Stolica za kupanje

Hrana

Kupanje za bebe nije samo obvezatan postupak, već i jedan od njihovih najdražih načina provođenja vremena, čak i ako su premali da to izgovorite tako glasno. U najranijim stadijima života, majka mora stalno biti prisutna u kupaonici dok dijete kupanje, jer čak i ako već zna sjediti sam, neće mirno sjediti u kupaonici. Može piti vodu ili skočiti i udariti, a da ne spominjem činjenicu da je čak 30 cm ozbiljna dubina za takvog djeteta.

Kako se ne bi cijelo vrijeme držali malim, izumljeni su posebni uređaji, na primjer posebna stolica za kupanje.

Posebne značajke

Sjedište za kupanje djeteta dizajnirano je da riješi glavni problem - da bebu osjeti slobodno dok boravi u kupaonici, ali nije imao previše slobode da uđe u nevolje.

Strukturno, ovaj objekt lagano podsjeća na visoku stolicu: također dopušta djetetu da sjedne udobno, pa čak i malo vrtjeti, ali ne dopušta mu da ispadne, sklizne ili dopire do ustima s istom vodom. Oblik proizvoda može biti vrlo različit, ali obično je također pričvršćen na zidove kupke na jedan ili drugi način, a ne samo stoji u njemu.

Iako mnogi modeli pružaju visok stupanj fiksacije djeteta koje sjedi, upute obično strogo zabranjuju roditeljima da napuste dijete same.

Dakle, kupanje na takvom stolcu ne negira nadzor nad roditeljima, već dopušta samo da oslobode ruke.

Ne biste smjeli misliti da kupnja takvog dječjeg namještaja rješava sve probleme, mnogi roditelji namjerno odbijaju kupiti takav pribor. Mnogi ne vide točku u takvoj kupnji zbog činjenice da, dok kupanje, još uvijek trebate pratiti dijete. Također je napomenuto da je prikladno odmrzavati i igrati s djetetom na takvoj visokoj stolici, ali ne samo da ne pojednostavljuje stvarni pranje, već i malo komplicira, jer bi se malo isprati s sjedala. Čini se da dijete ne pokazuje želju da izađe, onda se može pričvrstiti na rukohvate stolice i izvaditi ga za ispiranje će biti jako teško.

Kako bi djeca bila zanimljivija da sjednu na takvoj stolici, kreatori im često pružaju uklonjivu igraću ploču - isti mali stol kao i stolice za hranjenje. No, ovo, navodno vrlo korisna značajka, često je podložna oštroj kritici roditelja i dječjih psihologa.

Rečeno je da djeca koja imaju mirni karakter osjećaju najudobnije u takvim uvjetima i ne pokušavaju se kretati, a kupanje je u mnogočemu korisno upravo zato što je djetetu puno lakše razviti motornu aktivnost u uvjetima bez polu-bez težine.

Što se tiče pokretanja djece, njihova slična igraća ploča uopće ne bi bila od interesa, jer u kupaonici već postoje mnoge znatiželjne stvari, na primjer, isti dodir, a želim pustiti igračke da plivaju kroz kadu, a ne samo pored sebe.

Iako je roditeljima malo teže okupati takvu djecu, oni u potpunosti iskoristiti prednosti postupka, točnije, mogli su to učiniti ako nisu stolica koja ograničava njihovu slobodu. Prema tome, bebe s ovim likom obično otkrivaju nezadovoljstvo kupljenim priborom.

model

Dječja stolica za kupaonicu izdana je u vrlo širokom rasponu modela, od kojih svaki ima svoje prednosti. Bitan element za sve modele smatra se ortopedskim stolicom s prilično čvrstim, grubim, nepokretnim sjedalom. Često su takve strukture također opremljene sklonom leđom, jer dok plivanje ne treba oblikovati savršeno ispravno držanje. Umjesto toga, to je opuštanje, odmor, tako da je ovaj oblik proizvoda koji može biti optimalan.

Najčešće se stolice za kupanje izrađuju na usisavačima, koje vam omogućuju sigurno pričvršćivanje proizvoda u kadu napunjenu vodom.

Ovaj je trenutak vrlo važan, jer visoka stolica mora biti stacionarni namještaj, a ne analogni brod, jer takav proizvod obično nema pravilno postavljenu gravitacijsku težinu kako bi ostala na vodi u ispravnom položaju.

Svaka stolica za kupanje pruža sveobuhvatnu ogradu za dijete, ne dopuštajući mu da napusti sjedalo. Ipak, neki modeli imaju prednju ploču s mogućnošću uklonjivosti, pa je vrlo važno da se dijete ne može odnijeti čak slučajno jer bi u tom slučaju bio nezaštićeni ispred. Obično, ove stolice također razlikuju svijetle boje.

Ako govorimo o najčešćim vrstama modela, vrijedi istaknuti sljedeće četiri stavke:

 • Standard - izgleda kao običan sjedište, ne razlikuje se od njega. Izuzetno jednostavna, čime se osigurava maksimalna sigurnost za dijete. Oni su pričvršćeni na kadu pomoću usisnih čaša, koji se mogu nalaziti na dnu, strani, ili čak i tamo i tamo.
 • Rotirajući - montirani su na isti princip, ali sama sjedala može vrtjeti u bilo kojem smjeru. To je učinjeno, naravno, ne za igru, ali kako bi majka mogla prikladno preokrenuti dijete na sebe od strane svake strane - lakše je oprati. Međutim, takva sličnost s veseljem može također ugoditi bebu.
 • Univerzalni - osim usisnih čašica, također su opremljeni nogama koje su idealno uklonjive. Takva stolica može se uspješno koristiti i za kupanje i za hranjenje.
 • Suspendirani - nisu pričvršćeni na dno kupke, već na zidove, oni zapravo vise u vodi na štipaljkama. Takva se varijanta može sigurno smatrati najmanje sigurnom, jer previše mobilni tot, ili čak samo dijete koje već može izdržati, može lako preokrenuti sjedalo. Budući da takvo sjedalo nije vezano za dno, obično je prilično visoka, tako da je prikladnije za majku, ali zbog toga morate dobiti više vode. Ako dijete uspije pokucati stolicu, s njim će ići pod vodu i neće moći sama ustati. Barem je snažno zastrašivanje zajamčeno.

Rješenja u boji

Izbor boja zapravo nije veoma važan, ali još uvijek postoje neki uzorci u njemu. Posebno, budući da je dijete nedirnuto i nalazi se u vodi, vrijedno je obratiti posebnu pozornost na proizvode toplih nijansi koje će psihološki "zagrijati" dijete.

Mnogi roditelji su odbijeni starim stereotipom, prema kojem dječaci trebaju sve plave, a djevojke će, respektivnije, cijeniti ružičastu stolicu. U stvari, to više nije moderno, a neki psiholozi apsolutno ozbiljno vjeruju da je čak i štetno za dijete.

Možda se neće ništa strašno dogoditi ako roditelji daju prednost tim bojama, međutim, ne smijemo učiniti sve da bi dobili pribor strogo takve boje.

Zapravo, jedini vrlo važan faktor koji može igrati ulogu u odabiru boje proizvoda je bebin temperament. Stručnjaci kažu da svijetli, privlačni tonovi mogu malo razveseliti mirno dijete, iako roditelji trebaju zapamtiti da prekomjerna aktivnost u kadi nije uvijek plus. Mnogo zanimljivije za roditelje može biti inverzni uzorak, jer uz pomoć podudaranja boja možete pokušati ublažiti previše aktivnu djecu, zbog toga morate pronaći mirnu hladovinu.

Koga odabrati?

Iako nam izgled dizajna, odrasli, izuzetno jednostavni, svaka od njegovih sorti maksimalno je prilagođena potrebama određene bebe, dok će za druge izgledati posve neugodno. Iz tog razloga, odabir određenog modela, treba obratiti pozornost na brojne kriterije, uključujući:

 • Parametri djeteta. U idealnom slučaju, sjedalo ne smije biti tjeskobno, a ne previše slobodno, jer prvi donosi nelagodu, a drugi ne učvršćuje dijete u stabilnom položaju. U pravilu, proizvođači naznačuju za koju dob i težinu njihov proizvod odgovara. Apsolutno je nemoguće zanemariti gornji prag - roditelji bi trebali biti sigurni da će sjedalo podržati dijete, pogotovo ako mu se ne obilježava mirno ponašanje tijekom kupanja.
 • Parametri za kupanje. Budući da je glavna značajka stolica za kupanje pouzdanost fiksacije, oni rijetko zadovoljavaju nikakve podesive parametre. To znači da su usisne čaše i drugi zatvarači već dizajnirani za određeni prostor. Ako su svi nosači smješteni ispod i usmjereni prema dolje, dopušteno je da visoka stolica bude manja od kupke, ali ako nisu svi usisnici na ravnoj površini, onda je bolje odabrati drugi model.
 • Pouzdanost materijala. Mentalno procijenite koliko dugo izgleda proizvod. U pravilu, stolice za kupanje izrađene su od plastike, ali ovaj materijal može služiti kao model pouzdanosti i biti savršen pacifier. Sjedalo mora biti dovoljno debelo i jaka, stručnjaci također ukazuju da nije poželjno da na strukturu imaju bilo koja dodatna izbočina. Možeš se ozlijediti zbog njih, uz pomoć njih možeš slomiti stolicu što je prije moguće.
 • Sigurnosne mjere. Provjerite kako dijete nije zaštićeno od klizanja iz sjedala. Optimalno rješenje smatra se tračnicom u obliku slova T, kada je djetetu ograničeno ne samo bočnim stolom ispred, već i vertikalnom preprekom koja se nalazi između nogu. Posebni pojasevi za noge također mogu poslužiti kao vrijedna alternativa, ali samo pod uvjetom da su udobno prilagođeni, što vam omogućuje brzo stezanje veličine, a sam dijete se neće moći osloboditi od njih.
 • Dodatne značajke. Najjednostavniji i najjeftiniji modeli pružaju samo jedan zadatak - osigurati dijete tijekom kupanja. Ako želite, i dostupnost novca, ima smisla obratiti pažnju na složenije mogućnosti, na primjer, s podesivim leđima, što će proceduru učiniti što prikladnijim za dijete.

Čak i takva sitnica kao otvaranje rukohvata može biti vrlo pogodna za mamu, jer vam to omogućuje brzo i lako doći do djeteta. Isto se može reći io mogućnosti kružne rotacije sjedala. Ako je prednji rub također opremljen malim stolom, potonji se često dodatno opskrbljuje raznim igračkama za obrazovanje, što dijete omogućuje da provode vrijeme ne samo ugodnim nego i korisnim.

Kako kupiti bebu s stolicom u kupaonici?

Iako korištenje stolca za kupanje izgleda izuzetno jednostavno, proizvođači obično prate svoje proizvode s detaljnim uputama, očito, neki roditelji još uvijek mogu proizvesti neugodne pogreške. Pokušajmo kratko proći kroz osnovna pravila operacije:

 • Vrlo važna točka je korespondencija dobi i težine bebe s onom koju je odredio proizvođač. Općenito, stolicu za kupanje ne preporučuje se djeci u dobi od manje od šest mjeseci, jer je namijenjena djeci koja već znaju sjediti i držati naslon sjedala. Paket bi također trebao reći što je maksimalna težina djeteta: teža beba će jednostavno razbiti uređaj i otići pod vodu, ali ponekad je ta mogućnost također moguća u situaciji u kojoj dijete još uvijek odgovara težini, ali ponaša se prekomjerno aktivno.

Top 5 najpopularnijih stolica za kupanje bebe u kupaonici

Za gotovo svako dijete kupanje je prekrasna prilika za zabavu. To nameće ogromnu odgovornost za roditelje - neophodno je stalno pratiti bebu kako bi se spriječili neugodni incidenti. Doista, u velikoj kupaonici, dijete može skliznuti, progutati vodu ili biti povrijeđeno. Bilo je olakšati kupanje stvorili stolice za novorođenčad, namijenjen za upotrebu u velikim "odraslim" kupaonicama.

Trebam li?

Učvršćivanje na stolici će pričvrstiti bebu u udobnom i udobnom položaju i omogućiti vam da obavite postupak kupanja bez traumatičnih posljedica, a sve zajedno s ovim atributom, roditelj će moći osjetiti barem malo smireniji pad.

Vrlo često postavlja se pitanje: "Je li uopće kupaći kabinet?" Svaki roditelj ima drugačiji pristup kupanju djeteta, neki su navikli kupati ga u težini. No, stolice mogu učiniti ovaj postupak prikladnijim, olakšati ga i - najvažnije - zaštititi same mrvice.

karakteristike

Izbor ovog atributa za kupanje treba se odnositi odgovorno. Važno je da stolica bude što udobnija za bebu i za roditelja (jer ponekad postoje problemi s uzimanjem djeteta iz plastične visoke stolice). Također morate uzeti u obzir materijal iz kojeg je izrađen, i veličinu velike kupke u kojoj će biti potrebno postaviti. Dodatne funkcionalnosti u obliku usisavača, naslona za ruku, termometra, izgrađenog razvoja također su važne.

Dob i težina

Kao što je napomenuto ranije, stolica se može koristiti od trenutka kada dijete uči sjediti mirno, bez pomoći. Nadalje, traženje optimalne varijante nastavlja se na druge parametre - zapravo po dobi, težini i visini. Najčešće su označeni na ambalaži, tako da izbor neće biti težak. Glavna stvar je da se u stolici dijete treba udobno smjestiti - da će ga čvrsto držati, ali istodobno ostaviti slobodu za svoje pokrete, a ne stisnuti udove.

veličina

Pretpostavlja se da će stolica biti prikladna u kupaonici bilo koje veličine, ali samo ako su usisne čaše na kojima je pričvršćena biti smještene ispod, ispod podnožja stolice. Ako je model pričvršćen pomoću bočnih usisnih čašica, vrijedi konzultirati prodavatelja o veličini i odabiru najbolje opcije prikladne za veličinu velike kupke.

materijal

Većina tih proizvoda izrađena je od plastike, ali također može biti drugačija. Jeftini modeli vjerojatno će biti šuplji iznutra, što ukazuje na krajnju nesigurnost. Suprotno tome, skuplji modeli izrađeni su od izdržljive, jake plastike s čvrstim prijanjanjem.

Na temelju svega navedenog, bolje je uložiti u visokokvalitetnu visoku stolicu, ali kako bi se osigurala djetetova udobnost i sigurnost nego gledati jeftine one odjednom (i možda bez štete zdravlju djeteta). Između ostalog, treba obratiti pažnju na broj i veličinu, u načelu, bez ikakvog korištenja projekcija u stolici. Stručnjaci se pridržavaju istih.

sigurnosni

Budući da će dijete biti u vodi, važno je da ga zaštitite od mogućeg klizanja sa stolice. Da biste to učinili, u različitim modelima postoje posebni privici - usisivači, branici, trake, trake za noge, T-vrat za donje noge. Bolje je ako je u određenom modelu sve to odjednom. Također je vrijedno napomenuti da pojasevi ne bi trebali štipati noge djeteta, ali istodobno moraju biti dovoljno jaki da se dijete ne sklizne.

funkcionalna

Od dodatnih funkcija, koje često uključuju više ili manje skupo modele sjedećih naslona, ​​možemo razlikovati podesivi naslon sjedala, produživi / spušteni rukohvati za lopatice beba i sjedalo koje se može okretati. Često na glavni skup funkcija dodati bilo koji razvija i zabavne igračke, uz pomoć kojih možete pretvoriti kupanje beznadna beba u vrlo zanimljiv i uzbudljiv proces.

Ostali kriteriji

Boja i oblik sjedala također mogu igrati važnu ulogu. Djeca vole svijetle boje, ali mnogi znanstvenici potvrdili su da zeleno savršeno pomaže opuštanju i smirivanju živčanog sustava, a budući da je dijete najčešće okupano neposredno prije odlaska u krevet, trebali biste obratiti pozornost na shemu zelenih boja modela.

Obrazac se odabire na temelju sklonosti roditelja, visine i težine djeteta, a često se također mora podudarati s unutrašnjosti. Trenutno postoje mnogi modeli koji mogu zadovoljiti sve zahtjeve jednog pažljivog i odgovornog roditelja. Bez obzira na ideje dizajera kupaonice, udobnost i sigurnost djeteta dolaze prvi.

Raznolikost mjesta

Kao i svi ostali proizvodi, mjesta za kupanje imaju dosta vrsta koje se razlikuju po kvaliteti i cijeni. Ispod su glavne.

standard

Ovo sjedalo izgleda kao obična visoka stolica, jednostavna, sa strane i bez nepotrebnih pojedinosti. Priključen je velikoj kupki pomoću usisavača, koji su smješteni ispod podnožja visoke stolice ili na njegovim stranama (ponekad i tamo i tamo). Idealno za one koji cijene kvalitetu, pouzdanost i jednostavnost.

S rotacijom od 360 °

Općenito, dizajn ove stolice razlikuje se od prethodnog samo zato što se lako može zakrenuti za 360 stupnjeva, što će pružiti udobnost u kupanju. Roditelj će se brže brinuti, a dijete će biti zabavno - neka vrsta rotirajućeg vrtuljka. Međutim, za vrijeme takvih igara važno je da ne oštetite dijete i unaprijed provjerite postoje li svi dijelovi stolice čvrsto na mjestu. Nažalost, u ruskim dućanima ove vrste stolica vrlo je teško zadovoljiti i stoga će biti brže i isplativo naručiti je u online trgovini.

univerzalan

Universal je transformirajuća stolica koja ima podizne i noge za ugradnju na čvrstu, suhu površinu. Može se koristiti kao stolica za plivanje i kao stol za hranjenje djeteta. Usput, bolje je ne kombinirati prvo s drugom u isto vrijeme (za sigurnosne svrhe).

suspendiran

Od svih vrsta gore navedenih stolica za kupanje, suspendirana je najmanje sigurna, jer je pričvršćena na dno, ali na gornji dio (strana) kupke sa stezaljkom.

 • Nemirno dijete koje voli rotirati jako ga može preokrenuti i pasti u vodu, što će rezultirati barem velikim strahom.
 • Za ovu vrstu stolica morate uzeti punu kupku vode, a redovito je vrlo skupo.

Uvjeti korištenja

Nije dovoljno samo kupiti visoku stolicu za kupanje. Izuzetno je važno prije uporabe kako biste bili sigurni da je sve ispravno, sigurno ga pričvrstite u kadi. Svaki paket s stolicom trebao bi biti popraćen dostupnom i informativnom instrukcijom koja opisuje slijed djelovanja za pričvršćivanje i mjere predostrožnosti.

Montaža i montaža

Stolica s usisnim čašama pričvršćena je isključivo na ravnu površinu kako bi se izbjeglo klizanje i pad djeteta u vodu. A ako se stolica savija, može se jednostavno preklopiti u dva. Prije nego što počnete kupati bebu, morate se pobrinuti da nekoliko puta da je visoka stolica pričvršćena na površinu kupelji.

Tek nakon što se postupak pričvršćivanja vrši u kadi, uvuče se voda čija razina ne bi smjela biti veća od djetetova prsa. Sljedeće na visokoj stolici, polako i pažljivo, izbjegavajući klizanje, stavljaju bebu i pažljivo pričvršćuju trake za pričvršćivanje, ako ih ima, na noge.

Ako u skupu modela postoji ploča s elementima igre, ona je posljednji put instalirana. Nakon kupanja beba se pažljivo oslobađa iz remena i podiže se sa stolice. Zatim se voda isušuje, a uz pomoć posebnih jezika postavljenih na usisne čaše stolica se uklanja s baze kupelji. Pohrana visoka stolica preporučuje se u kupaonici pričvršćenom za pločicu.

Mjere opreza

Potrebno je pratiti trošenje uređaja, a osobito pričvršćivanje baze na kojoj se nalazi mali. Ne možete podići stolicu ako još ima dijete. Zbog težine i nedostatka jednake raspodjele težine, takav teret može skliznuti iz ruku roditelja, što se ne može pokazati bilo kakvim dobrim za njega ili dijete.

Važno je ne izlagati plastičnu stolicu na pregrijavanje jer se mogu odstraniti usisne čaše, pomoću kojih se pričvršćuje na površinu kupke, zbog čega se objekt više ne može koristiti iz sigurnosnih razloga. Bolje je držati sjedalo od baterija i sušila za ručnike. Također, nemojte pretjerano vruće kupke s velikim količinama iste vruće pare.

5 popularnih modela s fotografijama

Kao što znate, kvaliteta je ključ dugotrajne i uspješne upotrebe bilo kojeg kućanskog proizvoda. Stolice za bebe za kupanje - nije iznimka. Ispod su 5 najboljih najpouzdanijih i najpopularnijih modela koji su u velikoj potražnji na tržištu dječjih proizvoda.

Smoby

Ova slatka i udobna standardna stolica opremljena je svime što je neophodno za ugodan svakodnevni kupanje djece - usisavači za pričvršćivanje na bazu kupke i obrazovne igračke koje neće dopustiti djetetu da bude dosadno. Minimalna dob, od čega se može koristiti stolica koju navodi proizvođač, iznosi 6 mjeseci (i zapravo se može koristiti od trenutka kada dijete počinje s pouzdanošću sjediti i držati naslon sjedala).

Izrađen od čvrstog materijala. Može biti zelena ili ružičasta. Nagiban, gladak, glatki, s grubom prevlakom. Kupci pohvaljuju visoku stolicu za pouzdanost i izdržljivost, bez ostavljanja negativnih povratnih informacija. Cijena takve visoke stolice iznosi 2339 rubalja, što u potpunosti zadovoljava njegove kvalitete.

Sretna beba omiljena 34015

Stolica je izrađena od visoko kvalitetnog plastičnog materijala s funkcijom rotacije 360 ​​°, opremljenu usisnim čašama za pričvršćivanje na dno kupke. Također se koristi od 6 mjeseci i minimalno 15 kg. Ima glatku zelenu stranu (ako je potrebno, može se ukloniti) i grubo bijelog sjedala i sigurnu stranu za montiranje.

Okrugli oblik oblikovanog dječjeg ponavljajućeg oblika i relativno male veličine. Među mišljenjima roditelja samo pozitivno. Cijena je 1659 rubalja.

Baby Ok Flipper Evolution 799

Ovaj model je uistinu kraljevsko prijestolje. Opremljena je pločom s igračkama, usisnim čašama za montažu, termometrom za mjerenje temperature vode i prikladnom za upotrebu od dobi od 6 mjeseci i težinom od 13 kg. Ima anatomski oblik koji će pružiti prikladnu lokaciju u dječjoj stolici.

Pokriven je materijalom koji ne sklizne i stoga ne utječe na udobno držanje djeteta. Izrađena od jake i pouzdane plastike. Može biti plava, narančasta, bijela, zelena i plava. Lider je među svim kvalitetnim stolcima za kupanje za djecu. Trošak je 2140 rubalja.

Aprica 91593

To je multifunkcionalna, prilično velika plastična stolica s anatomijskim oblikom, nepokretnim premazom, usisnim čašama i pločom s igračkama. Prikladno za uporabu od 6 mjeseci. Njegova osobitost je mogućnost prilagodbe visine.

Prema proizvođaču, stolica je pogodna za kupanje djece od rođenja, ali je bolje čekati do trenutka kada dijete može sjediti samostalno. Dostupno u žutoj boji. Od pozitivnih kvaliteta - pouzdanost i sposobnost korištenja "za rast". Od negativne - cijena je vrlo visoka. Postoji takva stolica od 5899 rubalja.

Aneksa AngelCare kupka BR-01-BL-EU

Ovo je minijaturno duboko sjedalo s mekom podlogom od trajnog plastičnog materijala. Možete ga koristiti od 6 mjeseci. Opremljen usisnim čašama, odvod i udobne noge. Može biti plava i ružičasta. Pruža slobodu pokreta tijela djeteta, ali ga čvrsto popravlja. Kupci ostavljaju samo pozitivne povratne informacije o proizvodu. Cijena je 2690 rubalja.

Kupanje - važan dio u razvoju bebe i samo prekrasne uspomene djetinjstva za njega i za roditelje. Uz pomoć gore navedenih mjesta, ovaj proces može biti olakšan i raznolik, ali, što je najvažnije, siguran!

Stolice za kupanje djeteta u kupaonici: vrste i nijanse izbora

Dnevni tretmani vode za bebe do jedne godine starosti važan su dio života. Mame i tate pokušavaju učiniti ovaj proces ne samo korisnim i zabavnim za dijete nego i sigurno. Stoga mnogi moderni roditelji razmišljaju o kupnji posebne stolice, koja je namijenjena isključivo kupanju u kupaonici. Prije nego što odaberete, morate znati sve o njegovim značajkama i materijalima od kojih je napravljena. Također je vrijedno razmotriti mišljenja onih roditelja koji već aktivno koriste ovu stavku za kupanje svojih malenih.

Posebne značajke

Prije nego što odaberete stolicu za kupanje, trebate uzeti u obzir ne samo njegove prednosti i nedostatke, već i ono doba za koje je namijenjen. Mladi roditelji bi trebali znati da je nemoguće koristiti takvu stavku dok dijete još nije naučilo sjediti.

U pravilu, djeca od šest mjeseci počnu sjediti s povjerenjem, a tek tada se mogu okupati dok sjedaju. Prije toga, bebe su okupane u posebnim pladnjema s mrežama u obliku viseća mreža ili s drugim praktičnim uređajima, zbog čega je dijete na površini.

Što se tiče stolice, koja će se raspravljati kasnije, ovo je vrlo prikladno i nezamjenjivo. Posebnost ove stavke za kupaonicu je da jamči sigurnost djeteta i ne dopušta mu da padne u vodu.

Nešto slično stolici za hranjenje, razlikuje se samo u svojim smanjenim dimenzijama, tako da se savršeno uklapa u bebu.

Danas u dječjim trgovinama možete pronaći široku paletu takvih predmeta za kupanje i kupanje u kadi. Da biste odabrali udobnu i najvažnije sigurnu stolicu za dijete, trebate uzeti u obzir svaku od mogućnosti što je moguće bliže.

Možda je najčešći tip najčešća stolica, koja je opremljena posebnim čepom. To je, izgleda kao stolica za hranjenje, jer ima ploču ispred nje, zbog čega dijete neće pasti. Ovaj model se uklapa u kupaonicu. U pravilu, takvi modeli dizajnirani za mlađu djecu, nalaze se na usisnim čašama, što im omogućuje da se stalno zadrže unutar kupke.

Takvi modeli često se proizvode s igračkama koje se po želji lako uklanjaju s ploče. Oni pomažu odvratiti bebu, uzeti ga nešto za vrijeme kupanja. Postoje i opcije s odvojivim odbojnikom, koji će kasnije odgovarati odraslim bebama.

Postoje opcije za stolice, čije se sjedište može okretati. Naravno, to je pogodno za roditelje, jer tijekom kupanja ne morate presaditi dijete niti preurediti stolicu unutar kupaonice.

Dječja stolica može biti suspendirana. To je lakša konstrukcija koja se prikladno pričvršćuje na strane kupelji. U pravilu, takvi modeli imaju vrlo visoku leđa, što je prikladno za pranje djeteta. Jedna od prednosti ovakvog modela je da možete samostalno prilagoditi svoju visinu, što je vrlo praktično i praktično.

Još jedna popularna mogućnost je svestrana stolica. Činjenica je da se ne može koristiti samo za kupanje, već i za hranjenje. Visoka stolica također je opremljena usisnim čašama, koje se lako zamjenjuju stabilnim nogama. Leđa je regulirana u takvim modelima, a tijekom hranjenja može se lagano naginjati.

materijali

Izbor materijala iz kojih su izrađene takve stvari nije tako velik. Danas je najpopularniji plastični materijal koji ima svoje prednosti. Lagana je, izdržljiva i ne zahtijeva posebnu njegu. Najbolje je odabrati model plastike visoke čvrstoće, kao što će beba rasti, težina će se povećati, a ne svaka plastična stolica će izdržati veliko opterećenje.

Tu su i proizvodi od drva u kombinaciji s plastikom i metalom. Njihov glavni dio, odnosno sjedalo, izrađen je od drveta, a pričvršćivači i drugi dijelovi izrađeni su od gore navedenih materijala. Takvi modeli dobro izdržavaju težinu mrvica i sigurni su za okoliš.

veličina

Veličine proizvoda se najčešće razlikuju. Preporuča se odabrati model koji će odgovarati bebi u ovom trenutku. Obavezno razmotrite dob i težinu djeteta. Mnogi roditelji kupuju veliku stolicu, tvrdeći da će beba rasti, a ovaj model će trajati nekoliko godina. Smatrajte da stolice nisu zbog dobi mogu biti opasne za dijete, jer beba će sjediti previše labav i postoji velika vjerojatnost da će se moći skliznuti u vodu. Također, nemojte mučiti dijete u dizajnu, koja mu se već pokazala malom.

Odabir pouzdane i kvalitetne modele za svoje dijete, pogotovo ako nije ni godinu dana, obratite pažnju na prisutnost posebnog dijela za "gripanje" nogu. Osim toga, budite sigurni da su crossbar, koji će biti smješten između djeteta, ne dopuštajući mu da sklizne.

Preporučujemo da obratite pozornost na modele s dijelovima koji se mogu ukloniti i sklopiti, zahvaljujući kojima možete promijeniti veličinu. Glavna stvar je da je proizvod napravljen s visokom kvalitetom, osobito pričvršćivačima.

Dječja stolica za kupanje. Kako to ispravno odabrati i koristiti?

Home »Savjeti za roditelje» Dječje stvari »Dječja stolica za kupanje. Kako to ispravno odabrati i koristiti?

Kupanje nije samo koristan higijenski događaj, već i iznimno ugodan trenutak za bebu. Zadatak roditelja je da to bude što sigurnije i udobnije. U nedostatku vještina samostalnog sjedenja, novorođenčad se smještaju u slajdove i igle, koriste se napuhani krugovi s kuglicama od polistirena.

Kad je dijete izraslo iz kruga, počeo je sjesti i aktivno se kretati, ali još uvijek ne shvaća da je u kupaonici sklizak, ne možete piti vodu iz njega, a čak se možete utopiti - stolica za kupanje dolazi u pomoć roditelja. Bilo da je potreban ovaj dodatak, roditelji se odlučuju za sebe, a informacije o vrstama i obilježjima posebnih stolica pomoći će u određivanju toga.

Kako odabrati visoku stolicu za kupanje?

Plastični uređaj za kupanje u obliku naslonjača opremljen je ortopedskim sjedalom. Dizajn, dizajn i materijal stolice zadovoljavaju sigurnosne standarde. Nekoliko vertikalnih nosača i sigurnosnog ruba sigurno štite bebu, čime se sprječava da istječe iz uređaja. Stabilnost proizvoda osigurava se pričvršćivanjem na dno kupke s posebnim usisnim čašama. Većina stolica opremljena su uklonjivim pločama s raznim obrazovnim igračkama, ima svijetlu završnu obradu.

Tržište nudi razne modele koji se razlikuju po funkcionalnosti, stupnju udobnosti i sigurnosti. Postoji nekoliko tipova stolica za kupanje:

 • standard - karakterizira jednostavnost dizajna i dovoljna pouzdanost; čvrsto postavljen na usisne čaše;
 • s rotacijom od 360 ° - sjedalo se zakreće i učvršćuje se u bilo kojem položaju, pružajući tako majci praktičnost približavanja bebi;
 • univerzalni - opremljeni su ne samo dojilicama, već i nogama, što vam omogućava da koristite visoku stolicu tijekom hranjenja;
 • Suspendirani - pričvršćeni su na strane kupaonice s podesivim isječcima.

Trebam visoku stolicu za kupanje?

Kada dijete sjedi na udobnoj stolici, ruke majke ostaju slobodne da uključe vodu, uliju, masažu i igrati sa bebom. Kupanje se može obaviti bez pomoćnika, bez straha da dijete proguta vodu ili će biti uplašeno, pod vodom. Pri preseljenju u veliku kupku, visoka stolica postaje spasilac. Iako je ponekad napomenuto da nije lako prati dijete na stolici, potrebno je isprati i oprati ga uklanjanjem s mjesta sjedenja.

Djeca obično uživaju igrati s igračkama koje dolaze s igračkom centru. Nakon igre, ploča se uklanja bez ometanja higijenskih postupaka.

No, sjajno učvršćenje, teoretski prikladno i primanje puno pozitivnih povratnih informacija, ponekad u praksi postaje beskorisno. Aktivno dijete ne želi samo sjediti dok pliva. Pokušava svladati novi teritorij, uhvatiti plutajuću igračku, dirati dizalicu. Čak i ploča igara beskorisna je za takvu djecu: bez nje postoje mnoge zanimljive stvari. U mirnom djetetu koje sjedi na stolici, želja za kretnjama se smanjuje, a nakon svega, igranje u vodi ima snažan razvojni učinak - niti jedna igračka neće ih zamijeniti.

Kako odabrati najbolju stolicu za kupanje?

Kupnja sjedala u kadi, možete odabrati udoban model za najmanji - s ortopedskim leđima i vertikalnom podrškom. Ponekad daju prednost univerzalnoj stolici za djecu, koja se primjenjuje do pet godina.

Odabir odgovarajuće opcije trebali biste uzeti u obzir nekoliko važnih parametara.

 1. Dob i težina djeteta. Svaki model ima ograničenja na jedan od tih parametara. Ako kupite sjedalo s marginom veličine, možda neće dovoljno popraviti dijete. U skučenom stolcu, on će biti neugodan, a kupanje vjerojatno neće biti ugodan postupak.
 2. Količina kupke. Prije kupnje sjedala, trebali biste uzeti u obzir širinu kadice tako da su sva četiri usisavača u istoj ravnini i dodirnite dno, inače će dizajn biti nestabilan.
 3. Kvaliteta materijala. Određuje se snagom plastike iz koje se izrađuje visoka stolica, glatkoće rubova i odsutnosti bura. Suckers bi trebao biti moćan da izdrži opterećenje od pokreta bebe.
 4. Sigurnost. Pobrinite se da je model opremljen trakom ili obodom noge u obliku slova T koja drži dijete.
 5. Željena funkcionalnost:
 • Jeftini klasični modeli u obliku sjedala s leđima i plastičnim rukohvatom pouzdano štite bebu od pada u kupaonicu. Suckers osiguravaju stabilnost stolice.
 • Višenamjenska opcija omogućuje vam otvaranje zaštitnih rukohvata, podešavanje leđa, određivanje željene razine vode, čak i njezine temperature. Ploča s igračkama ima i zabavnu i razvojnu vrijednost.
 • Unutarnje sjedalo karakterizira odsutnost visokog leđa i odbojnika. Ciljana publika takvih modela je sigurna djeca koja ne mogu tolerirati ograničenja slobode. Zahvaljujući anatomskom obliku, sjedalo je udobno za jednu godinu staru bebu i stariju djecu (maksimalna težina - 36 kg).

Sve što je najvažnije za uzimanje tableta za kontrolu rađanja od strane skrbničkih mama. Može ili ne može?

Pregledaj popularne modele

Kupaonica za kupanje Ok Baby Crab. Talijanski proizvođač preporučuje korištenje vašeg proizvoda ako dijete traje od 6 mjeseci do 2 godine, a težina bebe ne prelazi 13 kg. Model je kompaktan, izrađen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, nema oštrih rubova, pričvršćen je na dno kupaonice na usisnim čašama. Prednost stolice - prisutnost zaštitnog odbojnika u obliku rakova. Otvara se "kliješta", olakšavajući dijete da sjedne, a zatim se zatvori i zatvori na bravu. Model je koristio protuklizni pokrov sjedala, ima oznaku maksimalne razine vode. Mali minus: proizvod se ne prekrije.

Cijena modela iznosi 1900 rubalja.

Stojač za kupanje Geoby YZ100. Ovo je proračunski kineski model s četiri usta, visokim leđima i čepom između nogu.

Prednosti modela: lagani (0,9 kg), kompaktni (27 x 35 x 35 cm). Na prednjoj strani nalaze se tri igračke dizajnirane za razvijanje dječjih taktilnih vještina.

Nedostaci: plastično sjedalo je sklisko (bez premaza i reljefa), male veličine (velika djeca u njemu blisko), nema zaobljenja oštrih rubova.

Model cijene 800 rubalja.

Stolica za plivanje Aprica. Ovo je velika prijelaza između klizača i fotelja za sjedenje. Pogodan je za veliku djecu koja su odrasla iz gamachke ili slajdova, ali neodlučno sjedi. Japanski proizvođač preporučuje korištenje proizvoda od 2 mjeseca do dvije godine starosti. Sklopivi model je jednostavan za pohranu.

Prednosti stolice: podesivi naslon sjedala (110/150/165 o), ortopedski oblik, protuklizna prostirka, igračka prsta sa strane. Nedostatak: morate izračunati razinu vode tako da stolica ne pluta (nema usisnih čaša). Koliko uliti vodu ovisi o težini djeteta.

Model cijena 4850 rubalja.

Stol "Smoby Cotoons" (Francuska). Udoban ergonomski model s zaobljenom izvedbom, namijenjen djeci mlađoj od šest mjeseci težine do 13 kg. Fotelja izgleda na napuhavanje, iako je izrađena od plastike, dimenzije proizvoda su 49 x 26 x 34 cm. Oblik stolice sliči žabi i dolazi u ružičastoj i zelenoj boji. Dodatna oprema uključuje 3 igračke na ploči igre.

Pros: kvalitetna plastika, ploča koja se uvlači (olakšava sjedenje). Suckers su moćni, ali ako je potrebno, lako se odvajaju s trskom. Od minusa se može nazvati samo visoka cijena: 4000 rubalja

Klupe za kupanje: u kojoj dobi možete koristiti?

Većina modela počinje upotrebljavati kad dijete sjedne s povjerenjem i drži leđa (od 6 do 7 mjeseci). Mijenjanje stolica, u kojoj se podešava položaj naslona, ​​može se početi koristiti, pod uvjetom da dijete drži glavu. To se obično navodi u uputama za uporabu. Gornja dobna granica najčešće je ograničena težinom (13-15 kg). Sami roditelji određuju kada dijete "izdiše" uređaj za kupanje - to ovisi o fizičkom razvoju djeteta.

Saznajte ovdje kako odrediti veličinu cipela od djeteta do tri godine?

Sjedalo za kupanje: upute za uporabu

Proizvođači obično priložuju priručnik za proizvod. Osnovna pravila opće su naravi i primjenjiva su na sve modele.

 • Sjedalo je postavljeno na ravnu podlogu kupke, pazite da su usisne čaše čvrsto učvršćene.
 • Izlijte vodu tako da dijete uranja u prsa. Postoje modeli stolica s oznakom preporučene razine vode.
 • Otvore odbojnik (ako postoji), sjednite dijete u udobnom položaju i zatvorite sigurnosnu ogradu.
 • Instalirajte ploču igre.

Nakon kupanja, stolica je lagano odvojena od kupke, povlačenjem posebnih jezika na usisne čaše. Briga o proizvodu je iznimno jednostavna: ispire se toplom sapunicom. Nema potrebe dodijeliti posebno mjesto za pohranu: stolica je pričvršćena na popločeni zid uz pomoć usisnih čaša.

Mjere predostrožnosti pri korištenju visoke stolice za kupanje

 1. Polica se koristi samo za djecu odgovarajuće dobi (prema uputama).
 2. Ne ostavljajte dijete u kupaonici bez nadzora.
 3. Nemoguće je podići stolicu zajedno s djetetom u njemu.
 4. Odvojite velcro od kupke treba paziti da ih ne oštete.
 5. Plastični proizvodi ne smiju se skladištiti u blizini uređaja za grijanje.

Stolice za kupanje: recenzije

Albina Gordeeva, 26 godina (Moskva). Do 7 mjeseci, moja kći je izrasla iz uobičajene stolice (Plastiki). Odlučili smo kupiti naslonjač Ok Baby Crab: otvara se i vrlo je širok, ima dimenzija, sjedalo je malo grubo. Drago mi je što nema bradica i oštrih rubova, dijete ne ogrebotine. Suckers dobro držati i držati tako čvrsto da se visoka stolica teško odvoji od kupaonice.

Victoria Nadeyeva, 28 godina (Kaliningrad). Mnoge majke hvale stolice za kupanje, odlučio sam kupiti i jednu. Pa, to je donijelo jeftino drugo sjedalo (Geoby) - koristilo ga je samo dva tjedna. Moj 6-mjesečni sin kategorički nije želio sjediti u njemu, počeo se ustati. Vrlo je pokretan, a stolica ga samo sprječava.

Lyudmila Samoilova, 33 godina (Eagle). Imam dvoje djece - najstariji je 2 godine, a već je navikla na veliku kupaonicu. Kada se moj sin rodi, okupao sam ga u bebu za prva 3 mjeseca. Zatim je koristila pjenastu podlogu za bebu, počela okupati djecu zajedno - oni to jako vole. Kad je Deniska naučila sjediti, odlučila je kupiti plastičnu stolicu. Nisam ga previše skupo i uopće nisam požalio. U ovoj fotelji, čak je počeo mamiti: sin je u početku odbio uobičajenu stolicu za hranjenje.

Natalya Ivaschenko, 30 godina (Krasnodar). Kupio sam stolicu Smoby Cotoons: Volio sam njegovu kvalitetu, u kombinaciji s pristupačnom cijenom, lijepim bojama. Moja kći (ona je stara 8 mjeseci) ima igračke: mlinac, brod i cvijet s grickalicom. Za sjedenje bebe vrlo je prikladno, gurajući natrag utičnicu.

Inna Petrishcheva, 29 godina (Kursk). Visoka stolica Ok Baby Flipper Evolution je vrlo udobna stvar! Koristi ga od 7 mjeseci do gotovo 2 godine. Nema apsolutno nikakvih oštrih rubova (svi rubovi su prekriveni gumom), usisne čaše su jake. Paropropusni, visoki leđni i nepovratni oblog pouzdano obavljaju svoje zaštitne funkcije. Stol je opremljen indikatorom razine vode i osjetnikom temperature.

Daria Solomatina, 23 godina (Rostov). Kći je brzo rastao, pa je viseća mreža postala opasna za nas: bojao sam se da neće podnijeti težinu djeteta. Za tri mjeseca smo kupili Aprica slajd: jaka, naslon sjedala u njemu je podesiv od gotovo horizontalne do skloni položaj. Postoji udobna antistatična gumena podna guma. Između nogu postoji izbočina koja ne dopušta djetetu da sklizne. Sjedala na brdu je potpuno rastavljena i vrlo je prikladna za pranje.

Ako ste sigurni da ne možete raditi bez stolca za kupanje, onda kada kupujete, odaberite proizvod od pouzdanog proizvođača s certifikatom kvalitete. Prisutnost ovog dokumenta potvrđuje da je čak i jeftin model napravljen u skladu sa standardima i neće oštetiti dijete.

Najbolje stolice u kadi za sigurno i ugodno kupanje

Pogodno za dosta veliku djecu - izdrži težinu do 18 kg. Silikon je mekan, ugodan na dodir, izdržljiv i lagan za čišćenje. Pokriven s antibakterijskim i antifungalnim pripravkom.

Prostor između nogu može izgledati preširok za najmlađu djecu.

Odlično sjedalo u kojem će dijete biti udobno i moći ćete se osjećati opušteno dok se plivate, jer dijete neće pasti u vodu zahvaljujući pouzdanom velcro. Mekani i izdržljivi, brzo se suši i postaje u vrtiću i kupki za odrasle. Uspješna akvizicija za roditelje djece od 6 mjeseci i više godina.

32 x 29 x 22 cm

Naslage za noge, pričvršćivanje na dnu kupke, protuklizni sustav

Net materijal curi i brzo se suši. Prikladne nabore za kompaktnu pohranu.

Ako je kupka velika, vijenac će jahati na njemu.

Vrlo lijepa ležaljka za bebe, što je mnogo lakše za roditelje ovog procesa. Osim toga, dijete će voljeti ležati u toploj vodi ili pod blagim mlazom tuširanja i, sasvim sigurno. Prikladno za kupku za odrasle i bebu, tkanina se lako uklanja za pranje ruku ili pisaćim strojevima.

34 x 32 x 55 cm

Presavijeni naslon sjedala u tri položaja, potpora glavi, presavijeni za jednostavno spremanje, pranje rublja

360 ° rotirajući mehanizam olakšava pranje bebe i čini bebu vrlo vesela.

Za pričvršćivanje trebate samo ravnu površinu - ako je kupka u zavojima, može doći do problema s instalacijom.

Čvrsta i udobna kupaonska stolica u kojoj će vaša beba rado uzeti vodene postupke i igrati se igračkama, a možete ih jednostavno isprati sa svih strana. Neće biti problema s slijetanjem djeteta, jer uklonjivi odbojnik vam omogućuje da ga sjedite na visokoj stolici bez otpora.

65 x 35 x 50 cm

Kupaće usisne čaše, sigurnosno zaustavljanje, 360 ° rotacija, odvojivi odbojnik, visoki leđa

Pokriveno lijepom tkaninom tijelu, ne popravlja bebu, dajući mu priliku da igra dok pliva.

Trbuščić je na razini s bebinom glavom, tako da može malo gledati iz vode.

Udoban kauča za kućne ljubimce koje će vaše dijete voljeti i primjetno olakšati život roditeljima. Mekana tkanina na okviru će čvrsto držati bebu, dok će mama ili tata sapuniti i vodu. Može se koristiti za kupanje, za kupanje u tušu, u odrasloj i dječjoj kupki. Poklopac se može skinuti, lako se peru i brzo suši.

48 x 25 x 13 cm

Odvojivi poklopac, dva mjesta u kadi

Stranice sa svih strana pouzdano štite bebu od klizanja u vodu. Na braniku je igračka.

Suckers na kraju počinju držati slabo.

Pouzdan i jeftin model sjedala za kupanje savršen je za djecu koja već mogu sjediti više ili manje stalno. U njemu će biti sigurni, udobni i zanimljivi, a kupanje će vam biti omiljeno vrijeme za vas i vaše bebe. Jaka i izdržljiva stolica će vam poslužiti godinama, lako se čisti i ugodna na dodir.

30 x 30 x 19,3 cm

Poda u kupaonicu, zaštitni odbojnici, igrač odbojnika

Anđeo kupka

Anđeo kupka

Ergonomski i sigurni

Prsten od kupki Angelcare je ultra moderna dječja kupeljna sjedalica od hipoalergenskog i ugodnog za dodirne materijale, idealna za svakodnevno kupanje bebe. Može se upotrijebiti i u bebenskoj kupelji, kako bi se postigla veća udobnost djeteta, te u velikoj kupki kako bi se osigurala sigurnost. Samu kupaonsku stolicu izrađena je od polipropilena, trajnog materijala bez štetnih aditiva, koji se ne pogoršava od izlaganja vodi. Sjedalo za dijete izrađeno je od posebnog silikona, malo baršunastog, s posebnom perforacijom na dnu, što omogućuje prolazak vode i pjene. Silikonski sloj također je obložen antibakterijskim i antifungalnim pripravkom. Svaka noga ima kapicu s kojom stolica čvrsto pričvršćen na dnu kupelji različitih materijala (plastika, akril, željezo, kamen, i tako dalje. D.).

Sjedalo je dostupna u dvije boje, bijelo-ružičasto i bijelo-plavo - obje su vrlo ugodne, dovoljno svijetle, ali meke boje. Ova kupaonska stolica je jednostavna za čišćenje i sušenje vrlo brzo. Ali glavna stvar je, naravno, sigurnost, jer u ovom visokoj stolici dijete sjedi prilično čvrsto, čvrsto i istodobno može pomicati ruke i noge. Stolica će se svidjeti i roditeljima i djeci. Prikladno za bebe od 6 mjeseci i težine do 18 kg.

Da biste osigurali sigurnost, kao i zanimljivu i informativnu zabavu za svoje dijete bilo gdje u stanu, odaberite dječji salon za muhe - udobno sjedalo s mnogim funkcijama.

Dodatne informacije

Ljetna djeteta

Ljetna djeteta

Udobnost za najmlađe

Ovaj salon za kupaonicu postaje idealna odluka za one roditelje koji vole kupati dijete u velikom kupku, a također će biti ugodni za djecu koja su već procijenila užitke tuširanja. Preklopni ležaljke su neka vrsta ležaljke za kupanje u kojoj će beba biti udobna i sigurna. Poseban kompaktni naslon za glavu čvrsto drži bebu glavu i vrlo je udoban, a plastični okvir je izdržljiv i čvrsto stoji na dnu kupaonice. Posebna pažnja posvećena je mogućnosti prilagodbe razine podizanja leđa: postoje tri mjesta od kojih vi i dijete mogu odabrati najprikladnije za vas. Okvir je prekriven ugodnim mrežastim materijalom koji je savršeno propusan za vodu, pa se bazeni neće pojaviti pod djetetom. Možete koristiti mjesto za kupanje djeteta tako da upišete kupku i zalivate bebu s dlana ili odmah pod tušem (uključite minimalni tlak tako da tuš izgleda poput kiše) - i tako djeca obično vole to.

Materijal se može ukloniti iz okvira i prati - čak iu stroju za pranje rublja. Veličina stolice je 34 x 32 x 55 cm, pa prije kupnje izmjerite svoju kupku kako bi se točno uklopila u nju.

Kada se dijete pojavljuje u obitelji, nemojte zaboraviti pronaći dobar auto sjedalo koje pruža maksimalnu sigurnost i udobnost prilikom vožnje automobilom.

Sretna beba omiljena

Sretna beba omiljena

Najbolje rješenje za aktivnu i znatiželjnu djecu

Ako ste već dugo bili zainteresirani za stolice za kupanje djece, ali niste sigurni hoće li uspjeti sjediti vašu nervozu, obratite pozornost na Happy Baby Favorite. U ovom je modelu, očito, sve što može ugoditi dijete i biti korisno svojim roditeljima. Počnimo s uklonjivim odbojnikom - s njime ćete zaboraviti na sve naprave s nogama i otpor dijete kada ga pokušavate sjediti. Jednostavno skinite branik, stavite dijete na ravno sjedalo u kadu, zatvorite branik - a voila, dijete sjedi sigurno i spremno je za postupke za vodu. Osim toga, ovo sjedalo za kupanje čini kupanje nezaboravnim i zabavnim, jer se visoka stolica može okretati za 360 °, a beba će znatiželja biti zasigurno zadovoljena. Pa, dok se dijete zabavlja, imat ćete priliku da ga isprati sa svih strana.

Sjedište u kupaonici Happy Baby je izrađeno od visoko kvalitetnog i izdržljivog polipropilena - siguran za pranje materijala koji služi više od godinu dana. Suckers su izrađeni od polivinil klorida i čvrsto pričvrstiti sjedalo do dna kupke, tako da bez obzira na to koliko je dijete fidgeted, neće se presvlačiti. Sve su površine savršeno glatke i ugodne na dodir.

Stolice za kupanje

223. 00 rub. velika veleprodaja

Isporučite 6. rujna (uz nadoplatu)

alternativa; Rusija; 33,5 cm x 32 cm x 22,2 cm; Plastični.

239. 00 rub. velika veleprodaja

Isporučite 6. rujna (uz nadoplatu)

339. 00 rub. velika veleprodaja

Isporučite 6. rujna (uz nadoplatu)

Plastishka; Rusija; 32 cm x 32 cm x 21 cm; Plastični.

369. 00 rub. velika veleprodaja

Isporučite 6. rujna (uz nadoplatu)

Plastishka; Ja tebi; Rusija; 32 cm x 32 cm x 21 cm; Plastični.

305. 00 rub. velika veleprodaja

Isporučite 6. rujna (uz nadoplatu)

Rusija; 31,5 cm x 32 cm x 25 cm; Plastični.

390. 00 rub. velika veleprodaja

Isporučite 6. rujna (uz nadoplatu)

Rusija; 31,5 cm x 32 cm x 25 cm; Plastični.

Naručite odmah!

Možete naručiti proizvode označene Partner robe zasebno, bez biranja minimalnog iznosa u vašem području (10 000 rubalja). Pročitajte više

Sada ne upotrebljavate sve značajke web-lokacije.

U postavkama preglednika onemogućena je razmjena podataka s kolačićima i lokalnom pohranom, što može dovesti do neispravnog rada web sučelja.