Zaštita na krevetu sami: alati, materijali, tehnologija

Zdravlje

Igor Y., Nizhny Novgorod postavlja pitanje:

Imamo dijete koje odrasta, tako da nam je potrebna zaštita na krevetu, naravno, možete to učiniti vlastitim rukama, ali želim da stručnjaci kažu kako to učiniti. Recite mi koji materijali trebaju raditi, što trebam tražiti. Imam pjenu kod kuće, ali želio bih znati koji se materijal može upotrijebiti da zamijeni unutarnju komponentu odbojnika. Dugo sam se pitala je li uopće bilo vrijedno pružiti krevet s takvim dodatkom jer bi dijete odraslo i da zaštita više ne bi bila potrebna. Savjetovati je li vrijedno izrađivati ​​meke zidove za krevet, možda ih možete učiniti bez njih? Naša je krevetića standardna, preporučujemo dimenzije koje daju tkaninama i unutarnjim dijelovima, jer ako odaberete pogrešne dimenzije, proizvodi će se pomaknuti ili čeknuti.

Zaštita za krevetić osigurava sigurnu prisutnost djeteta u njemu.

Neke moderne majke imaju vlastitu zaštitu na krevetu jer je to proizvod koji se ne može naći na prodaji. Uobičajene prošavljene bumps imaju drugi naziv - odbojnici. Oni se sastoje od pečata temeljenog na termičkom vrećici ili sinteponu, što omogućuje izuzeti dobivanje modrica i ozljeda u trenutku kada dijete ostane u krevetiću. Za proces će morati pripremiti pamučna tkanina, koja ima lijep uzorak. To će riješiti dva problema, od kojih je jedna estetska komponenta drvene konstrukcije, a druga je djetetova sigurnost i udobnost.

Uz ove materijale treba pripremiti i krojačke igle; lijepa satenska vrpca, koja je korisna za izradu kravata, ručica, koja će ukrasiti krevetić i stranu; kreda; navoja; šivaći stroj. U pravilu, kreveti imaju standardnu ​​veličinu koja je jednaka 120x60 cm, što znači da možete šivati ​​zaštitu prema veličini prikazanom u primjeru. Dakle, duljina stranica je ekvivalentna 120 cm, ti elementi moraju biti pripremljeni u iznosu od dva, kao i za druge dvije strane, koji su 60 cm u veličini, oni će također trebati 2 komada. Zidovi mogu imati proizvoljnu veličinu u visini, ali najčešće se daju dimenzije 40 cm. Punilo se može samostalno odabrati, ali pjena od gume postat će najjeftiniji i praktičniji, a ona koja ima debljinu od 1 do 2 cm treba kupiti. sintetički zimski uređivač, koji može imati bilo koju gustoću.

Trebate izrezati dva pravokutna oblika od termofibra, od kojih svaki mora biti jednak 122x42 cm, a druga dva pravokutnika moraju biti jednaka 62x42 cm. Morate dodati 1 cm od svakog ruba u praznine, što je korisno za naknade. Sada moramo uzeti tkaninu i izrezati ga, a zatim izbrisati pravokutnike iz njega, koji će imati gore spomenute dimenzije, ali njihov se broj treba povećati na četiri dijela. Kao rezultat toga, moći će se dobiti pravokutnici tkanine u iznosu od 8 komada dimenzija jednakih 122x42 cm, a isti broj praznih dimenzija dimenzija 62x42 cm.

Tehnologija šivanja je identična za sve 4 dijela pa je vrijedno razmotriti samo jedan dio. Potrebno je uzeti dva pravokutna oblika na osnovi tkanine i jedan od termi fibrusa s dimenzija jednakom 62x42 cm. U ovoj fazi potrebno je pripremiti vrpcu za vrpcu i dekor.

Od vrpce treba napraviti 4 brazda, duljina od kojih je svaki 45 cm. Svaki treba biti presavijen na pola i omotan do rubova jednog dijela tkanine. Gornji rub preostalih pravokutnika mora biti nadopunjen bijelom čipkom, čineći nabore. Sada morate postaviti dva komada tkanine, okrećući prednje površine jedna na drugu, trebate postaviti termičke vlakna na vrh, nakon što je ojačana iglama. Uz povlačenje s ruba, vrijedno je pričvrstiti proizvod oko perimetra, ostavljajući rub na 15 cm, što će omogućiti da se rub bude ispušten. Zatim možete saviti rubove, pričvrstiti ih s iglama, a zatim ih morati šivati. Odozgo je potrebno staviti šav na dekor.

Nakon što je izmjereno oko 15 cm iznad, vrijedi napisati oznaku na kojoj je potrebno gurati zid. Preporuča se postavljanje linije duž perimetra s nekom digresijom.

Ista tehnologija se koristi za šivanje preostalih zidova. Kao jedna iznimka u izradi dugih i kratkih dijelova, možemo istaknuti da kod prvog šivanja na gornjem dijelu treba napraviti dodatno ubod, koji bi trebao biti smješten u središnjem dijelu ruba. Ova zaštita je spremna, može se postaviti na krevet.

SIDE u krevetu za novorođenčad s vlastitim rukama. Obrasci i savjeti

Strana za dječji krevet je vrlo praktična i neophodna stvar. Ovaj element omogućuje ne samo zaštitu djeteta od hladnog nosa, već i oslabiti njegov kontakt s tvrdim štapovima kreveta.

Veliki dar novorođenčeta bit će branik na krevetu.

Zahvaljujući tim softnim uređajima, beba neće ispuniti bumps u prvoj godini svog života, kada se pokušava samostalno kretati u njegovu krevetiću.

Krevet bebe mora imati sličnu zaštitu. Meke strane mogu prilično zaštititi djecu od ozljeda, modrica i abrazije. Moguće je napraviti lijepe i originalne odbojnike s vašim majcinskim rukama, koristeći gotove uzorke ili stručne savjete.

Ležaljke za bebe za vašu bebu mogu biti i vaša prva ručna šava.

Slični proizvodi mogu se kupiti u bilo kojem od trgovačkih centara. Oni se nazivaju i "odbojnici" ili "stražari", ali je li potrebno provesti veliku količinu novca, jer je prilično lako napraviti rub za krevet od pada s vlastitim rukama.

Da biste osigurali da sve ide glatko, slijedite preporuke navedene u nastavku u članku.

Vrste kreveta za dječji krevetić

Prije donošenja odluke o vrsti šava za odbojnike za dječji krevet, morate razumjeti osnovne pokazatelje za svaku vrstu tih proizvoda i značajke krojenja.

Šivanje strana u krevetu za novorođenče nije teško.

 1. Obrezivanje s uklonljivim poklopcima.

Sastoji se od jastuka s pokrivačima prirodne tvari. Omoti pokrivaju jastučnice i pričvršćuju se patentnim zatvaračima. Prednost je što je moguće šivati ​​dva seta vanjskih pokrivača i oprati ih samo. Međutim, takav aspekt je sumnjičav, jer dijete može zaraziti i jastučnice i jastučići.

Iz tog razloga, strane neće dugo biti suhe i čiste, također će morati biti oprane.

Za šivanje trebat će vam dodatna pamučna tkanina i 4 patentna zatvarača, duljine najmanje 42 cm, što će dovesti do dodatnih troškova. Zamjenjivi pokrivači su zašiveni za nekoliko centimetara više jastučića kako bi ih mogli udobno nositi. Čuva potrebu za upotrebom patentnih zatvarača i patentni zatvarači, budući da imaju male krugove, koje dijete može progutati.

Zato je munje bolje učiniti tajnu, nevidljivo djetetu.

 1. Bočne jastučići.

Pogodno je da je moguće upotrijebiti više punila. U slučajevima malih jastuka veličine 40 - 50 cm debljina bočnih stranica može se povećati. Dakle, krevet će biti topli i udobniji.

Proizvođači jastučića jednostavno se pričvršćuju na šipke uz pomoć žica ili ljepljive vrpce.

 1. Visoki odbojnici.

Pokriti drvene šipke u jasle u cijelosti. Oni su prilično dobro zaštitili bebu od crte i štite od šoka. No dječak se mora ograničiti samo na pogled na unutrašnjost njegova kreveta, što može utjecati na njegovu razinu mentalnog razvoja.

Nedostatak je da potpuno pokrivaju pregled djeteta.

 1. Donje strane djelomično pokrivaju štapove kreveta.

U trgovačkim centrima možete pronaći mnogo izmjena stranica, koje će zasjeniti krevet za 2/3 ili 1/3. Takvi proizvodi imaju nedvojbenu prednost - ne ograničavaju recenziju djetetu i omogućuju mu da prati što se događa oko sebe.

Ali sigurnosne funkcije takvih proizvoda su prilično ograničene.

 1. Kanta s džepovima.

Ako želite napraviti odbojnik s džepovima, onda će bitno stanje biti njihova prisutnost na vanjskoj strani kreveta. Interni smještaj uvijek će mamiti bebu.

Pokušat će izvaditi i ispitati sadržaj.

 1. Valjci.

Oni su izrađeni i osigurani na isti način kao i jastučići. Ova opcija se koristi mnogo rjeđe, jer loše štiti glavu djeteta od udaraca i padova. No, u uvjetima visoke temperature u sobi gdje se dijete nalazi, ova vrsta rubova omogućuje pristup svježem zraku.

Stoga je ova opcija prikladna za novorođenčad koja još uvijek ne zna kako se sami kretati ili puzati.

Zaštitni predmeti izrađeni od vezica u obliku žica, brave ili velcro sposobni su se odmaknuti u trenutku kada dijete skloni ustati i povući rub.

Iz tog razloga, pregled s običnim kopčama je pouzdaniji.

Materijal za primjenu odbojnika je također vrlo važan. Umjetni materijali mogu iritirati kožu, uzrokujući alergijske ili upalne reakcije. Stoga je poželjnije dati samo prirodnu tkaninu.

To će omogućiti da se proizvod opere dobro, brzo se osuši, a da ne izgubi svoj oblik.

Vrste punila za branike u dječjoj postelji

Danas je razvijen veliki broj punila koji imaju svoje zasluge. Naime:

 1. Pjena od gume - mikrofilm, zahtijeva poštivanje posebnih uvjeta.

To je prije svega skrupulozno i ​​kvalitetno sušenje. Ova baza ima tendenciju da zadrži vodu dobro, što pridonosi stvaranju mikroorganizama iznutra.

Pjena od gume ima dobru trajnost, što je važno kod čestih pranja.

 1. Sintetički inverzator je najbolji mikro punilo.

Ovaj materijal nije skup, jednostavan, prilično fleksibilan, savršeno prati i odmah se suši. Njegove osobine ometaju stvaranje gljivica.

Najvažnija stvar u izradi strane vlastitim rukama je prekriti tkaninu tako da se punilo ne rolati.

 1. Hollofiber - najnoviji punjač, ​​kvaliteta prelaska sintetičkog zimovala.

Apsolutno netoksičan, ne zadržava vlagu, odmah se suši, bez promjene izvorne konfiguracije. Zbog spiralne teksture, punilo je vrlo otporno na habanje.

To ne uzrokuje alergijske reakcije, što je vrlo važno za djecu.

 1. Periotek je inovativno vlakno.

Njegova glavna prednost je hipoalergijska. Ovo je vrlo fleksibilan umjetni materijal, savršeno prati.

Također se brzo suši i savršeno održava svoj oblik.

 1. Hollkon - umjetno punilo.

Ima fantastične značajke otporne na toplinu. Apsolutno nije alergičan, fleksibilan i otporan na habanje.

Neophodan za hladne i puhane sobe.

 1. Poliester - šuplje vlakno.

Ima antialergijske osobine. Ne gubi svoju originalnu konfiguraciju. Ne privlači vodu i miris.

Dijete se osjeća u takvom krevetu vrlo udobno.

Kako šivati ​​odbojnika u krevetiću za novorođenčad sa svojim rukama, korak po korak upute

Kako bi se odbojnici u krevetiću za novorođenčad s vlastitim rukama, obrasci nisu obvezni. Označavanje možete napraviti izravno na tkanini. Da biste napravili pravu mjeru za šivanje strane, samo trebate izmjeriti perimetar krevetića i podijeliti ga s brojem jastuka. No, budući da kolijevci obično imaju standardne parametre, možete koristiti sljedeće veličine.

 1. Napravite 4 pojedinosti - 43 za 63 cm.
 2. Napravite 4 pojedinosti - 43 do 123 cm
 3. Za rubove bit će potrebne komade materijala, širine 7 cm, duljine 180 cm.

Obrnute strane u krevetu s veličinom.

Spremni odbojnici u krevetiću za novorođenče.

Kako šivati ​​krilati u stranu

Da biste se šavali, morate znati nekoliko nijansi. Duljina krilca može se mijenjati. Minimalno, to bi trebalo biti 1,5 puta dulje od dijela. U tom slučaju neće se pojaviti vrlo bujne nabore.

Kada je dulji od dva puta duži, nabori će biti vrlo voluminozni.

Lončar se lako može pričvrstiti na šivaći stroj. Prikupljajte rukavice rukom s pravilnom iglom. Da biste to učinili, uzmite iglu željene duljine iglom. Onda je ležao stvar "harmonika", probijajući joj iglu. Sada ostaje samo da se ravnomjerno rasprostire po čitavoj duljini niti.

Da biste odmah dodirnuli grudicu, trebate ga postaviti između dva sloja materije.

Vjerujte u vlastitoj snazi. Ako majka ili baka stvarno žele napraviti ruku za bebu sa svojim vlastitim rukama, zasigurno će se riješiti.

Uostalom, ljubav i energija, koju narodni ljudi prenose, ne mogu biti zamijenjeni bilo kakvim tvorničkim ljepotama, ali djeca to posebno osjećaju.

Pouzdana zaštita na krevetu obavlja se sami

Nedavno su na tržištu bile mnoge stvari za dječje proizvode koji mogu pružiti novorođenče s dodatnom zaštitom i udobnošću. To uključuje odbojnike ili odbojnike koji se ugrađuju u krevetić kako bi zaštitili dijete od ozljeda i skica. Mnogi mladi roditelji odbijaju kupiti odbojnike zbog visokih troškova. Međutim, visoka cijena nije razlog za oduzimanje djeteta od pouzdane zaštite. Moguće je samostalno šivati ​​branik u krevetu. To može ubiti dvije ptice jednim kamenom: spasiti dio obiteljskog proračuna i stvoriti istinski dizajnersku stvar koju nitko drugi neće imati.

Prednosti dječje zaštite za jasle: 1. Spremanje obiteljskog proračuna. 2. Sposobnost stvaranja ekskluzivne zaštite, a ne poput drugih.

Da bi djetetu napravili dječju krevetiću vlastitim rukama, ne trebate imati posebne vještine šivanja, jer je dječji pribor komad tkanine od određene veličine, ušivenih zajedno, unutar kojega postoji siguran i mekan punjač. Ali prije nego što počnete šivati ​​branike, mlada majka mora se upoznati s mnogim nijansama povezanim s njegovom proizvodnjom. Na primjer, s vrstom tkanine i punila, značajkama mjerenja i redoslijedom šivanja. Tek nakon proučavanja teorijske strane možemo izravno krenuti na šivanje proizvoda.

Tkanina i punilo za strane

Prilikom odabira tkanine za površinu strane, potrebno je obratiti pažnju na njegovu prirodnost. Sintetičke tkanine su teško prozračne i stoga se ne mogu koristiti za izradu dječjih stvari.

Za šivanje zaštitnih strana u krevetu najbolje je kupiti grubu čašu, flanel ili crvenu boju.

Površina materijala bi trebala biti mekana na dodir i dovoljno jaka.

Kvaliteta tkanine mora biti ugodna, ne uzrokujući nadraženost kože djeteta.

S velikom odgovornošću morate pristupiti izboru boje i uzorka tkanine. Ako je ranije bilo modno kupiti ružičaste boje za djevojčice i plave za dječake, danas je takva podjela nijansi po spolu već izgubila svoju važnost. Materijal svih osjetljivih boja idealan je za odbojnike, može biti ukrašen smiješnim slikama bajkovitih likova ili neutralnih uzoraka. Ali za kupnju svijetle ili tamne tkanine za šivanje dječjih zaštitnih odbojnika ne vrijedi: privlačne nijanse uzbudljivog utjecaja na psiću bebe.

Također je važno pravilan izbor punila za proizvod. Neke majke bebe ispunjavaju zaštitu s pjenom i istovremeno čine najozbiljniju pogrešku, budući da ova vrsta punila emitira štetne tvari i stoga se ne može koristiti pri šivanju dječjih stvari. Idealni "puni" za odbojnike u krevetu su sintepon i holofiber: oni su netoksični, hipoalergijski i dobro prozračni. Razlika između ovih dviju punila je da će sintetički zimski zidator tijekom rada i pranja proizvoda pobjeći (kako bi se to izbjeglo, završni odbojnik u krevetu dodatno je prošao), a holofiber savršeno drži oblik.

Priprema za krojenje

Prvo, morate mjeriti krevet, koji će biti napravljen na uzorku tkanine.

Prije kupnje tkanine i punila za strane potrebno je mjerenje kreveta i na temelju toga izračunati snimke materijala potrebnih za šivanje. Za krevet od standardnih veličina (60x120 cm), dovoljno je kupiti oko 8 m tkanine širine 0,5 m i 4 m punila (poliestera ili holofibera) iste širine. Prije otvaranja tkanine, neophodno je isprati, sušiti i glačati s parnim glačalom. Ove radnje su neophodne kako bi se tkanina lagano smanjila, au budućnosti kada se pranje gotovog proizvoda više ne smanjuje.

Za izradu zaštitnog odbojnika u krevetiću, pored visokokvalitetnog tkanina i punila, trebat će vam:

 • centimetar;
 • kreda ili komad sapuna;
 • škare;
 • šivanje igle;
 • navoja;
 • šivaći stroj;
 • željeza.

Zaštita bebe sastojat će se od dva dugačka elementa (za postavljanje uz krevetić) i dva kratka (za glavu i noge). Oni će biti pričvršćeni na namještaj s žicama (umjesto toga možete koristiti čičak).

Uzorak za zaštitu dječjeg krevetića.

Važan korak u proizvodnji soft pribora za zaštitu djeteta bit će rezanje materijala prema mjerenjima. Za šivanje branika na krevetu standardnih veličina, morate rezati:

 • 4 uzorka 43x63 cm za kratke strane (40 cm - visina, 60 cm - širina i 1,5 cm sa svake strane za šavne doza);
 • 4 uzorka 43x123 cm za duge strane;
 • trake od tkanine za rubove 12x180 cm (2 komada) i 12x90 cm (2 komada);
 • trake od tkanine za vezove 7x53 cm (24 komada: 5 za svaku kratku stranu i 7 za svaku duljinu).

Sintetički zimski sloj (holofiber) izrezati se na iste standarde kao i tkanina, ali neće biti potrebne dodatke za šav. Za branike trebate:

 • 2 komada debelog sintepona ili holofiber od 40x60 cm za punjenje kratkih dijelova proizvoda;
 • 2 komada punila s dimenzija 40x120 cm za duge strane.

Proizvodni proces

Prije spajanja elemenata odbojnika morate napraviti ručice. Kako bi ih učinili lijepom, u njihovoj proizvodnji morate slijediti određena pravila.

Ploče za nošenje su savijene na pola s prednjom stranom okrenute prema unutra i mljevene na rubovima šivaćeg stroja.

 1. Presavijte pruge na pola, okrenite licem prema dolje i šivajte oko rubova šivaćeg stroja. Uključite proizvode, ispravite uglove. Željezo obraditi željezo.
 2. Prsti oblikuju na prugama isti nabori i učvršćuju ih šivanjem iglama. U sastavljenom obliku duljina rubova trebala bi biti 120 cm i 60 cm, što odgovara duljini budućih strana.
 3. Šivanje donjeg ruba svakog elementa na šivaćem stroju, čime se osigurava nabiranje. Izvucite iz svrdla. Kako se ne bi srušili s rukavima, njihovo dno se dodatno može prekriti s cik-cakom na pisaćem stroju. Ruffles dizajniran za ukrašavanje dječje strane, spreman.

Nakon šivanja nabora, oni počinju stvarati još jedan važan element zaštite - žice, kojima će branik u krevetu biti čvrsto fiksiran. Svaka pruga od tkanine, namijenjena žicama, mora biti prebačena sa svih strana s cik-cak ubodom. Nabavite urednu dugu traku. Ako netko ne želi nered s njima, možete ih zamijeniti gotovim trakama ili ljepljenima.

Tek nakon pripreme nabora i veza, možete početi šivati ​​pokrivače za strane.

Ispravno napravljena strana oslobodit će dijete reumatizma, pružit će udobnost i udobnost.

 1. Preklopite 2 uzorke svakog branika okrenutog prema unutra. Nakon toga, između vrhova svih praznina mora se polagati na jedan rub. Zatim stavite trake između tkanine: zaštita će biti prikladno vezana za krevet ako postoje 4 veze na vrhu svake dugačke strane i 3 na dnu. Na kratkim stranicama bi trebala biti 3 veza na vrhu i 2 na dnu. bit će manje, a zatim će odbojnici propasti.
 2. Kako bi se rukavice i vezice čvrsto pričvrstili između tkanine, dobiveni prahovi moraju se odrezati šivanjem. Šivajte tkaninu ravnim šavovima sa svih strana, ostavljajući malu rupu ispod (oko 25 cm) kroz koje se može umetnuti punilo. Osim toga, rubovi proizvoda mogu biti zalijepljeni cik-cakovim šavom. Spremni pokriva kroz lijevu rupu mora se isprazniti, ispraviti uglove. Trebalo bi biti 4 strane - 2 duge (40x120 cm) i 2 kratke (40x60 cm) s prstenovima i vezicama pričvršćene za njih.
 3. Željezno pokrivajte svaki poklopac željezo, a zatim ga napunite poliesterom ili holofiberom. Da biste to učinili, prethodno pripremljena punila kroz rupe za umetanje u rub i pažljivo razini. Donji dio proizvoda stavljajte van ravno.
 4. Ako se kao punilo upotrijebi sintetički zimski zvučnik, svaki odbojnik u krevetiću mora biti dodatno prošiven oko perimetra na udaljenosti od 4-5 cm od rubova, pri čemu je čvrsto fiksirana izolacija. Duge stranice mogu biti prošarane u sredini - to će osigurati dodatnu fiksaciju sintetičkom zimovniku.

Na ovoj proizvodnji odbojnika u dječjem krevetu može se smatrati potpuna. Ostaje samo vezati svoje detalje na krevet, a beba više neće moći udariti glavu na tračnicu i neće moći gurati noge i rukama kroz šipke svog kreveta. Briga za kućne zaštitne odbojnike je vrlo jednostavna: one se trebaju redovito prati i glačati željezo. Pravilno napravljen domaći odbojnik u krevetiću će izbjeći ozljede djeteta i učiniti ostatak beba ugodnim i udobnim.

Pojedinosti o tome kako zagladiti odbojnike u krevetiću za novorođenčad

Odbojnici su jedan od najvažnijih "kontroverznih" pribora, potreba za kojom se mnogi roditelji raspravljaju o promuklim. Neki tvrde da su ovi odbojnici nužni zato što smanjuju razinu ozljeda djece, osobito u prvim mjesecima života bebe.

Drugi su uvjereni da takvi dijelovi privlače prašinu, ometaju cirkulaciju zraka i mogu čak i štetiti zdravlju malog djeteta. Pogledajmo gdje je zrnca istine, i kako napraviti bumpers na svoju vlastitu!

Svrha pribora

Ploče ili odbojnici za dječji kreveti obavljaju nekoliko funkcija:

 • Nemojte dopustiti da bradavice, boce, igračke padnu na pod;
 • Zaštitite dijete od štrajkova na šipkama ili zidovima namještaja;
 • Spriječavaju dijete da dođe do nogu ili ruku djeteta između rešetaka, kao i "lova" mačke za njih;
 • Oni ubrzavaju zaspanje mrvica, dopuštaju da se smiri brže;
 • Osigurajte zaštitu djeteta od jakog sunčevog svjetla za vrijeme spavanja;
 • Ako krevet stoji nasuprot hladnom zidu ili ispred prozora, takav pribor štiti bebu od pukotina ili hladnog zraka;
 • Ako na površini dodatne opreme postoje svijetle slike, dijete će ih rado ispitati, "razgovarati".

Takvi puferi mogu se koristiti na sve četiri zida kreveta, a dva ili tri - tako da će majka moći gledati bebu, pa čak i dijete će vidjeti što se događa u sobi.

Elementi se razlikuju po visini: niže se koriste do četiri mjeseca, ali visoki - do devet, a ponekad i do godinu dana. Možete početi koristiti pribor od rođenja ili od jednog do dva mjeseca.

Kako odabrati materijal za strane

Prije nego počnete proizvoditi takav pribor ili ga kupiti, trebali biste odlučiti o materijalu.

 • Najbolje od svega za gornji dio pufera su prikladne prirodne tkanine - čašica, kreda, ostali pamučni materijali. Na bojanju se mogu podudarati - baldahin na krevetiću - ili posteljinu (posteljina, deka). Izaberite visoku kvalitetu i prilično gustu tkaninu, posebno ako ćete oprati branike zajedno s punilom. Što se tiče bojanja, može biti mono ili s malim uzorkom (u ovom slučaju, dodatne aplikacije ili uklonjivi dekor mogu biti izrađene) ili s svijetle boje slike privući pažnju djece.

Savjeti za roditelje

 • Prije nego počnete šivati ​​pribor, svakako operite tkaninu u toploj vodi s bebom sapunom.
 • Prije pranja branika u krevetu, pokupite prikladne deterdžente koji nisu opasni za novorođenčad. Ako se punilo može ukloniti, bolje je oprati ga odvojeno (na primjer, u vrećici).
 • Nakon pranja pazite na željeznu stranu - to će ih dodatno dezinficirati.
 • Visina bočnih strana odabire se na temelju razdoblja tijekom kojeg ćete ih koristiti, kao i dimenzija dječjeg namještaja. Minimalna veličina - najmanje 15-20 cm od razine madraca u krevetiću.

Izrada strana: majstorska klasa

Najlakši način za šivanje pravokutnih modela koji su pričvršćeni vrpcom ili kravate. Pogledajmo što je potrebno za ovo.

Alati i pribor:

 • Kreda, bijeli sapun ili olovka za rezanje;
 • centimetar;
 • škare;

materijali:

 • Za standardni krevetić (duljina - 120 cm, širina - 60 cm), trebat će vam 8 m tkanine širine 0,5 m;
 • 4 m punila iste širine;
 • navoja;
 • Dvostrano ljepljiva traka.

Važno je! Odabir veličine uzoraka stranica u krevetiću za novorođenčad kreće se od dimenzija samog namještaja. Umnožite obod košare prema željenoj visini proizvoda. Rezultat broj množi se s dva - to će biti prava količina tkanine.

Reći ćemo kako šivati ​​pravokutne strane u standardnom krevetiću za novorođenčad - ispod ćete naći majstorsku klasu s fotografijom.

 • Izrežite rezano prema shemi prikazanom na slici (dimenzije su označene s dodatkom). Za kratke strane trebat će vam 4 dijela dimenzija 43x64 cm, za duge - 4 dijela 38x126 cm. Za pričvršćivače - 16 dijelova 7x10 cm, a za ručice - 2 trake od 12x90 cm, 2 trake od 12x120 cm.
 • Stavite uzorke na tkaninu, krug s kredom (ne zaboravite na šavove od 1 cm!), Rezati oštrim škarama. Isto tako, izrezati dijelove iz punila (trebaju ih 2 kratka, 2 duge, bez žica i ručica), ovdje nije potrebna dodatna pomoć. Na uzorcima označite mjesta na kojima će se spojnice kopirati.
 • Ravni krakovi iste veličine trebaju se staviti u parove, s zglobnom stranom prema gore, pričvrstiti sa iglama, šivati ​​se sa standardnim šavom. Odmah uklonite šavove, a zatim uklonite proizvod. Po istom načelu, sakupite preostala tri dijela.
 • Zamotajte ili preklopite pojedinosti pričvrsivača, šivajte ih mekanim dijelom ljepljive trake (prema prethodno napravljenom oznaci). Na "jastucu" branika, šivajte na tvrdom komadu čičak
 • Pritegnite neškodljivi dio pričvršćivača, pričvrstite ga s prednje strane na strane.
 • Za rukavice, savijte tkaninu u jednakim intervalima kako biste oblikovali nabor, ubod.
 • Šav na gornjem rubu odbojnika s unutarnje strane (istovremeno šivanje rubova dijelova), glačalo se.
 • Postavite punilo unutar nje, lagano nivo.
 • Zacrnite praznu stranu proizvoda s iglama i gurnite ga. Na udaljenosti od 4 cm od ruba ploče postavite liniju kroz sve slojeve materijala (na prednjoj strani). Tako se punilo ne gubi kada se pranje.
 • Uklonite gotov set i izvodite "pribor".

Kako šivati ​​odbojnici u krevetiću za novorođenče s vlastitim rukama - video

Ako ste tek počeli svladati znanost o šivanju, a iako vješto ne rezati tkaninu, obratite pozornost na sljedeći videozapis. Detaljno opisuje kako napraviti bočne jastuke u krevetiću - ovaj je pribor pogodan za novorođenčad. Budući da jastučići nisu ušiveni, ovaj model je prikladan za namještaj različitih veličina i oblika - takvi odbojnici mogu se koristiti i u pravokutnom, u okruglom krevetu iu kolijevci za novorođenčad.

Još jedan video s majstorskom klasom za izradu odbojnika u krevetiću za novorođenčad - to su prava ručna remek-djela. Ova je opcija savršena ne samo za bebe, već i za starije djece jer će kuća i stroj privući pažnju i postati omiljena igračka "krevet".

Strana u krevetiću s vlastitim rukama: kako šivati ​​strane?

Kreveti novorođenčeta trebaju imati takav način zaštite od bumpers. Samo oni mogu zaštititi i štititi dijete od crte, udaraju na tvrdim šipkama. Osim toga, te se zajednice mogu osobno koristiti pomoću shema, uzoraka i preporuka.

Nevjerojatno praktična stvar za dječji krevet - to je odbojnik. Učiniti takav uređaj vlastitim rukama postaje moguć s našim majstorskim tečajevima. Kako šivati ​​odbojnike za novorođenče, detaljno saznajemo.

Krevetić u krevetiću za novorođenče to čini sami

Da biste izvršili te ploče, trebali biste kupiti tkanine u bilo kojoj dječjoj trgovini. Pozvani su i kao branik ili za zaštitu ležajeva. Mnogi od njih prodaju se s baldahinom i posteljinom. Ali što bi moglo biti lakše od kupnje gotovih setova? Uostalom, najbolje je dati dječaku svoju ljubav i brigu i stvaranje branika s vlastitim rukama.

Stranice mogu biti izrađene samo od prirodnih i lijepih tkanina. Ovi mogu biti sljedeći materijali.

 • Pamučna tkanina.
 • Za obloge - sintetički zimski ili pjenaste gume.
 • Teme, iglice, igle. U idealnom slučaju, šivaći stroj.

Izrada stranica u dječjem krevetu

Sljedeći omjeri se odnose na zajedničku veličinu stranica.

 1. Duljina je stotinu i dvadeset centimetara.
 2. Šezdeset centimetara - širina.
 3. Visina je pedeset pet centimetara.

Potrebno je odabrati tkaninu za stranu u obveznom slučaju. Trebat će vam tkanina od četiri metra. U tom slučaju, morat ćete odabrati dobar i čvrsto rez od tkanine. To može biti gusti materijal koji neće uzrokovati alergijsku reakciju kod djeteta. Možete se fokusirati samo na prirodne tkanine. Kao što su, lan, chintz, flanel i calico.

Koje su to?

Prije nego počnete s izradom vlastitih odbojnika morate se upoznati s njihovim popisom. Svaki roditelj može odabrati stranu koju smatra prikladnim.

 1. Najčešći branik je ona koja se sastoji od četiri strane. Sve četiri strane čvrsto štite krevetić od utjecaja na okoliš.
 2. Polovica zaštite može sakriti samo bočne dijelove.

Osim toga, strane se odlikuju različitim visinama, načinom pričvršćivanja na krevet. A također i na određenim projektnim strukturama, na primjer, s velcro, žice, pa čak i clasps.

Stranice u krevetiću za novorođenče učiniti-to-yourself: obrazac

Neovisno stvaranje strane je jednostavan proces. Za standardnu ​​veličinu kreveta, potrebna vam je duljina tkanine koja se sastoji od pedeset pet centimetara po stotinu i deset centimetara. Osim toga, za oblogu će trebati upotrijebiti punilo, koje se također mora rezati prema određenom crtežu. Koristeći korak po korak upute, svaka majka, čak i ona koja nema pojma kako šivati, moći će zaštititi u krevetu vlastitim rukama.

 1. Početno mjerena veličina postolja. Ovaj postupak je neophodan kako bi se pravilno rasporedila tkanina za ovaj proizvod.
 2. Mjerenje treba prenijeti na list papira i nacrtati dizajn koji biste željeli vidjeti.
 3. Tkanina se mora rezati prema crtežu koji ste napravili.
 4. Uz pomoć šivaćeg stroja, potrebno je svako rublje pričvrstiti i ostaviti samo jedan za punilo.
 5. Ako odaberete punilo, morate uzeti u obzir da će trebati nekoliko centimetara manje od veličine uzorka. Stavite pjenu u stranu i šivajte.
 6. Ako je potrebno, ukrasite stranice s vrpcama, čipkom i šavovima, ako je potrebno.

Koje daske trebate za krevetić?

Prije izrezivanja branika na tkanini, morate točno znati kako novorođenčad treba zaštitu na krevetu. Stoga vam upozoravamo popis prednosti i nedostataka svake predložene opcije.

 1. Visoki odbojnik. Djelotvorno štiti od vjetra, propušta i ne dopušta bebu da udari u rub kreveta. Očigledni nedostatak je činjenica da visok proizvod može zatvoriti pregled kreveta. Stoga, dijete će promatrati samo ono što je unutar jaslica.
 2. Niski odbojnik. Otvara mogućnost da široko pogleda. Ona pruža priliku da dijete vidi sve što se događa oko njega i sprečava njegovu ozljedu.
 3. Prigušivač s pričvršćenjem u obliku brave, kravate, čičakom. Ima jasan nedostatak, jer se sve to može slomiti, a posebno kada beba diže i povlači rub ruba. Stoga, opcija s kopčom - je izdržljiva i savršena. Stranke imaju brave koje ne dopuštaju dijelove i ne dopuštaju djetetu da štrajkom.
 4. Ako želite napraviti odbojnik s džepovima, onda biste trebali razmišljati o vanjštini krevetića. Unutarnji dizajn stalno će odvratiti dijete.
 5. Materijalna izvedba takvog remek-djela također je važna. Sintetici nadražuju kožu, stoga se preporučuju samo prirodne tkanine. Dopuštaju proizvodu izdržati bilo koje pranje. Osim toga, brzo se osuše i ne rastu.

Koje punilo bolje odgovara za odbojnike u vrtiću?

Prilikom odabira materijala za punjenje važno je uzeti u obzir mnoge parametre. Uostalom, visokokvalitetna podstava je od velike važnosti za cjelokupni dizajn. Danas tržište pruža priliku za stvarno odabir raznih materijala za punjenje. To može biti ne samo gumena pjena i sintetička zimska zima, već i mnoge druge opcije. Razmotrite najpopularnije opcije.

 1. Gumena pjena je punjenje koje ne zahtijeva sukladnost s nizom uvjeta. To ne zahtijeva temeljito i kvalitetno sušenje materijala nakon pranja. Osim toga, materijal je u stanju dobro zadržati vlagu, što će doprinijeti razvoju mikroba unutar. Pjena je visoka čvrstoća i otpornost na habanje.
 2. Sintetički zimzeler je predstavljen kao najbolji punilo za dječju ploču. Ovaj materijal je jeftin, lagan, elastičan. On je u stanju lako nositi pranje i sušiti brzo. Ona ima sposobnost zaustaviti razvoj gljivica. Glavna stvar je da trebate bljesnuti sintetski zimski zvučnik u vremenu kako biste izbjegli stvaranje role.
 3. Hollowfiber je prilično topao materijal. Novi proizvod nema toksičnost, sposoban je zadržati vlagu. Osim toga, brzo se može zadržati početni oblik i brzo sušiti. Zbog svoje strukture, trajan je i ne uzrokuje alergijske procese.
 4. Bulk i moderni materijal Periotek je hipoalergensko vlakno. Unatoč sintetskom karakteru, vrlo je elastičan i može se upotrijebiti kao punilo za zrnca.
 5. Materijal koji ima svojstva otpornosti na toplinu. Ne uzrokuje alergijsku reakciju. To je elastično, otporno na toplinska opterećenja.

Kako šivati ​​odbojnike u krevetiću?

Kako bi se šivale strane u krevetiću, trebate odabrati model odbojnika, pripremiti tkaninu i punilo, a tek onda nastaviti s izradom uzorka i rezanjem budućeg lijepog odbojnika. Fotografije koje su prikazane u časopisima mogu prikazati odbojnike koji potpuno pokrivaju dijelove kreveta ili one koje se mogu pokriti samo trećinom. U proizvodnji odbora treba uzeti u obzir sljedeće točke.

 1. Može se mijenjati duljina korijena budućeg proizvoda. Dakle, u crtežu to može biti pola puta više nego što je zapravo. Ruffles koji ne dugo trebaju ih šivati.
 2. U slučaju da ste odrezani, ne biste trebali biti uznemireni, morat ćete pripremiti nit iste veličine kao žuta. Nakon toga, tkanina bi trebala biti presavijena s harmonikom i probušena iglom.
 3. Ostajete samo s ravnomjerno raspoređenim naborima kroz nit. Da bi se pravilno šivala krupica, mora se postaviti između nekoliko slojeva tkanine. Da biste to učinili, šivajte je i stavite je prstima na nove naborove.
 4. Kao što šivati, morat ćete saviti tkaninu. Za šivanje dodatnih pokrivača, potrebno je koristiti pamučnu tkaninu iste veličine s omjerom od nekoliko centimetara i zatvaračem koji će pomoći i otvoriti proizvod. Odvojivi dizajn treba biti povezan na temelju činjenice da će biti udobno nositi.

Pokrivači na krevetiću: korisni savjeti

Kako bi se reproducirali niski odbojnici u krevetiću, izrađeni od jastuka, trebate slijediti ova pravila.

 • Bočni dijelovi odbojnika trebali bi biti uz zid i biti izrađeni od dvije izvedbe.
 • Bočna površine moraju biti izrađene od tri dijela.
 • Mekani dijelovi trebaju biti definirani na krajevima kreveta. Dakle, na izlazu trebate imati sedam jastuka.
 • Naknade treba ostaviti za pet centimetara. Budući da su jastuci ispunjeni punilom, njihova se veličina također mora uzeti u obzir. U slučaju uporabe sintetičkog zimzelera, nije ga potrebno šivati. Pojedinosti ovog materijala uključuju činjenicu da nema sposobnost lutanja u jednom smjeru.

Za novorođenčad najbolje je izvesti maksimalni broj jastuka. U početku vam je potrebno deset malih ili četiri velika jastuka. Bolje je napraviti maksimalni broj jastuka, koji će s vremenom morati biti uklonjeni.

Važan čimbenik za izradu vlastitih odbojnika je količina tkanine. Prikazali smo vam standardne veličine odbojnika. Na temelju toga trebat će vam rez od sedam centimetara i duljinu od jednog i pol metra. Da biste napravili niske daske, trebate rez od pet metara s istom širinom. Ali ako uzmete veću količinu tkanine, možete lijepiti lijepe pokrivače na ostatcima, što će pojednostaviti brigu o odbojnicima.

Najbolje je odabrati prirodne tkanine bez obzira na spol djeteta. Bez obzira na to što možete reći o visokotehnološkom procesu proizvodnje sintetičkih vlakana. Prirodne tkanine su i dalje najbolji izbor. Mogu proći dovoljno zraka i dopustiti da dišete. Zadržavaju prioritetnu razinu vlage u krevetu i temperaturi. U tom pogledu, posebnu pozornost treba posvetiti pamučnim tkaninama. Ali ako vam se sviđaju boje zmije, grubo odijelo ili saten ne prolažite i uzmite je sa sobom. Osim toga, naljepnice na naljepnicama - pamuk, također su prikladne za izradu vlastitih strana kreveta u krevetiću za djecu.

Posebno je važno odabrati dizajn. Uostalom, djevojke i dječaci su toliko različiti. Ako će dječaci biti dovoljno jednostavnih bora na krajevima odbojnika ili odgovarajućih boja. Može biti medvjedi, zrakoplovi ili automobili. Ta djevojka treba stvoriti jedinstvenu atmosferu. U ove svrhe, prikladna sladoled, slatko ili ruševine. Možete kupiti bijelu čipku. Također je vrlo praktično koristiti. Uostalom, izgleda šarmantno. Prije odabira dekor, provjerite dijelove za sigurnu uporabu. Valja napomenuti da je najbolje da ih pričvrstite na vanjski dio strane tako da su iza kreveta.

Najbolja opcija mogu biti odbojnici, koji su fiksirani na razne dodatke. To može biti čičak ili žice. Morat ćete rezati tkaninu za odbojnik na mjestu gdje namjeravate postaviti ukrasne elemente. Treba napomenuti da će krojenje pokrova za ove jastuke koje će se praktično koristiti biti idealno rješenje. U ovoj izvedbi, morat ćete kupiti patentne zatvarače koji su upisani na prtljažnik. Da ne biste potpuno uklonili odbojnike, samo uklonite poklopac. Možete napraviti nekoliko varijanti pokrova u različitim bojama. Preporučujemo svakoj mami da pokušaju šivati ​​jastuke na stranama i druge varijacije uređaja u krevetiću djetetu.

Provedite nekoliko sati stvaranja strana u krevetiću, dajte novorođenčadi malo svoje topline i njege, što je osobito važno nakon rođenja. Čim beba odrasta i počne uspon iz kreveta, odmah se ukloni odbojnik.

Kako šivati ​​branik u krevetiću za novorođenčad s vlastitim rukama

Brižni roditelji žele okružiti novorođenče s korisnim i lijepim stvarima. Jedna od neophodnih stvari u prvoj godini beba života je branik u krevetiću.

Trebam li branik u krevetiću?

Odbojnici, odbojnici ili zaštita u krevetiću, nazvali ih drugačije, nisu se pojavili tako davno. Mnogi roditelji se protive bilo kakvoj inovaciji.

Međutim, mnogi moderni uređaji za njegu i razvoj bebe ne samo da čine život lakšim za roditelje nego i djetetu.

Blatobran u krevetiću ima mnoge prednosti:

 1. Kad beba uči da se presvlaže s leđima u trbuh, sjesti, a zatim podignuti na noge, on će zaštititi branik od udarca u krevet. Meke površine punila značajno ublažavaju udarce, bez kojih to ne može učiniti u procesu poznavanja svijeta.
 2. U nedostatku branika, dječja stopala mogu pasti između rešetki jasle. Dijete neće biti u mogućnosti samostalno ih dobiti, što će uzrokovati nelagodu, ako odjednom majka nije okolo.
 3. Bumper u krevetiću također je zaštita od skica.
 4. Prekrasan branik s lijepim uzorkom ili uzorkom čini udoban i lijep krevet.

Kako šivati ​​branik za dječji krevetić: shema, veličina, uzorak

Podizač u krevetiću može se sami šivati. Nije teško, a ako imate šivaći stroj, to je dvostruko dobro. Šivanje samog odbojnika:

 • Dobit ćete jedinstveni dizajn s kojim ćete sami doći
 • Uštedite novac. Troškovi odbojnika ugodno će vas iznenaditi

U tkaninu se pohranjuje veliki asortiman. Potrebna vam je gusta i prirodna tkanina. Za krojenje strane u krevetu pristupit će:

Važno: Kupnja krpom, operi ga. Ona ima tendenciju sjesti.

Odaberite boje po vlastitom nahođenju. Mnogi ljudi vole kad se boje odbojnika kombiniraju s posteljinom. Možete uzeti više tkanine za šivanje iste posteljine.

Pamučne tkanine

 • Mnogi roditelji vole pastelne tonove. Često se ovi odbojnici kombiniraju s dizajnom dječje sobe.
 • Pedijatri preporučuju okruženje novorođenčeta s jakim bojama. Motley boje pozitivno utječu na razvoj vizije novorođenčeta.

Raspored odbojnika je jednostavan - trebat će vam 2 dugi bočni rubovi i 2 mala.

Raspored odbojnika

Veličine standardnih krevetića 120 * 60 * 55 (duljina, širina, visina). Mjerite krevet kako biste znali njegovu veličinu. Za standardni krevetić trebat će oko 5,5 m tkanine širine 1 metar.

Važno: Pjena za gumu ili sintetički zimzeler mogu se koristiti kao punila. Stranice s sintetičkim jastučićem lakše se prati, ali pjena je mekša i dobro drži oblik. Punilo će trebati 1,5 m širine 2 m.

Za odbojnike nije potrebno napraviti uzorak. Možete crtati na slojevitu stranu tkanine.

 1. Na slojevitoj strani uzoraka crtanja: 4 duga, 4 mala. Obrasci čine 1 cm više od veličine kreveta na svakoj strani.
 2. Šivanje dijelova, ne šivati ​​jednu stranu. Na stranu naslona za glavu može se urezati grudica.
 3. Izrežite potrebne dijelove punila, uzimajući u obzir 0,5 cm manje od veličine ruba.
 4. Umetnite punilo na strane i šivajte tkaninom.
 5. Sew na sve strane žice.
Uparivač u krevetiću to čini sami

Video: Kako šivati ​​branik u krevetiću?

Bumper u krevetiću za novorođene djevojke to čini sami

U dječjem krevetiću stane ružičastoj, breskavi, narančasti, žuti odbojnici. Ali ne biste se trebali ograničiti samo na tradicionalno "djevojčice" cvijeće. Nebo plava, tirkizna i ljubičasta izgleda sjajno.

Bumper u krevetiću

Stranice na kojima se kombiniraju više boja izgledaju izvorno: ružičasto sive, ružičaste boje s bijelom, polka dot tkaninom, prugasta i tako dalje.

Krevetić u krevetiću za djevojčice Višebojni rebara u krevetiću

Slatke životinje na stranama, lutke, princeze naglašavaju nježnost vaše kćeri. A kad odrasta, pogledat će obrasce s interesom.

Parfem za djevojke s vlastitim rukama Paralelno u princeznoj jaslica

Parablon za djevojku će izgledati slatko ako ga ukrašite ružama i nabora.

Valovi s naborima za djevojku Dijagram ručica na uzglavnom dijelu odbojnika

Bumper u krevetiću za novorođenče rade sami

Boje odbojnika u krevetiću za dječake nisu ograničene na tradicionalnu plavu i zelenu boju. Ako želite, možete ubaciti zanimljive odbojnike s automobilima, zrakoplovima, životinjama, čak i odbojnikom u morskom stilu.

Bumper u dječačkim kolijevci Dizel s automobilima Odbojnici u krevetiću

Upotrijebite aplikaciju ili pruge za šivanje, tako da će odbojnici izgledati zabavnije. Aplikacije se mogu kupiti gotove u trgovinama pribora i tkanina, kao i sami šivati.

Bumper za dječaka s apliklom Appliqué: dijagram 1 Applique: dijagram 2 Applique: dijagram 3

Odbojnici, jastuci u krevetiću za novorođenčad s vlastitim rukama

Odbojnici u krevetiću su različiti. Odbojnici, jastuci su mekši. S takvim odbojnicima možete biti sigurni da dijete ne ispunjava točno kvržicu.

Zasebno, šivaju malim jastucima, vezuju ih, a zatim ih vezuju na šipke jasle.

Bumper jastuci DIY Bumper jastučić bumper jastuci

Kocka za prtljagu u krevetiću to čini sami

Kutija za odbojnik služi ne samo kao zaštita novorođenčeta nego i kao igračka u razvoju.

 • Takvi odbojnici šivati ​​u obliku pravokutnika, možete položiti dugu stranu na nekoliko mjesta. Zatim se na svakom pravokutniku šivaju slike različitih oblika i boja.
 • U budućnosti beba će biti zainteresirana i rado pogledati slike. Ako su slike izrađene od različitih tkiva, dijete će razviti osjećaj osjetljivosti. Glavna stvar - sigurno šivati ​​sve detalje.
Bumper-knjiga u krevetiću Bumper-knjiga vlastitim rukama Razvijanje bumper-knjige

Bijela bijelog krevetića

Bijeli branik u krevetiću prikladan je za dječake i djevojčice. Mnogi ljudi odbacuju bijelu boju zbog činjenice da je boja zaprljana, nepraktična. No, ako često isperete odbojnike, krevet će uvijek izgledati uredno i udobno.

Možete kupiti bijele odbojnike s različitim uzorcima. Odaberite tkaninu koju želite.

Bijele strane u krevetiću
Bumper s zvijezdama Bijeli branik u krevetiću

Za ljubitelje jelena, sljedeći set će učiniti. Ovaj set pogodniji je za djevojčice.

Bijeli branik s jelena

Za jasle dječaka, sjajne strane u kavezu će dobro raditi.

Ploča s bijelim odbojnikom

Bežica odbojnika za krevetić

Još jedna mogućnost.

Bež bravari u krevetiću

Bež branič s psima.

Bežica odbojnika za krevetić

Kreveti za odbojnik u polka točkicama

Blistav polukrug za djevojku.

Polumjerni odbojnik s krunom može se kupiti od istog prodavatelja.

Izvorni odbojnik s jastucima.

Jastuk jastuka

Klasični ružičasti odbojnik s bijelim polkim točkicama.

Pink Polka Dot Bumper

U ovoj trgovini također možete kupiti odbojku od polka dot s bobicama.

Bumper s bobicama

Dječja kolica s medvjeda i zečica

Veliki izbor odbojnika nosi medvjede, zečeve i druge životinje. Kits su dostupni u različitim bojama za dječake i djevojčice.

Branik odbojnici nosi s medvjedima za djevojčice rim s medvjedima za dječake branik Bunny Girls branik kolona u krevetiću dječaka za djevojčice i dječake

Meki odbojnik za krevetić

Bolje je kupiti mekani odbojnik. Trošak je dvostruko veći nego tanak, ali obavlja svoje funkcije na prvih pet. Možete pronaći odbojnike različitih debljina, u opisu čitati informacije o punilo. Isto tako, pri odabiru pomoći će vam recenzije drugih kupaca.

Jastučići za odbojnike. Mekani, ali potpuno pokriveni kreveti na poklopcu.

Pouzdanije će biti odbojnici koji potpuno pokrivaju stranice kolijevke.

Meki odbojnik za krevetić

Crni i bijeli branik je također mekan i izdržljiv. Osim toga, to je dvosmjerni.

Dvostrani odbojnik u krevetiću

Kako prati branik za krevetić?

Važno: Ispraznite odbojnik redovito za dječji krevetić. Tkanina apsorbira prašinu koja može nepovoljno utjecati na zdravlje mrvica.

 • Moguće je izbrisati stranice u stroju i ručno
 • Temperatura vode ne smije biti veća od 40 *
 • Odaberite nježnu pranje
 • Sušenje strana je bolje na balkonu, sušenje na bateriji je kontraindicirano
 • Nakon sušenja, preporuča se glačalo od branika

Ako imate sinteponovye bumpers, provjerite - bilo sintepon. Ako ne, napravite šavove sami, inače će se sintetički zimski bojler prestati prati tijekom pranja. Pjena za rubove podnosi dobro pranje na 40 °.

Preporuča se sušenje rubova pjene u vodoravnom položaju. Spin strana pjene ne smije biti previše intenzivna, inače se pjena može probiti. Bolje je ručno pritisnuti takve odbojnike.

Parobrod u krevetiću molit će oko mrvica i zaštititi ga. Pomoću branika krevet postaje ugodan. Okružite bebu s najboljim.