Philips Avent prekrasan monitor za bebe SCD505 / 00: značajke, operativne značajke i savjeti za kupnju

Liječenje

Dolaskom djeteta, roditelji se pojavljuju mnogo nevolja, a majka ne može provoditi vrijeme s djetetom za vrijeme spavanja. Stoga su Philips proizvođači izradili Philips Avent SCD 505/00 Digital Baby Monitor, koji će omogućiti roditeljima da se ne brinu za bebu kada su u drugoj sobi ili čak napuštali kuću za namirnice. To će omogućiti potpuni mir uma za dijete tijekom svog odmora i osigurati da roditelji budu potpuno uvjereni da se njihova beba nije probudila. Radijski monitor može se koristiti od rođenja do 3 godine.

Parametri uređaja

 1. Radno vrijeme Do 24 sata kontinuirani rad beba monitora.
 • Automatski odabir kanala je.
 • Raspon frekvencije - DECT.
 • Broj kanala - 120.

Udobna upotreba

Roditeljska jedinica dječjeg monitora upozorava vas na nisku razinu napunjenosti baterije i upozorava vas kada je izvan dometa s jedinicom za bebe. Ako je jedinica za bebu napajana akumulatorom, pokazatelj baterije je zelen, ako je baterija slaba, indikator baterije trepće crveno. Moguće je podesiti razinu zvuka i razinu glasnoće kako bi čuli bilo koji zvuk koji se izdaje u vrtiću.

Na roditeljskoj jedinici postoje pokazatelji glasnoće ili osjetljivosti mikrofona, kao i razinu glasnoće zvuka koju percipira dječja jedinica. Podaci o logistici (dimenzije F-kutija): (WxDxD) 220x156x94 milimetara.

Dodatna oprema

Baterije - četiri komada u dječjoj jedinici i dvije baterije u roditeljskoj jedinici. AC / DC adapter - ulazna struja: AC 100-240 V, izlazna struja: DC 6.0 V 500 mA. Ne postoji ništa teško instalirati uređaj, ona mora biti uklonjena iz pakiranja, uključena, uključena i korištena.

Dječja jedinica može se utaknuti u utičnicu, ali za dodatnu sigurnost preporučuje se umetanje baterija koje se ne mogu puniti, što će poslužiti kao dodatni izvor napajanja u slučaju nestanka struje.

Za udoban nošenje, komplet sadrži remen za nošenje za roditeljsku jedinicu.

Upute za uporabu

Za upotrebu uređaja trebate:

 1. pritisnite gumb napajanja na jedinici za bebu i držite je nekoliko sekundi dok se uređaj ne uključi;
 2. pritisnite gumb napajanja na roditeljskoj jedinici i držite je nekoliko sekundi dok se uređaj ne uključi;
 3. nakon toga će indikator uparivanja postati crvena i roditeljska jedinica će početi tražiti jedinicu za bebe;
 4. kada je uparivanje uspostavljeno, pokazatelj će postati zelen;
 5. ako se na roditeljskoj jedinici pojavi crveno svjetlo i čini zvuk, to znači da uređaji nisu upareni;
 6. potrebno je da dječja jedinica i kabel napajanja budu najmanje 1 metar od djeteta;
 7. kako bi se izbjegle akustične povratne informacije između djeteta i roditeljske jedinice, udaljenost između njih treba biti najmanje pola i pola metra.

Baza za punjenje roditeljske jedinice:

 1. poklopac odjeljka za bateriju mora biti uklonjen;
 2. Umetnite punjive baterije, promatrajte polaritet (+/-);
 3. zamijenite poklopac;
 4. Povežite adapter s roditeljskom jedinicom i izlazom za početak punjenja (tijekom punjenja indikator napunjenosti baterije treperi zeleno).

Posebne značajke

DECT tehnologija - jamči odsutnost smetnji s bilo kojeg drugog uređaja za odašiljanje. Digitalna DECT tehnologija pruža kristalno čist zvuk. Ako se monitor za bebe upotrebljava na maloj udaljenosti od bebe, možete uključiti pametni ECO način rada koji štedi energiju.

Umirujuće svjetlo noćne svjetiljke i uspavanke na dječjem bloku pomoći će bebi da mirno i brzo zaspati.

Broj kunića - 5 komada. Radni raspon u sobi između jedinice roditelja i djece iznosi 50 metara.

Radni raspon na otvorenom je 330 metara u normalnom načinu rada, u ECO načinu rada je 260 metara. Ponekad sve što dijete treba za utjehu je čuti glas majke. Funkcija povratne veze pomoći će komunicirati s djetetom.

Dodatne značajke

Radio medicinska sestra može raditi na temperaturi - od +10 do + 35 ° C. Ne izlažite monitor za bebe izravnoj sunčevoj svjetlosti. Možete pohraniti monitor za bebe na istoj temperaturi.

Cijena monitora za bebe kreće se od 3.840 do 6.800 rubalja.

Savjeti za roditelje o kupnji uređaja "Avent Philips"

 • Uređaj se mora kupiti u specijaliziranim prodavaonicama, potrebno je provjeriti kvalifikacije i potvrde trgovine u kojoj ste kupili monitor za bebe.
 • Kada kupujete monitor za bebe tvrtke Philips Avent SCD 505/00, morate biti sigurni da je kvalitetan proizvod. Mora postojati izjava o sukladnosti.
 • Dostupnost ISO 9001 ili CENELEC-a.
 • Obratite pozornost na broj modela: u Velikoj Britaniji - SSW-1920UK-2; u drugim europskim zemljama - SSW1920EU-2.
 • Provjerite dostupnost svih uputa (korisnički priručnik, korisnički priručnik), jamstvena kartica, koja je u kutiji s uređajem, koja bi trebala biti u skladu s međunarodnim standardima 24 mjeseca i ne manje.
 • Provjerite u trgovini radni status uređaja: radno svjetlo, da li sve melodije igraju uspavanku, radno stanje glasnoće, provjerite povratnu informaciju.
 • Možete šetati trgovinom na udaljenosti od 50 metara i provjeriti čujnost glasa na suprotnom uređaju, radu dječje jedinice i roditeljske jedinice.
 • Provjerite kabele za punjenje kako ne bi došlo do oštećenja i provjeriti njihovo radno stanje na licu mjesta.
 • Provjerite uključeni roditeljski remen, baterije, AC / DC adapter, bazu za punjenje roditeljske jedinice.
 • Ako trgovina ima priliku unajmiti monitor za bebe prije kupnje, preporučljivo je uzeti ga i detaljnije proučiti kod kuće, pronaći nedostatke ili nedostatke, to će biti najprikladnije to učiniti kod kuće.

U ovom su članku naučili kako pravilno i točno odabrati Philips monitor Avent SCD 505/00. Beba monitor je dobra kupnja koja omogućuje majci mirno za bebu kada se odmara. Kao i uređaj služi kao pomoćnik u lulling beba i služi kao noćna svjetlost noću.

Korisni videozapis

Nudimo vam gledanje videozapisa o monitoru za bebe tvrtke Philips Avent SCD 505/00:

Upute: beba Philips Avent SCD 505

Nažalost, proizvod je trenutno out of stock.

Online trgovina vijesti "Laukar":

Dodatne informacije u kategoriji Baby Monitor:

Proizvođač zadržava pravo izmjene u dizajnu, dizajnu i opremi proizvoda: Philips Avent SCD 505 baby monitor. Molimo provjerite informacije o proizvodu s informacijama na službenim web stranicama proizvođača.

Zapravo u odjeljku "Radio medicinske sestre u Krasnojarškom"

Radio medicinska sestra nesumnjivo je inovativni uređaj koji olakšava mladim roditeljima da rade svoj naporan rad u njegovanju djeteta. Radio medicinska sestra namijenjena je kontroli aktivnosti djeteta u vašoj odsutnosti. Dvosmjerna komunikacija je vrlo povoljna i omogućuje vam da čujete što dijete radi dok kuhate večeru, na primjer. Nakon instalacije bebenog monitora u spavaću sobu djeteta, uvijek možete znati da li dijete spava u trenutku ili je već probudilo i treba li vaša prisutnost jako puno.
Online trgovina kućanskih aparata "Laukar" predstavlja izvrstan izbor radija po niskim cijenama. Visokokvalitetni kućanski uređaji, povoljna cijena i prikladni uvjeti isporuke - to je ono što razlikuje online trgovinu "Laukar" od ostalih trgovina na tržištu kućanskih aparata.

Philips SCD505 / 00

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike. Ako je odgovor točan, na mjestu slike će se pojaviti gumb za primanje datoteke.

Ako u polju postoji datoteka "Prikaz", to znači da možete pogledati upute na mreži, a da je ne morate preuzeti na računalo.

Ako vaš materijal nije potpuna ili vam je potrebna dodatna informacija o uređaju, kao što je upravljački program, dodatne datoteke poput firmvera ili firmvera, možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pogledati upute na uređaju sa sustavom Android.

Uputstvo PHILIPS Avent SCD505 / 00 - monitor za bebe

Evo pdf datoteke priručnika za uporabu PHILIPS Avent SCD505 / 00 na ruskom jeziku. Pročitajte upute kako biste se upoznali s funkcijama i uvjetima rada, karakteristikama i metodama otklanjanja kvarova. Korisnički priručnik će vam pomoći da iskoristite sve funkcionalnosti proizvoda i povećate vijek trajanja dok poštujte sva pravila navedena u dokumentu.

Opis datoteke:

Vrsta objekta: baby monitor

Proizvođač firme: PHILIPS

Model: PHILIPS Avent SCD505 / 00

Upute na ruskom jeziku

Format datoteke: pdf, veličina: 6.18 MB

Da biste vidjeli upute, morate kliknuti vezu "DOWNLOAD" kako biste preuzeli pdf datoteku. Ako postoji gumb "VIEW", možete jednostavno pregledati dokument na mreži.

Radi praktičnosti ovu stranicu možete spremiti s datotekom uputa (priručnik) za rad na popisu "favorita" izravno na web stranici (dostupnim registriranim korisnicima).

Priručnik za Philips AVENT SCD505

AVENT audio monitori

 1. dom
 2. Dječja monitora
 3. Philips AVENT
 4. SCD505

S desne strane pronaći ćete svoj Philips AVENT SCD505 priručnik. Ova je usluga potpuno besplatna. Ako imate bilo kakvih pitanja o svom proizvodu - Philips AVENT SCD505 - javite nam na dnu stranice. S desne strane, naći ćete priručnik za Philips AVENT SCD505. Ova uputa je potpuno besplatna. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s proizvodom Philips AVENT SCD505, obavijestite nas na dnu ove stranice.

Imate li pitanja o Philips AVENT SCD505?

Ako imate pitanja u vezi s uputama za aplikaciju Philips AVENT SCD505, slobodno pitajte. Opišite svoj problem detaljno kako bi drugi korisnici mogli dati odgovor.

Nakon uparivanja blokova, zvuk se čuje nekoliko sekundi, a zvuk nestaje i utihne.

Philips AVENT baby monitor SCD501 / 00

Philips AVENT baby monitor SCD501 / 00, kratki opis.

Digitalna DECT tehnologija potpuno uklanja sve vrste smetnji i Philips AVENT beben monitor prenosi apsolutnu čistoću signala, pružajući vam priliku da saslušajte djetetovo savršeno i da ga ne ometajte neobičnim zvukovima. Roditeljska jedinica savršeno funkcionira i iz mreže i od običnih baterija s prstima (baterije nisu uključene u paket). Smart ECO način rada vam daje mogućnost da povećate vijek trajanja baterije, a posebna svjetla će vas obavijestiti o pojavi buke u vrtiću. Ugodna luminescencija noćne svjetlosti ugrađena u dječju jedinicu stvara umirujuću atmosferu, postavljajući dijete za dobar san.

Tablica s glavnim karakteristikama Philips AVENT SCD501 / 00 beba monitora

Potpuni opis funkcija Philips AVENT SCD501 / 00 beba monitora

1. Raspon prijema ovisi o uvjetima okoline i drugim čimbenicima koji mogu prouzročiti smetnje. U prisutnosti smetnji uzrokovanih vlažnim materijalima, smanjenje raspona može biti do 100%. Prema uputama, raspon za izravnu liniju vidljivosti između blokova je do 300 metara.

Podaci o smanjenju raspona u prisutnosti smetnji uzrokovanih suhim materijalima:

2. Digitalni DECT tehnologija - uklanja sve vrste buke i osigurava kristalno čist zvuk visoke kvalitete, tako da uvijek možete čuti čak i tihi smijeh, zvuk bebe štucanje i najmanji drhtaj sa savršenom jasnoćom.

3. Ušteda energije Smart ECO - funkcija "auto sound off" ugrađena je u ovaj radio monitor, tj. Ako beba spava u sobi, apsolutnoj tišini, a onda 10 sekundi kasnije, zvuk matičnog izgubio blok, dok buka u bebinoj sobi, ova značajka omogućuje dulje trajanje baterije, a onemogućiti to ne može, čak i ako je monitor punjenje još uvijek radi.

4. Upozorenje o izlazu iz područja prijema - ako udaljenost između blokova premašuje najveći dopušteni, roditeljski modul će o tome obavijestiti zvučnim signalom.

5. Pokazivač razine buke - pored glavne prijenos zvuka buke u vrtić će vam reći daljnje Indikator, glasnije od buke, više indikatori upaliti samo 5 LED diode.

6. Noćna lampa - Dječji modul je opremljen malom noćnom svjetiljkom smještenom u donjem dijelu modula koji se uključuje pritiskom na gumb na samom modulu. Noćno svjetlo će pomoći mama i tate da gledaju bebu noću, a da ne uključe svjetla u sobi.

Mogućnosti:
1. Roditeljska jedinica
2. Dječja jedinica s adapterom za napajanje
3. Power Adapter
4. Upute na ruskom jeziku
5. Jamstvena kartica.

_____________________________________________________

Philips AVENT SCD501 / 00 beba monitor za kupnju jeftino u SPb.

Baby monitor tvrtke Philips AVENT SCD501 možete kupiti u St. Petersburgu na dva načina:
- samoupravljanjem iz našeg ureda na Engels Ave. 33k1, uredu 405, Svetlanovsky Business Centru
- naručite besplatnu dostavu u stan ili posao pozivom 8 800 511-93-95 ili stavljanjem narudžbe na web stranicu videoteka-expert.ru.

Ako niste sigurni da je beba monitor Philips AVENT SCD501 / 00 će vam pomoći ili vam se svidio ostale modele, možete staviti vaše narudžbe direktno na nekoliko modela baby monitor, pa čak i za kućnu dostavu uključuju i odaberite iz modela odredi gleda na radu jednog jedinog najbolje za vas baby monitor.

Philips AVENT SCD501 / 00 mali monitor jeftino kupuju u Moskvi, Yekaterinburgu, Nizhny Novgorodu ili nekom drugom gradu Ruske Federacije.

Kupi beba monitor Philips AVENT SCD501 / 00 u Moskvi, Novosibirsku, Ekaterinburg, Nižnji Novgorod, Kazan, Chelyabinsk, Omsk, Samara, Rostov na Donu, Krasnodar, Ufa, Krasnojarsk, Tyumen, Perm, Voronjež, Volgograd ili bilo koji drugi grad u Rusiji, Možete učiniti sljedeće:
- S 100% plaćanjem unaprijed na naš bankovni račun besplatno ćemo isporučiti monitor za bebe u vaš grad
- kada naručujete gotovinu po isporuci, plaćate monitor za bebe po primitku. Trošak isporuke možete izračunati u vaš grad zamjenom podataka u kalkulatoru za izračun troškova isporuke.


Podizanje u St. Petersburgu

Adresa ureda:
Engels ave., 33 korp.1, poslovni centar Svetlanovsky, ured 405 (4. kat)
Radno vrijeme: ponedjeljak - nedjelja od 10.00 do 22.00

Važno je! Za samopokretanje morate predbilježiti narudžbu na web stranici ili se dogovoriti o dostupnosti robe i datumu vašeg posjeta uredu s upraviteljem na navedenom telefonskom broju.

Dostava u St. Petersburgu

- Pri narudžbi od 1500 rubalja kurirske dostave u St. Petersburgu - BESPLATNO.
- Kada naručujete iznos od manje od 1500 rubalja, trošak isporuke bit će 200 rubalja.
- Hitna isporuka unutar metroa je 400 rubalja.
- Trošak isporuke na udaljena područja dogovara se s upraviteljem prilikom naručivanja - od 200 rubalja.
- Dostava narudžbe "iz dana u dan" je moguća uz prethodnu suglasnost s upraviteljem.
- Dostava se od ponedjeljka do nedjelje od 11.00 do 21.00 sati. Vrijeme isporuke pregovara se pojedinačno.
- Možete naručiti isporuku do 3 modela za odabir, našim kuririma pomoći će vam odrediti izbor i postavljanje radijske ili video medicinske sestre (ako je potrebno).

Dostava u Rusiji

Kalkulator za izračun troškova prijevoza

Dostava obavlja tvrtka Sjedište:
- Courier do kuće.
- Uzimanje iz točke izdavanja u vašem gradu.

Prilikom naručivanja gotovine na isporuku:
- Pretplata je potrebna od 500 do 1500 rubalja *
- Trošak isporuke plaća kupac.

AT 100% PLAĆANJE, ISPORUKE BESPLATNO. **

Važno je! Prilikom narudžbe svakako navedite Email ***

Naše prednosti prilikom slanja narudžbe u Rusiji:
- Slanje robe obavlja se u roku od 1-2 radna dana od trenutka primitka predujma.
- Može se poslati na dan narudžbe.
- Dostava se obavlja u roku od 2-10 radnih dana, ovisno o konačnom odredištu.
- Prije isporuke robe se provjeravaju.
- Ambalaža visoke kvalitete.

Napomena: Adresa za dostavu uključuje grad, ulicu, kućni broj, zgradu i stan (uredski) broj.
U slučaju kvara na robu poĸypatel ĸompencipyet ​​ppodavtsy pacxody, ponecennye nA doctavĸy tovapa (CT zahtjev 3 497 PF (GK). CT ΠΠTDC 21 PF).

* Količina prijevremene otplate ovisi o vrijednosti robe, a plaćanje se vrši na web stranici putem kreditne kartice ili putem Yandex.Money sustava.

** Besplatna dostava za narudžbe od 5 000 rubalja.

*** Vaša e-pošta će dobiti informacije:
- nakon potvrde narudžbe dobit ćete link za uplatu / prijevremenu otplatu naloga;
- broj zapisa za praćenje vaše narudžbe.

Opcije plaćanja prilikom prijema narudžbe u St. Petersburgu:

1. Novac za kurirske usluge
2. Bankovna kartica na web mjestu *
3. Putem Yandex.Money sustava

Opcije plaćanja prilikom prijema narudžbe u Rusiji:

1. gotovina na isporuku - plaćanje narudžbe dostavljaču ili pri polijetanju (plaćanje unaprijed od 500 do 1500 rubalja **)
2. 100% prijevremene otplate na web mjestu putem kreditne kartice * ili putem Yandex.Money sustava
_________________________________________

* Veza do uplate dolazi na vašu e-adresu navedenu tijekom procesa naručivanja.
** Količina prijevremene otplate ovisi o vrijednosti robe, pretplatu se vrši na web stranici putem kreditne kartice ili putem Yandex.Money sustava

AT 100% PLAĆANJE, ISPORUKE BESPLATNO.
_________________________________________

Plaćanje kreditnom karticom

Da biste odabrali plaćanje robe pomoću bankovne kartice na odgovarajućoj stranici web mjesta, morate kliknuti gumb "Plaćanje kreditnom karticom".

Plaćanje se vrši preko autorizacijskog poslužitelja Centra za obradu Banke pomoću kreditnih kartica banaka sljedećih platnih sustava:

VISA International MasterCard World Wide

Opis postupka prijenosa podataka

Da biste platili kupnju, bit ćete preusmjereni na pristupnik za plaćanje tvrtke Sberbank of Russia PJSC za unos podataka o vašoj kartici. Pripremite plastičnu karticu unaprijed. Povezivanje s pristupnikom za plaćanje i prijenosom informacija provodi se u sigurnom načinu rada pomoću SSL protokolom šifriranja.

Ako vaša banka podržava tehnologiju sigurnih online plaćanja Verified By Visa ili MasterCard Secure Code, možda ćete morati unijeti posebnu lozinku za plaćanje. Metode i mogućnost dobivanja zaporki za izradu online plaćanja koje možete provjeriti kod banke koja je izdala karticu.

Ova stranica podržava 256-bitnu enkripciju. Tajnost prijavljenih osobnih podataka pruža PJSC "Sberbank iz Rusije". Unesene informacije neće se dostavljati trećim stranama, osim kako to zahtijeva zakonodavstvo Ruske Federacije. Plaćanja bankovnim karticama obavljaju se u skladu sa zahtjevima Visa Int. i MasterCard Europe Sprl.

Opis postupka plaćanja

Prilikom odabira oblika plaćanja pomoću plastične kartice plaćanje se vrši na nalogu odmah nakon njegovog izvršenja. Nakon što izvršite narudžbu u našoj trgovini, morat ćete kliknuti gumb "Plaćanje kreditnom karticom", a sustav će vas prebaciti na stranicu poslužitelja autorizacije, od vas će se tražiti da unesete podatke o plastičnoj kartici, pokrenete njegovo odobrenje i vratite se u našu trgovinu "Povratak u trgovinu." Nakon povratka u našu trgovinu, sustav će vas obavijestiti o rezultatima autorizacije. U slučaju potvrde autorizacije, vaša će se narudžba automatski izvršiti u skladu s vašim uvjetima. U slučaju odbijanja autorizacije kartice, možete ponoviti postupak plaćanja.

Prilikom otkazivanja narudžbe

Ako otkazate pozicije s plaćene narudžbe (ili ako otkazate narudžbu u cjelini), za taj iznos možete naručiti drugi proizvod ili vratiti cijeli iznos na karticu tako da pošaljete e-mail na: [email protected]

Plaćanje bankovnom karticom obavlja se nakon provjere narudžbe od strane upravitelja internetske trgovine.

Plaćanje VISA bankovnim karticama

Sve vrste VISA platnih kartica su prihvaćene za plaćanje, osim Visa Electron. U većini slučajeva Visa Electron kartica nije primjenjiva za plaćanja putem Interneta, osim kartica koje izdaju pojedine banke. O mogućnosti plaćanja putem Visa Electron kartice, morate saznati od banke izdavatelja vaše kartice.

Plaćanje MasterCard kreditnim karticama

Sve vrste MasterCard-a prihvaćene su na web mjestu.

Što trebate znati:

1. broj vaše kreditne kartice;
2. datum isteka vaše kreditne kartice, mjesec / godina;
3. CVV kôd za Visa / CVC kartice za Master Card: posljednje 3 znamenke na traci potpisa na stražnjoj strani kartice.

Ako na vašoj kartici nema CVC / CVV koda, kartica možda neće biti pogodna za transakcije s CNP-om (tj. Takve transakcije u kojima kartica nije prisutna, ali se upotrebljavaju njezine pojedinosti), a za detaljne informacije obratite se banci. informacije.

PLAĆANJE NALOGA KROZ SBERBANK

Plaćanje narudžbi putem SBERBANK-a vrši se nakon što je provjerio nalog od strane upravitelja internetske trgovine. Da biste platili narudžbu, morate ispisati potvrdu o plaćanju s web mjesta trgovine. Upozoravamo vas da Sberbank naplaćuje naknadu za uslugu platnog prometa.

PLAĆANJE NALOGA BANKOVNIM KARTICAMA Sberbank

Kako platiti kreditnom karticom.

Klikom na "Idi na web stranicu Sberbankovog platnog sustava" bit ćete preusmjereni na pristupnik za plaćanje Sberbank Rusije, gdje možete navesti pojedinosti o vašoj bankovnoj kartici *. Povezivanje s pristupnikom za plaćanje i prijenosom parametara plastične kartice izvodi se u sigurnom načinu rada pomoću 128-bitnog SSL protokolom šifriranja.

Ako izdavatelj Banke vaše plastične kartice podržava tehnologiju sigurnih online plaćanja ovjerenih od strane VISA ili MasterCard SecureCode, budite spremni pružiti posebnu lozinku potrebnu za uspješno plaćanje. Metode i mogućnost dobivanja zaporke za plaćanje putem interneta možete provjeriti kod banke koja je izdala vašu karticu.

Prilikom odabira oblika plaćanja putem bankovne kartice, plaćanje se izvršava na nalogu odmah nakon potvrde od strane upravitelja. Nakon što potvrdite nalog od strane upravitelja, morat ćete otići na osobni račun vaše narudžbe (koristeći 20-znamenkasti jedinstveni broj narudžbe dobivenu tijekom registracije) i kliknite gumb "Plaćanje kreditnom karticom", a sustav će vas odvesti na stranicu Sberbank autorizacijskog poslužitelja gdje bit će ponuđeno da unesete podatke plastične kartice, da biste pokrenuli njegovo odobrenje, nakon čega ćete se moći vratiti u našu trgovinu klikom na gumb "Povratak na trgovinu". Nakon povratka u našu trgovinu, sustav će vas obavijestiti o rezultatima autorizacije.

Do uspješne potvrde plaćanja, narudžba će biti u stanju čekanja, a nakon pet dana čekanja uplate, narudžba će se automatski otkazati. Nakon uspješne potvrde plaćanja, vaša će se narudžba prebaciti na način isporuke na navedenoj adresi. U slučaju odbijanja autorizacije kartice, možete ponoviti postupak plaćanja.

Sberbank dodjeljuje 20 minuta plaćanja, stoga unaprijed pripremite svoju plastičnu karticu. Ako nemate dovoljno vremena za plaćanje ili u slučaju odbijanja autorizacije kartice, možete ponoviti postupak plaćanja.

* Tajnost prijavljenih osobnih podataka osigurava Sberbank iz Rusije. Unesene informacije neće se dostavljati trećim stranama, osim kako to zahtijeva zakonodavstvo Ruske Federacije. Plaćanja putem bankovnih kartica obavljaju se u skladu sa zahtjevima platnih sustavaVisa Int. i MasterCard Europe Sprl.

Otkaži narudžbu

Prilikom uklanjanja robe s plaćene narudžbe ili otkazivanja narudžbe u cijelosti možete naručiti drugi proizvod za isti iznos ili vratiti cijeli iznos natrag na karticu uz pomoć svog upravitelja.

Isporuka ili izdavanje proizvoda plati s plastičnom karticom kada se sam izvozi vrši se od dana kad je novac upisan na naš račun.

Kako bi primili robu, privatni kupci moraju predočiti putovnicu vlasnika plastične kartice na kojoj je plaćena narudžba.

Predstavnik pravne osobe mora imati punomoć ovjerenu od strane platitelja ili samog pečata.

Pregled Philips AVENT beba monitora SCD501 / 00

Prosječna ocjena gostiju (na temelju 1 mišljenja) (5.00 od 5)
- 1

Baby monitori "Avent": opis i recenzije

Philips Avent baby monitor se smatra jednim od najboljih među dječjim proizvodima. Modeli s prijenosom podataka pomoću DECT tehnologije osiguravaju zaštitu od neovlaštenog slušanja i smetnji, prijenosa visoke kvalitete. Redovita provjera komunikacije, kao i prebacivanje na bilo koji od 120 besplatnih radijskih kanala jamče konstantan prijam signala.

U uređajima, raspon rada doseže 330 m. Oni imaju zvuk i svjetlo alarma, stezaljke - trake i isječke, što samo povećava udobnost korištenja. Osjetljivi mikrofon u dječjoj jedinici pruža vam priliku da čujete najtočnije zvukove; svjetlo indikatora na roditeljskoj jedinici, ovisno o buku u vrtiću, mijenja intenzitet. Neke radio tvrtke u tvrtki dodatno su opremljene ugrađenim igračem s opterećenim mamcem i noćnim svjetlom, senzorima temperature zraka.

Sjedište tvrtke Philips Electronics, vlasnik tvrtke Philips AVENT, nalazi se u Nizozemskoj. U Francuskoj, Kini i Njemačkoj, proizvodnja dječjih dobara. Pouzdani sigurni materijali, inovativne tehnologije, široka funkcionalnost i zamišljen dizajn glavni su čimbenici potražnje za tim proizvodima.

Praktični i kompaktni baby monitori AVENT mogu povećati udobnost roditelja u prvim godinama bebe. Premda moderan dizajn uređaja će moći nadopuniti unutrašnjost vrtića.

Digitalni monitor za bebe

Digitalni radio "Avent" koristi protokole šifriranja podataka i DECT tehnologiju, čime se osigurava stalan prijenos informacija između roditelja i drugog bloka, osim toga, nemogućnost primanja signala od strane drugih uređaja.

Važno je napomenuti da je osjetljivost mikrofona sasvim dovoljna da dobije najtočnije zvukove - guranje vode, smijeh, štucanje, njuškanje. Roditeljska jedinica bez punjenja radi oko jedan dan; maksimalna udaljenost između blokova iznosi 330 metara. Ako je veza između njih razbijena, odgovarajući signal emitira roditeljski uređaj.

Među prednostima digitalnih beba monitora, potrebno je primijetiti prisutnost povratnih informacija: možete razgovarati s djetetom dok obavljate svoje svakodnevne aktivnosti. Osim toga, podržani način rada "tišina" s svjetlosnim pokazateljima buke.

Analogni monitori za bebe

Takav monitor za bebe "Avent", što je gotovo nemoguće pronaći negativne recenzije, podešen je na 40 MHz. Sastoji se od baze za punjenje, kao i roditelja i dječjih blokova. Tradicionalni "kotačić" koristi se za podešavanje postavki kanala, kao u jednostavnim radio stanicama. Ovi dječji monitori mogu raditi u načinu "šutnja"; da biste saznali da dijete plače ili budno, možete koristiti indikator svjetla koji se nalazi na prednjoj ploči; na istom mjestu je i senzor napunjenosti baterije.

Maksimalna udaljenost između roditelja i drugog bloka ne smije biti veća od 150 metara. Među nedostatcima analognih dječjih monitora, nema vrlo dobre kvalitete zvuka, osim toga, mogućnost primanja signala s drugih uređaja koji djeluju na ovoj frekvenciji.

Video monitori

To su "Avent" baby monitori, odašilje i prima video i zvuk. Sastoji se od male kamere s ugrađenim zvučnicima i mikrofonom, roditeljskom jedinicom s velikim TFT ekranom. Ujedno se tijekom dana prikazuje jednostavna slika u boji. ali u uvjetima slabog osvjetljenja fotoaparat funkcionira kao uređaj za noćno gledanje. Značajka dvostrukog zumiranja omogućuje, stoga, instaliranje fotoaparata na stol ili na zid; odgovarajuće zagrade i stalci su uključeni u isporuku.

Avent SCD505 / 00

Ovo je bežični beba "Avent" 505 s bežičnom vezom. Nije potrebno punjenje za jedan dan. Komunikacijski raspon doseže 330 m. Zvuk se prenosi pomoću DECT tehnologije. Postoji automatsko odabir kanala, osim toga, ECO način rada (ušteda energije), automatsko upozorenje izlaza iz raspona. Sudeći prema pregledima, ona također osiguravaju punjenje za roditeljsku jedinicu, pokazatelje glasnoće, remen za vrat, ugrađeni diktafon.

Avent SCD610 / 00

Ovaj Avent SCD dječji monitor opremljen je 2,4-inčnim digitalnim video monitorom s dnevnim i noćnim načinima rada. Do odgovora, ovdje je panoramski pogled, audio promjena pokazatelj razine razmjera, spajanje do četiri kamere, odabir kanala u automatskom načinu rada, prekidač, fotoaparat je namijenjen za montažu na zid, sposobnost da istovremeno prebacivanje između kanala 120. Ovaj radio monitor ima raspon od 150 m.

Philips SCD580 / 00

Ovo je uređaj s pametnim ECO sustavom koji štedi energiju. S ovim "bešavnim" bebom monitorom u sobi, radni raspon doseže 50 m. Izvan, radni raspon je 330 metara. Recenzije kažu da postoji stalna kontrola baterije i signala. DECT tehnologija će osigurati 100% povjerljivost, kao i bez smetnji. Tu je i senzor temperature, indikator razine buke, mamci i noćno svjetlo.

Philips SCD603 / 00

To su digitalni monitor za bebe "Avent" s automatskim sustavom noćnog vida. Imajte 2,4-inčni zaslon opremljen dnevnim i noćnim načinima rada. Sudeći prema pregledima, radni raspon u sobi je do 30 metara, a do 150 metara izvan sobe. U dječjoj jedinici, rezervna baterija omogućuje vam da ostanete povezani kada dođe do nestanka struje. Postoji blok od roditelja s baterijom koja je potrebna za udobnost prilikom vožnje oko kuće. Tu su i uspavanke i noćno svjetlo.

Avent SCD501 / 00

Radi se o bežičnom sustavu za praćenje bebe s dometom od 300 metara. Pametni ECO način automatski smanjuje prijenos snage, osim toga, produžuje vijek trajanja baterije. Sudeći po pregledima, postoji zvučna prilagodba, svjetlosni indikator slabe baterije, zvuk. Napajanje: dvije jednostavne alkalne baterije AA, mrežni ili 2 AA baterije.

Avent SCD535 / 00

To je monitor za bebe s vlagom, temperaturom i senzorima zvuka. Sudeći prema pregledima, DECT tehnologija ne daje smetnje. Postoji indikator šuma, ECO način rada za uštedu energije. Raspon rada doseže 330 m. Postoji bežična roditeljska jedinica s baterijom. Postoji stalni kontrolni signal, dodatak, pričvršćivanje na pojas ili na ruku.

Općenito, bez obzira na model koji odaberete, to će uvelike olakšati vaš život i zaštititi bebu.

Philips Avent SCD520 / 00 Baby Monitor

SCD520 / 00 Baby Monitor

Bez ikakvih smetnji s bilo kojeg drugog uređaja (ostali baby monitori, bežični i mobiteli) zajamčena je. Šifriranje podataka osigurava sigurnost i povjerljivost veze. Raspon monitora za bebe od 330 m osigurava pouzdan prijem u kući i oko nje.

Philips Avent baby monitor: potpunu slobodu kretanja ui oko kuće

 • Raspon od 330 m osigurava pouzdan prijam ui oko kuće. S rasponom od 330 m, možete biti sigurni u pouzdan prijem unutar i izvan kuće.
 • Roditeljska jedinica s punjivom baterijom omogućuje praćenje djeteta 24 sata. Jedinica s mogućnošću punjenja omogućuje vam slobodno kretanje, zahvaljujući bežičnoj komunikaciji i bez potrebe za punjenjem 24 sata.
 • Isječak za pričvršćivanje trake i remena za prsluca osigurava slobodu ruke i pokret.
 • Nogomet i noćno svjetlo. Ugrađena noćna svjetlost i posebno odabrane uspavanke opuštaju dijete.
 • Prilika za razgovor s djetetom. Pruža mogućnost da čuje dijete i da mu odgovori.

Philips Avent baby monitor: senzor temperature

Temperaturni senzor za održavanje optimalnih uvjeta u vrtiću. Dijete se navikne na kapljice temperature duže od odrasle osobe. Tunable senzor prati temperaturu u sobi i signalizira je li potrebno podesiti ga kako bi održavala udobne uvjete.

Philips Avent baby monitor: ostale značajke

 • Označavanje kontinuiteta između dviju jedinica Philips Avent baby monitora Kontinuirana komunikacija između djeteta i roditeljskih jedinica s audiovizualnim pokazateljima.
 • Svjetlosni pokazatelj dječjeg glasa, čak i kad je nijemi.
 • Podesiva osjetljivost zvuka. Funkcija prilagodljive osjetljivosti zvuka omogućuje vam da smanjite ili povećate osjetljivost mikrofona kako biste mogli čuti vaše bebe disanje.
 • Jednostavan za čitanje prikaza roditeljskog bloka

Stvoritelji su pokušali prilagoditi sve potrebe mama i njihovih beba. Odabirom Philips AVENT-a odabirete najkvalitetnije proizvode prilagođene vašim potrebama i onima vašeg djeteta.

Philips AVENT SCD506 / 52 Baby Monitor

4588 r. - stara cijena je 3900 p.

Poboljšani vođa!

Novi model AVENT SCD506 napredniji je analogni AVENT SCD505. Poboljšala je dane prijenosne kanale, što je omogućilo povećanje učinkovitosti rada i još više popularnosti ovog modela.

Pouzdanost tvrtke Philips na miru

Svjetski poznata tvrtka Philips nudi liniju proizvoda za djecu AVENT. Proizvodi Philips AVENT mogu biti različiti, ali uvijek su ujedinjeni po pouzdanosti i kvaliteti! Monitor za bebe Philips AVENT SCD506 / 00 omogućit će ljubljenoj mami da uvijek bude "u dodiru" sa svojom bebom.

Pouzdanost veze

Implementacija DECT tehnologije tvrtke Philips osigurava pouzdanu povezivost i jasan zvuk. Uvijek ćete biti svjesni onoga što se događa u vrtiću. I ECO način rada će omogućiti da radite dulje, a da ne napunite blokove.

Raspon i upozorenja

Radni raspon uređaja iznosi do 50 metara u sobi, a do 330 metara izvan njega, a ako napusti zonu djelovanja, roditeljska će vas jedinica obavijestiti o tome. Sada se možete brinuti da nećete čuti dijete!

prikaz

Čak i ako je zvuk isključen na roditeljskoj jedinici, indikatorske žaruljice prikazivat će glasnoću zvuka.

Dvosmjerna komunikacija

Philips AVENT SCD506 / 00 ima dvosmjernu komunikaciju, tako da uvijek možete odgovoriti na bebu. Sada mu možete pomoći
zaspati pjevajući uspavanku ili smiriti dijete razgovarajući s njim.

Udobnost i tišina

Dječja jedinica ima noćnu svjetlost s prigušenom svjetlošću i sposobnošću igranja dječjih pjesama. Zahvaljujući tim mogućnostima možete stvoriti prigušenu rasvjetu koja pruža dodatnu udobnost dječjoj sobi, a lijepe melodije pomažu bebu da zaspi ili jednostavno ugodi sluh!

Philips AVENT SCD485 baby monitor

Avent SCD485 baby monitor je veza s bebom koja svaka majka treba.
Poslušajte svoje dijete danju i noću

Izuzetno čist zvuk

 • Podesive postavke kanala pomažu eliminirati smetnje
 • Podesiva osjetljivost zvuka omogućuje vam da čujete vrlo tihi zvuk.

Zgodan kada se koristi u pokretu

 • Moderna prijenosna jedinica s rasponom do 150 m
 • Svjetlosna signalizacija zvuka obavještava o svakoj šuškanju u dječjoj sobi
 • Svjetlosni i zvučni indikatori obavještavaju o stabilnosti komunikacije između blokova
 • Jednostavno povezivanje dodatnih roditeljskih blokova

specifikacije:
Težina uređaja, kg: 0,39
Raspon temperature skladištenja: 10 - 40 ° C
Raspon temperature za rad: 10 - 40 ° C
Radijus radijusa: 150 m
Pokazivači glasnoće: da
Postavka osjetljivosti: da
Noćno svjetlo: da
Indikacija niske baterije: da
Upozorenje automatskog izvan raspona: da
Kontrola glasnoće: da
Napajanje: 100-240 V, 50/60 Hz
Komplet uključuje:
Nasljedna vrata: Da
Baza za punjenje roditeljske jedinice: da
Upute za uporabu: Da
Brzi početak: da
AC / DC adapter: da
Baterije: da
Proizvođač: Philips-Avent (Kina)