Ocjena najboljih kolica za bebe (kolijevke) za 2017. godinu. Top 10 (po recenzijama)

Zdravlje

Evo, beba je malo navikla na svijet izvan svoje majke i već je spremna proučavati novi prostor - ulicu. Što bi trebalo biti kolica za novorođenče, što tražiti i što se može zanemariti kako bi se uštedjeli novac, pročitajte u nastavku.

Klasični tipovi invalidskih kolica uključuju kolica, idealno vozilo za djecu u prvoj godini života. Prvi prototip napravljen je sredinom 18. stoljeća, a od tada su modeli postali dostupniji za obiteljsku novčanik i, naravno, prikladniji i sigurniji za majke i djecu. Za razliku od ostalih vrsta invalidskih kolica, takvi proizvodi nemaju dodatne module, gdje biste mogli premjestiti malog čovjeka dok odrastu. Jedino mjesto dizajnirano u obliku uobičajenog kolijevka. Ova vam opcija omogućuje uštedu, jer kod pješačkih blokova u slučajevima s 2 u 1 invalidskim kolicima pojavljuju se pitanja - kada dođu do 7-8 mjeseci postaju mala djeca. Druga alternativa je kolica s većim sjedalima, koja uključuju dobru upravljivost i laganu težinu.

Pri kupnji kolica, obratite pozornost na:

* Sleeper. Novorođeno dijete ne bi smjelo biti gužve najmanje sljedećih šest mjeseci. Da biste izračunali približnu veličinu zimske sezone, dodajte početni rast djeteta (

55 cm) prostor koji zauzima rublje, odijelo, deka i omotnica. U pravilu se smatra dovoljnim kolijevka s unutarnjom duljinom od 80-85 cm.

* Kotači. Ova vrsta karata najčešće se proizvodi s fiksnim kotačima velikog promjera. Ipak, postoji ponuda s rotirajućim 360 ° ili djelomično okretnim kotačima. Prva opcija će biti zgodna zimi. U toj inačici, invalidska kolica će zasigurno prevladati snježne pukotine i trkaće staze, a posljednja mogućnost je poželjna kada hodate ljeti. Naravno, oni se mogu koristiti u hladnoj sezoni, ali mehanizam zaključavanja često ne uspijeva. Korisni u pripremi za napad na zimske ulice bit će kotači koji se kreću duž jedne staze. Stoga nije nužno da svaka os ponovno prevlada otpor snijegu.

* Šasija. Preklopna baza od aluminija postat će najprikladnija. Ima najmanju težinu, odgovara pri prijevozu u bilo kojem automobilu.

* Način artikulacije šasije i kolijevke. Najbolja opcija bila bi proizvod koji vam omogućuje da odvojite bazu i krevet, koje možete donijeti kući i razbiti bebu u njemu, a šasija će provesti noć dobro u stubištu ili automobilu.

* Težina. Zapamtite, kako biste stigli na ulicu, mama će najvjerojatnije morati nadvladati više od jednog koraka i više od jednog praga. I čak i izvan kuće, višak mase samo će uzrokovati probleme. Pazite da minimalno opterećete. Udobna vrijednost je ukupna težina kolica bez bebe do 15 kg.

* Amortizacija. Utječe na udobnost djeteta u kolicima. Dizajn ne bi trebao prenositi sve nepravilnosti ceste, kao i ljuljanje. Ovaj parametar je određen uključujući kotače - napuhavanje je ljepše u pokretu, iako sklona probijanju.

* Dovršavanje i pribor. Većina prijedloga - od eko-kože. Lako je čistiti i otporni na oštećenja. Tu su i koljevi s pokrivačima od tkanine ili od prave kože. Oni su korisniji za dobrobit novorođenčeta, iako je teže raditi. Mnogo je važnije zaštititi bebu od sunca, snijega, vjetra i kiše. Obratite pažnju na prisutnost dugog vizira, zatvarača, mreža itd., Koji mogu poboljšati mikroklima u kolijevci.

Sve gore navedeno teško se može kombinirati u jednom modelu. Stoga vam nudimo ocjenu najboljih invalidskih kolica za novorođenčad, sastavljena prema tehničkim karakteristikama, omjeru cijene i kvalitete i povratnim informacijama od kupaca Yandex-Marketa.

Inglesina Classica

Prosječna cijena je 65.000 rubalja. Ova kolica-kolijevka dobila je 44% od pet od recenzija u Yandex tržištu. Pompozni stil razlikuje ovu kolica od mase sličnih modela. Velik broj visokokvalitetnih tkanina, kromiranih dijelova i kotača različitih promjera naći će odgovor u srcima mnogih roditelja. Težina - 18 kg. Veličina koluta iznosi 33 x 73 cm, a istodobno je i dalje potpuno prilagođena potrebama djeteta, prema vlasnicima, a njezine prednosti su sljedeće:

* ima duboku kutiju (19 cm);

* zadržava toplinu tijekom mraza i vjetra;

* karakterizirana pouzdanim pričvršćenjem elemenata međusobno;

Istodobno nema dovoljno glatke i tišine tijekom vožnje.

Cam Linea Sport

Prosječna cijena je 30 500 rubalja. Ova kolica za novorođenče osvojila su 45% od pet od recenzija u Yandex tržištu. Vrh tkanine, aluminijska baza omogućila je postizanje optimalne težine od 15,1 kg. Šasija se formira na temelju knjige. Opremljeno ručkom za nošenje, kao i mehanizmom preklapanja za glavnu ručku. Kaciga se podiže u pravi kut. Za zaštitu vjetra predviđen je zaslon vjetra. Dimenzije kutije su 38x80 cm. Prijevoz pomoćnih materijala, predmeta se prenosi u prostranu vrećicu i teretni prostor s visokim stranama ispod kolijevke. Kotači od gume, napuhani.

* glatka vožnja i manevrvnost - dijete se ne trese na udarcima, djelomično zbog zamišljenog ublažavanja, djelomično - na napuhavajuće kotače;

* presvlake uklonjene za pranje, pažnja je potrebna samo s gumbima koji pričvršćuju poklopac;

* mogućnost modernizacije modula za hodanje.

Osim manjih zabluda, novootvorene majke emitiraju proljetnu škripu i bučno sklopivo kapuljače.

Mali Trek Neo Alu (nosač)

Prosječna cijena je 18.450 rubalja. Ova kolica dobila su 51% od pet od recenzija na Yandex tržištu. Naslonjač veličine 40x86 cm nalazi se na aluminijskom okviru s prednjim kotačima za zakretanje s prisilnim zaključavanjem. Razvija se. Težina 14 kg. Sve je potrebno za ugodne šetnje:

* lako čista tkanina basineta;

* rukovanje podešavanjem visine;

* veliki zaslon za zaštitu unutarnjeg prostora od vjetra;

* potresanje pokretnih dijelova (opruga, spojeva, kotača);

* teška montaža / rastavljanje kolica;

* neprikladan za nošenje, jer kada podignete težinu središnjeg košarice nalazi se na glavi djeteta.

Milli jenis

Prosječna cijena je 11.990 rubalja. Ova kolica su dobila 67% pet od recenzija u Yandex-Marketu. Preklapajući se na princip "knjiga", podvozje se sastoji od kolijevke 79 cm dugih i 34 cm širokih, vagona težine 14,3 kg. Kućište je izrađeno od ne obilježavajuće tkanine, a sličan materijal temelj je mreže za proizvode. Ručica se može podesiti u visini pritiskom na gumbe na kraju s obje strane. Kotači na napuhavanje, blokirani pritiskom na papučicu stopala.

* veliki kotači koji pouzdano prevladavaju snijega i brzake;

* mreža koja štiti dijete od kukaca;

* podesivi naslon sjedala u tri položaja;

Nedostaci uključuju nježne pribora, kao i ručke za nošenje košare, postavljene na svoje strane.

Bebecar Stylo AT (prtljažnik)

Prosječna cijena je 50.100 rubalja. Invalidska kolica dobivala su 67% od pet od recenzija u Yandex-Marketu. Iako je šasije napravljeno od aluminijske legure, ukupna težina je prilično impresivna 16,7 kg. Bilo bi vrlo teško kontrolirati ga, ako ne bi bilo djelomično zakretanje prednje osovine. Vrh je prekriven vrlo kvalitetnim tekstilom i košarom za stvari iz kombinacije tkanine i mreže. Kotači na napuhavanje na bacanim diskovima. Razlikuje se dobro osmišljenom ventilacijom kolijevke (veličine 30x75 cm) tijekom vožnje u toploj sezoni.

* okretni kotači (oko 40º) povećavaju upravljivost, bez kompliciranja rada u uvjetima snijega i leda;

* mekani udar i stabilnost zbog opruge i finog ugađanja;

* visoka - lako je izvući dijete iz nje, prljavština koja leti ispod kotača ne dodira kolijevku;

* Kompaktan van, prostran unutra. Nema problema s pogonom u dizala.

* nedostatak pripreme za rad zimi;

* glasno spuštanje napa;

* Vrlo mala košarica od tkanine.

Sonata za njegu beba

Prosječna cijena je 15.250 rubalja. Invalidska kolica dobivala su 67% od pet od recenzija u Yandex-Marketu. Elegantna inačica kolica s kolijevkom veličine 37x84 cm, presvučena u debelu tkaninu i postavljena na klasičnu podvozju s fiksnim kotačima. Težina proizvoda - 12 kg. Brzo rastavljen za transport. Na stranama postoje petlje za nošenje.

* veliki kotači, zahvaljujući kojima se nepravilnosti za trenutak nalaze iza;

* prostrana kutija, jedna od najvećih u rasponu cijena;

* prisutnost mreža protiv komaraca;

* Ugodna za kapu za završnu obradu i ručke.

* loša crpka uključena;

Peg-Perego Culla-auto (Velo Chassis)

Prosječna cijena je 33.890 rubalja. Invalidska kolica su dobila 69% od pet od recenzija u Yandex-Marketu. Kombinira vanjsku ljepotu i promišljenost izvršenih odluka. Ukupna težina - 15,5 kg. Najbolja opcija za korištenje u urbanim sredinama ljeti i zimi.

Korisnici pozitivno ocijenjeni:

* Izgled - kolica izgledaju prikladne za djecu oba spola;

* unutarnji prostor - 37 x 77 cm;

* veliki broj skrivenih šupljina za sitnice;

* nedostatak punog sunčevog vizira;

* niska košarica.

Inglesina Vittoria (Comfort Kombi šasija)

Prosječna cijena iznosi 61.200 rubalja. Kolica za invalidska kolica dobila su 72% od pet od recenzija u Yandex-Marketu. To je odraz talijanske kvalitete i stila. Vanjska presvlake izrađena su od tkanine ili ekološke kože. Šasija je izrađena od aluminija, sklopni mehanizam je knjiga. Kotači od čvrste gume. Tu je i metalna mreža s visokim stranama. Težina - 14,9 kg.

Prednosti prema vlasnicima:

* prostran. Veličina iznutra - 35 x 78 cm - dovoljna je za upotrebu dok dijete ne navrši 7-8 mjeseci.

* glatka vožnja i velike kotače - opruga pruža stabilan pomak na svim površinama i kotačima - visoka propusnost na snijegu i udarcima. * Pozitivna svojstva fiksne osi će biti cijenjena zimi.

* strukturna pouzdanost - lako održava uporabu nekoliko djece u redu za 2-3 godine.

* nedostatak ručke za nošenje na poklopcu kolijevke - kada se podiže vrh, težina se pomiče prema glavi djeteta.

* škripanje ovjesa i kotača - lako korigira podmazivanjem čvorova motornog ulja ili WD-40.

* Nema kiše i mreže protiv komaraca kao standard.

Navington Galeon (nosač)

Prosječna cijena je 34 170 rubalja. Kolica za invalidska kolica dobila su 72% od pet od recenzija u Yandex-Marketu. Vrh materijala - tkanina. Materijal šasije je aluminij, zbog čega ukupna težina iznosi samo 15,5 kg. Opremljen je zatvorenim prtljažnikom, parkirnom kočnicom stopala, kao i teleskopskom ručkom, podesivom pritiskom na jednu tipku.

* prostrana (veličina kutije iznutra - 36x79 cm), lako se uklapa u dizalo;

* oprema uključuje sve potrebne elemente: vrećicu, kišni ogrtač, mrežu protiv komaraca;

* Centralizirano upravljanje kočnicama i brzo podešavanje visine ručke.

Od nedostataka zabilježeni su teški popravci s kvarovima glavnih dijelova (kotača, šasije), kao i cvrčaka.

Navington Caravel (nosač)

Prosječna cijena iznosi 30.870 rubalja. Kolica je osvojila 74% od pet na recenzijama u Yandex tržištu. Kolica s modernim, ali diskretnim dizajnom. Kuhinja i presvlaka kolijevke izrađeni su od tkanine ili umjetne kože, u njemu je pamuk, ručka podesiva po visini je prekrivena ekološkom kožom. Puna težina - 17,5 kg. Moguće je ugraditi kotače promjera 31 i 35 cm. Prednja osovina se zakreće - do 30˚. Unutarnje dimenzije - 34 x 78 cm.

* propusnost, udobnost tijekom vožnje, lagana bolest u pokretu;

* upravljivost zbog kotača koji se okreću pod ograničenim kutom;

* offset stražnji nosač protiv komaraca za ljetno razdoblje;

* kišni poklopac koji zatvara nosač;

Kupci nisu bili zadovoljni sljedećim:

* nedostatak međupoložaja pri podizanju leđa u kolijevci;

Najboljih 10 najboljih dječjih kolica

Pojava djeteta znači potrebu za kupnjom kolica za novorođenče. Na prvi pogled, ovaj zadatak može se činiti vrlo jednostavan, ali kako se praksa pokazuje, prilično je teško odabrati jeftin i prikladan model. Nemojte zaboraviti da kolica trebaju biti udobna ne samo za dijete nego i za roditelja. Na našem rangu prikupili smo deset od najboljih opcija koje imaju dobre kritike zadovoljnih vlasnika.

Top 10 najboljih kolica za bebe 2018-2019 godine

Prije sastavljanja ove ocjene odabrali smo najpopularnije modele na tržnicama pa smo pažljivo proučili povratne informacije od korisnika i stručnjaka. Ono što je izašlo iz ovoga, vidi dolje.

10 Navington Caravel (nosač)

Prosječna cijena: 22.730 rubalja.

Otvara našu ocjenu Poljski kolica, kolijevka za djecu do 6 mjeseci - Navington Caravel. Značajka ovog modela je poseban sustav zakretanja prednjih kotača, što uvelike olakšava kontrolu na ravnoj cesti. Ako je potrebno, kotači se mogu učvrstiti. Također treba spomenuti i mekani proljetni jastuk i kotači na napuhavanje s promjerom od 31 cm, tako da dijete će biti udoban čak i tijekom šetnje na pijesku i tla.

Okvir kolica je potpuno izrađen od čelika, koji je s jedne strane velika plus - izdržljiva konstrukcija, s druge strane minus - puno težine. Ispod je prostrana metalna košara u kojoj možete kupiti trgovine. Dolazi s posebnim slučajem koji može pokriti stvari i proizvode u košarici. Za udobnost roditelja osigurana je teleskopska ručka, koja se može podesiti u visini ovisno o visini roditelja (73-112 cm).

Sam kolijevka izrađena je od kvalitetnih materijala, a zahvaljujući velikom (79x36 cm) dijete će biti prostrano i udobno u njemu. Radi praktičnosti i zaštite, proizvođač je osigurao prisutnost prozora na kolijevci za prozračivanje, mrežice za komarce, sunčane vrećice, uklonjive madrace i tako dalje. Sam ležaj je prilično lagan i ima jednostavan mehanizam za uklanjanje, zbog čega je lako prenijeti odvojeno.

Zbog prostrane kolijevke i velikih kotača, veličina Navington Caravela pokazala se prilično velikom. Unatoč tome, širina kućišta zadržava standardne parametre (59 cm), tako da se invalidska kolica lako mogu uklopiti u bilo koji lift.

Ritty.ru

Ženski online časopis za lijepe dame

Koja je najbolja beba kolica - nacionalna ocjena 2018-2019 godine

 • djeca
- 04.05.2018 04.05.2018 4 7941


Pojavom djeteta u obitelji postoji potreba za stjecanjem mnogih potrebnih dobara, među kojima je i kolica za novorođenče. Na prvi pogled, njezin izbor ne bi trebao biti težak, ali u ovom trenutku vrlo širok raspon ovog proizvoda je na prodaju, što čini novonastali roditelji sumnjaju.

Da bi pravilno napraviti izbor u korist određenog modela, potrebno je za početak definirati obavezne kriterije koji moraju biti obdarena kolica za novorođenčad.

Glavni kriteriji pod kojima su proizvodi ove grupe podijeljeni su:

 1. Sigurnost i dječja udobnost. Na primjer, ako je dijete rođeno tijekom hladne sezone, kolijevka treba biti izolirana što je više moguće. Osim toga, kolica trebaju imati tvrde strane, dobro prilagodljiva ventilacija, meka ublažavanje (ako je namijenjeno kolicima većim dijelom puta uz državnu cestu ili neku drugu neujednačenu cestu), duboko kapuljaču koja štiti od izravnog sunčevog svjetla i vjetra, a ne od pregrijavanja pokrova za vrijeme.
 2. Praktičnost za roditelje. To su: upravljivost, težina proizvoda, vrijeme potrebno za preklapanje kolica i njegovo transportiranje, prohodnost kotača (napuhani kotači su izdržljivi i prohodniji od plastičnih, ali lakše, što može spriječiti prijevoz kolica u liftu), košaru, podesivu ručku i drugo Dodatne mogućnosti pomoći roditeljima da olakšaju upotrebu proizvoda.
 3. Vrsta kolica:
 • Nosila. Zajednički model, ali možete ga koristiti samo do 6-8 mjeseci, dok dijete ne nauči samostalno sjediti i puzati.
 • Transformator. Veza se lako pretvara u šetnju. Ne preporučuje se uporaba takvih invalidskih kolica za novorođenčad.
 • Štap za šetnju. Ovaj model je prikladan za starije djece koja mogu samostalno sjediti.
 • Kolica 2 u 1. Osnovni set (okvir i kotači) uključuje 2 bloka (kolijevka za novorođenčad i pješački blok za stariju djecu). Od rođenja do 3 godine.
 • Kolica 3 u 1. Uz 2 u 1 setu, tu je i auto sjedalo, koje se također može montirati na kućište.
 1. Politika cijena. U kojem rasponu cijena treba biti kolica za novorođenče ovisi ne samo o iznosu novca koji roditelji imaju. Uostalom, potrebno je obratiti pažnju ne samo na cijenu (to ne znači skupo bez nedostataka), već i na funkcionalnost s dodatnim skupom opcija. Na primjer, među kineskim, poljskim i ruskim proizvođačima postoje vrlo pristojni modeli po povoljnim cijenama, dok među skupocjenim proizvodima talijanske marke dolazi nestabilna modela, a mnogi njemački proizvođači proizvode kolica koja nisu dovoljno topla za ruske zime.

Najbolja ocjena kolica za novorođenčad

Ova ocjena uključuje modele poznatih i dokazanih proizvođača koji proizvodi proizvode samo iz visokokvalitetnih i sigurnih materijala. Ocjenjivanje dječjih kolica odobreno je ne samo od stručnjaka, već i od iskusnih roditelja.

Ocjena 2018 modeli invalidskih kolica 3 u 1

Kolica ove vrste su najsvestraniji. Osim toga, oni pomažu u spašavanju obiteljskog proračuna, omogućujući vam da proizvod od rođenja do 3-4 godine.

Anex sport


Treće mjesto u ocjeni tipa 3 u 1 dječjim kolicima pripada poljskom modelu koji košta 43.200 rubalja. U usporedbi s sličnim proizvodima, kolica Anex Sport imaju najmanju težinu (12,3 kg). Ovaj je kriterij osobito važan za majke koje moraju prevoziti kolica na najviši kat bez dizala. Zbog rotirajućih prednjih kotača na napuhavanje, ova kolica za novorođenče su stabilna i imaju dobru upravljivost. Unatoč napuhanom trošku, kolica imaju omjer cijene i kvalitete. Vanjska tkanina kolica odbacuje vlagu, a unutar proizvoda izrađena je od ekološki prihvatljivog pamuka. Od dodatnih pogodnosti: prisutnost kišnog ogrtača i mreža protiv komaraca, vrećica za mama, mogućnost prilagodbe leđa, lako promjena pojedinačnih blokova.

Roditelji koji koriste ovaj model, imajte na umu jednostavnost presavijanja kolica i jednostavnost korištenja. Od minusa može se zabilježiti napuhana cijena, marzimski materijali i uska pješačka jedinica.

Tutis je nov


Mnogi roditelji odluče za Tutis zippy new zbog povoljne cijene (od 29900 rubalja). Upravljivost se stvara ne samo zbog rotirajućih gumenih kotača, već i zbog podignutog stražnjeg dijela. No, zbog jakog krutosti kotača, može doći do poteškoća pri prolasku ove kolica na jako sniježenu cestu ili šljunak. Okvir je izrađen od aluminija, što olakšava težinu kolica i olakšava savijanje i transport. Svaka jedinica može se postaviti u dva smjera, a ručka kolica lako se podesiva. Osim toga, tu je torba i košarica za kupnju ili igračke. Proizvođači proizvode kolica u različitim bojama. Kolica za novorođenče prikladna su i za zimu, jer je njegova širina 36 cm, što je širi od mnogih kolica za analoge. Od prednosti ističu se: dobra cijena, jednostavnost i manevarabilnost. Od nedostataka, mnogi su roditelji zabilježili neugodnosti u korištenju parkirne kočnice.

Cam Cortina Evolution X3 Tris

Vodeća pozicija u kategoriji 2018 tip 3 u 1 preuzeta je modelom iz Italije, koji iznosi 45.890 rubalja. Kolica su opremljena s 3 kotača, što joj pomaže u dodatnoj plovidbi. Kotači na napuhavanje smatraju se drugom prednošću. No, istovremeno se mogu probiti udaranjem kotača na oštar objekt. Proizvod je potpuno rastavljen, što omogućuje brisanje svih prljavih dijelova. Materijal od tkanine prevučen je posebnom impregnacijom koja sprječava prolaz vlage. Ovo je neosporna prednost u odnosu na kožu ili kombinirane modele, jer je tkanina bolje ispustiti zrak, ventilacijom kolica. Kotači u 30 cm pomažu da lako upravljate kolicima ne samo u gradu na ravnoj cesti, nego iu zemlji, u šumi, kao i na snijegom pokrivenim pločnicima. No, zahvaljujući takvoj dobroj manevrvljivosti, njegova manevrvnost je značajno izgubljena. Stoga, ako većinu vremena provodite kolica za novorođenče u urbanim sredinama, trgovačkim centrima i prijevozu u prtljažniku automobila, onda ovaj model možda nije prikladan. Dodatne prednosti su: kišni poklopac, mreža za komarce, noge na kolijevci za ljuljanje, kuka na kolijevci kako bi mogla objesiti vrećicu na njemu, prostranu košaru, vrećicu za mamu opremljenu mijenjanjem tepiha. Težina kolica zajedno s kolijevkom je manja od 14 kg.

Sretni vlasnici Cam Cortina slave svoju trajnost, jednostavnost korištenja, lijep dizajn i kvalitetne materijale. Minusovi uključuju: precijenjen, nezgrapan, široki okvir (62 cm) i bučna kapuljača.

Ocjena dječjih kolica prema vrsti 2 u 1

Univerzalni kotač koji se isporučuje s bazom na koju se mogu pričvrstiti i kolijevka i hodnički blok. To stvara dodatnu udobnost za bebu, ako usporedite kolica s 2 u 1 s kolicima za transformatore. Ocjena sadrži samo dokazane modele izrađene od kvalitetnih materijala, ali značajno se razlikuju u rasponu cijena i konfiguraciji.

13. mjesto - Hartan VIP XL

Njemačka kolica, vrijedna 75.500 rubalja, sposobna brinuti se za više od jedne generacije, bez gubitka izvornog izgleda. Nedovoljno prolazni kotači i mali zagrijavanje kolijevke prikladni su kao demi-sezonska opcija, ali ne kao opcija ruskim zimama. Od prednosti razlikuje se: funkcionalnost, udobnost, lako prilagodljivi mehanizmi, visokokvalitetni materijali i trajnost. Nedostaci uključuju cijenu, nedovoljnu izolaciju i nisku propusnost.

12. mjesto - Silver Cross Surf


Roditelji koji su kupili ovaj model, zahvaljujući elegantnom obliku i neobičnim bojama, uspoređuju ga s funkcionalnim engleskim kolom. Kolica za novorođenče možete koristiti od rođenja do 3 godine. Visoki okvir, olakšani dizajn bez napora ulazi u bilo koji lift. Specifičan mehanizam za presavijanje, ali čim se mama navikne, moći će se presavijati kolica u jednom pokretu. Kolica su toliko jaka da neće služiti jednoj generaciji. Osim toga, prednosti su: male težine (11 kg), znojne strane, mnogi dodatni pribor (kišobran, mreža protiv komaraca, vreća i sl.). Među nedostacima su: visoki troškovi (79.800 rubalja), neugodnosti u radu mehanizma za blokiranje kotača (za fiksiranje kotača, ručno zakretanje poluge preko svakog kotača), lagani prednji kotači (lako se mogu zaglaviti na snijegu).

11. mjesto - Lonex Cosmo

Poljski proizvođač nudi prilično lagane proizvode (težine 13 kg) svijetlih boja. Pri korištenju kolica, roditelji zabilježiti prostrani spavanje i brzu transformaciju napa u kišobran tijekom lošeg vremena. Napuhani kotači i meki amortizatorski izvori pomažu invalidskim kolicima da prevladaju prepreke koje su na prvi pogled teško. Jedinica za hodanje opremljena je sigurnosnim pojasevima od 5 točaka. Trošak ovog modela kreće se od 28.200 rubalja.

10 mjesta - beba Zen YoYo


S obzirom na najvišu ocjenu dječjih kolica za novorođenčad, ne može se spomenuti Baby Carovi iz Francuske Baby Zen. Model YoYo ističe se zbog svoje kompaktnosti i dizajna. Težina baze zajedno s kućištem je manja od 6 kg. Položaj stražnje strane hodnika može se mijenjati do 150 stupnjeva, što će biti po volji roditeljima koji su navikli trošiti puno vremena na otvorenom. Osim toga, kolica su opremljena 5-preciznim sigurnosnim pojasevima i velikim napa. Još jedna prednost je činjenica da, ako je potrebno, invalidska kolica mogu biti opremljena auto sjedalom koja se lako može postaviti na osnovnu šasiju. Od minusa ističe visoka cijena i nemogućnost prilagodbe visine ručke.

9. mjesto - Cosatto Ooba

Ova tvrtka je priznata kao lider u Velikoj Britaniji u 2018 u proizvodnji dječjih dobara. Kolica za novorođenče Ooba se odlikuju manevriranjem, elegantnim dizajnom i dobrom prilagodbom (možete mijenjati nagib naslona, ​​visinu ručke i nogu). Šasija se lako sklapa kao knjiga i teži 7,5 kg. Paket uključuje: prostranu košaru za kupnju, vrećicu za majku, kapu od posebnog materijala s zadržavanjem UV zračenja, toplim kućištem i spojkom za zimsko razdoblje. Od minusa moguće je primijetiti samo politiku visoke cijene (od 60000 rubalja).

8. mjesto - Reindeer Style


Kompaktni model iz Njemačke s kotačima na napuhavanje bio je voljen od strane mnogih ruskih roditelja. Pojačana amortizacija, zajedno s kolijevkom, pomaže da se beba spusti u bilo koje vrijeme. Kolijevka drukčija od svojih analoga drvenim dnom, grijana zidovima i velikom površinom (80x38x25 cm). Mjesto izmjenjivih blokova može se mijenjati, oba su okrenuta prema majci i dalje od nje, a visina ručke je visina podesiva. Roditelji koji su odabrali ovaj model, zabilježili su njegovu udobnost i pristojan omjer cijene i performansi. Trošak proizvoda je oko 30.000 rubalja. Reindeer Style kolica zasluženo vode ocjenu dječjih proizvoda u 2019 prema roditeljskim ocjenama.

7. mjesto - Mateo Alis

Kolica ove marke s pravom zauzima položaj kao najbolji dječji kolica opcije proračuna. Bez obzira na nisku cijenu (od 13.000 rubalja), kolica su opremljena podesivim naslonom sjedala pješačke jedinice, nogu i naslona za glavu. Osim toga, kolica imaju sigurnosne pojaseve i ručku za nošenje bassineta. Kotači na napuhavanje zajedno s dobrom proljećom koja apsorbira udarce pomažu pri upravljanju kočijom na raznim pločicama bez posebnog rada. Osim toga, postoje pribor koji su potrebni u različitim vremenskim uvjetima (kiša, sunce i snijeg). Jedini značajan nedostatak je velika težina kolica (15 kg potpuno napunjena).

6. mjesto - Noordline Olivia ALU


Ovi modeli invalidskih kolica bili su na ljestvici najboljih dječjih proizvoda 2018., i sudeći prema pregledima, neće odustati od svojih položaja. Atraktivno u invalidskim kolicima nije samo razumna cijena (oko 30.000 rubalja), već i široke funkcionalne sposobnosti. Kolijevka je izolirana i završena prirodnim materijalima, osim što ima dobar kapacitet. Jedinicu za hodanje može se podesiti kut nagiba, a napuhvati kotači i apsorpcija udaraca opremljeni su sustavom protiv šoka. Uključeno u kolica dolazi puno dodatnih pribora (kapuljača, kišni kaput, mreža protiv komaraca, mijenjanje prostirke i torba za mamu). Ako je potrebno, možete dodati kočije za prijevoz. Među nedostatcima može se identificirati obilje plastike.

5. mjesto - Tutis Zippy New

U kategoriji od 3 in 1 invalidskih kolica uključena je Tutis Zippy model na svom popisu, ali ovaj 2018 2 u 1 kategoriji invalidskih kolica nije zaobišao ovaj proizvođač. Svake godine litvanski proizvođač će unaprijediti modele svojih invalidskih kolica, ali cijena ostaje prihvatljiva (od 25.800 rubalja). Kolica za novorođenče postala su još veća, a amortizacija je postigla savršenstvo. Na državnoj cesti, prigušne opruge omekšavaju sve udubine, a na ravnoj asfaltnoj površini, opruge zadržavaju svoju krutost. Ako su prvi modeli invalidskih kolica sadržavali 2 točke učvršćenja bloka, potonji su opremljeni sa samo 1 točkom učvršćenja, što povećava praktičnost u radu. U najnovijim razvijenim proizvodima, svaki detalj se podešava (nagib naslona, ​​držač, noga i naslon za glavu). Komplet dolazi: kišni kaput, mreža protiv komaraca, vrećica, košara, pregača, kapu na nogama i vizir za svaki od blokova. U Rusiji, Tutis Zippy kolica su najbolje prodaje. Različite boje nadopunjuju prednosti modela. Među nedostatcima, roditelji naglašavaju nemogućnost cjelovite analize kolica, što otežava pranje pojedinih dijelova.

4. mjesto - Maxima Elite XL koža


Njemačka kolica za novorođenče zasluženo su ušli u popis raspravljanih i traženih kolica. Roditelji često spominju nedostatke njemačkih proizvoda i spominju nesposobnost korištenja kolica u uvjetima ruskih zima. Ovi se oštećeni ne odnose na ovaj model ni na koji način, a prikladan je za upotrebu u svim vremenskim uvjetima. Kućište je natopljeno ekološkom kožom, a pojasevi s 5 točaka odgovorni su za sigurnost djece. Neobičan dodatak kolicima je omotnica novorođenčeta. Ako to nije bilo za tešku masu (16,5 kg), tada bi ti modeli mogli zauzeti časno mjesto u ocjeni 2019.

3. mjesto - Noordi Fjordi

Fjordi model norveškog proizvođača Noordi rangira brončanu u 2 u 1 dječjem kolicima. Kolica su pogodna za regije s teškim klimatskim uvjetima. Oba bloka (kolijevka i dio hodanja) snažno su izolirani. No to ne znači da je kolica namijenjena samo zimi. Mnogo prozračenih prostora i uklanjanje dodatnih pribora (kapuljača, rupa na nogama itd.) Omogućuju vam da ljeti upravljate kolicima. Uz analogne kormilarnice, ovaj model je unaprijeđen s raznim regulatorima (možete promijeniti visinu ručke, nosača, kut naslona). Unatoč weatherization, težina kolica u punoj uniformi ne prelazi 12 kg. Trošak varira od 40 do 45 tisuća rubalja.

2 mjesto - Mima Xari


Srebrna medalja na ljestvici najboljih dječjih kolica dobiva model iz Španjolske Mima Xari. Jedini značajan nedostatak je visoka cijena (od 75 do 85 tisuća rubalja). No, ako su roditelji spremni platiti takav trošak za praktičnost i udobnost, onda invalidska kolica to isplati. Prema procjenama roditelja, potpuno je jednoglasno da je ova kolica neophodna za kupnju. Model pripada vrhunskoj klasi, s poboljšanom ergonomijom. Kolica imaju sofisticirani dizajn i jednostavnost mehanizama za podešavanje. Rad kolica je moguć do težine bebe od 17 kg, što povećava vrijeme korištenja. Komplet sadrži 2 vrećice (jedan za kupovinu, a drugi u obliku kovčega za pribor). Kolijevka i hodnički blok mogu se mijenjati u visini u 2 položaja.

1. mjesto - Camarelo Sevilla


Poljski brand Camarelo s pravom je uzeo vodeće mjesto zbog pristupačne cijene (22.900 rubalja) i dobre funkcionalnosti. Težina kolica s kolijevkom ne prelazi oznaku od 12 kg. Zgodan invalidska kolica i prijevoz u dizalu zbog uskog šasije. Lagani okvir, moderan dizajn, podesivi leđni dio i kut za rukovanje. Prednji prednji kotači imaju manji promjer nego stražnji, što dodatno dopušta upravljivost kolica. Zahvaljujući opsežnoj paleti boja, svaka će majka pronaći prikladnu opciju. Osim kolica dolazi mnogo pribora (mreža protiv komaraca, kišni poklopac, torba i ostalo). Od minusa može se zabilježiti zbijena kočnica.

Najbolja kolica za bebu

U prvim mjesecima nakon rođenja, beba provodi većinu vremena ležeći. Stoga kolijevka kolica je najbolja opcija za novorođenče. Takve kolica su opremljene udobnim mjestom za spavanje, a sama kolijevka ima umjereno tvrdo dno. Nedostatak takvih invalidskih kolica jest činjenica da njihovo djelovanje traje kratko, odnosno 5-6 mjeseci. Nakon toga postaje nužno kupiti dodatnu jedinicu ili kupiti kolica.

6. mjesto - Little Trek Neo Alu


Prijevoz s niskim troškovima (od 18.400 rubalja) odgovara roditeljima koji se ne trude pratiti poznate robne marke. Ruski proizvođač osmislio je klasičnu kolica na najmanji detalj. Uska šasija (57 cm) omogućit će prijevoz kolica u liftu. Poklopac je napravljen od kvalitetnog materijala koji se lako uklanja i čisti. Osim toga, iz pozitivnih strana može se identificirati: duboko podnožje, dobra propusnost, kao što je "na spremniku", puno rješenja u boji. Nedostatci uključuju periodičko škripanje kotača, nemogućnost pumpanja kotača s pumpom za automobil i kompliciranu shemu uklanjanja kotača.

5. mjesto - Reindeer Prestige Wiklina

Mnogi roditelji voljeli su duboku i veliku eko kožnu kolijevku. Ljeti, takav materijal ostaje hladan, a zimi se ne hladi. Neki roditelji zabilježili su slab spektar boja u nedostatcima (samo su svjetla sive i bijele), ali u slučajevima onečišćenja materijal je dobro očišćen. Omotnica i torba za majku ulaze u set. Dno kolijevke je utkano iz štapića koja izgleda izuzetno neuobičajeno i spektakularno. Trošak kolica počinje od 30 500 rubalja. Od prednosti koje se razlikuju: jednostavno kretanje, dobra propusnost, lijep dizajn, ugodan za dodir eko kože, prostran kolijevka.

4. mjesto - Navington Caravel


Proizvođač se pridržava prosječne politike cijena (od 28.000 rubalja), ali ne ulazi u skuplje kolege. Prostrana kolica, gumirana košarica, mekana jastučića i udobna nošenje ručke su dobre prednosti ovog proizvoda. Od minusa, ističe se samo velika težina (17,5 kg).

3. mjesto - Baby Care Sonata


Nosač izrađen u Južnoj Koreji ima najveći prihvatljivi trošak među vagama analoga (17600 rubalja). Od prednosti možemo razlikovati: prostrani kolijevci, napuhani kotači, podesivi kut nagiba leđa, prisutnost džepova na kolijevci, prostrana košara, vodonepropusna tkanina i pristojan jastuk. Težina kolica za novorođenče nije veća od 12 kg. Od minusa može se identificirati nedostatak kiše i lošeg pumpa. Neki roditelji atribuiraju nedostatke nedovoljnog zagrijavanja kolijevke, no njegove velike dimenzije omogućuju da haljina bebe topliji, što nadoknađuje lagani dizajn.

2 mjesto - Inglesina Sofija

Talijanska kolica, s cijenom od 31.300 rubalja, opremljena su oprugama koje apsorbiraju udarce, što omogućuje glatko kretanje na bilo kojoj površini. Sklopiva ručka i male dimenzije omogućuju vam da prođete kolica u najsitnijim otvorima. Materijal kolijevke izrađen je od kvalitetnih materijala koji štiti dijete od vjetra, kiše i snijega. Sve komponente tkanine se lako uklanjaju i čiste. Plastična kolica se jednostavno montiraju i uklanjaju iz kućišta, ima 3 ručka za nošenje, ima kapacitet, a također ima i provjetravljene otvore. Roditeljski osvrti naglašavaju prostornost košarice, dobre kočnice, dodatni unutarnji džep i sveukupni kapuljač. Prikladno za bilo koje vrijeme, zahvaljujući uklonjivom madracu i izolaciji, kao i ventilacijskim otvorima. Komplet uključuje sediment za kotače. Nedostaci uključuju: visoku cijenu za kratko operativno razdoblje, neugodna metalna košara (ne štiti proizvode i igračke od onečišćenja), a okvir je sklon kremanju.

1. mjesto - Peg Perego Culla-auto (Velo šasija)


Ocjenu dječjih kolica kolijevka na čelu je talijanski model, koji iznosi 34.200 rubalja. Kolica su prepoznata kao najfunkcionalnija u svojoj skupini. Model je univerzalan i prikladan za svaku sezonu. U hladnom i kišnom razdoblju dijete će biti zaštićeno vodootpornom prevlakom kolijevke, au toploj sezoni kolijevka se lako može transformirati uklanjanjem izolacije i uklanjanja kapulja. Uz pomoć ventila, moguće je kontrolirati zrak koji ide unutra do beba (plavi ventil pokazuje da postoji dobar protok zraka izvana, a crvena označava da je prestao hraniti). Kućište je lako presavijati, poput knjige. Kolijevka ima određenu bazu, koja mu omogućuje da se koristi kao stolica za ljuljanje. Naslon za glavu je reguliran, bez ometanja dječjeg spavanja. Kolijevka ima dodatne dodatke za stroj, a košarica je opremljena gumenom podloškom.

Najbolja beba kolica za zimu

Posebnu pažnju treba posvetiti kolicima za novorođenče rođene zimi. Uostalom, dijete treba svjež zrak zimi kao što je potrebno u ljetnim mjesecima. Stoga, šetnje ni u kojem slučaju ne mogu se zanemariti. S posebnom pažnjom potrebno je odabrati kvalitetnu kolica za zimu. To bi trebao imati opsežan kolijevka, dodatno zagrijavanje, neotkriveni poklopac i prolazni kotači koji se mogu nositi sa snježnim cestama.

3. mjesto - Baby Care Suprim


Prijevoz iz Južne Koreje ima najpovoljnije cijene (od 12500 rubalja). 4 kotača od debele gume, od kojih se dva prednja kotača okreću i imaju manji promjer. Dodatno, bravice prednjih kotača omogućuju manevriranje. Stražnji veći kotači na napuhavanje dopuštaju da kolica prođu kroz smeće i jako snježne ceste. Vlasnici invalidskih kolica cijenili su sve prednosti modela, ali su zabilježili i nedostatke koji su uključivali: malu košaru i nedovršene prednje kotače.

2. mjesto - Adamex Barletta "2 u 1"


Čvrsti okvir kolica i veliki kotači na napuhavanje poljske marke dobro su funkcionirali zimi. Prostrani blokovi koji se mogu ukloniti mogu nositi veliku bebu, omotanu u sve vrste omotnica i kombinezona. Osim toga, za mamu je topla spojka. Trošak kolica iz 26.100 rubalja.

1. mjesto - Bebe-mobile Toscana "2 u 1"

Ovaj model ima neporecive prednosti nad analogama. Kolica su dobro prohodna zbog velikih kotača na napuhavanje. Osim toga, ima veliko mjesto za spavanje, što je važno za dječju udobnost. Uostalom, tako beba, odjevena u toplo odijelo, neće biti tijesno. Poklopac je izrađen od vodonepropusnog i nepropusnog materijala. Kolica imaju mnoge prednosti - jednostavnu montažu, lijep dizajn i dostupnost dodatnih pribora. Nedostaci se mogu pripisati samo svojoj težak težini.

Ocjena transformatora kolica

Transformatori se sastoje od jedne jedinice koja će lako promijeniti kut nagiba rekreativne jedinice, premjestivši je na skloni položaj. Ovaj kolica možete koristiti od rođenja do 3 godine. Uspoređujući transformator s drugim vrstama invalidskih kolica neodvojiva prednost može se izdvojiti da kao dijete raste, nije potrebno kupiti kolica, kao što je to neophodno pri korištenju kolijevka kolica, i nema potrebe razmišljati o tome gdje ukloniti postolje od "2 in 1 "ili" 3 u 1 ".

3. mjesto - Indigo Maximo


Kolica su proizvedena u Poljskoj, a na ruskom tržištu mogu se kupiti po cijeni od 10.200 rubalja. Ručka koja mijenja položaj leđa izrađena je od izdržljive plastike koja pojednostavljuje proces. Kut nagiba varira u mnogim položajima. Unutarnja kapulja koja će uštedjeti bebu ne samo od sunca, već i od lošeg vremena može se presavijati i razvijati u 4 položaja. U sve to, dodan je dobar križ na bilo kojoj cesti. Od minusa ističu se: neugodni kotači, velika težina i veličina kolica.

2 mjesto - Kacper A

Popularni poljski model, vrijedan 8900 rubalja. Ručka koja upravlja leđom ima značajku učvršćenja, kako prednji tako i straga. Komplet uključuje mrežu protiv komaraca, torbu za majku i dijete, koja je prikladna za odlazak u kliniku ili trgovinu. Košarica ima dojmljive dimenzije i namijenjena je težini do 2 kg. Na kotačima su visoke kvalitete kočnica, a sama invalidska kolica dobro izolirana, što je važno pri hodanju u hladnoj sezoni. Nedostaci uključuju velike dimenzije kolica i veliku težinu.

1. mjesto - Chicco Urban


Talijanska kolica, koja košta 24.500 rubalja, na prvi pogled privlače pozornost zahvaljujući zanimljivom dizajnu i bojama. Težina kolica ne prelazi 10 kg, ali to ne sprječava da ima čitav niz korisnih funkcija. Visokokvalitetni opružni opruge apsorbiraju sve nepravilnosti ceste i pomažu u teškim mjestima. Okretni kotači omogućuju manevriranje. Od nedostataka ističe mekano dno i nedovoljna izolacija.

Ocjena 2018-2019 popularne kolica za šetnju

4. mjesto - Peg Perego Pliko Mini


Vrlo kompaktan i prikladan prijevoz nosača, cijena od 9100 rubalja. Roditelji hvale ovaj model za prostrano sjedalo, veliki prozorski prozor i naslon. Kolica se preklapaju uz pomoć 1 ruke, a kotači su presavijeni na jednoj strani.

3. mjesto - Peg Perego Si

Poboljšani model, koji košta 17.400 rubalja, privući će one roditelje koji često putuju i putuju. Kolica su opremljena sigurnosnim pojasevima od 5 točaka koji se lako podesivi. Tkanina je izrađena od materijala otpornog na mrlje. Moguće je ugraditi na šasiju autosjedalice. No, na temelju roditeljskih pregleda, slijedi da je kolica opremljena lošim apsorberima. Stoga, šetnje na njemu pružaju se samo na ravnoj površini.

2. mjesto - Babe Care GT4


Proračunska kolica, koja se ne razlikuju od skupljeg kolega. Cijena proizvoda kreće se od 5300 rubalja. Kolica su ugradila glavne pozitivne karakteristike - veliku kapu, svijetle boje, moderan dizajn, visokokvalitetne amortizere, udobno sjedalo. Dugi i široki vez za bebe omogućit će bebu da spava na svježem zraku.

1. mjesto - Chicco Light Way


Najpopularnija proračunska kolica za ljeto. Štap kolica je vrlo pokretljiv, ima široku, odvojivu kapulju koja, ako je potrebno, omogućuje bebi da ne izgubi kontakt sa majkom. Kada je presavijeni, zauzima minimalan prostor i uklanja se u prtljažniku bilo koje marke automobila. Vožnja tako lako da mama može kontrolirati s jednom rukom. Komplet uključuje vreću za spavanje koja će vam pomoći zagrijati dijete u lošem vremenu. Od minusa može se primijetiti brza abrazija kotača.

Podijelite "Koja je najbolja beba kolica - ocjena korisnika 2018-2019 godina"

Ocjena najskupljih kolica za bebe, savjeti o odabiru ekskluzivnog vozila

Odabir prvog vozila za dugo očekivanu bebu jedan je od najodgovornijih procesa. Novorođenče troši u kolicima značajni dio vremena, a do pola godine dijete leži zbog nezrelosti kralježnice.

U tom smislu kolica moraju ispunjavati određene zahtjeve. Proizvođači skupih kolica znaju iz prve ruke o kvaliteti i usklađenosti s kriterijima.

Prednosti i značajke premium i luksuznih modela klase

 1. Visoka kvaliteta. Poštovane kolica koje proizvode glavni poznati proizvođači. Trošak vozila nije samo isplata za pripadnost poznatoj marki. Tvrtke cijene svoje ime pa cijena uključuje rad dizajnera, inženjera, testera, materijala visoke kvalitete, raznih testova i još mnogo toga.
 2. Jaki materijali i pouzdani mehanizmi. Kao iu slučaju ostalih složenih konstrukcija, u invalidskim kolicima su važni detalji - pričvršćivanje, kočnice, konstrukcijski elementi. Kolica redovito rade i podložna su ozbiljnom stresu. Skuplji i pouzdani materijali i mehanizmi, dulji odabrani model će vam poslužiti.
 3. Elegantan i spektakularan izgled. Proizvođači skupih kolica pokušavaju proizvoditi eksterno u skladu s visokim troškovima. Dizajneri rade na kreiranju kolica.
 4. Komponente i pojedinosti. U pravilu, elita kolica za bebe savršeno su opremljena - priloženo je mnogo pribora. Također sam zadovoljan pristupom slabosti - prisutnosti džepova, prozora, dodatnih fiksanata, dobro osmišljenih rješenja koja olakšavaju hodanje majke i djeteta.
 5. Trajnost i izdržljivost. Kolica za robne marke imaju visoku razinu sigurnosti. Možete uzgajati svoju djecu pomoću jedne kolica. I zatim ga prodajte ili prenesite u pravičnom stanju za daljnju upotrebu.

Top 10 ekskluzivnih brandiranih proizvoda i njihovih fotografija

Inglesina Quad XT sustav


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: univerzalni (3 u 1), modularni sustav.
 2. Dob: od rođenja do 3 godine.
 3. postolje:
  • prostrana, s velikim kapuljačom i UV zaštitom;
  • unutarnja površina je prekrivena pamučnom tkaninom;
  • opremljen sa otvorima i ručkom za uporabu kao nosiljka;
  • naslon za glavu ugrađen u kolijevku može se podesiti u nekoliko položaja;
  • Ugradnja na kućište je izuzetno pojednostavljena - kolijevka je pričvršćena u jednom pokretu.
 4. Pješačka jedinica:
  • presvučena u uklonjivi prljavi pokrov, opremljen sigurnosnim pojasevima od pet točaka i odvojivim odbojnikom;
  • nalazi se toplom podnožju i pokrovu kiše;
  • četiri odrednice leđa (prikazano je do 175 stupnjeva), dvije odrednice podnožja;
  • u hoodu se nalazi prozor za gledanje;
  • jedinica je postavljena u dva položaja - u smjeru vožnje i okrenuta prema ručici invalidskih kolica.
 5. Sjedalo automobila:
  • opremljen s sklopivom kapuljačom, košuljicom koja sprečava da putnici s malim brojem klizanja i sigurnosnim pojasevima u tri točke;
  • držač za nošenje ima četiri položaja;
  • funkcija bolesti pluća;
  • montiran na kućištu.
 6. šasija:
  • opremljen kotačima (360 °) s držačima i ručkom podesivom po visini;
  • razvija se s jednom rukom;
  • dizajn je izrađen od laganog aluminija;
  • tu je i prostrana torba za kupnju;
  • veliki kotači na napuhavanje s kugličnim ležajevima;
  • Izvrsni sustav deprecijacije. Glatko kretanje. Podvozje podvozja.

Prednosti kolica:

 • Inglesina Quad XT sustav je modularni sustav. Jedna akvizicija pokriva sve potrebe prijevoza djeteta do 3 godine.
 • Zimske prednosti:
  1. ovo je pravi terensko vozilo sa snažnim kotačima;
  2. zima nadilazi sve prepreke;
  3. isporučuje se s toplim poklopcima, velikim napa, zaštitom od vjetra.
 • Ljetne prednosti:
  1. kolijevka je opremljena sustavom provjetravanja i UV zaštitom koja je tapecirana iznutra pamukom;
  2. velike nape na kolijevci, pješački blok i auto sjedalo;
  3. Lagani dizajn aluminijske šasije. Visoka upravljivost.
 • Na svakom kotaču ugrađuju se meke staze, amortizijske opruge.
 • Avantgardni spektakularni dizajn.
 • Visokokvalitetna obrišiva podstava izvana, prirodni premaz iznutra.

kontra:

 • Visoke cijene
 • Nije pogodan za one koji traže određenu vrstu kolica, a ne modularni sustav.

Cijena (na web stranici službenog predstavnika tvrtke): 75 310 rubalja.

Foppapedretti Mio Samo Tronic


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: hodanje.
 2. Dob: od 6 mjeseci do 3 godine.
 3. Elite dizajner luksuznih luksuznih kolica s čvrstim aluminijskim okvirom.
 4. Poliuretanski kotači s mehanizmom za samozavaravanje ispred, pneumatski gumeni kotači na stražnjoj strani. Tu je zaključavanje kotača.
 5. Podesivi leđa i podnožje.
 6. Knjiga tipa sklopivog kućišta.
 7. Podesiva visina roditeljske ručke.
 8. Jedinica za hodanje opremljena je sigurnosnim pojasevima od pet točaka.
 9. Odvojivi odbojnik.
 10. Inovativno reverzibilno sjedalo rotira i mijenja položaj na kućištu. Maksimalni kut nagiba leđa je 180 °.
 11. Noga kočnica.
 12. Mesh koš za šetnje.
 13. Uključeno - rt za noge, kišni ogrtač.
 14. Kolica s električnim motorom (autonomni rad do 8 sati).

Prednosti kolica:

 • Ljetne prednosti:
  1. dobra kolica za ljeto - lagana (težina 9,5 kg), manevrirana zahvaljujući okretanju velikih kotača;
  2. položaj hodnika omogućit će djetetu da sjedne i spava u potpunosti leži;
  3. štitnik za sunce, opuštajuća kapuljača.
 • Za zimu, to nije najbolja opcija, nije potpuno vremenske nepogode i nema amortizacije.
 • Opremljen je električnim motorom.
 • Visoka upravljivost.
 • Trend dizajn.
 • Neobičan hodni blok s najnevjerojatnijom promjenom položaja.
 • Širok raspon boja.
 • Na rukama je sigurnosni pojas.
 • Naplaćuje mreža.
 • Pakirana jedinica može se valjati za sebe, a ne nositi u svojim rukama.

kontra:

 • Vrlo visoka cijena za čistu kolica, pogodnija za toplu sezonu.
 • Ne postoji deprecijacija, što se ogleda u mekoći tečaja i sposobnosti među zemljama. Neprimjenjivo u mršavom hladnom vremenu i snijega.

Cijena: od 120.000 do 140.000 rubalja.

4moji Origami


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: hodanje (zasebno možete kupiti kolijevku i auto sjedalo, pogodno za kućište).
 2. Dob: od 6 mjeseci do 3 godine.
 3. Robotska kolica premium American proizvođač inovativnih proizvoda za djecu.
 4. Izrada svemira.
 5. LCD zaslon s različitim pokazateljima - udaljenosti, temperature, senzora punjenja, prisutnosti ili odsutnosti djeteta u jedinici za hodanje.
 6. Vrlo impresivno nabora i razvija se - jednim klikom na gumb. Zaštićeno je od preklapanja, ako je unutar djeteta. Pod gumbom nalazi se zasun koji neće dopustiti djetetu da se igra sa transportom u opasne školjke.
 7. U večernjim satima privlači veliku pozornost - na kućištu ispred njih su ugrađena prednja svjetla s niskim i visokim gredama.
 8. Na ručki nalaze se držači za čaše i adapter za punjenje mobilnog telefona tijekom putovanja.
 9. Kotači od gume, od lijevanog, različitih promjera.
 10. Na podvozju nalazi se platno za stvari.
 11. Sigurnosni pojasevi u tri točke.
 12. Kućište je opremljeno mrežastim prozorom za praćenje bebe tijekom šetnje.
 13. Osim toga, možete kupiti kišni ogrtač, koji je pričvršćen na napa.
 14. Leđa je regulirana u 4 odredbe od 40 do 72 stupnjeva nagiba.
 15. Neovisna suspenzija.
 16. Na bateriji na dnu kućišta nalaze se mali kotači, tako da možete nositi invalidska kolica presavijena.
 17. Upravljački gumb je okrenut mekanim materijalom.
 18. Ljetne prednosti:
  • pogodan za šetnju ravnim terenom, izgleda vrlo impresivan, pogotovo u mraku;
  • osnovna tamna presvlaka može se osvježiti mijenjanjem šarenih pokrova;
  • dijete u šetnji ima dva osobna podizača za piće;
  • leđa je regulirana, kapuljač štiti od sunca.
 19. Za zimske uvjete nepoželjno je:
  • Prednji dio jedinice nema branik i nije posebno zaštićen od lošeg vremena;
  • nema amortizacije, mali prednji kotači ne dopuštaju da prijeđu teške dijelove ceste i snijegom pokrivenog terena.

prednosti:

 • Vanjski - pravi svemirski brod s svjetlećim zaslonom, senzorima, prednjim svjetlima.
 • Moderni laconic dizajn.
 • Naplaćuje naplatu u pokretu.
 • Svatko voli "trik" s preklapanjem i odvijanjem pritiskom na gumb.
 • Osnovnu opremu može se nadopuniti kolijevka i auto sjedalo prilagođeno kućištu.

nedostaci:

 • Skupo i loše osoblje - sve male stvari se prodaju zasebno.
 • Nije pogodno za odlazak u trgovinu - košarica za hranu je vrlo mala.
 • Sigurnosni pojasevi su vrlo kratki - kad dijete odrasta, nekako ih treba produžiti, inače neće raditi u invalidskim kolicima - ne postoji odbojnik na vanjskoj strani jedinice, dijete je fiksirano samo pojasima.
 • Ljeti u takvom prostoru let je vruće - sve 4moms origami kolica su crne, samo liner promjene - može biti svijetle ili svijetle.
 • Teška zbog baterije.

Cijena: 54.000 rubalja.

Mima Xari 2G


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: transformator.
 2. Dob: od rođenja do 3,5 godine (do 17 kg).
 3. Kolica brzo se transformiraju iz hodnika zahvaljujući Starter Pack i patentiranom sustavu Carrycot Inside.
 4. Ploča s sigurnosnim pojasevima u pet točaka nalazi se u hodniku.
 5. Kruto dno okreće pješački blok u kolijevku.
 6. Šetalište i kolijevka su reverzibilni. Opremljen s dvije prostrane košare za kupnju i predmete.
 7. Dizajn kolica je lagan, izdržljiv i kompaktan.
 8. Podesiva visina roditeljske ručke.
 9. Jedinica za hodanje postavljena je u dva osnovna položaja. Dvije visine.
 10. Naslon sjedala je podesiv u 3 položaja.
 11. Očaravajući dizajn.
 12. Sigurnosni pojasevi u pet točaka. Odvojivi odbojnik.

Kotači za kolica stvorena tehnologijom koja se koristi za kotače sportskih automobila.

prednosti:

 • Kompaktan - nema dodatnih jedinica, iako je kolica univerzalna. Sve transformacije se događaju s osnovnim dijelom kolica pomoću posebnih komponenti.
 • Sigurno higijenski i izdržljivi materijal, sigurnosni pojasevi, visoki faktor sigurnosti.
 • Nestandardni materijal za oblaganje i originalni dizajn privlače pozornost drugih na kolica.
 • Širok raspon boja za modne i uviđave mame.
 • Autorov mehanizam dodavanja okvira.
 • Jedinica za hodanje opremljena je madracem.
 • Sustav inovacija sjedala.
 • Ljetne prednosti:
  1. inovativni materijal kože ne zagrijava u toplini i ne mijenja oblik i kvalitete;
  2. kolica su lagana i izdržljiva, s pokretnim blokom za hodanje.
 • Zimske prednosti:
  1. hodanje je dovršeno toplim presvlakom za hladno vrijeme;
  2. dobra propusnost zahvaljujući tehnološki naprednim kotačima;
  3. materijal za oblaganje ne smrzava od smrzavanja;
  4. dobra amortizacija.

Nedostaci: visoki troškovi.

Cijena: 86 900 rubalja.

Srebrni križ balmoral


specifikacije:

 1. Vrsta kolica: kolijevka.
 2. Dob: od rođenja do 6 mjeseci.
 3. Elite English kolijevka klasičnog dizajna.

 • Lijepa klasična kolijevka savršena je za lagane šetnje u toplom vremenu;
 • izvrsna amortizacija, mehanizam za ljuljanje, super-mekani udar;
 • presvlake unutarnje prozračne;
 • velika napa.
 • Za teške zimske uvjete nije prikladan.
 • prednosti:

  • Ekskluzivni ručni proizvod.
  • Klasični elegantni dizajn.
  • Besprijekorni materijali kvalitete.
  • Temeljita montaža.
  • Visoka pouzdanost.

  nedostaci:

  • Vrlo skupi model za prvu polovicu života bebe.
  • Neprimjenjivo u lošem vremenu.
  • Ručka nije podesiva.
  • Ne postoji tehnički "nadimak", to je skup klasični klasik kraljevske klase.

  Cijena: od 180.000 rubalja.

  Cybex Priam Lux (2 u 1)


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalna (2 u 1).
  2. Dob: od rođenja do 4 godine (izdržava težinu do 17 kg).
  3. Unutarnja visoka tehnološka četiri invalidska kolica iz njemačkog proizvođača.
  4. Dječji prijevoz reprezentativne klase.
  5. Ultramoderna šasija od legure visoke čvrstoće.
  6. Jasan i tihi rad svih dijelova i mehanizama.
  7. Visoka upravljivost zahvaljujući zakretnim kotačima.
  8. Parkirna kočnica papučice.
  9. Mekani udar zahvaljujući podesivoj opružnoj vješalici.
  10. Lagana i izdržljiva plastična kolica s ekskluzivnim dizajnom Priam Carrycot.
  11. Vanjska površina kolijevke prekrivena je stilskim traperom.
  12. Blokovi se instaliraju u jednom pokretu sve dok ne klikne.
  13. Na dnu kolijevke postoje noge.
  14. Kolica su opremljena madracem s memorijskom funkcijom prirodne tkanine.
  15. Reverzibilni hodnički blok.
  16. Stražnji dio zabavnog bloka prikazan je u vodoravnom položaju.
  17. Kućište s prozorčićem za gledanje.
  18. Naslon sjedala zajedno s okvirom kotača.
  19. Moguća je funkcija stolice za hranjenje - visina sjedala hodnika omogućava da dijete bude udobno ispred stola.
  20. Sigurnosni pojasevi u pet točaka.
  21. Bumper u vanjskom dijelu hodnika.
  22. Ljetne pogodnosti:
   • lagana i manevrirana kolica s mekim udarcem i dobrom apsorpcijom udaraca;
   • stilski i skupi izgled;
   • kompaktni;
   • do pola godine pružit će udobne uvjete za spavanje u toplini zahvaljujući inteligentnom madracu iz prirodnog materijala;
   • velika napa s prozorom;
   • vlasnička mreža protiv komaraca se kupuje odvojeno.
  23. Zimske pogodnosti:
   • poseban zimski topli slučaj sa stranama;
   • velika zaštitna kapuljača;
   • dodatno kupio poklopac nogu i pokrivač kiše.

  prednosti:

  • Jedinicu za hodanje ne treba ukloniti kako bi savinuli okvir kotača.
  • Modni dizajn trapera.
  • Removable multifunkcionalna kolica s nogama za stabilnost.
  • Njemačka izrada.

  nedostaci:

  • Niska amortizacija.
  • Oštra suspenzija.

  Hartan VIP XL


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalna (2 v1).
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Pouzdan okosnica Njemačke kvalitete kolica.
  4. Svijetli dizajn i zanimljiv dizajn.
  5. Ugodna prostrana kolijevka.
  6. Suspenzija je podesiva. Sustav amortizacije je proljeće.
  7. Prednji kotači s obujmicama.
  8. Košara za košnju.
  9. Roditeljska ručka podesiva na visinu.
  10. Leđa u hodniku blokira se vodoravnom položaju.
  11. Broj podesivih položaja natrag - 5.
  12. Odvojivi prljavi pokrov.
  13. Ljetne pogodnosti:
   • svijetli spektakularni izgled;
   • lagan i pokretljiv.
  14. Nema zimske prednosti: nije dovoljno izolirano i zastoj u snijegu.

  prednosti:

  • Kvalitetna i pouzdana kolica.
  • Lagani dizajn.
  • Jednostavan za preklapanje.
  • Kvalitetni materijal za oblaganje.
  • Prostrana torba.
  • Prostran kolijevka.
  • Kompaktni model.

  nedostaci:

  • Nije pogodno za loše vrijeme.
  • Visoka cijena
  • Niski križ.

  Cijena: 72.000 rubalja.

  Cossato je poskočio


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: modularni sustav (3 u 1).
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Opremljen s tri modula:
   • ležaljke;
   • šetalište;
   • tip vozila "0 +" (do 13 kg).
  4. Sjedalo automobila:
   • sigurnosni pojasevi u tri točke;
   • prijenosna ručka;
   • montiran u kabini s redovitim pojasevima uz i protiv kretanja;
   • montiran na okvir kotača.
  5. postolje:
   • lagan, opremljen madracom i velcro remenom;
   • opremljen sustavom ventilacije;
   • opremljen prijenosnom ručkom;
   • vrh za zaštitu od sunca;
   • nalazi se rt s patentnim zatvaračima.
  6. Pješačka jedinica:
   • leđa je regulirana na tri mjesta;
   • opremljena sigurnosnim pojasevima od pet točaka;
   • opremljen madracom;
   • podesivo korak;
   • ugradnja u dva položaja na okviru kotača;
   • na poklopcu velikog vizira;
   • Mesh odjeljak za male predmete.
  7. Vrlo je tapaciran s izdržljivim i ugodnim materijalom visoke kvalitete - svi dijelovi mogu se prati, otporni na blijeđenje.
  8. Spektakularni dizajn.
  9. Lagana aluminijska podvozja.
  10. Tu je i parkirna kočnica.
  11. Podesiva roditeljska ručka.
  12. Gumeni kotači otporni na habanje.
  13. Uključeno: kaput za kišu, torba, stopalo za noge.
  14. Ljetne pogodnosti: lagana, lijepa, kompaktna kolica.
  15. Zimske pogodnosti: nisu prikladne za zimu.

  prednosti:

  • Svijetli vidljivi dizajn.
  • Lagani minijaturni dizajn.
  • Univerzalni skup potrebnih modula.

  nedostaci:

  • Niski križ.
  • Prikladno samo za toplu sezonu.
  • Visoka cijena

  Cijena: 53.000 rubalja.

  Joolz Day Studio


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: hodanje.
  2. Dob: od 6 mjeseci do 3 godine.
  3. Pametan dizajn.
  4. Proširena oprema.
  5. Zgodna visoka pozicija sjedala.
  6. Sigurnosni pojasevi regulirani su u dva položaja.
  7. Podesiva roditeljska ručka.
  8. Zamjenjivi položaj stopala.
  9. Parometar se otvara jednom rukom.
  10. Svi kotači su opremljeni jastukom opruge.
  11. Kompaktan dizajn.
  12. Prostrana košarica za kupnju.
  13. Uključeno: kaput za kišu.
  14. Ljetne pogodnosti:
   • velika podesiva kapuljača;
   • visoko sjedalo;
   • lakoća i manevrvnost;
   • zanimljiv izgled.
  15. Zimske pogodnosti:
   • kišni pokrivač;
   • povećana amortizacija.

  Nedostaci: niska svestranost - samo kolica kolica.

  Cijena: 56.000 rubalja.

  Hesba Condor Coupe de Lux VIP


  specifikacije:

  1. Vrsta kolica: univerzalna (2 u 1).
  2. Dob: od rođenja do 3 godine.
  3. Ručno sastavljanje.
  4. Snažna amortizacija.
  5. Gumeni kotači na napuhavanje.
  6. Mekoću staze.
  7. Pokrivanje od prave kože i ostalih visokokvalitetnih materijala.
  8. Klasični dizajn.
  9. Kuhinja s kromiranim rubom.
  10. Sigurnosni pojasevi u pet točaka.
  11. Trajni i lagani aluminijski okvir.
  12. Velik broj pribora.
  13. Ljetne pogodnosti:
   • glatka vožnja;
   • velika napa;
   • prirodno prozračni materijali;
   • madrac u kolijevci;
   • funkcija bolesti pluća;
   • lijep elegantan izgled;
   • lagana konstrukcija
  14. Zimske pogodnosti:
   • izvrsna amortizacija;
   • veliki napuhani kotači;
   • duboko napa;
   • visoka propusnost.

  prednosti:

  • Invalidskih kolica.
  • Visoke performanse.
  • Kvalitetni materijali.
  • Ručno sastavljanje.
  • Kožni presvlake.
  • Kotači za odabir.
  • Izvrsna apsorpcija udarca.
  • Pouzdan i izdržljiv.
  • Njemačka kvaliteta.

  nedostaci:

  • Vrlo skupo.
  • Nije najbolja opcija za zimu.
  • Kotači i pribor se kupuju odvojeno.

  Cijena: 244 700 rubalja.

  Savjeti za odabir

  • Pick up kolica prema vašim potrebama: modularni sustav, kolijevka, univerzalni ili transformator. Svaka opcija ima svoje prednosti.
  • Razmotrite sezonsku sliku modela: neki od najboljih prilagođeni su proljetno-ljetnom razdoblju, dok drugi su dobri za loše vrijeme i hladnoću.
  • Elite kolica nisu uvijek predstavljena u širokoj konfiguraciji ili tehnološkom dizajnu - ponekad su dobri klasični modeli koji se koriste vrlo kratko.
  • Kupnja skupe kočije, provjerite dostupnost potrebnih certifikata i sve povezane jamstvene dokumentacije, tako da ćete se spasiti od krivotvorenja.

  Skupo kolica su velika investicija. Izrada i pozornost na svaki detalj jamstvo je brandiranih skupih modela poznatih proizvođača. Odaberite svoj model i uživajte u svim prednostima elitnog dječjeg prijevoza.