde narudžbe dobit ćete link za uplatu / prijevremenu otplatu naloga;
  - broj zapisa za praćenje vaše narudžbe.

  Opcije plaćanja prilikom prijema narudžbe u St. Petersburgu:

  1. Novac za kurirske usluge
  2. Bankovna kartica na web mjestu *
  3. Putem Yandex.Money sustava

  Opcije plaćanja prilikom prijema narudžbe u Rusiji:

  1. gotovina na isporuku - plaćanje narudžbe dostavljaču ili pri polijetanju (plaćanje unaprijed od 500 do 1500 rubalja **)
  2. 100% prijevremene otplate na web mjestu putem kreditne kartice * ili putem Yandex.Money sustava
  _________________________________________

  * Veza do uplate dolazi na vašu e-adresu navedenu tijekom procesa naručivanja.
  ** Količina prijevremene otplate ovisi o vrijednosti robe, pretplatu se vrši na web stranici putem kreditne kartice ili putem Yandex.Money sustava

  AT 100% PLAĆANJE, ISPORUKE BESPLATNO.
  _________________________________________

  Plaćanje kreditnom karticom

  Da biste odabrali plaćanje robe pomoću bankovne kartice na odgovarajućoj stranici web mjesta, morate kliknuti gumb "Plaćanje kreditnom karticom".

  Plaćanje se vrši preko autorizacijskog poslužitelja Centra za obradu Banke pomoću kreditnih kartica banaka sljedećih platnih sustava:

  VISA International MasterCard World Wide

  Opis postupka prijenosa podataka

  Da biste platili kupnju, bit ćete preusmjereni na pristupnik za plaćanje tvrtke Sberbank of Russia PJSC za unos podataka o vašoj kartici. Pripremite plastičnu karticu unaprijed. Povezivanje s pristupnikom za plaćanje i prijenosom informacija provodi se u sigurnom načinu rada pomoću SSL protokolom šifriranja.

  Ako vaša banka podržava tehnologiju sigurnih online plaćanja Verified By Visa ili MasterCard Secure Code, možda ćete morati unijeti posebnu lozinku za plaćanje. Metode i mogućnost dobivanja zaporki za izradu online plaćanja koje možete provjeriti kod banke koja je izdala karticu.

  Ova stranica podržava 256-bitnu enkripciju. Tajnost prijavljenih osobnih podataka pruža PJSC "Sberbank iz Rusije". Unesene informacije neće se dostavljati trećim stranama, osim kako to zahtijeva zakonodavstvo Ruske Federacije. Plaćanja bankovnim karticama obavljaju se u skladu sa zahtjevima Visa Int. i MasterCard Europe Sprl.

  Opis postupka plaćanja

  Prilikom odabira oblika plaćanja pomoću plastične kartice plaćanje se vrši na nalogu odmah nakon njegovog izvršenja. Nakon što izvršite narudžbu u našoj trgovini, morat ćete kliknuti gumb "Plaćanje kreditnom karticom", a sustav će vas prebaciti na stranicu poslužitelja autorizacije, od vas će se tražiti da unesete podatke o plastičnoj kartici, pokrenete njegovo odobrenje i vratite se u našu trgovinu "Povratak u trgovinu." Nakon povratka u našu trgovinu, sustav će vas obavijestiti o rezultatima autorizacije. U slučaju potvrde autorizacije, vaša će se narudžba automatski izvršiti u skladu s vašim uvjetima. U slučaju odbijanja autorizacije kartice, možete ponoviti postupak plaćanja.

  Prilikom otkazivanja narudžbe

  Ako otkazate pozicije s plaćene narudžbe (ili ako otkazate narudžbu u cjelini), za taj iznos možete naručiti drugi proizvod ili vratiti cijeli iznos na karticu tako da pošaljete e-mail na: [email protected]

  Plaćanje bankovnom karticom obavlja se nakon provjere narudžbe od strane upravitelja internetske trgovine.

  Plaćanje VISA bankovnim karticama

  Sve vrste VISA platnih kartica su prihvaćene za plaćanje, osim Visa Electron. U većini slučajeva Visa Electron kartica nije primjenjiva za plaćanja putem Interneta, osim kartica koje izdaju pojedine banke. O mogućnosti plaćanja putem Visa Electron kartice, morate saznati od banke izdavatelja vaše kartice.

  Plaćanje MasterCard kreditnim karticama

  Sve vrste MasterCard-a prihvaćene su na web mjestu.

  Što trebate znati:

  1. broj vaše kreditne kartice;
  2. datum isteka vaše kreditne kartice, mjesec / godina;
  3. CVV kôd za Visa / CVC kartice za Master Card: posljednje 3 znamenke na traci potpisa na stražnjoj strani kartice.

  Ako na vašoj kartici nema CVC / CVV koda, kartica možda neće biti pogodna za transakcije s CNP-om (tj. Takve transakcije u kojima kartica nije prisutna, ali se upotrebljavaju njezine pojedinosti), a za detaljne informacije obratite se banci. informacije.

  PLAĆANJE NALOGA KROZ SBERBANK

  Plaćanje narudžbi putem SBERBANK-a vrši se nakon što je provjerio nalog od strane upravitelja internetske trgovine. Da biste platili narudžbu, morate ispisati potvrdu o plaćanju s web mjesta trgovine. Upozoravamo vas da Sberbank naplaćuje naknadu za uslugu platnog prometa.

  PLAĆANJE NALOGA BANKOVNIM KARTICAMA Sberbank

  Kako platiti kreditnom karticom.

  Klikom na "Idi na web stranicu Sberbankovog platnog sustava" bit ćete preusmjereni na pristupnik za plaćanje Sberbank Rusije, gdje možete navesti pojedinosti o vašoj bankovnoj kartici *. Povezivanje s pristupnikom za plaćanje i prijenosom parametara plastične kartice izvodi se u sigurnom načinu rada pomoću 128-bitnog SSL protokolom šifriranja.

  Ako izdavatelj Banke vaše plastične kartice podržava tehnologiju sigurnih online plaćanja ovjerenih od strane VISA ili MasterCard SecureCode, budite spremni pružiti posebnu lozinku potrebnu za uspješno plaćanje. Metode i mogućnost dobivanja zaporke za plaćanje putem interneta možete provjeriti kod banke koja je izdala vašu karticu.

  Prilikom odabira oblika plaćanja putem bankovne kartice, plaćanje se izvršava na nalogu odmah nakon potvrde od strane upravitelja. Nakon što potvrdite nalog od strane upravitelja, morat ćete otići na osobni račun vaše narudžbe (koristeći 20-znamenkasti jedinstveni broj narudžbe dobivenu tijekom registracije) i kliknite gumb "Plaćanje kreditnom karticom", a sustav će vas odvesti na stranicu Sberbank autorizacijskog poslužitelja gdje bit će ponuđeno da unesete podatke plastične kartice, da biste pokrenuli njegovo odobrenje, nakon čega ćete se moći vratiti u našu trgovinu klikom na gumb "Povratak na trgovinu". Nakon povratka u našu trgovinu, sustav će vas obavijestiti o rezultatima autorizacije.

  Do uspješne potvrde plaćanja, narudžba će biti u stanju čekanja, a nakon pet dana čekanja uplate, narudžba će se automatski otkazati. Nakon uspješne potvrde plaćanja, vaša će se narudžba prebaciti na način isporuke na navedenoj adresi. U slučaju odbijanja autorizacije kartice, možete ponoviti postupak plaćanja.

  Sberbank dodjeljuje 20 minuta plaćanja, stoga unaprijed pripremite svoju plastičnu karticu. Ako nemate dovoljno vremena za plaćanje ili u slučaju odbijanja autorizacije kartice, možete ponoviti postupak plaćanja.

  * Tajnost prijavljenih osobnih podataka osigurava Sberbank iz Rusije. Unesene informacije neće se dostavljati trećim stranama, osim kako to zahtijeva zakonodavstvo Ruske Federacije. Plaćanja putem bankovnih kartica obavljaju se u skladu sa zahtjevima platnih sustavaVisa Int. i MasterCard Europe Sprl.

  Otkaži narudžbu

  Prilikom uklanjanja robe s plaćene narudžbe ili otkazivanja narudžbe u cijelosti možete naručiti drugi proizvod za isti iznos ili vratiti cijeli iznos natrag na karticu uz pomoć svog upravitelja.

  Isporuka ili izdavanje proizvoda plati s plastičnom karticom kada se sam izvozi vrši se od dana kad je novac upisan na naš račun.

  Kako bi primili robu, privatni kupci moraju predočiti putovnicu vlasnika plastične kartice na kojoj je plaćena narudžba.

  Predstavnik pravne osobe mora imati punomoć ovjerenu od strane platitelja ili samog pečata.

  Pregled za Motorola MBP140 bijeli monitor za bebe, B1020MBP140RU

  Nakon pojavljivanja kćeri u našoj obitelji, ritam i život općenito su se promijenili, sada moramo pratiti sve što je učinjeno prije, kao i pratiti novog člana obitelji, a nitko i ništa ne bi trebali patiti. Zato sam odlučio dobiti monitor za bebe. Uostalom, ona je izvrstan pomoćnik čak iu jednosobnom stanu! Počnimo tako!

  Prilikom odabira monitora za bebe, naravno, pokušao sam pronaći najveću moguću proračunsku opciju koja bi me u potpunosti zadovoljila u smislu funkcionalnosti. Zato sam otvorio web stranicu ontreyd.ru i počeo tražiti. Tada je bio dobar popust na ovu vrstu bebenog monitora, naravno, postao sam zainteresiran za ponudu i počeo sam proučavati recenzije. Uvjeren sam da je to upravo ono što trebam, naredio sam pomoćnicu.

  Uređaj za bebe je pakiran u kutiji, sve su komponente čvrsto pričvršćene iznutra, svaka stavka je u plastičnoj vrećici, tu je detaljna uputa za montažu i rad. Iako je sve tamo jasno, ali ipak. Dostava kao uvijek brza, monitor djeteta tijekom prijevoza nije bio pogođen. Sve je vrhunsko.

  Paket uključuje dječje i roditeljske jedinice, punjač za roditeljsku jedinicu i privjesak, opet za njega.

  Prije uporabe morate instalirati bateriju u roditeljsku jedinicu. Sve manipulacije su opisane u uputama.

  Roditeljska jedinica je vrlo kompaktna. Vrlo je jednostavno koristiti. Pomoću nje možete podesiti zvuk signala s jedinice za bebe, ako je potrebno, možete dobiti komunikaciju s djetetom. Indikator će vam reći status veze s dječjim jedinicama, upozorit će vas na nisku razinu baterije. Upute detaljno opisuju svaki indikator signala.

  Punjač je također kompaktan. Kabel je dovoljno dug, uvijek sam imao dovoljno. Punjenje traje dugo. Jedina stvar, nije jasno koliko dugo naplatiti roditeljsku jedinicu, nažalost, indikator razine napunjenosti ne pokazuje. Isto tako iz minusa mogu istaknuti višekratno spomenuti trenutak da je roditeljska jedinica toliko lagana da se "uliježe" loše u punjač, ​​pa je potrebno pritisnuti za bolju povezanost kontakata. Za to koristim gumu.

  Kao što sam rekla, roditeljska jedinica je vrlo mobilna. Može se objesiti oko vrata s kabelom ili pričvrstiti na odjeću s isječkom. Vrlo udobno!

  Dječja jedinica nema baterije ni baterije, radi samo iz mreže. Unatoč tome, čak i ako je utičnica na udaljenosti 1,5 metara od dječjeg krevetića, ne čuje se samo glas kćeri, već čak i njezin pokreti. Stoga, mogu reći da je monitor za bebe vrlo osjetljiv čak i na nježne zvukove.

  Također u dječjoj jedinici nalazi se noćno svjetlo, koje je prikladno za noću. Dim narančasta svjetlost ne slijepi oči i ne probudi dijete.

  Ukratko, mogu reći da je monitor za bebe spašen više od jednom. Dok dijete spava, mnoge slučajeve možete ponavljati bez trzanja i ne brinite o tome kako postoji kći. U svakom trenutku ću je čuti i odmah joj mogu otići. Minusa radio-medicinskih sestara mi apsolutno ne tezi. I uzimajući u obzir cijenu (dobar popust na web mjestu, kao i bonuse) od oko 1500 r, možete zatvoriti oči na sve. Stoga, ako tražite proračun, ali funkcionalnu opciju, ne oklijevajte kupiti!

  Pregled radio-dadilja Motorolla MBP 11. Odabir užurbane mame

  Bez radio dadilja, moderna mama jednostavno neće imati vremena za iPhone, ipad, sukob klana i druge radosti 21. stoljeća.

  Zašto radio dadilja?

  Uvijek sam mislio da su radio-medicinske sestre bile beskorisne naprave i iskreno iznenađene mišljenjem nekih majki o njihovoj izuzetnoj potrebi. Zašto, ako na ploči kuće iz kuhinje možete čuti glasine zujanje u sobi, što možemo reći o plakanju djeteta?

  Ali tako se dogodilo da smo se iznenada preselili u kuću. Sin u to vrijeme nije bio godina. Dva kata, nekoliko soba, armiranobetonskih zidova i podova - što mislite, koje pitanje je postavljeno pred nama jedan od prvih? Vrlo jednostavno: kako se zadržati mirno kad se malo nervoza spava u stražnjoj sobi ili na katu? Otvoriti sva vrata? Ostanite u neposrednoj blizini? Ili još uvijek koristite dostignuća tehničke misli?

  Odgovor je bio očit, i nije bilo vremena za razmišljanje. Radio dadilja. Hitno. Ali koji? Radovi kinkih inženjera odmah su otpušteni - jeftino, ali bez jamstva stabilnog rada. Ili čak bez ikakvog jamstva. Modeli pod zaštitnim znakom tvrtke Philips Avent (vjerojatno jedan od glavnih robnih marki na tržištu tehnologije skrbi za djecu) imali su kratki raspon, a budući susjedi žalili su se na povremeni gubitak veze između uređaja (i što želite s takvim brojem čvora?).

  Što je ostalo? Motorola! Oni zasigurno neće imati takvih problema - nije ništa što je ta tvrtka bila u podrijetlu suvremenih mobilnih i radio komunikacija. Moram reći da su moje nade bile opravdane, ali više o tome kasnije.

  Demokratski i funkcionalni

  Dakle, Motorola MBP 11. Sve je iznimno jednostavno - samo kontrola zvuka, bez povratnih informacija, uspavanke i druge značajke starijih modela. Stoga vrlo pristupačne cijene - manje od 2 tisuće rubalja.

  Obje jedinice - roditelj i djeca - izrađene su od mekane plastike od bijelog sjaja i izgledaju vrlo slične: zaobljene oblike, strogi laikonski dizajn - možda ne bih bio iznenađen kad vidim logotip Apple na njima.

  Važno je napomenuti da plastičnost nije krhka - kada padne s visine metar na pločicu, ništa nije slomljeno i puknuto. Da, i razigrani dječji ruku (pa čak i zubi) nisu bili strašni.

  Mali bonus - rotirajući karbini s fiksiranjem u dva položaja. "S klatkom zgloba, hlače se pretvaraju u..." Htio je - zakačio ga je na pojas ili na stranu krevetića, želio je - stavio je na stol. Ili postaviti. Povoljno.

  Usput, postoje male stanke posebno na dnu kućišta za održavanje stabilnosti. Čini se da je to sitnica, ali nije takva trivijalnost oblikovala lojalnost potrošača? :)

  Dojam upotrebe

  Dojam pokvariti punjače - zašto su crne? Štoviše, jedinica za djecu, za razliku od roditeljske jedinice, nema akumulator i radi samo iz mreže. Vrlo ozbiljan nedostatak, ograničavajući korištenje radio dadilja izvan kuće. A što učiniti ljeti kad želite staviti dijete na svjež zrak?

  Ostaje utješiti činjenica da je barem majci zajamčena sloboda kretanja - baterije dugo drže naboj, a proizvođač obećava digitalnu komunikaciju na udaljenosti do tri stotine metara u otvorenom prostoru i bez smetnji zbog automatskog odabira 10 kanala. Jedna trećina kilometra je, naravno, previše, ali prilično je moguće voditi travnjak ili piti čaj na verandi tijekom dječjeg spavanja bebe.

  Pa, zapravo osjećaj korištenja. Kao što sam već napisao, ništa se ne žaliti. Brza veza između uređaja i nema gubitka veze (sjetite se armature? Moj najjeftiniji Zyxel usmjerivač nije u mogućnosti pružiti stabilan Wi-Fi signal preko 2-3 zida). Jasan, jasan zvuk i bez pozadinjavanja, unatoč nedostatku postavki osjetljivosti na jedinici za bebe.

  Prilagođavanje indikatora glasnoće i osvjetljenja na roditeljskoj jedinici (programeri su razmišljali o zloglasnim ljubiteljima glazbe koja se ne odvajaju s slušalicama i osobama s oštećenjem sluha). Zvučna upozorenja: potreba za punjenjem i naglo zaustavljanje dječje jedinice (da, morala sam izvaditi utikač iz utičnice - i kako da provjerim da vas sustav ne spušta kad se napajanje napaja, na primjer?).

  Sloboda življenja

  Motorola MBP 11 je jednostavna i pouzdana radio dadilja s minimalnom potrebnom funkcionalnošću koja vam daje povjerenje u kontrolu nad situacijom. A kad se ne brinete o djetetu, možete se opustiti uz kamin u večernjim satima :)

  Pros:

  • demokratska cijena;
  • izvrsna kvaliteta poziva;
  • veliko područje pokrivenosti;
  • jasan zvuk;
  • laconic dizajn;
  • prisutnost karbida / štanda;
  • kontrola glasnoće;
  • indikacija svjetla;
  • zvučna upozorenja.

  kontra:

  • rad dječje jedinice samo iz mreže;
  • različitih blokova u boji i punjača.

  Motorola Digital bežični monitor za bebe MBP11.

  Prodavačeve druge čestice

  Motorola Digital bežični monitor za bebe MBP11.

  Opis robe

  Motorola Digital Baby Monitor MBP 11 je uređaj s digitalnom zaštitom od smetnji i privatnim signalom koji ima osnovni skup značajki, pristupačnu cijenu i visoku razinu kvalitete.

  Ovaj uređaj radi na DECT frekvenciji od 1,8 GHz i ne uzrokuje sukobe s Wi-Fi uređajima. Kada skenira vlastiti frekvencijski raspon, ovaj model traži neuzbudjene frekvencije kako bi prenio signal i radi na njima bez presijecanja s drugim DECT uređajima. Čak i ako susjedi koriste ovaj uređaj na istim frekvencijama, nećete čuti susjedno dijete. Audio signal bebenog monitora 100% je slobodan od smetnji i potpuno šifriran.

  Pomoću funkcije VOX osjetljivi način aktivira se na mikrofonu i kako bi se izbjegla pozadinska buka s bilo kojeg drugog uređaja u stanu ili buka iz prozora, te funkcije postoje. Uz njihovu pomoć možete pratiti razinu intenziteta zvuka i emitirati slušateljima roditelja samo one zvukove koji prelaze utvrđeni prag zvuka, a manje intenzivne će biti eliminirane.

  Standard sigurnosti bez utjecaja na karakteristike uporabe leži u području rada Motorola MBP 11 dječjeg monitora do 300 metara. To je određena optimalna razina koja pruža najbolju izvedbu monitora za bebe i pogodna je za većinu aplikacija. Raspon djelovanja i opća kvaliteta recepcije mogu se razlikovati ovisno o različitim preprekama, ali za 2-3 kat kuće ili stan to će biti sasvim dovoljno.

  Također imamo na umu da je izuzetno važno ne samo slušati, već i vidjeti da je dijete već probudilo - to je svima poznato. Više puta put svjetla bljeskajućih svjetala na prijemniku dječjeg monitora obratio sam se pažnju na dijete čak i kad je zvuk perilice rublja, televizora ili zvuka vode u umivaoniku otežalo čuti kako je dijete već bilo budno.

  Također, Motorola MBP 11 opremljen je isječkom za pričvršćivanje pojasa. Nalazi se u nadređenom dijelu beba monitora, gdje postoji poseban uređaj u obliku nogu i stalak uređaja. Vrlo povoljno i pouzdano, a Motorola MBP 11 neće zauzeti više prostora u džepu ili u vašim rukama.

  Uređaj šalje signal upozorenja kada razina komunikacije između roditeljske jedinice i djeteta pogorša ili je u potpunosti prekinuta, a također ako je baterija na roditeljskoj jedinici potpuno prazna i da je vrijeme da se napuni. Na primjer, ako ste se u zemlji slučajno premjestili daleko od djeteta i veza je prekinuta, ta će funkcija funkcionirati i obavijestit će vas da je veza s dječjom jedinicom izgubljena i morate poduzeti korake da biste ga vratili.

  Treba napomenuti da je moć roditeljske jedinice proizvedena iz baterije, a dječji dio - od mreže. Nadalje, na roditeljskom modulu može se podesiti razina glasnoće.

  Motorola Baby Monitor MBP 160

  Monitor za bebu Motorola MBP160 pružit će vam priliku za tiho raditi kućanske poslove kada dijete već spava. Veliko recepcijsko područje s upozorenjem na napuštanje područja pokrivenosti omogućuje vam da se brinete o djetetu s udaljenosti.

  Motorola Baby Monitor MBP 160, Motorola

  Motorola Digital Baby Monitor MBP160 - najbolje rješenje za daljinsko praćenje zvuka situacije u vrtiću i stanju djeteta. Komplet je dizajniran pomoću DECT bežične tehnologije za kristalno čist zvuk i pouzdanu komunikaciju. Vrlo osjetljivi mikrofon postavljen na dječju jedinicu prikuplja svaku šuškavu i najmanji uzdah djeteta, odmah šalje podatke roditeljskom uređaju opremljenom LED indikatorom. Raspon od 300 metara omogućuje vam pokrivanje maksimalnog područja, pružajući mogućnost praćenja situacije u prostoriji gdje se dijete nalazi, s bilo kojeg mjesta u kući ili stanu.

  Značajke Motorola MVR 160

  • 1,8 GHz DECT tehnologija.
  • Raspon do 300 m otvorenog prostora i do 50 m u zatvorenom prostoru, veliko recepcijsko područje s upozorenjem na napuštanje područja pokrivenosti omogućuje vam da se dijete skrbite na daljinu.
  • Vrlo osjetljivi mikrofon.
  • Vizualni indikator razine zvuka.
  • Vanjski izvor napajanja, punjiva baterija.
  • Roditeljska jedinica s postoljem / postoljem

  Opcije Motorola MBP 160:

  1. Roditeljska jedinica.
  2. Dječji blok.
  3. Roditeljska i dječja napajanja.
  4. Punjiva baterija (ugrađena u roditeljsku jedinicu kapaciteta 400m Ah).
  5. Vodič za korisnike.

  Motorola MBP160 Baby Monitor - Recenzije kupaca

  Dmitry
  Volim da to dobro funkcionira: zvuk je dobar i hvata se previše dobro

  Natalia
  Dobar čuvar, jasan zvuk čak i iz daljine, prijenos bez buke

  Moj Motorola MBP160 pregled
  dostojanstvo
  Isplati se. Minimalna funkcija, samo najpotrebnija. Dječja jedinica nalazi se na udaljenosti od 2 m od krevetića - ima dovoljno osjetljivosti. Mi nosimo roditeljsku jedinicu s nama oko apartmana, recepcija je izvrsna u bilo kojem trenutku apartmana. Glasnoća je podesiva. Osjetljivi mikrofon. Na ormaru. Sve se čuje. Čak i kad se sustav podjele uključi.
  Lijep dizajn. Koristi se za 3 sobe. Uhvati svuda. Kroz mnogo debelih zidova od opeke.
  mane
  Cons: slabe baterije roditeljske jedinice. Jedva dovoljno za jedan dan. Nije kritično.
  Opći dojmovi
  Najjeftiniji od dobrih u izgledu. Funkcionalno ne samo izravno dodjeljivanje. Nema preplata za termometre, male ekrane itd. Što trebate.
  Sažetak: Motorola MV 160 je sjajna stvar za svoj novac, štedi roditelje mnogo živaca. Preporučujem.

  Recenzije proizvoda za Motorola Motorcycle MBP160

  • Motorola Baby Monitor MBP160 2 350
  • Dobiti kredit na otpremu na vlastiti trošak - pročitajte više
  • Dobiti zajam u trgovini - više

  Razdoblje valjanosti usluge "Usluga DNS" počinje od dana nakon posljednjeg dana valjanosti jamstva proizvođača za robu, a može biti 1 godine po vlastitom nahođenju kupca.

  Tijekom cijelog razdoblja valjanosti usluge "Service CSN", u slučaju kvarova u proizvodu koji nisu povezani s kršenjem uvjeta poslovanja, prijevoza, skladištenja robe, postupaka trećih osoba ili više sile, roba će se popraviti bez naknade. Ako se utvrdi da je neispravan proizvod nepopravljiv zbog: prekoračenja maksimalnog vremena popravka od 45 dana, nerazmjerni troškovi za rješavanje problema, zamijenit će se neispravan proizvod. Odluku o zamjeni neispravne robe donosi prodavatelj. Zamjena se vrši na bilo koji proizvod iz raspona prodavatelja iste ili više cijene, a razliku između troška robe kupac kupac. Pri razmjeni proizvoda, obveze Službe "CSN službe" smatraju se ispunjenima, a njezina je valjanost ukinuta.

  Ovaj proizvod ne može popraviti i razmjena u okviru ove usluge, „Usluga CSN” u sljedećim slučajevima: roba se ne koriste za osobne, obiteljske, kućanstva i druge potrebe koje nisu povezane s poslovnim aktivnostima; proizvod je podvrgnut mehaničkim oštećenjem; vlasnik robe nije udovoljio uvjetima rada, prijevoza i skladištenja koji su preporučeni uputama proizvođača; kvar nastao zbog više sile: utjecaj prirodne katastrofe ili drugih utjecaja na okoliš (tekućine, pijesak, ingestije insekata, životinja itd.), požar, poplava itd., promjena izgleda proizvoda, uključujući promjenu ili uklanjanje serijski broj, broj proizvoda, tipu artikla podataka o naljepnicama ili sama naljepnica, napravio je samostalan ili pozitivno popravak i modernizaciju.

  Usluga "Service CSN" ne odnosi se na: komponente, komponente robe, potrošni materijal i pribor (daljinski upravljači, slušalice, mikrofoni, zamjenjive baterije, električne svjetiljke, svjetiljke za projekcijske televizore i video projektore, medije za pohranu itd. ).

  Za primanje CSN servisne usluge, roba mora biti neovisno isporučena od strane kupca u CSN servisni centar. Ako popravak neispravnog proizvoda ili njegovog dijela ne može biti izveden bez demontaže na mjestu ugradnje, kupac nema pravo zahtijevati od CSN da izvrši ovu demontažu. Kupac, na svoj trošak i na vlastiti trošak, rastavlja opremu i dostavlja ga CSN servisnom centru za daljnje popravke. "

  Motorola MBP161 TIMER baby monitor bijeli

  MBP160Timer opremljen je značajkama kao što su timer, noćna svjetlost i polifonijske uspavanke.

  • Digitalni zasloni i indikatori glasnoće
  • brojač
  • Noćno svjetlo
  • 5 polifonskih uspavanki
  • Raspon do 300m
  • Dvosmjerna komunikacija
  • Visoko osjetljivi mikrofon

  Šifra proizvoda: 1000037357

  Dimenzije pakiranja: 20 x 16 x 7 cm

  Masa pakiranja: 0,52 kg.

  Radio medicinska sestra jednostavno je nezamjenjiva! Uhvatio je i najsmješnije grunting dijete. U principu, vrlo dobra stvar. Ali postoje značajne minute. Roditeljska jedinica uopće nema dugotrajnu naplatu. Kao rezultat toga, uklanja se iz napunjenosti samo kada nema djeteta u sobi. Vrlo neudoban.

  prednosti:
  Tu je noćno svjetlo. Zgodna roditeljska jedinica. Zvučnik.

  nedostaci:
  Roditeljska jedinica duže vrijeme se puni. Nije moguće isključiti zvuk pritiskanja gumba na roditeljskoj jedinici. Nemam funkciju zaključavanja gumba na roditeljskoj jedinici. Nekoliko sam puta slučajno pritisnuo gumb "Music" i probudio dijete. Ali ne znam je li takva funkcija uopće postojala :-)

  Dao joj je suprug, vrlo zahvalan za njega

  prednosti:
  Glasno, nikad se ne uključi. Zgodan, postoji štand, jednostavna operacija. Jeftin, ali brandiran.

  nedostaci:
  U jedinici za bebe nema baterije. Dok koristite kod kuće, ovo nije ništa, ali mi ga ne preuzimamo.

  Ako sam s prvim djetetom znao da će mi monitor za bebe olakšati život, definitivno ću ga kupiti ranije.

  prednosti:
  Možete sigurno prošetati do drugog dijela stana, a ne trzati ono što ćete propustiti kad se dijete probudi. Udoban stalak. Jednostavno, jednostavno leži u džepu haljina.

  nedostaci:
  Sviđa mi se sve

  Koristimo tri mjeseca, bez pritužbi.

  prednosti:
  Cijena, minimalna svojstva, zgodan stalak, svjetlo pokazivača. Djeluje dobro, bez pritužbi.

  nedostaci:
  U roditeljskoj jedinici, slabe baterije, nisu dovoljne za cijeli dan.

  Jednostavna, jednostavna dadilja bez ikakvog ruba po normalnoj cijeni.

  prednosti:
  Cijena. Jednostavna instalacija i postavljanje Noćna lampa je prilično slaba po mom mišljenju, ali s druge strane nije reflektor, volumen je dobar, smanjujemo ga noću, inače može biti posve glasan Možete kontrolirati glazbu iz roditeljskog modula

  nedostaci:
  Ne upotrebljavamo vremenske oznake, ali možemo početi kasnije. Još nije potrebno

  prednosti:
  Od jednog naboja radi dugo. Nakon što je naša prethodna dadilja samo dar. Zvučnik. Noću, morate smanjiti zvuk. Jednostavno. Na stolu je stalak.

  nedostaci:
  Dječji modul radi samo iz utičnice. Na prirodu s tobom nećeš uzeti.

  Izvrsna osjetljiva babysitter, vrlo korisna za mene oko kuće. Prestala je trčati u sobu njezine kćeri. Slušajte dobro, svjetlo pokazivača je normalno vidljivo.

  prednosti:
  Jeftini Dugi vijek baterije Beret po cijelom stanu

  nedostaci:
  Ne vidim nikoga

  prednosti:
  Jeftin, bez nepotrebnih nepotrebnih rubova. Samo ono što ste tražili, jeftino i veselo. Catching svugdje, punjenje dovoljno za dugo vremena. Indikator svjetlosti. Noćno svjetlo

  nedostaci:
  Ne koristimo dvosmjernu komunikaciju

  U našoj kući dobro radi. Snimanje signala posvuda, čak i iza nekoliko vrata i zidova. Vrlo je jednostavno postaviti i koristiti. Upute na ruskom jeziku su jasne i dostupne, a ne da ponekad pišu "uključivanje i rad". Jedini nedostatak je kompjuterizirana kositarna glazba. Pogodno je da mogu kontrolirati dječju jedinicu od roditelja, podesiti sve vrste glasnoće. I mogu čak govoriti u svoj mikrofon kako bi me dijete moglo čuti. Zvuk je dobar usput, možete iznijeti sve riječi.

  prednosti:
  Snimanje svugdje Jednostavan za uporabu Roditeljska kontrola Dvosmjerna glasovna komunikacija

  nedostaci:
  Tin glazba

  Kupio me ovaj baby monitor za mene. Onda sam ležao s ozljedom kralježnice i nisam mogao ustati. Jednom davno, u sličnom slučaju, dali smo zvono našoj baki. Sjećam se kako je ovo zvono bilo teško čuti u dalekim sobama, i često smo se kretali prema njoj zbog sumnje da je ona nazvala. No od tada su se pojavile moderne tehničke mogućnosti, koje su imale priliku procijeniti. Dječji modul bio je smjesten u moju sobu. Svaki moj zahtjev bio je savršeno zvučni, dobro sam čuo i odgovore. Povoljno. Ljepota! Noću sam ga stavio kao noćno svjetlo. Još se sjećam tih nekoliko tjedana kao vrlo ugodan put, unatoč svim prekomjernim neugodnostima!

  prednosti:
  Nightlight Dobro je čuo visokokvalitetan zvuk

  nedostaci:
  Koje su nedostatke! Sve je super!