Rođenja

Dojenje Antivirusna zaštita: Može li Arbidol ili ne?

Rođenja

Tijekom razdoblja dojenja, žena treba pažljivo pratiti njezinu prehranu i zdravlje. No, nitko nije imun na hladnoću, a majke koje se brane također često suočavaju s problemom koji se može riješiti popularnim antivirusnim lijekom Arbidol.

Arbidol: Može li se koristiti tijekom dojenja?

Rođenja

U sezoni prehlada i virusnih infekcija, majka koja briga o djeci treba posebno paziti na njeno zdravlje - izbjegavati hipotermiju, biti što je manje moguće u krcatnim mjestima gdje postoji velika vjerojatnost zaraze SARS-om ili gripe.

Bol u pupku tijekom trudnoće: norma ili patologija?

Rođenja

Činjenica da trudnoća nije bolest, svi znaju. No, unatoč tome, dok očekuju bebu, svaka trudna majka žali se na nelagodu i bol u određenom području njezina tijela.

Poremećaj menstruacijskog ciklusa: kako pronaći i ukloniti uzrok

Rođenja

Menstruacija je fiziološki proces koji se svakodnevno javlja kod žena. Trajanje menstrualnog ciklusa i priroda menstruacije u svakoj ženi su pojedinačni zbog osobitosti strukture tijela, prisutnosti bilo kakvih bolesti ženskog reproduktivnog sustava, genetske karakteristike i mnogih drugih čimbenika.

Aspirin tijekom trudnoće

Rođenja

Bilo koji lijek može biti opasno za ženu i za nerođeno dijete tijekom trudnoće. Čak i većina naizgled nedužnih lijekova sigurno imaju upozorenja o uzimanju u ovom trenutku. Što mogu reći, vitamini i oni nisu uvijek dopušteni za trudnice, a ne sve.

Crveno vino tijekom trudnoće

Rođenja

Svi znaju da je alkohol tijekom trudnoće zabranjen, iako se svi ne slušaju ove zabrane. Stvar je u tome što ne samo buduće mame, već čak i liječnici ne znaju točno koliko je štetan alkohol, ali se također odnosi i na zabranu svih alkoholnih ili nekih pića.

Je li aciklovir korišten za vrijeme dojenja? Učinak lijeka na mlijeko i na dijete

Rođenja

Herpes je virusna bolest koja se očituje kao mokraćni osip na koži ili na sluznoj površini. Tijelo žene tijekom dojenja, zbog općeg smanjenja imuniteta i hormonalnih promjena u tijelu, vrlo je često izloženo.

Je li aciklovir korišten za vrijeme dojenja? Učinak lijeka na mlijeko i na dijete

Rođenja

Herpes je virusna bolest koja se očituje kao mokraćni osip na koži ili na sluznoj površini. Tijelo žene tijekom dojenja, zbog općeg smanjenja imuniteta i hormonalnih promjena u tijelu, vrlo je često izloženo.

Nakon carskog dijela

Rođenja

Nakon češkog dijela, žena je prebačena u postoperativni odjel (jedinica intenzivne skrbi), gdje će provesti nekoliko sati dnevno pod nadzorom medicinske sestre, anesteziologa. Za to vrijeme promatramo opće zdravstveno stanje, količinu pražnjenja i kako se maternica smanjuje.

Da pomogne majci aktivnoj bebi - umirujućim bebama

Rođenja

Uzbudljiva, hiperaktivna djeca često ne daju malo odmora svojim roditeljima. Za normalizaciju živčanog sustava i mirne bebe, možete se posvetiti vodenim postupcima pomoću posebnih biljaka.

Fitball za trudnice: sigurna vježba za trudnice

Rođenja

Trudnoća je vrijeme preobrazbe za ženu. Ne mijenja se samo njezino tijelo, već i njezino psihološko stanje. Za očuvanje mišićnog tonusa, dobro raspoloženje, brzo vratiti u formu nakon poroda, potrebno je voditi brigu o svom tijelu, jedu racionalno i biti sigurni da obavljaju posebne vježbe.

Ocat tijekom trudnoće

Rođenja

Buduće mame često postavljaju pitanja o svom dnevnom izborniku. Zainteresirani su za to hoće li neki proizvodi oštetiti nerođeno dijete. Često se pojavljuju sumnje o onima od njih koje su žene vrlo često i mirno koristile prije nastupa zanimljive situacije.

Korijen jagoda tijekom trudnoće

Rođenja

Pitanje liječenja tijekom trudnoće uvijek vrijedi na poseban način. S jedne strane, trudnice su podložne različitim oboljenjima, uključujući virusne i zarazne. S druge strane, sada je nepoželjno biti tretirano, ali još je potrebno, a sada se postavlja pitanje: što?

Kako nositi postpartum zavoj i trebate li to uopće?

Rođenja

Čini se da je najgore iza nas, napori su više, vrijeme je sada da mislim o sebi, morate se opustiti, pomladiti i budite strpljivi, jer samo prva faza je završila, a koliko više vjerojatno da će biti ispred.

Odabir mješavine bez palminog ulja za novorođenčad: ocjena 5 najboljih proizvođača

Rođenja

Pivo ulje koristi se u dječjoj hrani već desetljećima. Međutim, posljednjih godina počeli su aktivno raspravljati o štetnosti / koristi ovog ulja, uključujući i dječju hranu.

Svijetla ambalaža i što je unutra? Trebam li kupiti mješavinu "bebe" za hranjenje novorođenčadi?

Rođenja

Nitko ne tvrdi da je mlijeko domaće majke najbolja hrana za dijete. Događa se da dojenje postaje nemoguće.