Odabir dječjeg monitora za bebu: pregled najboljih modela Tommee Tippee

Liječenje

Radio medicinska sestra uopće nije sklonost, već potreban funkcionalni uređaj koji će pomoći roditeljima da ostanu u kontaktu s djetetom dok su izvan dječje sobe.

Želite li svake minute provjeriti je li sve u redu, uz rizik narušavanja osjetljivog sna i ne imati vremena za borbu s problemima u kućanstvu? Kupite monitor za bebe.

Nudimo procjenu prednosti sustava audio nadzora za dijete iz marke Tommee Tippee.

Značajke Tommee Tippee (Tommy Tippy)

Tommee Tippee pokreće sustave digitalnog nadzora bliže Prirodi za skrb o djeci. Proizvođač je koristio najnovija dostignuća i osigurao maksimalnu funkcionalnost uređaja. Radio monitori snimaju zvukove (i određene modele i pokrete) koje dijete čini, obavještavajući roditelje o onome što se događa u odsutnosti.

Intuitivna kontrola uređaja, jednostavnost rukovanja i podešavanje, savršeno jasan zvuk bez smetnji i pozadinsku buku - sve su to značajke svakog dječjeg monitora tvrtke Tommee Tippee. Svi modeli omogućuju uspostavljanje dvosmjernog komuniciranja i elegantan dizajn.

Pregled linije

Uz DECT tehnologiju i kontrolu zvuka i pokreta

Koja je godina namijenjena

Specijalizirani sustav audio i kinestetskog promatranja osmišljen je za kontrolu zvukova i pokreta koje dijete reproducira od rođenja sve do trenutka kada se počne aktivno zainteresirati za uređaj i pokušati igrati s njom. Budući da je takva upotreba bebenog monitora zabranjena uputama, upotreba će morati biti prekinuta.

Roditeljski i dječji blokovi će kasnije postati praktično kada odraslo dijete samostalno krene u dvorište. Walkie-talkies će omogućiti majci da komunicira s potomcima izvan kuće.

 1. Težina. Proizvođač ne daje točne podatke o težini uređaja u dijelovima ili kompletima, ali za uobičajenu izvedbu svojih funkcija monitor za bebe ne bi trebao puno težiti.
 2. Veličina. Proizvođač ne upućuje na upute o dimenzijama uređaja i dodirnoj ploči.
 3. Materijal izrade. Za proizvodnju komponenti sustava nadzora, proizvođač koristi samo sigurne i kvalitetne materijale. Vanjske površine i elementi funkcionalnih dijelova izrađeni su od visoko kvalitetne neutralne plastike.
 4. Komunikacijska tehnologija: digitalna. Sustav slušnog i kinestetskog praćenja koristi digitalnu tehnologiju prijenosa podataka. Ovo je nedvojbeno prednost modela, jer ova vrsta uređaja podrazumijeva besprijekornu kvalitetu zvuka i stabilnost komunikacije, kao i sigurnost prenesenih informacija i automatsko ugađanje.
 5. Raspon: 300 m (u otvorenim prostorima). Uređaj ima dobru pokrivenost signalom, tako da majka, "naoružana" sa prijamnikom, ima mjesta za manevriranje, može si priuštiti izlazak u dvorište ili spuštati u podrum.
 6. Koristi se frekvencijski raspon: 1921.536

1928,448 MHz.

 • Broj komunikacijskih kanala: 60.
 • Stanje temperature: 0 - 40⁰ê.
  • Zaslona. Prijenosni prijenosni uređaj opremljen je zaslonima s tekućim kristalima s intuitivnim zaslonom i prikladnom kontrolom.
  • Upozorenje izvan raspona uređaja. Radi praktičnosti roditelja, prijenosna jedinica ima funkciju obavijesti kada se približi granici područja pokrivenosti uređaja.
  • Podesiva glasnoća. Posebni senzor omogućuje podešavanje glasnoće zvuka prema aktualnim potrebama.
  • Planina. Komplet je opremljen posebnom kopčom za pričvršćivanje prijemnika.
  1. Bilateralna vrsta komunikacije. Tehnologija povratne veze omogućuje majci ne samo da čuje dijete, već također, ako je potrebno, razgovarati s djetetom, kako bi smirila dijete svojim glasom.
  2. Senzor temperature okoline. Ugrađeni termometar omogućit će majci da procijeni sukladnost pokazatelja temperature u vrtiću i, ako je potrebno, poduzmu mjere za reguliranje temperature.
  3. Noćno svjetlo Dječja jedinica ima dodatnu funkciju - svjetiljku s mekom dimnom svjetlošću koja će omogućiti majci da kontrolira ono što se događa u spavaćoj sobi noću i da ne uključi potrebu za oštrim svijetlim svjetlom. Noćno svjetlo može se daljinski upravljati pomoću prijenosne roditeljske jedinice.

  Monitor za disanje (osjetnik)

  • Vrsta uređaja: dodirna ploha. To je poseban uređaj u obliku ravnog ergonomskog tepiha koji se povezuje s mrežom, zatvara pod madrac i omogućuje kontrolu disanja i tjelesne aktivnosti djeteta.
  • Zaustavi alarm. Posebna prilagodba tepiha omogućuje kontrolu ritma i pravilnosti disanja i pokreta. Ako sustav nije prijavio ni jedan ili drugi za 20 sekundi, roditeljskoj jedinici šalje se signal upozorenja.

  Što je uključeno u paket:

  • 1 dječja jedinica za praćenje;
  • 1 roditeljski prijemnik;
  • 1 stoje za roditeljsku jedinicu;
  • 1 dodirna ploha;
  • 1 set punjive baterije za nadređeni uređaj (2 AAA baterije);
  • 1 korisnički priručnik.

  S DECT tehnologijom i funkcijom upravljanja zvukom

  Koja je godina namijenjena

  Uređaj je potreban za praćenje i brigu o djetetu kojem je potrebno stalno praćenje. Digitalni radio monitor ovog modela koristi se od rođenja djeteta.

  1. Težina: nije određena od strane proizvođača.
  2. Veličine: nije određeno od strane proizvođača.
  3. Proizvodnja materijala: sve vanjske površine i funkcionalni dijelovi sustava izrađeni su od visoko kvalitetne plastike s odgovarajućom razinom sigurnosti.
  4. Komunikacijska tehnologija: digitalna. Ovaj model bebenog monitora koristi digitalnu tehnologiju prijenosa podataka i to je njegova prednost. Digitalna komunikacija se razlikuje po kvaliteti, neprekinutom radu i nepostojanju vanjskih zvukova. Kanali se automatski odabiru i konfiguriraju, podaci su pažljivo šifrirani, pa digitalni dječji monitori pružaju maksimalnu razinu povjerljivosti.
  5. Radijus djelovanja: 50 m (u zatvorenim uvjetima), do 300 m (u otvorenim prostorima). Tommee Tippee bebin monitor s DECT tehnologijom i kontrola zvuka i pokreta. Široko područje pokrivenosti roditeljima će omogućiti više mjesta za kretanje po dvorištu ili oko kuće.
  • Zaslona. Roditeljski prijamnik opremljen je 2,4-inčnim crno-bijelim LCD zaslonom.
  • Upozorenje pri izlasku iz pokrivenosti. Sustav kontrolira kretanje odrasle osobe s roditeljskom jedinicom. Ako je uređaj blizu granice sustava, čuje se signal upozorenja.
  • Podesiva glasnoća. Funkcija koja vam omogućuje promjenu razine intenziteta zvukova i signala koje uređaj odašilje.
  • Indikator razine baterije. Odgovarajuća oznaka na monitoru omogućit će roditelju da posveti pozornost na nedovoljnu razinu napunjenosti uređaja i spojite jedinicu na bazu punjenja.
  • Snaga. Roditeljski uređaj ima punjive baterije nikl-metalnih hidrida (2 x AAA). Bazu za punjenje je pričvršćena na jedinicu, kroz koju uređaj napaja baterije iz napajanja.
  1. Dvosmjerna glasovna komunikacija. Prikladna funkcija koja će majci dopustiti ne samo da čuje dijete, nego i povremeno smiruje dijete s njenom većinom nativnim glasom na daljinu.
  2. Značajke. Dječji monitor dodatno je opremljen sustavom noćnog vida i noćnom svjetlošću. U sobi postoji ugrađeni senzor kretanja i temperatura zraka.
  3. Planina. Dječja jedinica nalazi se na posebnom izvornom štandu.
  4. Snaga. Snaga jedinice za bebe provodi se izravno s mreže putem adaptera (220 V).

  Što je uključeno u paket:

  • 1 roditeljski uređaj;
  • 1 baza za punjenje roditeljske jedinice;
  • 1 set punjive baterije nikl-metalnih hidrida AAA (2 kom.);
  • 1 baby monitor s postoljem;
  • 1 korisnički priručnik.

  Savjeti za kupnju

  1. Prije kupnje posjetite web stranicu službenog predstavnika proizvođača u Rusiji i upoznajte se sa popisom licenciranih prodajnih mjesta i predstavnika koji prodaju originalne proizvode marke na području Ruske Federacije.
  2. Pregledajte izgled originalnog uređaja pažljivo pregledajte značajke i funkcionalnost. Prije kupnje, provjerite podatke, pregledajte monitor za moguće štete ili pokušaje tehničke intervencije (manje popravke, zamjena rezervnih dijelova). Svakako provjeravajte izravno na prodajnom mjestu sve funkcije, uključujući usklađenost s rasponom i drugim deklariranim karakteristikama.
  3. Obavezno provjerite dostupnost sve priložene dokumentacije (potvrdu o prodaji, jamstvo, upute za uporabu, potvrdu o sukladnosti). Spremite sve papire u slučaju mogućeg popravka nadomjestka za bebe ili jamstva.

  Dječji monitor britanskog proizvođača dječjih proizvoda Tommee Tippee je visokokvalitetan, tehnološki i pouzdani uređaj koji će zadovoljiti roditelje široke funkcionalnosti i čvrste tehničke karakteristike. Takav uređaj je vrlo koristan tijekom prve godine beba života.

  Tommee Tippee beba monitor s Dect tehnologijom (Tommy Tippy)

  Dostupnost: Proizvod je na lageru

  Digitalni dječji monitor Tommee Tippee s prikazom temperature zraka u vrtiću.

  Upozorenje: ograničena količina robe u zalihi!

  Pošaljite prijatelju

  Tommee Tippee beba monitor s Dect tehnologijom (Tommy Tippy)

  Digitalni dječji monitor Tommee Tippee s prikazom temperature zraka u vrtiću.

  Ime vašeg prijatelja je *:

  E-adresa vašeg prijatelja *:

  Dect Tommee Tippee monitor za bebe


  Tommee Tippee bebin monitor s Dect tehnologijom (Tommy Tippi) kupuje u online trgovini jedinstvenih proizvoda za djecu i njihove roditelje Vdomdetki.ru po cijeni od 11.750 rubalja. Sve robe šaljemo na bilo koje mjesto u Rusiji i prihvaćamo plaćanja elektroničkim plaćanjima i karticama. Radimo s ekspresnim uslugama, poštom i kuririma. Tommee Tippee s tehnologijom Dect (Tommy Tippi) kupila je s internetske trgovine Vdomdetki.ru, odličan izbor u korist visokokvalitetnih i certificiranih proizvoda. Također možete upoznati sve karakteristike, opise i fotografije proizvoda Tommy Tippee Baby Monitor s Dect tehnologijom (Tommy Tippi)

   Tommee Tippee radio / monitor za bebe

   1401 Tommee Tippee TT 4410071 dječji monitor s DECT tehnologijom

   1402 Tommye Tippee TT 44100271 Bežični monitor s tehnologijom DECT i Touch Padom

   Tommy Tippee TT44101071 Video Baby Monitor s Touch Padom

   Tommee Tippee radio i video monitori s povratnim informacijama

   Tommee Tippee je engleski brend pod kojim su proizvodi za djecu proizvedeni od 1965. Proizvodi ove marke popularni su u 39 zemalja svijeta, a 2009. je dobila nagradu Superbrand i među 500 najboljih proizvođača u Velikoj Britaniji. Među proizvodima marke posebna su potražnja radio i video monitori Tommee Tippee. Ovi uređaji hvataju ne samo zvukove, već i kretnje bebe, tako da roditelji mogu u potpunosti kontrolirati mrvice koje se nalaze u drugoj prostoriji.

   Možete kupiti video medicinsku sestru Tommee Tippee sa sljedećim funkcijama:

   • infracrvena noćna kamera
   • Tommy Tippy touch mat, koji prati dijete dah
   • dvosmjerna komunikacija koja vam omogućuje da s djetetom razgovarate s udaljenosti.

   Televizori Tommee Tippee opremljeni su indikatorima koji izvješćuju kada je uređaj izvan dometa i kad je razina napunjenosti baterije niska.

   Također možete kupiti Tommee Tippee. Ovi modeli su intuitivni za upotrebu, jamče kristalno čist zvuk i imaju povratnu funkciju. Osim toga, beba monitori Tommee Tippee mogu imati ugrađeni termometar i noćno svjetlo s laganim svjetlom. Pomoću takvog asistenta možete obavljati kućanske poslove bez brige za bebu, koja će uvijek biti u kontaktu s vama.

   Tommye Tippee bliže prirodi

   - dostava kurirskom službom u apartman

   - besplatno prilikom naručivanja od 10.000 rubalja.

   - kada naručujete do 10.000 rubalja. - 300 rubalja.

   - podizanje m. Alekseevskaya - 0 rub.

   - isporuka na vlastiti trošak Khimki - 100 rub.

   - vrijeme isporuke u prosjeku 1-5 dana

   - isporuka od 259 ruba.

   - pošiljka na vlastiti trošak od PVZ od 152 ruba.

   Opis proizvoda Baby Monitor Tommee Tippee Bliže prirodi

   Tommee Tippee Bliže monitoru za bebe prirode karakterizira činjenica da digitalna DECT tehnologija osigurava sigurnu, zatvorenu vezu automatskim podešavanjem na neiskorišteni kanal. DECT tehnologija ne jamči smetnje. Zahvaljujući novom nizu dječjih Tommee Tippee DECT monitora, možete se odmoriti lako znajući da je beba u redu, čak i ako ste u drugoj sobi.

   • automatsko odabir 120 kanala
   • prijenos zvuka bez smetnji
   • raspon od 300 metara
   • Tehnologija Dect ne jamči smetnje
   • LCD zaslon
   • prikaz temperature prostorije
   • zvučni znak kontinuiteta komunikacije između blokova
   • dvosmjerna komunikacija s djetetom
   • kontrolu glasnoće na roditeljskoj jedinici
   • ugrađeno noćno svjetlo (podešavanje na roditeljskoj jedinici)
   • napuniti se iz mreže, sposobnost rada na baterije
   • punjive blokove
   • noćno svjetlo s daljinskim upravljačem iz roditeljske jedinice
   • indikaciju preko raspona
   • prijenosna roditeljska jedinica s kopčom za remen

   Radio Nanny Tommee Tippee Radio Monitor

   Pomognite proizvodu da nazove
   1000 glasova i ući u popis testiranih proizvoda.

   • Vrsta: Tommee Tippee Radio Monitor (Baby Monitor) Model 1082
   • Bežična tehnologija: Baby monitor s visokokvalitetnim prijenosom putem DECT tehnologije
   • Područje djelovanja: 300 m
   Sve specifikacije

   Hvala vam na glasovanju!

   lijevo za prikupljanje, tako da je roba dobila
   na popis testiranih

   Glasujte za sudjelovanje robe u testiranju

   Pozovite prijatelje
   glasati za robu

   Preporučujemo da kupite samo verificirane proizvode.

   Ne objavljujemo informacije o cijenama i prodajnim mjestima robe koja nisu položila ispit, jer ne možemo biti sigurni u njihovu kvalitetu i sigurnost.

   Bežični monitor Tommee tippee (1401)

   opis

   Recenzije (0)

   Plaćanje i isporuka

   Poštovani korisnici!

   Odmah nakon postavljanja narudžbe, obavijest će biti poslana vašoj e-pošti. Nakon obrade narudžbe, naš će vam upravitelj kontaktirati da se slažete s vremenom isporuke.

   Plaćanje je gotovinom ili plastičnom karticom dostavljaču.

   Koliko je isporuka?

   U Volgogradu i Volzhskyu apsolutno besplatno kada naručujete od 1000 rubalja. Troškovi dostave pri narudžbi manje od 1000 rubalja. je 150 rubalja.

   Možete preuzeti svoju narudžbu na vlastitu, na sv. Yeremenko, 44, mag. "Arbeon" za bilo koju količinu reda!

   Kakvo je vrijeme isporuke?

   Većina proizvoda predstavljenih u online trgovini Arbeon uvijek je dostupna na lageru. Podržavamo asortiman tjedno kako bismo vam odmah dostavili u roku od 1-2 dana.

   Dostava se obavlja u Volgogradu, Volzhskom, Krasnoslobodsk, Gorodishche, Svetly Yar.

   • Krasnooktyabrsky, okrug Tractor - svaki dan osim subote i nedjelje od 10 do 13 sati.
   • Voroshilovsky, Središnja, Dzerzhinsky, Sovjeti, Kirov, Krasnoarmeysky četvrti - svaki dan osim subote i nedjelje od 13 do 19 sati.
   • Volzhsky, Krasnoslobodsk - ponedjeljak, srijeda, petak od 10 do 13 sati.
   • selo. Sveto Yar - utorak, četvrtak od 13 do 19 sati.
   • str. Settlement, p. Maxim Gorky - provjerite s menadžerima.

   Drago nam je što radimo za vas i sigurni smo da ćete biti zadovoljni!

   Baby Monitor s Dect tehnologijom i Tommee Tippee 44100271 Motion Sensor

   Cijena: 12 936 rub.

   Na karti: 12,509 rubalja.

   Odredite prisutnost i boju

   Roditelji koji se bore trebaju kontrolirati sigurnost djeteta, čak i kad spava. Suvremeni digitalni radio monitori, koji olakšavaju roditeljima da se brinu za novorođenče i prve godine života, dođu do spašavanja.

   Potpuni san - jamstvo zdravlja djeteta. I tako da se dijete nije probudilo slučajno kretanjem, a osim toga nije stavio nos u jastuk, engleska tvrtka TommeeTippee stvorila je posebni digitalni monitor za bebe s preosjetljivom dodirnom pločicom koja se uklapa ispod madraca u krevetu i bilježi svako kretanje djeteta.

   Roditeljska jedinica, koju majka nosi na pojasu, zvučati će zvučni signal da se dijete okrenulo u krevetiću, otvorilo se, samo se probudilo i uzbudilo. Za razliku od video monitora, koji s vremena na vrijeme moraju gledati monitor kako bi vidjeli promjenu položaja djeteta u krevetiću, beba monitor tvrtke Tommee Tippee s engleskom pedantnošću preuzima kontrolu nad stanjem bebe. Uostalom, sva djeca su različita, a ponekad dijete, prije plakanja, baca i okrene se u krevet dugo vremena, a to je u ovom trenutku da majka može imati vremena da ga smiri i žudi.

   Sigurnost, udobni uvjeti za dijete i pogodnost za roditelje pružaju:

   - Touch pad kontrolira bilo kakvo kretanje djeteta. Samo stavite tepih ispod madraca bebe i kada premjestite dijete u krevetiću, čut ćete signal na roditeljskoj jedinici.

   - Automatski odabir od 120 kanala

   - Pošaljite zvukove bez smetnji

   - Pokazivanje kretanja djeteta

   - Radijus radijusa - 300 m

   - Dvosmjerna komunikacija s djetetom

   - Noćno svjetlo s daljinskim upravljačem iz roditeljske jedinice

   - Indikator prekoračenja

   - Prikaz vizualnog zvuka

   - Prijenosna roditeljska jedinica

   - Označavanje temperature zraka u vrtiću

   - Priključak roditeljske jedinice

   - Isječak za pričvršćivanje remena, punjenje iz napajanja, mogućnost rada baterija, zvučni signal.

   Baby Monitor, Tommee Tippee

   Povratne informacije i pitanja

   Imate pitanje ili povratne informacije o Baby Monitor, Tommee Tippee? Ostavi ga ovdje

   Slične stvari

   Philips Avent (Philips Avent) SCD506 / 52 baby monitor Značajke: • dvosmjerna komunikacija s djetetom • svjetlosni indikatori na roditeljskoj jedinici • signal da je radni raspon izvan dometa • jasan je pristup od sto posto privatnosti i bez smetnji •

   Karakteristike robe: • dob: od rođenja; • materijal: plastika; • u skupu: dječji blok, roditeljski blok, pouku; • pokazivač razine zvuka; • ugrađena noćna svjetlost; • raspon djelovanja u zatvorenom prostoru: 50 metara; • vanjski raspon.

   MB-02 Balio baby monitor je kompaktni bežični sustav za nadzor zvuka za djecu s rasponom do 200 metara. Balio bebin monitor ima upečatljiv i moderan dizajn. Cijenit će izvrsnu kvalitetu i sofisticiranu funkcionalnost i biti će prava pomoć.

   Karakteristike: • digitalni bebin monitor; • raspon od 300 m; • dvosmjerna komunikacija; • 5 LED pokazivača razine zvuka; • 5 razina glasnoće; • nijemi; • zvučni pokazatelj niske napunjenosti baterije; • signal zvuka izlaza iz.

   Značajke: • bežični sustav audio nadzora; • raspon od 300 m; • nema smetnji; • automatski sustav postavljanja komunikacijskih kanala; • stanje pripravnosti; • način aktivacije glasa; • kontrola glasnoće; • ugrađeni punjač; • str.

   INanny digitalna beba monitor s tekućim kristalima dizajniran je posebno za roditelje koji žele biti sigurni u djetetovu udobnost čak i na daljinu. Radio medicinska sestra je opremljena vrlo osjetljivim mikrofonom i svjetlosnim pokazateljem buke. Hvala bezop.

   Ovaj bežični sustav audio nadzora pomoći će kontrolirati ponašanje djeteta u vrtiću. Raspon uređaja je 300 metara, senzor osjetljiv na dodir uzima najmanju buku ili šuškanje djeteta. Radioman Maman RD-2810 rob.

   Mamanov monitor za bebe RD-2820 pružit će potpunu udobnost i mir uma za roditelje. Uređaj je opremljen ultra osjetljivim mikrofonom koji će prenijeti najmanju šuškavu koja dolazi iz dječje sobe. Ovaj model ima način "obrnutog St.

   Tommye Tippee u Moskvi

   Među ostalim karakteristikama dječjeg monitora valja primijetiti prijam kontrolnog signala koji automatski povećava ili smanjuje snagu odašiljanja. Bežični monitor Tommee Tippee, boja: bijeli - bežični upravljački sustav s rasponom do 300 m. Pouzdan rad uređaja.

   Kćeri i sinovi

   Tommee Tippee bebin monitor s Dect tehnologijom i senzorom kretanja za vas i vaše dijete. Roditelji koji se bore trebaju kontrolirati sigurnost djeteta, čak i kad spava. Dođite u pomoć modernim digitalnim radijskim monitorima, što uvelike olakšava brigu o novim.

   Model je jednostavan i pouzdan u radu, a blokovi su lagani i kompaktni. Tommee Tippee baby monitor, bijeli - digitalni model s dodirnim jastukom, uz pomoć koje majka može stalno nadzirati bebu iz svake sobe u vašoj sobi.

   Tommy Tippee beba monitor, boja: bijela

   Proizvođač: Tommee Tippee (UK / Kina)

   Tommee Tippee Bliže monitorima za bebe prirode: Tommee Tippee je stvorio poseban digitalni monitor za bebe s super osjetljivim senzornim pokrivačem koji se uklapa ispod madraca u krevetiću i bilježi svako kretanje djeteta. Roditeljska jedinica, koju majka nosi na pojasu, zvučati će zvučni signal da se dijete okrenulo u krevetiću, otvorilo se, samo se probudilo i uzbudilo. Za razliku od video monitora, koji s vremena na vrijeme moraju gledati monitor kako bi vidjeli promjenu položaja djeteta u krevetiću, beba monitor tvrtke Tommee Tippee s engleskom pedantnošću preuzima kontrolu nad stanjem bebe. Uostalom, sva djeca su različita, a ponekad dijete, prije plakanja, baca i okrene se u krevet dugo vremena, a to je u ovom trenutku da majka može imati vremena da ga smiri i žudi. Tommee Tippee monitor za bebe osigurava sigurno i udobno okruženje za djecu i pogodnost za roditelje.

   Ključne značajke:

   • automatsko odabir 120 kanala
   • prijenos zvuka bez smetnji
   • raspon od 300 metara
   • Tehnologija Dect ne jamči smetnje
   • LCD zaslon
   • touch pad kontrolira bilo kakvo kretanje djeteta. Samo stavite tepih ispod madraca bebe i kada premjestite bebu u krevetiću, čut ćete signal na roditeljskoj jedinici
   • prikaz temperature prostorije
   • zvučni znak kontinuiteta komunikacije između blokova
   • vizualni zvučni signal
   • dvosmjerna komunikacija s djetetom
   • kontrolu glasnoće na roditeljskoj jedinici
   • ugrađeno noćno svjetlo (podešavanje na roditeljskoj jedinici)
   • napuniti se iz mreže, sposobnost rada na baterije
   • punjive blokove
   • noćno svjetlo s daljinskim upravljačem iz roditeljske jedinice
   • indikaciju preko raspona
   • prijenosna roditeljska jedinica s kopčom za remen