Zdravlje

Značajke zavoja za trudnice FEST, njihove vrste i pravila nošenja

Zdravlje

Trudnoća je nevjerojatno vrijeme u životu mlade žene. Zajedno s radošću nadolazećeg majčinstva, djevojčino tijelo je pod stresnim stresom i fiziološkim promjenama i prije i poslije poroda.

Kada, zašto i kako napraviti 1 screening tijekom trudnoće

Zdravlje

Ovo testiranje se provodi na početku trudnoće kako bi se identificirale moguće genetske patologije u fetusu. Prvi pregled uključuje test krvi i ultrazvučni pregled.

Što bi trebalo biti težina i visina preranog beba: stolovi s postavljenim cijenama mjesecima i razlozi za niske stope

Zdravlje

Nažalost, prijevremeni rad danas je daleko od rijetkih. No, moderna medicina može ostaviti dijete čak i ako njegova tjelesna težina ne prelazi 900 grama, a ako dijete teži od 1 do 2 kilograma, ima svaku mogućnost da odraste potpuno zdrav.

Koja se razdoblja trudnoće smatraju najopasnijom i kako smanjiti rizike na minimum?

Zdravlje

Trudnica tijekom svih devet kalendara (10 obstetrijskih mjeseci) treba poštovati posebne mjere predostrožnosti - zapravo od trenutka pojave dvije trake na testu i do prvog plačanja djeteta u radnoj sali, ona je u potpunosti odgovorna za sve što se događa s djetetom.

Cezarean u trudnoći od 38 tjedana

Zdravlje

38 tjedana trudnoće znači da će se sastanak s bebom dogoditi vrlo brzo. Potrebno je pripremiti sve što je potrebno za putovanje u rodilište i svaki put, ostavljajući kuću, uzmi mjenjačnicu s vama, jer rođenje može započeti svaki dan.

Kako napraviti izbornik za beba s umjetnom hranom za 4 mjeseca: savjeti i tjedni grafikon

Zdravlje

U dobi od 4 mjeseca, beba postaje aktivnija, svjesnost se povećava, a mali broj pokušava znati sve više i više novih i zanimljivih stvari.

glavni

Zdravlje

Popularne kolica za bebe Online trgovina Angellux.ru predstavlja samo najpopularnije luksuzne kolica vrhunskih poznatih proizvođača zemalja Nizozemske, Norveške, Engleske, SAD-a i Njemačke.Širok raspon modela, boja i pribora uvijek je dostupan po povoljnim cijenama.

Liječenje žutice kod novorođenčadi kod kuće

Zdravlje

Žutica je poseban simptom koji se javlja kod dojenčadi kao promjena boje kože i očnjaka. Žuta boja se očituje ovisno o intenzitetu patologije. Žutica kod novorođenčadi kod kuće ne zahtjeva sve slučajeve.

Detaljan pregled svih kozmetike namijenjenih novorođenčadi tvrtke Mustela

Zdravlje

Francuski kozmetički proizvod Mustela je razvijen od strane farmaceutskog laboratorija Expascience i namijenjen je za njegu kože beba od rođenja.

Uzroci trnjenja tijekom trudnoće

Zdravlje

Trudnice pratiti sve promjene. Povećana pozornost na promjene u tijelu i vlastitim osjećajima objašnjava se strahom od nestanka moguće prijetnje njenom nerođenom djetetu.

Philips SCD485 / 00

Zdravlje

Upute i datotekeDa biste pročitali upute, odaberite datoteku na popisu koju želite preuzeti, kliknite gumb "Preuzmi" i bit ćete preusmjereni na stranicu gdje ćete morati unijeti kôd s slike.

Zašto dijete često pljuje nakon dojenja

Zdravlje

Nakon rođenja djeteta, neiskusni roditelji stalno se boje nekih reakcija iz tijela novorođenčadi, ne znajući da je normalno ili bi se već trebalo uputiti liječniku.

Liječenje laringitisa tijekom trudnoće

Zdravlje

Tijekom trudnoće, žensko tijelo podvrgnuto je stresu, budući da svi njegovi resursi moraju djelovati pojačan način, zadovoljiti potrebe mamaca i djeteta koje ona nosi.

Za zdravlje budućih majki: vježbe na fitballu trudnica u trećem tromjesečju

Zdravlje

Tijekom trudnoće, ne samo da tijelo mijenja, nego i psiho-emocionalno stanje žene. Želim biti lijepa i poželjna, nemojte dobiti više kilograma.

Banane tijekom dojenja. Korist ili štetu

Zdravlje

Korištenje raznih voća i povrća tijekom trudnoće vrlo je važno iz raznih razloga, od kojih je glavna dobra prehrana trudnice i korištenje prirodnih proizvoda bez kemikalija.

Vježbe za trudnice

Zdravlje

Sigurna vježba za trudniceVježbe za trudnice - jesu li potrebne i koliko je sigurno? Većina trudnica ne žele se trčati u vrijeme nošenja djeteta i san o zadržavanju lijepe figure nakon rođenja.