Master Class: Maternity Sling Jacket

Zdravlje

Stvarno mi se svidio uzorak ove jakne za trudnice, jer je višenamjenski, ima umetak na veliki trbuh, također možete šivati ​​komadić za nošenje za bebu, a možete ga i savršeno nositi bez umetaka, poput redovite jakne. Za šivanje samog sakoa i umetanja na trbuh, uzeo sam 2 metra tkanine, također trebam iste odvojive patentne zatvarače (svi umetci se drže na patentnim zatvaračima), izolacija Alpolux 200, podstava, gotovi uzorak iz "lijes".

Izrežite uzorak, lijepite sve dijelove

Izrezali smo pojedinosti jakne, dajući dopuštenja za šavove

Na glavnim pojedinostima izrezali smo grijača i skicu na pogrešnu stranu detalja s velikim šavovima. Zimska jakna, pa koristim debelu izolaciju

Džepove.

Za izradu džepova izrezali smo 4 dijela džepova za prtljagu, 2 pravokutna oblika za letke po stopi dužine = ulazna duljina u džep + 2 cm dopuštenje za bočne dijelove listova, širina = dvostruka širina listova u gotovom obliku + 2 cm za dodatnu naknadu. Izrezali smo izolacijsku traku prema veličini lišća u gotovom obliku, 2 pojedinosti o valance iz glavne tkanine jakne (tako da se obloge tkanine džepova ne mogu vidjeti).

Na oba dijela pričvrsti valance na vrećicu, dopuštamo dopuštenje šavova da se približi liniji.

Na markingu s jaknom označite pravokutnu liniju ulaza u džep i širinu lišća u gotovom obliku. Izdvajamo letke s izolacijom na pola, označavamo linije šivanja na letcima i kostima od kostima.

U pojedinostima džepa vrećice namočimo detalju i detalju letaka s jaknom prema dolje, kombinirajući linije koje trebamo ubaciti, šavna linija mora se podudarati s linijama za označavanje na jaknu i završiti na poprečnim linijama.

Na letku nametnemo drugi komad vrećice i ubodimo ga u liniju šivanja lisica.

Izrezali smo ulaz u džep, ne dostižući 1,5-2 cm, stvaramo uglove. Objavimo pojedinosti džepa, zategnite krajeve lišća i pričvrstimo ih šavovima uz kutove. Stavljamo detalje o džepovima vrećice.

Prilično je teško izraditi džep s plaštem na izolacijskoj tkanini od jakne, a ako ga niste još šavali, najbolje je da se najprije ponašaš na drugim tkaninama kako ne biste pokvarili proizvod))

U ovoj fazi odlučio sam malo zatvoriti jaknu, jer je tkanina odabrana vrlo tanka, ali to je bolje učiniti prije donošenja džepa. Za zanjivanje jakne, označite prednju stranu dijelova linije u redovitim razmacima (imam 12 cm) i ubacite uz te linije zajedno s izolacijom velikim šavom.

Šivamo rešetke na ramenu, ubodimo rukavima, možemo unaprijed premjestiti rukave.

Jedna linija, kombinirajući linije šavova, brišemo bočne dijelove jakne i dijelove rukava.

Podstava.

Izrezali smo pojedinosti obloge.

Pribrata pritachivayem na policama, mljevenje ramenih rezova, ubod u rukavima, s jednom linijom smo brusiti od strane rezanja i sleeved cut.

Police iz obloge trebaju se smanjiti manje po širini pokrova.

Hood.

Smanjujemo detalje o napa

Smanjujemo detalje obloga s kapuljačom.

Sklopimo napa i obloge prema unutra i pridružimo se šavovima.

Podstava kapulja treba biti izrezana manja od glavnog dijela na zavoju za vučnu šipku. Ugradite gumenjake

Okrećemo donji rub na privjesku, produžimo elastični kabel za kravate kroz uvodne cijevi, pričvrstimo pričvrsnice i pričvrstimo krajeve kabela.

Povezujemo obloge s jaknom. Spustimo donji dio obloge na dno jakne, odvojimo odrezivanje rukava.

Stavite dno rukavaca, možete umetnuti u dno gume.

Odlučio sam dodati stand-up ovratnik na svoju jaknu. U tu svrhu izradio sam duljinu trake jednaku duljini vrata i udvostručila širinu stalka, kao i traku izolacije.

Spojemo poklopac na vrat, a zatim priložimo jedan prsten ovratnika na istu liniju pričvršćivanja nape.

Zaplijenimo i šivamo zatvarač, tako da su šavovi križića poravnati.

Na dnu jakne ugrađujemo ušice.

Spoj vratnice obloge povezujemo s drugim rezom ovratnika, nemojte zaboraviti pričvrstiti petlju.

Spojemo dijelove podupirača na pletenicu zatvarača, postavljamo prvu liniju pričvršćivanja zatvarača, uvijanje prsluka kroz otvor za zatvaranje u bočnoj šavoj obloge.

Mi prommentvat dnu jaknu, instalirajte stezaljke, preskočite i pričvrstite kabel.

Ubodite dno jakne tako da je kabel bio u privezištu.

Uz patent zatvarač, dajemo završnu liniju do širine stopala, šivanje okovratnika preko vrata, tako povezujući ga, postavljajući liniju na liniju pričvršćivanja ovratnika.

Šivanje rupa za okretanje, uklonite nit, tragove krede, jakna je spremna.

Umetnite trudnoću

U posljednjim mjesecima trudnoće vrlo je korisno umetanje na veliki trbuh. Za šivanje takvog umetka potrebno vam je ista tkanina i isti zatvarač kao u jakni. Izrezali smo tri dijela umetka - od glavne, obloge i izolacije.

Grijača označavamo na pogrešnoj strani glavnog dijela.

Mi pričamo i pričvrstimo dijelove zatvarača na glavni dio;

Spojimo podstavu, stavljamo ga na prednju stranu umetka s našim licem, položimo liniju u liniji pričvršćenja zatvarača, ostavimo rupu za izjednačavanje (10-15cm).

Mi umetamo umetak na prednju stranu, šavimo otvor za preokretanje sa skrivenim šavovima. Uz patentne zatvarače dajemo završne linije na širini stopala.

Budući da imam prugastu jaknu, ponovio sam šavne linije na dnu.

Jakna je spremna, vrlo je prikladna zato što se može nositi, a ne tijekom trudnoće, pričvršćivanjem usta na trbuh - posljednjih mjeseci trudnoće, a također možete šivati ​​dodatnu remen za nošenje bebe.

Maternji umetak Guslenok - pregled

Vrlo dobro kupiti. Ne želite potrošiti novac na jaknu za trudnice? Onda ste ovdje!

Dobar dan svatko!

Drugo i treće tromjesečje moje trudnoće kao sin, padale su u jesen i zimi. Prema tome, pitanje je bilo akutna kupnja gornje odjeće.

Da bi odbacio 6-7 tisuća na slinger - toad je gušio, kupujući veću jaknu a la "poklopac spremnika" također nije izazvao oluju emocija. Još je bilo neko vrijeme prije hladnog vremena, ali, kraj mojih izbora bio je stavljen prijateljskim prijedlogom da bih trebao stati u trapezijev krzneni kaput.

Imam sve što je u redu s fantazijom, pa sam se živo predstavio (bio sam 50-52 u veličini) u krznenom kaputu, šeširu i kolicima s jednom godišnjom kćerkom u rukama, osvježen sam hladnim znojem i ozbiljno sam preuzeo problem.

Pronađeno mjesto Guslyonok, koja je prodavala razne pribor za trudnice i majke s bebama. I tamo sam vidio umetak u jaknu za trudnice po prihvatljivoj cijeni od 600 rubalja + troškovi isporuke imali su 200. Stavio sam narudžbu, poslao mi e-mail račun, platio u banci i poslao me narudžbu doslovno za nekoliko dana. Poslali su broj pjesme i pratio paket kroz rusku poštu.

Otišla je oko 3 tjedna. Uobičajena plastična vrećica, komad papira s uputama, set gumba i umetak.

Sustav pričvršćivanja umetka na jaknu je ružan jednostavan. Nakon što sam proveo oko sat vremena, šivao sam gumbe na unutrašnjost jakne

Umetnite u jaknu za trudnice.

Djevojke gdje možete kupiti umetak u jaknu? Pa, ne želim kupiti novu jaknu već 2 mjeseca, a moj je već teško dolaziti... Možda netko naredi na internetu? ili možda netko sews sebe? pomoći ((

Nikush nije kupio

Kupio sam jaknu s umetkom) i kasnije nije prikladna za trudnice

Gledajte, možda netko zavrti na vašu narudžbu, imamo djevojku u Cheu koja sews, ali ne znam hoće li je preuzeti za otpremu ili ne, a u hotelu se okrenuti.

Nemojte reći kontakte krojačica? I koliko je koštalo?


ako ne pronađete zatvarač - postoji verzija s gumbima pričvršćena (kao što je ovaj - samo to je za habanje način)

Višenamjenski i topli majčinski jakni. Vrste, opisi i najbolji proizvođači

Raspon odjeće za trudnice širi se svake godine, nudeći praktične i ergonomske modele za trudnice.

Jedan od takvih proizvoda je džepni slinger jakna - multifunkcionalna stvar koja se može koristiti u fazi nošenja i dojenja. O tome što je i kako se umetak upotrebljava u ovom proizvodu bit će raspravljen kasnije u članku.

Što je slingokurtka s umetkom 3 u 1 i transformatorskom jaknom 2 u 1

Slingokurtki se razlikuju od tradicionalnih modela odjeće u prisustvu posebnog umetka za remen - uređaje za nošenje djeteta u prvim mjesecima života. Dodatni element nalazi se ispred proizvoda, zalijepljen sa jedne ili dvije strane.

To stvara prikladan kut za smještaj novorođenčeta.

Umetni remen ima promjenjivu konstrukciju i može se prilagoditi visini i težini djeteta. Stoga mlada majka ne može se brinuti da njezina težina i dimenzije djeteta neće stati na takav uređaj.

Posebnost slingokuta je da ovaj proizvod sadrži tri stvari odjednom:

 • gornja odjeća za trudnice;
 • uobičajena jakna prije / poslije trudnoće;
 • odjeću za žene i djecu.
 1. pogodan za uporabu u različitim situacijama, oslobađa ruke mladoj majci;
 2. nema potrebe zagrijati bebu - temperatura njegova tijela bit će ista kao i ona majke;
 3. Jakna se može nositi za trudne i ne-trudne.

Nedostatak modela je veći trošak, ali troškovi se nadoknađuju univerzalnošću modela.

2 in 1 transformator jakna za trudnice ima neke razlike od dječje slinger jaknu. Model nema uređaj za nošenje bebe, ali postoji uobičajeni umetak za prošireni trbuh. Rez od elementa osigurava njegovu ekspanziju u području struka, što vam omogućuje da nježno držite trbuh i ne isporučujete nelagodu trudnoj ženi. Većina tih modela dizajnirana je za zimu i izrađena na temelju pouzdane izolacije.

 • zadržava toplinu tijekom hladne sezone;
 • prikladno za bilo koje razdoblje trudnoće;
 • Dobro se nalazi na slici, izgleda moderno i moderno.

Nedostatak modela je nedostatak remena, koji ne dopušta da se koristi za nošenje novorođenčadi.

Koji su stilovi?

 1. Dvostrani - model se može nositi s obje strane, pretvarajući stvar iznutra prema van za promjenu ormara.
 2. Prsluci za prsluk - stvar je bez rukava, inače obavlja iste funkcije kao i slingokurtka.
 3. Slingoplasch - zalijepljen od vodootporne i vjetrovitog materijala, štiti majku i dijete od vjetra i kiše.
 4. Zima s dvostrukom izolacijom - pogodnom za teške mrazove, sadrži veliku količinu punila.
 5. Sa stražnjim pričvršćenjem - uključuje natrag dijete.
 6. S dvije nape - jedan je namijenjen ženi, drugi - za svoju bebu.
 7. Demi-season windbreakers - prikladni za vruće vrijeme, modeli imaju vizir za dijete.
 8. S dva umetka - jedan je dizajniran za razdoblje trudnoće, a nakon porođaja zamijenjen je dječjim remenčićem.

Zašto trebam i kako se koristi umetak?

Umetci u jaknu za trudnice omogućuju vam da proširite prostor unutar odjeće kako bi odgovarao povećanom trbuhu. Proizvođači su izrezali model tako da se jakna može koristiti čak iu posljednjim fazama trudnoće.

Najudobniji su umetak s dva patentna zatvarača - pričvršćeni su s obje strane ispred jakne, mogu pružiti mjesto trbuha i bebe.

Neki su modeli opremljeni krilima, koji mogu promijeniti oblik elementa i njegovu svrhu. Umetci s vodoravnim gumenim vrpcama omogućuju vam da se protežu struk ili prsa i time osiguravate dodatnu količinu.

Slingokurtki može biti opremljen s dva umetka: jedan se koristi tijekom trudnoće, a drugi je namijenjen za hodanje s djetetom.

Koje vrste hvataljki mogu koristiti?

Slingokurtka savršeno odgovara većini dizajna modernih remenica:

 • remen ruksak;
 • remen u obliku šalca;
 • May-remen;
 • brzo remen;
 • remen s prstenima.

Dijete se može nositi uspravno, na prsima i leđima. Neke mlade majke koriste klokan umjesto remena, ali u ovom slučaju potrebno je uzeti u obzir rez odijela, budući da će beba biti smještena ispod dojke.

Zahtjevi za zimske transformatore

Preobražavajuća jakna namijenjena je prvenstveno za zimsku sezonu. Model hladne sezone mora ispunjavati sljedeće kriterije:

 1. Udobna duljina. Prevelika džepna jakna će biti neugodna na gumb, a prekratko neće zagrijati stražnjicu. Dakle, najbolje će biti duljina do sredine kukova ili na koljenima.
 2. Kapuljač, zagrijanu usta i manšete neće dopustiti da se hladni zrak pojavi pod podstavom odjeće.
 3. Munja treba biti smještena tako da čak i uz veliki trbuh i bebu na prsima lako ih možete koristiti.
 4. Poželjno je imati velike džepove i elastične trake u području ramena za slobodu kretanja.
 5. Donje podstavljene jakne s rubom pri dnu ruba pomoći će očuvanju topline.
 • 4-in-1 slingokurt - osim uobičajenih funkcija, osigurava povratak nošenja djeteta;
 • membrana slingokurtka - izrađena od "prozračnog" materijala, pogodna za aktivan stil života;
 • jakna-park - izrađen od vodonepropusnog materijala, s produljenim leđima i zakrpama.

proizvođači

Najpopularniji među kupcima su sljedeće robne marke:

Volim majku

Ruski proizvođač odjeće za trudnice i dojilje. Raspon također uključuje odjeću za djecu i udobne uređaje za nošenje. Svi proizvodi su proizvedeni u tvornicama šivanja Rusije, svaki model je razvijen vrlo pažljivo, što ga čini prikladnim, a uređaji su što udobniji i nevidljivi što je više moguće.

Volim mama slingokurtki i transformatori dobro se zagrijavaju, nemojte deformirati i izgledati vrlo elegantno. Uvijek u prisutnosti rešetke pune veličine i sposobnosti odabira nekoliko boja - od klasičnog tamno do svijetle i ženske.

Yammy mamy

Ruski brand koji proizvodi ormariće za vrijeme trudnoće i dojenja. Svi proizvodi su modelirani uzimajući u obzir fiziološke karakteristike žene.

U odjeći od Yammy Mammy, čekanje bebe će biti ugodan i udoban, a nakon poroda, majka se lako može komunicirati s djetetom čak i na najgućenijim mjestima, skrivajući proces hranjenja od znatiželjnih očiju. Sve su zbirke proizvoda razvijene na principu sezonalnosti, uzimajući u obzir najnovije trendove na području modne odjeće. Raspon uključuje demi-sezonu, runo i zimski slingokurtki, kao i sledozhdudeviki u veselim bojama.

"Echidna"

Mlada ruska tvrtka specijalizirana za proizvodnju proizvoda za prirodno roditeljstvo. Proizvodni program tvrtke obuhvaća remenje, dječje jakne, dječju odjeću, njegu odjeće, reusable pelene, majice i bodice s originalnim ispisima za bebe.

Tvrtka sewing slingokurtki za trudnice u Rusiji, a materijali za odjeću su napravljeni po posebnim redoslijedom od najvećih tvrtki diljem svijeta. "Echidna" je nositelj autorskih prava od 9 patenata za žensku odjeću. Modni dizajneri razvijaju stilove dječje kornjače tako da se mogu koristiti prije i poslije poroda.

Savjeti za odabir

Slingokurtka će biti udobna odjeća za trudnicu i pouzdan pomoćnik mlade majke, ako uzmemo u obzir nekoliko važnih kriterija za odabir.

 • Umetni dizajn Najudobniji i ergonomski umetak je trapezoid. To vam omogućuje sigurno snimanje i nošenje novorođenčadi i starije djece. Ako mlada majka koristi dječju bebu kada dijete ima najmanje 6 mjeseci, bolje je odabrati proizvod s kapuljačom za bebu.
 • Krojenje. Slingokurtki s ukrašenim elastičnim vrpcama u prsima i području struka izgledaju više graciozni - vizualno sitni lik i izgledaju manje voluminozno. Ako postoji rizik da ne ulazite u ovaj stil, bolje je ostati na klasičnom modelu s širokim umetcima.
 • Dodatni elementi. Vanjski džepovi, rukavice na rukavima, utyazhki na dnu jakne, nožice, rezovi za ručke za mrvice - ove male stvari će učiniti proces rada stvari ugodnijim.
 • Zimski slingokurtku bolje odabrati na temelju prirodnog punila. Gagachy ili guska dolje će biti super da se zagrije u hladnoj zimi, neće dopustiti da se majka i dijete smrznu. Debljina izolacije trebala bi se temeljiti na prosječnim temperaturnim pokazateljima zime - prekomjerno zagrijavanje i znojenje u superizoliranoj jakni također se ne isplati.
 • Gornji sloj Gornji sloj zimske jakne trebao bi biti izrađen od guste, vodootpornog, neprobojnog tkanina, a podstava treba čvrsto držati punilo. Jakna je fleece pogodna za toplu zimu, a za izvan sezone - remen ili kaput.

Odjeća za trudnice prije svega se mora nositi sa svojim izravnim odgovornostima - pružiti toplinu i udobnost. Stoga, pri odlučivanju o kupnji određenog modela slingokuta, potrebno je odrediti individualne potrebe žene i procijeniti koliko će funkcionalnost proizvoda biti relevantna.

Majčinstvo Slingokurtki

Nije tajna da trudnice pristupaju izboru odjeće malo drugačije nego prije početka ovog nevjerojatnog razdoblja u životu. Slingokurtki je stvoren posebno za trudnice i dopušta vam da ih nastavite učinkovito koristiti nakon porođaja.

Značajke i prednosti

Značajke slingokurtki su njegove glavne prednosti. Glavna osobitost koja čini slingokurtka nevjerojatno popularnim rješenjem među budućim i uspješnim mama je kombinacija od 3 u 1. Kada kupite jednu remenicu, dobivate tri stvari.

 • Obična jakna. Uklanjanjem posebnih umetaka za remen, dobivate najobičniju jaknu koja se može nositi u prvim mjesecima trudnoće i nakon rođenja djeteta, kada se ne mora nositi u remen ili ergutorback.
 • Down jakna za kasnu trudnoću ili vjetar na prerušiti se, ako odaberete demi-sezonski model. Ovo je također jakna, ali omogućuje korištenje umetaka za trudnice.

Bit umetka je da vam omogućuje širenje jakne u području trbuha. Dakle, ne osjećate previše tlaka, jakna savršeno podupire trbuščić i pruža punu utjehu.

Posebna punila neće dopustiti zamrzavanje zbog izvrsne toplinske izolacije. U ovom slučaju, vagajte malo slingokurtki.

 • Lakat. Nije ga potrebno koristiti bilo kada, bilo gdje. Ali nakon rođenja, nošenje bebe u remenima do određene dobi vrlo je prikladno rješenje. Vaše su ruke puštene, ali dijete je stalno ispred vas pod strogim nadzorom.

Stavite dijete ispod jakne u posebnu remen, oslobodite se potrebi za malom šetnjom ili izletom u trgovinu da nosi dijete u stotinu odjeće. Potrebno je puno vremena i truda ako je beba vrlo mala.

Možete čak staviti bebu u remen u svojoj kućnoj odjeći. Unutar slingokurtka bit će nevjerojatno topao, udoban i ugodan. I vaše srce će ga samo smiriti. Praksa pokazuje da djeca dobro spavaju u jaknima, stvarajući dodatnu udobnost za mladu majku.

Modni trendovi

Odabir jakne, želim dobiti ne samo udobnost i praktičnost, ali i izgledati atraktivno i moderan u njemu.

U ove svrhe obratite pozornost na trenutne trendove.

 1. 2 u 1. Takve trake imaju dva načina - redovitu jaknu i prsluk-remen.
 2. 3 u 1. Pogodno za trudnoću, nošenje bebe u remen i za svakodnevni život.
 3. S učvršćenjem straga. Ima praktičnost, prilično impresivan i originalan.
 4. S dvije nape. Ne samo lijepa već i praktična. Vi i vaše dijete postajete kao cjelina. Iako zapravo jest.
 5. Zimska izolirana opcija koja vam daje osjećaj topline i udobnosti čak i pri vrlo niskim temperaturama.
 6. Demi-sezoni vjetrovke. Lagana inačica za super vrijeme. U dječjem dijelu jakne, nije rijetkost da postoji poseban vizir koji štiti lice djeteta od vjetra.
 7. Ljetne jakne. Jakne su važne i ljeti, kada djevojke idu u šetnju u hladnim večerima. Jakna je dovoljno lagana, prozračna, omogućujući vam da se osjećate ugodno i sigurno.

Kako odabrati

Postoji nekoliko naglasaka na kojima se glavni naglasak stavlja pri odabiru.

sezonalnost

Svi slingokurtki uvjetno podijeljeni na zimu, demi-sezonu i ljeto. Trudne djevojke i mlade majke se ohrabruju da imaju sve tri vrste u ormaru.

tkanina

Mnogo je materijala za šivanje jaknih kornjača, ali se svi mogu podijeliti na mokro i vodonepropusno. Prvi tip je vuneni proizvodi koji su relevantni samo na suhom vremenu. Ako kupite samo 1 remen, odaberite jaknu od vodonepropusnih, ali disanja.

prilagodljivost

Jakna može biti isključivo remen, djeluje kao normalna jakna i remen, ili može kombinirati 3 funkcije u 1. Zadnja opcija prikladna je i praktična, jer ako je potrebno, transformirate jaknu.

ulošci

Odmah se preporučujemo da odaberete jaknu s umetkom tipa jednakostraničnog trapeza, koji ima zatezanje za kontrolu glasnoće.

Postoje umetci s kapuljačama i patentnim zatvaračima, ili gumbe, kao i pojaseve s rupom ispod glave djeteta. No, oni moraju biti odabrani pojedinačno, a brzim rastom djeteta bit će dovoljni samo za nekoliko mjeseci korištenja. Prvi tip je univerzalan i omogućit će djetetu trošenje dugo vremena.

Sva prava pridržana, 14+

Kopiranje materijala na stranicama moguće je samo ako instalirate aktivnu vezu na našu web stranicu.

omotnice

Ušicu za umetanje i umetanje za trudnice prikladne bilo kojem od vaših jakni (donji jakni).

Umetak je napravljen prema sljedećem principu:

 • Uključeno u umetak su dvije trake + gumbi
 • Gumbi šivaju na jaknu s obje strane zatvarača
 • na gumbima ušivenim na obje strane jakne oblače trake (koje su uključene u kutiju)
 • letvice pričvršćene za vašu jaknu s patentnim zatvaračima pričvršćuju zatvarač umetaka koji ste kupili.

3in1 jakna zima Madeira Blue Majčinstvo i Babywearing

Te veličine možete izmjeriti u našim trgovinama.
Moskva, Varšava autocestom, 68k2

Tip: majčinstvo, beba remen, redovita

Uključeno: jakna, maternice umetak, babywearing umetak

Sling: Ovakvice

Izolacija: Thermofinn (250 g / m)

Džepovi: gumb iznad glave

Kuliski na dnu: postoji

Dužina rukavca: 65 cm (bez pletenih manžeta)

Duljina proizvoda na leđima: 88 cm

Kako zadržati: kemijsko čišćenje

Marija

3in1 jakna zima Madeira plava za trudnice i babywearing, koja uključuje 100% poliester, mogu se kupiti po prihvatljivoj cijeni od 0 rubalja. u online trgovini "Volim mama" c isporuke ili koristiti samouprave na dan narudžbe. Imamo široku paletu odjeće za trudnice i majke za njegu. Informacije o jamstvu i isporuku možete dobiti od naših operatora na telefon: +7 (495) 988-16-14 ili 8 (800) 550-500-1.

umetnite u jaknu za trudnice

Postoji 7 odgovora u ovoj temi, 3 sudionika, zadnje ažuriranje NNataliya 9 mjeseci prije.

Prodat ću umetak u jaknu za trudnice. Dostupno u tirkizu (dvije sjene), crno i crveno. Još jedna boja, druga duljina, druga bravica, još jedan bod, druga obloga, sve je moguće - što je više moguće odabrati jaknu. Vrijeme proizvodnje nakon odabira materijala je dan. Slanje u regije. Ne mogu shvatiti kako umetnuti fotografiju...

Nije moguće umetnuti sliku. možete vidjeti ovdje: https://vk.com/club131583857

 • Odgovor je 9 mjeseci. natrag korisnika NNataliya.

drugi pokušaj umetanja slike)))

Ne razumijem što.

Neću umetnuti sliku

 • Odgovor je 9 mjeseci. natrag korisnika NNataliya.
 • Odgovor je 9 mjeseci. natrag korisnika NNataliya.
 • Odgovor je 9 mjeseci. natrag korisnika NNataliya.

Kupite jaknu za trudnice

223 varijante u odjeljku "Jakne za trudnice"

Maternity Softshell Jacket (maslina) Bonprix

Praktična jakna izrađena od softshell materinskih materijala. Savršeno za cijelo razdoblje trudnoće zbog bočnih zatvarača, s kojima, ako je potrebno, možete povećati širinu proizvoda. Jakna je opremljena s odvojivom kapuljačom i stand-up ovratnikom s vučnim trakama. Žarulja s dva.

Jakna s umetkom za bebu (ružičasti prašak) Bonprix za trudnice

Ova praktična jakna je savršena za bilo koje razdoblje trudnoće i razdoblje nakon porođaja. Sewn u stranu šavova omogućuju patentnim zatvaračima prilagodbu volumena jakne. Mlade majke mogu nositi bebu ispod jakne zahvaljujući posebnom odvojivom džepnom umetku. Džep ima samo zaštitnu funkciju, a ne godinu dana.

Pletena jakna s umetkom za dijete (svijetlo sivo melange) Bonprix

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim umetkom koji će zaštititi bebu od vjetra i hladnoće. Bočna zupci omogućuju prilagodbu širine proizvoda tijekom trudnoće i nakon isporuke. Zaštitni umetak namijenjen je isključivo zaštiti bebe i sam po sebi ne može poslužiti kao traka.

Maternity Fashion: Bonprix Hooded Jacket (tamno maslina)

Jakna s kapuljačom za buduće majke. Hood s uklonjenim krznenim rubovima krzna. Širinu struka se može jednostavno podesiti zbog rastegnute trake, pri čemu se model prilagođava veličini trbuha. Donji rub je također opremljen s vezanom vrpcom. Omogućuju skriveni zatvarači uz bočne šavove.

Bonprix lagana majčinska jakna s karticom za bebu (tamno plava)

Lagana praktična jakna za izvan sezone. Kartica će zaštititi bebu od vjetra i od vremenskih prilika. Cipele na stranama omogućuju prilagodbu širine jakne, što ga čini pogodnim za cijelo razdoblje trudnoće. Zalijepljen je i na prednjim gumbima. Elegantno prugasta podstava. Kartica služi isključiti.

Za buduće majke: presvučena jakna (crna) Bonprix za trudnice

Zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, ova tapacirana jakna pogodna je za cijelo razdoblje trudnoće. Kapulja, mekana obloge i prsa, kao i bočni zglobovi jamče visoku udobnost i toplo u zimskim danima. Strojno prati.

Topla jakna za trudnice i mlade majke (crna) Bonprix

Ova praktična jakna je savršena za bilo koji period trudnoće. Sewn u stranu šavova omogućuju patentnim zatvaračima prilagodbu volumena jakne. Mlade majke mogu nositi bebu ispod jakne zahvaljujući posebnom odvojivom džepnom umetku. Džep ima samo zaštitnu funkciju i nije prikladan za samostalan rad.

Topla jakna za trudnice i mlade majke (tamnoplava) Bonprix

Ova praktična jakna je savršena za bilo koji period trudnoće. Sewn u stranu šavova omogućuju patentnim zatvaračima prilagodbu volumena jakne. Mlade majke mogu nositi bebu ispod jakne zahvaljujući posebnom odvojivom džepnom umetku. Džep ima samo zaštitnu funkciju i nije prikladan za samostalan rad.

Za buduće majke: zimska jakna (crna) Bonprix

Moda za trudnice: prekrasna zimska jakna s modnim sklopovima na polju rukava, kao i prednje i stražnje. Odvojiva napa s prozirnom krpom. Prednja strana s džepovima. Praktični zatvarač s dva zatvarača, skriven ispod linije gumba. Širina uvijanja može se podesiti uz pomoć.

Za buduće majke: zimska jakna (sivo-plava) Bonprix za trudnice

Moda za trudnice: prekrasna zimska jakna s modnim sklopovima na polju rukava, kao i prednje i stražnje. Odvojiva napa s prozirnom krpom. Prednja strana s džepovima. Praktični zatvarač s dva zatvarača, skriven ispod linije gumba. Širina uvijanja može se podesiti uz pomoć.

Maternity Fashion: Parka Fleece Lining (tamno plava) Bonprix

Ovaj park možete nositi tijekom trudnoće: širina modela može se jednostavno podesiti zahvaljujući rastegnutoj vrpci na struku i patentnim zatvaračima duž bočnih šavova. Zagrijavanje vunena podstava je pogodno za hladne dane izvan sezone. Vtachnye džepovi na stranama.

Za trudnice: prslukana jakna (tamnoplava) Bonprix za trudnice

Visoki ovratnik na elastičnom traku za podešavanje širine. Zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, širina jakne može se pojedinačno povećati, tako da je model prikladan za gotovo sve mjesece trudnoće. Širina struka se također može podesiti zahvaljujući vučnici. Rubovi rukavaca u gumama. Dva praktična džepa.

Maternity Fashion: Obloženi Jacket s Pocket-in karticom za Baby (Olive) Bonprix

Prozirna izolirana jakna će te ugrijati u najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon porođaja. Plišani oblog na nape i džepovima čine ga osobito udobnim. Gumene lisice štite rukave od hladnog zraka. Zahvaljujući patentnim zatvaračima na stranama, jakna se može nositi u bilo kojem trenutku.

Moda za trudnice: jakna s oblogom i džepni poklopac za bebu (prirodni kamen) Bonprix

Prozirna izolirana jakna će te ugrijati u najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon porođaja. Plišani oblog na nape i džepovima čine ga osobito udobnim. Gumene lisice štite rukave od hladnog zraka. Zahvaljujući patentnim zatvaračima na stranama, jakna se može nositi u bilo kojem trenutku.

Za trudnice i mlade majke: džep s džepom za bebu (tamno plavu) Bonprix

Ova neobično lagana jakna za trudnice bit će vaš nezaobilazni pratitelj na hladnim danima. Zahvaljujući posebnom džepu za bebu, jaknu se može nositi nakon poroda. Ima suspenziju za bradavice. Jakna se prodaje u posebnoj maloj vrećici za kompaktnu i praktičnu pohranu (na primjer, u suradnji:

Jacket SoftShell (maslina) Bonprix Maternity

Moda za trudnice: praktična softshell jakna s umetkom za bebu, koja dolazi tijekom trudnoće. Širina jakne se može podesiti pojedinačno zbog patentnih zatvarača sa strane. Umetak za bebu namijenjen je samo da ga zaštiti od vjetra i vremena, a ne zbog nošenja! Strojno prati.

Moda za trudnice i mlade majke: jakna s džepnom karticom za bebu (crveni kesten) Bonprix

Prozirna izolirana jakna za trudnice s dvostrukim zatvaračem ispred vas će vam zagrijati na najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon poroda. Odvojiva napa s poklopcem za krzno pričvršćena je na kabel s držačima na rubovima, što vam omogućuje prilagodbu stila nape motora prema vremenu. Plutajuće prozore.

Moda za trudnice: jakna s kapuljačom (bijela vuna) Bonprix

Jakna s kapuljačom za buduće majke. Hood s uklonjenim krznenim rubovima krzna. Širinu struka se može jednostavno podesiti zbog rastegnute trake, pri čemu se model prilagođava veličini trbuha. Donji rub je također opremljen s vezanom vrpcom. Omogućuju skriveni zatvarači uz bočne šavove.

Za buduće majke: pletena jakna s umetkom za bebu (crnu) Bonprix

Udobna jakna za trudnice s umetkom za bebu i s kapuljačom - pogodna za cijelo razdoblje trudnoće. Sigurnosni zatvarači na stranama omogućuju povećanje širine jakne u skladu s veličinom rastućeg trbuha. Nakon isporuke, jakna se može nositi s umetkom koji vam omogućuje da nosite bebu ispod jakne. Implementacije.

Za buduće majke: jakna s kapuljačom (plavi traper) Bonprix za trudnice

Ova jakna raste s trbuščićem: zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, širina modela može se individualno prilagoditi kako bi vam odgovarala tijekom trudnoće i nakon poroda. Svjetlo pamučne podloge. Cipela s dva psa. Pletene rukavice s rupe za palce i remen u gumama.

Jakna za trudnice (tamnoplava) Bonprix

Praktična jakna s bundom s kapuljačom. Obrezivanje kontrasta. Udobno uklapanje. Prednji dvosmjerni zatvarač sa širokim placketom na gumbima. Unutarnji opseg struka je podesiv zahvaljujući trakastu traku. Stand-up ovratnik. Prednji vtachnye džepovi. Mala ukrasna krpa na rukavu.

4 u 1 Funkcionalni majčinski jakni s Baby Pocketom (Crveno / jastog) Bonprix

Ovaj svestrani 4 in 1 majčinski jakni može izvesti mnoge različite funkcije. To će vam savršeno zagrijati zahvaljujući unutarnjem podstavu za fleece, koji se lako može odvojiti tijekom toplog dana izvan sezone i odvojeno odjeću. Kuliska i brave na stranama omogućuju podešavanje obujma dna.

Jakna za trikotaće za buduće i majke za njegu (crna) Bonprix

Jacket brand bpc za buduće i majke za njegu će biti univerzalni element vašeg ormara. Tijekom trudnoće, udobno prianjanje osigurava dovoljno mjesta za rast tumora. Nakon poroda u jakni, možete udobno i nesvjesno dojiti bebu.

Maternity Fashion: Fleece Lined Parka (Maslina) Bonprix

Ovaj park možete nositi tijekom trudnoće: širina modela može se jednostavno podesiti zahvaljujući rastegnutoj vrpci na struku i patentnim zatvaračima duž bočnih šavova. Zagrijavanje vunena podstava je pogodno za hladne dane izvan sezone. Vtachnye džepovi na stranama.

Jacket Softshell Maternity (crna) Bonprix

Praktična jakna izrađena od softshell materinskih materijala. Savršeno za cijelo razdoblje trudnoće zbog bočnih zatvarača, s kojima, ako je potrebno, možete povećati širinu proizvoda. Jakna je opremljena s odvojivom kapuljačom i stand-up ovratnikom s vučnim trakama. Žarulja s dva.

Za buduće majke: jakna parkira s umetkom za bebu i pletenim podstavom (crna) Bonprix za trudnice

Lagana jakna za trudnice u sivo pletenu podlogu praktična je stvar za rano proljeće. Pocket kartica za bebu štiti od vjetra i vremena. Model je također savršen za cijelu trudnoću zbog bočnih zatvarača koji regulira širinu. Zatik se pričvršćuje na prednjoj strani i str.

Torbica za trudnice za trudnice i mlade majke s džepom za bebu (crnu) Bonprix

Pramenasta jakna s patentnim zatvaračima ušivenim u bočne šavove, omogućujući vam prilagodbu volumena tijekom trudnoće. Nakon isporuke, možete nositi preko remena pomoću džepnog umetka za bebu. Džep ima isključivo zaštitnu funkciju i nije prikladan za samoposluživanje. Ugodna stvar za budućnost.

Za trudnice i mlade majke: donji jakni s džepom za bebu (crni) Bonprix

Ova neobično lagana jakna za trudnice bit će vaš nezaobilazni pratitelj na hladnim danima. Zahvaljujući posebnom džepu za bebu, jaknu se može nositi nakon poroda. Ima suspenziju za bradavice. Jakna se prodaje u posebnoj maloj vrećici za kompaktnu i praktičnu pohranu (na primjer, u suradnji:

Softshell Jacket (crvena bobica) Bonprix

Moda za trudnice: praktična softshell jakna s umetkom za bebu, koja dolazi tijekom trudnoće. Širina jakne se može podesiti pojedinačno zbog patentnih zatvarača sa strane. Umetak za bebu namijenjen je samo da ga zaštiti od vjetra i vremena, a ne zbog nošenja! Strojno prati.

Jakna s umetkom za bebe (tamno plava) Bonprix za trudnice

Ugodna jakna za trudnice savršena je za hladne dane. U struku je zatezač, omogućujući vam prilagodbu volumena jakne u skladu s veličinom trbuha. Prednji skriveni zatvarač s vjetrobranom.

Moda za trudnice: jakna s kapuljačom (crna) Bonprix

Jakna s kapuljačom za buduće majke. Hood s uklonjenim krznenim rubovima krzna. Širinu struka se može jednostavno podesiti zbog rastegnute trake, pri čemu se model prilagođava veličini trbuha. Donji rub je također opremljen s vezanom vrpcom. Omogućuju skriveni zatvarači uz bočne šavove.

4 u 1 Funkcionalni majčinski jakni s Baby Pocketom (Navy / Gentian Blue) Bonprix

Ovaj svestrani 4 in 1 majčinski jakni može izvesti mnoge različite funkcije. To će vam savršeno zagrijati zahvaljujući unutarnjem podstavu za fleece, koji se lako može odvojiti tijekom toplog dana izvan sezone i odvojeno odjeću. Kuliska i brave na stranama omogućuju podešavanje obujma dna.

Za buduće majke: pletena jakna s umetkom za bebu (crnu) Bonprix

Praktična jakna za trudnice od ugodnog pletiva - pogodna za cijelo razdoblje trudnoće. Sigurnosni zatvarači u bočnim šavovima omogućuju dodatni volumen. Nakon poroda, možete staviti džep na jaknu, u kojem možete nositi bebu ispod jakne. Pocket izvodi isključivo zaštitnu zabavu.

Jacket Park za izvan sezone (crna) Bonprix za trudnice

Praktični model proljeća ili jeseni za trudnice. Širinu modela može se povoljno prilagoditi patentiranim patentnim zatvaračima uz bočne šavove i ispružene zalijepljene vrpce u struku i duž donjeg ruba. Dakle, jakna se može nositi tijekom svih devet mjeseci trudnoće i nakon poroda. Mogu biti.

Za buduće majke: prugasta jakna (crna) Bonprix

Visoki ovratnik na elastičnom traku za podešavanje širine. Zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, širina jakne može se pojedinačno povećati, tako da je model prikladan za gotovo sve mjesece trudnoće. Širina struka se također može podesiti zahvaljujući vučnici. Rubovi rukavaca u gumama. Dva praktična džepa.

Za buduće mame: prsluk s jaknom Bonprix za trudnice

Zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, ova tapacirana jakna pogodna je za cijelo razdoblje trudnoće. Kapulja, mekana obloge i prsa, kao i bočni zglobovi jamče visoku udobnost i toplo u zimskim danima.

Topla jakna za trudnice i mlade majke (sivo melange) Bonprix

Ova praktična jakna savršena je za bilo koji period trudnoće i nakon poroda. Sewn u stranu šavova omogućuju patentnim zatvaračima prilagodbu volumena jakne. Mlade majke mogu nositi bebu ispod jakne zahvaljujući posebnom odvojivom džepnom umetku. Džep ima samo zaštitnu funkciju i nije prikladan.

Jakna s umetkom za bebu (sivo melange) Bonprix za trudnice

Ova praktična jakna je savršena za bilo koje razdoblje trudnoće i razdoblje nakon porođaja. Sewn u stranu šavova omogućuju patentnim zatvaračima prilagodbu volumena jakne. Mlade majke mogu nositi bebu ispod jakne zahvaljujući posebnom odvojivom džepnom umetku. Džep ima samo zaštitnu funkciju, a ne godinu dana.

Za buduće majke: pletena jakna s umetkom za bebu (melange siva / šljunčana siva s uzorkom) Bonprix

Praktična jakna za trudnice od ugodnog pletiva - pogodna za cijelo razdoblje trudnoće. Sigurnosni zatvarači u bočnim šavovima omogućuju dodatni volumen. Nakon poroda, možete staviti džep na jaknu, u kojem možete nositi bebu ispod jakne. Pocket izvodi isključivo zaštitnu zabavu.

Pletena jakna s umetkom za bebu (plava) Bonprix majčinstva

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim umetkom koji će zaštititi bebu od vjetra i hladnoće. Bočna zupci omogućuju prilagodbu širine proizvoda tijekom trudnoće i nakon isporuke. Zaštitni umetak namijenjen je isključivo zaštiti bebe i sam po sebi ne može poslužiti kao traka.

Jakna za trudnice s dva džepa (tamno plava) Bonprix

Praktična zimska jakna s oblogom. Opremljeno s dva džepa - kartice za bebu ispred i iza. Dakle, možete nositi bebu u remen na prsima ili na leđima, dok džep jakne će obaviti zaštitnu funkciju. Zahvaljujući povoju i patentnim zatvaračima na stranama, veličina jakne može se podesiti.

Pletenina za buduće i majke za njegu (sivo melange) Bonprix majčinstvo

Jacket brand bpc za buduće i majke za njegu će biti univerzalni element vašeg ormara. Tijekom trudnoće, udobno prianjanje osigurava dovoljno mjesta za rast tumora. Nakon poroda u jakni, možete udobno i nesvjesno dojiti bebu.

Jakna za trudnice (tamnoplava) Bonprix

Ova udobna jakna za trudnice savršena je za hladne dane. Širina modela može se prilagoditi zbog rastegnute kontrastne čipke u struku. Modni detalji: kapuljača s uklonljivim rubom krzna. Zatvarač na munici skriven ispod razine. Polica za obuću na polju džepova.

Jacket Softshell (Night Blue) Bonprix majčinstvo

Moda za trudnice: praktična softshell jakna s umetkom za bebu, koja dolazi tijekom trudnoće. Širina jakne se može podesiti pojedinačno zbog patentnih zatvarača sa strane. Umetak za bebu namijenjen je samo da ga zaštiti od vjetra i vremena, a ne zbog nošenja! Strojno prati.

Zimska jakna za trudnice (crna) Bonprix

Odvojiva napa i krivotvorena krzna. Džepovi obloženi flešom.

Moda za trudnice i mlade majke: jakna s džepnom karticom za bebu (crnu) Bonprix

Prozirna izolirana jakna za trudnice s dvostrukim zatvaračem ispred vas će vam zagrijati na najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon poroda. Odvojiva napa s poklopcem za krzno pričvršćena je na kabel s držačima na rubovima, što vam omogućuje prilagodbu stila nape motora prema vremenu. Plutajuće prozore.

Za buduće majke: prugasta jakna (tamnoplava) Bonprix

Zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, ova tapacirana jakna pogodna je za cijelo razdoblje trudnoće. Kapulja, mekana obloge i prsa, kao i bočni zglobovi jamče visoku udobnost i toplo u zimskim danima. Strojno prati.

Jakna s baby insertom (crna) Bonprix za trudnice

Udobna pamučna jakna s hrpom savršena je i za razdoblje trudnoće i nakon poroda. Bočna zatvarači reguliraju širinu proizvoda, ne ograničavajući rast tumora. Prednji učvršćeni umetak za bebu, koji obavlja isključivo zaštitnu funkciju i nije namijenjen za prijevoz.

Zimska jakna za trudnice (tamno crvena) Bonprix

Odvojiva napa i krivotvorena krzna. Džepovi obloženi flešom.

Jakna s umetkom za bebu (crvena javorova) Bonprix za trudnice

Ugodna jakna za trudnice savršena je za hladne dane. U struku je zatezač, omogućujući vam prilagodbu volumena jakne u skladu s veličinom trbuha. Prednji skriveni zatvarač s vjetrobranom.

Za trudnice: Bonprix zimska jakna (tamno maslina)

Moda za trudnice: prekrasna zimska jakna s modnim sklopovima na polju rukava, kao i prednje i stražnje. Odvojiva napa s prozirnom krpom. Prednja strana s džepovima. Praktični zatvarač s dva zatvarača, skriven ispod linije gumba. Širina uvijanja može se podesiti uz pomoć.

Torbica jakne za trudnice, s umetkom za bebu (noćno plavu) Bonprix

Savršena meka vrećica marke bpc s umetkom za bebu, nudeći 3 različite čarape! Tijekom trudnoće može se učiniti slobodnije zahvaljujući patentnim zatvaračima. Nakon rođenja djeteta u sredini jakne s patentnim zatvaračem, možete staviti posebni umetak, što je dovoljno.

Majčino dugačko odijelo (maslina) Bonprix

Udoban model s dva bočna prtljažnika. U struku se oko navojem nalazi navoj za navlačenje. Bočna zatvarač za podešavanje širine. Izvrsni proizvod za cijelo razdoblje trudnoće.

Moda za trudnice: pletena jakna s zaštitnim umetkom za bebu (ružičasta ružičasta melange) Bonprix

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim zaštitnim umetkom za bebu. Nakon rođenja, model se može nositi preko remena. Elastični materijal je savršeno rastegnut u skladu s veličinom trbuha, što vam omogućuje da nosite jaknu tijekom cijelog razdoblja trudnoće. Krzneni jastučić

Moda za trudnice: jakna s oblogom i džepni poklopac za bebu (crni) Bonprix

Prozirna izolirana jakna će te ugrijati u najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon porođaja. Plišani oblog na nape i džepovima čine ga osobito udobnim. Gumene lisice štite rukave od hladnog zraka. Zahvaljujući patentnim zatvaračima na stranama, jakna se može nositi u bilo kojem trenutku.

Jakna za trudnice (dimna siva) Bonprix

Ova udobna jakna za trudnice savršena je za hladne dane. Širina modela može se prilagoditi zbog rastegnute kontrastne čipke u struku. Modni detalji: kapuljača s uklonljivim rubom krzna. Zatvarač na munici skriven ispod razine. Polica za obuću na polju džepova.

Za buduće majke: jakna parkira s umetkom za bebu i pletenim podstavom (maslina) Bonprix

Lagana jakna za trudnice u sivo pletenu podlogu praktična je stvar za rano proljeće. Pocket kartica za bebu štiti od vjetra i vremena. Model je također savršen za cijelu trudnoću zbog bočnih zatvarača koji regulira širinu. Zatik se pričvršćuje na prednjoj strani i str.

Duga jakna za trudnice (tamnoplava) Bonprix

Udoban model s dva bočna prtljažnika. U struku se oko navojem nalazi navoj za navlačenje. Bočna zatvarač za podešavanje širine. Izvrsni proizvod za cijelo razdoblje trudnoće.

Jakna za buduće majke s umetkom za dječaka (crvena javorova) Bonprixa

Univerzalna jakna sa 2 džepa na prednjoj strani. Elastična pojas. Na stranicama zatvarača, podešavanje širine. Prednji dio može biti pričvršćen za bebu. Umetak ima samo zaštitnu funkciju i nije namijenjen prijevozu bebe. Ovaj model je savršen za razdoblje trudnoće.

Jakna za buduće majke s umetkom za bebu (tamno plavu) Bonprix za trudnice

Univerzalna jakna sa 2 džepa na prednjoj strani. Elastična pojas. Na stranicama zatvarača, podešavanje širine. Prednji dio može biti pričvršćen za bebu. Umetak ima samo zaštitnu funkciju i nije namijenjen prijevozu bebe. Ovaj model je savršen za razdoblje trudnoće.

 • Sljedeća stranica
 • Da ne

Na web stranici Snik.ko možete kupiti jaknu za trudnice, pogledajte cijene i recenzije. Naš katalog sadrži više od 223 proizvoda iz najboljih online trgovina s isporukom u Moskvi, St. Petersburg, Yekaterinburg, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Kazan, Chelyabinsk, Samara, Rostov-on-Don i ostali gradovi Rusije.

Ženske jakne za trudnice

Praktični model proljeća ili jeseni za trudnice. Širinu modela može se povoljno prilagoditi patentiranim patentnim zatvaračima uz bočne šavove i ispružene zalijepljene vrpce u struku i duž donjeg ruba. Dakle, jakna se može nositi za svih devet.

Praktični model proljeća ili jeseni za trudnice. Širinu modela može se povoljno prilagoditi patentiranim patentnim zatvaračima uz bočne šavove i ispružene zalijepljene vrpce u struku i duž donjeg ruba. Dakle, jakna se može nositi za svih devet.

Ova neobično lagana jakna za trudnice bit će vaš nezaobilazni pratitelj na hladnim danima. Zahvaljujući posebnom džepu za bebu, jaknu se može nositi nakon poroda. Ima suspenziju za bradavice. Jakna se prodaje u posebnoj maloj torbi.

Savršena meka vrećica marke bpc s umetkom za bebu, nudeći 3 različite čarape! Tijekom trudnoće može se učiniti slobodnije zahvaljujući patentnim zatvaračima. Nakon rođenja djeteta u sredini jakne uz pomoć zatvarača možete.

Praktična zimska jakna s oblogom. Opremljeno s dva džepa - kartice za bebu ispred i iza. Dakle, možete nositi bebu u remen na prsima ili na leđima, dok džep jakne će obaviti zaštitnu funkciju. Zahvaljujući zvučniku i gatu.

Ova praktična jakna je savršena za bilo koji period trudnoće. Sewn u stranu šavova omogućuju patentnim zatvaračima prilagodbu volumena jakne. Mlade majke mogu nositi bebu ispod jakne zahvaljujući posebnom odvojivom džepnom umetku. Džep ima izbačaj.

Ovaj park možete nositi tijekom trudnoće: širina modela može se jednostavno podesiti zahvaljujući rastegnutoj vrpci na struku i patentnim zatvaračima duž bočnih šavova. Zagrijavanje vunena podstava je pogodno za hladne dane izvan sezone. Vtachnye automobil.

Ova neobično lagana jakna za trudnice bit će vaš nezaobilazni pratitelj na hladnim danima. Zahvaljujući posebnom džepu za bebu, jaknu se može nositi nakon poroda. Ima suspenziju za bradavice. Jakna se prodaje u posebnoj maloj torbi.

Ovaj park možete nositi tijekom trudnoće: širina modela može se jednostavno podesiti zahvaljujući rastegnutoj vrpci na struku i patentnim zatvaračima duž bočnih šavova. Zagrijavanje vunena podstava je pogodno za hladne dane izvan sezone. Vtachnye automobil.

Moda za trudnice: prekrasna zimska jakna s modnim sklopovima na polju rukava, kao i prednje i stražnje. Odvojiva napa s prozirnom krpom. Prednja strana s džepovima. Zatvorite na praktičnom zatvaraču s dvije brave, koja je skrivena ispod linije.

Model s kapuljačom. U bočnim šavovima munje. Lagana podstava. Na manšetama i na donjem rubu gume.

Model s kapuljačom. U bočnim šavovima munje. Lagana podstava. Na manšetama i na donjem rubu gume.

Savršena meka vrećica marke bpc s umetkom za bebu, nudeći 3 različite čarape! Tijekom trudnoće može se učiniti slobodnije zahvaljujući patentnim zatvaračima. Nakon rođenja djeteta u sredini jakne uz pomoć zatvarača možete.

Ova jakna raste s trbuščićem: zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, širina modela može se individualno prilagoditi kako bi vam odgovarala tijekom trudnoće i nakon poroda. Svjetlo pamučne podloge. Cipela s dva psa. Pletene rukavice.

Ova udobna jakna za trudnice savršena je za hladne dane. Širina modela može se prilagoditi zbog rastegnute kontrastne čipke u struku. Modni detalji: kapuljača s uklonljivim rubom krzna. Čep skriven ispod trake.

Ova jakna raste s trbuščićem: zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, širina modela može se individualno prilagoditi kako bi vam odgovarala tijekom trudnoće i nakon poroda. Svjetlo pamučne podloge. Cipela s dva psa. Pletene rukavice.

Praktična jakna za trudnice od ugodnog pletiva - pogodna za cijelo razdoblje trudnoće. Sigurnosni zatvarači u bočnim šavovima omogućuju dodatni volumen. Nakon rođenja, možete staviti džep na svoju jaknu, u kojem možete nositi bebu pod ku.

Prozirna izolirana jakna će te ugrijati u najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon porođaja. Plišani oblog na nape i džepovima čine ga osobito udobnim. Gumene lisice štite rukave od hladnog zraka. Zahvaljujući munici.

Praktična jakna izrađena od softshell materinskih materijala. Savršeno za cijelo razdoblje trudnoće zbog bočnih zatvarača, s kojima, ako je potrebno, možete povećati širinu proizvoda. Jakna je opremljena s odvojivom kapuljačom i stand-up ovratnikom.

Zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, ova tapacirana jakna pogodna je za cijelo razdoblje trudnoće. Kapulja, mekana obloge i prsa, kao i bočni zglobovi jamče visoku udobnost i toplo u zimskim danima.

Praktična zimska jakna s oblogom. Opremljeno s dva džepa - kartice za bebu ispred i iza. Dakle, možete nositi bebu u remen na prsima ili na leđima, dok džep jakne će obaviti zaštitnu funkciju. Zahvaljujući zvučniku i gatu.

Odvojiva napa i krivotvorena krzna. Džepovi obloženi flešom.

Prozirna izolirana jakna će te ugrijati u najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon porođaja. Plišani oblog na nape i džepovima čine ga osobito udobnim. Gumene lisice štite rukave od hladnog zraka. Zahvaljujući munici.

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim zaštitnim umetkom za bebu. Nakon rođenja djeteta, model se može nositi preko remena. Elastični materijal je savršeno rastegnut u skladu s veličinom trbuha, što vam omogućuje da nosite jaknu na avi.

Prozirna izolirana jakna za trudnice s dvostrukim zatvaračem ispred vas će vam zagrijati na najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon poroda. Odvojiva kapuljača s krznom obloge privlači se kabelom s zadrživačima na rubovima, omogućujući vam da ponovno.

Visoki ovratnik na elastičnom traku za podešavanje širine. Zahvaljujući patentnim zatvaračima sa strane, širina jakne može se pojedinačno povećati, tako da je model prikladan za gotovo sve mjesece trudnoće. Širinu struka također se može podesiti zahvaljujući krilima.

Materijal za majčinstvo od majke.Vrlo, vunena tkanina, razdjeljivački remenovi, s remenom, džepovi, klasični rez, točna veličina, prikladna za bilo koje razdoblje trudnoće, pranje, 90% poliester, 10% vune, veličina modela: U,

Jakna s kapuljačom za buduće majke. Hood s uklonjenim krznenim rubovima krzna. Širinu struka se može jednostavno podesiti zbog rastegnute trake, pri čemu se model prilagođava veličini trbuha. Donji rub je također opremljen s vezanom vrpcom. Ck.

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim umetkom koji će zaštititi bebu od vjetra i hladnoće. Bočna zupci omogućuju prilagodbu širine proizvoda tijekom trudnoće i nakon isporuke. Zaštitni umetak namijenjen je isključivo za zaštitu.

Moda za trudnice: praktična softshell jakna s umetkom za bebu, koja dolazi tijekom trudnoće. Širina jakne se može podesiti pojedinačno zbog patentnih zatvarača sa strane. Umetak za bebu namijenjen je samo da ga zaštiti od vjetra i nepo.

Praktična jakna s bundom s kapuljačom. Obrezivanje kontrasta. Udobno uklapanje. Prednji dvosmjerni zatvarač sa širokim placketom na gumbima. Unutarnji opseg struka je podesiv zahvaljujući trakastu traku. Stand-up ovratnik. Prednji vtachnye džepovi. Uglavnom ukrasni naš.

Pramenasta jakna s patentnim zatvaračima ušivenim u bočne šavove, omogućujući vam prilagodbu volumena tijekom trudnoće. Nakon isporuke, možete nositi preko remena pomoću džepnog umetka za bebu. Džep ima samo zaštitnu funkciju i nije prikladan.

Ova udobna jakna za trudnice savršena je za hladne dane. Širina modela može se prilagoditi zbog rastegnute kontrastne čipke u struku. Modni detalji: kapuljača s uklonljivim rubom krzna. Čep skriven ispod trake.

Pramenasta jakna s patentnim zatvaračima ušivenim u bočne šavove, omogućujući vam prilagodbu volumena tijekom trudnoće. Nakon isporuke, možete nositi preko remena pomoću džepnog umetka za bebu. Džep ima samo zaštitnu funkciju i nije prikladan.

Ova praktična jakna je savršena za bilo koji period trudnoće. Sewn u stranu šavova omogućuju patentnim zatvaračima prilagodbu volumena jakne. Mlade majke mogu nositi bebu ispod jakne zahvaljujući posebnom odvojivom džepnom umetku. Džep ima izbačaj.

Moda za trudnice: prekrasna zimska jakna s modnim sklopovima na polju rukava, kao i prednje i stražnje. Odvojiva napa s prozirnom krpom. Prednja strana s džepovima. Zatvorite na praktičnom zatvaraču s dvije brave, koja je skrivena ispod linije.

Moda za trudnice: praktična softshell jakna s umetkom za bebu, koja dolazi tijekom trudnoće. Širina jakne se može podesiti pojedinačno zbog patentnih zatvarača sa strane. Umetak za bebu namijenjen je samo da ga zaštiti od vjetra i nepo.

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim zaštitnim umetkom za bebu. Nakon rođenja, model se može nositi preko remena. Elastični materijal je savršeno rastegnut u skladu s veličinom trbuha, što vam omogućuje da nosite jaknu na avi.

Ovaj svestrani 4 in 1 majčinski jakni može izvesti mnoge različite funkcije. To će vam savršeno zagrijati zahvaljujući unutarnjem podstavu za fleece, koji se lako može odvojiti tijekom toplog dana izvan sezone i odvojeno odjeću. Kuliska i popraviti.

Udoban model s dva bočna prtljažnika. U struku se oko navojem nalazi navoj za navlačenje. Bočna zatvarač za podešavanje širine. Izvrsni proizvod za cijelo razdoblje trudnoće.

Moda za trudnice: prekrasna zimska jakna s modnim sklopovima na polju rukava, kao i prednje i stražnje. Odvojiva napa s prozirnom krpom. Prednja strana s džepovima. Zatvorite na praktičnom zatvaraču s dvije brave, koja je skrivena ispod linije.

Ovaj svestrani 4 in 1 majčinski jakni može izvesti mnoge različite funkcije. To će vam savršeno zagrijati zahvaljujući unutarnjem podstavu za fleece, koji se lako može odvojiti tijekom toplog dana izvan sezone i odvojeno odjeću. Kuliska i popraviti.

Ugodna jakna za trudnice savršena je za hladne dane. U struku je zatezač, omogućujući vam prilagodbu volumena jakne u skladu s veličinom trbuha. Prednji skriveni zatvarač s vjetrobranom.

Lagana praktična jakna za izvan sezone. Kartica će zaštititi bebu od vjetra i od vremenskih prilika. Cipele na stranama omogućuju prilagodbu širine jakne, što ga čini pogodnim za cijelo razdoblje trudnoće. Zalijepljen je i na prednjim gumbima. Steele.

Univerzalna jakna sa 2 džepa na prednjoj strani. Elastična pojas. Na stranicama zatvarača, podešavanje širine. Prednji dio može biti pričvršćen za bebu. Umetak ima samo zaštitnu funkciju i nije namijenjen prijevozu bebe. Ovo m.

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim umetkom koji će zaštititi bebu od vjetra i hladnoće. Bočna zupci omogućuju prilagodbu širine proizvoda tijekom trudnoće i nakon isporuke. Zaštitni umetak namijenjen je isključivo za zaštitu.

Odvojiva napa i krivotvorena krzna. Džepovi obloženi flešom.

Prozirna izolirana jakna će te ugrijati u najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon porođaja. Plišani oblog na nape i džepovima čine ga osobito udobnim. Gumene lisice štite rukave od hladnog zraka. Zahvaljujući munici.

Udobna jakna za trudnice s umetkom za bebu i s kapuljačom - pogodna za cijelo razdoblje trudnoće. Sigurnosni zatvarači na stranama omogućuju povećanje širine jakne u skladu s veličinom rastućeg trbuha. Nakon isporuke, jakna se može nositi uz podizanje.

Praktična zimska jakna s oblogom. Opremljeno s dva džepa - kartice za bebu ispred i iza. Dakle, možete nositi bebu u remen na prsima ili na leđima, dok džep jakne će obaviti zaštitnu funkciju. Zahvaljujući zvučniku i gatu.

Model s džepnim umetkom za dijete. U bočnim šavovima munje.

Praktična zimska jakna s oblogom. Opremljeno s dva džepa - kartice za bebu ispred i iza. Dakle, možete nositi bebu u remen na prsima ili na leđima, dok džep jakne će obaviti zaštitnu funkciju. Zahvaljujući zvučniku i gatu.

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim zaštitnim umetkom za bebu. Nakon rođenja, model se može nositi preko remena. Elastični materijal je savršeno rastegnut u skladu s veličinom trbuha, što vam omogućuje da nosite jaknu na avi.

Zippered s 2 brave. Pojedinosti o kontrastu. Džepovi s vrećicama. Pričvršćivači na bočnim šavovima. Podesiva širina struka.

Praktična jakna s bundom s kapuljačom. Obrezivanje kontrasta. Udobno uklapanje. Prednji dvosmjerni zatvarač sa širokim placketom na gumbima. Unutarnji opseg struka je podesiv zahvaljujući trakastu traku. Stand-up ovratnik. Prednji vtachnye džepovi. Uglavnom ukrasni naš.

Prozirna izolirana jakna za trudnice s dvostrukim zatvaračem ispred vas će vam zagrijati na najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon poroda. Odvojiva kapuljača s krznom obloge privlači se kabelom s zadrživačima na rubovima, omogućujući vam da ponovno.

Univerzalna jakna sa 2 džepa na prednjoj strani. Elastična pojas. Na stranicama zatvarača, podešavanje širine. Prednji dio može biti pričvršćen za bebu. Umetak ima samo zaštitnu funkciju i nije namijenjen prijevozu bebe. Ovo m.

Udoban model s dva bočna prtljažnika. U struku se oko navojem nalazi navoj za navlačenje. Bočna zatvarač za podešavanje širine. Izvrsni proizvod za cijelo razdoblje trudnoće.

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim umetkom koji će zaštititi bebu od vjetra i hladnoće. Bočna zupci omogućuju prilagodbu širine proizvoda tijekom trudnoće i nakon isporuke. Zaštitni umetak namijenjen je isključivo za zaštitu.

Model s džepnim umetkom za dijete. U bočnim šavovima munje.

Prozirna izolirana jakna za trudnice s dvostrukim zatvaračem ispred vas će vam zagrijati na najhladnije dane, kako tijekom trudnoće tako i nakon poroda. Odvojiva kapuljača s krznom obloge privlači se kabelom s zadrživačima na rubovima, omogućujući vam da ponovno.

Mekana pletena jakna za trudnice s praktičnim umetkom koji će zaštititi bebu od vjetra i hladnoće. Bočna zupci omogućuju prilagodbu širine proizvoda tijekom trudnoće i nakon isporuke. Zaštitni umetak namijenjen je isključivo za zaštitu.

Odvojiva napa i krivotvorena krzna. Džepovi obloženi flešom.

Savršena meka vrećica marke bpc s umetkom za bebu, nudeći 3 različite čarape! Tijekom trudnoće može se učiniti slobodnije zahvaljujući patentnim zatvaračima. Nakon rođenja djeteta u sredini jakne uz pomoć zatvarača možete.

Moda za trudnice: praktična softshell jakna s umetkom za bebu, koja dolazi tijekom trudnoće. Širina jakne se može podesiti pojedinačno zbog patentnih zatvarača sa strane. Umetak za bebu namijenjen je samo da ga zaštiti od vjetra i nepo.

Univerzalna jakna sa 2 džepa na prednjoj strani. Elastična pojas. Na stranicama zatvarača, podešavanje širine. Prednji dio može biti pričvršćen za bebu. Umetak ima samo zaštitnu funkciju i nije namijenjen prijevozu bebe. Ovo m.

Zippered s 2 brave. Pojedinosti o kontrastu. Džepovi s vrećicama. Pričvršćivači na bočnim šavovima. Podesiva širina struka.

Ugodna jakna za trudnice savršena je za hladne dane. U struku je zatezač, omogućujući vam prilagodbu volumena jakne u skladu s veličinom trbuha. Prednji skriveni zatvarač s vjetrobranom.

Lagana praktična jakna za izvan sezone. Kartica će zaštititi bebu od vjetra i od vremenskih prilika. Cipele na stranama omogućuju prilagodbu širine jakne, što ga čini pogodnim za cijelo razdoblje trudnoće. Zalijepljen je i na prednjim gumbima. Steele.

Praktična jakna za trudnice od ugodnog pletiva - pogodna za cijelo razdoblje trudnoće. Sigurnosni zatvarači u bočnim šavovima omogućuju dodatni volumen. Nakon rođenja, možete staviti džep na svoju jaknu, u kojem možete nositi bebu pod ku.

Praktična jakna izrađena od softshell materinskih materijala. Savršeno za cijelo razdoblje trudnoće zbog bočnih zatvarača, s kojima, ako je potrebno, možete povećati širinu proizvoda. Jakna je opremljena s odvojivom kapuljačom i stand-up ovratnikom.

Udobna jakna za trudnice s umetkom za bebu i s kapuljačom - pogodna za cijelo razdoblje trudnoće. Sigurnosni zatvarači na stranama omogućuju povećanje širine jakne u skladu s veličinom rastućeg trbuha. Nakon isporuke, jakna se može nositi uz podizanje.