Upute: beba Philips Avent SCD 505

Rođenja

Nažalost, proizvod je trenutno out of stock.

Online trgovina vijesti "Laukar":

Dodatne informacije u kategoriji Baby Monitor:

Proizvođač zadržava pravo izmjene u dizajnu, dizajnu i opremi proizvoda: Philips Avent SCD 505 baby monitor. Molimo provjerite informacije o proizvodu s informacijama na službenim web stranicama proizvođača.

Zapravo u odjeljku "Radio medicinske sestre u Krasnojarškom"

Radio medicinska sestra nesumnjivo je inovativni uređaj koji olakšava mladim roditeljima da rade svoj naporan rad u njegovanju djeteta. Radio medicinska sestra namijenjena je kontroli aktivnosti djeteta u vašoj odsutnosti. Dvosmjerna komunikacija je vrlo povoljna i omogućuje vam da čujete što dijete radi dok kuhate večeru, na primjer. Nakon instalacije bebenog monitora u spavaću sobu djeteta, uvijek možete znati da li dijete spava u trenutku ili je već probudilo i treba li vaša prisutnost jako puno.
Online trgovina kućanskih aparata "Laukar" predstavlja izvrstan izbor radija po niskim cijenama. Visokokvalitetni kućanski uređaji, povoljna cijena i prikladni uvjeti isporuke - to je ono što razlikuje online trgovinu "Laukar" od ostalih trgovina na tržištu kućanskih aparata.

Philips Avent prekrasan monitor za bebe SCD505 / 00: značajke, operativne značajke i savjeti za kupnju

Dolaskom djeteta, roditelji se pojavljuju mnogo nevolja, a majka ne može provoditi vrijeme s djetetom za vrijeme spavanja. Stoga su Philips proizvođači izradili Philips Avent SCD 505/00 Digital Baby Monitor, koji će omogućiti roditeljima da se ne brinu za bebu kada su u drugoj sobi ili čak napuštali kuću za namirnice. To će omogućiti potpuni mir uma za dijete tijekom svog odmora i osigurati da roditelji budu potpuno uvjereni da se njihova beba nije probudila. Radijski monitor može se koristiti od rođenja do 3 godine.

Parametri uređaja

 1. Radno vrijeme Do 24 sata kontinuirani rad beba monitora.
 • Automatski odabir kanala je.
 • Raspon frekvencije - DECT.
 • Broj kanala - 120.

Udobna upotreba

Roditeljska jedinica dječjeg monitora upozorava vas na nisku razinu napunjenosti baterije i upozorava vas kada je izvan dometa s jedinicom za bebe. Ako je jedinica za bebu napajana akumulatorom, pokazatelj baterije je zelen, ako je baterija slaba, indikator baterije trepće crveno. Moguće je podesiti razinu zvuka i razinu glasnoće kako bi čuli bilo koji zvuk koji se izdaje u vrtiću.

Na roditeljskoj jedinici postoje pokazatelji glasnoće ili osjetljivosti mikrofona, kao i razinu glasnoće zvuka koju percipira dječja jedinica. Podaci o logistici (dimenzije F-kutija): (WxDxD) 220x156x94 milimetara.

Dodatna oprema

Baterije - četiri komada u dječjoj jedinici i dvije baterije u roditeljskoj jedinici. AC / DC adapter - ulazna struja: AC 100-240 V, izlazna struja: DC 6.0 V 500 mA. Ne postoji ništa teško instalirati uređaj, ona mora biti uklonjena iz pakiranja, uključena, uključena i korištena.

Dječja jedinica može se utaknuti u utičnicu, ali za dodatnu sigurnost preporučuje se umetanje baterija koje se ne mogu puniti, što će poslužiti kao dodatni izvor napajanja u slučaju nestanka struje.

Za udoban nošenje, komplet sadrži remen za nošenje za roditeljsku jedinicu.

Upute za uporabu

Za upotrebu uređaja trebate:

 1. pritisnite gumb napajanja na jedinici za bebu i držite je nekoliko sekundi dok se uređaj ne uključi;
 2. pritisnite gumb napajanja na roditeljskoj jedinici i držite je nekoliko sekundi dok se uređaj ne uključi;
 3. nakon toga će indikator uparivanja postati crvena i roditeljska jedinica će početi tražiti jedinicu za bebe;
 4. kada je uparivanje uspostavljeno, pokazatelj će postati zelen;
 5. ako se na roditeljskoj jedinici pojavi crveno svjetlo i čini zvuk, to znači da uređaji nisu upareni;
 6. potrebno je da dječja jedinica i kabel napajanja budu najmanje 1 metar od djeteta;
 7. kako bi se izbjegle akustične povratne informacije između djeteta i roditeljske jedinice, udaljenost između njih treba biti najmanje pola i pola metra.

Baza za punjenje roditeljske jedinice:

 1. poklopac odjeljka za bateriju mora biti uklonjen;
 2. Umetnite punjive baterije, promatrajte polaritet (+/-);
 3. zamijenite poklopac;
 4. Povežite adapter s roditeljskom jedinicom i izlazom za početak punjenja (tijekom punjenja indikator napunjenosti baterije treperi zeleno).

Posebne značajke

DECT tehnologija - jamči odsutnost smetnji s bilo kojeg drugog uređaja za odašiljanje. Digitalna DECT tehnologija pruža kristalno čist zvuk. Ako se monitor za bebe upotrebljava na maloj udaljenosti od bebe, možete uključiti pametni ECO način rada koji štedi energiju.

Umirujuće svjetlo noćne svjetiljke i uspavanke na dječjem bloku pomoći će bebi da mirno i brzo zaspati.

Broj kunića - 5 komada. Radni raspon u sobi između jedinice roditelja i djece iznosi 50 metara.

Radni raspon na otvorenom je 330 metara u normalnom načinu rada, u ECO načinu rada je 260 metara. Ponekad sve što dijete treba za utjehu je čuti glas majke. Funkcija povratne veze pomoći će komunicirati s djetetom.

Dodatne značajke

Radio medicinska sestra može raditi na temperaturi - od +10 do + 35 ° C. Ne izlažite monitor za bebe izravnoj sunčevoj svjetlosti. Možete pohraniti monitor za bebe na istoj temperaturi.

Cijena monitora za bebe kreće se od 3.840 do 6.800 rubalja.

Savjeti za roditelje o kupnji uređaja "Avent Philips"

 • Uređaj se mora kupiti u specijaliziranim prodavaonicama, potrebno je provjeriti kvalifikacije i potvrde trgovine u kojoj ste kupili monitor za bebe.
 • Kada kupujete monitor za bebe tvrtke Philips Avent SCD 505/00, morate biti sigurni da je kvalitetan proizvod. Mora postojati izjava o sukladnosti.
 • Dostupnost ISO 9001 ili CENELEC-a.
 • Obratite pozornost na broj modela: u Velikoj Britaniji - SSW-1920UK-2; u drugim europskim zemljama - SSW1920EU-2.
 • Provjerite dostupnost svih uputa (korisnički priručnik, korisnički priručnik), jamstvena kartica, koja je u kutiji s uređajem, koja bi trebala biti u skladu s međunarodnim standardima 24 mjeseca i ne manje.
 • Provjerite u trgovini radni status uređaja: radno svjetlo, da li sve melodije igraju uspavanku, radno stanje glasnoće, provjerite povratnu informaciju.
 • Možete šetati trgovinom na udaljenosti od 50 metara i provjeriti čujnost glasa na suprotnom uređaju, radu dječje jedinice i roditeljske jedinice.
 • Provjerite kabele za punjenje kako ne bi došlo do oštećenja i provjeriti njihovo radno stanje na licu mjesta.
 • Provjerite uključeni roditeljski remen, baterije, AC / DC adapter, bazu za punjenje roditeljske jedinice.
 • Ako trgovina ima priliku unajmiti monitor za bebe prije kupnje, preporučljivo je uzeti ga i detaljnije proučiti kod kuće, pronaći nedostatke ili nedostatke, to će biti najprikladnije to učiniti kod kuće.

U ovom su članku naučili kako pravilno i točno odabrati Philips monitor Avent SCD 505/00. Beba monitor je dobra kupnja koja omogućuje majci mirno za bebu kada se odmara. Kao i uređaj služi kao pomoćnik u lulling beba i služi kao noćna svjetlost noću.

Korisni videozapis

Nudimo vam gledanje videozapisa o monitoru za bebe tvrtke Philips Avent SCD 505/00:

Uputstvo PHILIPS Avent SCD505 / 00 - monitor za bebe

Evo pdf datoteke priručnika za uporabu PHILIPS Avent SCD505 / 00 na ruskom jeziku. Pročitajte upute kako biste se upoznali s funkcijama i uvjetima rada, karakteristikama i metodama otklanjanja kvarova. Korisnički priručnik će vam pomoći da iskoristite sve funkcionalnosti proizvoda i povećate vijek trajanja dok poštujte sva pravila navedena u dokumentu.

Opis datoteke:

Vrsta objekta: baby monitor

Proizvođač firme: PHILIPS

Model: PHILIPS Avent SCD505 / 00

Upute na ruskom jeziku

Format datoteke: pdf, veličina: 6.18 MB

Da biste vidjeli upute, morate kliknuti vezu "DOWNLOAD" kako biste preuzeli pdf datoteku. Ako postoji gumb "VIEW", možete jednostavno pregledati dokument na mreži.

Radi praktičnosti ovu stranicu možete spremiti s datotekom uputa (priručnik) za rad na popisu "favorita" izravno na web stranici (dostupnim registriranim korisnicima).

Philips SCD505 / 00

Upute i datoteke

Da biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike. Ako je odgovor točan, na mjestu slike će se pojaviti gumb za primanje datoteke.

Ako u polju postoji datoteka "Prikaz", to znači da možete pogledati upute na mreži, a da je ne morate preuzeti na računalo.

Ako vaš materijal nije potpuna ili vam je potrebna dodatna informacija o uređaju, kao što je upravljački program, dodatne datoteke poput firmvera ili firmvera, možete postaviti pitanje moderatorima i članovima naše zajednice koji će pokušati brzo odgovoriti na vaše pitanje.

Također možete pogledati upute na uređaju sa sustavom Android.

Priručnik za Philips AVENT SCD505

AVENT audio monitori

 1. dom
 2. Dječja monitora
 3. Philips AVENT
 4. SCD505

S desne strane pronaći ćete svoj Philips AVENT SCD505 priručnik. Ova je usluga potpuno besplatna. Ako imate bilo kakvih pitanja o svom proizvodu - Philips AVENT SCD505 - javite nam na dnu stranice. S desne strane, naći ćete priručnik za Philips AVENT SCD505. Ova uputa je potpuno besplatna. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s proizvodom Philips AVENT SCD505, obavijestite nas na dnu ove stranice.

Imate li pitanja o Philips AVENT SCD505?

Ako imate pitanja u vezi s uputama za aplikaciju Philips AVENT SCD505, slobodno pitajte. Opišite svoj problem detaljno kako bi drugi korisnici mogli dati odgovor.

Nakon uparivanja blokova, zvuk se čuje nekoliko sekundi, a zvuk nestaje i utihne.

Philips AVENT beba monitor SCD505 / 00

Od proizvodnje
Analogni: Philips AVENT SCD506 / 52
Avent SCD 505 baby monitor je najbolji izum za mlade roditelje koji će vam omogućiti daljinsko praćenje stanja vašeg djeteta u bilo koje doba dana. U KinderOne online trgovini najpristupačnije cijene za ovaj model.

Voditelj će vas nazvati, razjasniti sve detalje i staviti nalog.

 • opis
 • karakteristike
 • video
 • instrukcija
 • Recenzije
 • dostava
 • plaćanje

Dizajn uređaja je vrlo povoljan i kompaktan. Tijelo je izrađeno u bijeloj boji i ima moderan dizajn. Funkcija bebenog monitora Avent SCD 505 DECT filtrira dolazne zvukove i prenosi zvukove koji su samo roditelju rodili roditeljskoj jedinici. Zvuk buke proizvodi jasan zvuk. Dostupne su cijene za ovaj model.

Roditeljska jedinica Avent SCD 505 je baterija. U prosjeku jedan punjenje traje 24 sata. Da biste smanjili potrošnju energije, možete aktivirati ECO način rada.

Pristupačna cijena Philips Avent SCD 505 čini ga pristupačnim za sve. Razina zvuka na roditeljskoj jedinici beba monitora može se podesiti. O aktivnosti djeteta obavještava ne samo zvučni signal nego i indikator svjetla.

Specijalisti naše online trgovine savjetovat će o operativnim pitanjima. Na našim stranicama zajamčena je visoka kvaliteta i niska cijena Avent SCD 505 baby monitor, koji se može kupiti na telefon: +7 (812) 953-34-35.

specifikacije:
- Vrijeme punjenja baterije: 8 sati
- Trajanje baterije do 24 h

Mogućnosti:
- Dječji i roditeljski blokovi
- Žičani remen
- 2 mizinchikovy punjive baterije za roditeljsku jedinicu
- 2 prilagodnika napajanja
- Upute na ruskom jeziku

Jamstvo: 12 mjeseci

Upute za uporabu:

Pregled:

Roditeljska jedinica:

1. Dugi pritisak: omogućite ili onemogućite roditeljsku jedinicu.
2. Promijenite glasnoću.
3. Indikator napunjenosti baterije
• Treperi crveno: niska baterija.
• Treperi zeleno: baterije se puni.
4. Tipka ECO načina rada
• Dugi pritisak: Uključite ECO način rada.
• Zeleno: ECO je uključen.
5. Indikatori razine glasnoće
• Glasnoću ili osjetljivost mikrofona.
• Razina glasnoće zvuka koju percipira dječja jedinica.
6. Mikrofon
7. zvučnik
8. Konjugacija
• Zeleno zeleno: Roditeljska jedinica je uparena s jedinicom za djecu.
• Treperi crveno: roditeljska jedinica pretražuje dječji blok.
9. Osjetljivost
• Promijenite osjetljivost mikrofona jedinice za bebe.
10. Razgovor
• Dugo pritisnite: aktivirajte značajku razgovora.
11. Remen za nošenje.
12. Poklopac odjeljka za baterije
13. Dvije baterije s nikal-metalnim hidridom tipa AAA (850 mA * h).
14. Priključak za adapter.
15. Odjeljak za baterije
16. AC / DC adapter istog tipa koji se koristi u jedinici za bebe.
17. Remen

Dječja jedinica:

1. Dugi pritisak: omogućite ili onemogućite dječju jedinicu.
2. Svijetli zeleno: jedinica za bebu je uključena.
3. Stranica
• Tražite roditeljski uređaj.
• Zaustavite zvučni signal za pretraživanje.
4. Mikrofon
5. Noćno svjetlo
6. Kliknite da biste igrali sljedeću uspavanku.
7. Igranje ili isključivanje uspavanke.
8. Promijenite glasnoću.
9. Pokazivač baterije
• Svijetli zeleno: jedinica za bebe je napajanje baterije.
• Treperi crveno: niska baterija.
10. Zvučnik
11. Omogućite ili onemogućite noćnu svjetlost
12. Poklopac odjeljka za baterije
13. Četiri baterije koje se ne mogu puniti 1,5 V R6 tipa AA
14. Priključak za AC / DC adapter uključen u isporuku
15. Odjeljak za baterije
16. DC / AC adapter
• Ulazna struja: AC, 100-240 V
• Izlazna struja: DC, 6.0 V, 500 mA
• Broj modela: u Velikoj Britaniji - SSW-1920UK-2; u drugim europskim zemljama - SSW-1920EU-2

Ugradnja beba monitora
• Za najučinkovitiji rad uređaja postavite dječju jedinicu na udaljenost
1-2 metra od djeteta.
• Postavite jedinicu za bebu daleko od prozora i izvora buke poput ventilatora, televizije ili radija.
• Jedinica za bebe uvijek bi trebala biti okrenuta prema djetetu.

1. Jedinica za bebe i kabel za napajanje trebaju biti najmanje 1 metar od djeteta.

2. Kako bi se izbjegla akustička povratna informacija, udaljenost između jedinica roditelja i djece mora biti najmanje 1,5 metara.

3. Roditeljsku jedinicu možete koristiti u dometu. Za bolju kvalitetu zvuka stavite roditeljsku jedinicu pokraj njega.
• Ako je roditeljska jedinica izvan dometa od jedinice za bebu, s vremena na vrijeme roditeljska jedinica emitira zvučne signale. Indikator uparivanja na roditeljskoj jedinici će postati crveno.
• 30 minuta prije nego što su baterije potpuno ispražnjene, indikator punjenja treperi crveno i roditeljska jedinica oglašava zvučni signal.

Raspon djelovanja
1. U normalnom načinu rada
• Vanjski: do 330 metara
• Unutarnji: do 50 metara

2. U ECO načinu rada
• Vanjski: do 260 metara
• Raspon ovisi o uvjetima okoline i drugim čimbenicima koji mogu prouzročiti smetnje. U prisutnosti smetnji uzrokovanih vlažnim materijalima, smanjenje raspona može biti do 100%. Za informacije o smanjenju raspona u prisutnosti smetnji uzrokovanih suhim materijalima, pogledajte donju tablicu.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

* U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

Pomoći ćemo vam da pronađete sličan proizvod!

Prijavite potvrdu o proizvodu

Po vlastitoj volji iu mojem interesu, pristajem na obradu, uklj. prikupljanje, sistematiziranje, akumulacija, skladištenje, (nadogradnja, nadogradnja, promjena), korištenje, prenijeti trećim stranama (popis od treće strane mogu se pronaći na stranicama www.eldorado.ru/club), depersonalizacija, blokiranje, uništavanje osobnih podataka, ovisno o dokumentu (prijavni obrazac, prijava itd.) uključuju, ali nisu ograničeni samo na sljedeće osobne podatke: puni naziv, datum rođenja, spol, podatke o putovnicama (serija, broj, kome i kada je izdana) smještaj), telefonski broj za kontakt, e-mail adresa pošte, Društvo sa ograničenom odgovornošću "Eldorado" BIN 5077746354450 (Rusija, 105066, Moskva, ul. Donja Krasnoselskaya, d. 40/12, zgrada 20, Kat 5, II, soba 3), s ciljem davanja mi svoje roba i usluga (proizvoda), uključujući, ali ne ograničavajući se na: identificiranje sudionika u programu lojalnosti, osiguravanje postupka za evidentiranje akumulacije i korištenja bonusa, isporuka, pružanje usluga, distribucija oglašavanja (uključujući o tekućim promocijama i posebnim ponudama putem bilo kojeg komunikacijskog kanala, uključujući poštom, SMS-om, e-mailom, telefonom, drugim načinima komunikacije), prikupljajući mišljenja o poslovanju ELDORADO LLC.

Slažem se (na) da će se moji osobni podaci obrađivati ​​na način koji ispunjava ciljeve obrade osobnih podataka, uključujući uz korištenje alata za automatizaciju ili bez uporabe takvih alata. I ja se slažem da je pristanak koji mi je dano u elektroničkom obliku na web mjestu pristanak koji u potpunosti udovoljava zahtjevima zakonskih propisa o osobnim podacima i omogućuje vam da potvrdite činjenicu o primitku od strane tvrtke LLC ELDORADO.

Slažem se prijenos i / ili dodjelu „Eldorado” za obradu podataka partner LLC „Uvijek Da!” I partner banka „Home Credit i financije banke”, Glavna licenca Središnje banke Ruske Federacije № 316 od 15.03.2012, na 125040, Moskva, str. Pravdy, d.8, b.1, kako bi ih potvrdio i procijenio svoju solventnost za sklapanje ugovora o kreditu i bankovnom računu s Bankom.

Suglasnost mi daje cijelo vrijeme trajanja Programa.

U isto vrijeme sam informiran (a) i složiti (a) da je pregled ovog sporazuma će se automatski prekinuti svoje sudjelovanje u programu lojalnosti, moj bonus program vjernosti račun će biti zatvoren i brava će značiti nemogućnost njegovog korištenja, uključujući Ukidanje bonusa dostupna na bonus računu, kao i da ću morati ponovno pristanak na liječenje PD, ako opet odlučim koristiti usluge ili proizvode LLC „Eldorado”, koji zahtijevaju popunjavanje obrazaca, aplikacije, itd.pc koji sadrži moj PD.

Philips AVENT beba monitor SCD505 / 00

Od proizvodnje
Analogni: Philips AVENT SCD506 / 52
Avent SCD 505 baby monitor je najbolji izum za mlade roditelje koji će vam omogućiti daljinsko praćenje stanja vašeg djeteta u bilo koje doba dana. U KinderOne online trgovini najpristupačnije cijene za ovaj model.

Voditelj će vas nazvati, razjasniti sve detalje i staviti nalog.

 • opis
 • karakteristike
 • video
 • instrukcija
 • Recenzije
 • dostava
 • plaćanje

Dizajn uređaja je vrlo povoljan i kompaktan. Tijelo je izrađeno u bijeloj boji i ima moderan dizajn. Funkcija bebenog monitora Avent SCD 505 DECT filtrira dolazne zvukove i prenosi zvukove koji su samo roditelju rodili roditeljskoj jedinici. Zvuk buke proizvodi jasan zvuk. Dostupne su cijene za ovaj model.

Roditeljska jedinica Avent SCD 505 je baterija. U prosjeku jedan punjenje traje 24 sata. Da biste smanjili potrošnju energije, možete aktivirati ECO način rada.

Pristupačna cijena Philips Avent SCD 505 čini ga pristupačnim za sve. Razina zvuka na roditeljskoj jedinici beba monitora može se podesiti. O aktivnosti djeteta obavještava ne samo zvučni signal nego i indikator svjetla.

Specijalisti naše online trgovine savjetovat će o operativnim pitanjima. Na našim stranicama zajamčena je visoka kvaliteta i niska cijena Avent SCD 505 baby monitor, koji se može kupiti na telefon: +7 (812) 953-34-35.

specifikacije:
- Vrijeme punjenja baterije: 8 sati
- Trajanje baterije do 24 h

Mogućnosti:
- Dječji i roditeljski blokovi
- Žičani remen
- 2 mizinchikovy punjive baterije za roditeljsku jedinicu
- 2 prilagodnika napajanja
- Upute na ruskom jeziku

Jamstvo: 12 mjeseci

Upute za uporabu:

Pregled:

Roditeljska jedinica:

1. Dugi pritisak: omogućite ili onemogućite roditeljsku jedinicu.
2. Promijenite glasnoću.
3. Indikator napunjenosti baterije
• Treperi crveno: niska baterija.
• Treperi zeleno: baterije se puni.
4. Tipka ECO načina rada
• Dugi pritisak: Uključite ECO način rada.
• Zeleno: ECO je uključen.
5. Indikatori razine glasnoće
• Glasnoću ili osjetljivost mikrofona.
• Razina glasnoće zvuka koju percipira dječja jedinica.
6. Mikrofon
7. zvučnik
8. Konjugacija
• Zeleno zeleno: Roditeljska jedinica je uparena s jedinicom za djecu.
• Treperi crveno: roditeljska jedinica pretražuje dječji blok.
9. Osjetljivost
• Promijenite osjetljivost mikrofona jedinice za bebe.
10. Razgovor
• Dugo pritisnite: aktivirajte značajku razgovora.
11. Remen za nošenje.
12. Poklopac odjeljka za baterije
13. Dvije baterije s nikal-metalnim hidridom tipa AAA (850 mA * h).
14. Priključak za adapter.
15. Odjeljak za baterije
16. AC / DC adapter istog tipa koji se koristi u jedinici za bebe.
17. Remen

Dječja jedinica:

1. Dugi pritisak: omogućite ili onemogućite dječju jedinicu.
2. Svijetli zeleno: jedinica za bebu je uključena.
3. Stranica
• Tražite roditeljski uređaj.
• Zaustavite zvučni signal za pretraživanje.
4. Mikrofon
5. Noćno svjetlo
6. Kliknite da biste igrali sljedeću uspavanku.
7. Igranje ili isključivanje uspavanke.
8. Promijenite glasnoću.
9. Pokazivač baterije
• Svijetli zeleno: jedinica za bebe je napajanje baterije.
• Treperi crveno: niska baterija.
10. Zvučnik
11. Omogućite ili onemogućite noćnu svjetlost
12. Poklopac odjeljka za baterije
13. Četiri baterije koje se ne mogu puniti 1,5 V R6 tipa AA
14. Priključak za AC / DC adapter uključen u isporuku
15. Odjeljak za baterije
16. DC / AC adapter
• Ulazna struja: AC, 100-240 V
• Izlazna struja: DC, 6.0 V, 500 mA
• Broj modela: u Velikoj Britaniji - SSW-1920UK-2; u drugim europskim zemljama - SSW-1920EU-2

Ugradnja beba monitora
• Za najučinkovitiji rad uređaja postavite dječju jedinicu na udaljenost
1-2 metra od djeteta.
• Postavite jedinicu za bebu daleko od prozora i izvora buke poput ventilatora, televizije ili radija.
• Jedinica za bebe uvijek bi trebala biti okrenuta prema djetetu.

1. Jedinica za bebe i kabel za napajanje trebaju biti najmanje 1 metar od djeteta.

2. Kako bi se izbjegla akustička povratna informacija, udaljenost između jedinica roditelja i djece mora biti najmanje 1,5 metara.

3. Roditeljsku jedinicu možete koristiti u dometu. Za bolju kvalitetu zvuka stavite roditeljsku jedinicu pokraj njega.
• Ako je roditeljska jedinica izvan dometa od jedinice za bebu, s vremena na vrijeme roditeljska jedinica emitira zvučne signale. Indikator uparivanja na roditeljskoj jedinici će postati crveno.
• 30 minuta prije nego što su baterije potpuno ispražnjene, indikator punjenja treperi crveno i roditeljska jedinica oglašava zvučni signal.

Raspon djelovanja
1. U normalnom načinu rada
• Vanjski: do 330 metara
• Unutarnji: do 50 metara

2. U ECO načinu rada
• Vanjski: do 260 metara
• Raspon ovisi o uvjetima okoline i drugim čimbenicima koji mogu prouzročiti smetnje. U prisutnosti smetnji uzrokovanih vlažnim materijalima, smanjenje raspona može biti do 100%. Za informacije o smanjenju raspona u prisutnosti smetnji uzrokovanih suhim materijalima, pogledajte donju tablicu.

Baby Avent SCD 505 (digitalni) - pregled

Moj divan baby monitor Philips AVENT SCD505. Prednosti i nedostaci. Detaljan pregled i puno fotografija unutra.

Dobar dan svima! Danas želim pisati o svom voljenom asistentu - Philips monitoru za bebe Philips AVENT SCD505 / 00.

Osnovne informacije

Proizvođač - Philips AVENT

Philips AVENT SCD505 dječji monitor s DECT tehnologijom omogućit će vam da se uvijek osjećate blizu vašeg djeteta, čak i ako niste u sobi. Zahvaljujući novom ECO načinu rada, možete voditi brigu o okolišu, a vaša će beba uvijek biti nadgledana.

Kupio sam u ljeto 2013. godine u dječjoj mrežnoj trgovini za 4584 rubalja. Naravno, bilo je moguće kupiti jeftinije, ali onda nisam bila uopće do njega. Sada u online trgovinama Philips AVENT SCD505 Baby Monitor košta isto, od oko 4.600 rubalja.

Philips AVENT SCD505 monitor za bebe sastoji se od:

DECT tehnologija osigurava da nema smetnji s bilo kojeg drugog uređaja za odašiljanje, kao što su bežični monitori, bežični i mobilni telefoni. Šifriranje podataka pruža sigurnu i povjerljivu vezu, tako da ćete biti jedini koji će čuti dijete.

Dodatna instalacija nije potrebna, samo uključite oba bloka.

Radni raspon:

 • u zatvorenom prostoru - do 50 metara
 • otvoreni - do 330 metara

Naravno, interferencije utječu na udaljenost neprekinute komunikacije.

Blokovi rade i na mreži i na baterijama. Ovo je ogroman plus ovog modela.

Roditeljska jedinica

To je bijeli i plavi radio. Mala je u veličini.

Za praktičnost nošenja kit također ima posebnu čipku.

Upravljanje je intuitivno. Radna ploča ima četiri gumba:

Na bočnoj strani još dva gumba:

 • razgovor - omogućuje vam da roditeljsku jedinicu koristite kao voki-talkie, tj. kada ga pritisnete, sve što kažete igrat će dječji blok. Ovo je vrlo prikladna značajka.
 • osjetljivost - omogućuje podešavanje osjetljivosti veze. Čuje se čak i kao beba jedva primjetno sniffles nosa kada spava.

Na radnoj ploči nalaze se i indikatori napunjenosti baterije i pristupnog područja. I pet žarulja smještene po stupcu označavaju glasnoću zvuka u instalacijskom području dječje jedinice. Uključuju se čak i kad je glasnoća isključena. Vrlo je prikladno koristiti!

Radna jedinica roditelja iz:

Za rad potrebno je 2 AAA baterije. Dovršite.

Dječja jedinica

To je bijela i plava plosnata plastična kugla.

Iznad je gumb pozadinskog osvjetljenja.

Usput, upravljanje dječjom jedinicom nije teško.

Na radnoj ploči nalazi se:

 • Tipka za uključivanje. Velika je, teško je zbuniti s nečim.
 • Indikator razine napunjenosti
 • Žarulja koja označava spremnost uređaja da radi
 • bežični monitor kontrolne ploče glazbene jedinice

Melodije su samo pet. Sve je vrlo ugodno i miluje uho djeteta. Možete ih učiniti glasnijim i tihim, prebacujte se i promijenite slijed. U bolnici, naravno, mi ne volimo ovu funkciju dječjih monitora, ali slušali smo sa zadovoljstvom kod kuće.

Dječja jedinica također radi:

Za rad potrebno je 4 AA baterije. Nije uključen.

Bottom line: Preporučujem Philips AVENT SCD505 Radionian! Nikada me nije uspjela i bila je velika pomoć u skrbi o djetetu, uključujući i za vrijeme teškog boravka u dječjoj bolnici. Njezin dTo je:

 • prekrasan prijenos zvuka
 • mogućnost povratnih informacija
 • svjetlosni pokazatelj buke
 • opsežno pokrivanje signala
 • vijek trajanja baterije
 • ugodna glazba u dječijoj jedinici

Nedostaci koje bih razmotrila:

 • slaba svjetlost iz noćne svjetlosti
 • nemogućnost kontrole glazbe iz roditeljske jedinice.

Avent-Philips monitor za bebe SCD-505 1 kom.

Stavka nije dostupna

Prijava prijave?

Avent-Philips monitor za bebe SCD-505 1 kom Opis:

imenovanje

Avent SCD 505 baby monitor je najbolji izum za mlade roditelje koji će vam omogućiti daljinsko praćenje stanja vašeg djeteta u bilo koje doba dana.

Funkcionalne značajke

Dizajn uređaja je vrlo povoljan i kompaktan. Tijelo je izrađeno u bijeloj boji i ima moderan dizajn. Funkcija bebenog monitora Avent SCD 505 DECT filtrira dolazne zvukove i prenosi zvukove koji su samo roditelju rodili roditeljskoj jedinici. Zvuk buke proizvodi jasan zvuk. Dostupne su cijene za ovaj model.

Roditeljska jedinica Avent SCD 505 je baterija. U prosjeku jedan punjenje traje 24 sata. Da biste smanjili potrošnju energije, možete aktivirati ECO način rada.