Top 5 najluksuznijih i skupih dječjih kolica na svijetu

Bol

Ispada da poslovica ne uvijek radi da automobil nije luksuz. Naša hitna parada najskupljih svjetskih vozila za djecu izravna je potvrda toga. Kao što se ispostavilo, ponekad su cijene za bebe toliko visoke da je za te iznose prilično moguće nabaviti potpuno novi "Lada", pa čak i "Mercedes" pa čak i "Ferrari".

Sadržaj članka:

 • 1. Peto mjesto - Bugaboo Cameleon By Bas Koster
 • 2. Stokke Xplory kolica - 98.000 rubalja
 • 3. Orbit Baby sustav - samo sto tisuća rubalja.
 • 4. VIP VIP vozilo - Hesba Corrado deLux VIP
 • 5. Vrlo kolica - Aprica za Fendi Medic Cincilla - 950 tisuća rubalja
 • 6. Video: Kako odabrati pravi kolica i beba?

5. mjesto - Bugaboo Cameleon By Bas Kosters - 88.000 rubalja

Bugaboo Cameleon By Bas Kosters

Dizajn modela bugaboo buggies Nizozemski iznimno popularan među bogatih roditelja. Ova kolica su zauzeli 5. mjesto u našim TOP-pet beznačajno skupih dječjih vozila apsolutno s pravom.

Bugaboo Cameleonova kolekcijska tehnika slikarstva izumila je nizozemska modna dizajnerica i dizajner Baz Kosters, poznata u uskim krugovima. Njegove boje dizajna uzrokovale su dvostruku cijenu ove posade za djecu.

Oglašavanje ove zabavne ekskluzivne zvukove ovako:

"Na svijetu postoji samo 1000 primjeraka! Pješačenje s bebom u ovoj kolicima bit će vam 100% sigurni u svoju originalnost! "

Zapravo:

Osnovni model kolica je sličan Bugaboo Cameleon konfiguraciji košta samo 43.000 rubalja. Skup tekstilnih pokrova bilo koje vrste boja koštao bi još 4500. To je, doniranjem samo jednog slučaja i malo mašte, sami stvoriti takvo remek-djelo. U šetnji s bebom uživajte u apsolutno ekskluzivnoj verziji vlastitog stvaranja za manje novca.

U svakoj mami, lijepa žena i dalje živi. A ona ludo voli lijepe kapute. Ali što je krzno i ​​koji je krzno najskuplji? Urednik uBiznes.ru je otkrio da je materijal ovdje dostupan.

4. mjesto - Stokke Xplory - 98.000 rubalja

Jedan od najskupljih i spektakularnijih dizajna invalidskih kolica. Kompletan paket uključuje šasiju, kolijevku, šetnju, klackalicu za stopala, vreću za spavanje, pokrivač, kišobran, putnu torbu, dodatnu vreću i tekstilni set. No, prije svega, kolica Stokke Xplory su gladak, prozračan dizajn za koji su mu tako poznate modne slavne osobe. Usput, ovaj model je kolica, pogodnija za djecu koja mogu sjediti sa ili bez podrške.

Iz slogana oglašavanja:

"Stokke Xplory ima mnoge značajke, funkcije i prednosti za vas i vaše bebe".

Zapravo:

kolica nisu baš pogodna za stvarnost života običnih ljudi. U njemu nema deprecijacije, mali kotači nisu prikladni za rad zimi, teško je promijeniti poziciju "natrag majci" na položaj "suočavanja s majkom". Ako dijete zaspati, obavljajući ovaj manevar morat će izvaditi dijete iz kolica, staviti ga negdje i provesti neko vrijeme s sjedalicom i nogom.

3. mjesto - Orbit Baby sustav - 100 tisuća rubalja

Orbit bebin sustav

Vođa funkcionalnosti, cijeli sustav kretanja s djetetom pogodan je za korištenje od rođenja do 4 godine. Moramo se odati počast razvojnom programeru za pravi potez marketinga, jer ste kupili osnovni paket Orbit Baby sustava, morat ćete stalno kupiti dodatne module za to. Zapravo, to je prtljažnik za transformatore 4 u 1. To je kolijevka, auto sjedalo 0+, kolica i auto sjedalo od jedne do tri godine.

Oglašavanje ove tvorevine objavljuje da:

"Orbit Baby System je stvoren uz sudjelovanje raznih developera svemirskih raketa. Ovo je najsigurniji sustav za djecu od rođenja do 4 godine. "

Zapravo:

zbog svih ovih "svemirskih" zbivanja, invalidska kolica pokazala su se izuzetno teškim - više od 15 kg.

Naravno, mnogi su naši čitatelji već oženjeni, ali to nije razlog da ne gledamo lijepe vjenčane prstene. Koji prsten daje slavne osobe i žene šeikova? Napravili smo vrh najboljih prstenova za vjenčanje.

2. mjesto - Hesba Corrado deLux VIP - 175.000 rubalja

Hesba Corrado deLux VIP

Desno, drugo mjesto naših pet najboljih zauzima glavni "vrhunac" u svijetu kolica Hesba Corrado deLux VIP. Izrađen je u cijelosti ručno u Njemačkoj. Kolijevka, hodnik i napa izrađeni su od visoko kvalitetne kože. Usput, kotači za nju se prodaju zasebno. Ima prilično široku funkcionalnost i služi barem do tri godine. Međutim, nakon godinu i pol godina, mnoge majke radije bi imale praktičniju i laganu kolica za hodanje. Stoga, ulaženje takve svote novca u jedno od najskupljih dječjih vozila je puno ljudi koji nemaju problema s blagostanjem.

Slogan oglašavanja:

"Elegantan izgled i nenadmašiva njemačka kvaliteta naglašavaju individualnost vašeg djeteta od rođenja".

Zapravo:

Izgled Hesba kolica tako da je „klasični”, malo je vjerojatno da će prolaznici moći pogoditi koliko je novca za to plaćen.

1. mjesto - najskuplja kolica - Aprica za Fendi Medic Cincilla - 950 tisuća rubalja

Aprica za Fendi Medic Cincilla

Neosporni vođa naše hitne parade. Najskuplji kolica na svijetu i još skuplji. Svjetla ruke dizajnerske kuće Fendi konačno su ovu japansku kolica prepustila Italiji i podignuta iz ranga samo skupe na čin nepristojno skupih. Cijena više od 30 tisuća dolara danas je čisto indikativna, njegova je istinska vrijednost teško znati. Uostalom, ovaj komad robe, napravljen je samo po narudžbi. Kažu da "ako su zvijezde svijetle, to znači da je netko treba"? Pa, možda je Fendi brand, nadopunjen prekrasnim krznom cinchila, prekrivenom od glave do pete, dobar mamac, ali je li to vrijedno?

Slogan za Apricu za Fendi je:

"U takvoj kolicima, dijete neće zaleđivati, jer ga zagrijava toplom prirodnom krunicom činčila. Izgledat će luksuz u svakoj situaciji - na društvenom događaju i na parku za snježne šetnje. "

Zapravo:

Krevica Aprica je vrlo neprikladna u upravljanju, osim što nije apsolutno prilagođena za uporabu u našim uvjetima prljavštine i off-road.

Svako dijete, u jednom stupnju, voli igrati s pupaom. I ponizno ih kupujemo, svaki put kad se pitamo što cijene ponekad bljeskaju u svim različitim izborima. Ali ćete biti iznenađeni kada saznate koliko je najskuplja Barbie ili druga lutka u našim najvišim troškovima.

Najcjenjenije i najskuplje kolica za novorođenčad i stariju djecu: pregled neobičnih modela

Kada se pojavi novi član obitelji, jedan od primarnih zadaća roditelja je kupiti kolica. Ponekad je želja da vaše dijete okružuje luksuzom na istoj razini s takvim kriterijima kao što su kvaliteta, udobnost i svestranost. U tom slučaju, budućnost kretanja cijena znači da dijete ne može popustiti, a ponekad i premašiti cijenu novog automobila, pa čak i poznati skupe marke.

Aprica za Fendi Medic Cincilla

Japanski kolica s pravom vode na vrhu naše ocjene. Šanse za pronalaženje invalidskih kolica koje se mogu natjecati s njegovom cijenom su nula. Približna cijena takvog dječjeg vozila iz dizajnerske kuće Fendi iznosi 30.000 dolara.

Za ovaj novac kupujete robnu marku, ekskluzivnost, budući da je proizvod jedinstven, a kolica, gotovo potpuno prekrivena prirodnim krznom cinchila. Naravno, zadivljujući šik izgled kolica, a u njemu se dijete sigurno neće bojati najtežih mrazova. To je ono što proizvođači plaćaju pozornost prilikom oglašavanja svoje robe. Štoviše, takva prekrasna kolica izgledat će nevjerojatno elegantna na fotografiji.

No, koliko je to praktično u svakodnevnom životu za vrijeme dugotrajne upotrebe kao cool kolica, a da li će dati samo vrlo značajnu količinu stajati iz mnoštva?

Hesba Corrado Delux VIP

Na časnom drugom mjestu predstavnik je Njemačke s cijenom od 175.000 rubalja. Cijena uključuje kotače koji nisu uključeni u glavni paket. Osim osnovnih komponenti od prirodne kože, odnosno - kolijevka, blok za hodanje i poklopac motora, osobitost Hesba proizvoda je ručna proizvodnja. Ostale prednosti uključuju funkcionalnost i dug životni vijek. Svojim oglašavanjem oslanja se na poznatu njemačku kvalitetu i strogu, sofisticiranu pojavu, ali više takvih kolica će odgovarati novorođenčadi i djeci do jedne i pol godine. Za šetnje s starijom djecom, mnoge mame će voljeti da invalidska kolica budu manje teška i ugodnija za upotrebu.

Srebrna križa srebrna sjena

Tri čelnika zatvaraju stvarno "skupo" kolica. Za zlatni poklopac u 24 karata morat će platiti 12.000 američkih dolara. Njegova jedinstvenost leži u činjenici da model 1877 služi kao prototip.

Osim interijera od satena i hermene krzna na vrhu bassinet, dizajneri također brinu o djetetovu slobodno vrijeme tijekom šetnje, nakon što je ugrađivao stereo sustav unutra. Tako je Silver Cross Silver Shadow uspio spojiti retro i moderan. Dječak u takvoj invalidskim kolicima nesumnjivo će biti prikladan, ali malo je vjerojatno da će mu biti tako impresioniran visokim troškovima kućanskih predmeta, jer u to doba nitko ne obraća pažnju na takve stvari.

Orbit bebin sustav

Sljedeća je u poretku Orbit Baby System. Zapravo, nemoguće je spomenuti ovaj skup različitih uređaja za prijevoz djeteta s običnom kolicima. Sustav je namijenjen djeci u dobi od 0 do 4 godine, a sastoji se od 4 modula:

 • kolijevka za novorođenče;
 • blok za šetnju;
 • auto sjedalo 0+;
 • 1-3 sjedala za automobil.

Zbog potrebe da se stalno ponovno kupiti one ili druge komponente u skladu s dobi djeteta, ukupan iznos će biti u rasponu od 100 000 - što je, naravno, igra u ruke svojih proizvođača.

Stokke xplory

Po pravu je osvojila njeno mjesto među najskupljim invalidskim kolicima u Stokke Xplory. Za 98.000 rubalja dobivate ne samo uobičajenu kolijevku i blok za hodanje, nego i šasiju, vreću za spavanje s dekom, tekstilni set, putne i dodatne torbe, kao i kišobran i spojku za noge. S takvim velikim setom čini se da je novac dobro potrošen.

Glavna značajka invalidskih kolica Stokke Xplory je izvorni dizajn zraka, zahvaljujući kojem se često mogu naći među slavnim osobama. Treba napomenuti da je ovaj model kočije više dizajniran za djecu koja mogu sjediti.

Bugaboo Cameleon by Bas Kosters

Nije posljednje mjesto na popisu gost iz Nizozemske. Plaćanje 88.000 rubalja, nećete dobiti samo jednu od najskupljih kolica za dizajnericu, već i spektakularnu dječju posadu svijetlih, veselih boja - međutim, u nedostatku takvog slikanja naslovnice, dali biste polovicu. Autor ovog dizajna je nizozemski modni dizajner i dizajner Baz Kosters.

Srebrni križ balmora

Sljedeća kolica također imaju potpuno ručno izrađene kolica. Zbog nedostatka blokova za hodanje, model je pogodan samo za novorođenčad. Ali, unatoč ograničenjima svojih mogućnosti, to je kolica koja je u velikoj potražnji u svijetu. I tajna je da je redovni kupac koji kupuje te kolica za svoje bebe kraljevska obitelj Velike Britanije. To je sam po sebi prvi reklamni potez. Kao rezultat toga, potražnja za takvim aristokratskim vozilom je ogromna.

Srebrni križ je osobito popularan s dostojanstvenicima i holivudskim zvijezdama, uključujući Karolina princa Monaka, britanskog premijera Tonyja Blaira, Brooke Shieldsa, Catherine Zeta-Jones i mnoge druge. Da biste se osjećali kao "plave krvi" ili svjetski poznati, trebate samo 85.000 rubalja.

Teutonija elegancija

No, ova kolica uspoređuju se sa svojim dragim kolegama na ljestvici. Ne privlači pažnju ne s neobičnim dizajnom, već s takvim važnim osobinama kao što su praktičnost i jednostavnost rada. U zamjenu za 57 000 rubalja postat ćete sretni vlasnici:

 • kolijevke za novorođenče;
 • blok za šetnju;
 • baze s kotačima;
 • zgodna torba na ručki;
 • pješice;
 • pumpa;
 • mreže protiv komaraca;
 • kišni sloj;
 • kišobran za zaštitu od sunca.

Hartan VIP XL S Oliver

Posljednji akord u neobičnim kartama postaje Hartan VIP XL S Oliver. Glavni cilj proizvođača u razvoju modela ovog vozila je dizajn koji ima za cilj sigurnost i udobnost djeteta. Skup bassineta i hodnika ispunjavaju "podesivu suspenziju" i "centralno zaključavanje". U takvoj kolicima vaša beba iz prvog dana života osjećat će se kao u pravom automobilu. Samo 56 000 rubalja, a vi ste vlasnik takve kolica.

Ocjena najskupljih kolica za bebe, savjeti o odabiru ekskluzivnog vozila

Odabir prvog vozila za dugo očekivanu bebu jedan je od najodgovornijih procesa. Novorođenče troši u kolicima značajni dio vremena, a do pola godine dijete leži zbog nezrelosti kralježnice.

U tom smislu kolica moraju ispunjavati određene zahtjeve. Proizvođači skupih kolica znaju iz prve ruke o kvaliteti i usklađenosti s kriterijima.

Prednosti i značajke premium i luksuznih modela klase

 1. Visoka kvaliteta. Poštovane kolica koje proizvode glavni poznati proizvođači. Trošak vozila nije samo isplata za pripadnost poznatoj marki. Tvrtke cijene svoje ime pa cijena uključuje rad dizajnera, inženjera, testera, materijala visoke kvalitete, raznih testova i još mnogo toga.
 2. Jaki materijali i pouzdani mehanizmi. Kao iu slučaju ostalih složenih konstrukcija, u invalidskim kolicima su važni detalji - pričvršćivanje, kočnice, konstrukcijski elementi. Kolica redovito rade i podložna su ozbiljnom stresu. Skuplji i pouzdani materijali i mehanizmi, dulji odabrani model će vam poslužiti.
 3. Elegantan i spektakularan izgled. Proizvođači skupih kolica pokušavaju proizvoditi eksterno u skladu s visokim troškovima. Dizajneri rade na kreiranju kolica.
 4. Komponente i pojedinosti. U pravilu, elita kolica za bebe savršeno su opremljena - priloženo je mnogo pribora. Također sam zadovoljan pristupom slabosti - prisutnosti džepova, prozora, dodatnih fiksanata, dobro osmišljenih rješenja koja olakšavaju hodanje majke i djeteta.
 5. Trajnost i izdržljivost. Kolica za robne marke imaju visoku razinu sigurnosti. Možete uzgajati svoju djecu pomoću jedne kolica. I zatim ga prodajte ili prenesite u pravičnom stanju za daljnju upotrebu.

Top 10 ekskluzivnih brandiranih proizvoda i njihovih fotografija

Inglesina Quad XT sustav


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: univerzalni (3 u 1), modularni sustav.
 2. Dob: od rođenja do 3 godine.
 3. postolje:
  • prostrana, s velikim kapuljačom i UV zaštitom;
  • unutarnja površina je prekrivena pamučnom tkaninom;
  • opremljen sa otvorima i ručkom za uporabu kao nosiljka;
  • naslon za glavu ugrađen u kolijevku može se podesiti u nekoliko položaja;
  • Ugradnja na kućište je izuzetno pojednostavljena - kolijevka je pričvršćena u jednom pokretu.
 4. Pješačka jedinica:
  • presvučena u uklonjivi prljavi pokrov, opremljen sigurnosnim pojasevima od pet točaka i odvojivim odbojnikom;
  • nalazi se toplom podnožju i pokrovu kiše;
  • četiri odrednice leđa (prikazano je do 175 stupnjeva), dvije odrednice podnožja;
  • u hoodu se nalazi prozor za gledanje;
  • jedinica je postavljena u dva položaja - u smjeru vožnje i okrenuta prema ručici invalidskih kolica.
 5. Sjedalo automobila:
  • opremljen s sklopivom kapuljačom, košuljicom koja sprečava da putnici s malim brojem klizanja i sigurnosnim pojasevima u tri točke;
  • držač za nošenje ima četiri položaja;
  • funkcija bolesti pluća;
  • montiran na kućištu.
 6. šasija:
  • opremljen kotačima (360 °) s držačima i ručkom podesivom po visini;
  • razvija se s jednom rukom;
  • dizajn je izrađen od laganog aluminija;
  • tu je i prostrana torba za kupnju;
  • veliki kotači na napuhavanje s kugličnim ležajevima;
  • Izvrsni sustav deprecijacije. Glatko kretanje. Podvozje podvozja.

Prednosti kolica:

 • Inglesina Quad XT sustav je modularni sustav. Jedna akvizicija pokriva sve potrebe prijevoza djeteta do 3 godine.
 • Zimske prednosti:
  1. ovo je pravi terensko vozilo sa snažnim kotačima;
  2. zima nadilazi sve prepreke;
  3. isporučuje se s toplim poklopcima, velikim napa, zaštitom od vjetra.
 • Ljetne prednosti:
  1. kolijevka je opremljena sustavom provjetravanja i UV zaštitom koja je tapecirana iznutra pamukom;
  2. velike nape na kolijevci, pješački blok i auto sjedalo;
  3. Lagani dizajn aluminijske šasije. Visoka upravljivost.
 • Na svakom kotaču ugrađuju se meke staze, amortizijske opruge.
 • Avantgardni spektakularni dizajn.
 • Visokokvalitetna obrišiva podstava izvana, prirodni premaz iznutra.

kontra:

 • Visoke cijene
 • Nije pogodan za one koji traže određenu vrstu kolica, a ne modularni sustav.

Cijena (na web stranici službenog predstavnika tvrtke): 75 310 rubalja.

Foppapedretti Mio Samo Tronic


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: hodanje.
 2. Dob: od 6 mjeseci do 3 godine.
 3. Elite dizajner luksuznih luksuznih kolica s čvrstim aluminijskim okvirom.
 4. Poliuretanski kotači s mehanizmom za samozavaravanje ispred, pneumatski gumeni kotači na stražnjoj strani. Tu je zaključavanje kotača.
 5. Podesivi leđa i podnožje.
 6. Knjiga tipa sklopivog kućišta.
 7. Podesiva visina roditeljske ručke.
 8. Jedinica za hodanje opremljena je sigurnosnim pojasevima od pet točaka.
 9. Odvojivi odbojnik.
 10. Inovativno reverzibilno sjedalo rotira i mijenja položaj na kućištu. Maksimalni kut nagiba leđa je 180 °.
 11. Noga kočnica.
 12. Mesh koš za šetnje.
 13. Uključeno - rt za noge, kišni ogrtač.
 14. Kolica s električnim motorom (autonomni rad do 8 sati).

Prednosti kolica:

 • Ljetne prednosti:
  1. dobra kolica za ljeto - lagana (težina 9,5 kg), manevrirana zahvaljujući okretanju velikih kotača;
  2. položaj hodnika omogućit će djetetu da sjedne i spava u potpunosti leži;
  3. štitnik za sunce, opuštajuća kapuljača.
 • Za zimu, to nije najbolja opcija, nije potpuno vremenske nepogode i nema amortizacije.
 • Opremljen je električnim motorom.
 • Visoka upravljivost.
 • Trend dizajn.
 • Neobičan hodni blok s najnevjerojatnijom promjenom položaja.
 • Širok raspon boja.
 • Na rukama je sigurnosni pojas.
 • Naplaćuje mreža.
 • Pakirana jedinica može se valjati za sebe, a ne nositi u svojim rukama.

kontra:

 • Vrlo visoka cijena za čistu kolica, pogodnija za toplu sezonu.
 • Ne postoji deprecijacija, što se ogleda u mekoći tečaja i sposobnosti među zemljama. Neprimjenjivo u mršavom hladnom vremenu i snijega.

Cijena: od 120.000 do 140.000 rubalja.

4moji Origami


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: hodanje (zasebno možete kupiti kolijevku i auto sjedalo, pogodno za kućište).
 2. Dob: od 6 mjeseci do 3 godine.
 3. Robotska kolica premium American proizvođač inovativnih proizvoda za djecu.
 4. Izrada svemira.
 5. LCD zaslon s različitim pokazateljima - udaljenosti, temperature, senzora punjenja, prisutnosti ili odsutnosti djeteta u jedinici za hodanje.
 6. Vrlo impresivno nabora i razvija se - jednim klikom na gumb. Zaštićeno je od preklapanja, ako je unutar djeteta. Pod gumbom nalazi se zasun koji neće dopustiti djetetu da se igra sa transportom u opasne školjke.
 7. U večernjim satima privlači veliku pozornost - na kućištu ispred njih su ugrađena prednja svjetla s niskim i visokim gredama.
 8. Na ručki nalaze se držači za čaše i adapter za punjenje mobilnog telefona tijekom putovanja.
 9. Kotači od gume, od lijevanog, različitih promjera.
 10. Na podvozju nalazi se platno za stvari.
 11. Sigurnosni pojasevi u tri točke.
 12. Kućište je opremljeno mrežastim prozorom za praćenje bebe tijekom šetnje.
 13. Osim toga, možete kupiti kišni ogrtač, koji je pričvršćen na napa.
 14. Leđa je regulirana u 4 odredbe od 40 do 72 stupnjeva nagiba.
 15. Neovisna suspenzija.
 16. Na bateriji na dnu kućišta nalaze se mali kotači, tako da možete nositi invalidska kolica presavijena.
 17. Upravljački gumb je okrenut mekanim materijalom.
 18. Ljetne prednosti:
  • pogodan za šetnju ravnim terenom, izgleda vrlo impresivan, pogotovo u mraku;
  • osnovna tamna presvlaka može se osvježiti mijenjanjem šarenih pokrova;
  • dijete u šetnji ima dva osobna podizača za piće;
  • leđa je regulirana, kapuljač štiti od sunca.
 19. Za zimske uvjete nepoželjno je:
  • Prednji dio jedinice nema branik i nije posebno zaštićen od lošeg vremena;
  • nema amortizacije, mali prednji kotači ne dopuštaju da prijeđu teške dijelove ceste i snijegom pokrivenog terena.

prednosti:

 • Vanjski - pravi svemirski brod s svjetlećim zaslonom, senzorima, prednjim svjetlima.
 • Moderni laconic dizajn.
 • Naplaćuje naplatu u pokretu.
 • Svatko voli "trik" s preklapanjem i odvijanjem pritiskom na gumb.
 • Osnovnu opremu može se nadopuniti kolijevka i auto sjedalo prilagođeno kućištu.

nedostaci:

 • Skupo i loše osoblje - sve male stvari se prodaju zasebno.
 • Nije pogodno za odlazak u trgovinu - košarica za hranu je vrlo mala.
 • Sigurnosni pojasevi su vrlo kratki - kad dijete odrasta, nekako ih treba produžiti, inače neće raditi u invalidskim kolicima - ne postoji odbojnik na vanjskoj strani jedinice, dijete je fiksirano samo pojasima.
 • Ljeti u takvom prostoru let je vruće - sve 4moms origami kolica su crne, samo liner promjene - može biti svijetle ili svijetle.
 • Teška zbog baterije.

Cijena: 54.000 rubalja.

Mima Xari 2G


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: transformator.
 2. Dob: od rođenja do 3,5 godine (do 17 kg).
 3. Kolica brzo se transformiraju iz hodnika zahvaljujući Starter Pack i patentiranom sustavu Carrycot Inside.
 4. Ploča s sigurnosnim pojasevima u pet točaka nalazi se u hodniku.
 5. Kruto dno okreće pješački blok u kolijevku.
 6. Šetalište i kolijevka su reverzibilni. Opremljen s dvije prostrane košare za kupnju i predmete.
 7. Dizajn kolica je lagan, izdržljiv i kompaktan.
 8. Podesiva visina roditeljske ručke.
 9. Jedinica za hodanje postavljena je u dva osnovna položaja. Dvije visine.
 10. Naslon sjedala je podesiv u 3 položaja.
 11. Očaravajući dizajn.
 12. Sigurnosni pojasevi u pet točaka. Odvojivi odbojnik.

Kotači za kolica stvorena tehnologijom koja se koristi za kotače sportskih automobila.

prednosti:

 • Kompaktan - nema dodatnih jedinica, iako je kolica univerzalna. Sve transformacije se događaju s osnovnim dijelom kolica pomoću posebnih komponenti.
 • Sigurno higijenski i izdržljivi materijal, sigurnosni pojasevi, visoki faktor sigurnosti.
 • Nestandardni materijal za oblaganje i originalni dizajn privlače pozornost drugih na kolica.
 • Širok raspon boja za modne i uviđave mame.
 • Autorov mehanizam dodavanja okvira.
 • Jedinica za hodanje opremljena je madracem.
 • Sustav inovacija sjedala.
 • Ljetne prednosti:
  1. inovativni materijal kože ne zagrijava u toplini i ne mijenja oblik i kvalitete;
  2. kolica su lagana i izdržljiva, s pokretnim blokom za hodanje.
 • Zimske prednosti:
  1. hodanje je dovršeno toplim presvlakom za hladno vrijeme;
  2. dobra propusnost zahvaljujući tehnološki naprednim kotačima;
  3. materijal za oblaganje ne smrzava od smrzavanja;
  4. dobra amortizacija.

Nedostaci: visoki troškovi.

Cijena: 86 900 rubalja.

Srebrni križ balmoral


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: kolijevka.
 2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
 3. Elite English kolijevka klasičnog dizajna.

 • Lijepa klasična kolijevka savršena je za lagane šetnje u toplom vremenu;
 • izvrsna amortizacija, mehanizam za ljuljanje, super-mekani udar;
 • presvlake unutarnje prozračne;
 • velika napa.
 • Za teške zimske uvjete nije prikladan.
 • prednosti:

  • Ekskluzivni ručni proizvod.
  • Klasični elegantni dizajn.
  • Besprijekorni materijali kvalitete.
  • Temeljita montaža.
  • Visoka pouzdanost.

  nedostaci:

  • Vrlo skupi model za prvu polovicu života bebe.
  • Neprimjenjivo u lošem vremenu.
  • Ručka nije podesiva.
  • Ne postoji tehnički "nadimak", to je skup klasični klasik kraljevske klase.

  Cijena: od 180.000 rubalja.

  Cybex Priam Lux (2 u 1)


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalna (2 u 1).
  2. Dob: od rođenja do 4 godine (izdržava težinu do 17 kg).
  3. Unutarnja visoka tehnološka četiri invalidska kolica iz njemačkog proizvođača.
  4. Dječji prijevoz reprezentativne klase.
  5. Ultramoderna šasija od legure visoke čvrstoće.
  6. Jasan i tihi rad svih dijelova i mehanizama.
  7. Visoka upravljivost zahvaljujući zakretnim kotačima.
  8. Parkirna kočnica papučice.
  9. Mekani udar zahvaljujući podesivoj opružnoj vješalici.
  10. Lagana i izdržljiva plastična kolica s ekskluzivnim dizajnom Priam Carrycot.
  11. Vanjska površina kolijevke prekrivena je stilskim traperom.
  12. Blokovi se instaliraju u jednom pokretu sve dok ne klikne.
  13. Na dnu kolijevke postoje noge.
  14. Kolica su opremljena madracem s memorijskom funkcijom prirodne tkanine.
  15. Reverzibilni hodnički blok.
  16. Stražnji dio zabavnog bloka prikazan je u vodoravnom položaju.
  17. Kućište s prozorčićem za gledanje.
  18. Naslon sjedala zajedno s okvirom kotača.
  19. Moguća je funkcija stolice za hranjenje - visina sjedala hodnika omogućava da dijete bude udobno ispred stola.
  20. Sigurnosni pojasevi u pet točaka.
  21. Bumper u vanjskom dijelu hodnika.
  22. Ljetne pogodnosti:
   • lagana i manevrirana kolica s mekim udarcem i dobrom apsorpcijom udaraca;
   • stilski i skupi izgled;
   • kompaktni;
   • do pola godine pružit će udobne uvjete za spavanje u toplini zahvaljujući inteligentnom madracu iz prirodnog materijala;
   • velika napa s prozorom;
   • vlasnička mreža protiv komaraca se kupuje odvojeno.
  23. Zimske pogodnosti:
   • poseban zimski topli slučaj sa stranama;
   • velika zaštitna kapuljača;
   • dodatno kupio poklopac nogu i pokrivač kiše.

  prednosti:

  • Jedinicu za hodanje ne treba ukloniti kako bi savinuli okvir kotača.
  • Modni dizajn trapera.
  • Removable multifunkcionalna kolica s nogama za stabilnost.
  • Njemačka izrada.

  nedostaci:

  • Niska amortizacija.
  • Oštra suspenzija.

  Hartan VIP XL


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalna (2 v1).
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Pouzdan okosnica Njemačke kvalitete kolica.
  4. Svijetli dizajn i zanimljiv dizajn.
  5. Ugodna prostrana kolijevka.
  6. Suspenzija je podesiva. Sustav amortizacije je proljeće.
  7. Prednji kotači s obujmicama.
  8. Košara za košnju.
  9. Roditeljska ručka podesiva na visinu.
  10. Leđa u hodniku blokira se vodoravnom položaju.
  11. Broj podesivih položaja natrag - 5.
  12. Odvojivi prljavi pokrov.
  13. Ljetne pogodnosti:
   • svijetli spektakularni izgled;
   • lagan i pokretljiv.
  14. Nema zimske prednosti: nije dovoljno izolirano i zastoj u snijegu.

  prednosti:

  • Kvalitetna i pouzdana kolica.
  • Lagani dizajn.
  • Jednostavan za preklapanje.
  • Kvalitetni materijal za oblaganje.
  • Prostrana torba.
  • Prostran kolijevka.
  • Kompaktni model.

  nedostaci:

  • Nije pogodno za loše vrijeme.
  • Visoka cijena
  • Niski križ.

  Cijena: 72.000 rubalja.

  Cossato je poskočio


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: modularni sustav (3 u 1).
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Opremljen s tri modula:
   • ležaljke;
   • šetalište;
   • tip vozila "0 +" (do 13 kg).
  4. Sjedalo automobila:
   • sigurnosni pojasevi u tri točke;
   • prijenosna ručka;
   • montiran u kabini s redovitim pojasevima uz i protiv kretanja;
   • montiran na okvir kotača.
  5. postolje:
   • lagan, opremljen madracom i velcro remenom;
   • opremljen sustavom ventilacije;
   • opremljen prijenosnom ručkom;
   • vrh za zaštitu od sunca;
   • nalazi se rt s patentnim zatvaračima.
  6. Pješačka jedinica:
   • leđa je regulirana na tri mjesta;
   • opremljena sigurnosnim pojasevima od pet točaka;
   • opremljen madracom;
   • podesivo korak;
   • ugradnja u dva položaja na okviru kotača;
   • na poklopcu velikog vizira;
   • Mesh odjeljak za male predmete.
  7. Vrlo je tapaciran s izdržljivim i ugodnim materijalom visoke kvalitete - svi dijelovi mogu se prati, otporni na blijeđenje.
  8. Spektakularni dizajn.
  9. Lagana aluminijska podvozja.
  10. Tu je i parkirna kočnica.
  11. Podesiva roditeljska ručka.
  12. Gumeni kotači otporni na habanje.
  13. Uključeno: kaput za kišu, torba, stopalo za noge.
  14. Ljetne pogodnosti: lagana, lijepa, kompaktna kolica.
  15. Zimske pogodnosti: nisu prikladne za zimu.

  prednosti:

  • Svijetli vidljivi dizajn.
  • Lagani minijaturni dizajn.
  • Univerzalni skup potrebnih modula.

  nedostaci:

  • Niski križ.
  • Prikladno samo za toplu sezonu.
  • Visoka cijena

  Cijena: 53.000 rubalja.

  Joolz Day Studio


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: hodanje.
  2. Dob: od 6 mjeseci do 3 godine.
  3. Pametan dizajn.
  4. Proširena oprema.
  5. Zgodna visoka pozicija sjedala.
  6. Sigurnosni pojasevi regulirani su u dva položaja.
  7. Podesiva roditeljska ručka.
  8. Zamjenjivi položaj stopala.
  9. Parometar se otvara jednom rukom.
  10. Svi kotači su opremljeni jastukom opruge.
  11. Kompaktan dizajn.
  12. Prostrana košarica za kupnju.
  13. Uključeno: kaput za kišu.
  14. Ljetne pogodnosti:
   • velika podesiva kapuljača;
   • visoko sjedalo;
   • lakoća i manevrvnost;
   • zanimljiv izgled.
  15. Zimske pogodnosti:
   • kišni pokrivač;
   • povećana amortizacija.

  Nedostaci: niska svestranost - samo kolica kolica.

  Cijena: 56.000 rubalja.

  Hesba Condor Coupe de Lux VIP


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalna (2 u 1).
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Ručno sastavljanje.
  4. Snažna amortizacija.
  5. Gumeni kotači na napuhavanje.
  6. Mekoću staze.
  7. Pokrivanje od prave kože i ostalih visokokvalitetnih materijala.
  8. Klasični dizajn.
  9. Kuhinja s kromiranim rubom.
  10. Sigurnosni pojasevi u pet točaka.
  11. Trajni i lagani aluminijski okvir.
  12. Velik broj pribora.
  13. Ljetne pogodnosti:
   • glatka vožnja;
   • velika napa;
   • prirodno prozračni materijali;
   • madrac u kolijevci;
   • funkcija bolesti pluća;
   • lijep elegantan izgled;
   • lagana konstrukcija
  14. Zimske pogodnosti:
   • izvrsna amortizacija;
   • veliki napuhani kotači;
   • duboko napa;
   • visoka propusnost.

  prednosti:

  • Invalidskih kolica.
  • Visoke performanse.
  • Kvalitetni materijali.
  • Ručno sastavljanje.
  • Kožni presvlake.
  • Kotači za odabir.
  • Izvrsna apsorpcija udarca.
  • Pouzdan i izdržljiv.
  • Njemačka kvaliteta.

  nedostaci:

  • Vrlo skupo.
  • Nije najbolja opcija za zimu.
  • Kotači i pribor se kupuju odvojeno.

  Cijena: 244 700 rubalja.

  Savjeti za odabir

  • Pick up kolica prema vašim potrebama: modularni sustav, kolijevka, univerzalni ili transformator. Svaka opcija ima svoje prednosti.
  • Razmotrite sezonsku sliku modela: neki od najboljih prilagođeni su proljetno-ljetnom razdoblju, dok drugi su dobri za loše vrijeme i hladnoću.
  • Elite kolica nisu uvijek predstavljena u širokoj konfiguraciji ili tehnološkom dizajnu - ponekad su dobri klasični modeli koji se koriste vrlo kratko.
  • Kupnja skupe kočije, provjerite dostupnost potrebnih certifikata i sve povezane jamstvene dokumentacije, tako da ćete se spasiti od krivotvorenja.

  Skupo kolica su velika investicija. Izrada i pozornost na svaki detalj jamstvo je brandiranih skupih modela poznatih proizvođača. Odaberite svoj model i uživajte u svim prednostima elitnog dječjeg prijevoza.

  Najbolji proizvođači invalidskih kolica. Ocjena invalidskih kolica

  Neki mladi roditelji kupuju kolica u fazi trudnoće. Drugi odgode kupnju do prvog pojavljivanja. Te ugodne poslove će ostati kod vas u obliku ugodnih sjećanja. Ali kako među velikim nizom modela i proizvođača saznati koja je tvrtka invalidskih kolica bolja i zašto vam se to sviđa (ili ne voli)? U ovom članku ćemo vam reći koja je tvrtka kolica bolja za kupnju, tako da nova odjeća donosi samo radost.

  Ono što treba obratiti pozornost

  Kada kupujete kolica, važno je razmotriti ne samo izgled, nego i karakteristike izvedbe modela. Prednost na strani manevarskim invalidskim kolicima - ne zahtijeva puno truda da uđe u složenim pletiva i prevladati barijere granica i jama na cesti. Pozornost treba obratiti i na tehničke osobine određenog modela.

  1. Amortizacija - najbolji brendovi invalidskih kolica imaju glatku vožnju, omogućujući djetetu da lako spava čak i na najtežoj "stazi".
  2. Otpornost - ispravna raspodjela gravitacijskih središta štiti kolica od pada. Međutim, važno je shvatiti da najstabilniji modeli često imaju velike dimenzije i znatnu težinu.
  3. Mogućnost razvijanja - najbolji proizvođači dječjih kolica pružaju mogućnost širenja kolica u nekoliko položaja - uključujući vodoravno.
  4. Jednostavnost upravljanja - ovisi o tom pokazatelju koliko će to biti ugodno roditeljima. To uključuje različite podešavanja gumba i rad kočnica.
  5. Sigurnost - najbolje tvrtke za dječje kolica opremaju svoje proizvode sigurnosnim pojasevima, jastučićima za jastučiće i posebnom zaštitom odbojnika.
  6. Paket paketa je vrlo povoljan kada zagrijana omotnica, sunčana napa, prostrana torba i drugi pribor dolaze zajedno s bočnim automobilom: ne morate ih kupiti odvojeno.

  Teško je reći tko je proizvođač invalidskih kolica bolji - svaka tvrtka ima svoje prednosti i nedostatke. Većina visokokvalitetnih i izdržljivih modela često plaši kupce s visokim troškovima. Međutim, također je nemoguće procijeniti invalidskih kolica samo po cijeni - mnoge zemlje, proizvođači invalidskih kolica, nude pristojna rješenja čak iu ekonomskoj klasi.

  Talijanski kolica

  Italija se smatra jednim od vodećih svjetskih proizvođača dječje streljiva. Kolica italijanskih tvrtki nude kvalitetne i relativno jeftine rješenja za djecu bilo koje dobi. Talijanski kolica mogu se naći u bilo kojem trgovini - najpopularnijim proizvođačima - Inglesina i Peg - Perego već više od 50 godina ugodni su svojim roditeljima s lijepim i udobnim kolicima.

  Jedan od najpopularnijih modela posljednjih godina je Inglesina Sofija. Klasična kolijevka ima izvrsnu apsorpciju udarca i visokokvalitetni tekstil.

  Engleski kolica

  UK nudi širok raspon dječjih proizvoda. Poznavatelji jeftine udobnosti će cijeniti modele zadovoljstva od Happy Baby. Svjetlo i funkcionalno, omogućuju vam da uživate u hodanju s bebom. Za ljubitelje estetike i kvalitete preporučujemo tvrtke Cosatto i Silver Cross. Trošak njihovih proizvoda je prilično visok, međutim, ove dobro zaslužene robne marke iz godine u godinu nalaze se u vrhu najboljih proizvođača dječjih kolica.

  Njemačke kolica

  Kolica njemačkih proizvođača karakteriziraju dosljedno visoka kvaliteta. U ovom asortimanu možete pronaći modele u različitim segmentima cijena. Najpopularniji njemački tvrtke dječja kolica, predstavljeni u ruskom tržištu - FD - Dizajn, Teutonija, Hartan, Hauck, Hesba i Noordline.

  Najjeftiniji njemački kolica mogu se naći u tvrtki FD - Design. Originalna kolica za šećer na aluminijskom okviru koštat će vam samo 6.000 rubalja. Trošak kompaktan visoko funkcionalnim Lovački iz Hauck počinje od 7500 rubalja, ali elegantan prijenosnik iz Hartan će morati platiti ne manje od 17 000 rubalja. Svi proizvodi njemačkih marki su akreditirani za usklađivanje s DIN EN 1888, što ukazuje na visoku kvalitetu i sigurnost.

  Posebna niša među svim njemačkim proizvođačima je Hesba. Tvornica za proizvodnju invalidskih kolica ima gotovo stoljeće povijesti, a proizvodnja se nalazi isključivo u Njemačkoj. Skupina proizvoda i dalje se izvodi ručno, osiguravajući savršeni rad svakog kolica. Cijena se podudara.

  Norveške kolica

  Ako ste zainteresirani samo u europskim proizvođačima invalidskih kolica, savjetujemo vam da obratite pozornost na norveške marke Noordi i Stokke. Oni su dizajnirani posebno za hladne klime i dokazali su se u ruskim uvjetima.

  Jedan od najpopularnijih modela je Stokke Xplory. Njegova besprijekornu upravljivost omogućit će vam da lako upravljate kolicima, kako na gradskim rutama tako iu uskim redovima supermarketa. Ugodan bonus za roditelje je intuitivno jednostavna postavka: možete podesiti položaj sjedala samo s nekoliko dodirivanja.

  Švedske kolica

  Švedska tvrtka Emmaljunga uvijek je uključena u popis najboljih proizvođača dječjih kolica. 80 godina brand proizvodi najkvalitetnije proizvode. Zahvaljujući modernoj opremi tvornice, svaki detalj buduće kolica zadovoljava najstrože zahtjeve za trajnošću i sigurnošću. U ovom trenutku, Emmaljunga je jedna od najstarijih tvornica u Europi i s pravom zauzima vodeće mjesto. Sve kolica su sastavljene ručno, što garantira savršenu kvalitetu gradnje.

  Kolica iz SAD-a

  Proizvodi iz inozemstva i dalje su slabo zastupljeni na domaćem tržištu, ali mnoge marke već imaju urede u našoj zemlji. Jedna od najpopularnijih kolica za tvrtke, zasluženo smatra Bumbleride. Kombinacija visokokvalitetnih i prilično prihvatljivih cijena dovodi do prilično očekivanog uzbuđenja među roditeljima. Najpoznatiji model marke - Bumbleride Indie smatra se jednim od najudobnijih i manevrirajućih kolica na svijetu.

  Ne manje poznata je druga američka marka 4 mame. Njegova najbolja kreacija - Origami kolica - ima širok raspon postavki. Ono što je izvanredno - gotovo se sve prilagodbe rabe pomoću elektroničkih uređaja. Da biste izvršili radnju, samo trebate kliknuti odgovarajući gumb.

  Nizozemske kolica

  Nizozemski invalidskih kolica mogu zadovoljiti najzahtjevnije roditelje. Među cjelokupnim rasponom, ne treba obratiti pozornost samo na popularna poduzeća invalidskih kolica - izvrsni modeli mogu se naći u linijama EasyWalker, Max - Cosi, Mutsy i Bugaboo. Tvrtka Jednostavno Walker ima niz nagrada za njegovu funkcionalnost i stil - visoke performanse invalidskim kolicima lako Walker puta obilježen na prestižnim natjecanjima. Bugaboo zadovoljava korisnike svojim pouzdanošću i izvrsnom apsorpcijom udaraca. Tvrtka proizvodi ne samo na prijevoz, ali i široku paletu sustava za prtljagu, tako da programeri znaju točno kako to učiniti svi sustavi sklopivi pouzdan i izdržljiv.

  Ruske kolica

  Ruski proizvođači invalidskih kolica često nisu niži od inozemnih konkurenata. Kombinacija cijene kvalitete među proizvođačima dječjih kolica iz Rusije gotovo uvijek objektivno odražava trajnost modela - što je veća vrijednost modela, to je veća vjerojatnost da se invalidska kolica nasljeđuju. Mladi brend Mr Sandman stekao je široku popularnost na domaćem tržištu. Putnik Premium kolica će zadovoljiti najstrože okus. Koristi jedinstvenu tehnologiju prigušenja oscilacija koja pruža besprijekorno prigušenje. Jednostavna kontrola, jednostavnost, manevriranje - što je još potrebno za ugodne šetnje?

  Poljske kola

  Poljska je jedan od vodećih svjetskih proizvođača dječjih kolica. U njemu se nalazi moć mnogih europskih tvrtki kao što su Noordline i Reindeer. Učenje stranih partnera, poljskih proizvođača invalidskih kolica osiguravaju visoku kvalitetu vlastitih proizvoda. Najpoznatije tvrtke poljskih invalidskih kolica - Camarelo, Adamex i Lonex već dugi niz godina oduševljavaju rusku djecu i njihove roditelje.

  Kineske kolica

  Za mnoge Ruse termin "izrađen u Kini" povezan je s niskom kvalitetom. Ali to više nije slučaj - značajan dio europskih proizvođača preselio je svoje tvornice u Kinu. Nema garancija da će kolica s britanskog ili španjolskog branda biti sakupljena u Europi, a ne u provinciji Zhuhai. Kvaliteta prijevoza marke ne pati od toga, ali cijena postaje mnogo privlačnija, iako ne najjeftiniji.

  Nećemo popisati istaknute robne marke mamljene po niskoj cijeni. Recimo samo: ako je cijena kolica u trgovini manja od 2-3 tisuće rubalja, Kina je gotovo 100% doma. A kvaliteta takvog kolica u potpunosti će odgovarati cijeni, bez obzira na logotip na njemu.

  Na ruskom tržištu trenutno je zastupljeno više od 200 robnih marki. Odaberite čak i najbolju tvrtku dječjih kolica, pa čak i stručnjaka - koliko je ljudi, toliko mnogo mišljenja. Ali ta pet proizvođača poštuju svi stručnjaci bez iznimke.

  Noordi

  Norveški brend Noordi osnovan je 2014. godine. Na njegovu je izvoru bila skupina iskusnih dizajnera i inženjera. Od prvog dana tvrtka se smjestila kao vrijedni proizvođač. Stalna visoka kvaliteta, bogata funkcionalnost i moderan dizajn Noordi invalidskih kolica osvojili su europsku publiku u najkraćem mogućem roku - razni modeli iz serije Fjordi, Polaris i Sole više puta su postali pobjednici prestižnih nagrada i roditeljskih ocjena.

  Peg - Perego

  Peg - Perego je osnovan 1949. godine u Italiji. Sada ovaj međunarodni holding posjeduje više od 1.500 zaposlenika širom svijeta i ima proizvodne lokacije na nekoliko kontinenata. Glavna obilježja Peg - Perega smatra se neprestanim nastojanjem za izvrsnošću. Svake godine marke postavljaju još zanimljivije i sofisticirane modele kako bi osigurali udobnost i sigurnost vaše bebe. Programeri brinu o udobnosti svakog klijenta pa nude mnogo prikladnih rješenja za oba djeteta i sretne roditelje blizanaca ili tripleta.

  Srebrni križ

  Srebrni križ je bio na vrhu ocjena za kolica za bebe od 1877. Štoviše, bio je njegov osnivač, William Wilson, izumio prvu kočiju za bebe s opružnim ovjesom - gotovo pola stoljeća, nitko nakon njega nije mogao ništa više pouzdati i prikladan. Raspon srebrnog križa je vrlo širok. Moguće je pronaći kolica i kolica za svaki ukus. Besprijekorna kvaliteta, promišljena oprema, izvrstan dizajn. Sve je u redu na ovim invalidskim kolicima, osim cijene. Iako je ta cijena potpuno opravdana. Štoviše, to su ove kolica koje članovi kraljevskih sudova odlučuju za svoje bebe. Jednom je princa Monaka i Kraljica Elizabeta hodala s naslonjačima srebrnog križa, a sada nasljednik princa George vozi u transformatoru Sleepover Elegance.

  Inglesina

  Ako navedete najpoznatije tvrtke za kolica, tada na samom početku bilo kojeg popisa upoznajte Inglesina kolica. Tvrtka je osnovana 1963. godine u Italiji, a sada se proizvodi koriste u više od 30 zemalja svijeta. Glavna osobitost marke je stroga kontrola kvalitete. Svi kolica Inglesina testirani su u Odjelu za kontrolu kvalitete za otpornost na deformaciju, zapaljivost i niz dodatnih karakteristika. Nakon prebacivanja dijela proizvodnje u NRK, zabilježeni su izolirani slučajevi pritužbi, ali u njihovu cjenovnom rasponu Inglesina kolica i dalje ostaju među najboljima.

  Cosatto

  Dovršetak našeg popisa najboljih proizvođača dječjih kolica je britanska tvrtka Cosatto. Već više od 40 godina, roditelji su zadovoljni kvalitetnim i pouzdanim invalidskim kolicima za djecu različitih dobnih skupina. Glavna značajka tvrtke Cosatto je apsolutna sigurnost svih proizvoda. Kolica su izrađena samo od prirodnih materijala. U usporedbi s mnogim natjecateljima, Cosatto daje najveće jamstvo za kolica za bebe - čak 4 godine!

  Sada poznajete najbolje proizvođače dječjih kolica, koji se nazivaju "lice", i jednostavno odaberite pouzdanu i kvalitetnu kolica za bebu.

  Najskuplje kolica na svijetu.

  1. APRIKA ZA FENDI MEDIC CINCILLA.

  Neosporni vođa naše hitne parade. Skuplji od ove kolica, nismo pronašli. Uz laganu ruku iz dizajnerske kuće Fendi, japanski kotač napokon je registriran u Italiji i preselio se iz kategorije jednostavno skupi na rang nepristojno skupo. Njegova procijenjena cijena je 30 tisuća dolara (950 tisuća rubalja). Saznajte cijenu, usput, bilo je izuzetno teško. Proizvod je jednodijelan, ali "ako su zvijezde svijetle, to znači da je netko potreban".... Marka Fendi u kombinaciji s prekrasnim krznom cinchila, koja doslovno pokriva kolica doslovno od glave do pete, svakako je dobar mamac, ali je li to vrijedno?
  Od reklame kolica: "U takvoj kolicima vaša beba nikada neće zamrznuti, jer će topliti prirodno toplo krzno i ​​izgledat će prekrasno u svakoj situaciji - šetnjom u parku snijega i na društvenom događaju..."
  Istina života: Aprica je neugodna vožnja i slabo prilagođena za uporabu u ruskim uvjetima prljavštine i off-road kolica.

  2. HESBA CORRADO DELUX VIP.

  Puno drugo mjesto među najskupljim vozilima za dijete. Glavni "istaknuti" invalidskih kolica Hesba - svi su proizvedeni u Njemačkoj isključivo ručno. Kaciga, kolijevka i kolica za hodanje su izrađene od prave kože. Prema tome, cijena je 175 tisuća rubalja (uzimajući u obzir troškove kotača, koji se prodaju zasebno). Za razliku od Aprike, ona ima više funkcionalnih sposobnosti i, teoretski, može poslužiti malo duže - od rođenja do tri godine. Jedan problem - nakon godinu i pol, majke vole imati kolica koja su lakša i praktičnija za upotrebu.
  Slogan oglašavanja: "Nespretna njemačka kvaliteta i elegantan izgled naglašavaju individualnost od samog rođenja".
  Istina života: izgled kolica je tako "klasičan" da će malo prolaznika pogoditi koliko se to plaća.

  3. ORBIT BABY SYSTEM.

  3. mjesto na našim kartama najskuplje kolica. Ali možda lider u svojoj funkcionalnosti. Zapravo, to nije samo kolica, već čitav sustav za kretanje s djetetom od rođenja do 4 godine. Možete se rukovati s proizvođačem za vrlo kompetentan potez: nakon što ste kupili osnovni model, stalno ćete kupiti dodatne module za to. Rezultat će biti 4 u 1 transformatorski kolica: kolijevka, auto sjedalo 0+, kolica, auto sjedalo 1-3. Dakle, postupno, polagano ali sigurno nećete primijetiti kako postavljate oko 100 tisuća rubalja za ovo čudo dizajna.
  Iz oglasa: "Orbit Baby Travel sustav, invalidska kolica stvorena razvojem svemirskih raketa, najsigurniji je sustav za djecu od rođenja do 4 godine starosti".
  Istina o životu: Zbog zakretne podloge kolica su pokazala prilično tešku (ovisno o konfiguraciji - do 15 kg).

  4. STOKKE XPLORY.

  Možda najspektakularnija kolica za dizajn. I jedan od najskupljih. Kompletan set, koji uključuje šasiju, šetnju, kolijevku, vreću za spavanje s pokrivačem, spojkom za noge, kišobranom, tekstilnim setom, dodatnom vrećicom, torbicom, koštat će "samo" 98 tisuća rubalja. Kao i svi ostali Stokke proizvodi, Xplory je prije svega elegantan dizajn zraka. Za njega, ovaj kolica često kupuju modne slavne osobe. Usput, kolica, prije svega, hodaju i pogodnije su za djecu koja već sjedaju (sa ili bez podrške).
  Od reklamiranja kolica: "Stokke Xplory vam i vaše dijete nude mnoge značajke, funkcije i prednosti."
  Istina života: invalidska kolica nisu prikladna za ruske stvarnosti: uopće nema deprecijacije, kotači su mali (to je teško raditi zimi). Položaji "okrenuti prema majci" i "natrag majci" teško je mijenjati na putu, tako da ako se dijete udahne u poziciji "natrag na majku", morat će ga izvaditi iz kolica, staviti na stranu i provesti nekoliko minuta na štih i korak,

  Najskuplja beba kolica na svijetu bila je Roddler kolica, koju je stvorio Kid Kustoms.

  Moderan, blago futuristički dizajn učinio je kolica Kid Kustoms više nalik na klasični američki automobil - dizajn šasije za kolica Kid Kustoms posuđen je iz Buickovih i Oldsmobile modela pedesetih godina. Roddlerovo sjedište može se ukloniti kožom nožem, aligatorom ili preljubom radi udobnosti djeteta, a udobnost majke dizajn originalnog kolica uključuje pristanište za iPod i DVD player. Trošak kolica Kid Kustoms počinje s 3,5 tisuća dolara.

  Srebrni križ Balmoral Pram, koji košta 2.9 tisuća dolara, postao je nešto jeftiniji karoser. Britanska tvrtka Silver Cross, koja proizvodi strollers tijekom proteklih 100 godina, razvila je vlastiti kolica Balmoral Pram od čelika, drva, prekrivena s tri sloja laka i kvalitetnom engleskom kožom. Svaka od invalidskih kolica s invalidskim kolicima je jedinstvena i ima pojedinačni broj.

  Silver Cross srebrna sjena. Kolica iz 1877. služila su kao prototip za stvaranje. Kolica su prekrivena zlatom od 24 karata i koštaju 12 tisuća dolara.

  Potonji je ubio kolica)))))) Oh, devans, imao sam toliko novaca, ali još uvijek ne bih kupio niti jedan od njih (vjerojatno)))