6 prednosti Eva testa trudnoće

Zasnivanje

"Eva" test trudnoće vrlo je popularan među ženama. U kompletu za prvu pomoć, svaka žena koja ima seksualni život mora imati najmanje jedan test trudnoće. Ne samo da pomaže u određivanju željene trudnoće, već i da se uspostavi neplanirana, drugim riječima "leti". Suvremeni testovi, kao što je "Eva", razlikuju se precizno od prvog dana kašnjenja.

"Eve" test za ovulaciju

Test za određivanje ovulacije Eva-Test omogućuje određivanje "istog" dana ciklusa, kada jaje ostavlja folikul. Ovaj test pomaže ženi da planira svoj seksualni život - biti upozoren na neželjenu trudnoću ili, obrnuto, za izračun najoptimalnijeg dana gnojidbe.

Žene koje su koristile Eva ovulacijski test potvrđuju točnost rezultata za 99,6%.

Ispitivanje dolazi u obliku kutija za okrugli prah, koristeći se vrlo jednostavnim. Eva-Test određuje početak ovulacije sline, analizom razine estrogena u njemu. Da biste to učinili, dovoljna je kapljica sline na posebnom senzoru, a ugrađeno mini računalo će se dijagnosticirati. Uključeno u test je instrukcija koja jasno opisuje sve nijanse korištenja testa.

Značajke:

 • Izračunava ovulaciju tijekom nepravilnog ciklusa;
 • Do 80% može pomoći u planiranju podu budućeg djeteta;
 • Određuje uzrok kašnjenja;
 • Izračunava sterilnost žene;
 • Utvrđuje da se koncepcija uspješno dogodila, čak i ako je termin kratak;
 • Kontrolira hormone.

Za razliku od uobičajenih ovulacijskih testova, Eva-Test se može koristiti neograničen broj puta. Možda je potrebno samo zamijeniti bateriju u uređaju. Unatoč visokim troškovima ovog testa, među ženama je zahtjev koji ostavljaju samo pozitivne povratne informacije o tome.

Kako je dinamika ispitivanja trudnoće "Eve"

Kada planirate djecu, svaka žena prati ovulaciju i ovih dana pokušava zatrudnjeti. Poznavajući točan dan jaja, prvi test trudnoće može se provesti tjedan dana nakon očekivanog dana ovulacije.

Najbolje je koristiti test trudnoće "Eve" tjedan dana nakon ovulacije

Pojava blago primjetne druge trake pokazuje pozitivan rezultat. Da bi se potvrdio rezultat, promatra se dinamika - od 7 do 13 dana nakon ovulacije, preporučuje se testiranje trudnoće. U pravilu, 13-14 dana dolazi do kašnjenja, a traka postaje sjajnija. Ovo je razlog da kontaktirajte ginekologa za konačnu presudu - "Ti si trudna".

Za praćenje dinamike preporučuje se kupiti testove jedne tvrtke.

Bilo koji test, uključujući Eva-Test, možda neće pokazivati ​​željenu traku, čak i kad se pojavi trudnoća. Stoga, s velikim kašnjenjem i negativnim testom, trebate posjetiti liječnika ili donirati krv za hormon HCG.

Test trudnoće "Eva": osjetljivost, upute za uporabu

U pakiranju Eva-testa, kao u mnogim drugim brzim testovima, postoji jedna test traka. Prije upotrebe, test se čuva na suhom mjestu nedostupnom djeci.

Osjetljivost Eva-Testa je prosječno - 25 mIU / ml, iako vam čak omogućuje i uspostavljanje "zanimljivog položaja" čak i prije prvog dana kašnjenja, što je vrlo pogodno za nepravilan menstrualni ciklus.

Kada kupujete test, uvijek biste trebali pogledati datum isteka, jer to ovisi o tome koliko će točno rezultat biti. Proizvod također može biti neispravan ako se prva kontrolna traka ne pojavi prilikom korištenja.

Mnogi proizvođači testova trudnoće savjetuje se da provode "iskustvo" ujutro. Jutarnji urin se smatra najkoncentriranijim, odnosno, pokazat će točniji rezultat. Međutim, nitko ne zabranjuje test navečer, kada se pojavi trudnoća, bit će pozitivno u bilo koje doba dana.

Kako napraviti test:

 1. Prikupiti rani urin u čistom spremniku.
 2. Suhim rukama izvadite tijesto iz ambalaže.
 3. Uronite kraj ispitivanja u urinu na povučenu kontrolnu oznaku 30-40 sekundi.
 4. Pazite da prva traka pokazuje, što ukazuje na prikladnost ispitivanja.
 5. Stavite traku na vodoravnu površinu 1-2 minute.
 6. Prikaži rezultat.

U pravilu, ako postoji kašnjenje od 2-3 dana i trudnoća je počela, test će gotovo odmah pokazati dvije pruge. Kratko razdoblje će pokazati blago ružičastu drugu traku, pa je bolje ponoviti test nakon 2 dana, kada će se razina hCG u urinu povećati.

Jeftin test za trudnoću "Eve": korisničke recenzije

Žene koje su koristile Eva-Test, zabilježite točnost određivanja trudnoće prvog dana zakašnjenja. Niska cijena, dostupnost i jednostavnost korištenja glavne su osobine za koje žene odabiru ovaj test.

Načelo skupih testova identično je "Evi", stoga, kako bi se ne preplatili, mnogi farmaceuti nude ženama Eva-Testu za praćenje dinamike. Da biste potvrdili rezultat, morate napraviti nekoliko testova s ​​razlikom od 1-2 dana.

Mnogi ljudi vole kupiti Eva test trudnoće jer je jeftin i učinkovit.

Kada se ispravno koristi, učinkovitost testa dokazuju mnogi korisnici koji planiraju svoju trudnoću.

Neke žene imaju negativan stav prema jeftinom testu, tvrdeći da će očito pokazati lažnu verziju. Vjeruju da samo skup test može pokazati pouzdani rezultat. Jao, ovo je mišljenje pogrešno. Ako napravite test prije odgode, čak i najskuplji test može biti pogrešan - zbog niske razine hCG u mokraći.

Pregled testiranja trudnoće EVA (video)

Odluka koja testira kupiti skupo ili jeftino, žena sama preuzima. Istodobno se oslanja ne samo na cijene, već i sluša mišljenja prijatelja, savjet ginekologa ili ljekarnika, inače kupuje prvi test koji je došao u ruke. U svakom smislu, Eva-Test osvaja - jeftina, jeftina i relativno pouzdana.

Pitanje o testovima za B.Evu (ne Evi)

Provjerite Frau sutra, zasigurno neće biti obmanuto). Ponosan sam na sve osim Frautest, Evitest i Ledytest.

Da, ne, točka pitanja nije ono što je test bolje: točka je je li ova Eva loša ili ne. i kako je ona osjetljiva. Jednostavno ako govorite "logično" - ako je test za B osjetljiv. 20 stavki = sasvim razlikovna, ali ne i svijetla traka, ali na testu nepoznate osjetljivosti, traka je gotovo kao kontrolna (sve je natopljeno u jednom dijelu urina) = ispada da je test nepoznate osjetljivosti osjetljiviji od testa za 20, pa što je to za 10 je li? Pa, pa onda ne može platiti takav novac? Pa, stvarno nitko osim mene nije ga upotrebljavao.

25 ima osjetljivost, ali njegov ugled je dobar! Sretno!

pogledaj moj profil postoji primjer nekoliko testova (ja sam prerađivač), oni su napravljeni od jednog dijela urina, pa vjerujem samo na izbjegavanje! čak i frau sam razočarao, ali tajna nije bila gora od evie!

sudeći po vašim foto testovima za B - definitivno ste trudni. ne mogu biti svi testovi različitih tvrtki. sreću Da i raspored je cool! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Eva mi je lagala kao da su vaše pruge točno ista. Pokazao sam 22 dts ((
Pa, nakon što ste napravili eviteste onda sumnje o trudnoći su odgođene.

Uvijek sam učinila Evu upravo zato što mi je novčić nikada nije bio obmanut. Volim ove testove i što je najvažnije, to mogu učiniti

A tko zna gdje se takvi testovi prodaju u Moskvi?

Jednom prije GHA sam napravio pet komada Eve, imali su duhove, ali nemate duh, B! A o Know Nawu, bio mi je prvi koji mi je pokazao trudnoću.

Maribi - http: //www.pastera.r. pid = 19283sid = 1 - na primjer. Ali zbog 7 rubalja negdje ići. :)

I napravio sam prvi test EBU-a, a imao sam sjajnu traku (oko 18 DPO), a zatim sam kupio još šest različitih testova i sve one pozitivne. I odmah sam vjerovao EVE, nije bilo nikakve sumnje. Čestitamo na dugo čekanom čudu.

Eva me nikada nije lagala, nisam ni dala nikakav nagovještaj! Sretno!

Eva, također, doživjela je za sebe, izvrsno radi!
Kad B nije bio, test je bio apsolutno čist. kad je bila, dinamika na njemu bila je izvrsna..

Jasno kao Božji dan, to je B. Čestitamo! Glitches ovako svijetli nikad se ne dogodi, slobodno stavite +.

Test trudnoće "Eva": visoka popularnost, niska cijena

U očekivanju početka čarobnog vremena trudnoće, svaka buduća mama sluša pažljivo samu sebe, traži najmanji znak novog života u njemu: misli da je već mučena mirisom prženja i iznenada je povukao slanu, a odlazak u WC postao je prečesto...

No, kako kažu planiranje trudnoće, najsigurniji znak koncepcije dogodio su dvije trake na testu.

Test trudnoće "Eve" je jednostavan i pouzdan način da brzo i precizno odredite prisutnost trudnoće.

Opće informacije o testu

Test trudnoće "Eva" prodaje se u pakiranju meke folije. Sadrži jednu test traku, koja je obložena antitijelima na "trudni" hormon hCG.

Eva test je najbolje obaviti prvog dana kašnjenja.

Kako odrediti dan X? Moramo se sjetiti prvog dana posljednje menstruacije, na primjer, 28. studenog. To znači da sljedeći ciklus treba započeti oko 25. prosinca (budući da prosječno vrijeme ciklusa je dvadeset osam dana).

Koliko dugo možete osjetiti prvo kretanje fetusa tijekom trudnoće? U prvoj, drugoj i kasnijoj trudnoći? Reći ćemo!

Anemija tijekom trudnoće: simptomi i liječenje u ovom članku.

Vrste ispitivanja, njihove prednosti i nedostatke

"Eva" test trudnoće je rasprostranjen među ženama zbog relativno niskih troškova i pristupačnosti, ali njegov "imenjak" ovulacijski test "Eva-test" je prilično skup i ima potpuno drugačiji način djelovanja, temeljen na kolekcija sline.

Test za ovulaciju "Eva-test" je napravljen u obliku praškastog kompaktnog materijala. U sredini ploče nalazi se točka usisa sline, gdje se analizira sastav tekućine i prikazuje se rezultat - je li došlo do ovulacije ili nije.

"Eva-test" neophodan je pomoćnik ne samo u planiranju trudnoće, već i planiranju spola djeteta.

Postoji teorija da je dječak vjerojatnije da će zatrudnjeti danom puštanja jaja, budući da su spermijske stanice "dječaci" brže od "djevojaka", ali manje tvrdokorni.

Slijedeći ovu teoriju, moguće je izračunati ženski spol embrija - dovoljno je zatruditi dijete tri ili četiri dana prije ovulacije, onda je najvjerojatnije da će samo "djevojke" čekati jaje.

Naravno, to ne daje stotinu posto jamstva, ali znatno povećava šanse za djetetom željenog spola. Pogotovo ako već postoji nekoliko djece u obitelji - samo dječaci ili samo djevojke.

Pomoću testa Eva-test ovulacije možete:

 • odrediti ovulaciju;
 • odrediti vjerojatan uzrok neplodnosti;
 • izbjegavati neželjenu trudnoću;
 • spriječiti pobačaj;
 • izračunajte "sigurne" dane.
 • Ovaj ovulacijski test je ponovno iskoristiv i trajat će godinama.

  Što se tiče testiranja na trudnoću "Eva", njegova je glavna prednost cijena, zbog niskih troškova, tako je popularna među ženama, jer se svatko ne može priuštiti da skupi skupe testove, pogotovo ako ih treba veliki broj - pratiti dinamiku na primjer.

  Koja je dinamika testova? Ako žena sigurno zna dan ovulacije, onda, počevši od sedmog dana poslije nje, može se pojaviti slaba traka na testovima, ukazujući kako je sve riješeno.

  Povoljna cijena ne smanjuje njegovu učinkovitost, jer, u stvari, u svim tvrtkama test trake su napravljene na istom principu.

  Kao i svi testovi, "Eva" također može biti pogrešno, a ne pokazati drugu traku, čak iu nazočnosti trudnoće. Ako je odgoda velika, a testovi su "tihi", ne vrijedi oklijevati se posavjetovati se s liječnikom.

  Liječnik će vam poslati na krvni test koji će uz visoku točnost pokazati prisutnost hormona hCG, ali će također izvijestiti o njegovoj koncentraciji unutar slika, što će omogućiti procjenu trajanja trudnoće.

  Znate li koja je bazalna temperatura za ovulaciju? Odgovor na pitanje, pogledajte ovaj članak.

  Ovaj članak će vam reći o tome kada menstruacija dolazi nakon porođaja.

  A ovdje - sve o hranjenju majke za njegu http://puziko.online/posle-rodov/vosstanovlenie/pitanie.html nakon rođenja.

  instrukcija

  Upute za uporabu testa trudnoće "Eva" ne razlikuju se od sličnih uputa sličnih testova:

 • Sakupiti urin u posudu.
 • Upijajte u tekućinu pola minute test na označenu razinu.
 • Da bi se utvrdilo pojavljuje li se prva traka na testu, ukazujući na njegovu prikladnost.
 • Stavite test traku na ravnu površinu.
 • Pričekajte jednu ili dvije minute.
 • Ocijenite rezultat.
 • Ako je potrebno, ponovite test nakon dva dana, jer se razina hormona trudnoće povećava u ženskom tijelu svakih 48 sati, udvostručujući.

  Ispitivanje mora biti pohranjeno neotvoreno, na tamnom mjestu gdje je uglavnom sobna temperatura.

  Uvjeti korištenja test

  Uvijek pazite na rok trajanja. Daljnji test, naravno, nije informativan.

  Bolje je testirati uvijek ujutro, jer noću niste pili tekućinu, iscjedak iz vašeg tijela bit će koncentriraniji nego u drugim doba dana, što znači da su šanse da test prepozna trudnoću mnogo veći.

  I zapamtite, ako je traka na testu jedna, onda s velikom vjerojatnošću možemo reći da nema trudnoće.

  Ne biste trebali tražiti reagense, umotati test na proizvodnju čaja (taj mit je zamislio onaj tko planira bez oduševljenja prugastim testom, kao da negdje piše da zavarivanje jača učinak protutijela na hCG), izvadi nekoliko testnih komada na vrijeme.

  Bolje je pričekati nekoliko dana i ponovno se provjeriti. Tako ćete spasiti ne samo novac, već i vaše vrijeme, a najvažnije živce.

  Testovi trudnoće "Eve" su među najpopularnijim u našoj zemlji. Može ih se kupiti u bilo kojoj ljekarni.

  Cijena, kao što smo saznali, apsolutno ne utječe na točnost rezultata, a ako postoji trudnoća, zasigurno ćete vidjeti drugu traku.

  Potrebno je samo zapamtiti da sve ima svoje vrijeme i da ne žuri na sudbinu.

  Ljudi često pitaju: koliko je moguće trudnoća nakon pobačaja? Pitajte liječnika!

  Aspirin tijekom trudnoće: dopušteno ili nije dopušteno? Saznajte upravo sada!

  Eva recenzije trudnoće

  Eva test trudnoće

  Svaka moderna žena kupuje test trudnoće. On bi trebao uvijek biti u ormariću za lijekove. Ako ga nemate, kupite ga.

  Danas postoji mnogo testova, a mnoge žene koriste test trudnoće omiljene marke. Svaki je drugi proizvođač. Ali u životu ima vremena kada trebate koristiti drugog proizvođača. Stoga svakodnevno isprobavamo sve nove i moderne testove za trudnoću. Ova tema na ženskim forumima među deset je najčešćih rasprava.

  Najčešće jednostavne test trake. Razlikuju se po kvaliteti i cijeni. I uvijek težimo idealu, želimo da bude vrlo jeftin i ljut. Drugim riječima, da biste imali pristupačnu cijenu i istinske rezultate. Sada predlažem da razgovaram o Eve testu za trudnoću.

  U apoteku, možete kupiti dvije vrste testova Eva - za ovulaciju i trudnoću. Prva je zasebna priča. Zaslužuje biti vrlo korisno. Što se tiče definicije trudnoće, u testu nema usredotočenosti. Iako postoji jedna važna prednost - nacionalna cijena. Ali slažete li se sa mnom, može li jeftin test trudnoće pokazati sto posto pravi rezultat?

  Načelo ispitivanja Eva je isto kao iu drugim test trakama. Postoji nekoliko razloga zbog kojih djevojke odabiru: ljekarnica je preporučila nekoga, netko je kupio supružnika. Ali u većini kupuje od niske cijene.

  Recenzije relativno jeftinih testova mogu se naći na ženskim forumima. Neki kažu da se ne razlikuju od skupih i mogu pokazati trudnoću čak i prije kašnjenja. Drugi tvrde da daju netočne rezultate i ne mogu biti visoke kvalitete po niskoj cijeni. U tom smislu, Eve nije iznimka.

  Kao što kažu, ovo je majstorstvo. Uostalom, doista postoji mnogo pritužbi na ovaj test na internetu. Žene koje su nezadovoljne rezultatom, govore o prugama duhova. Oni također kažu da su lažni rezultati vrlo česti - i pozitivni i negativni. Ipak, budimo iskreni: slična situacija može se promatrati u gotovo svim testovima. Uostalom, vrlo je vjerojatno da će žene koje su postale razočarane autenticnošću, a ne jeftinim trakama, postale napuhane. Svaki test trudnoće može pokazati pogrešan rezultat.

  Djevojke i žene koje uvijek kupuju Eva test trudnoće, uz dobre cijene, mogu također spomenuti i druge argumente koji ih čine hrpom obožavatelja ovog testa. U svakom slučaju, vjerujete u test samo nakon kašnjenja. Osim toga, morate provesti nekoliko testova, a ne jedan. Ako je u ženskom tijelu razina hCG-a već visoka, Eva će pokazati trudnoću. A ako taj hormon nije dovoljan, onda se može ispitati ispravnost bilo kojeg testa.

  Kao rezultat toga, može se reći da mnoge žene koriste Eveovo jeftino tijesto. Kakvo je vaše iskustvo u vezi s Eve testom?

  Pitanje o testovima za B.Evu (ne Evi)

  Poslano od Valenti,

  30. svibnja 2010 · 8.760 Posjeta

  Zna li itko tko je osjetljiv to Eve? I općenito, kako je to lud? Danas se u istom dijelu urina koristilo 15 DPO-a: poznato je da je osjetljivost od 20 (koja je plastično bijela), a ova EVA osjetljivost nije indicirana, ali košta jedan denar. Razlika je očigledna. Eva je mnogo svjetlije. prijavite se da biste vidjeli vezu - to je kako izgleda.. Pa kako je ona osjetljiva i da li uopće mora biti pouzdana? Također sam se sjetio: u 13 DPO-u, kad sam prvi put u ovom ciklusu napravio test, ovaj Knownow mi je pokazao prilično debelu traku, od prekomjernog osjećaja, pušeći šalicu čaja i stisnuvši mali poziv žute tekućine iz sebe, stavljajući to Evu u nju. Mislio sam da zato što je test bio jeftin, a urin nije bio prvi, a nije bilo poznato kakvu osjetljivost, ništa uopće nije vidjela dušu koja je zahtijevala "nastavak gozbe" = ukupno - druga linija bila je znatno svjetlija nego na ovom Knounu (tko je zainteresiran za fotografiju u mom profilu). Trebam li se povjeriti ovoj Evi? A onda na Evi, pruge su gotovo jednake, a na Knownowu je poput Mjeseca. i ne daje mi mir... i ne dopušta mi da stavim "+", za mene je još uvijek "?". Tko je to radio? Što recenzije? RON. to je zanimljivo.. (P.S.- da "Evi bi trebao biti učinjeno, jer oni ne leže u najboljem slučaju" - znam, ali iz nekog razloga, oni nisu u najbližoj atechs, ali prisiljavajući moj suprug da me odvede u sve ljekarne u gradu poput Ne želim to, jer još nisam razgovarao o mogućem B. Želim prvo biti 100% siguran u sebe

  Korisnik web stranice Woman.ru razumije i prihvaća da je u potpunosti odgovoran za sve materijale koje djelomično ili potpuno objavljuje pomoću usluge Woman.ru. Korisnik Woman.ru jamči da postavljanje materijala koji su im dostavljeni ne krši prava trećih osoba (uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava), ne utječe na njihovu čast i dostojanstvo. Korisnik Woman.ru, koji šalje materijale, stoga je zainteresiran za objavljivanje na web stranici i izražava svoj pristanak na daljnju upotrebu od strane urednika Woman.ru.All Materijalni materijali Woman.ru, bez obzira na oblik i datum postavljanja na web stranicu, mogu se koristiti samo uz suglasnost urednika web mjesta. Ispis materijala od Woman.ru nije moguć bez pismenog dopuštenja izdavača. Uredništvo nije odgovoran za sadržaj oglasa i članaka. Mišljenje autora možda se ne podudara s gledišta urednika. Materijali smješteni u sekciji "Sex" ne preporučuju se za gledanje osoba mlađih od 18 godina (18+). Kada posjetite woman.ru, prihvaćate Women.ru Uvjeti korištenja, uklj. i u smislu kolačića

  Oksana Bio sam online prije 1 satRussia, Moskva, čekaj, frau-test je poput trudnoće. I pitam za test za ovulaciju)))) Mi, majke-bebe u skrbi, nemamo mnogo kontracepcije, pilule, helix je prerano i ne želim! Lapopyle4ka Bio sam na mjestu 5. srpnja 2012, 13:32Belarus Minsk,

  Pa, prije svega, osobno sam proveo test ovulacije Frau da zatrudni. Sve se ispostavilo, ovdje čekamo, iz dana u dan. Dakle, ne samo za definiciju trudnoće ovaj brand.

  Drugo, što je s kondomom? Test nije jeftin!

  Oksana Bio sam na mjestu prije 1 satRussia, Moskva, Pa, shvaćate, kondomi su uopće, posebno partner nema gdje krenuti))). I onda razumijem da su testovi jednokratni, zar ne? tj test set, ali oni su raspoloživ ili ne? Lapopyle4ka Bio sam na mjestu 5. srpnja 2012, 13: 32Belarus, MinskU paket od 5 testova. Jednom sam to učinio, nemoguće je koristiti više, tj. tijekom 5 dana. I sama pakiranje košta oko 13 USD. Stoga, nije dobro za vas da se tako zaštitite. Pa. Mislim da jest. Iako, oni se ne moraju koristiti svaki dan. Ovisno o trajanju ciklusa, izračunava se na koji dan trebate početi upotrebljavati. Ali. Postoji vrlo velika, ali! Kao sredstvo zaštite, oni nisu prikladni, jer oni namjeravaju pokazati najpovoljnije dane za osmišljavanje. Ali sperm se može živjeti u ženskom genitalnom traktu do 4 dana. Koncepcija se može dogoditi u vrijeme kad se jaje pomiče duž fallopijske cijevi do maternice (to jest odmah nakon ili prije ovulacije i unutar 3-4 dana). Ne podgadat. Odjednom nećete biti zaštićeni, a za 2-3 dana ćete početi s ovulacijom? Onda ima svake šanse da ponovno zatrudnite. Dakle, kao sredstvo zaštite, testovi ovulacije nisu prikladni.

  Test trudnoće eva test trudnoće eva Da, imam puno emocija koje su izravno povezane s ovim testom. I loše i dobre. Jedino što mu treba dati je vjerodostojno ispitivanje. Pokazat će vam sretnu, ili "goru istinu"! ! ! Tek kad je test lagao - kad ga nisam koristio ispravno, ili bolje, bilo je prerano! ! ! Tada sam već pogađao, naravno, da sam trudna. Nije pogađala njezino tjelesno stanje i stanje zdravlja, već čisto hipotetski - slučajnost okolnosti. Test je bio prerano, čak i prije odgode - rezultat je bio negativan, pa sam se smirio. Ali ne dugo. Nakon tri ili četiri dana, ona se "ponovno oporavi" jer su sumnje počele ponovno mučiti - i vi! ! ! jedan svijetli, drugi blijed. To je izdajnička srž svih ovih testova trudnoće - ovo je druga traka, koja se manifestira s kašnjenjem! ! ! Evo prve - odmah, nemate vremena za korištenje jer se već pojavljuje u svim njegovim ljepotama i svjetlini! ! ! I kada, s mirnim umom, pustite ga na stranu - opreza! ! ! iznenađenje! ! ! Nisam zapravo želio djecu, ali moj muž ih je stvarno želio. Za mene, za početak, bilo bi bolje riješiti moj život, riješiti neke druge probleme, ali ovdje je. 28, 29, 30, 31. i shvaćam da nešto nije u redu sa mnom! ! ! Što točno - naravno, već pogađam, zovem svog supruga u histeričkoj situaciji! ! ! To dolazi iz posla - da sve, ne može biti. Pa, poslao sam ga na test, ne želim ići na blef. Vraća se, doslovce za pet minuta, u rukama desetak ovih testova! ! ! Ja ga - gdje toliko? ? ? - Pa, ovo je sigurno. Sigurno nije uspjelo, ili bolje, nije bilo potrebno. Iako kašnjenje nije bilo nimalo sjajno, test je pokazao ispravan rezultat. Mislim na ovu omotnicu s očekivanjem "pruga", a tu je tanak, malen štap. s nekim natpisima nije jasan i kraj obojen u plavoj boji. Gledajući moj suprug - Što je ovo? ? ? - Kako ću znati? Nešto je riješeno. Moram ići. U panici, kažem - ne želim, ne mogu, ne znam kako, ne sada.

  Supruga se uvjerava - nemojte se bojati, ništa neće biti. vidjet ćete - jedna traka će biti istaknuta! ! ! Znam sigurno. Da, zna! Pa, iskorijenio sam hrabrost i otišao. Učinio sam sve što je napisano na poleđini, na pakiranju. Glavna stvar ovdje nije da se mokri test pokraj trake za zaustavljanje, inače će se pogoršati i neće pokazati ništa. Prvi test koji sam samo uništio, drhtajući ruke. Smijeh i samo, test trudnoće ne može proći. Pijem čaj, uzimam drugi. Pa, već imam iskustva u ovom pitanju, koja je - to bi trebalo raditi! Učinio sam sve u redu. Gotovo odmah jedna svijetla traka bila je istaknuta! ! ! Pogledam na test kao da ga želim hipnotizirati, bojim se skidati oči s njega, ali što ako okrenem leđa - pojavit će se druga! Govorio je muž, kako je izveo iz svog transa: - Pa, što si ti? I ja - ništa. Izlazim iz kupaonice. Već gotovo radosno, ispružujem mu test - ovdje, kao što si obećao, jedan strip! ! ! Muž uzima test, hoda do prozora kako bi bio siguran i razočaran. Gleda test, a zatim u mene. zatim opet na test. To mi je malo napalo: - Što? ? ? -Jedan je, ali na štetu drugog. I doista - jedna traka je vrlo svijetla, crvena, jasna. A drugi počinje sjati uz bok. Jedva zamjetljiv, možete ga zbuniti optičnom iluzijom ili svjetlom iz prve. Sve! ! ! Imate igru! ! ! Ja sam u suzama, moj muž počinje da me utješi: dobro je blijeda, jedva primjetna. možda je obično test dobio neispravan! Rekao sam mu, u suzama - ništa neispravno, ti to želiš provjeriti! ! ! Muž nema. Nekoliko minuta natrag. - da, istina nije neispravna! - Pa, imam - pokazala je samo jedna traka bez blijede linije u blizini! Izvlači me test koji se koristi. Već imam histeriju, smijeh kroz suze. Muž nije letio, iako se to svidjelo. Pijem još jednu šalicu čaja, u tom procesu pokušavam se smiriti i doći do mojih osjetila. Muž na svom valu, već netko zove i hvali. Jednostavno bijesan! Učinit ću još jedan test. Sada shvaćam zašto je njihov suprug toliko kupio. Učinim sve u fazi automatizma. Rezultat je opet jedan svijetli, drugi blijed. To je vjerojatno zbog činjenice da je razdoblje još uvijek vrlo mala i količina hormona trudnoće u urinu još uvijek je vrlo mala. To pretvara drugu traku. Usput, za dva ili tri dana već je istaknuta istom svjetlinom. kao prvi i već puno brže postalo je primjetno! Odlučili su napustiti dijete, već je prva druga godina već nestala. Tijekom tog vremena imala sam još jedan incident s tim testovima. Došlo je do kašnjenja, očito zbog hormonalnih poremećaja i preustroja nakon isporuke. Imam opet paniku! Muž do grla - trči za test. On nije sretan - potrčao je do ljekarne. Ispitivanje je ista, dokazano i pouzdano - EVA, ovaj put - negativno. Istinitost testa je bez sumnje! ! ! Općenito, ovo je dobra stvar - testovi! Što ste prije radili bez njih? A sada, čak i liječnici vjeruju i oslanjaju se na rezultat testa. iako sam, iskreno, malo iznenađen. A cijena je jeftina. U ljekarnama, u prosjeku, EVA test košta 15 rubalja.

  Ako vam se svidio recenziju - podijelite vezu s prijateljima!

  Test trudnoće "Eva" upute za uporabu

  Korištenje kućnog testa je brz i jednostavan način dijagnosticiranja trudnoće.

  Potražnja za takvim sredstvima dovela je do širokog raspona testova, čije ime na tržištu farmaceutskih proizvoda ima dosta.

  Test trudnoće "Eve"

  "EVA" je još jedan tip ovog alata, koji prema kritikama karakterizira učinkovitost i istovremeno - niske cijene.

  To je standardna test traka, čija je svrha rana dijagnoza trudnoće. Jedan paket sadrži jednu traku.

  Stupanj osjetljivosti prezentiranog testa je od 30 IU hCG. To znači da je u mogućnosti dijagnosticirati trudnoću od prvog dana zakašnjenja.

  Temelj testa za određivanje trudnoće "EVA" ne razlikuje se od akcija drugih. Prije uporabe test traka, potrebno je upoznati s pravilima postupka kako bi se dobio točan i pouzdan rezultat.

  Upute za uporabu

  Dakle, prije nego što počnete, ima smisla provjeriti datum isteka trake navedene na pakiranju.

  1. Provjerite je li sve u redu, možete nježno otvoriti vrećicu s test trakom koja se nalazi u njemu.
  2. Treba ga staviti u vertikalni položaj u spremniku s prikupljenim urinom. Ako izbacite traku, morate pažljivo pratiti da tekućina ne prelazi razinu označenu na traci.
  3. Nakon otprilike pet sekundi možete ukloniti traku i vidjeti je li prva traka prikazana.

  Jedna traka

  Ovo nema nikakve veze s očekivanim rezultatom i pokazuje samo da je traka prikladna za upotrebu.

  Prva traka ima naziv "kontrolni indikator".

  Dvije trake

  Sada morate odgoditi traku i pričekati nekoliko minuta. Ako se druga traka pojavi na traci, to izravno ukazuje na prisutnost trudnoće.

  Međutim, ponekad se događa da test, iz nekog razloga, daje netočne podatke.

  Sigurno, vrijedi ponavljati manipulaciju već nakon dva dana, budući da je razina hormona trudnoće (humani korionski gonadotropin), kojoj je sastav traka osjetljiv, povećava svakih slijedećih 48 sati.

  Savjeti prije primjene testa

  Da bi se dobio najpouzdaniji rezultat, preporučljivo je testirati ujutro, odmah nakon buđenja, budući da je urin koncentriran u ovom trenutku.

  Također je poželjno ne piti vodu neposredno prije testa, tako da test može prepoznati indikatore i stupanj koncentracije hormona trudnoće u čistom obliku.

  Ako nema rezultata

  Vrijedno je obratiti pažnju na takvu nijansu kao priliku da dobijete netočan rezultat zbog unosa određenih lijekova.

  Konkretno, rezultat može poricati trudnoću ako je zapravo prisutan ako se postupak provodi prerano i traka ne može prepoznati razinu korionskog gonadotropina.

  Zato se preporuča ponoviti manipulaciju nakon nekoliko dana.

  Eva test trudnoće

  Test trudnoće već je bio predmet, ako ne i prva, a zatim druga nužnost za suvremene žene. U kompletu za prvu pomoć treba uvijek ležati najmanje jedan. Dakle, ako ne razumijete, kupite: ne, ne, i to će biti korisno.

  Mnoge žene koriste testove svoje omiljene marke kako bi odredili trudnoću. Svatko je neki drugi proizvođač. Ali čak i takve žene koje su odlučne s tijestom pojavljuju se u životu kad moraju koristiti drugu. Dakle, mi beskrajno pokušavamo sve više i više novih testova trudnoće, a ta je tema među najvažnijim temama koje smo najčešće raspravljali na ženskim forumima.

  Najjednostavnije testne trake su najpopularnije, ali se uvelike razlikuju po cijeni i kvaliteti. I mi, kao stvorenja koja teže idealu, uvijek želimo biti jeftini i ljuti. To znači da je cijena pristupačna, a rezultati su istiniti. Danas predlažem raspravu o testu Eve za trudnoću.

  Postoje dvije vrste testova Eva - trudnoća i ovulacija. Potonji je zasebna priča. Zapeo je vrlo korisno i dostojan postojanja. No, o definiciji trudnoće - nema mjesta u testu Eve. Međutim, on ima jednu prednost - vrlo popularnu cijenu. Ali može li test penija pokazati pravi rezultat?

  Eva test trudnoće dizajniran je kao i sve druge test trake i radi na istom principu. Djevojke ga odabiru iz raznih razloga: muž je donio nekoga, ljekarnik je savjetovao nekoga, netko je to preuzeo bez razmišljanja, ali u većini slučajeva zbog niske cijene.

  Najosjetljiviji test trudnoće kašnjenje. Pregled najboljih testova za trudnoću

  Koji su najosjetljiviji testovi trudnoće prije kašnjenja? Na temelju čega oni rade? Hoće li test trudnoće prije mjesečnog kašnjenja? Koje su testove uopće? I zašto je to test zavaravao ženu, pokazujući lažno negativno ili lažno pozitivan rezultat? Odgovori na ova i mnoga druga pitanja mogu se naći u ovom članku.

  Mali izlet u žensku fiziologiju

  Teoretski, svaki mjesec žena je spremna za oplodnju. Svaki mjesec, ciklus po ciklusu, kontinuirani, jasno uspostavljeni procesi odvijaju se u ženskom reproduktivnom sustavu. Svaki od njih je složeni mehanizam, koji je izumio sam priroda.

  Faze ciklusa folikularna

  Ženski menstrualni ciklus sastoji se od tri faze: folikularni, ovulacijski i lutealni.

  Prvi se podudara s početkom kritičnih dana, traje oko dva tjedna. Tijekom tog vremena, velika količina estrogena je puštena u krv, folikula i maternice endometrium rasti. Već u ovoj prvoj fazi ciklusa, žensko tijelo započinje pripreme za eventualnu gnojidbu i stvara povoljan okoliš za privrženost i daljnji razvoj budućeg embrija.

  Faze ciklusa Ovulatorski i lutealni

  Druga, najkraća od svih tri faze, traje oko tri dana. Jednostavno rečeno, to je ovulacija. Isti proces koji neke žene pokušavaju odrediti uz pomoć posebnih testova (slično testovima koji određuju trudnoću), kalendaru i vlastitim osjećajima. U ovoj fazi menstrualnog ciklusa, pod djelovanjem hormona, folikul sazreo u prvoj fazi pretvara se u punopravnu stanicu jaja. Zapravo, samo ova tri dana jedina su prilika za one žene koje žele zatrudnjeti. Početak ovulacije također se može osjetiti malim bolovima u donjem abdomenu lijevog ili desnog jajnika. Uz sve to, može postojati svjetlosni iscjedak, slično u teksturi i strukturi bjelanjke.

  Treća i posljednja, lutealna faza, javlja se ako je ovulacija prošla, ali oplodnja nije bila. Pod djelovanjem hormona progesterona i estrogena u žena, pojavljuje se osebujni kompleks simptoma, poznat svima kao PMS (predmenstrualni sindrom). Tijekom lutealne faze, oko dva tjedna, žene imaju oticanje mliječnih žlijezda, česte promjene raspoloženja, razdražljivost ili suzavost, povećani apetit. Budući da se trudnoća, za koju je žensko tijelo pripremilo za to, nije dogodilo, uterus počinje aktivno riješiti nepotrebnog endometrija, a počinje menstruacija.

  Kada se dogodi kašnjenje?

  Ako mjesečno razdoblje ne počne, možete razgovarati o kašnjenju započetom. Takav se fenomen može pojaviti iz više razloga: ako se jaja oplodi i tijelo se aktivno reorganizira u "trudni" način ili s različitim ginekološkim i upalnim bolestima, hormonalnim poremećajima u tijelu, stresom doživljenim, naglim klimatskim promjenama ili, primjerice, čestim katarhalne bolesti i uzimanje bilo kakvih jakih lijekova.

  Sada o najvažnijoj stvari

  Najosjetljiviji test trudnoće prije odgode, postoji li jedan?

  Postoji! Ali prvo, pogledajmo kako rade.

  Načelo apsolutno svih kućnih testova trudnoće je da zamka hCG hormon u ženskom urinu. Što je hCG? To je specifična tvar koja proizvodi ljusku oplođenog jajašca - jajašca. Proizvodnja hormona hCG započinje točno od trenutka kada se proces implantacije odvijao, a oplođeno jaješanje uspješno je pričvršćeno na stijenku maternice.

  U ovom trenutku koncentracija hormona u tijelu žene postupno raste, povećavajući se svaka dva dana. I otprilike do procijenjenog dana, kada menstruacija treba započeti, dosegne pristojnu razinu. Često, svaki test može uhvatiti takvu koncentraciju hCG i proizvesti rezultat.

  Da li test pokazuje trudnoću prije kašnjenja menstruacije?

  Da, možete odrediti trudnoću prije odgode. Važno je odabrati test s najvećom osjetljivošću, od oko 10-20 MME. U tijelu zdrave ne-trudnice, koncentracija hormona HCG kreće se od 0-5 MME.

  Postoje neka jednostavna pravila koja se moraju slijediti za ispravan rezultat istraživanja.

  1. Ispitivanje se poželjno provodi ujutro.
  2. Spremnik za urin trebao bi biti čist i suh.
  3. Nezadovoljno je navečer, ili barem 5-6 sati prije testiranja, piti puno tekućine, a također i uzimanje bilo kakvih diuretskih lijekova.

  Ako se ovi osnovni uvjeti ne promatraju, čak i najosjetljiviji test trudnoće prije kašnjenja (pa čak i nakon nje) može pokazati netočan rezultat. Stoga se studiju treba približiti s punom odgovornošću i ne zanemariti te uvjete. Inače, rezultat može biti nepouzdan i test će morati biti obnovljen.

  Sada ćemo razmotriti najbolje testove trudnoće koje nam nude ljekarne, kao i njihove prednosti i nedostatke

  Proizvođač - Francuska, osjetljivost - 10MME / ml, izvorna tehnologija proizvodnje. Reagensi za kontrolnu traku sadrže poliklonska i monoklonska konjugirana tijela krute faze. Zbog ovog "sastava", niz ženskih hormona ostaje bez "pažnje", a hCG je vrlo precizno zarobljen, što značajno povećava pouzdanost testa trudnoće. Prije odgode, to se može obaviti najkasnije tri dana.

  U korištenju "BB testa" ne razlikuje se od ostalih sličnih. Mala količina urina se skuplja u čistom, suhom spremniku, a zatim se traka spusti na navedenu lokaciju. Nakon toga, test se mora staviti na ravnu površinu i pričekati pet minuta. Jedna traka označava odsutnost trudnoće, dva - o njegovoj prisutnosti.

  Prednosti testa: visoka osjetljivost, jednostavnost korištenja, pouzdani rezultati.

  Nedostaci: visoki troškovi.

  2. Clearblue digitalni.

  Zaštitni znak Velike Britanije, osjetljivost - 25 MME / ml, originalna i suvremena tehnologija proizvodnje. Clearblue digitalni je digitalni test s indikatorom i inteligentnim dvojnim senzorom koji ne samo da pokazuje prisutnost trudnoće, već i određuje trajanje zanimljivog položaja s točnošću od jednog do dva tjedna.

  U uporabi, ovaj test se malo razlikuje od svoje vrste. Nema potrebe za skupljanjem mokraće. Ovo je mlazni test. Prije upotrebe, morate ukloniti plavu kapu i doslovce nekoliko sekundi staviti upijajući vrh ispod struje urina. Nakon toga će se na zaslonu pojaviti cijeli sat. To znači da se rezultat obrađuje. Studija se može smatrati dovršenim čim se na zaslonu pojave riječi trudna / ne trudna i numerička vrijednost u tjednima (1 + / 2 + / 3 +).

  Prednosti testa: visoka osjetljivost, jednostavnost upotrebe, informacije ne samo u smislu prisutnosti ili odsutnosti trudnoće, već i trajanja.

  Nedostaci: visoki troškovi.

  Američki zaštitni znak, osjetljivost - 10MME / ml, testna kaseta. Sezam je skup posebnih kazeta i pipeta. Dakle, to je prototip ovog laboratorija jer zahvaljujući ovom dizajnu interakcija reagensa i tekućine se postiže najdjelotvornijim.

  Kako provesti istraživanje? U prozoru na testnoj kazeti trebate ispustiti nekoliko kapi urina, prethodno prikupljene u pipeti. Zatim stavite test na ravnu površinu nekoliko minuta. Rezultat se očitava u susjednom prozoru. Jedna traka - bez trudnoće, dvije - postoji.

  Prednosti: visoka osjetljivost, točni rezultati.

  Nedostaci: visoki troškovi, složenost primjene.

  Još neke opcije

  "EVI-test" - osjetljivost 20 MME / ml, proizvođač - Njemačka. Dostupno u tri varijante. Trake, tablet (kaseta), inkjet.

  Prednosti: jednostavnost korištenja, visoka osjetljivost, može se obaviti prije odgode.

  Nedostaci: visoki troškovi testova na kaseti i tabletama.

  Fray-Test - osjetljivost 15-20 MME / ml, proizvođač - Njemačka. Dostupno u tri vrste.

  Prednosti: jednostavnost korištenja, visoka osjetljivost, može se obaviti prije odgode.

  Nedostaci: visoki troškovi.

  Know-Now test koji određuje trudnoću prije kašnjenja je s velikom osjetljivošću od 5 MME / ml, proizvođač je Kanada. Nalazi se u obliku širokih pruga i kaseta.

  Prednosti: preosjetljivost, jednostavnost korištenja, pouzdani rezultat.

  Nedostaci: ne prodaje se posvuda.

  Test koji određuje trudnoću kašnjenja, FemiTest, - osjetljivost 25 MME / ml, proizvođač - Ujedinjeno Kraljevstvo. Proizvedeno u tri oblika.

  Prednosti: niska cijena.

  Nedostaci: ne prodaje se posvuda.

  No, osim uvoza, postoje i vlastiti domaći testovi. Teško ih je pripisati najboljim testovima trudnoće, ali su i dalje popularni kod žena.

  Ruski preosjetljivi testovi trudnoće

  "Eva" i "Vera" - osjetljivost 25 MME / ml, proizvođač - Rusija. Dostupno u trakama. Oni su relativno jeftini, ali ponekad daju lažno pozitivan rezultat.

  "Budite sigurni" - osjetljivost 25 MME / ml, proizvođač - Rusija. Dostupno samo u trakama. Njihov je trošak također nizak, ali ti testovi često leže.

  "Rođena sam!" - osjetljivost 5-10 MME / ml, proizvođač - Rusija. Dostupno u trakama, kasetama i inkjet modulima. Visoka točnost, omjer cijene i performansi. Možda je ovo najbolji test trudnoće prije kašnjenja domaće proizvodnje.

  O nepouzdanim rezultatima ispitivanja

  Nažalost, ponekad je pouzdanost testiranja trudnoće prije kašnjenja (a ponekad i nakon toga) ispitivana od strane žene. I zbog dobrog razloga. Uostalom, događa se da čak i najosjetljiviji test trudnoće prije odgode pokazuje netočan rezultat. Ponekad razlog leži u neuspjehu slijediti najjednostavnija pravila i mjere opreza pri provođenju istraživanja. I ponekad su razni unutarnji problemi tijela.

  Malo o lažnim pozitivnim i lažnim negativnim rezultatima. Zašto se to dogodi?

  Lažno pozitivno ispitivanje

  Mogu se pojaviti iz više razloga. Trinaest najčešćih uzroka "pogrešnih testova":

  1. Kvaliteta samog testa. Ponekad se ne susrećemo s najvišim proizvodima koji sadrže brak. Na žalost, nitko nije imun na tome. U slučaju da postoji sumnja na neispravni test, morate uzeti još jednu, kontrolnu.
  2. Cisti jajnika ili fibroidi. S takvim problemima u urinu žene mogu sadržavati malu količinu hormona HCG, za koje će test dati pozitivan rezultat. Možete sumnjati na cistu ili miom povlačenjem bolova u donjem dijelu trbuha, odgođenog i zapažanja. Potrebno je konzultirati stručnjaka.
  3. Ektopična trudnoća. Dogodilo se da se oplođeno jaje ne ugrađuju izvan zida maternice, ali izvan granica. Na primjer u jajovodu ili trbušnoj šupljini. Dijagnoza ektopične trudnoće moguće je samo ultrazvukom, jer ponekad čak i neki simptomi mogu biti odsutni. Takvo kršenje zahtjeva hitnu medicinsku njegu, jer prijeti životu i zdravlju žena.
  4. Nedavni pobačaj ili pobačaj. U takvoj situaciji, test reagira na hormon hCG, koji još nije imao vremena pada u normalu. Nakon pobačaja ili pobačaja, HCG se polako vraća u normalno tijekom sljedećih 6 tjedana.
  5. Reagens. Na nekim testovima možete vidjeti drugu slabo obojenu, bijelo-siva traku. Ovo je linija reagensa, pravi drugi šipka izgleda drugačije.
  6. Razni lijekovi. Pri uzimanju određenih lijekova (diuretici, sredstvo za smirenje, sredstva za poticanje ovulacije i za ženski reproduktivni sustav, neuroleptici, antikonvulzivi, lijekovi, antihistaminici i lijekovi za Parkinsonovu bolest) mogući su pogrešni rezultati.
  7. Problemi i patologije hipofize.
  8. Problemi i poremećaji bubrega. Ponekad hormon HCG nema vremena za akumulaciju u količini koju bi test mogao uhvatiti. To se događa s različitim patologijama bubrega i mokraćnog sustava.
  9. Test je učinjen prerano. HCG obično udvostručuje svaka dva dana. I raste prema ovoj shemi: 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, i tako dalje. Ali također se događa da hormon raste mnogo sporije nego obično. U tom slučaju, trebate ponoviti test nakon nekoliko dana ili donirati krv za hCG u laboratoriju.
  10. Kršenja u menstrualnom ciklusu žena. Normalno, ovulacija se događa usred ciklusa. Ali tako se događa da se zbog nekog nepoznatog razloga pomiče u jednom ili drugom smjeru. Ponekad se čak i dogodi da ovulacija javlja na menstruaciju dana. Zatim se sve prosječne odredbe premještaju i ne možete pogoditi kada treba napraviti test. Ako nakon negativnog rezultata još sumnjate, trebate provesti još jedan test u intervalima od tjedan dana.
  11. Pijte puno vode. Moguće je da je uoči studije bilo puno povišene tekućine, pa je razina hCG-a bila "razrijeđena". Nije preporučljivo koristiti tekućinu 5 sati prije testa.
  12. Ako je poznato da postoji trudnoća, a test trajno pokazuje negativan rezultat, može se sumnjati u ektopičnu trudnoću (kao i u slučaju lažnog pozitivnog rezultata, to se također događa), prijetnjom pobačaja ili propuštenom pobačaju. Tada morate ići na ultrazvuk kako biste izbacili svoje sumnje i strahove.
  13. Temperatura nije bila promatrana ili je test bio pohranjen pri visokoj vlažnosti.

  Bez obzira na test pokazuje, ne biste trebali odgoditi posjet stručnjaku.

  Na temelju gore navedenog, nema nedvosmislenog odgovora na pitanje "Koliko dana prije kašnjenja test pokazuje trudnoću?" Čak i većina preosjetljivih testova o kojima se govori u članku može biti pogrešna. Unatoč svojim naizgled točnim, brand i tehnologije istraživanja, svaki od gore navedenih testova može dati lažan rezultat. Stoga ne biste trebali odgoditi posjet antenatalnoj klinici. Samo doktor tijekom ispitivanja, u kombinaciji s ultrazvučnom dijagnostikom i analizom krvi za hCG, moći će dati 100% točan odgovor - postoji li trudnoća ili ne. Nemojte odgađati trenutak, jer ovo je zdravlje ne samo moguće buduće majke, već i bebe. Blagosloviti!

  Bazalna temperatura od A do Z

  Dragi prijatelji! Da, ovo je oglašavanje, vrti se tako!

  Osjetljivost testa trudnoće

  Djevojke, kupio sam testove za B i nemaju kutije, a njihova osjetljivost nije napisana na vrećicama, BI-SCHUR i EVA testovi, ne kažete mi kakvu su osjetljivost, inače sam se popeo na internet i nisam našao

  Pročitajte komentare 25:

  Beau Shur Ne savjetujem se kupiti uopće - uvijek leže (((

  Znam da Bee-Shur ima osjetljivost od 25, ali Eva ne zna. Preporučujem testove ozbiljnije, oni stalno leže. Pa, barem Frau ili EVI. Volio bih da svi budu prugasti.

  Bishur uopće ne opravdava svoje ime. Čuli su čak i muškarce da prikazuju drugu traku. Zašto ne kupiti normalne testove Frau ili Evie?

  Eva-25... nije vidjela ostale...

  Pridružim se Bishurov računu, lažem... Koristio sam HomeTest, imaju osjetljivost od 10 i pokazao mi prije odgode. Mnogi pohvale EVI test, s osjetljivošću od 20 i 25 godina. Sretno.

  Usput, istina je Bi shur, Eva, Gospa na testu, Bi shua i sve što košta manje od 50 rubalja koje su bili uvjereni vlastitim osobnim iskustvom..

  Eva - 25. Nisu mi lažali. Ali pokazali su da je prugasta gore od istog EVI. Bee shur, kao što djevojke ispravno pišu, lažu.

  Uvijek kupujem različite testove, a ponekad i sve je prikazano // ali nažalost samo hgch je točno)
  ali na trošak testova, potreban vam je dobar test koji je dobro isplativ, ili kupiti elektronsku plavu boju, skupo ali sigurno će vam pokazati vremensko ograničenje ili + ili -

  Bishur je odmah u smeću, čak i muškarcima pokazuju 2 bara. Najizravniji i najgrublji uzeti

  Nikad nisam pokazao dvije pruge Bi Shura (((

  Da, nedavno sam testirala ove jeftine Bishurs testove, prolazile su kroz mjesec, a on je pokazao trudnoću i skupi testovi su samo dno trake pa je bolje kupiti skupe testove!

  S Bee Shurom, imam i trudni muž

  Eva ima 20 i 25 osjetljivosti, izbacuje bishure, a zbog uvjerljivosti Temko je pročitao moju čast.

  Eve se također može baciti, u prošlom ciklusu, s hgch manje od 1, 2, svi zajedno pokazuju B. Evie također uzrujan. Sada što kupiti, nikada neću znati

  A ja, kad sam išao u apoteku na testove i pitam koliko je njihova osjetljivost, ljekarnici su zaokružili oči))). U prvoj apeturi koju su pitali, i gdje je napisano na testovima, pokazuju, podučavaju, sada ću znati. U drugoj su rekli da nisu ni čuli za ovo, dali su testove, kažu, pročitaju sami i odlučite koja je potrebna. A treći su rekli: djevojku. Kako to misliš? Svi su osjetljivi. Napisano je na njima: 100% točnosti ili jamstva. Svi su isti. Što je 10, 20, 25. Tip I ku-ku... Morao sam uzeti kutiju i pokazati joj gdje je napisana osjetljivost.. Ali još me uvijek gledala kao budala iz gluhog sela i nisam razumjela ništa

  I sad dolazim u ljekarnu i samo kažem, daj mi test takve tvrtke)))

  Test trudnoće "Eve"

  Brojni reklame zahtijevaju definiranje rane trudnoće s testom. To je stvarno prikladno, jeftino i precizno. Važno je samo odabrati pravi test, a zatim slijediti upute.

  Test za definiciju trudnoće "Eve" ne oglašava se na radiju i na televiziji, ali u praksi to je izvrsna alternativa skupim proizvodima. Popularnost testa "Eve" objašnjava ne samo prihvatljivu cijenu nego i dobru kvalitetu.

  Opis testa

  Test trudnoće "Eva" teško je osvojiti s zanimljivim dizajnom i skupom ambalažom. Ovo je samo jedna test traka u folijskoj vrećici. Kao i kod drugih proizvođača, primjenjuju se posebna antitijela koja su osjetljiva na hormon hCG.

  Ne miješajte test trudnoće s testom ovulacije sličnim imenom "Eva-test". Ovo je skupe proizvod koji radi na sasvim drugačijem načelu (sakupljanje sline).

  Prednosti ispitivanja trudnoće "Eve" su:

  • Niska cijena, zahvaljujući kojoj imate priliku kupiti ni jedan test, već više odjednom, što će u određenim situacijama pomoći pratiti dinamiku države.
  • Učinkovitost. Načelo rada svih testova trudnoće je isti bez obzira na cijenu. Važno je samo jedan uvjet - njihova osjetljivost.
  • Detaljne upute koje neće pogriješiti u postupku korištenja.

  Dinamika testova - najvažniji trenutak za žene koje strastveno žele postati majke. U takvim situacijama, račun svaki dan. Žena dobro ispituje prije moguće kašnjenja. U nekim slučajevima, već sedmog dana nakon ovulacije, ako točno znate datum, manifestacija slabog drugog benda je sasvim stvarna. To je ona koja će biti slama za koju su milijuni žena spremni za hvatanje. Kako se hormon HCG povećava u mokraći, traka postaje tamnija sve dok se, naposljetku, ne postane jednake boje u odnosu na prvi, što će konačno ukazivati ​​na pojavu trudnoće.

  Naravno, postoje situacije kada test "Eve" nije u redu, ali bilo koja, čak i najskuplja verzija testova, nije imuna od takvih kvarova. U tom slučaju, ako postoji jasno kašnjenje u menstruaciji, a test pokazuje jedan strip, savjetovanje i pregled ginekologa je potrebno. Liječnik će poslati krvni test koji može pouzdano potvrditi prisutnost ili odsutnost trudnoće.

  Ispitivanje osjetljivosti

  Ne možemo reći da su testovi trudnoće "Eve" preosjetljivi. To je 25 mMe / ml, što je prosjek.

  Da bi se dobio pouzdan rezultat, najbolje je provesti test nakon otkrivanja menstruacijskog kašnjenja. U tom razdoblju urin će sadržavati dovoljnu količinu hormona, što je dovoljno za postizanje dugo očekivanog rezultata.

  Hormon hCG u krvi i urinu djevojke koja je tek postala trudna počinje rasti postupno. Važno je ne zaboraviti da se implantacija oplođenog jaja javlja tek nakon tjedan dana, ili još više, nakon posljednje ovulacije. Razina hCG-a s većim intenzitetom raste u krvi, pa možete donirati krv kako biste odredili točan rezultat u ranom razdoblju.

  U urinu povećava se hCG postupno, povećava se dvostruko svaka 24-48 sata. Na primjer, implantacija se dogodila tjedan dana nakon ovulacije, što znači povećanje hCG na ovaj dan od 2 do 4 mMe / ml. Prema tome, do devetog dana količina će ponovno udvostručiti i doseći 8 mMe / ml. Ako provodite test trudnoće trenutačno, ona neće pokazivati ​​nikakve promjene, iako je već došla trudnoća. Dakle, samo 11. dan nakon ovulacije, razina hCG će doseći 25 mMe / ml, što test može označiti. Važno je imati na umu da u svakoj situaciji mogu postojati pojedini čimbenici koji utječu na prisutnost hormona trudnoće u mokraći, njegov rast.

  instrukcija

  Upute trudnoće test "Eve" nije mnogo razlikuje od ostatka. Postupak se temelji na nekoliko koraka:

  • skupljati mokraću u čistom spremniku;
  • uranjati test traku u tekućinu, ne prelazeći dopuštenu razinu;
  • provjerite je li prva traka prikazana na testu, što ukazuje na njegovu prikladnost;
  • stavite uzorak na vodoravnu površinu;
  • provjerite rezultat nakon 1-2 minute.

  Upute također navode da je poželjno ponoviti test nakon 2 dana kako bi se provjerili dobiveni rezultati.

  Praksa pokazuje da u nekim slučajevima za manifestaciju druge trake, morate čekati 10 minuta, a ne 2 minute proglasio proizvođač. Međutim, ovo je prilično iznimka od općeg pravila.

  Postoje opće preporuke za primjenu testa:

  • Važno je koristiti proizvod koji nije istekao.
  • Obratite pažnju na prvu kontrolnu traku, ona mora biti jasna i odmah se pojaviti. To će ukazivati ​​na prikladnost čitavog testa.
  • Sve ovisno o tome što proizvođač tvrdi, uvijek je lakše utvrditi ranu trudnoću jutarnjim urinom. To se objašnjava činjenicom da je mnogo koncentriraniji, jer se sastoji uglavnom od vode, a ne od vode, nego izlučivanja tijela.

  Važno je trudnoće truditi što je moguće mirnije. U slučaju da vam rezultat iz nekog razloga ne odgovara, nema smisla ponoviti test istog dana. Puno je logičnije čekati nekoliko dana, a tek onda ponoviti postupak. Zahvaljujući tome, možete spasiti ne samo novac, već i vlastite živce.

  Recenzije

  Test trudnoće možete odabrati ne samo po karakteristikama proizvoda i proizvođača, već i prema pregledima na Internetu. Ponekad ima dovoljno nekoliko obilježja testiranja trudnoće od stvarnih ljudi koji su ga koristili kako bi odlučili da li vam odgovara, da li biste se trebali oslanjati na to.

  Pregledajte broj 1

  Moja je trudnoća planirana. Svaki mjesec smo morali ići u apoteku i nabaviti nekoliko testova kako bismo bili sigurni da nema trudnoće. Jednom sam ostavio novčanik kod kuće, au torbi je bilo samo malo za putovanje. U ljekarnici su pronašli Eva test za mene, što me koštalo samo 24 rubalja. Nije čak bio u prozoru, očito u komercijalne svrhe. To je test koji je pokazao slabu drugu traku, koju sam dugo gledala i pokazala svima!

  Smatram da je posve besmisleno potrošiti veliki novac na skupe testove. Sve ovisi o osjetljivosti. Ako ne rogozite vrijeme i pravilno jedete, rezultat će biti istinit i najjeftiniji izbor.

  Mislim da trebate posebno pitati o testu "Eve" u ljekarnama, jer ljekarnici uvijek počinju ponuditi dobre, oglašene proizvode.

  Pregledajte broj 2

  Ne mogu ništa reći o Eva testu. Jedina negativna tvrdnja je da je teško pronaći. Neki prodavači čak kažu da uopće nisu čuli za to.

  Osobno sam bio neugodno da u pakiranju ima samo jednu traku. Morao sam kupiti nekoliko komada. No, trošak testa omogućuje vam da to učinite. Jeftinije sredstvo za određivanje trudnoće, nisam upoznao. Osjetljivost testa je prosječna, ne može se koristiti sve do odgode menstruacije. Štoviše, najbolje je čekati jedan ili dva dana nakon što se to dogodilo. U ovom slučaju, mislim, test "Eve" neće vas pustiti.

  Pregledajte broj 3

  U mom inventaru uvijek imam nekoliko paketa Eva testa, budući da trudnoća još nije u mojim planovima. Test je jeftin i pouzdan. Ovo je vrlo povoljno, jer ako uzmete skup modela, možete ići razbijen!

  Pakiranje je jednostavno, test je jednostavan, ali je li to slučaj ako je rezultat važan, a ne prekrasan omot? Test je pouzdan, testiran na moje osobno iskustvo. Ne vjerujem previše oralnim kontraceptivima, ali moram ga koristiti. Zahvaljujući redovitim provjerama s Eva testom, posve sam mirno.

  Pregledajte №4

  Test trudnoće "Eve" potražite u proračunskim ljekarnama. Pitanje ga o skupim mrežama je besmisleno. Moja menstruacija trebala je započeti 16. travnja, istog dana imala Eva test, što se pokazalo negativnim. Sljedećeg dana, traka me uhvatila za oči slučajno. Zamislite moje iznenađenje kada je slaba sekunda već vidljiva! Nekoliko dana kasnije ponovno sam testirala, rezultat je bio pozitivan. Ne znam je li to dostojanstvo testa "Eve", kada pokazuje drugu traku nakon jednog dana. Svatko odluči za sebe. Nakon 8,5 mjeseci imao sam kćer!

  Negativan rezultat

  U nekim slučajevima, test je u stanju pokazati odsutnost trudnoće u njegovoj prisutnosti. To se događa rijetko i uvijek izaziva određeni faktor.

  Uzroci lažno negativnog rezultata:

  • Oštećeno tijesto za pakiranje, nepravilno skladištenje, brak.
  • Previše rano ispitivanje.
  • Upute o nepoštivanju. Važno je smanjiti traku u urinu na određenoj razini i procijeniti rezultat nakon određenog vremena. Ako predugo čekate, riskirate pogrešku.
  • Hormonski lijekovi često utječu na razinu hormona, što zbunjuje test.
  • Ponekad test može pokazati lažno negativan rezultat u bubrežnim patologijama, kada se proteina nalazi u urinu (često žena to nije ni svjesna).
  • Korištenje velikih količina tekućine, diuretika uoči ispitivanja uvijek negativno utječe na rezultat i podmazuje ga.

  Također, razina hCG-a slabo je određena nekoliko tjedana nakon normalne dostave, kirurškog zahvata, bilo koje vrste pobačaja, te u drugim slučajevima koji su gore spomenuti.

  Najčešći uzrok lažno negativnog rezultata je upotreba preranog testa. Da bi se dobio pouzdan rezultat, potrebno je dovoljno koncentracije hCG urina. Počinje se isticati tek nakon implantacije i uzdiže se prije svega u krvi, a ne u urinu. Vezivanje oplođenog jaja događa se 6-12 dana nakon začeća. Ako vam je potreban točan rezultat, test bi trebao biti učinjen ne prije 14 dana. Značajno povećanje HCG-a događa se oko procijenjenog datuma sljedećeg menstruacije, a tek tada se može pouzdati u rezultat testa.

  Postoje situacije kada hormon trudnoće raste tako brzo. U takvim slučajevima, test nije u stanju prikazati dvije trake, bit će potrebno ponoviti za nekoliko dana. Ponekad, čak i sa redovitim ciklusom, nemoguće je precizno odrediti početak ovulacije. U nekim slučajevima, ona se prebacuje i do kraja ciklusa i njegovog početka. To također utječe na istinitost rezultata.

  U slučaju kada je žena sigurna u trudnoću, a test i dalje pokazuje jednu traku, trebate biti oprezni i posjetiti liječnika. To je moguće uz ektopičku trudnoću, veliku vjerojatnost pobačaja.

  U svakom slučaju, kada koristite test "Eve", kao i ostali, važno je slijediti upute. Za dodatno povjerenje, najbolje je testirati nekoliko puta u intervalima od nekoliko dana. Kada dobijete pozitivne rezultate, posjet ginekologu trebao bi biti prva stavka dnevnika.