Agresija tijekom trudnoće

Bol

Ponekad ponašanje trudnica postaje upravo neobjašnjivo: mogu se smijati kad drugi nisu smiješni, plaču za ništa, mrze ono što vole. Kolege i prijatelji su izuzeti od ravnoteže. Kada se guraju u javnom prijevozu, postoji želja za guranjem natrag. Nemojte preskočiti red, nemojte davati put - želim se gaditi. Zašto se to dogodi?

Razdražljivost i agresija trudnica

Na žalost, buduće majke ne mogu se izolirati od problema društva u kojem žive. Polovica žena tijekom trudnoće podnosi stres, smrt bliskih ljudi, nevolje na poslu, obiteljske nevolje, obiteljska svađa i toksikoza. Sve to ne može utjecati na psihu, ne neugodno i često čak uzrokuje agresiju - aktivni oblik izražavanja emocija bijesa.

Promjene u tijelu i psihi žene tijekom trudnoće

Agresija tijekom trudnoće ima svoje objašnjenje, jer je trudnoća uvjet koji zahtijeva rad svih organa i sustava uz maksimalnu učinkovitost. To je teško razdoblje fizičkog i moralnog stresa. Imunost postaje ranjiva, stoga je neophodno stalno pratiti zdravlje.

Kako buduće mame usvajaju svoju novu poziciju, postoje promjene u samosvijesti i psihi žene, drugačija percepcija stvarnosti oko sebe. Postoji povećana potražnja, nepovjerenje prema voljenima. Podsvjesno, oni zahtijevaju poseban odnos sa sobom, pokušavaju manipulirati drugima, postaju kapricijski, razdražljivi.

Kako se nositi s agresijom tijekom trudnoće: TOP-5 načina

agresija tijekom trudnoće

Trudnoća je teško razdoblje u životu žene i onih oko nje. Na primjer, mnogi ljudi jednostavno legende o ženskom agresije tijekom trudnoće i, suočen s trenutka čuda čekaju umjesto podrške, koja bi trebala dati ženu koju voli, težak da biste dobili svoju stranu, kako bi se izbjegla vruće ruku.

Agresija tijekom trudnoće

Agresija tijekom trudnoće


Netko prolazi kroz razdoblje trudnoće bez ikakvih promjena, tiho i mirno se priprema za sretan trenutak - nadopunjavanje u obitelji. Drugi doslovce od trećeg mjeseca počinju se pretvoriti u pravi razgnjeviti, ljuti i razdražljivi prema svima i svemu. Vrlo često, žena tijekom tog razdoblja nije u stanju izgraditi logičke lance, zbog čega se ubrzano djelovanje može učiniti žurno. Pod vrućom rukom mogu dobiti supružnika, rođake, prijatelje, pa čak i radne kolege. Općenito, agresija tijekom trudnoće je normalna i razumljiva pojava. Restrukturiranje u ženskom tijelu snažno utječe na buduću mumiju, a vezanje hormona utječe na živčani sustav, što dovodi do činjenice da žena u položaju jednostavno ne može kontrolirati svoje osjećaje. Često je svojstvena njezinim promjenama raspoloženja. Ne treba se iznenaditi, prije deset minuta su jeli, vrištala je i zamjerila, a sada plače i traži oprost.

Kako se nositi s agresijom tijekom trudnoće?

Agresija tijekom trudnoće postupno će proći sama po sebi, ali žena mora osjetiti brigu o voljenima. Čak i ako odbije previše skrbiti, njezini rođaci i suprug trebaju nenametljivo inzistirati na vlastitu. Općenito, sljedeće metode pomoći će u borbi s agresijom:

Razdražljivost tijekom trudnoće

Svi znaju što utisak nameće trudnoću na tijelo buduće majke. Fiziološki procesi se reorganiziraju, hormonalne promjene se mijenjaju, anksioznost se često osjeća. A posljedica toga je nerazumna, naizgled plač i ljutnja, sporovi s rodbinom, nervoza, histerija i također depresija. Čak i najmirnija žena, koja je trudna, može se dosadno iritirati, a zatim ne pronaći mjesto za sebe, izvršavati njezin karakter i dati prisegu da bude suzdržaniji. Ali obećanja se ne čuvaju, skandali se događaju iznova i iznova, i, naravno, nije krivnja prirode stvari. Koji je razlog takvom ponašanju buduće majke i moguće je nekako riješiti tu situaciju - to je ono što će se sada raspravljati.

Znanstvenici su prilično duboko proučavali ponašanje žena u ovom razdoblju, a uzroci svih postupaka žena transparentni su. Paradoksalno, ali prema stručnjacima, s najdražim ljudima, buduće majke su češće nestašne i uznemirene. Zašto? Na taj način žene pripremaju budućnost pape za radikalnu promjenu u prevladavajućim životnim uvjetima: sve vrste problema nakon pojave mrvica u svijet, njegovih noćnih buđenja i tako dalje. Tata se mora pripremiti za poteškoće. Također, nervoza i tjeskoba tijekom trudnoće posljedica je činjenice da se promjene odnose samo na žene. Jesu li prirodni procesi fer? To je zajednički proces, a jedna žena mora podnijeti trudnoću s njegovom toksikozom i patnjom. Vjerojatno je zamišljeno da buduće majke premještaju sve krivnje za loše zdravlje budućih očeva. Obično žena počinje nervozno i ​​razdraženo u prva tri mjeseca trudnoće, proces se smanjuje u sljedećem trimestru.

Nemojte misliti da žena i njezina obitelj trebaju izdržati sve kvarove i iritacije trudne žene. Otkrivat ćemo metode koje će vam omogućiti da se nosite s nervozom i smirite se.

Prije svega, sjetite se da mirisi izazivaju napad razdražljivosti. Trudna žena na podsvjesnoj razini može se ljutiti zbog nekog "mirisa". Pomozite joj: prestanite pušiti i prisiliti je da odbije, češće stvaraju skice i odbiju hranu s neugodnim mirisom za budućnu majku.

I također privući! Pretpostavimo da prije niste uzeli četku ili olovku u ruke, stručnjaci su sigurni da je ovo veliko psihičko olakšanje. Sve negativne emocije ostat će na papiru ili platnu, gnjev će otići, a oni koji su došli u mir i tišinu će se odraziti kasnije u svijetlim bojama. Pokušaj, zar ne?

Treće, fizička opterećenja će vam pomoći. Liječnici savjetuju od samog početka trudnoće da plešu ili majstori joge, gimnastike. Za žene na ovom položaju u bilo kojem mjestu, primalje pokazuju posebne vježbe.

Četvrto, molimo sami s kupnjom. Napravite nešto o onome što ste dugo sanjali, na primjer, kupiti stan u Pushkino. Pa, ili ako već imate stan u kojem donosite bebu iz rodilišta, uključite se u raspored dječjeg vrtića u stanu, kupite sve što vam je potrebno za vaše dijete.

I konačno: orijentirati se samo prema lijepoj glazbi: dobroj glazbi, veličanstvenom pogledu na prirodu, komunikaciji s zanimljivim sugovornicima, nespretnim šetnjama - sve će to mirno, uzrokovati osjećaj radosti i mira. Čak i ako se kvarovi i dalje događaju, ne borite se na njima, pitajte svoju obitelj na oproštenje i pokušajte živjeti u skladu. Uostalom, trudnoća je najljepše i tajanstveno vrijeme u životu svake žene.

Neka vam trudnoća donese samo sreću, a porođaj će biti lagan!

Autor izdavanja: Alexey Kulagin

Komentari (16):

Posebno mi se svidjelo savjet o kupnji stana))) Kako kupiti haljinu u trgovini)) 0 molimo sami s kupnjom)))

Alexandra, 2016-09-08 11:15:20:

Odmah očigledno - autor članka je čovjek! Uopće razumjeti! Strašno bijesan!

Savjeti - ovo je dobro, joge, šetnje i još mnogo toga. Nemam nikakve veze samo s uzrocima iritacije. Ako bi sve to pomoglo. Ali ne. Sada je 14 tjedana. Većina neugodno je da niti muž niti rodbina nikad nisu svjesni trudnoće. Moj muž želi rogati kod kuće više nego ikad. Nema pomoći. Ni prva djeca ne mogu ništa poduzeti oko kuće, to bi moglo biti preciznije, ako dijete ne prolije, bacajući mnogo stvari u proces čišćenja i kuhanja, nećete prikupljati ništa za šetnju i spavanje; ! Još uvijek šutim o toksici, varikoznim žilama i njihovom krvlju kad je sve bolno i loše. Nitko, i najvažnije, najbliža osoba, ne razumije kako je teško truditi, i što trebate pomoći oko kuće, a ne da se sve više opterećuju. Osjećate se kao sranje na štapiću, droni koji sjedi kod kuće i ne zaradi novac, a također treba pomoć. Pa kakvi savjet savjeti, pa, oni su, mogu pomoći nekome, ali želim razvod.

Da, ravno depresivni forum))) Ja samo ovdje. Mislila sam da je prošla nakon tri mjeseca, ali nisam bila ovdje da sam imala 26 tjedana, a onda sam vrisnula nešto kao beluga, a ja sam muškarca poderala u najvećoj mjeri. Bojim se misliti što će se sljedeće dogoditi

"Uznemireni članak! Svi ovi savjeti su potpuna besmislica, netko u trudnoći stvarno smiri kao tenk, a ovdje sam u prvoj, koja je u drugoj trudnoći okrutan dječak, pogotovo na početku trudnoće, a sada 16 tjedana, počeo sam imati što napada bjesnoće čim Ne pokušavam se boriti, a sa hranom, a ja sam ostaviti samu sobu za šetnju u šumskom parku, jer izgleda kao da ljutiti kuću, muža, najstarije dijete, i još uvijek nedovoljno neko vrijeme. I dalje je zabavljala citat u tekstu: za žene na takvom položaju na bilo kojem mjestu, primalje pokazuju posebne vježbe: "Volim, upoznao sam svoju primarvu. I maziti se kupnjom, na primjer, kupiti stan  Izvucite ga iz novčanika 5 dodatnih milijuna i kupiti. Vidite, tako sam razdražljiva, spremna ubiti sve

Victoria, 2016-07-09 13:42:31:

Također sam puno patio. Vidim trudna, tako sretna i tako dalje. Želim radovatsya ali ne mogu (((((u početku je čekao jutarnje mučnine prošlo, jako ga namuchalas, mjesec pod kapaljke laže. Sada srca (kratkoća daha, aritmija, anksioznost), pritisak je znatno niža i dalje na čelu sudar daje živce, živci, živci, sve što je napisano -.... kompletan smeće, ovi savjeti i ako se ne ide zatvoriti savjet i žaliti se onima koji si to će pomoći crtanje, joga, usilinnaya opterećenje Stick savjetnici zamisliti u dupe, da vas preselila sve što nosimo i takav savjet ne bi bio. Kako to možete učiniti sa svime? Ne mogu stajati na nogama kad jesi. Zbilja je zdravo, da, da.

Yaroslav, 2015-10-12 18:25:30:

I moj muž je oženjen i moja prva žena. Oženio se i nije znala, on je musliman. Sada bez tjedna u trećem mjesecu. Došao sam k njemu tjedan dana nije bio loš, ali posljednje 3 dana psihe i plakati non-stop, pokušavam se uzeti, a nakon nekog vremena u hibernaciji, ja ne jedem samo sa svima, jer glavni poticaj ispred njega, iako prije nego što je sve normalno. Tako sam počeo čitati takve članke, zašto se to događa i kako se nositi s tim.

Tatjana, 2015-08-04 21:32:45:

Zato imam mjesec dana prije rođenja, a osjećaj je da nije danas, već sutra. Ja sam nervozan zbog sitnica, loše spavam noću. i što je najvažnije, shvaćam da sam psiho od nule, ali neki crv sjedi u mojoj glavi i šapuće mi loše stvari. Brže rađanje.

Ja sam također uglavnom mirna i razumna. Imam težak, stresan posao, menadžerski položaj i. trudnoća. Postao sam mega okrutni dječak, sve me ljuto, i želim izravno uništiti neke ljude, ne dopustiti da odem u moj ured i na kilometar! Mirisi su dovedeni u histerici. Prije, svi su me zvali najcjenjenijom dušom, čovjekom, ali sada se bojim sebe (((.) Prije rođenja dugo vremena.

Tatyana, 2015-02-19 14:11:33:

Sve je bijesno. Imam 38 tjedana, počevši pola okretaja, prošlog mjeseca ne mogu gledati govedinu, čak ni miris je odvratan! ))))))))))))))

Slažem se da samo nisam pokušao sve pomaže

GULMIRA, 2014-09-28 15:51:00:

i ja sam također htio dodati, ispričavam se zbog grešaka u tekstu, vrlo brzo upisivanjem! Zaboravio sam napisati dok sam svi sestra u ginekološkim odjelima i pustiti ću pomisao da je sve moje podsvijesti! Da, ta stvar je jaka, kažem ti! Zato sam sve to tiskala, samo sam htjela podijeliti i to također pomaže! Ja sam bio drugačiji))))), dobro, možda ne sasvim))), vidite već s osmijehom, tako da čitatelj postaje trudnoća to nije samo način života i test takve vrste, mislio sam drugačije i na drugačiji način, ali ni na koji način nisam dopustio da mislim da je to loše, ovo je u konačnici RADNA PRIJATELJA U DUHOM I TEMELJEM DUBINSKOG SREĐIVANJA. pa kažu da se nešto događa u životu.

GULMIRA, 2014-09-28 15:35:15:

Započeti s činjenicom da sam ja šokiran! Moja trudnoća je vrlo dobrodošla! Čekao sam svoju trudnoću i vjerojatno sam se jako zagrlio, ali nekako sam zaboravio i to se ispostavilo, a ja sam vrlo sretan i zdrav. jer kad nije uspjelo, činilo mi se da nešto nije u redu sa mnom ili s mojim mužem, kad god se pitam, dobro smo zatrudnili, ali ne shvaćajući da je sve zastrašujuće, fenomen koji mi nije jasan i dalje je naprijed! diviti se daljnjoj toksikozi do 6 mjeseci dobro, čini se da niste podnijeli ništa i da niste primijetili, ali sve je iskreno nije znalo zvati se hormonom ili samo jednom riječju. najviše podmukao i vrag milosrđa. koji su vas drastično izgubili na težini, osjećali se nervozni i strahovani, stalno zabrinuti, paničarite, plačite, ne žele živjeti, budite sretni i samo osmijeh, ovo je vrlo zastrašujuće. Obratite se meni, ono što sam napisao još uvijek je zabavno, uskoro roditi, ali hvala Bogu da vjerujem svim svojim srcem pomaže i pomaže mi da ne odustanem. što nisam pokušao? Vjerojatno ne sve ako psiholog i neuropatolog propadnu i razne testove, rodbinu i bake, šetnje i komunikaciju, samopreporuku, čitanje, a što je najvažnije muž koji me voli, ali postoji jedna stvar, ali sve to distracts, ali samo unutarnji glas ne pomaže i srce! ukratko, sve dok ne uzmete u svoje ruke nitko i ništa nikada neće pomoći!

Pomaže valerijskim pilulama. Ujutro i navečer jedna stvar u isto vrijeme. postalo mi je mnogo lakše

Anastasia, 2014-04-29 23:06:12:

Ovo je sigurno, pomaže loše, jer se jako umorim jer je supružnik cijelo vrijeme na poslovnom putovanju, a mi imamo i kćer. Sada ima 9 mjeseci. Vrlo je teško, ali nema pomoćnika. (

Yaroslava, 2014-03-27 23:51:11:

To je samo neka vrsta kapeta. Ja, tako mirno i uravnoteženo "prije" pretvorilo se u psihopat "za vrijeme". Ako me rođaci i prijatelji drže za preostala tri mjeseca - mogu staviti spomenik. A Persen ne pomaže, i novopassit. Hodanje, pletenje, glazba - pokušao je sve.

Razdražljivost tijekom trudnoće problem je za mnoge žene.

Jeste li trudni i neugodno drugima? To su tipični simptomi karakteristični za vašu situaciju.

Mnoge žene imaju isto stanje.

Žena se počinje raspadati nad sitnicama, razlučiti stvari, preseliti se na povišen ton. Vrlo često ga prati suza.

Nakon takvih kvarova, trudnica pati od kajanja i osjećaja krivnje. Vrlo je neugodno da se takve situacije često javljaju.

Istodobno, buduća mama shvaća da sama izaziva skandale. Međutim, ne može se nositi s njezinom razdražljivošću.

Što učiniti u ovom slučaju? Prije svega, trebate razumjeti uzroke nervoze.

Odakle to dolazi?

Trudnoća je popraćena velikim promjenama u tijelu. To se također odnosi i na hormonsku pozadinu. Promjene u hormonalnom statusu izazivaju razdražljivost.

Stoga, ne biste se trebali baviti samozavaravanjem i kriviti lošu narav. Moramo pokušati spriječiti iznenadne eksplozije ljutnje. Osim toga, svi ostali čimbenici koji uzrokuju razdražljivost trebaju biti eliminirani.

Kada će se rasprsnuti?

Prema riječima stručnjaka, u prvom tromjesečju, uzbudljivost, naprotiv, smanjuje se.

Mnoge žene postaju zabranjene i razbacane. Trudnice imaju stalno pospanost. Svi ti čimbenici imaju pozitivan učinak na zdravlje. Mirno stanje dovodi do opuštanja maternice.

Tada nastaju anksioznost, sumnjičavost, nervoza i razdražljivost. Inhibitorno stanje zamijenjeno je povećanom ekscitacijom.

Ovdje ćete saznati je li lubenica trudna. Pročitajte naš članak.

A ovdje možete da li bezalkoholno pivo tijekom trudnoće.

Što može izazvati nervozu?

Posebno teška ispitivanja podnose žene koje su zauzete napornim radom. Odgovorno upravljanje također stvara dodatna opterećenja.

U ovom trenutku, žena se počinje uvrijediti u malim prilikama. Može se držati riječi. Vrlo je dobro ako radni tim trudnica tretira s razumijevanjem. Međutim, svaka buduća majka treba naučiti kontrolirati sebe. Doista, ispred nje očekuje još veće opterećenje.

Rođenja i prvih mjeseci života djeteta jesu sjajni moralni i fizički testovi. Mnogo ovisi o neposrednoj okolini trudnice. Potpora voljenima, osjećaj sigurnosti i ugodna atmosfera u kući važni su čimbenici koji sprječavaju nervozu.

Ako trudnica i dalje dugoročno radi, onda je to dvostruko teško. Ona dobiva više kilograma, noge su natečene i leđa joj boli. Istodobno se uspijeva voditi brigu o obitelji, obaviti čišćenje i brigu za svog supruga.

Bliže rađanju žene postaje teško hodati i sjediti. U takvoj situaciji uopće ne iznenađuje da je trudnica nervozna.

Često se događa da trudnica počinje percipirati sebe kao središte svemira. Ona na sve načine privlači pažnju na njezin položaj.

Ponekad žene pokušavaju pokazati kako im je teško nositi teret velike odgovornosti. Oni stalno žale i govore o njihovim bolestima.

Ako žena vjeruje da voljene osobe brinu o njoj, ona postaje bijesna. Takvi psihološki problemi uzrokuju puno problema s rodbinom trudnice.

Vrlo je opasno ako trudnica počinje vjerovati u njezine nepravilne probleme. Negativne misli stvaraju negativnu emocionalnu pozadinu. Kao rezultat toga, žena ima komplikacije. Stoga je važno ne dopustiti negativne emocije u vaš život.

I ovaj članak govori o problemima u ranoj trudnoći.

Kontroliranje bijesa

Da biste ugasili razdražljivost na samom početku, trebali biste slijediti jednostavna pravila.

Tretirajte se sa humorom. Ako pogledate svijet s osmijehom, život će izgledati mnogo ugodnije.

Ne prijavljujte drugima o svom zdravlju. To vrijedi za mnoge trudnice. Na pitanje prvog suprotnog poznanika počinju izliti dušu. Kao rezultat takvog razgovora, trudnica može primiti hrpu beskorisnih i štetnih savjeta.

Ne vjerujte nepotvrđenim podacima. Prije svega, trebate slušati svog liječnika. Tada možete zadržati mirno i lijepo raspoloženje. Sve to će najviše pozitivno utjecati na vaše zdravlje.

Držite situaciju pod kontrolom. Ako osjetite nelagodu tijekom razgovora, skrenite od žrtve u napadača. Pitajte osjetljive pitanja vašem sugovorniku. Ako vam se ne sviđa razgovor, prekidajte razgovor.

Tijekom trudnoće morate se pobrinuti za svoju psihu i spriječiti utjecaj drugih ljudi.

Čuvajte svoju zonu udobnosti. Nemojte dopustiti neugodnim ili nepoznatim osobama da budu okruženi. Trudnoća je razdoblje koje se najbolje izvodi u nekoj izolaciji. To će spriječiti razdražljivost.

Ako je uzrok lošeg raspoloženja bilo kakav miris i okus, samo ih isključite iz svog života nekoliko mjeseci.

Kao što pokazuje praksa, crtež ima dobar umirujući učinak. Ako vam se ne sviđa izvući, onda potražite još jednu okupaciju za dušu. Možete napraviti lagani fizički rad. Yoga za trudnice ima pozitivan učinak.

Svjež zrak, hodanje, slušanje mirne glazbe važni su čimbenici koji pomažu u uklanjanju razdražljivosti tijekom trudnoće.

Glavno pravilo je da se prilagodite samo pozitivnim događajima. Ne dopustite negativne stvari u vaš život. Zaboravljajući na loše, možete se radovati zbog promjena koje se događaju u vašem tijelu.

Najveća radost žene je njezino dijete. Čekajući svoje čudo, nemojte gubiti energiju ništa.

Što bi moglo biti posljedica ne-razvojne trudnoće, možete saznati ovdje.

A onda ćete saznati ako trudna može ići u sport.

Udare bijesa i agresije tijekom trudnoće

Pitanje psihologu

Pita: Christina

Kategorija pitanja: djeca

Psihološki odgovori

Shenderova Elena Sergeevna

Pozdrav Christina! takva bi situacija mogla biti posljedica promjena u hormonskim razinama - konzultirajte liječnika, poduzmite testove za hormone, možda vam liječnik može preporučiti nešto. Sada ne biste trebali započeti unutarnji rad - budući da je trudnoća još uvijek izravna kontraindikacija za izobrazbu - jer svaka intervencija u unutrašnjoj zoni osobe, proučavanje unutarnje države popraćena je određenom količinom stresa, stresa, blokada može doći nakon iscrpljenosti - sve to može vrlo povoljan utjecaj na trudnoću. Sada fiziologija uzima cestarinu - objasni je vašem supružniku da razlog nije u njemu, tako da se ne krivi. Pokušajte se ne voziti, čim se pojavi situacija i osjećate da je već na granici - napustite sobu (pitajte muža da napusti sam) - kako ne bi nastavili sagorjeti, prebacite svoje misli na nešto ugodnije i pozitivnije ( glazbu, gledanje slika ili filma), možete pokušati izvući svoj osjećaj. Kao što se sve smiri, nastavite razgovarati. I već kada rađate - onda već možete početi raditi - vidjeti kako će se promijeniti vaše stanje, vaše ponašanje i percepcija i već možete shvatiti sve. Sada je prioritetna zadaća zadržati trudnoću i roditi zdravo dijete, pa saznajte što se događa s vašim hormonima, nemojte zapaliti situaciju, objasniti sve vašem mužu, prebacivati ​​se.

Elena Shenderova, psihologinja Moskva

Gunnar Tatiana Y.

Psiholog Moskva Zadnji put viđen: prije 7 dana

Odgovori na gradilištu: 361 Obavlja treninge: 0 Publikacije: 114

Christina, dobro poslijepodne!

Vaše stanje je najvjerojatnije zbog hormonskog vala zbog trudnoće. Obratite pozornost na to kako se ponašanje i stanje izgledaju kao ono što tinejdžeri rade! Iz istog razloga. Ovo će ići zajedno s trudnoćom, samo ga podnijeti, pričekati bebu i shvatiti da je ono što vam se dogodi normom. Takva čudna norma!

Tatiana Gunnar, psiholog, psihoanalitičar u Moskvi

Karpova Lyudmila Nikolaevna

Odgovori na gradilištu: 439 Obavlja treninge: 6 Publikacije: 36

Christina, dobro poslijepodne!

Obratite se svom liječniku, takvi napadi mogu biti posljedica ne samo hormonske pozadine. Bilo bi lijepo ukloniti encefalogram. Ova studija mozga u različitim opterećenjima. Možda je trudnoća pogoršala neke procese mozga i trebate lijekove. Nemojte pokušavati nešto piti sami.

Iako ne postoji jasna medicinska slika o tome što se događa u vašem tijelu, pokušajte usporiti reakcije tijela kroz vježbe disanja s voljom. Čim ste fiksirali pojavu osjećaja iritacije (u pravilu, sve daljnje agresije počinje s njom), počnite BREATHING! Tri blage inhalacije, jedan dugi uzdisaj! Tijelo će vam reći kada završiti. Samo ne želite više disati i vratiti se u uobičajeni ritam. Usput, vaše glasno disanje može biti "STOP" signal za one oko vas. Zamolite ih da vam pomognu, a ne ništa i ne govore ništa kad počnete disati.

Druga stvar koju možete učiniti da pomognete sebi i drugima: držati sa sobom neku vrstu mekog igračaka ili kugle koju možete baciti na sigurno mjesto sa svim iritacijama koje imate. Čak možete to učiniti i za uklanjanje negativnog iz tijela.

Tvoj problem je tvoja tjelesna reakcija, koju ne možete kontrolirati iz nekog razloga. Ti, kao da je komprimirana opruga, spremna biti odbačena u bilo kojem trenutku. Ovo je napetost koja je pohranjena u vašem tijelu i treba biti uklonjena vježbom. U tu svrhu možete koristiti plivanje i druge fizičke vježbe koje će pripremiti vaše mišiće za normalnu dostavu. Razgovarajte sa stručnjacima i pokupite skup vježbi koje bi vam pružile zadovoljstvo i lagani umor (ne pretjerano vježbanje, važno je!), Dovođenje mira. Gledajte tijelo odgovor na vježbe. Učinite samo ono što vam se sviđa!

Karpova Lyudmila Nikolaevna, psihologinja u Moskvi

Stres i nervna napetost tijekom trudnoće

Krov polako... Imam 3. ber. Postao sam poput beskvasnih lava, sve me ljutilo, sve se razbjesnilo, trznula sam se od svega. zaista ništa ne može biti učinjeno. kako se nositi s tim.
Pročitao sam mnogo toga o ovome, ali ima malo koristi.
Evo što sam našla:

Oluja emocija zaključena je u ženi tijekom trudnoće, kako bi shvatila što konačno želi vrlo, vrlo teško. Može se ljutiti, plakati za nekoliko minuta, a zatim se osmjehnuti. Kako trudnica može naučiti ostati mirno?

Razlog za oluju emocija u trudnica.

Raspoloženje trudnica je promjenjivo, a razne sitnice mogu ih iritirati. Valja napomenuti da je žena još prije nije posvetila pažnju na ove male stvari. Razlog tom ponašanju - razvoj velikog broja ženskih hormona nužnih za normalno dojenje. Glavni hormoni trudnoće uključuju gonadotropin: u ranoj trudnoći, visokim razinama hormona, maksimalnom koncentracijom od 7-10 tjedana trudnoće, povećana koncentracija uzrokuje mučninu i to uzrokuje povećanu razdražljivost; progesteron: hormon koji utječe na proces nošenja djeteta, razina hormona je visoka, to je uzrok ženskog brzog umora; estriol: prirodni antioksidans, proizveden tijekom trudnoće.

· Prije trudnoće bili ste predisponirani raspoloženju;

· Izgubili ste bebu tijekom prethodne trudnoće. Tijekom nove trudnoće, žena će slušati svoje tijelo i potražiti znakove prijetnje, a to povećava razdražljivost i služi kao izgovor da izgubi svoj narav. Smatrajte da negativne emocije mogu izazvati prijetnju prestankom trudnoće, dobivamo začarani krug.

· Trudnoća je došla pod nagovor svoga muža ili rođaka, a možda ne razumijete zašto vam je potrebna trudnoća, a trudna žena počinje poremetiti ljutnju njezinih najmilijih koji su je odlučili imati dijete.

· Vi ste naviknuti da zapovijedate da ste poslušani, da ste navikli držati sve i sve u podnesku, ali radna učinkovitost se smanjuje bliže porodu, često ljudi počinju pomagati vam iz najboljih namjera, ali jakoj ženi takva briga čini se da je signal - postao sam slab i to je osnova živčanog stres.

Kako živčani kvarovi utječu na trudnoću.

Hormonska pozadinska promjena tijekom trudnoće, tako da će raspoloženja biti tijekom trudnoće. Međutim, vrijedno je zapamtiti da teški stres može izazvati opasnost od prijetnje pobačaja (hipertonija maternice), izazvati probleme sa spavanjem, apetitom, pogoršanjem kroničnih bolesti, problemima kože, čireva gastrointestinalnog trakta.

· Dođe do brzog umora, javljaju se česte pogreške u radu;

· Ne može se koncentrirati;

· Mučili su nesanica, noćne more;

· Mučenje neodoljivog tjeskobe;

· Postoji povećana otkucaja srca, bol u vratu, glavobolja, bol u vratu, u leđima.

Imate živčani slom - što da radite?

Teško je nositi se s vlastitim iskustvima, trebali biste potražiti pomoć od stručnjaka. Prvo, obavijestite vašeg ginekologa o svojim živcima i on će vam dati: valerijsku, majčinsku infuziju, "Glycine", "Person", "Magne B6". Samo stručnjak će vam odrediti potrebnu dozu, reći će vam koliko dugo ćete ih uzeti. Ako mjere nisu dovoljne - liječnik će vas uputiti psihologu, psihoterapeutu.

Kako trudno nositi se s živčanim stresom.

1. Izbacivanje emocija - bijes, srdžba vas je zaustavila na poslu, možete otići do toaleta i oprati hladnom vodom, otvoriti slavinu punom i udarati s rubom dlana na vodenoj vodi;

2. Vježbajte se da se opustite

3. Spavanje je najbolji lijek. Ako imate nedostatak sna, onda je to izravna putanja do stresa. Trebali biste pokušati spavati 8 sati dnevno, a ako možete, možete drijemati tijekom dana za nekoliko sati. Napravite POGLED!

4. Govorite o problemima. Vi ste varali na poslu, gurnuli u javni prijevoz, itd. Vrijedno je reći situaciju, ako postoji problem, onda će vam biti lakše razumjeti razlog i riješiti ga.

5. Potražite podršku svog supruga. Nemojte razdirati ljutnju na supruga, to će samo pogoršati situaciju. Potrebno mu je objasniti da imate teška vremena i trebate pomoć. Zamolite ga da vam pomogne, čak ga privući brkama ili bradom (ako vam to olakšava). Vjeruj mi, tvoj suprug, kao i ti bi željeli da budeš mirna i vesela.

Ljutnja i bijes tijekom trudnoće

Vikati na djecu? Nikad bijesan? Upravljanje gnjevom je za sve

Snažne emocije: naučite ljutiti i kontrolirati bijes

Kako podučiti dijete da izrazi bijes

Agresivno ponašanje kod djece. Kako podučavati dijete da izrazi ljutnju i bijes

Beat bebu? Je li se dijete bojalo vas? Ako ometate ljutnju.

Kako ne vrištati djetetu: savjeti za upravljanje ljutnjom

Ljutnja: kako se povezati s agresivnim mužem ili ženom.

. Na primjer, na poslu, osoba ne može pokazati svoju agresiju, ali kod kuće je htio i vikao, a vi ste već junak. Moramo uvijek zapamtiti da se osoba ponaša kao što mu je dopušteno ponašati se. Otac Dimitri: Prvo morate reći odakle dolazi ta strast. Gnjev uvijek stvara ponos. Kao ponos je laž, tako i ljutnja je puna laži. (Izuzetak je "pravedna ljutnja"). Svaka se strast mora suprotstaviti suprotnoj vrlini. Budući da je obitelj jedinstvena cjelina, ako je jedna polovica obitelji bolesna s nekom vrstom bolesti, u ovom slučaju bijesa, tada druga polovica mora biti osobito nježna jer je nježnost suprotna od bijesa. I tako pob.

Kako pobijediti svoj bijes?

Kako pobijediti svoj bijes?
. Tada sam ja plakala s njim, obećavam se da je ovo zadnji put, ali ne mogu ništa učiniti, a to se ponavlja i iznova. Svi oko mene smatraju mi ​​se dobrom osobom i velikom mamom, i to mi se sviđa. "(Evelina, 25 godina) Svi se naljutimo - na prolaznike, šefa i kolege, rođaci i prijatelji. Zašto su napadi na srdžbu i iritaciju na vlastito dijete trošili Prvo, postoji zaprepaštenje koje se pretvara u tjeskobu: to je najdraža, draga i dugo očekivana beba, volim ga - pa što se događa meni? Drugo, svijest: ovo je samo dijete, čak i ako se loše ponaša, ovdje sam odrasla osoba - i treba držati situaciju pod kontrolom Konačno, treći je razumijevanje

Trudnoća i skandal. U tjeskobi, tantrumima i skandalima tijekom.

Dobro poznata važnost pozitivnih emocija, trudna majka ponekad je teško nositi se sa željom da vikati, plače ili čak tumače jela

Umoran od mame. Uzroci umora od djece. kako se nositi.

Učenje ljubavi, davanja. Gdje pronaći snagu?

Kako odgovoriti na pitanja tijekom trudnoće

Tijekom trudnoće mnogo mora biti tretirano s humorom!

Grožđe gnjeva. Usvajanje: psihologija

Što učiniti kad djeca. razljutila?

Suzbijanje bijesa ili prskanje?

Nedostojni osjećaji uništavaju naše zdravlje.

Energija ljutnje. Agresivno dijete

Gnjev je snažan i neodređen osjećaj. Smatra se da je bijesan loš, jer vodi ka borbama, prekršajima, svađama.

Umoran sam od mame. Umorna od djece i majčinstva.

. Dijete može dobiti takvu ozljedu ako se nasilno protrese ljutnju. Posljedice su tužne: među njima disleksija, poremećaj deficita pažnje, mentalna retardacija, pa čak i smrt. Ispada da je nemoguće poduzeti sve pod strogom roditeljskom kontrolom i staviti ga u kruti okvir "ispravnog ponašanja". Tada je roditelj i osjeća njegovu bespomoćnost, i kao rezultat - pokriva ljutnju, nadraženost, ljutnju. Ali kako se nositi s njihovom stalnom unutarnjom napetosti i anksioznosti? Kako spriječiti agresiju u odnosu na dijete? Tražimo kompromis. Nakon što smo se smirili, pokušajte analizirati vaše stanje. Jedna stvar je jasna: jako ste umorni i trebate odmoriti. Pokušajte organizirati način rada dana na takav način da ima barem nekih m u njemu.

Kako potisnuti osjećaj bijesa ili ljutnje kod djeteta?

Tanya 12.03.99 0:48:58 Kako potisnuti osjećaj bijesa ili ljutnje kod djeteta? Kako ne pokazati iritaciju?

Bijes kao najjači motor napretka. Popularni.

Počet ću s pozadinom ovog članka. Često se ljutimo? U pravilu smo ljuti na ljude oko nas ili u životnim okolnostima koje ne dopuštaju da se naši snovi ostvare ili da se naši planovi budu ostvarili. Ali koliko često se naljemo na sebe?

Agresivno dijete. Dio 1. Agresivno dijete

Uzroci agresivnosti u djetetu. Vrste agresije: fizička, verbalna i indirektna agresija.

Mirno, samo mirno. Raspoloženja i tantrumi

Izljeve bijesa, bujice suza, nesvjesna tuga i iznenadna promjena raspoloženja - snažne emocije djece nas odgađaju ravnoteže. Kako se nositi s njima? Ljutiti, milovati dijete, čekati da prođe, ili samo popustiti?

Teške emocije - kako preživjeti? Kako se nositi s emocijama.

Kako se nositi s emocijama - savjet psihologa

Ljutnja. Kako izraziti? Dječja psihologija

Pitanje je zrelo. Izraziti bijes je nužno. Potisnuti emocije negdje iznutra s krikom (svijest, roditelj): "Ne znam. "- nije dobro. Dijete se također mora naučiti izraziti ljutnju s prihvatljivim sredstvima, tako da ne prelazi na sitnu majku-histerici-dorade. A što su ta sredstva? Vikanje je necivilizirano, borba je divlja, neekonomično je da tuku predmete, zgnječe komad papira u šapu, daje vam neurosteniju;). Da podučavate (čak i po vlastitom primjeru), morate znati izraziti tu ljutnju.

Udare bijesa. Kriza? Dječja psihologija

Mashunya je s nama uvijek bila vrlo nasmijana, ljubazna djevojka. Nemamo problema međusobnog razumijevanja. S njom se uvijek možete složiti oko svega bez vikanja. No, od dobi od 2,5, počele su promjene, koje sam napisao kao "trogodišnju krizu". Tipična samopouzdanja "Želim - ne želim" i "ja osobno". Potrebno je val. To potpuno potkopava - a dijete opet anđelom, a zatim treperi s novom snagom. Ali sada se pojavilo nešto sasvim drugo. I ne znam normu ili odstupanja. Masha se povremeno pojavljuje.

Ljutnja. Obiteljski odnosi

Mlade dame, podijelite s vama kako se suočavate sa nezadovoljstvom duše u obiteljskim odnosima. Obećao je - nije, pitao - nije odgovorio, dogovoreno - zaboravio. Ovdje me ljuti! Počeo sam se ljutiti i odvratiti od bilo kakve bryaknu, ili na računalu koje držim ili spavam, navodno idem u krevet s knjigom. Ali još uvijek je ljut, a moja bijes u sebi, ako kipuće, jede mi ravno, i ako Bog zabranjuje da izađe, onda je to ruševina i općenito vojne akcije. Samo vi ne mislite da sam takva osoba.

Mrzim svog muža (dugo i mrzovoljan) - rekla je u bijesu.

Djevojke, ne mogu više. Muž je zapravo sranje. Ne volim ga dugo. I ne želim se razvesti malo. Situacija je to: moja majka živi s nama. Dobro se slažem sa svojim mužem. Mama je uvijek inferiorna u svemu. Pomaže mi vrlo, jako puno. Ali Sasha... NE radi ništa kod kuće, obično stiže od 20:00 sati, iako je radni dan prije 18 sati, a ured je takav da ne zahtijeva "izvan-satni" rad (putovanje 15 minuta). Dolazi, jede, igra igračke na računalu, gleda televiziju. Moja baka i ja uspjeli smo pobijediti.

očitovanje oduševljenja i ljutnje u djetetu - bijes u djetetu do jedne godine

Želim vas upitati je li vaša djeca, ali nešto što moj muž i ja ne možemo razumjeti je li to dobra ili loša stvar: kada izražavate olujno oduševljenje, dijete ili ljutnju (kad nešto želi, ali ne daje) sve su napete, crvene, ručke na kamere i motkom nekoliko sekundi. smiješno i. Čudno :) Želim se istodobno hvaliti - kupio sam šivaći stroj. sada je samo pokušao - to je pjesma! u odnosu na stare :)

djeca gnjeva. Dječja psihologija

Wow, kakve strasti bijesan ovdje! Uzaludno sam bacio ovu konfu, tu su i neki zanimljivi skandal. :) Ali predlažem da se vratim na izvornu temu - o dječjoj psihologiji. Ako vam ne smeta :) Ja sam zbunjen manifestacijama bijesa u svojoj kćeri (3,5 g). Čini se da je razdoblje histerije trebalo ostati iza sebe, ona je dulje naučila reći i sve može izraziti riječima, ona provodi skoro cijeli dan sa svojom baka, od koje okreće užad, nitko ga ne gradi posebno - zašto tako gnjev? Ako nešto nije.

što si sposoban u ljutnji? - kad sam ljut, prekidam sve i uništio

Što radite kad bijes na voljenoj osobi jednostavno razbjesni? tukao jela? viče? izaći s prijateljima? Spreman sam za zločin)

Kako reagirati na agresiju? - kako reagirati na eksplozije ljutnje.

Naša obitelj imala je prilično teško razdoblje. Suočili smo se s teškim zadatkom, čije rješenje zahtijeva mobiliziranje svih sila i živjeti u takvom ritmu duže od šest mjeseci. Tijekom tog razdoblja, oboje smo shvatili da nema smisla prigovarati, cviliti i plakati na sudbinu, samo trošiti dodatnu energiju. Obojica smo se okupljali, bez obzira na to kako je zvučalo patetično i nastavili raditi u određenom smjeru. Konačno, problem je riješen. Postupno se vraća na uobičajeni ritam i stil života. Čini se.

Imam ljuti muža! Tko može podnijeti bijes?

Djevojke, podijelite svoja iskustva, ako ih ima. Imam gnjev i razdražljiv suprug. Nepravilno sam srela svoju ljutnju i razdražljivost, ili sam došla do ovog zaključka (u 14 godina braka) da je to pogrešno - gotovo uvijek padne u stup, često suze, pretvaraju se u malu bespomoćnu djevojku dugo vremena Ne mogu izaći iz ove države, često moralno i fizički uništene. Naravno, shvaćam da time stvorim tlo za njega da se nastavi ponašati na ovaj način. Razumijem, ali ne ovdje.

Kako reagirati na srdžbu djeteta? Dječja psihologija

Djevojke, one koji to razumiju, kažu mi gdje se ponašam neispravno i izgubim kontrolu nad razgovorom. Tiny 2.7, vrlo jasno izražava svoju ljutnju i teško da ide na zahtjev. Pokušao sam i aktivno slušati i stvari koje dobro funkcioniraju sa starijima, ali ne mogu naći tu liniju s malim. Dopustite mi da objasnim: Situacija br. 1 Ovdje se trlja, kovrče usne i diše, puše, dolazi k meni ili dolazim k njemu, držeći mu ruke oko sebe - ljutite se. - da - uzrujan si - da - Maksim ti nije dao stroj Lego - letjeti.

jako ljut na majku - ljut na majku koja voli moje.

Trebam hitnu pomoć. Imam 30 godina i imam strašnu bijes na mojoj majci. Trenuci nepravednog odnosa prema meni neprestano se vrte u mojoj glavi. Ne mogu se isključiti. Pretpostavljam da i moja hormonska situacija (trudna sam) otežava situaciju. Samo poludim! Ne mogu prestati razmišljati o tome, ne mogu ga ugasiti. Jučer je postojala još jedna situacija, koja je još jednom upalila moj bijes, ali osim toga se stari uvrede penju u glavu. Što je moguće.

Živci i bijes ne mogu se kontrolirati. - viyavi zlostí s vag_ností

Što možete popiti umirujuće tijekom trudnoće? Razbijanje na mom sinu, mojem mužu, strancima. Općenito, postao sam vreten s minimalnom točkom ključanja, malo onoga što nije u redu, eksplozije i jako jako, čak se mogu početi boriti. Općenito, sve je tužno ((počelo je prije otprilike tjedan dana, ali napreduje.) Štoviše, razlika može biti u drugom smjeru, samo ga nazvati budalom - mogu plakati, emocije su puno, ali ih ne mogu kontrolirati, ne raditi.

baviti se tužom i bijesom. Dijete od 3 do 7 godina

Dobar dan! Recite mi kako podučavati dijete kako bi se borila s tugom i gnjevom. Primjer: dijete, 6 godina, nazvano ujakom kod kuće, nije bio kod kuće, dijete je uzrujana i ljutita. Kažem: vapaj, porei (kao što obično radi). Ali što još može netko reći bolje? Stvarno se nadam.

Pomoć. Izbijanja bijesa, bijesa.. Dječja psihologija

Što učiniti Ne mogu zamisliti. Moj muž (i sad, nažalost, moj sin također) iznenada, uzrokovan minimalnom negativnošću, izljevima bijesa, kad osoba izgubi kontrolu nad sebe i može učiniti sve. Na primjer, muž može razbiti jela u obliku ljutnje ili nešto baciti na TV. : (((Razumijem, naporno radimo, stres i sve to, ali ovdje je vaš omiljeni sin, odakle je dobio? Danas smo imali dugu i neugodnu proviziju, a onda sam bio na autobusnoj stanici.

Razdražljivost tijekom trudnoće

Svi znaju što utisak nameće trudnoću na tijelo buduće majke. Fiziološki procesi se reorganiziraju, hormonalne promjene se mijenjaju, anksioznost se često osjeća. A posljedica toga je nerazumna, naizgled plač i ljutnja, sporovi s rodbinom, nervoza, histerija i također depresija. Čak i najmirnija žena, koja je trudna, može se dosadno iritirati, a zatim ne pronaći mjesto za sebe, izvršavati njezin karakter i dati prisegu da bude suzdržaniji. Ali obećanja se ne čuvaju, skandali se događaju iznova i iznova, i, naravno, nije krivnja prirode stvari. Koji je razlog takvom ponašanju buduće majke i moguće je nekako riješiti tu situaciju - to je ono što će se sada raspravljati.

Znanstvenici su prilično duboko proučavali ponašanje žena u ovom razdoblju, a uzroci svih postupaka žena transparentni su. Paradoksalno, ali prema stručnjacima, s najdražim ljudima, buduće majke su češće nestašne i uznemirene. Zašto? Na taj način žene pripremaju budućnost pape za radikalnu promjenu u prevladavajućim životnim uvjetima: sve vrste problema nakon pojave mrvica u svijet, njegovih noćnih buđenja i tako dalje. Tata se mora pripremiti za poteškoće. Također, nervoza i tjeskoba tijekom trudnoće posljedica je činjenice da se promjene odnose samo na žene. Jesu li prirodni procesi fer? To je zajednički proces, a jedna žena mora podnijeti trudnoću s njegovom toksikozom i patnjom. Vjerojatno je zamišljeno da buduće majke premještaju sve krivnje za loše zdravlje budućih očeva. Obično žena počinje nervozno i ​​razdraženo u prva tri mjeseca trudnoće, proces se smanjuje u sljedećem trimestru.

Nemojte misliti da žena i njezina obitelj trebaju izdržati sve kvarove i iritacije trudne žene. Otkrivat ćemo metode koje će vam omogućiti da se nosite s nervozom i smirite se.

Prije svega, sjetite se da mirisi izazivaju napad razdražljivosti. Trudna žena na podsvjesnoj razini može se ljutiti zbog nekog "mirisa". Pomozite joj: prestanite pušiti i prisiliti je da odbije, češće stvaraju skice i odbiju hranu s neugodnim mirisom za budućnu majku.

I također privući! Pretpostavimo da prije niste uzeli četku ili olovku u ruke, stručnjaci su sigurni da je ovo veliko psihičko olakšanje. Sve negativne emocije ostat će na papiru ili platnu, gnjev će otići, a oni koji su došli u mir i tišinu će se odraziti kasnije u svijetlim bojama. Pokušaj, zar ne?

Treće, fizička opterećenja će vam pomoći. Liječnici savjetuju od samog početka trudnoće da plešu ili majstori joge, gimnastike. Za žene na ovom položaju u bilo kojem mjestu, primalje pokazuju posebne vježbe.

Četvrto, molimo sami s kupnjom. Napravite nešto o onome što ste dugo sanjali, na primjer, kupiti stan u Pushkino. Pa, ili ako već imate stan u kojem donosite bebu iz rodilišta, uključite se u raspored dječjeg vrtića u stanu, kupite sve što vam je potrebno za vaše dijete.

I konačno: orijentirati se samo prema lijepoj glazbi: dobroj glazbi, veličanstvenom pogledu na prirodu, komunikaciji s zanimljivim sugovornicima, nespretnim šetnjama - sve će to mirno, uzrokovati osjećaj radosti i mira. Čak i ako se kvarovi i dalje događaju, ne borite se na njima, pitajte svoju obitelj na oproštenje i pokušajte živjeti u skladu. Uostalom, trudnoća je najljepše i tajanstveno vrijeme u životu svake žene.

Neka vam trudnoća donese samo sreću, a porođaj će biti lagan!

Autor izdavanja: Alexey Kulagin

Komentari (16):

Posebno mi se svidjelo savjet o kupnji stana))) Kako kupiti haljinu u trgovini)) 0 molimo sami s kupnjom)))

Alexandra, 2016-09-08 11:15:20:

Odmah očigledno - autor članka je čovjek! Uopće razumjeti! Strašno bijesan!

Savjeti - ovo je dobro, joge, šetnje i još mnogo toga. Nemam nikakve veze samo s uzrocima iritacije. Ako bi sve to pomoglo. Ali ne. Sada je 14 tjedana. Većina neugodno je da niti muž niti rodbina nikad nisu svjesni trudnoće. Moj muž želi rogati kod kuće više nego ikad. Nema pomoći. Ni prva djeca ne mogu ništa poduzeti oko kuće, to bi moglo biti preciznije, ako dijete ne prolije, bacajući mnogo stvari u proces čišćenja i kuhanja, nećete prikupljati ništa za šetnju i spavanje; ! Još uvijek šutim o toksici, varikoznim žilama i njihovom krvlju kad je sve bolno i loše. Nitko, i najvažnije, najbliža osoba, ne razumije kako je teško truditi, i što trebate pomoći oko kuće, a ne da se sve više opterećuju. Osjećate se kao sranje na štapiću, droni koji sjedi kod kuće i ne zaradi novac, a također treba pomoć. Pa kakvi savjet savjeti, pa, oni su, mogu pomoći nekome, ali želim razvod.

Da, ravno depresivni forum))) Ja samo ovdje. Mislila sam da je prošla nakon tri mjeseca, ali nisam bila ovdje da sam imala 26 tjedana, a onda sam vrisnula nešto kao beluga, a ja sam muškarca poderala u najvećoj mjeri. Bojim se misliti što će se sljedeće dogoditi

"Uznemireni članak! Svi ovi savjeti su potpuna besmislica, netko u trudnoći stvarno smiri kao tenk, a ovdje sam u prvoj, koja je u drugoj trudnoći okrutan dječak, pogotovo na početku trudnoće, a sada 16 tjedana, počeo sam imati što napada bjesnoće čim Ne pokušavam se boriti, a sa hranom, a ja sam ostaviti samu sobu za šetnju u šumskom parku, jer izgleda kao da ljutiti kuću, muža, najstarije dijete, i još uvijek nedovoljno neko vrijeme. I dalje je zabavljala citat u tekstu: za žene na takvom položaju na bilo kojem mjestu, primalje pokazuju posebne vježbe: "Volim, upoznao sam svoju primarvu. I maziti se kupnjom, na primjer, kupiti stan  Izvucite ga iz novčanika 5 dodatnih milijuna i kupiti. Vidite, tako sam razdražljiva, spremna ubiti sve

Victoria, 2016-07-09 13:42:31:

Također sam puno patio. Vidim trudna, tako sretna i tako dalje. Želim radovatsya ali ne mogu (((((u početku je čekao jutarnje mučnine prošlo, jako ga namuchalas, mjesec pod kapaljke laže. Sada srca (kratkoća daha, aritmija, anksioznost), pritisak je znatno niža i dalje na čelu sudar daje živce, živci, živci, sve što je napisano -.... kompletan smeće, ovi savjeti i ako se ne ide zatvoriti savjet i žaliti se onima koji si to će pomoći crtanje, joga, usilinnaya opterećenje Stick savjetnici zamisliti u dupe, da vas preselila sve što nosimo i takav savjet ne bi bio. Kako to možete učiniti sa svime? Ne mogu stajati na nogama kad jesi. Zbilja je zdravo, da, da.

Yaroslav, 2015-10-12 18:25:30:

I moj muž je oženjen i moja prva žena. Oženio se i nije znala, on je musliman. Sada bez tjedna u trećem mjesecu. Došao sam k njemu tjedan dana nije bio loš, ali posljednje 3 dana psihe i plakati non-stop, pokušavam se uzeti, a nakon nekog vremena u hibernaciji, ja ne jedem samo sa svima, jer glavni poticaj ispred njega, iako prije nego što je sve normalno. Tako sam počeo čitati takve članke, zašto se to događa i kako se nositi s tim.

Tatjana, 2015-08-04 21:32:45:

Zato imam mjesec dana prije rođenja, a osjećaj je da nije danas, već sutra. Ja sam nervozan zbog sitnica, loše spavam noću. i što je najvažnije, shvaćam da sam psiho od nule, ali neki crv sjedi u mojoj glavi i šapuće mi loše stvari. Brže rađanje.

Ja sam također uglavnom mirna i razumna. Imam težak, stresan posao, menadžerski položaj i. trudnoća. Postao sam mega okrutni dječak, sve me ljuto, i želim izravno uništiti neke ljude, ne dopustiti da odem u moj ured i na kilometar! Mirisi su dovedeni u histerici. Prije, svi su me zvali najcjenjenijom dušom, čovjekom, ali sada se bojim sebe (((.) Prije rođenja dugo vremena.

Tatyana, 2015-02-19 14:11:33:

Sve je bijesno. Imam 38 tjedana, počevši pola okretaja, prošlog mjeseca ne mogu gledati govedinu, čak ni miris je odvratan! ))))))))))))))

Slažem se da samo nisam pokušao sve pomaže

GULMIRA, 2014-09-28 15:51:00:

i ja sam također htio dodati, ispričavam se zbog grešaka u tekstu, vrlo brzo upisivanjem! Zaboravio sam napisati dok sam svi sestra u ginekološkim odjelima i pustiti ću pomisao da je sve moje podsvijesti! Da, ta stvar je jaka, kažem ti! Zato sam sve to tiskala, samo sam htjela podijeliti i to također pomaže! Ja sam bio drugačiji))))), dobro, možda ne sasvim))), vidite već s osmijehom, tako da čitatelj postaje trudnoća to nije samo način života i test takve vrste, mislio sam drugačije i na drugačiji način, ali ni na koji način nisam dopustio da mislim da je to loše, ovo je u konačnici RADNA PRIJATELJA U DUHOM I TEMELJEM DUBINSKOG SREĐIVANJA. pa kažu da se nešto događa u životu.

GULMIRA, 2014-09-28 15:35:15:

Započeti s činjenicom da sam ja šokiran! Moja trudnoća je vrlo dobrodošla! Čekao sam svoju trudnoću i vjerojatno sam se jako zagrlio, ali nekako sam zaboravio i to se ispostavilo, a ja sam vrlo sretan i zdrav. jer kad nije uspjelo, činilo mi se da nešto nije u redu sa mnom ili s mojim mužem, kad god se pitam, dobro smo zatrudnili, ali ne shvaćajući da je sve zastrašujuće, fenomen koji mi nije jasan i dalje je naprijed! diviti se daljnjoj toksikozi do 6 mjeseci dobro, čini se da niste podnijeli ništa i da niste primijetili, ali sve je iskreno nije znalo zvati se hormonom ili samo jednom riječju. najviše podmukao i vrag milosrđa. koji su vas drastično izgubili na težini, osjećali se nervozni i strahovani, stalno zabrinuti, paničarite, plačite, ne žele živjeti, budite sretni i samo osmijeh, ovo je vrlo zastrašujuće. Obratite se meni, ono što sam napisao još uvijek je zabavno, uskoro roditi, ali hvala Bogu da vjerujem svim svojim srcem pomaže i pomaže mi da ne odustanem. što nisam pokušao? Vjerojatno ne sve ako psiholog i neuropatolog propadnu i razne testove, rodbinu i bake, šetnje i komunikaciju, samopreporuku, čitanje, a što je najvažnije muž koji me voli, ali postoji jedna stvar, ali sve to distracts, ali samo unutarnji glas ne pomaže i srce! ukratko, sve dok ne uzmete u svoje ruke nitko i ništa nikada neće pomoći!

Pomaže valerijskim pilulama. Ujutro i navečer jedna stvar u isto vrijeme. postalo mi je mnogo lakše

Anastasia, 2014-04-29 23:06:12:

Ovo je sigurno, pomaže loše, jer se jako umorim jer je supružnik cijelo vrijeme na poslovnom putovanju, a mi imamo i kćer. Sada ima 9 mjeseci. Vrlo je teško, ali nema pomoćnika. (

Yaroslava, 2014-03-27 23:51:11:

To je samo neka vrsta kapeta. Ja, tako mirno i uravnoteženo "prije" pretvorilo se u psihopat "za vrijeme". Ako me rođaci i prijatelji drže za preostala tri mjeseca - mogu staviti spomenik. A Persen ne pomaže, i novopassit. Hodanje, pletenje, glazba - pokušao je sve.