Zasnivanje

Trudnoća 16 tjedana

Zasnivanje

16 tjedana trudnoće - koliko mjeseci?Prema obstetrijskom kalendaru, 16. tjedan trudnoće pada na četvrti mjesec "zanimljive pozicije" žene. Drugi trimestar je u punom zamahu, i ako sve ide kao i obično, žena cvjeta više i nastavlja se pripremiti za neizbježan majčinstvo.

Kalcijev glukonat u trudnoći: što je bolje pilule ili injekcije

Zasnivanje

Kaže se da dijete koje živi u maternici "zaludi" zube od majke. To je istina, jer prema statistikama, svaka druga trudnica trpi od nedostatka kalcija - glavni element ljudskog tijela.

Je li moguće pojesti ananas tijekom trudnoće?

Zasnivanje

Tijekom trudnoće, sklonost okusu trudnice često se mijenja. Ali mnoge namirnice mogu štetiti tijelu. Je li moguće pojesti ananas tijekom trudnoće, osobito u velikim količinama?

Drugi pregled tijekom trudnoće: identificiranje rizičnih skupina za majku i bebu

Zasnivanje

Suvremena medicina pruža trudnici majci priliku da dobije dovoljno potpune informacije o procesu formiranja djeteta.Po volji ili ako je potrebno, trudnica ima priliku da se ispita, što će pomoći u određivanju nepostojanja prijetnje normalnoj i prirodnoj formiranju fetusa.

Što je kartica za razmjenu i zašto je to potrebno?

Zasnivanje

Razmjena kartica glavni je dokument buduće majke, što je poželjno uvijek imati kod vas. Što je to, zašto je to i zašto je tako važno za svaku ženu koja očekuje rođenje djeteta?

Grejp tijekom trudnoće

Zasnivanje

Nije tajna da svaka trudnica poduzima dovoljno vitamina i elemenata u tragovima za normalan razvoj djeteta. Štoviše, vrlo često razlog nedostatka trudnoće je samo nedostatak vitamina u ženskom tijelu.

Komplet za dojenje

Zasnivanje

Tijekom dojenja treba pažljivo razmotriti piće u prehrani. Nisu sve što se prije činilo korisnima bile korisne kod HB-a. Može li skrbiti majčinsku komotu? Koje kompote neće oštetiti dijete, ali koje bi se trebale odbaciti?

Pilates nastava tijekom trudnoće (video lekcije)

Zasnivanje

Svaka moderna žena pokušava pratiti ne samo ljepotu njezina lica, već i njezino tijelo, kako bi je zadržala u obliku i tonu. Čak i najjednostavnija aerobika pomaže u jačanju krvnih žila, poboljšanju cirkulacije krvi i općem stanju tijela.

Pazi, ljudi! Utjecaj zaušnjaka na razvoj neplodnosti

Zasnivanje

Epidemijski parotitis je akutna zarazna (infektivna) bolest koju je Hipokrat opisao. Za muškarce je ispunjen mogućim razvojem neplodnosti zbog okolnosti prijenosa bolesti i komplikacija.

Mogu li piti čaj s timom tijekom trudnoće?

Zasnivanje

U razdoblju nošenja bebe žena mora biti oprezna s mnogim prehrambenim navikama. Činjenica da je prije trudnoće bila ugodna i sigurna, sada izaziva zabrinutost.

Je li aciklovir korišten za vrijeme dojenja? Učinak lijeka na mlijeko i na dijete

Zasnivanje

Herpes je virusna bolest koja se očituje kao mokraćni osip na koži ili na sluznoj površini. Tijelo žene tijekom dojenja, zbog općeg smanjenja imuniteta i hormonalnih promjena u tijelu, vrlo je često izloženo.

Metode liječenja gljiva noktiju tijekom trudnoće

Zasnivanje

Osjetljivost na gljivičnu infekciju uvelike ovisi o stanju imunološkog sustava, hormonskim, metaboličkim poremećajima, prisutnosti popratnih bolesti. Tijekom trudnoće dolazi do složenih imunoloških promjena, što dovodi do smanjenja imuniteta i visokog rizika od razvoja mikoze.

Mogu li pojesti mlađu ljepotu

Zasnivanje

Staračka majka s vremena na vrijeme osjeća želju da ide dalje od uobičajenog skupa proizvoda preporučenih za upotrebu tijekom dojenja. Važno je razumjeti da tvari sadržane u hrani ulaze u majčino mlijeko i mogu utjecati na zdravlje i zdravlje djeteta.

Kako ne zaraziti dijete s hladnom tijekom HB?

Zasnivanje

Tijelo žene koja je nedavno postala majka najosjetljivija je raznim virusnim bolestima. Razlog leži u oslabljenom imunitetu i kroničnom umoru.Ali tijekom dojenja, posebnu pozornost treba posvetiti i malim negativnim promjenama u zdravstvenom stanju.

Uzroci učestalog mokrenja tijekom trudnoće

Zasnivanje

Tijekom trudnoće, gotovo svaka žena osjeća potrebu za mokrenjem često (ići na zahod "na mali način"), čak i kada je mjehur gotovo prazan. U kasnoj trudnoći, mnoge žene primjećuju da počinju trčati u WC gotovo svakih pola sata.

Može li majka skrbnika avokada dojiti?

Zasnivanje

Tijekom razdoblja dojenja, postoji akutno pitanje o prehrani majke koja izravno utječe na kvalitetu mlijeka i, prema tome, opskrbu bebe s potrebnim vitaminima i hranjivim tvarima.