Top 5 najluksuznijih i skupih dječjih kolica na svijetu

Hrana

Ispada da poslovica ne uvijek radi da automobil nije luksuz. Naša hitna parada najskupljih svjetskih vozila za djecu izravna je potvrda toga. Kao što se ispostavilo, ponekad su cijene za bebe toliko visoke da je za te iznose prilično moguće nabaviti potpuno novi "Lada", pa čak i "Mercedes" pa čak i "Ferrari".

Sadržaj članka:

 • 1. Peto mjesto - Bugaboo Cameleon By Bas Koster
 • 2. Stokke Xplory kolica - 98.000 rubalja
 • 3. Orbit Baby sustav - samo sto tisuća rubalja.
 • 4. VIP VIP vozilo - Hesba Corrado deLux VIP
 • 5. Vrlo kolica - Aprica za Fendi Medic Cincilla - 950 tisuća rubalja
 • 6. Video: Kako odabrati pravi kolica i beba?

5. mjesto - Bugaboo Cameleon By Bas Kosters - 88.000 rubalja

Bugaboo Cameleon By Bas Kosters

Dizajn modela bugaboo buggies Nizozemski iznimno popularan među bogatih roditelja. Ova kolica su zauzeli 5. mjesto u našim TOP-pet beznačajno skupih dječjih vozila apsolutno s pravom.

Bugaboo Cameleonova kolekcijska tehnika slikarstva izumila je nizozemska modna dizajnerica i dizajner Baz Kosters, poznata u uskim krugovima. Njegove boje dizajna uzrokovale su dvostruku cijenu ove posade za djecu.

Oglašavanje ove zabavne ekskluzivne zvukove ovako:

"Na svijetu postoji samo 1000 primjeraka! Pješačenje s bebom u ovoj kolicima bit će vam 100% sigurni u svoju originalnost! "

Zapravo:

Osnovni model kolica je sličan Bugaboo Cameleon konfiguraciji košta samo 43.000 rubalja. Skup tekstilnih pokrova bilo koje vrste boja koštao bi još 4500. To je, doniranjem samo jednog slučaja i malo mašte, sami stvoriti takvo remek-djelo. U šetnji s bebom uživajte u apsolutno ekskluzivnoj verziji vlastitog stvaranja za manje novca.

U svakoj mami, lijepa žena i dalje živi. A ona ludo voli lijepe kapute. Ali što je krzno i ​​koji je krzno najskuplji? Urednik uBiznes.ru je otkrio da je materijal ovdje dostupan.

4. mjesto - Stokke Xplory - 98.000 rubalja

Jedan od najskupljih i spektakularnijih dizajna invalidskih kolica. Kompletan paket uključuje šasiju, kolijevku, šetnju, klackalicu za stopala, vreću za spavanje, pokrivač, kišobran, putnu torbu, dodatnu vreću i tekstilni set. No, prije svega, kolica Stokke Xplory su gladak, prozračan dizajn za koji su mu tako poznate modne slavne osobe. Usput, ovaj model je kolica, pogodnija za djecu koja mogu sjediti sa ili bez podrške.

Iz slogana oglašavanja:

"Stokke Xplory ima mnoge značajke, funkcije i prednosti za vas i vaše bebe".

Zapravo:

kolica nisu baš pogodna za stvarnost života običnih ljudi. U njemu nema deprecijacije, mali kotači nisu prikladni za rad zimi, teško je promijeniti poziciju "natrag majci" na položaj "suočavanja s majkom". Ako dijete zaspati, obavljajući ovaj manevar morat će izvaditi dijete iz kolica, staviti ga negdje i provesti neko vrijeme s sjedalicom i nogom.

3. mjesto - Orbit Baby sustav - 100 tisuća rubalja

Orbit bebin sustav

Vođa funkcionalnosti, cijeli sustav kretanja s djetetom pogodan je za korištenje od rođenja do 4 godine. Moramo se odati počast razvojnom programeru za pravi potez marketinga, jer ste kupili osnovni paket Orbit Baby sustava, morat ćete stalno kupiti dodatne module za to. Zapravo, to je prtljažnik za transformatore 4 u 1. To je kolijevka, auto sjedalo 0+, kolica i auto sjedalo od jedne do tri godine.

Oglašavanje ove tvorevine objavljuje da:

"Orbit Baby System je stvoren uz sudjelovanje raznih developera svemirskih raketa. Ovo je najsigurniji sustav za djecu od rođenja do 4 godine. "

Zapravo:

zbog svih ovih "svemirskih" zbivanja, invalidska kolica pokazala su se izuzetno teškim - više od 15 kg.

Naravno, mnogi su naši čitatelji već oženjeni, ali to nije razlog da ne gledamo lijepe vjenčane prstene. Koji prsten daje slavne osobe i žene šeikova? Napravili smo vrh najboljih prstenova za vjenčanje.

2. mjesto - Hesba Corrado deLux VIP - 175.000 rubalja

Hesba Corrado deLux VIP

Desno, drugo mjesto naših pet najboljih zauzima glavni "vrhunac" u svijetu kolica Hesba Corrado deLux VIP. Izrađen je u cijelosti ručno u Njemačkoj. Kolijevka, hodnik i napa izrađeni su od visoko kvalitetne kože. Usput, kotači za nju se prodaju zasebno. Ima prilično široku funkcionalnost i služi barem do tri godine. Međutim, nakon godinu i pol godina, mnoge majke radije bi imale praktičniju i laganu kolica za hodanje. Stoga, ulaženje takve svote novca u jedno od najskupljih dječjih vozila je puno ljudi koji nemaju problema s blagostanjem.

Slogan oglašavanja:

"Elegantan izgled i nenadmašiva njemačka kvaliteta naglašavaju individualnost vašeg djeteta od rođenja".

Zapravo:

Izgled Hesba kolica tako da je „klasični”, malo je vjerojatno da će prolaznici moći pogoditi koliko je novca za to plaćen.

1. mjesto - najskuplja kolica - Aprica za Fendi Medic Cincilla - 950 tisuća rubalja

Aprica za Fendi Medic Cincilla

Neosporni vođa naše hitne parade. Najskuplji kolica na svijetu i još skuplji. Svjetla ruke dizajnerske kuće Fendi konačno su ovu japansku kolica prepustila Italiji i podignuta iz ranga samo skupe na čin nepristojno skupih. Cijena više od 30 tisuća dolara danas je čisto indikativna, njegova je istinska vrijednost teško znati. Uostalom, ovaj komad robe, napravljen je samo po narudžbi. Kažu da "ako su zvijezde svijetle, to znači da je netko treba"? Pa, možda je Fendi brand, nadopunjen prekrasnim krznom cinchila, prekrivenom od glave do pete, dobar mamac, ali je li to vrijedno?

Slogan za Apricu za Fendi je:

"U takvoj kolicima, dijete neće zaleđivati, jer ga zagrijava toplom prirodnom krunicom činčila. Izgledat će luksuz u svakoj situaciji - na društvenom događaju i na parku za snježne šetnje. "

Zapravo:

Krevica Aprica je vrlo neprikladna u upravljanju, osim što nije apsolutno prilagođena za uporabu u našim uvjetima prljavštine i off-road.

Svako dijete, u jednom stupnju, voli igrati s pupaom. I ponizno ih kupujemo, svaki put kad se pitamo što cijene ponekad bljeskaju u svim različitim izborima. Ali ćete biti iznenađeni kada saznate koliko je najskuplja Barbie ili druga lutka u našim najvišim troškovima.

Najcjenjenije i najskuplje kolica za novorođenčad i stariju djecu: pregled neobičnih modela

Kada se pojavi novi član obitelji, jedan od primarnih zadaća roditelja je kupiti kolica. Ponekad je želja da vaše dijete okružuje luksuzom na istoj razini s takvim kriterijima kao što su kvaliteta, udobnost i svestranost. U tom slučaju, budućnost kretanja cijena znači da dijete ne može popustiti, a ponekad i premašiti cijenu novog automobila, pa čak i poznati skupe marke.

Aprica za Fendi Medic Cincilla

Japanski kolica s pravom vode na vrhu naše ocjene. Šanse za pronalaženje invalidskih kolica koje se mogu natjecati s njegovom cijenom su nula. Približna cijena takvog dječjeg vozila iz dizajnerske kuće Fendi iznosi 30.000 dolara.

Za ovaj novac kupujete robnu marku, ekskluzivnost, budući da je proizvod jedinstven, a kolica, gotovo potpuno prekrivena prirodnim krznom cinchila. Naravno, zadivljujući šik izgled kolica, a u njemu se dijete sigurno neće bojati najtežih mrazova. To je ono što proizvođači plaćaju pozornost prilikom oglašavanja svoje robe. Štoviše, takva prekrasna kolica izgledat će nevjerojatno elegantna na fotografiji.

No, koliko je to praktično u svakodnevnom životu za vrijeme dugotrajne upotrebe kao cool kolica, a da li će dati samo vrlo značajnu količinu stajati iz mnoštva?

Hesba Corrado Delux VIP

Na časnom drugom mjestu predstavnik je Njemačke s cijenom od 175.000 rubalja. Cijena uključuje kotače koji nisu uključeni u glavni paket. Osim osnovnih komponenti od prirodne kože, odnosno - kolijevka, blok za hodanje i poklopac motora, osobitost Hesba proizvoda je ručna proizvodnja. Ostale prednosti uključuju funkcionalnost i dug životni vijek. Svojim oglašavanjem oslanja se na poznatu njemačku kvalitetu i strogu, sofisticiranu pojavu, ali više takvih kolica će odgovarati novorođenčadi i djeci do jedne i pol godine. Za šetnje s starijom djecom, mnoge mame će voljeti da invalidska kolica budu manje teška i ugodnija za upotrebu.

Srebrna križa srebrna sjena

Tri čelnika zatvaraju stvarno "skupo" kolica. Za zlatni poklopac u 24 karata morat će platiti 12.000 američkih dolara. Njegova jedinstvenost leži u činjenici da model 1877 služi kao prototip.

Osim interijera od satena i hermene krzna na vrhu bassinet, dizajneri također brinu o djetetovu slobodno vrijeme tijekom šetnje, nakon što je ugrađivao stereo sustav unutra. Tako je Silver Cross Silver Shadow uspio spojiti retro i moderan. Dječak u takvoj invalidskim kolicima nesumnjivo će biti prikladan, ali malo je vjerojatno da će mu biti tako impresioniran visokim troškovima kućanskih predmeta, jer u to doba nitko ne obraća pažnju na takve stvari.

Orbit bebin sustav

Sljedeća je u poretku Orbit Baby System. Zapravo, nemoguće je spomenuti ovaj skup različitih uređaja za prijevoz djeteta s običnom kolicima. Sustav je namijenjen djeci u dobi od 0 do 4 godine, a sastoji se od 4 modula:

 • kolijevka za novorođenče;
 • blok za šetnju;
 • auto sjedalo 0+;
 • 1-3 sjedala za automobil.

Zbog potrebe da se stalno ponovno kupiti one ili druge komponente u skladu s dobi djeteta, ukupan iznos će biti u rasponu od 100 000 - što je, naravno, igra u ruke svojih proizvođača.

Stokke xplory

Po pravu je osvojila njeno mjesto među najskupljim invalidskim kolicima u Stokke Xplory. Za 98.000 rubalja dobivate ne samo uobičajenu kolijevku i blok za hodanje, nego i šasiju, vreću za spavanje s dekom, tekstilni set, putne i dodatne torbe, kao i kišobran i spojku za noge. S takvim velikim setom čini se da je novac dobro potrošen.

Glavna značajka invalidskih kolica Stokke Xplory je izvorni dizajn zraka, zahvaljujući kojem se često mogu naći među slavnim osobama. Treba napomenuti da je ovaj model kočije više dizajniran za djecu koja mogu sjediti.

Bugaboo Cameleon by Bas Kosters

Nije posljednje mjesto na popisu gost iz Nizozemske. Plaćanje 88.000 rubalja, nećete dobiti samo jednu od najskupljih kolica za dizajnericu, već i spektakularnu dječju posadu svijetlih, veselih boja - međutim, u nedostatku takvog slikanja naslovnice, dali biste polovicu. Autor ovog dizajna je nizozemski modni dizajner i dizajner Baz Kosters.

Srebrni križ balmora

Sljedeća kolica također imaju potpuno ručno izrađene kolica. Zbog nedostatka blokova za hodanje, model je pogodan samo za novorođenčad. Ali, unatoč ograničenjima svojih mogućnosti, to je kolica koja je u velikoj potražnji u svijetu. I tajna je da je redovni kupac koji kupuje te kolica za svoje bebe kraljevska obitelj Velike Britanije. To je sam po sebi prvi reklamni potez. Kao rezultat toga, potražnja za takvim aristokratskim vozilom je ogromna.

Srebrni križ je osobito popularan s dostojanstvenicima i holivudskim zvijezdama, uključujući Karolina princa Monaka, britanskog premijera Tonyja Blaira, Brooke Shieldsa, Catherine Zeta-Jones i mnoge druge. Da biste se osjećali kao "plave krvi" ili svjetski poznati, trebate samo 85.000 rubalja.

Teutonija elegancija

No, ova kolica uspoređuju se sa svojim dragim kolegama na ljestvici. Ne privlači pažnju ne s neobičnim dizajnom, već s takvim važnim osobinama kao što su praktičnost i jednostavnost rada. U zamjenu za 57 000 rubalja postat ćete sretni vlasnici:

 • kolijevke za novorođenče;
 • blok za šetnju;
 • baze s kotačima;
 • zgodna torba na ručki;
 • pješice;
 • pumpa;
 • mreže protiv komaraca;
 • kišni sloj;
 • kišobran za zaštitu od sunca.

Hartan VIP XL S Oliver

Posljednji akord u neobičnim kartama postaje Hartan VIP XL S Oliver. Glavni cilj proizvođača u razvoju modela ovog vozila je dizajn koji ima za cilj sigurnost i udobnost djeteta. Skup bassineta i hodnika ispunjavaju "podesivu suspenziju" i "centralno zaključavanje". U takvoj kolicima vaša beba iz prvog dana života osjećat će se kao u pravom automobilu. Samo 56 000 rubalja, a vi ste vlasnik takve kolica.

Ocjena najskupljih kolica za bebe, savjeti o odabiru ekskluzivnog vozila

Odabir prvog vozila za dugo očekivanu bebu jedan je od najodgovornijih procesa. Novorođenče troši u kolicima značajni dio vremena, a do pola godine dijete leži zbog nezrelosti kralježnice.

U tom smislu kolica moraju ispunjavati određene zahtjeve. Proizvođači skupih kolica znaju iz prve ruke o kvaliteti i usklađenosti s kriterijima.

Prednosti i značajke premium i luksuznih modela klase

 1. Visoka kvaliteta. Poštovane kolica koje proizvode glavni poznati proizvođači. Trošak vozila nije samo isplata za pripadnost poznatoj marki. Tvrtke cijene svoje ime pa cijena uključuje rad dizajnera, inženjera, testera, materijala visoke kvalitete, raznih testova i još mnogo toga.
 2. Jaki materijali i pouzdani mehanizmi. Kao iu slučaju ostalih složenih konstrukcija, u invalidskim kolicima su važni detalji - pričvršćivanje, kočnice, konstrukcijski elementi. Kolica redovito rade i podložna su ozbiljnom stresu. Skuplji i pouzdani materijali i mehanizmi, dulji odabrani model će vam poslužiti.
 3. Elegantan i spektakularan izgled. Proizvođači skupih kolica pokušavaju proizvoditi eksterno u skladu s visokim troškovima. Dizajneri rade na kreiranju kolica.
 4. Komponente i pojedinosti. U pravilu, elita kolica za bebe savršeno su opremljena - priloženo je mnogo pribora. Također sam zadovoljan pristupom slabosti - prisutnosti džepova, prozora, dodatnih fiksanata, dobro osmišljenih rješenja koja olakšavaju hodanje majke i djeteta.
 5. Trajnost i izdržljivost. Kolica za robne marke imaju visoku razinu sigurnosti. Možete uzgajati svoju djecu pomoću jedne kolica. I zatim ga prodajte ili prenesite u pravičnom stanju za daljnju upotrebu.

Top 10 ekskluzivnih brandiranih proizvoda i njihovih fotografija

Inglesina Quad XT sustav


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: univerzalni (3 u 1), modularni sustav.
 2. Dob: od rođenja do 3 godine.
 3. postolje:
  • prostrana, s velikim kapuljačom i UV zaštitom;
  • unutarnja površina je prekrivena pamučnom tkaninom;
  • opremljen sa otvorima i ručkom za uporabu kao nosiljka;
  • naslon za glavu ugrađen u kolijevku može se podesiti u nekoliko položaja;
  • Ugradnja na kućište je izuzetno pojednostavljena - kolijevka je pričvršćena u jednom pokretu.
 4. Pješačka jedinica:
  • presvučena u uklonjivi prljavi pokrov, opremljen sigurnosnim pojasevima od pet točaka i odvojivim odbojnikom;
  • nalazi se toplom podnožju i pokrovu kiše;
  • četiri odrednice leđa (prikazano je do 175 stupnjeva), dvije odrednice podnožja;
  • u hoodu se nalazi prozor za gledanje;
  • jedinica je postavljena u dva položaja - u smjeru vožnje i okrenuta prema ručici invalidskih kolica.
 5. Sjedalo automobila:
  • opremljen s sklopivom kapuljačom, košuljicom koja sprečava da putnici s malim brojem klizanja i sigurnosnim pojasevima u tri točke;
  • držač za nošenje ima četiri položaja;
  • funkcija bolesti pluća;
  • montiran na kućištu.
 6. šasija:
  • opremljen kotačima (360 °) s držačima i ručkom podesivom po visini;
  • razvija se s jednom rukom;
  • dizajn je izrađen od laganog aluminija;
  • tu je i prostrana torba za kupnju;
  • veliki kotači na napuhavanje s kugličnim ležajevima;
  • Izvrsni sustav deprecijacije. Glatko kretanje. Podvozje podvozja.

Prednosti kolica:

 • Inglesina Quad XT sustav je modularni sustav. Jedna akvizicija pokriva sve potrebe prijevoza djeteta do 3 godine.
 • Zimske prednosti:
  1. ovo je pravi terensko vozilo sa snažnim kotačima;
  2. zima nadilazi sve prepreke;
  3. isporučuje se s toplim poklopcima, velikim napa, zaštitom od vjetra.
 • Ljetne prednosti:
  1. kolijevka je opremljena sustavom provjetravanja i UV zaštitom koja je tapecirana iznutra pamukom;
  2. velike nape na kolijevci, pješački blok i auto sjedalo;
  3. Lagani dizajn aluminijske šasije. Visoka upravljivost.
 • Na svakom kotaču ugrađuju se meke staze, amortizijske opruge.
 • Avantgardni spektakularni dizajn.
 • Visokokvalitetna obrišiva podstava izvana, prirodni premaz iznutra.

kontra:

 • Visoke cijene
 • Nije pogodan za one koji traže određenu vrstu kolica, a ne modularni sustav.

Cijena (na web stranici službenog predstavnika tvrtke): 75 310 rubalja.

Foppapedretti Mio Samo Tronic


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: hodanje.
 2. Dob: od 6 mjeseci do 3 godine.
 3. Elite dizajner luksuznih luksuznih kolica s čvrstim aluminijskim okvirom.
 4. Poliuretanski kotači s mehanizmom za samozavaravanje ispred, pneumatski gumeni kotači na stražnjoj strani. Tu je zaključavanje kotača.
 5. Podesivi leđa i podnožje.
 6. Knjiga tipa sklopivog kućišta.
 7. Podesiva visina roditeljske ručke.
 8. Jedinica za hodanje opremljena je sigurnosnim pojasevima od pet točaka.
 9. Odvojivi odbojnik.
 10. Inovativno reverzibilno sjedalo rotira i mijenja položaj na kućištu. Maksimalni kut nagiba leđa je 180 °.
 11. Noga kočnica.
 12. Mesh koš za šetnje.
 13. Uključeno - rt za noge, kišni ogrtač.
 14. Kolica s električnim motorom (autonomni rad do 8 sati).

Prednosti kolica:

 • Ljetne prednosti:
  1. dobra kolica za ljeto - lagana (težina 9,5 kg), manevrirana zahvaljujući okretanju velikih kotača;
  2. položaj hodnika omogućit će djetetu da sjedne i spava u potpunosti leži;
  3. štitnik za sunce, opuštajuća kapuljača.
 • Za zimu, to nije najbolja opcija, nije potpuno vremenske nepogode i nema amortizacije.
 • Opremljen je električnim motorom.
 • Visoka upravljivost.
 • Trend dizajn.
 • Neobičan hodni blok s najnevjerojatnijom promjenom položaja.
 • Širok raspon boja.
 • Na rukama je sigurnosni pojas.
 • Naplaćuje mreža.
 • Pakirana jedinica može se valjati za sebe, a ne nositi u svojim rukama.

kontra:

 • Vrlo visoka cijena za čistu kolica, pogodnija za toplu sezonu.
 • Ne postoji deprecijacija, što se ogleda u mekoći tečaja i sposobnosti među zemljama. Neprimjenjivo u mršavom hladnom vremenu i snijega.

Cijena: od 120.000 do 140.000 rubalja.

4moji Origami


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: hodanje (zasebno možete kupiti kolijevku i auto sjedalo, pogodno za kućište).
 2. Dob: od 6 mjeseci do 3 godine.
 3. Robotska kolica premium American proizvođač inovativnih proizvoda za djecu.
 4. Izrada svemira.
 5. LCD zaslon s različitim pokazateljima - udaljenosti, temperature, senzora punjenja, prisutnosti ili odsutnosti djeteta u jedinici za hodanje.
 6. Vrlo impresivno nabora i razvija se - jednim klikom na gumb. Zaštićeno je od preklapanja, ako je unutar djeteta. Pod gumbom nalazi se zasun koji neće dopustiti djetetu da se igra sa transportom u opasne školjke.
 7. U večernjim satima privlači veliku pozornost - na kućištu ispred njih su ugrađena prednja svjetla s niskim i visokim gredama.
 8. Na ručki nalaze se držači za čaše i adapter za punjenje mobilnog telefona tijekom putovanja.
 9. Kotači od gume, od lijevanog, različitih promjera.
 10. Na podvozju nalazi se platno za stvari.
 11. Sigurnosni pojasevi u tri točke.
 12. Kućište je opremljeno mrežastim prozorom za praćenje bebe tijekom šetnje.
 13. Osim toga, možete kupiti kišni ogrtač, koji je pričvršćen na napa.
 14. Leđa je regulirana u 4 odredbe od 40 do 72 stupnjeva nagiba.
 15. Neovisna suspenzija.
 16. Na bateriji na dnu kućišta nalaze se mali kotači, tako da možete nositi invalidska kolica presavijena.
 17. Upravljački gumb je okrenut mekanim materijalom.
 18. Ljetne prednosti:
  • pogodan za šetnju ravnim terenom, izgleda vrlo impresivan, pogotovo u mraku;
  • osnovna tamna presvlaka može se osvježiti mijenjanjem šarenih pokrova;
  • dijete u šetnji ima dva osobna podizača za piće;
  • leđa je regulirana, kapuljač štiti od sunca.
 19. Za zimske uvjete nepoželjno je:
  • Prednji dio jedinice nema branik i nije posebno zaštićen od lošeg vremena;
  • nema amortizacije, mali prednji kotači ne dopuštaju da prijeđu teške dijelove ceste i snijegom pokrivenog terena.

prednosti:

 • Vanjski - pravi svemirski brod s svjetlećim zaslonom, senzorima, prednjim svjetlima.
 • Moderni laconic dizajn.
 • Naplaćuje naplatu u pokretu.
 • Svatko voli "trik" s preklapanjem i odvijanjem pritiskom na gumb.
 • Osnovnu opremu može se nadopuniti kolijevka i auto sjedalo prilagođeno kućištu.

nedostaci:

 • Skupo i loše osoblje - sve male stvari se prodaju zasebno.
 • Nije pogodno za odlazak u trgovinu - košarica za hranu je vrlo mala.
 • Sigurnosni pojasevi su vrlo kratki - kad dijete odrasta, nekako ih treba produžiti, inače neće raditi u invalidskim kolicima - ne postoji odbojnik na vanjskoj strani jedinice, dijete je fiksirano samo pojasima.
 • Ljeti u takvom prostoru let je vruće - sve 4moms origami kolica su crne, samo liner promjene - može biti svijetle ili svijetle.
 • Teška zbog baterije.

Cijena: 54.000 rubalja.

Mima Xari 2G


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: transformator.
 2. Dob: od rođenja do 3,5 godine (do 17 kg).
 3. Kolica brzo se transformiraju iz hodnika zahvaljujući Starter Pack i patentiranom sustavu Carrycot Inside.
 4. Ploča s sigurnosnim pojasevima u pet točaka nalazi se u hodniku.
 5. Kruto dno okreće pješački blok u kolijevku.
 6. Šetalište i kolijevka su reverzibilni. Opremljen s dvije prostrane košare za kupnju i predmete.
 7. Dizajn kolica je lagan, izdržljiv i kompaktan.
 8. Podesiva visina roditeljske ručke.
 9. Jedinica za hodanje postavljena je u dva osnovna položaja. Dvije visine.
 10. Naslon sjedala je podesiv u 3 položaja.
 11. Očaravajući dizajn.
 12. Sigurnosni pojasevi u pet točaka. Odvojivi odbojnik.

Kotači za kolica stvorena tehnologijom koja se koristi za kotače sportskih automobila.

prednosti:

 • Kompaktan - nema dodatnih jedinica, iako je kolica univerzalna. Sve transformacije se događaju s osnovnim dijelom kolica pomoću posebnih komponenti.
 • Sigurno higijenski i izdržljivi materijal, sigurnosni pojasevi, visoki faktor sigurnosti.
 • Nestandardni materijal za oblaganje i originalni dizajn privlače pozornost drugih na kolica.
 • Širok raspon boja za modne i uviđave mame.
 • Autorov mehanizam dodavanja okvira.
 • Jedinica za hodanje opremljena je madracem.
 • Sustav inovacija sjedala.
 • Ljetne prednosti:
  1. inovativni materijal kože ne zagrijava u toplini i ne mijenja oblik i kvalitete;
  2. kolica su lagana i izdržljiva, s pokretnim blokom za hodanje.
 • Zimske prednosti:
  1. hodanje je dovršeno toplim presvlakom za hladno vrijeme;
  2. dobra propusnost zahvaljujući tehnološki naprednim kotačima;
  3. materijal za oblaganje ne smrzava od smrzavanja;
  4. dobra amortizacija.

Nedostaci: visoki troškovi.

Cijena: 86 900 rubalja.

Srebrni križ balmoral


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: kolijevka.
 2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
 3. Elite English kolijevka klasičnog dizajna.

 • Lijepa klasična kolijevka savršena je za lagane šetnje u toplom vremenu;
 • izvrsna amortizacija, mehanizam za ljuljanje, super-mekani udar;
 • presvlake unutarnje prozračne;
 • velika napa.
 • Za teške zimske uvjete nije prikladan.
 • prednosti:

  • Ekskluzivni ručni proizvod.
  • Klasični elegantni dizajn.
  • Besprijekorni materijali kvalitete.
  • Temeljita montaža.
  • Visoka pouzdanost.

  nedostaci:

  • Vrlo skupi model za prvu polovicu života bebe.
  • Neprimjenjivo u lošem vremenu.
  • Ručka nije podesiva.
  • Ne postoji tehnički "nadimak", to je skup klasični klasik kraljevske klase.

  Cijena: od 180.000 rubalja.

  Cybex Priam Lux (2 u 1)


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalna (2 u 1).
  2. Dob: od rođenja do 4 godine (izdržava težinu do 17 kg).
  3. Unutarnja visoka tehnološka četiri invalidska kolica iz njemačkog proizvođača.
  4. Dječji prijevoz reprezentativne klase.
  5. Ultramoderna šasija od legure visoke čvrstoće.
  6. Jasan i tihi rad svih dijelova i mehanizama.
  7. Visoka upravljivost zahvaljujući zakretnim kotačima.
  8. Parkirna kočnica papučice.
  9. Mekani udar zahvaljujući podesivoj opružnoj vješalici.
  10. Lagana i izdržljiva plastična kolica s ekskluzivnim dizajnom Priam Carrycot.
  11. Vanjska površina kolijevke prekrivena je stilskim traperom.
  12. Blokovi se instaliraju u jednom pokretu sve dok ne klikne.
  13. Na dnu kolijevke postoje noge.
  14. Kolica su opremljena madracem s memorijskom funkcijom prirodne tkanine.
  15. Reverzibilni hodnički blok.
  16. Stražnji dio zabavnog bloka prikazan je u vodoravnom položaju.
  17. Kućište s prozorčićem za gledanje.
  18. Naslon sjedala zajedno s okvirom kotača.
  19. Moguća je funkcija stolice za hranjenje - visina sjedala hodnika omogućava da dijete bude udobno ispred stola.
  20. Sigurnosni pojasevi u pet točaka.
  21. Bumper u vanjskom dijelu hodnika.
  22. Ljetne pogodnosti:
   • lagana i manevrirana kolica s mekim udarcem i dobrom apsorpcijom udaraca;
   • stilski i skupi izgled;
   • kompaktni;
   • do pola godine pružit će udobne uvjete za spavanje u toplini zahvaljujući inteligentnom madracu iz prirodnog materijala;
   • velika napa s prozorom;
   • vlasnička mreža protiv komaraca se kupuje odvojeno.
  23. Zimske pogodnosti:
   • poseban zimski topli slučaj sa stranama;
   • velika zaštitna kapuljača;
   • dodatno kupio poklopac nogu i pokrivač kiše.

  prednosti:

  • Jedinicu za hodanje ne treba ukloniti kako bi savinuli okvir kotača.
  • Modni dizajn trapera.
  • Removable multifunkcionalna kolica s nogama za stabilnost.
  • Njemačka izrada.

  nedostaci:

  • Niska amortizacija.
  • Oštra suspenzija.

  Hartan VIP XL


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalna (2 v1).
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Pouzdan okosnica Njemačke kvalitete kolica.
  4. Svijetli dizajn i zanimljiv dizajn.
  5. Ugodna prostrana kolijevka.
  6. Suspenzija je podesiva. Sustav amortizacije je proljeće.
  7. Prednji kotači s obujmicama.
  8. Košara za košnju.
  9. Roditeljska ručka podesiva na visinu.
  10. Leđa u hodniku blokira se vodoravnom položaju.
  11. Broj podesivih položaja natrag - 5.
  12. Odvojivi prljavi pokrov.
  13. Ljetne pogodnosti:
   • svijetli spektakularni izgled;
   • lagan i pokretljiv.
  14. Nema zimske prednosti: nije dovoljno izolirano i zastoj u snijegu.

  prednosti:

  • Kvalitetna i pouzdana kolica.
  • Lagani dizajn.
  • Jednostavan za preklapanje.
  • Kvalitetni materijal za oblaganje.
  • Prostrana torba.
  • Prostran kolijevka.
  • Kompaktni model.

  nedostaci:

  • Nije pogodno za loše vrijeme.
  • Visoka cijena
  • Niski križ.

  Cijena: 72.000 rubalja.

  Cossato je poskočio


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: modularni sustav (3 u 1).
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Opremljen s tri modula:
   • ležaljke;
   • šetalište;
   • tip vozila "0 +" (do 13 kg).
  4. Sjedalo automobila:
   • sigurnosni pojasevi u tri točke;
   • prijenosna ručka;
   • montiran u kabini s redovitim pojasevima uz i protiv kretanja;
   • montiran na okvir kotača.
  5. postolje:
   • lagan, opremljen madracom i velcro remenom;
   • opremljen sustavom ventilacije;
   • opremljen prijenosnom ručkom;
   • vrh za zaštitu od sunca;
   • nalazi se rt s patentnim zatvaračima.
  6. Pješačka jedinica:
   • leđa je regulirana na tri mjesta;
   • opremljena sigurnosnim pojasevima od pet točaka;
   • opremljen madracom;
   • podesivo korak;
   • ugradnja u dva položaja na okviru kotača;
   • na poklopcu velikog vizira;
   • Mesh odjeljak za male predmete.
  7. Vrlo je tapaciran s izdržljivim i ugodnim materijalom visoke kvalitete - svi dijelovi mogu se prati, otporni na blijeđenje.
  8. Spektakularni dizajn.
  9. Lagana aluminijska podvozja.
  10. Tu je i parkirna kočnica.
  11. Podesiva roditeljska ručka.
  12. Gumeni kotači otporni na habanje.
  13. Uključeno: kaput za kišu, torba, stopalo za noge.
  14. Ljetne pogodnosti: lagana, lijepa, kompaktna kolica.
  15. Zimske pogodnosti: nisu prikladne za zimu.

  prednosti:

  • Svijetli vidljivi dizajn.
  • Lagani minijaturni dizajn.
  • Univerzalni skup potrebnih modula.

  nedostaci:

  • Niski križ.
  • Prikladno samo za toplu sezonu.
  • Visoka cijena

  Cijena: 53.000 rubalja.

  Joolz Day Studio


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: hodanje.
  2. Dob: od 6 mjeseci do 3 godine.
  3. Pametan dizajn.
  4. Proširena oprema.
  5. Zgodna visoka pozicija sjedala.
  6. Sigurnosni pojasevi regulirani su u dva položaja.
  7. Podesiva roditeljska ručka.
  8. Zamjenjivi položaj stopala.
  9. Parometar se otvara jednom rukom.
  10. Svi kotači su opremljeni jastukom opruge.
  11. Kompaktan dizajn.
  12. Prostrana košarica za kupnju.
  13. Uključeno: kaput za kišu.
  14. Ljetne pogodnosti:
   • velika podesiva kapuljača;
   • visoko sjedalo;
   • lakoća i manevrvnost;
   • zanimljiv izgled.
  15. Zimske pogodnosti:
   • kišni pokrivač;
   • povećana amortizacija.

  Nedostaci: niska svestranost - samo kolica kolica.

  Cijena: 56.000 rubalja.

  Hesba Condor Coupe de Lux VIP


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalna (2 u 1).
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Ručno sastavljanje.
  4. Snažna amortizacija.
  5. Gumeni kotači na napuhavanje.
  6. Mekoću staze.
  7. Pokrivanje od prave kože i ostalih visokokvalitetnih materijala.
  8. Klasični dizajn.
  9. Kuhinja s kromiranim rubom.
  10. Sigurnosni pojasevi u pet točaka.
  11. Trajni i lagani aluminijski okvir.
  12. Velik broj pribora.
  13. Ljetne pogodnosti:
   • glatka vožnja;
   • velika napa;
   • prirodno prozračni materijali;
   • madrac u kolijevci;
   • funkcija bolesti pluća;
   • lijep elegantan izgled;
   • lagana konstrukcija
  14. Zimske pogodnosti:
   • izvrsna amortizacija;
   • veliki napuhani kotači;
   • duboko napa;
   • visoka propusnost.

  prednosti:

  • Invalidskih kolica.
  • Visoke performanse.
  • Kvalitetni materijali.
  • Ručno sastavljanje.
  • Kožni presvlake.
  • Kotači za odabir.
  • Izvrsna apsorpcija udarca.
  • Pouzdan i izdržljiv.
  • Njemačka kvaliteta.

  nedostaci:

  • Vrlo skupo.
  • Nije najbolja opcija za zimu.
  • Kotači i pribor se kupuju odvojeno.

  Cijena: 244 700 rubalja.

  Savjeti za odabir

  • Pick up kolica prema vašim potrebama: modularni sustav, kolijevka, univerzalni ili transformator. Svaka opcija ima svoje prednosti.
  • Razmotrite sezonsku sliku modela: neki od najboljih prilagođeni su proljetno-ljetnom razdoblju, dok drugi su dobri za loše vrijeme i hladnoću.
  • Elite kolica nisu uvijek predstavljena u širokoj konfiguraciji ili tehnološkom dizajnu - ponekad su dobri klasični modeli koji se koriste vrlo kratko.
  • Kupnja skupe kočije, provjerite dostupnost potrebnih certifikata i sve povezane jamstvene dokumentacije, tako da ćete se spasiti od krivotvorenja.

  Skupo kolica su velika investicija. Izrada i pozornost na svaki detalj jamstvo je brandiranih skupih modela poznatih proizvođača. Odaberite svoj model i uživajte u svim prednostima elitnog dječjeg prijevoza.

  VIP kolica

  VIP kolica po konkurentnim cijenama

  VIP kolica

  Ovaj odjeljak sadrži najelitnije kolica koje proizvode razni svjetski proizvođači. Ovdje ćete naći kolica iz Njemačke, Portugala, Engleske, SAD-a. Ako imate priliku i želju kupiti VIP dječju kolica - kolijevku, šetnju ili 2 u 1 - onda u ovom dijelu imate samo veliki izbor.

  Svi smo mi različiti, tako da elitne kolica ne podsjećaju jedna na drugu. Ali sve skupe kolica za bebu ujedinjuju jedna stvar - nevjerojatna kvaliteta. Možete biti sigurni da kupnjom elitne kolica kupujete proizvod koji je unaprijeđen u svim aspektima. Zato najbolje i najskuplje kolica su jedna i druga. U tim invalidskim kolicima sve se trenutke uzima u obzir, od dobro promišljenog dizajna do dobrog, kvalitetnog materijala tkanine. I naravno, elitne kolica su praktičnost i bebe i njegovih roditelja. Svaka sitnica u tim invalidskim kolicima je zamišljena, zimi u takvoj kolicima sigurno će biti topla i udobna, a ljeti ćete biti zaštićeni dobrim kapuljačom ili kišobranom, koji se tako često nalazi u priboru za invalidska kolica. Ne biste smjeli misliti da ste kolica za kolica za godinu ili dvije, pa stoga nije važno što će biti. Zapamtite da idete s njom nekoliko puta dnevno, stoga pokušajte imati samo najbolje dječje kolica, šetnje s kojima će donijeti samo pozitivne emocije i djeci i njihovim roditeljima.

  Elite kolica

  Želite li dobiti popuste do 70%

  znate o promocijama, natjecanjima i sastancima?

  Radimo za one koji imaju sreću kod kuće

  O tvrtki

  Posebni projekti Babadu

  Centar za korisničku podršku

  zajednica
  sretni roditelji

  Mobilna aplikacija

  © Tvrtka "Babadu" 2009-2018. Online hipermarket dječjih dobara.

  Sva prava pridržana.

  Korištenjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića kako bismo vam olakšali vašu upotrebu.

  pridružite se sretnom klubu roditelja

  i dobiti popuste

  Uvijek možete otkazati pretplatu ako vam se to ne sviđa.

  Najskuplje kolica za bebe (9 fotografija)

  Predstavljamo hit parade najskupljih kolica za djecu.

  1. APRIKA ZA FENDI MEDIC CINCILLA.

  2. HESBA CORRADO DELUX VIP.

  3. Silver Cross Silver Shadow
  Izrađen na prototipu iz 1877. godine, pokriven 24-karatnim zlatom i vrijedan čak 12.000 dolara.

  4. Orbit Baby sustav

  5. Stokke Xplory

  6. Bugaboo Cameleon By Bas Kosters.

  Ocjena najboljih dječjih kolica - luksuzni prijevoz u bilo koje doba godine

  Dječja vozila prema zadanim postavkama trebala bi koštati manje od odraslih osoba. Oni su djeca!

  Nema motora i rasplinjača, a uređeni su mnogo lakše. Ali postoje kolica, čija je cijena jednaka prosječnom automobilu.

  Najsklonije iz raznih razloga: luksuzni izgled, trendovski stil, multifunkcionalnost... Pokušajte saznati jesu li toliko dobri i koliko ih traže?

  Kolica za srebrnu sjenu koštala su 840 tisuća rubalja

  Srebrni križ je poznat po svojoj povijesti i poznatim kupcima. Čak iu devetnaestom stoljeću, sva britanska plemstva koristila su svoje kolica.

  Zlatni model srebrnog križa

  "Baka" Silver Shadow - "Katala" djeca najbogatijih aristokrata Velike Britanije. Dizajn kolica ponavlja svoj prototip iz XIX. Stoljeća.

  Vrh kožne kolijevke je ukrašen hermelom, unutarnji dio je ukrašen satenom. Kolica su namijenjena djeci koja još uvijek ne znaju sjediti.

  Ali glavna razlika između modela Silver Shadow je da je potpuno pokrivena 24 karatnim zlatom.

  • ugrađeni stereo sustav;
  • glazbeni okvir.

  Prestige kolica nadopunjuju činjenicu da je Silver brand preferira britanska kraljevska obitelj.

  Model Silver Cross Surf Aston Martin (2 u 1) - košta 350 tisuća rubalja

  Ova kolica su zajednički proizvod dviju poznatih britanskih tvrtki Silver Cross i Aston Martin. Kolijevka je prekrivena vodonepropusnom, nepročišćenom tkaninom. Unutar toga je visokokvalitetno talijansko antilop.

  Surf aston martin

  U ponudi su:

  Šetalište ima umetak od ovčje kože. Sjedište je ukrašeno kožom i talijanskim antilopima.

  Model je praktičan za upotrebu. Visoki odbojnici štite dijete od vjetra. Prostor za hodanje može se staviti u smjeru ili protiv kretanja kočije.

  Izdanje Silver Cross Surf Aston Martina ograničeno je na 6000 primjeraka.

  Malo Versace kolica Crna (3 u 1), 246500 rubalja

  Dječja posada VIP klase modnih majki plod je suradnje Versacea i Peg-Peregoa.
  Ova kompaktna moderna kolica izgledat će sjajno s mamom u maloj crnoj haljini i dijamantima oko vrata.

  Malo Versace kolica crna (3 u 1)

  U kombinaciji s vanjskim finesom, model je jednostavan za korištenje:

  • Upravljivost vam omogućuje sigurno nošenje s jednom rukom.
  • Sjedište zabavnog bloka prihvaća do pet pozicija, ovisno o želji djeteta.
  • Kolijevka se pretvara u podnu kolijevku.
  • Velika napa s dobrom ventilacijom štiti dijete od vremenskih prilika.
  • Nosač automobila opremljen je anatomskim jastukom i podesivom kapuljačom.
  • Pribor uključuje elegantnu torbu.

  Hesba Corrado Delux VIP (2 u 1), 227300 rubalja

  Od 1925. do 1950. godine njemačka tvornica Hesba proizvela je kolica za lutke. Tada je počela proizvoditi kolica za djecu. I dragi.

  Hesba Corrado Delux VIP (2 u 1)

  Kada prvi put pogledate kolica Hesba Corrado Delux VIP ne može reći da košta više od dvije stotine tisuća rubalja. Model je izrađen u polu-sportskom stilu i nije upečatljiv. Ali postoji, za što platiti:

  • gotovo svi dijelovi su ukrašeni s originalnom kožom;
  • praktičnost igra veliku ulogu: velike kotače omogućuju vam da vozite na grubu cestu;
  • svitak napona štiti od vjetra, a kišobran u setu - od sunca.

  Posebna prednost Hesba Corrado Delux VIP je potpuno ručno montaža, sve do kotača.

  Kolica Orbit beba G3 (3 u 1), 125940 rubalja

  Jedan od najfunkcionalnijih modela među navedenim.

  Model s Orbit bebom G3 sjedalo za automobil (3 u 1)

  Kolica su jednostavna za korištenje:

  • razvija "knjigu" s jednom rukom;
  • sjedalo se okreće;
  • kolijevka se razvija;
  • veliki plus - prozračni presvlake;
  • napa je izrađena od vodonepropusnog najlona visoke čvrstoće;
  • Auto sjedalo ima ručku za nošenje i duboko sjedalo.

  Kako popraviti auto sjedalo za dijete u automobilu, pročitajte ovdje.

  Zbog praktičnosti roditelja, Orbit baby G3 nadopunjuje praktičnom košaricom za kupnju.

  Istina, pribor je oskudan: držač za šalicu i sunčalište.

  Hartan VIP XL Arktis (2 u 1), 101740 rubalja

  Zimi, model je opremljen krznom oblogama i spojkom za mame, koje se lako uklanjaju u toploj sezoni. Prostrani dječji krevetić opremljen je madracem od kokosa. Ako je potrebno, presavijeni u ravnom stanju. Suspenzija je podesiva i postaje mekana kada se ljulja. Preklopite kolica s jednim klikom na ručku.

  Hartan VIP XL Arktis (2 u 1)

  Uključeno - kožni pokrivači.

  Među priborom je bijel rukav za ruke, univerzalna omotnica.

  Članak će vam pomoći pričvrstiti kolica za zimu.

  Stokke Xplory (2 IN 1), 73990 rubalja

  Model Stokke Xplory odmah ulazi u oči. Skandinavski dizajn, svijetle boje i natpis poznatog skupe robne marke na kućištu će prolaznicima okrenuti.

  Stokke Xplory (2 u 1)

  Lijepa osobitost Stokke Xplory - sjedalo i kolijevka su podesivi po visini (45 do 70 cm).

  • Šetalište modela prekriveno je poliesterom otpornim na vlagu i preuređeno u smjeru kretanja.
  • Dubina sjedala podesiva.
  • Kolijevka se može koristiti kao kolijevka.

  Dostojanstvo - visoka manevarabilnost. Nedostatak je slaba amortizacija, slaba križanja na snijegu.

  Model uključuje mnoge dodatke, uključujući kišobran, kvačilo za ruke, vrećicu. Ali svi su skupi.

  Bugaboo Cameleon By Bas Kosters, 90 tisuća rubalja

  Ovo je dječji prijevoz za roditelje koji cijene umjetnost i vole podsjećati na to. Ali ti "podsjetnici" uopće nisu jeftini.

  Jedinstven dizajn Bugaboo Cameleon By Bas Kosters

  Kad gledate Bugaboo Cameleon by Bas Kosters, ispadaju izvorni slikarski pokrivači. Autorstvo pripada nizozemskom modnom dizajneru Base Kosters. To je djelo majstora koji je ovu dječju posadu dva puta skupo.

  Takvi zvijezde kao što su Ben Affleck, Madonna i Michelle Williams koristili su kolica Bugaboo Cameleon.

  Model ima standardne značajke:

  • hodnik se zamjenjuje kolijevkom;
  • poklopac motora je podesiv u tri odjeljka;
  • visoka slijetanja;
  • mali kotači, kolica nisu prilagođena za hodanje na cesti.

  Bugaboo modeli su vrlo popularni u Europi i Americi, ali ovaj brand se rijetko nalazi ovdje.

  Bugaboo Cameleon By Bas Kosters ima ograničeno izdanje od 1000 primjeraka.

  Bugaboo Camelion 3 by Andy Warhol (2 u 1), 75397 rubalja

  Model Bugaboo Camelion 3 by Andy Warhol - za kreativne roditelje. Nizozemska robna marka Bugaboo, zajedno s Zakladom Andy Warhol, objavila je nekoliko zbirki dječjih kolica s fragmentima djela američkog umjetnika. Tvrtka također proizvodi i izradu invalidskih kolica za popravke.

  Privlači ne samo izvorni dizajn, već i kvalitetnu završnu obradu. Kolijevka je dobra hipoalergenska tkanina i drveni dno. Uz to je i ergonomski madrac.

  Dva velika stražnja kotača daju dobar križ i malu prednju upravljivost. Kočni sustav uključuje ručnu kočnicu. Među nedostatcima malog nosivog kapaciteta: jedinica za hodanje može izdržati do 17 kg.

  Srebrni križ Balmoral, 85 tisuća rubalja

  Drugi model poznatog engleskog branda Silver, sastavljenog ručno.

  Brand Silver Cross, model - Balmoral

  Razlikuje aristokratski dizajn (kao pravi prijevoz):

  • lagani okvir;
  • veliki tanki kotači;
  • zakrivljena ručka;
  • produbljen kolijevka;
  • volumen napajanja.

  Model je izrađen prema standardima engleskog jezika. Najbolji materijali se koriste: pravi koža, bor, lagani i izdržljivi metal.

  Ne biste trebali očekivati ​​od Silver Cross Balmoral-a uobičajene pogodnosti poput podesive ručke. Ova kolica i ne foldaju se.

  Pribor uključuje madrac, vrećicu, košaru za proizvode.

  Teutonija Elegance (2 u 1), prosječna cijena je 58 tisuća rubalja

  Njemački brend Teutonia poznat je po visokokvalitetnim i stabilnim modelima invalidskih kolica. Veliki napuhani naplatci pružaju mogućnost šetnje po cesti i snijegu.

  Teutonija Elegance (2 u 1)

  Šetalište može se postaviti u dva smjera. Za sigurnost - pojasevi s pet točaka. Ručka je podesiva po visini.

  Među korisnim priborom Teutonia Elegance - moderna spojka za noge.

  iCandy Peach London (2 u 1), 83300 rubalja

  Jedinstven je u dizajnu - presvlaka od pamuka ukrašena je slikama najboljih mjesta u Londonu.

  1. Ekskluzivni model - nema kolica koja ponavljaju sliku druge.
  2. Kolijevka ima tvrdi okvir i duboko napajanje.
  3. Jedinica za hodanje opremljena je odvojivom prednjom tračnicom. Može se postaviti lice ili natrag majci.
  iCandy Peach London (2 u 1)

  video

  Ovaj će vam videozapis pomoći pri odabiru najboljeg kolica za dijete.

  Moderni tricikli 2 u 1 za novorođenčad su prošli našu ocjenu. No izbrisati ih s popisa ne bi smjeli biti. Prednji kotač omogućuje majci da trči jutarnje trčanje zajedno s djetetom, a dizajn nekih modela nije niži u kvaliteti, čak i za najvišu moguću ponudu.

  Pregledali smo dvanaest najluksuznijih dječjih posada na svijetu. Netko plaća dosta novca za šik izgled prijevoza za djecu, netko ne smeta sredstvima za kola koje su oslikali poznati umjetnici, ali postoje stvarno višenamjenski i prikladni modeli za korištenje.

  Također preporučujemo da pročitate više o štapiću kolica: ocjena najboljih.

  Koje kolica kupuju zvijezde?

  Svake godine tvrtka proizvodi sve više i više novih modela invalidskih kolica. Stoga, da se ne biste zbunili u izboru prikladnog modela, možete se usredotočiti na zvijezde kina i show businessa. Oni odabiru najsuvremenije i praktičnije prijevoz za svoju djecu.

  Izbor poznatih osoba

  Odabir kolica prema potrebnim parametrima nije lako jer proizvođači nude mnoge mogućnosti. Zato su neki roditelji zainteresirani za koje marke odabiru prikazivanje poslovnih zvijezda za svoju djecu.

  Slavne osobe su javne osobe, njihov status ih obvezuje da odaberu dječja kolica najnovijih modnih trendova. Pored važnih tehničkih karakteristika, pažljivo posvećuju lijep izgled proizvoda.

  Strane slavne osobe

  • Među slavnim osobama holivudske popularne robne marke Bugaboo. Na primjer, Gwen Stefani i Elton John su je odabrali. Prisutnost takve kolica ukazuje na visoku poziciju u društvu.
  • Jennifer Garner preferira Maclaren LX. Glumica je putovala oko Bostona, hodajući niz ulicu s mlađom kćerkom Serafinom. Violetova najstarija kći rado je pomogla svojoj majci da upravlja ovom kolicima.
  • Mila Kunis, Halle Berry, Jessica Alba i Selma Blair preferiraju Baby Jogger City Mini model.
  • UppaBaby Vista je postala omiljeni predmet Emily Blunt, Mila Kunis, Zoe Deschanel, Drew Barrymore i Christian Bale.
  • Natalie Portman, Jennifer Garner, Denise Richards postala su obožavatelji 4Moms Origamija.
  • Na Bob Revolution Se Single, Megan Fox, Jessica Simpson preskočite svoju djecu.
  • Baby Jogger izabrao je Tobey Maguire, Matthew McConaughey.
  • Zvijezda Angelina Jolie i Brad Pitt za svoje blizanke kupili su marku Maclaren.
  • Reese Witherspoon izabrala je Uppa Baby Vista za bebu. Prednost modela je jednostavan sustav kontrole.
  • Cybex Callisto nije ostavio ravnodušnu Sarah Jessica Parker, Matt Damon. Kolica su dizajnirana za udobnost bebe i lako se upravljaju roditeljima.

  Ruske zvijezde

  Ruske slavne osobe nisu inferiorni prema zapadnim slavnim osobama, preferiraju dokazane i kvalitetne robne marke proizvoda.

  • Kristina Orbakaite odlučila se za Orbit Baby. Ovaj model je 4 u 1. U takvom kolicima djetetu se prevozi do 4 godine.
  • Glukoza, Sogdiana i Tata Bondarchuk izabrali su brand Silver Cross Balmoral koji je prilično skup.
  • Natalia Vodianova izabrala je model u klasičnom stilu Inglesina Classica Marina.
  • Graco Quattro Tour favorizirao je Philip Kirkorov. Ova verzija pjevača činila se najprikladnijom i praktičnom za hodanje na svježem zraku.
  • Victoria Ooh! Odabrao sam Maclaren Techno XT za svoju kćer. Ovaj brand je također tražen među običnim ruskim roditeljima. To sugerira da zvijezde ne troše uvijek ogromnu količinu novca na robu.
  • Ksenia Borodina izabrala je Maclaren Quest Sport za najstariju kćer Mariu.
  • Anna Khilkevich za putovanje s kćerkom za 2,5 godine preferira model Yoya.
  • Daria Pynzar kupila je Caretero Sonatu kolica za svog najmlađeg sina. Model je pristupačan i pristupačan za obitelji s prosječnim dohotkom.

  Najskuplji modeli

  Razmislite o nekoliko popularnih modela.

  Aston Martin Surf 2

  Legendarni proizvođač automobila Aston Martin surađivao je sa Silver Crossom. Stvorili su kolica koja koštaju više od nekih automobila.

  Aston Martin Surf 2 je model ograničenog izdanja koji Silver Cross prodaje samo kroz Harrods (londonska robna kuća).

  Trošak je oko 350.000 rubalja. Silver Cross dodao je kromiranu ploču za kolica. Kada kupujete model, tvrtka pruža kupcima potvrdu o autentičnosti.

  Versace knjiga plus

  Versace je objavio vlastitu kolica koja su dodala svoj ikonski logotip (na sve tkanine i premaze koji su korišteni u proizvodu).

  Stil kolica dizajniran je u dvije izvedbe: prva je izrađena od crnog neoprena, a druga je ukrašena bijelom umjetnom kožom.

  Osim proizvoda, pripijen je i Book Plus Versace odijelo - idealan modularni uređaj koji odgovara novorođenčadi, kao i bebe do tri godine. Kolica se prodaju po cijeni od 250.000 rubalja.

  Cybex Priam Jeremy Scott

  Stvoritelj zbirke Priam je američki dizajner Jeremy Scott koji je dizajnirao crni automobil s zlatnim okvirom. U kutiju je pričvršćen ukras u obliku zlatnih krila.

  Šarmantna Polina Gagarina za kćer Miće preferirala je Cybex Priam od kolica Jeremy Scott, koja košta 200.000 rubalja.

  Supermodel Irina Shayk nije ravnodušan prema takvom modelu. Kupila je za kćer Leia de Sien, rođena 21. ožujka 2017. godine.

  Srebrni križ

  Tvrtka je jedan od najstarijih proizvođača invalidskih kolica na svijetu, a Silver Cross Wave Pram model ima klasičan i tradicionalni dizajn koji roditelji aristokratske krvi vole.

  Kolica će ostati u obitelji već nekoliko generacija, jer je vrlo izdržljiva i ima kraljevski izgled.

  Jedan od glavnih razloga zašto većina bogatih i slavnih ljudi na svijetu kupuje Silver Cross je zato što tvrtka nudi korisnicima stvaranje vlastitog stila kolica. Dakle, možete samostalno odabrati boje za završnu obradu izvana i tkanine za ukrašavanje iznutra.

  Zahvaljujući mogućnosti izrade vlastitih rješenja u boji, kolica će odgovarati, primjerice, dizajnu dječje sobe.

  Veliki kotači neće dopustiti da dijete odskočiti unutar kolica. Osim toga, među njima je i mala metalna košarica za pohranu dječje odjeće i drugih potrebnih potrepština.

  Dodatni jastučić unutar kućišta štiti i pomaže djetetu da se osjeća ugodno. Trošak kolica ove marke - 90 000 rubalja.

  Izabrane su od Sogdiane, Evelyn Bledana, Hartana Racera, Anite Tsoi, Aprica Fendi, Tamara Ecclestone, Jennifer Lopeza, Lily Allena i Nicole Richie.

  bauk

  Bugaboo je proizvođač najskupljih kolica. Tvrtka je stekla slavu kroz televizijsku seriju "Sex and the City".

  Zato je nakon puštanja robe u 2011. godini proizvođač povećao broj proizvedenih modela, budući da je kolica bila u velikoj potražnji među kupcima.

  Slavne osobe koje su odabrale ovaj brand: Madonna, Matt Damon, Kate Middleton, Ben Affleck, Gwyneth Paltrow, Michelle Williams.

  Cijena proizvoda iznosi 65.000 rubalja.

  Stokke

  Kolica imaju elegantno tijelo i veliku presvlaku. Dizajneri su dodali elemente koji daju kolicima moderan dizajn.

  Tina Fey kupila je jedan od ranijih modela tvrtke još 2003. kada je bila trudna. Ostale slavne osobe naknadno smatraju zasluge modela. Stokke je izabrao Kseniju Sobchak, Anastasia Stotskaya, Candice Swanepoel.

  "Star" robne marke: ključne značajke

  Razmotrimo više pojedinosti o nekim brandovima.

  bauk

  Kolica su opremljena glatkom vožnjom tijekom prijevoza, zahvaljujući integriranom centraliziranom štetniku kućišta. Jednostavno se voze na bilo kojem pločniku, odmah se preklapaju. Pribor koji pruža dodatnu udobnost posebno se razvija na proizvod: ventilator, poklopac za sjedenje, držač za šalicu i mnogi drugi.

  Glavna svojstva kolica: pouzdanost, izdržljivost, kompaktnost.

  Vlasnici prijevoza ove marke govore da kočija prolazi čak i na gruboj cesti na kojoj prevladavaju rupe i veliki kamen. To osigurava veliki kotači proizvoda.

  Kolica su proizvedena u narančastim, svijetlo žutim, tamnocrvenim, sivo-plavim i crnim bojama.

  MACLAREN

  U Rusiji, Maclaren je popularan među majkama. Modeli se lako kontroliraju i prenose na bilo koju površinu. Za dijete je stvoreno ergonomsko mekano sjedalo, a naslon sjedala podesiv je u tri položaja.

  Značajke:

  • štitnik za sunce do odbojnika;
  • dva kotača imaju opružno prigušenje;
  • mogu se ukloniti sva 4 kotača;
  • košarica ima volumen od 15 litara;
  • presavijeni proizvod zauzima malo prostora pa je prikladan za prijevoz u transportu;
  • džepovi za male predmete.

  Baby Jogger City Mini Zip

  Prikladno za hodanje s djetetom u gradu. Glavna osobitost modela je kompaktnost. Stoga, Baby Jogger City Mini Zip je neophodna stvar za putovanja.

  U ovoj kolicima nosi djecu od 0 mjeseci. Programeri su razmotrili svaku malu stvar za praktičnost djeteta: leđni položaj leđa, kapuljač kapa do nogu, stopalo s funkcijom podešavanja, odbojnik, ventilirani leđa.

  4Moms Origami

  Ova kolica razlikuju se po jedinstvenom izgledu.

  Ugrađeni zaslon pokazuje temperaturu okoline, pokazuje brzinu prometa, a mjerač mjeri koliko kilometara je pokriveno. Također je ugrađena u senzorima za roditelje, informirajući o sigurnosti djeteta. Modeli imaju dnevno svjetla i cestovnu rasvjetu.

  Pribor: držač čaša, džepovi, velika vreća s velikim kapacitetom. Kolica su namijenjena djeci koja već znaju sjediti.

  Da biste prenijeli novorođenče, trebate kupiti kolijevku.

  Ljubav ova kolica nije jedinstven za slavne osobe, ali i za obične roditelja. Lagana je, okrećući prednje kotače, naslon sjedala, podesivo na polu-položaj i atraktivan izgled.

  Za udobnost roditelja ugrađen je transparentni film u poklopac motora, što omogućuje promatranje djeteta tijekom spavanja.

  Među mnogim mogućnostima za invalidska kolica, možete odabrati brand koji će zadovoljiti sve zahtjeve roditelja, ako se usredotočite na odabir slavnih osoba.

  Informacije o tome koje kolica su najskuplje pogledajte u sljedećem videozapisu.