Bežični monitor Tomy Digital TF500 Y7573

Bol

Digitalni bebin monitor s DECT tehnologijom (120 kanala) pruža najvišu kvalitetu signala i 100% privatnost. Jedinica za bebe opremljena je noćnom svjetlošću s podesivom svjetlinom i kontrolom od roditeljske jedinice. Roditeljska jedinica ima udoban nosač za pojas, stoga će uvijek biti s vama. Alarmni sustav će upozoriti kada napušta područje prijema i kada se baterija isprazni.

Napuštanje djeteta 1., stavili ste ga na veliki rizik!

Čuvanje beba je ogromna odgovornost, koja zahtijeva puno ljubavi, strpljenja i predanosti od roditelja! Koliko snage i energije stavimo u našu ljubavnu djecu, s trepidacijom, čekajući trenutak kada čujemo od njihove prve "majke" i "oca". Netko prati nevidljive noći koje su proveli pokraj kreveta plačenog djeteta? I tko može reći koliko slobodnih sati ili minuta ostaje kod roditelja? Malo je vjerojatno da će na tim pitanjima biti odgovori, naravno da oni zapravo nisu nužni.

Međutim, kako biste bili sigurni, ako čekate kućanske poslove, a ne možete se povući iz dječjeg kreveta? Može li biti moguće baciti bebu čak 15 minuta i osjećati se opušteno? Sve dok nitko od odraslih nije u redu, sve mu se može dogoditi - od pada i udarca na nešto, do rezova i drugih ozbiljnijih ozljeda.

Što graditi, ako kuća ima puno stvari, ali dijete "vezuje" svoje ruke?

Obično, podizanje i briga za dijete (osobito u prvoj godini i pol ili dva!) Laži s majkom. Ona kuha, pere, udara, čisti kuću, hrani malu, igra s njim. A ona sve to čini sama - naposljetku, tyatka u ovom trenutku radi, pokušavajući jamčiti obitelj! Poznato je da je ruska teta dostojna divljenja, o tome je pisao i Nekrasov. Međutim, neopisivo je teško "povući" cijelo kućanstvo na sebe, a da se ne odvažite s djetetom! Sada, ako je imala pomoćnika, tko može paziti na dijete, dok je zauzeta kućanskim poslovima... Naravno, gdje ga mogu dobiti? Polovina na poslu, baka i djed sami zahtijevaju brigu i pažnju. Stvaranje čuvara je skupo, pa tko zna što će biti.

Srećom, izlaz je čist! Dobiti baby monitor. Već mnogo tisuća obitelji širom svijeta osigurale su da bebin monitor olakšava brigu o djetetu. Pomoću nje možete oduzeti sve iznenađenja: vrijeme je da čujete da se dijete probudilo i poziva vas da izbacite ljubimca koji je igrao, kako bi smirio stariju djecu koja su zaboravila da dijete spava u kući. Dječji monitor s mladima dovodi do neovisnosti u djetetu - i sve to nikada neće ostati sam!

9 konkurentnih prednosti TOMY beba monitora

Pouzdana zaštita od smetnji uz pomoć novog sustava kodiranja Svjetlosni indikatori zvuka omogućuju vam isključivanje zvuka i stvaranje signala, a praktičnost nošenja nesumnjivo će moći koristiti dizajn u apartmanu i izvan nje. dizajn za pokretljivost i slobodu od promjena baterije; Noćna svjetiljka omogućit će upotrebu serije monitora za bebe zatim dodatnu noćnu svjetiljku

Pregled i pregled dječjih monitora Tomy TF500

Radio medicinska sestra je jedinstvena novost među modernim elektroničkim tehnologijama. Ta će tehnika pomoći da čujete plač bebe, čak i ako ste u drugoj sobi. Budući da je takva radio oprema stalno u neposrednoj blizini djeteta, mora biti apsolutno sigurna. Japanska tvrtka Tony poznata je prvenstveno za proizvodnju višenamjenskih dječjih igračaka, ali elektronička oprema nije ništa manje kvalitetna. Bogata povijest ove tvrtke (godina osnivanja - 1924.) govori sama za sebe, jer ako su tijekom cijelog vremena proizvodi bili traženi, očito je da ona ima visoku kvalitetu i izvrsnu funkcionalnost.

Jedan od najpopularnijih proizvoda ove japanske tvrtke su baby monitori. Model TF500 koji kombinira osnovne funkcije i mogućnosti ovog uređaja je u velikoj potražnji. Štedi potrošnju energije, omogućuje podešavanje glasnoće, svjetlosni pokazatelj aktivnosti, kao i pokazatelj gubitka signala. Signalni standard je digitalan, tako da ćete jasno čuti ne samo pokrete vaše bebe, već i njegov dah! Da bismo se detaljnije upoznali s ovim neobičnim izumom, pozivamo naše čitatelje da pročitaju pregled predstavljenog modela.

Ključne značajke

Bežična tehnologija: DECT

Broj kanala: 120

Raspon: 350 m

Kompatibilan s programima: ne

Kompletan set: Roditeljska jedinica, dječja jedinica, AC adapter (2 kom.), Baterija za roditeljsku jedinicu, upute

Roditeljska jedinica

Na temelju naznake: da

Probudni signal: da

Povratne informacije: ne

Podešavanje razine zvuka: da

Glavna roditeljska jedinica: mrežni napon (220 V)

Pokazatelj punjenja: da

Pričvršćivanje roditeljske jedinice: remen

Dimenzije roditeljske jedinice (WxHxD): 70x110x45 mm

Jedinica mase: 100 g

Dječja jedinica

Noćni način (IR kamera):

Igranje uspavanke: ne

Podešavanje razine zvuka: da

Senzor sobne temperature: da

Snaga jedinice za bebe: mreža

Pričvršćivanje jedinice za dijete: na zid, stol

Dimenzije dječje jedinice (WxHxD): 120 x 120 x 45 mm

Dječja blok masa: 120 g

kvaliteta

Tomy TF500 dječji monitor uključuje roditelj i bebin modul, bateriju, dva adaptera napajanja i upute. Na prednjoj strani roditeljskog modula nalaze se gumbi za uključivanje uređaja, podešavanje glasnoće i uključivanje noćne svjetlosti na dječjem modulu. Na njemu se također nalazi i indikator razine buke, koji vam omogućuje da čujete najmanji zvuk koji dolazi iz dječje sobe.

Zgodna značajka Vox omogućuje vam automatsko isključivanje uređaja 15 sekundi nakon što dijete ode u krevet. Sustav ima 120 komunikacijskih kanala koji omogućuju automatsko odabir jasnog zvuka i konstantan kontakt između roditelja i bebe. Ovaj digitalni dječji monitor opremljen je DECT tehnologijom koja jamči savršenu kvalitetu signala. Ako ne želite čuti zvuk (na primjer, kada dijete spava), možete ga isključiti i ostaviti samo indikator žarenja.

Uređaj za mobilnost osigurava prisutnost baterije za punjenje. Sjajno noćno svjetlo može se koristiti umjesto noćnog svjetla, dijete neće zaspati s njom. Ako vam je potrebna stalna dvosmjerna komunikacija, vrijedi odabrati drugi model jer Tomy TF500 nema tu funkciju. Ta je značajka utjecala na našu procjenu, pa smo za kvalitetu stavili samo 7 bodova.

pogodnost

Na kućištu modula nalazi se isječak za ugradnju na ravnu površinu. Ako je potrebno, roditeljski modul možete popraviti na odjeću tako da je uvijek pored vas. Na dječjem modulu nema sličnog elementa - namijenjen je za stacionarni smještaj. Da biste brzo pronašli roditeljski modul, morate pritisnuti gumb za pokretanje tri puta. Zvuk ovog modela je prilično glasan, to je ono što u Moskvi piše Natalija Nikolaeva:

Proveo sam puno vremena u kuhanju kuhinje - gledam televiziju, radim posuđe, uključim mikrovalnu pećnicu, pa je dovoljno zvuk. Ali istodobno u najvećem volumenu, jasno čujem bilo kakvo kretanje djeteta. Čak mogu uhvatiti trenutak kada se upravo probudio! U isto vrijeme, jedinica za bebe se nalazi oko metar od krevetića.

Da biste čuli apsolutno sve zvukove, ne smijete smanjiti glasnoću. Dječja jedinica radi samo na mreži, nema baterije za to. Zbog prisutnosti ovog uređaja možete spavati bez brige o djetetu. Stoga smo, zbog praktičnosti, stavili 10 bodova.

Raspon djelovanja

Maksimalna udaljenost na kojoj monitor za bebe Tomy TF500 radi je 350 metara. Ta udaljenost je dovoljna ne samo za stan, već i za veliku privatnu kuću. Ako iznenada napustite zonu djelovanja, poseban pokazatelj će vas odmah obavijestiti o tome. Pored toga, u tijelo se ugrađuju svjetlosni indikatori koji izvješćuju o neuobičajenoj buku.

Dječji modul možete upravljati čak i na daljinu, uključujući, možete podesiti svjetlinu noćnog svjetla. Istodobno, nastavit će raditi čak i ako odspojite uređaj. Ako živite u visokoj zgradi i morate hitno otići dolje na donji kat - odvesti roditeljsku jedinicu s vama i čut ćete svaku šuštanje iz dječje sobe. S obzirom na vrlo udobnu udaljenost za ovu stavku staviti 10 bodova.

Takav je uređaj prilično nov na domaćem tržištu, pa se politika cijena još uvijek formira. Da biste kupili bebin monitor Tomy TF500, morat ćete platiti od 4.000 do 5.000 tisuća rubalja. Iznos je sasvim razumljiv, s obzirom koliko vremena i živaca sličan izum štedi. Nakon kupnje, ne morate se brinuti za bebu svake sekunde i neprestano trčati iz sobe u sobu kako biste provjerili kako je on tamo. No, budući da je moguće pronaći jeftine modele u prodaji, procijenit ćemo trošak toga u 8 bodova.

Napravite pravi izbor: Tomy baby monitor je najbolji pomoćnik za svaku mamu

Pojava djeteta u kući provodi svoje promjene u uobičajenom načinu života svih članova obitelji, ali ne negira redovne brige: mlađa majka s vremena na vrijeme napušta novorođeno dijete da ide u tuš, kuhati večeru ili objesiti odjeću. Misli o bebi ne ostavljaju ženu ni minutu, i ne preporučuje se biti nervozan i zabrinuti. Kako biti? Kupite monitor za bebu da uvijek budete u kontaktu s djetetom. Kvalitetni i pristupačni uređaji nude japanski proizvođač Tomy Company (Takara Tomy Company).

O tvrtki

Tomy brand bebe monitori čine japanska tvrtka Tomy Company (Takara Tomy), koja je na tržištu od 1924. godine i proizvodi igračke i dječje proizvode. Proizvodi za sigurnost djeteta japanskog proizvođača pojavili su se na ruskom tržištu 2006. godine.

Igračke, kao i video i baby monitori su u posebnim zahtjevima. Proizvodi Takara Tomy stekli su povjerenje roditelja u mnogim zemljama zahvaljujući visokim standardima kvalitete i bogatim iskustvom na tržištu dječjih proizvoda.

Značajke uređaja Tom marke

Za uređaje tvrtke Tomy Company karakterizira veliki radijus djelovanja (najmanje 300 - 350 m na otvorenim površinama). Digitalne uređaje razlikuju se prisutnost velikog broja komunikacijskih kanala (120), opreme bežične komunikacijske tehnologije DECT, nepostojanje smetnji i visoka razina povjerljivosti.

Veći troškovi dječjih monitora imaju proširenu funkcionalnost:

 • ugrađene noćne svjetiljke;
 • senzori temperature;
 • dvosmjerni komunikacijski kanali;
 • senzori za hranjenje;
 • Maya pokreta i respiratornih senzora.

Po trošku, to je tehnika srednje cijene.

Tvrtka proizvodi i analogne i digitalne sustave nadzora. Modeli Takara Tomy razlikuju se u elegantnom i konciznom dizajnu, dostupni su u bijeloj boji.

Pregledaj popularne modele

Walkabout Platinum Digital


Visokokvalitetni digitalni dječji monitor visoke osjetljivosti mikrofona i odsutnost vanjske buke. Roditelji primjećuju stabilnu komunikaciju bez ometanja i oštrine čak i najtiših zvukova iz vrtića, gdje je instaliran prevoditelj.

Uz opremu s:

 1. noćno svjetlo s daljinskim upravljačem;
 2. senzor temperature;
 3. timer za hranjenje;
 4. Različite vrste upozorenja (lagani, zvučni i vibracijski načini) prikladni su za roditelje.

Ključne značajke:

 • proizvodni materijal: visokokvalitetni plastični, metalni elementi;
 • težina: 1,05 kg;
 • dimenzije: 240 x 230 x 122 mm;
 • Bežična tehnologija DECT;
 • automatsko postavljanje kanala;
 • kontrola i fiksacija indikatora temperature (omogućuje praćenje dinamičkih promjena temperature zraka u sobi);
 • posljednji mjerač za hranjenje (uređaj podsjeća majku da je vrijeme da se hrani dijete i broji broj hranjenja);
 • vibracijski signal na roditeljskoj jedinici (omogućit će reagiranje na signal uređaja u bučnom okruženju);
 • svjetlosni pokazatelj zvučnih signala (doći će do spašavanja u situacijama kada je neprikladno aktivirati zvučne prostore);
 • noćna svjetlost na daljinskom upravljaču na dječijoj jedinici (prevoditelj);
 • dvosmjerna komunikacijska funkcija (omogućuje vam smirivanje djeteta glasom na putu u vrtić);
 • visoka kvaliteta komunikacije: uklanjanje smetnji;
 • povjerljivost: emisija se odvija na šifriranim komunikacijskim kanalima;
 • jedinica s mogućnošću punjenja (opremljena bazom za punjenje);
 • Oba funkcionalna jedinica su potpuno prijenosna (prijenosna).

specifikacije:

 1. Frekvencijski raspon prijenosa signala: 1880 - 1930 MHz.
 2. Raspon radne temperature: 0 - 50⁰ê.
 3. Radijus prijema signala i prijenosa: 300 m (vani).
 4. Napajanje:

 • Uključuje 2 mrežna prilagodnika;
 • Dječja jedinica pokreće baterije (4 AA baterije (prodaje se odvojeno)) i od mrežnog napajanja (220 volta);
 • roditeljski prijemnik radi s baterijom (uključeno).

Mogućnosti:

 • 1 prevoditelj (dječja jedinica, prijenosni uređaj) od 80 x 60 x 100 mm;
 • 1 prijemnik (roditeljska jedinica, prijemnik) koji mjeri 90 x 60 x 230 mm;
 • 2 mrežni adapteri;
 • upute za uporabu.

Cijena: 6035 str.

TF 500


TF 500 - Klasični uređaj s dvije jedinice i standardne funkcionalnosti (dodatno opremljen noćnim svjetlom), postoji dvosmjerna komunikacijska funkcija.

Opće značajke:

 • proizvodni materijal: visoko kvalitetna plastika;
 • težina: 1 kg (u pakiranom obliku);
 • raspon: 350 m (u otvorenom prostoru).

Roditeljska jedinica:

 1. aktivacija glasa (funkcija VOX);
 2. obavijest o izlasku uređaja iz područja pokrivenosti;
 3. podesivi volumen zvuka i signala;
 4. indikator napunjenosti baterije;
 5. isječak za krilo;
 6. napajanje: punjiva baterija 600 mAh, 2.4 V, tip baterije: N-Mn (uključen u pakiranje), napaja se iz napajanja;
 7. Dimenzije: 70 x 110 x 45 mm.

Dječja jedinica:

 1. dvosmjerna funkcija komuniciranja glave;
 2. ugrađeno noćno svjetlo s osvjetljenjem;
 3. napajanje: mrežni napon (nazivni adapter za napajanje: (1) 100-240 V

50-60 Hz 150 mA (2) 6 V 500 mA).

Nemojte prekrivati ​​adapter tijekom punjenja. Prilikom uporabe prilagodnik se može zagrijati - oprez. Ako se uređaj ne upotrebljava nekoliko dana, bolje je odvojiti dječju jedinicu od mreže.

Mogućnosti:

 • 1 roditeljski uređaj (prijemnik);
 • 1 dijete uređaj (prevoditelj, monitor);
 • 2 mrežni adapteri;
 • 1 korisnički priručnik.

Cijena: 5110 str.

Classic TA 10/71027


Klasični TA 10/71027 - Proračunski analogni dvokanalni uređaj s jednosmjernom komunikacijom za praćenje djeteta. Dodatne značajke: neovisno noćno svjetlo.

Opće značajke:

 • proizvodni materijal: sigurna plastika;
 • težina: 0,75 kg;
 • veličine: roditeljski uređaj je 80 x 44 x 80 mm, beba uređaj je 130 x 65 x 130 mm, a cjelokupni paket u pakiranju je 230 x 100 x 230 mm;
 • ultrapure signal bez izobličenja i smetnji;
 • aktivacija glasovne kontrole VOX (automatski radi - na zvuk);
 • ugrađena noćna svjetlost s neovisnim načinom rada;
 • svjetlosni signal koji nadopunjuje ili zamjenjuje zvučni signal;
 • obavijest da je baterija ispražnjena;
 • obavijest o izlasku iz područja pokrivenosti;
 • podesivi volumen zvuka;
 • clip-on za nošenje pojasa roditeljskog prijemnika.

specifikacije:

 • roditeljska jedinica - 3 AAA (LR3) 1,5 V baterije (prodaje se zasebno), mrežna napajanja;
 • dječja jedinica - mrežna hrana.
 • Mrežni prilagodnik:

  50Hz.

 • IZLAZ: 9V, 200mA.
 • Raspon: do 300 m (vanjski).
 • Radna temperatura: 0 - 50⁰ê.
 • Frekvencija: 40.660

  Mogućnosti:

  • 1 bebin monitor za emitiranje;
  • 1 primaju roditeljsku jedinicu;
  • 1 korisnički priručnik;
  • mrežni prilagodnici.

  Cijena: 2970 r.

  Savjeti za odabir

  Japanski proizvođač specijalizirao se za proizvodnju dječjih dobara za razne svrhe gotovo 100 godina. Sada je tvrtka usredotočena na poboljšanje visokotehnoloških proizvoda, koji uključuju bebene monitore. Budući da Tomy Company ima veliki izbor sličnih uređaja, vodite vlastitim potrebama.<.

  1. Roditelji imaju mali stan i skroman proračun? Pogledajte bliže jednostavne i pouzdane opcije kao što je Tomy Classis TA 100/71027: klasični analogni sustav nadgledanja uspješno će se nositi sa svojim odgovornostima i neće napraviti rupu u obiteljskom proračunu.

  Nedostaci analognih dječjih monitora mogu se pripisati niskoj kvaliteti komunikacije - naravno, čut ćete da dječak plače, ali uređaj može "uhvatiti" vanjski zvuk i stvoriti pozadinu. Ova značajka dovodi do niske razine sigurnosti komunikacijskog kanala - susjedi mogu čuti vaše "razgovore", prilagođavajući se istim valom. Usput, morate i ručno konfigurirati komunikacijski kanal.

 • Trebate najsuvremenije tehnološki napredni model? Tomyovi digitalni bebin monitori su "napredni" uređaji s besprijekornom komunikacijskom kvalitetom, automatskim odabirom kanala, šifriranjem podataka i proširenim skupom korisnih značajki.

  Kombinacije mogu biti vrlo različite:

  • prenosivost obje funkcionalne jedinice;
  • prisutnost osjetnika temperature zraka;
  • kontrola hranjenja;
  • noćna svjetla;
  • raznih upozoravajućih sustava i alarma.

  To su skuplji modeli koji će trajati dulje. Takve su mogućnosti dobre za fleksibilniji proračun iu prisutnosti velikog stana ili privatne kuće s dvorištem. I da - s digitalnom dadilijom koju i vi i vaše dijete zasigurno nećete čuti od bilo kojeg stranca, svi su signali kodirani i preneseni preko sigurnog komunikacijskog kanala. Istina, takav uređaj je puno skuplji od jednostavnih analognih modela.

 • Zabrinuti za zdravlje i život mrvica? U takvim slučajevima od Tomy ima sustav praćenja funkcioniranja senzor jastuk ( «Disanje Monitor") - poseban senzor podmatrasnym koji detektira pokret i ritmičko disanje novorođenčadi.

  Ugrađena noćna svjetlost prikladan je dodatak glavnom uređaju, što će omogućiti ne uključivanje svijetle osvjetljenja i istodobno vidjeti što se događa. Kontrola hranjenja je prekrasan "podsjetnik" koji govori majci da je beba već gladna. Isti revni "pomoćnik" izračunava dnevni broj hranjenja.

 • Se događa u različitim situacijama? Odaberite opciju s različitim alarmnog sustava: svjetlosni signal će zatražiti tiho u mir i tišinu da bi dijete trebalo izgledati, a vibracije „dostuchitsya” za majke, koja u bučnom okruženju možda i ne čuje se zvuk podsjetnika. Ako ste na granici područja pokrivenosti uređaja, matična jedinica će dati odgovarajući signal.
 • Zabrinuta zbog ekonomičnosti? U tom slučaju, beba monitor je opremljen glasovnom aktivacijom funkcija VOX - u normalnim okolnostima, uređaj radi u pozadini, „san” modu i ističe oštro protiv zvuk „probuditi” uređaj. Prikladno, uređaj će obavijestiti roditelje da je vrijeme za promjenu baterija.
 • Čuvajte se krivotvorina: nemojte biti u iskušenju nerazumno niskim, "promotivnim" cijenama - nakon svega, ovo je tehnika. Tehnički uređaji imaju minimalni trošak, a to je objektivni čimbenik. Prije kupnje, upoznajte se s izgledom i karakteristikama modela koji vam se sviđa na službenim stranicama proizvodne tvrtke u Rusiji. Odredite i najbližu licenciranu utičnicu.

  Ako u približnoj procjeni nema službenih prodajnih predstavnika, naručite robu u online trgovini koja je spremna dokumentirati originalnost proizvoda, kao i osigurati odgovarajuća jamstva kvalitete i pružiti tehničko održavanje uređaja.

  Bežični monitor Tomy marke dobar je izbor za roditelje koji žele izbor i preferiraju kvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Serija sustava praćenja tvrtke Takara Tomy zadovoljit će različite roditeljske zahtjeve i cijeniti kvalitetu komunikacije, pouzdanost komponenti i raznoliku kombinaciju dodatnih korisnih funkcija.

  Tomy Digital TF-500

  "Prvi, prvi, kao što me čujete, prijem!", Mladi roditelji šalju, postavljaju monitor za bebe pored prvorođenog kreveta. Oni su zadovoljni kupnjom, novac se ne gubi. Sada kada čvrsto znaju da ništa ne može poremetiti dječji san, oni mogu ići svojim poslovima, biti sami. Čim se beba probudi i vreba, bebena monitori Tomi Digital TF-500 prenijet će signal u roditeljsku sobu. Ne moraju nužno pogledati u spavaću sobu svakih pet minuta, provjeravajući kako dijete spava.

  Audio praćenje je uzbudljivo iskustvo kada čujete svaku šuškavu iz krevetića. Ovdje se grubo šuljao: dijete se okrenulo prema drugoj strani. Ovdje je došao zvuk vatrene sirene iz blago otvorenog prozora, ali dijete slatko spava. I to čak i njuškanje dokazuje da ima ugodan san i ne leži s izrazom nezadovoljstva, a ne razumije gdje su roditelji.

  U redu, uključite radio

  Odabir modela iz širokog raspona prijenosnih radio prijemnika treba obratiti pažnju na mogućnost dvosmjerne komunikacije. Nisu svi dječji monitori opremljeni ovom tehničkom značajkom. Neke obitelji moraju samo čuti najmlađi član obitelji, a ne razgovarati s njim s drugog kraja kuće. U svakom slučaju, zvuk se prenosi kvalitativno, bez nepotrebnog buke i buke. U tom slučaju, mikrofon dječje jedinice ima dobru osjetljivost, vodeći emitiranje uživo iz pospanog kraljevstva.

  Čak i ako je obitelj velika kuća, beba monitor Tomi TF-500 će uhvatiti i proći najmanju buku iz spavaće sobe na drugom katu u dnevnom boravku na terenu. Prijenos i prijem signala se proteže na tri stotine metara. U dječjoj je jedinici montirana noćna svjetiljka i daljinski upravljač. To znači da majka može ugasiti svjetlo, a da se ne ometa iz pedikure u kupaonici. Kombinacija kućanskih poslova s ​​uslugom čuvanja djece postala je tako jednostavna.

  Zvuk spavanja s tomy digitalnim tf-500

  Djeca od rođenja do jedne godine daju spavanje većinu dana. Roditelji fizički ne mogu biti u blizini djeteta cijelo vrijeme odmora. To nije potrebno: monitor za bebe gledat će dječji krevetić dok obitelj jede ili prima goste.

  Ako je majka napustila zonu visokokvalitetnog prijema signala, radio odašiljač će to prijaviti uključivanjem indikatora na zaslonu. Monitor je otporan na oštećenja, a radio će trajati dugo. Možda je čak i naslijedila druga ili treća dijete u obitelji.

  Nije potrebno staviti uređaj na jastuk djeteta. Može se ugraditi u mjerač iz kolijevke ili kolica. Ovo je dovoljno za uhvatiti zvukove buđenja iz sna. Mama će znati je li se sin probudio u lošem raspoloženju i odmah će se pojaviti na svom pozivu. Ili će moći završiti svoj posao ako čuje da se njezina kćer probudi i zauzima igračkama pričvršćene na stranu krevetića.

  Tomi tf 500 monitor za bebe

  © 2006-2018. Antonchik.ru - dućana. Sva prava pridržana. Skrećemo pozornost na činjenicu da su sve informacije (uključujući cijene) na ovoj web stranici samo u informativne svrhe i ni pod kojim okolnostima ne predstavljaju javnu ponudu određenu odredbama članka 437. stavka 2. Građanskog zakonika Ruske Federacije.

  Poštovani korisnici!

  Naša mrežna trgovina radi satima, možete naručiti u bilo kojem trenutku prikladnom za vas!

  Konzultanti na telefon 8-495-988-00-78, 8-925-211-04-34, 8-925-211-04-35 prihvaćaju narudžbu ili daju detaljne informacije o proizvodu svakodnevno od 9.00 do 18.00 od ponedjeljka do petka. Subota i nedjelja su slobodni dani.

  Nakon postavljanja narudžbe, operater internetske trgovine će vas kontaktirati kako bi potvrdio i razjasnio narudžbu, dogovorili dan i vrijeme isporuke. Ako vikendima nudite narudžbu, operator će vas kontaktirati na dan postavljanja narudžbe i dogovoriti isporuku za najbliži radni dan.

  Bežični monitor Tomy TF500

  Baby Monitor Tomy (Tom) TF500 Y7573 - Vaša beba je uvijek u kontaktu s vama.

  Beba Tomy će biti velika pomoć mama u brigu za bebu. Sa svojim roditeljima će čuti samo zvukove koji čine njezinu bebu i bez ikakvih buke. Uređaj za bebe Tomi TF500 U7573 ima poseban jedinstveni signal koji se izmjenjuje između dječjih i odraslih jedinica. S ovom dadiljem možete sigurno otići u posao jer će vas obavijestiti ako je dijete budno i da joj treba pozornost majke. Ako želite, čak možete slušati dah beba ili uključiti svjetlosni signal, ukazujući ako je potrebno, da morate posjetiti bebu. Tomy TF500 monitor za bebe idealan je za roditelje koji žele ostati u kontaktu s bebom svake minute.

  Značajke monitora za bebe:

  • pogodan za upotrebu od rođenja, a zatim prema potrebi
  • lijep dizajn, u boji - bijelo
  • sastoji se od jedinice za djecu i odrasle
  • tip - digitalni
  • komunikacija je jedan od načina
  • radijus radijusa - 350 m (pogodan ne samo za stan, nego i za privatnu kuću)
  • odabir optimalnog komunikacijskog kanala od 120 dostupnih se provodi automatski
  • DECT tehnologija ne jamči smetnje i potpunu povjerljivost
  • kada prijeđete od raspona signala, pojavljuje se indikator upozorenja
  • indikator razine baterije
  • postoji noćna svjetiljka s daljinskim upravljačem koja radi čak i kada je monitor za bebu isključen
  • Dječja jedinica je napajanje napajanja, odrasla osoba je baterija

  Osim toga, zajedno s dva bloka:

  • sigurnosni pojas
  • 600 mAh baterije za roditeljsku jedinicu
  • instrukcija

  Dimenzije i težina Tomy baby monitora:

  Veličina paketa:

  • duljina - 25 cm
  • širina - 13,5 cm
  • visina - 15 cm
  • težina pakiranja - 0,9 kg

  * Prikazivanje boja ovisi o pojedinačnim postavkama vašeg monitora, tako da se boja proizvoda može razlikovati od onoga što vidite na slici. Proizvođač zadržava pravo izmjene kompozicije, opreme, raspona boja proizvoda, specifikacija itd. bez prethodne obavijesti. Stoga opisi robe na web-lokaciji: boje, oprema, pojedinačni entiteti - mogu se razlikovati, sadrže netočnosti.

  Zaslon za prikaz

  Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

  Zaslon za prikaz

  Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

  * U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

  Pomoći ćemo vam da pronađete sličan proizvod!

  Prijavite potvrdu o proizvodu

  Po vlastitoj volji iu mojem interesu, pristajem na obradu, uklj. prikupljanje, sistematiziranje, akumulacija, skladištenje, (nadogradnja, nadogradnja, promjena), korištenje, prenijeti trećim stranama (popis od treće strane mogu se pronaći na stranicama www.eldorado.ru/club), depersonalizacija, blokiranje, uništavanje osobnih podataka, ovisno o dokumentu (prijavni obrazac, prijava itd.) uključuju, ali nisu ograničeni samo na sljedeće osobne podatke: puni naziv, datum rođenja, spol, podatke o putovnicama (serija, broj, kome i kada je izdana) smještaj), telefonski broj za kontakt, e-mail adresa pošte, Društvo sa ograničenom odgovornošću "Eldorado" BIN 5077746354450 (Rusija, 105066, Moskva, ul. Donja Krasnoselskaya, d. 40/12, zgrada 20, Kat 5, II, soba 3), s ciljem davanja mi svoje roba i usluga (proizvoda), uključujući, ali ne ograničavajući se na: identificiranje sudionika u programu lojalnosti, osiguravanje postupka za evidentiranje akumulacije i korištenja bonusa, isporuka, pružanje usluga, distribucija oglašavanja (uključujući o tekućim promocijama i posebnim ponudama putem bilo kojeg komunikacijskog kanala, uključujući poštom, SMS-om, e-mailom, telefonom, drugim načinima komunikacije), prikupljajući mišljenja o poslovanju ELDORADO LLC.

  Slažem se (na) da će se moji osobni podaci obrađivati ​​na način koji ispunjava ciljeve obrade osobnih podataka, uključujući uz korištenje alata za automatizaciju ili bez uporabe takvih alata. I ja se slažem da je pristanak koji mi je dano u elektroničkom obliku na web mjestu pristanak koji u potpunosti udovoljava zahtjevima zakonskih propisa o osobnim podacima i omogućuje vam da potvrdite činjenicu o primitku od strane tvrtke LLC ELDORADO.

  Slažem se prijenos i / ili dodjelu „Eldorado” za obradu podataka partner LLC „Uvijek Da!” I partner banka „Home Credit i financije banke”, Glavna licenca Središnje banke Ruske Federacije № 316 od 15.03.2012, na 125040, Moskva, str. Pravdy, d.8, b.1, kako bi ih potvrdio i procijenio svoju solventnost za sklapanje ugovora o kreditu i bankovnom računu s Bankom.

  Suglasnost mi daje cijelo vrijeme trajanja Programa.

  U isto vrijeme sam informiran (a) i složiti (a) da je pregled ovog sporazuma će se automatski prekinuti svoje sudjelovanje u programu lojalnosti, moj bonus program vjernosti račun će biti zatvoren i brava će značiti nemogućnost njegovog korištenja, uključujući Ukidanje bonusa dostupna na bonus računu, kao i da ću morati ponovno pristanak na liječenje PD, ako opet odlučim koristiti usluge ili proizvode LLC „Eldorado”, koji zahtijevaju popunjavanje obrazaca, aplikacije, itd.pc koji sadrži moj PD.

  Bežični monitor TOMY TF500

  5110

  Model: TF500

  Šifra proizvođača: 2000009549

  Vrsta proizvoda: Baby Monitor

  opis

  Video recenzije (3)

  Pregled beba monitora Tomy Digital TF500

  monitor za bebe digitalnih tf500 recenzija

  Baby Monitor Ljetni djetetni bebatonski pojas

  Značajke (9)

  Cijene na Yandex.Market

  Prikazivanje prijedloga za cijenu rubalja. do trljanja.

  Cijene (1)

  Kako kupiti ili gdje smo +

  "DiscountGID" je usluga usporedbe cijena u trgovinama, povratna usluga i pomoć pri odabiru robe, kroz izbor video pregleda, recenzija i usporedbe robe. Većina prodavaonica predstavljenih na web mjestu dostavlja u Rusiju pa je korisno koristiti online narudžbu na web-lokaciji ove trgovine (ako šaljete narudžbe u svoju regiju, saznajte na web-lokaciji odabrane trgovine). Da biste kupili odabrani proizvod, morate kliknuti gumb "kupiti" na odabranu trgovinu i nastaviti s kupnjom na web stranici ove trgovine. Da biste dobili povrat novca, slijedite iste korake prije registracije.

  Cijena od 5110 rubalja do 5110 rubalja u 1 trgovini

  Usluga gotovine HID

  Kupite u susjednim gradovima

  Usluge za stanovnike Moskve

  "Utkonos" - lider u području online trgovine hranom i srodnim proizvodima.

  General Food je tvrtka za prehrambenu tehnologiju koja se bavi proizvodnjom i isporukom zdrave hrane za cijeli dan (ili pak u roku od 6 dana) u Moskvi.

  Pripremamo i donosimo vam dnevnu prehranu pravilne prehrane, postavljene u kutije, po pristupačnoj cijeni.

  Bežični monitor TOMY TF500

  Digitalni monitor za bebe TOMY TF500 pružit će vam veliku pomoć za mamu koja se brine za bebu. S ovom dadiljem čujete zvukove koje dijete čini, a ne šum. Značajka ovog dječjeg monitora je jedinstveni signal koji se razmjenjuje između roditelja i djece. Omogućuje 100% privatnosti. Sigurno možete otići u posao, dadilja će vas obavijestiti je li beba budna i zahtijeva mamu pozornost. Ako želite, čak možete čuti vaše bebe disanje, ali ako ne postoji takva potreba, jednostavno možete uključiti svjetlosni signal koji će vas upozoriti da je vrijeme da posjetite bebu.

  Različite značajke digitalnog ryadionizma Tomi TF500:

  1. Radijus djelovanja dječjeg monitora je 350 metara, što je dovoljno ne samo za stan, već i za privatnu kuću
  2. Jedinstven signal izmijenjen između blokova osigurava 100% privatnosti
  3. Automatski odabir optimalnog komunikacijskog kanala od 120 mogućih
  4. Indikator izvan raspona uvijek ćete vidjeti da odjednom odlazite predaleko
  5. Svjetlosni pokazatelji
  6. Indikator napunjenosti baterije
  7. Daljinsko upravljanje noćnom svjetlošću, svjetlina se može prilagoditi čak i daleko
  8. Noćno svjetlo može raditi čak i kad je monitor za bebe isključen
  9. Dječja jedinica djeluje na mreži, roditeljskoj bateriji
  10. Pričvrstite za pričvršćivanje pojasa
  1. Dječji i roditeljski blokovi
  2. Baterija za roditeljsku jedinicu

  Baterije nisu uključene

  Novac na isporuku

  Moguće je isporuka robe samo u Moskvi i Moskvi regiji (svi proizvodi).

  Plaćanje računa

  Možete platiti račun u bilo kojoj poslovnici banke koja vam odgovara.
  Novac se obično pripisuje na naš bankovni račun sljedećeg radnog dana nakon uplate, ali najkasnije 3 dana kasnije. Prilikom plaćanja preko VTB-24 i Alfa-Bank, novac će se uplatiti na naš tekući račun istog ili sljedećeg dana.
  Nakon što potvrdite narudžbu i odaberete oblik plaćanja, poslat ćemo vam fakturu za plaćanje s našim pojedinostima o plaćanju.

  Upotreba sustava prihvaćanja plaćanja Paymaster.ru

  Ovaj sustav plaćanja kombinira popularne načine plaćanja:

  Zgodan: platite svoju omiljenu robu bez napuštanja svog doma. Zgodna intuitivna sučelja čini proces plaćanja jednostavnim i ugodnim. Nakon slanja narudžbe od vas će se tražiti da platite narudžbu plastičnom karticom - slijedite jednostavne upute i za nekoliko minuta ćete izvršiti uplatu. Sve informacije o vašim narudžbama pohranjuju se na vaš osobni račun, odakle možete platiti narudžbu s plastičnom karticom u bilo kojem trenutku. Obavijestit ćemo vas e-poštom o svim promjenama vaših narudžbi. Stoga ćete uvijek biti svjesni statusa vaših narudžbi.

  Brzo: samo nekoliko klikova, 2 minute vašeg vremena, morate izvršiti uplatu.

  Profitabilno: naše isplate su BEZ KOMISIJE! Ne naplaćujemo nikakvu proviziju za isplate s plastičnim karticama. Plaćate točno iznos vaše narudžbe, bez dodatnih naknada.

  Pouzdan: Vaši osobni PAYMENT DATA (uključujući i broj kartice) su apsolutno zaštićeni - oni su uneseni na sigurnom mjestu plaćanja agent - Paymaster.ru obradu centar (ruska tvrtka s besprijekornom reputacijom). Možete biti apsolutno sigurni da vaše povjerljive informacije neće biti proslijeđene trećim osobama ili organizacijama.

  Prednosti: Sredstva se odmah knjiže na račun, komisija se ne naplaćuje klijentu, točan iznos koji je naveden na web stranici u vrijeme narudžbe će ići na račun trgovine.

  Dodatne informacije

  Za narudžbe u druge gradove u Rusiji i CIS-u radimo samo s 100% plaćanjem unaprijed.

  Priprema pratećih dokumenata i njihov prijenos u skladište na dan plaćanja Vaše narudžbe.

  Besplatna dostava tereta u Moskovske terminale prijevoznih tvrtki.

  Naša prodavaonica, dugogodišnje iskustvo, sa sigurnošću nudi transportne tvrtke: Gruzovozoff, Auto Trading, Poslovne linije, Zheldor Expedition, Baikal servis, EMC Russian Post, PEC.

  Približan izračun troška isporuke vrši se prilikom naručivanja.

  U slučaju da nijedna od preporučenih prijevoznih tvrtki ne radi u vašoj regiji, spremni smo slušati vaše prijedloge koje ćemo razmotriti i dogovoriti.

  Dostava u Moskvi - bez 3 000 rubalja!

  Dostava u Moskvi unutar Moskve prstenasti put provode špediteri transportnog poduzeća. Špediteri dostavljaju narudžbu na adresu koju navedete, u roku od dva dana (maksimalno vrijeme isporuke 2 dana), od trenutka kada je nalog stavljen od strane upravitelja internetske trgovine. Plaćanje isporučene robe obavlja se u gotovini agentu prosljeđivanja u gotovini nakon pregleda robe.

  Dodatni uvjeti isporuke:

  • Dostava robe u vrijednosti do 3.000 rubalja u Moskvi - 500 rubalja.
  • Dostava robe vrijedne više od 3.000 rubalja u Moskvi je besplatna.
  • Dostava robe obavlja se na ulazu. Trošak podizanja glomaznih dobara na vrata - 100 rubalja, u nedostatku dizala - 50 rubalja po podu.
  • Po isporuci u Moskvi, isporuka robe od strane špeditera, kao i plaćanje za narudžbu, obavlja se samo u zgradama.
  • U slučaju dostave narudžbi na javna mjesta, prijenos robe i plaćanje gotovinom moguće je samo u njihovom uredskom dijelu, au slučaju isporuke u stambene zgrade - samo u stanu.
  • U slučaju dostave robe u ured tvrtke u kojem radite, špediteri šalju robu na kontrolnu točku.
  • Ako zbog razloga koji su izvan kontrole online trgovine odbijaju isporučiti robu u trenutku njezina stvarnog primitka, plaćate troškove prijevoza tvrtke - za velike robe - 500 rubalja, u skladu sa stavkom 3 čl. 497 Građanskog zakona.

  Ako je potrebno, možete upotrijebiti dodatnu uslugu - hitnu isporuku.
  Dostava se vrši na dan narudžbe, pod uvjetom da je narudžba izdana prije 14:00.
  Trošak usluge je 500 rubalja.

  Dostava u Moskvi regiji (izvan Moskva)

  Dostava u Moskvi regiji (izvan Moskve Ring Road) provodi se od ponedjeljka do subote - plaćeno, 30 rubalja na 1 km od Moskve Ring Road.

  Dostava robe vrijedne do 3.000 rubalja u Moskvi regiji - 500 rubalja + 30 rubalja na 1 km od Moske Ring Road.

  Dostava robe vrijedne više od 3.000 rubalja u Moskvi regiji - 30 rubalja na 1 km od Moskve Ring Road.

  Ako zbog razloga koji nisu kontroli naše internetske trgovine odbijaju nalog u trenutku stvarnog primitka, troškove prijevoza tvrtke - za velike robe - 500 rubalja, prema članku 497. stavka 3. Građanskog zakonika Ruske Federacije, plaćate.

  Ako je potrebno, možete upotrijebiti dodatnu uslugu - hitnu isporuku.
  Dostava se vrši na dan narudžbe, pod uvjetom da je narudžba izdana prije 14:00.
  Trošak usluge je 500 rubalja.

  Dostava u regije

  Mi ćemo isporučiti robu koju ste odabrali u bilo koji grad u Rusiji za samo nekoliko dana, a to će biti jeftinije nego što mislite!

  Na web stranicama transportnih tvrtki možete također izračunati približni trošak isporuke narudžbe u ured transportnog poduzeća vašeg grada.

  Ako niste pronašli svoj grad na popisu dostupnih gradova ili općina za dostavljanje od strane prijevoznika ili ćete morati detaljnije izračunati troškove isporuke, vaši će vam menadžeri pomoći nakon što naručite svoju narudžbu na našoj web stranici ili nazovite od 10:00 do 19 : 00 (osim nedjelje):

  • Moskva: +7 (499) 551-88-68
  • St. Petersburg: +7 (812) 946-24-89
  • Rostov-na-Don: +7 (8632) 915-630
  • Novosibirsk: +7 (383) 288 45-54
  • Regije Rusije: 8 (800) 775-35-92

  Dostava u Rusiji obavlja se preko transportnih tvrtki pod uvjetima od 100% plaćanja unaprijed za robu.

  U prosjeku, primjerice, prijevoz dječjeg auto sjedala ili kolica košta 300 do 500 rubalja, ovisno o udaljenosti od Moskve, težine i volumena tereta.

  Dostava u Moskovski ured prijevoznog poduzeća, obavljamo besplatno.

  Cijena i vrijeme isporuke ovise o težini i volumenu vaše narudžbe, koliko i koliko je vaš grad iz Moskve.

  Nakon narudžbe, dobit ćete fakturu (račun) za plaćanje robe putem e-maila.

  Plaćanje za narudžbu je vrlo jednostavno! Plaćate račun (priznanicu) u bilo kojoj najbližoj banci i obavijestite upravitelja o uplati telefonom ili e-poštom.

  Nakon što primimo novac na naš bankovni račun, odmah ćemo poslati robu koju ste kupili od strane transportnog poduzeća istog dana.

  Jamstveni list, faktura će biti u kutiji s robom.

  Nakon prebacivanja tereta u prijevozno poduzeće, šaljemo vašem e-mailu teretni račun s adresom, telefonom, gdje ćete preuzeti robu.

  Dostava se plaća odvojeno po primitku narudžbe u uredu prijevoznog poduzeća u vašem gradu.

  Raspored rada:

  Moskva: ponedjeljkom-pet 10: 00-19: 00, sub 11: 00-18: 00, ned - zatvoreno.
  St. Petersburg: od ponedjeljka do petka 10: 00-18: 00, sub, ned - zatvoreno.
  Rostov-na-Don: od ponedjeljka do petka 10: 00-19: 00, sub, ned - zatvoreno.
  Novosibirsk: pon-pet 10: 00-19: 00, sub, ned - zatvoreno.

  Primanje narudžbi na web mjestu - 24 sata dnevno.

  Narudžbe u mrežnoj trgovini obrađuju se od 10:00 do 19:00 dnevno radnim danom.

  Dostava se obavlja radnim danom i subotom od 10:00 do 19:00 sati.

  Trgovina na malo online trgovine Gandylyan provodi se putem tvrtke Komfort Ltd. (TIN 7701092644).

  TOMY TF500 mali monitor za kupnju jeftin u St. Petersburgu

  Dijeljenje informacija o društvenim mrežama:

  Opis i pregled robe "Baby TOMY TF500"

  Monitori za bebe TOMY (TOMI) TF500

  Radio TOMY TF500 s visokokvalitetnim zvukom bez smetnji ima mnoge korisne značajke. Uređaj se sastoji od dva dijela: jedan ostaje s djetetom u sobi, a drugi je uvijek s roditeljima da čuju što se događa u vrtiću. Inovativni bežični sustav bežičnog audio nadzora ima kontrolu glasnoće, ugrađenu noćnu svjetiljku s daljinskim upravljačem i podesivom svjetlinom. Prikladan kvačica na roditeljskoj jedinici omogućuje vam postavljanje bebenog monitora na remen, objesiti ga na kuku ili ga staviti na policu. Radio medicinska sestra TOMY TF500 postat će nezamjenjiva pomoćnica za pobožne roditelje.

  Značajke:

  • Dugi raspon.
  • Ušteda energije.
  • Podesite glasnoću.
  • Svjetlosna naznaka aktivnosti.
  • Jedinstven signal izmijenjen između blokova osigurava 100% privatnosti.
  • Automatski odabir optimalnog komunikacijskog kanala.
  • Indikator izvan raspona.
  • Daljinsko upravljanje noćnom svjetlošću, svjetlina se može namjestiti čak i na daljinu.
  • Noćno svjetlo može raditi čak i kad je monitor za bebe isključen.
  • Dječja jedinica je mrežno napajana, roditeljska jedinica je napajaju baterije ili napajanje.
  • Pričvrstite za pričvršćivanje pojasa.
  Osim toga:
  • Dob: od rođenja.
  • Materijal: plastika.
  • Broj kanala: 120.
  • Radijus radijusa: 350 m.
  • Power roditeljska jedinica: mrežni ili Ni-MH baterija "AAA" (600 mAh).
  • Snaga jedinice za bebe: mreža.
  • Veličina roditeljske jedinice: 7x11x4.5 cm.
  • Veličina dječje jedinice: 2x12x4.5 cm.
  • Veličina paketa: 23x8,5x12 cm.
  • Jedinica mase: 100 g
  • Jedinica za bebe: 120 g
  • Masa pakiranja: 570 g.
  uključeno:
  • roditeljska jedinica;
  • dječji blok;
  • 2 mrežni adapteri;
  • baterija za roditeljsku jedinicu;
  • instrukcija.