Odabir dječjeg monitora za bebu: pregled najboljih modela Tommee Tippee

Zdravlje

Radio medicinska sestra uopće nije sklonost, već potreban funkcionalni uređaj koji će pomoći roditeljima da ostanu u kontaktu s djetetom dok su izvan dječje sobe.

Želite li svake minute provjeriti je li sve u redu, uz rizik narušavanja osjetljivog sna i ne imati vremena za borbu s problemima u kućanstvu? Kupite monitor za bebe.

Nudimo procjenu prednosti sustava audio nadzora za dijete iz marke Tommee Tippee.

Značajke Tommee Tippee (Tommy Tippy)

Tommee Tippee pokreće sustave digitalnog nadzora bliže Prirodi za skrb o djeci. Proizvođač je koristio najnovija dostignuća i osigurao maksimalnu funkcionalnost uređaja. Radio monitori snimaju zvukove (i određene modele i pokrete) koje dijete čini, obavještavajući roditelje o onome što se događa u odsutnosti.

Intuitivna kontrola uređaja, jednostavnost rukovanja i podešavanje, savršeno jasan zvuk bez smetnji i pozadinsku buku - sve su to značajke svakog dječjeg monitora tvrtke Tommee Tippee. Svi modeli omogućuju uspostavljanje dvosmjernog komuniciranja i elegantan dizajn.

Pregled linije

Uz DECT tehnologiju i kontrolu zvuka i pokreta

Koja je godina namijenjena

Specijalizirani sustav audio i kinestetskog promatranja osmišljen je za kontrolu zvukova i pokreta koje dijete reproducira od rođenja sve do trenutka kada se počne aktivno zainteresirati za uređaj i pokušati igrati s njom. Budući da je takva upotreba bebenog monitora zabranjena uputama, upotreba će morati biti prekinuta.

Roditeljski i dječji blokovi će kasnije postati praktično kada odraslo dijete samostalno krene u dvorište. Walkie-talkies će omogućiti majci da komunicira s potomcima izvan kuće.

 1. Težina. Proizvođač ne daje točne podatke o težini uređaja u dijelovima ili kompletima, ali za uobičajenu izvedbu svojih funkcija monitor za bebe ne bi trebao puno težiti.
 2. Veličina. Proizvođač ne upućuje na upute o dimenzijama uređaja i dodirnoj ploči.
 3. Materijal izrade. Za proizvodnju komponenti sustava nadzora, proizvođač koristi samo sigurne i kvalitetne materijale. Vanjske površine i elementi funkcionalnih dijelova izrađeni su od visoko kvalitetne neutralne plastike.
 4. Komunikacijska tehnologija: digitalna. Sustav slušnog i kinestetskog praćenja koristi digitalnu tehnologiju prijenosa podataka. Ovo je nedvojbeno prednost modela, jer ova vrsta uređaja podrazumijeva besprijekornu kvalitetu zvuka i stabilnost komunikacije, kao i sigurnost prenesenih informacija i automatsko ugađanje.
 5. Raspon: 300 m (u otvorenim prostorima). Uređaj ima dobru pokrivenost signalom, tako da majka, "naoružana" sa prijamnikom, ima mjesta za manevriranje, može si priuštiti izlazak u dvorište ili spuštati u podrum.
 6. Koristi se frekvencijski raspon: 1921.536

1928,448 MHz.

 • Broj komunikacijskih kanala: 60.
 • Stanje temperature: 0 - 40⁰ê.
  • Zaslona. Prijenosni prijenosni uređaj opremljen je zaslonima s tekućim kristalima s intuitivnim zaslonom i prikladnom kontrolom.
  • Upozorenje izvan raspona uređaja. Radi praktičnosti roditelja, prijenosna jedinica ima funkciju obavijesti kada se približi granici područja pokrivenosti uređaja.
  • Podesiva glasnoća. Posebni senzor omogućuje podešavanje glasnoće zvuka prema aktualnim potrebama.
  • Planina. Komplet je opremljen posebnom kopčom za pričvršćivanje prijemnika.
  1. Bilateralna vrsta komunikacije. Tehnologija povratne veze omogućuje majci ne samo da čuje dijete, već također, ako je potrebno, razgovarati s djetetom, kako bi smirila dijete svojim glasom.
  2. Senzor temperature okoline. Ugrađeni termometar omogućit će majci da procijeni sukladnost pokazatelja temperature u vrtiću i, ako je potrebno, poduzmu mjere za reguliranje temperature.
  3. Noćno svjetlo Dječja jedinica ima dodatnu funkciju - svjetiljku s mekom dimnom svjetlošću koja će omogućiti majci da kontrolira ono što se događa u spavaćoj sobi noću i da ne uključi potrebu za oštrim svijetlim svjetlom. Noćno svjetlo može se daljinski upravljati pomoću prijenosne roditeljske jedinice.

  Monitor za disanje (osjetnik)

  • Vrsta uređaja: dodirna ploha. To je poseban uređaj u obliku ravnog ergonomskog tepiha koji se povezuje s mrežom, zatvara pod madrac i omogućuje kontrolu disanja i tjelesne aktivnosti djeteta.
  • Zaustavi alarm. Posebna prilagodba tepiha omogućuje kontrolu ritma i pravilnosti disanja i pokreta. Ako sustav nije prijavio ni jedan ili drugi za 20 sekundi, roditeljskoj jedinici šalje se signal upozorenja.

  Što je uključeno u paket:

  • 1 dječja jedinica za praćenje;
  • 1 roditeljski prijemnik;
  • 1 stoje za roditeljsku jedinicu;
  • 1 dodirna ploha;
  • 1 set punjive baterije za nadređeni uređaj (2 AAA baterije);
  • 1 korisnički priručnik.

  S DECT tehnologijom i funkcijom upravljanja zvukom

  Koja je godina namijenjena

  Uređaj je potreban za praćenje i brigu o djetetu kojem je potrebno stalno praćenje. Digitalni radio monitor ovog modela koristi se od rođenja djeteta.

  1. Težina: nije određena od strane proizvođača.
  2. Veličine: nije određeno od strane proizvođača.
  3. Proizvodnja materijala: sve vanjske površine i funkcionalni dijelovi sustava izrađeni su od visoko kvalitetne plastike s odgovarajućom razinom sigurnosti.
  4. Komunikacijska tehnologija: digitalna. Ovaj model bebenog monitora koristi digitalnu tehnologiju prijenosa podataka i to je njegova prednost. Digitalna komunikacija se razlikuje po kvaliteti, neprekinutom radu i nepostojanju vanjskih zvukova. Kanali se automatski odabiru i konfiguriraju, podaci su pažljivo šifrirani, pa digitalni dječji monitori pružaju maksimalnu razinu povjerljivosti.
  5. Radijus djelovanja: 50 m (u zatvorenim uvjetima), do 300 m (u otvorenim prostorima). Tommee Tippee bebin monitor s DECT tehnologijom i kontrola zvuka i pokreta. Široko područje pokrivenosti roditeljima će omogućiti više mjesta za kretanje po dvorištu ili oko kuće.
  • Zaslona. Roditeljski prijamnik opremljen je 2,4-inčnim crno-bijelim LCD zaslonom.
  • Upozorenje pri izlasku iz pokrivenosti. Sustav kontrolira kretanje odrasle osobe s roditeljskom jedinicom. Ako je uređaj blizu granice sustava, čuje se signal upozorenja.
  • Podesiva glasnoća. Funkcija koja vam omogućuje promjenu razine intenziteta zvukova i signala koje uređaj odašilje.
  • Indikator razine baterije. Odgovarajuća oznaka na monitoru omogućit će roditelju da posveti pozornost na nedovoljnu razinu napunjenosti uređaja i spojite jedinicu na bazu punjenja.
  • Snaga. Roditeljski uređaj ima punjive baterije nikl-metalnih hidrida (2 x AAA). Bazu za punjenje je pričvršćena na jedinicu, kroz koju uređaj napaja baterije iz napajanja.
  1. Dvosmjerna glasovna komunikacija. Prikladna funkcija koja će majci dopustiti ne samo da čuje dijete, nego i povremeno smiruje dijete s njenom većinom nativnim glasom na daljinu.
  2. Značajke. Dječji monitor dodatno je opremljen sustavom noćnog vida i noćnom svjetlošću. U sobi postoji ugrađeni senzor kretanja i temperatura zraka.
  3. Planina. Dječja jedinica nalazi se na posebnom izvornom štandu.
  4. Snaga. Snaga jedinice za bebe provodi se izravno s mreže putem adaptera (220 V).

  Što je uključeno u paket:

  • 1 roditeljski uređaj;
  • 1 baza za punjenje roditeljske jedinice;
  • 1 set punjive baterije nikl-metalnih hidrida AAA (2 kom.);
  • 1 baby monitor s postoljem;
  • 1 korisnički priručnik.

  Savjeti za kupnju

  1. Prije kupnje posjetite web stranicu službenog predstavnika proizvođača u Rusiji i upoznajte se sa popisom licenciranih prodajnih mjesta i predstavnika koji prodaju originalne proizvode marke na području Ruske Federacije.
  2. Pregledajte izgled originalnog uređaja pažljivo pregledajte značajke i funkcionalnost. Prije kupnje, provjerite podatke, pregledajte monitor za moguće štete ili pokušaje tehničke intervencije (manje popravke, zamjena rezervnih dijelova). Svakako provjeravajte izravno na prodajnom mjestu sve funkcije, uključujući usklađenost s rasponom i drugim deklariranim karakteristikama.
  3. Obavezno provjerite dostupnost sve priložene dokumentacije (potvrdu o prodaji, jamstvo, upute za uporabu, potvrdu o sukladnosti). Spremite sve papire u slučaju mogućeg popravka nadomjestka za bebe ili jamstva.

  Dječji monitor britanskog proizvođača dječjih proizvoda Tommee Tippee je visokokvalitetan, tehnološki i pouzdani uređaj koji će zadovoljiti roditelje široke funkcionalnosti i čvrste tehničke karakteristike. Takav uređaj je vrlo koristan tijekom prve godine beba života.

  Tommee Tippee beba monitor s Dect tehnologijom (Tommy Tippy)

  Dostupnost: Proizvod je na lageru

  Digitalni dječji monitor Tommee Tippee s prikazom temperature zraka u vrtiću.

  Upozorenje: ograničena količina robe u zalihi!

  Pošaljite prijatelju

  Tommee Tippee beba monitor s Dect tehnologijom (Tommy Tippy)

  Digitalni dječji monitor Tommee Tippee s prikazom temperature zraka u vrtiću.

  Ime vašeg prijatelja je *:

  E-adresa vašeg prijatelja *:

  Dect Tommee Tippee monitor za bebe


  Tommee Tippee bebin monitor s Dect tehnologijom (Tommy Tippi) kupuje u online trgovini jedinstvenih proizvoda za djecu i njihove roditelje Vdomdetki.ru po cijeni od 11.750 rubalja. Sve robe šaljemo na bilo koje mjesto u Rusiji i prihvaćamo plaćanja elektroničkim plaćanjima i karticama. Radimo s ekspresnim uslugama, poštom i kuririma. Tommee Tippee s tehnologijom Dect (Tommy Tippi) kupila je s internetske trgovine Vdomdetki.ru, odličan izbor u korist visokokvalitetnih i certificiranih proizvoda. Također možete upoznati sve karakteristike, opise i fotografije proizvoda Tommy Tippee Baby Monitor s Dect tehnologijom (Tommy Tippi)

   Baby Monitor s Dect tehnologijom i Tommee Tippee 44100271 Motion Sensor

   Cijena: 12 936 rub.

   Na karti: 12,509 rubalja.

   Odredite prisutnost i boju

   Roditelji koji se bore trebaju kontrolirati sigurnost djeteta, čak i kad spava. Suvremeni digitalni radio monitori, koji olakšavaju roditeljima da se brinu za novorođenče i prve godine života, dođu do spašavanja.

   Potpuni san - jamstvo zdravlja djeteta. I tako da se dijete nije probudilo slučajno kretanjem, a osim toga nije stavio nos u jastuk, engleska tvrtka TommeeTippee stvorila je posebni digitalni monitor za bebe s preosjetljivom dodirnom pločicom koja se uklapa ispod madraca u krevetu i bilježi svako kretanje djeteta.

   Roditeljska jedinica, koju majka nosi na pojasu, zvučati će zvučni signal da se dijete okrenulo u krevetiću, otvorilo se, samo se probudilo i uzbudilo. Za razliku od video monitora, koji s vremena na vrijeme moraju gledati monitor kako bi vidjeli promjenu položaja djeteta u krevetiću, beba monitor tvrtke Tommee Tippee s engleskom pedantnošću preuzima kontrolu nad stanjem bebe. Uostalom, sva djeca su različita, a ponekad dijete, prije plakanja, baca i okrene se u krevet dugo vremena, a to je u ovom trenutku da majka može imati vremena da ga smiri i žudi.

   Sigurnost, udobni uvjeti za dijete i pogodnost za roditelje pružaju:

   - Touch pad kontrolira bilo kakvo kretanje djeteta. Samo stavite tepih ispod madraca bebe i kada premjestite dijete u krevetiću, čut ćete signal na roditeljskoj jedinici.

   - Automatski odabir od 120 kanala

   - Pošaljite zvukove bez smetnji

   - Pokazivanje kretanja djeteta

   - Radijus radijusa - 300 m

   - Dvosmjerna komunikacija s djetetom

   - Noćno svjetlo s daljinskim upravljačem iz roditeljske jedinice

   - Indikator prekoračenja

   - Prikaz vizualnog zvuka

   - Prijenosna roditeljska jedinica

   - Označavanje temperature zraka u vrtiću

   - Priključak roditeljske jedinice

   - Isječak za pričvršćivanje remena, punjenje iz napajanja, mogućnost rada baterija, zvučni signal.

   8 (495) 245-00-92 (višekanalni)

   Fotografije dječjih dobara

   Hit prodaja

   Nove stavke

   Dječja soba

   Kreveti na rasklapanje

   Ovdje ste

   Tommee dječji monitor s tehnologijom

   Tommee dječji monitor s tehnologijom

   Značajke:

   • podešavanje kuta nagiba fotoaparata;
   • roditeljska jedinica može se nositi na pojasu;
   • kontrola temperature;
   • noćno svjetlo - postoji;
   • povratne informacije, moguće je komunicirati s djetetom;
   • kontrola glasnoće;
   • raspon djelovanja - 300 m
   • LCD zaslon;

   Proizvodnja: Kina / UK

   Boja je odabrana prilikom naplate.

   Naručite robu telefonom. 8 (495) 245-00-92

   Uvjeti isporuke

   Dostava u Moskvi do 5000 - 290 rubalja., Do 8000 - 190 rubalja., Preko 8000 - Besplatno *, Za Moskvu Ring Road - 30 rubalja. - 1 km.

   Dostava u Rusiji: prijevoznom poduzeću - Besplatno *.

   Nosite namještaj u apartman od 150 rubalja. - 1 kutija (s liftom)
   Podizanje bez dizala: 100 rubalja. - 1. kat (1 kutija).

   Skupština: komoda od - 1100 rubalja, krevet od - 1200 rubalja, krevetić od - 1000 rubalja, ormar - 2000 rubalja.

   1401 Tommee Tippee TT 4410071 dječji monitor s DECT tehnologijom

   Bežični monitor DECT Tommee Tippee TT44100071

   DECT monitor za bebe Tommee Tippee sposoban je uhvatiti najgore zvukove, dopuštajući roditeljima da čuju ne samo plač, nego i dah svoje dragocjene bebe. Ovaj model je vrlo jednostavan za korištenje, pa čak i oni roditelji koji nikad prije nisu koristili takve uređaje, suočit će se s njegovim upravljanjem. Tommee Tippee TT44100071 ima dvosmjernu vezu koja će omogućiti majci ne samo slušanje djeteta, nego i pjevati muhe dok se nalazite u drugoj sobi. Nadalje, dječji monitor s tehnologijom DECT Tommy Tippi opremljen je noćnom svjetlošću i termometrom koji odražava temperaturu u vrtiću. Dakle, možete ići u svoje poslovanje i istodobno potpuno kontrolirati stanje vaših dragi mrvica.

   Značajke beba monitora s DECT tehnologijom Tommee Tippee TT44100071:

   • radi na udaljenosti od 300 metara, što omogućuje majci tiho kretanje po kući, pa čak i izlazak u dvorište, bez straha od gubitka kontakta s djetetom
   • DECT tehnologija omogućuje vam da čujete čak i najslabije zvukove, tako da ne propustite ništa
   • visokokvalitetni prijenos zvuka bez smetnji
   • Dvosmjerna komunikacija omogućuje vam ne samo slušanje djeteta, ali i razgovor s njim, pričati mu bajke i pjevati uspavanke, dok priprema večeru u kuhinji ili čišćenje u drugoj sobi
   • prikaz temperature u sobi na roditeljskoj i dječijoj jedinici na skali Celzija i Fahrenheita
   • meko svjetlo noćno svjetlo kontrolirano od roditeljske jedinice
   • funkcija pretraživanja omogućuje brzo pronalaženje izgubljene roditeljske jedinice
   • baza za punjenje osigurava dugoročnu autonomnu funkciju monitora za bebe.

   Kompletan set dječjih monitora s DECT tehnologijom Tommee Tippee TT44100071:

   • roditeljski blok
   • dječji blok
   • baza za punjenje.

   * Prikazivanje boja ovisi o pojedinačnim postavkama vašeg monitora, tako da se boja proizvoda može razlikovati od onoga što vidite na slici. Proizvođač zadržava pravo izmjene kompozicije, opreme, raspona boja proizvoda, specifikacija itd. bez prethodne obavijesti. Stoga opisi robe na web-lokaciji: boje, oprema, pojedinačni entiteti - mogu se razlikovati, sadrže netočnosti.

   Tommee Tippee dječji monitor s Dect tehnologijom i TT44100271 pokretnim senzorom

   Tommee Tippee bebin monitor s Dect tehnologijom i senzorom kretanja za sigurnost bebe, čak i kada spava. Pažljivi roditelji žele kontrolirati sigurnost djeteta, čak i kad spava. U pomoć dolaze. Pročitajte više

   Isporuka kurirske isplate po primitku

   preko Sankt Peterburga i Moskve

   Online plaćanje bez provizije

   Otplata sredstava tek nakon potvrde narudžbe

   Dostava u cijeloj Rusiji

   Dostava obavljaju prijevoznici

   Tommee Tippee Dect

   Cijeli opis

   Tommee Tippee Dect (Tommy Tippy Dect) je dječji monitor s DECT tehnologijom prijenosa podataka.

   Rođenje djeteta za roditelje je čudo, dar sudbine i prirode. Upravo iz tog razloga, svaki od njih pokušava stvoriti sigurne životne uvjete, tako da ništa ne može narušiti mir i spavanje djeteta. Moderne tehnologije omogućuju vam stvaranje optimalnih uvjeta za razvoj tijela. Jedan od najočiglednijih primjera ovog uspjeha je monitor za bebe Tommy Tippy Deck, koji vam omogućuje da stvorite optimalnu atmosferu za zdrav i zdrav san.

   Beba monitor je opremljen touch mat, omogućuje roditeljima da čuju čak i onih trenutaka kada se dijete okreće u krevetiću. Raspon signala - 300 metara, brine se da uređaj može stvoriti štetne valove i buka se ne isplati. Radio-medicinska sestra radi na principu voki-talkija, čiji valovi su sigurni za novorođenčad.

   Značajka radio beba model je integrirani temperaturni senzor. Neprestano prati atmosferu u sobi, uz oštro povećanje ili smanjenje temperature, on odmah daje signal roditeljima o pozornosti. Noćno svjetlo na bloku će omogućiti da ne napusti bebu u potpunom mraku. Uređaj radi i iz nepomične mreže i iz baterija. Trošak modela je nizak.

   Možete se upoznati s najboljim ponudama online trgovina i kupiti Tommee Tippee Dect radio-medicinsku sestru u našem katalogu.

   TOMMEE TIPPEE beben monitor s DECT tehnologijom i touchpadom

   TOMMEE TIPPEE RADIANT S DECT TEHNOLOGIJA I TOUCH PAD

   Moms preporučuje ovaj uređaj, jer se uz pomoć dijete može kontrolirati na udaljenosti do 300 metara.

   Mama je puna kućanskih poslova koje zahtijevaju da ostavite dijete samo. No, ako nitko ne može ispuniti ulogu privremene dadilje, TOMMEE TIPPEE baby monitor s touchpadom i DECT tehnologijom za kontrolu zvuka dolazi do spašavanja. Podržava funkciju dvosmjernog komuniciranja, koja omogućuje majci kretanje po kući i istodobno praćenje stanja mrvica. Rug je presavijen ispod madraca za preosjetljivu kontrolu nad disanjem mrvica. U slučaju da se udah izgubi za 20 sekundi, roditelj prima signal alarma. Ovo je vrlo korisna značajka za prerane bebe. Mama može pjevati uspavanku preko radija, samo razgovarati s djetetom kako bi se smirio.

   Radio medicinska sestra ima kontrolnu ploču s indikatorom signala, elektronskim termometrom, ugrađenim noćnim svjetlom kontroliranim od roditeljske jedinice. Postoje zvučni indikatori i blokovi. Element koji majka uzima s njom je baterija, prikladno spojena na remen. Glasnoća je podešena na obje jedinice. Signal djeluje na udaljenosti od 300 metara.

   Tommee tippee monitor za bebe s tehnologijom DECT (44100071)

   - Kontrola temperature u sobi, noćno svjetlo na dječjoj jedinici, mogućnost povratne informacije s djetetom.

   - Isječak za pričvršćivanje remena, punjenje iz napajanja, mogućnost rada baterija, zvučni signal.

   - Elegantan ergonomski signal

   - Raspon signala je do 300 m.

   Što je monitor za bebe? Moderni roditelji su manje vjerojatno da će postaviti ovo pitanje jer je nova tehnologija postala poznata gotovo svima. Prilikom odabira modela, mame i tate često gledaju na dizajn, kao i zainteresirani za karakteristike svake stavke. 120 kanala prijenosa zvuka, sposobnost automatskog odabira kanala, bez smetnji, - što je još potrebno? Funkcija povratne veze i kontrola glasnoće. A ovo također može pohvaliti dostavljenu kopiju.

   Značajke beba monitora Tommee Tippee (4410007):

   Automatski odabir od 120 kanala

   Pošaljite zvukove bez smetnji

   Radijus djelovanja dječjeg monitora - 300 m

   Dvosmjerna komunikacija s djetetom

   Noćno svjetlo s daljinskim upravljačem iz dječjeg monitora roditeljske jedinice

   Indikator prekoračenja

   Punjač je uključivao Tommee Tippee (4410007)

   Vizualna oznaka zvuka dječjih monitora

   Označavanje temperature zraka u vrtiću

   Naznaka veze roditeljske jedinice radionyai

   Tommye Tippee DECT tehnologija i touchpad

   Šifra proizvoda: 29511129

   Veličina proizvoda: 32,5x9x22,5 cm

   Zemlja podrijetla: Kina

   Zemlja dizajna: Velika Britanija

   Dimenzije ambalaže: 32,5x9x22,5 cm

   Rok trajanja: 5 godina

   Težina: 2.20

   Sastav: plastika

   Članak: 1402

   Roditelji koji se bore trebaju kontrolirati sigurnost djeteta, čak i kad spava. Suvremeni digitalni radio monitori, koji olakšavaju roditeljima da se brinu za novorođenče i prve godine života, dođu do spašavanja. Potpuni san - jamstvo zdravlja djeteta. I tako da se dijete nije probudilo slučajno kretanje, a osim toga nije stavilo i nos na jastuk, engleska tvrtka TommeeTippee stvorila je posebni digitalni bebin monitor s super osjetljivim senzornim matrom koji se uklapa ispod madraca u krevetu. Ako dijete disanje prekine 20 sekundi ili više, alarm će biti poslan roditeljskoj jedinici i majka može pomoći bebi. Za razliku od video monitora, koji s vremena na vrijeme moraju gledati monitor kako bi vidjeli promjenu položaja djeteta u krevetiću, beba monitor tvrtke Tommee Tippee s engleskom pedantnošću preuzima kontrolu nad stanjem bebe. Uostalom, sva djeca su različita, a ponekad dijete, prije plakanja, baca i okrene se u krevet dugo vremena, a to je u ovom trenutku da majka može imati vremena da ga smiri i žudi. Sigurnost, udobni uvjeti za dijete i pogodnost za roditelje pružaju: - Touch pad kontrolira dijete disanje. Stavite podložak ispod madraca i ako dijete ne diše 20 sekundi, čut ćete alarm na roditeljskoj jedinici. - Kontrola temperature u sobi, noćno svjetlo na dječjoj jedinici, mogućnost povratne informacije s djetetom. - Kvačica za pričvršćenje na remen, punjenje iz mreže, mogućnost rada na baterije, zvučni signal. - Elegantan ergonomski signal - Sposobnost podešavanja glasnoće na jedinici roditelja i djece - Raspon signala - do 300 m.