Dječji krevetić za novorođenče

Hrana

Kupnja krevetića za novorođenče vrlo je važan događaj za mlade roditelje. Unatoč svim predrasudama, bolje je voditi brigu o pitanju izbora prije rođenja djeteta, jer nakon toga više neće biti mogućnosti da se donese namjerna ponderirana odluka.

Sigurnosni zahtjevi i značajke izbora

Velika raznolikost krevetića često je zbunjujuće za roditelje. No, pri odabiru, ne bismo smjeli zaboraviti da krevet za bebu treba biti prije svega siguran i praktičan.

Osnovne sigurnosne postavke:

 • krevetić ne bi trebao imati oštre kutove i izbočene dijelove;
 • udaljenost između šipki sa strane mora biti najmanje 6 cm i ne više od 8 cm, u suprotnom dijete će biti zaglavljeno između njih ili može pasti;
 • visina kreveta u maksimalno podignutom položaju mora biti najmanje 40 cm, maksimalno spuštena - najmanje 65 cm. Dubljeg položaja dječji krevet će biti neprikladan za slaganje i uklanjanje.
 • Svi materijali koji se koriste u proizvodnji moraju biti ekološki prihvatljivi i hipoalergijski. Bolje je davati prednost kreveta od tvrdog drveta - bukve, breze ili javorova. Meku borovu šumu, sa svim pozitivnim karakteristikama, lako je gnječiti djetetu i naborano od manjih udaraca na zid;
 • Poželjno je da je gornja strana bočne strane bila opremljena silikonskim oblogama - zaštitom od mogućih krhotina i provala.

Za zaštitu djeteta od udara na rešetke rešetke ili zapinjanja u njih često se koriste mekani rubovi - podstavu od pjene u slučajevima s svijetlim uzorcima koji su postavljeni oko perimetra kreveta.

Dječje krevetiće obično se puštaju bez odjeljivanja za djevojčice i dječake, stoga, pored izgleda, cjelovitosti i cijene, treba paziti na stvari kao što su:

 • da li je predviđena funkcija regulacije kuta nagiba podnožja, budući da je korisno za najmanji spavati ne na ravnoj, ali na blago nagnutoj površini;
 • ako je krevet transformator, onda se isporučuje s graničnikom - metalnim ili drvenim daskom, koji je postavljen na rubu kreveta kad je spuštena strana. Ovaj je detalj vrlo koristan kada je dijete starije;
 • Je li moguće u ovom modelu ugraditi grijani madrac koji je koristan za djecu s malom tjelesnom težinom?
 • bez obzira je li moguće staviti krevet u fiksni položaj - ukloniti trkače, kotače ili zaključati njihalo, što će biti potrebno kada dijete više ne treba tresti;
 • Je li moguće ugraditi noćna svjetiljka u krevetić ili pored nje, osiguravajući tihi san djeteta u prvim mjesecima života?

Postoji širok izbor vrsta krevetića, a svaki ima svoje prednosti i nedostatke. No veliki izbor omogućuje vam da pronađete model koji je najprikladniji za svaku obitelj.

kolijevka

Ovaj model je mali krevet na trkačima, omogućujući vam lagano guranje djeteta. Ono se razlikuje po svojoj maloj veličini - dijete može spavati u krevetiću ne više od šest mjeseci. Trenutačno postoje koljevi s elektroničkim sustavom bolesti kretanja, kontrolirani s udaljenosti pomoću daljinskog upravljača.

kolijevka

Klasični ležaj, u obliku suspendiranog kreveta, pričvršćen na strop užadima ili lancima, prilično je rijedak u naše vrijeme zbog visokih troškova i nepraktičnosti. Često se ležište nalazi u obliku vrećice, poput kolica modela koji se koristi za nošenje djeteta. Također je bitno prijenosni nosač automobila koji je ugrađen i u automobilu iu invalidskim kolicima.

Nedavno su eko kolijevci pleteni od pletera postali modni. Njihova nedvojbena prednost je lakoća i dobra ventilacija. Ova je opcija prikladna za korištenje u ljeto u kućici.

Klasično drvo

Najjednostavniji i najpoznatiji model kreveta. Prilikom odabira treba obratiti pažnju na vrstu stabla iz koje je izrađena i na boju. Stručnjaci preporučuju da se prednost Krevetići tvrdo - hrast, bukva, javor, breza, prekriven tankim slojem eko-friendly, bezopasan za dijete laka.

Za najmlađu djecu, osobito onu koja je rođena manje od 3 kg, važno je staviti čahuru u krevet - ergonomski mini-madrac, koji oblaže dijete sa svih strana, uzimajući oblik njegovog tijela. Takav uređaj će vam omogućiti da ne dižete bebu i istodobno ga držite na miru u prirodnom "fiziološkom" položaju.

Stolica za ljuljanje

Dječji krevetić, na noge čiji uski križevi su pričvršćeni duž uzdužne ili poprečne strane, stoga se ljulja kao stolica za ljuljanje. Model je vrlo nestabilan i pogodan je za ljuljanje samo najmlađe djece. Čim dijete uči da ustane, ne postaje ga sigurno koristiti. Pa, ako ovaj model ima funkciju permutacije na kotačima.

njihalo

Model najprikladniji za glatko ljuljanje djeteta. Postoji veliki broj različitih mehanizama klatna, ali svi su podijeljeni u dvije vrste - poprečno i uzdužno. Ako je potrebno, njihalo može biti blokirano s utikačima ili potpuno uklonjeno i staviti krevet na noge ili na trkače. Tu su i automatske pendule koje se nadziru na daljinu.

transformator

Većina višenamjenskih vrsta krevetića. Postoji nekoliko vrsta:

 • sklopivi, vrlo kompaktni ležaj, po potrebi, koji se može uvući u ormar ili se diže na zid;
 • potkrovlje, vrlo udobno za učenike. To je skupina namještaja sa radnim mjestom, komodom i mjesto za spavanje smješteno iznad stola;
 • pretvarajući krevet s dodanim komodom i kutijama ispod. Kada dijete odrasta, komodi se mogu pomaknuti i napraviti krevet veći. Online trgovina "Brod" predstavlja veliki broj modela ovih kreveta s crtežima, što olakšava određivanje odgovarajuće veličine za prostor.

U obliku ovalnog oblika

Takvi kreveti su se pojavili relativno nedavno. Oni se razlikuju po stiliziranom dizajnu i sigurnosti zbog činjenice da nemaju oštrih i izbočenih dijelova. Obično je to pretvorbeni krevet 8 u 1, s stolom za presvlačenje. Kako dijete raste, može se pretvoriti s kolijevke s prigušnicom u krevetić s podesivim dnom, a zatim u arenu, kauč, stol i fotelju na račun kliznih zidova. To štedi puno prostora i novca, a jedini nedostatak takvog dizajna je da dizajn može biti neugodno za dug životni vijek.

nastavak

Bez nijedne bočne stijenke ili s uklonjivim zidom koji vam omogućuje da ga premjestite u krevet roditelja. Modeli na noćnom krevetu odobravaju dječji psiholozi, jer djetetu daje osjećaj sigurnosti, od toga da bude oko majke, a također je korisna i za majku, jer se ne mora stalno ustajati i hodati djetetu.

metalni

U željeznom se krevetu, u pravilu, koristi u medicinskim ustanovama. Mobilni model s uklonjivim plastičnim napa često se može naći u modernim domovima za majčinstvo. U njima je pogodno i sigurno kretanje novorođenčadi.

Uobičajeni metalni modeli na kotačima također su popularni. Prva stvar koja ih obilježava je pouzdanost i dug životni vijek.

Sofa krevet

Velika je opcija namještaja za starije dijete, čime se štedi puno prostora i novca. Poput kauč na razvlačenje za odrasle moguće su različite mehanizme preobrazbe - knjiga, izdvajanja i drugih.

Dizajn i pribor

Uređivanje dječjeg krevetića jedna je od najugodnijih aktivnosti u trudnoj majci. Sve počinje kupnjom madraca, posteljine i deka.

Stručnjaci preporučuju kupnju ortopedskog madraca srednje tvrdoće. Nedavno su eko-madraci od kokosa popularni zbog svog hipoalergenskog i životnog vijeka do 3-4 godine. Neće biti suvišno dobiti poklopac madraca za madrac koji se pričvršćuje na kutove madraca gumenim vrpcama - to će omogućiti očuvanje izgleda i oslobađanje od čestog sušenja.

Posteljina mora biti izrađena od prirodnih materijala - pamuka ili zrna, a ne muling. Topla deka ne bi trebala biti teška i s hipoalergenskim punilom. Od prirodnih, bambus i eukaliptus su najbolji, od sintetičkih - holofiber. Ako imate krevet s donjim ladicama, a zatim pohranjujete posteljinu, rezervne pokrivače i pelene, u njima je najprikladnije.

Ne trebate jastuk za bebu, samo stavite presvučenu pelenu pod glavu, ali možete kupiti jastuk za jastuk i staviti je pod vašu stranu kako se dijete ne prevrće i spavati na leđima - to nije korisno za prve mjesece života.

Obično priložite mobitel u krevetić - luk s igračkama - privjesci koji će polagano zamahnuti i zabavljati bebu. Mobilni uređaji su glazbeni ili s ugrađenim noćnim svjetlom. Često igračke su mjesec i zvijezde, sunce i cvijeće, ali mobiteli s medvjedima, slonovima i pticama nisu manje popularni. Možete napraviti izvornik, na primjer pletenice, mobitel vlastitim rukama. Domaći mobitel s igračkama origamija izgledat će lijep i moderan.

Posljednjih godina dječji projektori s noćnim svjetlom s fotografijama postali su moderni. Oni mogu projektirati različite slike na strop ili bijeli zid - zvijezde, likove Disney crtića, pogled na ocean i još mnogo toga. Obični projektori imaju oblik lopte i pričvršćeni su na stranu krevetića, ali postoje i neobične, u obliku mekog igračaka - takve se mogu postaviti jedna uz drugu na noćnom ormaru ili staviti zajedno s bebom.

Često krevet je napravljen s baldahinom ili nadomjestkom. Podzor - čipka ili savijena krila, spuštajući se od madraca do poda, obavlja čistu dekorativnu funkciju. To se može učiniti ako je krevet na kotačima. Ako imate pretinac za krevete s policama, stolica za ljuljanje ili s uklonjivim zidom, valor će samo ometati.

Nadstrešnica ili nadstrešnica, pored dekorativne funkcije, štiti dijete od jakog svjetla, od prašine i skica, od znatiželjnih očiju. Prilikom odabira treba paziti na materijal - mora biti higroskopan, hipoalergenski i umjereno gust. Optimalna duljina krovišta je do sredine stranice kolijevke, jer će previše kratko letjeti, a predugo će se miješati. Lacy nadstrešnice s kutom su vrlo popularne - lijepe su, najprikladnije i možete ih kupiti u trgovini ili to sami.

Osim toga, krevet može biti ukrašen zvukovima. Dobro je upotrijebiti jarku zvonjavu koja se proteže od bočne do strane, no trebalo bi ga lako ukloniti kako ne bi ometalo dijete da zaspati

Za novorođene mrvice, važno je da u krevetiću ili na zidu pored njega je puno kontrastnim bojama, za prvih nekoliko tjedana života vizija djeteta još nije usmjerena. Svijetle točke pomoći će mu se brzo naviknuti i početi razlikovati objekte. Stoga, ako odlučite dizajnirati krevetić u bijelim ili pastelnim bojama, stavite u njega svijetle igračke ili male jastuke u boji.

Koliko je

Trošak kreveta ovisi o mnogim čimbenicima: modelu, veličini, konfiguraciji, materijalu, državi podrijetla. Najviše proračunskih opcija je obični drveni krevetić domaće proizvodnje od breze ili javorova. Cijena za njih počinje od 2-2,5 000 rubalja. A ako napravite takav krevet, tada će njegova cijena biti još niža.

Skuplji kreveti za ljuljanje - od 4 000 rubalja. i pendulum kreveta - od 4 500-5 000 rubalja.

Kolijevci i kolijevci niske su popularnosti zbog relativno visoke cijene - od 7 500-8 000 rubalja. s kratkim vremenom rada - do šest mjeseci.

Cijena na priloženom modelu je 4 500-5 500 rubalja.

Najskuplji ovalni kreveti su 8 u 1 (od 10.000 rubalja) i pregradni kreveti (od 9.000 rubalja), ali s obzirom na njihovu funkcionalnost, cijene su prilično razumne.

Cijene za uvezene krevete uglavnom ovise o marki. Tako kreveti talijanske tvrtke Sweet Baby nisu značajno različiti od cijena od ruskih. Na primjer, prigušnica ove marke može se kupiti za 5.500 rubalja, a ovalni krevetić za 12.000 rubalja. No istodobno cijene za iste modele iz marki Irbesi ili Pali počinju na 15.500 rubalja. i može doseći 40 000 - 50 000 rubalja.

Proizvođači ocjena

Tradicionalno, rang proizvođača krevetića na čelu su talijanske tvrtke kao što su Pali, Irbesi, Baby Italia i Bambolina. Njihovi proizvodi uvijek se razlikuju po besprijekornoj kvaliteti i elegantnom, sofisticiranom dizajnu. Veličina kreveta talijanskog kreveta je nešto veća od ruskog - 125 x 65 cm. Raspon uključuje obične krevete i višenamjenske transformatore, kao i kolijevke i kolijevke namijenjene pravim prinčevima i princezama. Jedini nedostatak tih proizvođača je visoka cijena, koja je daleko od pristupačne za svaku obitelj.

Popis domaćih proizvođača, temeljenih na ocjenama kupaca, na čelu je Fairy dječja tvornica za namještaj. Cijene ležaja počinju s proračunskog segmenta u prosjeku. Istodobno, roditelji napominju snagu i trajnost struktura, jednostavnost korištenja, sigurnost, ostavljaju preporuke o proizvodima koje im se sviđaju. Raspon modela predstavljaju breze na kotačima i pendre u širokoj paleti boja.

Kreveti tvrtke Kuban Lesstroy nalaze se u cjenovnom segmentu "medium" - "medium +". To su uglavnom ljuljanje kreveta i pendula s prostranom donjom ladicom. Proizvedeni od pune bukve, proizvodi u potpunosti zadovoljavaju sigurnosne zahtjeve i estetske kriterije. Pregledni pregled pokazuje da je većina korisnika zadovoljna, no mnogi imaju poteškoća s skupštinom.

Tvrtka Saturn, specijalizirana za proizvodnju invalidskih kolica, proizvodi drvene krevete, koje ne ostavljaju ravnodušnim bilo kojem roditelju. Njihova glavna prednost je jednostavnost i mobilnost. I izvrsna kvaliteta jamči dug životni vijek.

Poznata tvornica Gandylyan proizvodi lijepe krevete u segmentu "srednje +". Raspon modela je vrlo raznolik i pokriva gotovo sve dostupne vrste kreveta. Svaki model izrađen je u nekoliko boja - od mliječnog bijelog do tamnog oraha. Glavni je materijal bukva.

Mnogi kupci zapažaju dobru kvalitetu obrade i poliranja drveta, izuzetne i koncizne dizajne. Ali istodobno se neki žale zbog neuspješnog dizajna uklonjivih bočnih zidova, lomljivih kotača i padajućih donjih kutija.

Kolutove tvornice Papaloni odlikuju se njihovim lijepim izgledom i originalnim dizajnom, kao što su, na primjer, modeli Maggy ili Olivia. Ali prije kupnje treba obratiti pažnju na recenzije. Mnogi roditelji pišu da "prosječni +" cjenovni segment ne odgovara kvaliteti kreveta, ima puno manjih nedostataka koji stvaraju ukupni neugodan dojam. Međutim, sve ovisi o specifičnom proizvodu.

Kineska tvrtka Geoby proizvodi metalne kolijevke, koji su vrlo popularni u Rusiji. Oni su dobili ljubav svojih roditelja zbog visoke kvalitete, pouzdanosti i sigurnosti struktura (za razliku od drvenih, oni ne škripa ili tresti ništa) i lijep dizajn. Dječji kreveti imaju madrac, mekani rub, kolijevka i krović, a prema dizajnu boja podijeljeni su u "za dječake" i "za djevojčice".

Top 5 najboljih modela metalnih dječjih krevetića za bebe

Potrebno je pribjeći kupnji krevetića odgovorno i namjerno, to treba učiniti prije pojave djeteta, jer će nakon rođenja roditelji biti u mogućnosti temeljito pristupiti kupnji i izmjeriti sve odluke. Glavna pravila pri odabiru krevetića trebaju biti ekološka prijateljstva i sigurnost. Nakon što pročitate članak, možete sami odrediti koju dječju kolibu kupiti za bebu. Pročitajte više o željeznim krevetima u članku.

Za koga?

Metalni dječji kreveti su postali popularni zbog dugog života, također je prikladno i sigurno premjestiti dijete u njih.

Bit će udobno za djecu do 7 godina, jer se može znatno produžiti. Lako je montirati i rastaviti takav krevet.

Što je bolje od drva ili metala?

Željezni kreveti za novorođenčad imaju snažan okvir i pouzdane strane, što osigurava maksimalnu sigurnost za bebu. Drveni kreveti, u pravilu, nisu dovoljno jaki, ali metalni ne škripiraju se ili postaju labav. Metalni kreveti su sigurniji za zdravlje djeteta, jer su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, a drveni su prekriveni nitroceluloznim lakovima, koji su opasni za zdravlje djeteta.

Ocjena dječjih kolijevki:

Produžite Babyhit Sleepy

Proizvođač - Kina.

Proizvodni materijal:

 • proizvodni materijal - metal, plastika, tekstil;
 • okvir izrađen od pravokutnog metala;
 • krevet je izrađen "pod obojeno drvo".

funkcionalnost:

 • vješanje odvojive kolijevke za novorođenče na remenima (od rođenja do 6 mjeseci);
 • vez je produžen zbog preklopnog krajnjeg zida;
 • jedan zid šina, drugi je čvrsta;
 • odvojivi prednji zid;
 • 2 položaja za podešavanje visine;
 • niša za pohranu, smještena na dnu kreveta;
 • 4 kotača, od kojih je 2 s zaustavljanjem, kotačima koji se mogu ukloniti.

dimenzije:

 1. veličina kreveta (LxWxH): 120 x 60 x 72 cm;
 2. veličina veza: 60 x 120 cm;
 3. težina: 28 kg.

Prednosti krevetića:

 • pretvarajući krevet će služiti dijete od 1 godine do 7 godina;
 • ortopedski madrac s holofiberom;
 • zaštitne mekane strane;
 • veliki broj boja;
 • kompletna mreža komaraca.

Neki nedostatci:

 • bez ljuljačke i bez njihala;
 • lamele nisu uklonjive;
 • nema silikonskih obloga;
 • nema kutija uključena.

Cijena: 7 300 rub.

Avanti KDD-556L

Proizvođač - Njemačka.

Proizvodni materijal - metal.

funkcionalnost:

 • odvojivi kolijevci za novorođenče (od rođenja do 6 mjeseci);
 • može se koristiti kao dječja stolica;
 • Sklapanjem bočnog zida i natrag, možete povećati duljinu kreveta;
 • kolijevka je opremljena mrežom protiv komaraca;
 • 2 položaja za podešavanje visine;
 • pričvršćene su strane zida, omogućujući vam da se promijeni stol;
 • čvrste / spuštene naslage, rebrene stijenke i dno;
 • 4 kotača sa stezaljkama.

dimenzije:

 1. veličine kreveta (WxHxD): 115 x 69 x 80 cm;
 2. veličina kolijevke: 75 x 40 x 24 cm;
 3. veličina veza: 60 x 110 cm;
 4. težina: 24 kg.

Prednosti krevetića:

 • krevet koji će preobraziti služit će dijete od 1 godine do 5 godina;
 • u sklopu krovišta s držačem;
 • madrac uključen;
 • set platna;
 • razumnu cijenu.

Neki nedostatci:

 • bez ljuljačke i bez njihala;
 • nema kutija uključena.

Cijena: 5 790 rub.

Medvjed Tizo Loveli

Proizvođač - Kina.

Proizvodni materijal - metal, plastika, tekstil.

funkcionalnost:

 • mali kolijevka s funkcijom bolesti kretanja i ručke za nošenje (rabeći od rođenja do 6 mjeseci);
 • spuštaju se bočne stijenke, što dopušta uporabu kao dječja kauča;
 • spušta se jedna bočna stijenka, omogućuje vam okretanje kreveta u stol za presvlačenje;
 • povećati duljinu kreveta;
 • nadstrešnica i pričvršćivanje za njega;
 • 2 položaja za podešavanje visine;
 • leđa i stalak za zid;
 • 4 kotača.

dimenzije:

 1. veličine kreveta (LxWxH): 123 x 69 x 107 cm;
 2. veličina veza: 60 x 120 cm;
 3. težina: 13,8 kg.

Prednosti krevetića:

 • pretvarajući krevet će služiti dijete od 1 godine do 7 godina;
 • krevet se može koristiti kao igralište;
 • pogodno za kretanje, budući da postoje 4 kotača;
 • razumnu cijenu i laganu.

Neki nedostatci:

 • bez ljuljačke i bez njihala;
 • nema kutija za stvari i posteljinu;
 • nije uključen madrac;
 • lamele nisu uklonjive.

Cijena: 6 521 rub.

TLU-612R-B81 Geoby

Proizvođač - Kina.

Proizvodni materijal - metalna, pamučna tkanina.

funkcionalnost:

 • vješanje odvojive kolijevke za novorođenče na remenima (od rođenja do 6 mjeseci) s mrežicom protiv komaraca;
 • poprečne bočne stijenke;
 • 2 položaja za podešavanje visine;
 • povećati duljinu kreveta;
 • 4 kotača, podupirači sa stezaljkama.

dimenzije:

 1. veličina dječjeg kreveta (LxWxH): 119 x 75 x 113 cm;
 2. veličina veza: 60 x 110 cm;
 3. težina: 23 kg.

Prednosti krevetića:

 • pretvorbeni krevet, služi dijete od 1 godine do 7 godina;
 • uklonjivi poklopac koji se može ukloniti i oprati;
 • ortopedski madrac s holofiberom;
 • na jednoj strani krevetića nalaze se džepovi za bebe;
 • meki odvojivi zaštitni zid;
 • krevet se može koristiti kao igralište;
 • razumnu cijenu.

Neki nedostatci:

 • bez ladice;
 • bez ljuljačke i bez njihala.

Cijena: 4 172 rub.

Jednostavnost 3012

Proizvođač - Kina.

Proizvodni materijal - metal, plastika, tekstil.

funkcionalnost:

 • kolijevka, može se koristiti u krevetnoj verziji (sigurnost je osigurana posebnim trakama);
 • kolijevka je opremljena madracom s listom;
 • 5 razina položaja visine kolijevke;
 • može se koristiti kao stol za mijenjanje;
 • velika košarica za pohranu odjeće i odjeće;
 • kotači se uklanjaju i kolijevka se pretvori u stolicu za ljuljanje;
 • daljinsko upravljanje;
 • elektronska upravljačka jedinica s vibracijskim sustavom i melodijama uspavanke;
 • 4 kotača.

dimenzije:

 1. veličine kreveta (LxWxH): 80 x 43 x 80 cm;
 2. montirana kolica širina: 73 cm;
 3. težina: 8 kg.

Prednosti krevetića:

 • noćna svjetlost s mekim svjetlom;
 • lako uklonjivi dijelovi rublja;
 • uklonjivi elektronički vrtuljci s igračkama za vješanje;
 • uključeni su madraci i posteljina.

Neki nedostatci:

 • bez pendela;
 • nema potonuća zida.

Cijena: 7 299 rub.

Savjeti za roditelje

 1. Pokušajte kupiti krevetić od metala prije nego što se dijete rodi, jer isprva specifičan miris emanira iz krevetića. Nakon nekog vremena miris će nestati i krevet se može koristiti.
 2. Kada kupujete krevetić, pobrinite se da to ne naškoditi vašem djetetu.

Spojnice i stezaljke trebaju biti benigni i ne smiju lako pasti jer to može naštetiti djetetu.

 • Obratite pozornost na dno i bočne zidove, ne bi trebali biti čvrsti. Stručnjaci savjetuju kupiti krevete s rešetkastim dnom i zidovima, budući da neće utjecati na cirkulaciju zraka, tako da će madrac uvijek biti suh.
 • Izmjerite udaljenost između šipki, ne smiju dopustiti da dijete gurne glavu, a također i nogu i ručke držite između njih. Preporučena udaljenost između rešetki trebala bi biti oko 6-8 cm.
 • Ako odaberete krevetić s kotačima, provjerite ima li kotača brave. To će vam omogućiti da spriječite krevet od neželjenog kretanja. Ako odlučite kupiti krevetić s trkačima, bit će potrebno i stezaljke, jer kada dijete odrasta i počinje zaspati bez bolesti kretanja, ova će funkcija samo ometati.
 • Za roditelje će biti prikladne ako će jasle imati uklonjive strane. Ovo će ukloniti zid i gurati dječji krevetić na roditeljski krevet.
 • Kada kupujete krevet, svakako pitajte prodavatelja potvrdu koja potvrđuje punu sigurnost kreveta za djecu.
 • Obratite pozornost na kvalitetu madraca, ako je u pitanju s dječjim krevetom. Budući da novorođenčadi imaju vrlo krhku kralježnicu, madrac bi trebao biti umjereno težak. Materijal iz kojeg je napravljen madrac ne smije biti pjena jer će apsorbirati vlagu i prašinu. U takvom materijalu će živjeti mikroorganizmi, gljive i grinje, brzo će se pogoršati.
 • Ako madrac nije uključen, možete je kupiti odvojeno. Najbolje je punilo elastično vlakno kokosa i posebni materijali koji su dobro prozračni. Pored ortopedskih svojstava, madrac mora imati dobru ventilaciju.
 • Također, prilikom kupnje posteljine obratite pažnju na njezinu kvalitetu. Posteljina mora biti hypoallergenic, higijenski i siguran materijal.

  Nakon čitanja članka, već možete shvatiti kakav je krevet potreban za bebu. Naoružan svim savjetima, sada možete sa sigurnošću otići u trgovinu i kupiti krevetić koji će biti siguran i poslužiti vam dugo vremena. Želimo Vam sretnu kupovinu!

  Dječji krevetići za bebe u Zheleznodorozhnyu

  U našoj online trgovini namještaja naći ćete razne krevete u Zheleznodorozhny po pristupačnim cijenama. Jeftini modeli moći će ugoditi vama i vašoj djeci. U katalogu naći ćete modele za najmanji - s mekim stranama, mogućnosti za više odrasle djece.

  Često vršimo popuste na kategoriju dječjih dobara, tako da češće možete ugoditi svojoj djeci. Pa zašto to sad ne počnete? Da biste naručili, ne morate ići negdje. Dosta za narudžbu putem interneta. Ako je potrebno, nećemo isporučiti samo kupljenu robu u vaš dom, nego ih podići i do željenog poda, skupljati.

  Dječji metalni kreveti

  Prilikom odabira kreveta za dijete, važna je važnost dizajna, funkcionalnosti, praktičnosti i materijala za proizvodnju. Danas ćemo razgovarati o dječjim metalnim krevetima.

  Posebne značajke

  Temelj metalnog postolja je čelični okvir. Opremljen je dnom i leđima. Na stranama dna mogu se nalaziti lamele od metala i od drveta. Oblik strukture je pravokutni, ovalni, okrugli i čak polukružni. Spavaća mjesta mogu biti dva, jedna ili čak tri.

  Proizvodnja ovih vrsta namještaja nastaje krivotvorenjem ili žigosanjem. Trenutno se procjenjuje da je umjetničko kovanje posebnih obrtnika vrlo skupo, budući da je ručno izrađena. Ali uz pomoć žigosanja kreveti su masovno proizvedeni i njihova je cijena znatno niža. Posljednji korak u proizvodnoj tehnologiji završava primjenom praškaste boje koja daje ne samo boju strukture već i zaštitni sloj protiv korozije i razvoja gljivica.

  prednosti

  Razmotrite neke od prednosti metalnih modela namještaja:

  • Izdržljivost i izdržljivost. Metal je trajni materijal, zahvaljujući kojem će cijela struktura trajati jako dugo.
  • Konstrukcija veza može izdržati čak i najveća opterećenja, tako da se djeca mogu veseliti na njemu, a da se ne boje da će ih slomiti.
  • Ekološki prihvatljiv materijal.

  Za dječje krevete, proizvođači koriste samo čisti metal, koji nema raznih vrsta nečistoća.

  • Materijal se ne gori.
  • Higijenski dizajn. Takvi konstrukti ne boje se mikroba i bakterija.
  • Otvoreni metalni elementi dječjih modela namještaja imaju posebnu prevlaku koja ima mekanu teksturu ugodnu na dodir.
  • Dizajn metalnog kreveta pogodan je za bilo koji interijer dječje sobe i u njoj će izgledati sjajno.
  • Za djecu, gradnja kreveta provodi se u kombiniranoj verziji: metalno drvo.
  • Metalni kreveti izrađeni su od šuplje metalne cijevi, što značajno smanjuje težinu čitave strukture.
  • Dizajn namještaja ne podliježe deformaciji.
  • Izvornost izvedbe i atraktivnost.
  • Jednostavnost instalacije. Čak i novorođenče će moći sastaviti takav krevet, no upotreba dodatnih vještina i sposobnosti nije potrebna.
  • Razumna cijena.

  Ne možemo reći o kontra metalnim strukturama. Oni su malo, i lako se pretvaraju u male nesavršenosti:

  • Uloga je toplinska vodljivost metala - zrake sunca su sposobne za grijanje metalnog okvira.
  • Metal je podložan hrđu, što zahtijeva dodatnu njegu. U tom slučaju, preporuča se pravovremeno nanositi premaz koji je otporan na koroziju, ako to nije predviđeno izgradnjom kreveta.

  asortiman

  Širok raspon mogućnosti za metalne krevete za djecu omogućava svakom roditelju da odabere model prikladan za svoje dijete. Evo nekih od njih.

  Krevet na kat je najzahtjevniji model dječjih kreveta, jer je njegova značajka gospodarstvo mjesta u vrtiću. Dizajn takvog namještaja osmišljen je najmanjim detaljima: dva kreveta, opremljena prirubnicama, prisutnost ljestve, strukturna snaga. Posebna radost za djecu u ovoj verziji kreveta se penju na stepenicama, što je dobra vijest za same roditelje.

  Ovi modeli mogu se podijeliti u nekoliko tipova:

  1. S ladicama. Klizni elementi nalaze se ispod, ispod prvog stupnja. Ovdje možete pohraniti posteljinu ili dječje igračke.
  2. Mogućnost sklapanja za dva kreveta. Pogodno za one koji su stalno prisiljeni prevoziti strukturu od mjesta do mjesta, od velike sobe do uskog. Važno je napomenuti da je ugradnja ove vrste kreveta vrlo jednostavna.
  3. S metalnom ljestvama. Osim toga opremljeni su ogradama i zaštitnim priborom.
  4. S pojačanim okvirom. Ovaj model može izdržati teška opterećenja i omogućiti dvoje djece da odjednom spavaju u istom krevetu.
  5. Kombinirana opcija. Ovaj model ukupno je varijanta nekoliko materijala odjednom: plastika, drvo, iverica ploče i metal.

  Značajka kreveta je kompaktnost. Uostalom, krevet u takvom krevetu opremljen je na vrhu, a na dnu je radno mjesto za dijete u obliku školskog pisaćeg stola ili igraonice u obliku kauča. Često možete naći prisutnost ormara ili police ispod kreveta. Klizne opcije se razlikuju po tome što "rastu" s djetetom zbog širenja spavaćeg kreveta. Naravno, takav krevet je praktičan i trajat će dugo. Može se koristiti od vrlo rane dobi djeteta, jer je sigurno zbog prisutnosti odbojnika.

  A kad dijete odraste, strane se mogu presavijati, vratiti u vodoravni položaj i postaviti uvlačivu podlogu - sada se krevet produljio za nekoliko centimetara.

  Među ostalim modelima može se identificirati:

  • Za novorođenčad s kolijevkama. Dječji kreveti su dizajnirani posebno za bebe. Opremljeni su kolijevkama metalnih elemenata. Zbog prisutnosti stranica i izdržljivog okvira, ti su modeli potpuno sigurni za mrvice.
  • Cots s pendulumom. Ova verzija dječjih kreveta osmišljena je za rano doba djeteta. Dostupno u tri varijante: s poprečnim, uzdužnim i univerzalnim pendulumom. Kreveti s poprečnim klatnjama opremljeni su posebnim uređajem koji izvodi ljuljanje pokreta s jedne strane na drugu, a kreveti s uzdužnim zaslonom temelje se na nagibima naprijed i natrag na trkačima. Univerzalna verzija temelji se na ručnom izboru metode bolesti kretanja.
  • Kreveti za jednu osobu. Duljina od 150 do 200 cm i širina od 80 do 120 cm. Kreveti su prikazani u velikoj paleti boja.
  • Napravljeni kreveti. Posebnosti ovog modela namještaja su prisutnost na leđima dekor u obliku kovrča i uzoraka, preko kojih su se profesionalni umjetnici i dizajneri pokušavali predati. Modeli ovog namještaja mogu se lako kombinirati s bilo kojom jedinstvenom unutrašnjosti dječje sobe.
  • Medicinski modeli. Takvi su modeli posebno dizajnirani za medicinske svrhe. Razlika između tih modela je da su opremljeni posebnim modulima na glavi i nogama, koji se, ako je potrebno, mogu podići. Lako je transportirati, jer dizajn kreveta osigurava prisutnost kotača.

  Boje i dizajn

  Ljepota metala često je naglašena iznimnim nijansama i dekoracijama. Jednokrevetni kreveti često imaju šareni dekor u obliku crtanih likova ili pripremljeni u danom nepretencioznom stilu. Za takve modele lako je podignuti potrebni pribor. To može biti pokrivač ili pokrivač, jastuci ili valjci, ukrasni vez ili elegantan krović.

  Zahvaljujući tome, metalni ležaj dobiva izuzetan ukus i daje harmonije dječjoj sobi.

  Kako odabrati?

  Slijedi nekoliko savjeta koji u slučaju kupnje dječjeg metalnog kreveta mogu pomoći roditeljima u odabiru pravih modela. Dakle, ono što biste trebali obratiti pažnju na kupnju. Evo nekoliko smjernica za roditelje:

  • Nema oštrih kutova. Obratite posebnu pozornost na ovu stavku, jer to je, prije svega, sigurnost za vaše dijete.
  • Za krovne konstrukcije potrebna je prisutnost bočnih strana.
  • Dizajn. Kada kupujete važno je uzeti u obzir da se krevet za vaše dijete savršeno uklapa u unutrašnjost dječje sobe.
  • Obratite pozornost na odsutnost ogrebotina i udubljenja.
  • Stabilnost strukture.
  • Ako se krevet može sklopiti, tada morate osigurati kvalitetu elemenata za pričvršćivanje. Mora ih se lako nositi.
  • Funkcionalnost. To je kvaliteta namještaja, za koju kupac obično plaća dodatno. Slobodno pitajte prodavača što su pro i kontra modela kreveta koje vam se svidjelo;
  • Najbolje je kupiti s djetetom. On bi trebao biti zadovoljan kupnjom jer će morati spavati na njemu.

  Pregledajte metalni ležaj za djecu za novorođenče, pogledajte sljedeći videozapis.

  Cots za novorođenčad

  Krevetić za novorođenče je važno mjesto u kojem će dijete provesti većinu dana nakon rođenja. Veliki izbor takvih proizvoda omogućuje roditeljima da kupuju dječji krevetić za spavanje prije nego dijete stigne. Posebna pažnja posvećena je krevetu djeteta, jer je sigurnost i udobnost djeteta u rukama roditelja. Zato se koliko ozbiljno reagiraju na stjecanje ovisi o mirnom snu, pa čak i zdravlju malog čuda.

  Prednosti dječjeg krevetića za novorođenče

  Svako novorođeno dijete mora imati udoban krevet. A roditelji uvijek pokušavaju kupiti najbolji i najskuplji krevet za svoje dijete, ali prilikom izbora, trebali bi se sjetiti da cijena nije jamstvo visokokvalitetnog proizvoda. Stoga, mame i tate imaju vrlo skrupulozan pristup takvoj ozbiljnoj akviziciji. Uostalom, u krevetiću beba će najprije potrošiti od 16 do 18 sati dnevno.

  Mnogi proizvođači namještaja koji nude širok asortiman proizvoda nude kupnju kreveta za bebu, no poželjno je odabrati modele u dječjoj trgovini, jer se ti proizvodi namještaja brižljivo obrađuju tijekom izrade jer će novorođenče spavati na njima. Prednosti krevetića:

  • Sigurnost djece;
  • Ugodno spavanje;
  • Vaša osobna beba prostora.

  Stoga, pri kupnji, morate obratiti pozornost na proizvođača i kvalitetu robe, jer praktičnost novorođenčadi, prije svega. Vodeći proizvođači vrlo pažljivo prate rad na proizvodu pa je poželjno odabrati svoj krevet za novorođenčad. Cijene, naravno, nisu male, ali ako su proizvodi visokokvalitetni, to znači da će dugo služiti. Da biste uštedjeli novac, koji se na rođenje djeteta vrlo brzo troši na potrebne kupnje, možete koristiti usluge online trgovine.

  Isplativo kupnje putem Interneta

  Vrijeme je prošlo dugo kada je online shopping bio iracionalan, a sada je vrijeme za profitabilne kupnje kvalitetnih proizvoda iz online trgovina. Dakle, najbolja vrijednost u online imenik različitih tvrtki. Vrlo je pogodno kupiti krevet za novorođenče u Moskvi putem Interneta, jer je važna točka u životu gradskog čovjeka ekonomski raspodijeljena vremena. Naime, online trgovine smanjuju vrijeme za shopping putovanja. No, kupci bi trebali ozbiljno razmotriti odabir tvrtke u kojoj odlučuju napraviti takvu važnu kupnju.

  Gdje kupiti dječje krevete za bebe

  Naša tvrtka već dugi niz godina radi na tržištu dječjih dobara, a proizvodni je program opsežan, od igračaka do namještaja. Surađujemo s najboljim i poznatim ruskim i stranim proizvođačima izravno. Smatramo našim zaslugama:

  • Prihvatljivi trošak;
  • Proizvodi visoke kvalitete;
  • Brzo isporuka;
  • Redovite promocije i popusti.

  Prodaja se vrši isporukom u svim regijama Rusije, pa je naša online trgovina za dječje krevete vrlo popularna.

  Dječji krevetići za bebe u Zheleznodorozhnyu

  U našoj online trgovini namještaja naći ćete razne krevete u Zheleznodorozhny po pristupačnim cijenama. Jeftini modeli moći će ugoditi vama i vašoj djeci. U katalogu naći ćete modele za najmanji - s mekim stranama, mogućnosti za više odrasle djece.

  Često vršimo popuste na kategoriju dječjih dobara, tako da češće možete ugoditi svojoj djeci. Pa zašto to sad ne počnete? Da biste naručili, ne morate ići negdje. Dosta za narudžbu putem interneta. Ako je potrebno, nećemo isporučiti samo kupljenu robu u vaš dom, nego ih podići i do željenog poda, skupljati.

  8 (495) 245-00-92 (višekanalni)

  Fotografije dječjih dobara

  Hit prodaja

  Nove stavke

  Dječja soba

  Kreveti na rasklapanje

  Ovdje ste

  Metalni kreveti

  Svatko neće odlučiti o kupnji takvog krevetića, kao što je izrađen od metala, a na dnu ploče iverice. Paradoksalno, to zvuči, ali ima svoje prednosti. Glavna prednost je baza, okvir je izrađen od metala, mogućnost da će se uskoro raspasti bit će smanjena, kao što će to omogućiti i neki drveni kreveti. Druga pozitivna činjenica metalnog krevetića jest da ima kolijevku za novorođenče. Ako uzmemo u obzir ljepotu ovog krevonskog kreveta, onda ona definitivno ima svoj "zest".

  Ako odlučite kupiti metalni krevet, prije svega obratite pozornost na funkcije, neki modeli su opremljeni madracom, neki imaju aluminijski okvir, drugi imaju metalni okvir.

  flagcount

  Prijavite se na stranicu

  koš

  U vašoj košarici nema stavki.

  Na našu internetsku stranicu možete naručiti u bilo koje doba dana,

  7 dana u tjednu.

  Možete kontaktirati naše menadžere na gore navedenim kontaktnim brojevima dnevno.

  Cots za novorođenčad

  Kreveti za bebe treba biti udobna i sigurna, pa je preferirani materijal za proizvodnju masivnog drva je savršeno polirani ili prevučeni lakom na bazi vode. Klasični modeli drvene skele su dizajnirani za djecu do 3 godine, imaju po visini podesive krevet standardne veličine 120 × 60 cm i udaljiti bočni zid. U prisustvu kotača krevet se lako kreće u sobi. Mnogi modeli opremljeni su ladicama, naprednijim - s mehanizmom za ljuljanje.

  Sve najbolje za majčinu bebu

  Ono što majka ne sanja, da je njezino novorođeno dijete osjećalo udobno i punu sigurnost. Prije rođenja bebe, roditelji pažljivo odabiru krevet za glavne i najvažnije parametre.

  4. Boja i veličina

  Cijene za različite modele kreću se od niskih do visokih, ovisno o zemlji podrijetla. Kvaliteta kreveta ruskih proizvođača nije niža od europskog. Na našoj službi online trgovina veliki izbor modela iz prisutnosti i pod redom, s isporukom u Moskvi i regiji.

  Materijal: tvrdi bor

  Dubina: 1490 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  Dubina: 1360 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  Materijal: čvrsta bukva

  Dubina: 1360 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  Dubina: 1270 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  Dubina: 1330 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  Materijal: čvrsta bukva

  Dubina: 1270 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  Dubina: 1270 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  Materijal: čvrsta bukva

  Materijal: čvrsta bukva

  Materijal: čvrsta bukva

  Materijal: čvrsta bukva

  Dubina: 1330 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  Materijal: čvrsta bukva

  Dubina: 1270 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  Materijal: čvrsta bukva

  Dubina: 1330 mm

  Materijal: čvrsta bukva

  • Stranice rezultata:
  • 1
  • 2
  • 3
  • Svi

  Udobnost i sigurnost - glavni kriterij u odabiru krevetića

  Djeca mlađa od jedne godine provode dosta vremena u snu, pa je pravi izbor krevetića vrlo važan, a glavni kriteriji ovdje su udobnost i sigurnost. Najbolji kreveti za novorođenčad su izrađeni od masivnog drveta. Obložene su vodenim lakom, što povećava njihovu vizualnu privlačnost i štiti materijal od negativnih utjecaja i oštećenja. Uobičajeno je da kreveti imaju bračni krevet i standardne veličine 120 × 60 cm. Kod kotača, krevet se lako može pomicati unutar sobe. Napredni modeli mogu biti opremljeni mehanizmom klatna za bolest pokreta. U našoj mrežnoj trgovini u širokom asortimanu dječjih krevetića iz najboljih proizvođača namještaja predstavljeni su svi potrebni certifikati. Dostava se provodi u Moskvi i regiji.

  Jeftini krevetići za bebe od najboljih proizvođača

  Naš katalog predstavlja mnogo jeftine modele kreveta za djecu, takve tvornice su: vila (Votkinskaya PC) Gandylyan, SKV tvrtka ne ovisi o cijeni, oni također mogu biti opremljene oblači i stol za presvlačenje. Ruski proizvođači pokušali su ih učiniti udobnijom i praktičnijom za bebu i majku. Do danas, češće proizvode krevete s uklonjivim stranama. Prekrasni i visokokvalitetni modeli mogu se kupiti u našoj online trgovini uz popust od proizvođača.

  Cots za novorođenčad

  Krevetić za novorođenče je važno mjesto u kojem će dijete provesti većinu dana nakon rođenja. Veliki izbor takvih proizvoda omogućuje roditeljima da kupuju dječji krevetić za spavanje prije nego dijete stigne. Posebna pažnja posvećena je krevetu djeteta, jer je sigurnost i udobnost djeteta u rukama roditelja. Zato se koliko ozbiljno reagiraju na stjecanje ovisi o mirnom snu, pa čak i zdravlju malog čuda.

  Prednosti dječjeg krevetića za novorođenče

  Svako novorođeno dijete mora imati udoban krevet. A roditelji uvijek pokušavaju kupiti najbolji i najskuplji krevet za svoje dijete, ali prilikom izbora, trebali bi se sjetiti da cijena nije jamstvo visokokvalitetnog proizvoda. Stoga, mame i tate imaju vrlo skrupulozan pristup takvoj ozbiljnoj akviziciji. Uostalom, u krevetiću beba će najprije potrošiti od 16 do 18 sati dnevno.

  Mnogi proizvođači namještaja koji nude širok asortiman proizvoda nude kupnju kreveta za bebu, no poželjno je odabrati modele u dječjoj trgovini, jer se ti proizvodi namještaja brižljivo obrađuju tijekom izrade jer će novorođenče spavati na njima. Prednosti krevetića:

  • Sigurnost djece;
  • Ugodno spavanje;
  • Vaša osobna beba prostora.

  Stoga, pri kupnji, morate obratiti pozornost na proizvođača i kvalitetu robe, jer praktičnost novorođenčadi, prije svega. Vodeći proizvođači vrlo pažljivo prate rad na proizvodu pa je poželjno odabrati svoj krevet za novorođenčad. Cijene, naravno, nisu male, ali ako su proizvodi visokokvalitetni, to znači da će dugo služiti. Da biste uštedjeli novac, koji se na rođenje djeteta vrlo brzo troši na potrebne kupnje, možete koristiti usluge online trgovine.

  Isplativo kupnje putem Interneta

  Vrijeme je prošlo dugo kada je online shopping bio iracionalan, a sada je vrijeme za profitabilne kupnje kvalitetnih proizvoda iz online trgovina. Dakle, najbolja vrijednost u online imenik različitih tvrtki. Vrlo je pogodno kupiti krevet za novorođenče u Moskvi putem Interneta, jer je važna točka u životu gradskog čovjeka ekonomski raspodijeljena vremena. Naime, online trgovine smanjuju vrijeme za shopping putovanja. No, kupci bi trebali ozbiljno razmotriti odabir tvrtke u kojoj odlučuju napraviti takvu važnu kupnju.

  Gdje kupiti dječje krevete za bebe

  Naša tvrtka već dugi niz godina radi na tržištu dječjih dobara, a proizvodni je program opsežan, od igračaka do namještaja. Surađujemo s najboljim i poznatim ruskim i stranim proizvođačima izravno. Smatramo našim zaslugama:

  • Prihvatljivi trošak;
  • Proizvodi visoke kvalitete;
  • Brzo isporuka;
  • Redovite promocije i popusti.

  Prodaja se vrši isporukom u svim regijama Rusije, pa je naša online trgovina za dječje krevete vrlo popularna.

  Klasični krevetići

  Klasični kreveti po konkurentnim cijenama

  Klasični krevetići

  Možete kupiti lijepe klasične višenamjenske krevetiće za novorođene djevojke i dječake po povoljnim cijenama u našoj online trgovini. Katalog ležajeva za bebe je opsežan, zemljopis proizvođača je iz Europe, Azije i Amerike. Samo najbolje marke, dokazani modeli, prirodni materijali i pouzdani dobavljači!

  Vrste dječjih klasičnih dječjih krevetića za bebe

  Uobičajeno ih dijeli proizvođači:

  • stranih marki Micuna, Erbes, Nuovita i drugi;
  • za kućanstvo - Mozhga marke Gandylyan, Kubanlesstroy, Promtex, moja beba, Valle, Evobaby, otok udobnost i drugi.

  Europski klasični krevetići za novorođenčad razlikuju se od ruskog dizajna i cijene.

  Naš kupac brzo će pronaći prikladan model za sebe, ako ode u jedan od sljedećih dijelova krevetića:

  • s mehanizmom klatna;
  • stolica za ljuljanje;
  • točkovi;
  • bez sustava bolesti kretanja.

  Kreveti za novorođenčad s mehanizmom klatna

  1. Izrađene od prirodnih proizvoda koji su prošli odgovarajuću preradu.
  2. Imaju poprečni, uzdužni ili univerzalni nosač.
  3. Modeli s ugrađenim okvirima ili bez njega.
  4. Dolazi sa ili bez madraca.
  5. Spuštanjem prednje bočne stijenke u ručnom ili automatskom načinu rada ili uklonjivim letvicama.
  6. Sa ili bez mijenjanja ploče.
  7. S mogućnošću modificiranja modela klasičnog krevetića za novorođenče u kauču.

  Kreveti za ljuljanje novorođenčadi

  Razlikuje se od dječjih krevetića koji prate prisutnost trkača.

  Većina modela ima uklonjivi mekani premazani kotači koji olakšavaju transport modela na podu bez štete potonjem.

  Dio ležaljki za ljuljanje dostupan je s stopalima za stopala, koji se, ukoliko je potrebno, uklone unutar trkača.

  Vi ćete biti u mogućnosti odabrati za sebe kako je klasični ljulja krevetić za novorođenče s kutijom za odjeću i igračke, a ne bilo mobilnih ili fiksnih prednjem zidu, što olakšava pristup djetetu.

  Dimenzije i materijali

  Dimenzije standardnih dimenzija (cm):

  • 120x60 i 125x65 - za djecu od rođenja do 3 godine.
  • 130x70 i 140x70 - za djecu 0-7 godina.

  Materijali za dječje krevete za novorođenčad u klasičnom stilu: