Određivanje dana ovulacije uz test Eviplan: upute i učinkovitost

Liječenje

Najbolja opcija za odabir najboljeg dana za začeće je napraviti test ovulacije. Pronalaženje pravog dana, početak željene trudnoće postat će puno realniji i bliži.

U nekim situacijama, postupak samovrjednovanja ovulacijskog dana pomoći će otkriti nedostatak jajne stanice spremne za gnojidbu, što će ukazivati ​​na probleme u reproduktivnom sustavu. U tom slučaju, trebate se obratiti liječniku na pregled.

Kako test otkriva ovulaciju

Ovulacijski test određuje prisutnost u urinu određenog hormona, čija količina dramatično raste u krvi prije otpuštanja jaja.

Luteinizirajući hormon (LH) iz krvi izlučuje se kroz mokraćni sustav, pa je moguće detektirati hormonalni val u jednostavnoj i pristupačnoj metodi.

Povećanje koncentracije LH u krvi ne traje dugo, što ukazuje na ovulacijske rezultate u narednih 2 dana od vremena pozitivnog testa.

Koji će dani započeti testiranje?

Obvezno je održavati menstrualni kalendar: točno morate odrediti dan prvog testa ovulacije. Važno je znati trajanje ciklusa, koji se broji od prvog dana mjeseca do sljedećeg dolaska kritičnih dana.

Normalno je trajanje menstrualnog ciklusa od 21 do 36 dana. Najbolja opcija je korištenje tablice za izračune.

Najčešće žene imaju 28-dnevni menstrualni ciklus. U skladu sa tablicom, izbjegavatelj treba početi od 11. dana, a ovulaciju treba čekati oko 15 dana od prvog dana prošlih kritičnih dana.

Što je ciklus stabilniji, to je lakše izračunati točan ovulacijski dan. Ako uvijek postoje različiti brojevi od prvog do prvog dana u mjesecu, možete prosječno izračunati nekoliko mjeseci, uzimajući to kao osnovu. Ako nema i nikad nije imalo stabilan menstrualni ciklus, trebate se posavjetovati s liječnikom.

Kako izvršiti test


Ovulacijski test se izvodi s urinom. Ovo je sasvim jednostavan postupak testiranja, čije se upute nalaze u paketu. Eviteste podrazumijeva sljedeće događaje:

 • skupljati dan urina ili večer;
 • uranjati test traku u urinu najmanje 5 sekundi;
 • stavite test traku na ravnu površinu i pričekajte 10 minuta;
 • provjerite rezultat.

Za razliku od testa trudnoće, ovulacija treba odrediti samo danom ili večernom mokraćom. Upute za Eviplan test sustav jasno ukazuju na ovu značajku testiranja.

Kako razumjeti rezultat

Na najočitijoj traci već je primijenjena jedna traka, što je standard. Sljedeće situacije mogu biti tipične situacije:

 • ako je rezultat ispitivanja bio pojava druge trake, slične boje i kontrastu prvoj, rezultat se smatra pozitivnim, a ovulacija se očekuje u narednim satima;
 • ako se pojavi traka jedva zamjetljivo i blijedo, rezultat će biti upitan, i ovulacija u sljedećih 1-2 dana nije neophodno čekati;
 • ako ne postoji drugi štap, tada se izbjegavajući smatra negativnim.

Ponekad je moguć lažni negativni rezultat, kada ovulacijski test pokazuje nepostojanje jajne stanice spremne za oplodnju, ali usprkos svemu, nastali su uvjeti za početak trudnoće. Ta se situacija događa iz sljedećih razloga:

 • prikupljene noći ili prvog jutarnjeg urina;
 • žena je u žurbi i ne udovoljava vremenskim intervalima testiranja;
 • Test je započeo nakon zadnje ovulacije.

U nekim slučajevima, test za ovulaciju nikada nije pozitivan. S ovim problemom potrebno je konzultirati liječnika: nedostatak dnevnih ovulacija ukazuje na hormonalne poremećaje u ženskom tijelu.

Treba zapamtiti mogućnost utjecaja na rezultat testiranja uzimanja određenih lijekova i kontracepcijskih sredstava. Značajan učinak na hormone može biti u nekim razdobljima ženskog života kada će test ovulacije biti negativan:

 • nedavno prestala trudnoća;
 • dojenje;
 • medicinski pobačaj prošlog mjeseca;
 • ginekološke bolesti;
 • približavanje vremena menopauze.

Kako bi točno identificirali ovulacijski dan, izbjegavat će biti dobar izbor. Međutim, potrebno je strogo slijediti upute, ne gubeći pojedinosti i strogo se pridržavajući svih preporuka.

Ako će rezultati testa biti dvije trake iste boje i kontrasta, onda možemo očekivati ​​najsretniji događaj u životu žene - početku trudnoće.

Eviplan: ovulacijski test

Često se događa da par želi dijete, ali, nažalost, pokušava zatrudnjeti ne donosi nikakav rezultat. Ako se takva situacija razvijala, a zdravlje je sve u redu, potrebno je izračunati optimalno razdoblje u kojem se može planirati začeće. Danas je to moguće primjenom suvremenih testova.

Za što se koristi?

Ovulacijski test se provodi kako bi se izračunao optimalno razdoblje planiranja trudnoće. Ovulacija - prirodni proces u ženskom tijelu, tijekom kojeg jaje, spremno za oplodnju, ostavlja jajnik i počinje se kretati kroz cijevi maternice. U ovom trenutku u tijelu postoji oštar porast razine luteinizirajućeg hormona (LH), što ukazuje na visoku aktivnost reproduktivnog sustava. Zbog činjenice da se izlučuje u urinu, postaje moguće odrediti najpoželjniji vremenski period za oplodnju pomoću Eviplan ovulacijskog testa.

Među mnogim reklamiranim alatima ovaj test je najpopularniji.

I to nije zato što se može kupiti u bilo kojoj ljekarni, već zbog najtočnijih rezultata koje test daje. Prema recenzijama na internetu, ova brza metoda omogućuje prepoznavanje početka faze ovulacije s točnosti do 96%. Vrlo je prikladno koristiti ih i zato što ima 5 traka u kutiji za određivanje ovulacije i jedan Evitest za trudnoću.

Ova konfiguracija omogućuje vam jednostavno i nekoliko dijagnostika pet dana i odrediti optimalno vrijeme za koncepciju. I nakon nekog vremena, dodatna upotreba testa trudnoće omogućit će vam da vidite pozitivan ili negativan rezultat.

Preporuke za

Optimalno razdoblje za određivanje razine LH je sredina ciklusa. Vrlo je važno točno izračunati dane u kojima je bolje koristiti test za ovulaciju. Zato je važno čuvati mjesečni kalendar.

Za prikladniju definiciju možete upotrijebiti tablicu:

Važno je pratiti razinu luteinizirajućeg hormona 5 dana, bez prekida. Samo u ovom slučaju možete vrlo točno izračunati pravi trenutak za zamisliti.

instrukcija

Unatoč činjenici da je sve vrlo jednostavno, ponekad tijekom testiranja možete pogriješiti i plijeniti testni uzorak. Kako bi rezultati bili što pouzdani, potrebno je strogo slijediti upute:

 1. Da biste odredili ovulaciju, ne možete koristiti prvu jutarnju i noćnu urinu.
 2. Prije početka postupka potrebno je pripremiti čista i suha jela.
 3. Prikupite tekućinu, uronite traku u nju na razinu naznačenu na njemu.
 4. Pričekajte 5 sekundi.
 5. Uklonite test traku i postavite na suhu površinu 10 minuta. Vrlo je važno ne žuriti i čekati propisanu količinu vremena.

Jedna traka, na primjer, ponekad nije dovoljna, s kontroverznim lažno pozitivnim rezultatom. U odsustvu bojenja, postoji potreba za kontrolnim testiranjem.

Rezultati dekodiranja

Test mlaznog ovuliranja omogućuje vam da odredite da li žena ima povoljan period za začeće.

Pri testiranju moguće su sljedeće opcije:

 • Prisutnost trake, koja je u intenzitetu boje slična kontroli, jedna ovulacija je započela.
 • Vrlo slabo izražena crta (svijetla boja) - razdoblje prikladno za oplodnju još nije stiglo.
 • Odsutnost bilo kakvog bojenja - test je učinjen neispravno i mora se ponoviti.

Kako bi se utvrdilo je li moguće planirati dijete, potrebno je 5 dana provesti dijagnostiku i pratiti intenzitet boje traka. Bit će najsvjetlije na najpovoljniji dan za osmišljavanje.

U nekim slučajevima, rezultat je negativan zbog prisutnosti upalnih bolesti, početka menopauze, dojenja ili nedavne trudnoće. Međutim, ako je žena potpuno zdrava i trake uopće nisu obojene, to može ukazivati ​​na hormonalni neuspjeh u tijelu. U tom slučaju trebate se posavjetovati s liječnikom.

Eviplan ovulacijski test omogućuje vam brzo i precizno odrediti početak povoljnog razdoblja za začeće u ženskom tijelu. Vrlo je lako koristiti, a zbog prisutnosti u kutiji od 5 dijagnostičkih traka, moguće je provesti testiranje tijekom potrebnog razdoblja kako bi se odredila visoka razina LH.

Ovim testom možete pouzdano izračunati optimalni dan i započeti proces začeća.

Najgori test trudnoće - uvijek točan rezultat!

Test trudnoće "Evitest" jedan je od tri najpopularnija testiranja trudnoće zajedno s Frautestom i Clearblueom.

Najizravniji test trudnoće je brz test za dijagnozu trudnoće u ranoj fazi.

Proizvodi najizgledniju njemačku tvrtku HELM Pharmaceuticals Gmbh.

Razgovarajmo o zaslugama

Prednosti ovog testa su:

 • test visoke osjetljivosti, što je 20mME / ml;
 • točnost testa više od 99%;
 • mogućnost dijagnoze od prvog dana menstruacije;
 • mogućnost korištenja na bilo kojem mjestu, u bilo koje doba dana;
 • dobivanje rezultata za 3-5 minuta;
 • prisutnost 4 vrste testova za određivanje trudnoće kod kuće;
 • koristiti u proizvodnji visokokvalitetnih materijala, sterilnosti, ispitivanja u svakoj fazi proizvodnje.

Učinak najočitijih testova trudnoće, kao i bilo koji drugi test, temelji se na otkrivanju prisutnosti ljudskog korionskog gonadotropina (hCG) u ženskom urinu. Reagensi se nanose na traku tijesta koja se boji interakcijom s hormonom koji se nalazi u urinu.

Međutim, razina tog hormona u urinu, koja je neophodna za uspostavljanje trudnoće, postignuta je nekoliko dana kasnije. Sinteza hCG nastavi tijekom trudnoće.

Počevši od drugog tjedna njegov sadržaj u krvi i urinu brzo se povećava, udvostručuje se svakih 1,5 dana i doseže maksimalno 11-12 tjedana, a zatim počinje smanjivati.

Da bi rezultat ispitivanja bio što točniji, treba dodati 10 dana očekivanom datumu ovulacije, a zatim provesti test.

Vrste ispitivanja

Evitest zaštitni znak oslobađa čitav niz testova za određivanje najopasnije trudnoće kod kuće.

Evitest One - najlakši test koji se sastoji od jedne trake. Traka se izvadi iz pakiranja i uranja u urin za određeno vrijeme.

Trudnoća Test Evitest Plus - uključuje dvije test trake za poboljšanje točnosti analize. Koristi se na isti način kao i prethodni. Kako bismo razjasnili rezultat testa nakon nekog vremena trebalo bi ponovno testirati.

Evitest Proof - najopasniji test kazete za trudnoću, koji uključuje posebnu kasetu i pipetu. To je precizniji i jednostavan za korištenje u usporedbi s gore navedenim tipovima i prototip je profesionalne laboratorijske dijagnostike, jer njegov dizajn omogućuje učinkovitije interakcije tekućine s reagensom.

Test trudnoće Evitest Perfect - jet test s držačem i kapom. Njegova prednost, higijena i udobnost korištenja je da za testiranje nije neophodno skupljati urin i voditi brigu o sterilnosti spremnika. Traka tijesta samo treba zamijeniti tok urina.

Imenovanje Viferona za trudnice - pročitajte ovdje.

instrukcija

Uređaj svih vrsta Evitest tijesta je vrlo jednostavan, ali u svakom slučaju, pažljivo proučite upute koje su u paketu.

Iako različite vrste tijesta djeluju u skladu s općim načelom, može se značajno razlikovati u pojedinostima, točnost rezultata ovisi o točnom poštivanju.

Najgori

Isprobajte test iz pakiranja, a da se ne omekša. Test traka se spusti u prethodno sakupljeni urin na označenu oznaku 3-5 sekundi, a zatim stavite na vodoravnu površinu. Nakon 3-5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta.

Ako na testu postoji jedna crvena traka - test je negativan (bez trudnoće), ako postoje dvije crvene pruge - pozitivan probitni test trudnoće (postoji trudnoća). Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Metoda korištenja Evitest Plus

Drugi test je učinjeno kako bi se potvrdio rezultat prvog. Preporučljivo je držati ga nakon 2 dana, jer svaka 1,5-2 dana razina hCG u urinu udvostručuje se.

Također se preporučuje ponoviti test ako je prva analiza provedena prije početka kašnjenja ili nakon primanja nejasnog odgovora (previše blijedih pruga).

Drugi test je najbolje napraviti ujutro, odmah nakon spavanja, budući da se u kratkom roku trudnoće najveća koncentracija hCG nalazi u prvom jutarnjem urinu.

Kako koristiti Evitest Proof

Uklonite test kasete i pipetu iz vrećice, stavite kasetu na vodoravnu površinu.

Pipete malu količinu urina i ispustite 4 kapi u okrugli prozorčić na površini tablete.

Nakon 3-5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta. Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Evitest Perfect

Izvadite zaštitni poklopac iz ispitne kazete. Zamijenite vrh kazete označen strelicom 5 sekundi ispod struje mokraće, a zatim ga zatvorite zaštitnom kapicom. Nakon 5 minuta možete procijeniti rezultat, ali nemojte čekati više od 10 minuta.

Ispitivanje se provodi na sobnoj temperaturi.

Slijedimo pravila

Da biste dobili najpouzdaniji rezultat, morate:

 • ne upotrebljavajte isti test dvaput;
 • ocijeniti rezultate ispitivanja najkasnije 10 minuta nakon postupka;
 • Čuvajte Evitest u pakiranju na sobnoj temperaturi (5-30 ° C) na mjestu zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti i vlage;
 • ne koristite isteklo ispitivanje;
 • Najbolje je provesti test ujutro kada je koncentracija hormona HCG u urinu maksimalna.

Slijed djelovanja je jednostavan:

 • urin se treba skupljati u čistu staklenu ili plastičnu posudu;
 • traka se stavlja okomito u tekućinu;
 • dok čekaju rezultat, ispitivanje treba staviti na suhu vodoravnu površinu;
 • ne biste trebali imati povjerenja u rezultat ako je test traka podeksponirana ili preeksponirana u mokraći, a također ako se druga traka očituje kasnije nakon 10-15 minuta;
 • u slučaju neizvjesnog rezultata, preporuča se test krvi za hCG jer je njena razina u krvi viša nego u urinu.

Moguće je dobiti lažno pozitivan ili lažno negativan rezultat.

Lažno pozitivno ispitivanje pokazuje dvije trake u odsutnosti trudnoće.

Lažno negativni test može pokazati samo jednu traku kada se pojavi trudnoća.

Ti rezultati ovise o sljedećim čimbenicima:

 • jesu li ispunjeni svi uvjeti ispitivanja navedeni u uputama;
 • je li žena bolesna?
 • koncentracija hormona je još uvijek preniska, stoga je vrijedno ponovnog testiranja nakon nekoliko dana.

Zbog čega se pobačaj može pojaviti u ranoj trudnoći: simptomi i glavni uzroci.

Kako je ektopična trudnoća - saznajte ovdje.

Recenzije potrošača

"Više puta moram koristiti Evitest test u slučaju kasnjenja menstruacije. I uvijek je ovaj test pokazao točan rezultat.

Ako nema trudnoće, onda ne i ako postoji, čak i ako je mali, test će ga ionako pokazati. U ranoj fazi moje prve i druge trudnoće, test je pokazao jedva zamjetljiv drugu traku.

Sumnjam u ponovni test, ali rezultat je bio isti. Sada kupim samo Evitest i nitko drugi. Evitest ima mnogo različitih testova, ali mi nisu jasni i kupujem redovite trake. Traka je jeftinija od inkjet testova i jednostavna je za korištenje. Rezultat se neće promijeniti ako kupite test skuplji. "Julia, Korolev

"Čekao sam svoju trudnoću i probala gomilu testova, uključujući i Evitest. Moram reći da su rani znakovi trudnoće, tako da postoji velika nada za Evitest. Ali čak i nakon mjesečnog kašnjenja, tvrdoglavo nije želio pokazati ništa. I učinio sam sve prema pravilima, kao što bi trebalo biti ujutro.

Vrlo uznemiren, kupio sam Frautest s prozorom, samo da imam neki drugi. Došao sam kući s posla oko tri dana, mislim da i ovo uništavam. Ujutro sam provjerio za Evitest, nije bilo ničega. Pa, kapam se u kapi prozora - i što mislite, za tri dana prikazuje se slaba druga traka, koja je u 15 minuta postala jasna. Sljedećeg jutra ponovno je učinio Evitest i opet ništa.

Iako su svi znakovi tamo. Ne želim procijeniti ovaj test, ali osobno nisam baš sretan zbog toga i mislim da je ispravno kupiti testove različitih tvrtki. "
Inna, Kharkiv

"Jednom sam imao priču, što mi još uvijek iznenađuje. Jednom, u subotu sam radio kućanske poslove, a ja sam imao ideju ići na test. S jedne strane bilo je još 6 dana prije kašnjenja, ali s druge strane, nećete ga potrošiti! Kuće su bile samo uobičajene testove Evitest u obliku papirnatih pruga.

Vjerovali ili ne, ali pojavila se slaba druga traka! Pitao sam svog supruga na putu kući da kupi još testova, ponovo je donio Evitest. Sigurno sam upotrijebio još nekoliko komada. Također su pokazali blijedu drugu traku. Dva dana kasnije donirala sam krv za hCG, a analiza je pokazala da druge trake na testovima nisu duhovi, zapravo sam trudna!

To su najočitiji osjetljivi testovi, ispada! Ako je druga traka slabo vidljiva, onda je hormon vrlo malo, razdoblje je vrlo mala. Definitivno preporučljivo! "
Vera, Rostov-na-Donu.

"Uvijek kad sam sumnjao u odsutnost ili prisutnost trudnoće, kupio sam ovaj test. Nikada još nisam trudna, ali pokazao je apsolutno da nema trudnoće. Da, a moji prijatelji, također, nisu dopustili. Vjerujem da je Evitest prikladan, jednostavan za uporabu i ima razumnu cijenu.

Ne overpay za skuplje testove. Osim toga, to je u gotovo bilo kojoj ljekarni. Vjerujem da test može pokazati pogrešan rezultat u tom slučaju, ako žena ima neke hormonske poremećaje ili test nije kupio u ljekarni, ali negdje drugdje, gdje su povrijeđene uvjeta skladištenja. "
Marija

"Bio je to Evitest koji mi je dao lažno pozitivan rezultat. Nisam uzela hormone, nije bilo drugih problema u tijelu. Ne mogu dugo ostati trudna, ali ovdje sam vidio dvije pruge. Bio sam oduševljen i otišao kod liječnika - ali ni ultrazvuk niti hCG nisu pokazivali ništa. Od tada, ja ne kupujem Evitest, ne vjerujem mu. "
Svetlana

„Planirana trudnoća... i to kašnjenje))) zamolila muža da kupi dva testa, barem u uputama i pisati, što učiniti u jutro, ali je čekao da znam rezultat, napravio........ da, 2 trake))) Otišao sam u krevet sretna. Ujutro sam napravio opet i opet 2 trake. Na isti dan otišao u ginekologa sa suprugom, ona je proveo inspekciju i rekao: „trudnoća nije dobro, ili može biti izvanmaternične, iako izgleda da nije, imate cistu, ide u SAD, doći će u tjedan dana.”

Izašao sam u suzama, moj muž je uzeo ruku i odvukao me do ultrazvuka. Učinjeno je vaginalno ultrazvuk, rezultat: inkluziju tekućine u lijevu jajniku, tj. Cistu i sve. Nakon tjedan i pol je odlučio otići na drugi ultrazvuk, samo normalno, na drugom mjestu... stavi sve rekao o rezultatima prethodne ultrazvuka, liječnik se nasmijao i rekao: „četkicu za šest tjedana. "

Oči su mi se na čelu popele. Toliko za liječnike u klinici. Evitest je bio u pravu, bio sam trudna. Registrirao sam se u nekoj drugoj poliklinici, u bivšoj, ili s nogom. "
Helena

"Nikada nisam imao priliku koristiti takva testiranja često, ali ipak iskustvo je bilo nekoliko puta.

Što mogu reći o Evitestu? Vrlo skupo. Kupio sam je samo kad nije bilo drugog izbora (oni se prodaju u bilo kojem supermarketu, ali naše ljekarne uskoro zatvaraju).

Korištenje je jednostavno i jednostavno. Jednom kada je uhvatio neispravan, pokazao je trudnoću kada to nije bilo. U liječničkom uredu bio sam uvjeren da je upravo suprotno, s kojim mi se drago. "
Katherine

Sve o vitaminima pri planiranju trudnoće govorit će naš odjeljak.

Upute za korištenje testova trudnoće Eviteste + preporuke i recenzije

Najjednostavniji i najpristupačniji način za ženu da otkrije je li trudna ili ne je home quick test, koji se prodaje u bilo kojoj ljekarni.

Traka tretirana s reagensom, postavljena u jutarnjoj urini, reagira na sadržaj "hormona trudnoće" - korionski gonadotropin. Ako je prisutan u mokraći (to je naznačeno s dvije trake koje se pojavljuju na aplikatoru), žena će uskoro postati majka.

Trake pokazatelja imaju različitu osjetljivost, ponekad pokazujući pogrešan rezultat. Jedan od super-osjetljivih testova koji rijetko daje pogrešne podatke je Evitest.

Najizravniji - pouzdan test trudnoće

Evitest - alat za određivanje trudnoće u ranoj fazi (naziv se ponekad zbunjuje s kozmetičkim proizvodima marke Eveline). To potvrđuje činjenicu koncepcije za razdoblje od 10 do 14 dana, odgovarajući na sadržaj korionskog gonadotropina u mokraći u iznosu od 25 mIU / ml.

Značajke Evitesta:

 • povećana točnost - do 99%;
 • visoka osjetljivost - od 20 do 25 mIU / ml (prema nekim podacima od 15 mIU / ml);
 • preporučeno vrijeme korištenja - prvi dan odsutnosti menstruacije;
 • Istraživanje praktičnosti - možete koristiti test traku, bez obzira na doba dana i mjesta;
 • rezultati brzih analiza - do 5 minuta;
 • visoku sterilnost i kvalitetu ispitivanog materijala.

Najizravnije, potvrđujući činjenicu da je dijete zamišljeno, ne može utvrditi gdje je embrij fiksiran: u maternici ili izvan šupljine maternice. Ako je rezultat pozitivan, žena bi trebala kontaktirati antenatalnu kliniku kako bi potvrdila "ispravnost" trudnoće.

S velikom točnošću ovog dijagnostičkog alata, vjerojatnost dobivanja netočnih rezultata je moguća zbog curenja paketa ili datuma isteka.

Koje su vrste tijesta?

U seriji Evitest izdaju se nekoliko varijacija testova.

Razlikuju se različitom osjetljivošću, brojem indikatorskih traka u paketu, načelu uporabe.

Najgore

Ovo je standardna traka s indikatorima, pakiranu u ružičastu kutiju. Jedan rub trake obojen je tamnim. Za njega ga drži u ruci. Bijela strana bi trebala biti umočena u spremnik s urinom, s oznakama označenim na test traci s strelicama.

U ispitnoj tekućini se održava nekoliko sekundi. Zatim se ukloni i ostavi na suhoj površini najmanje pet minuta. Nakon tog vremena provjerite rezultat studije.

Evitest Plus

Eviteste plus se razlikuje od baze prisutnošću dodatne trake, čija se studija treba obaviti 48 sati nakon prvog korištenja. Ako je druga crvena crta jedva vidljiva na prvom istraživačkom alatu, onda na drugom, dva dana kasnije, postaje svjetlija.

To je zbog činjenice da je količina hormona hCG, koja se proizvodi nakon začeća, svakodnevno udvostručuje, a svaka sljedeća studija nedvojbeno će potvrditi trudnoću ili ga pobijati. Dvostruki test Evitest plus pruža točne informacije.

Najočitiji dokaz

Ovo je vrlo osjetljiva kazeta za trudnoću. Pokazatelj u njemu nalazi se u plastičnoj kutiji. Osim toga, proizvođač stavlja pipetu u pakiranje. Uzima nekoliko kapi urina i stavlja ih u prozor na kaseti. Rezultat će se pojaviti u drugom prozoru za pet minuta.

Trošak ove vrste je skuplji, ali pokazuje točniji rezultat, jer reagensi u njemu "rade" praktički u laboratorijskim uvjetima. Značajka ove vrste je dijagnoza prisutnosti embrija prije nego što su drugi domaći testovi sposobni.

Evitest Perfect

Najizravniji je dijagnostički uređaj treće generacije ili jet test. To ne zahtijeva prethodno prikupljanje urina.

Može se koristiti na bilo kojem mjestu iu bilo kojim uvjetima. Da biste to učinili, jednostavno uklonite zaštitnu kapicu, stavite indikator ispod mokraće nekoliko sekundi, stavite kapu natrag na njega, pričekajte pet minuta i vidite primljene informacije.

Evitest Supreme

Ovo je još jedan inkjet test sustav. Također radi kao Evites Perfect. Razlika je u tome što je slučaj za dugotrajno pohranjivanje uključen u paket ako žena želi sačuvati uspomenu na ovaj uzbudljiv trenutak kad je saznala da je trudna.

Proizvođač ovih popularnih testnih sustava ne samo da ima za određivanje trudnoće, nego i pokazatelje koji se koriste za kontrolu ovulacije.

Zahvaljujući brzoj dijagnozi Eviplana, žena može samostalno odrediti kako je njezin reproduktivni sustav spreman za začeće, odnosno prepoznati najpoželjnije vrijeme za njega.

Kako koristiti Evitest - detaljne upute

Kako bi studija bila pouzdana, morate znati kako pravilno koristiti ove dijagnostičke alate:

 1. Provjerite je li spremnik urina steril, testni sustav je svjež (datum isteka je označen na njemu), a ambalaža je netaknuta.
 2. Nemojte ponovno koristiti test traku.
 3. Nemojte provjeravati rezultat prije 5-10 minuta nakon testa.
 4. Pri kupnji proizvoda u količinama od nekoliko komada pohranite je na suhom mjestu u zatvorenim pakiranjima.
 5. Izvršite analizu ujutro kada je sadržaj korionskog gonadotropina u mokraći viši nego u drugim doba dana.
 6. Nemojte piti puno tekućine uoči analize. To utječe na točnost rezultata.

Testni sustav se koristi kako slijedi:

 • neki urin se skuplja u čistom spremniku;
 • test traka se okomito umetne u njega nekoliko sekundi do granice označene strelicama;
 • test traka se ukloni i stavlja na ravnu, suhu površinu;
 • za pet minuta rezultat se dešifrira. Jedna traka - negativan rezultat. Dvije trake - pozitivne.

Svjedočanstvo studije je pouzdano samo u roku od deset minuta nakon njega. Ako žena ima sumnje u autentičnost kućnog testa, vrijedno je kupiti drugi sustav za ponovni test ili donirati krv iz vene u laboratorij zbog prisutnosti korionskog gonadotropina u njemu.

U prvih nekoliko sekundi nakon što je test spušten u urin, vidljiva je svijetla prva traka (n). Druga slaba šipka (n2) pojavljuje se malo kasnije, ako je test pozitivan. Čak i ako je jedva vidljiva, daje razlog vjerovati da će žena uskoro postati majka.

Informacije o korištenju Eviteste i njegovih kolega iz druge tvrtke će reći kratki video:

Što može utjecati na konačni rezultat?

Čak i ako se upute za korištenje brzog testa ispravno prate, vjerojatnost dobivanja netočnog rezultata još je uvijek sačuvana.

Dakle, žena može dobiti negativne podatke na početku trudnoće i obratno, pozitivno, ako ona nije trudna.

Dobivanje netočnih podataka povezano je s:

 1. Prekid fetalnog razvoja na početku trudnoće.
 2. Patologije jajnika.
 3. Rano istraživanje (prije odgode menstrualnog ciklusa).
 4. Tumori, izazivajući proizvodnju humanog korionskog gonadotropina.
 5. Nedavni prekid trudnoće (hCG se postupno uklanja iz tijela, stoga ga test otkriva čak i nekoliko tjedana nakon pobačaja).

Koliko košta Evitest?

Najpristupačnija cijena od Eviteste One. Prodajemo u ljekarnama, supermarketima, čak i na nekim benzinskim postajama. Njegov trošak kreće se od 100 rubalja. i iznad. Viša cijena (više od stotinu rubalja) ima sustav testiranja kasete.

Najskuplji Evi test sustav je Vrhovni. Ovo je inkjet test koji izgleda kao moderan pribor. Može se koristiti kao atribut tematskog foto pucanja ili pohraniti zajedno s fotografijama ultrazvučnim skeniranjem djeteta, prvom bradavicom i drugim lijepim stvarima majčinom srcu, u znak sjećanja na izgled djeteta, uzbudljivo za svaku obitelj.

Cijena ovog vrlo osjetljivog ispitnog alata s izvornim dizajnom od 400 rubalja.

U prosjeku, troškovi Evitest test sustava veći su od njihovih proračunskih analoga, ali istovremeno njihova kvaliteta i osjetljivost su veći. Da biste preciznije saznali koliko to troši dijagnostički alati, možete posjetiti nekoliko ljekarni.

Uz pruge, inkjet i kaseta testovi, elektronički tekstovi o trudnoći su popularni, ne samo da potvrđuju njezinu činjenicu, već također pokazuju razdoblje "zanimljive situacije" u nekoliko tjedana.

Takvi se testni sustavi obično ne kupuju kako bi potvrdili da je žena na položaju, ali kako bi saznali koliko je beba tjedan. Ovi testni sustavi također imaju različitu osjetljivost i pouzdanost.

Kupiti ili ne - najgori testni pregled

Na kvalitetu i pouzdanost ispitnih sustava Eve je mnogo recenzija na Internetu. Velika većina njih govori o visokoj preciznosti Evitestea. Mnoge žene tvrde da su zbog visoke osjetljivosti tih testova u prvom danu zakašnjenja mogli saznati o svojoj "zanimljivoj situaciji".

Postoje recenzije koji tvrde da je test "plowed" prije početka kašnjenja, a naknadne studije potvrdile su da je slaba druga traka činjenica, a ne pogreška testa.

Osim pozitivnih mišljenja o točnosti i pouzdanosti Evitesta, postoje i negativni.

Niti sve žene, bez izuzetka, bile su zadovoljne svojim iskustvom u korištenju tih agensa za ispitivanje, ali mnoge negativne recenzije nisu ukazale na to jesu li se pravila korištenja promatrala, jesu li rok trajanja i stanje paketa, kao što se ispostavilo, nakon što se sljedeća istraživanja nisu povrijedila.

zaključak

Kućni brzi testovi - jednostavni i pristupačni dijagnostički alati za prepoznavanje znakova novog života u majčinom tijelu od prvog dana njegova razvoja.

Kao i svaki dijagnostički ekspresni alat, Evitest ima određeni postotak netočnosti, ali velika većina korisnika to smatra pouzdanim i pouzdanim načinom dobivanja punog povjerenja u pozitivne ili negativne indikacije.

Eviplan ovulacijski test Opis: Walkthrough

Poteškoće s koncepcijom mogu biti problem za par. Mnoge žene koriste samo testove trudnoće kako bi se utvrdilo je li trudnoća već nastupila. Nedostatak dugo očekivanih traka uzrokuje napetost i razočaranje. Rješenje ovog problema je Eviplanov ovulacijski test.

opis

Eviplan će odrediti razdoblje maksimalne plodnosti za žene i pomoći vam odabrati najpovoljniji trenutak zamišljanja djeteta. Test ovulacije naročito je koristan kada dođe do poteškoća pri djetetovom razvoju. Potrebno je razumjeti postoji li ovulacija, kada se javlja i početak trenutka u kojem trebate učiniti sve da shvatite.

Eviplan - jednostavan i učinkovit način za učenje o pristupu ovulacije. Testiranje će pokazati koncentraciju luteinizirajućeg hormona (LH) u tijelu, što će vam pomoći u izračunu trenutka maksimalne plodnosti. Ima visoku osjetljivost od 25 mME / ml i jamči točnost od više od 99%. Test je koristan za žene koje planiraju dijete, i one koji žele izbjeći trudnoću.

Načelo rada

U ženskom tijelu, luteinizirajući hormon osigurava ispravno funkcioniranje spolnih žlijezda. Ako je sadržaj LH u krvi žene visok, tada dolazi do ovulacije. Brzo ovulacijsko ispitivanje otkriva količinu LH u mokraći. Pri planiranju djeteta mora se uzeti u obzir razdoblje ovulacije, jer izravno utječe na reproduktivnu funkciju.

Svaka Eviplan kutija sadrži jednokratne trake natopljene reagensom. Osjetljiva je na LH. Kada urin ulazi u reagens, dolazi do kemijske reakcije. Svjetlost rezultirajuće trake ovisi o koncentraciji hormona u mokraći.

Kako koristiti

Korak 1. Pobrinite se da integritet ispitnog okvira nije ugrožen. Otvorite okvir, izvadite upute i pročitajte preporuke. Otvorite pojedinačni paket i izvadite ga.

Korak 2. Prikupite mokraću u spremniku, a zatim stavite test na 5 sekundi. Razina na koju želite uroniti traku označena je strelicama. Ispitivanje mora biti održano na bočnoj strani zelene boje.

Korak 3. Postavite traku vodoravno na prikladnu površinu.

Korak 4. Nakon 10 sekundi, pregledajte rezultat. Na slici su prikazane različite varijacije intenziteta traka za bojenje.

Dešifriranje rezultata

Da biste dešifrirali, usporedite kontrolnu traku s testnom linijom. Nalazi se bliže rubu ispitnog polja.

Ispitni rezultat ovisi o boji ispitne crte:

 1. Ako je probna linija nevidljiva ili je blijeda od kontrolne trake, rezultat je negativan. Ovulacija se nije pojavila uslijed niske koncentracije LH u tijelu.
 2. Test se smatra pozitivnim ako je testna linija vidljivija ili istovjetna svjetlini kao kontrolna traka. To ukazuje na povećanje LH u tijelu i veću vjerojatnost začeća u sljedećih 24-48 sati.
 3. Ako se kontrolna traka ne pojavi u roku od 10 minuta, to znači da test nije valjan. Najvjerojatnije, postupak je prekinut, a morate upotrijebiti novi test da biste dobili rezultat. Smanjiti kršenja u postupku pomoći će vam da pratite preporuke procesu testiranja.

Radi jasnoće, fotografije različitih tipova traka:

Pogrešni rezultati

Sljedeći čimbenici mogu utjecati na pogrešan rezultat studije:

 1. Ispitivanje brakova;
 2. Hormonski poremećaji;
 3. Zarazne bolesti;
 4. Uzimanje lijekova koji sadrže hormone;
 5. Korištenje velike količine tekućine.

Smjernice za testiranje

 1. Svaki je test namijenjen jednoj upotrebi, pa prije nego što započnete pročitajte upute.
 2. Testiranje je najbolje od 10 do 20 sati. Preporučuje se da vrijeme testiranja bude isti za sve dane.
 3. Nemojte odbaciti testove koji se koriste, jer će se moći pratiti promjene svjetline trake.
 4. Suzdržite se od konzumiranja hormonskih lijekova.
 5. Za točne rezultate ispitivanja nemojte koristiti prvi jutarnji urin.
 6. Nekoliko sati prije upotrebe tijesta smanjite količinu tekućine koju pijete. Preporučeno vrijeme 1-4 sati

Troškovi u ljekarnama u Rusiji kreću se od 420 do 643 rubalja. Cijene u Ukrajini - od 143 do 147 grivna po paketu.

zaključak

Što se tiče planiranja obitelji, test za izračun trenutne stope plodnosti bit će prvi korak prema željenoj trudnoći.

Često je proces koncepcije otežan činjenicom da su "neuspješni" dani odabrani. Utvrđivanje ovulacije riješiti će ovaj problem. Eviplan je idealan za žene koje žele brzo i precizno odrediti vrijeme ovulacije kod kuće.

Odgovoran pristup planiranju trudnoće - zalog za sretno majčinstvo. Suvremene metode stvaraju povoljnije uvjete za uspješno začeće. Test za određivanje ovulacije je točan i siguran način ženskog cilja da postane majka.

Eviplan ovulacijski test

Danas postoji veliki broj vrsta i marki testova koji pomažu identificirati vrijeme ovulacije. Razmislite, što je test za Eviplan ovulaciju: njegove značajke i načelo korištenja, kao i povratne informacije od potrošača.

Značajke programa Eviplan

Eviplan - ovulacijski test, koji je dostupan svugdje danas, radi na principu otkrivanja količine luteinizirajućeg hormona (LH).

Sjetite se da je ženska stanica formirana u folikule koju proizvodi jajnik. U trenutku kada se razbije, otpuštajući stanicu, hormon se oslobađa. Tako se sadržaj LH postepeno povećava i postiže vrhunac u trenutku rupture. Nakon toga, žena ima do 12-24 sata dok stanica ne uđe u položaj koji je najprikladniji za oplodnju.

Sadržaj LH u urinu doseže maksimum u vrijeme ovulacije

Stoga, nakon što je otkrio rast LH, uskoro bi trebao započeti proces začeća. Postupno se smanjuje njegova koncentracija, što ukazuje na kraj povoljnog trenutka.

Test za ovulaciju Eviplan, a uputa za to potvrđuje, potrebno je nekoliko dana provesti na očigledan učinak. Prije svega, trebate znati prvi dan sondiranja. To se može obaviti uobičajenim algoritmom:

 • Odredite trajanje ciklusa. Poznavajući prve dane menstruacije, morate izračunati broj dana između njih.
 • Iz ove figure oduzmite 17. Ova vrijednost nije odabrana nasumično. Poznato je da svaka, čak i uz nepravilan ritam, razdoblje nakon ovulacije traje točno 14 dana. U rijetkim slučajevima, to će biti 12 dana, ali ne manje. Put kroz genitalni trakt stanica nakon što napusti folikul ne može trajati više od 3 dana (maksimalno vrijeme svog života), češće - 1-2 dana. Stoga maksimalni mogući parametar uzima se 14 + 3 = 17.
 • Rezultat treba računati od prvog dana i trebao bi se provesti prvi test.
 • Nemate rezultat ili sa slabim bojanjem trake, izvršite analizu sljedećeg dana.
 • Promatrajući prilično zasićenu promjenu, dopušteno je dvaput mjerenje: ujutro i navečer.
 • U slučaju svijetlog bojenja, zaustavite ispitivanje. U budućnosti, traka će zasuti.
Eviplan ovulacijski test

Razmislite o primjeru. Nakon određivanja ciklusa duljine od 28 dana, prvi se sondiranje propisuje 11. dana. No, kako se vidi u primjeni Eviplana (ovulacijskog testa), upute preporučuju od 9. dana. Istodobno, negativan je odgovor korisnika koji su propustili pravi trenutak, jer je sljedećih dana bojila zatamnjena. Stoga je bolje izračunati vrijeme s marginom. Naravno, u takvoj situaciji može biti potrebno više traka nego što je planirano.

Usporedba Eviplanovih rezultata ispitivanja

Postoji nekoliko vrsta testova Eviplan: d / ovulacija ovulacija 5 eviplan trake, koje rade u statičkom ili jet metodi. U svakom slučaju, njihova upotreba se događa u skladu s sličnim scenarijem:

 • Raspakirajte traku.
 • Mokriti na nju ili smanjiti kapacitet s prethodno prikupljenim urinom tijekom 15 sekundi.
 • Stavite test i ostavite 5-10 minuta (kako je navedeno u uputama).
 • Ocijenite promjenu u sjeni.

Općenito, takve promjene mogu se prikazati na Eviplani:

 • Test traka je malo promijenila nijansu, očito nije dospjela na kontrolu. To znači da trebate nastaviti s testiranjem.
 • Sjenke na obje staze su gotovo jednake - pojavio se val. Ispitivanje može biti identično ili svjetlije od kontrole. No, neke žene čak i u vrijeme vrha LG-a, hladu možda neće biti tako sjajno. Stoga je potrebno usporediti točno svoje rezultate.
 • Nema promjene. To ukazuje na neispravni test, koji je moguć zbog kršenja cjelovitosti pakiranja ili isteka datuma korištenja granica. Bolje je kupiti novu ambalažu.
Eviplan ovulacijski test može pokazati takve rezultate

Test za ovulaciju Eviplan, primjeri fotografija od korisnika mogu se vidjeti online, ne rade jednako za svaku djevojku. Važno je zapamtiti da sadržaj LH nije norma. Jedan u vrijeme ovulacije, to će odgovarati normalnom sadržaju, a drugi uvelike premašiti. Da bi razumjeli vašu izvedbu, vrijedi provesti testove u jednom mjesecu i održavati nijanse, potpisivanjem ih po danu. Zatim, u drugom razdoblju, žena će odmah rastaviti kad dođe vrijeme. Ali morate potrošiti dodatni novac za kupnju nekoliko paketa.

Evidentni znakovi ovulacije na testu Eviplan

Eviplan - test za ovulaciju, čija se cijena može malo razlikovati u ljekarnama, u prosjeku će koštati 400-700 rubalja (ovisno o vrsti). Naravno, cijena nije jeftina, ali je sasvim usporediva s glavnim liderima brandova. Da ne biste trošili novac, trebali biste dodatno slušati najvažnije savjetnike - vaše tijelo. Jednostavno zna kada stanica napušta jajnik. To se izražava takvim simptomima:

 • Neka neugodna bol u području jednog od jajnika. To je zbog primjene male rane na jajniku. Ako ne slušate senzacije, čak možete propustiti takvu bol, nemojte obratiti pozornost s obzirom na njenu neznatnost.
 • Nešto bolno prsima. Budući da je proces ovulacije započeo, tijelo je spremno za restrukturiranje i rođenje novog života, za što je dojenje prirodan proces.
 • Debeli pražnjenje. U prvom ciklusu (nakon kraja krvi mjesečno iscjedak), djevojka nema mucus, barem ne izlazi van. A kad se oslobodi LH, sluz postaje gusta, elastična, prozirna. Ovaj medij je najpovoljniji za isporuku sperme.
 • Povećana libido. Budući da je stanica izašla i spremna se susresti sa svojim spermatozoonom, podsvjesno žena ima želju za reprodukcijom, tj. izravno provoditi seksualni odnos.

Dovoljno detaljan opis primjene ispitivanja ovulacije Eviplan i drugih sličnih testova nalazi se u video:

Na temelju osjeta i rezultata koji su pokazali Eviplanov ovulacijski test, ne bi trebalo biti problema s pronalaženjem dana. Što se tiče recenzija, češće pozitivan. Djevojke bi mogle dobiti pouzdani odgovor uz pomoć Eviplana. Postoje i negativci žena koje su propustile trenutak zbog očekivanja svjetlije boje benda. Zato je vrijedno prvo provesti pokusnu verziju, tako da u pravom trenutku trebate razumjeti kakav se ishod očekuje.

Eviplan test trudnoće

U mom slučaju, Bog voli trojstvo, jer treći ciklus postaje pobjednik. Odjednom.

Djevojke, ja sam u panici)))))))))))) Moj muž i ja želimo drugo dijete, a ovaj mjesec sam odlučio isprobati ovulacijske testove. Kupio sam paket Eviplan 5 komada + 1 za trudnoću. Tri su testiranja izvršena svaki dan istodobno i cijelo vrijeme su pokazivali jedva primjetnu test traku. Tako sam jučer napravio test i primijetio da je druga traka postala isto kao i kontrolna. Pa, mislim da je sve, ovdje je to, moja ovulka. Pokušao sam jako teško sa svojim mužem.

Također je odlučila provesti studiju. Nije bilo napisano na eviplanu, ali na Frautestu o O bilo je napisano da su dali pozitivan rezultat na B. Imam eviplan testove, ali svejedno oni reagiraju na isti način! :-) Štoviše, prva traka - prikazivanje O - pojavila se odmah, odmah i odmah svijetla! Ali testovi za B još se ne osvjetljavaju odmah, ali za nekoliko minuta. Dakle, testiranjem O, brzo možete utvrditi da ste trudni.

Je li test ovulacije eviplan. Zabrljala sam vrećice i natopila test trudnoće. Već je zapažen kada je vlažan. Odmah natopljen test za ovulaciju. Kao rezultat toga, na testu trudnoće takve ružičaste pruge su očite. Sada bi bio kraj ciklusa, vjerovao bih. Takvi slučajevi s Evikom su tužni.

Također sam odlučio slijediti primjer djevojke koja je odbacila dnevnik odozdo. I to je dobra ideja da podijelim osjećaje. Stvarno volim i volim čitati takve postove, biti sretan za djevojčice i hraniti s pozitivnim)) Odmah ću reći da sam napisao dnevnik kao što sam napisao od početka ciklusa i da ništa ne mijenjam, nije to dodao. postoji mnogo mojih nagađanja, što se na kraju pokazalo nepravilnim. Ali mislim da će moj dnevnik za mnoge razlog ne odustati, a ne slijepo vjerovati liječnicima. Standardni ciklus od 33 do 35 dana, ovulacija je 19. Važno je uzeti u obzir prilikom čitanja.

Dobra večer svi! Ne znam ni gdje krenuti. Situacija općenito je sljedeća. U posljednjem ciklusu bilo je hysteroskopija, u ovom ciklusu poslana sam za ultrazvuk i ako je sve u redu, dali su mi tri mjeseca da sam planirate svoju trudnoću. Danas ima 11 DC-a, otišla sam na ultrazvuk, ne znam dobro ili loše (radovala sam se ili bila uzrujana (imala sam prianjanje u maternici i synebi koja je pokrivala usta pravoj jajovodičnoj cijevi. Ponovno liječenje ultrazvuka.

Čini mi se da se počinje pojavljivati, zašto mi već četvrti Eviplan daje traku iste boje kao i kontrola, a prema rasporedu još nisam daleko od ovulacije. Sindrom policističnih jajnika sugerira povišenu razinu LH. Znači, testovi nisu za mene? I općenito, koliko sam prethodno shvatio PCOS, to nije takva katastrofa. A sada nešto promijenite. Djevojke, kako se truditi s ovim, eh? Nekako sam stigao u prvi ciklus planiranja s prvom trudnoćom. Lucky? Prije toga istina o Duphastonu šest mjeseci.

Djevojke. Sada mogu podijeliti svoju radost s tobom. U prvom mjesecu planiranja nakon laporoskopske uklanjanja endometrioidne ciste, dobili smo. Dakle, ovdje je moja priča: Moj muž i ja smo dugo planirali bebu. čekao, pričekao, pokušao, pokušao. i ništa uopće. Ispitivanja su bila izvrsna. No dječak nam Bog nije dao. U rujnu 2011. okrenuo sam se G-u o odsutnosti M (kašnjenje je bilo 6 dana). Potom me je poslao na ultrazvuk s dijagnozom, iako je riječ o trudnoći.

Djevojke! reci mi! Podrška! Tko se suočava s sličnim. Razumijem da u takvim situacijama samo liječnik može riješiti situaciju i shvatiti! Ali! Nadam se za razumijevanje. Imamo bebu od 9 mjeseci, na GW. Prije tri godine bio je ektopičan. također otkrivena. napravio je test za ovulaciju usred ciklusa i, usput, za trudnoću, bio je u jednom paketu Eviplana. oba su se pokazala pozitivnom. Općenito, WB, uklonio je cijev. Postojala su razdoblja prije nego što sam saznala. Ovaj put je situacija slična. (((Danas postoje 12 sudionika, 19. travnja su bili mjesečni, normalni 5.

Djevojke, želim pitati za savjet. Pitam se, ima li smisla napraviti test trudnoće ili ne. Stvarno se nadam vašem savjetu. Pojedinosti ispod rezanja. Moj ciklus je nestabilan, možda 37-40 dana, ili možda 22. Ovulacija također skače, prošli mjesec je osjećao kao da je već bio zadnji dan menstruacije. Nemam ozbiljnih zdravstvenih problema, zašto je ciklus preskakanje još jedno pitanje. Budući da ovog mjeseca pijem ciklodinon, bilo je malih problema s hormonima, prsa su mi puna.

Dobar dan svima! Odmah se ispričavam zbog pogrešaka, pišem s telefona. Situacija je sljedeća. Posljednji cd bio je 17. rujna. Ciklus je 32 dana, tj. Cd trebao biti 18. listopada 18. Danas, 23, nisu, testovi su prugasti. Ovulacija testovima eviplan je broj 2-3, jer je najsvjetlija traka bila 1. listopada. Danas je otišla na isti način, doktor je obavio ultrazvuk, rekao je kako dnevna trudnoća, žuto tijelo, maternica se povećava. Pitao sam se za srce, ali rekla je da embrij još nije vidljiv, rano. Rekla je da će uzeti testove i doći na dva.

U mom slučaju, Bog voli trojstvo, jer je treći ciklus pobijedio, ne neočekivano.

Imam C 2 mjeseca za redom plutajući 34 - 36 dana, obavljam testove od 14. dana C (kupio sam mini). Učinio sam ujutro i navečer dva puta dnevno, a onda sam kupio Eviplan, probna traka od prvih 5 minuta nije imala mnogo kontrole, ali sve međutim, bilo je sjajno, na osjeti, 8. travnja, stopala je bila jako bolna, bacila se u groznicu, kao da je temperatura 37, osjećaj gladi bio je STANICAN! koji se nastavlja do današnjeg dana, PA u jednom danu, pa mislim da je moguće ući u Opus.

Djevojke koje su imale takve testove (Eviplan)? A trudnoća kasnije je došla? Imam ciklus u načelu bez neuspjeha, ali u ožujku kašnjenje u mjesecu. je za 5-6 dana navodno. Počeo 19. ožujka trajao je 4 dana. Oko 21 do 22 dana trebalo sam biti. Prema testovima, nije jasno, učinio sam ih prije 24. dana C, a taj dan se počela blijediti. Na slici nema posljednja dva, ali su manje svijetle od ovih + svih prvih.

Ovulacija je takvo razdoblje menstruacijskog ciklusa kada jajna stanica sposobna za gnojidbu ulazi u trbušnu šupljinu ženinih jajnika. Učestalost ovulacije se događa, ovisno o trajanju ciklusa, približno svakih 21 do 35 dana. Ta frekvencija je regulirana specifičnim neurohumoralnim mehanizmima, na primjer, folikularnim hormonom jajnika i gonadotropnim hormonima prednjeg hipofize. Neki akumulacija folikularne tekućine i relativno stanjivanje tkiva jajnika, koji je iznad presavijenog pola folikula, doprinosi ovulaciji. Za svaku ženu kontinuirani ritam ovulacije može proći kroz neke promjene: nakon pobačaja - za oko.

I drugo. I treći je mjesec letio. Sada je četvrti mjesec pokušaja. Upravo sada, prije nekoliko dana, došlo je do ovulacije. Usput, dok sam na dostynex i dufastone, dolazi svaki mjesec! Prihvaćanje testova Eviplan. Da. o dufastone! Liječnik mi je naredio da pijem duphaston 3 mjeseca od 15. do 25. dana ciklusa, a zatim odustanem. Ja, naravno, čitam internet. Svugdje piše da ne možete prestati piti duphaston, ako je došla trudnoća, ali morate i dalje piti dalje! To je hrpa pitanja u glavi. Vjerujem liječniku, ona.

Bore prije 9,5 mjeseci. Ciklus se još nije oporavio (traje od 30 do 50 dana u prosjeku). Posljednji mjeseci bili su 11. ožujka, 15. travnja ujutro, izvukao sam želudac i svaki dan sam pronašao nacrt, pretpostavljam da su mjesečno, iako nisu počeli, tada su 17 i 27 je PA, 1,2,3, napravio test trudnoće, pokazao duh duha (evitest) za sve, 4. svibnja, napravio sam test ovulacije s dvije svijetle pruge (eviplan) Ja sam zbunjen! Ima li netko bilo kakvih prijedloga? za testove u ljekarni već je sramota da idu, gledaju na hrabrosti i u.

Ovulacija je takvo razdoblje menstruacijskog ciklusa kada jajna stanica sposobna za gnojidbu ulazi u trbušnu šupljinu ženinih jajnika. Učestalost ovulacije se događa, ovisno o trajanju ciklusa, približno svakih 21 do 35 dana.