Eva test trudnoće

Rođenja

Test trudnoće već je bio predmet, ako ne i prva, a zatim druga nužnost za suvremene žene. U kompletu za prvu pomoć treba uvijek ležati najmanje jedan. Dakle, ako ne razumijete, kupite: ne, ne, i to će biti korisno.

Mnoge žene koriste testove svoje omiljene marke kako bi odredili trudnoću. Svatko je neki drugi proizvođač. Ali čak i takve žene koje su odlučne s tijestom pojavljuju se u životu kad moraju koristiti drugu. Dakle, mi beskrajno pokušavamo sve više i više novih testova trudnoće, a ta je tema među najvažnijim temama koje smo najčešće raspravljali na ženskim forumima.

Najjednostavnije testne trake su najpopularnije, ali se uvelike razlikuju po cijeni i kvaliteti. I mi, kao stvorenja koja teže idealu, uvijek želimo biti jeftini i ljuti. To znači da je cijena pristupačna, a rezultati su istiniti. Danas predlažem raspravu o testu Eve za trudnoću.

Postoje dvije vrste testova Eva - trudnoća i ovulacija. Potonji je zasebna priča. Zapeo je vrlo korisno i dostojan postojanja. No, o definiciji trudnoće - nema mjesta u testu Eve. Međutim, on ima jednu prednost - vrlo popularnu cijenu. Ali može li test penija pokazati pravi rezultat?

Eva test trudnoće dizajniran je kao i sve druge test trake i radi na istom principu. Djevojke ga odabiru iz raznih razloga: muž je donio nekoga, ljekarnik je savjetovao nekoga, netko je to preuzeo bez razmišljanja, ali u većini slučajeva zbog niske cijene.

6 prednosti Eva testa trudnoće

"Eva" test trudnoće vrlo je popularan među ženama. U kompletu za prvu pomoć, svaka žena koja ima seksualni život mora imati najmanje jedan test trudnoće. Ne samo da pomaže u određivanju željene trudnoće, već i da se uspostavi neplanirana, drugim riječima "leti". Suvremeni testovi, kao što je "Eva", razlikuju se precizno od prvog dana kašnjenja.

"Eve" test za ovulaciju

Test za određivanje ovulacije Eva-Test omogućuje određivanje "istog" dana ciklusa, kada jaje ostavlja folikul. Ovaj test pomaže ženi da planira svoj seksualni život - biti upozoren na neželjenu trudnoću ili, obrnuto, za izračun najoptimalnijeg dana gnojidbe.

Žene koje su koristile Eva ovulacijski test potvrđuju točnost rezultata za 99,6%.

Ispitivanje dolazi u obliku kutija za okrugli prah, koristeći se vrlo jednostavnim. Eva-Test određuje početak ovulacije sline, analizom razine estrogena u njemu. Da biste to učinili, dovoljna je kapljica sline na posebnom senzoru, a ugrađeno mini računalo će se dijagnosticirati. Uključeno u test je instrukcija koja jasno opisuje sve nijanse korištenja testa.

Značajke:

 • Izračunava ovulaciju tijekom nepravilnog ciklusa;
 • Do 80% može pomoći u planiranju podu budućeg djeteta;
 • Određuje uzrok kašnjenja;
 • Izračunava sterilnost žene;
 • Utvrđuje da se koncepcija uspješno dogodila, čak i ako je termin kratak;
 • Kontrolira hormone.

Za razliku od uobičajenih ovulacijskih testova, Eva-Test se može koristiti neograničen broj puta. Možda je potrebno samo zamijeniti bateriju u uređaju. Unatoč visokim troškovima ovog testa, među ženama je zahtjev koji ostavljaju samo pozitivne povratne informacije o tome.

Kako je dinamika ispitivanja trudnoće "Eve"

Kada planirate djecu, svaka žena prati ovulaciju i ovih dana pokušava zatrudnjeti. Poznavajući točan dan jaja, prvi test trudnoće može se provesti tjedan dana nakon očekivanog dana ovulacije.

Najbolje je koristiti test trudnoće "Eve" tjedan dana nakon ovulacije

Pojava blago primjetne druge trake pokazuje pozitivan rezultat. Da bi se potvrdio rezultat, promatra se dinamika - od 7 do 13 dana nakon ovulacije, preporučuje se testiranje trudnoće. U pravilu, 13-14 dana dolazi do kašnjenja, a traka postaje sjajnija. Ovo je razlog da kontaktirajte ginekologa za konačnu presudu - "Ti si trudna".

Za praćenje dinamike preporučuje se kupiti testove jedne tvrtke.

Bilo koji test, uključujući Eva-Test, možda neće pokazivati ​​željenu traku, čak i kad se pojavi trudnoća. Stoga, s velikim kašnjenjem i negativnim testom, trebate posjetiti liječnika ili donirati krv za hormon HCG.

Test trudnoće "Eva": osjetljivost, upute za uporabu

U pakiranju Eva-testa, kao u mnogim drugim brzim testovima, postoji jedna test traka. Prije upotrebe, test se čuva na suhom mjestu nedostupnom djeci.

Osjetljivost Eva-Testa je prosječno - 25 mIU / ml, iako vam čak omogućuje i uspostavljanje "zanimljivog položaja" čak i prije prvog dana kašnjenja, što je vrlo pogodno za nepravilan menstrualni ciklus.

Kada kupujete test, uvijek biste trebali pogledati datum isteka, jer to ovisi o tome koliko će točno rezultat biti. Proizvod također može biti neispravan ako se prva kontrolna traka ne pojavi prilikom korištenja.

Mnogi proizvođači testova trudnoće savjetuje se da provode "iskustvo" ujutro. Jutarnji urin se smatra najkoncentriranijim, odnosno, pokazat će točniji rezultat. Međutim, nitko ne zabranjuje test navečer, kada se pojavi trudnoća, bit će pozitivno u bilo koje doba dana.

Kako napraviti test:

 1. Prikupiti rani urin u čistom spremniku.
 2. Suhim rukama izvadite tijesto iz ambalaže.
 3. Uronite kraj ispitivanja u urinu na povučenu kontrolnu oznaku 30-40 sekundi.
 4. Pazite da prva traka pokazuje, što ukazuje na prikladnost ispitivanja.
 5. Stavite traku na vodoravnu površinu 1-2 minute.
 6. Prikaži rezultat.

U pravilu, ako postoji kašnjenje od 2-3 dana i trudnoća je počela, test će gotovo odmah pokazati dvije pruge. Kratko razdoblje će pokazati blago ružičastu drugu traku, pa je bolje ponoviti test nakon 2 dana, kada će se razina hCG u urinu povećati.

Jeftin test za trudnoću "Eve": korisničke recenzije

Žene koje su koristile Eva-Test, zabilježite točnost određivanja trudnoće prvog dana zakašnjenja. Niska cijena, dostupnost i jednostavnost korištenja glavne su osobine za koje žene odabiru ovaj test.

Načelo skupih testova identično je "Evi", stoga, kako bi se ne preplatili, mnogi farmaceuti nude ženama Eva-Testu za praćenje dinamike. Da biste potvrdili rezultat, morate napraviti nekoliko testova s ​​razlikom od 1-2 dana.

Mnogi ljudi vole kupiti Eva test trudnoće jer je jeftin i učinkovit.

Kada se ispravno koristi, učinkovitost testa dokazuju mnogi korisnici koji planiraju svoju trudnoću.

Neke žene imaju negativan stav prema jeftinom testu, tvrdeći da će očito pokazati lažnu verziju. Vjeruju da samo skup test može pokazati pouzdani rezultat. Jao, ovo je mišljenje pogrešno. Ako napravite test prije odgode, čak i najskuplji test može biti pogrešan - zbog niske razine hCG u mokraći.

Pregled testiranja trudnoće EVA (video)

Odluka koja testira kupiti skupo ili jeftino, žena sama preuzima. Istodobno se oslanja ne samo na cijene, već i sluša mišljenja prijatelja, savjet ginekologa ili ljekarnika, inače kupuje prvi test koji je došao u ruke. U svakom smislu, Eva-Test osvaja - jeftina, jeftina i relativno pouzdana.

Test trudnoće "Eve"

Brojni reklame zahtijevaju definiranje rane trudnoće s testom. To je stvarno prikladno, jeftino i precizno. Važno je samo odabrati pravi test, a zatim slijediti upute.

Test za definiciju trudnoće "Eve" ne oglašava se na radiju i na televiziji, ali u praksi to je izvrsna alternativa skupim proizvodima. Popularnost testa "Eve" objašnjava ne samo prihvatljivu cijenu nego i dobru kvalitetu.

Opis testa

Test trudnoće "Eva" teško je osvojiti s zanimljivim dizajnom i skupom ambalažom. Ovo je samo jedna test traka u folijskoj vrećici. Kao i kod drugih proizvođača, primjenjuju se posebna antitijela koja su osjetljiva na hormon hCG.

Ne miješajte test trudnoće s testom ovulacije sličnim imenom "Eva-test". Ovo je skupe proizvod koji radi na sasvim drugačijem načelu (sakupljanje sline).

Prednosti ispitivanja trudnoće "Eve" su:

 • Niska cijena, zahvaljujući kojoj imate priliku kupiti ni jedan test, već više odjednom, što će u određenim situacijama pomoći pratiti dinamiku države.
 • Učinkovitost. Načelo rada svih testova trudnoće je isti bez obzira na cijenu. Važno je samo jedan uvjet - njihova osjetljivost.
 • Detaljne upute koje neće pogriješiti u postupku korištenja.

Dinamika testova - najvažniji trenutak za žene koje strastveno žele postati majke. U takvim situacijama, račun svaki dan. Žena dobro ispituje prije moguće kašnjenja. U nekim slučajevima, već sedmog dana nakon ovulacije, ako točno znate datum, manifestacija slabog drugog benda je sasvim stvarna. To je ona koja će biti slama za koju su milijuni žena spremni za hvatanje. Kako se hormon HCG povećava u mokraći, traka postaje tamnija sve dok se, naposljetku, ne postane jednake boje u odnosu na prvi, što će konačno ukazivati ​​na pojavu trudnoće.

Naravno, postoje situacije kada test "Eve" nije u redu, ali bilo koja, čak i najskuplja verzija testova, nije imuna od takvih kvarova. U tom slučaju, ako postoji jasno kašnjenje u menstruaciji, a test pokazuje jedan strip, savjetovanje i pregled ginekologa je potrebno. Liječnik će poslati krvni test koji može pouzdano potvrditi prisutnost ili odsutnost trudnoće.

Ispitivanje osjetljivosti

Ne možemo reći da su testovi trudnoće "Eve" preosjetljivi. To je 25 mMe / ml, što je prosjek.

Da bi se dobio pouzdan rezultat, najbolje je provesti test nakon otkrivanja menstruacijskog kašnjenja. U tom razdoblju urin će sadržavati dovoljnu količinu hormona, što je dovoljno za postizanje dugo očekivanog rezultata.

Hormon hCG u krvi i urinu djevojke koja je tek postala trudna počinje rasti postupno. Važno je ne zaboraviti da se implantacija oplođenog jaja javlja tek nakon tjedan dana, ili još više, nakon posljednje ovulacije. Razina hCG-a s većim intenzitetom raste u krvi, pa možete donirati krv kako biste odredili točan rezultat u ranom razdoblju.

U urinu povećava se hCG postupno, povećava se dvostruko svaka 24-48 sata. Na primjer, implantacija se dogodila tjedan dana nakon ovulacije, što znači povećanje hCG na ovaj dan od 2 do 4 mMe / ml. Prema tome, do devetog dana količina će ponovno udvostručiti i doseći 8 mMe / ml. Ako provodite test trudnoće trenutačno, ona neće pokazivati ​​nikakve promjene, iako je već došla trudnoća. Dakle, samo 11. dan nakon ovulacije, razina hCG će doseći 25 mMe / ml, što test može označiti. Važno je imati na umu da u svakoj situaciji mogu postojati pojedini čimbenici koji utječu na prisutnost hormona trudnoće u mokraći, njegov rast.

instrukcija

Upute trudnoće test "Eve" nije mnogo razlikuje od ostatka. Postupak se temelji na nekoliko koraka:

 • skupljati mokraću u čistom spremniku;
 • uranjati test traku u tekućinu, ne prelazeći dopuštenu razinu;
 • provjerite je li prva traka prikazana na testu, što ukazuje na njegovu prikladnost;
 • stavite uzorak na vodoravnu površinu;
 • provjerite rezultat nakon 1-2 minute.

Upute također navode da je poželjno ponoviti test nakon 2 dana kako bi se provjerili dobiveni rezultati.

Praksa pokazuje da u nekim slučajevima za manifestaciju druge trake, morate čekati 10 minuta, a ne 2 minute proglasio proizvođač. Međutim, ovo je prilično iznimka od općeg pravila.

Postoje opće preporuke za primjenu testa:

 • Važno je koristiti proizvod koji nije istekao.
 • Obratite pažnju na prvu kontrolnu traku, ona mora biti jasna i odmah se pojaviti. To će ukazivati ​​na prikladnost čitavog testa.
 • Sve ovisno o tome što proizvođač tvrdi, uvijek je lakše utvrditi ranu trudnoću jutarnjim urinom. To se objašnjava činjenicom da je mnogo koncentriraniji, jer se sastoji uglavnom od vode, a ne od vode, nego izlučivanja tijela.

Važno je trudnoće truditi što je moguće mirnije. U slučaju da vam rezultat iz nekog razloga ne odgovara, nema smisla ponoviti test istog dana. Puno je logičnije čekati nekoliko dana, a tek onda ponoviti postupak. Zahvaljujući tome, možete spasiti ne samo novac, već i vlastite živce.

Recenzije

Test trudnoće možete odabrati ne samo po karakteristikama proizvoda i proizvođača, već i prema pregledima na Internetu. Ponekad ima dovoljno nekoliko obilježja testiranja trudnoće od stvarnih ljudi koji su ga koristili kako bi odlučili da li vam odgovara, da li biste se trebali oslanjati na to.

Pregledajte broj 1

Moja je trudnoća planirana. Svaki mjesec smo morali ići u apoteku i nabaviti nekoliko testova kako bismo bili sigurni da nema trudnoće. Jednom sam ostavio novčanik kod kuće, au torbi je bilo samo malo za putovanje. U ljekarnici su pronašli Eva test za mene, što me koštalo samo 24 rubalja. Nije čak bio u prozoru, očito u komercijalne svrhe. To je test koji je pokazao slabu drugu traku, koju sam dugo gledala i pokazala svima!

Smatram da je posve besmisleno potrošiti veliki novac na skupe testove. Sve ovisi o osjetljivosti. Ako ne rogozite vrijeme i pravilno jedete, rezultat će biti istinit i najjeftiniji izbor.

Mislim da trebate posebno pitati o testu "Eve" u ljekarnama, jer ljekarnici uvijek počinju ponuditi dobre, oglašene proizvode.

Pregledajte broj 2

Ne mogu ništa reći o Eva testu. Jedina negativna tvrdnja je da je teško pronaći. Neki prodavači čak kažu da uopće nisu čuli za to.

Osobno sam bio neugodno da u pakiranju ima samo jednu traku. Morao sam kupiti nekoliko komada. No, trošak testa omogućuje vam da to učinite. Jeftinije sredstvo za određivanje trudnoće, nisam upoznao. Osjetljivost testa je prosječna, ne može se koristiti sve do odgode menstruacije. Štoviše, najbolje je čekati jedan ili dva dana nakon što se to dogodilo. U ovom slučaju, mislim, test "Eve" neće vas pustiti.

Pregledajte broj 3

U mom inventaru uvijek imam nekoliko paketa Eva testa, budući da trudnoća još nije u mojim planovima. Test je jeftin i pouzdan. Ovo je vrlo povoljno, jer ako uzmete skup modela, možete ići razbijen!

Pakiranje je jednostavno, test je jednostavan, ali je li to slučaj ako je rezultat važan, a ne prekrasan omot? Test je pouzdan, testiran na moje osobno iskustvo. Ne vjerujem previše oralnim kontraceptivima, ali moram ga koristiti. Zahvaljujući redovitim provjerama s Eva testom, posve sam mirno.

Pregledajte №4

Test trudnoće "Eve" potražite u proračunskim ljekarnama. Pitanje ga o skupim mrežama je besmisleno. Moja menstruacija trebala je započeti 16. travnja, istog dana imala Eva test, što se pokazalo negativnim. Sljedećeg dana, traka me uhvatila za oči slučajno. Zamislite moje iznenađenje kada je slaba sekunda već vidljiva! Nekoliko dana kasnije ponovno sam testirala, rezultat je bio pozitivan. Ne znam je li to dostojanstvo testa "Eve", kada pokazuje drugu traku nakon jednog dana. Svatko odluči za sebe. Nakon 8,5 mjeseci imao sam kćer!

Negativan rezultat

U nekim slučajevima, test je u stanju pokazati odsutnost trudnoće u njegovoj prisutnosti. To se događa rijetko i uvijek izaziva određeni faktor.

Uzroci lažno negativnog rezultata:

 • Oštećeno tijesto za pakiranje, nepravilno skladištenje, brak.
 • Previše rano ispitivanje.
 • Upute o nepoštivanju. Važno je smanjiti traku u urinu na određenoj razini i procijeniti rezultat nakon određenog vremena. Ako predugo čekate, riskirate pogrešku.
 • Hormonski lijekovi često utječu na razinu hormona, što zbunjuje test.
 • Ponekad test može pokazati lažno negativan rezultat u bubrežnim patologijama, kada se proteina nalazi u urinu (često žena to nije ni svjesna).
 • Korištenje velikih količina tekućine, diuretika uoči ispitivanja uvijek negativno utječe na rezultat i podmazuje ga.

Također, razina hCG-a slabo je određena nekoliko tjedana nakon normalne dostave, kirurškog zahvata, bilo koje vrste pobačaja, te u drugim slučajevima koji su gore spomenuti.

Najčešći uzrok lažno negativnog rezultata je upotreba preranog testa. Da bi se dobio pouzdan rezultat, potrebno je dovoljno koncentracije hCG urina. Počinje se isticati tek nakon implantacije i uzdiže se prije svega u krvi, a ne u urinu. Vezivanje oplođenog jaja događa se 6-12 dana nakon začeća. Ako vam je potreban točan rezultat, test bi trebao biti učinjen ne prije 14 dana. Značajno povećanje HCG-a događa se oko procijenjenog datuma sljedećeg menstruacije, a tek tada se može pouzdati u rezultat testa.

Postoje situacije kada hormon trudnoće raste tako brzo. U takvim slučajevima, test nije u stanju prikazati dvije trake, bit će potrebno ponoviti za nekoliko dana. Ponekad, čak i sa redovitim ciklusom, nemoguće je precizno odrediti početak ovulacije. U nekim slučajevima, ona se prebacuje i do kraja ciklusa i njegovog početka. To također utječe na istinitost rezultata.

U slučaju kada je žena sigurna u trudnoću, a test i dalje pokazuje jednu traku, trebate biti oprezni i posjetiti liječnika. To je moguće uz ektopičku trudnoću, veliku vjerojatnost pobačaja.

U svakom slučaju, kada koristite test "Eve", kao i ostali, važno je slijediti upute. Za dodatno povjerenje, najbolje je testirati nekoliko puta u intervalima od nekoliko dana. Kada dobijete pozitivne rezultate, posjet ginekologu trebao bi biti prva stavka dnevnika.

Test trudnoće "Eva" upute za uporabu

Korištenje kućnog testa je brz i jednostavan način dijagnosticiranja trudnoće.

Potražnja za takvim sredstvima dovela je do širokog raspona testova, čije ime na tržištu farmaceutskih proizvoda ima dosta.

Test trudnoće "Eve"

"EVA" je još jedan tip ovog alata, koji prema kritikama karakterizira učinkovitost i istovremeno - niske cijene.

To je standardna test traka, čija je svrha rana dijagnoza trudnoće. Jedan paket sadrži jednu traku.

Stupanj osjetljivosti prezentiranog testa je od 30 IU hCG. To znači da je u mogućnosti dijagnosticirati trudnoću od prvog dana zakašnjenja.

Temelj testa za određivanje trudnoće "EVA" ne razlikuje se od akcija drugih. Prije uporabe test traka, potrebno je upoznati s pravilima postupka kako bi se dobio točan i pouzdan rezultat.

Upute za uporabu

Dakle, prije nego što počnete, ima smisla provjeriti datum isteka trake navedene na pakiranju.

 1. Provjerite je li sve u redu, možete nježno otvoriti vrećicu s test trakom koja se nalazi u njemu.
 2. Treba ga staviti u vertikalni položaj u spremniku s prikupljenim urinom. Ako izbacite traku, morate pažljivo pratiti da tekućina ne prelazi razinu označenu na traci.
 3. Nakon otprilike pet sekundi možete ukloniti traku i vidjeti je li prva traka prikazana.

Jedna traka

Ovo nema nikakve veze s očekivanim rezultatom i pokazuje samo da je traka prikladna za upotrebu.

Prva traka ima naziv "kontrolni indikator".

Dvije trake

Sada morate odgoditi traku i pričekati nekoliko minuta. Ako se druga traka pojavi na traci, to izravno ukazuje na prisutnost trudnoće.

Međutim, ponekad se događa da test, iz nekog razloga, daje netočne podatke.

Sigurno, vrijedi ponavljati manipulaciju već nakon dva dana, budući da je razina hormona trudnoće (humani korionski gonadotropin), kojoj je sastav traka osjetljiv, povećava svakih slijedećih 48 sati.

Savjeti prije primjene testa

Da bi se dobio najpouzdaniji rezultat, preporučljivo je testirati ujutro, odmah nakon buđenja, budući da je urin koncentriran u ovom trenutku.

Također je poželjno ne piti vodu neposredno prije testa, tako da test može prepoznati indikatore i stupanj koncentracije hormona trudnoće u čistom obliku.

Ako nema rezultata

Vrijedno je obratiti pažnju na takvu nijansu kao priliku da dobijete netočan rezultat zbog unosa određenih lijekova.

Konkretno, rezultat može poricati trudnoću ako je zapravo prisutan ako se postupak provodi prerano i traka ne može prepoznati razinu korionskog gonadotropina.

Zato se preporuča ponoviti manipulaciju nakon nekoliko dana.

Eva test trudnoće

Zanimljivi članci

komentari

Pokušao sam puno testova da mi je tip puno ih je kupio, pokazujući, i jedan i dva bara, a ja ne znam gdje je istina ili laž, a ipak sam taj tip me bacila što učiniti, Jako mi se svidjelo to ni obitelj željela imati i da mi Sneem lijevo i on mi je lagao da voli, s njim smo se razdvojili, nikada nije želio dijete.

Koristim Eva - test četvrte godine. U 2010, pokazali su dvije trake - međutim, kašnjenje je već 2 tjedna. Test nije uspio, moja prekrasna kći rođena je s mojim mužem. Dok više nije bilo trudnoća i test ako je potrebno, potrošim ga - jednu traku, kao što bi trebalo biti.

Je li netko proveo Veru?

Čitao sam to vrlo često daje lažno pozitivan rezultat. Osobno, nikad nisam lagao. Kad nije postojala trudnoća, na testu je postojala jedna traka, čak i bez naznaka znaka. Vjerujem mu!

pokazao sam dvije trake, ne mogu vjerovati, čekamo čudo četiri godine i odjednom smo lagali.

Napravio sam puno testova i pokazao mi je 1 strip, a drugi test pokazao dvije pruge, ali test laže ili ne?

Test trudnoće: kako i kada učiniti?

Danas, trudnica može saznati o trudnoći u prvim tjednima nakon začeća. Doista, trenutno postoje brze testove za brzu dijagnozu trudnoće koja se može koristiti kod kuće. Reći ćemo vam koje vrste testova se koriste danas, kako ih ispravno provesti i kada možete dobiti najtočniji rezultat.

Kako test radi?

Na koji dan nakon začeća test pokazuje trudnoću?

Odabir najboljeg testiranja trudnoće: pregled popularnih robnih marki

Djevojčica koja se priprema za začeće (ili ga pažljivo izbjegava) uskoro će trebati test ljekarne.

Koji je najbolji test trudnoće? Kako se međusobno razlikuju? Kakvo tijesto vjerovati, a što ne? Doista, u bilo kojoj ljekarni toliko marki koje raspršuju oči. U ovom pregledu saznat ćemo koji vam mini uređaj odgovara.

Odaberite vrstu

Dijagnostički testovi imaju drugačije načelo djelovanja, ali svi su ujedinjeni zajedničkim zadatkom: signalizirati razvoj hCG hormona u tijelu, što ukazuje na pojavu začeća.

Ovisno o vrsti upotrebe, svi testovi trudnoće podijeljeni su u nekoliko vrsta.

Ispitne trake

Testovi imaju vrlo demokratski trošak, stoga se najčešće koriste.

Za studiju morate prikupiti urin u posudu i ispustiti traku u nju. Tada se test izvadi, stavi u vodoravni položaj i procijeni rezultate nakon nekoliko minuta.

Testovi tableta

Ovi se testovi nazivaju i kaseta, budući da je traka reagensa unutar plastične kasete. Oni su prilično skupe, ali su jednostavniji i higijenskiji za upotrebu.

Inkjet testovi

Također je prilično skupe metode istraživanja, no prikladnije je koristiti od prethodnih opcija: njegova upotreba ne treba kapacitet za analizu. Osim toga, povratne informacije od žena sugeriraju da testovi ovog tipa nikada nisu u krivu.

Test se koristi u procesu uriniranja, zamjenjujući ga pod mlazom mokraće. Rezultat možete procijeniti za 3 minute, vidjevši rezultat u posebnom prozoru.

Digitalni testovi

Relativno nova vrsta dijagnoze trudnoće. Unatoč činjenici da načelo određivanja hormona trudnoće u tim testovima ne razlikuje se od drugih, oni su prikladniji i točniji.

Mnogi elektronski testovi čak i pomažu odrediti gestacijsku dob, što ukazuje na to u nekoliko tjedana.

Pregled robne marke

Oni proizvode ispitivanja trudnoće za različite tvrtke. Razmotrite najpoznatije od njih i pokušajte odabrati najbolji test trudnoće. Naš se pregled temelji na povratnim informacijama od žena, stoga je prilično subjektivan i ne tvrdi da je krajnja istina. Međutim, prilikom odabira testa može biti korisno.

EVA test trudnoće eva

Ispitivanje je oblik papirnate trake koja je impregnirana s reagensom (protutijela koja detektiraju hCG). Traka se nalazi u folijskoj vrećici koja ga pouzdano štiti od štetnih vanjskih utjecaja. Unutar pakiranja stavlja se gel koji eliminira viška vlage.

Pravila korištenja testa nalaze se na samom paketu. Osjetljivost uređaja je prilično niska i iznosi 30 IU. To znači da je bolje koristiti test kako bi dobili pouzdani rezultat nekoliko dana nakon kašnjenja menstrualnog ciklusa.

EVA test je jednostavan za korištenje. Da biste odredili rezultat, trebate smanjiti traku u spremnik ispunjen urinom. Nakon toga u trajanju od 3-5 minuta traka treba biti na čistoj i suhoj površini u vodoravnom položaju.

Nedvojbena prednost testa je njegova demokratska cijena. U prosjeku je 20 rubalja po pakiranju. Uglavnom žene nakon korištenja Eve testova trudnoće ostavljaju pozitivno.

Olga, 32 godina: "Veliki pomoćnik. Kupim samo ovaj test. To je jeftino i pouzdano. Dvije trudnoće pokazale su se prvog dana kašnjenja. Preporučujem! "

Irina, 27 godina: "Već imam dva sina, pa sam drugi dan odgode bio jako zabrinut. Nisam želio rađati treći put. Odvezao se do najbliže ljekarne, zatražio je jeftiniji test. Bio sam ponuđen Evi. Isprva sam bio neugodno zbog cijene, ali kupio sam ga da se malo smiri. Hura! Bio je negativan, a kasnije ga je potvrdio ginekolog. Zašto platiti više ako postoje jeftini i pouzdani načini? "

BB test

Francuski proizvođač tih test traka tvrdi da su njegovi proizvodi puno precizniji od drugih, određeni po koncepciji. Njihovo odobrenje povezano je s upotrebom specifičnih antitijela u reagensu koji reagiraju isključivo na hCG, dok se drugi hormoni zanemaruju.

Trake imaju visoku osjetljivost, već reagiraju na 10 IU hCG u mokraći. Stoga neke žene vide pozitivan rezultat čak i nekoliko dana prije menstruacije. Primijenite test za trudnoću BB kao i druge papirnate trake. Jedina iznimka je potreba da se test smanji u urinu, koji se ohladi na sobnu temperaturu. To znači da se traka koristi nekoliko minuta nakon uriniranja.

Očigledni nedostatak BB traka je njihova visoka cijena - oko 200 rubalja.

Alisa, 23 godina: "Mrzim ovaj test! Dvije su puta pokazale dvije trake, ali zapravo nije bilo trudnoće! Sobio je cijeli dan. Za kakvu vrstu novca treba platiti? "

Violetta, 26 godina: "Prva trudnoća bila je" uočena "od BB. Tjedan dana prije menstruacije vidio sam tanku prugastu traku koja je svaki dan bila sve svjetlija. Preporučujem.

Katya, 24 godina: "Često pokazuje pozitivan rezultat u odsutnosti trudnoće. Dvojica mojih prijatelja suočila su se s tim.

ITEST Plus

Itest je test koji kombinira dobru kvalitetu po vrlo povoljnoj cijeni, u rasponu od 12 do 18 rubalja. Dijagnostika se obavlja na isti način kao i ostale papirnate trake, koje su impregnirane reagensom osjetljivim na hCG.

Ima prosječnu razinu osjetljivosti od 25 IU. Istraživanje je dopušteno u bilo koje doba dana. Međutim, u prvim danima kašnjenja bolje je koristiti trake ujutro.

Recenzije testova trudnoće Itest Plus izuzetno je kontroverzno. Žene uočavaju da su u ranim fazama odgode, trake pokazale lažne rezultate. Međutim, ako se studija provede na 5-6 dan odsutnosti menstruacije, trake nisu pogrešne.

Svetlana, 21: "Nedavno sam pokušao ove testove. Unatoč činjenici da je pokazao točan rezultat (nisam trudna), nisam im se svidjela. Prvo, sama traka je vrlo tanka. Drugo, kada se osuši, počinje se pojaviti bijela supstanca (reagens) umjesto crte. I njegovi rubovi su tamni, pa mi se odmah činilo da je ovo strip. "

Oksana, 27 godina: "Kupim samo ovaj test, jer je jeftin i nikada me nije uspio. Koristio sam ga mnogo godina. "

osigurati

Sličan test, prikazan u obliku papirnate trake, koji sadrži reagens, razlikuje se od prethodne od strane veće osjetljivosti. To je 12,5 IU.

Postupci za određivanje trudnoće s ovom vrpcom ne razlikuju se od ostalih, no proizvođač ih ne preporučuje prije nego što je kašnjenje fiksno. Trošak testa ovisi o broju traka u pakiranju. U prosjeku, jedna traka košta 60 rubalja, a dvije će vas koštati da plaćate oko 90 rubalja.

Ispitivanje je u kutiji. Osim toga, svaka traka se dodatno stavlja u folijsku vrećicu. Uputa se tiska na zasebnom listu.

Osvrti o testu trudnoće osiguranje također se ne mogu nazvati nedvosmisleni.

Olga, 21: "Bio sam sretan, jer sam 4 dana nakon vjenčanja imao kašnjenje. Prvi dan sam trčao za test i kupio osiguranje. U početku mi se činilo da je to malo skupo za jednu traku! No, tada sam shvatio da nisam predvidio teško zarađeni novac za ništa. Test je u poslijepodnevnim satima, ali ne kao što bi trebao biti (ujutro). Bila je tanka traka. Nakon 2 dana napravio sam još jedan test i vidio sam lijepu svijetlu bend! Ne rezervirajte novac! Ovaj test trudnoće je dobar! "

Masha, 23: "Volio sam kvalitetu osiguranja. Traka se ne raspada, nalazi se u dva pakiranja. Ali on mi je pokazao pogrešan rezultat. Dvije trake bile su laži! Negativni rezultat potvrdili su i drugi testovi i ginekolog ".

U svakoj ljekarnici nalaze se testne trake s istim nazivom jer su tražene zbog vrlo niskih troškova. Ona je samo nekoliko rubalja. Međutim, recenzije žena koje su koristile ove trake za određivanje trudnoće, najčešće negativne. Uostalom, Vera ponekad pokazuje takozvani "duh" - jedva vidljivu traku, iako nema trudnoće.

Istodobno, pruge imaju osjetljivost koja je uobičajena za ovu kategoriju testova - 25 IU. Dakle, naravno, oni također imaju svoje fanove koji pokazuju da dijagnostika treba provesti najkasnije tjedan dana nakon kašnjenja.

Ipak, većina recenzija o testu trudnoće Vera svjedoči da nije u njegovu korist. Uostalom, postoje slučajevi kada su ove trake fiksirale početak trudnoće, čak i kod muškaraca.

Alexandra, 28 godina: "Najgori test koji sam ikada pokušao. Tijekom tjedna mi je "pokazao" da sam trudna, iako u stvarnosti nitko nije u meni. Laganje bezbožnika! "

Oksana, 19 godina: "Pitanje na paketu već izgleda kao ruglo. Poput, napravite test i počnite još brinuti. Pokazao sam dvije trake nakon 1,5 tjedna kašnjenja. Bio sam oduševljen, skočio. Onda je odlučila ponovno. Čudo se dogodilo! Sljedećeg jutra, svijetla crta postala je blago vidljiva. Donja crta: Nisam trudna. Doista veliko pitanje je ono što određuje ove trake. "

Alyona, 30 godina: "Ovaj test pokazao mi je trudnoću prvog dana kašnjenja. I imao je pravo.

PREMIUM DIJAGNOSTIKA PRVI ZAPIS

Prvi znak, kojeg proizvodi Premium Diagnostics, smatra se jednim od najboljih modernih inkjet testova. On je u mogućnosti otkriti hCG na svojoj minimalnoj koncentraciji od 10 IU, tj. U vrlo ranim stadijima trudnoće. Proizvođači tvrde da takva visoka osjetljivost omogućuje određivanje začeća unutar tjedan dana nakon intimnosti.

Ispitivanje se nalazi u sterilnoj vrećici koja se stavlja u kutiju. Proizvođač First Sign tvrdi:

 • Test se primjenjuje u bilo kojem trenutku prikladnom za ženu;
 • Laboratorijska dijagnoza ukazuje na točnost od 99% rezultata;
 • Nema potrebe za pakiranjem urina;
 • Jasni i brzi rezultati.

Jedini i glavni nedostatak testa je njegova prilično velika cijena, koja varira od 260 do 450 rubalja po pakiranju.

Testovi ovog testa trudnoće malo. Međutim, svi oni svjedoče o pouzdanosti rezultata. Iako mnoge žene sumnjaju u njegovu učinkovitost, sugerirajući kako pokazivanje takve visoke osjetljivosti nije ništa više od pokreta oglašavanja.

Nata, 32 godina: "Nisam ga pokušala, ali neću platiti takvu vrstu novca za lažno oglašavanje. Ako ste trudni, onda je to najjeftiniji test koji će se pokazati. A ako već želite rano znati rezultat, bolje je donirati krv za hCG. To će sigurno biti pouzdano. "

Irina, 27 godina: "Test je skup, ali za mene je ova tvrtka postala pravi talisman! Nakon 3 godine trudnoće zatrudnjeti, bio je onaj koji je pokazao 2 dragocjene pruge! I deseti dan nakon PA! Nisam žao što sam potrošio novac na njega. "

Lady Test i HomeTest

Lady test - test trudnoće koji je vrlo popularan. To je zbog niskih troškova. Osim toga, brojni pregledi žena pokazuju da ti uređaji često daju "istinito svjedočanstvo".

Lady Test je dostupan u dva oblika: uobičajene test trake i kasete. U ovom slučaju obje opcije imaju vrlo pristupačan raspon cijena, koji varira od 7 do 20 rubalja. Dijagnostičke test trake imaju osjetljivost od 20 IU.

Nasuprot tome, HomeTest je osjetljiviji na HCG. To može odrediti začeće, čak i ako je samo 10 IU hormona prisutno u mokraći. To znači da, prema proizvođaču, prisutnost trudnoće može biti fiksirana unutar 10 dana nakon intimnosti.

Laboratorijska istraživanja pokazala su da, kada se koriste uređaji prvog dana kašnjenja menstrualnog ciklusa, točnost rezultata će biti 99%.

HomeTest predstavlja širok raspon testova, od vrlo demokratskih po cijeni traka i završava s inkjet tipovima testova nove generacije.

Evo mišljenja žena koje su koristile testove tih proizvođača.

Elvira, 28 godina: "Ja mogu sa sigurnošću reći da sam pokušao sve vrste testova! I najjeftiniji i najskuplji. Došla sam do ovog zaključka.

Jeftini testovi nisu gore nego skupo! Samo ih trebate učiniti ispravno i na vrijeme. Da, Lady test nije mi pokazao trudnoću za 1 dan odgode, ali skupi mlaz nije to pokazao ni! Ali drugoga dana jeftini strip pokazao je pozitivan rezultat. Zaključak. Ako se dogodi koncepcija, trebate malo pričekati tijesto. A sva obećanja skupih testova samo su oglašavanje. "

Anfisa, 34 godina: "Budući da imam nekih problema s jajnicima, često su kašnjenja i izgovor za zabrinutost (troje djece, više se ne osjećam).

Jednom u supermarketu vidio sam na naplati HomeTest. Wow! Pa, bilo je grijeh ne kupiti, pogotovo jer nije skupo. U istom mjesecu došlo je do "neplaniranog" kašnjenja.

Nakon otvaranja pakiranja, ugodno sam se iznenadio prisutnošću instrukcija. Traka je uredna, a rezultat se pojavio nakon 15 sekundi. Hvala Bogu, negativan. Od tada, HomeTest je jedna od mojih obaveznih kupnji, jer me nikada nije uspjela. "

Provjera mame

Mama Check - vrlo osjetljive trake i jetski uređaji koji "prepoznaju" trudnoću u prisutnosti 20 IU hCG hormona u mokraći. Proizvođači uvjeravaju da je točnost rezultata nakon korištenja ovih testova ne manje od 99%.

Trake su u pojedinačnoj ambalaži. Ako postoje sumnje o rezultatu, možete upotrijebiti paket koji sadrži 2 trake odjednom. U tom slučaju, drugi proizvođači testiranja savjetuju da će raditi 2 dana nakon prethodne. Cijena zadovoljava potrošača, jer trošak jednog testa ne prelazi 20 rubalja. Inkjetni uređaj je puno skuplji: njegova cijena doseže 190 rubalja.

Recenzije o testu trudnoće Mama uglavnom pozitivno.

Irina, 24 godina: "Stvarno mi se svidjela" mama ". Trake su jeftine i uvijek pokazuju pravi rezultat. Istina, ne onoliko koliko je napisano u uputama. Imam traku na dan 2 nakon kašnjenja. Kad nije bilo trudnoće, polosochka je uvijek bila sama, uopće nije bilo "duhova". Jedini nedostatak - trake nisu jako svijetle i široke. Iako se ne može nazvati nedostatak. Uostalom, najvažnija stvar je istiniti rezultat. "

Oksana, 29 godina: "Volim" mamu "! Jeftino, brzo i istinito! Istina, nikada nisam požurila s rokovima i provjerila trudnoću s Mama Check tek nakon odgode. Pa možda neće biti prikladan osobito nestrpljivim osobama, ali sve mi odgovara. "

Pametna djevojka

Još jedan test, koji proizvođač proglasi kao jedinstveni uređaj. Prema njegovim riječima, reagens koji pokriva traku napuni je antitijela koja imaju posebnu specifičnost: oni se fiksiraju na najmanjim elementima koloidnog zlata.

Prema proizvođaču, u vezi s ovim reagensom ima vrlo visoku osjetljivost, koja će odrediti koncepciju u roku od 10 dana nakon intimne blizine. Laboratorijska ispitivanja potvrdila su da Clever Girl daje 99% pravih rezultata.

Međutim, žene koje odlučuju koristiti ove test trake moraju znati da ako su prethodno koristili injekcijske lijekove za liječenje neplodnosti (na primjer, injekcija hCG), uređaj može pokazati lažno pozitivan rezultat. Međutim, takve injekcije mogu "zbuniti" bilo koji test trudnoće, čak i najbolji.

Trake ruskog proizvođača pod istim imenom "Clover" ni na koji način nisu niže od njihove kineske "braće". Njihova osjetljivost doseže 12,5 IU, a cijena ne prelazi 20 rubalja! Svaka trakica nalazi se u folijskoj vrećici koja se nalazi u kartonskoj kutiji. Tamo ćete naći upute.

Testovi trudnoće Clover gotovo svi pozitivni. U njima žene bilježe dostupnost, istinitost i izuzetno niske troškove.

Alexandra, 27 godina: "Za mene, Clover je postao pravi trag. Vrlo jeftino (možete odmah kupiti pakete od 10), štoviše, nikada nisam pustiti. Istina, u ranoj fazi, on vas može brinuti. Tako je bilo sa mnom. Clover je pokazao slabu traku koja mi se činila "duhom". Ali, kao što ste shvatili, odmah sam nastavio s testovima, ali već s Evitesta. Pokazao je jasnu drugu traku!

Moram se odati počast Cloveru: sljedeći dan, ujutro, on je također "naslikao" prilično drugu prugastu za mene. Zato je bolje da ne požuri s Cloverom i da ponovno testirate nekoliko dana nakon odgode. "

Alice, 32 godine: "Ovaj test je sa mnom tri godine. Cijelo ovo vrijeme pokušavao sam zatrudnjeti bez uspjeha. Clover je bio sa mnom iu najsretnijem trenutku mog života: on je pokazao 2 pruge! Visoka kvaliteta, jeftina, u urednoj kartonskoj kutiji - odličan test! "

Milatest

Ruska tvrtka "Clover" proizvodi još jedan test nazvan Milatest. Bilo bi ispravnije reći cijelu liniju testova, budući da su njihovi proizvodi pruženi prugama, inkjet i kasetnim testovima. Kontrolu kvalitete ovog proizvoda provodi French Laboratoires Trefle laboratorij.

Testovi su dostupni u četiri varijante:

 • Milatest (1 traka u kartonu);
 • Milatest Double (2 trake u kutiji);
 • Milatest Comfort (inkjet test verzija);
 • Milatest Prosystem (učvršćivač kazete).

Svi uređaji za dijagnosticiranje rane trudnoće na farmaceutskom tržištu imaju dovoljno visoku osjetljivost koja određuje hCG s koncentracijom u urinu već oko 12,5 IU.

Trošak čvora je prilično visok. Dakle, za dvije trake moraju platiti oko 100 rubalja. A za test inkjet i kazeta cijena će varirati od 200 do 300 rubalja.

Unatoč uvjerenjima proizvođača o visokoj osjetljivosti testova, negativne povratne informacije mogu se naći na forumima.

Mila, 24: "Ne mogu reći da sam imao problema s zatrudnjivanjem, ali sam to htio brzo, tako da sam svaki mjesec testirala različite testove. Milatest me savjetovao u ljekarnu. Kupio se bez razmišljanja, jer je tvrdio tako visoku osjetljivost. Ovaj bar je bio prvi koji mi je pokazao svoju trudnoću. Ali traka je bila toliko tanka da sam ga uzeo za duh.

Na ruci je postojao jeftin test (oko 10 rubalja), i odlučio sam da nije sramotno pokvariti ga i odmah ga upotrijebiti. Reći ću vam da je traka na deset-vladajućem tijestu bila tako sjajna da više nema sumnje. Zato izvuci svoje zaključke. Kao i ne obmanuti, ali i prisiljeni brinuti. "

Svetlana, 19 godina: "Zatrudnjela sam odmah nakon vjenčanja. Prvi dan odgode kupio je Milatest. Jesam. Nešto se činilo toliko mršavim da se moj suprug ismijavao, rekavši da vidim ono što želim. Prošao je tjedan, nije bilo menstruacije. Ponovno sam kupio ovaj test (osjetljivost je visoka!). Opet, pojavio se duh, premda već sjajniji. Letio sam do ljekarne i kupio Evik. Drugi je bend bio vrlo svijetao! Toliko za osjetljivost! "

Mon Ami i odgovor

Mon Ami i Answer su još dva predstavnika dijagnostičkih testova za određivanje trudnoće ruskih proizvođača.

Osjetljivost obaju ispitivanja iznosi 25 IU. No, cijena koju imaju imaju različitu. Dakle, jedna traka od Mon Ami košta jednu ženu ne više od 25 rubalja, a odgovor će morati platiti oko 150 rubalja. Mon Ami Strip nalazi se u presavijenoj torbi, u kojoj se nalazi i vrećica s apsorberom vlage.

Odgovor se najčešće prodaje u kartonskoj kutiji, unutar koje se nalaze 2 test trake, od kojih je svaka smještena u zaštitnu foliju. Ženske recenzije ovih dijagnostičkih alata su različite. U isto vrijeme, u pravilu je hvaljen jeftiniji Mon Ami.

Catherine, 28 godina: "Šest mjeseci nakon mog supružnika i neuspješno pokušavam zatrudnjeti dijete, čudo se dogodilo! Mon Ami (kupio sam ove trake komada 5) tvrdoglavo je pokazao 2 trake prvog dana odsutnosti menstruacije. Nisam napravio druge testove, ali prijavio sam se s ginekologom. Da, već smo 12 tjedana. Mon Ami ima neke prednosti, nisam našao nikakve nedostatke u njemu. I spremit ću sve pet traka. "

Arina, 22 godina: "Nisam našla recenzije o odgovoru bilo gdje. Čak i čudno. Ispitivanje je pokazalo negativnu traku, ali neke su čak i mrlje, ali ružičaste mrlje, pojavile su se u blizini. Možda je bio neispravan? Za nekoliko dana ići ću na još jedan test. Ovo definitivno neće kupiti više. "

Wonder Test Ultra

Nije najpoznatiji test na farmaceutskom tržištu u Rusiji. Međutim, žene koje su ga koristile ostavljaju samo pozitivne povratne informacije. Proizvođač nudi dvije vrste dijagnostičkih uređaja: trake i inkjet verziju.

Istodobno, Wonder Test Ultra ima prosječnu kategoriju cijena i iznosi oko 100 rubalja po koridoru. Ali osjetljivost Ultra je vrlo visoka - 10 IU. Proizvoač ističe da je moguće izvoditi istraživanja u bilo koje doba dana.

Nedvojben Prednost ovog uređaja je dijagnostičkog prisutnost kartonsku kutiju uz trake (koji se nalazi u zaštitnoj vrećici) kalendara označiti početak i kraj menstruacije. Također u kutiji nalazi se detaljna uputa koja govori o korištenju testa.

Irina, 32 godina: "Bio sam vrlo sretan što sam uspio kupiti ovaj test. Zato što moji prijatelji, kome sam ga preporučila, nisu mogli pronaći u bilo kojoj ljekarni. Iskreno, u početku sam mislio da je 98 rubalja skupo za jednu traku, ali moj muž je inzistirao na kupnji. Moram reći da je prije početka mjeseca bilo još 2 dana. Ali osjećao sam se strašno: konstantna mučnina i iscrpljenost. Stoga je moj muž inzistirala da napravim test odmah nakon kupnje. Bili smo šokirani jer je druga traka pojavila gotovo odmah. Bila je sjajna i uredna. Tjedan dana kasnije, ginekolog je potvrdio da sam trudna. Veliki test. Preporučujem svima! "

Alesya, 31: "Zapravo mi se nije sviđalo ovaj test. Već smo planirali drugo dijete, pa sam već bio upoznat s načelom rada svih testova. Stoga, 4 dana prije odgode, kupio sam inkjet Wonder Test Ultra i strip. Nitko od njih nije pokazao ništa! I najopasnija traka, koju sam natopila za sat vremena, pokazala je 2 trake! I Evie je imao pravo! Ne preporučujem, jer test s takvom osjetljivošću nije mogao utvrditi svoju trudnoću u rokovima navedenim od strane proizvođača. "

Provjerite medeni odgovor i budite uvjereni

Oba testiranja izdaju se u Rusiji, su pristupačna i prilično su pouzdana u određivanju rezultata. Dijagnostički testovi "Budite sigurni" imaju normalnu osjetljivost od 25 IU.

Proizvođač nudi dvije vrste dijagnostike:

 • Trake koje se mogu naći na prodaji u skupu od dva komada, iu jednoj kopiji;
 • Set koji se sastoji od dvije inkjet kazete.

Nedvojbena prednost ovih uređaja je prilično niska cijena, koja ne prelazi 15 rubalja po traci. Osim toga, brojne povratne informacije od žena sugeriraju da u većini slučajeva test pokazuje istinite rezultate, što je vrlo važno pri takvom niskom trošku. Međutim, mnoge žene se žale na čestim pojavama "duhova" koji zavaravaju njihova očekivanja.

Test med odgovor je dostupan u obliku dijagnostičkih traka, koji u skupu od 2 komada. Trošak ovog pribora je znatno veći od prethodnih testova: oko 150 rubalja. No, deklarirana osjetljivost njih je znatno veća - 12, 5 IU.

Međutim, ne postoje vrlo povoljne recenzije o tim dijagnostičkim uređajima.

Svetlana, 25 godina: "Već imam kćer iz prvog braka. Ali, nakon što sam se drugi put oženio, stvarno sam želio dati ljubljenu bebu koju je sanjao. Prva trudnoća određena je našim ruskim testom "Budite sigurni", pa sam sada, bez oklijevanja, kupio. Trake natopljene 2 mjeseca. Prvi put je test bio negativan, a ovaj je mjesec pokazao 2 dragocjene trake. I svaki put kad je bio u pravu! Vrhunska kvaliteta uz veliku vrijednost! Preporučujem! "

Catherine, 27 godina: "Test Med odgovor je doveo me do histerije. Strašne pruge! Namočio sam strip, kako je preporučeno, ujutro i prema svim pravilima. Pojavila se jedna jasna traka. Pa, dobro. Nakon 2 minute vratio sam se da pogledam traku. I na njemu, na mjestu gdje treba postojati druga traka, pojavila su se grozna mjesta! Najzanimljivija stvar je da je ujutro traka bila savršeno bijela! Tamo gdje je sve prošlo nepoznato je. Nikad ga više ne kupuj, i ne savjetujem vam. "

Realtest

Kutija je sama test, koji je za bolju sigurnost nalazi se u paketu, ne curi, upute za uporabu i vrlo svijetle i lijepe kalendari popraviti kritične dane. Po cijeni strip je dostupna za svaku ženu, kao što ne prelazi 70 rubalja. Osjetljivost je također prosječna - 20 IU.

Povratne informacije od žena o ovim uređajima u većini slučajeva pozitivne.

Irina, 28 godina: "Već imam dvoje djece. Osim toga, brojne čireve koje sam stekao mojim godinama uopće nisu raspolagali novom trudnoćom. Stoga, kad sam imao punih 3 dana odgađanja, strašno sam se napušio. Kupio sam pravi test. Nije skupo, pa je uzela nekoliko komada. Prva je bila negativna. I sljedeći dan, počelo je menstruacija! Sada imam takav znak: vrijedno je napraviti ovaj test s negativnim rezultatom, a dugo očekivana razdoblja odmah počinju. Preporučujem.

Veronica, 25 godina: "Izvrsna jeftina testiranja! Nikad me ne pusti. Ja sam majka s iskustvom (četvero djece). I svaki put nakon 2-3 dana odgode, Real je dao istinit rezultat. "

Sigurno, žene koje pokušavaju utjecati na dijagnostičke testove za određivanje trudnoće poznaju takva imena kao Clearblue i Frautest. Detaljne informacije o njima, pročitajte veze.

Naša ocjena trudnoće

Bilo koji test za određivanje trudnoće najbolje se koristi nakon kašnjenja. Činjenica da je odmah nakon koncentracija koncepcija HCG je preniska: rezultirajući oplođeno jajašce se povećava stvaranje hormona otprilike jednom svaka dva dana. Stoga, prvi tjedan nakon oplodnje, čak i najbolji test trudnoće može pokazati negativan rezultat. Osim toga, mnogi čimbenici mogu utjecati na lažne rezultate, od kojih je glavni nedavni unos određenih hormonalnih lijekova.

Stoga, usprkos želji da što prije saznamo željeni rezultat, bolje je ne trčati, ali čekati nekoliko dana kašnjenja.

Analizirali smo brojne recenzije žena koje su koristile dijagnostičke naprave različitih tvrtki i napravile njihovu ocjenu testova trudnoće. Ovdje su najbolje testove, prema mjestu myzachatie.ru:

 • PREMIUM DIJAGNOSTIKA PRVI ZAPISI;
 • Lady Test;
 • EVA test trudnoće eva;
 • HomeTest;
 • Mama Check;
 • Budite sigurni.

Naravno, ova ocjena je vrlo subjektivna. Uostalom, kako bi se utvrdilo najbolji test trudnoće, koji je pogodan za sve, gotovo je nemoguće. Može se reći s povjerenjem da će svaka žena imati "vlastiti" brand među vođama.