Kakva mješavina NAS izabrati za novorođenče?

Rođenja

NAN ("NAN") mliječne formule proizvodi Nestle i nastavlja raditi na poboljšanju mliječnih formula, primjenjujući teorijska znanja i temeljita istraživanja kako bi se stvorili proizvodi koji su što bliži ženskom mlijeku i davanje bebe prehranom u odsutnosti ili nemogućnosti dojenja.,

Dječje mješavine "NAS" su među najpopularnijima na modernom tržištu. Kako se razlikuju od drugih?

Razlika od drugih

Glavna prednost je što se prodaju u mnogim trgovinama i ljekarnama, a to je jedan od glavnih kriterija prilikom odabira komplementarne hrane za bebu, jer je vrlo važno da ga možete kupiti u bilo kojem trenutku. Sljedeća je razlika sastav. Proizvodi "NAN" imaju prednost u takvim pokazateljima kao i sadržaj proteina i proteina / kazeina.

Sve vrste NAN mješavina sadrže sljedeće glavne komponente:

 • laktozu;
 • riblje ulje;
 • sirutka koja je prošla proces demineralizacije;
 • biljna ulja;
 • vitamini;
 • taurin;
 • probiotici;
 • histidin;
 • željezo;
 • bakar;
 • cink;
 • proteina;
 • proteina;
 • kalcij;
 • fosfora;
 • natrij;
 • kalija i mnogih drugih korisnih elemenata u tragovima.

"OptiPro 1,2,3"

Mješavine svih OPTIPRO grupa sadrže samo prirodna ulja od suncokreta, visoko ulja, kokosa i repice, bez upotrebe palminog ulja, što je štetno za tijelo. Također u ovoj kategoriji proizvođač je uveo veću količinu fosfora, kalcija, vitamina A i E i pantentenske kiseline i smanjio sadržaj željeza.

 • NAS OptiPro 1 namijenjen je novorođenčadi od 0 do 6 mjeseci (cijena za 800 gr

670 - 770 rubalja.).

 • NAS OptiPro 2 - mješavina za dojenčad od šest mjeseci do 1 godine (cijena za 800 gr

  690-750 mrlja).

 • NAS OptiPro 3 - hrana za djecu od godinu do godinu i pol (cijena za 800 gr

  700-980 rubalja.).

 • NAS OptiPro 4 - za djecu preko 18 mjeseci (cijena za 800 gr

  "Hypoallergenic"

  Koristi se u prisutnosti relativne predispozicije na alergiju na protein ili kravlje mlijeko. Smanjuje rizik od alergijskih reakcija uslijed lako apsorpcije uslijed uporabe proteina osjetljivih na hidrolizu. Ponekad se koristi kao prijelazna mješavina od medicinske komplementarne hrane do uobičajenog prilagođenog. "NAS Hypoallergenic 1,2,3" sadrži žive bifidobakterije BL, koji pomažu povećati imunitet djeteta.

  • NAS Hypoallergenic 1 - od rođenja do 6 mjeseci (cijena za 400 gr

  700-800 rubalja.).

 • NAS Hypoallergenic 2 - za dječju hranu od šest mjeseci do 12 mjeseci (cijena za 400 gr

  660-810 rubalja.).

 • NAS Hypoallergenic 3 - za bebe nakon godinu dana (cijena za 400 gr

  „Fermentirano mlijeko”

  Pogodno za bebe koje su podvrgnute terapiji temeljene na antibioticima i sklone su poremećivanju želuca i crijevnog trakta. Pomaže u poboljšanju probave djeteta i normalizaciji mikroflora, štiti od štetnih infekcija crijeva, a također jača imunološki sustav.

  Sadrži posebne organizme koji potiču proces fermentacije mliječne komponente, koji razlikuju mješavine ovog tipa od ostalih NAN proizvoda.

  Proces probave bebe postaje brži i jeftiniji zbog činjenice da fermentirane bakterije preuzima dio rada probavnih enzima gastrointestinalnog trakta.

  • NAS Kiselo mlijeko 1 - za novorođenčad do 6 mjeseci (cijena po 400 gr

  470-600 rubalja.).

 • NAN Fermented Milk 2 - za bebe od šest mjeseci do 12 mjeseci (cijena za 400 gr

  500-600 rubalja.).

 • NAN Kiselo mlijeko 3 - za djecu stariju od godinu dana (cijena za 400 gr

  "Trostruka udobnost"

  Uključuje sastojke kao što su L. reuteri lactobacilli, "pametni" lipidi, hidrolizirani proteini Optipro, probiotici, kao i dodatni kompleks vitamina i minerala, oligosaharidi, krumpirov škrob, koji pomažu uklanjanju funkcionalnih probavnih poremećaja koji dovode do kolike, konstipacije i poremećaji intestinalne mikroflore.

  U sastavu je palmino ulje. Smjesa je namijenjena djeci od rođenja i nema dobne razlike.

  Cijene (za 400 grama) kreću se od 630 do 730 rubalja.

  "Antikoliki"

  Ova mješavina ima vrlo sličan sastav s "NAS Triple Comfort". Jedina razlika je u tome što u ovoj smjesi ne postoje probiotici (oligosaharidi). Proizvod smanjuje rizik od alergija i nelagode kod hrane zbog djelomično hidroliziranog proteina. Ova vrsta mješavine također nema dobni raspon.

  Cijena (za 400 grama): 580-610 rubalja.

  "Antireflyuks"

  Preporučuje se za djecu do 6 mjeseci s brojnim žalbama roditelja o regurgitaciji bebe. To se odnosi na kliničku prehranu koja se ne koristi kao glavna dijeta, već djeluje kao aditiv dojenju ili umjetnom hranjenju. Povećanjem količine škroba povećava se viskoznost produkta, koja stvara uski ugrušak u želucu, sprječava regurgitiranje i daje dugi osjećaj sitosti.

  Cijena po 400 g: od 700 do 790 rubalja.

  "Laktoza besplatno"

  Dizajniran za bebe s nedostatkom laktoze, pomaže djetetu da se nosi s oporavkom tijela nakon proljeva. Omjer proteina sirutke i kazeina je 60/40, a razlikuje se od "NAN" 1 povećanjem udjela kazeina. Laktoza se zamjenjuje glukoznim sirupom, koji se apsorbira puno lakše. Dizajniran za djecu od rođenja i nema podjelu prema dobi.

  Cijena za 400 grama: od 650 do 850 rubalja.

  "Pre NUN" i "PRENAN 0"

  Promicati optimalni razvoj i rast preranog djeteta. Pruža unos proteina i esencijalnih tvari u skladu s odgovarajućim potrebama. Optimalna ravnoteža kalcija i fluorida pridonosi pravilnoj formiranju koštanog tkiva. Liječnici preporučuju uporabu proizvoda za postizanje težine bebe od 1800 g, nakon čega se preporučuje zamjena običnom prilagođenom smjesom. Sadrži strukturirano palmino ulje.

  • PRENAN 0 namijenjen je djeci mlađoj od 1800 g kako bi se to postiglo.
  • PRENAN je predviđen za hranjenje bebe preko 1800 g kako bi se postigla težina od 2500-3000 g.

  Cijena po 400 g: 820-940 rubalja.

  "PRENAN utvrđivač majčino mlijeka"

  U vezi s višim zahtjevima za bjelančevine, ugljikohidrate, minerale i vitamine, kao i kalorije, za brz rast preranih ili malih dječjih beba, stručnjaci savjetuju dodavanje fortifikat majčinom mlijeku. Tako će dijete dobiti sve komponente neophodne za njegov razvoj. Mliječna utvrda je neophodna ako:

  • Tjelesna težina manje od 1800 g.
  • Gestacijska starost (tj. Dob pri rođenju) je manja od 34 tjedna.
  • Intrauterinsko usporavanje rasta u preranom bebi u dobi od 2 tjedna i starije.

  Kako odabrati koji je bolji?

  U nastojanju da odaberete najbolju opciju, nemojte pokušavati isprobati sve vrste. Bolje je obratiti pažnju na svojstva bebe ili se uputiti na pedijatra. Da biste izbjegli probleme sa zdravljem bebe, postupno unesite umjetnu prehranu u prehranu, počevši od 90 g dnevno. Morate sigurno znati da dijete nije alergično na jednu ili drugu komponentu.

  Samo ako se alergijska reakcija ne očituje unutar tri dana, može li se beba prenijeti na takvu hranu. Isto mlijeko jednostavno ne voli mrvice, u ovom slučaju, također, morat će potražiti još jednu opciju.

  NAN proizvodi nude širok raspon mogućnosti koje se međusobno razlikuju po sastavu i okusu, tako da možete precizno odabrati najbolju opciju za vas.

  Kako uzgajati dječju hranu da ga kuhamo?

  1. Prvo morate pažljivo proučiti upute koje pokazuju u kojoj mjeri vodu morate razrijediti smjesu, kao i rok trajanja otvorene i zatvorene ambalaže.
  2. Pripremite sve što vam je potrebno za kuhanje: bocu, mjernu žlicu, vodu i samu smjesu.
  3. Za proizvodnju koristite samo steriliziranu vodu, prije kuhanja, temeljito operite ruke sapunom i vodom.
  4. Nemojte koristiti vruću ili nepropusnu vodu. Optimalna temperatura smjese je 35-45 stupnja.
  5. Smjesa u bocu treba dobro potresati tako da ima ujednačenu strukturu i nema grudica.
  6. Ne ostavljajte kuhano mlijeko za ponovnu uporabu, već je namijenjeno jednom. Pažljivo izračunajte volumen proizvoda. U prosjeku, seljaci konzumiraju 120-240 ml mlijeka, ovisno o dobi i razini razvoja.

  Upute za uporabu

  1. Prilikom hranjenja držite bočicu pod blagim kutom.
  2. Provjerite je li mlijeko u potpunosti ispunjava bradavicu.
  3. Glava bebe treba podizati, a ne baciti natrag ili na stranu, nemojte držati dijete u vodoravnom položaju.
  4. Uzmite pauze tijekom hranjenja kako bi dijete moglo podrhtavati. Da biste to učinili, držite dijete u ravnom položaju nekoliko sekundi.
  5. Tijekom procesa, u bocama bi se trebali pojaviti mjehurići. To sugerira da radite sve u redu.

  Može li se kombinirati s drugima?

  Ako je proizvod iz istog proizvođača, onda je odgovor očigledan - da. No, potrebno je postupno miješati tako da prvo stari mješavina prevladava, a zatim u približno jednakim dijelovima, a kasnije količina nove smjese može prevladati. Međutim, ako planirate prebaciti na hranu drugog proizvođača, svakako se posavjetujte sa stručnjakom.

  Kako utvrditi da je hrana pogodna beba?

  Glavni znak da je ispravno odabrana ishrana je dobivanje zadovoljstva nakon obroka, kao i uravnotežen rast i razvoj bebe. Osim toga, kao što je ranije spomenuto, proizvod ne smije uzrokovati alergijsku reakciju.

  Postoje problemi koji se mogu pojaviti zbog odabira neprikladnog proizvoda. Oni mogu biti zatvor, proljev, disbakterija, gaziki, kolik, regurgitacija, problemi s povećanjem težine i drugima.

  Nestle dječja prehrambena linija nudi veliki izbor tretmana i profilaktičkih smjesa koje pomažu u borbi s tim preprekama (njihove sorte i indikacije za uporabu gore su opisane). Međutim, kada se pojave prvi simptomi takvih bolesti, odmah se posavjetujte s liječnikom. Mješavine Nan su vrlo popularne među majkama. Možda biste trebali i pokušati?

  Mliječna formula NAN 2 Optipro od 6 mjeseci. 800 g

  Načini za dobivanje ovog proizvoda:

  Potrebno je konzultirati se sa stručnjakom. Za djecu od 6 mjeseci.

  Mliječna formula NAN 2 Optipro od 6 mjeseci. 800 g. Jeste li znali da protein određuje zdravlje vašeg djeteta za život? Znanstveno je dokazano da je protein jedan od najvažnijih hranjivih tvari za rast i razvoj djeteta, uključujući formiranje mozga, mišićnog tkiva i drugih organa. Kvaliteta i količina proteina koje dijete prima od hrane pomoći će izgraditi snažan temelj svog zdravlja sada iu budućnosti. Pravilno odabrani protein u smjesi pridonosi stvaranju imuniteta i razvoju probavnog sustava, kao i zdravom skupu tjelesne težine. Zato vjeverice nazivaju se "kockicama života", a samo uz pomoć najkvalitetnijih proteina možete postaviti čvrste temelje za razvoj vašeg djeteta. NAN 2 Optipro je formulacija mlijeka namijenjena prehrani djece od 6 mjeseci kao mliječne komponente dječje prehrane, zajedno s komplementarnom hranom. Ne može služiti kao zamjena za majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci života. Pruža svoje dijete sa svim hranjivim tvarima potrebnim za njegov skladan fizički i mentalni razvoj. Optipro je protein kompleks optimiziran u smislu količine i kvalitete koji je sadržan samo u smjesi NAN. Zahvaljujući njemu, dijete dobiva točno onoliko proteina koliko je potrebno za optimalan rast i razvoj, smanjujući rizik od preopterećenja nezrelih organa. Live bifidobakterije BL pomažu jačanju imunološkog sustava bebe. DHA i ARA - dvije posebne masne kiseline prisutne u majčinom mlijeku, igraju važnu ulogu u razvoju imunološkog sustava djeteta i pridonose razvoju mozga i vida. Proizvod je izrađen od sirovina proizvedenih od strane odabranih dobavljača. bez upotrebe genetski modificiranih sastojaka, konzervansa, boja i okusa.

  Značajke:

  • Optimizirani protein.
  • Bifidobacteria BL.
  • Smart DHA i ARA lipidi.
  • Bez palminog ulja.
  • Ne-GMO, konzervansi, boje i okusi.


  Preporuke za uporabu: Za očuvanje živih bakterija, kuhana voda treba ohladiti do tjelesne temperature (37 ° C) i zatim dodati suhi prašak. Da biste pripremili smjesu, potrebno je upotrijebiti isporučenu mjernu žlicu koja je popunjena bez klizača. Razrjeđivanje pogrešne količine praha - više ili manje od količine naznačene u tablici - može dovesti do dehidracije tijela djeteta ili njegove prehrane. Ti omjeri se ne mogu mijenjati bez savjetovanja medicinskog stručnjaka.

  Upozorenje: smjesu treba pripremiti neposredno prije hranjenja. Pažljivo slijedite upute za kuhanje. Preostala nakon dovođenja razrijeđene smjese ne može se pohraniti i naknadno koristiti. Tijekom hranjenja potrebno je podupirati dijete kako ne bi prigušio. Kad dijete odraste, idi na hranjenje iz čaše. Korištenje nepropusne vode i neobloženih bočica, kao i nepravilnog skladištenja, prijevoza, pripreme i hranjenja mogu dovesti do štetnih posljedica po zdravlje za dijete.

  Uvjeti skladištenja: prije i nakon otvaranja, pohranjuju na temperaturi koja nije veća od 25 ° C i relativnom vlagom zraka ne većom od 75%. Sadržaj posude treba koristiti unutar 3 tjedna nakon otvaranja, ne preporučuje se pohranjivanje u hladnjak.

  Puni sastav proizvoda: obrano mlijeko, maltodekstrin, demineralizirane sirutke, smjesa ulja (suncokret, repičinog nizkoerukovoe, kokos, ulje Mortierelly Alpina), mliječne masti, laktoza, kalcijev citrat, sojin lecitin, kalijev fosfat, kalcijev fosfat, riblja ulja, citrat magnezij, vitamine (natrijev askorbat (C), DL-alfa-tokoferol acetat (E), kalcijev D-pantotenat (B5), nikotinamid (PP), tiamin mononitrat (B1), retinol acetat (a), piridoksin-hidroklorid (B6), riboflavin (B2), D3 kolekalciferol (D), filokinon (K), folna kiselina (B9 ), D-biotin (B7), cijanokobalamin (B12)), kalijev klorid, kalijev citrat, natrijev citrat, natrijev klorid, željezov sulfat, kultura laktobacila (najmanje 10⁶ cfu / g), cink sulfat, kultura bifidobakterija (najmanje 10⁶ CFU / g), bakreni sulfat, kalijev jodid, natrijev selenat.

  Upozorenje! Idealna hrana za dojenčad je majčino mlijeko. Dojenje bi trebalo trajati što je dulje moguće. Prije nego što odlučite o dojenčadi, potražite savjet liječnika. Dobna ograničenja navedena su na pakiranju robe u skladu s propisima Ruske Federacije.

  Dječja hrana "NAN Optipro": kako se uzgajati za novorođenčad?

  Neke majke nakon porođaja imaju problema s laktacijom. Postoje slučajevi kada dojenje nije moguće. U takvim situacijama, mliječni proizvodi za bebe će doći do spašavanja. Jedan od najpopularnijih je mješavina "Nan", upute za uporabu koje ćemo razmotriti u ovom članku.

  Opis, sastav i proizvođač

  Marka - NAN, robna marka - Švicarska, proizvođač - Nestle, zemlja podrijetla - Nizozemska. "Nan 1 Optipro" je suha adaptirana mliječna formula koja sadrži bifidobakterije. Stvorena je kako bi hranila bebe od rođenja. Balansirana kompozicija osigurava da beba prima sve potrebne hranjive tvari važne za tjelesni i duševni razvoj.

  Jedinstveni kompleks Optipro pomaže djetetu da dobije potrebnu količinu proteina, a zahvaljujući živim bifidobakterijama, njegov imunitet ojačava BL. Sastav sadrži potrebnu količinu vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Ovi proizvodi izrađeni su od sirovina visoke kvalitete. Ne sadrži mirise, GMO-e, bojila i konzervanse. Mješavina ima ugodan okus, a beba će ga voljeti.

  sastojci:

  • demineralizirana sirutka;
  • obrano mlijeko;
  • kombinacija biljnih ulja (palmin olein, nisko erucaceous repičino ulje, kokosovo ulje, suncokretovo ulje, ulje od Morterella Alpina);
  • laktozu;
  • kalcij citrat;
  • maltodekstrin;
  • riblje ulje;
  • regulatori kiselosti (kalij hidroksid, limunska kiselina, kalcijev hidroksid);
  • magnezijev klorid;
  • kalijev klorid;
  • soje lecitin;
  • kalij citrat;
  • L-fenilalanin;
  • vitamini (C, E, PP, pantotenska kiselina, A, Bl, B6, B2, folna kiselina, D3, K1, B12, biotin);
  • natrijev klorid;
  • natrij fosfat;
  • taurin;
  • željezni sulfat;
  • L-histidin;
  • inozitol;
  • bifidobakterije (ne manje od 106 CFU / g);
  • cink sulfat;
  • nukleotida;
  • L-kartitin;
  • bakreni sulfat;
  • kalijev jodid;
  • natrijev selenat;
  • mangan sulfata.

  Dobna kategorija

  Smjesa "Nan 1 Optipro" preporučuje se za hranjenje beba od 0 do 6 mjeseci.

  Kako kuhati smjesu

  Razmotrite kako uzgajati mješavinu "Nan":

  1. Prvo, dobro operite ruke.
  2. Bočicu, čašu i kapicu treba dobro isprati.
  3. Zatim se preporuča kuhati 5 minuta.
  4. Potopnu vodu treba kuhati 5 minuta i ohladiti na temperaturu od +37 ° C.
  5. Dok se nalazite na stoliću za hranjenje, trebate sipati pravu količinu vode u bočicu.

 • Slijedeći tablicu, potrebno je uliti točnu količinu mjernih žličica praha, što odgovara dobi djeteta. Morate koristiti samo mjernu žlicu, koja je u banci, ispunjavajući ga bez slajdova.
 • Zatim se boca treba protresti sve dok se prašak potpuno ne otopi.
 • Žlica se preporučuje da se stavi na podnožje u staklenku.
 • Voda od praha mora biti čvrsto zatvorena.
 • Kako dati dijete

  Razmislite o tome koliko trebate dati djetetu mješavinu "Nan", ovisno o dobi:

  • ako je dijete staro 1-2 tjedna, tada je potrebno otopiti 3 mjerne žlice praha u 90 ml vode. Broj hranjenja dnevno trebao bi biti 6 puta;
  • u 3-4 tjedna volumen vode trebao bi se povećati na 120 ml, a količina praha na 4 kuglice. Da bi dijete u ovoj dobi trebalo biti 5 puta dnevno;

 • Za 2 mjeseca, 5 žlica praha mora se razrijediti u 150 ml vode. Preporuča se hraniti 5 puta dnevno;
 • U 3-4 mjeseca koristi se 180 ml vode i 6 mjerenih žlicica praha. Potrebno je konzumirati hranu 5 puta dnevno;
 • u 5-6 mjeseci potrebno je otopiti 7 žlica praha u 210 ml vode. Hranjenje se provodi 5 puta dnevno.
 • Je li moguće spremiti spreman mix

  Mnogi roditelji su zainteresirani - koliko možete zadržati gotovu smjesu "Nan"? Odgovor je nedvosmislen - uopće ne. Mora se razrijediti strogo prije hranjenja. To se ne može učiniti unaprijed. Ako smjesa ostane, ona se ne može pohraniti i koristiti u budućnosti.

  Mjere opreza

  Kada pripremate mješavinu "Nan" za novorođenčad, trebate koristiti samo priloženu mjernu žlicu, koja treba popuniti bez klizanja. Ako je više ili manje prašine razrijeđeno nego što je navedeno na pakiranju, onda prehrana djeteta može biti poremećena ili će to dovesti do dehidracije. Dijelovi naznačeni na posudi ne smiju se mijenjati bez savjetovanja s liječnikom.

  Uvjeti skladištenja i skladištenja

  Nakon otvaranja posude, prašak se mora koristiti 21 dan. Posuda se ne može staviti u hladnjak. Potrebno je pohraniti "Nan" na temperaturu do +25 ° C (prije i poslije otvaranja) i pri vlažnosti od najviše 75%. Datum isteka: 24 mjeseca.

  Korisni savjeti za roditelje

  Neki savjeti za roditelje:

  1. Kako bi žive bakterije preživjele, vodu za smjesu treba ohladiti na +37 ° C i samo onda dodati prašak.
  2. Kuhajte vodu samo jednom. Ne preporučuje se kuhati drugi put.
  3. Smjesu treba dati bebu u skladu s njegovom dobi.
  4. Potrebno je oprati ruke prije hranjenja, tako da patogena mikroflora ne ulazi u smjesu.
  5. Bocu prije svake hranidbe treba sterilizirati.
  6. Preporuča se sipati prašak samo s mjernom žlicom namijenjenom za to.
  7. Da biste izbjegli grudice, pripremljena smjesa mora biti dobro potresana.
  8. Voda od praha mora biti čvrsto zatvorena tako da se vlaga ne apsorbira.

  Pridržavajući se svih preporuka za unos smjese "Nan 1 Optipro", vaša beba će rasti snažna i zdrava.

  Mlijeko formula Nestle NAN 2 OPTIPRO (Nestle NAN 2 OPTIPRO), od 6 mjeseci., 400 gr.

  Sve opcije:

  Dostupno:> 10 kom.


 • Naplaćujemo ON-bonuse: 10 str. Za vaše kupnje dobivate ON bonuse s kojima možete platiti za sljedeće kupnje.
  1 ON-bonus = 1 rublje, više.
  blizu

  dostava

  Dostava u Moskvi (unutar Moskve Ring Road)

  Dostava unutar Moskve prstenasti put provodi se vlastitom kurirskom službom, svakodnevno od 10.00 do 22.00

  Dostava izvan Moskve (do 40 km)

  Dostava izvan Moske Ring Road (do 40 km) provodi se vlastitim kurirskim uslugama, svakodnevno od 10.00 do 22.00

  prikupljanje

  Nestle NAN® 2 OPTIPRO® mliječna formula (Nestle NAN 2 OPTIPRO) od 6 mjeseci, 400 gr.

  Premium 2 namijenjen je za hranjenje zdrave djece od 6 mjeseci kada dojenje nije moguće. NAN® 2 ne može služiti kao zamjena za ljudsko mlijeko tijekom prvih šest mjeseci života.
  Proizvod je izrađen od sirovina proizvedenih od strane posebno odobrenih dobavljača, bez korištenja genetski modificiranih sastojaka, konzervansa, boja i okusa.

  • Proizvedeno korištenjem suhe sirutke.
  • Zaštititi početak - zbog svojeg sastava, smjesa ima zaštitni učinak i jača imunitet djetetova tijela u prvim mjesecima života
  • Bifidogenski učinak - kombinacija hranjivih tvari podupire zdravu crijevnu mikroflora, koja također povećava imunitet djeteta
  • ОDHA, ARA - esencijalne masne kiseline koje su potrebne za mozak i djetetovu viziju
  • Opti pro - optimizirani sastav proteinske komponente osigurava dovoljno proteina za normalan rast i razvoj

  Idealna hrana za dojenčad je majčino mlijeko. Prije nego što odlučite o dojenčadi, potražite savjet liječnika.
  Dobna ograničenja navedena su na pakiranju robe u skladu s propisima Ruske Federacije.

  Potrebna je konzultacija stručnjaka.
  Formula je namijenjena za hranjenje djece od 6 mjeseci.

  Upozorenje! Ovisno o isporuci, može postojati drugačiji dizajn ambalaže!

  karakteristike

  • Stavite smjesu suhog mlijeka
  • Dob od 6 do 12 mjeseci
  • Razina 2 razine
  • Sastav uključuje bifidobakterije
  • Sastav ne uključuje konzervanse, škrob, šećer, palmino ulje
  • Pakiranje banaka
  • Volumen pakiranja 400 gr.
  • Svrha standarda

  Tehničke karakteristike proizvoda mogu se razlikovati od onih navedenih na web stranici, navesti tehničke karakteristike proizvoda u trenutku kupnje i plaćanja. Sve informacije o mjestu o robama su samo za referencu i nisu javna ponuda u skladu sa stavkom 2 članka 437 Građanskog zakonika Ruske Federacije. Molimo vas da provjerite dostupnost željenih značajki i specifikacija prilikom kupnje.

  Dječja hrana "NAN Optipro": kako se uzgajati za novorođenčad?

  Neke majke nakon porođaja imaju problema s laktacijom. Postoje slučajevi kada dojenje nije moguće. U takvim situacijama, mliječni proizvodi za bebe će doći do spašavanja. Jedan od najpopularnijih je mješavina "Nan", upute za uporabu koje ćemo razmotriti u ovom članku.

  Opis, sastav i proizvođač

  Marka - NAN, robna marka - Švicarska, proizvođač - Nestle, zemlja podrijetla - Nizozemska. "Nan 1 Optipro" je suha adaptirana mliječna formula koja sadrži bifidobakterije. Stvorena je kako bi hranila bebe od rođenja. Balansirana kompozicija osigurava da beba prima sve potrebne hranjive tvari važne za tjelesni i duševni razvoj.

  Jedinstveni kompleks Optipro pomaže djetetu da dobije potrebnu količinu proteina, a zahvaljujući živim bifidobakterijama, njegov imunitet ojačava BL. Sastav sadrži potrebnu količinu vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Ovi proizvodi izrađeni su od sirovina visoke kvalitete. Ne sadrži mirise, GMO-e, bojila i konzervanse. Mješavina ima ugodan okus, a beba će ga voljeti.

  sastojci:

  • demineralizirana sirutka;
  • obrano mlijeko;
  • kombinacija biljnih ulja (palmin olein, nisko erucaceous repičino ulje, kokosovo ulje, suncokretovo ulje, ulje od Morterella Alpina);
  • laktozu;
  • kalcij citrat;
  • maltodekstrin;
  • riblje ulje;
  • regulatori kiselosti (kalij hidroksid, limunska kiselina, kalcijev hidroksid);
  • magnezijev klorid;
  • kalijev klorid;
  • soje lecitin;
  • kalij citrat;
  • L-fenilalanin;
  • vitamini (C, E, PP, pantotenska kiselina, A, Bl, B6, B2, folna kiselina, D3, K1, B12, biotin);
  • natrijev klorid;
  • natrij fosfat;
  • taurin;
  • željezni sulfat;
  • L-histidin;
  • inozitol;
  • bifidobakterije (ne manje od 106 CFU / g);
  • cink sulfat;
  • nukleotida;
  • L-kartitin;
  • bakreni sulfat;
  • kalijev jodid;
  • natrijev selenat;
  • mangan sulfata.

  Dobna kategorija

  Smjesa "Nan 1 Optipro" preporučuje se za hranjenje beba od 0 do 6 mjeseci.

  Kako kuhati smjesu

  Razmotrite kako uzgajati mješavinu "Nan":

  1. Prvo, dobro operite ruke.
  2. Bočicu, čašu i kapicu treba dobro isprati.
  3. Zatim se preporuča kuhati 5 minuta.
  4. Potopnu vodu treba kuhati 5 minuta i ohladiti na temperaturu od +37 ° C.
  5. Dok se nalazite na stoliću za hranjenje, trebate sipati pravu količinu vode u bočicu.

 • Slijedeći tablicu, potrebno je uliti točnu količinu mjernih žličica praha, što odgovara dobi djeteta. Morate koristiti samo mjernu žlicu, koja je u banci, ispunjavajući ga bez slajdova.
 • Zatim se boca treba protresti sve dok se prašak potpuno ne otopi.
 • Žlica se preporučuje da se stavi na podnožje u staklenku.
 • Voda od praha mora biti čvrsto zatvorena.
 • Kako dati dijete

  Razmislite o tome koliko trebate dati djetetu mješavinu "Nan", ovisno o dobi:

  • ako je dijete staro 1-2 tjedna, tada je potrebno otopiti 3 mjerne žlice praha u 90 ml vode. Broj hranjenja dnevno trebao bi biti 6 puta;
  • u 3-4 tjedna volumen vode trebao bi se povećati na 120 ml, a količina praha na 4 kuglice. Da bi dijete u ovoj dobi trebalo biti 5 puta dnevno;

 • Za 2 mjeseca, 5 žlica praha mora se razrijediti u 150 ml vode. Preporuča se hraniti 5 puta dnevno;
 • U 3-4 mjeseca koristi se 180 ml vode i 6 mjerenih žlicica praha. Potrebno je konzumirati hranu 5 puta dnevno;
 • u 5-6 mjeseci potrebno je otopiti 7 žlica praha u 210 ml vode. Hranjenje se provodi 5 puta dnevno.
 • Je li moguće spremiti spreman mix

  Mnogi roditelji su zainteresirani - koliko možete zadržati gotovu smjesu "Nan"? Odgovor je nedvosmislen - uopće ne. Mora se razrijediti strogo prije hranjenja. To se ne može učiniti unaprijed. Ako smjesa ostane, ona se ne može pohraniti i koristiti u budućnosti.

  Mjere opreza

  Kada pripremate mješavinu "Nan" za novorođenčad, trebate koristiti samo priloženu mjernu žlicu, koja treba popuniti bez klizanja. Ako je više ili manje prašine razrijeđeno nego što je navedeno na pakiranju, onda prehrana djeteta može biti poremećena ili će to dovesti do dehidracije. Dijelovi naznačeni na posudi ne smiju se mijenjati bez savjetovanja s liječnikom.

  Uvjeti skladištenja i skladištenja

  Nakon otvaranja posude, prašak se mora koristiti 21 dan. Posuda se ne može staviti u hladnjak. Potrebno je pohraniti "Nan" na temperaturu do +25 ° C (prije i poslije otvaranja) i pri vlažnosti od najviše 75%. Datum isteka: 24 mjeseca.

  Korisni savjeti za roditelje

  Neki savjeti za roditelje:

  1. Kako bi žive bakterije preživjele, vodu za smjesu treba ohladiti na +37 ° C i samo onda dodati prašak.
  2. Kuhajte vodu samo jednom. Ne preporučuje se kuhati drugi put.
  3. Smjesu treba dati bebu u skladu s njegovom dobi.
  4. Potrebno je oprati ruke prije hranjenja, tako da patogena mikroflora ne ulazi u smjesu.
  5. Bocu prije svake hranidbe treba sterilizirati.
  6. Preporuča se sipati prašak samo s mjernom žlicom namijenjenom za to.
  7. Da biste izbjegli grudice, pripremljena smjesa mora biti dobro potresana.
  8. Voda od praha mora biti čvrsto zatvorena tako da se vlaga ne apsorbira.

  Pridržavajući se svih preporuka za unos smjese "Nan 1 Optipro", vaša beba će rasti snažna i zdrava.

  Mliječna smjesa Nestle NAN 2 Premium Optipro od 6 mjeseci 800 gr

  Besplatna dostava od 3000 ruba MSK

  Bez gotovine i novca

  Povratak i razmjena unutar 7 dana

  Jamstva prema zakonodavstvu Ruske Federacije

  Popusti i promocije svaki dan

  Mlijeko formula Nestle NAN 2 Premium Optipro od 6 mjeseci, 800 gr.

  NAS 2 Premium Optipro od 6 mjeseci, 800 gr. - dojenčeta, namijenjena prehrani djece od 6 mjeseci kao mliječne komponente dječje prehrane, zajedno s komplementarnom hranom. Ne može služiti kao zamjena za majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci života. Pruža svoje dijete sa svim hranjivim tvarima potrebnim za njegov skladan fizički i mentalni razvoj.

  Značajke:

  • OPTIPRO® je optimizirani protein kompleks koji se nalazi samo u NAN®. Zahvaljujući njemu, dijete dobiva točno onoliko proteina koliko je potrebno za optimalan rast i razvoj, smanjujući rizik od preopterećenja nezrelih organa.
  • Live bifidobakterije BL pomažu jačanju imunološkog sustava bebe.
  • DHA i ARA - dvije posebne masne kiseline prisutne u majčinom mlijeku, igraju važnu ulogu u razvoju imunološkog sustava djeteta i pridonose razvoju mozga i vida.

  Upozorenje: Smjesa treba pripremiti neposredno prije hranjenja. Pažljivo slijedite upute za kuhanje. Preostala nakon dovođenja razrijeđene smjese ne može se pohraniti i naknadno koristiti. Tijekom hranjenja potrebno je podupirati dijete kako ne bi prigušio. Kada je dijete stariji, idite na hranjenje iz čaše.

  Korištenje nepropusne vode i neobloženih bočica, kao i nepravilnog skladištenja, prijevoza, pripreme i hranjenja mogu dovesti do štetnih posljedica po zdravlje za dijete.

  Napomena: Za očuvanje živih bakterija, kuhati vodu treba ohladiti do tjelesne temperature (37 ° C) i zatim dodati suhi prašak. Da biste pripremili smjesu, potrebno je upotrijebiti isporučenu mjernu žlicu koja je popunjena bez klizača. Razrjeđivanje pogrešne količine praha - više ili manje od količine prikazane u tablici - može dovesti do dehidracije tijela djeteta ili njegovog nutricijskog poremećaja. Ti omjeri se ne mogu mijenjati bez savjetovanja medicinskog stručnjaka. U ovom dobu često se preporučuje da se žitarice, povrće, voće, meso i riba postupno uvode u prehranu djeteta. S obzirom na individualne razlike u potrebama djece, potražite savjet liječnika. Ako vam je liječnik preporučio ranije uvođenje novih proizvoda, smanjite količinu mješavine u skladu s preporukama.

  Uvjeti skladištenja:

  • Prije i nakon otvaranja, proizvod treba čuvati na temperaturi koja ne prelazi 25 ° C i relativnu vlažnost od najviše 75%.
  • Sadržaj kanta treba koristiti unutar 3 tjedna nakon otvaranja.
  • Nemojte čuvati u hladnjaku.
  • Datum isteka: 24 mjeseca.

  * Majčino mlijeko je idealna hrana za dojenčad. Dojenje bi trebalo trajati što je dulje moguće. Potrebna je konzultacija. Dobna ograničenja navedena su na pakiranju robe u skladu s propisima Ruske Federacije.

  Formula za bebe za mlijeko NAN 2 Optipro® 800 grama za djecu od 6-12 mjeseci.

  Mliječna formula NAN 2 Optipro® (NAN 2 Optipro) 800 grama za djecu od 0-6 mjeseci.

  Mliječna formula "NAN Optipro 2" - namijenjena za hranjenje zdrave djece od 6 mjeseci u slučajevima kada dojenje nije moguće. "NAS Optipro 2" pruža vašem djetetu sve hranjive tvari potrebne za njegov skladan fizički i mentalni razvoj.

  Pripravak: Obrano mlijeko, maltodekstrin, demineralizirana sirutka, smjesa ulja (suncokret, repičino nizkoerukovoe, kokosovo, ulje Mortierelly Alpina), mliječne masti, laktozu, kalcij citrata, soja lecitin, kalijev fosfat, kalcijev fosfat, riblje ulje, magnezij citrata, vitamini (C, E, pantotenska kiselina, PP, Bl, A, B6, B2, DZ, K1, biotinska folna kiselina, B12), kalij klorid, kalij citrat, natrijev citrat, natrijev klorid, željezni sulfat, kultura laktobacila manje od 10 6 CFU / g), cinkov sulfat, kultura bifidobakterija (najmanje 10 6 KOE / r), sul Bakar masti, kalijev jodid, natrijev selenat. Pakiran u modificiranoj atmosferi s dušikom.

  Značajke:

  • Optimirani OPTIPRO® protein je protein kompleks koji je optimiran u smislu količine i kvalitete te je sadržan samo u smjesi NAN®. Zahvaljujući njemu, dijete dobiva točno onoliko proteina koliko je potrebno za optimalni rast i razvoj, bez preopterećenja nezrelih organa.
  • Bifidobakterije BL - Live bifidobakterije BL pomažu jačanju imunološkog sustava bebe.
  • Smart Lipidi DHA i ARA - dvije posebne masne kiseline prisutne u majčinom mlijeku, igraju važnu ulogu u razvoju imunološkog sustava djeteta i pridonose razvoju mozgova i viziji.
  • Bez palminog ulja.
  • Ne-GMO, konzervansi, boje i okusi.

  Optipro® (Optipro) je optimiziran u kvaliteti i količini proteinskog kompleksa, koji se nalazi u mješavini NAN®. Zahvaljujući njemu, dijete dobiva točno onoliko proteina koliko je potrebno za optimalni rast i razvoj, bez preopterećenja nezrelih organa.

  Live bifidobakterije U pomoć osnažiti imunološki sustav bebe. DHA i ARA - dvije posebne masne kiseline prisutne u majčinom mlijeku, igraju važnu ulogu u razvoju imunološkog sustava djeteta i pridonose razvoju mozga i vida.

  upozorenje:

  • Smjesa treba pripremiti neposredno prije hranjenja. Pažljivo slijedite upute za kuhanje. Preostala nakon dovođenja razrijeđene smjese ne može se pohraniti i naknadno koristiti. Tijekom hranjenja potrebno je podupirati dijete kako ne bi prigušio. Kad dijete odraste, idi na hranjenje iz čaše.
  • Korištenje nepropusne vode i neobloženih bočica, kao i nepravilnog skladištenja, prijevoza, pripreme i hranjenja mogu dovesti do štetnih posljedica po zdravlje za dijete.

  Preporuke za uporabu: Za očuvanje živih bakterija, kuhana voda treba ohladiti do tjelesne temperature (37 ° C) i zatim dodati suhi prašak. Da biste pripremili smjesu, potrebno je upotrijebiti isporučenu mjernu žlicu koja je popunjena bez klizača. Razrjeđivanje pogrešne količine praha - više ili manje od količine naznačene u tablici - može dovesti do dehidracije tijela djeteta ili njegove prehrane. Ti omjeri se ne mogu mijenjati bez savjetovanja medicinskog stručnjaka.

  Uvjeti skladištenja: prije i nakon otvaranja, pohranjuju na temperaturi koja nije veća od 25 ° C i relativnom vlagom zraka ne većom od 75%. Sadržaj posude treba koristiti unutar 3 tjedna nakon otvaranja, ne preporučuje se pohranjivanje u hladnjak.

  Važno je! - Najbolja hrana za bebe je majčino mlijeko. Ako dojenje nije moguće ili nedovoljno, posavjetujte se s liječnikom prije korištenja smjese. Djeca sklona akutnim alergijskim reakcijama trebaju primati bilo koju formulaciju mlijeka pod nadzorom liječnika.

  Dob: od 6 do 12 mjeseci.
  Neto težina: 800 gr.
  Datum isteka: 24 mjeseca.
  Marka: NAN®.
  Proizvođač: Nestle Nestle (Švicarska).

  Online trgovina "Mirook" nudi kupnju veleprodajnog i maloprodajnog proizvoda s niskom cijenom mliječnog mlijeka "NAN 2 Optipro" 800 grama novorođenčadi u dobi od 6 do 12 mjeseci, a ovdje možete pročitati i ostaviti svoje povratne informacije i prijedloge o ovaj proizvod. Dostava kurirskom - Moskva i Moskva regija.

  U našoj online trgovini kupujete samo ovjerenu i kvalitetnu robu.

  Mliječni mješavina Nestle NAN Premium OPTIPRO 800 grama №2 (od 6 mjeseci)

  Obavijestit ćemo vas poštom,
  kada je proizvod na zalihi

  Znate li da protein određuje zdravlje vašeg djeteta za život?
  Znanstveno je dokazano da je protein jedan od najvažnijih hranjivih tvari za rast i razvoj djeteta, uključujući formiranje mozga, mišićnog tkiva i drugih organa. Kvaliteta i količina proteina koje dijete prima od hrane pomoći će izgraditi snažan temelj svog zdravlja sada iu budućnosti. Pravilno odabrani protein u smjesi pridonosi stvaranju imuniteta i razvoju probavnog sustava, kao i zdravom skupu tjelesne težine.
  Zato vjeverice nazivaju se "cigle života", a samo uz pomoć najkvalitetnijih proteina možete postaviti čvrste temelje za razvoj vašeg djeteta.
  NAN® OPTIPRO® 2 je mliječna formula namijenjena prehrani djece od 6 mjeseci kao mliječne komponente dječje prehrane zajedno s komplementarnom hranom. Ne može služiti kao zamjena za majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci života. Pruža svoje dijete sa svim hranjivim tvarima potrebnim za njegov skladan fizički i mentalni razvoj.

  Prednosti proizvoda:

  • OPTIPRO® je optimizirani protein kompleks koji se nalazi samo u NAN®. Zahvaljujući njemu, dijete dobiva točno onoliko proteina koliko je potrebno za optimalan rast i razvoj, smanjujući rizik od preopterećenja nezrelih organa.
  • Live bifidobakterije BL pomažu jačanju imunološkog sustava bebe.
  • DHA i ARA - dvije posebne masne kiseline prisutne u majčinom mlijeku, igraju važnu ulogu u razvoju imunološkog sustava djeteta i pridonose razvoju mozga i vida.

  Uvjeti skladištenja:

  Prije i nakon otvaranja proizvod treba čuvati na temperaturi koja ne prelazi 25 i relativnu vlažnost od najviše 75%. Sadržaj posude treba koristiti unutar 3 tjedna nakon otvaranja, ne preporučuje se pohranjivanje u hladnjak. Rok trajanja: 2 godine. Datum proizvodnje (MAN), vrijedi za (EXP) i šaržni broj, označeni su na dnu staklenke.

  upozorenje:

  Smjesa treba pripremiti neposredno prije hranjenja. Pažljivo slijedite upute za kuhanje. Preostala nakon dovođenja razrijeđene smjese ne može se pohraniti i naknadno koristiti. Tijekom hranjenja potrebno je podupirati dijete kako ne bi prigušio. Kada je dijete stariji, idite na hranjenje iz čaše.

  upozorenje:

  Korištenje nepropusne vode i neobloženih bočica, kao i nepravilnog skladištenja, prijevoza, pripreme i hranjenja mogu dovesti do štetnih posljedica po zdravlje za dijete.

  Napomena:

  Za očuvanje živih bakterija, kuhana voda treba ohladiti do tjelesne temperature (37), a zatim dodati suhi prašak. Da biste pripremili smjesu, potrebno je upotrijebiti isporučenu mjernu žlicu koja je popunjena bez klizača. Razrjeđivanje pogrešne količine praha - više ili manje od količine prikazane u tablici - može dovesti do dehidracije tijela djeteta ili njegovog nutricijskog poremećaja. Ti omjeri se ne mogu mijenjati bez savjetovanja medicinskog stručnjaka. U ovom dobu često se preporučuje da se žitarice, povrće, voće, meso i riba postupno uvode u prehranu djeteta. S obzirom na individualne razlike u potrebama djece, potražite savjet liječnika. Ako vam je liječnik preporučio ranije uvođenje novih proizvoda, smanjite količinu mješavine u skladu s preporukama.

  Proizvođač: Nestle Nestle (Švicarska).

  * Majčino mlijeko je idealna hrana za dojenčad. Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje isključivo dojenje tijekom prvih šest mjeseci i naknadno uvođenje komplementarne hrane s daljnjim dojenjem. Nestlé podržava ovu preporuku. Da biste odlučili o vremenu i načinu uvođenja ovog proizvoda u prehranu djeteta, potrebno je konzultirati stručnjaka. Dobna ograničenja navedena su na pakiranju robe u skladu s propisima Ruske Federacije.

  ** Smjesa NAN® 2 namijenjena je za hranjenje zdrave djece od 6 mjeseci kada dojenje nije moguće. NAN® 2 ne može služiti kao zamjena za majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci života.
  Proizvod je izrađen od sirovina proizvedenih od strane odabranih dobavljača, bez korištenja genetski modificiranih sastojaka, konzervansa, boja i okusa.

  *** Zbog aktualnog redizajna Nestle paketa, izgled limenke može se razlikovati

  Posavjetujte se sa specijalistom. Za djecu od 6 mjeseci.

  Volumen: od 450 gr

  Tip: Suha

  Svrha: za zdravu djecu

  Sastojci: Na temelju kravljeg mlijeka

  Dob: 6 mjeseci

  Obrano mlijeko, maltodekstrin, laktoza, biljno ulje (palmino oleinski, nizkoerukovoe repičino ulje, suncokretovo ulje, ulje od Mortierella Alpina), bjelančevine surutke, sojin lecitin, kalcij citrat, kalcij fosfat, natrij citrat, magnezijev citrat, riblje ulje, kalijev klorid, (najmanje 10 6 CFU / g), cinkov sulfat, kultura laktobakterija (ne manje od 10 6 CFU / g), bakar sulfat, kalijev jodid, natrijev selenat.

  NAN® 2 Optipro Mlijeko za suhu mlijeku za djecu od 6 mjeseci, 400g

  St. Petersburg i LO: na rasporedu
  Rusija: prijevozno poduzeće
  (izračun troškova u fazi odabira točke isporuke)
  Pickup: pon.-pet. 14,00-16,00

  NAN® 2 (NAS 2) suhi prilagođena mliječna formula za bifidobakterija i laktobacila za djecu od 6 mjeseci, 400 g
  Zemlja podrijetla: Švicarska

  Ne samo da majke brinu o svojoj bebi od rođenja, proizvođači dječje hrane također ulažu napore. Brand NAN radi sve što je moguće kako bi se osiguralo da dijete dobije kvalitetne mješavine koje se mogu uzimati od prvog dana života.

  Proizvodi se podvrgavaju svim potrebnim istraživanjima i testiranju, tako da ne šteti djetetu. Uz unos smjesa i dječje žitarice NAN, dijete je imunitet uvelike poboljšan, a viziju i mozak razvijaju se ispravno.

  Brigu o djeci, proizvođač mješavine pokušala uključiti u svojoj strukturi kompleks vitamina i minerala, koji su u stanju nadoknaditi nedostatak majčina mlijeka. Rabljeni marka NAN kompleks smanjuje rizik od pretilosti u djece i njegov razvoj, ona aktivira i jača prirodni imunitet i doprinosi ispunjavanju crijeva i stvaranje zdrave mikroflore u njemu.

  Smjesa Nestle NAN 2 mlijeka u prahu Optipro 800 g

  Znate li da protein određuje zdravlje vašeg djeteta za život? Znanstveno je dokazano da je protein jedan od najvažnijih hranjivih tvari za rast i razvoj djeteta, uključujući formiranje mozga, mišićnog tkiva i drugih organa. Kvaliteta i količina proteina koje dijete prima od hrane pomoći će izgraditi snažan temelj svog zdravlja sada iu budućnosti. Pravilno odabrani protein u smjesi pridonosi stvaranju imuniteta i razvoju probavnog sustava, kao i zdravom skupu tjelesne težine.
  Zato vjeverice nazivaju se "cigle života", a samo uz pomoć najkvalitetnijih proteina možete postaviti čvrste temelje za razvoj vašeg djeteta.

  NAN® OPTIPRO® 2 je mliječna formula namijenjena prehrani djece od 6 mjeseci kao mliječne komponente dječje prehrane zajedno s komplementarnom hranom. Ne može služiti kao zamjena za majčino mlijeko tijekom prvih 6 mjeseci života. Pruža svoje dijete sa svim hranjivim tvarima potrebnim za njegov skladan fizički i mentalni razvoj.

  • OPTIPRO® je optimizirani protein kompleks koji se nalazi samo u NAN®. Zahvaljujući njemu, dijete dobiva točno onoliko proteina koliko je potrebno za optimalan rast i razvoj, smanjujući rizik od preopterećenja nezrelih organa.
  • Live bifidobakterije BL pomažu jačanju imunološkog sustava bebe.
  • DHA i ARA - dvije posebne masne kiseline prisutne u majčinom mlijeku, igraju važnu ulogu u razvoju imunološkog sustava djeteta i pridonose razvoju mozga i vida.

  Pripravak: Obrano mlijeko, maltodekstrin, smjesa ulja (palme Olein, canola nizkoerukovoe, kokosovo ulje, suncokretovo ulje, riblje ulje, ulje iz Mortierelly Alpina), laktoza, demineralizirane sirutke, kalcij citrat, soja lecitin, kalijev fosfat, kalcijev fosfat, vitamini ( C, E, pantotenska kiselina, PP, A, B1, B6, B2, folna kiselina, D3, K1, B12, biotin), magnezijev citrat, kalijev klorid, kalijev citrat, natrijev citrat, natrijev klorid, željezov sulfat, cinkov sulfat, Lactobacillus kulture (najmanje lipanj 10 cfu / g), bifidobakterije kulture (najmanje 10 lipanj CFU / g), bakreni sulfat, kalijev jodid, natrijev selenat.

  Idealna hrana za dojenčad je majčino mlijeko. Dojenje bi trebalo trajati što je dulje moguće. Prije nego što odlučite o dojenčadi, potražite savjet liječnika. Dobna ograničenja navedena su na pakiranju robe u skladu s propisima Ruske Federacije.