Kako planirati i zamisliti dječaka (sve poznate metode)

Hrana

Nudimo Vam istraživanje najčešće poznatih i naširoko korištenih metoda i preporuka o tome kako zatrudnjeti dječaka. Koristit ćemo informacije iz različitih izvora čiji su autori potpuno sigurni u njihov savjet.

Prema statistikama plodnosti, za svakih 100 djevojčica rođeno je 103 dječaka.

Uzimamo u obzir ovulaciju

Istraživanja su otkrila prisutnost dviju vrsta kromosoma kod muškaraca: X i Y. U žena, samo jedna je prisutna - X. Dječakova koncepcija nastaje kada se žensko jaje stapaju s spermom koja nosi kromosom Y., imaju najbolju priliku da nadvladaju svoje slatki kolege natjecatelje s X kromosomom i budu prvi koji će doći do jaja. To je razlog za povećanje vjerojatnosti začeća muškog djeteta.

Važno je zapamtiti: preživljavanje jaja je samo 48 sati. Nakon njezine smrti vjerojatnost začeća je nula.

Određivanje ovulacijskog procesa danas je postalo moguće bez provođenja istraživanja folikulometrije, pri korištenju ultrazvuka prati se sazrijevanje i oslobađanje jajne stanice u zonu ugodnu za koncepciju dječaka. Danas se to može učiniti kod kuće sa uobičajenim testovima ovulacije, koji se prodaju u svakoj ljekarni.

Naravno, nitko ne može jamčiti da je to "nužna" spermijska stanica koja će se prvo spojiti s jajnim stanicama i preživjeti. Sve ovisi o individualnim osobinama čovjeka, njegovu zdravstvenom stanju i načinu života.

Rezultat ima dvije mogućnosti:

 1. Ovum-X se oplodi spermom X, što daje XX (ženski fetus).
 2. Ovum-X se oplodi spermom-Y, što daje XY (muški plod).

Definicija ovulacije. Govori opstetričar-ginekolog CIR Gevorkova E.V.

Shettles metoda

Američki liječnik R. Shettls, u svojoj knjizi "Kako odabrati spol svog djeteta", opisuje metodu koja se temelji na različitim razdobljima života za ženske i muške spermije. Potonji su mobilniji, ali imaju kraći život. Kako bi se povećala vjerojatnost začeća dječaka, seksualna intimnost mora se dogoditi 12 sati prije početka ovulacije. Preporuke Shettles: Prije seksa preporučuje se neko vrijeme suzdržati od seksualnog odnosa - to doprinosi povećanju broja i aktivnosti muškog sperma. Pri odabiru poza čovjek bi trebao biti iza.

Prema promatranjima, učinkovitost metode

Planiranje zamišljati dječaka da "ažurira krv"

Metoda je vrlo jednostavna i pristupačna. Temelji se na poznavanju bioloških karakteristika ženskog i muškog tijela, tj. Da je pouzdano utvrđeno: krv žene se ažurira svake tri godine, a muškarac svake četiri godine.

Potrebno je izračunati krv nekog mlađeg i starijih, trebao bi se izračunati prema načelu: podijeliti majčinu dob od 3 i starost oca za 4, zatim usporediti ostatak podjele i čiji je ostatak veći, pričekajte dijete tog spola. tj što je bliži dob krvi na početku razdoblja obnove, to je veća vjerojatnost da se dijete pojavi.

Primjer: žena je u svibnju navršila 24 godine, a muškarac je 32 pretvorio u kolovozu. Dijete je zamišljeno u listopadu. Starost majčine krvi: 24: 4 = 6, ostatak = 0 + 5 = 5 mjeseci. Starost krvi očeve iznosi 32: 3 = 10,2, a ostatak = 2 + 2 mjeseca = 4. Njegova krv je mlađa i zato se rodi dječak.

+ formula:

Izračun je vrlo jednostavan: (tata je u doba koncepcije + mama) * 4/3 =...

Ako se dobije broj s ostatkom od 2 ili bez ostatka, onda je ovo dječak.

A ako ostatak od 1 - onda je ovo djevojka.

Izraditi podjelu u stupcu, ali ne uz pomoć kalkulatora.

Primjer izračuna:

(24 + 21) * 4/3 = 60 - ovo je moj dječak

(32 + 29) * 4/3 = 81 i 1 u ostatku je djevojka

Promjena vremena obnove krvi u stvarnosti ima veliki broj vanjskih čimbenika, koje se jednostavno ne možete sjetiti. To može biti veliki gubitak krvi, putovanje na mjesto davatelja. Ako ste već rodili dijete ili ste pobačali, to također utječe na promjene u razdobljima obnove krvi.

Krvni tip i Rh faktor

Prema vrsti krvi: Određivanje spola nerođenog djeteta prema vrsti krvi roditelja

Znajući svoj Rh faktor, možete pokušati odrediti spol nerođenog djeteta:

In vitro fertilizacija (IVF)

To je metoda umjetne oplodnje za shvaćanje djeteta željenog spola. Smatra se najpouzdanijim i točnijim. Bit metode može se kratko opisati kako slijedi. U prvoj fazi provodi se analiza donora sperme. Da bi se to učinilo, čovjek se ubrizgava s posebnim lijekovima, a sperma se analizira na laserskom dijagnostičkom uređaju. Nakon toga, sperma se izolira iz muške sperme Y. Koriste se za postupak umjetne oplodnje žene koja je izrazila želju da postane trudna kao dječak.

Utjecaj poza u seksu na koncepciju dječaka

Najbolje držanje za dječaka smatra se položajem dubokog prodiranja.

Supruga s seksom mora biti u dominantnom položaju. Najbolji položaj: "čovjek iza leđa" (također stane: žena leži na leđima, podizanje zdjelice, čovjek na vrhu, čovjek sjedi na stolici, a žena sjedi na vrhu, okrenuta prema njemu). Tako je penis tijekom akta najbliži cerviksu. S orgazmom, brži muški spermi imaju vremena za postizanje cilja ranije, povećavajući vjerojatnost začeća dječaka.

Ako tijekom seksa žene imaju orgazam, to će znatno povećati vjerojatnost da će imati dječaka, jer tijekom ženskog orgazma, izlučene tajne, što čini vaginalnu mikrofloru kiselinu i spermu dječaka žive duže.

Soda douching

Uz povećanu kiselost okoliša u vagini, trudnoća je općenito nemoguća. Ako snizite razinu kiselosti, slabo kiselo sredstvo u vagini pridonosi koncepciji dječaka. Zajednička metoda je vaginalno doušavanje. Vodena otopina sode za pečenje. Učestalost i uzorak doušenja trebaju biti usklađeni s nadređenim liječnikom. On zna najbolje od svih svojstava vašeg tijela i pomaže da predloži najoptimalniji raspored doušinga.

Za pripremu otopine, uzmite 1 litru pročišćene tople vode i otopite 5 grama sode za pečenje u njemu. Douching se preporuča najkasnije 20-25 minuta prije početka seksa. Rezultat se može poboljšati napuštanjem duše neposredno seksa. Uz otopinu soda, neposredno prije seksualne intimnosti, muškog člana možete obrisati slabom otopinom mangana ili kamilice.

Kalendari i tablice

Za koncepciju dječaka ljudi iz davnih vremena koriste kalendare i tablice. Razmotrite neke od najpopularnijih i najpoznatijih preporuka.

Planiranje poda bebe na kineskom kalendaru

Kineski kalendar je posebna tablica. Njen vertikalni red navodi mjesece od siječnja do prosinca, a horizontalno označava dob žena koja želi postati trudna kao dječak. Na raskrižju linija nalaze se simboli slova M ili D. Ako je vaša dob i mjesec u kojem se namjeravate zamisliti podudaraju, slovo M će imati najveću vjerojatnost da će to biti dječak koji će zamisliti. Prema statistikama, u 90% slučajeva, kineska metoda je pouzdana.

Japansko dijete planiranje rodne tablice

Za izračun na japanskom kalendaru trebat će nam dvije tablice. U prvom će se mjesecu vertikalno navesti odabir žene u kojoj je rođena žena, au vertikalnim mjesecima mjeseca u kojoj se može naći datum rođenja oca budućeg djeteta. Na njihovom raskrižju možemo vidjeti brojeve. Trebamo već njihove vrijednosti za drugu tablicu, gdje su označene u gornjem retku. Okomita traka označava mjesece. Stol je podijeljen s dvije okomite šipke, od kojih svaka sadrži određeni broj zvijezda. Što se njih više, naprotiv, podudara s našim vrijednostima, to je veća vjerojatnost da se dijete pojavi.

* Tablica 1. U prvom stupcu tablice nalazimo broj koji se podudara s mjesecom rođenja muškarca, au drugom - broju koji se podudara s mjesecom rođenja žene.

* tablica 2 Japanski seksi spolova za bebe

Na primjer: Budući otac rođen je u rujnu, a buduća majka - u svibnju. Dijete je zamišljeno u prosincu. Potrebno je utvrditi spol djeteta.

Dakle, u prvoj tablici morate pronaći broj koji stoji na sjecištu vertikale - rujan i horizontalno - svibanj. Rezultat je 9.

Zatim se broj 9 mora nalaziti vodoravno u najvišem prvom retku. Ovaj stupac je željeni, ali tražimo mjesec koncepcije djeteta, u našem primjeru - ovo je prosinac. U stupcu "dječak" najviše se križa nalazi (izgleda suprotno prosincu), stoga, prema japanskoj tablici namijenjenoj određivanju spola, treba se roditi dječak.

Te se japanske tablice najbolje koriste za planiranje dna budućeg djeteta, a ne za određivanje spola, iako to nitko ne zabranjuje. Prema ovom japanskom kalendaru, za svaki par roditelja postoji samo 1 mjesec (2 maksimuma) u godini u kojoj je vjerojatnost da dijete dotičnog spola bude vrlo visoka.

Istočni mudraci uvjereni su da rezultati određivanja spola nerođenog djeteta na stolovima imaju točnost od 90%.

Izračun koncepcije uzimajući u obzir ciklus mjeseca

Ova metoda izračuna pojavila se u Rusiji. Metoda se temelji na ideji da svaka žena ima svoje razdoblje novog mjeseca, podudara se s njezinim kritičnim danima. Ovaj "unutarnji mjesec" uzima se u obzir u izračunima. Treba imati na umu da ulazak u seksualne odnose između supružnika ovih dana nije bilo dobrodošlo.

Najpovoljniji dani podudaraju se s "mjesečevom cestom" - od 11 do 17 dana mjesečevog ciklusa. Vjeruje se da svaki od ovih dana favorizira jedan od 7 Rozhanita. Da bi zatrudio dječaka prema ovom kalendaru, najpovoljniji su 11, 14 i 16 dana nakon završetka menstrualnog ciklusa. Od 21 dan do novog razdoblja početka "punog mjeseca" (vrijeme menstrualnog ciklusa) spol se smatra sigurnim i posve besmislenim.

Posebna jela ili dijete

Ispunjavanje određenih pravila prehrane i prehrane pridonosi koncepciji djeteta vašeg željenog spola. To ne znači da je potrebno ignorirati pravila zdrave prehrane: poželjno je ograničiti upotrebu nekih proizvoda, drugi, naprotiv, dati prednost. Zbog cilja oko mjesec dana, možete premjestiti svoje prehrambene navike u pozadinu, ako namjeravate zamisliti, da se dječak rodi.

Postoji mišljenje da žena treba jesti samo mušku hranu kako bi zatrudila dječaka. Uključuje meso, dimljeni meso, lardo, jaja, sva jela koja su bogata životinjskim proteinima i mastima.

 1. Meso i kobasice svih vrsta.
 2. Pokušajte osigurati da prehranu oba roditelja dominira hrana s povećanim udjelom kalcija i natrij iona. Najlakši način - nemojte se ograničiti na sol, naravno, unutar razloga.
 3. Svježi voće i sokovi trebaju biti u prehrani svaki dan i nema ograničenja na njihov izbor.
 4. Potiče koncepciju dječaka i korištenje pića s visokim sadržajem kofeina. A u zelenoj čaši te tvari je sadržana više nego u pivo s prirodnom kavom. Jedna šalica ujutro i na ručku je dovoljno.
 5. Pokušajte ograničiti potrošnju svježeg mlijeka i mliječnih proizvoda, neko vrijeme odbaciti kakao. Kada kupujete mineralnu vodu, provjerite je li tekućina bila sa smanjenim sadržajem kalcija.
 6. Meso i riba mogu se jesti bilo iu bilo kojem obliku. Nemojte odustati od pušene i slane suhe hrane. No, kao i sa svime, potrebna je umjerenost. Priprema za koncepciju dječaka ne znači da morate kupiti sve zalogaje i jesti samo meso i ribu, zaboravljajući na potrebu da raznolik svoj izbornik. Jedući ribu, ne zaboravite da ne govorimo o plodovima mora. Rakovi, škampi, mekušci iz prehrane morat će biti isključeni.
 7. Što se tiče kruha i pekarskih proizvoda, ograničenja se odnose samo na proizvode koji se temelje na tijelu kvasca. Kolačići i slatkiši također trebaju biti na osnovi kvasca i bez korištenja mliječnih proizvoda u procesu kuhanja.
 8. Žitarice i kaša od njih, jela od tjestenine i riže mogu se pojesti kao i obično. U povrću, vole krumpir i zeleni grah.
 9. Ljubitelji sladoleda imat će malo više poteškoća - poželjno je potpuno napustiti. Također ne preporučuju se proizvodi s kremama, posebno mliječnim proizvodima.

Kao što vidite, teško je pozvati ove preporuke čak i na dijetu - svatko od vas može napraviti dijetu uzimajući u obzir svoje želje i čak i zahtijevati neke dobre stvari od supružnika.

Načini naroda

Među popularnim načinima da se dijete pojavi, preporuke se trebaju podijeliti u dvije velike skupine. Prva će sadržavati sve vrste savjeta o tradicionalnoj medicini. U drugom je moguće klasificirati one koje se temelje na promatranjima i navodno čarobnim utjecajima nekih predmeta, pa čak i rituala.

Treba shvatiti da različite zemlje imaju svoje preporuke i savjete o tome kako zatruditi dječaka. Ovdje je poslovica više relevantna nego ikada: "da je njemački dobar, a ruski je loš." S obzirom da je velika većina naših čitatelja rođena i živjela u Rusiji, pokupili smo nekoliko znakova koji postoje među narodima koji naseljavaju na našim teritorijima.

 1. Da biste zatreli dječaka, trebali biste staviti "muške predmete" u krevet: nož, pilu, sjekira, kamen prije spolnog odnosa.
 2. Nemoguće je začeti dječaka u danima novog mjeseca i punog mjeseca, čak i ako uzimate posebne decocije. I ima mnogo takvih recepata zasnovanih na svojstvima biljaka i životinja. Na primjer, vjeruje se da ako žena jede hranu koja nalikuje falusu (krastavci, banane, itd.), Tada je zasigurno postala trudna kao dječak.
 3. Ako je čovjek koji planira postati otac dječaka, ima pištolj u kući, savjetuje ga se staviti pod krevet tijekom začeća.
 4. Ako radite u vašem timu, ili među prijateljima obitelji postoji žena čije ultrazvučno skeniranje pokazuje trudnoću kao dječak, morate staviti ruke na trbuh. To je zajamčeno da će dovesti do istog rezultata i drugih parova. Ali ovdje, naprotiv, moć vjere djeluje, a odnos u timu treba biti prijateljski. Nijedna moderna djevojka neće dopustiti da netko drugi dodirne trbuh tijekom trudnoće.
 5. Vjeruje se da će, ako se nakon porodnog dopusta žene koja je rodila dječaka, uzela stolicu, onda i vi ćete se roditi kao mali zaštitnik.
 6. Spavaća soba bi trebala biti hladna, prozorčić trebao biti otvoren, leži s glavom na sjeveru, pod jastukom treba staviti neki "muški" atribut - pištolj s igračkama, pisaći stroj.
 7. Seks noću, a ne tijekom dana.
 8. Obvezni ženski orgazam.
 9. Muškarci moraju nositi kratke hlačice kako bi smanjili temperaturu skrotuma (pomaže povećati plodnost).
 10. Bračni dug samo na neparne dane u mjesecu, pa čak i dana menstrualnog ciklusa.
 11. Inicijator seksualnog odnosa trebao bi biti čovjek.

Glavni savjet - ako želite sina, morate čvrsto vjerovati, zamisliti i zamišljati da imate dječaka!

Kako planirati spol djeteta prije začeća

U suvremenom svijetu, ljudi su navikli planirati sve unaprijed. Doista, u ovom načinu rada, lakše je za osobu živjeti i raditi. Znajući što će vam se dogoditi sutra, postat ćete mirnija i uravnoteženija. Tako rođenjem djece. Ljudi žele planirati čak i one stvari koje malo ovise o njima. Čak iu davnim vremenima nije bilo razmišljanja o tome. Obitelji su rodile djecu i do posljednjeg nisu znale tko su oni - dječak ili djevojčica. Prolaskom vremena i napretka sve je postalo potpuno drugačije. Došlo je do velikih promjena u medicini i ljudskom životu. Kažu da nam djeca daju odozgo. Kako planirati seks djeteta u ovom slučaju? Uostalom, ne možete ostaviti određenu aplikaciju ili zahtjev. Je li moguće to učiniti sami? Ovaj članak će vam reći kako planirati spol bebe prije začeća. Trenutno se razlikuje nekoliko metoda. Vjeruj to ili ne - osobna stvar svake osobe.

Kako planirati spol djeteta prije začeća?

Postoji li neki izračun koji vam garantira da rodite bebu određenog spola? Trenutno, još uvijek postoje aktivne rasprave o ovom pitanju. Neki stručnjaci tvrde da je gotovo nemoguće. Drugi znanstvenici vjeruju da neke sheme proračuna još uvijek rade.

Sada se izdvaja nekoliko osnovnih tehnika, kako planirati seks djeteta. Neki od njih su točniji, a drugi manje. Razmotrite svaku dostupnu opciju i saznajte kako unaprijed možete planirati spol djeteta.

Postoje li lijekovi?

Trenutno, lijekovi su napravili velike korake. Sada čak i bračni parovi s teškoćama mogu lako zamisliti dijete. Lijekovi im pomažu u tome. Često parovi pitaju je li moguće uzimati lijekove za dijete nekog seksa. Što liječnici kažu o tome?

Sigurno ne. Trenutačno ne postoje sredstva koja će pomoći u razvoju muških spermija s određenim skupom kromosoma. Čak i za veliki novac nećete moći pronaći takve droge. Zato bračni parovi koriste alternativne metode planiranja spola nerođenog djeteta. Među njima najpopularniji su sljedeći načini.

Metoda izračuna ovulacije u planiranju spola djeteta

Kako planirati seks djeteta za ovulaciju? Vrlo je jednostavno. Međutim, prije početka akcije je upoznavanje s nekim informacijama.

Znanstvenici su pokazali da spermatozoidi koje nose muški gameti su više pokretljivi i brzi. Međutim, kratko vrijeme žive u ženskim genitalije. U prosjeku je 2-3 dana. Iste stanice koje imaju ženske kromosome mogu se pomicati puno sporije. Međutim, njihov opstanak u takvom okruženju traje do tjedan dana. Na temelju primljenih informacija možete napraviti jednostavan zaključak. Ako želite roditi dječaka, trebali biste imati seksualni kontakt što je moguće bliže danu ovulacije. Koncepcija ženskog djeteta sugerira blizinu otprilike tjedan dana prije očekivanog datuma napuštanja jaja.

Kako planirati seks djeteta na taj način? Samo izračunati datum ovulacije u žena. Trenutačno postoji mnogo načina za takvu dijagnozu. Najpopularniji su ultrazvuk, uporaba ispitnih sustava, mjerenje bazalne temperature i tako dalje. Kada se istodobno koristi nekoliko metoda, omogućuje povećanje učinkovitosti i točnosti izračuna. Često, žena bez pomoći stranih sredstava zna kada će joj jaje izaći iz folikula. To uvelike pojednostavljuje postupak obračuna.

Kineski program za stol

Čak su i drevni Kineci otkrili kako planirati seks djeteta. Razvili su posebnu tablicu. Ova je tehnika stvorena dugi niz godina. Za izračun, potrebno je imati točne podatke o dobi trudne majke u vrijeme koncepcije i mjesecu oplodnje jaja. Primjerice, žena u dobi od 20 godina u proljeće i ljetnim mjesecima ima veću vjerojatnost da će začeti dječaka. Dok dvadesetpetogodišnja žena može imati sina tek nakon začeća u jesenskim i zimskim razdobljima.

Kako planirati spol rođendane na taj način? Samo prepoznajte mjesece u tablici u kojoj biste trebali dobiti željeno dijete. Tada morate imati nezaštićeni seks s partnerom. Treba reći da su liječnici nevjerni zbog ove tehnike. Sve zbog činjenice da, u cjelosti, seks budućeg djeteta ovisi isključivo o čovjeku. Međutim, ova metoda, kako planirati spol djeteta, povratne informacije su u većini slučajeva pozitivne. Parovi primjećuju da su, zahvaljujući brojanju, uspjeli roditi željeni sin ili kćer.

Izračunavanje japanskom metodom

Kako planirati spol nerođenog djeteta? Možete koristiti znanje japanskih mudraca. Oni su stvorili stol koji se sastoji od dva dijela. Jedan od njih prikazuje podatke o mjesecu rođenja muškarca i žene. Samo trebate pronaći svoje stanice i držati ih ravno. Na sjecištu vrijednosti vidjet ćete broj. To je odlučujuće i izračunato za sljedeću tablicu. U gornjem rasponu pronađite rezultirajući broj. Nakon toga, idi dolje i odredite u kojim mjesecima postoji veća vjerojatnost da se dječak ili djevojčica pojave. Vjerojatnost djeteta željenog spola označena je slovima... xxx... Što više ima, to je veća vjerojatnost začeća djevojke ili dječaka.

Kako planirati pod budućeg djeteta na ovaj način? Samo napravi izračun. Saznajte u kojim mjesecima rođenje dječaka ili djevojčice je veće. Na temelju toga napravite seksualno nezaštićeni seks. Zapamtite da ova metoda nije 100% pouzdana.

Kako planirati spol djeteta po vrsti krvi?

Liječnici u europskim istraživačkim centrima razvili su ovu metodu za izračunavanje predispozicije budućeg djeteta. Poznato je da se u muškom seksu krv ažurira svake četiri godine. Dok je njegov partner izložen ovom učinku jednom svakih 36 mjeseci. Liječnici kažu da će se beba roditi upravo onog seksa čija je krv u vrijeme začeća bila svježa. Valja reći da ruski znanstvenici nisu skloni vjerovati tom načinu.

Kako planirati seks djeteta za ažuriranje krvi? Vrlo je jednostavno. Uzmi doba budućeg oca i podijeli ga za broj četiri. Učiniti isto sa ženama tijekom godina. Međutim, u ovom slučaju, podijelite s tri. Nakon toga, napravite osnovnu usporedbu. Tko ima manje ostataka, krv te osobe smatra se svježijom. Prema tome, dijete će se roditi muško ili žensko. Ovom metodom izračuna potrebno je uzeti u obzir činjenice kao što su donacija, transfuzija krvi, porođaj ili ozbiljna operacija. Svaki obilni gubitak krvi uzrokuje promjenu procesa obnove krvi.

dijeta

Kako planirati unaprijed spol djeteta? Francuski znanstvenici otkrili su da je velika uloga u ovom procesu prehrana muškaraca i žena. Eksperimenti su potvrdili da u ovoj 80% slučajeva ova metoda funkcionira. Međutim, moderni liječnici kategorički ne prepoznaju tu činjenicu. Oni tvrde da hrana ljudi ne utječe na izlučivanje određenih kromosoma u muškim spermama.

Kako planirati seks djeteta (dječaka)? Francuzi kažu da trebate oko dva mjeseca prije seksualnog kontakta da jedete hranu, koja sadrži veliku količinu kalija i natrija. Ovi proizvodi uključuju krumpir, gljive različitih sorti, mršavo meso. Također u slatkim trešnjama, banane, naranče i marelice sadrže potrebne elemente u dovoljnim količinama. Vrijedno je odbiti svježe povrće, zelje, mliječne proizvode, neke suho voće.

Kako planirati seks djeteta (djevojka)? Da bi to učinili, trudnica mora slijediti mliječnu prehranu. Pokušajte jesti puno kefira, kiselo vrhnje, sir. Preferirajte zdravo povrće na jelima od mesa. Jedite rajčice, zelenu salatu, krastavce, patlidžane, paprike, kupus.

Lunar ili metoda planiranja zodijaka

Astrolozi i neki znanstvenici napominju da je učinkovitost ove metode na 80 posto. Potrebno je razumjeti znakove zodijaka i faze mjeseca. Da biste izvršili takve izračune, vrijedi kontaktirati stručnjake i stručnjake. To će povećati vjerojatnost pozitivnog ishoda.

Kako izračunati pomoću ove metode? Prvo, saznajte koji znak zodijaka je mjesec u tom trenutku u kojem ćete zatrudnjeti dijete. Zatim nacrtaj sljedeću paralelu. Kada zvijezda prođe znakove vode i zemlje, vjerojatno će vam imati djevojku. Ovi znakovi uključuju ribe, Jarac, Škorpion, Djevicu, Rak i Bik. Kada je mjesec u zoni znakova požara i zraka, postoji velika vjerojatnost rođenja dječaka. Ove vrijednosti uključuju Gemini, Aquarius, Leo i Vaga, kao i Ovan i Strijelac.

Korištenje naroda će trajati

Kako planirati pod budućeg djeteta prije začeća? Ovo vam može pomoći iscjeliteljima i bakacima. Vjerojatno znaju niz znakova koji pomažu rađati kasnije dječaku ili djevojčici.

Da biste dobili dječju ženu, preporučljivo je staviti češalj, zrcalo ili nit ispod jastuka. Te stvari bi trebale biti u vašem krevetu ne samo u vrijeme spolnog odnosa. Ali tijekom menstrualnog ciklusa. Da biste zatreli dječaka, možete koristiti nokte, sjekiru ili bilo koji drugi muški alat. Oni također govore o utjecaju dana u tjednu na kojem se dogodila oplodnja. Dakle, muške i ženske dane su razdvojene. Srijeda, petak i subota "obećaj" djevojci. Ponedjeljak, utorak, četvrtak jamči koncepciju dječaka. Važno je podsjetiti da je s nedjeljom sve komplicirano. Danas, sudbina samostalno raspolaže i predstavlja mnoga iznenađenja.

Genealogijski izračun

Možete planirati pod budućeg djeteta prije začeća uz pomoć osnovnih izračuna. Uzmi komad papira i podijeli ga na dva dijela. U jednoj od njih unesite sve ženske rođake, a drugu, muški. Pokušajte razmotriti samo sljedeću generaciju u iznosu od tri. Inače, metoda može biti jednostavno neučinkovita. Nakon što dovršite unos, računajte broj onih i drugih rođaka. Tko bi bio više, najčešće će se roditi dijete tog spola.

Ne zaboravite da ova tehnika ne daje uvijek točan rezultat. Inače, samo se djevojke ili samo dječaci bi rodili u obiteljima. Generički način planiranja poda stvoren je više za zabavu, a ne za dobivanje točnih podataka.

Kako možete planirati da rodite spol bebe?

Trenutno postoje mnogi posebni ormarići i saloni u kojima se pružaju usluge blagajnama i iscjeliteljima. Oni obećavaju odrediti spol budućeg djeteta i pomoći da rađaju željeni sin ili kćer. Vrijedno je reći da lijek kategorizirano ne prepoznaje takve metode. Međutim, ljudi idu na velike duljine kako bi postigli željeni učinak. Zapamtite: kontaktiranje s takvim mjestima ne daje nikakvo jamstvo da će sve ići prema planu. Možda će to biti šarlatani koji obmanjuju vaša očekivanja.

Mnogi bračni parovi kažu da još uvijek uspijevaju na taj način imati dijete željenog spola. Stručnjaci i znanstvenici također primjećuju da je to više slučajnost nego realnost.

Najučinkovitiji način planiranja spola nerođenog djeteta prije začeća: medicinski

Trenutačno postoji jedna najpreciznija metoda za izračunavanje spola budućeg djeteta. Uz to, moći ćete roditi dječaka ili djevojčicu sa 100 posto šanse. Također, moći ćete planirati ne samo jednog, već nekoliko djece istodobno. Ova metoda se naziva in vitro oplodnja. Razvijen je prije nekoliko desetljeća. Sada parove koji ne mogu zamisliti bebu na njega.

Također, ova metoda se koristi u slučajevima kada postoji velika vjerojatnost da dijete pati od patologije. Istovremeno, njegova prisutnost izravno ovisi o spolu. Dakle, postoje obitelji koje trebaju roditi djevojku zbog činjenice da se dječak može roditi nezdravim. U ovom slučaju, liječnici jednostavno uklanjaju nekoliko jaja iz tijela žene prije ovulacije. Čovjek također opskrbljuje svoj genetički materijal (sperma). Gnojidba se odvija u posebno povoljnom okruženju. Nakon toga, liječnici rasti nekoliko dana rezultirajuće stanice i odrediti njihovu spolnu predispoziciju. Sljedeća dolazi presudan trenutak. Stručnjaci odabiru potrebni materijal (samo dječaci ili samo djevojčice) i napraviti transplantaciju. Embriji se stavljaju u maternicu žene koja je potpuno spremna podnijeti i roditi ove bebe. Često, takva manipulacija zahtijeva uzimanje mnogih lijekova.

Treba napomenuti da je ova metoda izračuna spola djeteta prije začeća prepoznata kao najučinkovitija. Međutim, vrlo je skupo. Dakle, jedan postupak in vitro oplodnje košta vas od 100 do 300 tisuća rubalja. Nemojte to raditi u svim zdravstvenim ustanovama. To zahtijeva određenu opremu i profesionalne asistente laboratorija.

Sažetak članka

Sada znate planirati seks djeteta krvlju, uz pomoć starih stolova i tako dalje. Zapamtite da su svi ti izračuni uvjetni. Većina liječnika ih službeno ne prizna, iako se ponekad i sami pribjegavaju ovoj metodi.

Planiranje poda bebe prije začeća, pokušajte primijeniti sve opisane metode. U tom će slučaju povećati vjerojatnost rođenja željenog dječaka ili djevojčice. Ne biste se trebali pouzdati u takve metode izračuna. Inače, vi svibanj biti uzrujan nakon toga. Usprkos pozitivnim pregledima, mnoge metode su jednostavno nedjelotvorne. Kada izračun obećava rođenje sina - često se rodi djevojka. I obrnuto. Da biste izbjegli takvu neugodnu situaciju, postupajte s takvim postupcima s više pokornosti. Ako je potrebno, potražite savjet od plodnosti i ginekologa. Uspješni izračuni i uspješno planiranje!

Planiranje spola nerođenog djeteta: narodne i znanstvene metode

Jedno od važnih pitanja koja postavlja par koji je odlučio postati roditelj je rod budućeg djeteta. Često se događa da je dijete jednog spola više preferirano od druge. Zatim planiranje seksa djeteta, djevojke ili dječaka dolazi do izražaja. Supružnici traže informacije koje pomažu u unaprijed određivanju roda djeteta. Ali pri odabiru, treba imati na umu da nisu sve metode imaju znanstvenu osnovu. Neki, "narodni", temelje se na predrasudama koje nisu vezane uz stvarnost.

Folk metode

Počnimo s njima. Ali treba imati na umu da planiranje poda na takav način nije potvrđeno ničim, pa je njihova "djelotvornost" jednostavna slučajnost ili rezultat činjenice da su supružnici odlučili rađati dijete određenog spola i uspjeli su. Ali ako vjerujete u učinkovitost ovih metoda, onda je sasvim moguće da ćete uspjeti planirati kat budućeg djeteta.

Da biste dobili bebu, trebate slijediti ove smjernice:

 • u čak godinama života, planirajte bebu za čudesne mjesece i obratno;
 • slijedite određenu prehranu: jedite meso, ribu, voće, krumpir, ali isključite iz prehrane mliječnih proizvoda i rakova i škampi;
 • tijekom spolnog odnosa, čovjek mora dosegnuti orgazam pred supružnikom;
 • Prije spolnog odnosa, čovjek mora operirati testise hladnom vodom kako bi stimulirao aktivnost stanica zametaka.

Planiranje za buduće dijete žene popraćeno je takvim preporukama:

 • godina života i mjesec planiranja mora biti jednak ili ne, ali se mora podudarati;
 • prehrana bi trebala uključivati ​​mliječne proizvode, ribu, kruh, povrće, sol i začine treba isključiti, a unos mesa treba biti ograničen;
 • vjeruje se da se djevojke češće pojavljuju tamo gdje žena voli čovjeka više nego on;
 • Prije spavanja, muž treba zagrijati testise kako bi se smanjila aktivnost sperme.

Ove su metode vrlo sumnjive, ali ako mislite da su sva sredstva dobra u ratu, zašto ne probati?

Japanskim i kineskim metodama

Kineski stol

Ne zna se točno koji se podaci kineske tablice oslanjaju na određivanje spola djeteta i njegovog planiranja prije začeća, no znanstvenici s Pekinškog instituta za znanost inzistiraju na točnosti 98%. Postoje prijedlozi da se ova metoda temelji na kineskom lunarnom kalendaru. Drugi zagovaraju da se temelji na istraživanjima provedenim u drevnoj Kini.

Prema tablici, rod budućeg djeteta može se odrediti poznavanjem dobi majke i mjeseca začeća. Da biste planirali spol djeteta prema ovoj tablici, trebate odabrati dob u kojemu želite roditi dijete, a nakon što ste pronašli u tablici ikonu koja označava spol koji vam je potreban, planirajte začetke za ovaj mjesec.

Japanski stol

Planiranje spola djeteta na japanskom stolu je još jedna mogućnost. Ova metoda temelji se na pretpostavci da čovjek u određenom vremenu proizvodi više Y ili X kromosoma. Ali treba uzeti u obzir da japanska metoda govori samo o vjerojatnosti da ima dijete bilo kojeg spola.

Japanski stol sastoji se od dva dijela. Prvi nalazi mjeseca rođenja oba roditelja, a ukazuje se i brojka na njihovom sjecištu. U drugoj tablici se traži rezultirajuća slika i procijenjeni mjesec koncepcije. Ako se raspored jako odstupa u smjeru djeteta bilo kojeg spola, na primjer dječaka, to znači da je vjerojatnost da je dječak najmanji. Ako su grafovi otprilike isti, onda je vjerojatnost jednaka za djecu oba spola, a zatim koliko je sreća. Ali treba imati na umu da gore navedene tablice ne jamče rođenje djeteta određenog spola.

Metoda ažuriranja krvi

Prema nekim izvješćima, učinkovitost ove metode iznosi oko 70%. Njegova je bitna činjenica: činjenica da je krv redovito ažurirana znanstveno je poznata. Štoviše, za žene ovo razdoblje je tri godine, a za muškarce - četiri. Ako je došlo do velikog gubitka krvi - porođaja, operacije, transfuzije krvi, onda morate računati od ovog trenutka, a ne od rođenja.

Da biste izračunali kakav rod treba biti roditi, to možete učiniti: dob majke dijeli se s 3 i dobi od oca - do 4. U tom slučaju obratite pažnju na ostatak: veći broj označava više "svježe" krvi. Ako je bio s mamom, onda bi se rodila djevojka, ako je tata imao dječaka.

Upozorenje! Ako majka ima Rh-negativnu krv, treba izračunati drugačije: podijeliti dob žena od 4, a muškarci - do 3.

Usredotočujući se na vrijeme ovulacije

Razlika metode koja se fokusira na vrijeme ovulacije iz svih prethodnih je da se temelji na dokazanim znanstvenim podacima. No, potrebno je shvatiti da je planiranje budućeg djeteta, muško ili žensko, uzbudljiva aktivnost, ali ne uvijek kontrolirana. Stoga se ova metoda također ne može uzeti kao sto posto jamstvo.

Da biste razumjeli bit metode, trebate znati o nekim od razlika između X i Y kromosoma. Sastoji se od činjenice da su X-kromosomi, tj. Buduće djevojke slabiji od Y-kromosoma. Ali u isto vrijeme žive duže i otpornije. Na temelju toga, planiranje koncepcije ženskog djeteta treba odgoditi za vrijeme koje prethodi ovulaciji. X-kromosomi mogu živjeti 3-4 dana, tako da je seksualni odnos najbolji učinak 1-2 dana prije nje. Dakle, djevojčice će biti dovoljno jake da oplode jaje. Štoviše, u genitalnom traktu žene, najvjerojatnije će ostati samo "tvrdokorni" X kromosomi.

Ako par želi zatrudnjeti dječaka, planiranje nerođenog djeteta treba odgoditi izravno na vrijeme ovulacije. U tom slučaju, brzi i brzi "dječaci" nadilaze svoje teške i spore "male sestre".

Obratite pažnju! Suzdržite se od spolnog odnosa četiri do pet dana prije ovulacije, a zatim će se povećati vjerojatnost da će se dječak osmisliti.

No, u ovoj metodi postoji poteškoća: morate znati točno vrijeme ovulacije. Kako to definirati? Neke žene doslovno osjećaju ovulaciju na nekim osnovama: bol u donjem abdomenu, priroda i količina iscjedka iz genitalnog trakta, mučnina, povećana seksualna želja. No, za veću sigurnost, možete koristiti testove za ovulaciju ili pratiti bazalnu temperaturu - na dan ovulacije to će dramatično povećati.

Postoji još jedno objašnjenje zašto planiranje spola djeteta na temelju ovulacije može se smatrati učinkovitim. To je zato što je prije ovulacije pH vaginalnih sekreta štetan za Y kromosom. I tijekom ovulacije, pH se mijenja, a ovo okruženje doprinosi preživljavanju "dječaka" spermija.

Pozira na začeće

Izbor položaja za začeće prilično je nastavak prethodne metode u kojoj se određeni dan provodi planiranje djeteta. Osim toga, možete primijeniti određene poze za planiranje dječjeg poda je bio najučinkovitiji.

Planiranje za buduće dijete žene uključuje izbor položaja s plitkim prodorom - tako da put do jaja postaje dulji. To znači da su Y kromosomi manje vjerojatno da će doći do cilja. A za tromove djevojke s većom izdržljivošću ovaj put nije težak. Najprikladnija poza je "misionar".

No, planiranje koncepcije muškog djeteta, naprotiv, podrazumijeva položaj s dubokim prodorom. To će znatno skratiti put za muške stanice. Zatim će "slabi", ali brzi spermići imati vremena da dođu do jaja prije nego što oslabe i umru. Možete koristiti ove poze:

 1. Bozeman. Žena postaje položaj koljena, čovjek se približava;
 2. Žena leži na leđima, pod jastuk je pod kukovima. Čovjek je na vrhu.

Ova metoda "radi" samo ako se koristi zajedno s izračunom vremena ovulacije.

Planiranje spolova

Kada planirate bebu, mnogi budući roditelji pokazuju želju da dobiju dijete određenog seksa. Netko već vidi kako će letjeti zmajevi i podučiti svoga sina da igra nogomet, a netko sanja o ružičastoj odjeći i priprema se unaprijed za rođenje svoje kćeri. U svakom slučaju, svaki budući roditelj ima određene sklonosti, a samo mali dio budućih mama i tata kaže da im nije važno kakav će seks biti dijete.

Postoji ogroman broj različitih metoda za planiranje poda buduće bebe. Neki roditelji se pridržavaju određene prehrane, drugi smatraju mjesečeve faze. Planiranje seksa djeteta nije lako. U svakom slučaju nitko nikada neće moći dati apsolutno jamstvo rođenja dječaka ili djevojčice. Stoga je mogućnost da dijete od oba spola uvijek bude podijeljeno na pola.

Kako priroda odabire koji će spol biti vaše dijete? To je sve o fiziologiji. Dugo je dokazano da spol djeteta ovisi isključivo o čovjeku. Naravno, on sam može učiniti malo da bi zamišljao dijete željenog spola, ali njegove fiziološke osobine su odgovorne za ovaj izbor. Zašto se to događa? Stvar je u tome što je žensko jaje uvijek nositelj X kromosoma, ali sperma može biti nositelj oba X i Y kromosoma. Prema tome, ako X-nosač prijeđe na cilj, onda ćete imati kćer i ako je Y sin.

Metode planiranja spolova kod djece

Iz znatiželje, mnogi su jednostavno zainteresirani za pitanje područja djeteta koje već živi u maternici. Drugi su spremni učiniti, ako ne i sve, onda mnogo kako bi se osiguralo da je dijete rođeno iz istog spola koji je najpoželjniji. Je li moguće odrediti ga prije planiranog ultrazvuka, ili je to još uvijek mit? Koje su metode planiranja spola djeteta?

Danas su među najčešćim metodama planiranja spola djeteta sljedeće:

No, pored ovih metoda, još uvijek postoji velik broj drugih, manje uobičajenih i poznatih dana. Internet je ispunjen raznovrsnim načinima koji mogu odrediti spol vašeg djeteta. To uključuje metodu planiranja spola djeteta sukladno zakonu sklada, načinu planiranja francuske prehrane, mjesečevom kalendaru, rođendanu oca, danu tjednu u kojem je nastala koncepcija i mnogim drugima.

Na temelju pregleda onih koji već poznaju spol nerođenog djeteta ili onih koji već imaju djecu, šest najpopularnijih metoda će vam dati najprecizniji odgovor pri planiranju. U načelu, to je razlog zašto su danas najpopularniji. Možete provjeriti koliko točno te metode primjenjuju, primjerice, za sebe ili svoju djecu.

Planiranje spola djeteta prema krvnoj skupini roditelja

Planiranje spola djeteta prema krvnoj skupini roditelja je metoda koja uzrokuje niz sumnji među većine korisnika. Pri određivanju spola ovom metodom, javlja se prirodno pitanje: "Kako se nositi s istospolnim blizancima?". Ili, na primjer, u obiteljima gdje su rođeni dječaci i djevojčice, ova metoda pokazuje svoju nesigurnost, jer se krvna skupina ne mijenja tijekom života. Međutim, u bilo kojoj od metoda postoje iznimke. Prema metodi planiranja spola djeteta prema krvnoj grupi roditelja, važna je ne samo krvna grupa, već i Rh faktori svakog od njih.

Pomoću posebnog kalkulatora možete izračunati spol nerođenog djeteta pomoću navedene metode. Unesite vrste krvi oca i majke, a također naznačite koji Rh faktor ima njihovu krv. Provjerite koliko je točna metoda određivanja spola i odlučiti za sebe je li moguće koristiti je pri planiranju spola djeteta.

Planiranje spolova po krvi

Planiranje spola djeteta krvlju ili, kako se također naziva, prema teoriji obnove krvi, jest da je potrebno odrediti čiju krv od navodnih roditelja u vrijeme začeća biti "nov". Proces obnove krvi kod muškaraca prema ovoj metodi javlja se u četiri godine, kod žena - u tri.

Zagovornici planiranja spola djeteta po krvi slažu se da se stanje krvi mijenja prema dolje do kraja ciklusa koji određuje spol rođendana. Potrebno je uzeti u obzir ne samo datum rođenja, već i gubitak krvi roditelja. To može uključivati ​​transfuzije, glavne operacije, davanje krvi, pobačaji, porođaj ili pobačaj. U slučaju kada je jedan od tih trenutaka prisutan u vašem životu ili u životu partnera, umjesto datuma rođenja morate navesti datum posljednjeg gubitka krvi.

Možete provjeriti koliko je točna tehnika pomoću posebnog alata na našoj web stranici. Unesite datume rođenja i procijenjeni dan začeća da biste dobili rezultat.

Metoda radi na ostatku. Na primjer, u trenutku začeća mama je 25, tata je 27. Tada za mamu izračun je 25/3 = 8 i 1 u ostatku, a za tata 27/4 = 6 i 3 u ostatku. Dakle, očekujemo dječaka, kao tata.

Međutim, ova metoda nije dobila znanstveno utemeljenje. Liječnici uskraćuju točnost ove metode, jer nema apsolutnih predviđanja za one parove koji imaju slično u krvi "novosti". Na primjer, žena u doba začeća ima 26 godina, a muškarac ima 34 godine. Prema tome, krv obaju partnera ažurirana je otprilike u isto vrijeme. Što će onda biti izračun?

Pokušajte sami provjeriti točnost metode planiranja spola djeteta krvlju. Učinite to sasvim jednostavno. Čak i ako vaša beba već ima nekoliko godina, ili ako želite osobno provjeriti ovu metodu, trebate znati samo datum rođenja ili posljednje ažuriranje krvi roditelja i mjesec koncepcije, što je vrlo lako izračunati na temelju trajanja trudnoće i datuma rođenja.

Planiranje spolova za ovulaciju

Planiranje spola za ovulaciju ili metoda Landram B. Shettls je metoda zasnovana na znanstvenim podacima.

Poznato je da stanica jajnih stanica sadrži samo kromosom X, dok spermijska stanica može sadržavati i X i Y kromosome. U isto vrijeme, sperma s X kromosom su jače i mogu očekivati ​​ovulaciju. Istovremeno, mnogo su sporiji od sperme s Y - kromosomom, koji je, iako brži, ali manje sposoban preživjeti.

Dakle, ako želite da vam se djevojka rodi, neophodno je da se provede seksualni odnos 2-4 (ne više!) Dan prije ovulacije, a nakon toga potrebno je suzdržati od kontakata. U tom slučaju, slabi Y-spermatozoari će brže doći do odredišta, ali neće moći zadovoljiti stanicu jaja, jer neće biti spremna za oplodnju. No, jaka X-sperma će biti na putu, a onda može čekati nekoliko dana prije sazrijevanja jaja.

Ako je vaša želja rađanje sina, onda, naprotiv, počevši 4-5 dana prije ovulacije, morate se suzdržati od seksualnog odnosa i imati samo seksualni odnos na dan ovulacije. Važno je zapamtiti da je jaje sposobno oploditi u roku od 24 sata nakon napuštanja tijela maternice. Drugim riječima, imate dan nakon ovulacije kako biste zatreli dječaka.

Osim toga, planiranje spola djeteta za ovulaciju sugerira da će parovi koji su seksualno aktivni više vjerojatno da će začeti dječaka. A oni koji su dugo vremena suzdržani imaju svaku priliku dobiti djevojku. To se objašnjava činjenicom da s aktivnim seksualnim životom neprekidno se ažuriraju pokretne Y - spermijske stanice, ali s apstinencijom šanse za spolni odnos na dan ovulacije su zanemarive pa se u tom slučaju najčešće rađaju djevojčice.

Metoda planiranja spola djeteta na ovulaciju znanstveno je utemeljena i stoga izaziva veliko povjerenje. Ostaje samo za malu tvar - odrediti kada će se pojaviti ovulacija u vašem tijelu. To se može učiniti na nekoliko načina. Koristite naš kalkulator i kalendar ovulacije kako biste odredili najpovoljnije dane za začeće:

Kineski kalendar za planiranje djeteta

Tvrdio je da je drevni kineski stol o određivanju spola djeteta bio skriven u jednom od hramova oko 700 godina. Temelji se na jednoj verziji kineski lunarnog kalendara. Druga verzija kaže da su istraživanja provedena u drevnoj Kini, a na temelju njih je sastavljena ova tablica.

Danas se podaci ove tablice objavljuju u Institutu za znanost u Pekingu. Da biste odredili spol pomoću kalendara planiranja roda za kineski bebu, trebate znati samo broj punih godina majke u vrijeme začeća i mjeseca u kojem je došlo.

Korištenjem podataka našeg web mjesta možete koristiti ovu drevnu praksu i utvrditi koliko su točno njegovi podaci.

Idite na punu verziju kineske tablice koja određuje spol djeteta pomoću alata koji pojednostavljuje izračune.

Naravno, ni jedan stol, uključujući kineski kalendar, koji planira seks djeteta, može vam dati sto posto rezultata. Međutim, uvijek je zanimljivo provjeriti točnost podataka. Bilo koja odstupanja mogu biti posljedica činjenice da poznavanje točnog mjeseca začeća nije uvijek moguće.

Također možete planirati rod djeteta na temelju kineskog kalendara. Da biste to učinili, odredite u kojem mjesecu planirate zatrudnjeti i povezati podatke s dobi. Ako rezultat nije zadovoljavajući za vas, možda biste trebali čekati povoljnije razdoblje i prenijeti koncepciju?

Japanski kalendar za planiranje djeteta

Osim kineskog kalendara za planiranje spola djeteta, japanska je metoda također postala široko rasprostranjena. Njegova je slava zbog činjenice da su Japanci posebno predani o rođenju dječaka, a time i za žene i muškarce u Japanu, pitanje rodnog planiranja vrlo je relevantno.

Japanski kalendar planiranja spola djeteta temelji se na mjesecu rođenja svakog od roditelja koji se očekuju i procijenjenom mjesecu začeća. Dakle, kako koristiti ovu tablicu? Najprije odredite broj koji stoji na raskrižju mjeseci rođenja i rođenja vašeg partnera. Sjeti se. Nakon toga idite na drugu tablicu koja će vam pokazati najprikladnije vrijeme za koncipiranje djeteta željenog spola. Pronađite svoj broj u bočnom stupcu i povezujte ga s mjesecom navodne koncepcije. Rezultat pokazuje naznaku spola djeteta, čija vjerojatnost začeća u ovom mjesecu je maksimalna.

Dobar primjer, razmotrite sljedeću opciju: oba su roditelji rođena u rujnu, a začetak je planiran za listopad. Tada je vjerojatnije da će imati djevojku. Ako žele sina, onda bi trebali čekati početak prosinca, kada se vjerojatnost poroda dječaka značajno povećava.

Japanski stol za određivanje spola djeteta i alat koji pojednostavljuje izračune za njega nalazi se u posebnom dijelu našeg web mjesta.

Kalendar planiranja japanskog roda idealno je za parove koji još nisu počeli rješavati demografski problem. Nakon što ste izračunali svoj "broj", moći ćete odabrati mjesec koji je najprikladniji za zamišljanje dječaka ili djevojčice.

Međutim, ova metoda ne daje apsolutno jamstvo i može biti pogrešna, što je, opet, u većini slučajeva zbog nemogućnosti određivanja mjeseca začeća.

Planiranje spola djeteta prema nacionalnim znakovima.

Uz sve vrste znanstvenih i ne-znanstvenih metoda planiranja poda, postoje i oni koji pomažu odrediti spol nerođenog djeteta već stoljećima. To - planiranje spola djeteta prema nacionalnim znakovima.

Većina stručnjaka razmatra planiranje seksa djeteta prema nacionalnim znakovima kao gubitak vremena, ali ima pravo postojati zajedno s ostalima i kaže sljedeće:

 • Što je mlađa žena, to je vjerojatnije da je rođenje djevojke.
 • Prilikom planiranja dječaka morate jesti više krumpira, gljiva, meso, marelice, banane. Ako želite djevojku, onda jesti više ribe, mliječnih proizvoda, kolača, začina i konzervi.
 • Da bi zarazio dječaka, potrebno je imati spolni odnos noću, kada nebo nije pun mjesec, već mjesec dana. Da bi zarazila djevojku, morala bi kišiti, a na nebu mora postojati pun mjesec.
 • Ako želite dječaka, stavite ekskluzivno "muški" objekt pod jastuk, na primjer, igračkicu. Ako je djevojka poželjnija, možete staviti "ženski" objekt.
 • Da bi zatrudio dječaka, potrebno je otvoriti prozor i provjetriti sobu tako da zrak u njemu postaje svjež i hladan, a za rođenje djevojke, naprotiv, sve mora biti zatvoreno i posuto parfemom ili deodorantom u sobi.

To su znakovi koji se odnose na planiranje djeteta. A što je s određivanjem spola djeteta koji je već u maternici? U ovom slučaju, postoje sljedeće nacionalne oznake:

 • Ako žena postaje jako bolesna tijekom prvih mjeseci trudnoće, djevojka će se roditi.
 • Ako je došlo do promjene na licu i tijelu trudne žene, naime, postoje pigmentacije, moles, itd., A zatim čekajte djevojku. Vjeruje se da na taj način dijete "uzima ljepotu".
 • Ako je otac dobivao težinu tijekom trudnoće supruge, bit će dječak, a ako ne, djevojka.
 • Ako trudnica preferira krušnu koru, onda će biti dječak. U slučaju kad više voli mrvicu - čekajte djevojku.
 • Ako je trudnica hirovita i podložna čestim promjenama raspoloženja, djevojka će se roditi. Ako je relativno mirna - dječak.

To su samo neki od velikih brojeva koji će postojati među ljudima. Vjerovati im ili ne je osobna stvar. Međutim, njihova učinkovitost može se provjeriti već nakon rođenja djeteta ili određivanja svog spola uz pomoć medicinskog pregleda.

Valja napomenuti da planiranje djetetova roda prema nacionalnim znakovima ne može vam dati takva jamstva kao ultrazvuk u ordinaciji. Vrlo često, budući roditelji žuriti stvari i dobiti stvari za dijete mnogo prije rođenja. Ovo nije sasvim točno, jer čak i ultrazvučni strojevi služe obični ljudi koji mogu biti u zabludi. Apsolutno, možete samo reći jednu stvar - možete pouzdano znati spol djeteta tek nakon njegova rođenja.

Ukratko, imamo na umu da bez obzira na predviđanja koju primate, bez obzira na metode planiranja spola djeteta, zapamtite da je najvažnija stvar zdravlje budućeg djeteta. I vjerujte mi, kad postanete roditelji, držite svoje dijete u svojim rukama i gledajte u njegove oči, pitanje roda bit će posljednje od pitanja koja će vas brinuti.