Zdravlje

Aritmija u trudnica

Zdravlje

Trudnoća je proces ozbiljnih fizioloških promjena u ženskom tijelu. Svi sustavi počinju jednako osigurati majku i fetus. Tijekom trudnoće pokazuje kako se dobro priprema za majčinstvo i povećano opterećenje pacijenta opstetričar-ginekolog.

Opasnost Aspirin kod dojenja

Zdravlje

Tijekom trudnoće i laktacije, imunitet žena je oslabljen pa često pati od akutnih respiratornih virusnih infekcija, što je popraćeno groznicom. Svaka majka pokušava ukloniti neugodne simptome, ali kako ne bi štetio zdravlju djeteta.

Opasnost Aspirin kod dojenja

Zdravlje

Tijekom trudnoće i laktacije, imunitet žena je oslabljen pa često pati od akutnih respiratornih virusnih infekcija, što je popraćeno groznicom. Svaka majka pokušava ukloniti neugodne simptome, ali kako ne bi štetio zdravlju djeteta.

Voda koja se puni bocama

Zdravlje

Dodatak vode s umjetnim hranomVoda je neophodna za sve žive stvari. No u odnosu na novorođenče postoje sumnje... Osobito one koje su isključivo dojene. Uostalom, majčino mlijeko za 90%, a možda čak i više, sastoji se od vode.

Prva kretanja fetusa tijekom trudnoće

Zdravlje

Kretanje fetusa je najdirljiviji i najemotivniji trenutak cijele trudnoće. To se posebno odnosi na prve pokrete. Bilo koja majka s trepidiranjem čeka sat kad se beba prvi put osjeća.

Kako prikriti bebu i koja je veličina deke potrebna za novorođenče u krevetu?

Zdravlje

Dovođenje novorođenčeta u kuću, morate se pobrinuti za kvalitetu svake male stvari koja će ga okružiti. Budući da će u prvim mjesecima beba provesti većinu vremena u krevetiću, morate se pobrinuti za odgovarajuću kvalitetu kreveta.

Patlidžana tijekom trudnoće

Zdravlje

U nekim kulturama (na primjer, u Japanu i na Haitiju) ljudi vjeruju u negativne učinke jesti patlidžana tijekom trudnoće. Iako niti jedan znanstveni dokaz o opasnosti od tih povrća za majku i nerođeno dijete nije i ne može biti.

Banane tijekom trudnoće

Zdravlje

Trudnoća je vrijeme kada mnoge žene misle o prehrani. Počnite zainteresirati za pitanje "Mogu li sada ovaj proizvod?" Često, omiljeni banane do sada ulaze u "polje sumnje".Često, čineći svoj novi meni, buduće majke odbijaju liječiti nešto egzotično.

Vaše zdravlje i dobrobit ovise o njoj! Kako nositi i nositi zavoj za trudnice?

Zdravlje

Trudnoća je poseban period u životu žene, tijekom kojeg morate voditi brigu ne samo o svom zdravlju, već io pravilnom razvoju bebe.

Moram li nositi zavoj tijekom trudnoće?

Zdravlje

Mnogi stručnjaci savjetuju da nose zavoj ili korzet tijekom trudnoće. U prevladavajućoj većini slučajeva, pokazalo se korisnim ne samo za ženu, već i za fetus. Ipak, do danas, mišljenja liječnika o ovom pitanju razlikuju se.

Kako nositi zavoj tijekom trudnoće

Zdravlje

Kada žena pod njenim srcem nosi bebu, njezino se tijelo suočava s mnogim promjenama. Ponekad otežavaju obavljanje svakodnevnih aktivnosti i ometanje aktivnog načina života.

Zavoj nakon porođaja

Zdravlje

Gotovo 100% žena tijekom trudnoće barem jednom, ali razmislite o tome mogu li se vratiti na svoje bivše oblike nakon rođenja. Mnogi se toga brinu zbog gotovo cijelog razdoblja trudnoće, pokušavajući se ograničiti na hranu, a ne smanjiti tjelesnu aktivnost.

Kontaktirajte nas

Zdravlje

Roba se ne vraća.Roba dobre kvalitete koja se ne može razmijeniti (vraćena) navedena je na Popisu odobrenom po nalogu Vlade Ruske Federacije od 19. siječnja 1998. godine. 55. Pročitajte više

Krvarenje nakon porođaja

Zdravlje

Bez obzira na način isporuke i dobrobit rođenja, žena uvijek ima uočavanje nakon isporuke. Placenta ili, kao što se također naziva drugačije, dječje mjesto je pričvršćeno na maternicu uz pomoć živica i povezano s fetusom pomoću pupčane vrpce.

Može li trudnice piti bezalkoholno pivo?

Zdravlje

Djevojka koja je prije trudnoće povremeno dopustila da se opusti uz pomoć alkohola, prilično je teško odustati od takvog užitka tijekom cijele 9 mjeseci.Zbog ove zabrane, mnoge žene smatraju da su u nepovoljnom položaju i nesretni, pogotovo kada u tvrtkama moraju popiti sok dok drugi piju alkohol.

Trudnoća tijekom uzimanja kontracepcija. Je li to stvarno?

Zdravlje

Danas postoji mnogo načina za zaštitu od neželjenih trudnoća. Ali svi znamo da svaka metoda ima svoje nedostatke. Na primjer, postoji udio vjerojatnosti zatrudnjenja, čak i zaštite.