Rođenja

16-dnevni ciklusi trudnoće

Rođenja

Dan ciklusa i znakovi trudnoćeOvaj se članak usredotočuje na najranije znakove trudnoće da su mnoge žene, posebno one koje planiraju zamisliti dijete već mjesecima, već nekoliko dana nakon oplodnje.

Prvi ultrazvuk tijekom trudnoće

Rođenja

Do danas je ultrazvuk ili ekografija najčešća, sigurna i vrlo učinkovita metoda istraživanja i procjene razvoja trudnoće. Temelji se na načelima echolocation, kada ultrazvuk prodire u tkivo, odražava se od njih i prikazuje sliku fetusa tijekom trudnoće.

Kalendar trudnoće

Rođenja

Izračunajte trudnoćuKako izračunati trudnoću na kalendaru

    osjeta i simptomi koji vas čekaju svaki tjedan; promjene u budućem majčinom tijelu u određenom razdoblju; razvoj fetusa, ukazujući na približnu težinu, visinu, ključne anatomske značajke; potrebne analize i preglede za pravovremeno otkrivanje patologija; mogućih komplikacija, problema i njihova prevencija.
<

Dijete prehrana u 2 mjeseca: prema režimu ili na zahtjev?

Rođenja

U drugom mjesecu života, dijete počinje istraživati ​​svijet. Raznolikost okolnih predmeta, glasovi mame i tata, osmijeh ljudi počinju privlačiti dječju bebu.

31 tjedan trudnoće

Rođenja

sadržaj:Pod kožu je nakupila puno masnog tkiva, pa je nemoguće vidjeti plovila ispod kože djeteta. Dijete je ovladalo mokrenjem, bubrezi su u potpunosti formirani. Placenta i maternica rade još aktivnije, prolaze barem 500 mililitara krvi kroz krvne žile.

Tri razdoblja porođaja - njihov put tijekom normalnog genericnog procesa

Rođenja

Tijek rada je toliko nepredvidljiv da ga niti jedan liječnik ne može predvidjeti.Zato dužnosti opstetara uključuju sveobuhvatnu pripremu za rođenje djeteta, jer nije poznato koji će dijagnostički alati ili hitna pomoć majci i dijete možda trebati u sljedećem trenutku.

Značajke razvoja preranog djeteta. Kako se to događa za mjesec?

Rođenja

Dijete rođeno prerano zahtijeva pažljivu pažnju i puno pažnje. Za roditelje, brigu o bebi je stvar života i smrti.Stanje zdravlja i razvoj takve djece u velikoj mjeri ovisi o stupnju njihove prijevremenosti, razini pomoći koju pružaju zdravstveni radnici i snazi ​​i ljubavi svojih roditelja.

Kakva se djeca smatra preuranjenima - koncept, klasifikacija stupnjeva prije i nakon 7 mjeseci

Rođenja

Dijete rođeno prije 38. tjedna trudnoće, težine manje od 2500 grama i dugog tijela do 45 centimetara, smatra se preuranjeno.

Liječnici su dozvolili da uzimaju Anaferon kod dojenja i kako lijek utječe na dojenje?

Rođenja

Često je imunitet žena tijekom dojenja oslabljen i ne može izdržati prehlade jer se puno energije i energije troši na proizvodnju mlijeka.

Značajke testova trudnoće Clear Blue - načelo djelovanja, vrste, upute za uporabu

Rođenja

Danas, kako biste doznali je li trudna djevojka, ne morate čekati nekoliko mjeseci.Nakon oplodnje jaja u ženskom tijelu dolazi do promjena koje nisu vidljive izvana.

Testovi za trudnoću Frautest (Frautest): popularni, pristupačni i točni

Rođenja

Svaka žena uvijek želi znati što je prije moguće da li je došlo do trudnoće ili ne. To se može naći u laboratoriju, dajući krv "trudnom" hormonu hCG, pri čemu povećanje ukazuje na pojavu začeća.

Upute: Motorola baby monitor MBP 16

Rođenja

Nažalost, proizvod je trenutno out of stock.Online trgovina vijesti "Laukar":Dodatne informacije u kategoriji Baby Monitor:Proizvođač zadržava pravo izmjene u dizajnu, dizajnu i opremi proizvoda: Motorola Baby Monitor MBP 16.

Problemi u ranoj trudnoći

Rođenja

Rane faze trudnoće su divno, ali uzbudljivo vrijeme za trudnu majku. Nažalost, ovo razdoblje ima značajan broj spontanih pobačaja.Kako se zaštititi od mogućih komplikacija i spasiti novi život unutar sebe - reći ćemo najvažniju stvar.

Kako odrediti trudnoću prije kašnjenja

Rođenja

Mnoge žene tvrde da osjećaju svoju trudnoću od prvog dana. Nema smisla osporavati takve izjave, i nema potrebe za to. Druga stvar je da takve žene žele dobiti potvrdu svojih osjećaja što je prije moguće.

Sport za trudnice: što se vježbe ne mogu napraviti u ranim i kasnim razdobljima?

Rođenja

Kao što većina nas zna, trudnoća nije bolest, a ako nastaje bez komplikacija, možete pokušati zadržati svoj uobičajeni način života - na primjer, nastaviti raditi svoj omiljeni sport.

Bežični monitor TOMY Walkabout Platinum Digital

Rođenja

stavka iz zalihaBežični monitor Tomy Walkabout Platinum Digital je potpuno prijenosni dvosmjerni model u seriji Tomy, uređaj koji kombinira najnoviju tehnologiju i niz dodatnih značajki koje majčinstvo čine sretnim i jednostavnim.