Od koje dobi možete koristiti dječju invalidska kolica i kako odabrati najbolju opciju: ocjena od 7 modela

Rođenja

Mnoge majke smatraju zimsku sezonu povezanu s poteškoćama prevoza djece kroz snježne ulice i štiteći ih od neugodnog vremena. Bez obzira kakve tople stvari stavljaju na bebu, s piercing vjetrom, majčino srce će i dalje ostati izvan mjesta. Kako ne bi oduzeli djetetu svih užitaka zimskih šetnje, treba mu osobno vozilo. Izvrsna opcija u ovoj situaciji može biti sanjkanje. Oni će uživati ​​kada hodaju, a dijete i njegovi roditelji, jer su prikladni i praktični za upotrebu.

Šetnja za sanjkom savršena je za hodanje s djetetom zimi: takav "vozilo" čak će proći kroz duboki snijeg

Kako odabrati invalidska kolica?

godine

Prilikom odabira invalidskih kolica za mrvice potrebno je prvo uzeti u obzir njegovu dob. Vrlo je važno koliko će godina kolica biti korištena.

Učestalost korištenja

Odredite koliko će se često koristiti invalidska kolica. Ako snijeg tijekom zime nije najčešća pojava u vašoj širini, onda i skupi modeli mogu biti napušteni. Ako je učestalost korištenja sanjka veća od kolica, izbor bi trebao biti pristupačniji i odabrati snažan i udoban model.

Kompletan set

Potrebno je obratiti pozornost na opremu i materijale od kojih se kreće invalidska kolica. Prisutnost toplih pokrivača i dugo napa vodootpornog i vjetrovitog materijala pomoći će očuvati zdravlje mrvica i živaca majke.

Koje su vrste sanjki s invalidskim kolicima?

 • Najlakša je opcija sanjka s punim mekanim leđima, opremljenih sigurnosnim pojasevima i naslonima za ruke. Prikladni su za male izlete u tihom, bezobzirnom vremenu.
 • Dizajn je složeniji - invalidska kolica za sanjkanje za planinarenje u bezdanima. Oni imaju podignuto sjedalo, ali su lišeni visića i tenda, a također ne postoji podrška za dječja stopala. No, takvi modeli savršeno se kreću na sabijenom snijegu, lagani su i jednostavno kontrolirani.
 • Najviše zaštićena opcija je invalidska kolica koja se kreće u zimskim vremenskim uvjetima. Oni uključuju vizira, sklizaljke, sustav sigurnosnih pojaseva, tenda za zaštitu stopala od hladnoće i kiše. Ručka ima oblik koji podrazumijeva vješanje vrećica. Također je uključen i džep za pohranu korisnih sitnih predmeta na cesti. Takvo vozilo pouzdano štedi bebu tijekom zimskih putovanja i može se koristiti u bilo kojem vremenu tijekom dugih hladnih mjeseci.

Prilikom odabira sanjke, ne morate slijediti nakon najviših troškova i stjecati isključivo modni model. Obično skupi kolica su također najteži, glomazniji.

Najuspješniji modeli sanjki invalidskih kolica i njihove prednosti

Nika Djeca 7

Ocjena voditelja. To je jedan od najuspješnijih modela - to je invalidska kolica s stabilnim kotačima i reverzibilnom ručkom.

 • Širina trkača u 4 cm omogućuje prevladavanje snijega velike dubine.
 • Sigurnosni pojas vozila je pričvršćen na 5 točaka.
 • Vozilo ima svijetli atraktivan izgled. Hood sa smiješnim ušima štiti bebu od zimskog vremena. Široko sjedalo za dijete pruža mu dovoljno prostora za ugodnu šetnju, čak iu toploj toploj odjeći.
 • Leđa ima položaj "laganja" i "naslonjača" za bolju bebu. Reverzibilna ručka pruža vam mogućnost odabira položaja mrvica u kojoj će biti prikladna. Sjenica je opremljena prozorom za gledanje djeteta u sjedećem položaju.
 • Podesiva razina nagiba podnožja, što je prikladno dovoljno za dijete koje pregledava susjedstvo i ako želi leći. Poklopac nogu može se otvoriti s dva patentna zatvarača.
 • Postoji mehanizam za mijenjanje trkača na kotače. Kotači imaju znatan promjer.
 • Invalidska kolica opremljena su reflektirajućim cijevima za bolju sigurnost vozila u lošem vremenu i navečer.
 • Vreća je uključena u skele kola za sanjkanje, gdje majke mogu staviti različite pukotine. U mogućnosti je prilagoditi sve potrebne stvari tijekom putovanja.

Kristy Luxe Plus

 • Prisutnost u ručici za okretanje vozila.
 • Programeri su osigurali veliki preklopni vizir. Može uzeti 3 pozicije ili razviti, ako postoji potreba.
 • Leđa, podesiva udobna ručka, ima 4 razine nagiba i može se spustiti vodoravno.
 • Širina sjedala ovog modela je maksimalna, tako da će dijete biti prilično prostrano.
 • Noge mrvice pokrivaju toplu deku.
 • Mobilni alat opremljen je kotačima kako bi ga pomaknuo kroz struk.
 • Tu je sigurnosni pojas.
 • Sjedala-invalidska kolica upravo sastavljena i postala prilično kompaktna, tako da neće biti nikakvih problema s pohranjivanjem u toplim mjesecima i prijevozom.
 • Temelj saonice je ravno-ovalni profil.
 • Tkanina ne dopušta vjetar i padaline.
 • Atraktivan izgled, oblikovan modernim dizajnom.
 • Duljina i stabilnost trkača su optimalni.

Model ima modifikaciju invalidskih kolica za blizanke - "Kristy Luxe Twin".

Cijeli pregled: kako odabrati dobar sanjki za bebe

Zbunjeni izborom sanjki, moderni roditelji mogu se suočiti s problemom - kako odabrati najbolju, a ne previše platiti od mnoštva proizvoda u trgovinama? Gdje počinje zabrinutost za udobnost i praktičnost djetetovog kraja i poticanje teškog marketinga i potrošača za skupom kupnjom? Trebamo li stvarno sanjke, kotače i vizure? Na koncu, nekako smo odrasli, vozili se na najobičnijem sanjkama, koji nisu ni imali povratak, da ne spominjemo druge prekomjere.

Kotači za sanjkanje

Da, da, sada i takvi. Ovo nije baš sanjka. Umjesto toga, hodanje "trske" u zimskoj verziji. Razlika od uobičajene kolica je ta da, umjesto kotača, ovdje se nalaze trkači. Međutim, mali kotači također su prisutni, što je vrlo povoljno jer ponekad u našim gradovima postoje razgraničeni dijelovi cesta.

Kugla za sanjkanje Nick Kitty. Procjena cijene: 5 649 rub.

Pros:

 • razni modeli. Skuplji imaju stražnji leđa, što je važno za šestomjesečnu djecu. Pojednostavljeni modeli ne pružaju više od dvije mogućnosti za presavijanje: sjedenje i ležanje;
 • pogodan za bebe od šest mjeseci;
 • kompaktan presavijeni;
 • u potpunosti zaštićen od vjetra i snijega. Neki modeli imaju madrac i pokrivač na ovčjem kožu, kišnim džepovima, džepovima i drugim priborom koji olakšavaju uporabu;

Slaži ABC Akademiju. Procjena cijene: 6 390 rub.

kontra:

 • ovo nije sanjkanje u uobičajenom značenju riječi;
 • Prikladno za djecu do tri godine. Starija djeca više neće biti zainteresirana;
 • velika težina.

Sklapanje sanjke

Sklopivi sanjci su izrađeni na isti način kao i turističke stolice. To je lagana konstrukcija šupljih lukova s ​​platnenim pokrovom koji se proteže nad njim. Može se nadopuniti sa naslonom i naslonima za ruke. Kada se presavijte, nemojte zauzimati puno prostora.

Sklopiva sanjka "DEMI". Procjena cijene: 1 610 rub.

Pros:

Galaksija složena sanjke. Procijenjena cijena: 1 190 rub.

kontra:

 • nedovoljna elastičnost;
 • malu udobnost;
 • nije prikladna za djecu mlađu od tri godine;
 • vozite dobro samo preko glatkog, zapuštenog snijega.

Za mali stan koji nemaju mjesto za pohranu kvalitetnih sanjki, to je idealna opcija, koja se izračunava, međutim, ne za svakodnevnu uporabu.

Sledge običan

Pronađite vrlo običnu sanjku u trgovini danas, još uvijek trebate pokušati. U borbi za potrošače, proizvođač "ugošćuje" dječji prijevoz toliko da se u nekim slučajevima uopće ne može prepoznati.

Ako želite nešto zanimljivo i složeno, barem iskreno odgovorite na pitanje "zašto točno?", Jer nisu sva "zvona i zviždaljke" opravdani. Tako je, na primjer, nužna prisutnost ručice za malu djecu koja nisu jako stabilna i mogu ispasti iz kolica. Isto vrijedi i za držanje pojaseva. Kada je riječ o djeci od četiri i starije, takva olovka više nije potrebna. Štoviše, to se uopće može miješati. Naravno, u većini slučajeva to je uklonjeno, ali prema mišljenju mnogih potrošača, dizajn u ovom slučaju postaje manje stabilan. Isto se, usput rečeno, odnosi na toliko moderne kotače. S jedne strane, oni su nužni kada skočite na čistom putu, s druge strane, rijetki kotači izdržati slične operacije i brzo uspjeti.

Sledge za djecu "Timka 5 UNIVERSAL". Procjena cijene: 2 990 rub.

Kako odabrati saonicu? Osnovna načela. Ukratko

Razmislite o dobi djeteta i vašim potrebama: koliko često namjeravate koristiti sanjke i za koju svrhu ćete ih dobiti, jer je skijanje s planine jedna stvar, a hodanje sa šestomjesečnom bebom sasvim je drugo. No, recimo, odlučili ste se zaustaviti u najskuplji model. Zatim je važno uzeti u obzir sljedeće.

Ručica za potiskivač. Bolje je ako je to flip. U tom slučaju obratite pozornost na to kako je priključen. Neki modeli za pričvršćivanje trebaju ključ. Očito je da brzo zamjena položaja ručke na ulici neće raditi.

Sledge "counting". Procjena cijene: 1 890 rub.

Vizir. Prilikom odabira modela sa snježnim pokrovom, sjetite se da struktura čini teža, ali ne igra posebnu ulogu u praktičnosti njegovog rada. Na kraju, dijete zimi i tako dobro zamotan i zaštićen od snijega.

Pokrivač i madrac. Ti su uređaji opravdani samo ako govorimo o vrlo maloj djeci. Ako se dijete aktivno kreće i tijekom šetnje često odlazi sa sanjkama kako bi snjegović ili gledao tragove ptica, poklopac će ga samo narušiti. Bolje je uzeti kući deku za bebe. U svakom slučaju, pobrinite se da je tkanina od koje je proizvedena dodatna oprema topla i lagana za čišćenje.

Težina sanjke. Najbolje - 6 kg. Lakši sanjke nisu stabilne. Teže "prekidaju" majčinske ruke.

Materijal izrade. Sjenke mogu biti plastične, drvene (pleteni), metalni i kombinirani. Najjednostavniji modeli obično su izrađeni od aluminijske legure. Cjevasti elementi olakšavaju konstrukciju i osiguravaju glatko klizanje sanjke nad izglačanim snijegom.

Zidni metal PICCOLINO. Procijenjena cijena: 5 990 rub.

Drveni sanjci od lakirane bukve, na primjer, izgledaju vrlo impresivno. Ali ovo je prilično ukrasni element, a ne stvarno korisno sredstvo - oni su bolno glomazni i teški.

Sljaka drvena "Moroz Ivanovich Morozko". Procjena cijena: 5 600 rub.

Pleteni lakše, ali i "za ljepotu". Brand, kratkotrajni - takav sanjkanje nije praktična akvizicija. Umjesto toga, to je otkup duše.

Šatorsko sanjkalo "Junior". Referentna cijena: 2 862 rub.

Ali plastična je druga stvar. Lagani, otporni na udarce, izrađeni od materijala otpornih na smrzavanje, bez oštrih kutova i detalja, imaju samo jedan nedostatak - velike dimenzije i "beskompromisni": takvi se sanjci ne mogu presavijati ili barem djelomično rastavljati.

Plastične sanjke KHW Snow Baby Dream. Procjena cijena: 5 390 rub.

Sigurnosni pojasevi. Pobrinite se da oni obavljaju zadatke za koje su stvoreni, a ne samo ukrasni element.

Trkači. Šire su razvedeni, to je stabilniji dizajn sanjke. Cjevasti trkači su dobri za led i ne previše za snježne ceste. Za opušteni snijeg, bolje je uzeti saonicu sa širokim trkačima (a sovjetski sanjki).

Leđa. Mora biti. Pa, ako je uklonjiv.

Kotači. Ako odaberete invalidskih kolica s kotačima, provjerite jesu li stabilni i imaju veliki promjer. Također je dobro ako imaju čvrste gume koje se ne trebaju povećavati.

Visina. Sledge za djecu ne bi trebao biti vrlo visok, tako da se mogu penjati i penjati se.

Nadamo se da sada sigurno znate koja se sanjka kupuje za vaše dijete.

Ocjena najboljih sanjkija s invalidskim kolicima

Zmija je univerzalni model za prijevoz djece kroz snježne gradske ulice. Opcije s kotačima i flip handle pomoći će prevladati asfaltnu cestu koja je prekrivena lokvama i pukotinama u šumskim parkovima. Jedinica za hodanje je opremljena zagrijanim rtom, a ručica za pomicanje pomaže pri kretanju kolica ili se povlači poput klasičnog saonice. Lagani modeli s metalnim okvirom mogu se jednostavno ući u stubište, a razni sanjkovi s invalidskim kolicima za djecu omogućit će vam da odaberete model za cijenu, dizajn i kvalitetu. Provjerite popis TOP-5 sanjki kako biste napravili pravi izbor!

Nika - Nika Djeca 7-2

Univerzalni model s konvertibilnim tijelom dizajniran je za kretanje na bilo kojoj vrsti ceste. Ravni trkači pružit će vam utjehu za vožnju u dubokom, labavom snijegu, a gusti precizni kotači omekšavaju asfalt. Među prednostima majčinog modela zabilježene su sljedeće:

 • dobro osmišljena oprema (veliki sklopivi poklopac, rukavice i rt na nogama, prozorski prozor iznad točke vezivanja vrećice, rukavice za majku);
 • dobra upravljivost;
 • visoka nosivost (pogodna za prijevoz djece ispod 5 do 6 godina);
 • robustan dizajn koji se jednostavno presavijava i ne emitira neobične zvukove (cvrčci, gnash itd.).

Poklopac nogu je opremljen s 2 patentna zatvarača koji vam omogućuju udobno otkvačenje s bilo koje strane. Paket uključuje široki sigurnosni pojas od pet točaka koji ne ograničava kretanje djeteta. Sigurnosne šetnje u mraku se postižu zahvaljujući rubu reflektirajućeg materijala. Jedinica za hodanje je također opremljena prijenosnim transparentnim polietilenskim tendom koja štiti bebu od oborina i jakog vjetra. Model izgleda elegantno i svijetlo: dostupan je u nekoliko boja (zelena, plava, ružičasta), a dopunjuje svijetle ispise na poklopcima za noge i dekorativne uši - na pramcima visića, dodajući izgled originalnosti. Za malo novca dobivate funkcionalan prijevoz za predškolce svih dobnih skupina!

Nika - Nick djeca 7-4

Kombinirana sanjkarska kolica ruske tvrtke "Nika" vrlo su popularna zbog dobro osmišljenog dizajna: kotači se spuštaju jednostavnim pritiskom papučice - transformacija se odvija odmah na putu! Trajni čelični okvir omogućio je olakšanje proizvoda (težina modela je samo 13,8 kg po pakiranju). Glavne prednosti modela su sljedeće:

 • potpuno ležati natrag, omogućujući vam prijevoz djeteta u skloni položaj;
 • sklopivi visić, u razvlačenoj poziciji, potpuno prekriva sjedište;
 • tihi i lako sklopivi;
 • gumirani kotači malog promjera, koji osiguravaju visoku manevriranost kolica i nedostatak brbljanja pri prolasku asfaltiranih dijelova ceste;
 • sigurnosni pojas u tri točke s plastičnim kopčama, a ne hlađenje pokreta djeteta;
 • reed-stick, omogućujući vam da lako premjestiti kolica na snijegom pokrivenim područjima poput klasične sanjke.

Široko sjedalo (40 cm) i izvrsna nosivost modela čine kolica prikladnom za prijevoz djece do 5 do 6 godina. Model je opremljen prozorčićem za pregled, koji je potreban za praćenje djeteta. Komplet sadrži preoblikovanu zip-up omotnicu potrebnu za nošenje bebe do 2 godine. Topla rukavica sa zubnom krpom obloge učinit će zimske šetnje što udobnije za mamu.

Nika - Nick djeca 7-3

Nika (Izhevsk) proizvodi širok raspon kombiniranih sanjki s invalidskim kolicima, savršeno prilagođen za uporabu u ruskoj zimi. Opremljeni su sa ravnim čeličnim kotačima širine 4 cm, omogućujući vam da prođete kroz labav i duboki snijeg, kao i kotače obložene gumom za udobna putovanja na asfalt. Visić s krznom trim izgleda stilski i pouzdano štiti bebu od oborina, a može se lagano podići ili potpuno presavijati. Model ima sljedeće prednosti:

 • jednostavna preobrazba s kolica do sanjke s jednim pokretom stopala (morate pritisnuti papučicu i učvrstiti položaj kotača posebnom polugom);
 • sigurnosni pojas s tri točke koji sigurno drži dijete iznutra bez ograničavanja njegovih pokreta;
 • dodatna izolacija sjedala zbog uklonjivog madraca krivotvorenog krzna;
 • topla rukavica za majku, postavljena na ručku;
 • mekana igračka suspenzija za zabavu bebe u pokretu;
 • odstranjiva transparentna kišna ogrtač na munje;
 • vrećica s više odjeljaka za važne sitnice.

Kolica su opremljena branikom, prekrivena mekom krpom koja odgovara poklopcu, no može se koristiti samo kada je ručka iza kolica. Ručka se automatski zaključava, što je prikladno ako je morate brzo baciti na put. Poklopac hodnika je opremljen remenjem i nekoliko prugica reflektirajuće tkanine koja povećava sigurnost zimskih šetnje u večernjim satima.

Galaxy - Galaxy Kids 1

Jeftin Galaxy Kids 1 pushchair odlikuje se ugodnim skandinavskim dizajnom. Nadopunjuju se prikladnim mehanizmom za prebacivanje s kotača na nosače - samo pritisnite papučicu nogu. Široko sjedalo pogodno je za udobno držanje djece u toplim jaknim jaknama i opsežnoj zimskoj odjeći, a odvojivi madrac od krznene daske štiti dijete od hladnoće tijekom dugih šetnji. Model ima sljedeće prednosti:

 • visoki vrh koji štiti dijete od kiše;
 • Kvačnjak za krzno za mamu, uključen u komplet, fiksiran je na ručku s gumbima kako bi se izbjegao slučajni gubitak;
 • Oslonac za noge, vodoravno fiksiran, omogućit će vam da nosite dijete u skloni položaj;
 • visokokvalitetni pokrivači koji nisu podložni vlaženju, lako se čiste;
 • kompaktnost univerzalnog kolica-sanjke, omogućujući vam da uzmete model na avionu, vlak, automobil;
 • uklonjivi kišni poklopac i kvačilo, pružajući dodatnu zaštitu za bebu od vremenskih i hladnoće.

Ovo zimsko terensko vozilo idealno je za duge šetnje. Gumirani kotači omogućuju jednostavnu putanju na popločanim područjima i prilično dobrom jastučiću. Prozor za prozor u vizira izrađen je od polietilena, koji sprečava prodiranje crte. Sigurnosni pojasevi u pet točaka nadopunjeni su mekanim pokrovima koji eliminiraju pritisak i nemir u prsima i nogama. Kompaktna vreća s nekoliko džepova izvrsna je za nošenje važnih detalja.

ABC akademija - Pikate Limited Edition

Moderna i udobna kolica Pikate Limited Edition iz ruske tvrtke ABC Academy izbor je za majke koje cijene praktičnost, pouzdanost i praktičnost dječjih proizvoda. Model s kotačem opremljen je metalnom strukturom koja odgovara poklopcima, širokim volumenom trkača 4 cm, 4 izvlačenja i 2 dodatna kotača s gumenim premazom. Preobrazba od sanjke do kolica dolazi od guranja papučice nogu, a leđa može biti fiksirana u 3 položaja: sjedenje, ležanje i ležanje. Glavne prednosti kolica su:

 • visoka manevarabilnost i propusnost;
 • lagani dizajn - samo 12 kg;
 • potpuno spuštena napa, pouzdano štiti sjedište od kiše i vjetra;
 • uklonjivi krivotvoreni madrac;
 • kvalitetni pokrivači tkanine koji se lako čiste od prljavštine;
 • kompaktni sklopivi dizajn koji se lako uklapa u prtljažnik automobila;
 • kotači se spuštaju i podižu jednostavnim pomicanjem nogu (morate pritisnuti papučicu na podnožju);
 • topli poklopac za noge, koji je pogodan za pranje u pisaćem stroju;
 • trajni široki korak podesiv u visini.

Jeftin invalidskih kolica sa širokim sjedalima, stilski dizajn i bogat paket koji uključuje ruksak i spojku za mama, poklopac i omotnicu za bebu, pouzdana, lagana za uporabu i izdržljivost do 45 kg. Umjetni umetci od ovčjeg mesa povećavaju udobnost sjedala i čine ga toplijim. Ovaj model je univerzalni prijevoz za djecu različitih dobnih skupina.

Odaberite kolica na avitu ili u dječjim trgovinama? Pažljivo pročitajte našu ocjenu prije kupnje, a zatim ne zaboravite podijeliti svoje mišljenje - stavite ljubitelje i ostavite komentare kako biste napravili objektivan TOP 5 sanjki za invalidska kolica!

Sedam najboljih sanjki za invalidska kolica

Ocjena značajki

Slična je alternativa redovitoj kolicima zimi. Kakva je njihova prednost u odnosu na obične sanjke? Prvo, to je mekano dugo sjedalo, sposobnost promjene položaja. Drugo, sanjke imaju pojaseve, topli su i udobni, kao u invalidskim kolicima. Vrh s vizirom.

Također, moderni modeli imaju izvrsnu ergonomiju. Izrađeni su od materijala otpornog na vlagu koji se lako čisti. Neki sanjki dodatno su opremljeni s kotačima tako da se lako možete kretati u mršavom vremenu. Naravno, ova vrsta dječjeg "prijevoza" ne podrazumijeva jahanje na roller coasteru.

U ovom trenutku, modeli transformacije sanjki kombiniraju višenamjensku, udobnost i sigurnost kako za dijete tako i za roditelje. Da se ne bi pogriješili prilikom odabira sanjke, razmislimo o glavnim parametrima na koje se trebate usredotočiti na kupnju.

 1. Dimenzije - važan kriterij. Vozilo bi trebalo biti što kompaktnije i laganije. U pravilu, prosječna masa saonice iznosi od 4 do 6 kg. Visina - 1 metar.
 2. Izgradnja - ako je model presavijen, lakše ga je spremiti i premjestiti. Kada je presavijeni, zauzima manje prostora. Najprikladniji su transformatori, čiji kotači se lako pretvaraju u trkače, a svi detalji se dodaju.
 3. Ručka - flip duga i jaka ručka je prikladnija.
 4. Trkači - cjevasti ili ravni. Njihov tip osigurava kliznu kvalitetu ovisno o površini.
 5. Prisutnost kotača - omogućuje premještanje na asfalt.
 6. Tenda za noge i vizir - pomažu da beba bude topla i štiti od vjetra i snijega.
 7. Materijal - uglavnom sanjke su izrađene od metala, drveta i plastike.
 8. Sigurnost - najpouzdaniji su niski modeli s trkačima široko razmaknutim jedan od drugoga. Prisutnost sigurnosnih pojaseva je nužno.

Proučavajući parametre izbora vagona, napravili smo ocjenu najboljih modela.

Invalidska kolica za djecu od 1-3 godine

Za djecu do 3 godine i njihove mame, kolica su najprikladnija i najčešća sredstva za prijevoz zimi. I udobna, topla i sigurna. U kategoriji ispod su najbolji modeli koji zadovoljavaju sve moderne zahtjeve.

3 Klizni mozaik

Ruski proizvođač Slides razvio je model sanjke-invalidskih kolica posebno za naše zime. Uzimao je u obzir sve značajke ruskih vremenskih uvjeta i opremio model s 4 velika i 4 mala kotača. Slaba ima polipropilenske kotače s pedaliranom strukturom. Jedan dodir noge, a saonica se pretvara u kolica. Mali kotači se nalaze na trkačima. Namijenjeni su za male dijelove "gola" cesta.
Osim toga, model kombinira sve značajke kvalitete: reflektivni materijal proizvodnje, podešavanje naslona, ​​toplo vrh, reverzibilna ručka, oslonac za noge, kupola sa zaštitom od vjetra, izmjenjivi madrac na runo i, za praktičnost, džep za male stvari.

2 R-igračke kolica Snow Maiden

Kineska robna marka R-Toys praktičan je kompaktni model Snow Maiden. Opremljena je ručkom za biranje, što je vrlo povoljno u slučaju snježnog ili vjetrovitog vremena. Uključeno su još 2 držača. 4 kotača na trkačima osiguravaju lakoću kretanja na asfaltu. U slučaju da beba zaspi, leđa se spušta prema dolje do horizontalnog položaja.

Model je izrađen od vodootporne impregnirane tkanine (DEWSPO). Materijal je reflektirajući, pogodan za večernje šetnje. Trkači su ravni, lako se slažu na labavom snijegu. Snow Maiden dodatno je opremljen sklopivom nosačem za noge i potplatom za noge, što je neophodno za duge šetnje. Slanovi su vrlo kompaktni, debljine 14 cm. Za veću praktičnost nalazi se prostrani džep na leđima. Komplet sadrži prozirni pokrov kiše koji će zaštititi dijete od snijega, vjetra i kiše.

1 Nika Djeca 7-2

Najpopularniji je ruski brend Nick. Proizvodi visoko kvalitetne proizvode s najširim izborom modela i cijena. Nika kolica za djecu 7-2 izrađena je od laganog i izdržljivog metala. Dizajn se lako razvija. Slučaj je izrađen od vodootpornih materijala otpornih na habanje - poliestera s reflektirajućim rubom.

Za sigurnost kretanja odgovoran je pet-point pojas, široko sjedalo i podesivo podnožje. Dodatni komfor pruža madrac i krpeljne rukavice. Sanjka je opremljena gumiranim kotačima. Ravni široki trkači (4 cm) lagano klize snijega. Pomoću posebnog mehanizma položaj možete mijenjati od trkača do kotača. Dizajn modela je relevantan za djecu od 1 do 3 godine. Kolica imaju svijetli uzorak i vizir s ukrasnim ušima.

Invalidska kolica za djecu od 3-5 godina

Modeli namijenjeni starijoj djeci moraju izdržati težu težinu i imati veće dimenzije. Ipak, moraju ispunjavati sve sigurnosne zahtjeve.

2 Ovelon Northern Fantasy 08-K2

Model Ovelon izdržava temperature do -20 stupnjeva. DEWSPO gusta tkanina koja se koristi u proizvodnji sanjki, odbija vlažnost i svijetli u mraku. Idealna je za zimske šetnje s djetetom. Ručka je dostupna u dvije verzije: jedna čvrsta i 2 odvojena. Povoljno je skočiti kočnicu kao knjigu. Veličina je presavijena 46x105x30 cm.

Proizvođač je brigu o udobnosti bebe tijekom šetnje, tako daje dodatni pribor: dugo izolirani torbica za noge i snego- i otporan na vjetar film. Dovršeno je s kotačem sa saonicama, spojkom, poklopcem za noge sa strane, zaštitom od kiše s zatvaračem, priručnikom. Jedini nedostatak modela leži u nedostatku parkirne kočnice. Ipak, zahvalni komentari kupaca govore o izvrsnoj kvaliteti proizvoda i jednostavnosti rada.

1 ABC Akademija Pikate

Model Pikate najpopularniji je 2017. godine. S pravom zaslužuje prvo mjesto na ljestvici najboljih. Sadrži 4 kotača koji će vam olakšati pomicanje na snježnoj površini. Dizajn njihove presavijanja je prilično glatka, ne zahtijeva napor. Leđa je regulirana u 4 odredbe. Za noge nalazi se stalak.

Sigurnosni pojas s pet točaka pouzdano pričvršćuje dijete, svi mehanizmi se lako pričvršćuju i otkopčavaju. Okvir je od trajnog čelika. Sjedalo je široko, udobno će sjediti velika djeca. Poklopac nogu i rukavice pomoći će vašem djetetu da cijelo vrijeme ostane toplo. Za izradu modela koristi se alpskog skijaškog materijala. Dizajn odgovara najnovijim modnim trendovima. Uključeno sa sanjkama dolazi lijep dar - ruksak za mamu. Korisnici su vrlo zadovoljni proizvodom, to se može ocijeniti mnogim pozitivnim pregledima.

Invalidska kolica za djecu od 5 do 7 godina

Odrasla djeca također trebaju brigu. Ne mogu uvijek podnijeti zimske šetnje pješice. Tada se kormilari dolaze u spašavanje.

2 Gerda 42-P5 SLOTS Exclusive

Šetnja za sanjkanje Gerd 42-P5 je sofisticirani ekskluzivni model. Može izdržati do 50 kg težine. Obratna ručka omogućuje vam da nosite dijete na dva mjesta: okrenuta prema cesti i okrenuta prema majci. Na trkačima su 4 kotača. Pomoću njihove pomoći možete lako prenijeti asfalt. Široki trkači lako klize preko snijega. Leđa nije namijenjena horizontalnoj upotrebi, pa se samo spušta u polu-vodoravnu poziciju.

Okvir je izrađen od čelika ploskoovalnogo profila. Gerdova invalidska kolica prikladna su za prijevoz kada je presavijena. Ne treba puno prostora. Proizvodni materijal - nepropusni vodootporni impregnirani s DEWSPO. Sigurnosni izleti pružaju svijetle reflektivne tkanine. Model 42-P5 - uvijek je udobnost i praktičnost, bilo da je snježna, hladna ili vjetrovita šetnja.

1 Galaxy Premium Snowflake s tendom

Popularni ruski model izrađen je od otpornog na mraz, otporan na udarce. Ima svijetli dizajn, jednostavnost korištenja i trajan je. Zasuni su namijenjeni djeci od 5 godina i mogu izdržati 80 kg. Oni sami ne vagaju puno - 6,3 kg. Budite udobni zbog svoje male veličine. Slanovi imaju naprednu strukturu sklopivosti.

Sigurnost djeteta jamči pojas s tri točke, reverzibilnu ručku, pokrov s reflektirajućim prugama. Tkanina presvučena je od materijala otpornih na vlagu. Boje modela nisu robne marke, lako se čiste. Komplet sadrži prozirni tenda koji štiti dijete od kiše. Premium pahuljica s tendom je savršena kvaliteta po razumnoj cijeni.

Najbolji sanjki za djecu prema ocjenama kupaca

Mala djeca dobro odmaraju na ulici, daju mamu nekoliko sati šutnje i priliku da kombiniraju jog na tržište uz obaveznu šetnju. To je samo u zimi na normalnom kolicima kroz snijeg se ne miče, tako da roditelji sve više promatrajući zanimljivu novost - Sledge-kolica. Štoviše, sada su izvorni hibridi postali još povoljniji: nabavite kotače i pretvorili ih u prave ATV-e. Ali ova vozila nisu jeftina, pa ih je potrebno vrlo pažljivo odabrati pa nakon dvije šetnje ne moraju biti preprodani.

Koju tvrtku izabrati sanjkanje

Većina proizvođača pokušava ugraditi kolica na trkače što je udobnije za roditelje i sigurna za djecu. Gotovo svi modeli objavljeni nakon 2014. ispunjavaju ova dva jednostavna zahtjeva. No, u smislu trajnosti i uspjeha, do sada je malo postignuto.

Među najboljim brandovima u ovom segmentu su:

3. ABC Academy (Pikate brand)

S velikim štihom, Kristy je ušla u našu ocjenu. Još uvijek nisu svi modeli uspješni, ali postoje i vrlo dobre primjerke koje roditelji trebaju obratiti pažnju.

Najbolji klasični sanjki za djecu

Ovi modeli pojavili su se među prvima na našem tržištu i bili su obični dječji kolica, postavljeni umjesto kotača na saonicu. Njihov dizajn smatra se najjednostavnijim i stoga pouzdan. Naravno, poziv na ovim sanjkama stepenicama ili ih baciti u trgovini će biti teško, ali niska cijena ovih modela je prilično čistu ulicu u miru s manje neugodnosti.

Slings Kangaroo-2

Lagana kolica saonice teži samo 6,5 kg su iznenađujuće jak - proizvođač navodi da oni stoje dijete do 45 kg (bi vjerojatno netko uvaljati u svojim tinejdžerskim godinama, ali brojka je impresivna). Veličina je prilično standardna - vidi 100h41h105 dizajn je opremljen sa sigurnosnim pojasom u pet-zrake, snop ima kabanicu i izolirani pokrov za noge..

Pros:

 • Široki trkači za povećanu stabilnost;
 • Dvostruka ručka - standardni nosač i bočne "rogove";
 • Pregledavanje prozora u vizira;
 • Ručna odstranjiva vrećica za bebu odjeću;
 • Svjetlosni reflektori na tkanini;
 • Pomoćni stražnji kotači na sanjkama;
 • Vrlo lijepo i toplo kućište s zatvaračem i preklopom na gumbu;
 • Trajni materijal i vrlo dobra gradnja.

kontra:

 • Visić je tanak i kratak - ne pruža apsolutnu zaštitu od vjetra;
 • Neregulirani natrag.

Ova kolica će odgovarati pouzdano sjedećoj djeci. Međutim, ne biste trebali uzeti za dugu šetnju - ako dijete spava, ne možete ga više udobno.

Tyani-Push Elite

Još jedna velika sanjka s relativno malom težinom - 7 kg. Dizajn dolazi s dvostrukom rukohvatom (rogove i čeljusti), kao i sa stražnjim kotačima na trkačima. Dimenzije 105x48x110 cm Uključeni su veliki, potpuno spušteni poklopac s prozorčićem za gledanje, madrac s toplo krzno i ​​pokrivač.

Pros:

 • Sklopivi dizajn - saonice pogodne za pohranu i transport;
 • Snažni okvir i izdržljivi otporni trkači;
 • Meka kretnja, bez napora "uzima" uspone;
 • Postoje stražnji kotači da brzo prijeđu cestu;
 • Leđa je fiksirana u 3 položaja;
 • Moderan dizajn;
 • Trajni vodonepropusni materijal s reflektorima;
 • Majčinim rukavicama na ručki i torbi uključeni;
 • Svi mekani dijelovi se lako brišu.

kontra:

 • Teško je kontrolirati kolica kada se ručka baci naprijed;
 • Neodgovarajući za pojas s 3 točke;
 • Poklopac nogu je malo kratak i počiva samo na gumbima;
 • Mala torba.

Općenito, sanjke su pokazale da su prilično dobre i najviše usmjerene na udobnost djeteta zimi. Oni su savršeni za novorođenče i djecu do 1,5-2 godine. Roditelji su prepušteni procjeni stupnja prihvatljivosti manjih nedostataka.

Najbolji sanjkališni kolica za djecu s podnožjem kotača

Ovi sanjke više su poput običnih kolica zahvaljujući dodatnim kotačima. U pravilu, prebacivanje s trkača provodi se uz pomoć jednostavnih mehanizama poluga - dovoljno je pritisnuti nogom na specijalnom pedalu. Kotači koji se mogu povući pomoći će lako prevladati uklonjeni asfalt, donijeti dijete izravno u trgovinu ili na ulazu.

Pikate 7

Ovaj model je novi proizvod u 2016. godini, pa ima malo recenzija o tome, ali prema rezultatima prve sezone, sve su bile pozitivne. Kolica su opremljena sigurnosnim pojasom od 5 točke, a leđa je pričvršćena na tri položaja - do ležeće. Svi mekani elementi su šivati ​​od vodonepropusne tkanine, zaštitni poklopac se diže ravno do poklopca. Na prodaju postoje izmjene s uobičajenim i automatskim okvirom, a tu su i modeli s flip handle.

Pros:

 • Izvrsna manevarnost čak i na kotačima;
 • Obsložna i jednostavna pedalna sklopka;
 • Zgodne brave na pokrivaču - ne trebate ga potpuno ukloniti kako bi sjedalo dijete;
 • Na ruci su topli rukavice - za mamu;
 • Dolazi sa slatkim odvojivim ruksakom;
 • Visoka razina tla (8 cm) zbog kotača velikog promjera.

kontra:

 • pretežak;
 • Previše tanki madrac uključen;
 • Malo pozicija otkrivanja kapulja zbog pričvršćivanja na zakivanje.

To su doista snažni sanjki za invalidska kolica koji se mogu kupiti i za novorođenče i zimi u dobi od 3-4 godine.

Nika Djeca 7-2

Poboljšana verzija prethodnog modela "Djeca 7", koja je zima 2015-2016. postala je hit prodaja. Nika ima i trkače i kotače za kretanje na čistom asfaltu. Ukupne dimenzije u razotkrivenom obliku 105h45h110 cm, težine 10 kg. Visina ručke iznad tla je 93 cm, što je optimalno za roditelje srednjeg i visokog rasta. Seljak je namijenjen prijevozu djece do 25 kg.

Pros:

 • Široki i stabilni trkači, dobra propusnost;
 • Remen s 5 točaka;
 • Hypoallergenic i djeca prijateljski materijali;
 • Podesivi naslon sjedala (3 položaja);
 • Uključena kutijica za rukavice, kaput za kišu i krzno "rukavice" na ručki;
 • Reflektirajuće cijevi kako bi vizualizirale kolica noću;
 • Topli krzni madrac;
 • Sjedalo u kolicima je fiksirano u nekoliko položaja;
 • Model se sklapa kompaktno za skladištenje ili transport u transportu.

kontra:

 • Relativno visoka cijena;
 • Ručica nije podesiva;
 • Neodgovarajući kotači / skloništa mehanizma za uklapanje.

Proizvođač preporučuje korištenje 7-2 sanjke za prijevoz djece iz jedne godine u drugu, ali sposobnost postavljanja naslona u donjem položaju omogućuje vam da u njima imate mlađe bebe.

Najbolji sanjki za dvoje djece

Zastave ove vrste imaju gotovo isti skup pro i kontra kao obično. Jedina razlika između dviju vozila i "jednog" prijevoza je ukupna dimenzija. Ali njihova stabilnost na putu je udvostručena.

Micio "Zeko"

Ova marka proizvodi brojne zanimljive modele dječjeg prijevoza - nije iznenađujuće da su u svom asortimanu bili i dobri sanjci za blizance. Dvojna zimska kolica pokazala su se elegantnom i relativno kompaktnom, čak i kad su se otvorila. Duljina sjedala od 26 cm u sklonoj poziciji povećava se na 85 - dovoljno za djecu 1-2 godine. Cijela struktura teži 12,7 kg, što je malo za "tandem".

Pros:

 • Podesivi leđni kut (max 170 °);
 • Vrlo veliki i stražnji kotači promjera 11 cm;
 • Krzna deke s manšetama;
 • Velike nape s bočnim vjetrovima;
 • Atraktivan dizajn;
 • Rukavice na rukama, plus meke pletenice;
 • Uključena su prostrana odvojiva vrećica;
 • Visokokvalitetni materijali, oba okvira i pokrivači;
 • Pouzdana i visoka kvaliteta sigurnosnih pojaseva.

kontra:

 • Olovke se ne okreću prema naprijed;
 • Kućišta ne dopiru do nogu.

Oni koji trebaju manje markirane modele trebaju kupiti analogiju "zečeva" - sanjkanje "Krug" sa svijetlim bojama.

Bogatstvo igračke Comfort

Slatka sankcija za djecu od šest mjeseci do 4 godine. Ovdje proizvođač koristi za pokriva trajan i jednostavan za čišćenje Oxford tkanine s gustoćom od 600 g / m2, a za okvirne čelične cijevi s ovalnim profilom. Kreveti su malo kratki (70 cm), ali to nije utjecalo na udobnost djece. Dizajn je bio vrlo lagan - samo 11 kg.

Pros:

 • Sklopivi okvir za jednostavno skladištenje i transport;
 • Podesivi duboki vidici koji dolaze do nogu;
 • Učvršćivanje leđa u 3 položaja;
 • Za udobnost roditelja, ručke su podesive po visini;
 • Pouzdane sigurnosne pojaseve;
 • Dolazi s velikom torbom i roditeljskim rukavicama;
 • Dobar izbor boja.

kontra:

 • Kraći trkači malo razgrađuju rukovanje sanjkama;
 • Rustikalni izgled.

Kristy Luxe Twin

Iako Kristy nema najuspješnijih pojedinačnih modela, za blizance je tvrtka napravila jako dobre sanjke. Sjedala za obje djece smještena su jedna uz drugu, što donekle smanjuje njihovu upravljivost, ali pruža maksimalnu stabilnost na cesti. Dizajn se razlikuje i širokim leđima i sjedalima, pa čak i djeca koja su stariji i odjevena u debele kombinezon će biti udobna.

Pros:

 • Vrlo široki trkači sa stražnjim kotačima;
 • Visoka razina tla i kao rezultat - odličan poprečni preskakanje;
 • Prilično jednostavna kontrola, unatoč ukupnom dizajnu;
 • Pouzdane sigurnosne pojaseve;
 • Odvojite zagrijan deke za noge;
 • Vrlo duboke nape koje pokrivaju djecu na noge;
 • Tkanina koja je vodootporna i lagana za čišćenje;
 • Jednostavan sklopni mehanizam.

kontra:

 • Pomoćni kotači su premali, teško je voziti na lošem putu;
 • Vrlo postavljene ručke.

Roditelji bi trebali uzeti u obzir da je težina Luxe Twin složnih ležajeva 15 kg - teško će majci spustiti ili ih podići na pod bez dizala.

Što sledge kupiti

1. Ako dijete mora hodati krhkom majkom, bolje je uzeti model lakše - na primjer, Tyani-Push Elite.

2. Jeftina inačica drugog sanjka modela Slide Kangaroo odijelo bebu koja već može sama sjediti.

3. U gradu u kojem je često potrebno nadvladati korake i rubove, najbolji izbor bi bio kombiniranost s velikim kotačima Pikate 7.

4. Roditelji koji su zabrinuti za maksimalnu zaštitu djeteta tijekom zimskih šetnji vole jedno od najtoplijih modela u našem pregledu - Nika "Djeca 7-2".

5. Moderna opcija za hodanje s blizancima kroz gradske ulice i ulice - Kristy Luxe Twin slana.

6. blizanci će biti udobni u toplim Micio blizanaca modela "zečevi" ili "krugovi". I roditelji mogu lagano kotrljati sanjkanje kroz pročišćenu cestu, rubnike i stepenice.

7. Ako težina uobičajene kolica za blizanke mama izgleda prevelika, bolje je ograničiti kupnju svjetla sanjke Rich Toys Komfort.

5 najboljih sanjki za invalidska kolica za djecu

Odabir najboljih sledge za bebu, trebali biste se usredotočiti na nekoliko parametara.

Prvi i najvažniji parametar: to je dob djeteta. Za šestomjesečno dijete, potrebno je presavijanje na sanjku - ne mogu sva djeca sjediti u toj dobi. Starija djeca (3-4 godine) već mogu kupiti najjednostavniji model, jer čak i kod "izvučenog" ne mogu dugo sjediti.

Drugi parametar: koliko često se planira koristiti invalidska kolica. Ako zime imaju malo snijega, onda možda nema smisla kupiti skup modela. Ako se saonice koristi gotovo češće od invalidskih kolica (i to je sasvim mjesto za to), onda biste trebali odabrati dobar i udoban model.

Treći parametar: materijali i oprema sanjkali. Topla deka, vatra otporna na vodu i dugu kapu - sve to će spasiti zdravlje djeteta i živaca majke.

"Timka 2" - najpopularniji sanjke

Ocjena: 9 od 10.

Prosječna cijena: 1470 rubalja.

Invalidska kolica Timka 2 proizvedena su od tvrtke Nika Production Company (Izhevsk). Tvrtka djeluje od 1998. Specijalizirao se za proizvodnju kućanskih predmeta, ali većina mladih obitelji to zna sa svojim sanjkama i snježnim skuterima. To je "Nika" koja proizvodi najpopularniji model Timka 2 sanjki za invalidska kolica. Postoji nekoliko modifikacija modela Timka, koji se razlikuju u konstrukciji (prisutnost stražnjih kotača, boja) i dob. Timka 2 kolica su dizajnirana za bebe od 1 do 4 godine, proizvedene u dvije boje: "dječak" plava i "djevojčica" ružičasta. Proizvedeno samo od certificiranih i sigurnih materijala.

Pros:

 • Nije teška: težina ne prelazi 5 kg
 • Opremljen je posebnim prozračivim nosačem za bebu.
 • Niska cijena u usporedbi s drugim modelima.
 • 2 leđa pozicija: sjedenje i nasloniti se
 • Invalidska kolica opremljena pouzdanim sigurnosnim pojasom (tri točke)
 • Udobna ručka s trakom - minimalan trud od strane roditelja i maksimalni klizanje
 • Izdržljiva vodoodbojna kapuljača
 • Jednostavno se preklopite i ne zauzimajte puno prostora.

kontra:

 • Uz "tvrdo" guranje, ručka može savijati
 • Možeš se pretvoriti u varanje: loša boja, nemirna metala

Iz recenzija o Timka-2 sleddings: "Odlučili smo kupiti topla sanjke za duge šetnje s hladnim vjetrovitim vremenom i kupio Timka 2". Upoznali su sva naša očekivanja! Moja kćer dobro spava u njima. Iza toga postoji vrlo veliki džep za razne male stvari, što je važno. Široki trkači sanjki ne dopuštaju da se prevrnu, osim toga, vrlo su lako zaokret i zauzimaju minimalan prostor u stanu iu prtljažniku automobila. Tkanina je vodootporna i lagana za čišćenje. "

"RT EMI-3 Luxe" - najbolji transformirajući sanjkalište

Ocjena: 9.5 od 10.

Prosječna cijena: 5910 rubalja.

Sanjke "RT Amy-3 Luxe" proizvode poznata tvrtka "Rich Toys", osnovana 1994. godine u Krasnojarskom. Tvrtka je usmjerena na "djetinjastu" publiku i među svoje proizvode i "zimski transport" za bebu. "RT Amy-3 Luxe" - pravi transformator: čine gotovo sve! Jednostavno se preklapaju za prijevoz u automobilu do vrlo male veličine. Ručka se baca na obje strane, visić se preklapa, kotači se protežu, položaj leđa može biti fiksiran u 3 inačice. Praktično, sanjka se može prilagoditi tako da odgovara momcima bilo koje dobi i graditi!

Pros:

 • Slatki i originalni dizajn
 • Izvrsno izolirana: madrac na kožarnici dolazi s njim, zagrijava se stopalicom i sama invalidska kolica završava vodootpornom i vjetrovitom tkaninom.
 • Na poklopcu je prozirno "otvor": prikladno je gledati dijete
 • Mama rukavice na potiskivač
 • Zgodan i pouzdan potiskivač
 • 4 kotača za uvlačenje
 • 3 položaja leđa (možete nositi i najmanju djecu) i 3 položaja vizira
 • Pouzdani sigurnosni pojas

kontra:

Iz pregleda sanjke-invalidskih kolica "RT Amy-3 Luxe": "Sigurno mogu preporučiti ove sanjke! Oni se dobro voze na kotačima, klize glatko na trkačima. Prostrane su i tople. Dobar veliki vizir. Nikada se nisam žalio što sam ih kupio! Ovo je najbolji kolica za sanjkanje koje mogu koristiti u sobi (u trgovini), a ne samo u snijegu. Štoviše, prikladan je za vožnju na kotačima na sitnim pločnicima. I položaj saonice vrlo je jednostavan za promjenu! "

"Tyani-Push Transformer" - najbolji sanjkalište s reverzibilnom ručkom

Ocjena: 9 od 10.

Prosječna cijena: 2580 rubalja.

Košarica s invalidskim kolicima "Tyani-Push" proizvodi se u Yekaterinburgu. Tu je oko 10 modela sanjki pod ovim markom: počevši od jednostavnih i završavajući s fancy modelima opremljenim rukavicama za roditelja na ručki sanjke. Razlika između modela transformatora je prisutnost flip handle, tj. dijete može sjediti u invalidskim kolicima kao u smjeru putovanja, a protiv. Na prvi pogled može se činiti da je prednost mala, ali ako su hladni vjetrovi, snijeg ili samo dijete nestašno, čini se da će flip biti najveći izum čovječanstva.

Pros:

 • Široki trkači: invalidska kolica ne prevrću se i lako se mogu voziti
 • Sjedište je opremljeno kapuljačom, prozirnim kišnim kaputom i poklopcem za noge: dijete je potpuno vremenske utjecaje.
 • Cijela tkanina na sjedećom invalidskom kolicima je vjetrobrana i lagana za pranje.
 • Opremljen sa stražnjim 2 kotača u slučaju kretanja na asfaltu
 • Izuzetan džep
 • Jednostavan za preklapanje

kontra:

 • Invalidska kolica nisu fiksirana u sklopljenom položaju
 • Čvrsti sigurnosni pojasevi

Od recenzija o push-pull Transformer sanjkama: "Kupio sam sanjke moje kćeri i nisam požalio! To mi se jako sviđalo - moja je kći dobro sjedila u njima i nije se popela (premda uopće nije sjedila u invalidskim kolicima). Oni slave dobro, vizira sprema od vjetra, čak i udobno spavaju. Vrlo lagano, brzo presavijeni, čičak pokrivači - može se ukloniti u bilo kojem trenutku. "

"Klizači Gerda 42" - najbolji sanjki s kotačima

Ocjena: 9.5 od 10.

Prosječna cijena: 3780 rubalja.

Opet invalidska kolica i ponovno dolaze iz Yekaterinburga! Proizvodi trgovačko i proizvodno poduzeće "Ovelon" u proteklih 8 godina. Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju robe za sportske i vanjske aktivnosti, uključujući puštanje dječjih sanjki i skutera za snijeg. Tijekom rada tvrtke prodano je više od 15 milijuna proizvoda, među njima Slide. Sjedite invalidska kolica opremljena kotačima - ovo jamči dodatnu udobnost prilikom premještanja na asfalt. Razmišljala sam o svemu!

Pros:

 • Povratni prikladni potiskivač
 • Leđa se regulira od vodoravnog do položaja sjedenja
 • Invalidska kolica opremljena sigurnosnim pojasom
 • Postoji kišni kaput od trake u slučaju zamućenja
 • Uključeno je zagrijana rupa i torba
 • Vješalica i podnožja naliježu
 • Vrlo kompaktan kada se presavijeni
 • Težina sanjke je oko 7 kg
 • Prekrasni dizajn i svijetle boje, ali bez znakova.

kontra:

 • Cijena je malo visoka u usporedbi s drugim modelima.

Iz pregleda o Slides Gerda 42 sanjki: "Volio sam ih jako puno - lijepe su i udobne. Postoji mjesto za vrećicu, u setu ima nešto poput kišnog ogrtača s patentnim zatvaračem. Ručka je proširena, presavijeni vizir. Sjenica invalidska kolica slajd vrlo dobro na snijegu, to je lako kontrolirati. Stisnite se i zauzmite malo prostora. Zastave imaju kotače za asfalt - na pješačkim prijelazima možete jednostavno prijeći cestu. Čelik nije zahrđao tijekom zime.

"Kristy Luxe Twin" - najbolji kormilar sa sanjkama za blizance

Ocjena: 9 od 10.

Prosječna cijena: 7580 rub.

Kristyove sanjke pojavile su se na ruskom tržištu u 2013. godini iu tako kratkom vremenu osvojile su tržište. Zaštitni znak pripada tvrtki RENN-Group (grad Kazan). S Kristy Luxe Twin kolicima lako je nositi blizance na sanjkama. To su najbolji luksuzni sjedeći s kotačima za invalidska kolica (kako to ime zahtijeva). Široki leđa, ne puhano tkanina, topli pokrivač za noge bebe se nude blizancima umjesto uobičajene "ploče" za roditelje na trkačima. Sjedala za djecu pružaju se u najoptimalnijoj poziciji - paralelno. Čvrste sanjke mogu lakše olakšati život roditeljima s blizancima!

Pros:

 • Kolica sanjkaju "prilagoditi" svakom djetetu: pojedinačno podešavanje nape i leđa (do horizontalnog položaja)
 • Široki, dugi trkači - lako se guraju i manevriraju
 • Jaki sigurnosni pojasevi
 • Tu je topao deka za noge beba.
 • Sva tkanina na sanjkama - odbijajući vodu i ne puše
 • Jednostavan i vrlo kompaktan naboj.
 • Invalidska kolica opremljena stražnjim kotačima

kontra:

 • Visoka cijena (ali to se može opravdati činjenicom da je sanjka predviđena za dvoje djece da voze)
 • Ručka se ne okreće

S KristyLuxeTwina sanjkališta za invalidska kolica: "Naručio sam ove sanjke. U njima često idemo. Ugodne, lijepe boje, djeca dobro sjedaju u njima. Malo teška, ali ovo je sanjkalo kolica za blizance. Lakše je hodati s blizancima u snijegu na takvim sanjkama nego u kolicima ".

Koji je invalidski kolica bolji za kupnju?

Ako je odabir sanjki za invalidska kolica već napravljen i tek malo prije kupnje, trebali biste obratiti pažnju na neke od značajki dizajna odabranih sanjki za invalidska kolica kako ne biste bili razočarani u svojoj budućoj kupnji.

Prvo i najvažnije, pogledajte trkače: široki i dugi trkači jamče lagano guranje. Sanjke s takvim trkačima lako prolaze kroz snijeg, nemojte "potonuti", nemojte se okrenuti. Postoje trkači dizajnirani prema principu "cijevi" - invalidska kolica s takvim trkačima voze izvrsno na ledu, ali gube kada se voze u snijegu. Naravno, gotovo 99% puta bit će prevladano ne ledom, pa je izbor u korist prvog dizajna trkača očigledan.

Mame bi trebale obratiti pozornost na težinu sanjke. Najmanji sanjki traju oko 5 kg. Dodajte im težinu jednogodišnje bebe - ukupno 15 kg. S obzirom na to da su majke pretežno na dekretu, bit će nužno da se dijete odveze u sanjkolu za invalidska kolica. I bolje je da se odlučite za ne-teške maneuverable sanjke s udobnom ručkom.

Kupac gleda na invalidska kolica ne samo iz praktične, nego i estetske strane. Roditelji su zadivljeni veselim i originalnim dizajnom saonice - pogotovo ako je njihova tkanina neprikladna i topla.

Naravno, konačni izbor uvijek ostaje kod roditelja.

Imati lijepe zimske dane i udobno skijanje!