Ramili Baby RA400 Crni bebin monitor (aktivacija glasa, prijemni raspon 500 m)

Zdravlje

Dječji monitor Ramili Baby RA400 bijeli je moderni uređaj koji će pratiti bebu dok obavljate kućanske poslove. Najnoviji sustav za nadzor audio signala omogućuje dvosmjernu komunikaciju, kontrolu temperature i jednostavno služi kao noćno svjetlo. Dječji i upravljački modul koji može raditi na mreži i samostalno. U tu svrhu postoje baterije u dječjem modulu i velika baterija u roditelju. Čak i uz najmasovnije zidove, radijus bebinog monitora je do 100 metara. Ima laganu težinu, tanko tijelo i izrazito moderan izgled. Monitor za bebe Ramili RA400 (bijeli) lako se uklapa u vašu ruku zahvaljujući malim dimenzijama 4,5 x 11 cm.

Voditelj će vas nazvati, razjasniti sve detalje i staviti nalog.

 • opis
 • karakteristike
 • video
 • instrukcija
 • Recenzije (2)
 • dostava
 • plaćanje

Prednosti Ramili Baby RA400 uključuju:
• neprekinuto dvosmjerno komuniciranje;
• Suvremeni sustav za uklanjanje vanjskih smetnji;
• Raspon prijema signala u otvorenim područjima iznosi do 500 m, u zatvorenom prostoru do 100 m;
• potpuno odsutnost štetnog zračenja;
• Aktivacija zvuka u dječjoj sobi, uključujući plač;
• Funkcija noćnog svjetla, ugrađeni mjerač temperature.

Monitori za bebe Ramili Baby RA400 izuzetno su udobni za nošenje i upotrebu. Na kontrolnoj jedinici postoje indikatori koji pokazuju glasnoću plačanja bebe. Može se postaviti u okomiti položaj na postolju, koji paralelno služi kao punjač. Komunikacija s bebom je uvijek čista i najvažnije je sigurno. Za roditelje koji imaju probleme s sluhom, dobiva se vibracijski signal. Ova značajka je također korisna ako je roditelj na bučnim mjestima, ili obratno, prisiljen šutjeti.

Monitor za bebe Ramili RA400 kontinuirano mjeri razinu temperature u prostoriji u kojoj se dijete nalazi. Svi pokazivači su prikazani na upravljačkom modulu. Osim toga, roditelji uvijek mogu slušati kako beba trenutačno osjeća, samo pritiskom odgovarajućeg gumba. Da bi dijete mirno spavalo na dječjem modulu, postoji noćna svjetlost koja emitira LED svjetlo ugodnog izgleda.

Prisutnost baterije i baterije omogućuju vam korištenje dječjeg monitora izvan kuće, za šetnje i putovanja. Uređaj ima alarme o izlazu iz zone prihvaćanja signala, kao i kada je baterija ispražnjena. Kompaktnost, funkcionalnost i pouzdanost - ovo je samo mali popis prednosti koje beba monitor Ramili Baby RA400 White ima. Možete ga kupiti u dućanu modernih roditelja "Kinderone" po najpovoljnijoj cijeni.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

Zaslon za prikaz

Ovaj proizvod je kućište za prikaz, pa može imati manje vanjskih nedostataka. Također, on možda nema pakiranje i upute. Po primitku robe u trgovini možete ga pregledati i donijeti konačnu odluku o kupnji.

* U drugim trgovinama u regiji, proizvod nije uzorak uzoraka.

Pomoći ćemo vam da pronađete sličan proizvod!

Prijavite potvrdu o proizvodu

Po vlastitoj volji iu mojem interesu, pristajem na obradu, uklj. prikupljanje, sistematiziranje, akumulacija, skladištenje, (nadogradnja, nadogradnja, promjena), korištenje, prenijeti trećim stranama (popis od treće strane mogu se pronaći na stranicama www.eldorado.ru/club), depersonalizacija, blokiranje, uništavanje osobnih podataka, ovisno o dokumentu (prijavni obrazac, prijava itd.) uključuju, ali nisu ograničeni samo na sljedeće osobne podatke: puni naziv, datum rođenja, spol, podatke o putovnicama (serija, broj, kome i kada je izdana) smještaj), telefonski broj za kontakt, e-mail adresa pošte, Društvo sa ograničenom odgovornošću "Eldorado" BIN 5077746354450 (Rusija, 105066, Moskva, ul. Donja Krasnoselskaya, d. 40/12, zgrada 20, Kat 5, II, soba 3), s ciljem davanja mi svoje roba i usluga (proizvoda), uključujući, ali ne ograničavajući se na: identificiranje sudionika u programu lojalnosti, osiguravanje postupka za evidentiranje akumulacije i korištenja bonusa, isporuka, pružanje usluga, distribucija oglašavanja (uključujući o tekućim promocijama i posebnim ponudama putem bilo kojeg komunikacijskog kanala, uključujući poštom, SMS-om, e-mailom, telefonom, drugim načinima komunikacije), prikupljajući mišljenja o poslovanju ELDORADO LLC.

Slažem se (na) da će se moji osobni podaci obrađivati ​​na način koji ispunjava ciljeve obrade osobnih podataka, uključujući uz korištenje alata za automatizaciju ili bez uporabe takvih alata. I ja se slažem da je pristanak koji mi je dano u elektroničkom obliku na web mjestu pristanak koji u potpunosti udovoljava zahtjevima zakonskih propisa o osobnim podacima i omogućuje vam da potvrdite činjenicu o primitku od strane tvrtke LLC ELDORADO.

Slažem se prijenos i / ili dodjelu „Eldorado” za obradu podataka partner LLC „Uvijek Da!” I partner banka „Home Credit i financije banke”, Glavna licenca Središnje banke Ruske Federacije № 316 od 15.03.2012, na 125040, Moskva, str. Pravdy, d.8, b.1, kako bi ih potvrdio i procijenio svoju solventnost za sklapanje ugovora o kreditu i bankovnom računu s Bankom.

Suglasnost mi daje cijelo vrijeme trajanja Programa.

U isto vrijeme sam informiran (a) i složiti (a) da je pregled ovog sporazuma će se automatski prekinuti svoje sudjelovanje u programu lojalnosti, moj bonus program vjernosti račun će biti zatvoren i brava će značiti nemogućnost njegovog korištenja, uključujući Ukidanje bonusa dostupna na bonus računu, kao i da ću morati ponovno pristanak na liječenje PD, ako opet odlučim koristiti usluge ili proizvode LLC „Eldorado”, koji zahtijevaju popunjavanje obrazaca, aplikacije, itd.pc koji sadrži moj PD.

Pronašli ste ovaj artikl jeftiniji?

Pošaljite nam link na ovaj proizvod u drugoj trgovini, a unutar 72 sata dobit ćete SMS s jedinstvenim promotivnim kodom.

U slučaju odbijanja, informacije će biti poslane vašoj e-pošti.

Informacije i značajke

 • Općenito: Automatsko uključivanje; Raspon je 500 m; Vrsta - Radio; Vrsta komunikacije - dvosmjerni; Senzor temperature zraka Pogledajte sve specifikacije

Recenzije kupaca

 • Alla, Moskva, 07.07.2014 12:34:41

Imam isti monitor za bebe, samo u crnoj boji. Vrlo zadovoljan s kupnjom. preporučiti

kupio pristojan uređaj, malen kao mobilni telefon, 100% zadovoljni kupnjom

S ovim proizvodom često izgleda

karakteristike
Monitor za bebe RAMILI Baby RA400

 • zajednička

informacije

Ramili Baby RA400 je moderan i funkcionalan digitalni bebin monitor. Uređaj je karakteriziran visokokvalitetnim prijenosom zvuka na udaljenosti do 500 metara i opremljen je sustavom za smanjenje buke.

U monitoru za bebe Ramili Baby RA400 koristi najnoviju tehnologiju digitalnog prijenosa podataka, što je mnogo sigurnije od DECT tehnologije (praktično nema zračenja) i mnogo je učinkovitije od standardne digitalne tehnologije. Ramili Baby RA400 se bori s prirodnim i umjetnim preprekama, dobro radi čak iu velikim kućama i u jako opterećenom radijskom okruženju. Dječji monitor ima male dimenzije, tanak, lagan, udoban i funkcionalan. Oba dječja monitora mogu raditi bez spajanja na zidnu utičnicu: beba je od običnih baterija, roditelj je baterija.

Sustav automatske aktivacije kada otkrije da plačanje dijete aktivira uređaj i obavještava roditelje ako dijete plače. Osjetljivost na volumen plakanja je regulirana, tako da monitor za bebe može reagirati na vrlo tihe zvukove ili na intenzivan plač. Glasnoća plača prikazuje se i na ljestvici LED dioda.

Upozorenje na vibracije omogućuje vam da ne brinite o djetetu čak i ako su roditelji u bučnoj sobi ili ako je zvuk isključen.
Jedinica za bebe monitora za bebe opremljena je termometrom koji, mjerenjem temperature zraka u vrtiću, prenosi vrijednost roditeljskoj jedinici. Pokazivač se prikazuje na digitalnoj ploči roditeljske jedinice.

Noćno svjetlo na jedinici za bebu monitora za bebe Ramili Baby RA400 svijetli mekom i toplom svjetlošću. Može se uključiti i isključiti po želji. Svjetlost LED-noćnog svjetla nije previše svijetla, ali dovoljna da stvori udobnost u vrtiću i pomaže dijete mirno i slatko zaspati.
Ramili Baby RA400 ima dvosmjernu komunikacijsku funkciju, roditelji mogu razgovarati s djetetom ako nisu u blizini njega. Vrlo često je dovoljno da beba čuje rod roditelja da se smiri. Glasnoća zvuka regulirana je i na roditeljskoj jedinici i na dječjoj.

Posebne značajke

 • Funkcija obavijesti o izlazu iz recepcije.

 • Sposobnost slušanja situacije u vrtiću. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite i otpustite gumb za povratne informacije na roditeljskoj jedinici.

 • Prikladan stalak za postavljanje roditeljske jedinice bebenog monitora u vertikalnom položaju, što je također baza za punjenje. Upozorenje! Baza za punjenje namijenjena je samo roditeljskoj jedinici, ne možete staviti dječju jedinicu u uobičajene baterije!

 • Kristalno čista, sigurna veza.

 • Nizak upozorenje na baterije na roditeljskoj jedinici.

 • Obavijest o niskoj napunjenosti dječjeg bloka za vrijeme rada baterija. Alarmni signal dan je na roditeljskoj jedinici, u ovom slučaju potrebno je zamijeniti baterije na jedinici za bebe.

 • Ramili baby ra400 upute za uporabu

  Bežični monitor Ramili Baby RA400

  Moderan i funkcionalan digitalni monitor za bebe poznatog engleskog proizvođača dječjih proizvoda Ramili Baby RA400. Radio medicinska sestra ima visokokvalitetni prijenos zvuka na udaljenosti do 500 metara i opremljen je sustavom za smanjenje buke. Dječji monitor koristi najnoviju tehnologiju prijenosa digitalnih podataka, pa se nosi s prirodnim i umjetnim preprekama, dobro funkcionira čak iu velikim kućama i u jako napunjenoj radijskoj okolini. Radio medicinska sestra ima male dimenzije, tanke, lagane, prikladne i funkcionalne. Obje jedinice monitora za bebe mogu raditi bez spajanja na utičnicu: dječja od konvencionalnih baterija, roditelj iz baterije.

  Značajke beba monitora Ramili Baby RA400

  Digitalna komunikacija temeljena na najnovijoj digitalnoj tehnologiji.

  Recepcija je 500 metara.

  Automatska promjena intenziteta prijenosa ovisna o udaljenosti između roditelja i dječjih blokova daje dodatnu sigurnost za dijete. Odsutnost zračenja u modu aktivacije s detekcijom glasnog ili beba plača (VOX) i izuzetno niska tijekom emitiranja.

  Dvosmjerna komunikacijska funkcija (povratna informacija).

  Automatska aktivacija pri otkrivanju plakanja (VOX) s podešavanjem osjetljivosti. Ako se dijete probudi, beba će odmah početi odašiljati zvuk od vrtića do roditeljske jedinice.

  Vizualni pokazatelj glasnoće plače.

  Sustav za suzbijanje smetnji.

  Funkcija obavijesti o izlazu iz recepcije.

  Kontinuirano praćenje. Za dodatnu sigurnost, dječja jedinica redovito prenosi na roditeljsku jedinicu, čak i ako je dječja soba mirna.

  Sposobnost slušanja situacije u vrtiću. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite i otpustite gumb za povratne informacije na roditeljskoj jedinici.

  Termometar. Mjeri temperaturu u vrtiću, vrijednost se prikazuje na roditeljskoj jedinici.

  Noćno svjetlo na dječijoj jedinici. Meka LED svjetla.

  Obje jedinice bebenog monitora mogu se upravljati iz autonomnih izvora napajanja: dječja jedinica od običnih baterija, roditelj s baterija (isporučen). Radionian Ramili Baby RA400 je prikladan za uzeti sa sobom na izlet s djetetom.

  Prikladan stalak za postavljanje roditeljske jedinice bebenog monitora u vertikalnom položaju, što je također baza za punjenje.

  Kristalno čista, sigurna veza.

  Visokokvalitetni proizvodi proizvođača iz Engleske.

  Tanak monitor za tijelo i laganu bebu. Veličina svakog bloka je samo 4,5 x 11 cm, lako se uklapa u vaš dlan.

  Nizak upozorenje na baterije na roditeljskoj jedinici.

  Obavijest o niskoj napunjenosti dječjeg bloka za vrijeme rada baterija. Alarm se daje na roditeljskoj jedinici, u tom slučaju zamijenite ili izvadite baterije iz jedinice za bebe.

  Upozorenje! Baza za punjenje namijenjena je samo roditeljskoj jedinici, ne možete staviti dječju jedinicu u uobičajene baterije!

  Sustav automatske aktivacije kada otkrije da plačanje dijete aktivira uređaj i obavještava roditelje ako dijete plače. Osjetljivost na volumen plakanja je podesiva. Zahvaljujući toj mogućnosti, monitor za bebe, ovisno o postavci osjetljivosti, može reagirati ili na vrlo tihe zvukove ili intenzivne plač.

  Vibracijsko upozorenje omogućuje vam da se ne brinite o djetetu, čak i ako su roditelji u bučnoj sobi ili ako je zvuk isključen. Vibracijski signal koji se isporučuje na monitoru za bebe Ramili Baby RA400 također je pogodan za roditelje s oštećenim sluhom. Glasnoća plača također se vizualno prikazuje na skali od LED dioda.

  Dječja jedinica bebenog monitora opremljena je termometrom koji, mjerenjem temperature zraka u vrtiću, prenosi svoju vrijednost roditeljskoj jedinici. Vrijednost temperature u rasadniku prikazana je na digitalnoj ploči roditeljske jedinice.

  Noćno svjetlo, koje se može uključiti ili isključiti po želji, na jedinici bebe monitora za bebe Ramili Baby RA400 svijetli mekom i toplom svjetlošću. Svjetlost LED-noćnog svjetla nije previše svijetla, ali dovoljna da stvori udobnost u vrtiću i pomaže dijete mirno i slatko zaspati.

  Uz pomoć digitalnog beba ramila Baby RA400, roditelji mogu razgovarati s djetetom s daljine. Vrlo često beba je dovoljna da čuje roditeljski glas kako bi se smirio ako maca plače. Bebi monitor je opremljen dvosmjernom komunikacijskom funkcijom. Glasnoća zvuka je podesiva na roditeljskoj jedinici i na bebi.

  Video monitor Ramili RV1200

  Beba monitor Ramili Baby RV1200 je praktični alat za video nadzor za malu djecu, bolesne i starije osobe. Glavna prednost bebenog monitora je mogućnost spajanja ramilijskog senzora, koji odmah odašilje signal roditeljskoj jedinici ako dijete prestane disati ili se njegova frekvencija mijenja.

  Ramili Baby RV1200 je jedan od rijetkih dječjih monitora koje možete ponijeti sa sobom u ladanjsku kuću ili šetnju. Ovaj model je lagan i izdržljiv. Uz pomoć posebnih zatvarača i čičak, sigurno je pričvršćen na stranu kolica i drugih unutrašnjih predmeta. Objektiv fotoaparata može se nagnuti na bilo koju stranu pod bilo kojim kutom. U tom se slučaju lako može postaviti ispravan prikaz slike na zaslonu, slijedeći upute na izborniku roditeljske jedinice.

  Dječji monitor opremljen je svim potrebnim za kontinuirano praćenje: aktivacijski sustav pri otkrivanju plakanja (senzor zvuka), noćni vid, moćne baterije i adaptere za povezivanje s mrežom. Dječja jedinica ima LED pozadinsko svjetlo u obliku zvijezda, pa se u mraku može koristiti kao noćno svjetlo. Monitor za bebe Ramili Baby RV1200 ima praktičnu dvosmjernu komunikacijsku funkciju koja vam omogućuje razgovor s djetetom u drugoj sobi. Ovaj model dječjih monitora jedan je od rijetkih s ugrađenom baterijom u kamkorderu, što omogućuje potpuno samostalno korištenje.

  Fotografije beba majmuna Ramili RV1200

  Tehničke specifikacije

  Uređaj za praćenje djece (fotoaparat)

 • 1. Radno područje frekvencije: od 2414 MHz do 2475 MHz
 • 2. Modulacija: FHSS s LBT
 • 3. Senzor slike: CMOS u boji od 0,3 megapiksela
 • 4. Brzina prijenosa slike: 20 kadrova / s.
 • 5. Maksimalni raspon: 300 metara (s izravnom vidljivošću)
 • 6. Infracrveni LED / raspon vidljivosti od 6 komada
 • 7. Dimenzije: 95 (W) x 58 (H) x 40 (D) mm (bez stalka)
 • 8. Raspon radne temperature: od 0 ° C do +50 ° C.
 • 9. Napajanje: 5 V DC (600 mA) ili litijska baterija (3.7 V Li)

  Uređaj za roditeljski nadzor (monitor)

 • 1. LCD razlučivost: horizontalna: 320px, vertikalno: 240px
 • 2. Veličina LCD-a: 2,4 inča
 • 3. Dimenzije: 110 (W) x 57 (H) x 23 (D) mm
 • 4. Snaga: 5 V DC (600 mA) ili litijska baterija (3.7 V Li)
 • 5. Radna temperatura: od 0 ° C do +50 ° C
 • Kompletan set

  • 1. Dječja jedinica (fotoaparat)
  • 2. Roditeljska jedinica (monitor).
  • 3. Dva izvora napajanja za električno spajanje
  • 4. Ugradni kit
  • 5. Vodič za korisnike

  Upute za uporabu beba monitora Ramili Baby RV1200

  Što je to?

  • 1. Uključivanje / isključivanje (ON / OFF).
  • 2. Indikator napajanja / niske napunjenosti.
  • 3. Objektiv fotoaparata.
  • 4. Svjetlost infracrvenog dioda.
  • 5. Mikrofon.
  • 6. Prekidač razine osjetljivosti mikrofona.
  • 7. Noćno svjetlo.
  • 8. Tipka za spajanje.
  • 9. Senzor temperature.
  • 10. USB priključak.
  • 11. Zvučnik.
  • 12. Tipka ON / OFF (uključeno / isključeno).
  • 13. Indikator napajanja / niske napunjenosti.
  • 14. Gumb gore / desno.
  • 15. Gumb dolje / lijevo.
  • 16. Gumb izbornika.
  • 17. Gumb za zaustavljanje monitora disanja.
  • 18. Približavanje.
  • 19. Tipka za uključivanje / isključivanje zaslon
  • 20. Indikator razine zvuka.
  • 21. Mikrofon.
  • 22. LCD zaslon.
  • 23. Gumb za povratne informacije.
  • 24. USB priključak.
  • 25. Zvučnik.
  • 26. Pokazatelj kretanja.
  • 27. Relej podesite osjetljivost disanja monitora.

  Priključak za napajanje jedinice za bebe

  Korištenje Li baterije (opcija)

  Korištenje adaptera napajanja

  Priključak struje roditeljske jedinice

  Korištenje baterije

  Korištenje adaptera napajanja

  Monitor disanja Priključak struje

  • Postavite prekidač na položaj OTVORENO. Otvorite poklopac odjeljka za baterije i instalirajte 3 AAA (UM-4) baterije, promatrajući polaritet. Zatvorite poklopac i okrenite prekidač na LOCK.

  Uparivanje jedinica djeteta i roditelja

  • Ovaj proces povezuje roditeljsku jedinicu i djecu. Uređaji su već priključeni u tvornici tijekom proizvodnje. Moguće je da se međusobno povezivanje, primjerice, za dodatne fotoaparate ili za premotavanje blokova iz osnovnog seta.
  • 1. Pritisnite i držite gumb za uključivanje / isključivanje (12) na 2 sekunde da biste ga uključili. Ako je tipka ≡ (16) uključena (ako ne, kratko pritisnite gumb za uključivanje / isključivanje (12)), pritisnite je za ulazak u izbornik (22). Koristite tipke Gore / Dolje ▼ (14) i (15) za odabir odjeljka "CONNECT CAMERA".
  • 2. Zaslon (22) prikazuje sadržaj izbornika "CAMERA SELECTION".
  • 3. Tipkama Gore / Dolje ▼ (14) i (15) odaberite "Baby". Pritisnite tipku izbornika ≡ (16) za potvrdu. Pomoću gumba Gore / Dolje ▼ (14) i (15) odaberite broj slijeda fotoaparata od 1 do 4 (zadani broj 1 odabran je za prvi fotoaparat), pritisnite gumb izbornika ≡ (16) za potvrdu.
  • 4. Pomoću gumba Gore / Dolje ▼ (14) i (15) odaberite "CONNECTED" ili "DISABLED", pritisnite tipku izbornika ≡ (16) za potvrdu. Na zaslonu (22) se pojavljuje poruka "CONNECTED. ”.
  • 5. Sada uključite jedinicu za bebe. Okrenite prekidač (1) na UKLJUČENO. U roku od 15 sekundi, tanki objekt treba pritisnuti i otpustiti (8) na stražnjoj strani fotoaparata.
  • 6. Ako je veza uspješna, na zaslonu monitora (22) će se pojaviti slika s objektiva fotoaparata (3) s tekstom "CONNECTED". Nakon 10 sekundi izbornik će se automatski sakriti.
  • Upozorenje! Korak 5 mora biti završen u roku od 15 sekundi nakon uključivanja jedinice za bebu, inače se veza neće dogoditi.
  • 7. Uređaj je spreman za rad.
  • 8. Ako se veza nije dogodila, ponovite korake od 1 do 5.
  • 9. Ako trebate spojiti nekoliko fotoaparata, ponovite korake od 1 do 5 sa svakim dječjim blokovima (možete povezati do 4 dječje blokove s jednim roditeljem). Imajte na umu da se veza u koraku 5 ne može izvršiti istodobno s nekoliko dječjih blokova. U tom slučaju veza neće uspjeti.
  • 10. Obratite pažnju. Ako spajate jedinicu za dijete na isti broj na koji je već spojena druga kamera, prethodni fotoaparat će biti odspojen od roditeljske jedinice i zamijenjen novim.
  • 11. Za odspajanje fotoaparata iz roditeljske jedinice slijedite korake opisane u koracima 1-2, u koraku 3, odaberite broj kamere za odspajanje, a zatim slijedite korak 4. Preskočite korak 5 i čekajte 20 sekundi. Na zaslonu se pojavljuje poruka "DISABLED" (22). Odabrana kamera je onemogućena.
  • 12. Prati disanje. Spajanje jedinice za dijete i respiratornog monitora treba napraviti samo ako je jedinica za dijete i roditeljska jedinica već međusobno povezana. Inače, veza s monitorom disanja neće biti točna.
  • 13. Provjerite je li roditeljska jedinica isključena. Stavite dječji blok u način vezanja slijedeći korake opisane u koraku 5. Indikator napajanja (2) će treperiti.
  • 14. Dok indikator napajanja (2) na jedinici za bebe trepće, uključite dišni monitor okretanjem releja (27) u smjeru kazaljke na satu. Čut ćete dva zvučna signala na dječjoj jedinici koja vas obavještava da je monitor za disanje uspješno povezan s medicinskom sestrom.
  • 15. Isključite jedinicu za bebu i ponovno ga uključite. Nakon 20 sekundi možete čuti alarm na roditeljskoj jedinici ako je monitor za disanje prazan. Lagano pritisnite monitor za disanje nekoliko puta, signal nestaje. To će značiti da sustav funkcionira normalno.
  • Upozorenje! Kada dijete odrasta i više nema potrebe za monitorom daha, morat ćete odvojiti monitor za disanje od bebenog monitora kako ne biste primili signal upozorenja "NE BRZOJTE S MONITOROM OSJETLJIVOSTI". Da biste isključili respiratorni monitor, slijedite korake opisane u koraku 13, ali nemojte slijediti korake u koraku 14. Pričekajte 20 sekundi dok indikator napajanja (2) prestane treptati. Zatim isključite jedinicu za bebe. Monitor za disanje će biti oslobođen.

  Upravljanje videom Baby Ramili Baby RV1200

  • 1. Postavite fotoaparat na udaljenosti od oko 1 m od krevetića, s objektivom (3) usmjerenim prema djetetu.
  • 2. Uključite jedinicu za bebe okretanjem prekidača (1) u položaj ON. Indikator (2) postaje zelen. Ako je baterija slaba, indikator će treperiti. U tom slučaju koristite mrežni adapter.
  • 3. Uključite roditeljsku jedinicu pritiskom i držanjem tipke za uključivanje / isključivanje (12) na 2 sekunde. Indikator napajanja (13) mora biti zelen. Ako žaruljica napajanja treperi, baterija roditeljske jedinice je slaba. U tom slučaju koristite mrežni adapter.
  • 4. Slika na fotoaparatu treba biti prikazana na zaslonu roditeljske jedinice. Zvuk koji dolazi iz kamere treba čuti preko zvučnika roditeljske jedinice. Ako se na zaslonu ne prikaže poruka "NO SIGNAL OR OUTSIDE THE RANGE", blokovi roditelja i djeteta pogrešno su povezani. Pogledajte odjeljak "Povezivanje roditelja i dječjih blokova".
  • Podesite glasnoću zvučnika roditeljske jedinice (25) na ugodnu razinu pomoću tipki Gore / Dolje ▼ (14) i (15). Indikator glasnoće će se prikazati na monitoru (22). Da biste isključili zvuk na roditeljskoj jedinici, pritisnite i držite tipku za dolje ▼ (15) dok se na zaslonu ne pojavi slika, što znači da je zvuk zvučnika (25) isključen. Da biste vratili zvuk, upotrijebite tipku Up ▲ (14).
  • Upozorenje! Tipke na ploči roditeljske jedinice aktivne su samo ako je uključeno osvjetljenje gumba. Da biste to učinili, pritisnite i otpustite gumb za uključivanje / isključivanje (12). Tipke se automatski zaključavaju nakon 8 sekundi, ako nisu pritisnute.
  • 5. Objektiv fotoaparata može se nagnuti u bilo kojem smjeru.
  • Postavite fotoaparat u krevetić ili kolica.
  • 6. Kontrola glasnoće i noćna kontrola mogu se izvesti na daljinu (pogledajte dolje u odjeljku "Izbornik").
  • 7. Pomoću prekidača osjetljivosti mikrofona (6) odaberite glasnoću zvuka potrebnog za pokretanje alarma:
  • Hi - visoka osjetljivost (radi s relativno tihim zvukom), srednje - srednje, Lo - niske.
  • 8. Dječja jedinica opremljena je automatskom funkcijom noćnog gledanja. Ako senzor otkrije nedostatak osvjetljenja, diode za infracrvenu svjetlost (4) su uključene. Slika na zaslonu roditeljske jedinice postaje crno-bijela.
  • Upozorenje! Ako jedinica za bebe radi u načinu noćnog gledanja s kontinuiranim prijenosom tijekom dugog vremenskog razdoblja, toplina koja se stvara unutar kruga može utjecati na senzor temperature (9) i prikazati netočnu temperaturu. U takvim slučajevima, preporučujemo da izvadite senzor (9) iz postolja i odmaknite ga od stražnjeg zida dječje jedinice.

  Izbornik beba prati Ramili Baby RV1200

  • Dodirnite gumb izbornika ≡ (16) za ulazak u izbornik. Koristite gumbe Gore / Dolje ▼ (14) i (15) za odabir odjeljaka LANGUAGE, POVEZIVANJE KAMERA, POSTAVKE KAMERA i THERMOMETERA, zatim dodirnite gumb izbornika (16) za potvrdu odabira.

  Odaberite aktivnu kameru

 • Ako ste spojili više fotoaparata, upotrijebite "CONNECT. CAMERA "za odabir fotoaparata s kojeg će se slika dobiti na roditeljskoj jedinici. Pomoću gumba Gore / Dolje ▼ odaberite željeni blok "Baby", dodirnite gumb izbornika ≡ (16) za potvrdu. Pomoću gumba Gore / Dolje ▼ odaberite željeni fotoaparat (1,2,3 4 ili AUTO), dodirnite gumb izbornika ≡ (16) za potvrdu. Zaslon (22) će prikazati sliku iz odabrane dječje jedinice. Kad je odabrana stavka AUTO, na svakom 8 sekundi naizmjence će se prikazati slika iz svake od povezanih fotoaparata na roditeljskoj jedinici. Nakon 30 sekundi, ako nijedna kamera ne prepozna nikakav zvuk, zaslon roditeljske jedinice (22) će se uključiti u stanje mirovanja. Kad jedna kamera prepozna zvuk, zaslon će se uključiti i prikazati sliku iz te kamere na 15 sekundi, a zatim nastaviti s prebacivanjem između drugih kamera.

  Noćno svjetlo

 • Koristite tipku gore ▲ / Dolje ▼ za odabir On, Off. ili AUTO, dodirnite gumb izbornika ≡ (16) za potvrdu.
 • Uklj. - noćno svjetlo je stalno uključeno.
 • Isključeno. - trajno nestati.
 • AUTO - automatsko uključivanje noćne svjetiljke kada se prepozna zvuk (vješalica).

  svjetlost

 • Pomoću gumba Gore / Dolje ▼ odaberite jednu od pet razina osvjetljenja zaslona, ​​a zatim potvrdite tipku izbornika ≡ (16). Imajte na umu da se svjetlina zaslona za svaki od dječjih blokova podešava pojedinačno. Ako slika s fotoaparata nije primljena, podešavanje svjetline nije moguće.

  Flip sliku

 • Možda ćete trebati ovaj odjeljak ako, na primjer, pričvrstite kameru na vizir kolica. Koristite tipke Gore / Dolje ▼ kako biste normalno prikazali ili okrenuli sliku 180 °, potvrdite tipku izbornika ≡ (16). Imajte na umu da postavka ove funkcije nije dostupna ako fotoaparat nema sliku roditeljskoj jedinici.

  termometar

 • Upotrijebite Up ▲ / Dolje ▼ kako biste odredili maksimalnu ili minimalnu dopuštenu temperaturu zraka u vrtiću, dodirnite gumb izbornika ≡ (16) za potvrdu.
 • Pomoću gumba Gore / Dolje ▼ možete odrediti temperaturu od 10 ° C do 49 ° C za maksimalnu granicu, od 0 ° C do 20 ° C za minimum, dodirnite gumb izbornika 16 (16) za potvrdu.
 • Ako je odabrano ISKLJUČENO, vrijednost neće biti podešena.
 • Upozorenje! Ako postavite nelogičnu vrijednost koja se nalazi unutar opsega suprotnog ograničenja, na primjer, postavite maksimalnu vrijednost na 15 ° i minimalnu vrijednost na 20 °, uređaj će automatski ispraviti tu vrijednost postavljanjem raspona do 3 ° С od suprotne vrijednosti.
 • Upozorenje! Temperaturni raspon ne može se postaviti za svaku kameru zasebno.

  Funkcija povratne spojke

 • Uz pomoć funkcije povratne veze, možete razgovarati s djetetom prenošenjem glasa iz roditeljske jedinice na dječju slušalicu:
 • 1. Pritisnite i držite gumb za povratnu informaciju (23).
 • 2. Govorite u mikrofon (21).
 • 3. Vaš će se glas čuti na zvučniku dječje jedinice (11).
 • 4.Postavite glasnoću zvučnika jedinice za bebe u izborniku "SETUP. CAMERAS ".
 • 5. Otpustite gumb (23) kako biste čuli dijete.
 • Kontaktirajte nas

  Roba se ne vraća.

  Roba dobre kvalitete koja se ne može razmijeniti (vraćena) navedena je na Popisu odobrenom po nalogu Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine. 55. Pročitajte više

  • opis
  • parametri
  • dostava

  Moderan bebin monitor. Raspon je 500 metara. Dvosmjerna komunikacija. Noćno svjetlo Termometar. Digitalna komunikacijska tehnologija. Nedostatak zračenja. Kristalno čist zvuk. Baza za punjenje roditeljske jedinice. Aktiviranje glasa. Obje jedinice mogu raditi bez spajanja na električnu utičnicu: roditelj baterije, djeca običnih baterija.

  SHARE WITH FRIENDS:

  Pravila za pitanja i povratne informacije

  Potrebno je napisati recenziju
  registracija na mjestu

  Prijavite se na svoj Wildberries račun ili se prijavite - to će trajati najviše dvije minute.

  PRAVILA ZA PITANJA I REZULTAT

  Recenzije i pitanja trebaju sadržavati informacije samo o proizvodu.

  Recenzije mogu ostaviti kupce postotak otkupa od najmanje 5%, a samo na naručenu i isporučenu robu.
  Za jedan proizvod kupac može ostaviti najviše dvije recenzije.
  Možete dodati do 5 fotografija na recenzije. Proizvod na fotografiji mora biti jasno vidljiv.

  Sljedeće recenzije i pitanja ne smiju biti objavljeni:

  • ukazujući na kupnju ovog proizvoda u drugim trgovinama;
  • koji sadrže sve podatke za kontakt (telefonske brojeve, adrese, e-poštu, veze na web stranice trećih strana);
  • s kažnjavanjem, vrijeđanjem dostojanstva drugih kupaca ili trgovine;
  • s velikim slovima velikih slova (velika slova).

  Pitanja se objavljuju tek nakon što dobiju odgovor.

  Zadržavamo pravo uređivanja ili ne objavljivanja pregleda i pitanja koja nisu u skladu s utvrđenim pravilima!

  Bežični monitor Ramili Baby RA400 Black

  3900

  Šifra proizvođača: Ramili Baby RA400 Black baby monitor

  Vrsta proizvoda: Radio i video medicinske sestre

  opis

  Video recenzije (3)

  Bežični monitor Ramili Baby RA400

  Bežični monitor Ramili Baby RA400

  Pregled monitora za bebe Ramili RA400

  Specifikacije (22)

  Cijene na Yandex.Market

  Prikazivanje prijedloga za cijenu rubalja. do trljanja.

  Cijene (1)

  Kako kupiti ili gdje smo +

  "DiscountGID" je usluga usporedbe cijena u trgovinama, povratna usluga i pomoć pri odabiru robe, kroz izbor video pregleda, recenzija i usporedbe robe. Većina prodavaonica predstavljenih na web mjestu dostavlja u Rusiju pa je korisno koristiti online narudžbu na web-lokaciji ove trgovine (ako šaljete narudžbe u svoju regiju, saznajte na web-lokaciji odabrane trgovine). Da biste kupili odabrani proizvod, morate kliknuti gumb "kupiti" na odabranu trgovinu i nastaviti s kupnjom na web stranici ove trgovine. Da biste dobili povrat novca, slijedite iste korake prije registracije.

  Cijena od 3900 rubalja do 3900 rubalja u 1 trgovini

  Usluga gotovine HID

  Kupite u susjednim gradovima

  Usluge za stanovnike Sankt Peterburg

  Pripremamo i donosimo vam dnevnu prehranu pravilne prehrane, postavljene u kutije, po pristupačnoj cijeni.

  Kupite na kredit

  Razdoblje bez kamata - do 100 dana. Izdavanje kreditne kartice - besplatno

  Iznos kredita je do 300.000 rubalja. Razdoblje bez kamata - do 55 dana!

  Bežični monitor Ramili Baby RA400 Black (Ramily)

  Dostupnost: Očekivano na lageru

  Datum isporuke: 20.06.2015

  Moderan i funkcionalan digitalni monitor za bebe poznatog engleskog proizvođača dječjih proizvoda Ramili Baby RA400. Radio medicinska sestra ima visokokvalitetni prijenos zvuka na udaljenosti do 500 metara i opremljen je sustavom za smanjenje buke. Dječji monitor koristi najnoviju tehnologiju prijenosa digitalnih podataka, pa se nosi s prirodnim i umjetnim preprekama, dobro funkcionira čak iu velikim kućama i u jako napunjenoj radijskoj okolini. Radio medicinska sestra ima male dimenzije, tanke, lagane, prikladne i funkcionalne. Obje jedinice monitora za bebe mogu raditi bez spajanja na utičnicu: dječja od konvencionalnih baterija, roditelj iz baterije.

  Upozorenje: ograničena količina robe u zalihi!

  Pošaljite prijatelju

  Bežični monitor Ramili Baby RA400 Black (Ramily)

  Moderan i funkcionalan digitalni monitor za bebe poznatog engleskog proizvođača dječjih proizvoda Ramili Baby RA400. Radio medicinska sestra ima visokokvalitetni prijenos zvuka na udaljenosti do 500 metara i opremljen je sustavom za smanjenje buke. Dječji monitor koristi najnoviju tehnologiju prijenosa digitalnih podataka, pa se nosi s prirodnim i umjetnim preprekama, dobro funkcionira čak iu velikim kućama i u jako napunjenoj radijskoj okolini. Radio medicinska sestra ima male dimenzije, tanke, lagane, prikladne i funkcionalne. Obje jedinice monitora za bebe mogu raditi bez spajanja na utičnicu: dječja od konvencionalnih baterija, roditelj iz baterije.

  Ime vašeg prijatelja je *:

  E-adresa vašeg prijatelja *:

  Sustav automatske aktivacije kada otkrije da plačanje dijete aktivira uređaj i obavještava roditelje ako dijete plače. Osjetljivost na volumen plakanja je podesiva. Zahvaljujući toj mogućnosti, monitor za bebe, ovisno o postavci osjetljivosti, može reagirati ili na vrlo tihe zvukove ili intenzivne plač.
  Vibracijsko upozorenje omogućuje vam da se ne brinite o djetetu, čak i ako su roditelji u bučnoj sobi ili ako je zvuk isključen. Vibracijski signal koji se isporučuje na monitoru za bebe Ramili Baby RA400 također je pogodan za roditelje s oštećenim sluhom. Glasnoća plača također se vizualno prikazuje na skali od LED dioda.
  Dječja jedinica bebenog monitora opremljena je termometrom koji, mjerenjem temperature zraka u vrtiću, prenosi svoju vrijednost roditeljskoj jedinici. Vrijednost temperature u rasadniku prikazana je na digitalnoj ploči roditeljske jedinice.
  Noćno svjetlo, koje se može uključiti ili isključiti po želji, na jedinici bebe monitora za bebe Ramili Baby RA400 svijetli mekom i toplom svjetlošću. Svjetlost LED-noćnog svjetla nije previše svijetla, ali dovoljna da stvori udobnost u vrtiću i pomaže dijete mirno i slatko zaspati.
  Uz pomoć digitalnog beba ramila Baby RA400, roditelji mogu razgovarati s djetetom s daljine. Vrlo često beba je dovoljna da čuje roditeljski glas kako bi se smirio ako maca plače. Bebi monitor je opremljen dvosmjernom komunikacijskom funkcijom. Glasnoća zvuka je podesiva na roditeljskoj jedinici i na bebi.

  Značajke:

  • Raspon prijema do 500 metara;
  • Digitalne komunikacije temeljene na najnovijoj digitalnoj tehnologiji;
  • Nema zračenja;
  • Automatska promjena intenziteta prijenosa ovisna o udaljenosti između roditelja i dječjih blokova daje dodatnu sigurnost za dijete. Odsutnost zračenja u modu aktivacije s detekcijom glasnog ili beba plača (VOX) i izrazito niska tijekom emitiranja;
  • Dvosmjerna komunikacijska funkcija (povratna informacija);
  • Automatska aktivacija pri otkrivanju plakanja (VOX) s podešavanjem osjetljivosti. Ako se dijete diže, monitor za bebe odmah počinje odašiljati zvuk od vrtića do roditeljske jedinice;
  • Vizualni pokazatelj volumena plača;
  • Sustav za suzbijanje smetnji;
  • vibrira;
  • Funkcija obavijesti o izlazu iz recepcije;
  • Kontinuirano praćenje. Za dodatnu sigurnost, dječja jedinica redovito prenosi na roditeljsku jedinicu, čak i ako je tiho u vrtiću;
  • Sposobnost slušanja situacije u vrtiću. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite i otpustite gumb za povratne informacije na roditeljskoj jedinici;
  • Termometar. Mjeri temperaturu u vrtiću, vrijednost se prikazuje na roditeljskoj jedinici;
  • Noćno svjetlo na dječijoj jedinici. Meka LED svjetla;
  • Obje jedinice bebenog monitora mogu se upravljati iz autonomnih izvora napajanja: dječja jedinica od običnih baterija, roditelj s baterija (isporučen). Radionian Ramili Baby RA400 je prikladan za uzeti sa sobom na izlet s djetetom;
  • Prikladan stalak za postavljanje roditeljske jedinice bebenog monitora u vertikalnom položaju, što je također baza za punjenje;
  • Kristalno čista, sigurna veza;
  • Visokokvalitetni proizvodi proizvođača iz Engleske;
  • Tanak monitor za tijelo i laganu bebu. Veličina svakog bloka je samo 4,5 x 11 cm, lako se uklapa u dlan;
  • Nizak upozorenje na baterije na roditeljskoj jedinici;
  • Obavijest o niskoj napunjenosti dječjeg bloka za vrijeme rada baterija. Alarm se daje na roditeljskoj jedinici, u tom slučaju zamijenite ili izvadite baterije iz jedinice za bebe;
  • Upozorenje! Baza za punjenje namijenjena je samo roditeljskoj jedinici, ne možete staviti dječju jedinicu u uobičajene baterije!


  Baby monitor Ramili Baby RA400 Black (Ramily) kupuje u online trgovini jedinstvenih proizvoda za djecu i njihove roditelje Vdomdetki.ru po cijeni od 6.499 rubalja. Sve robe šaljemo na bilo koje mjesto u Rusiji i prihvaćamo plaćanja elektroničkim plaćanjima i karticama. Radimo s ekspresnim uslugama, poštom i kuririma. Monitori za bebe Ramili Baby RA400 Black (Ramily) kupili su u online trgovini Vdomdetki.ru, izvrstan izbor u korist visokokvalitetnih i certificiranih proizvoda. Također možete upoznati sve značajke, opise i fotografije proizvoda Ramili Baby RA400 Black (Ramily)

   Pregled proizvoda Baby Monitor Ramili Baby RA400 White

   Bežični monitor Ramili Baby RA400 White

   Moderan i funkcionalan digitalni monitor za bebe poznatog engleskog proizvođača dječjih proizvoda Ramili Baby RA400. Radio medicinska sestra ima visokokvalitetni prijenos zvuka na udaljenosti do 500 metara i opremljen je sustavom za smanjenje buke. Dječji monitor koristi najnoviju tehnologiju prijenosa digitalnih podataka, pa se nosi s prirodnim i umjetnim preprekama, dobro funkcionira čak iu velikim kućama i u jako napunjenoj radijskoj okolini. Radio medicinska sestra ima male dimenzije, tanke, lagane, prikladne i funkcionalne. Obje jedinice monitora za bebe mogu raditi bez spajanja na utičnicu: dječja od konvencionalnih baterija, roditelj iz baterije.

   • Digitalna komunikacija temeljena na najnovijoj digitalnoj tehnologiji.
   • Recepcija je 500 metara.
   • Nedostatak zračenja.
   • Automatska promjena intenziteta prijenosa ovisna o udaljenosti između roditelja i dječjih blokova daje dodatnu sigurnost za dijete. Odsutnost zračenja u modu aktivacije s detekcijom glasnog ili beba plača (VOX) i izuzetno niska tijekom emitiranja.
   • Dvosmjerna komunikacijska funkcija (povratna informacija).
   • Automatska aktivacija pri otkrivanju plakanja (VOX) s podešavanjem osjetljivosti. Ako se dijete probudi, beba će odmah početi odašiljati zvuk od vrtića do roditeljske jedinice.
   • Vizualni pokazatelj glasnoće plače.
   • Sustav za suzbijanje smetnji.
   • Vibrirati.
   • Funkcija obavijesti o izlazu iz recepcije.
   • Kontinuirano praćenje. Za dodatnu sigurnost, dječja jedinica redovito prenosi na roditeljsku jedinicu, čak i ako je dječja soba mirna.
   • Sposobnost slušanja situacije u vrtiću. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite i otpustite gumb za povratne informacije na roditeljskoj jedinici.
   • Termometar. Mjeri temperaturu u vrtiću, vrijednost se prikazuje na roditeljskoj jedinici.
   • Noćno svjetlo na dječijoj jedinici. Meka LED svjetla.
   • Obje jedinice bebenog monitora mogu se upravljati iz autonomnih izvora napajanja: dječja jedinica od običnih baterija, roditelj s baterija (isporučen). Radionian Ramili Baby RA400 je prikladan za uzeti sa sobom na izlet s djetetom.
   • Prikladan stalak za postavljanje roditeljske jedinice bebenog monitora u vertikalnom položaju, što je također baza za punjenje.
   • Kristalno čista, sigurna veza.
   • Visokokvalitetni proizvodi proizvođača iz Engleske.
   • Tanak monitor za tijelo i laganu bebu. Veličina svakog bloka je samo 4,5 x 11 cm, lako se uklapa u vaš dlan.
   • Nizak upozorenje na baterije na roditeljskoj jedinici.
   • Obavijest o niskoj napunjenosti dječjeg bloka za vrijeme rada baterija.

   Sustav automatske aktivacije kada otkrije da plačanje dijete aktivira uređaj i obavještava roditelje ako dijete plače. Osjetljivost na volumen plakanja je podesiva. Zahvaljujući toj mogućnosti, monitor za bebe, ovisno o postavci osjetljivosti, može reagirati ili na vrlo tihe zvukove ili intenzivne plač.

   Vibracijsko upozorenje omogućuje vam da se ne brinite o djetetu, čak i ako su roditelji u bučnoj sobi ili ako je zvuk isključen. Vibracijski signal koji se isporučuje na monitoru za bebe Ramili Baby RA400 također je pogodan za roditelje s oštećenim sluhom. Glasnoća plača također se vizualno prikazuje na skali od LED dioda.

   Dječja jedinica bebenog monitora opremljena je termometrom koji, mjerenjem temperature zraka u vrtiću, prenosi svoju vrijednost roditeljskoj jedinici. Vrijednost temperature u rasadniku prikazana je na digitalnoj ploči roditeljske jedinice.

   Noćno svjetlo, koje se može uključiti ili isključiti po želji, na jedinici bebe monitora za bebe Ramili Baby RA400 svijetli mekom i toplom svjetlošću. Svjetlost LED-noćnog svjetla nije previše svijetla, ali dovoljna da stvori udobnost u vrtiću i pomaže dijete mirno i slatko zaspati.

   Uz pomoć digitalnog beba ramila Baby RA400, roditelji mogu razgovarati s djetetom s daljine. Vrlo često beba je dovoljna da čuje roditeljski glas kako bi se smirio ako maca plače. Bebi monitor je opremljen dvosmjernom komunikacijskom funkcijom. Glasnoća zvuka je podesiva na roditeljskoj jedinici i na bebi.

   Prošireno jamstvo -18 mjeseci + dar (već u košarici)

   Bežični monitor Ramili Baby RA400 White

   Novo! Moderni digitalni bebin monitor! 500 metara! Kristalno čist zvuk!

   Moderan i funkcionalan digitalni monitor za bebe poznatog engleskog proizvođača dječjih proizvoda Ramili Baby RA400. Radio medicinska sestra ima visokokvalitetni prijenos zvuka na udaljenosti do 500 metara i opremljen je sustavom za smanjenje buke. Dječji monitor koristi najnoviju tehnologiju prijenosa digitalnih podataka, pa se nosi s prirodnim i umjetnim preprekama, dobro funkcionira čak iu velikim kućama i u jako napunjenoj radijskoj okolini. Radio medicinska sestra ima male dimenzije, tanke, lagane, prikladne i funkcionalne. Obje jedinice monitora za bebe mogu raditi bez spajanja na utičnicu: dječja od konvencionalnih baterija, roditelj iz baterije.

   Sustav automatske aktivacije kada otkrije da plačanje dijete aktivira uređaj i obavještava roditelje ako dijete plače. Osjetljivost na volumen plakanja je podesiva. Zahvaljujući toj mogućnosti, monitor za bebe, ovisno o postavci osjetljivosti, može reagirati ili na vrlo tihe zvukove ili intenzivne plač.

   Vibracijsko upozorenje omogućuje vam da se ne brinite o djetetu, čak i ako su roditelji u bučnoj sobi ili ako je zvuk isključen. Vibracijski signal koji se isporučuje na monitoru za bebe Ramili Baby RA400 također je pogodan za roditelje s oštećenim sluhom. Glasnoća plača također se vizualno prikazuje na skali od LED dioda.

   Dječja jedinica bebenog monitora opremljena je termometrom koji, mjerenjem temperature zraka u vrtiću, prenosi svoju vrijednost roditeljskoj jedinici. Vrijednost temperature u rasadniku prikazana je na digitalnoj ploči roditeljske jedinice.

   Noćno svjetlo, koje se može uključiti ili isključiti po želji, na jedinici bebe monitora za bebe Ramili Baby RA400 svijetli mekom i toplom svjetlošću. Svjetlost LED-noćnog svjetla nije previše svijetla, ali dovoljna da stvori udobnost u vrtiću i pomaže dijete mirno i slatko zaspati.

   Uz pomoć digitalnog beba ramila Baby RA400, roditelji mogu razgovarati s djetetom s daljine. Vrlo često beba je dovoljna da čuje roditeljski glas kako bi se smirio ako maca plače. Bebi monitor je opremljen dvosmjernom komunikacijskom funkcijom. Glasnoća zvuka je podesiva na roditeljskoj jedinici i na bebi.

   Značajke monitora za bebe Ramili Baby RA400:

   • Digitalne komunikacije temeljene na najnovijoj digitalnoj tehnologiji;
   • Recepcija je 500 metara;
   • Nema zračenja;
   • Automatska promjena intenziteta prijenosa ovisna o udaljenosti između roditelja i dječjih blokova daje dodatnu sigurnost za dijete. Odsutnost zračenja u modu aktivacije s detekcijom glasnog ili beba plača (VOX) i izrazito niska tijekom emitiranja;
   • Dvosmjerna komunikacijska funkcija (povratna informacija);
   • Automatska aktivacija pri otkrivanju plakanja (VOX) s podešavanjem osjetljivosti. Ako se dijete diže, monitor za bebe odmah počinje odašiljati zvuk od vrtića do roditeljske jedinice;
   • Vizualni pokazatelj volumena plača;
   • Sustav za suzbijanje smetnji;
   • vibrira;
   • Funkcija obavijesti o izlazu iz recepcije;
   • Kontinuirano praćenje. Za dodatnu sigurnost, dječja jedinica redovito prenosi na roditeljsku jedinicu, čak i ako je tiho u vrtiću;
   • Sposobnost slušanja situacije u vrtiću. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite i otpustite gumb za povratne informacije na roditeljskoj jedinici;
   • Termometar. Mjeri temperaturu u vrtiću, vrijednost se prikazuje na roditeljskoj jedinici;
   • Noćno svjetlo na dječijoj jedinici. Meka LED svjetla;
   • Obje jedinice bebenog monitora mogu se upravljati iz autonomnih izvora napajanja: dječja jedinica od običnih baterija, roditelj s baterija (isporučen). Radionian Ramili Baby RA400 je prikladan za uzeti sa sobom na izlet s djetetom;
   • Prikladan stalak za postavljanje roditeljske jedinice bebenog monitora u vertikalnom položaju, što je također baza za punjenje;
   • Kristalno čista, sigurna veza;
   • Visokokvalitetni proizvodi proizvođača iz Engleske;
   • Tanak monitor za tijelo i laganu bebu. Veličina svakog bloka je samo 4,5 x 11 cm, lako se uklapa u dlan;
   • Nizak upozorenje na baterije na roditeljskoj jedinici;
   • Obavijest o niskoj napunjenosti dječjeg bloka za vrijeme rada baterija.