Rođenja

Odabir prave Avent bebe vrećice za novorođenče: značajke, sorti i modeli bradavica

Rođenja

Zub je bitan pribor za bebin život. Stoga razmotrite većinu pedijatara. Mame i tate se pripreme za pojavu bebe mnogo prije rođenja.

Nosač automobila za novorođenčad: pregled liječnika, fotografija

Rođenja

Kao što je poznato, broj automobila u našoj zemlji raste iz dana u dan, pa se broj izvanrednih situacija na cestama povećava. Kako biste osigurali dijete tijekom prijevoza na motornom vozilu, potrebno je koristiti posebne dječje kolijevke i stolice.

Bazen tijekom trudnoće - umjerena vježba je samo korisna.

Rođenja

Svi znaju da su naši daleki preci živjeli u vodi. Da, iu utrobi također plivamo. Zato gotovo svi od nas nesvjesno privlače vodu, bez obzira na to klađenje ili bazen.

Mustardne žbuke tijekom trudnoće

Rođenja

Nitko nije siguran od hladnoće, a trudnica je još više. Evo kako se brzo oporaviti, učinkovito i bez štete? Već dugi niz godina, bez rekurzivnih sredstava koristimo sredstva poput banaka, senfske žbuke i drugih postupaka zagrijavanja...

Koliko je normalno nakon poroda?

Rođenja

Postpartum krvarenje je normalan proces, kao rezultat čega je prirodno čišćenje uterine šupljine od lochia i dugotrajnih ostataka placentnog tkiva. Ozbiljnost krvarenja ovisi o njegovoj prirodi, ukupnom gubitku i trajanju krvi.

Koliko je opasna visoka temperatura nakon isporuke i što ga uzrokuje

Rođenja

Rođenje je ozbiljan izazov za svaku ženu. Njeno tijelo je pod velikim stresom. A sada, čini se, najteža stvar je gotova, ali ne i vrijeme za opuštanje.

Krvni test novorođenčeta

Rođenja

Prvi dan nakon rođenja, dijete uzima svoje prve testove. Uz njihovu pomoć, liječnik procjenjuje zdravlje bebe, njegove prilagodljive sposobnosti. Dakle, neposredno nakon rođenja, krv pupčane vrpce testirana je na HIV infekciju, hepatitis B i C i sifilis.

Izborni carski rez

Rođenja

Zašto žena ima carski rez? Prvo, postoje slučajevi kada se zahtijevaju uvjeti koji se razvijaju spontano, a odnose se na stanje zdravlja majke ili djeteta ili neke izvanredne situacije.

Tajna zdravlja

Rođenja

Biljna kupka za djecu Biljne kupke nisu samo izvrstan način za njegu nježne kože bebe. Ako je dijete zabrinuto / uzrujana zbog nečega, ne može dugo spavati, ili se osip pojavljuje na rukama i nogama mrvica, piling će pomoći eliminirati te neugodne simptome.

Popis stvari za novorođenčad: što je potrebno i što možemo učiniti bez toga?

Rođenja

Upravo o vašem djetetu će se roditi, a vi već razmišljate o onome što morate poduzeti sa sobom u bolnicu.Čini vam se da dijete treba apsolutno sve stvari koje se prodaju u trgovini novorođenčadi.

Što je opasna angina tijekom trudnoće i kako se liječiti?

Rođenja

Bilo koji upaljeno grlo karakterizira akutni upalni proces u grlu. Nepravilno liječenje je opasno jer infekcija lako prodire u lubanju i prsima, uzrokujući najopasnije komplikacije.

Je li moguće jesti ribu tijekom dojenja (crvena riba, slana, dimljena, sušena, rijeka, pržena, sušena)

Rođenja

Riba je najvrednija hrana za ljude. A u prehrani majke koja je skrbnik mora biti prisutna riblja jela.

Ružičasto pražnjenje nakon ovulacije

Rođenja

Uzroci ružičastog pražnjenja nakon ovulacijeRužičasto pražnjenje nakon ovulacije, što je to, zašto se oni pojavljuju? Je li to prvi znak trudnoće ili trebam zatražiti pojašnjenje liječnika?

Akcikocititis novorođenčadi: liječiti ili "proći"?

Rođenja

Nažalost, od prvih tjedana života mali čovjek počinje baviti se bolestima.Ovdje je vrlo važno da mlada majka bude pozorna - svakodnevno pažljivo proučava kožu svoga sina ili kćeri, lica, oči.

Courant tijekom trudnoće: "za" i "protiv"

Rođenja

Tijekom trudnoće, žena misli ne samo o vlastitom zdravlju, već i o dobrobiti budućeg djeteta, pa se svaki recept opaža oprezno. Međutim, u većini slučajeva, svi strahovi nastaju samo zbog nedostatka potpune informacije o učinkovitosti i nužnosti sredstava.

Korisni savjeti za roditelje - na kojoj bi temperaturi vode trebala kupati novorođeno dijete?

Rođenja

Kupanje novorođenčeta je poseban postupak koji zahtijeva pažljivu pripremu. Na primjer, temperatura vode igra ključnu ulogu u tom procesu.