Najboljih 10 najboljih dječjih kolica

Bol

Pojava djeteta znači potrebu za kupnjom kolica za novorođenče. Na prvi pogled, ovaj zadatak može se činiti vrlo jednostavan, ali kako se praksa pokazuje, prilično je teško odabrati jeftin i prikladan model. Nemojte zaboraviti da kolica trebaju biti udobna ne samo za dijete nego i za roditelja. Na našem rangu prikupili smo deset od najboljih opcija koje imaju dobre kritike zadovoljnih vlasnika.

Top 10 najboljih kolica za bebe 2018-2019 godine

Prije sastavljanja ove ocjene odabrali smo najpopularnije modele na tržnicama pa smo pažljivo proučili povratne informacije od korisnika i stručnjaka. Ono što je izašlo iz ovoga, vidi dolje.

10 Navington Caravel (nosač)

Prosječna cijena: 22.730 rubalja.

Otvara našu ocjenu Poljski kolica, kolijevka za djecu do 6 mjeseci - Navington Caravel. Značajka ovog modela je poseban sustav zakretanja prednjih kotača, što uvelike olakšava kontrolu na ravnoj cesti. Ako je potrebno, kotači se mogu učvrstiti. Također treba spomenuti i mekani proljetni jastuk i kotači na napuhavanje s promjerom od 31 cm, tako da dijete će biti udoban čak i tijekom šetnje na pijesku i tla.

Okvir kolica je potpuno izrađen od čelika, koji je s jedne strane velika plus - izdržljiva konstrukcija, s druge strane minus - puno težine. Ispod je prostrana metalna košara u kojoj možete kupiti trgovine. Dolazi s posebnim slučajem koji može pokriti stvari i proizvode u košarici. Za udobnost roditelja osigurana je teleskopska ručka, koja se može podesiti u visini ovisno o visini roditelja (73-112 cm).

Sam kolijevka izrađena je od kvalitetnih materijala, a zahvaljujući velikom (79x36 cm) dijete će biti prostrano i udobno u njemu. Radi praktičnosti i zaštite, proizvođač je osigurao prisutnost prozora na kolijevci za prozračivanje, mrežice za komarce, sunčane vrećice, uklonjive madrace i tako dalje. Sam ležaj je prilično lagan i ima jednostavan mehanizam za uklanjanje, zbog čega je lako prenijeti odvojeno.

Zbog prostrane kolijevke i velikih kotača, veličina Navington Caravela pokazala se prilično velikom. Unatoč tome, širina kućišta zadržava standardne parametre (59 cm), tako da se invalidska kolica lako mogu uklopiti u bilo koji lift.

15 najboljih dječjih kolica

Kriteriji za odabir najbolje kolica za novorođenče

Odabir kolica za novorođenog malog čovjeka je vrlo težak zbog raznovrsnosti tipova, dizajna i dodatnih mogućnosti koje roditelji nude kod proizvođača ovog dječjeg prijevoza. Kako bi se odabrala najbolja, stručna cijena privukla je pozornost na sljedeće ključne kriterije za kupnju invalidskih kolica:

Udobnost i sigurnost za bebu. To bi trebalo uključivati ​​veliki i izolirani krevet s tvrdim stranama i prilagodljivu ventilaciju, duboko napa i kapu s vjetrovima širokog savitljivog jezika te mekani jastučić.

Praktičnost za roditelje. To su manevriranje, prohodnost, jednostavnost presavijanja i transport, podešavanje položaja ručke, veličina košare, prozor za pregled i dodatne opcije koje olakšavaju korištenje kolica.

Vrsta kolica: kolijevka ili univerzalna kolica. Kolijevci su idealni za bebe zahvaljujući tvrdom i ravnom krevetu, visokim stranama i dubokom napa. Oni se razlikuju po prohodnosti, mekanom tečenju i jednostavnom pouzdanom dizajnu. Međutim, oni su teški, ne manevrirani, a njihov je životni vijek kratak: čim beba počne sjediti, trebat će prijevoz s drugim karakteristikama. Prednosti prijevoza 2 u 1: univerzalnost, profitabilnost (prosječna cijena seta je približno jednaka cijeni kolijevke), manevriranost, razna tehnička rješenja. Nedostaci: manji propusnost i potreba za pohranjivanjem nekorištene jedinice negdje. Osim toga, pješački blok kupljen u budućnosti možda neće voljeti ni majka ni dijete. Ova vrsta univerzalnih invalidskih kolica, poput transformatora, tradicionalno se ne preporučuje za novorođenčad, no među njima je i "Expert cijena" pronašao uzorke koji zaslužuju našu pažnju.

Koji proizvođač dječjih kolica odabrati?

Voditelji tržišta u baby carovima su Italija (Peg Perego, Chicco, Inglesina), Njemačka (Hartan), Engleska (Silvercross), Portugal (Bebecar). Oni nude najbolju kvalitetu u srednjim i visokim kategorijama cijena. Istodobno, talijanski dizajni su dobri za ljeto i izvan sezone, a engleski su posebno praktični, njemački se mogu pohvaliti najboljom kvalitetom, a portugalski - funkcionalnost.

U posljednjih nekoliko godina proizvođači poljskih proizvođača primjetno su se privukli europskim čelnicima: TAKO, Lonex, Caramelo, Roan, Baby Design i drugi, proizvodeći ne samo visoke kvalitete, već mnogo pristupačnije univerzalne modele. Njihova glavna prednost i razlika od europskih invalidskih kolica (osim cijene) je njihova prilagodba uvjetima loših ruskih zime. Proračunski modeli prihvatljive kvalitete uključuju kineski (Baby Care, Geoby) i ruski (Little Trek, Strijelac) koji nisu skupi za kupnju i "nije loše izbaciti".

Kakva kolica je bolje kupiti - skupo ili ne?

Odgovor na ovo pitanje ne ovisi samo o iznosu novca u novčaniku, već io trezvenom izračunu roditelja. Što plaćamo za kupnju skupe kolica? Naravno, za visoku kvalitetu i snagu materijala i mehanizama, stilski i prepoznatljiv izgled, izrada najmanjih nijansi. Poštovane kolica dokazanih svjetskih marki su izdržljive i sposobne vjerno služiti za nekoliko djece, pa čak i za nekoliko generacija. Istovremeno, potrebno je razumjeti da plaćamo ne samo za kvalitetu, već i za ime. Neki roditelji trebaju kolica za "brand", ostali su ravnodušni prema velikim imenima, a dijete možda ne brine.

Međutim, valja razmatrati da skupe kolica nisu idealne. Na primjer, talijanski krik, engleski su teški, a Nijemci nisu dovoljno izolirani za ruske zime. Moguće je da kolica jednostavno ne vole dijete ili smeta roditeljima. Stoga ne biste trebali boraviti na skupim robnim markama, oslanjajući se na njihovu "neuništivu". Raspon jeftinih invalidskih kolica neusporedivo je širi, i iako su tehnički inferiorni od skupih modela, dobre poljske, ruske i kineske verzije izgledaju sjajno i prilično su sposobne udobno prevrtati 1-2 beba tako da mogu sigurno ići na "odmor". U tom smislu, "Stručne cijene" savjetuju pri odabiru kolica biti vođena ne po cijeni i brand, već po udobnosti i funkcionalnosti određenog modela.

Najboljih 15 najboljih dječjih kolica

Expert cijena je odabrao 15 najkvalitetnijih i najpopularnijih u 2017-2018. kolica za novorođenčad.

Najboljih 10 najboljih dječjih kolica

Odabir kolica izgleda kao jednostavan zadatak. Jednostavno do trenutka kada se dijete rodi. Ali nakon pojave djeteta, može se pokazati da je "to vrlo" idealno dijete za novorođenče nesigurno, nepraktično, pretjerano prepuno ili previše glomazno i ​​apsolutno neprikladno za upotrebu. Kako ne biste pogriješili i odabrali, doista, najbolju opciju?

Ocjena najboljih kolica Kako bi vam pomogli u rješavanju ovog problema, stručnjaci na našim stranicama sastavili su rang od 10 najuspješnijih invalidskih kolica za djecu. Prilikom sastavljanja mišljenja uzeti su u obzir mišljenja roditelja koji izravno koriste ovu vrstu prijevoza u praksi za bebu.

Kako odabrati kolica za novorođenče

Teško je ljudima koji su prvi put postali roditelji unaprijed zamisliti sve situacije koje se mogu pojaviti pri korištenju dječjeg kolica. I još više za novorođenče. Razgovarat ćemo o glavnim točkama koje biste trebali obratiti pozornost prilikom odabira kolica.

 1. Mjesto za spavanje. Novorođenče će većinu vremena spavati u kolicima. Stoga je važan kriterij mjesto za spavanje. Obratite pažnju na strane su bile dovoljno visoke, kolijevka je topla, a baza je prilično tvrda, jaka i ravna (bez kapi).
 2. Kotači. Kotači na napuhavanje su bolji od plastike, jer se posljednji troši brzo. Obratite pažnju na veličinu kotača. Kolica s velikim kotačima imaju dobru propusnost, ali ne smiju stati u mali lift. Dok invalidska kolica s malim kotačima su manevrirana, ali je teže nadvladati prepreke na cesti (pijesak, pukotine, jame). U svakom slučaju, kotači trebaju imati amortizere na oprugama i sustav zaključavanja. Ako crpka za kotače nije uključena u komplet, tada je moguće da ih pumpa u uobičajeni bicikl. Samo nemojte pumpa previše tijesno: kolica će biti krut kada vozite. Također, budite oprezni da ne vozite na ispušnim kotačima, inače će se brzo trošiti.
 3. Mogućnost prijevoza. Ako planirate voziti auto i uzeti kolica s vama, važna točka je njezina dimenzija, jednostavnost presavijanja i dezinfekciju kolica. Težina je također važna ako mama mora samostalno odvesti kolica prema gore i dolje, primjerice ako živiš u peterokutnoj zgradi bez dizala. U nekim modelima invalidskih kolica za novorođenčad osigurana su posebna auto sjedala 0+.
 4. Dodatna oprema. Prikladno, ukoliko je mrežica za komarce, poklopac kiše, vrećica, kolijevka za dijete, dodatne džepove, poklopac za noge već su uključeni u paket.

Sve dječje kolica pregledane u poretku razmatrane su prema sljedećim ključnim kriterijima.

 1. Vrsta kolica:
  • Klasična ili univerzalna kolica s kolijevkom. Ovo je jedan od najčešćih modela novorođenčadi. Ova kolica dizajnirana su za djecu do 8 mjeseci, no najaktivnije će početi puzati ju ranije.
  • Kolica su 2 u 1. U stvari, ovo je komplet koji osim baze (kotača i okvira) uključuje još dva bloka - kolijevku i tzv. "Šetnju" (hodnički blok). Dizajnirane su takve kolica za dulje vrijeme i prikladne su za bebe od rođenja.
  • Kolica su 3 u 1. To je gotovo isto kao i prethodna inačica, ali uz dva bloka također se doda sjedalo automobila kategorije 0+.
  • Transformerska kolica. Posebnost takve kolica je da se spavač može pretvoriti u sjedalo za hodanje. Tradicionalno, ovaj tip se ne preporučuje za novorođenče.
  • Kolica za kolica. Ova vrsta invalidskih kolica dizajnirana je za djecu koja već znaju sjesti, tako da se to nije smatralo na ovom vrhu.
 2. Sigurnost i udobnost. Ova kategorija uzima u obzir prisutnost mekog jastuka, prostranog i izoliranog bassinet s visokim stranama, mogućnost kontrole ventilacije, duboke kapulja i kapu od vjetra.
 3. Praktičnost za roditelje. To može uključivati ​​manevriranje, propusnost, sposobnost sklapanja i preoblikovanja kolica, razne opcije prilagodbe, kao i druge lijepe bonuse.
 4. Trošak. Cijena karoserije nikako nije posljednji parametar kojim se mora odabrati jedan ili drugi model. Najčešće, skupi kolica su izdržljivi i mogu poslužiti nekoliko beba odjednom. Ali treba napomenuti da, između ostalog, odabirom skupog prijevoza plaćate za robnu marku. Stoga je najbolje u ovom slučaju, ne početi od cijene i marke, već zbog praktičnosti i funkcionalnosti određenog modela.

Ocjena kolica za novorođenčad: top-10

S obzirom na gore navedene kriterije za odabir kolica za novorođenčad, sastavili smo rang od 10 najboljih popularnih modela koji su dostupni za kupnju u trgovinama Detsky Mir ili za naručivanje putem online trgovina.

U nastavku su kratke recenzije i fotografije prikazane u modelima ocjena dječjih kolica, ukazujući na njihove pro i kontra.

Prilikom odabira pravih modela dječjeg kolica najprije morate početi od važnih čimbenika, kao što su: doba godine, potreba prijevoza vagona u automobilu, trajanje šetnji i ostalo. Ali ne zaboravite na udobnost bebe!

1. Kolica Inglesina Sofija (ErgoBike šasija)

2. Baby Care Sonata


Drugo mjesto također daje klasičnu verziju. Bezuvjetna prednost kolica Baby Care Sonata je njena niska cijena, pogotovo kada uzmete u obzir da prema roditeljima "nije inferiorno s skupljim kolegama".

 • Kolica su također opremljena mekanim apsorberima i napuhavajućim kotačima, što im pruža prilično dobru propusnost.
 • Nedostaci se mogu pripisati nedovoljno izoliranom kolijevkom. Stoga je ovaj model prikladan za ljetni period, a ne za zimu, iako je ovaj nedostatak nadoknađen prostranom kolijevkom, odnosno bebom se može više toplo odjenuti i neće biti tijesno.

3. BeBe-Mobile Toscana kolica (2 u 1)


Neosporna prednost ovog modela je njegova bogata oprema. Pored osnovnih elemenata, komplet također uključuje: kišu, mrežu protiv komaraca, rukavice i zavjese. A zbog činjenice da međusobno zamjenjivi blokovi (kolijevka i šetnju) nisu međusobno inferiorni u kvaliteti, BeBe-Mobile Toscana i došli su do trećeg retka naše ocjene.

 • Ovaj model je prilično lagan i pokretljiv, ima snažnu šasiju i podesivu ručku.
 • Nedostaci uključuju ne prevelike kotače i nedostatak okvira na poklopcu motora za sjedenje.

4. Camarelo Carmela (3 u 1)


Na četvrtom mjestu na ljestvici je svijetla i moderna Camarelo Carmela (3 u 1). Ovaj model ima velike napuhavajuće kotače koji pružaju izvrsnu propusnost, ne samo na cesti, nego i kroz snježne nanosa. Kolica imaju dodatni bezbojni vizir, i unatoč svojoj kompaktnosti izvan, prostran je unutra. Zbog takvih značajki, Camarelo Carmela je dobra verzija kolica za zimsko razdoblje.

 • Lijepo je dodavanje prozor za gledanje na vrhu kolijevke.
 • Auto sjedalo, koje je također uključeno u kit, opremljeno je posebnim dodatnim elementom za novorođenčad koja još uvijek ne zna sjediti.

5. FD Design Cobra (2 u 1)


FD Design Cobra kolica, koja je model od 2 in 1, s pravom je peti, iako je po cijeni nešto skuplji od svojih kolega, to je kompenzirana kvalitetom gradnje.

 • Ključne značajke ovog modela su kotači. Dovoljno su velike, materijal je elastičan i otporan je na habanje.
 • Između ostalog, kolica su lagana (samo 11,3 kg), a prilično manevrirana.
 • To je također plus za roditelje koji mogu biti velika, prostrana košarica za kupnju, posebno za majke koje, kod hodanja s bebom, idu u trgovinu i kupuju namirnice.

6. Sretna beba Charlotte


Na šestom mjestu opet klasični model.

 • Čvrsti kotači Happy Baby Charlotte od gume za hladnoću su nadopunjeni uklonjivim krilima (četkama) koji štite od prljavštine i spriječavaju da se snježnim nanosi.
 • Zbog činjenice da su svi metalni elementi ovog modela kromiran, kolica izgledaju vrlo elegantno.
 • Za udobnost djeteta, sretna beba Charlotte koristi sustav dvostrukog prigušenja.
 • Šetalište može se postaviti u dva smjera: u smjeru putovanja ili prema majci.

7. Kolica ROAN Marita (2 u 1)


Prednosti modela ROAN Marita uključuju činjenicu da je velika, vjetrobrana i topla. A ako to nije bilo za uske kotače, to bi postalo idealno rješenje za zimske šetnje.

 • Prednost je prisustvo na svakom od blokova (kolijevka i hoda) velikog rupa za noge.
 • Nedostaci uključuju činjenicu da je kočnica kotača po mišljenju roditelja tijesna.

8. CAM Dinamico (3 u 1)


Prostor CAM Dinamico u našoj ocjeni predstavljen je modelu 3 u 1. Ova opcija je vrlo povoljna za nošenje beba u automobilu - glavni dio kolica brzo i lako se presavijava i nema potrebe za kupnjom dodatnog sjedala za automobil.

 • Važna prednost ovog modela je i njegova lakoća. Istina, za to je potrebno žrtvovati nešto, dakle, u usporedbi s drugim modelima, veličina kolijevke je nešto manja.
 • Kotači ovog modela također su nešto niži od analoga.

9. Adamex Barletta


Kolica Adamex Barletta je vrlo pokretna, ima uski međuosovinski razmak, zbog čega se lako uklapa čak iu najmanjem dizalu. Ali upotreba u visokoj zgradi bez dizala bit će problematična, budući da težak red veličine više od drugih sličnih modela. Međutim, čak i unatoč impresivnoj težini, Adamex Barletta ima mnoge prednosti.

 • Kolica imaju snažnu šasiju i prikladan okretni mehanizam za kotače, zahvaljujući kojima nikakva rubnjaci nisu problem.
 • Kolica su opremljena prikladnim mehanizmom za uklanjanje kolijevke - "na klik".
 • Unutar kolijevke je prostran, pouzdano zaštićen od vjetra i ima nekoliko položaja straga za praktičnost manjeg putnika.

10. Adamex Pajero (2 u 1)


Dječja kolica Adamex Pajero zatvaraju ocjenu. Također je karavan (2 u 1), koji je prikladan i za novorođenčad i malo odraslu djecu.

 • Ovaj model izgleda vrlo elegantno i istodobno zbog lako upravljanih zakretnih kotača.
 • No, prema roditeljima koji koriste ovu kolica, najuspješniji u modelu je blok s kolijevkom, a hodnički blok nije tako učinkovit i brzo propada.

zaključak

Dječja kočija nije samo vrsta prijevoza za bebu, već je nužna. No, zadatke koje je ovaj predmet namijenjen rješavanju mogu se jako razlikovati ovisno o specifičnim potrebama roditelja i uvjetima iskorištavanja. Za neke, ključna točka je mogućnost prijevoza u automobilu, a netko želi hodati satima u snježnim parkovima.

Najbolje kolica za novorođenčad: rang najboljih

Čekanje bebe je uzbudljivo vrijeme za buduće roditelje. Počinju se pripremati za izgled malog čovjeka unaprijed. Jedna od faza je izbor najboljeg kolica za novorođenče.

No, koji je kolica stvarno dobar? U ovom ćemo članku analizirati vrste invalidskih kolica i napraviti ocjenu najboljih.

Koje vrste kolica postoje?

Moderna dječja trgovina nude svojim klijentima širok izbor različitih kolica. I neiskusni parovi ponekad su izgubljeni iz velikog broja prijevoza za novorođenčad.

Moderne kolica su izrađene u različitim oblicima i bojama, s različitim šasijama i uzorcima. No kolica su razvrstana u sljedeće vrste:

• Kolica 2 u 1 ili 3 u 1.

Koja je osobitost svake od njih?

Transformatori - ovo je najbolja opcija za one koji žele uštedjeti. I nije toliko u cijeni kao kod ergonomije. Kolica se mogu prevoziti za najmlađe (djecu od 0 do 6 mjeseci) u kolica za bebe koje već sjedaju. Transformator će služiti na 3 godine.

Kolica, kolica s udobnom anatomski ispravnom površinom, koja će biti vrlo udobna za novorođenčad. Ali kolijevci imaju nedostatak: njihov je životni vijek relativno kratak - samo šest mjeseci. Ali to ne ovisi o kvaliteti, već o sazrijevanju djeteta. Jednom kad nauči sjesti, on će biti neugodno u takvoj kolicima.

Kolica 3 u 1 ili 2 u 1 - popularan izbor modernih roditelja. Prednost tih modela je njihova višenamjenska funkcionalnost: oni su reinkarnirani u kolijevku za novorođenčad, šetnju i nosač automobila.

Što je važno u invalidskim kolicima?

Mladi roditelji bi trebali odabrati kolica, oslanjajući se na nekoliko važnih kriterija koji će utjecati ne samo na izgled, već i na udobnost za dijete. Da biste odabrali najbolju kolica za novorođenče, obratite pozornost na sljedeće:

• Povećana sigurnost djece. Prijevoz djeteta treba biti sigurno. Podvozje mora biti stabilno i osjetljivo na cestu, kočnice moraju raditi bez kvara, kavez kaveza mora biti snažan i opremljen sigurnosnim pojasevima.

• Udobnost. Novorođenče se treba osjećati sjajno u kolicima. Amortizacija prijevoza mora biti glatka, tako da dijete ne tresti tijekom putovanja. Mjesto za laganje trebalo bi biti udobno, umjereno teško. Osim toga, trebala bi biti mreža protiv komaraca i kišni ogrtač tako da se novorođenče osjećaju ugodno u lošem vremenu.

• Upravljivost. Kontrola invalidskih kolica treba biti udobna: kotači se mogu lako rotirati, ručica se može namjestiti na različite položaje.

• Dostupnost dodatne opreme. Mnogi proizvođači invalidskih kolica ne opskrbljuju svoje uređaje s dodatnim priborom. Nužne dopune su: vrećica za mame, pumpa za gumene kotače, kišni ogrtač, zaslon insekata.

• Trošak. Mnogi roditelji su zabrinuti za cijenu kolica koju kupuju. To će ovisiti o marki proizvođača, funkcionalnosti i kvalitete.

Ocjena najboljih proizvođača

Najviše "trčanje" su invalidskih kolica od europskih proizvođača.

1. Engleski proizvodnja je poznata po modernom modnom dizajnu, kao i izvrsnoj kvaliteti. Sljedeći brandovi su u velikoj potražnji na ruskom tržištu: Happy Baby, Lonex, Bloom, Srebrni križ, Cosatto, Britax.

2. Kolica iz njemačkih proizvođača. Ovaj proizvod je poznat po visokoj kvaliteti i raznolikosti cijena. Najpopularniji su: FD-Design, Teutonija, Hartan, Hauck, Concord, Noordline, Zekiwa.

Kolica iz Norveške obdarena su izvrsnom kvalitetom i izvrsnim, suvremenim dizajnom. No, imaju jedan nedostatak - cijena. Vrlo je visoka. Norveške marke uključuju: Esspero, Stokke, Noordi.

4. Portugalski proizvođači proizvode invalidske kolica s dobrom kvalitetom i pouzdanosti već više od 30 godina. Najpopularniji model u Rusiji je proizvod Bebecar.

5. Kolica iz kineskih proizvođača nisu ni manje potrebna, jer je njihov trošak znatno niži od gore navedenih konkurenata. Ali kvaliteta nije uvijek dobra. Kineske kolica: Geoby, Jetem, Seca.

6. Ruske marke nešto gube od europskih tvrtki. Ali - ovo je dobar način za spremanje, jer je cijena domaćih kolica značajno niža, ali kvaliteta nije najgora. Predstavnici ruskih proizvođača: APEKS, Fairy, Little trek.

Kolica za transformatore: modeli 2017. godine

Transformatori, koji se ponekad nazivaju zimsko-ljetne kolica, iako su zastarjeli modeli, ne gube svoju popularnost. Njihova potražnja povezana je s brojnim vrijednim osobinama:

 • visoki promet u off-road uvjetima;
 • prikladno preklapanje u obliku "knjiga";
 • lako reinkarnacija kolica iz stanja "zime" do stanja "ljeta";
 • prostrano mjesto za mjesto bebe;
 • prikladan skladištenje i transport u presavijenom obliku.

Godine 2017., sljedeći proizvođači koriste tražene transformatorske vagone: Adamex, Bebetto, Slaro Capri.

Adamex

Odgovor na pitanje: "Koje je kolica bolja za zimu za novorođenčad?" Bit će Adamex kolica. Ovaj model je prikupio sve prednosti pretvorbe invalidskih kolica: kvalitetu, pouzdanost, praktičnost i cijenu.

Postoje modeli 2 u 1 i 3 u 1. Potonji se odlikuju samo prisutnošću u torbici za nošenje djeteta.

Adamex se nalazi gumiranim kotačima i plastikom. Međutim, bez obzira na to, podvozje se razlikuje po svojoj dobroj osjetljivosti na različite ceste.

Na osnovu recenzija klijenata, Adamex se smatra dobrom kolicima za novorođenčad jer ima relativno malu težinu (u usporedbi s ostalim transformatorima).

Bebetto

Još jedan predstavnik transformatora. Bez obzira na tešku težinu, kolica nisu bez svojih zasluga. Među njima su:

 • kompaktni sklop za prijevoz u automobilu;
 • vodootporni materijal presvlake koji dopušta udobnost djeci da prenosi lošu vremensku prognozu;
 • upravljivost na cesti;
 • dobar dizajn za transformatore.

Slaro capri

Ovaj model invalidskih kolica karakterizira prisutnost zakretnih prednjih kotača koji se mogu učvrstiti. Zahvaljujući tim kotačima, kolica se savršeno uklapaju i okreću se jednim okretajem.

Mjesto za smještaj bebe je prostrano i ugodno.

Materijal je izdržljiv, otporan na vlagu, sprječava prodor vjetra i crte unutar. Osim toga, presvlake kolica su dobro očišćene.

Kolica se lako reinkarniraju u verziju za šetnju, a bez problema se presavijeni i uklapaju u prtljažnik automobila.

Kolica - kolijevci: preferencije 2017

Pristupačna kolica su prikladna opcija za bebe od rođenja i dostizanje 6-8 mjeseci (sve dok dijete ne uči).

Možda takva ograničena operacija - ovo je jedini značajan nedostatak kolijevka.

Ipak, potražnja za modelima raste iz godine u godinu. A to pridonosi ugodnom boravku djeteta unutar kolica, kao i kvalitetnom modernom dizajnu.

Prema podacima prikupljenima 2016.-2017., Sljedeći su modeli postali najpopularniji dječji kolica:

 1. Navington Caravel.
 2. Navington Galeon.
 3. Inglesina Vittoria.
 4. Peg-Perego Culla-auto.
 5. Baby Care Sonata.
 6. Mali Trek Neo Alu.
 7. Cam Linea Sport.
 8. Inglesina Classica.

Ova ocjena najboljih kolica za novorođenčad izrađena je prema ocjenama kupaca. Koji su ti modeli privukli potrošače?

 1. Navington Caravel. Početni trošak iznosi 30.000 rubalja.

Ovaj je model najbolji kolica za novorođenče u kategoriji kolica. Dakle, kaže velika većina mladih roditelja koji su kupili ovaj prijevoz za dijete.

Objektivno ocjenjivanje kvalitete Navington Caravela, korisnici upućuju na prednosti sljedećeg:

 • Stabilnost na cestama, čak i uz njihovu lošu kvalitetu. Vlasnici kolica napomenuti da je dobro "drži" cestu, stvarajući učinak glatke ljuljačke na bumps. Dijete se osjeća ugodno bez osjećaja nepravilnosti.
 • Prohodnost. Prijevoz je pogodan za rad, i ljeti sa suhom cestom, au jesen-zimu, kroz blato i snijeg.
 • Glatko zakretanje kotača. Upravljanje Navington Caravel lako, ne zahtijeva dodatne napore. Kolica su dobro uključena u zavoje.
 • Oblikovanje i kvaliteta presvlake. Dizajn transporta izrađen je od materijala tkanine ili eko-kože, a mjesto za mjesto novorođenčeta prekriveno je pamučnom tkaninom. Dizajn je moderan i elegantan. Kolica se mogu odabrati u nekoliko razlučivosti boja.

Međutim, Navington Caravel ima nedostatke koji, međutim, ne utječu na potražnju potrošača.

 • Velika težina, zbog čega prijevoz kolica malo je teže;
 • Prljava. Prljavština koja je stigla na presvlaku odmah se smiri i teško je očistiti.

2. Navington Galeon. Ovo je još jedan model proizvođača Navington. Cijena počinje od 34 000 rubalja.

Ovi modeli se također smatraju najboljim kolicima za bebe. Imaju nekoliko prednosti:

 • Soba u kojoj dijete osjeća ugodno.
 • Potrebni pribor za udoban rad uključeni su u paket: vrećicu za majke, rt od kiše, rešetka od insekata.
 • Podešavanje visine ručke;
 • Elegantan dizajn.

Tu su i nedostaci: poteškoće u popravljanju sustava podvozja, kao i pričanja pri kretanju.

3. Inglesina Vittoria je skup, ali vrlo elegantan kolica za one koji cijene pouzdanost i moderan dizajn.

Ovaj model možete kupiti po cijeni od 60.000 rubalja. Međutim, troškovi u potpunosti opravdavaju kvalitetu. Struktura okvira i presvlake jamče pouzdanost kolica, koja omogućuje prijevoz do 3 godine.

Šasija je pokretljiv, opremljena glatkom apsorpcijom udaraca. Uprava će roditeljima donijeti jedno zadovoljstvo.

Kolijevka je prostrana, što je nesumnjivo dobro za dijete.

Ukras kolica izgleda moderno i skupo.

Nedostatci Inglesine Vittorie uključuju loše opreme (nedostatak mreža protiv komaraca i pokrivač kiše), nedostatak ručke na "krovu" kolijevke za nošenje, i crtanje kotača. Potonji se lako korigira podmazivanjem.

4. Peg-Perego Culla-auto.

Trošak ovog modela talijanskog proizvođača kreće se od 33 000 rubalja. Što joj daje pravo da uđe u kategoriju najboljih invalidskih kolica za dojenčad?

 • Prostran kolijevka, omogućujući djetetu da ne ometa njihova kretanja.
 • Prekrasan, moderan dizajn koji omogućuje korištenje kolica za dječake i djevojčice;
 • Odvojivi poklopac.
 • Mnogi džepovi za smještaj malih stvari.

5. Baby Care Sonata.

Na ljestvici najboljih dječjih kolica za novorođenčad, Baby Care Sonata nije slučajno. Jedna od glavnih prednosti je njegova cijena. Ovaj model proračuna u prosjeku iznosi 15.000 rubalja.

Osim toga, uživa popularnost zbog:

 • lagano tijelo;
 • prostrani kolijevka koja stvara prostor za dijete;
 • prisutnost mreže protiv komaraca;
 • izvrsni križ.

U svojoj cjenovnoj kategoriji, Baby Care Sonata idealna je za omjer cijene i performansi.

Osim toga, kolica su izrađena u modernom, modernom dizajnu.

Moduli 2 u 1 i 3 u 1

Za moderne roditelje, moduli 2 u 1 i 3 u 1 su najbolji kolica za novorođenčad. Naravno, trošak od njih je veći od transformatora i kolijevka, ali oni "podmićuju" svojim višenamjenskim učinkom.

Takvi moduli su relativno nedavno osvojili "srca" kupaca, doista je modernizirana vrsta invalidskih kolica.

Mnogi ljudi ih zbunjuju s transformatorima. Ali oni su slični maloj.

Moduli su kolica s izmjenjivim blokovima. Na okviru se može postaviti kolijevka (za najmanju) ili modula za hodanje (za bebe koji su naučili sjediti) ili dječji nosač (za bebe za ljetno razdoblje). U kolicima 2 u 1 nosaču automobila nedostaje.

Budući da su moduli vrlo popularni, valja razmotriti ocjena najboljih kolica za novorođenčad 3 u 1:

 1. Concord Neo Travel Set - kolica "izvršna klasa". Zadivljuje se svojim izgledom, zadovoljava kvalitetom. Za ovaj modul će morati "rasporediti" 70 000 rubalja.

Concord Neo Travel Set - dječja kolica na ljestvici najboljih 3in1. Prednosti modela su:

 • manevriranje na cestama i jednostavnost rada;
 • jednostavno preraspodjelu blokova kroz poseban gumb na okviru;
 • vrhunski, modernizirani dizajn;
 • modul za hodanje je obdaren leđima;
 • povećana sigurnost za dijete;
 • sjedalo je visoko iznad tla;
 • vodootporan materijal za presvlake;
 • jednostavnost - kolica teže samo 10,6 kg;
 • prikladan prijevoz u automobilu;
 • podešavanje kočnice nalazi se na ručici;
 • puni set koji se sastoji od 3 bloka, vrećice, pokrova djetetovih stopala, kišni ogrtač i mreža protiv komaraca.

2. Brevi Millestrade.

Još jedno remek-djelo talijanskih proizvođača je 3 u 1 modelu Brevi Millestrade, čija cijena varira od 40.000 rubalja.

Odgovor na pitanje: "Koje kolica bolji za novorođenče?" Očite prednosti Brevi Millestrade su:

 • kvalitetu i pouzdanost glavnog okvira, kao i dodatne nosače;
 • lagan, za invalidska kolica, težina - 14 kg;
 • prostrana kolijevka;
 • robusna košara za kupnju;
 • visokokvalitetni materijal vanjskog i unutarnjeg ukrašavanja;
 • visoka propusnost.

3. Peg-Perego Book Plus Pure Set Modular zauzeo je 3. mjesto na ljestvici. Trošak modela je u prosjeku 48 500 rubalja.

Boje u kojima su kreirane kolica su univerzalne, pogodne su za dječake i djevojčice. Dizajn je dizajniran u suvremenom stilu, uz "dodir" sofisticiranosti.

Peg-Perego Book Plus Pure Set Modular se smatra najboljim kolicima za novorođenče. Koje su prednosti ovog modela?

 • mekana prostrana kolijevka s kapuljačom, koja u potpunosti štiti dijete od sunca i vjetra;
 • glatko zakretanje vodilica kotača;
 • meki jastučić, dopuštajući bebi da ne osjeti buku na cesti;
 • odvojivi kolijevci se mogu koristiti kao kolijevka montirana pored kreveta;
 • masa kolica u kolu je 11 kg - model pripada kategoriji laganih kolica;
 • presvlake su izrađene od trajnih materijala koji sprječavaju prodor vlage i vjetra unutar kolica;
 • Kolijevka je opremljena sigurnosnim pojasevima i podesivim naslonom.

4. Noordi Sole Sport se može kupiti za 41.000 rubalja. Ova je opcija pogodna za ljubitelje sportskog stila, za one koji vole aktivnosti na otvorenom. Dijete će biti udobno od toga da bude u kolicima, roditeljima - od svojeg menadžmenta.

Noordi Sole Sport je cijenjen za:

 • prostrana kolijevka s visokokvalitetnim presvlakama i opremljena malim prozorima s efektom ventilacije;
 • pouzdani sigurnosni pojasevi;
 • visoka rukovanje i glatko kretanje;
 • odbojnik kožne obloge;
 • podesivi gumb.

5. Cosatto Woop - modularna kolica s tri kotača. Možete ga kupiti po cijeni od 52 000 rubalja.

Prema procjenama i recenzijama 2017, Cosatto Woop prepoznat je kao jedan od najboljih kolica. Postoji nekoliko razloga za to:

 • neobično šarene boje;
 • jednostavnost rukovanja i prijevoza;
 • nekoliko opcija za položaj leđa;
 • prikladnu transformaciju kolijevke u šetnju.

3in1 moduli razlikuju se po povećanju udobnosti i "držati korak s vremenom". Njihov je trošak nekoliko puta veći od ostalih vrsta invalidskih kolica, ali je cijena opravdana.

2 u 1: dječja kolica. Najbolje ocijenjene (s fotografijom)

Za razliku od 3 u 1, 2 u 1 modula, u setu nema avtolyulki. To su vagoni koji se sastoje od kolijevke i pješačkog bloka koji se s lakoćom uspostavljaju na jednom okviru za slijetanje.

Koje su 2 od 1 kolica - najbolje procjene 2017?

1. mjesto - MIMA XARI. Skupni opcijski modul 2 u 1, čija je cijena 83 000 rubalja. Model kombinira futuristički dizajn, eleganciju i status.

Kolica španjolske proizvodnje MIMA nevjerojatno je udobna za upotrebu. Kotači glatko izvode sve zavoje i pouzdano drže cestu. Izrađene su od gume, koja je vrlo izdržljiva i pouzdana.

Samo pomicanjem kolica s hodajućeg stanja u kolijevku.

Materijal s kojim su blokovi presvučeni je umjetna koža, a stražnja strana bassineta obložena je pamučnim madracem.

Osim toga, MIMA ima košaru za kupnju i poklopac.

MIMA XARI je utjelovljenje moderne i stvarne udobnosti za bebu.

Drugo mjesto zauzima Seed Pli Mg. Moguće je dobiti prijevoz po cijeni od 37 000 rubalja.

Izvorni dizajn razlikuje ovu kolica od ostatka. Lako je upravljati, lako se može smjestiti u prtljažnik automobila, a također ne zauzima puno prostora u stanu.

Okvir Seed Pli Mg izrađen je od izdržljive aluminijske i magnezijske legure, što osigurava pouzdanu montažu blokova za slijetanje i, prema tome, zaštitu djeteta.

Vožnja dječjem kolicima je užitak: lagano, glatka tijekom vožnje, brzo.

Jedini nedostatak je nedostatak dodatne opreme. Morat ćete ih kupiti zasebno.

Na 3. mjestu je 2 u 1 modulu Noordi Fjordi - norveškog favorita. Trošak je 39 000 rubalja.

Samo vizualno možete shvatiti da je ispred vas Noordi Fjordi 2 u 1, jer je dizajn dizajniran u zimskom stilu s odgovarajućim uzorkom.

Kotači su snažni, s dobrim križem u lošim vremenskim uvjetima. Izrađene su od izdržljive gume koja je otporna na probijanje i rezanje. Proljeće amortizacije stvara mekoću na cestovnim nepravilnostima.

Tkanina od koje je kućište napunjeno, izdržljivo, ne propušta vjetar i vlagu. Dijete će biti sigurno zaštićeno na hladno, jer je kolica dizajnirana za hodanje u lošem vremenu.

U invalidskim kolicima nema gotovo nikakvih nedostataka. Jedini razlog zašto se ne može kupiti - ovo je klasični dizajn podvozja i bloka koji možda ne odgovara vašem ukusu.

Potražnja za invalidskim kolicima

Dakle, koja je kolica bolja za novorođenčad? Ocjena korisnika sugerira da su modeli za kolica 2 u 1 ili 3 u 1 u velikoj potražnji. Unatoč visokoj cijeni, oni su opremljeni svim potrebnim dopunama koje će biti korisne kako za dijete tako i za roditelje. Osim toga, moduli su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji dostojanstveno izdržavaju čitav životni vijek.

Kolica, kolijevci i transformatori također uživaju potražnju potrošača, uglavnom zbog troškova proračuna.

zaključak

Izbor kolica je impresivan. Možete odabrati za svaki ukus i bogatstvo. Ocjena prikazana u ovom članku pomoći će odrediti, razumjeti što se modeli razlikuju i koje su prednosti svake od njih. Fotografija najboljih kolica za novorođenčad pomoći će da se vizualno razlikuju od drugih.

15 najboljih dječjih kolica

Ocjena značajki

Nakon rođenja djeteta postaje potrebno kupiti kolica za novorođenče. Na prvi pogled, izbor ove kolica nije lukav posao, ali nije sve tako jednostavno. Kolica bi trebala biti udobna ne samo roditelju već i djetetu. Spavanje na ulici, hodanje u parku, kupnja moje majke u trgovinama - sve to, dok dijete prolazi u kolicima. A to znači da se izbor kolica za novorođenčad mora uzeti odgovorno. Pomoć novorođenim roditeljima - naša ocjena najboljih kolica za novorođenčad. Kao kriteriji za odabir su poduzete:

 • Udobnost i sigurnost djeteta (sustav deprecijacije, broj položaja naslona, ​​mreža protiv komaraca)
 • Jednostavnost upotrebe (upravljivost, težina, dimenzije)
 • Izgled (boja, kvaliteta materijala)
 • Trošak kolica
 • Recenzije kupaca
 • Stručno mišljenje

Najbolje kolica za novorođenčad 3 u 1

Kolica 3 u 1 su najopsežnija oprema za malu djecu. Komplet uključuje pješačku jedinicu, šasiju, prtljagu i sjedalo automobila 0+. Svaki pojedini modul se uklanja i instalira na kućište. Kupnja univerzalnog kolica 3 u 1 spasiti će najveći dio novca. Može se koristiti za novorođenčad i djecu do 4 godine.

3 Anex Sport (3 u 1)

Laganost kolica je značajan pokazatelj koji može utjecati na izbor velikog popisa modela. Ova kvaliteta razlikuje poljski kolica 3 u 1 Anex Sport, težina podvozja s sjedalom za hodanje je samo 12,3 kg što je prednost pred ostalim modelima. Također ima široku funkcionalnost, lijepu laconic dizajn, kvalitetu gradnje. Ali cijena ovog modula je relativno visoka.

Tu se nalaze četiri kotača, prednja njih koja se okreću, što istodobno daje manevriranje i stabilnost. Kotači na napuhavanje, prednosti koje smo gore napisali. Hood materijal - kombiniran. Kolijevka u unutrašnjosti ima eko-friendly pamučne presvlake. Paket također uključuje hodanje, kolijevka, auto sjedalo, vrećicu, mrežu za komarce, kišni ogrtač. Anex Sport (3 u 1) udovoljava apsolutno svim sigurnosnim standardima i proizveden je pomoću naprednih tehnologija. Proizvođač je odgovorno prišao svakom detalju i pomno je proučavao svaki detalj: vodootporne materijale, prilagodbu naslona za leđa, instalacijski sustav, što omogućuje sve s jednom rukom.

Recenzije vlasnika

Pros: lakoća, lako presavijanje

Minuse: visoka cijena, uska staza za hodanje, marzimski materijali

2 Tutis Zippy Novo (3 u 1)

Zlatno sredstvo našeg ranga najboljih dječjih kolica preuzima litvanski model Tutis Zippy New (3 u 1). Zaslužila je ovo mjesto zbog niske cijene. To je za ovaj novac dobivate kolica, kolijevka i sjedalo za automobile. Ovaj modul će vam poslužiti od samog rođenja djeteta do trenutka kad vi i vaše dijete više ne trebate invalidska kolica. Ukratko opisujemo sve osobine i osobine ovog modela.

Kolica imaju četiri kotača, prednji kotači se okreću, a stražnji kotači malo su podignuti, što daje manevriranost. Kotači - tvrda guma, s lošom prljavom ili snježnom cestom, možete osjetiti nelagodu. Okvir kolica je aluminij i prilično lagan, preklopljen, zauzima mali prostor i lako se prevozi. Blokovi se lako uklanjaju i instaliraju u dva smjera. Tu je i podesiva ručka, velika košarica za kupnju, torba. Presvlake imaju tkaninu s bogatim izborom boja.

Tutis Zippy Novi (3 u 1) velika je kao zimsko prijevoz, jer ima najširi sjedište smatra među konkurentima -. 36 cm Čak i „bucmasti” odijelo ne stane s djetetovim problemima. Za ovaj pokazatelj, usput, ovaj model značajno osvaja vođu rejtinga - kolica CAM Cortina Evolution X3 Tris čija je širina sjedala samo 25 cm.

Recenzije vlasnika

Pros: niska cijena, manevarabilnost, relativna lakoća.

Minuse: Pustili su kotače, šetnja nije fiksirana u kućištu u srednjem položaju, neugodna parkirna kočnica

1 CAM Cortina Evolution X3 Tris (3 u 1)

Vodeće mjesto na našem rangu s pravom zauzima suvremeni modularni sustav talijanske tvrtke CAM, koja proizvodi proizvode za malu djecu. Ova kolica namijenjena su djeci od rođenja do 3 godine, iako govoriti o dobi djeteta ne može biti nedvosmisleno, jer se svako dijete razvija samostalno. Model uključuje kolijevku, sjedalo za hodanje, sjedalo za automobil i druga funkcionalnost. Pogledajmo svaku od karakteristika CAM Cortina Evolution X3 Tris (3 u 1) zasebno.

Kolica imaju tri točke podrške od tri naplativa kotača s metalnim kugličnim ležajevima. Što daju tri kotača? Naravno, manevriranje i jednostavnost kolica. Ovdje osvaja i druge favorita na ovom popisu, i to, trebali biste se složiti, značajan je pokazatelj. Kotači su napuhani, što je prednost pri vožnji na snijegom pokrivenim cestama i slabo putovanim terenima, ali postoji nedostatak - ako udarite oštar predmet, kotač može probiti.

Kapuljača kolica je izrađena od tkanine, svi su dijelovi uklonjeni i isprani na temperaturi od 30 stupnjeva. Bazu tkanine bolje prolazi zrak, štoviše ima impregnaciju koja ne otpušta vodu. To je prednost pred modelima invalidskih kolica s kožom ili kombinacijom.

.. kolicima CAM Cortina Evolution X3 Tris (3 1) idealan je za šetnju u zemlji, u šumi, zimi koči kotač T imati dovoljno velikog promjera - 30 cm, to daje sve terene invalidska kolica. Kao rezultat toga, prijevoz postaje glomazan i izgubila svoju upravljivost, pa ako ste navikli hodati na ravnu asfaltiranu cestu ili u trgovačkom centru, nose kolica u prtljažnik automobila, trebali razmišljati o njegovoj kupnji. Ovaj model ima kompletnu druge korisne „pogodnosti”, kao što kiše, komarce, torba s promjenom mat, košaricu, a rt na noge djeteta namijenjenih ljulja kolijevku, kuka na dršci za paket. Mjesto hodanja može se postaviti kao okrenuta majka, au smjeru putovanja.

CAM Cortina Evolution X3 Tris je jedna od najboljih opcija za one koji žele maksimalnu udobnost i za bebu i za majku.

Recenzije vlasnika

Pro: trajnost upotrebe, lijep dizajn, jednostavna promjena blokova, za veliki model - dobra manevarabilnost, kvalitetni materijali.

Cons: glomazna, visoka cijena.

Pregled videozapisa

Najbolje kolica za novorođenčad 2 u 1

Mnogi roditelji odabiru univerzalnu kolica ili takozvani "2 in 1" kolica. Uključuje modul na kojemu se kolijevka montira zasebno i zasebno hodničko mjesto. To omogućava stvaranje punopravnih udobnih uvjeta za novorođenče, za razliku od kormila za transformatore. Razmotrite ocjenu najpopularnijih i kupljenih invalidskih kolica 2 u 1 sustavu.

3 Tutis Zippy Novi

U kategoriji 3 in 1 invalidskih kolica, novi Tutis Zippy New model već je zauzeo svoje mjesto, ali u ovom TOP-3 ne možemo ga zaokružiti. Nedavno je kolica uvelike poboljšana i profinjena. Postao je viši, daje više udobnosti pri sadnji djeteta, a sada je iznad "pliniranih parova". Također, sustav privitka modula je promijenjen, postala je jedna točka pričvršćivanja, a ne dva, kao i prije, to povećava jednostavnost korištenja kolica. Sustav amortizacije prilagođava se površini, za off-road - mekši, za ravnu površinu - krutiji. Model ima bogat raspon komponenata: mrežu protiv komaraca, pokrivača kiše, vrećice, košaricu za kupnju, i za kolijevku i za šetnju - pregaču i kapu. Nije ni čudo Tutis Zippy New (2 u 1) je jedan od najpopularnijih modela dječjih kolica u Rusiji i CIS-u.

Recenzije vlasnika

Pros: velika košarica, udobna, lako upravljiva, lako upravljiva.

Cons: teška, neke stavke ne mogu se ukloniti za pranje.

2 Mima Xari (2 u 1)

Sljedeći model privlači pažnju i zaljubljuje se na prvi pogled. Ona je moderna i elegantna. Svojim nastankom korišteni su visokokvalitetni materijali. Svi njegovi vlasnici, kao što govorimo o upotrebljivosti, upravljivosti i pažljivosti dijelova. Mima Xari (2 u 1) ima dvije torbe: jednu za kupnju, a drugu u obliku kovčega za pribor. Kolijevka se lako pretvara u sjedalo, a postoji i mogućnost instaliranja drugog sjedala. I kolijevka i sjedalo mogu promijeniti visinu zbog dva položaja.

Recenzije vlasnika

Pros: Vrlo lijep, udoban, luksuz

Cons: nije otkriven

1 Camarelo Sevilla (2 u 1)

Vodeća pozicija na ljestvici najboljih 2 u 1 dječjim kolicima uzela je model poljskog proizvođača Camarelo, koji masira samo 12 kg malom težinom. Također ima malu širinu šasije, koja vam omogućuje da se uklopite u bilo koji lift. Kolica imaju modernu moderan dizajn, lagani okvir, prikladan sustav za uklanjanje modula, što je prednost za moderne mlade roditelje koji žive u brzom ritmu. Četiri napuhavajuća kotača, čiji prednji dio rotiraju i imaju manji promjer, pružaju invalidskim kolicima veliku upravljivost i manevriranje. Camarelo Sevilla (2 u 1) ima bogatu paletu boja, što olakšava odabir karoserije prema vašem ukusu. Uključuje svu opremu: mrežu za komarce, torbu, kišni ogrtač. Ako ste izuzetno važni pokazatelji kao što su jednostavnost i manevarnost - Camarelo Sevilla jedno je od najboljih rješenja za kupnju.

Recenzije vlasnika

Pros: svjetlo, pokretljivo, lijepo.

Nedostatak: uska kočnica.

Pregled videozapisa

Najbolje kolica, kolijevke

Najbolja opcija za prijevoz novorođenčeta je kolica - kolijevka. Ugodno je spavati, štiti bebu od snijega, vjetra i kiše - to je toliko važno u vrijeme kada većinu vremena spava u kolicima. Koristim kolica od rođenja do trenutka kada dijete uči sjediti, obično do 6 mjeseci. U budućnosti, morat ćete zamijeniti s drugom kolicima ili kupiti drugu izmjenjivu jedinicu. Kratko razmotrite ocjenu najpopularnijih i kupljenih invalidskih kolica - kolaca.

3 Baby Care Sonata

Konačno, treće mjesto u ovoj ocjeni preuzima kolica - kolijevka južnokorejske proizvodnje. Najviše je ugodna cijena. Kolica uključuju šasiju na četiri kotača na napuhavanje, podesivi naslon, prostrani kolijevka, dva bočna prtljažnika s patentnim zatvaračima, veliku košaru ispod proizvoda. Uz sve to, kolica imaju malu težinu, samo 12 kg.

Recenzije vlasnika

Pros: dobra apsorpcija udarca, vodonepropusna tkanina, velika kolijevka, cijena

Cons: loša crpka, nema kiše

2 Inglesina Sofija (Ergo Bike šasija)

Sofija Inglesina Sofije karakterizira dobra upravljivost i prisustvo opruga koja apsorbira udarce, što osigurava glatke kretnje. Model je napravljen od kvalitetnog materijala, u njemu je dijete uvijek toplo i udobno. Nepotpuna kolijevka savršeno štiti od vjetra, kiše, snijega itd. Kolica se uklapaju u uske male prostore zahvaljujući mehanizmu preklapanja i malim dimenzijama. Sva tkanina se lako uklanja i briše u pisaćem stroju. Prostrani kolijevka izrađena je od visokokvalitetnog plastičnog materijala, lako se postavlja i uklanja, ima otvore za prozračivanje i tri ručka za nošenje. Talijanska kvaliteta i dobra funkcionalnost - izvrsna kombinacija.

 • prostrana košara;
 • unutar džepa;
 • pouzdana velika napa;
 • pouzdane kočnice.
 • košarica ne štiti predmete u njemu od zagađenja;
 • koristi se kratkoročni rok (do 6 mjeseci);
 • visoka cijena.

1 Peg-Perego Culla-auto (Velo šasija)

Kolica - za bilo koje doba godine! Radi se o Peg-Perego Culla-auto (Velo šasija) - jedan od najboljih u smislu opreme i funkcionalnosti, kolica - kolijevka za novorođenčad. Neosporno prvo mjesto u našem poretku. Ovo je najprodavaniji model u posljednjih nekoliko godina.

Višenamjenski je i udoban. Zbog činjenice da izolirana kolijevka ima vodonepropusni materijal, ali uklonjena je gornja napa, ova se kolica mogu koristiti zimi, bez straha od hlađenja djeteta, a ljeti mu pružaju svjež zrak. Također kolijevka ima ventil koji regulira cirkulaciju zraka u "gnijezdu" djeteta. Ako je ventil plava, strujanje zraka izvana je otvoreno, ako je crvena, protok je ograničen. Naslonjač je reguliran naslonom za glavu, a ne ometajući spavanje djeteta. Šasija se nalazi na četiri velika kotača na napuhavanje, snažna je i lako se presavijanje "knjiga". Kolijevka ima poseban oblik baze, zahvaljujući kojem kolijevka može igrati funkciju kolijevka za ljuljanje. Svi materijali su vrlo ekološki i hipoalergijski. Postoje pričvršćivači za fiksiranje u automobilu.

Recenzije vlasnika

Pros: toplo, ne puhano, stilski, prohodno
Cons: teška težina

Najbolje kolica za zimu

Ako je vaše dijete rođeno u zimskoj sezoni, tada prilikom odabira kolica treba obratiti posebnu pozornost na takve pokazatelje kao što su širina, gustoća i toplina materijala i propusnost. Važno je za dijete, posebno za novorođenče, da tijekom zimskog razdoblja dobije dovoljnu količinu svježeg zraka. S udobnom i toplom kolicima, hodanje na hladnom vremenu također može donijeti mnogo prednosti i radosti.

3 Baby Care Suprim

Zbog svoje cijene i kvalitete, treće mjesto preuzima proizvođač kolica Baby Care iz Južne Koreje. Kolica imaju četiri kotača. Prednji kotači manjeg promjera gume od gume, okreću se i imaju isječke, omogućava manevriranje invalidskih kolica. Stražnji kotači na napuhavanje velikog promjera - izvrsni su za hodanje zimi ili na prljavoj, slabo prohodnoj cesti. Općenito, ovaj model je savršen za zimsko razdoblje, budući da ima prostranu, ne puhnutu kolijevku s nosivim ručkama, velikim poklopcem i toplim kapom. Zima nije razlog za ostanak kod kuće!

Recenzije vlasnika

Pros: manevrirati, velika cijena, dobro ide u snijegu zimi

Cons: prednji kotači - nisu savršeni, mali koš

2 Adamex Barletta (2 u 1)

Drugo mjesto najboljih kolica za zimu zauzima poljski model Adamex Barletta (2 u 1). Neprekidno se ponaša u snijegu i off-roadu zbog čvrstog okvira i naplatnih kotača. Dobar sustav prigušenja opruga će stvoriti udobne uvjete za bebu da hoda. Kolijevka i pješački blok u Adamex Barletta (2 u 1) su prilično prostrani, tako da će čak iu velikim omotnicama i kombinezama dijete biti udobno i ne tijesno. Za zimsko razdoblje postoji mali bonus za mamu - kvačilo za ruke.

Recenzije vlasnika

Pros: pokretni, veliki napuhani kotači, udobni čak i za veliku djecu zimi.

1 BeBe-Mobile Toscana (2 u 1)

Prvo mjesto na ljestvici najboljih zimskih invalidskih kolica je univerzalni model - BeBe-Mobile Toscana (2 u 1). Ugrađena je najbolja osobina kolica za zimu. Prvo, to je prolazno. Zbog velikih kotača na napuhavanje, proći će kroz sve snježne pukotine, kvrge i nepravilnosti. Drugo, kolijevka ima široki krevet - to je udobnost i prostranost djeteta u bilo kojoj odjeći. Treće, poklopac kolica napravljen je od gustog neprskanjenog materijala - bez lošeg vremenskog razdoblja nećemo propustiti šetnju. Dodajte ovom izvrsnom dizajnu, izvrsnoj apsorpciji udaraca i najjednostavnijom instalacijom pješačkog bloka. Preporučena!

Pregled videozapisa

Recenzije vlasnika

Pros: prohodno, veliko kolijevka s visokim stranama, lijepo

Cons: čvrsto kočnica, teška

I konačno, želim napomenuti da izbor kolica ovisi samo o vašim željama i osobitostima, na vašem proračunu, stoga je ova ocjena kolica za novorođenčad samo savjetodavna. Usredotočite se samo na vaš ukus i želje. Sretan shopping!

Najbolje kolica - transformatori za novorođenčad

Transformirajući kotač je moderan izum koji rješava nekoliko problema odjednom. Roditelji ga mogu iskoristiti od rođenja i do 3 godine starosti djeteta. Dovoljno je samo promijeniti položaj leđa i popraviti / ukloniti posebne odbojnike. Ovaj tip je opremljen velikim pouzdanim poklopcem koji štiti od sunca, vjetra i vremena. Također, pretvarajući vagone imaju jednostavan mehanizam dodavanja i najčešće u ovom obliku ne zauzimaju puno prostora. Još jedna prednost ovog tipa je prostrano spavanje za bebu. Od trenutka kada dijete uči sjediti, roditelji ne moraju kupiti kolica ili promijeniti kolijevku. Ovo je ogroman plus - dok hodate, beba će i dalje moći spavati u udobnosti zbog mogućnosti horizontalne razine naslona.

3 Indigo Maximo

Polica napravljena kolica su izvrsna opcija za dijete od rođenja do tri godine. Zahvaljujući posebnom mehanizmu, model ima nekoliko položaja visine naslona. Ovo podešavanje je korisno s rastom i razvojem djeteta, kao iu slučaju kad beba zaspa. Ručka je izrađena od posebne plastike, vrlo otporna na habanje i funkcionalna - mijenja položaj. Veliko napajanje ima 4 razine preklapanja i pouzdano štiti dijete od sunca, vjetra i snijega. Veliki kotači se dobro prikazuju na lošem putu, a prisutnost amortizacije čini djetetovu udobnost u kolijevci.

 • dobra funkcionalnost;
 • nekoliko dizajna koje možete izabrati;
 • prostrana kolijevka;
 • podešavanje visine;
 • lako savijati;
 • prikladan mehanizam;
 • optimalni trošak;
 • velika napa.
 • velike dimenzije;
 • teški;
 • ne okrećući kotače.

2 Kacper A

Kacper transforming carriage model, popularan na domaćem tržištu. Ima mnogo korisnih značajki. Ručica može promijeniti položaj i biti fiksirana ispred ili iza, a također opremljena funkcijom podešavanja visine. Komplet uključuje torbu za roditelje, u kojem je prikladno staviti potrebne stvari za šetnju i nošenje, što je izvrstan pomoćnik tijekom izlaska u kliniku, trgovinu itd. Prostrani džep za razne lutke pričvršćen je na vizir kolica. Pod kolijevkom je prostrana košarica koja može izdržati opterećenja do 2 kg. Druga korisna značajka je da su svi kotači opremljeni kočnicama. Rešetka od komaraca u setu će štititi dijete u toploj sezoni od ugriza. 3 odredbe leđa jednostavno se mijenjaju ako je potrebno.

 • dosta mjesta za dijete;
 • 3 pozicije natrag;
 • lako rukovanje;
 • vrlo dobro izolirana;
 • velika udobna napa;
 • ogroman broj boja za odabir.

1 Chicco Urban

Prepustiva kolica poznate talijanske marke Chicco odmah privlače pozornost svojim ultra-modernim izgledom. Model Urban je namijenjen djeci od rođenja do 3 godine. S težinom od samo 10 kg, kolica imaju mnoge korisne funkcije. Opremljen je posebnim oprugama, koji omogućuju glatku vožnju i ne dopuštaju djetetu da osjeti puno udaraca na cesti. Zahvaljujući dobroj funkcionalnosti, kolijevka se jednostavno uklanja, a sjedalo se može podesiti u nekoliko položaja. Još jedna prednost Chicco Urbana je njegova manevarabilnost. Zakretni kotači omogućuju oštro i lako kormilo. Kit uključuje prostranu košaru za kupnju, kišni kaput, kapu na nogama.

 • stilski izgled;
 • funkcionalnost;
 • lagana težina;
 • lako rukovanje;
 • jednostavni razumljivi mehanizmi.
 • dovoljno izolirana;
 • meki dno;
 • nije prikladno za off-road.

Kako odabrati kolica za novorođenče

Kolica za novorođenčad je vrlo korisna atribut svakog roditelja. Njezin bi se izbor trebao pristupiti s velikom ozbiljnošću. U njemu beba će provesti dosta vremena za šetnju. Važno je da je kolica udobna ne samo roditeljima nego i djetetu. Otkrili smo što biste trebali obratiti pozornost prilikom kupnje:

 1. Funkcionalnost je osobito važan trenutak. To uključuje prisustvo podešavanja visine naslona za leđa, koraka, jednostavnosti sklopivog mehanizma, pričvršćivanja kolijevke na kućište itd.
 2. Otpornost na habanje. Što je veći, duže će trajati vaša omiljena kolica. Najvažnija stvar ovdje je kvaliteta materijala, čvora, strojeva itd.
 3. Prohodnost. Ovaj pokazatelj ovisi o veličini i kvaliteti kotača, njihovoj sposobnosti okretanja. Što su ove karakteristike bolje povezane, lakše će se invalidska kolica nalaziti na neravnim ili uskim cestama.
 4. Izgled. Dizajn je važan za gotovo sve, raspoloženje majke i djeteta ovisi o boji kolica i kvaliteti materijala.
 5. Vrsta. Najčešće je potrebno uzeti u obzir individualne preferencije. Kolica za transformatore trajat će vam pola godine, 3 u 1 gotovo tri godine, a primjerice, limenke su dizajnirane samo za toplo vrijeme.
 6. Dimenzije. Ovo je jedna od najvažnijih obilježja. Ovisno o težini kolica koliko je lako nositi, može li se sama majka dizati ako je potrebno i da li se, primjerice, uklapa u dizalo.

Zanimljive Činjenice O Trudnoći